PDA

View Full Version : Bara de start - Windows


fia
10th August 2004, 09:32
By default bara de la windows se afla in partea de jos a ecranului. Toate bune si frumoase... Doar ca de multe ori vezi ca ti se "umple". Mai ales daca ai si Quick Launch... si ai si acolo macar 5-6 "iconitze". Solutie? Pai o face pe "doua randuri"... Bine bine, dar asa pierzi o gramada din suprafata de desktop disponibila.

Eu am vazut la cineva... si mi-a palcut, cu toate ca imi e foarte greu sa ma obisnuiesc sa tii abra in stanga sau in dreapta... E o solutie foarte buna... Evident incap mai multe icoane (in quick launch) si mai multe "butoane" de aplicatii... Asta cei drept inseamna mai mult spatiu pierdut din desktop.... dar aici vine SURPRIZA: de cate ori ait avut nevoie de "latime" de ecran? Mai mereu ai nevoie de "inaltime".....ceea ce... quess what.... punand bara in stanga sau in dreapta castigi :)

Deci intrebare? Unde tineti abra de start a Windowsului :)

cipi13
10th August 2004, 10:48
Ai uitat o varianta.....ce pe care o folosesc eu....auto hide
Poa` sa fie 10 milioane de icoane....ca nu vad nici una decit atunci cind cobor mousele :) in josul ecranului....
Gasesc ca asta e cea mai buna varianta....pentru ca iti elibereaza tot ecranul....

fia
10th August 2004, 12:30
Corect, am uitat de varianta asta... am folosit-o mai de mult... nu mai stiu de ce am renuntat...

cipi13
10th August 2004, 12:36
e pacat ca ai renuntat.....e cea mai buna...
PS. si nici nu pot sa votez ca nu e varianta mea acolo....:(

fia
10th August 2004, 12:41
Sunt intr-o perioada in care sunt deschis la schimbari... doar nu crezi ca m-am apucat de nebun sa fac threadul asta :). Ideea e ca am mult de munca si caut cum sa "ma eschivez". Asa ca am inceput sa testez cu ea autohide si pe stanga... probail ca o sa revin cu ea jos... si ramane de vazut daca autohide sau nu :)

cipi13
10th August 2004, 12:44
Am inteles....spor la testat si vezi de pastreaza auto hide.....ca nu vede nimeni pe unde navighezi cite ferestre ai deschise......sau asta ar da bine la ochii sefului ?

Saber Rider
13th August 2004, 02:24
Eu tin taskbar-ul in stanga cu autohide, cu un custom toolbar pe ea, si mai am inca un custom toolbar jos, fara autohide, dar cu iconitele mici si fara text sau titlu de toolbar. M-am obisnuit asa, am shortcuturi la toate programele instalate, fara efort ... ma descurc bine si rapid.
Deci nici pentru mine nu exista optiunea in poll. :)

Denis
31st August 2004, 08:15
shi yo tzin taskbaru' jos. mai demult am facut autohide, dar eram obishnuit cu ea normal, asha ca de atunci am lasato normala :).

ady_azzuro
24th September 2004, 09:19
Jos, nu-mi imaginez bara in alte parti ale ecranului. Cred ca ar arata oribil.

GoPens
24th September 2004, 10:49
chestie de obisnuitza.
eu unul nu ma pot obisnui cu auto-hide. asta e :D

Sharkie
26th June 2005, 10:54
Io tot jos o tin fara auto-hide. :)

eddy_jozsa
26th June 2005, 21:52
eu o tin jos, fara auto-hide.... dar am o bara de iconite (lol) in susul ecranului, cu auto-hide... foarte practic!

Paul
26th June 2005, 23:52
jos si eu ...

desdemona
27th June 2005, 00:53
Si eu am preferinte normale: o tin jos, fara auto-hide :rolleyes:

Sharkie
27th June 2005, 13:30
Io tocmai am pus taskbaru pe auto-hide.O sa vad daca am vreun avantaj.

Sharkie
27th June 2005, 14:24
Nu imi place.Am revenit la normal. :)

Catalanul
27th June 2005, 14:30
Mai Sharkie da` indecis mai esti :) Vezi ca incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu TVSPORT :D oricum mai ai mult pana-l ajungi (desi nu doresc acest lucru :))

si ca sa fiu on topic, subscriu la ceea ce a zis desde ;)

Al Dracu
27th June 2005, 17:41
A mea nu e cu autohide ca o ascund si o arat cind vrea muschiul meu. Cind ma plictisesc jos o mai dau si sus! La stinga si la dreapta nu prea m-am incumetat ca cica nu da bine! :drak:

Mihai
27th June 2005, 17:42
Sa te plictisesti jos?:o:
La mine e pe dos, cand ma plictisesc sus mai dau si jos:D

nr15
27th June 2005, 18:42
ce belea e bara de la mac :P

Mihai
27th June 2005, 18:45
La Mac eu am vazut numai coarde (pluralul de la o coarda :D) nici urma de vreo bara :D

Zebrone
27th June 2005, 21:32
bara de start sade jos, dar in dreapta am quick launchurile si de acolo manevrez.

Al Dracu
28th June 2005, 10:04
Mai Mihai, eu am auzit ca si jos daca o pui, si sus, sau daca o dai la stinga si la dreapta risti sa ti se viruseze mouse-ul! :D

Zebrone
28th June 2005, 10:58
sau sa faci scurta la mana. de pe mouse normal :D :D

Mihai
28th June 2005, 11:20
@dracu
Imposibil... folosesc antivirusi buni :D Am protectie ce bara mea :D

Al Dracu
28th June 2005, 11:39
Da mah, dar antivirusii iti iau din resurse si reduc performantele "hardului" http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif

desdemona
28th June 2005, 15:58
Bai :drak: -le dar ce priceput esti in domeniu :D Mai spune-ne si noua, eu sunt novice :evil:

fia
28th June 2005, 16:00
Cand vorbesti de subiectul asta nu pot sa nu imi aduc aminte de fraza facuta din colaj de aseara =))
E memorabila :)

Al Dracu
28th June 2005, 16:08
fia, care e faza ca n-am fost pe ea? :drak:

Desde, pai nici eu nu prea le am dar ideea e sa umbli cu piesele, sa apesi butoanele :D , mai bagi un hard in slot, un mouse in placa de baza, faci un transfer de fisiere... :drak:

fia
28th June 2005, 16:13
Sa zica ea, eu nu pot :)

Dar ce te faci cand bagi stecherul in alta priza... sau bagi discheta in cdrom... acolo sa vezi nebunie :D

desdemona
28th June 2005, 18:13
fia, care e faza ca n-am fost pe ea? :drak:

Desde, pai nici eu nu prea le am dar ideea e sa umbli cu piesele, sa apesi butoanele :D , mai bagi un hard in slot, un mouse in placa de baza, faci un transfer de fisiere... :drak:
@Al Dracu:
1. pai tu ieri ne-ai parasit repede, dar noi am mai continuat, ca a venit si fia... si am dat-o in Diverse :drak:
Era o discutie in care fia avea chef de glume:
fia (27.06.2005 19:03:09): hai mai la varsta ta te lasau parintii sa pleci cu golani de 20 si multi de ani ?
desdemona(27.06.2005 19:03:12): da, pe mine da
desdemona(27.06.2005 19:03:18): am inceput de mica
desdemona(27.06.2005 19:03:21): pe bune acum
fia (27.06.2005 19:03:29): cat de mica ?
desdemona(27.06.2005 19:03:30): de la 14-15 ani puteam sa ma duc unde vroiam
fia (27.06.2005 19:03:35): vezi ca prea mica nu e sanatos
desdemona(27.06.2005 19:03:39): dar alegeam singura si nu ma prea duceam
desdemona(27.06.2005 19:03:47): lol
desdemona(27.06.2005 19:03:57): ba, eu nu mergeam cu golani, mergeam cu un var care era mai mare
fia (27.06.2005 19:04:11): si daca citesc printre randuri iese aja: eu am inceput de mica... pe la 14-15 ani.. singura....

2. Vroiam sa ma invatati si pe mine cum e cu piesele, sa nu le iau pe ghicite.. poate bag ce nu trebuie unde nu trebuie.... :happy Dar daca zici ca nici tu nu esti asa priceput... :evil:
Mihai e cu antivirusii...
Fia, ai putea sa imi dai tu niste lectii scurte.. m-ar interesa de exemplu acum cum sa ard un cd :D Unde trebuie sa-l bag cred ca nimeresc - ma uit si eu unde se potriveste mai bine... dar ce ii fac dupa aia? Cum il ard? :evil:

gicu
28th June 2005, 18:33
in acelasi context "cu arsura"...ce e bara de start? :P

ieppy
28th June 2005, 18:37
desde, nu e bine sa arzi numai unul. :D Once you start you never can stop. :D

desdemona
28th June 2005, 18:46
Pai stai sa invat intai manevrele .. sa vad cum se apasa pe buton ca sa deschida minunea aia... ce soft trebuie... ... Vedem dupa aia :D Nu vreau sa solicit prea mult procesorul oricum... :happy

ieppy
28th June 2005, 18:53
nu trebuie soft, trebuie hard ca sa arzi. :D

Al Dracu
29th June 2005, 09:49
Nu mai ieppy, poate sa-l arda si ea pe C.D. ala daca vrea! N-are nevoie de hard! Desde, dar un A.D. nu te-ai gindit niciodata sa arzi? :D

desdemona
29th June 2005, 09:55
Mai A.D., problema e ca inca nu am cunoscut nici un C.D. sa fac practica :evil: Am zis de la bun inceput ca vreau sa invat :drak:

Al Dracu
29th June 2005, 09:58
Desde, ce atita practica? Sint convins ca nu ai nevoie de asa ceva! Asa ca lasa-l pe C.D. ala si treci la nivelul urmator (si ultimul)! :D

ieppy
29th June 2005, 10:02
pai chiar asa, nu ai inceput tu de mica? Ce atata practica? Insa am auzit ca A.D au probleme de soft si de hard. :D

desdemona
29th June 2005, 10:05
Mai A.D., practica se face pe parcurs, ai si tu dreptatea ta. Totusi nu inteleg de ce nivelul urmator este si ultimul :evil:

@ieppy - nu-mi spune ca ai luat-o pe urmele lui fia :ciocan: :evil:

Al Dracu
29th June 2005, 10:09
Insa am auzit ca A.D au probleme de soft si de hard. :D
ieppy, tu nu aveai intilnire la orelist astazi? :D

Desde, A.D. e ultimul nivel, cu el atingi sublimul, n-o sa mai ai nevoie sa arzi altceva dupa aceea! :drak:

ieppy
29th June 2005, 10:11
Dracule, nu, dar am examen la 12, pana atunci mai stau pe aici. :D

Al Dracu
29th June 2005, 10:13
Aia cu probleme de care ai auzit tu ieppy erau piratatzi! :D Originalul baga performantze la greu! :happy

ieppy
29th June 2005, 10:15
mah, nu stiu ce sa zic, nu am de gand sa incerc sa vad care e adevarul. Eu doar am tras un semnal de alarma. :D

desdemona
29th June 2005, 10:19
@Al Dracu - cum fac deosebirea intre o chestie originala si alta piratata? :rolleyes:
@ieppy, bafta inca o data la examen :kiss:

ieppy
29th June 2005, 10:23
thank you. :P

desdemona
29th June 2005, 12:29
Tot ce pot sa spun este ca sper ca noi discutam aici despre RW, ca daca inchidem sesiunea sau terminam bietul suport dupa o singura ardere - nu mai are nici un farmec :drak:

Al Dracu
29th June 2005, 13:12
Draga, sistemul RW patentat de A.D. suporta un numar nelimitat de arderi. Plus ca e double-face, poate arde pe ambele parti! :D

fia
29th June 2005, 13:18
Dar cu multisession cum e... adica e bine sa lasi sesiune deschisa si sa o continui alta data... sau cine stie... sa o continue altceva?

desdemona
29th June 2005, 13:20
@fia, :drak: -ul se pare ca e expert, te poate lamuri :D
Eu sunt mai nepriceputa in domeniu :evil: Si m-a cam lasat asa :o: cu arsul pe ambele parti.. il astept sa imi explice...

desdemona
13th July 2005, 01:24
:drak: -le, cand se termina furtuna de care vorbea si delpiero, vezi ca ai de dat niste explicatii :ciocan:

ADelPiero
13th July 2005, 10:09
am incercat mai multe variante... dar in final ... am ajuns la cea clasica... bara jos ;)

Patrascu
10th December 2006, 11:36
cum pot pune bara de start jos?

Patrascu
10th December 2006, 12:03
help, help, am mutat din greseala bara de start in stanga vertical si nu mai stiu cum sa o aduc in pozitia initiala,
mii de multumiri

Ady
10th December 2006, 13:50
click pe ea si tii apasat si tragi de ea in jos ...
daca ai xp s-ar putea sa trebuiasca sa debifezi lock the taskbar (click dreapta pe bara si ai acolo)

Sergio_D
17th December 2006, 23:11
Neah ca o mutai si eu sus... dar parca imi sta in cap :happy
Nu pot de nici un chip sa o tin acolo :headbang:
Iar in stanga sau in dreapta... strica aspectul... not good :mda:
Tot mai bine e jos. Si fara auto-hide :D

Andreiy
13th January 2007, 18:40
normal ca jos :))))) orice om normal o tine jos

bianco_azzurro
19th January 2007, 15:00
Jos, numai ca am bifat "keep the taskbar on top of other windows" - oriunde as intra : PC, net etc. sa fie la vedere :D !

r0bby
19th January 2007, 17:16
Jos..auto-hide.

Laur_Farul
14th February 2007, 08:57
Folosesc bara de jos, cel mai bine :D !