View Full Version : WRM: King of the Ring: IceMan vs Decron - Finala
Triple H
9th August 2004, 01:48
Lumea freamata in sala plina pana la refuz. Cativa muncitori inca mai lucreaza la reparatiile ringului in urma macelului din semifinale.
Pe ecranele imense sunt aratate parcursurile celor doi luptatori pana in finala, iar spectatorii discuta intre ei, ici colo cativa spectactori ce se contrazic pe tema care luptator va castiga King of the Ring in noaptea asta.
BigMouth : Test, Decron este al doilea manager WRM ce sta in fata lui IceMan, crezi ca va reusi sa-l opreasca?
Test : Cu siguranta va fi un meci greu pentru IceMan, dar Decron are un avantaj ca e mai odihnit momentan. Sa vedem ce surprize ne mai rezerva IceMan in seara asta! Nici acum nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat in meciul trecut! A fost totul de la agonie la extaz.
In 2-3 minute muncitorii isi strang lucrurile si pleaca din sala.
BigMouth : Luptatorii trebuie sa intre dintr-un moment intr-altul. Sa vedem cine va fi primul!
Riffurile MotorHead incep sa rasune in sala. Melodia Just Bring It duduie in sala.
Test : Wow, se pare ca IceMan s-a decis sa faca primul pas! Vrea neaparat sa castige in seara asta!
Pret de cateva secunde nu se vede nimeni la intrare. Publicul freamata, intrebandu-se ce intarzie atat IceMan. Ici colo, in dreapta intrarii se pare ca cativa spectatori par inmarmuriti si privesc insistent intr-o parte.
Se aude sunetul avalansei, iar dintr-o data invaluit in fum se aud un sunet metalic de motor greu. Podeaua trepideaza!!
BigMouth : Data trecuta snowmobilul, acum ce urmeaza, cutremur? Simt cum trepideaza podeaua!
Cand dintr-o data din fum se contureaza silueta unui Snow Truck pe senile!!!
BigMouth : Dumnezeule!!! Cu ce monstruozitate intra de data asta! Imi tremura energizantu pe masa, sper sa nu-l verse pe mine!
La volan nimeni altul decat IceMan ce face cateva semne unor fani. De cealalta parte, Kaia, priveste spectatorii care nu mai contenesc sa o admire.
Opreste in fata ringului Snow Truck-ul la cativa metri de ring si coboara linistit, asigurandu-se si de data asta ca nu-i va fi furat Snow Truck-ul.
Fanii sunt extaziati dupa Kaia, un-doi fani incearca sa sara gardul dar un bodyguard intervine.
IceMan urca in ring si cere un microfon:
IceMan : In seara asta voi castiga King of the Ring! Pe cine credeti voi ca astept acum sa intre in ring? Un luptator care se lupta ca Jane si arata ca Tarzan!!!! *publicul in delir* /OLE/
BigMouth : Hei, IceMan chiar se tine de glume, isi destabilizeaza adversarul.
Test : Se pare ca da, e foarte hotarat!
IceMan : In continuare, o sa am grija de aceasta Jane a ringului si mai presus de toate de lookul ei. O sa sufere un soc la sfarsitul meciului! *zise asta pe un ton ironic si arunca microfonul*
BigMouth: Test, se pare ca acest meci pe langa centura are si o alta miza, oare ce poate fi?
Test : IceMan e o adevarata forta imprevizibila, cine stie ce poate fi, vom vedea!
Big Sexy
9th August 2004, 14:42
Ritmurile Manowar incendiaza atmosfera cu riff-uri grele si rapide. Luminile se sting si lasere incep sa deseneze in tribune Decron cu caractere gotice. Ritmuri de tode precum cai ce alearga invadeaza ArenA si fumul incetoseaza complet intrarea. Imbracate in haine argintii cele doua asistente isi fac aparitia din fum si imping o cutie rosie ce seamana cu o cutie cu jucarii la dimensiuni mult mai mari. Are desenati clowni si popice, stele aurii si argintii si simboluri tribale iar pe capac o stea imensa cu cercuri in cele cinci colturi. Reflectoarele se fixeaza cutia si cele doua asistente ce poarta niste fuste minuscule si top-uri argintii mulate pe corp.
Test Desi in seara asta sunt sigur ca vom vedea o groaza de lucruri extraordinare, BigMouth, cred ca o sa te las pe tine sa comentezi. Eu nu am ochi decat pentru aceste delicioase asistente ce sper ca nu vor parasi ringul in seara aceasta dupa ce Decron isi va face intrarea. Numai uita-te cum le stau fustitele abis sprinjinite pe ele iat top-urile par ca vor sa explodeze pentur a ne ferici pe toti. Eu unul stiu clar ce am sa urmaresc toata seara."
Bigmouth "Aici nu am cum sa te contrazic, desi probabil stii ca daca vom tacea toata seara si ne vom holba atlundeva decat la meci vom fi concediati dar ce importanta mai are? Cineva sa-mi aduca un servetel va rog."
Imediat lasere converg spre intrare si din fum Decron apare printre sclipitile tepilor sai comati c ao figura fantomatica. Sala izbucneste in urale si fluiere de dezaprobare. laserele ii scriu din nou numele pe fetele tuturor partcipantilor in timp ce ritmul tobeleor manowar ii margeaza fiecare pas. Din public oamenii incep sa agite pancarte cu numele sau si altii sa arunce cu ghemotoace de hartie pentru ce s-a intamplat in meciurile cu aliatii sai. Trece prntre cele doua asistente ale sale pe care le prinde de mijloc si ele ii raspund cu o managaiere. In drumul sau spre intrarea in ring ele ii trag de tepi jacheta si el o lasa in mainile lor. Intra pe sub corzi in ring si IceMan ii zimbeste compatimitor. Cere un microfon si incepe sa vorbeasca:
"Am vazut ca unii oameni nu inteleg ca o centura este o centura mai presus de toate si nu sa intelegi ce insemna asta pana nu o sa o detii tu asa ca nici macar nu ma mai chinui sa va explic ce insemna asta. Oricum nu o sa aflati niciodata. Nu aveti decat sa ma judecati. O sa redevin idolul vostru caci aceasta este centura ce imi va aduce stralucirea si asta e tot ceea ce doresc - sa stralucesc in ochii vostrii. Cat despre tine Iceman, crede-ma, in seara asta iti voi redefini conceptul de surpriza. Ti-am vazut potentialul, ti-am admirat partenera, nu atat de mult ca frumusetile mele, iti respect amicul insa iti voi sufla centura de sub finndca niciodata nu vei fii un adevarat campion. Numai eu ma pot demostra, a fi. Aceasta centura nu va apartine decat campionului. Asa ca lasa-ti trucurile la dezghetat caci in seara asta a venit timpul sa te retragi inpreuna cu mamutii tai la muzeu. Si in caz ca mai ai ceva sa mai adaugi tine microfonul."
Decron ii arunca microfonul si IceMan il tine cateva secunde in mana pana sa se hotarasca.
Test curiozitatea ma roade. De ce crede Decron ca il poate infrange pe IceMan si ce contine cutia aceea de il face asa de sigur de victorie. Si cineva sa imi aduca si mie niste serveteel si sa le roage pe Niky si Alex sa vina aproape de noi sa comentam meciul impreuna, sau ce doresc ele.
BigMouth "Cred ca m-am imbolnavit ca sunt din nou de acord cu tine. Daca vrei putem sa mutam noi biroul mai aproape de cutia ce este pazita atat de bune ... aaa ... bine de cele doua asistente"
Triple H
9th August 2004, 16:53
IceMan accepta provocarea lui Decron si incepe sa vorbeasca:
IceMan : Trucuri? Inca n-ai vazut nimic! Nu stiu ce ascunzi in cutie, dar cu siguranta nu vei apuca sa ajungi pana la ea! Cat despre asistenta mea ea este o luptatoare in WRM pe cand ale tale fac doar figuratie. Centura este pentru campioni si nu poate fi decat unul singur! Si acela sunt eu!
*se opreste din vorbit si face semn cu mainile ca si cum ar avea centura*
Daca ar fi sa ma intorc la muzeu cu siguranta te trag si pe tine cu mine, tu vei fi la podea, iar eu cu piciorul peste tine, ca un predator ca-si savureaza victoria!
Acestea fiind zise arunca microfonul in afara ringului. Arbitrul incepe sa explice regulile, dar cei doi nu asculta nimic, stiu prea bine ce au de facut in continuare.
Cei doi incep sa se priveasca intens si se invart unul in jurul celulalt! IceMan ridica mainile in sus, salutand publicul si acestia urla in extaz.
Dupa cateva momente cei doi se incleasteaza fiecare incercand o priza la cap. Se prind si IceMan il impinge putin in corzi, dar Decron incearca un reversal si scapa.
Icearca o a doua inclestare, dar in momentul cand pune mana pe gatul lui Decron ii aplica frumos un genunchi in burta.
Este luat si impins in corzi, unde incepe o serie brutala de picioare in burta.
Decron incepe sa simta durerea la ficat, se pare ca IceMan incearca sa-i taie respiratia.
Este prins de o mana, si aruncat cu toata forta in partea cealalta a ringului intrand in colt cu putere, IceMan trantindu-se pe jos facand ca forta aruncarii sa fie una brutala.
BigMouth : Wow, ce impact a avut Decron cu coltul ringului!S-a auzit in toata sala geamatul lui Decron la impact! Cred ca s-a sufocat pentru cateva secunde! Se pare ca va mai incerca odata aceeasi schema pe Decron.
Test : Se pare ca IceMan totusi i-a gasit un punct sensibil lui Decron, joaca inteligent.
IceMan se duce in colt, unde Decron se pare ca este ametit si ii aplica aceeasi aruncare in colt cu o forta si mai brutala.
BigMouth : Decron incepe sa se sufoace! Nu stiu cat va mai rezista in ritmul asta.
Este ridicat din colt, aruncat intre corzi cu capul si mainile, atarnand agale.
IceMan isi face avant din corzi si sare cu picioarele peste spatele lui Decron atarnandu-si toata greutatea corporala pe pieptul lui intre corzi!!!
Cele doua asistente ale lui Decron se panicheaza intre timp incercand sa-i atraga atentia arbitrului. Kaia priveste cu atentie ce se intampla in jur.
Decron este apoi ridicat, impins catre centrul ringului. IceMan il ridica in pozitia de suplex! Se pare ca-i va aplica un suplex! Dar in loc sa-l arunce pe spate, il arunca pe fata, luand pe fata acest impact!
BigMouth : Decron cu fata la podea! Zici ca a fost o saritura in apa, dar luata cu burta! Devastatoare lovitura aplicata lui Decron!
Test : Hmm, inca astept sa se aprinda meciul, abia e incalzirea lui IceMan totusi!
Cele doua asistente se panicheaza si incearca totusi sa se indrepte spre cutia misterioasa a lui Decron. Totusi nu prea au fost atente si s-au indreptat cu spatele spre cutie.
Kaia observand manevra alearga spre ele si se arunca intr-un Double Clothesline pe cele doua asistente de la spate! :headbang: Cele doua asistente sunt la podea! Publicul e in extaz, lupta intre femei, mai ales intre cele mai sexy din WRM!
Alex a facut cunostiinta cu cimentul! Iar cealalta este prinsa intr-un Sharpshooter! Se zbate dar cu siguranta nu va reusi un reversal nefiind experimentata :evil:
Test : Wow, planurile lui Decron sunt aproape dejucate! Sa vedem restul meciului.
IceMan se urca pe corzi si se arunca asupra lui Decron cu un Leg Drop dupa care incearca un pinul.Decron zvacneste de durere la impact.
Arbitrul numara 1,2, ...
Edit Big Sexy
Comentati meciul si alegerile aici
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3721
Triple H
11th August 2004, 20:50
Inainte sa numere 3 Decron ridica mana. Se pare ca Decron inca mai poate lupta.
BigMouth : Hei, Decron chiar nu vrea sa se lase batut asa repede. Va lupta pana la sfarsitul puterilor.
Test : Eu abia astept sa vad surprizele celor doi, fiecare si-a rezervat cate o surpriza, acum ramane de vazut cine o va aplica primul!
IceMan se ridica primul, Decron se ridica si el. Il asteapta pe Decron si incearca un clothesline rapid asupra lui, dar Decron involuntar cade inainte ca IceMan sa-si atinga tinta.
BigMouth : Wow, Decron chiar a vrut sa evite acea lovitura sau chiar a cazut de ametit ce este!
Este ridicat de IceMan, asta in prealabil dupa ce i-au fost aplicati cativa bocanci pe stomac, Sidewalk Slam!!!
Test : Decron la podea!! Va fi numarat a doua oara! Oare va reusi sa scape?
Arbitrul incepe sa numere 1,2, si Decron da kickout.
BigMouth : Se pare ca n-a fost sa fie! Iar a scapat Decron, la limita. Oare cat il va mai tine norocul?
IceMan vizibil nervos de impotrivirea lui Decron se ridica primul nervos. Il prinde pe Decron si il ridica vertical in pozitia de IceBreaker! Peste 2 sec,
:headbang: BOOM! Decron la podea instantaneu, asupra sa fiind cele peste 140 kg ale lui IceMan!
BigMouth : Decron la podea! Al doilea manager WRM la podea in seara asta! Incredibil, IceMan de data asta va castiga!
Arbitrul numara 1,2, 3!!!! IceMan este primul campion WRM din istorie!
Ce seara pentru IceMan. Publicul este in delir!
/OLE/ /OLE/
Intre timp Kaia a urcat si ea in ring, terminand cu cele 2 asistente ale lui Decron!
Dintr-o data publicul incepe sa fremete! La intrare apare Colossus tinand in mana o mini cutie identica cu cea a lui Decron!!!!
BigMouth : Hei Test! Eu chiar imi pierdusem speranta ca vom vedea o surpriza in seara asta! Meciul s-a terminat dar ce se mai poate intampla acum!
Test : Nu stiu! Abia astept sa vad!
Colossus ajuns langa ring, cere un scaun de otel! Intra in ring, impreuna cu cutia si scaunul, punandu-l pe Decron pe scaun, aproape inconstient.
IceMan cere un microfon:
IceMan : Totusi, asa cum v-am promis la inceputul meciului am o surpriza pentru cel ce se cheama Decron. Desi arata ca Tarzan, ii voi face un bine in seara asta! Ceva ce nici nu va ganditi!
Publicul in delir... /OLE/ /OLE/ abia asteapta momentul.
IceMan arunca microfonul, iar Colossus ii inmaneaza cutia, dupa care se pune sa-l prinda pe Decron la spate, imobilizandu-l de scaun.
Din misterioasa cutie scoate o masina de tuns!!!!!
BigMouth : Dumnezeule! Decron va suferi umilirea suprema in seara asta!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva!
Test : Ce? Acest IceMan este incredibil!!!! De mult n-am mai vazut un asa luptator!!!
Acestea fiind zise, Decron incepe sa fie umilit de IceMan, tuns ZERO!!
/hello /hello /hello Publicul ovationeaza, nu-i vine sa creada.
Intre timp Decron se mai trezeste, incearca sa opuna rezistenta dar esti tintuit de Colossus.
Ca si cum nu ar fi de ajuns, dupa terminarea tunsului, Decron primeste cativa pumni de la IceMan, iar Colossus il prinde si-i aplica un Destroyer (Sit Down Power Bomb pe scaun).
Decron zace inconstient! IceMan mai cere odata microfonul si zice: Stati! Mai am o surpriza pt voi! Din cutie scoate un sprey cu ajutorul caruia scrie pe spatele lui Decron : OWNED !!! :yeah:
BigMouth : Se pare ca asta a fost, umilirea suprema a lui Decron in seara asta, precum si infrangerea celor doi manageri WRM!
Test : Cu siguranta extraordinar moment in istoria WRM, iar IceMan a aratat inca odata ca ramane Undefeated in WRM!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.