PDA

View Full Version : Apel catre fanii tenisului

Adrian Anea
18th March 2009, 00:45
Dupa cum unii dintre voi stiu, Onlinesport detine un site de pariuri sportive ( Betsport.ro ). Din punct de vedere tehnic este cel mai complex "joc" de acest tip din Romania.

Momentan casuta noastra de pariuri contine 4 sporturi ( Fotbal, Baschet, Tenis, Handbal ) . Incercam in fiecare luna sa da premii si cautam tot felul de parteneriate pentru a oferi cat mai multe premii utilizatorilor nostri dar desi probabil cel mai bun site de acest gen din Romania, el duce lipsa serioasa de promovare. Aici intervine ajutorul vostru daca mi-l puteti acorda.

Cum poate fi ajutat Betsport.ro ?

In fiecare zi, Andrei Preotu ma ajuta postand 1-2 stiri/predictii pe www.onlinesport.ro cu link spre noi. Din pacate, sunt zile in care el nu are timp pentru acest lucru si in zilele fara promovare pierdem cateva vizite.

Astea fiind zise am inceput sa ma orientez spre ajutorul utilizatorilor.

Exemplu 1 . Daca cineva dintre voi sunteti pasionati de tenis dar si poate de pariuri sportive, m-ati ajuta mult cu un fel de "preview" la un meci. Ar primi un link pe site-ul mare si ar creste numarul de concurenti.

Exemplul 2 . Sfaturile sunt si ele bune... Imi puteti propune idei noi din tenis pentru a le da viata pe Betsport.

Exemplul 3 . De asemenea, cei ce detin Website-uri/Bloguri m-ar ajuta foarte mult un mic articol despre noi.

Exemplul 4 . Anuntarea unui amic despre site-ul nostru este un cadou foarte frumos pentru noi

Tin sa evidentiez faptul ca eforturile astea sunt pentru a face din aceasta anexa OLS cea mai buna din Romania. Pentru mine cel putin este un hobby si apelez la cei interesati....

Multumesc anticipat si va astept!

P.S. Pentru moderatorii nerabdatori si dornici de a sterge threaduri. Va recomand sa nu stergeti topicul asta . Mersi :D

Adrian Anea
18th March 2009, 11:49
Chiar nimeni interesant? :)

boboxxx
18th March 2009, 12:57
Chiar nimeni interesant? :)

Poate interesat ca interesanti sunt multi:happy

Adrian Anea
18th March 2009, 13:15
... La greseli toti inainte. Nu puteai dormi daca nu ma corectai, nu ?

Tipic . . .