View Full Version : Nathan Jones in TNA?
daby
12th March 2009, 20:01
Stiati asta :confused:
http://img7.imageshack.us/img7/7158/47918657.png
Mike^
13th March 2009, 02:31
Doamne, daca ati stii de cand astept sa debuteze Nathan Jones in TNA. Deja de mult este sub contract, era vorba la inceput ca va fi enforcer pt Jeff Jarrett la BFG, apoi ca va face pereche cu Matt Morgan (imagine that pair, it would kick ass), dar inca este in recuperare dupa o accidentare...Doug Williams a aparut, Danny Bonaduce?!?!?!?! WOOT, he is one SICK F**K!!! Codey va debuta in curand, Kaz accidentat...And B FRIGGIN BOY?!?! Sa-l debuteze naibii odata...Jeez, au dat afara oameni dar vad ca n-o duc rau :D
Pentru cei care nu-l stiu pe Nathan Jones (A jucat si in Troy si in Fearless), uitati aici un meci de-al lui din WWE impotriva lui Shannon Moore...Hernandez is WEAK compared to him :D Well, not that weak :D Dar tot e mai tare Nathan Jones cred :D
http://www.youtube.com/watch?v=mIi7cN-cOYM
RockBerg
13th March 2009, 02:49
Hernandez is WEAK compared to him :D Well, not that weak :D Dar tot e mai tare Nathan Jones cred :D
http://www.youtube.com/watch?v=mIi7cN-cOYM
Hernandez ain't got shit on that man.Nathan Jones FTMFW.
Still it's T n A. :(
Benjamin CUNT-a Pay ?
YA FEEL ME ?
Big Sexy
13th March 2009, 06:16
Tin minte ca reactia tuturor fanilor de wrestling dupa ce au vazut Troia era - tipul asta trebui e sa intre in wrestling !!!!
Heath Scumm
13th March 2009, 09:38
Nathan Jones a fost cel care l-a ajutat pe Undertaker sa castige acel Handicap Match de la WrestleMania in fata lui Big Show si A-Train.
Nu e chiar un wrestler de talia lui Hernandez dar e decent pentru un luptator masiv. Din punctul meu de vedere nu are insa explozia aia necesara unui animal, uitati-va la Goldberg, Warrior sau Batista. Oamenii astia stiau sa agite publicul chiar daca erau niste pachete de muschi, Jones e meh. Se misca in reluare, Morgan mi se pare mult mai bun.
RockBerg
13th March 2009, 15:27
Din punctul meu de vedere nu are insa explozia aia necesara unui animal, uitati-va la Goldberg, Warrior sau Batista. Oamenii astia stiau sa agite publicul chiar daca erau niste pachete de muschi, Jones e meh. Se misca in reluare, Morgan mi se pare mult mai bun.
Conteaza cat si cum il vinde WWE.
Goldberg fara streak,muzica si promo-uri care creeaza personajul Goldberg si nu omul Bill Godlberg nu are nimic peste Nathan Jones.Eh..Goldberg era un atlet totusi,nu-l stiu asa de bine pe N.Jones.
Dar degeaba cum am spus mai sus,TNA..poate sa-i aiba si pe HHH,Cena,Goldberg si Undertaker,tot nu-s in stare sa produca ceva atractiv pentru ca sunt niste idioti.Un Judas Mesias,Abyss,Matt Morgan si Rellik erau personaje tari daca erau vandute ca lumea.Script-ul TNA e de tot kkt-ul,se renunta la storylines brusc,se baga chestii gen Pacman Jones si Fagomeda ca forma de prostitutie catre idioti.
WWE desi vazut ca un produs gay de catre non-wrestling fans,totusi reuseste cel putin o data pe an (Wrestlemania) sa produca un show de proportii la care participa si acesti non-wrestling fans.Eye-candy MATTERS.
Dixie Carter Salinas is an American businesswoman
See what I did there ? :D
~
Mike^
13th March 2009, 21:00
RockBerg, Matt Morgan a fost vandut in TNA de 10k ori mai bine decat in WWE...In WWE l-au folosit ca un retardat care nu reusea sa scoata doua fraze...Abyss a fost intotdeauna the best friggin' monster, peste Kane, peste cine vrei tu. Nu e vandut asa de bine fiindca Kane a inceput mai devreme si lumea deja cand vede un wrestler cu masca dinaia crede ca-i Kane...Are si legatura cu momentul in care il vinzi...Rellik and Mesias, cu ei au dat chix, recunosc...
Si HeathScumm, Nathan Jones are potential pana una alta. Daca baga antrenorii in TNA serios in el, pot sa-l transforme intr-unul dintre cei mai buni big-man's din industrie. That's pure and brute strength...Morgan e bun de asemenea dar n-are forta lui Nathan Jones, n-are expresia aia de-ti vine sa fugi din fata lui :D
Danny Bonaduce la LockDown...Nu stiu de ce dar prevad un bump tare rau de tot din partea lui :D Omul nu e normal si dupa cum a spus Hulk Hogan, si-a ratat meseria, trebuia sa fie wrestler :D
RockBerg
13th March 2009, 21:09
RockBerg, Matt Morgan a fost vandut in TNA de 10k ori mai bine decat in WWE...In WWE l-au folosit ca un retardat care nu reusea sa scoata doua fraze...
Da,a fost... dar in WWE nu era important.In TNA este.
In WWE un personaj principal este altfel vandut.Un exemplu ar fi Ron Truth... nu e vandut ca Jeff Hardy sau Edge.Sper ca nu pui la indoiala promovarea unui star in WWE fata de TNA,tre' sa fii nebun !
Mike^
14th March 2009, 01:01
Nu, pun la indoiala alegerile WWE-ului cand vine vorba de staruri. Te-ai uitat vreodata la jobberii din WWE? Te-ai uitat la mid-carderii sau alti wrestleri mai neimportanti? Toti sunt cu MULT peste oricare dintre supersaturile WWE. Singurele superstaruri care merita sa fie acolo sus in WWE, cand vine vorba de wrestling (strict) sunt Rey Mysterio si Jeff Hardy probabil...
Matt Morgan e un wrestler bun, este cu mult peste un Khali, Kozlov sau alti wrestleri care nu au nici o legatura cu wrestling-ul. In TNA este important fiindca alti oameni si-au dat seama de potentialul acestui wrestler si nu este singurul caz. La fel si Ron Killings, merita sa fie in main-eventuri aproape oriunde merge, e o combinatie foarte buna intre wrestling si mic skills...Si totusi, in WWE he's nobody...Why, you tell me that....
milanezu
14th March 2009, 01:09
daca wwe au un fost puscarias in persoana lui mvp de ce sa nu aiba si tna un fost puscarias in persoana lui nathan jones.
nu stiu cine are curaj sa intre cu nenorocitul asta in ring, pentru nu prea se gandeste la siguranta adversarilor in ring.
poate incheia cariera unui wrestler cat ai clipi.
Big Sexy
14th March 2009, 03:28
@ Mike
Ce spune Rockberg e ca WWE-ul si orice alta companie din lumea asta promoveaza intr-un fel starurile si in alt fel midcard-ul/lowcard-ul. Si cand vine vorba de conturarea unui personaj WWE-ul face kk pe TNA. Eu ma enervez de fiecare data cand vad potentialul colosal al TNA-ului in card si modul dubios de booking ce iroseste intreg potentialul. TNA-ul e praf din multe puncte de vedere insa la departamentul de imagine a companiei si la departamentul marketing sunt deja ridicol de jos.
Raiden
14th March 2009, 11:54
RockBerg, Matt Morgan a fost vandut in TNA de 10k ori mai bine decat in WWE...In WWE l-au folosit ca un retardat care nu reusea sa scoata doua fraze...Abyss a fost intotdeauna the best friggin' monster, peste Kane, peste cine vrei tu.
Sper ca vorbeai de Kane din ziua de azi, caci cel din Attitude il face praf pe Abyss la orice ora.
Nu, pun la indoiala alegerile WWE-ului cand vine vorba de staruri. Te-ai uitat vreodata la jobberii din WWE? Te-ai uitat la mid-carderii sau alti wrestleri mai neimportanti? Toti sunt cu MULT peste oricare dintre supersaturile WWE. Singurele superstaruri care merita sa fie acolo sus in WWE, cand vine vorba de wrestling (strict) sunt Rey Mysterio si Jeff Hardy probabil...
Wrong.
Mike^
14th March 2009, 16:35
Raiden, vorbesc de oricare Kane. Cand o sa-l vad pe Kane luand bumpurile lui Abyss, sau facand in ring ce face Abyss, atunci imi voi schimba opinia. In opinia mea in industria asta (ma refer in SUA), daca e sa fac un top cu wrestlerii care nu se dau inlaturi de la a lua bumpuri incredibile, sunt 3: Necro Butcher, Mick Foley (a fost, ma rog) si Abyss.
Si la partea a doua argumenteaza te rog...Fiindca sincer asta e parerea mea...WWE nu pune valoare pe wrestling skills ci pe SELLING skills...
Raiden
14th March 2009, 17:34
Si Kane a luat bumpuri, insa nu a luat la fel de mult ca Abyss ce-i drept. Kane a fost promovat altfel de WWE, nu a fost pus in multe meciuri unde iti permiti sa iei un sick bump.
La a doua parte, nu are rost sa argumentez. Chris Jericho a avut un an extraordinar si cand vine vorba de wrestling (strict) nimeni nu-l intrece in WWE.
Ca sa nu mai zic ca li s-au dat sanse de afirmare unor wrestleri care nu exceleaza la cerintele WWE-ului (CM Punk, Jeff Hardy, Kofi Kingston, Jack Swagger) si lista poate continua.
Heath Scumm
15th March 2009, 12:04
WWE-ul de acum are intr-adevar star-power si luptatori cu potential primesc multe sanse, ceea ce e bine.
Revenind la Nathan Jones, a fost contractat de WWE doar pentru ca era mare si amenintator insa la putin timp si-au dat seama ca poate lucra bine doar cu luptatori mici si bumperi. Comparandu-l cu Matt Morgan care zboara de pe corzi ca un cruiserweight, Jones mi se pare mult sub.
Sper sa apucam totusi sa-l vedem si sa faca o figura frumoasa.
PS : I still miss RELLIK!!!
daby
16th March 2009, 20:29
A primit premiul pentru cel mai prost si cel mai jenant wrestler din 2003 :rolleyes:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.