PDA

View Full Version : WRM King Of The Ring: Decron vs The Nosferat (runda1)

Big Sexy
2nd August 2004, 12:52
ArenA este plina pana la refuz. Peste tot se agita pancarde, oamenii tipa de zor dupa alune, bere si covrigei.
Bigmouth " In seara asta King of The Ring a strans extraordinar de multim oameni care au venit aici sa isi sprijine idolii"
Test " Intradevar, Arena este plina si stiu ca vor avea parte de niste meciuri pe viata si pe moarte, cel putin, eu unul, asa sper"
Bigmouth " Nimeni de aici nu poate anticipa cine o s afie in finala deoarece toti au cate ceva ce oponentul nu are insa stiu sigur ca Decron are niste asi mai special pentru KotR."
Test "M-ai innebunit cu Decron si asii lui. Daca imi aduc aminte acestia nu au fost de ajuns sa il infranga pe TSS. Ba chiar tocmaii trucurile au fost punctul forte al lui TSS"

Luminile se sting si Manowar umple sala cu niste acorduri agresive.
Decron isi face aparitia si laserele joaca pe tepii cromati ai vestei sale precum ar fi facuti din lumina. Laserul ii joaca pe haine si Decron ridica mainile si le impreuneaza deasupra capului. Sala explodeaza in urale si in momentul in care lasa mainile jos explodeaza zeci de artificii amplasate la intrare. incepe sa mearga inspre scena cand din fum ies superbele sale asistente. Il incadreaza si provoaca publicul c enu mia conteneste cu fluiesturile admirative la adresa lor.

Test " Mi-ar place sa stiu ce fac ei in culise dupa meci. Probabil ca masajele fetelor sunt foarte revigorante..."

Decron urca in ring si asistentele sale il insotesc acolo unde continua sa isi faca show-ul si sa provoace audienta. Ia microfonul si spune:
"Seara asta este una istorica. A fost pusa in joc prima centura WRM si sper ca aceasta miza sa ne dea cele mai bune meciuri pe care am avut ocazia sa le vedem pana acum. Eu tin foarte mult la aceasta centura, atat de mult incat mi-am propus sa o cuceresc"

Arunca microfonul in afara ringului si se aseaza in coltul sau

Rey619
2nd August 2004, 14:18
deodata.... arena se intuneca..... nu se mai aude nici macar o soapta in tribune.... test si bigmouth sunt inmarmuriti....se aud versuri:
'i am war, i am pain
i am alll you've ever slayn
i am tears in your eyes
i am grief, i am lies'

Test: E melodia puritania a lui dimmu borgir si in arena intra THE NOSFERAT
intra incet in scena si nu-si ia ochiii de pe decron..... nosferat vrea si el titlul la fel de mult ca si decron si va lupta pana-n ultima secunda ca sa castige acest meci!

Big Sexy
2nd August 2004, 16:43
The Nosferat intra in ring si isi face incalzirea in uralele publicului. Decron il fixeaza din coltul sau si in clipa in care bate gongul de arunca intr-un spear luand-ul pe Nosferat prin surpindere. Acesta zace ametit pe jos.
Decron cere un microfon si incepe sa vorbeasca.
"Indiferent ce se va intampla in meciul asta vreau ca toti sa intelegeti ca relatia nostra nu este deloc subrezita. Suntem aliati si vom ramane asa iar daca cineva crede altcumva il poftesc aici in ring sa inteleaga cum e treaba mai clar"
Toata lumea incepe sa fluiere si sa zbiere sperand ca vor putea intra in ring. Publicul a luat foc si agita pancardele innebuniti.
Fara sa realizeze Decron, The Nosferat si-a recapatat fortele si se afla deja pe corzi. Asteapta momentul prielnic sa faca un salt cu picioarele in pieptul lui Decron. Acesta se intoarce atentionat de public si Nosferat plonjeaza, insa nu suficient de rapid. Decron se fereste nu inainte ca picioarele lui nosferat sa il loveasca in umar si sa il dezechilbreze. Decron cade in genunchi in timp ce aliatul sau sta ametit intins la podea pentur a doua oara.

Bigmouth "se pare ca Nosferat nu se concentreaza si nu doreste sa il raneasca pe Decron"
Test "ma doare capul de cat de plicticos e meciul asta. Ai zice ca sunt doua floricele intr-un buchet. Nu vor sa se raneasca. Bleah"
fara sa observe Decron a venit chiar langa comentatori si arunca priviri de foc lui Test. l-ar da afara instantaneu insa este protejatul lui Hitscum. Se multumeste sa ii zambeasca zeflemitor si sa ii arate degetul.
Se intoarce in ring si il ridica de par pe Nosferat. Ii sopteste ceva in ureche si acesta incepe sa zabeasca. Decron il loveste imediat in stomac si il proiecteaza in corzi. Din memento-ul corzilor il prinde de sub umar si il ridica in aer dupa care il arunca peste corzi. Nosferat cade exact peste Test ametind-ul complet. Acesta zace la cativa centimetri de Toni care nu mai scoate nici o vorba si priveste uimit la Nosferatu cum se scoala teafar si nevatamat cu un zambet pe toata fata si ii face cu ochiul lui Decron ce sta sprijinit de corzi si priveste scena. Apoi se intoarce catre arbitru si da din umeri ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Decron se intoarce din nou catre Nosferat si ii intinde mana sa urce in ring. Cei doi se privesc unul pe altul la o distanta suficient de mare incat sa se poata evalua corect.
Test ametit zice: "wow ce a fost aia?"

Rey619
2nd August 2004, 20:50
cei doi adversari par ca se inteleg foarte bine.... the nosferat insa sare din afara ringului pe corzi si intr-un dropkick direct in fata lui decron care acum este asternut in ring... nosferat isi face un taunt, dar intre timp decron se ridica si ii face un pin, insa numaratoarea nu trece de 2... intre timp se ridica si test si incepe sa ii critice pe cei 2 luptatori.... nosferat devine nervos si zboara printre corzi direct cu picioarele in fata lui test.... decron profita si cand nosferat ajunge in ring il arunca in corzi cu gandul sa il loveasca cu un picior la figura.... printr-o eschiva spectaculoasathe nosferat trece pe sub piciorul lui decron se arunca in celelalte corzi si se agata cu mainile de gatul lui decron aruncand-ul peste cap

Big Sexy
3rd August 2004, 12:08
Decron, ametit da sa se ridice cand Nosferat il loveste cu piciorul in abdomen repetat. Se retrage catre colt si incepe sa se apere de ploaia de lovituri ce il acopera. Nosferat parca a innebunit si continua sa il loveasca pe Decron. Acesta incepe sa se ridice cu greu si se arunca in Nosferat cu toata forta reusind temporar sa il opreasca din atac. Ii pune o mana in gat si incepe sa incaseze lovituri in stomac fara sa ii pese

Bigmouth " Decron se pare ca nu isi mai protejeaza aliatul ci a innebunit"
Il ridica pe nosferat intr-un chokeslam si il arunca in corzi. Nosferat sare inapoi exact in genunchiul lui Decron si se prabuseste lapodea chircit de durere. Decron se asigura ca nu e ranit foarte grav si apoi se intoarce spre public si incepe sa faca taunts pentru ca simte ca acesta e momentul potrivit sa il termine prieteneste pe Nosferat

Rey619
3rd August 2004, 14:41
si in momentul in care decron se simte atat de puternic il arunca pe nosferat in coltul ringului, iar apoi se pregateste sa il loveasca din viteza.... dar nosferat se da la o parte, iar decron se loveste de colt... nosferat profita de acest moment de slabiciune,se arunca in corzi si il loveste cu un clothesline...decron se resimte, dar nosferat nu ezita sa il urce cu posteriorul pe colt si.... tota lumea e inebunita!!!!!......frankensteiner!!!! decron este distrus in acest moment, dar nosferat inca nu a terminat.... iese din ring, il prinde de picioare pe decron si il da cu genunchii de colt.... decron urla de durere.... nosferat e nemilos.... dupa ce simte ca l-a lovit de destule ori de coltul de metal il trage spre el lovindu-l la zona genitala de acel colt... decron se taraie spre centrul ringului rosu de durere... in sfarsit, nosferat se intoarce in ring... se suie pe colt, dar decron ramane nemiscat.... sare.... MOONSAULT!!!dupa care se uita spre decron cu o oarecare parere de rau si se pregateste pentru urmatoarea miscare

Big Sexy
3rd August 2004, 15:21
Publicul incepe sa tipe in delir. Meciul escaladeaza in tensiune si distrugerea isi anunta furia in ring. Decron nu mai misca si abia se mai poate observa respiratia lui

Test "ce momente glorioase pentru WRM. un meci care incepe sa fie cu adevarat pe gustul meu."
Tony BigMouth "Sunt absolut uimit de acesta intorsatura d esituatie. Se pare ca cei doi au trecut peste faptul ca sunt aliati si se lupta pe viata si pe moarte pentru centura ca si cum acesta ar fi singurul lor scop in viata"
Asistentele lui Decron se agita langa ring si ii striga sa isi revina. Incep sa incite publicul in timp ce Nosferat s-a asigurat ca Decron nu e mort si se duce catre Coltul ringului, pe care se si suie si incepe sa isi incite fanii. Vacarmul este incredibil. The Nosferat se duce in fiecare colt si arata catre public ca el este King of the Ring si ca centura ii sta foarte bine in jurul taliei. Ajunge in cel de-al patrulea colt si se urca pe ultima coarda. Face un incredibil salt catre mijlocul ringului unde zace Decron.

Bigmouth "Senzational, Decron si-a ridicat genunchii si Nosferat a aterizat chiar in ei. Ambii sunt la podea si nu mai dau semn ca se mai misca vreunul."
Test " Cu cat mai multa durere cu ata mai bine. Eu am avut partea mea de durere meciul asta si imi aduce aminte de vremurile cand luptam si eu. Alea da vremuri pentru wrestling nu ca acum cand abia abia se mai misca hipopotamii astia"
Bigmouth "Incep sa cred ca nu au fost greseli caderile alea pe tine sau cel putin le meritai"
Test "Zi-i tu acolo, zii ca pana una alta s-au distrus in ring si ma indoiesc ca mai pot trece de urmatorul oponent in caz ca se mai scoala vreunul de jos"
decron e primul care incepe sa miste si asistentele sale in incurajeaza si mai tare. Se ridica in genunchi si se sprijina cu o mana de podea. Cu certitudine ca nu se astepta la asa ceva din partea lui Nosferat.
Nosferat se ridica si el incet incet de la podea si cand ajunge in picioare Decron incepe sa alerge spre el, face un salt si se arunca cu bratul in gatul lui. Il doboara instanataneu si cade si el alaturi rasufland foarte greu. Se ridica din nou in picioare si fuge spre corzi. Isi ia avant si sare.
Tony Bigmouth "Elmodrop!!!"
Aterizeaza cu cotul in stomacul lui Nosferat ce zvacneste sub toate cele 100 de kilograme ale lui Decron. Decron il tintuieste la podea si arbitrul incepe sa numere
1, 2 ...

Rey619
3rd August 2004, 20:01
Bigmouth : nosferat e jos si nu cred ca se va mai ridica...
Test : nenorocitul ala nici nu merita altceva decat sa zaca in ring
Bigmouth : fara suparare, dar nici tu n-ai fost prea prietenos...

In timpul disputei dintre acestia nosferat se ridica si ochii lui devin din ce in ce mai rosii... se uita spre decron si el foarte increzator...il ataca pe adversarul sau, dar se alege cu un suplex... nosferat se ridica insa surprinzator de repede... se arunca pe corzi si sare cu tot corpul pe adversarul sau... nici decron pare sa nu mai simta durerea si incearca sa il loveasca pe nosferat cu o lovitura de biceps... aceasta insa esueaza deoarece adversarul sau deja ii anticipase lovitura si se arunca in corzi lovindu-l cu ambele picioare in figura din viteza
Test : mama, ce lovitura!!!
Bigmouth : da, seamana cu cea pe care ai primit-o tu!!!

nosferat e din nou pe coltul ringului si il ataca senzationalcu o saritura peste cap (in fata nu pe spate) care aterizeaza cu zona dintre picioare la gatul lui decron... aceasta lovitura in sfarsit si-a facut efectul... decron din nou la pamant, dar si nosferat se resimte in momentul de fata! /hello

Big Sexy
3rd August 2004, 21:32
Test "Se pare ca in felul asta nu ajung nicaieri. Au amandoi la fel de multa energie ramasa si se pare ca nu mai e prea multa. hahhaaaaa."
Toni "parerea mea e ca mi-e imposibil sa spun daca unul sau celalalt are vreun avantaj. Se pare ca Decron se resimte serios dupa meciul cu TSS. NU mia poate straluci deloc. Nici macar faimoasele sale reversal nu si-au facut aparitia.
Nosferat incepe sa sara prin ring si sa agite publicul sa-l ovationeze, se pregateste sa-l termine pe Decron.
Se urca pe corzi face un moonsault si ...
Test "Incredibil. Decron a primit lovitura in plin. Nu mai misca deloc si imediat Nosferat se aseaza pentru pin."
1 ... 2 .. Decron ridica umarul, arbitrul era la doar cativa centrimetrii de a atinge si a treia oara podeaua. Nosferat se arunca din nou pe el arbitrul
1 ... 2 .. iar Decron ridica umarul. Nosferat, se ridica frustrat si il loveste cu piciorul. Decron ii apuca piciorul si Nosferat incearca sa scape dar nu ii da drumul. Desi are ochii aparent inchisi nu ii da drumul sub nici o forma. Brusc, Decron se ridica si il prinde si mai bine si ii loveste cu un picior in fata prin rotire de la podea.
Bigmouth "Decron revine spectaculos si pot spune ca nici nu ma asteptam sa il mai vad ridicandu-se dupa acel moonsault. Iata-l cum se ridica si se arunca in corzi pentru a-i mai da inca un elmodrop. Reuseste. pacat ca cei doi trebuie sa se distruga in ring avand in vedere ca hardcore Squad va profita de situatie pentru a capata si mai multa putere"
Test "Eu nu vad nimic rau in asta. Echilibrul e bun mai ales cand e in favoarea lui HitScum. El este cel ce merita centura"
Decron il ridica pe Nosferat si ii da un upercut ce il arunca pe spate si striga. Eu sunt seful aici intelegi? Il ridica din nou si il pregateste pentru un powerbomb. Nosferat incearca sa gesticuleze, se se apropie de corzi insa Decron il potriveste bine. Il ridica si ...
Bigmouth "Dumnezeule ce powerbomb. incredibil, cred ce Decron si-a pierdut cu adevarat controlul"
De pe margine fetele il aclama si Decron se indreapata spre ele sa il sarute sa ii poarte noroc. Nosferat sta intins pe centrul ringului si nu pare ca mai misca.

Edit Big Sexy
Justificati aici alegerea http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3721

Big Sexy
5th August 2004, 14:02
Test "Ia te uita, Decron ridica mainile in aer si incepe sa le agite acest lucru punand pe foc toata sala. Ochii i sunt valvatai si pare ca a capatat energie din esenta publicului. Cu cat tipa mai tare cu atat capata mai multa forta. Sper sa il distruga pe Nosferat. O merita din plin mai ales dupa accidetul de mai inainte!"
Bigmouth Amice sterge-te de praf. Nu stiu la ce sa ma astept. Va arata Decron mila fata de aliatul lui sau nebunia sa va continua?. Publicul aclama si pare sa vrea sa vada ruperea alintei. Sper ca Decron sa aiba mila, sa inteleaga ca nu poate continua de unul singur. Acesti oameni i s-au oferit ca aliati, mai mult chiar, ca vasali, avand in vedere ca el este unul dintre patroni si acum ... asta?
Decron il ridica de gat cu o usurinta neomeneasca si publicul a acoperit orice zgomot cu aclamarea celui ce se vrea campion mai mult decat orice. Cu mana infipta in gatul lui Nosferat se apropie de centrul ringului. Il arunca cu forta in corzi pe Nosferat si dupa ce acesta cade in ring inapoi se arunca cu toata forta cu cotul pe abdomenul victimei. The Real Deal! Nosferat misca spasmodic si Decron il fixeaza pentru pin.
Test Oricat il urasc pe incapabilul asta de Decron nu pot sa nu il admir pentru ca a facut in acesta seara. Isi stie foarte bine scopul si si-l urmeaza cu stoicism! 1... 2... 3. Daaaaaa, Decron a invins .. oups nu-mi vine sa cred ca am zis asta, sefu scuze, adica ce pacat ca defapt merita victoria Nosferat. E o porcarie meciul asta sincer acum"
Decron sta ingenuncheat langa Nosferat si isi da seama de ce a facut. Se apleaca langa el si trage de cateva ori de el. Asistentele sale ii zic sa plece repede si sa il lase acolo. El se uita inspre ele si apoi le ignora. Se ridica si face semne doctorilor sa vina. Arbitrul se retrage intr-un colt vizibil speriat. Decron se asigura ca Nosferat respira si pleaca vizibil marcat de cele ce s-au intamplat.
BigMouth Niciodata nu am dorit sa vad asa ceva intre doi aliati. Nici macar nu imi dau seama ce mai poate spune Decron in apararea sa!