PDA

View Full Version : Krim Ljubljana - CS Oltchim

Sentient7
28th February 2009, 19:21
atatea greseli nefortate nu am vazut nicimacar la nationala in zilele ei bune.e ridicol cate pase la interceptie s-au dat.asa nu o sa castigi Liga Campionilor in veci.scorul de la pauza este un miracol.

Sorin Blaj
28th February 2009, 19:48
17-15 la pauza, dupa doua goluri pe final.

Sentient7
28th February 2009, 20:11
fetele sunt de o prostie incomensurabila,cu o mentiune speciala pentru Meirosu,care probabil are IQ-ul unui gandac.chiar si atunci,dupa ce ai jucat 15 ani handbal la toate nivele unele lucruri iti ies din instinct.fara cuvinte,nicinu stiu de ce imi mai pierd timpul cu echipele romanesti de handbal,chiar sunt fara speranta.

playfair
28th February 2009, 20:16
fara portar si extreme e mare lucru ca au ajuns si pina aici. vrei sa bati Oltchim-ul? trage mereu pe poarta si 99% e rezolvat.

Mr Cosmin
28th February 2009, 20:20
Pacat, ca erau in stare sa le bata... pana acum fara victorie in deplasare, si probabil nu vor obtine nici una !

rob_din
28th February 2009, 20:26
Si o spun iar, nu-i neaparat suficient sa invingem Buducnost acasa.

Sentient7
28th February 2009, 20:43
evident ca nu-i NEAPARAT suficient.nu ai descoperit roata aici.totusi e foarte posibil sa fie de ajuns.dar nicinu conteaza la cum joaca... nu are ce cauta in ultimele 4.

Resita
28th February 2009, 23:28
unde esti tu ................. tadici?

se pare ca e regretat de conducere sau sunt doar barfe. eu asa am auzit

Roddicted
28th February 2009, 23:48
Hutupan e zero de cateva meciuri...:(Eu am impresia ca ale noastre nu fac fata presiunii

mikeyy
28th February 2009, 23:56
Iar au pierdut....cred ca erau prea sigure pe ele inainte si asta le-a daunat.
Singura care s-a evidentiat a fost Elisei..in rest slabut.
Hutupan intr-adevar nu mai e ceea ce a fost....nu stiu de ce nu s-a retras in glorie...acum pur si simplu apara la noroc.

Egalul dintre Buducnost si Gyor e in dezavantajul Oltchimului...vom vedea ce se va intampla...sper totusi sa se califice.
Mi-a placut azi meciul facut de Krim..au jucat cu determinare...stiau ca e singura lor sansa de a ramane in carti pentru calificare in semifinala.

rob_din
1st March 2009, 00:28
Hutupan a aparat incredibil in cateva meciuri de la Europene asa ca nu stiu de ce ar trebui sa se retraga. Ar trebui sa o rugam sa mai vina la Nationala, altfel suntem morti. In plus ce inseamna "apara la noroc"?

In plus egalul ne avantajeaza, fiindca daca Gyor bate Krim si noi Buducsost suntem calificati

rob_din
1st March 2009, 00:29
unde esti tu ................. tadici?

se pare ca e regretat de conducere sau sunt doar barfe. eu asa am auzit

Pai care-i diferenta? Nu-i Tadici ala care a ratat identic calificarea acum 1 an?

mikeyy
1st March 2009, 00:41
Hutupan a aparat incredibil in cateva meciuri de la Europene asa ca nu stiu de ce ar trebui sa se retraga. Ar trebui sa o rugam sa mai vina la Nationala, altfel suntem morti. In plus ce inseamna "apara la noroc"?

In plus egalul ne avantajeaza, fiindca daca Gyor bate Krim si noi Buducsost suntem calificati

Ce bine ar fi fost ca Hutupan sa apere in ultimele saptamani asa cum a aparat la Europene...insa e din ce in ce mai greoaie.

Atata timp cat noi pierdem, nu consider ca ne avantajeaza cu nimic...iar sa ajungem sa depindem de alte meciuri? cum ar fi meciul dintre Krim si Gyor?

Meciul de peste 2 sapt cu Buducnost nu e usor deloc..mie chiar mi se pare mai greu decat cel de azi.

Parca vad ca trec mai departe Buducnost si Krim, iar favoritele:Oltchim si Gyor parasesc Liga.

In fine, vom vedea...eu imi doresc sa se califice, insa pacat ca nu si-au consolidat sansele de azi...cu Tadici, cu Rimanici, cu Voina...e ac poveste..nu stim sa gestionam ultimele 10 minute in momentele in care scorul e f strans. Pana la urma ajung la concluzia ca nu antrenorul e de vina, ci ele...Buducnost de exemplu, cu jucatoare de 18-19-20 de ani au reusit sa intoarca in ultimele minute rezultatul si sa scoata un egal cu Gyor.

Stie cineva de ce nu joaca Tacalie? e accidentata sau are vreo problema?

ionut4orm
1st March 2009, 01:09
Foarte urat meci...fratilor...cate greseli...
Muream cand vedeam cum lansa hutupan mingi aiurea pe contra-atac,desi erau 5 adversare si o singura coechipiera in jumatatea cealalta a terenului...logic ca nu putea saraca prinde ea mingea.si meirosu...slab de tot...
nu vreau sa critic jucatoarele...au facut tot ce au putut
sa speram ca nu ratam meciul urmator
cat a fost scorul?daca a fost egal...au luat un punct?

Sorin Blaj
1st March 2009, 01:29
Au pierdut la un gol: 35-34, dupa ce am avut 34-33, cu doua minute inainte de final.

ionut4orm
1st March 2009, 13:25
Acum vad ca nu am precizat ce meci:|....la gyori-buducnost nu am fost in fata tv'ului.
daca poti,te'as ruga sa'mi zici:)...nu gasesc nicaieri pe net:|

ionut4orm
1st March 2009, 13:30
vad ca le'au dat cate un punct la gyori si buducnost...aici clasamentul(de pe site'ul oltchimului)
1 Gyõri Audi ETO KC 5
2 C.S. Oltchim Rm.Valcea 4
3 RK Krim Ljubljana 4
4 Zrk Buducnost Podgorica 3

Sentient7
2nd March 2009, 06:17
cativa dintre voi nu aveti nicio treaba.Hutupan e de departe cea mai mica problema a Oltchimului.voi chiar nu va uitati la un meci?pai in meciul cu Gyor a castigat clar meciul.interventiile alea de pe 6 metri in final au castigat CLAR meciul.ce dracu' sunteti chiar orbi?in meciul cu Krim parca au jucat doua echipe in curtea scolii.valcencele s-au aparat de parca au invatat handbalul la scoala ajutatoare.pe cuvantul meu,si-au batut joc de meci,in afara de extreme,care am numarat ca au dat vreo 16-17 goluri si Hutupan,restul au fost un dezastru.Hutupan are partea ei de vina la contratacurile alea ratate in inferioritate numerica,atat.cu mentalitatea asta de doi lei nu le mai salveaza nici dracu' ca antrenor.inca o data,ratarea din final a lui

Sentient7
2nd March 2009, 06:20
vad ca le'au dat cate un punct la gyori si buducnost...aici clasamentul(de pe site'ul oltchimului)
1 Gyõri Audi ETO KC 5
2 C.S. Oltchim Rm.Valcea 4
3 RK Krim Ljubljana 4
4 Zrk Buducnost Podgorica 3

da,Buducnost-Gyor a fost egal,dupa ce tot meciul unguroaicele au condus cu 5-6 goluri diferenta.

mikeyy
2nd March 2009, 11:13
Cred ca habar nu ai ce vorbesti si nici nu stii ce implica sa ai boala de care ai mentionat....insa oricum nu trebuie sa jignesti pt ca nu ai niciun drept.:rosu:

Sentient7
2nd March 2009, 20:43
mikeyy,atunci poate imi explici tu,daca eu nu am habar despre ce vorbesc.nu lasa discutia asa in aer.

mikeyy
2nd March 2009, 21:19
Eu nu las nicio discutie in aer...doar ti-am zis sa nu jignesti pt ca nu este necesar.

Sentient7
2nd March 2009, 21:29
si ai mai zis ca nu stiu despre ce vorbesc.chiar si cu postul in fata ai uitat ce ai scris?

Dani_handbal
15th July 2009, 14:16
pakat ....puteau sa castige la scor....mare.