View Full Version : TNA Lockdown 2009
Mr Cosmin
27th February 2009, 19:01
Lockdown (2009) will be a professional wrestling pay-per-view (PPV) event produced by Total Nonstop Action Wrestling (TNA), which will take place on April 19, 2009 at the Liacouras Center in Philadelphia, Pennsylvania.[1] It will be the fifth event under the Lockdown chronology. In the tradition of Lockdown events, every match will take place inside a steel structure with six sides, known as Six Sides of Steel.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/92/Lockdown_09_logo.jpg
Date: April 19, 2009
Venue: Liacouras Center
City: Philadelphia, Pennsylvania
Big Sexy
28th February 2009, 22:23
M-as bucura daca nu ar mai fi deschise topicuri doar pentru a da citate din wikipedia si pentur a avea numele la cel ce a creat topicul. Niste pareri personale ar fi exceptionale avand in vedere ca asta e un forum. Cum ar fi:
"Cu exceptia Lockdown-ului din 2007 toate au fost dementiale si au meritat 5 stele. Daca vor continua insa cei din TNA cu bookingul de pana acum vor mai distruge inca un brand de exceptie punand meciuri fara sens si avand finaluri unclean la peste 50% din ele."
RockBerg
28th February 2009, 22:28
Cum ar fi:
"Cu exceptia Lockdown-ului din 2007 toate au fost dementiale si au meritat 5 stele. Daca vor continua insa cei din TNA cu bookingul de pana acum vor mai distruge inca un brand de exceptie punand meciuri fara sens si avand finaluri unclean la peste 50% din ele."
TNA sucks ass. :)
Reaper
28th February 2009, 22:54
2007 a fost ala in care s-a "electrocutat" Homicide asa de tare incat s-a luat lumina?
Aia a fost cea mai proasta chestie pe care am vazut-o, de buna voie, alaturi de cateva episoade din Test de Fidelitate / Curat Murdar / Schimb de Mame / etc.
PSYCHO
28th February 2009, 23:49
http://i44.tinypic.com/veujc4.gif
Spoiler: Card:
Jeff Jarret vs Jim Cornette
Comentatorii vs Arbitrii
Cameramanii vs Guys from the truck
... cei de mai sus fiind singurii rãmaºi în roster
... ºtergeþi thread-ul ãsta, vroiam doar sã fiu ironic ... :cry:
Big Sexy
1st March 2009, 00:24
Dude, de fiecare data cand te imbeti toti patru moderatorii strangem dupa tine 3 zile pe forum. Nici nu vreau sa ma gandesc ce faci pe acasa sau pe la gagicile alea si cat iti ia sa strangi :P
PSYCHO
1st March 2009, 00:56
Culmea cã eram treaz! :D Dar da, dupã o beþie cruntã, a 2-a zi intru pe forum sperând cã nu am scris nimic cu o noapte înainte! :cry: ... ªi cu gagicile nu îmi ia nimic sã strâng, colecteazã ele cu gura tot! :P
Mr Cosmin
1st March 2009, 01:21
Am renuntat sa ma uit la TNA de o perioada buna de timp din cauza booking-ului de rahat pe care il adopta, asa ca n-am ce parere sa imi dau despre ei, din moment ce nu urmaresc Impact-urile/PPV-urile TNA.
Big Sexy
1st March 2009, 08:31
Sincer eu ma gandeam la voma dar acum asta e, nu judec obiceiurile sexuale ale celorlalti ... :happy
RockBerg
1st March 2009, 11:15
Sincer eu ma gandeam la voma dar acum asta e, nu judec obiceiurile sexuale ale celorlalti ... :happy
Ah,Japonia.
PSYCHO ar fi miliardar acolo,puke sells.
So where dis video at ?
PSYCHO
1st March 2009, 13:43
Omule, cu criza asta, berea trebuie reciclatã! :cry:
... nu ºtiu de ce cred cã discuþia degenereazã ... cool!!! :drak:
Life
1st March 2009, 16:59
Culmea cã eram treaz!
Now that's shocking!
daby
16th March 2009, 18:31
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Lockdown_(2009).jpg
Sting vs. Mick Foley
Danny Bonaduce vs. TBD
milanezu
16th March 2009, 18:42
iarari il pun pe grasan in ring.
ala nici sa stea in picioare nu poate nu sa lupte.
pana cand o sa ne bage veteranii astia de 2 lei.
cand o sa vina vremea noii generatii?
astia din tna chiar ca is nebuni.
daby
17th March 2009, 16:39
- TNA World Title Match: Sting © vs. Mick Foley
- Lethal Lockdown: Team Jarrett vs. Team Angle
- Champions vs. Champions Match: TNA World Tag Team Champions Beer Money vs. IWGP Tag Team Champions Team 3D
Both Sets of Titles are on the Line!
ducus
17th March 2009, 23:07
Hahaha! Ce gluma buna! Sting vs. Mick Foley, e clar cine castiga nu? :D Chiar in duminica sfintelor Pasti batranul Mick va fi pus la respect de marele Sting!
daby
20th March 2009, 20:22
Team Joe vs Team Angle
Danny Bonaduce vs Eric Young
PSYCHO
20th March 2009, 21:32
Pana la urma e Team Jarrett vs. Team Angle sau Team Joe vs Team Angle? :groggy:
daby
20th March 2009, 22:35
Team Joe vs Team Angle pt ca or sa ramana ultimii doi la Gauntlet saptamana viitoare :D
daby
3rd April 2009, 21:30
http://www.tnawrestlingnews.com/tnalockdown.jpg
TNA World Title Match
Sting © vs Mick Foley
Lethal Lockdown
Team Angle (Kurt Angle, Scott Steiner, Booker T, and Kevin Nash) vs. Team Jarrett (Jeff Jarrett, Samoa Joe, A.J. Styles, and Christopher Daniels)
IWGP Junior Heavyweight Tag Team Titles
MCMG © vs No Limit vs LAX
Street Fight Winner Takes All
TNA World Tag Team Champions Beer Money © vs. IWGP Tag Team Champions Team 3D ©
Doomsday Chamber of Blood Match
Abyss vs. Matt Morgan
Queen of the Cage Match
ODB vs. Daffney vs. Madison Rayne vs. Sojournor Bolt
Three Way Dance for the TNA Women's Knockout Title
Awesome Kong (c) vs. Angelina Love vs. Taylor Wilde
Xscape match for the TNA X Division Title
Suicide (c) vs. Jay Lethal vs. Consequences Creed vs. Sheik Abdul Bashir vs. Kiyoshi
Pre Show
Danny Bonaduce vs. Eric Young
could a great show
Mr Cosmin
20th April 2009, 05:26
Lashley in TNA !
Big Sexy
20th April 2009, 09:29
Aha, deci am zis-o bine!!!! Fuck yeaahhhhhh!!!! Asa da TNA!
Tudor_Ancu
20th April 2009, 09:46
Who will be Suicide !? Is Kaz back ???
Reaper
20th April 2009, 16:55
TNA Lockdown > WWE Wrestlemania :ok:
Si eu sunt curios cine a fost Suicide. Oare a participat Daniels in ambele meciuri?... (pentru ca si-a asumat un risc mult prea mare)
milanezu
20th April 2009, 17:01
corespondentul ziarului the sun zice ca daniels a facut double duty.
Mike^
20th April 2009, 18:49
God cat de curios m-ati facut si nu gasesc un torrent pt show :( I need it and i need it FAST :D
Cat despre Suicide, s-a anuntat inainte ca va reveni Kaz la LockDown, deci nu se stie...
Glumetzul
20th April 2009, 22:02
Sunt dezamagit de faptul ca Sting a pierdut titlul, dar m-am obisnuit cu asta din WcW... Sting e un profesionist si un adevarat campion, nu doreste sa pastreze titlul la infinit ca Goldberg sau Undertaker cu run-ul de la Wrestlemania! Oricum, daca e sa fiu obiectiv a fost un PPV foarte reusit, eu nu dau 10 decat extrem de rar, dar 9 merita cu siguranta. Merita vazut, cred ca a fost mai bun ca Wrestlemania! :)
PS. As fi inteles ca Sting sa cedeze centura la unul mai tanar, dar nu lui Mick Foley, nu-i vad rostul. Poate doar daca e inceputul unui feud lung, nu stiu... Parerea mea ca Foley se vrea vedeta in TNA, are actiuni si nimeni nu-l poate contrazice!
Brain-dead
20th April 2009, 22:10
mai usor cu spoilerele alea..
Notele pentru fiecare meci:
Eric Young vs Danny Bonaduce: 5/10
Suicide vs Bashir vs Kiyoshi vs Creed vs Lethal: 7.50/10
MCMG vs No Limit vs LAX: 8/10
S.Boult vs M.Rayne vs ODB vs Daffney: 6.50/10
A.Kong vs A.Love vs Taylor Wilde 7/10
Team 3D vs Beer Money 9/10
Abyss vs Matt Morgan 8/10
Team Jarrett vs Team Angle 8.50/10
Sting vs Mick Foley 8/10
Un PPV bun , mult mai bun ca WM25 :D
Riddler
20th April 2009, 22:18
De unde l-ati luat fratilor? Eu am cautat pe toate trackerele si tot nu l-am gasit. :(
Brain-dead
20th April 2009, 22:18
Pwt...
Glumetzul
20th April 2009, 22:19
This was TNA TNA TNA! :D SA NU VA AUD CA MAI COMENTATI!!!
PS. Va rog daca se poate sa uploadati show-ul in format XVID! Daca tot l-ati luat de pe Pwt, ca eu nu il am, doar l-am vazut pe livestream...
milanezu
20th April 2009, 23:49
ceea ce s-a intamplat in main-event este inadmisibil.
este o palma data grupului de tineri din tna.
oameni ca aj sau samoa joe ar trebui sa plece.
rusine tna!!!
Glumetzul
20th April 2009, 23:56
Pai AJ si Samoa Joe nu sunt tineri? :) Ei trebuie promovati ca reprezinta TNA-ul, au fost aici de la inceput si sunt cei mai buni!
milanezu
20th April 2009, 23:59
poi ma refeream ca ei nu au luat centura de la sting si vine nenorocitu asta si o castiga.
aj si joe merita centura nu grasu asta imputit.
VladC
21st April 2009, 01:39
hey..the ppv was meh...i liked..lashley's titantron....si..nu a fost nimic special....mi-a placut in Lethal Lockdown manevrele de echipa pe care le-au facut aj si daniels...si cam atat..si sfarsitul....cred ca era singura persoana la care nu ma gandeam..un ppv d e nota 7 ..
dragos99
21st April 2009, 10:16
TNA Lockdown > WWE Wrestlemania :ok:
Si eu sunt curios cine a fost Suicide. Oare a participat Daniels in ambele meciuri?... (pentru ca si-a asumat un risc mult prea mare)
Christopher Daniels
Ring name(s) Fallen Angel
Christopher Daniels
Conquistador Dos[1]
Curry Man
Suicide
Sursa: Wikipedia
VladC
21st April 2009, 11:29
^stim ca daniels a fost suicide...dar nu stim daca in meciul ala..soo..what u wrote is irrelevant..cred ca a fost kaz totusi..nu daniels..:P
Tudor_Ancu
21st April 2009, 12:18
Lame PPV ! THE END WAS LAME ! LAME LAME LAME !
Styles = The Man !
Nota 6 cu indulgentza ! Se putea mult mai bine ~ WTF X division - 2,3 Bumpuri ! WE WANT SONJAY AND PETEY BACK!!!
Mr Cosmin
21st April 2009, 13:40
Daniels a fost Suicide. Am primit pe mess o intrebare de geniu la toata chestia asta: "Atunci cine a fost Chris Daniels ?" :happy :happy
daby
21st April 2009, 15:18
Oh, yeah !! Super Tare ! Asta da show ! Eram sigur ca va fi mult peste wrestlemania si asa a si fost!
Xscape match- bun, dar cam putine salturi nebune, sub cel de anul trecut, dar bun. Au fost doar 5 oameni :confused: Saltul lui Suicide de pe cusca ... purly awesome ! Daniels e tare !
Queen of the Cage - trebuia castigat de ODB, si asa revine in divizia feminina! meci bun. imi place tare mult Daffney :D doar 2 lucruri as schimba la ea, culoarea pielii, e prea alba, si tatuajul de pe spate, nu-mi place la o femeie sa vad tatuaje.
IWGP Jr Tag Title match a fost super tare ! LAX/No Limit/MCMG au fost grozavi. M-am speriat putin cand l-am vazut pe Sabin cazand in cap. Sunt de acord cu Don West cand zice ca trebuie sa intre din nou in lupta pt TNA tag titles. Awesome !
Abyss vs Morgan - Dupa promoul super tare al lui Abyss, ma aspteptam la mai multa violenta. Dar a fost super tare sa vad cum Abyss ii spare in fata un ciob lui Morgan! Iar in continuare probabil un feud ceva cu Dr. Stevie!
Angelina Love/Kong/Taylor Wilde - Ma asteptam sa castige Angelina Love. Probabil Kong va lua un mic concediu ca sa-si revina dupa accidentarile de la Against All Odds. AWESOME match >>> wwe! Kong doing a swanton bomb was fucking great ! holy shit ! holy shit !
Beer Money vs Team 3D - SUPERB! promouri super tari by 3D inainte de meci! Cele doua echipe au oferit un meci clasic ECW. A lipsit doar sa foloseasca mese in flacari, dar tot a fost superb ! Beer Money sunt super tari! Abia astept momentul cand or sa fie heeli de top in main-event!
Lethal Lockdown - fucking great! great spots ! AJ saring prin acoperist a fost fucking great awesome!
Ma intreb ce va umra cu Lashley. Sper sa nu-l scoata pe Rhino din joc.
Sting vs Foley - puteti spune ce vreti, dar cei doi au dat tot ce au avut mai bun din ei, mai ales ca s-a folosit sarma ghimpata! Ma intreb ce va urma pt Sting. Numele Mick Foley aduce prestigiu titlului mondial TNA, si oricum nu va tine centura mult timp. Probabil Hernandez va intra campion TNA in KOTM.
http://img16.imageshack.us/img16/7035/tnaia4.png
TNA! TNA! TNA! TNA!
VladC
21st April 2009, 18:44
^ce ai fumat in timp ce te-ai uitat la ppv de a fost "AWESOME!!!!!"?:yeah:
i gotta get me some of that sh*t..
PSYCHO
21st April 2009, 18:52
ªi mie mi-a plãcut mult! ªi eram treaz! :cool:
Big Sexy
21st April 2009, 21:07
ªi mie mi-a plãcut mult! ªi eram treaz! :cool:
Poate tocmai aici e problema, cand esti treaz ai gusturi stranii. Bea mai mult!!!
Heath Scumm
21st April 2009, 22:05
Hai sa punctam lucrurile tari de la show-ul asta pentru ca au fost cateva ...
AJ Styles - One of the sickest bumps EVER!!! Mick Foley should be proud :D ... An dupa an AJ Styles fura showul indiferent de PPV, face cele mai tari manevre si incaseaza cele mai dure lovituri. Respect pentru wrestlerul numarul 1 al ultimilor ani - AJ F'N STYLES!!!
Team 3D vs Beer Money - Meciul n-a fost cine stie ce dar publicul era nebun ... scandarile EC-Dub mi-au umplut sufletul de bucurie si acel strigat general asurzitor "Get The Tables" a fost cel mai intens lucru pe care l-a facut un public de wrestling in ultimii ani. I miss the old ECW days and the old ECW crowd!!
De asemenea mi-au placut scandarile EC-Dub la aparitia lui Stevie Richards!!! It was awesome!!
Foley e un psihopat! Cu siguranta nu s-a facut de rusine si sunt placut surprins de rezultatul meciului. De asemenea remarc bumpul final, cand s-a aruncat de pe cusca si si-a prins picioarele de apron ... putini au vazut ca Foley a aterizat destul de dur!
Ca sa raspund intrebarii cu Suicide, la Lockdown Suicide a fost Daniels ... se vede dupa felul in care fuge si ricoseaza din corzi, Daniels fuge mai pe calcaie si aplecat inspre spate in timp ce Kaz alearga mai apasat si aplecat in fata. De asemenea Kaz are toracele mai mare si e mai inalt decat Bashir.
AleXXander
21st April 2009, 23:55
Daniels a fost Suicide. Am primit pe mess o intrebare de geniu la toata chestia asta: "Atunci cine a fost Chris Daniels ?" :happy :happy
Si probabil nu ti-ai dat seama ca a fost o gluma nu ?:lol:
Btw, una peste alta, a fost un PPV acceptabil din punctul de vedere al cuiva care nu urmareste TNA-ul constant.
Glumetzul
22nd April 2009, 13:13
Mie imi place categoria grea de obicei, dar faza cu sarma ghimpata si d-astea nu-mi plac. Deci nu sunt fan Lockdown, dar trebuie sa admit ca un 8 cu plus, tot merita! Far discutie...
Feanoro
23rd April 2009, 21:11
Well m-am uitat si eu la un PPV TNA dupa mult timp ca tot aud ce tari sunt :)
Din punct de vedere al calitatii performantei in ring mi-a placut Team 3D vs Beer Money, Lethal Lockdown si main-eventul Sting vs Foley. Restul le categorisesc cu meh (la gagici nu m-am uitat ce-i drept, am adormit la un moment dat in timpul meciului lui Abyss...).
La Sting vs Foley m-a deranjat faptul ca n-am avut un finish clean. Dupa tot promoul acela repetat obsesiv pe parcursul PPV-ului precum si interviurile de dinainte de meci ma asteptam ca cel putin unul din ei sa nu mai miste deloc la final. Dar, din cate am inteles, acesta pare a fi un inceput de feud si deci mai este timp.
Lethal Lockdown mi s-a parut ca a incercat pe un spatiu si un timp restrans sa faca prea multe chestii in acelasi timp. Prea multi oameni in untru din care prea putini care au pus osul la treaba cum s-ar spune. Mi s-au parut de-a dreptul inutili Jeff Jarett, Kevin Nash si Booker T. Angle, pe langa acel costum absolut oribil de albina scufundata in vopsea albastra si cu sosoni albi mi s-a parut ca a miscat cam putin, dar stiind cum se misca pe vremuri tind sa cred ca a fost doar o chestie de moment. Confruntarea a fost insa salvata de Samoa Joe, AJ Styles si Daniels si intr-o mai mica masura Steiner, care din cand in cand mai incasa cate un bump/facea vreo varianta de suplex.
Ca si prezentare PPV-ul a fost absolut oribil. Absolut totul parea filmat de niste amatori. Promo-urile pareau mai degraba segmente independente care erau prezentate obsesiv in aceeasi ordine pe tot parcursul PPV-ului, muzica ptr aproape totii wrestlerii era o variatie de rock similara cu toate celelalte de tot aveam senzatia la Lethal Lockdown ca apar wrestlerii din meciurile precedente, prezentatorii erau penibilii si lipsiti de vlaga (mai ales vocea aia sacadata care i-a prezentat pe Foley si Sting inainte de meci) si nici un fel de efecte speciale mai cu Dumnezeu. Cel mai trist lucru e ca saracul AJ Styles si altii tot faceau diverse miscari interesante dar eu nu puteam sa le vad ptr ca echipa video TNA se focusa pe imagini de deasupra ringului sau pe 6 imagini concomitent (din care nu puteai sa intelegi nimic ca erau prea mici).
PSYCHO
23rd April 2009, 21:48
^ Da ãsta e dezavantajul TNA! Au atleþi super dar f*ut mult cu echipa de filmare, afiºe, story, book, etc ... Totuºi, e bine cã au WRESTLING superior!
Feanoro, t erog sã faci o descriere similarã la WM 25 aivi: http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=35366&page=95 s.. Pe bune. aºtept! ;)
Doctor_Satan
24th April 2009, 16:14
Ieri am terminat si eu de vizionat Lockdown.
Nota care i-am dat-o (9) a fost in comparatie cu WM25. Daca ar fi sa judecam la rece, a fost un PPV cam de 8-8,5.
Am vazut si Preshow-ul care a avut un meci destul de dragut.
Meciurile Queen of the Cage si Abyss vs. Morgan au fost foarte slabe. Meciuri de nota 5-6.
Meciurile Xscape si Triple Threat au fost reusite, cateva manevre frumoase, dar nimic special. Meciuri de nota 8.
Celelalte 4 meciuri au fost foarte frumoase.
IWGP Jr Tag Title match a fost impresionant pentru numarul de manevre/sec si Hernandez a fost din nou The Man. Inca nu pricep de ce nu primeste un push omula asta, pentru ca este extrem de agil pentru gabaritul care il are. Meci de nota 10.
Beer Money vs. Team 3D a fost cam plictisitor la inceput (din punctul de vedere al unui telespectator nu e asa de grozav sa-i vezi ca-si dau 2-3 pumni si se plimba in toata sala, dar pentru cei de acolo trebuie sa fi fost ceva de neuitat) dar dupa ce au intrat in ring a fost spectacol. Meci de nota 10.
Lethal Lockdown-meciul serii. AJ cred ca s-a lovit destul de tare pentru ca mie mi s-a parut ca ceilalti mai mult s-au ferit de el decat sa-i amortizeze caderea. Steiner parca a intinerit, BookerT, Angle si Jarret au fost la inaltime, Daniels si Joe s-au miscat foarte bine si Nash, cu tot respectul pentru ce luptator a fost, ar cam trebui sa iasa la pensie sau sa ramana la statutul de cuceritor al doamnelor de la Sourvivor. Meci de nota 9.
World Championship Match A avut un rezultat care mie nu mi-a placut. In schimb am facut paralela intre Undertaker vs. HBK (meciuri apropiata prin varsta participantilor) si pot spune ca aici se vede clasa celor din TNA. Daca Taker si HBK isi dadeau 2 pumni si 5 minute se tavaleau pe jos, bosorogii astialalti 2 au luptat de parca erau la 20 de ani. Meci de nota 9 pentru ca nu mi-a placut finalul.
Per ansamblu, au fost acele 2 meciuri care au tras prea mult la cantar in defavoarea unui show foarte bine gandit, dar cam slab realizat.
Pacat ca TNA-ul nu are niste oameni cu creier in diviziile de marketing si tehnic, pentru ca la aceste capitole au lipsuri mari.
Heath Scumm
24th April 2009, 21:48
Taker vs HBK was awesome, Foley vs Sting was ALSO AWESOME!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.