View Full Version : Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling
Heath Scumm
26th January 2009, 13:14
http://www.cmtpress.com/imageslogo/public/2008-07-02/HH_CCW_MED_RES_LOGO_1_250.jpg
You know the deal ... Hulk Hogan, Eric Bishof si Jimmy Hart au luat niste "celebritati" si vor sa le transforme in wrestleri. In final, doar unul va castiga centura suprema :D
Topic de discutie despre show ... ce a fost bine, ce-a fost rau, stuff like that!
Mr Cosmin
26th January 2009, 18:58
Am vazut si eu aseara pe GSP TV primul episod, dar nimic special.
Ratonu
26th January 2009, 19:29
L-am vãzut pe tot, a fost fun. Concurenþii au ajuns într-un timp scurt sã lucreze meciuri mai vizionabile decât ceva cu Randy Orton sau ce era în WSX, deºi era destul de amuzant sã-l vezi pe Brian Knobbs încercând sã le arate cum se face un arm drag ºi la început erau ºi proastele alea care se plângeau de orice rahat. O vreme am sperat sã câºtige Butterbean sau Screech, dar spre final a devenit clar cã învingãtor urma sã fie cel la care te aºtepþi de la început. Danny Bonaduce o fi luat aceiaºi steroizi de cal din care a luat Kurt Angle?
De la un eventual sezon al doilea vreau mai multe nume relevante ºi mai mulþi invitaþi speciali, poate ºi ceva mai multã seriozitate, promo-uri în ring, public care sã nu fie de MTV - mã rog, asta n-o sã se întâmple.
Heath Scumm
27th January 2009, 10:06
Mie mi-a placut Screech ... old-school heel, that's what he is :) Ultra-charismatic, stia sa manipuleze multimea.
Mi-a placut si Todd Bridges, era mult mai atletic decat multi dintre actualii wrestleri WWE si miscarile alea de Michael Jackson ... AWESOME!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.