View Full Version : TNA Against All Odds 2009
PSYCHO
17th January 2009, 18:18
Coperta:
http://img300.imageshack.us/img300/7843/againstallodds28200929oc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/againstallodds28200929oc1.jpg/1/w552.png (http://g.imageshack.us/img300/againstallodds28200929oc1.jpg/1/)
Spoiler: Drecu ºtie ... :cry:
Mr Cosmin
17th January 2009, 19:08
Al dracu Paint...
Ratonu
17th January 2009, 19:44
Banda aia albã e criminalã.
Big Sexy
17th January 2009, 20:41
o sa il difuzam pe 8 martie pe MTV. Eu zic sa va uitati atunci ... o sa intelegeti la momentul respectiv ...
RockBerg
17th January 2009, 21:52
Dude,ala chiar e Paint si fake,nu ?
Big Sexy
17th January 2009, 23:34
daca ma intrebi pe mine si eu zic ca e o facatura penibila.
RockBerg
18th January 2009, 00:05
daca ma intrebi pe mine si eu zic ca e o facatura penibila.
http://en.wikipedia.org/wiki/Against_All_Odds_(2009)
E pe wikipedia. :D
DAYUM !!1
Chiar daca totul era perfect,semnul ala "biohazard" e pus aiurea pe tricouri (AJ Styles/Joe),parca l-a vomitat careva.Folosirea in exces "outer-glow/inner glow",dunga alba,o gramada de emboss/bevel.. OMG.. e naspa pentru 1985 chiar mai prost decat coperta de care am ras in alt thread.E cel mai prost promo-poster care l-am vazut vreodata.
Inteleg ca nu se poate face in TNA ceva similar Wrestlemania ca promovare,dar da-o incolo de treaba.
Heath Scumm
18th January 2009, 01:05
E oribila treaba ... dar macar arata putin mai ok decat promovarea ROH :D
RockBerg
18th January 2009, 02:01
E oribila treaba ... dar macar arata putin mai ok decat promovarea ROH :D
Nu.
O coperta ROH la nimereala: E simpla,dar nu e oribila... TNA AAO are scris fail peste tot.Faptul ca ti se pare mai incarcat posterul nu inseamna ca e mai bun.Ori e ceva deosebit "super white"-ul folosit la cel TNA ? Se vede doar pe unul din membri Team 3D. :D
Mie mi se pare mult mai OK coperta ROH.
http://i42.tinypic.com/30mblth.jpg
PSYCHO
18th January 2009, 14:50
Ori e ceva deosebit "super white"-ul folosit la cel TNA ? Se vede doar pe unul din membri Team 3D. :D
Rocky, aproape cã trebuia sã-mi plãteºti monitorul! Beam ºi eu sucul la mahmurealã, ca tot omul, când citesc replica asta! Încã mai râd! :lol: :cry:
RockBerg
18th January 2009, 14:56
Rocky, aproape cã trebuia sã-mi plãteºti monitorul! Beam ºi eu sucul la mahmurealã, ca tot omul, când citesc replica asta! Încã mai râd! :lol: :cry:
Da...
Super White (overbright mai usor de inteles) = HDR
PSYCHO
18th January 2009, 14:57
Aºa tehnic explicat nu mai e funny! :cry:
Mã scuzaþi, tre sã bag spam în altã parte! Sunt mahmur ºi vãd lumea un pic altfel! :) ......... Au capuuuuu ...
Mr Cosmin
19th January 2009, 02:59
E cel mai prost promo-poster care l-am vazut vreodata.
I don't think so...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/09/TNA_Sacrifice_2008.jpg
daby
24th January 2009, 20:23
TNA World Heavyweight Championship:
Sting (c) vs. Kurt Angle vs. Brother Ray vs. Brother Devon
TNA Women's Knockout Championship:
Awesome Kong (c) vs. O.D.B.
PSYCHO
2nd February 2009, 22:51
Citez de pe InRing:
FINAL CARD:
TNA World Title Four Way Match
Sting vs. Kurt Angle vs. Brother Ray vs. Brother Devon
TNA Tag Team Title Match
Beer Money vs. Jay Lethal and Consequences Creed
TNA Knockouts Title Match
Awesome Kong vs. ODB
TNA X Division Title Match
Alex Shelley vs. Eric Young
* TNA Legends Champion Booker T vs. Shane Sewell
* Brutus Magnus vs. Whoever answers his open challenge
* Kevin Nash vs. Samoa Joe
* Abyss vs. Matt Morgan
* Petey Williams vs. Scott Steiner
daby
2nd February 2009, 23:55
:shocked:OH MY GOD!:shocked: Daca AJ Styles nu are meci la ppvu asta e primul ppv din istoria TNA fara el !:angry:
VladC
3rd February 2009, 01:46
it can't beeee!!!!:(:(:(:(
daby
5th February 2009, 19:12
The once planned Kevin Nash vs. Samoa Joe match for this weekend's Against All Odds pay-per-view has been put off again due to Nash's ongoing issues with the infection in his elbow. Nash cut a promo at last week's tapings set to air this week that led everyone to believe they would be wrestling at the pay-per-view. The current plan has them wrestling at the Destination X pay-per-view in March, unless something else changes.
Reaper
5th February 2009, 22:52
Sting over Joe @BFG si Nash over Joe @whatever mi se par cele mai mari greseli pe care le-a facut TNA-ul in intreaga sa existenta. TNA-ul are cat(?), 6-7 ani(?). Aproximativ 2 ani l-au lucrat pe Joe ca neinvins, apoi vine Angle si il invinge. Genial! Nu cred ca s-ar fi gasit vreun adversar mai vrednic sa incheie streak-ul lui Joe.
Iar astea 2 infrangeri despre care vorbesc (mai ales clean Vs Nash) au spulberat tot efortul care s-a depus in personajul Samoa Joe. Este ca si cum Taker ar fi invins la WrestleMania de Triple H sau HBK sau ... Kane.
Aaaa ... ideea era ca nu as mai vrea sa vad inca un Joe Vs Nash.
Glumetzul
7th February 2009, 16:53
Ce ne asteapta la pay-per-view-ul asta! :D Sper ca Sting sa devina face din nou si aiba un feud cu MEM...
wwefan
9th February 2009, 18:23
Ce ne asteapta la pay-per-view-ul asta! :D Sper ca Sting sa devina face din nou si aiba un feud cu MEM...
Din pacate prea putin,dupa acest PPV.Finala intre cele doua tag team-uri,Mafia si 3D,de fapt pentru un singur cistigator,a fost cu totul dezamagitor intrucit a devoalat mai mult ca niciodata canavaua extrem de subtire ce sta la baza oricarui storyline,dar si mai grav,comportamentul competitorilor in ring,in ciuda unui mimetism teatral jucat cu sirguinta de fiecare.Tot acest show lunar de la TNA a scos in relief "palimsetul" ce sta la baza wrestlingului profesionist de azi;adica artificialitate si teatralitate de bulevard,prin care si povestea,dar si wrestlingul este tradat in egala masura.
Sting,si in cazul ca devine Face,el de fapt este Face tot timpul indiferent ce rol interpreteaza intrucit nu poate fi un bun actor,iar scenaristii stiu acest lucru.El este egal cu sine indiferent ce haina i-ar pune scenaristii pe umar,atit ca om,dar si ca wrestler!Insa fii linistit,el este campion si atunci cind n-are titlul,pentru ca e preferatul multora."Justitiarul" de pe vremuri l-a consacrat definitiv in ochii multora,si pentru ca nu poate fii histrion,asa va ramane in amintirea noastra cu toate ca incearca sa intre in pielea unor personaje ce-i sint funciar straine.
wwefan
Big Sexy
9th February 2009, 19:03
Ce e palimset sau histrion?
As putea sa ma uit pe dexonline.ro dar nu o fac, vreau doar sa iti atrag atentia ca mai nimeni nu intelege ce zici acolo, de ce zici acolo si in curand oamenii nu o sa mai fie interesati de posturile tale, trebuie sa coobori la nivelul nostru daca vrei sa ai parteneri de dialog aici. Nu e lipsa de interes, din contra, e doar dorinta de a comunica eficient cu tine.
wwefan
9th February 2009, 20:22
vreau doar sa iti atrag atentia ca mai nimeni nu intelege ce zici acolo, de ce zici acolo si in curand oamenii nu o sa mai fie interesati de posturile tale, trebuie sa coobori la nivelul nostru daca vrei sa ai parteneri de dialog aici.
Nu e vorba sa urc sau sa cobor la nivelul unuia sau altuia de pe forum.De fapt inca de la inceput,cind m-am inscris pe acest forum si am facut citeva schimburi de "amabilitati" cu cei care nu stiau cum sa-mi inteleaga mesajele,mi-am dat seama ca nu ma pot incadra stilistic cu tipul de limbaj utilizat de useri.Chiar tu insuti nu intelegeai de ce ma semnez la fiecare mesaj postat.Pentru mine raspunsurile unuia sau altuia sint atit de incrucisate,aproape ca o cacafonie,din care eu,cel putin nu intelegem cine cu cine comunica si carui user ii este adresat un raspuns sau altul .Daca as explica fiecare cuvint sau text ce-l pun pe forum,as da nastere la alte neintelegeri,s.a.m.d.Poate si din acest motiv,in afara de faptul ca n-am timp, nu intervin mai des pe forum.
Si,crede-ma,as putea face comentarii la fiecare spectacol vizionat si pe fiecare topic deschis,dar...
In privinta interesului fata de textele mele,nu-mi fac iluzii.Stiam de la inceput ca ce scriu nu prezinta interes,sau mai degraba stilul "pompos" utilizat de mine,cu care m-a gratulat unul din userii de pe acest forum.Asa cum iti spuneam cu alt prilej,mai bine sa fiu considerat ridicol prin semnaturi,dar tot atit de bine imi asum acum si riscul de a nu fi inteles.Cei care doresc sa ma inteleaga o fac pe riscul lor,iar cei care aluneca pe textul meu,e bine sa treaca mai departe la urmatorul mesaj,mai pe intelesul lor!Imi asum riscul sa fiu judecat aspru de fiecare parte.Dar te asigur ca fiecare n-au dreptate,chiar si daca ar aveau-o,din simplu motiv ca o fac din perpectiva lor,si nu a textului pe care-l judeca,adica a mea.
In paranteza ti-a duc aminte ca in primele schimburi de mesaje ce le-am avut pe forum,am primit raspunsuri de tot felul,dar in multe cazuri erau pur si simplu aiuritoare in raport cu mesajul pe care-l transmiteam.M-am lecuit atunci,si din acel moment mi-am zis ca e mai bine sa stau pe tusa decit sa port discutii fara nicio finalitate.Daca intervin pe forum,o fac doar ca ma pasioneaza wrestlingul,iar pe acest forum sint multi care inteleg cu adevarat ce-i cu acest sport/spectacol,dar totodata,am descoperit,o spun fara nici un orgoliu, ca nu am afinitati culturale/stilistice decit cu citiva.
Ma opresc aci,pentru ca stiu la ce risc ma supun daca imi afirm preferintele cu atita fermitate;o sa fiu iaras supus unui tir de ironii cu totul deplasate din partea unor useri care vor lua punctul meu de vedere ca un afront personal.Ceea din start vreau sa evit.
Ti-am raspuns la interventia ta binavoitoare fiindca am respect pentru fiecare user indiferent ca ma intelege sau nu.La drept vorbind eu ii consider egalul meu pe fiecare,iar daca ei ma privesc de sus,ii priveste!
wwefan
ps-Draga Big Sexy,iarta-ma ca fac o observatie,eu nu vreau sa fac pe forum cultura de nici un tip,adica sa explic fiecare cuvint.Nu vreau sa fiu profesorul nimanui,si marturisesc ca n-am vocatie didactica.Ceea ce stim si intelegem este rodul lecturilor si cautarilor personale,fie ca apelam la carti de istorie,litaratura de specialitate,fie la lexicoane sau dictionare de toate felurile.Daca cine vrea sa inteleaga cu adevarat ce intelesuri au cuvintele sau referintele culturale dintr-un text,e obligatoriu sa iesa din comoditati pentru ca numai astfel dobindeste ce cauta.Vrei cultura,e musai sa stai mai mult cu cartea in mina,vrei sa fii meserias,stai in preajma celor de la care poti invata meserie,vrei sa fii wrestler,stai mai mult pe ring,etc,etc.Esti ceea ce esti in limita pe care ti-o impui si a efortului depus.Daca nu-ti propui nimic,nimic nu vei avea!
Big Sexy
9th February 2009, 20:57
Problema nu e asta, fara modestie pot afirma ca nivelul meu de cultura generala este binisor peste medie, poate si fiindca imi petrec prea mult timp pe Discovery si pe site-uri ce trateaza teme stiintifice/avantgardiste. Am citit si ridicol de multe carti din copilarie si pana acum. Tocmai acest fapt ma pune pe ganduri in privinta a ceea ce inteleg cei ce au de invatat de la tine. Daca eu am elemente pe care nu le inteleg sau elemente ce ma fac sa apelez prea des la dex sau sa analizez structuri frazeologice ce fac cei ce nici nu au terminat bine liceul? Crezi ca e intelept sa ii privezi de analizele tale fiindca ei nu pot percepe nuantele exprimarii tale sau chiar mai rau, exprimarea ta in sine? AM inteles ca nu vrei sa fii didact insa asta nu inseamna mare lucru avand in vedere ca majoritatea dintre noi posteaza pe acest forum si invata unii de la altii. E ca si cum ai sparge seminte singur in fata blocului si ceilalti ar sta la scara alaturata doar fiindca tu nu le explici cum sa sparga semintele. OK, poate ca nu e cel mai bun exemplu data fiind situatia insa mi se pare edificator in asamblu. Adica fiecare roman a facut din spartul semintelor un sport national dar nu vor putea performa niciodata fara tehnica.
Glumetzul
10th February 2009, 03:32
Problema nu e asta, fara modestie pot afirma ca nivelul meu de cultura generala este binisor peste medie, poate si fiindca imi petrec prea mult timp pe Discovery si pe site-uri ce trateaza teme stiintifice/avantgardiste. Am citit si ridicol de multe carti din copilarie si pana acum. Tocmai acest fapt ma pune pe ganduri in privinta a ceea ce inteleg cei ce au de invatat de la tine. Daca eu am elemente pe care nu le inteleg sau elemente ce ma fac sa apelez prea des la dex sau sa analizez structuri frazeologice ce fac cei ce nici nu au terminat bine liceul? Crezi ca e intelept sa ii privezi de analizele tale fiindca ei nu pot percepe nuantele exprimarii tale sau chiar mai rau, exprimarea ta in sine? AM inteles ca nu vrei sa fii didact insa asta nu inseamna mare lucru avand in vedere ca majoritatea dintre noi posteaza pe acest forum si invata unii de la altii. E ca si cum ai sparge seminte singur in fata blocului si ceilalti ar sta la scara alaturata doar fiindca tu nu le explici cum sa sparga semintele. OK, poate ca nu e cel mai bun exemplu data fiind situatia insa mi se pare edificator in asamblu. Adica fiecare roman a facut din spartul semintelor un sport national dar nu vor putea performa niciodata fara tehnica.
Hehe, Gabi! Da! :) E ca si Cristian Gava ala... A fi cu adevarat inteligent nu inseamna sa folosesti doar un vocabular extraordinar, ci si unul pe intelesul tuturor!
PS. De acord ca ma asteptam la mai mult de la acest PPV, dar staff-ul TNA s-a dovedit a fi foarte lenes si probabil si foarte zgarcit, din moment ce nu au schimbat locatia... :) sau poate ca nu se merita sa o schimbe, nu stiu... Cat despre Sting, nu e intelept sa spui ca acesta e un actor slab. El e de fapt genial pentru modul care isi joaca rolul acum in MEM, nu e un fel de nas cum spun unii, ci doar isi mentine personalitatea si caracterul. Probabil acum o sa zici ca multi altii ca Sting in WolfPack nu avea ce cauta. Ei bine, nu sunt de acord, perioada lui Sting in red and black a fost la fel de captivanta. De ce? Pentru ca isi juca foarte bine rolul si avea cele mai bune mic skills-uri. Si acest lucru e din ce in ce mai rar in wrestlingul de astazi. Cel putin in WcW toti d.p.v. al mic skillurilor erau la un nivel foarte inalt, si probabil "din cauza" lui Eric Bischoff care era un maestru...
Reaper
10th February 2009, 10:07
AAO 2009 - un PPV pe care nu ca imi doresc sa-l uit, dar pe care il voi uita repede pentru ca nu a avut nimic deosebit. Undeva intre 5 si 6 bate nota mea...
Doctor_Satan
11th February 2009, 16:53
@Big Sexy
Eu o sa astept sa-l vad pe MTV.
Dar (scuzati off-topicul) duminica la ora 22 mi se pare cam dificil de urmarit (mai ales in zilele in care aveti 2 show-uri) avand in vedere ca eu am desteptarea la ora 6 si sunt cam rau de somn.
Ce zci? Nu faceti si voi o schimbare? Ora 20 sau o alta zi, cum ar fi vineri sau sambata?
daby
11th February 2009, 17:06
^ Tot timpul TNA a fost pus in zile in care e greu de urmarit. marti si duminica
Doctor_Satan
12th February 2009, 11:49
Intr-o vreme parca era joia. Oricum, e naspa. Porcariile alea de RAW sau Smack le baga sambata si adorm la ele la cat sunt de plictisitoare.
Eu zic sa facem greva! :angry:
Ce-i Gabi? Si pe voi v-au cumparat McMahonii? :happy
Reaper
12th February 2009, 11:56
@Ratonu
Vezi ca ai concurenta la titlul de "cel mai mare hater TNA". Eu propun sa adaugi nota 0 in poll si sa votezi (nu conteaza daca nu ai vazut show-ul) ca sa ii arati lui ThePhenom ca tot tu este cel mai cel. :)
RockBerg
12th February 2009, 14:19
@Ratonu
Vezi ca ai concurenta la titlul de "cel mai mare hater TNA". Eu propun sa adaugi nota 0 in poll si sa votezi (nu conteaza daca nu ai vazut show-ul) ca sa ii arati lui ThePhenom ca tot tu este cel mai cel. :)
PPV-ul a fost praf,Reaper.Nu trebuie sa fii hater... doar gandind ca TNA ar avea fonduri pentru ceva mai flashy face TNA sa para un jeg.Oamenii astia habar nu au ce inseamna TV entertainment/eye candy whoring.
WHY THE FUCK DO THESE FAGS GET PAID ?
Ratonu
12th February 2009, 15:19
@Ratonu
What???
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hater
Excuse you.
Heath Scumm
12th February 2009, 16:53
Nu mi-a placut deloc PPVul ... absolut NIMIC care sa ma faca sa spun Wow!, nici macar meciul X-Division.
In afara de Ultimate X de luna viitoare, momentan niciun storyline din TNA nu ma atrage catusi de putin. Am ajuns sa nu-mi mai pese nici macar de AJ Styles, ceea ce spune multe despre produs.
PSYCHO
13th February 2009, 01:48
Nu m-am uitat prea atent dar mie mi-a plãcut! Bine, eu de mult nu mai privesc wrestling-ul prea critic ... Mã intereseazã strict manevrele din ring! :D
Glumetzul
13th February 2009, 13:47
6 cu indulgenta! Slabutz Impact, mai ales meciul de titlu... si Impactul de dupa el; Impactul de ieri din 12 Februarie a fost superb, cel mai bun din 2009!
buticut
14th February 2009, 20:21
What???
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hater
Excuse you.
Hater with a reason then :D.
Tudor_Ancu
14th February 2009, 21:37
L-am vazut intr-o calitate filmata/inregistrata aiurea ~ Dar oricum , mai mult d nota 6 nu merita aces PPV ~ Ma asteptam la mai mult ...
Doctor_Satan
9th March 2009, 13:00
o sa il difuzam pe 8 martie pe MTV. Eu zic sa va uitati atunci ... o sa intelegeti la momentul respectiv ...
Mama si ce-am mai astepta aseara sa vad Against All Odds!
Dar, surpriza! M-am uitat la EMA! :angry:
Mai dati si voi de stire cand se schimba programul!
Eh! Nu conteaza, ca l-am downloadat si o sa-l vad zilele astea. Cred ca am cam terminat-o cu TNA-ul la TV pentru fazele de genul asta si datorita zilei si orei de difuzare!
Big Sexy
9th March 2009, 13:13
Sunt probleme care nu tin de Romania in privinta TNA-ului. Noi am facut tot ce s-a putut. Sper ca in cateva zile sa se reglementeze problema.
Doctor_Satan
9th March 2009, 16:02
Chestia cu zilele de difuzare cred ca depinde in mare parte de voi, nu? Sincer, eu as urmari TNA la TV, ca mi-e lene sa le downloadez, dar duminica seara mi-e peste mana sa ma uit. Lunea ajung chior de somn la lucru cand bagati 2 show-uri unul dupa altul.
Big Sexy
9th March 2009, 16:45
Dar marti cum suna? De fapt in ce zi ar fi bine ?
Doctor_Satan
9th March 2009, 22:09
Daca ar fi dupa mine, le-as pune undeva sambata seara. Sau chiar si vineri ar fi bine.
Nu de alta, dar de ce WWE ar trebui sa aiba ore de audienta mai bune?
Eu de asta ma tot agit aici, ca pentru TNA s-au ales dintotdeauna niste zile si ore total aiurea, in timp ce la WWE adorm de plictiseala.
Big Sexy
9th March 2009, 22:33
Majoritatea gandeste un pic altfel. A fost o perioada cand WWE-ul se batea cu TNA-ul de pe pozitii egale la inceputurile sport.ro insa acum situatia s-a schimbat.
Doctor_Satan
10th March 2009, 08:25
Asa era pe vremuri. Parerea mea e ca TNA este o companie care s-a dezvoltat foarte bine si are nevoie de sustinere si promovare.
Sper sa nu aiba aceeasi soarta ca si WCW!
Big Sexy
10th March 2009, 08:58
Zilele de difuzare nu depind in nici un fel de mine si de Mihai. Doar eram curios de parerea ta.
Doctor_Satan
10th March 2009, 11:40
Nu depind de voi, dar poate bateti niste a-propos-uri pe undeva mai sus. ;)
Tudor_Ancu
10th March 2009, 13:09
Big Sexy ... imo ~ ar trebuii sa asculti ...he's SATAN ! ...doctor SATAN !
Tna is going to die soon ~ Andromeda ... no Petey Williams ... Curry man transforms in Dark Spicy chilly ~ FU ! I was starting to enjoy Tna ! Dar de o vreme calitatea a scazut MULT ! :M:_:_:E: Russo !
Doctor_Satan
10th March 2009, 18:06
^ :happy
Ai dreptate, a inceput s-o dea in bara TNA-ul, dar eu sper sa-si revina! Probabil isi vor da seama ca gresesc.
Cel putin, pentru moment, nu vedem cam aceleasi meciuri in fiecare saptamana, ca la WWE. Imi amintesc de vremea in care Hardy era campion (parca anul trecut) si a avut 4 sau 5 meciuri consecutive cu Morrison. Aia chiar a fost de rahat!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.