View Full Version : WWE No Way Out 2009
legendkiller
4th January 2009, 13:52
wrestlenewz.com: Below is the promotional poster for WWE’s No Way Out pay-per-view featuring Vladimir Kozlov. This year’s show takes place on February 17th, 2008 at the Thomas & Mack Center in Las Vegas, Nevada and is set to have the Elimination Chamber again.
http://i39.tinypic.com/148qlpv.jpg
Ryder
4th January 2009, 14:02
SD! Chamber ... atunci, probabil, cineva din Raw castiga the Rumble ... Orton sau HBK.
legendkiller
4th January 2009, 14:27
^Este foarte posibil sa avem parte totusi de EC pentru ambele brand-uri. La fel ca si anul trecut.
Riddler
4th January 2009, 16:44
Ala din poster e cumva Kozlov?
milanezu
4th January 2009, 16:54
Ala din poster e cumva Kozlov?
nu stiu daca ai observat, in partea de sus scrie vladimir kozlov.
Feanoro
4th January 2009, 18:40
Eu zic ca ori RR ori SD! EC va fi castigat de taker:)
Riddler
4th January 2009, 18:59
nu stiu daca ai observat, in partea de sus scrie vladimir kozlov.
Nu m-am uitat si la micile detalii ale posterului. Merci.
Interesant , e bine ca pastreaza ideea cu cu Elimination Chamberul inainte de WM.
@ Feanoro : If Taker wins we riot! :mda:
Ryder
4th January 2009, 19:14
Eu zic ca ori RR ori SD! EC va fi castigat de taker:)
I mark for Taker too, dar aceasi poveste cu Undertaker castigand Rumble sau EC , ca apoi sa ia titlul de WM numai ca sa`l piarda dupa 2 luni pentru al 3 lea an la rand este deja prea mult.
Reaper
5th January 2009, 00:16
Nu neg ca ar fi posterul original (pentru ca arata ok), dar de ce este nevoie sa apara si numele wrestlerului pe poster? Nu cred ca s-a mai intamplat asta pana acum.
Sa fie oare editat? (nu ca ar fi ceva greu :) ; I was just saying)
KENSHY
5th January 2009, 09:16
Am si eu un alt poster...tot pentru 2009...
http://media.photobucket.com/image/no%20way%20out%202009/xBessiBoSSx/nwoposter1.jpg?o=5
Feanoro
6th January 2009, 05:37
@ Riddler: I'll take down your riot Margaret Thatcher style!
@ Rider: Cel putin la unul din ani (daca nu chiar la amandoi) nu s-a intentionat de la inceput chestia asta. Si eu bineinteles vreau un title run lung, ultimul title run lung al lui taker.
Riddler
6th January 2009, 11:28
For what? Undertaker e la al 3lea an consecutiv aproape de a castiga centura SmackDownului la Wrestlemania ... a devenit plictisitor si previzibil.
cutuma
6th January 2009, 12:49
posterul cu Kozlov il avem si noi pe ftp-ul wwe. Deci momentan ala e dar de obicei se mai schimba.
Razor
25th January 2009, 14:53
"PWInsider.com is reporting that at WWE's No Way Out PPV in February, which features the return of the Elimination Chamber Match, will see both the WWE Title and the World Heavyweight Title defended at the same time in the chamber match."
Cum naiba in acelasi timp ? I don`t get it...:o:
Theodor01
25th January 2009, 16:34
Poate o sa fie 2 ringuri :cry:
Reaper
25th January 2009, 18:44
Daca este adevarat atunci presupune unificare de titluri pentru ca nu pot exista 2 castigatori intr-un EC, nu?
Mr Cosmin
25th January 2009, 18:56
Sau poate s-au exprimat ei gresit si s-au referit la 2 EC-uri :o: .
Riddler
25th January 2009, 19:01
@Reaper: Sau poate cand o sa ramana numai doi wrestleri in EC atunci cine face primu pinfall ia centura WWE iar cel care face al doilea pinfall ia centura World. Dar putin probabil ;)
Razor
25th January 2009, 19:19
Pe wrestlenewz e o varianta mai credibila...probabil ca stirea anterioara sa fi fost scrisa prost , sau nu stiu...
- Aaron from Washington sent word that during SmackDown last night, a commercial was shown locally for the February 15th WWE No Way Out pay-per-view. The commercial said that we both the WWE Title and the World Heavyweight Championship will be defended in the Elimination Chamber.
As noted before, an ad in WWE Magazine said that Jeff Hardy, Triple H, Edge, Vladimir Kozlov, The Undertaker and Big Show would be participating in SmackDown’s Elimination Chamber.
milanezu
25th January 2009, 22:18
un lucru este clar, nu este vorba de nicio unificare.
s-a exprimat gresit persoana respectiva.
Feanoro
27th January 2009, 07:06
Si atunci din Raw vor participa in EC Cena, JBL, Orton, Jericho si HBK daca nu revine Batista.
Pacat ca nu mai este ca anul trecut cand castigatorii au avut cate un title-shot la WM.
KENSHY
27th January 2009, 07:53
EC RAW :
Cena;Kofi Kingston;Jericho si Rey Misteryo .. :)
Feanoro
27th January 2009, 21:26
mk, poate si mie sa-mi explice cineva de ce baga 2 high-flyeri din care cel putin unul fara prea mare experienta hardcore intr-un elimination chamber?:|
Inteleg ca l-au scos pe Orton ptr ca nu ar avea sens sa-l bage daca isi mentine meciul la WM pentru titlu dar mi se pare aiurea sa vii cu Kofi Kingston si Rey Misterio intr-un asemenea meci, in defavoarea lui CM Punk si Kane spre exemplu.
Tudor_Ancu
8th February 2009, 16:20
^ Corect ~ De ce ii dau lui Kofi un push asa de mare ? Are cineva vre-o idee?
Raiden
8th February 2009, 16:26
Nu e vorba de push.... In afara de John Cena si Chris Jericho toti participantii sunt din midcard, ca in rest pe cine altcineva sa puna ?
dragos99
8th February 2009, 21:00
Randy Orton vs. Shane McMahon (No Holds Barred Match) it sucks...........
Raiden
8th February 2009, 21:09
Eu ma astept sa fie bun, avand in vedere ca Shane McMahon e un maestru in astfel de meciuri, iar Randy Orton a avut evolutie formidabila in meciul cu Mick Foley de acum 5 ani.
cutuma
8th February 2009, 21:13
De ce ai scris cu alb? Nu e spoiler. Shane e meserias la capitolul hardcore si daca ne amintim de Randy din meciurile cu Foley ar trebui s-avem un show misto la NWO.
dragos99
8th February 2009, 21:16
Nu vorbesc de meciul in sine, ma refer la rezultat adica e aproape sigur ca Shane va castiga pentru onoare McMahonilor..
Raiden
8th February 2009, 21:35
De ce esti asa sigur ? Randy Orton trebuie sa fie in continuare over pentru main-eventul de la WrestleMania. In meciul cu John Cena ar trebui sa arate ca un challenger puternic, altminteri main-eventul va fi distrus de hype-ul slab...
Mr Cosmin
8th February 2009, 21:38
Hai ca ar fi culmea sa castige Shane... cum a zis si Raiden, cum ar arata la WM, un Orton invins de McMahon in fata lui Cena, castigator al unui EC ?
cutuma
8th February 2009, 21:38
Shane poate sa incaseze bump-uri, il va omori Orton tocmai pt hype.
Reaper
8th February 2009, 22:29
e aproape sigur ca Shane va castiga pentru onoare McMahonilor..
Holy Mother of all Jesuses!!
Daca se intampla asa ceva ROrton devine curva McMahonilor si isi va pierde creditbilitatea ca wrestler.
Ratonu
8th February 2009, 23:02
Shane ia un bump mai tare decât cele ale lui Harvey din ultimul an ºi Orton câºtigã, e destul de clar.
money + hype + sickness + ego feeding = perfection
milanezu
8th February 2009, 23:09
Daca se intampla asa ceva ROrton devine curva McMahonilor si isi va pierde creditbilitatea ca wrestler.
:happy:happy
de parca orton nu a mai fost curva pana acum.
a fost a lui cena, hbk, triple h.
deci ce ar fi nou pana la urma?
LaParka
8th February 2009, 23:32
Nu vad de ce Orton si-ar pierde credibilitatea ca wrestler,mai ales daca el si cu Shane vor scoate un meci spectaculos.O gramada de wrestleri mari au fost 'zdrobiti' la un moment dat de McMahoni.Stone Cold,Triple H,HBK,parca si The Rock,si probabil mai sunt si altii care imi scapa...
Orton isi va pierde credibilitatea daca va evolua cum o face din 2006 pana in prezent,adica slab.
Feanoro
13th February 2009, 07:50
Acuma depinde si in ce fel se castiga...Din punctul meu de vedere cred ca o sa vedem (in mod penibil) un Shane care in o sa domine spre sfarsit, apoi Orton va castiga cu ajutorul Priceless.
Mr Cosmin
14th February 2009, 17:14
Elimination Chamber: World Heavyweight Championship - John Cena (c) vs. Kofi Kingston vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Mike Knox vs. Kane
John Cena va intra campion mondial in WrestleMania, asta este 100 % sigur. Va arata din nou ca un SuperMan, probabil 2 sau 3 eliminari vor fi facute de el.
Elimination Chamber: WWE Championship - Edge (c) vs. The Undertaker vs. The Big Show vs. Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov
Edge va arata din nou ca este oportunistul perfect, cel mai probabil iesind ultimul din capsula, ramanand in meci cu avdersari obositi dupa lupta dusa pe parcursul meciului.
No Holds Barred Match - Randy Orton vs. Shane McMahon
WWE-ul ar face cea mai mare tampenie daca Shane ar castiga, avand in vedere meciul pe care Orton il va avea la WrestleMania. Insa ramane destul de previzibil ca Randy sa castige cu ajutorul The Legacy.
All or Nothing Match - Shawn Michaels vs. John "Bradshaw" Layfield
HBK nu are cum sa ramana in proprietatea lui JBL pentru tot restul vietii, asa ca Michaels va castiga acest meci, si sper ca la WrestleMania sa lupte impotriva lui Undertaker.
ECW Championship - Jack Swagger (c) vs. Finlay
Dupa ultimul show ECW ramane destul de probabil un Jack Swagger vs. Christian la WrestleMania, pentru titlul ECW. Finlay este primul care l-a invins pe Swagger, insa centura nu o va castiga.
Per total, un PPV care nu va produce nici o surpriza.
Tudor_Ancu
14th February 2009, 18:38
^ Sa speram k meciurile o sa fie de o calite buna !
ThePhenom
14th February 2009, 19:39
Si ce e rau in asta :D?
buticut
16th February 2009, 03:32
Astea erau pronosticurile mele,pana acum stiu doar ca Edge a pierdut deja centura!
Elimination Chamber: World Heavyweight Championship - John Cena (c) vs. Kofi Kingston vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Mike Knox vs. Kane
Ma intreb cum il vor pinui pe Kane,in rest rezultatul pare previzibil din moment ce Johnny boy e aruncat in ecuatie.
Elimination Chamber: WWE Championship - Edge (c) vs. The Undertaker vs. The Big Show vs. Triple H vs. Jeff Hardy vs. Vladimir Kozlov
Merg pe mana lui Taker aici,nu cred ca mai este vreme de vreun buildup pentru un eventual meci al sau la WM,asa ca cel mai logic ar fi sa castige centura acum,iar Edge sa incerce sa o recupereze la WM.
No Holds Barred Match - Randy Orton vs. Shane McMahon
McMahonii vor avea back-up la meciul asta. O victorie a lui Shane fara interventii este iesita din calcul,asa ca ori castiga Orton,ori se aduna toti dusmanii lui sa ii dea o bataie zdravana :D.
All or Nothing Match - Shawn Michaels vs. John "Bradshaw" Layfield
HBK !
ECW Championship - Jack Swagger (c) vs. Finlay
Poate intervine Hornswoggle si castiga Swagger prin DQ,el o sa castige oricum si o sa isi puna centura din nou la bataie in fata lui Christian probabil la WM.
Theodor01
16th February 2009, 10:31
OaO!Ce PPV! Chiar ca nu ma asteptam ca Edge sa devina campion mondial.Deci,SmackDown!-ul are 2 campioni mondiali!Sa vedem ce o sa aleaga Orton,pe HHH sau pe Edge.
Ryder
16th February 2009, 12:27
No Way Out `09 = Hot Shot Booking
Macar nu a fost asa de previzibil cum ne asteptam cu totii. Despre calitatea meciurilor nu pot sa`mi dau cu parerea, pentru ca eram atent mai mult la NBA All Star Game.
VladC
16th February 2009, 16:20
BUN PPV!
pentru mine unul e clar ca trips va veni in raw cand il "suna" steph....si va avea meci cu orton la mania.
foarte bun elimination chamberul de la raw chiar mi-a placut..rey si jericho rule!ah am fost uimit de eliminarea rapida a lui cena..cat a stat 2 minute?:D
si SD! EC a fost bun dar ma asteptam sa intervina cumva matt sa il faca pe jeff sa fie eliminat...trips over taker..don't know about that move..
PPV de nota 8-9 pentru mine
Brain-dead
16th February 2009, 16:31
BUN PPV !? De ce ??(un motiv)
Iti place sa vezi cum se schimbe titlurile din luna in luna intre aceiasi wrestleri !?
Edge a devenit de 3 ori campion mondial in 4 luni si HHH a detinut centura WWE mai bine de jumatate de an..Eu deja m-am plictisit de aceiasi campioni..
Un PPV nici prea rau nici prea bun , mi-a placut ca Randy Orton a castigat clean..
otinho
16th February 2009, 16:37
bun PPV nota 8 din partea mea.
1. SD chamber - tot ce mi-am dorit cand a inceput e sa nu castige trips , din pacate dupa ce a iesit Edge era foarte clar ca el va castiga. Finalul intre taker si hhh a fost spectaculos insa ***1/2
2. Orton vs Shane - desi slow paced , mi-a placut destul de mult , nu ma asteptam la shane sa fie in stare sa faca prea multe si totusi m-a surprins. A fost booked foarte bine si RKO-ul de la sfarsit a fost unul dintre cele mai bune ever. ***
3. Swagger vs Finlay - predictable and boring **
4. HBK vs JBL - ma bucur ca s-a terminat feudul , incepuse sa fie boring si acuma exista o sansa sa vedem HBK vs Taker la WM25. HBK's wife is a MILF! **1/2
5. RAW chamber - MOTN imo , chiar nu ma asteptam la intrarea lui Edge. Eliminarea lui Cena dupa doar 2 min? a fost momentul serii pt mine:D. Mysterio a fost omul serii , prestatie excelenta , incepe sa-mi placa iar si sper sa-l vad in MITB la WM poate chiar castigator. Edge stole the show again 8 time world champion? ****
cardul pt WM pare sa fie interesant , astept cu nerabdare RAW-ul din seara asta sa vad ce se va intampla
RockBerg
16th February 2009, 18:09
Fucking AWESOME !
legendkiller
16th February 2009, 19:04
^Asa este, insa totul va fi inutil daca in loc de Edge vs Orton la WM vor face un al nu stiu atelea f'n boring match, HHH vs. RKO!
Razor
16th February 2009, 19:27
EC-urile au fost destul de bune , Rey was awesome :D
Astept sa vad ce se va intampla acum...sunt sigur ca Orton nu va lupta cu Edge la WM , asa ca probabil titlul WWE va reveni in Raw si vom vedea Triple H vs. Orton...sau poate ca Orton va castiga titlul WWE si va veni in SmackDown!...
VladC
16th February 2009, 19:31
BUN PPV !? De ce ??(un motiv)
Iti place sa vezi cum se schimbe titlurile din luna in luna intre aceiasi wrestleri !?
Edge a devenit de 3 ori campion mondial in 4 luni si HHH a detinut centura WWE mai bine de jumatate de an..Eu deja m-am plictisit de aceiasi campioni..
Un PPV nici prea rau nici prea bun , mi-a placut ca Randy Orton a castigat clean..
dude can't u read?:-?..
am zis mai sus de ce mi-a placut....mi-au placut EC urile mi-a placut RKO-Shane mi-a placut chiar si HBK JBL..sooo..i liked it!
Raiden
16th February 2009, 19:56
Cel mai bun PPV de la WrestleMania XXIV incoace :great:.
1. WWE SmackDown Elimination Chamber - Ma asteptam sa fie in main-event, chiar m-au surprins ca au decis sa deschida show-ul cu meciul asta. Lupta a fost buna cu un final superb avandu-i in prim plan pe Triple H & The Undertaker. Totodata am fost surprins la eliminarea lui Edge atat de rapida.
2. No Holds Barred Match: Randy Orton vs. Shane McMahon - Frumos. Shane McMahon e unul din cei mai tari bumperi din istoria WWE-ului alaturi de Mick Foley si HBK, fara indoiala.
3. ECW Championship Match: Jack Swagger vs. Finlay - Slabut, singurul meci de umplutura.
4. Shawn Michaels vs. JBL - Rezultat previzibil, insa asa trebuia sa se incheie. HBK a reusit in cele din urma sa scoata un meci acceptabil cu JBL.
5. WWE RAW Elimination Chamber Match - MOTN ! Aparitia lui Edge a fost surprinzatoare, iar la final m-am bucurat enorm pentru victoria lui. Acum sunt tare curios cum vor decurge lucrurile pana la WrestleMania, se pare ca WWE-ul ne-a surprins pe toti cu acest PPV.
In concluzie un show de nota 9. WWE-ul a dat peste nas tuturor care ziceau ca asta ar fi cel mai previzibil show :D.
RockBerg
16th February 2009, 20:03
Cel mai slab meci a fost cel cu HBK,Finlay/Swagger a fost cam meh...dar restul a compensat.A fost un PPV aproape ca "in the old days".Sper ca RAW-ul sa fie pe masura.
Raiden
16th February 2009, 20:04
^Asa este, insa totul va fi inutil daca in loc de Edge vs Orton la WM vor face un al nu stiu atelea f'n boring match, HHH vs. RKO!
What ? Triple H vs. Randy Orton nu mai boring nu e :D Pe langa asta ar si avea sens, Triple H e implicat oarecum in familia McMahon si e posibil sa avem parte de acest meci la WrestleMania.
Cat despre Edge, cred ca va avea meci cu John Cena :D
Mr Cosmin
16th February 2009, 20:06
Deci iata planurile pentru saptamana asta:
Tonight the word is that Vickie Guerrero will trade HHH to RAW for her husband Edge because she can't do without him being with her on SD.
HHH will get upset at Orton getting too close to hurting Stephanie and he will FINALLY acknowledge their marriage. And it will be HHH vs Orton at WM.
Un PPV incredibil, nu ma asteptam in veci la asemenea rezultate. Chiar daca Triple H a castigat o centura pe care o va detine iar doar o luna si ceva, meciul a fost extraordinar. In schimb meciul din Raw, cu victoria lui Edge... pur si simplu nu mai am cuvinte.
L0R1N
16th February 2009, 20:36
Mysterio and Jericho were the shit.
Raiden
16th February 2009, 20:41
De aceea vreau eu Y2J vs. Rey Mysterio neaparat la WrestleMania XXV :D
Mr Cosmin
16th February 2009, 20:50
Slabe sperante... probabil ii vom vedea in MITB.
Kooler
17th February 2009, 00:49
Foarte reusit acest PPV. Am votat 10 pentru ca e cel mai bun vazut de mine pana acum dar cred ca se poate si mai bine.
Spoiler
Cena sa lacomit sa-i bata pe toti, si a luat teapa.
Feanoro
17th February 2009, 06:57
SD! EC - WOW! Meciul asta a avut de toate. Variatie, multe multe spots, ritm sustinut, surprize de la inceput pana la sfarsit (iesirea rapida a lui Edge, Triple H castigator dupa ce Taker i-a eliminat pe Jeff Hardy si Kozlov). Asta pentru ca as fi preferat Taker castigator, in loc de Trips. However, acuma cel mai probabil vom avea un Triple H vs Undertaker la WM si acolo nu cred ca Trips va opri streakul lui Taker:)
Shane vs Orton - Ok, sa fim cinstiti, au fost multe spoturi misto, Orton a aratat genial plin de sange, dar bottom line rezumatul acestei
confruntari i-a fost strigat lui Orton de catre un fan la inceputul meciului: "JOBBER! JOBBER". Si intr-adevar asa a fost saracul Orton luand si parte din bumpurile lui Shane, in timp ce Shane a aratat penibil de la inceput pana la sfarsit.
Finlay vs Swagger - meh, not bad, not great.
HBK vs JBL - meci bun, final previzibil, thankfully it's EoF.
Raw EC - Din nou un meci excelent, in care am vazut un Rey Mysterio fenomenal. Cu toate ca aparitia lui Edge semnifica clar castigarea titlului de catre el, am stat totusi cu sufletul la gura pana la eliminarea lui John Cena, moment in care, desi Rey a condus ostilitatile asupra lui Edge, era clar cine va castiga.
Concluzie: Nota 9.5 in my book, i-am dat totusi 10 ptr surprize, acest PPV a fost spectaculos, surprinzator si lasa viitorul plin de posibilitati minunate:)
Eu sper sa avem Orton - Edge si Taker - Triple H la WM, altfel e cam aiurea sa puna Triple H over Taker (draftul e totusi dupa WM si acolo pot face ce vor, dar nu exclud nici posibilitatea ca Triple H sa vrea neaparat sa apere titlul la WM si Taker sa-l fi lasat sa castige doar ca sa scape de el).
Daca nu vom avea al 1000-lea HHH vs Orton la WM, care dupa cum a aratat in ultimii ani a stors absolut tot ce se putea din acest feud, si din nou Edge - Taker sau, si mai rau, Edge - Big Show, ambele variante fiind extrem de plictisitoare.
Reaper
17th February 2009, 22:39
Da, stiu ca am ramas singurul hater adevarat intr-o mare de marks, but how retarded was that?! Mie mi-a dat impresia ca bookerii au primit un card nou pentru WrestleMania inainte de show cu mesajul "descurcati-va!"
Sa facem diferenta:
- unpredictable: Edge cashes in @ New Years Revolution 2006 Vs Cena and wins title.
- unpredictable: Edge loses match and title in less that 5 minutes.
- no fucking sense: Edge loses match and title, then enters (for no humanly explainable reason) other match in other brand and wins title.
Sunt surprins la ce aberatii a ajuns sa recurga WWE-ul pentru a incerca sa compenseze calitatea execrabila a wrestling-ului.
LOL: give grandchild to Vince + face buster + high knee + spine buster* + pedigree attempt + pedigree attempt + pedigree + spine buster + pedigree attempt + pedigree = 13 time world champion
* aka 3 moves, same order
LOL: same old shit @ WrestleMania
Marked out: Shane's kendo stick shots.
Mr Cosmin
17th February 2009, 22:49
LOL: give grandchild to Vince + face buster + high knee + spine buster* + pedigree attempt + pedigree attempt + pedigree + spine buster + pedigree attempt + pedigree = 13 time world champion
* aka 3 moves, same order
Fuckin' lol :happy :happy .
milanezu
17th February 2009, 23:51
reaper foarte bine punctat.
mi-a placut punctul tau de vedere.
cutuma
18th February 2009, 00:02
normal ca ti-a placut, asta e punctul tau de vedere :)
galillio
18th February 2009, 03:14
thanks alot 4 the show
Big Sexy
18th February 2009, 07:38
^ lol, tipul crede ca il poate lua de aici!!!! bwahahaaaaaaa!!!!
cutuma
18th February 2009, 18:28
Asa cum scriam si pe InRing (http://www.inring.ro/wwe/wwe-inca-poate-pune-soc-la-inceput-de-fraza.html) (spoiler free), cred ca No Way Out a fost un PPV foarte misto care ne indreapta insa catre un Wrestlemania dubios.
Raiden
18th February 2009, 20:53
Excelent articolul si chiar tot ce ai scris acolo e adevarat si sunt de acord. Felicitari :D !
Life
18th February 2009, 21:22
Desi n-am vazut PPV-ul inca , chiar e un articol bun ala :) Mihai, daca poti sa iti lasi si adresa blogului tau undeva? Il citeam de pe calculatorul vechi dar am pierdut adresa odata cu bookmarksurile de la Firefox.
cutuma
18th February 2009, 22:59
Merci, merci :)
@Life, link-ul la blog era la finalul articolului. nici nu e complicat : http://cutuma.inring.ro
Heath Scumm
28th February 2009, 12:24
De-abia acum l-am vazut da-i dau nota 10 ... GROZAV!!!
dragos99
28th February 2009, 12:42
De-abia acum l-am vazut da-i dau nota 10 ... GROZAV!!!
:shocked::shocked:
Nu credeam ca o sa te vad sa dai nota 10 unui ppv WWE.
On: Edge are deja 8 titluri mondiale iar in ritmul in care le castiga si le pierde s-ar putea sa-l intreaca curand pe Flair/HHH.
Reaper
28th February 2009, 13:03
It's the weed talking...
http://img187.imageshack.us/img187/6548/dsc00003p.jpg
That stuff will kill you! :evil:
Feanoro
2nd March 2009, 00:54
Edge poate il va intrece pe Flair....dar pe HHH niciodata:D
Big Sexy
2nd March 2009, 07:54
La ce sa il intreaca? La numar de titluri?
dragos99
2nd March 2009, 10:46
La ce sa il intreaca? La numar de titluri?
Da
Raiden
2nd March 2009, 13:30
Triple H in mod sigur nu-l va intrece pe Ric Flair la numarul de titluri.
Big Sexy
2nd March 2009, 13:37
Pe ce iti bazezi afirmatiile? De ce crezi ca istoria dintre Vince si Flair va fi mai puternica decat legaturile de familie?
Raiden
2nd March 2009, 13:44
Nu e vorba de legaturile de familie, ci de respectul pe care-l are HHH fata de Ric Flair.
Feanoro
2nd March 2009, 14:32
Respectul trece dupa vreo 2 beri. In plus daca nu ma insel FLair are 6x NWA World champ 10x WCW World champ si 2x WWF World Heavyweight champ. Trips are 8x WWE champ si 5x WWE Heavyweight champ. Cu alte cuvinte Flair a fost o stea in 3-4 promotii mari (la vremea lor) si Triple H numai in una. De aici provine respectul fata de Flair, n-are sens sa se compare WWF/E championships cu NWA sau mai mult cu WCW. La rata curenta de 1 title run pe an sau chiar si mai rar tot o sa-l ia pe Flair la numar.
Chiar credeti ca peste 5 ani Triple H nu va mai fi in main event ptr titluri?
legendkiller
2nd March 2009, 19:48
^Aici sunt de acord cu tine. Tare mi-e ca HHH il va depasi pe Flair de departe si va atinge cel putin 20 ca si numar de titluri mondiale castigate.
Raiden
2nd March 2009, 21:04
Asa cum HBK sau Taker sunt tinuti departe de titluri de ce nu ar fi si HHH in situatia asta ? Sa nu uitam ca timp de 2 ani nu a mai detinut nicio centura suprema, doar anumite circumstante l-au adus in pozitia de campion (accidentarea lui John Cena in 2007).
Pun pariu ca se va opri la 15.
Feanoro
3rd March 2009, 15:45
Pai stai asa HBK stiu ca si-a exprimat preferinta de a-si lucra angleurile favorite in loc sa fie ocupat tot timpul cu un titlu iar Taker si HHH au castigat titluri in ultimii ani. (Taker at WM de 2 x in ultimii 2 ani chiar)
Raiden
3rd March 2009, 19:37
Da, si le-a pierdut rapid. Si ar fi chiar aiurea daca in viitorul apropiat ar mai castiga centura suprema ca apoi sa o piarda la mai putin de o luna distanta.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.