PDA

View Full Version : Antrenori pentru Echipa Nationala

lupisor lupetto
23rd July 2004, 05:37
Un fapt este sigur, Iordanescu nu este antrenorul cel mai potrivit pentru Nationala. Insa, in afara de Lucescu care nu este agreat de FRF, ce antrenori buni ar putea ridica echipa noastra la potentialul pe care il are?

Dupa parerea mea, Andone pare cel mai potrivit. Este un psiholog bun, este un tactician destul de bun, are forta de caracter si stie sa descopere talente tinere.

fia
23rd July 2004, 06:34
Dupa parerea mea trebuie un antrenor strain.

Ovy-Iasi
23rd July 2004, 14:35
Ar fi bun un antrenor străin dar să aibă experienţă gen Ranieri,Capello sau Ferguson nu din ăia care fac experimente pe o echipă pt ca sunt incepători (gen Zenga,Alessanco sau De Napoli)

Catalanul
23rd July 2004, 14:43
cred ca si victor piturca ar fi potrivit (decat :jerk:iordanescu:jerk: mai bine el)
sa nu uitam ca el a fost ultimul antrenor care ne-a calificat la un turneu final, si-anume la EURO 2000

Ovy-Iasi
30th July 2004, 22:29
Acu dacă a plecat de la Steaua sper să vină la natonala! Piturcă e singurul antrenor romăn care a fost dat afara de la nationala calificind echipa pe primul loc in grupa preliminara si...daca nu ma inseala memoria nu am avut nici o infringere in acea campanie de calificari...

lupisor lupetto
31st July 2004, 17:43
hmmm Piturca ar fi a treia alegerea a mea dupa Andone si Rednic. Nu mi-ar place un antrenor strain, as prefera unul român.

dragos_popa17
4th August 2004, 10:25
Cel mai bun ar fi pe departe Stoichita. Toata lumea vorbeste de Andone, Rednic, Piturca dar nimeni nu se gandeste ca Stoichita antreneaza de ani buni echipe nationale. E adevarat ca a antrenat Panama si Armenia insa unde a fost a facut minuni. Cu Armenia a reusit sa puna probleme mari Spaniei, Greciei si Ucrainei in grupa de calificare pentru EURO 2004. Cu Spania a pierdut greu cu 2-0 pe sfarsit, la fel a pierdut 3-4 cu Ucraina si doar 0-1 cu Grecia(campiona Europei). Cand era la Steaua a reusit de asemena performante bune cu cea mai slaba echipa pe care a avut-o Steaua vreodata dupa parerea mea. E singura alegere viabila in acest moment, singurul antrenor roman,liber de contract, competent, nici prea tanar si nici prea batran, cu experienta la o echipa nationala.

cipi13
4th August 2004, 12:37
Am ramas fara antrenor la nationala si eu nu stiu....
Fratilor stati linistiti ca pina il vedem pe iordanescu plecind mor piturca, andone, rednic si stoichita de batrinete.....:)

vasile314tzurka
4th August 2004, 12:39
ma indoiesc de aceasta posibilitate. psd-ul va pierde alegerile si atunci zboara si musiu iordanescu cu iordanele lui cu tot:)

cipi13
4th August 2004, 12:57
Ar fi frumos......da nu prea cred....
Daca a apucat sa semneze contractul ala trebuie sa plateasca feredratia diferenta....
Desi daca scapam de iordanescu mi se pare un pret mic...:)

vasile314tzurka
4th August 2004, 13:15
depinde. daca face niste rezultate proaste ar fi cazul sa mai plece si definitiv. singur.

cipi13
4th August 2004, 13:39
Singur nu o sa plece.....sigur.....trebuie ajutat...:drak:

Triple H
6th August 2004, 22:18
Eu zic ca un neamt ne-ar trebui, sa ne puna la punct ;) Nici un Rudi Voeller n-ar fi rau.
Votez pentru nemti ca s-a vazut la Europene treaba :D

sames44jc
12th August 2004, 01:49
cred ca iordanescu este potrivit deocamdata

Smic
14th August 2004, 17:17
In ordine:Lacatus,Lacatus,Lacatus,Lacatus.....etc
Si poate ale,ale...pitzi,pitzi lasa-ne

LaTzaU
3rd September 2004, 08:59
Stoichita daca vine ar fi un vis implinit ... Nationala ar avea rezultate destul de rapid si destul de bune .. si zic BUNE .. nu ce facem acum .. era sa ne impedicam de finlanda .. creca nu avea destule icoane PSDistu` asta de
"General" .. ma doare sufletul cand vad Echipa Nationala atat de slaba .. a doua optiune ar fi Lucescu ( desi asta presupune sa dispara si Mircea Sandu de undeva de acolo de sus din FRF :P) , apoi desigur un antrenor strain ( preferabil german sau britanic ... fotbalul lor ni se potriveste.. si tre doar sa ne uitam pe cartea de vizita a unuia din antrenorii germani de top .. si :headbang: :headbang: pen "general" .. Nea Caisa ar merge in loc de "General" :evil: , apoi piturca ar fi ultima optiune pen echipa nationala .. e un antrenor de exceptie tanar .. si care pana in 2006 ar reusi sa formeze o Echipa Puternica cu un moral extrem de ridicat ...:D .. in rest HUOO Cu Conducerea FRF si cu "GENERALUL" lor .. vedeteas mort la cate emotii imi dai la fiecare meci al Romaniei !! :jerk:

fanfotbal
3rd September 2004, 20:04
ia mai lasati-ma cu antrenori de astia care abia au iesit din ou (lacatus, andone)... si lasati-l si pe piturca in treaba lui ca nici ala nu are nici o tangenta cu fotbalul. cel mai potrivit pentru postul de antrenor al nationalei este Mircea Lucescu. Sunt convins ca daca l-am avea pe Lucescu antrenor la nationala am ajunge in primele 4 echipe ale lumii la campionatul mondial.

Angelina Jolie
9th September 2004, 07:23
1 Lucescu
2 Boloni
3 Andone
4 Dinu
...
...
1001 Iordanescu

Elgorriaga
9th September 2004, 07:43
Andone nu e chiar iesit din ou, are vreo zece ani de antrenorat, dintre care mare parte in Divizia B si la echipe mititele, acolo unde se caleste otelul. :) Dar, intr-adevar, nu cred ca e cazul sa ia el cirma nationalei.

Ordinea ar fi:

1. M. Lucescu (dar n-o sa vina in veci dupa contrele cu maimarii federatiei)
2. Piturca (a mai fost acolo, a lasat o impresie bunicica, in plus e liber ca pasarea cerului)
3. Stoichita
4. Ienei
5. D. Dumitriu
6. Andone
7. Rednic

Ah, ar fi si optiunea:

0. Un antrenor strain cu un bici in mina ;), care este si favoriat mea

armin
9th September 2004, 10:57
Eu nu prea pricep cum de intra Stoichita in topuri de-astea. A preluat Steaua dupa sezoane in CL si a dus-o la Sapa de lemn, prin "jocul la spectacol" pe care incerca sa-l faca. Alte rezultate de-ale lui eu nu cunosc. Pentru mine este cel mai mare LOOSER.

NetBeui
9th September 2004, 22:46
Boloni ar fi o alta varianta destul de buna - daca nu era presiunea "Hagi", probabil ca am fi jucat la Euro2004 - el a avut curajul de a lansa cateva nume necunoscute la vremea respectiva......

Vadim
9th September 2004, 23:03
Boloni are si acum ceve experienta. Vorba aia, supravietuieste in Ligue 1, iar acest sezon nu e deloc rau pentru el.

gabryel
10th September 2004, 14:50
io l-as vrea pe Boloni sau pe piti.... :)

dar oare nu putem sa ii facem o oferta la neamtu ala de la greci??? :p :D

Maximus
10th September 2004, 15:28
Lucescu ar trebui sa mai conduca inca odata nationala. Ii datoram acest lucru!

Angelina Jolie
22nd September 2004, 08:05
De acord cu tine. Ii datoram acest lucru, si ar merita sa fie antrenorul nationalei. El este antrenorul roman al secolului, si nu bisericescu, pesedescu.