View Full Version : Critici
Rey619
4th July 2004, 18:52
Am observat ca se scriu in ultimul timp multe critici mai mult despre luptatori. Acest thread este dedicat acestui lucru, dar nu numai criticilor adresate luptatorilor, ci si criticilor adresate noastre ca ca persoane, a gimmick-urilor si a performantelor din arena... Sper ca se va scrie cat mai putin!
Rey619
4th July 2004, 18:57
Daca tot am deschis thread-ul am sa incep cu prima critica...(daca gresesc va rog sa ma contraziceti)! :rosu: pentru kinglion... mai exact pentru gimmick-ul lui kinglion... hai ca ai comis-o de data asta. stiu ca nu prea se discuta chestiile de genu' asta da' puteai macar sa-ti salvezi onoarea si sa scrii ca intri pe sofia vicoveanca decat pe britney spears... totusi pana acuma am intrat toti pe rock(in afara de issue care intra pe punk)... tu ai facut-o rau de tot!!! :headbang:
Triple H
4th July 2004, 22:04
Hai ma nu fi chiar asa de dur, se poate si mai rau vezi Eugene :rosu:
Eu zic ca e ok pt Britney, as face pe mine de ras sa vad unu :ok:
stryk3r
5th July 2004, 16:29
adevaru' e ca e cam prea de tot. unde ai vedea un luptator asa malefic ca kane sau mortu' de undertaker intrand pe ceva gen backstreet boys. e prea de tot. lasa ca macar britney mai arata e ceva..........da..........asta e!
Big Sexy
6th July 2004, 08:42
Acum daca omului ii place britney ce vreti :). Si mie mi-ar place britney, nu ca sa intru pe muzica ei, dar oricum. O fi avand ea niste ritmuri mai cool prin melodia aia si daca lumea nu isi da seama ca e britney merge ...
Hai ma ca e acceptabila melodia.. nu e d-aia plangacioasa...
P.S. Pe ce melodie intra Eugene ca nu stiu...
Big Sexy
6th July 2004, 11:13
Cu eugene problema nu e melodia de intrare ci atitudinea idioata pe care o are. Rolul lui il face simpatic multora insa mie mi se pare mult prea tras de par si nu imi poate inspira decat mila. Faptul ca inspira cuiva emotii este laudabil insa asta nu il face neaparat un rol O.K.
Britney si-a schimbat stilul in bine dupa parerea mea.
OK, eu intrebam strict de melodie (intelsesesem din ce a scris Triple H)
Hai ma nu fi chiar asa de dur, se poate si mai rau vezi Eugene
Eu zic ca e ok pt Britney, as face pe mine de ras sa vad unu
in rest mai stiam si eu de Eugene si am si citit tot ce ati scris voi :p
KingLion
6th July 2004, 12:42
Multumesc celor care cik mi-ar fi luat apararea...asta e daca mie imi place melodia aia.....daca o sa gasesc asla o sa o schimb. Imi pare rau ca nu va place dar asta ia :)
Big Sexy
6th July 2004, 12:55
Nimeni nu ti-a zis sa o schimbi. Nu ai decat sa ramai cu ea. Ce incercau unii sa spuna e ca e cam lame ideea in sine (Britney Spears) si nu neaparat melodia. dar asta e alegerea ta.
Si daca ar fi sa critic ceva este chiar WWE-ul. Incet incet (poate repejor uneori) se duce de rapa fiindca desi im place povestea mai mult decat lupta in sine luptele devin niste chestii de umplutura si povestea incepe sa domine prea mult .... poate ca e un pic cam offtopic dar sunt moderator ce vreti? fac ce vrea muschiu' meu
Hai sa mai critic pe cineva:
Pe benoit ca nu pleaca in TNA unde e locul lui de fapt si sta aici sa nu fie apreciat si sa se supere issue :evil:
Rey619
6th July 2004, 15:43
stai, ma linistit... era doar parerea mea avand in vedere ca nu-s fan... daca tie-ti place melodia, it's ok... mai kinglion...oricum si rey intra tot pe o melodie jalnica. cat despre critici la wwe ar fi multe... benoit artrebui sa plece totusi in tna... dar sa ne gandim oleak si huricane ar trebui sa plece la smackdown ca acolo e titlul de cruiserweight...
Heath Scumm
6th July 2004, 20:57
Mdeah....bravo lui ca a ales BRITNEY!!
CRITICA MAJORA:
NU MAI SCRIETZI CHESTII CARE NAU LEGATURA CU TOPICUL IN DIVERSE THREADURI!!*EX:Atzi inceput sa vorbitzi despre JBL in Threadul de Pronosticuri!!
Big Sexy
7th July 2004, 09:57
Critica majora - va rog sa nu mai spamm-ati, si sa respectati regulile de creare a tread-urilor cu lupte. Numai cel care provoaca are voie sa creeze un astfel de tread. Orice alte comentarii se pot face fie in tread-ul dedicat votarii luptei fie in tread-ul WRM news unde se va scrie din pespectiva comentatorului (oricine poate scrie acolo)
UPDATE
As prefera sa intelegeti ca este destul de ingrata treaba asta cu moderatul. Toti pot avea impresia ca am eu ceva cu ei si asa si este cand incalca regulile de functionare a forumului.
Exista cateva reguli ce sunt incalcate si deranjeaza:
1. injuraturi - nu sunt admise sub nici o forma (nici macar in engleza sau autocenzurate)
2. in tread-urile conexe WRM offtopicul nu este admis si va fi inlaturat.
3. Post-urile care nu prezinta interes decat pentru destinatar trebuiesc trimise doar prin PM. De aceea le sterg si le trimit eu prin pm persoanei interesate
4. Functia edit exista cu un motiv bine determinat, nu musca si atrage si simpatia moderatorului ce va va favoriza ;) pe viitor
IN rest bagati tare fara probleme.
Daca exista contestatii sau nelamuriri va rog sa ma anuntati imediat prin PM si va voi da toate explicatiile necesare.
Heath Scumm
7th July 2004, 12:41
Okay.............am intzeles greseala!!!
Oricum, consider ca numele celor ce au greshit(asha cum a fost cazul meu acum) trebuie spuse pentru ca altfel unii sar putea sa nu se prinda despre ce e vorba!!!
Big Sexy
8th July 2004, 15:02
In legatura cu luptele din arena va rog sa respectati regula "maxim trei scheme per post", regula de la care fac exceptie pumnii si picioarele. Si un salt de pe corzi este considerat tot o schema. Daca nu se respecta asta in doua post-uri omorati o armata fara sa ii dati dreptul la replica. Nu e un lucru rau daca nu va pasa de spectaculozitatea luptei. Stiti ca puteti sa aveti intelegeri intre voi si sa terminati meciul si din trei post-uri nu? Asa se nmai adauga neprevazut
Repet mesajul si in "Propria noastra arena"
Rey619
9th July 2004, 17:25
am inteles faza cu injuraturile... sory... o sa incerc sa nu mai fac dintr-astea de acuma! cam atat!
KingLion
9th July 2004, 17:36
Frate pot sa shtiu si eu de ce nu ma lasi sa termin si eu macar prima lupta a mea in Arena? Cu ce te-am deranjat? Ai ceva cu mine? Nu cred ca ar rost acum sa ne urmari si cum lupta unul sa intervine si alti (multi altii).....
Big Sexy
9th July 2004, 17:49
O.k. that's it!
rey, am planurile mele si alta data cand provoci in numele meu macar consulta-ma inainte. Provocarile se fac numai in zona speciala. Cum iti imaginezi ca ar avea caracterul meu vre-o sansa in fata lui Jurgenaut? Doar un singur caracter de pana acum il poate infrange.
Interventia ta a fost total gratuita si ne-a dat complet planurile peste cap. Ce e neplacut e ca trebuie sa recunosc ca issue are in totalitate dreptate cand a pus ca luptele vor deveni haotice daca cineva nu le coordoneaza. Incercati sa analizati mai bine bunele si relele fiecarui luptator si nu interveniti doar de dragul de a lupta.
P.S. Nu o sa lupt deocamdata intr-un meci de sase oameni insa de tine o sa am grija in mod special in ring :evil: :mda: .
issue
9th July 2004, 18:40
si de ce e asa de neplacut sa recunosti ca am avut dreptate?????????????
Big Sexy
9th July 2004, 19:37
pai eu cred in democratie ...
Rey619
11th July 2004, 12:33
da... uite.. sory ca am zis de chestia aia fara sa te intreb, big sexy.... ddar mi-era frica sa nu intervina altcineva inasintea mea si ssa strice toata frumusetea...
kinglion... dupa cum vezi cu tine n-am mai avut nimic... eu l-am atacat pe jugrenault
Big Sexy
11th July 2004, 15:03
bine Rey, lasa asta acum. Incercati sa creati o poveste si consultati-va cu cei doi implicati in lupta la ceea ce va propuneti sa faceti o.k.? Daca nu e posibil ca din nou sa se supere toata lumea (chiar toti s-au suparat)
Heath Scumm
11th July 2004, 21:30
Eu nu mam suparat.......Shi eu cred in democratzie....dar cei ce fac intruziuni ar trebui sa shtie ce vrea.......iar provocarile se fac in WRM Provocarea!!!..........Poate ca shi intruziunea mea in lupta cu ANARCHIST a fost greshita deshi lam rugat sa mi se alature!!!....Oricum, nu am lansat o provocare propriuzisa ci doar am INTERVENIT!!!
Totushi, BIG SEXY e shefu acum pe forum (e moderator aka "tata lor" ) asha ca e liber sa shtearga orice mesaj pe care il considera eshuat!!!
Im totally Okay with it!
Lamuririle pentru actziunile lui "marshave" le primitzi pe PM!!
Big Sexy
12th July 2004, 19:44
pe bune acu daca am suparat pe cineva il rog sa imi spuna in fata. Si asa voiam eu sa sterg niste conturi mwahahahahaaaaa ....
din punctul meu de vedere oricare dintre voi poate fi moderator. Si nu sunt niste cuvinte aruncate aiurea. In momentul in care ajungi moderator devii mult mai responsabil si privesti altfel bunul mers al forumului. Iti pasa ce postezi si iti pasa ce posteaza si altii. Din cate am inteles cu cat va creste in activitate forumul cu atat mai multi moderatori vor fi. E logic nu?
P.S. multumesc de suport HitScum. oricum o sa iti cedez locul de moderator cand o sa vine vremea :) Asa ca pune-ti-va bine cu viitorul moderator ...
Rey619
15th July 2004, 14:46
de ce ii cedezi locul de moderator?.... in fine, nu conteaza... vreau sa criticccccc....
si o sa incep cu ... raw-ul... nu ultimul, ci doar cel din-ainte de vengence... il lasa pe natarau' de eugene manager... n-as putea.... a organizat lupte faine, dar sa gandim logic... ar putea un 'retardat' conduce un show ca raw?
KingLion
16th July 2004, 14:57
Acesta mesaj este ptr. cei care au intervenit in lupta mea si a lui Juggernaut.
1.PAZAITI-VA BINE SPATELE....
2.KingLion didn't die.
3.Toxic RASUNA IN TOATA LUMEA.
Big Sexy
16th July 2004, 15:17
Mesajul asta dadea mai bine la WRM news. Parerea mea. Chiar te rog sa il dai si acolo ca si cum ai da un interviu.
pai daca vrea s afie moderator ii cedez locul fiindca el merita asta. El este cel care ne-a adus impreuna. daca Vadim ne lasa pe amandoi moderatori cu atat mai bine :drak: Altfel ii voi cere sa il faca pe el moderator in locul meu cand va avea coneziune permanenta la net.
KingLion
16th July 2004, 15:41
Ok mane iti ascult sfatul o sa-l dau si acolo. O sa-l fac ca si cum ar fi un interviu. Tu shtii mai bine.
Heath Scumm
17th July 2004, 19:19
eu nu mai vad wrestling!!! Poate se gandesc aia de la TELESPORT sa apara shi in VASLUI prin RCS deshi nu cred...daca au fost scoshi din IASHI slabe shanse sa apara in VASLUI!!!
issue
17th July 2004, 21:46
oricum ce-ti trebuie tie wwe???? e naspa, sucks, cacao,fara stil,etc. mai bine vezi-ti de tna show-ula super smecher cu luptatori de mana doua.
BexyCZW
18th July 2004, 10:10
Vince McMahon e un idiot pentru ca ii tine pe cruiserweights jos si pentru ca i-a "pus" sus pe unii dintre cei mai naspa wrestleri ( Big Show, JBL, A-Train si multi altii). Il mai urasc pentru ca a futut povestea cu invazia WCW/ECW si pentru ca a mai futut faza cu nWo. Vince McMahon este un idiot si o persoana care nu stie mai nimica despre werstling. Cred ca si noi de aici daca am scrie "povesti" pt. WWE ar iesi ceva mai calumea. Vince, I SHIT ON YOU !
BexyCZW
18th July 2004, 10:23
Fromoasa piesa de intrare King Lion. :yeah: Hahahahaha.
issue
18th July 2004, 13:00
daca nu era vince mcmahon nu mai era wrestling azi asa ca watch it. mai intai intereseazate de istoria wrestlingului si dupa aia vorbeste. asta e boala specific romaneasca vorbim de dragu a vorbi ca sa ne aflam in treaba. go read a book!!!!!!
Heath Scumm
18th July 2004, 16:57
mah! Ce e cu atitudinea asta pe tine??
Shi Bexy a greshit ca sa luat de Mc Mahon da nai dreptul sa vorbeshti asha aici!!!
In caz ca ai uitat, aici suntem(sau ar trebui sa fim) totzi prieteni
Big Sexy
18th July 2004, 17:35
pana una alta l-a infrant pe Juggernaut. Stie el ce face! Nu il mai tachinati atat. cand o sa va infranga in arena mai vedem.
Big Sexy
18th July 2004, 17:49
Mda eventual cititi cartea mea pe care tocmai a citit-o issue si s-a luminat brusc. Spre rusinea mea eu nu am citit-o in intregime nici pana acu si el a citit-o intr-o zi. :)
Rey619
19th July 2004, 14:00
bravo, ba kinglion... surpriza neasteptata... l-ai facut pe jugrenault... primul succes al unui cruiserweight in fata unui heavyweight... da' tot e jalnica melodia ta.... si o fi sunand toxic in toti, dar suna prost in urechile mele... poluare fonica!
Rey619
19th July 2004, 14:08
asa... si eu de unde fac rost de carte a aia.... ca presupun ca nu o s-o gasesc la biblioteca sau la librarie...si eu vreau s-o citescccc!
BexyCZW
19th July 2004, 14:59
Ce??? Nu mai era wrestling azi daca nu era Vince McMahon Sr. Ca dupa cum sti probabil Vince McMahon Sr. a pus bazele WWF nu Vince din ziua de azi. Deci pot sa spun ce vreau eu atata timp cat cred in asta. Daca tu ai alta parere bravo tie.
Big Sexy
19th July 2004, 15:02
Asa da-i la ficati!
mai bine va bateti in ring dar in sfarsit ... :D
Acu trebuie sa va spun ca va pregatesc surprizele de ceva timp si ele va vor stimula sa priviti altfel, mai pasionati wrestlingul!
Heath Scumm
19th July 2004, 17:29
Publicul WRM a fost entuziasmat de melodia lui KING LION!!!
Se pare ca LION e face!!! Publicul il iubeshte!!!
issue
19th July 2004, 21:04
cand era vince sr. wwf era intr-o stare jalnica. daca vince jr nu cumpara compania de la ta-su si nu o punea pe picioare wrestlingul dadea faliment.crezi ca nu stiu sau ce??? asa cum am mai spus: go read a book or something documenteaza-te si dupa aia mai vorbim. ok?????
BexyCZW
20th July 2004, 00:16
Cum dracu sa ajung la mare sau la Bucuresti ca eu is in Baia Mare. Si dupa parerea mea Vince tot un idiot e. Cel mai bun lucru ar fi daca Vince ar crapa si ar lasa WWE-u lui Shane. Shane ar face mai mare treaba decat Vince. SI daca SHane l-ar lua langa el pe Paul Heyman ar fi perfect. Poti sa citesti cate carti vrei Issue dar realitate tot asta ramane. Poate Vince a facut treaba atunci cand a luat WWF-u de la taicaso dar acuma face treaba de mantuiala.Cine **** mea face povesti despreL:
- nunta de poponari (Billy si Chuck)
- Il face pe Kane un criminal ( HHH i-a zis lui Kane ca stie despre crima lui pe care a comis-o. Ca a omorat-o pe Katie VIck. Dupa aia HHH a mai zis ca Kane a violat-o pe Vick in noaptea in care a fost omorata.Deci l-a acuzat pe Kane de necrofilie.)
- faza cu nWo . Au venit Hall, Nash si Hogan in nWo. Pe Hogan la bagat face la Wrestlemania si i-a lasat pe Hall si Nash singuri.Hall inca avea probleme cu alcolul si Nash avea accidentari multe deci au facut "rahat" in ring. Lumea si-a pierdut interesul chiar daca au fost in nWo X-pac,Big Show,Booker T si Shawn Michaels( aici e de invinuit numai Vince pt. ca a facut faza ca ****)
- Cand s-a facut splitul dintre Raw si Smackdown aproape tag teamurile au fost desfintate ( Dudleyz si APA).Titlurile pe echipe au fost bagate la Smackdown lasandu-i pe Hardyz in RAW fara nici un sens.
- In ianuarie 2002 WWE semnat cu hall, nash si hogan intr-un contract cu bani multi sperand sa atraga atentie mai mare asupra lui WWE. Nash a urcat in ring doar dupa o luna n primul lui meci.Dupa cateva meciuri Nash a avut un biceps ***** si a trebuit sa stea 3 luni pana sa se refaca.Dupa ce s-a intors a avut un meci , s-a accidentat iarasi dupa 4 secunde dupa ce a intrat in ring. Aici la faza asta s-au dus pe **** 700.000$. De banii aia putea sa aduca wrestleri din TNA si din alte fereratii cu zecile.Investitie super proasta. Nash a fost super la vremea lui. Probabil cel mai bun "big man" din wrestling,dar perioada lui a trecut cu mult timp in urma.
- La inceputul lui 2004 Vince a avut intalnire de managment cu cei sus din WWE si le-a zis ca vor sa faca mai mult spectacol decat wrestling in ring ( ce **** mea vrea sa faca asta? telenovele? Deci va dati seama ce cap are Vince.) Deci faza asta a fost reala. A fost pe toata adresele cu wrestling de pe internet.
- Vince a luat in proba luptatori mari din lumea wrestlingului ( AJ Styles,Jerry Lynn , Spanky si mai multi) dar le-a dat sut la toti. In schimb a pastrat asha zisi wrestleri ca si Big Show, Rikishi, Albert, si altii
- Faza cu Montreal screw job cu Bret Hart si au fost mai multe care demonstreaza ca Vince este un idiot. Daca parerea ta e ca Vince e "Dumnezeul" wrestlingului treaba ta. Dar eu zic ca e idiot. Pastreaza-ti parerea ta ca si eu o pastrez pe a mea. Peace out.
KingLion
20th July 2004, 12:40
Toxic va ramane melodia mea de intra mult timp de acum inainte. Ptr. ca va streseaza asha de mult si ca este un subiect de discutie....si un motiv ptr. care ati putea sa ma invitati in ring(nu mai sa o mai ascultati o data :drak: ). Si nu cred ca e poluare fonica. De ce trebuie sa intru si eu pe rock daca mie nu imi place, de ce trebuie sa fim toti pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste muzica? Sunt foarte putin melodii de rock care imi plac..ce-ati vrea sa intru pe melodia lui Cargo-Ploaia???? Nu imi plac mie manele ca daca era intram pe un refren de manea. Atunci sa vezi discutii :)
issue
20th July 2004, 16:19
auzi bexy scuteste-ma!!!! cu asta inchei discutia pe aceasta tema cu toata lumea. daca a nu-ti place cineva este egal cu a jigni atunci si tu esti un idiot si un cretin cu fite de atotcunoscator. mi-a ajuns pana in gat atitudinea asta de aroganta romaneasca de tip"daca nu e ca noi e de ......" . asa ca dute baga capul in nisip si fa ce vrei. nu ma mai intereseaza. tu nu esti fan wrestling. nu stii sa apreciezi wrestlingul. cum adica te enerveaza ca e mai mult show???ASTA E WRESTLINGUL DUMBASS!!! SHOW,SHOW,SHOW!!!! asa ca scuteste-ma.
p.s.:mai invata sa scrii!!!!!!!!!!!!
p.s.2:sorry big sexy dar nu am mai rezistat cand am vazut ipocrizia acestui specimen. e ultima mea iesire de genul asta. de fapt s-ar putea sa fie ultimul meu post. nu mai suport atitudinile de pe forumul asta. cand o sa stiti sa apreciati wrestlingul mai vorbim!!!!!!
KingLion
20th July 2004, 16:29
auzi bexy scuteste-ma!!!! cu asta inchei discutia pe aceasta tema cu toata lumea. daca a nu-ti place cineva este egal cu a jigni atunci si tu esti un idiot si un cretin cu fite de atotcunoscator. mi-a ajuns pana in gat atitudinea asta de aroganta romaneasca de tip"daca nu e ca noi e de ......" . asa ca dute baga capul in nisip si fa ce vrei. nu ma mai intereseaza. tu nu esti fan wrestling. nu stii sa apreciezi wrestlingul. cum adica te enerveaza ca e mai mult show???ASTA E WRESTLINGUL DUMBASS!!! SHOW,SHOW,SHOW!!!! asa ca scuteste-ma.
p.s.:mai invata sa scrii!!!!!!!!!!!!
p.s.2:sorry big sexy dar nu am mai rezistat cand am vazut ipocrizia acestui specimen. e ultima mea iesire de genul asta. de fapt s-ar putea sa fie ultimul meu post. nu mai suport atitudinile de pe forumul asta. cand o sa stiti sa apreciati wrestlingul mai vorbim!!!!!!
Se pare ca o sa pierdem un om care nu vrea sa inteleaga ca fiecare are un punct de vedere..si are dreptul sa isi exprime parerea asha cum vrea. Si nu cred ca din cauza unui singur om acum ar trebui sa caracterizam tot forumul....ca nu are o atitudine corespunzatoare. Il shtiu pe Bexy....daca shtii sa vb cu el si sa ii spui ce te doare cred ca e om si intelege. Si cred ca nu prea ii place sa i se spuna ca nu se pricepe la wrestling de aceea .... se revolta mereu
Big Sexy
20th July 2004, 17:32
Am discutat si rasdiscutat la telefon asta. Am vb cu toti (din proprie initiativa si fara sa stii tu) si i-am rugat sa nu mai scrie despre ce te provoaca pe tine si au zis ca de dragul meu o fac, si tu postezi aia? Eu nu te pot opri sa pleci. daca asa crezi tu ca trebuie sa procedezi asta e alegerea ta.
E cazul sa te hotarasti - ori ne ajuti sa facem un forum civilizat in care nimeni nu se aprinde si toti isi sustin cu argumente parerile ca intre prieteni, fara a jigni vre-un partener de discutie - ori pleci. Retineti va rog aici trebuie sa fim toti prieteni ca daca ne tot certam asa nu o sa ajungem niciodata nicaieri. macar daca erau bani la mijloc dar asa ...
Ca o parere personala as prefera sa te abtii pe viitor sa jignesti. Sunt foarte dezamagit de iesirea ta dupa ce am vb cu toti si i-am rugat sa nu mai scrie anumite lucruri adica le-am bagat pumnul in gura de dragul tau.
Nu inteleg de ce cu ei trebuie sa vb. asa si cu mine poti sa vb. civilizat.
Bexy a avut o atitudine de superioritate insa intr-adevar a fost o problema de abordare cu el si acum mi-am schimbat parerea despre el. E cineva cu care poti discuta intotdeauna civilizat si placut(mai usor Bexy cu p**a si celelatle ca o sa iti iei ban de la dl. Vadim, la recomandarea mea... considera asta avertisment). O adevarata placere, discutia nu ban-ul :).
Heath Scumm
20th July 2004, 18:27
cand am inceput forumul asta, nu ma ashteptam sa ne jignim.......shi asha suntem putzini oameni in ROMANIA care shtiu ce e wrestlingul.....mdeah!
asta am avut de zis!!....nimic altceva de comentat!!!
Mi sau parut interesante spusele lui BEXY despre istoria WWE shi VINCE MC MAHON! Sunt de acord cu el la aproape toate fazele astea, inclusiv faza cu SHANE MC MAHON!! Cred ca shi STEPHANIE sar descurca mai bine decat VINCE!
Asta nu inseamna ca nu respect punctul de vedere al lui ISSUE!!!
FIECARE ARE DREPTUL LA PARERI PROPRII!!!!
Heath Scumm
20th July 2004, 18:30
Daca parerea ta e ca Vince e "Dumnezeul" wrestlingului treaba ta. Dar eu zic ca e idiot. Pastreaza-ti parerea ta ca si eu o pastrez pe a mea. Peace out.
Deshi am avut un conflict cu BEXY cu mult timp in urma, felul sau de a pune problema in ultima fraza mia dat de intzeles ca nu era pus pe razboi....totushi, folosirea de cuvinte obscene nushi are rostul!!!
BexyCZW
20th July 2004, 22:32
Deci eu nu o sa ma zic nimica pentru ca nu am chef de cearta sau ceva de genu asta. Daca tu zisi Issue ca nu is fan wrestling, sau ca nu stiu scrie sau multe altele treaba ta. O sa fac eu pasul in spate de la discutia asta fara rost (fara rost pentru ca tu nu sti sa il lasi pe altul sa isi spuna punctul de vedere). Daca vreu sa zic ca Vince e un idiot o zic pentru ca e opinia mea si nu o sa o poti tu schimba. O sa fiu mai destept decat tine la faza asta si o sa ingor ce o sa zici de acum inainte. Peace out.
Big Sexy
21st July 2004, 00:34
PUNCT spuse moderatorul si se pregati sa isi dea update la lista cu propuneri pentru ban:
1.[empty]
2.[empty]
3.[empty]
4.[empty]
5.[empty]
KingLion
21st July 2004, 11:03
Nu shtiu daca este indicat sa incepem cu update la aceea lista Big Sexy dupa ce ca suntem putin mai dam si ban-uri. Am vazut ca sunt unele msj cam indecente Dar oricum poate lumea o sa inteleaga de Buna Voie <Ar fi mai frumos si mai indicat ash>
KingLion
21st July 2004, 11:24
Am o idee sa vedem daca vreti. Meciurile din Arena care au avut loc si s-au incheiat...le punem la mine pe site si la cine le mai vrea si le stergem de aici de pe forum sunt prea multe Theard-uri facute si lumea scrie doar in cateva...si nu e deloc mishto. Sunt prea multe Theard-uri, parerea mea ar fi ca ar mai rebui sterse din ele. Mai ales in cele care nu scrie lumea. Shtiu ca tre sa avem cat mai multe postari dar daca noi stam si vb doar in 1-2 tot degeaba. Nu credeti.
Si 2 o rugaminte ptr. Big Sexy sau HitScum. in theard-ul: Our Gimmick - Luptatorii Arenei Primul post sa fie facut cu numele fiecarui om si numele personajului(elor) pe care le are ar vi mai ushor sa shtii cine a inrtat peste tine in ring...si pe cine tre sa urmaresti. Va rog ....... daca se poate rezolvati-o.
issue
21st July 2004, 15:26
Dupa maii multe discutii cu persoane care au sau nu au legatura cu acest forum si dupa o sedinta de gandire mai profunda ca sa zic asa am ajunj la niste concluzii. concucluzia concluziilor este ca am realizat ca in tot acest scandal eu am vina de 80-90% si ca m-am aprins aiurea. pe aceasta cale vreau sa-mi cer scuze de la toti care i-am jignit sau suparat. nu stiu cat de mult conteaza asta dar e tot ce pot sa fac. incaodata imi pare rau ca am incins spiritile dar uneori asa sunt eu ma aprind repede. spiritul latin ca sa zic asa.
KingLion
21st July 2004, 15:40
Ma bucur ca ai recunosc si ca nu te-am pierdut dintre noi....Succes pe mai departe...te asteptam cu cat mai multe idei si news pe aici
Big Sexy
21st July 2004, 16:18
welcome back dude
issue
21st July 2004, 19:14
nu am zis ca sunt back. doar mi-am cerut scuze. cred ca m-am facut rau de cacao, si nu stiu daca o sa mai scriu aici. intr-un cuvant momentan mi-e c-am rusine
Big Sexy
21st July 2004, 21:18
E, hai nu mai face pe fata mare cu noi. Bine ca au incetat certurile. Asta e cel mai important totul o sa reintre in normal si in plus ne asteapta un moment greu: King Of The Ring: O sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor?
Triple H
21st July 2004, 21:59
O sa iasa misto King of the ring, numai sa avem si alti intrusi in forum :D sa mai prinda la lume ca de mult timp tot cam astia suntem ;)
Big Sexy
21st July 2004, 23:36
S-ar putea ca in curand sa mai avem some fresh blood. mia vedem noi. Oricum dupa starea asta tensionala sper ca tori sa fim in froma in ring si sa nu mia vedem meciuri ca ala al lui striker unde si-a distrus oponentul in dauna spectacolului si a cam pierdut. Retineti. Show inainte de toate ca din asta vin voturile, cel putin deocamdata. Si odata cu centurile, yum yum , goodies...
stryk3r
22nd July 2004, 12:26
MAH YO FAC CEVA PE NETU' DE LA MINE DIN ORAS!!!!!! tocmai am facut un post si dupa ce am dat submit a disparut. nu stiu daca apare la voi asa ca-l mai scriu o data.ziceam ca am urmarit conflictu si mi se pare o idiotenie sa va certati in halu asta............asa ceva se intampla la 8 ani nu acu'..........si o idee.......de ce nu transpuneti conflictele astea in arena ca doar e o federatie de lupte la dispozitia voastra........lasati vorba..dati cu pumnu' :)
take care
Rey619
22nd July 2004, 12:42
mama, da' ce m-am emotionat... mi-a placut atitusdinea lui isuue dupa ce s-a terminat toata treaba...acuma ca v-ati impacat va sugerez ca stryk3r sa va certati din nou, dar de data asta in arena.... vreau sa vad anarchist vs. tts...
vrei sa zici TSS nu?
Oricum trebuie sa va anunt ca maine o sa se faca niste anunturi care cu certitudine va atrage atenti asupra noastra, a celor ce postam aici si suspectez ca o sa mai apara fani.
issue
22nd July 2004, 16:16
rey nu stiu daca te-ai uitat pe threadul cu provocari dar am dat drumul la o provocare pentru tine si nu ai raspuns.
Rey619
24th July 2004, 13:55
ma uit acuma, mai isuue... sa vad ce ai scris!
Big Sexy
24th July 2004, 14:01
In primul rand trebuia trimisa prin pm. Oricum rey are alte planuri din cate vad eu.
Rey619
26th July 2004, 15:55
nu foarte mari
doar sa particip la kotr
in rest nik
Big Sexy
26th August 2004, 11:39
faptul ca nimeni nu a mai postat aici de peste o luna inseamna ca totul este O.K.? Sau ca a scazut gradul de implicare al fiecaruia dintre noi?
Heath Scumm
15th September 2004, 21:15
As dori sa il critic pe ISSUE pentru faptul ca ma bagat intr-o lupta ale carei reguli nu erau clare de la inceput!A explicat cat de cat regulile luptei 2/3 FALLS cu 2-3 zile inainte sa se desfasoare efectiv lupta asa ca ... eu il critic in acest mesaj!!!
Big Sexy
15th September 2004, 22:21
Ai dreptate. Pana una alta baga regulile la 2/3 falls asa cum numai tu stii :D
Rey619
18th September 2004, 18:39
as dori sa ma critic pe mine ca n-am mai intrat pe forum de multa vreme... don't happy... be worry!
Triple H
19th September 2004, 22:20
Issue citeste naiba inainte sa postezi, eu va rupeam picioarele in afara ringului iar tu imi pui piedica in ring. Cam jenant avand in vedere ca voi erati in ring si eu afara.
Big Sexy
19th September 2004, 23:56
Da man, modifica si tu cumva postul tau, nu stiu sigur cum de s-a intamplat greseala asta dar oricum nu are continuitate si nici sens.
Heath Scumm
20th September 2004, 12:35
Am remarcat si eu inadvertenta!!!Nu stiu insa daca ISSUE mai poate modifica chestia asta!!!Cred ca va trebui ca moderatorul sa se bage in chestia asta!!!
Eh!Mai greseste omul!!
Big Sexy
27th September 2004, 16:02
O.K. daca am ceva de criticat este ca unii dintre noi nu au votat. Mare chestie nu e sa votam, oricum mai bine asa decat sa votam in necunostiinta de cauza.
KingLion
28th September 2004, 13:01
Aici ai dreptate...mai bine mai putine voturi decat sa se voteze fara sa se citeasca meciurile...si astfel fiecare sa voteze dupa cum a votata unul sau altu.
Ce ar fi daca ne-am lua toti acum dupa Big Sexy sau HitScum(cei doi mari conducatori ai WRM) ar insemna ca suntem o turma...si nu mai are farmec meciul....si nici show-ul pe care noi ne chinuim sa il facem...si sa atragem oamenii.
Big Sexy
3rd October 2004, 13:34
Vreau sa ma critic pe mine pentru dezinteres, lipsa de inspiratie sau ce-o fi fost de nu am pus nici pana acum finisherul. Sau o fi avut legatura cu faptul ca acu o sapt scrisesem deja vreo 2000-3000 de caractere si s-a busit Opera si nu am mai avut ce sa recuperez ca nu ii dadusem submit. OOO. Acu scriu dar - sa-mi fie rusine ;)
Triple H
7th October 2004, 09:33
Shame on U.
Se face o luna si n-ai postat finisheru :) Sa stiu si eu de cine ma iau ;)
Ai 10 palme de la mine ;)
Heath Scumm
8th October 2004, 10:03
As dori sa critic urmatoarele aspecte:
Astazi e data de 8 octombrie............pe 10 se desfasoara JUNKYARD MATCH si inscrisi sunt doar HARDCORE SQUAD si FALLEN! 4 Luptatori pentru N01 Contender???
Shi inca ceva.............Triple H. nu mai este campion WRM....asa ca semnatura lui ar trebui sa arate cam asa:
WRM King of the Ring 2004
Former WRM World Champion.
Heath Scumm
10th October 2004, 17:25
Inca o critica...............JUNKYARD MATCH a iesit okay desi nu sa bucurat de participare masiva............i blame you guyz!!
Big Sexy
11th October 2004, 17:58
uhhh, yeahhh, junkyard-ul ar fi putut deveni meciul anului .... efortul pe care l-ai depus e impresionant insa din pacate nu prea ai avut cu cine sa te bati.
The One
14th October 2004, 23:25
sa luptat cu mine.sa ma simt jignit de afirmatia ta?sper ca nu :)
Triple H
14th October 2004, 23:46
nu m-am bagat la junkyard ca am fost super ocupat cu munca, am si eu o mica afacere de pus pe picioare, plus ca iar ati fi sarit 4 pe mine ceea ce nu e super ok;)
sper sa am timp de un meci la retaliation, adica sigur o sa-mi fac ceva timp pt ceva.
Big Sexy
15th October 2004, 09:45
Haha, dude, daca ai fi citit comentariul care l-am facut prestatiei tale ai fi vazut ca niic nu am luat in considerare posibilitatea s ainsinuez ceva. Pur si simplu au fost prea putin participanti
KingLion
15th October 2004, 10:26
Ce se intampla de ce nu mai sunt LUPTE? Nu se ocupa manager-ul de pe luna asta...sau nu sunt eu informat??? Daca nu sunt informat eu .... critici mie....daca nu....critici la cei care nu se ocupa
Big Sexy
15th October 2004, 10:55
hih ... yup ... ce lupte avem la retaliation?
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4628
Heath Scumm
15th October 2004, 23:28
Am precizat ca voi anunta luptele pe data de 16 deoarce RETALIATION va incepe pe 20.......trebuia sa se decida No 1 Contender-ul....acela e FALLEN.
Sper sa scrie Finisher-ul in seara asta......mi-a promis ca intra si el pe la net........oricum, in Iasi, stam in acelasi cartier(PACURARI)... stam la 15 minute unul de celalalt....daca nu posteaza finiserul in seara asta, trec eu pe la el si il posteaza maine dimineata!!!
KingLion
23rd October 2004, 19:36
La meciul ptr. titlul de Cruiser...HitScum daca citesti primul meu post o sa vezi ca mi-am atuncat tricoul in public....asha ca nu aveai ce tricou sa imi sfasii cu Piatra abraziva..Fi mai atent :)
Heath Scumm
24th October 2004, 12:22
Da ....scuze.............greseala mea.......o sa il rog pe Big Sexy sa modifice!!!
Big Sexy
27th October 2004, 17:44
Done that!
e bine de observat orice inadvertenta. Acum sa nu o dam in cine stie ce insa pentru continuitate si "realism" e bine.
Heath Scumm
28th October 2004, 19:34
Catre castigatorii Retaliation. Faceti bine si postati va rog Finisher-urile ca sa pot continua povestea in WRM News. Nu e chiar o critica, e mai degraba o 1/2 de critica. :)
Sunteti cam lenesi ... acu' nu tre sa va simtiti jigniti ... E realitatea.
Big Sexy
28th October 2004, 21:27
Yup. lenea ne manaca pe toti. O sa fac fininsherele sambata ca nu prea am timp si inspiratie. Deh .. ma consum cam mult la meciuri insa rezutatele se vad ;) Oricum sper ca pana atunci sa faca cineva o interventie in meciul meu ci Stryk3r ca nu prea ma chef sa postez ceva de rau. Pana la urma imi sunt aliati si nici nu vreau sa postez ce am in minte acum ca asta ar putea deveni un precedent pentru a lasa meciurile cum au fost cele doua de la Reatliaton adica nejucate.
Heath Scumm
29th October 2004, 19:34
Yup. lenea ne manaca pe toti. O sa fac fininsherele sambata ca nu prea am timp si inspiratie. Deh .. ma consum cam mult la meciuri insa rezutatele se vad ;) Oricum sper ca pana atunci sa faca cineva o interventie in meciul meu ci Stryk3r ca nu prea ma chef sa postez ceva de rau. Pana la urma imi sunt aliati si nici nu vreau sa postez ce am in minte acum ca asta ar putea deveni un precedent pentru a lasa meciurile cum au fost cele doua de la Reatliaton adica nejucate.
In aceeasi ordine de idei. O sa intervin eu in luptele cu pricina . Sper ca nimeni nu se supara.
Ma intreb ce s-a intamplat cu astia 2(Rey si Stryk3r).Mi-e greu sa cred ca nu stiau de RETALIATION. O fi Cutremuru' de vina???
Big Sexy
30th October 2004, 20:10
Haha, ei mi-au spus de mult ca nu stiu daca pot intra. Avand in vedere ca Rey nu si-a mai pus net prin cablu si la ei in oras dureaza ff mult sa acceseze intenetul nu au putut sa participe. Asa ca nu pot fi foarte suparat pe ei desi sunt un pic dezamagit. Dar ei ne avertizasera de mult! Luna noiembrie nu vor mai participa la lupte. E mai corect asa, nu?
P.S. multumesc ca ai facut artificiul ala cu Stryker si atacul surpriza. beton. Thumbs Up!
Triple H
30th October 2004, 22:46
Nu stiu cum e cu netu, da exista si un amarat de xnet sau un modem :D asta in caz ca au calculator acasa, daca nu e de naspa.
Big Sexy
31st October 2004, 09:07
Pai am inteles ca nu au nici un provider de net prin dial-up pe acolo si oricum cred ca le-ar merge mizerabil avand in vedere infrastructura Romtelecomului pe acolo. O sa i sun sa vb cu ei sa vad care e treaba.
Heath Scumm
31st October 2004, 18:17
Eu nu sunt pentru Dial Up.
Si exact aceeasi problema o intalnim si in VASLUI.
Cat despre participarea la luptele wrm, sTRYK3R MI-A TRIMIS UN MAIL destul de ciudat. Vorbea de parca nu mai intra niciodata pe forum.Care-i faza??
Big Sexy
2nd November 2004, 23:31
cred ca exagerezi un pic, oricum, desi imi propusesem sa fiu extrem de activ pe forum incepand cu saptamana asta insa am niste probleme de rezolvat si pana nu le rezolv o sa ma limitez la a mai scrie nitel pe ici si pe colo. Imediat cum termin (poate sa fie si maine insa sincer am indoiesc rau de tot) fiu si mai activ si pe www.wrestling.xro.us
Reaper
3rd November 2004, 20:04
Am asteptat mult sa intru in chat sa vorbesc cu voi. Dar am avut un lag insuportabil.
Nu pot sa dau vina pe net. Chiar si in zilele cele mai rele am un download de minim 20K/s.
Pt chat: :rosu:
Daca aveti vreo idee ce as putea sa fac sa-mi mearga ... help me!
Heath Scumm
3rd November 2004, 20:37
Lag-ul e pretutindeni...si la mine :(
Big Sexy
3rd November 2004, 21:15
Stiu de faza cu lag-ul. E dintotdeauna asa. Din pacate nu se poate face nimic deocamdata. Ne chinuim cum putem. Pana una alta e singura solutie de a discuta live deocamdata.
Heath Scumm
4th November 2004, 17:42
De ce nu isi mai promoveaza nimeni personajul sau nu se mai pornesc conflicte. In afara de conflictul meu cu ICEMAN(pe care pot spune ca l-am promovat aproape singur) si de cel cu Decron(nou creat) nu mai exista nici un alt conflict notabil.
PJ e ofticat pe atacatorul surpriza.......asta ar trebui sa fie amuzant!
De specificat:Nu pot sa creez singur conflicte cu toata federatia. Inteleg ca sunt eu personajul negativ insa tre sa mai apara inca cel putin un ticalos care sa nu fie creatia mea(Ex:No Offence Bogdan ... nimic personal insa Fallen isi schimba gimmickul din face in heel in functie de afilierea la Hardcore Squad).............si cam cu toti de aici se intampla la fel.
Nimeni nu mai e personaj negativ din proprie initiativa? Implicati-va in Promovare pt. ca wrestlingul inseamna si show, nu numai lupte! Sper sa inteleaga cineva despre ce vorbesc deoarece am impresia ca scriu chestiile de la WRM News degeaba!
Sper ca luna Noiembrie sa fie altfel pentru ca fara participarea si implicarea voastra nu se va intampla nimic notabil!!!
Trezirea!!!!
Big Sexy
17th November 2004, 11:00
E hai nu mai fii rau. Invatam si noi. Oricum eu zic ca e bine ca lumea si-a promovat foarte frumos personajele mai putin Issue care nu are inca net dar isi rezolva problema asta in curand, sper.
Oricum vreau sa il rog pe Blackshad sa inceteze cu post-uri inconsistente. NU ne fac nici un bine si incurajeaza atitudinea asta pagubitoare. Multumesc de intelegere!
Heath Scumm
17th November 2004, 19:21
Chiar ma intrebam ce se intampla cu ISSUE!
Vroiam sa ii bag o critica aici insa e bine ca ai clarificat problema!Nici eu nu am net dar ma chinui sa ajung la facultate ca sa stau vreo 2 ore pe forum si sa particip cumva la discutii.
Da! Si am si un job asa ca e greu! Te inteleg Gabi :(
Hai ca imi vine sa plang! ... HitScum plange!
Big Sexy
18th November 2004, 14:46
Ma critic pe mine ca imi ia asa de mult timp sa aranjez astea pe aici. oricum am devenit mult mia liber si o sa vedeti niste schimbari semnificative in timpul meu de interventie :drak:
JointLover
20th November 2004, 00:56
TeLeSPORT sucks! astia nu mai dau wrestling????????? Dupa ce ne-a aburit CioC ca cica vrea sa promoveze wrestlingul in Romania.... gata, i-a trecut? Parca era visul lui sa faca o gala de wrestling in Romania.... sunt foaaaaaarte suparat :mda: :headbang: :mda:
Cartonash roshu pt cioc si pt. telesport :rosu:
Heath Scumm
20th November 2004, 11:18
De ieri, daca nu cumva de miercuri(nu stiu sigur), TeleSport nu mai difuzeaza wrestling in Romania!
Se pare ca situatia e permanenta si irevocabila ... aceasta a fost probabil singura si ultima noastra sansa sa vedem wrestling pe un canal TV romanesc. Imi pare rau ca s-a terminat, acum pot sterge TeleSport din memoria televizorului in conditiile in care au incetat sa transmita si NBA, sport care se bucura de audiente superioare wrestlingului.
TeleSport a ales sa se concentreze pe meciuri de fotbal, golf si alte sporturi de kkt precum motociclismul,bedmintonul,tenisul de masa ... Pentru tine orice sport ...cica!
E sansa mea sa spun in sfarsit ce gandesc fara sa ma mai feresc de repercursiuni. TeleSport a fost din primul minut de la lansare o televiziune de 2 lei, lipsita de orice urma de profesionalism.Cred ca asta spune totul despre ceea ce gandesc eu despre acest post TV. Comentatorii parca sunt baietasi de cartier pusi acolo sa zica si ei ceva ... sincer sa fiu, comentariul lui Cezar Laurentiu Cioc l-am considerat intotdeauna penal, la fel si comentariul de la NBA(am urmarit anul trecut toate meciurile transmise la TeleSport).
Cred ca JointLover a ilustrat foarte bine ideea ... TELESPORT SUCKS ... ALWAYS DID,ALWAYS WILL.
Big Sexy
22nd November 2004, 12:43
Eu nu o sa fiu asa de transant si inca mai sper ca este doar temporar desi din ceea ce am aflat pana acum e destul de permanenta treaba. Imi pare rau de faptul ca site-ul telesport este down si nu am apucat sa mai fac odara reclama la site-ul lui lion care o sa primeasca un chat beton nu asta de acum.
stryk3r
22nd November 2004, 20:57
man **** Telesport.....aveau si ei niste chestii care le aduceau audienta si le-au scos taman pe alea. asteptam cu nerabdare NBA-ul si acu' nu mai e. Doesn't that suck bigtime? eu cred ca da. si wrestling unde draq mai vad eu acum?
nu pot sa vin la net in fiecare zi ca sa vad ce s-a intamplat. mi-e frica de faptul ca o sa patesc la fel cum am patit cu wcw. n-am mai vazut cativa ani si mi-am pierdut interesu' vorba aia: ''sportu care nuse vede se uita'' :)
oricum n-o sa fie asa da' nici n-o sa fie cum a fost candva. vorbesc de parca a murit fratem-miu da mi-e foame asa ca nu ma bagati in seama. eu +foame=eu beat. totusi ma oftic ca nu mai e wrestling si cred ca am sa plec sa-mi exprim punctu' de vedere lui cezar laurentiu cuc care ma oftica. in ultima vreme parca incepuse sa mai bangheasca comentariu da tot o ceapa penala a ramas in interiorul lui. :)
mama mi-a stricat ziua perfecta. am scapat de 2 la romana, am luat 9 la franc(lucru greu cu diriga mea) si acu' aud asta. **** this ****!!!!!
Big Sexy
23rd November 2004, 10:01
NU-l apar pe cezar insa am vb cu el si incearca sa mai faca ceva chiar daca nu o sa fie chiar ce vreti voi cei care prindeti telesportul. Ideea e ca wrestling va mai fii dar ... o sa vedeti voi cum :(
Heath Scumm
24th November 2004, 18:20
Spune-ne si noua ca sa nu murim prosti!
Ce e cu atata mister?
Rey619
24th November 2004, 20:49
da... si eu vreau sa aflu in ce hal de slab si de parlit o sa vad eu wrestling... chiar sunt curios!!!
KingLion
25th November 2004, 09:34
Am vb cu CLC...este o idee neoficiala...CLC incearca ori sa dea Velocity la TV...dar mai mult el incearca sa aduk TNA-ul in Romania. Bucuria ta HitScum ...NU?
Ce am scris aici este ceva neoficial.asa ca sa nu va suparati pe mine daca nu o sa se intample. WWE si TNA-ul SA TRAIASCA...si mai ales noi
Big Sexy
25th November 2004, 15:13
el imi spusese de velocity insa zicea ca mai bine deocamdata o sa dea wrestling in reluare. Ceea ce e sucks rau de tot si ma intreb daca nu e chiar mai rau decat deloc. Ce ma surpinde e ca ti-a zis de TNA. Eu ii propusesem asta (sa ma ocup eu de aducerea TNA in Romania intr-un anumit scop, nu detaliez acum) dar a refuzat. Ciudat!!! Oricum ar fi demential daca reuseste!
Heath Scumm
26th November 2004, 15:45
Nu cred ca va da Telesport wrestling nici macar in reluare.
Acum capitolul de critici e deschis de HitScum ... astept justificari ;)
1.Triple H. si Big Sexy nu au aratat prea mult interes pentru RED NOVEMBER..In Main Event am postat cel mai mult insa scriam si mai des daca nu eram pus in situatia de a posta mesaje consecutive....efectiv, nici unul dintre cei 2 nu a postat suficient... era MAIN EVENTUL..am postat dupa fiecare mesaj si tot nu am reusit sa facem un meci cu mai mult de 6 posturi ... Big Sexy a scris numai intrarea, Triple H. a scris 2 posturi..cel putin a luptat ...
Aceeasi situatie s-a intamplat si in lupta THE ONE vs ANARCHIST...stiu sigur ca Bogdan avea o lucrare dificila la facultate, un soi de partial si totusi si-a dat silinta sa posteze...nu a mai putut efectiv sa posteze joi... a intrat pe forum dar nu a mai avut timp... ISSUE a intarziat in aparitie
Lipsa de participare si-a facut simtita prezenta si in lupta de echipe care a fost un adevarat HAOS. Nu s-au respectat regulile...In special Regula cu numarul 5 din regulamentul luptelor la echipe care se refera la oamenii legali in ring...nu a existat Tag ci un soi de fiecare pentru el...ceea ce nu a fost bine...am incercat sa impun ideea de tag in primul post de lupta dar nu a mers...FARA REGULI iese haos!
Cred ca lipsa de participare s-a datorat in mare lipsei de acces la net! Daca asa e , va rog sa-mi spuneti!
Heath Scumm
26th November 2004, 15:56
@Big Sexy
Unde-s pollurile?
E 16.00 si nu au fost puse!cand votez si unde?
Nu e critica, e doar o intrebare! Stiu ca esti ocupat, te rog fati timp si pt. asta!
Big Sexy
26th November 2004, 16:54
Well, shit, sa ma ia dracu, m-am saturat, mutarea asta la firma m-a dat complet peste cap, pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am ratat totul. Ehhhh ... sincer imi pare tare rau! Totusi nu inteleg de ce la ora 4?
Triple H
26th November 2004, 17:51
Eu vroiam sa postez azi ceva da vad ca s-a dus, ieri am vrut sa postez si la tag team ce a degenerat in haos dar erau doua posturi consecutive si n-am stiut de care sa ma iau..so, am fost si putin busy cu niste tampenii dar.. shame on me
Big Sexy
26th November 2004, 21:33
acum ca ne-am turnat cenuse in cap eu zic sa ne concentram pe ce va fi!
Heath Scumm
27th November 2004, 10:46
Well, shit, sa ma ia dracu, m-am saturat, mutarea asta la firma m-a dat complet peste cap, pur si simplu nu-mi vine sa cred ca am ratat totul. Ehhhh ... sincer imi pare tare rau! Totusi nu inteleg de ce la ora 4?
Votarea trebuia inceputa Vineri la ora 00.00 conform regulii numarul 10 din Regulamentul Arena privitor la luptele din WRM!
Poll-urile nu au aparut nici pana la ora 16.00 ...stiu sigur ca pe forum au intrat cel putin 3 persoane dornice sa voteze ... Eu, The One si Rey
Cam atat!
Big Sexy
27th November 2004, 10:55
ma-m zapacit de tot. Abia acum mi-am mai revenit. M-am schimbat complet la firma. De fapt o sa ma mut la o alta firma ... eeee ... o poveste intreaga ideea e ca mi se schimba viata complet in ce priveste job-ul, alta firma alte activitati, intelegeti voi. Hmmm, vedem cum merge!
Heath Scumm
27th November 2004, 11:32
ma-m zapacit de tot. Abia acum mi-am mai revenit. M-am schimbat complet la firma. De fapt o sa ma mut la o alta firma ... eeee ... o poveste intreaga ideea e ca mi se schimba viata complet in ce priveste job-ul, alta firma alte activitati, intelegeti voi. Hmmm, vedem cum merge!
De-abia astept sa aud :)
Vom vorbi despre asta in Cafenea ... daca vrei ;)
issue
27th November 2004, 21:40
In primul rand vreau sa fie clar ca nu am facut acest thread ca sa ma plang. Nu -am plans niciodata pana acum pt un meci pierdut aici. Ce vreau eu sa aflu cu acest thread este cum se poate ca eu sa pierd cu 7 voturi impotriva in fata cuiva care a abandonat meciul la jumatatea timpului dat luptelor. De ce am pierdut?? Ati putea zice ca nu am luptat??? NU!!! La capitolul asta pot sa zic ca am fost mai bun de cat el??? Atunci??? Ca nu am facut show???? Daca asta e motivul atunci revin la titlul acestui thread!! Pana acum nu ati facut altceva decat sa va plangeti ca e prea mult show si prea putin wrestling in WWE. I-ati injurat pe cei WWE ca au prea multe "telenovele" si show dar vad ca asta vreti si voi!!! Ca nu am scris??? Pai daca TheOne nu a scris eu nu am voie!!! Cat despre treaba mea in ring mi-am facut-o chiar foarte bine. Si nu veniti cu scuze ca nu a avut timp. Altii isi fac timp. Uitati-va la meciurile mele. Intotdeauna am scris de cel putin odata pe zi. Atunci??? De ce 7-0???Aveti ceva cu mine???? Asa trebuia sa fie????? V-ati obisnuit sa votati contra mea????Vreau si eu sa stiu!!!
Repet ca nu am facut acest thread ca sa ma plang!!!Ci pt a afla niste raspunsuri la intrebarile mele??Daca credeti ca am scris aici din oftica spuneti-mi si eu va promit ca nu am sa mai particip la lupte!!! Nu din ciuda ci pentru ca inseamna ca nu stiu sa pierd. Oricum eu zic ca am argumente.
Astept comentarii!!!!!!!!!!
edit Big Sexy
nu era cazul sa se creeze un tread nou asa ca i-am dat merge cu asta cu critici. La fel cum i-am dat merge si postului "Felicitari" facut ieri de brain finger
The One
28th November 2004, 13:29
In primu si-n primu rand prietene intr-adevar acuzatiile tale sunt intrucatva fondate....
Nu am scuza pt faptul ca nu am postat de-ajuns si crede-ma ca aveam multe idei pe care vroiam sa le pun in scris(nu mi-am facut finisheru si nici n-am pomenit de el desi cel putin mie mi se pare a fi unul de senzatie si care mi-ar placea mult sa-l vad in real-life daca pot spune asta) si stiu ca asta nu te incalzeste prea mult dar....promit ca pe viitor nu ma voi implica daca voi sti ca nu am timp....Asa ca inca odata iarta-ma!!!
Legat de voturi asta tine de cei care au votat(si poate cel putin din echitate ar fi trebuit ca eu sa votez cu tine dar...in fine) si fiecare isi justifica votul sau nu!!
Oricum sa stii ca mi s-a parut o lupta buna (atat cat a fost) si ca poate pe viitor vom putea face un rematch in care sa ne etalam adevaratele "puteri"!Si daca nu ai obs. la mai toate luptele nu s-a postat suficient....poate ar trebui prelungita un pic perioada de lupta.....nu stiu asta deja nu mai este treaba mea!!!
Inca odata sorry si sper pe viitor ca voi putea participa la lupte mai ample!
Heath Scumm
28th November 2004, 22:44
Acum sa imi exprim si eu parerea!
Parerea mea e ca ISSUE e nervos/suparat fara un motiv real!
Dan - In primul rand, ar trebui sa intelegi ca toata chestia asta e doar un joc!Care e problema?Mai pierzi, mai castigi, nui nici o faza! Daca ai analiza prestatiile mele din WRM, luna trecuta am pierdut ambele lupte la care am participat,inclusiv un titlu si o lupta de tip HANDICAP...Mam crizat atunci? NU!
De ce? Pentru ca e doar un joc!!!!LA NAIBA!
In apararea lui Bogdan nu pot veni decat cu cateva argumente...l-am votat pe el din urmatoarele motive pe care le-am exprimat destul de clar(zic eu ;) ) si in threadul WRM RED NOVEMBER!
1. Tu nu ai postat in prima zi de RED NOVEMBER, el nu a postat in ultima...din punctul meu de vedere, din acest punct de vedere sunteti chit
2. Subiectiv cum sunt, desi prestatiile voastre au fost asemanatoare ca valoare, mi-a placut la nebunie ideea scarii de metal rupte
3. L-am votat pe THE ONE deoarece a incercat macar sa isi promoveze lupta de la RED NOVEMBER in aceasta luna spre deosebire de tine care nu ai postat aproape nimic pe forum de vreo 2 luni ... inteleg ca esti ocupat, la fel/poate chiar mai mult sunt si eu!
Astea-s motivele mele ... vorbesc in nume propriu cand spun ca nu iti inteleg supararea... cat despre termenul de "IPOCRIZIE", ma tem ca acest cuvant nu-si gaseste locul pe acest forum, loc in care se presupune ca suntem toti prieteni.
Am avut norocul sa te cunosc de foarte mult timp. Imi amintesc ca tu ai fost primul care ai postat dupa mine pe acest forum declansand practic discutiile de aici. Nimeni nu iti ia nimic din ceea ce ai facut. trebuie insa sa intelegi ca, indiferent de ce se intampla in micul nostru joc WRM, asta n-ar trebui sa ne faca sa ne certam sau sa ne insultam... DACA WRM creeaza disensiuni de tipul asta intre noi, eu l-as lasa balta si sunt sigur ca nu sunt singurul care gandeste asta.
WRM trebuie inteles insa nu ca pe un concurs ci ca pe un joc,...o maniera de a ne distra macar o data pe luna.....asta e tot!
HITSCUM RULZ...THANK YA!
issue
29th November 2004, 02:28
In primul rand nu m-am crizat. Nu castigi nimik zicand asta. Tot ce am facut este sa pun niste intrebari. Si mi se pare justificat sa le pun in timp ce am fost invins , chiar si la un joc, asa de clar in circumstante asa de neclare. Si ce daca nu am facut promo??? Dupa cum spuneam mi-am facut traba in ring fara sa fac show!! Fara telenovele!! Si tu ma critici pentru asta??? Tu care tot timpul te plangi ca e prea mult show in wrestling decat wrestling??? Scuza-ma , dar de aia am folosit in titlu cuvantul ipocrizie!
Sincer putin imi pasa CA am pierdut, am pierdut atatea meciur si nu m-am "crizat", insa imi pasa CUM am pierdut!! Este o diferenta.Adika daca tot e un JOC, macar sa-l facem corect. Poate daca TheOne(fata de care, singurul lucru care am sa-i reprosez este ca daca a vazut ca nu mai poate continua putea sa intre zece minute sa anunte acest lucru) ar fi continua sa posteze , meciul devenea si mai spectaculos si castigam. Inca odata, nu ma intereseaza ca am pierdut ci cum!!!
Rey619
29th November 2004, 13:05
hey, don't worry man.... si eu am participat la cateva lupte, dar daca te uiti la palmaresul meu poti vedea la victorii nr. 0... probabil ca nu am facut meciuri pe atat de bune pe cat credeam, dar asta nu stiu daca e o problema.... mi-am ratat sansa sa fiu cruiser, sa fiu tag team, si sa ajung mai departe in kotr, si de multe ori n-am primit nici un vot... se vede ca ai cunostinte de wrestling vaste si ca stii sa te descurci intr-o lupta.... din cate am observat eu, dar nu cred ca e cazul sa te pui cu parerea oamenilor... eu sincer te admir pt. prestatiile tale in arena...!!!!!
issue
29th November 2004, 17:06
Inca o data oameni buni! Citit cu atentie ce am scris!! Nu ma plang CA am pierdut, ci CUM!!!
Heath Scumm
29th November 2004, 17:58
Inca o data oameni buni! Citit cu atentie ce am scris!! Nu ma plang CA am pierdut, ci CUM!!!
Cum? Asta e intrebarea! ;)
Mie mi se pare ca din 2 optiuni pe care oricare om care vota le avea - adica Fallen sau Anarchist - trebuia aleasa una.
Motivele sunt justificate (sau nu) in threadul WRM Red November.
Mi-a placut cum ai luptat dar din cele expuse mai sus de mine ai vazut ca Fallen mi-a placut cu o idee mai mult.
Banuiesc ca asta a fost cazul si la ceilalti care au votat impotriva ta.
Chiar nu cred ca e vorba de REA CREDINTA ori IPOCRIZIE cum iti place tie sa spui. Consider ca daca aloci termenul de "Ipocrit" personalitatii unui om il jignesti pe fata! Asta incerci sa faci acum sau ce? Nu cred ca amenintarile de genul "Daca credeti ca am scris aici din oftica spuneti-mi si eu va promit ca nu am sa mai particip la lupte!!!" isi au rostul aici.Personal, le consider infantile...amenintarile, nu ma refer la tine ca persoana ... tineam sa specific asta!
Inteleg ca esti debusolat ca ai pierdut insa, dupa cum poti vedea, castigatorul se alege pe baza votarii. In alte federatii de wrestling on-line, tot ce faci tu este sa iti creezi luptatorul si dupa asta administratorul site-ului decide cum se desfasoara lupta.Mie si lui Gabi ni s-a parut corect ca luptele sa se desfasoare dupa acest concept in care fiecare,chiar daca pierde sau castiga, arata ce vrea in ring si chestia asta nu ramane la latitudinea unui strain care decide cum se desfasoara lupta.
Cat despre afiramtia ta :" Ati putea zice ca nu am luptat??? NU!!! La capitolul asta pot sa zic ca am fost mai bun de cat el???" , personal nu sunt de acord. Cum am specificat, Bogdan mi-a captat atentia cu ideea scarii de metal rupte in 2. Asta a fost momentul decisiv in care m-a convins sa-i acord votul.
"De ce 7-0???Aveti ceva cu mine???? Asa trebuia sa fie????? V-ati obisnuit sa votati contra mea????Vreau si eu sa stiu!!!" suna a isterie! Nu-mi place :(
Credeam ca pe forumul de wrestling suntem toti prieteni, spre deosebire de cel de fotbal unde se injura ca la usa cortului. Aici, pasiunea pentru acest tip de show ne leaga, nu ne dezbina . Corecteaza-ma daca gresesc, ISSUE!
Big Sexy
29th November 2004, 18:45
Issue has some issues :)
aici clar ii dau dreptate lui Hitscum. Ia exemplul lui rey! De fiecare data este invins si nu incepe sa se planga ca lumea nu il voteaza pe considerente personale. El intelege de fiecare dat aunde a gresit si evolutia lui este grozava. Sincer eu m-as fi suparat daca tot pierdeam insa el a inteles 100% ca este doar un joc. Si asta a dovedit-o. Nu a luat-o in serios si pentru asta ii trimit DVD-urile cu wreslting cand doreste el!
It's just for fun. Daca credeti altfel insist sa nu participati. Eu inteleg ca esti suparat insa acest vot cred ca te lamureste ca ai fost fooooaaarteee departe de victorie. Parerea mea? Ti-ai creat o strategie gresita pentru lupta asta si stiu sigur ca ti-ai pastrat ce aveai mai bun pentru final. Eu dau tot ce pot in fiecare post si nu imi fac "strategii". Se poate ajunge in situatia de mai sus unde numai ai cand sa ti le expui ca nu posteaza oponentul.
issue
30th November 2004, 00:52
in primul rand vad ca nu se poate vorbii aici. Eu zic una voi intelegi altceva. Sincer i don't care anymore. M-am saturat vorbele sa-mi fie intoarse aiurea, Eu consider ca m-am facut extrem de clar.
1) Daca te consideri daca te consideri jignit de termenul ipocrit e problema ta Hitscum. Eu incercam sa "prove a point" cum se zice la americani, nu sa jignesc pe nimeni. Dar faptul ca te simti atins inseamna ceva, nu???
2)INCA ODATA PT A SUTA OARA!! MA DOARE IN PIX CA AM PIERDUT!!! NU DESPRE ASTA ERA VORBA!!!! ASA CA NU IMI SPUNE MIE CA MA PLANG CA AM PIERDUT SI CA AR TREBUI SA FIU CA REY CARE ACCEPTA SA FIE BATUT!! Si eu accept sa pierd si cred ca am dovedit-o pana acum,
3)Nu imi spune mie Hitscum de corectitudine si ca vai ce ti-a placut faza cu scara. Tot ce e posibil ca tu sa fi venit cu ideea. Adika daka tot zici ca sunt paranoic, BigSexy, atunci sa fiu paranoic. Cine l-a adus pe TheOne aici??? Cine e prietenul lui??? Cine e MARE FAN HARDCORE??? Hai sa devin si mai paranoic!! Cine are aproape toate titlurile?????????
4)BigSexy, de unde naiba sa stiu eu ca TheOne nu o sa mai posteze??? Acum ne dai si sfaturi la cum sa luptam??????
5)Faza cu nu ma mai lupt draga Hitscum nu era nici o amenintare pt ca stiu ca nu ar fi o tragedie daca nu as mai lupta. Era pur si simplu a afirmatie de care am de gand sa ma tin, daca consider ca nu am dreptate. Dar deocamdata consider ca am.Si ultimul tau post mi-aintarit aceasta convingere!
Big Sexy
30th November 2004, 01:25
Sunt extrem de suparat ca ai luat-o personal si dai cu toti de pamant. Tu nu vezi ca nimeni nu are nimic cu tine insa tie tot timpul ti se pare ca esti nedreptatit. Stii ce, mai lasa-ne cu povestile astea. Nu-ti convine ... asta e ... eu nu-mi mai irosesc timpul sa-ti mai explic ceva!
P.S. cand am zis ca esti paranoic? Nu-mi aduc aminte desi nu exclud posibilitatea sa fi zis asa ceva.
issue
30th November 2004, 14:50
Toata discutia asta a ajuns sa fie nasoala.A pornit de la un lucru si s-a ajuns la cu totul altceva. Cand am zis de Hitscum ca l-a ajutat pe TheOne am vorbit teoretic.Exista aceasta posibilitate si nu puteti nega acest lucru. Dar nu am zis ca asa a fost.Eu tot ce am vrut sa zic cu toate asea este ca:
Nu mi se pare normal faptul ca am pierdut o lupta in care oponentul meu a renuntat la lupta.Pe planeta de pe care vin eu cand cineva renunta la un joc,un meci, o competie oponentul castiga.Atata tot.E un lucru care mi se pare normal.
Dupa cum stiti de la incidentul cu Bexi, eu am tendinta sa exagerez anumite lucruri.Asa este si nu-mi este rusine sa recunosc. Pentru aceste exagerari imi cer scuze fata de cei pe care i-am atins.
Raman la parerea ca am pierdut pe nedrept acest meci, dar vreau sa stiti ca nu am avut niciodata intentia sa stric atmosfera de pe acest forum. Pana la urma nimeni nu este perfect.
BigSexy mi-ai spus la telefon ca intotdeauna am facut asa.Lucru care nu este adevarat si stii si tu acest lucru.Acest incident ca si cel cu Bexi a inceput de la ceva si s-a ajuns la altceva.Este in proportie de 98% vina mea si recunosc acest lucru si imi cer scuze.Dar si acum si atunci daca vrei sa fi corect si sa recunosti am avut dreptate la inceput.Daca nu m-ai sunt primit aici asta e.Mi-am facut-o cu mana mea.
Concluzia mea este ca tot scandalul a pornit de la faptul ca in mod normal si firesc nu trebuia sa pierd.Nu e normal.Da e un joc, dar nici la Monopoly nu-mi place sa pierd cand trebuia defapt sa castig. Daca era sa fie totul normal si era mai bun decat mine dupa ce tot timpul s-a terminat, da nici o problema.Dar nu asa.Pur si simplu prin faptul ca nu a mai scris mi-a taiat toata lupta.
Deci totul a pornit de la un lucru asupra caruia am avut dreptate.La ce s-a ajuns e numai vina mea si imi cer scuze pt asta.
P.S.:M-ai facut paranoic, BigSexy in discutia care am avut-o la telefon atunci cand am vazut prima oara rezultatele!!!
Big Sexy
30th November 2004, 15:31
Tineam eu minte ceva vag, de aia nu am exclus posibilitatea, oricum eu am spus-o pe un ton amuzat si in nici un caz serios, sper ca tu sa o fi interpretat la fel. Oricum 7-0 spune multe! :)
Pana una alta nu cred ca cineva in afara de tine a sesizat ca el nu a scris in prima zi.
Triple H
30th November 2004, 15:32
Raman totusi la parerea ca trebuiau sa fie secrete voturile ;)
No comment in rest
Big Sexy
30th November 2004, 15:37
Hai ca esti tare, pai si in cazul asta la ce mai folosea votul secret :) hahahahah
7-0 ... ce importanta avea daca era secret sau nu?
issue, degeaba iti torni cenusa in cap acum. De fiecare data o iei de la capat. Ne-ai acuzat de ipocrizie, de favorizare din motive personale la vot si altele. Incearca sa nu mai actionezi sub impulsul momentului si retine ca daca ne jignesti nu ne castigi de partea ta. Pe viitor te rog sa fii mai cerebral.
Stii cum se numeste asta pe forumuri? Trolling, adica cineva care se ia de toti si e nemultumit sau pare nemultumit sa aiba motiv sa ii atace pe toti.
trebuie sa iti reamintesc ca aproape toate post-urile tale sunt replici agresive sau cel putin acide la adresa celor care nu iti impartasec opiniile? De ce crezi ca cineva vrea sa fie tratat cum ne tratezi tu pe noi? Noi incercam sa fim prieteni si tu vrei sa fii sef. Ei bine fiecare are parerea lui si nu incearca sa o impuna altuia cu forta sau asa ar trebui sa procedeze.
Agresivitatea strica atmosfera si se alege praful si de munca pe care ai depus-o sa faci functional acest forum, daca nu iti pasa de eforturile noastre macar sa iti pese de ale tale! Intr-adevar ai fost al doilea care ai scris pe forum si ai adus multe lucruri valoroase comunitatii noastra insa de fiecare data naruiesti totul cu cateva cuvinte inoportune! Si intotdeauna realizezi prea tarziu ca exagerezi si noi trebuie sa inghitim de fiecare data? Ei bine gata s-a terminat, ori ne tratezi ca niste oamnei car eiti impartasesc pasiunea ori nu mai vorbesc cu tine si banuiesc ca si ceilalti gandesc la fel. Nu mai vreau sa mai fiu tinta atacurilor tale mai mult sau mai putin voalate.
The One
30th November 2004, 15:58
Imi pare rau daca s-a creat disensiune intre membrii acestui forum....
Eu mi-am cerut scuze de la tine issue pt faptu ca nu am postat de-ajuns de des...am sperat sa ma intelegi...mai mult de atat..nu puteam sa iau voturile celorlalti si sa ti le dau tie....
Ma deranjeaza ce ai scris si anume ca stefan a avut ideile folosit...nu este adevarat..tot ce tine de luptatorul meu este creatie personala!!!
KingLion
30th November 2004, 15:58
Ba Fratilor. lasati-o asa cum a pikt. Ce naiba va certati atata. Chiar va place? Sa fim seriosi.Asta a fost alegerea fiecaruia Oarecum daca asta e ghinionul tau frate. Incearca si tu sa dai cei mai bun din tine. Va rog eu lasati-o balta, ca deja a devenit stresant.
G-Man
30th November 2004, 16:39
.Daca nu m-ai sunt primit aici asta e.Mi-am facut-o cu mana mea.
Issue, pentru faza asta tot ce pot sa-ti spun este : MANA BOBU' ! sau cu alte cuvinte ... GHIDEAZA BLONDU'!
Chiar nu doream sa te mai aud plangandu-te aici.
Bottom Line - Ideile lui The One au fost originale, nu-ti mai plange de mila.Ai pierdut, asta este! GET OVER IT!
Heath Scumm
30th November 2004, 16:41
Gata! Sa o lasam balta!
Chiar nu are rost sa ne certam!
STOP! zice eu! ;)
BlackShad
2nd December 2004, 16:26
Da acuma serios..nu e nimeni din Bacau?..n'am cu cine sa exersez schemele...:(..decat colegi de clasa...dar aia nu stiu de wrestling..am convertit 3 dintre ei..da poate e unul cu care sa am ce vb...
Big Sexy
14th December 2004, 18:05
Il critic pe BlackShad. Postul de sus e elocvent, e postat aiurea, nu are nici o legatura cu tread-ul. In plus si noi mai facem din cand in cand post-uri scurte si inconsistente insa el exagereaza! Sanctiune - pentru fiecare post fara sens sau pus de dragul de a acumula nr. de post-uri pierzi un vot la prima lupta. Eu iti tin contul incepand de azi!
P.S. Te rog sa fii mai atent si sa nu mai postezi doar de dragul de a-ti vedea numele pe internet
Heath Scumm
22nd December 2004, 18:49
Desi speram sa nu fie nevoie, trebuie iar sa va critic!
Desi extrem de ocupat ma straduiesc din greu sa intru de 2-3 ori pe zi sa vad ce s-a mai postat.
Tandemul Iceman/Decron posteaza cam greu!
Ei posteaza doar ca ma asteptam la mai mult. Vedeam Main- Eventul asta o posibila lupta a anului.
ISSUE/Anarchist se plangea ca a fost defavorizat, ca a pierdut pe nedrept in lupta cu Fallen care l-a impiedicat sa se desfasoare. E ora 18.47 din a doua zi de lupta si nu si-a postat nici macar intrarea!Ca sa nu mai vorbim de lipsa promo-urilor..a postat unul la inceputul lui decembrie insa, in saptamana de promovare a luptelor nimic!
Cum crede ca are vreo sansa sa castige daca nici nu intra??? Deocamdata, fara dubii, votul meu se duce la Nosferat! Sa vedem! Poate isi revine si vedem si noi o lupta din 2-3 posturi!:(
Rey619
22nd December 2004, 20:35
sa dea domnul... acuma cand sunt mai inspirat si mai plin de idei ca niciodata issue nu apare... s-a cam dat la fund si nu stiu din ce motiv... inteleg ca e craciunul si ca toata lumea se bucura si nu are timp si de ceva serios, dar totusi suntem cativa care ne straduim sa facem eventul asta interesant... pana la urma o sa iasa ca gab-ul.... Sucks!!!!
Big Sexy
23rd December 2004, 10:44
Dude cum sa se duca votul tau la Nosferat cand nici nu a scris nimic. Pierde prin neprezentare daca nu o face.
Reaper
26th December 2004, 13:25
Doresc sa ma oftic: in ziua de 24 decembrie pe la ora 8 si ceva JointLover a postat pentru ultima data. Aproape de miezul noptii(tot pe 24) eu am incercat sa mai bag un post. Ei bine, chiar atunci a murit site-ul si, in opinia mea, lupta a ramas neincheiata. Ieri am fost de 3 ori la net dar fara succes. Mi se pare normal, in aceste conditii, sa prelungim nu doar perioada de votare, dar si de postare(macar o zi, pls!).
Big Sexy
26th December 2004, 15:30
Am patit exact acelasi lucru cu cele doua lupte ale mele. Penibil!
Din pacate lucrurile raman asa acum sunt. Data viitoare (sper sa nu mai existe astfel de probleme) o sa procedam altfel insa lumea deja a apucat sa voteze!
Oricum ai posibilitatea unui rematch in afara evenimentului lunar. Posibilitate de care o sa ma folosesc si eu in ianuarie! Tot ce ai de facut este sa provoci pe cineva si gata, ai meciul daca oponentul accepta. Daca nu va trebui sa motiveze de ce nu accepta!
Rey619
26th December 2004, 21:29
tin sa critic aproape pe toata lumea de pe forum...adik doar pe cei care se simt... marele x-mas overdose sucked big time... astea au fost meciuri.... issue nu s-a prezentat... cat fight-ul n-a avut loc nici el, cruiser match a fost facut doar din 2 posturi de caciula... what the hell is that supposed to mean??? c'mon guys, show some motivation.... vreau sa vad ca putem sa ne ocupam de forumul asta... pana acuma toate eventurile au fost reusite, dar asta a fost jalnic... imi explica si mie cineva de ce???
Big Sexy
27th December 2004, 10:54
Probabil ca are legatura cu sarbatorile sau ceva de genul acesta! E incheierea anului si multi avem socoteli de incheiat ;)
Heath Scumm
3rd January 2005, 20:07
sa dea domnul... acuma cand sunt mai inspirat si mai plin de idei ca niciodata issue nu apare... s-a cam dat la fund si nu stiu din ce motiv... inteleg ca e craciunul si ca toata lumea se bucura si nu are timp si de ceva serios, dar totusi suntem cativa care ne straduim sa facem eventul asta interesant... pana la urma o sa iasa ca gab-ul.... Sucks!!!!
Vei avea sansa sa iti pui in aplicare ideile in lupta pentru titlul CRUISER ... ai castigat ... nu-i asa? Esti No 1 Contender plus ai pastrat Jeep-ul ;)
As dori sa critic INTERNETUL!!! Care nu mi-a permis accesarea acestui site foarte mult timp. Serverul exista, postam, a doua zi a disparut tot ce am scris! Imi pare extrem de rau ca nu am apucat sa votez si eu! E primul Mare Event la care nu votez, sper sa fie si ultimul!!!
Big Sexy
16th January 2005, 00:35
Il critic pe Vince McMahon ca ii pemrite tembelului ala de maven sa isi faca de cap prin WWE. Eu nu inteleg de ce il tot scot atat in fata. E clar ca tipul nu are stofa de maineventer iar de midcarder nu stiu ce sa zic acum insa clar nu are ce sa caute aproape in fiecare spectacol!
KingLion
18th January 2005, 13:46
Ma critic pe mine..ca am pus probleme de la serviciu inaintea Wrestling-ului...dar tre sa ma intelegeti ca, nu am stat de pomana si nu am postat ptr. ca am fost ocupat...destul de mult..si ii critic pe cei care nu posteaza mai des..Cei care se simt cu musk pe caciula ii invit sa se critice singuri asha cum am facut si eu...
Rushine MIE
Big Sexy
18th January 2005, 15:15
Asta e un fel de autocritica despre care auzisem ca se practica la sedintele "partidului". Sau o putem lua si ca pe o terapie in grup ;)
Rey619
18th January 2005, 21:24
eu ma cam simt cel mai cu musk pe caciula...n-am mai venit de mult, dar asta nu inseamna ca am stat degeaba... toata ziua stau si imi aleg miscarile pt cruiser match... si cred ca deja mi-am formulat niste posturi destul de bune in minte... kinglion - you're next!
KingLion
19th January 2005, 08:52
Imi pare bine sa vad ca lumea se chinuie sa imi castige Centura....si sper ca cel mai bun sa CASTIGE...si apropo NU iti va fi prea ushor :drak:
Heath Scumm
19th January 2005, 16:38
Am 2 persoane de criticat acum:
Stryk3r - cred ca a murit sau asa ceva! :)
Issue - ma asteptam sa isi ia rolul de comissioner ceva mai in serios!Un comissioner face mult mai mult decat sa stabileasca luptele si sa creeze un thread cu titluri ... el ar trebui sa reprezinte motorul in jurul caruia sa se invarta intreg Eventul ... si Issue nu e acel om! :(
Reaper
19th January 2005, 21:07
Sper ca n-a patit ceva Stryker ca trebuie sa ma infrunte si as vrea eu sa castig, dar mai mult vreau sa lupt. Oricum cred ca a fost si el informat ca urmeaza sa aiba un meci.
Nu stiu daca ati observat dar am lipsit si eu vreo saptamana. Alaturati-va celor cateva sute de studenti nemultumiti si sa-i criticam pe cei de la ASE pt ca de joi nu a mai mers netul si acum abia merge.
Big Sexy
21st January 2005, 01:28
Hhahaha, ai net de la ASE? Sa le fie rusine ca ne-au privat de prezenta ta. Sa e fie rusine. Oricum un temren de o saptamana ma face sa cred ca nu a fost vorba de o defectiune ca in cazul asta chiar sunt ametiti. Despre ce a fost vorba?
Heath Scumm
21st January 2005, 13:24
Ii critic pe cei de la ISE (din Iasi ... Studii Economice That Is) pentru cenzura la net pe care ne-o aplica cu nerusinare!!!
Platim taxe incredibile si ei nu ne dau voie sa ne accesam nici macar e-mail-ul!!!
Ca sa nu mai zic ca daca intri pe un forum te verifica atent sa vada daca nu e de fapt Chat Room!!!
Fudge The System!!!
Big Sexy
21st January 2005, 21:29
Stryker te rog sa fii mai atent pe vitor. P.J. nu poarta masca, are fata vopsita ca orice clown. Hitscum, te rog, modifica post-ul asta in consecinta (zii eventual ca mi-a curatat un pic vopseaua de pe fata ca eu asta o sa zic)
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=193892&postcount=3
issue
22nd January 2005, 00:13
As dori sa-l critic pe Hitscum. Doar Issue e Heel.Anarchist a fost, este si va fi Tweener.
Big Sexy
22nd January 2005, 00:52
Aaaa sus am scris styker in loc de joint lover. stefan te rog sa inlocuiesti in postul de mai sus asta. multumesc.
JointLover
22nd January 2005, 18:14
Bai Big Sexy m-am uitat de vreo trei ori cand am scris postul la lupta noastra in "Our Gimmick - Luptatorii Arenei" si scrie la PJ ceva de genul:"...Capul ii este acoperit de o masca de clown. Dintii...."; Dak chiar nu ma crezi uitate singur la gimmick-ul lui PJ din threadul "Our Gimmick - Luptatorii Arenei"
@HitScum : nu mai modifica nimic!!!!!
Big Sexy
22nd January 2005, 19:03
Hehehe ... cam aiurea nu? Aparent e greseala mea ca nu am specificat mai clar. Ar fi trebuit sa spun are fata pictata precum a unui clown. Asa e mai bine? Deci te rog Hitscum modifica :)
Reaper
23rd January 2005, 14:46
Sper ca n-a patit ceva Stryker ca trebuie sa ma infrunte si as vrea eu sa castig, dar mai mult vreau sa lupt.
Vreau sa il critic pe Stryk3r pentru ca m-a facut sa imi uzez tastatura degeaba. Daca nu erai sigur ca vei lupta trebuia sa nu mai postezi intrarea. Acum sunt nevoit sa concep eu toata lupta.
Big Sexy
23rd January 2005, 15:35
Omule nu te supara, lucrurile nu stau chiar asa. Toti suntem ocupati iar ei au un acces incredibil de prost la net. In cazul lor e drept ca se intampla frecvent dar ti-am explicat ce probleme au in Vaslui. in timp vom rezolva cumva problema asta. Deocamdata te felicit pentru post-urile bune din lupte.
Reaper
23rd January 2005, 15:59
cam OffTopic, dar sunt curios:
Nu stiu de unde ai tu informatia ca ei ar sta in Vaslui. Uite ce a scris Rey la un moment dat in Cafenea:
by the way... chiar stai in onesti??? cool!!! nu stiam.... eu si cu stryk3r stam in tg. ocna... maybe u can come visit us sometime...
Ar fi bine sa lamurim chestia asta ca sunt confuz.
Big Sexy
23rd January 2005, 17:16
onesti, vaslui. Tot aia e din punct de vedere al accesului la internet.. Ai dreptate, sunt destul de confuz in ultimul timp si le induc si altora starea asta.
Heath Scumm
24th January 2005, 00:18
Rey si Stryk3r sunt din Targu Ocna, HitScum e din Vaslui, The One e din Iasi !!
HitScum invata in Iasi, care vra sa zica e si el pe acolo!!!
As dori sa ma critic deoarece nu am pus poll-ulde la lupta mea cu Fallen public. Am avut impresia ca am bifat optiunea in cauza dar nu am facut-o asa ca ... imi asum vina :(
O critica adusa lui Triple H. ... ma asteptam la o participare mai intensa luna asta ... E a treia luna consecutiva cand, probabil datorita faptului ca e extrem de ocupat(chiar si in week-end??? ;) ) nu se ridica la inaltimea asteptarilor mele!
Big Sexy
24th January 2005, 00:34
la naiba, postasem serios de mult la lupta cu pj ceva absolut bestial si din greseala am tras de cablul tv si a iesit din priza alimentarea de la sistem. Mor de ciuda!
Heath Scumm
24th January 2005, 19:49
Sunt dezamagit de participarea voastra la TRIVIA! Ma asteptam la mai mult!!!
Big Sexy
24th January 2005, 21:13
Acum ce pot zice, nu e serviciu, vrei bine nu vrei nu vrei. Oricum cel putin in cazul meu timpul liber mi-l orientez spre altceva zilele astea (vezi titlul meu :) )
Reaper
25th January 2005, 15:46
Nu stiu ce s-a intamplat ca eu nu ratez nici o sansa de a acumula puncte. Cred ca am intrat o data si n-am fost atent si apoi imi aparea ca nu sunt posturi noi la trivia. Stiu ca nu este o scuza foarte convigatoare, dar sper ca nu se va mai intampla.
Heath Scumm
25th January 2005, 16:38
Sper ca la urmatorul TRIVIA sa participe mai multe persoane!!!
Ma simt jignit de atitudinea Raw fata de Viscera, un luptator pe care il apreciez foarte mult! A "revenit" in WWE in SmackDown alaturi de Gangrel pt. a fi sac de box pentru Taker! La scurt timp dupa asta, Gangrel a disparut si Viscera a trecut in Raw ... foarte Bine! Ce ma socheaza e faptul ca un monstru precum Viscera e obiectul batailor si in RAW.
E un luptator care, daca ar renunta la salariul impresionant din WWE si ar semna un contract cu TNA ar ajunge in mod sigur vedeta! Dar nuuuu ...
Viscera lupta in Raw de mai bine de 2 luni si nimeni nu se oboseste sa puna o poza cu el pe site si sa scrie cateva cuvinte despre Behemoth. In schimb, un obosit de comentator pe nume Todd Grisham are propriul profil.
http://www.wwe.com/superstars/raw/todd_grisham/profile.jsp
Daca asta nu e de " :degete: :jerk: :mda: " atunci eu nu stiu ce sa mai zic!
Reaper
27th January 2005, 08:37
Tocmai am ratat examenul la sisteme de calacul din cauza ca s-a defectat un metrou pe drum si am stat 12-13 min pana a venit altul. Dupa cum spunea Rey "shit happens", dar asta e prea de tot.
Doresc, din acest motiv, sa critic pe zeita Fortuna pentru ca si-a batut joc de mine.
De asemeni
(Metrorex) :ciocan: (Eu) 4LIFE!
KingLion
28th January 2005, 16:17
O sa expun pe scurt motivele pentru care am votat ce am votat la Sweet Revenge!!!
2.Nosferat - Mi s-a parut ca si-a dat silinta desi posturile sunt cam dificil de citit ... posturile in sine sunt bune, ar mai trebui spatiate pe ici pe colo ... singurul motiv pentru care nu i-amacordat votul lui King a fost acela ca nu a citit prea bine care comentator e rau si care e bun ... i-a folosit cam haotic. Din punct de vedere a luptei efective, cei 2 mi s-au parut cam la acelasi nivel, desi Liviu stie mai bine sa isi faca ideile usor de citiT!I-am acordat votullui Nosferat si sub forma unei incurajari!
Acesta este un post facut de HitScum pe WRM Sweet Revenge .....Intrebarea este acum...de ce l-am postat aici???
Ptr. ca am vrut sa-l critic pe HitScum. Poate imi explica si mie...cum de se dau VOTURI de incurajare in meciuri pentru Titlu...sa zicem ca am fost vinovat ca nu am folosit comentatorii cum trebuie...DAR TOTUSI....IN MECI PENTRU TITLU...dai VOTURI de incurajare....Cum e posibil asha ceva???? Shtuiu ca nu sunt criterii dupa care se dau voturi..dar totusi....park bunul simt ar trebui sa te imping sa nu faci chestii de Incurajare in meciuri IMPORTANTE...shtiu .... am primit si eu voturi in primul meu meci...shtiu ca au fost de incurajare..dar NU ERA meci ptr. un titlu anume.....Te rog fii mai atent la ce scrii HitScum.....
Reaper
31st January 2005, 00:03
Eu zic ca este doar vorba despre o exprimare nefericita a lui HitScum. Daca nu ar mai fi scris propozitia pe care tu ai evidentiat-o prin bold atunci argumentarea ar fi fost plauzibila si incontestabila.
Si eu v-am vazut egali si de aceea mi se pare ca nici nu am votat. Iar daca as fi votat si daca as fi votat pe Nosferat nu mi-as fi sustinut votul (pentru ca eu nu-mi sustin voturile). In acest caz m-ai fi criticat pe mine? Probabil ai fi avut mai multa dreptate sa ma critici, insa probabil nu ai fi facut-o.
Citeste din nou argumentul lui HitScum facand abstractie de ultima propozitie si vezi daca a avut dreptate sa-l voteze pe Nosferat.
KingLion
31st January 2005, 08:57
Eu l-am criticat doar ptr. aceea propoziti...nu din invidie ca ia dat Votul lui Nosferat...chiar si in alta parte daca ar fi dat votul si ar fi explicat la fel....tot la fel as fi actionat.....m-a deranjat acea propozitie pe MINE.
Heath Scumm
31st January 2005, 14:47
Okay! N-am intentionat sa te deranjez! Ideea e ca am scris fraza aia pentru a sublinia ca mi s-a parut ca ambii ati facut o lupta buna. Ambii ati avut plusuri si minusuri pentru care sa acord votul unuia sau celuilalt!
Totusi, tu te exprimi mai bine in scris in timp ce Nosferat a avut cateva idei care mi-au placut. N-am stiut cui sa ii acord votul dar i l-am acordat lui cu o mica tenta de incurajare(e de foarte mult timp pe forum si nu a prea castigat ... acum am simtit o evolutie a personajului lui si a felului cum si-l pune in scena si am considerat ca trebuie stimulat) ... Stii tu, voturile sunt subiective ...
Heath Scumm
31st January 2005, 16:08
In alta ordine de idei, as dori sa critic WWE SmackDown datorita faptului ca au ca si campioni cea mai patetica echipa din WWE. Basham Brothers sunt atat de slabi ca si luptatori incat nu au bunul simt sa isi faca un finisher ... ei nu au decat vreo 2 scheme de baza si pe alea le folosesc tot timpul ... sunt extrem de slabi ... ma enerveaza
http://www.wwe.com/superstars/smackdown/doug_basham/profile.jsp
issue
1st February 2005, 22:44
Vreau sa critic aici sistemul de alegere al noului Comissioner. Sunt de acord cu ideea ca fiecare sa aiba parte de o sansa sa arate ce poate. In schimb nu sunt de acord cu schimbarea dupa o luna. Eu cred ca daca s-ar acorda mai mult timp sa-si puna in valoare ideeile care pot necesita mai multe luni(ex. ideea mea pt TV Title). De aceea propun ca incepand de la noul Commisioner al lunii sa fie cel putin un "mandat" de 3 luni. Pt ca o luna mi se pare insuficienta pentru a iti pune in aplicare ideeile. O poveste necesita timp.
Big Sexy
2nd February 2005, 00:08
O.K. sunt de acord cu tine. In cazul asta eu o sa fiu commisioner pe trei luni, e mai bine asa?
issue
2nd February 2005, 03:55
Bine inteles!!! Asta am zis nu??? Doar ca sper ca cineva sa-mi depaseasca performantele ca comissioner. :yeah: Anyway pentru mine capitolul acesta este inchis. Nu voi mai candida.
Heath Scumm
2nd February 2005, 11:54
Dumnezeule! Here we go again!
Sistemul cu "Comissioner pt. o luna"(scuzati cacofonia) e foarte bun din punctul meu de vedere deoarece ne ofera tuturor posibilitatea de a participa.
Poti sa fii comissioner si 3 luni, si 4, si 5 daca arati ca ai o poveste buna de continuat, eventual mai buna decat contra-candidatii tai!
Care-i faza???
issue
2nd February 2005, 13:36
Nimik!! Doar ca eu consider ca o luna nu e de ajuns. Eu de exemplu aveam un storyline care necesita mai mult de o luna. Nu toate storyline-urile trebuie sa fie despre Hardcore Squad sau Money Unltd. Daca asta nu macar trebuia sa fiu lasat sa duc la final turneul initiat de mine. Consider ca asta ar fi fost corect. In fine era doar o opinie. Orcum cum am zis nu mai am de gand sa devin Comissioner so cheer up!!
Heath Scumm
2nd February 2005, 14:09
Nimik!! Doar ca eu consider ca o luna nu e de ajuns. Eu de exemplu aveam un storyline care necesita mai mult de o luna. Nu toate storyline-urile trebuie sa fie despre Hardcore Squad sau Money Unltd. Daca asta nu macar trebuia sa fiu lasat sa duc la final turneul initiat de mine. Consider ca asta ar fi fost corect. In fine era doar o opinie. Orcum cum am zis nu mai am de gand sa devin Comissioner so cheer up!!
Ai dreptul sa iti spui parerea, totusi mi se pare ca iei lucrurile prea personal. Uneori ai o agresivitate pe care nu o inteleg. Nu a spus nimeni ca totul se reduce la Hardcore Squad ori Money Unltd. Turneul tau va fi continuat de urmatorul Comissioner.
Si nu inteleg faza cu "Cheer Up!" ... Ai o tendinta dubioasa in a te victimiza. Nimeni nu te considera dusman aici, chiar daca se intampla sa ai o serie de conflicte personale cu membri de pe forum.
Reaper
2nd February 2005, 14:45
Eu, ce ma autodenumesc Ucigasu de conflicte, graiesc asa:
Cand am venit prima data pe forum era deja stabilit sistemul: un comissioner pe luna, fiecare lupta cu thread-ul ei si toate celelalte chestii care se folosesc si acum.
Si de la inceput mi s-a parut aiurea sa fie un comissioner pe luna. Si eu m-am gandit ca o luna nu e suficient pentru un storyline. Dar, in acelasi fel, si 3 luni nu pot fi suficiente. De fapt nu perioada este problema, ci faptul ca exista o perioada. Eu as fi vrut ca un comisioner sa ocupe postul atat timp cat are idei pentru meciuri. Dar daca asa s-a hotarat de la inceput, asa vom face. Eventual se poate face un poll pe tema asta, dar nu cred ca va schimba nimic. Din punctul meu de verdere, conflictul asta a fost ucis
issue
2nd February 2005, 21:25
Conflict ?? Ce Conflict??? Acum nu pot sa-mi exprim o parere fara sa fie luata ca o uncepere de conflict???? nu incerc sa ma victimizez nimik. Am spus doar ca unui Comissioner trebuie sa i se dea mai mult timp. Nu sa fie cate o candidatura in fiecare luna. Nu e vorba de mine ci de idee in general. M-am dat eupe mine ca exemplu nu ca sa victimizez. LOLde acuma Issue= Conflict????
JointLover
2nd February 2005, 22:54
Sistemul pe care il folosim acum pt WRM este perfect, din punctul meu de vedere , oricum nu pentru asta am postat, ci pentru faptul ca mISSUE a spus ca nu toate storyline-urile trebuie sa fie despre Money Unlimited si H8 Club :ok: . BA DA, din moment ce sunt cei mai buni, mi se pare normal sa fie scosi in fata, cand o sa fie Anarchist cel mai bun o sa fie el evidentiat si la fel va fi cu oricare alt luptator care da dovada ca poate mai mult. Asa e in wrestling si de fapt in toate sporturile (fie ele si regizate). Si daca ma gandesc bine, nici nu exista un story-line concretin WRM, pe acesta il formam noi,
Reaper
3rd February 2005, 00:52
@Ionutz 1975
Desi ai inceput sa scrii fiecare post in threadul corespunzator, ideile tale sunt superscurte si lipsite de argumentare, iar genul asta de posturi nu prea sunt acceptate. O sa dau si niste exemple ca sa inteleaga toti despre ce vorbesc: ai spus ca iti place scaunul de metal ca arma si atat, ai spus ca Randy Orton e cel mai bun si atat. Ai afirmat la un moment dat ca Rko si double choke slam-ul lui Big Show sunt cele mai tari scheme, iar dupa o zi te-ai razgandit si ai spus ca cripler's crossface si rko sunt cele mai tari, si din nou fara sa argumentezi.
Si dupa toate astea tu ceri wrestling. (asa, la kilogram?) Am spus o data ca trebuie sa ai un numar respectabil de posturi. Acum spun ca trebuie sa ai un numar respectabil de posturi respectabile. Tu ai pana acum 8 mesaje si cine stie cate raman dupa ce trece HitScum prin ele. Adica tot ce ai scris tu pana acum ocupa mai putin spatiu decat critica mea.
Eu nu vreau sa folosesc threadul asta, dar nu mai pot sa trec asta cu vederea.
Bottom line: asa cum "iarna nu-i ca vara" nici forumul nu-i ca chatul. Daca intelegi asta, sunt sigur ca toti te vor accepta si, pana la urma, vei primi si tu cd-uri cu wrestling.
Big Sexy
3rd February 2005, 10:32
Cred ca incepand cu post-ul 180 discutia ar trebui mutata (split tread/merge with tread) in topicul "ArenA WRM". Este o discutie mult prea interesanta pentru a fi lasata aici in "critici".
In stilul sau caracteristic, Issue (inseamna problema de rezolvat in engleza din cate stiu eu. mai are si alte sensuri insa asta se potriveste) s-a repezit si a considerat ca lucrul asta trebuie criticat si nu discutat.
Vreau sa lamuresc ceva si sa intaresc practic ceea ce a spus Hitscum. Motivul pentru care eu si HITSCUM am ales sa introducem un commisioner a fost acela de a da tuturor posibilitatea de a-si pune semnificativ amprenta asupra WRM atat timp cat poate adauga valoare. Totusi noi am ales sa nu facem un poll cu alegerea commisionerului nu atat din motive tehnice (inca un tread?) cat din dorinta de a mai pastra un oarecare control asupra situatiei. Pana la urma, va place sau nu, insa eu si Hitscum suntem cei care au creat aceasta federatie online totul pornind de la o idee de conflict in arena originala pentru a ne face publicitate (recunosc ca a fost fake meciul insa ce vreti?, e wrestling) si a transa o problema pe care am discutat-o anterior. Evident ca aportul vostru la mentinerea federatiei a fost esential si covarsitor insa noi ne consideram parintii acestui tip de federatie si, ca orice parinte, vrem sa mentinem un control asupra "copilului" nostru. Eu cred ca toti va simtiti nestanjeniti de regulile pe care noi am incercat sa le facem cat mai putin restrictive si sa va incurajeze sa inovati si sa fiti creativi. Tocmai in acest sens a aparut si commisionerul. El constituie o permanenta sursa de dinamism in WRM. Daca cineva ramane trei luni commisioner sau chiar doua nu numai ca face sa scada intresul altor posibili candidati fata de acest post insa si scade eficienta celui care ocupa postul. Povestea poate sa o continue oricine mai ales daca fostul comisioner face niste post-uri convingatoare pentru noul commisioner. Eu deja am intrezarit un conflict potential si o sa iau in considerare acea cerere "discreta" de meci. Lasand la o parte acest aspect aici vorbim de competitie si de implicare. Este laudabil faptul ca ai facut destule promo-uri (foarte reusite de altfel) insa mi-ai dat mie si lui Hitscum nenumarate emotii ca nu o sa mai incepi odata si odata. Pana nu iti rezolvi problema cu accesul la net (poti sa te duci si la sala, te-ai gandit la asta?) te rog sa nu mai candidezi. Stiu ca ai avut impresia ca dupa ce mi-ai facut cu DVD-urile suntem certati. Nu este asa deloc. Doar TU te-ai luat de mine si eu m-am saturat sa inghit prostii. Eu nu m-am certat si nici nu te-am contrazis vreo secunda. Doar te-am rugat sa mai astepti cateva zile insa tu ai ales sa imi dai ultimatum la mine in casa. E alegerea ta sa nu mai iei nimic de la mine si nu ma mai intereseaza daca o sa revii asupra ei si asta nu are nimic de a face cu faptul ca nu mai esti tu commisioner si luna asta. Din partea mea puteai sa fii tot tu. Insa am vrut sa vedem si altceva. Si o sa vedem ceva ce nu am mai vazut pana acum sau asa imi propun eu. :)
issue
3rd February 2005, 18:55
Vad ca tu Big Sexy ai ceva probleme cu povestea aia cu DVD-urile. Eu nu am zis nimik. Eu chiar am propus ca tu ca noul Comissioner sa fi trei luni ca sa poti sa-ti pui in aplicare ideeile. Probabil ca "parinte" al acestei federatii o sa si fii Comissioner 3 luni asa cum a fost si Hitscum. Acum eu chiar nu am nici o vina.Eu pur si simplu mi-am spus parerea mea despre acest sistem si toata lumea o ia ca un conflinct. Nu ma lua cu cearta noastra ca nu are nimik de a face cu asta. Nu am acuzat pe nimeni ci am acuzat sistemul atat. Dar avand in vedere faptul ca nu fac parte din "zei"....pardon "parintii" acestei federatii orice parere a mea,care e contra regulilor, e luata ca un inceput de revolta sau revolutie desi e doar o parere. hmmm suna a comunism???????
Cat despre Joint Lover 1) Eu nu m-am luat de nick-ul tau si nu e prima data cand faci lucrul asta.Devine personal.
2) Sunt cei mai buni pentru ca pana acum totul sa invartit in jurul lor. Eu am incercat sa pun pe picoare un storyline am fost inlaturat ca "sa vedem si alte ideei". Si cine e pus?? Unul dintre "parintii" acestei federatii. Ghici in jurul caruia o sa se invarte povestea de acum in colo.
3) Daca altii nu au sanse sa se ridice nu au cum sa ajunga buni.
Concluzia mea este ca: din punctul meu de vedere acest "conflict" l-ati inceput voi de aceasta data. Eu pur si simplu mi-am exprimat o parere despre o regula. ATAT.
Heath Scumm
3rd February 2005, 19:23
Probabil ca "parinte" al acestei federatii o sa si fii Comissioner 3 luni asa cum a fost si Hitscum. Acum eu chiar nu am nici o vina.
Dar avand in vedere faptul ca nu fac parte din "zei"....pardon "parintii" acestei federatii orice parere a mea,care e contra regulilor, e luata ca un inceput de revolta sau revolutie desi e doar o parere. hmmm suna a comunism???????
Cat despre Joint Lover 1) Eu nu m-am luat de nick-ul tau si nu e prima data cand faci lucrul asta.Devine personal.
2) Sunt cei mai buni pentru ca pana acum totul sa invartit in jurul lor. Eu am incercat sa pun pe picoare un storyline am fost inlaturat ca "sa vedem si alte ideei". Si cine e pus?? Unul dintre "parintii" acestei federatii. Ghici in jurul caruia o sa se invarte povestea de acum in colo.
3) Daca altii nu au sanse sa se ridice nu au cum sa ajunga buni.
Concluzia mea este ca: din punctul meu de vedere acest "conflict" l-ati inceput voi de aceasta data. Eu pur si simplu mi-am exprimat o parere despre o regula. ATAT.
Esti groaznic ... N-am mai vazut asa ceva in viata mea ... Ce comunism??? Daca ai intra mai des pe forum ai vedea ca in fiecare luna in care am candidat am asteptat contra-candidati si nimeni nu s-a oferit
Trebuie sa recunosc ca ai avut idei bune de fiecare data cand ai fost Comissioner insa niciodata nu ai facut treaba 100% ... nu ai facut review-uri, prezenta ta pe forum in lunile cu pricina a lasat de dorit, de multe ori ai postat luptele foarte tarziu sau activitatea ta s-a rezumat la postarea luptelor si a unui thread cu numele eventului.Te-am inteles ca nu ai net acasa insa nici eu nu am si dupa cum observi, rareori trec 2 zile in care sa nu intru pe forum(daca nu ma crezi, compara numarul nostru de posturi si ai sa vezi la ce ma refer ... suntem cam din acelasi moment pe acest forum si poti vedea ca eu am postat 1082 mesaje in timp ce tu doar 145).
Comparatia "Parintii" = "Zeii" nu isi are rostul :no: ... strict legat de activitatea de pe forum, nu cred ca m-am comportat vreodata agresiv fata de cineva(cu exceptia lui Bexy- care se simtea superior si o arata tot timpul - si uneori a ta - care ai facut acelasi lucru de foarte multe ori) ... Si da, fara sa ma laud, am stat la baza crearii acestei federatii ... iar regulile facute nu au fost pentru ingradire ci pentru a evita haosul ... si toata chestia asta era conceputa ca sa ne distram, nu ca sa ne certam!!!!
Chiar nu mi se pare ca am vreo ceva de castigat daca sunt campion WRM WORLD! Mare chestie!!! :sleep:
Ah! Inca ceva ... mi se pare ca felul in care te implici in aceasta comunitate e reflectat si de numarul de posturi al fiecarui individ ... compara-te cu ceilalti si analizeaza cam cate posturi faci tu pe zi!
E okay sa iti exprimi parerea insa sa incepi sa acuzi nu e in regula! Cand am vorbit la telefon, te comparai cu Triple H.(cum ca personajul tau merita sa fie mai sus decat al lui) - poate ca da, poate ca nu ... insa, ai sa vezi ca si el, care a lipsit multe luni de pe forum are mai multe posturi ca tine! Cand ai sa incepi sa 9te comporti constructiv, atunci ai sa ai dreptul sa te exprimi intr-o maniera civilizata si amabila ... pana atunci, cred ca ar trebui sa te abtii, poate mai jignesti pe cineva ... cine stie??? :rolleyes:
Cand intri pe forum, nu ai nimic bun de spus, decat de obiectat si de jignit. Asta e problema mea majora cu tine. Sunt sigur ca esti un om de treaba in felul tau insa ai o agresivitate in felul in care te exprimi ... eu, cel putin, simt asta de fiecare data cand citesc un mesaj scris de tine.
Cat despre agresivitatea ta la adresa lui JointLover, sper ca e doar o urmare a nervozitatii tale legate de "Zeii" de pe forum!
issue
3rd February 2005, 19:44
Vreau sa critic aici sistemul de alegere al noului Comissioner. Sunt de acord cu ideea ca fiecare sa aiba parte de o sansa sa arate ce poate. In schimb nu sunt de acord cu schimbarea dupa o luna. Eu cred ca daca s-ar acorda mai mult timp sa-si puna in valoare ideeile care pot necesita mai multe luni(ex. ideea mea pt TV Title). De aceea propun ca incepand de la noul Commisioner al lunii sa fie cel putin un "mandat" de 3 luni. Pt ca o luna mi se pare insuficienta pentru a iti pune in aplicare ideeile. O poveste necesita timp.
Agresivitate ?? Ce agresivitate e aici?? Asta e postul de la care a inceput toata chestia asta. Nu ma iau de nimeni, nu sunt agresiv. E doar o parere a mea. Si toata lumea s-a luat cu mainile de fund si a sarit in sus, ca si cum i-as fi injurat sau ceva de genul asta.....DUPA CUM AM ZIS,NU EU AM INCEPUT DE DATA ASTA!!!!
Cat depre joint lover nu m-am luat decat sa-i spun sa fie atent cum imi foloseste nick-ul atat. Vad ca voi ati devenit putin paranoici in legatura cu mine.
Eu unul nu ma consider parinte, si desi nu vroiam sa ajung aici, dar sa ma laud si eu. Poate Big Sexy a uitat dar eu sunt cel care a venit cu ideea de PPV-uri(King of the ring) si eu am pus pe picioare primele meciuri care au facut aceasta federatie ce este astazi. Asa ca atitudinea asta de parinti revizuiti-o ca vor fi venit la voi doi ideea asta de federatie, dar eu am pus pe picioare si fiecare luptator in parte ar trebui egali. Ca fara ei veti ramane voi doi cu copilul vostru cu tot si va bateti doar voi doi. Fiecare ar trebui sa fie egal nu sa fie parintii si copiii.Ce va face pe voi mai presus ??? ca va venit ideea???? give me a break!!!!!!!
JointLover
3rd February 2005, 23:23
IMI CER IERTARE, serios, imi cer iertare in fata lui Issue, pentru problema cu nick-ul. Era doar o gluma care mi s-a parut amuzanta. Dar se pare ca glumele mele nu prea au haz. Dupa cum imi repeta si sor'mea: "esti DOAR clasa a IX-a". Oricum, eu am avut ocazia sa ma afirm in WRM chiar daca "totul s-a invartit in jurul" lui BigSexy si HitScum. Dupa cum am si zis: noi formam storyline-ul, nu comissioner-ul. Propun ca acesta sa fie postul de incheiere al discutiei noastre. Cine doreste sa continuie "conflictul" pe aceasta tema este rugat sa... se-abtina, si sa apese de urgenta pe butonul Back din stanga sus a ecranului
Big Sexy
3rd February 2005, 23:25
Pai tocmai ti-ai luat o pauza si chestia asta a pus capac. Nu mai participi la chestia asta cu WRM niciodata. Du-te si fa-ti jucaria ta, ne-ar prinde bine concurenta si stiu ca esti capabil (insa te faultezi singur prin furia oarba care pune stapanire pe tine). Nu ti-am minimalizat niciodata rolul insa a venit vremea sa ne spalam eficient de noroi si cu tine pe aici o sa fim tot timpul mudari ca nu pierzi nici o ocazie sa ne mozolesti. Zicea bine G-Man cum de iti permitem sa ne tot faci in toate felurile si sa scapi fara repercursiuni. Orice am spune noi sari al gatul nostru ca noi conspiram impotriva ta sau mai stiu eu ce visezi tu. Am tot tacut pana acum insa dupa faza in care mi-ai dat ultimatum la mine in casa si faza cand ai ridicat tonul la sotia mea la telefon cand intrebai "de ce nu sunt inca acasa ca am zis ca vin dupa 12 si e 12 deja!" am inteles cu cine am de a face. Hai ... cum zicea G-Man? Aaaa nu stiu ce naiba inseamna insa eu iti recomand sa te racoresti si sa ne lasi in pace cu sistemul nostru imperfect si generator de conflicte :) ... ca de probleme (issues) suntem satui. Tu esti singurul care nu se integreaza desi am facut eforturi luni de zile sa te acceptam asa cum esti asa ca a venit timpul sa-ti spunem adio si sunt sigur ca sunt in asentimentul tuturor aici. Daca nu este asa va rogsa va exprimati opiniile si sa le argumentati (curat comunism domle). Sunt sigur ca lumea nu o sa mai raspunda provocarilor tale frecvente. Cat despre prezenta ta in ArenA spune-ne ce vrei sa facem cu issue - il deactivam sau il oferim spre folosire oricui/cuiva anume? Ca am vazut ca Mihai il preia pe Anarchist. Si ca venii vorba, Hitscum, te rog sa schimbi propietarul.
Reaper
3rd February 2005, 23:51
spune-ne ce vrei sa facem cu issue - il deactivam sau il oferim spre folosire oricui/cuiva anume? Ca am vazut ca Mihai il preia pe Anarchist. Si ca venii vorba, Hitscum, te rog sa schimbi propietarul.
Issue a fost si va fi personaj public (ca si comentatorii). Toata lumea are dreptul sa-l foloseasca.
De ce vrei sa mi-l iei pe Anarchist? Il fac al treilea personaj al meu si-mi stric toate celelalte planuri ca sa-l iau. Am si eu o sansa la un titlu luna asta, nu mi-o lua. Presupun ca, daca HitScum a acceptat, va exista meciul, nu? In cazul asta ce sanse am sa bat HardCore Squad daca nici nu stiu cu cine fac echipa?
Big Sexy
3rd February 2005, 23:58
Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit. In tread-ul our gimmick la incpeut scrie numele propietarului luptatorii lui. Eu ziceam sa schimbe numele lui Issue cu cel al tau, reaper. Cat despre issue stiu ca este un personaj public insa este decizia lui Issue ce va face cu el. E creatia lui si el stie mai bine ce rol trebuie sa aiba.
issue
4th February 2005, 05:55
Big Sexy vad unde ajunge ipocrizia oamenilor. Nu ajunge ca m-am retras trebuie sa incepi si cu minciuni??? Hmmm eu m-am rastit la sotia ta?? Asta de unde naiba ai m-ai scos-o??? Devii deja nesimtit cu faza asta. M-am retras ai castigat. Trebuie sa te cobori asa jos??? Da faza cu DVD-urile a fost vina mea dar in asa hal sa ajungi sa-mi bagi si acuzatii false??? U really must hate me. Ma jur ca in viata mea nu m-am rastit la vreo femeie nu neaprat nevasta ta pentru care am tot respectul. Si pentru tine am sa stii. Si pentru Hitscum si etc. Daca nu ma crezi intreaba-l pe Repear ca i-am spus. Eu nu am nimik cu nimeni. Eu tot ce am facut a fost sa-mi exprim o parere despre sistemul cu Comissioner atat. Nu m-am luat de nimeni. Nu am avut o furie oarba nimik. Nu ma consider cel mai tare si cel mai mare. A fost o parere nevinovat. De data asta nu am facut absolut nimik. Eu cred ca toate astea se trag de la faza cu DVD-urile. Si acolo a fost vina mea. Si nu mai bate apa in piua cu ultimatumul. Un ultimatum inseamna ca iti dau un anumit termen care daca expira i-au repercusiuni impotriva ta. Am facut eu asa ceva?? Ai avut tu de suferit cu ceva??? Nu exagera ca nu face bine la organism. Chestia asta chiar nici nu stiu de la ce a inceput. Eu am zis ca e mai bine cu 3 luni. Parere sincera , ne conflictuala, personala. Am si eu o intrebare: Parerea asta a mea chiar va jignit asa de tare??? Daca da ce parte ca nu vad nimik ofensator in ati exprima o parere. Si macar Big Sexy recunoaste deschis ca chestia asta nu a pornit de la mine. Ce naiba. Citeste bine ce sa scris.
Big Sexy
7th February 2005, 22:24
Acum daca a plecat issue de pe forum cred ca tread-ul asta o sa aiba o activitate foarte slaba. Oare e mai bine asa, sa nu fie critica in WRM? Sper ca da ca m-am saturat sa ma lupt cu morile de vant!
Heath Scumm
9th February 2005, 15:55
Imi pare rau sa te dezamagesc ... eu vreau sa critic pe cineva ... pe Rey ...
Imi pare foarte rau sa spun asta insa nu cred ca merita inca sa fie campion WRM CRUISER. A trecut foarte mult timp de cand a castigat titlul si inca nu a postat finisherul. Sunt putin dezamagit ... Imi pare rau ca i-am acordat votul "sub forma de incurajare" si l-am privat pe King Lion de o victorie meritata.
Big Sexy
16th February 2005, 10:48
daca nu puteti sa va scrieti finisherele puteti ruga pe cineva sa o faca. Acum am scris eu finisherul la lupta dintre King Lion si Nosferat insa pe viitor va rog sa vorbiti cu cineva sa o faca
KingLion
17th February 2005, 16:01
M-am gandit si m-am gandit.....si mi-am zis sa ii CRITIC pe cei care au criticat TLSportul
Si acum sa spun si motivul...ptr. k asha este corect.
Motiv: Inainte...se spunea ca TLSportul nu e bun de loc ca da prea multe reluari, ca da cu 2 sapt. inatrziere galele..(cine se smte se simte...) ..dar cu toate astea ....Existau discutii aici pe Forum....iomul mai vedea si mai putea sa discute...dar de cand TLSportul nu mai transmite nimik nou ci doar reluari se pare ca a incetat lumea sa mai vb prea mult...Cei mai multi care posteaza sunt HitScum., BigSexy...si cred ca mai sunt ink vreo 2...dar intrebarea mea UNDE SUNT RESTUL....de ce se posteaza doar la meciurile din WRM???? Cumva ca nu mai exista subiecte pe marginea caruia sa vb...????
Mi-am zis pasu...astept repercursiuni...
JointLover
17th February 2005, 16:27
Cand ai dreptate, ai dreptate!
Cred ca nu m-am gandit la asta din punctul asta de vedere. Se vede treaba ca fara o sursa sigura de wrestling pe televizor, communitatea noastra de impatimiti ai acestui sport se destrama... sa fim seriosi nu au mai postat unii pe forum de... mult timp. I-a spus cineva lui CLC despre forumul asta? Ca ar mai fi invatat si el cate ceva despre wrestling. Nu il critic, dar chiar ar fi o idee buna sa isi perfectioneze cunostintele despre wrestling.
Heath Scumm
17th February 2005, 17:56
Intr-adevar, ca orice sport, wrestlingul e mai "bun" vazut si nu vorbit!
Totusi, Telesport sunt o televiziune neprofesionista si asta nu o poate contesta nimeni! E adevarat ca ei au adus wrestlingul in Romania dupa foarte multi ani de pauza si e adevarat ca datorita lor avem useri noi pe forum ... initial, Pro-Wrestling era doar un thread pe forumul alte sporturi(nu stiu cati dintre voi stiu asta :) ) inainte sa devina un forum propriu-zis datorita noua, celor care am postat chestii multe si bune!!!
Critica mea se duce catre prezentatorul ghidat de intentii bune dar care o da groaznic in bara prin ceea ce spune pe TV si anume Cezar Laurentiu Cioc ... ieri, intr-o reluare de anul trecut CLC a scos niste aberatii la fel de mari ca si fazele cu "Hai fraiere! Arata-mi ce poti!" ori "John Cena e un fost baschetbalist care-si batea adversarii cu inelul de baschet peste gura!" ori "Tajiri e miop si vorbeste cu animalele!" ori "Booker T.-negrul groazei vs Ric Flair-expertul in arte martiale" ori ... lista poate continua! :rolleyes:
Aseara Cioc baga ceva de genul ... (pe langa ineptiile normale) ... "de curand s-a facut un Test de Inteligenta si Batista a iesit cu IQ-ul cel mai mic din WWE!" ... Cum sa spui asa ceva unei tari care te asculta? Oare nu ii e rusine sa prezinte astfel de aberatii pe post? sau " dupa New Year's Revolution si Royal Rumble(nota mea:2005) urmeaza Judgement Day 2004" ... Nici nu stie ce fel de lupte se desfasoara in ring, scoate dezastru dupa dezastru pe gura(si, tineti cont ca luptele astea au mai fost date de cel putin 4-5 ori la TV si el le comenteaza de fiecare data altfel!:()
KingLion
17th February 2005, 20:25
Tot nu ai inteles ce am vrut sa zic...cu toate greselile pe care le face....noi aveam subiecte de discutie....cine nu ii place cum comenteaza el....inchideti sonorul si va uitati la imagini.....si asha am avea ce discuta....dar daca Wrestling-ul nu va mai fi difuzat in Rom. Noi cu siguranta o sa ne destram ptr. ca la un moment dat o sa ramanem 2,3 care cauta inform. noi pe net...dar restul care nu sunt ca noi sa aiba netul la dispozitie o zi intreaga sau ma rog cateva ore acolo...
O SA PIERDEM LEGATURA.......
Sunt multe chestii care le-am obs. si eu la comentariile lui CLC....dar asta e...poate nu o fi omul informat...sau poate vrea prin acest informatii sa atraga lumea...Cei care shtiu se prind...dar ASTA E...Multi sunt care NU...Raiting-ul conteza
Reaper
18th February 2005, 11:00
dar intrebarea mea UNDE SUNT RESTUL....de ce se posteaza doar la meciurile din WRM????
Cine posteaza in meciuri?? Poate tu! In curand se implinesc 48 ore de cand nimeni nu a mai postat intr-un meci in care sunt implicat eu. Ce se intampla?? Sunteti in Silenzio Stampa?!
Reaper
18th February 2005, 15:41
Imi pare bine ca nu a apucat sa-mi dea cineva vreo replica. Vreau sa-mi cer scuze pentru iesirea de mai devreme. E doar chestia ca am fost de 4 ori la net in ultimele 2 zile si nimeni nu a mai scris nimic in meciurile de care vorbeam. Il inteleg pe G-Man care oricum nu avea o activitate stralucita pe forum, dar in celalalt meci suntem 5 oameni si ma asteptam sa facem un numar urias de posturi si s-a intamplat exact opusu.
So that's it.
Reaper
19th February 2005, 18:39
Da... am ajuns sa ma cert singur. Totusi nu pot sa inteleg ce-i cu pustietatea asta.
Where is everbody? ... body ... ody ...
Ce se intampla? ... tampla ... pla
Ecou!! ... ecou ... cou
Heath Scumm
21st February 2005, 00:34
Critici justificate ... imi pare rau! :(
Sper ca explicatiile mele pe PM au compensat oarecum lipsa activitatii!
Big Sexy
25th February 2005, 20:56
Welll, ne cam ducem de rapa ... not good!
Heath Scumm
26th February 2005, 12:01
Va rog sa va postati finisher-ul acolo unde e cazul!
cutuma
25th March 2005, 13:14
de ce din oferta de pronosticuri lipseste Big Show vs Akebono?!
Heath Scumm
25th March 2005, 13:28
@DECRET
Am decis ca la concursurile de pronosticuri sa fie 5 lupte pentru Pay-Per-View-urile mari/de federatie si cate 3 lupte pentru pay-per-view-urile de brand. Aceasta decizie s-a luat datorita numarului de puncte pe care l-ar putea obtine un jucator care ghiceste toate luptele din concurs.
Am decis(subiectiv ce-i drept) ca luptele postate sunt cele mai importante din acest P.P.V. ... totusi,daca tii sa iti exprimi pareri vis a vis de alte lupte, o poti face in thread-ul de comentarii
cutuma
25th March 2005, 13:31
okey...no pb.... oricum cred k e evident ca Big Show o sa-i rupa cooroo lui Akebono ;)
Heath Scumm
4th April 2005, 10:29
HitScum a ramas singurul care posteaza pe forum?!!? :(
Reaper
7th April 2005, 14:33
In apararea mea: la 2 ore dupa ce am vorbit pe messenger mi s-a taiat netu' si nu si-a mai revenit nici acum (a se nota ca acum scriu de la scoala). Damn ASE jerks. Fry in the furious flames of hell!
Big Sexy
17th April 2005, 14:02
Mi se pare aiurea c ameciul dintre Reaper si Issue a fost denumit "Rebirth" No promos no nothing, bine totusi ca este insa de unde si pana unde rebirth, nu este nici un eveniment cu numele asta deci nu se respecta regulile de numire a meciurilor, asadar si in concluzie il rog pe Dl Hitscum sa scoata din denumire "Rebirth" si sa denumeasca corect meciul .. thanks.
Heath Scumm
19th April 2005, 17:37
Mi se pare okay sa se numeasca Rebirth ... nu e nume de pay-per view ... e doar o chestie amuzanta :ok: care isi propune sa exprime ca WRM isi revine ... o sa o las ceva timp asa, sa vad ce mai spun si altii ... daca nu isi mai exprima nimeni parerea, sterg titlul "Rebirth"!
@ Big Sexy
Stiu ca nu e conform regulilor, dar tolereaza si tu titlul cateva zile, asa, de amuzament!Fa-mi pe plac! :drak:
totmihnea
20th April 2005, 20:53
Bai baietzi atzi adormit m-a trimis vratemiu mai mic(reaper) pe forumu asta ca cica e tare , da vad ca totzi dormitzi in afara de big sexy. NWO rulez
Reaper
20th April 2005, 20:58
Frate, nu dormim! Chestia e ca suntem putini. Ne bazam pe tine acum sa ne readuci la vitaa. 000000000000000000000000.. iarta-m asunt beat
totmihnea
20th April 2005, 21:02
Waaaaaawww, frate tu asha faci pe fiecare forum , ma faci de ras , mai ales ca esti langa mine ia sticla de la bot shi concentreaza-te
Heath Scumm
21st April 2005, 13:15
Hey!Hey!Ia stai putin!
Compara putin numarul meu de posturi cu al "celui ce nu doarme niciodata" - Big Sexy!
HitScum reprezinta ... sa nu uiti niciodata asta!
Big Sexy
21st April 2005, 15:56
shit man ... ai intr-adevar mai multe ca mine insa ia da un search sa vezi cine are mai multe in zona wresltingului o sa observi ca diferenta e 1.8%. Plus ca eu dau clasa la calitate :)
Hitscum - 1182 in sectiunea wrestling
Big Sexy - 1164 in sectiunea wrestling
Heath Scumm
21st April 2005, 17:12
You gotta be kiddin me ... dai clasa la calitate?
Ideea era ca nu am incercat sa spun ca sunt mai tare decat tine pentru ca am mai multe posturi (ai simtit imediat nevoia sa te justifici ... cineva se simte vizat in permanenta? ... egocentristule!!!)
Vroiam doar sa arat ca nu numai tu esti "treaz" pe forum!
Reaper
21st April 2005, 18:35
Barbu DeLaVrancea a scris, daca nu cumva ma inseala memoria, o povestioara numita "Bunicul". In aceasta povestioara era vorba despre cei doi nepotei care se duc sa-l viziteze pe bunic. Ei se aseaza in poala batranului, dar fara sa-si dea seama incep sa s e certe:
"Obrazul de pe partea mea e mai rumen."
"Ba obrazul de pe partea mea e mai rumen. Si este si mai mare."
"Ba nu! Obrazul de pe partea mea este mai mare."
Back to real life: a intrat si Mihnea aseara pe forum si s-a intamplat sa fie Big Sexy online. De aici expresia "totzi dormitzi in afara de big sexy". Eu cred ca ati citit prea mult printre randuri.
De cand sunt user pe acest forum am incercat sa opresc toate conflictele, discutiile contradictorii si alte chestii. Insa aceasta discutie este prea amuzanta ca sa se incheie atat de repede asa ca va urez bafta in continuare si imaginatie sporita.
Acum sper doar sa nu realizati cat de penibili ati fost in ultimele posturi si nici sa nu va dati seama ca tocmai v-am comparat cu doi copii de 8 ani (parca atat tin minte ca aveau nepoteii) care se crearta pt obrajii aceluiasi bunic.
totmihnea
22nd April 2005, 00:29
Bai nene voi va "certatzi" asha ca nu mai avetzi ce face mai bun pe forumu asta? Hai sa incercam sa mai bagam oameni. Yo nu inteleg ce se intampla , din cate mi s-a spus inainte erau mai multi pe forum iar acu vad ca au fugit totzi.. De ce S-a intamplat chestia asta , avetzi vreo idee..
P.S. Iar dc BIG SeXy are o dif de 1.8% fatza de Hitscum yo Zic sa il desemnam castigator!! :ok:
Apropo voi doi tzinetzi forumu asta in piciore din cate vad ...ma uit shi vad peste tot numai posturile voastre....shi din cand in cand reaper. Nu pot sa intzeleg cum in afara e un fenomen( wrestlingu ) iar la noi principalu shi singuru fenomen e DIVIZIA A burger ... Pana la urma nu e vina voastra ,voi incercatzi sa facetzi ceva aici shi sa resuscitatzi wrestlingu dar dc prostimea din tara asta ishi pierde timpu la teo , numai iubirea shi spargand seminte la stirile din sport despre gigi becali atunci ......pacat
Big Sexy
22nd April 2005, 15:25
baaii ... reaper nu a invatat nimic despre mine si hitscum ...
mica istorioara ... stiti cum au pornit luptele in WRM? Am avut mai demult o idee pe care i-am spus-o lui Hitscum si a prins tare! ... cititi istoricul si o sa vedeti ce am creat noi impreuna. Si sa va mai dau doua indicii ... suntem fani ai wrestlingului unde lucrurile nu sunt ceea ce par iar luptele din WRM au un stramos chiar aici pe forum in alta sectiune :)
jupoi_urzici
28th April 2005, 14:49
Am intrat si eu pe prostia asta de site ca sa va iau haina de pe voi si poza de pe perete si sa va demonstrez CA CU mine nu-i de shaga. Daca nu ma bagati in ring va dau cu paru de pe margine.
Big Sexy
28th April 2005, 14:52
parul de pe marginea cui amice? Poza de pe perete e cu un cal deci ti-o dau iar haina de pe mine o fac tuica de pufoaica asa ca ti-o dau dupa ce extrag din ea ce imi trebuie, altceva?
p.s. cred ca e prima oara cand a scris cineva pe net "shaga" cu sensul romanesc de gluma, sa iei o pietricica in gura si sa-ti pui o dorinta :)
KingLion
11th May 2005, 20:03
Bai nene voi va "certatzi" asha ca nu mai avetzi ce face mai bun pe forumu asta? Hai sa incercam sa mai bagam oameni. Yo nu inteleg ce se intampla , din cate mi s-a spus inainte erau mai multi pe forum iar acu vad ca au fugit totzi.. De ce S-a intamplat chestia asta , avetzi vreo idee..
P.S. Iar dc BIG SeXy are o dif de 1.8% fatza de Hitscum yo Zic sa il desemnam castigator!! :ok:
Apropo voi doi tzinetzi forumu asta in piciore din cate vad ...ma uit shi vad peste tot numai posturile voastre....shi din cand in cand reaper. Nu pot sa intzeleg cum in afara e un fenomen( wrestlingu ) iar la noi principalu shi singuru fenomen e DIVIZIA A burger ... Pana la urma nu e vina voastra ,voi incercatzi sa facetzi ceva aici shi sa resuscitatzi wrestlingu dar dc prostimea din tara asta ishi pierde timpu la teo , numai iubirea shi spargand seminte la stirile din sport despre gigi becali atunci ......pacat
Da ai dreptate ai auzit bine inainte eram destui de multi aici si cred ca la feicare ii face placere sa intre aici. Dar acum toata lumea a fugit...sa iti zic si de ce cred ca am mai zis-o de cateva ori dar o repet e IDEEA mea si o sa o sustin cat pot de sus...OMUL nu mai intra aici ptr. ca nu mai are ce comenta....
1. Inainte TLS-ul transmitea Wrestling (si acum transmite, dar prea multe reluari) si cum ziceam era wrestling de vazut si de comentat.
2. Era ceva "sa zic nou" daca facem abstractie de WCW care era transmis pe TNT cu mult timp in urma.
SI deci OMUL intra aici una la mana ptr. ca avea ce comenta si era curios ce se mai petrece ca se shtia bine ca TLS-ul transmitea cu 2 sapt. intarziere galele dar cu toate astea EXISTAU...era ceva despre care se putea scrie..dar acum mai este...si poate ca si disparita www.wrestlingmedia.ru (park asta era adresat) a dus la disparitia si mai multor oameni...Acum au ramas cei care ne-au strans pe toti aici si cei care cu mana pe inima ti-o spun m-au invatat wrestling....si sa shtii ca s-au priceput nu degeaba is Champ la Cruiser ...si cei doi sunt Decron & Hitscum (sper ca nu te superi HitScum ca te-am trecut al doilea :) ) Si acestor 2 oameni o sa le fiu mereu recunoscator. MULTUMESC BAIETI.
Eu atat am avut de zis ptr. moment...Ne mai auzim....Si bine ai Venit in Bransa celor care vor sa POPULEZE wrestling-ul in Romania Succes..si sper sa ramai printre noi cat mai mult timp
Heath Scumm
12th May 2005, 13:44
^^ S-a consemnat :)
KingLion
14th May 2005, 03:13
Critici??? momentan nu am pe cine sa critic..doar pe cei care nu mai intra pe forum pe cei care ne-au uitat....sa le fie rusine shtiu ca nu or sa vada acest mesaj...dar...E totusi bine sa fie zis...cred ca mai bine ati sterge acest post...cei care mai sunteti moderatori...cred ca acest post a fost scris mai mult de dragul de a mai posta ceva in plus ca multe nu am ce sa zic despre wrestling nu am mai vazut mai nimik din ce tine de wrestling in afar de wrestlemania 21...
Heath Scumm
14th May 2005, 17:28
*e o critica ... si e fondata ... asa ca nu se sterge!
Reaper
13th June 2005, 20:45
Last Activity: 8th June 2005 11:29
Nu a mai intrat de mai bine de 5 zile pe forum. Probabil a avut motive serioase, dar l-am trecut preventiv la sectiunea critici.
Big Sexy
14th June 2005, 14:41
nu e in iasi, e in bacau si nu are net (zise avocatul lui)
BlackShad
16th June 2005, 13:16
Bacau..:D...adek la mine on orash?cool...
Heath Scumm
16th June 2005, 19:03
Hehe! M-am intors din Bacau ... da ma mai duc o data peste o saptamana!
Coordonez un studiu de piata ... vor sa transforme un soi de magazin central care se cheama LUCEAFARUL in MALL!
@BlackShaD
Poate imi trimiti un nr. de telefon pe PM si ne intalnim!
BlackShad
16th June 2005, 20:24
CUm mah?Luceafarul..chiar ar trebui,adek..acolo gasesti haine si alte chestii mai marfa,bineintzeles cu scoruri mai mari,dar totusi..MALL?:)),stiam ca trebuia construit langa Stadionul Municipal..anyway nu asta conteaza!plictisitor orash...
KingLion
4th July 2005, 16:35
Vreau sa-l critic pe CLC (cred ca e pentru prima data) (o fac cu parere de rau)
Dupa ce ca Wrestling-ul care se da la TLS este in reluare de anul trecut si se da si in realuare de 10 ori....Comentariul in timpul meciurilor este cam asha: 10 % Comentariul meciurilor, 25% anuntul adreselor de mail ale lui, 15 % anuntl ca are Poze cu Rey Mysterio fara mask si autograful lui (daca vrei te ajut eu si cu un meci de wrestling cu ReyMysterio tot fara mask..cred ca e interesant)si 50% anunturi din PPV-urile care au fost anul asta si explikri succinte si fara rost....(si aceste comentarii se fac de mai bine de 3 ori pe show). (procentele sunt aproximative) I don't like this :(
Reaper
6th July 2005, 04:01
...sa mai adaug faptul ca traduce 50% din declaratiile luptatorilor (pe mine m-ar deranja chiar si 10% :) ) + foloseste tot felul de denumiri pt finishere (ex: Sweet Chin Music = lovitura laterala cu piciorul) + nu am auzit niciodata sa spuna cat mai dureaza reluarile si mi-e atat de lene sa-i trimit un mail sa-l intreb cat ii este lui de lene sa-mi raspunda.
KingLion
6th July 2005, 11:59
Cine poate sa imi dea si mie o explicatie plauzibila...ca eu am injurat destul.... la urmatoarea chestie facusem un post pe TLS care suna astfel:
Saturat de cate poceli de nume am vazut am facut un mic "dictionar":
WRESTLING= Sportul pe care voi il priviti la TLS
RAW
John Cena
Carlito
Trish Stratus
The Hurricane & Rosey
Antonio
Big Show
Carlito
Chris Jericho
Danny Basham
Edge
Eric Bischoff
Eugene
Gene Snitsky
Jonathan Coachman
Kane
Kenzo Suzuki
Kurt Angle
Lita
Mark Jindrak
Mick Foley
Rene Dupree
Ric Flair
Rob Van Dam
Robert Conway
Tajiri
The Rock
Triple H
Tyson Tomko
Viscera
Shelton Benjamin
Smack Down
Batista
Orlando Jordan
Paul London
Johnny Nitro
Billy Kidman
Booker T
Bubba Ray Dudley
Charlie Haas
Chris Benoit
Christian
D-Von Dudley
Doug Basham
Eddie Guerrero
Funaki
Hardcore Holly
Heidenreich
John Bradshaw Layfield
Muhammad Hassan
Nunzio
Randy Orton
Rey Mysterio
Scotty 2 Hotty
Spike Dudley
Sylvain Grenier
Theodore Long
Undertaker
William Regal
Si mai sunt dar deocamdata astia va intereseaza
Postul asta, adik ceva asemanator a fost postat de mine ieri pe TLS iara azi nu mai e???De ce????Care e explicatia....E prea inteligent ptr. adminu de pe site???sau care e problema ca nu inteleg....
Reaper
6th July 2005, 13:06
Iata ce explicatie as putea sa-ti dau: singurul motiv pt care eu mai intru pe TLS este sa ma amuz de tampeniile scrise. Se poate crede ca si adminul de acolo face la fel. Astel munca lui devnie putin mai relaxanta. Cum ar fi sa intri pe un site si sa citesti niste lucruri neinteresante despre resalmaia, under tacher sau benoa si cum ar fi sa citesti acelasi lucruri neinteresante despre WrestleMania, UnderTaker sau Benoit? Plictiseala ar fi garantata. Stii postul meu in care le spuneam ca sunt analfabeti si-i criticam ca nu stiu sa scrie un nume corect (l-a copiat HitScum pe undeva prin OLS, cred ca in Pro-Wrestling)? Ei bine, nu se mai afla pe TeLeSport.
Iti spun ca daca nu scrii o injuratura sau macar nu stalcesti un nume, postul tau nu are ce cauta acolo.
Ninja
6th July 2005, 23:37
Cain de PAraschivu stefan pe 06-07-2005 22:00
vreau sa stiu daca ce sa intamplat cu adevarat ca copilu lu Cain a murit!!!!!!!
Uite ce a scris asta in loc de Kane !!
Heath Scumm
16th July 2005, 22:21
Treziti-va oameni ... a venit vara!
Reaper
17th July 2005, 13:05
So...what's your point? Crezi ca eu nu mi-am dat seama ca a venit vara? Crezi ca mie imi convine sa invat la contabilitate cand imi bat in cap 35 de grade? Ce n-as da sa fiu la un strand acum!... "Un strand, un strand ... my kingdom for un strand!"
Heath Scumm
17th July 2005, 13:53
M-am gandit ca toata lumea a terminat scoala si poate forumul se reactiveaza ...
KingLion
19th July 2005, 08:15
"Poate se reactiveaza"....ai idei marete.....dar cine shtie poate avem noroc si forumul o sa se umple iarasi de oameni...cu chef de vb de wrestling...si nu cu chef de vb de spre alte jocuri si sporturi....Aici ar fi mai bine sa vb de wrestling...pentru ca acest sport ne-a unit aici nu altCEVA.
Heath Scumm
19th July 2005, 10:34
Am postat destul de multe meciuri in sectiunea multimedia ... daca nu spuneti macar multumesc daca downloadati vreo ceva atunci nu mai postez absolut nimic din proprie initiativa ci doar la cerere!!!
Off-Topic
HitScum a ajuns la postul 1500 ... weehee ... :yeah:
Big Sexy
19th July 2005, 13:10
pai fa si tu ca mine un poll, pentru aia mai lenesi care nu vor sa posteze. Si iti garantez ca multi le trag insa nu sunt inregistrati sau nu au inteles ca trebuie sa posteze.
Eu personal iti multumesc mult pentru tot ceea ce faci si, desi nu le trag eu, am recomandat multor altora sa o faca. Acum erau 5 online din care trei la wrestling multimedia. Deci ...
Reaper
19th July 2005, 20:40
Eu garantez doua lucruri:
1) timp de minim 3 luni n-o sa pot sa trag nimic; dupa cum vedeti abia de mai intru dupa ora 20:00 de mai scriu ceva pe-aici.
2) cand imi trag net o sa iau la rand tot ce ai postat si o sa-ti multumesc pt fiecare meci in parte asa ca pls mai pune link-uri.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.