PDA

View Full Version : Cafeneaua WRM (Locul de barfit) - RELAX

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Heath Scumm
12th January 2005, 11:53
Heh Heh!

Yo este noul moderator! Voi prelua stafeta de la Gabi si voi face ordine pe aici!

Suna autoritar, nu? :hmm: Ei! Nu tre' sa va speriati! ;)

Heath Scumm
12th January 2005, 12:32
Forumul asta e "addictive" ... Tre sa scriu un referat si nu ma pot dezlipi de internet! O sa ma lovesc peste fatza poate reusesc sa dau Log-Out!!!!

In alta ordine de idei, ma apropii vertiginos de postul cu numarul 1000 ceea ce inseamna ca sunt un veteran! Think Ud Betta Recognize! :ok:

Reaper
12th January 2005, 12:43
Heh Heh!

Yo este noul moderator! Voi prelua stafeta de la Gabi si voi face ordine pe aici!

Si vad ca nu glumesti: ai inchis unele threaduri, le-ai unit pe altele... De fapt ai facut cam tot ce i-ai lui Big Sexy si el nu a facut pana acum. Sunt sigur ca te vei descurca de minune.
Ca sa inchizi forumul trebuie sa gandesti pesimist: uita-te si tu ca de 3-4 zile numai tu, Big Sexy si cu mine mai postam pe aici. Repeta in gand: "Nu este nici un post nou, Nu este nici un post nou". Pe mine nu m-a ajutat asta deoarece maine trebuie sa dau 2 referate si un examen si iata ca si eu sunt pe forum. Dar poate tu ai mai multa determinare.

Heath Scumm
12th January 2005, 13:27
Hmm :hmm: ...Nu! Am scris referatele insa am revenit!

Triple H
13th January 2005, 13:15
Ho ho ho, La multi ani ;)

Stiu ca e cu intarziere dar sunt super ocupat, inca mai dau pe aici.
Sa ne aduca 2005 lupte bune de wrestling si poate un wrm.ro unde sa ne putem desfasura in voie.

Cam atat momentan, am de recuperat multe de citit p-aci ;)

Reaper
13th January 2005, 13:41
Blestemata fie dependenta asta de forum: am examen la engleza in 3 ore si nu pot sa dau log out. Macar ieri era slaba activitatea pe forum, dar acum suntem mai multi si sunt curios ce are fiecare de spus.

JointLover
13th January 2005, 21:58
Heh, Heh, nu credeam ca mai sunt altii cum eram eu pa-n septembrie. Tin minte ca am stat o zi intreaga pe forum... cu speranta ca mai scrie cineva pe el. Acu' nu mai este asa de addictive pentru mine, am reusit sa scap de dependenta ... medicamentul: una bucata "teme-multe"... se administreaza o data pe zi sau de 2 ori dak te simti mai vulnerabil atractiei.

Si acum mai intru cam o data pe zi pe forum da' numa' sa vad ce-ati mai scris voi... rar mai postez si io.

KingLion
14th January 2005, 07:50
Aseara am aflat si eu...Am facut comanda la PlayBoy-ul cu Raluca de la BigBrother...si am gasit in revista si reportajul despre Wrestling- NWWL. Despre Layla Hussein, m-am uitat putin pe el si ce credeti ca am aflat: De unde este de loc Layla Hussein??? Din Braila :) Mi-a parut bine sa shtiti. Poate voi shtiati de mult...dar eu am aflat aseara si m-am gandit ca ar fi bine sa va impartasesc si voua aceasta superba VESTE

BlackShad
15th January 2005, 15:31
Vreau sa stiu si eu unde gasesc un magazin de articole de wrestling in Londra....anyone knows?

JointLover
15th January 2005, 19:50
Vorbind de tricourile alora de la mekanik sef... am vazut in sighisoara in timpul festivalului printre miile de tricouri cu SlipKnot, Dimmu Borgir si Rammstein, un tricou superb cu Dudley Boys ... era o frumusete de tricou. n'am avut timp sa vb cu ala sa il intreb de pe unde l-a luat. Dak vinde cineva tricouri cu wrestlari sa ma anunte si pe mine ca dau bani frumosi pe ele(ce vrajeala!)

Si eu sunt din Braila!!! :D ;)

@BlackShad cum dai coltu pe stanga intrii pe Main Street si e al doilea sau al treilea magazin (c'mon man, om fi noi disperati dupa wrestling da' nici chiar asa)

Big Sexy
15th January 2005, 23:32
NU de alta dar de ce tocmai din Londra? Daca te duci pe acolo sa-mi mia iei si mie o masca dintr-aia cool de la magazinul din subsol, iti arat poze si o sa intelegi tu. Aaaa si vreau si pasta de fata fosforescenta si sa-mi aduci si o bere cu 12% alcool ca numai pe acolo am vazut asa ceva (eeehhhh... povestiri din tinerete)

Triple H
16th January 2005, 21:15
Bai unde gasesc si eu entrance theme din WWE sau WCW ? Calitate destul de buna adica mp3 la 128kb sau 196kb.
Caut in special temele lui The Rock, NWO, NWO Wolfpack, Triple H, Austin, Bischoff, Goldberg etc.
Stie vr-unu vr-un site?
Stiu ca se vand cduri originale cu themes da nu gasesc sa-i ard o copie ;)

Big Sexy
17th January 2005, 22:09
hai ca le am eu. O sa-ti trimit niste dvd-uri cu toate temele de vreo 5-6 ani incoace :)
Sincer nu prea ascult muzica si nici temele nu prea le-am ascultat insa d ecand am sistemul asta de boxe 5.1 de la Altec Lansing mai dau drumul la cate un Marilyn manson sau Slipknot ca doar pe astea le am pe hdd si le-am luat din greseala de la Issue

JointLover
17th January 2005, 23:13
ajutaAAati un biet dependent de wrestling care n'a mai vazut un show de la survivor series... va rog orice site(in afara de wrestlingmedia.ru) sau CDu imi este de folos...

Campania: "Salva-ti copi"

Big Sexy
18th January 2005, 00:53
Survivor series? Asa de demult ... si nu ti s-au uscat ochii in cap? Sarmanul de tine ... da-mi pm cu ce vrei si vedem noi)

KingLion
18th January 2005, 10:47
Vreau sa va anunt ca astazi sper si eu sa termin treaba inceputa de vreo 2 sapt. si sper si eu sa fiu mai liber...cu toate ca am fost ocupat tot am mai postat pe ici pe colo cate un mesaj fata de altii...care nu shtiu ce fac...Aporpo...De ce nu mai postati Oameni buni pe aici.
Treaba mea a fost sa instalez sisteme de operare pe Calculatoare....Am un laborator de P4 (Win Xp) si unul facut varza de 4, 86 si P100 (Win95) acestea din urma deja sunt piese de muzeu dar din pakte ink se mai folosesc :D .

KingLion
18th January 2005, 14:30
Imi pare ca mai scriu ink un Post dar nu mai pot da Edit la cel dinainte
Nu shtiu daca ati vazut dar ce mi-am propus astazi am reushit sa o fac intr-o oarecare masura...i-am egalat pe cei de pe forumul: F1, Motor & Auto si cu acest post al meu ii depasim cu un Post..ast si de la voi sa incepeti sa postati...dar ce rugaminte ar fi daca ii intrecem sa o facem CURAT adik sa nu postam de dragul de a scrie ceva...sa fie ceva frumos ceea ce scriem si sa nu fie prea scurt textul per post. As ar fi frumos

Big Sexy
18th January 2005, 15:30
"offtopic"
regula e ca nu ai voie sa faci post-uri consecutive la mai putin de doua ore intre ele decat daca nu cumva sunt ca o commentare a unui eveniment transmis live. E in regulamentul forumului.

ontopic
Yeeeeeiiiii ... kinglion a depasit inca un concurent. Acum target-ul nostru este NBA. Hitscum ai grija cat postezi :) pe acolo sa nu ii fericesti si ca venii vorba am vazut ca esti destul de bun la pronosticuri si pe acolo.

KingLion
19th January 2005, 08:56
Mai avem noi pana ii ajungem pe cei de la NBA...dar e bine ca totusi avem un Target :) Problema este ca in 2 sau 3 oameni nu vom reushi prea curand sa ii intrecem.Asha ca oameni BUNI Help US

Heath Scumm
19th January 2005, 16:44
NBA au un grup de fani foarte bine inchegat pe acest forum! Plus ca NBA se transmite si pe TVR 2(deci o sursa permanenta de noi participanti la discutii) in timp ce noi avem TELESPORT-ul plin de reluari ... CHIAR m-am saturat sa vad pe JBL cum bate mexicani la granita! Cat de patetic! :(

Mda! Si chiar sunt bun la NBA! :thinkso:

In seara asta ma duc in XS - e un club unde se pune mai mult Hardcore/Nu-Metal/MetalCore/Punk/Alternative - si sunt decis sa scot toata energia negativa din mine ... Grrr! Asigurari ... Bastards!!!... Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Di e!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Mda! Dupa cum v-ati dat seama lucrez in asigurari ... deocamdata! :rolleyes:

KingLion
20th January 2005, 12:08
NBA au un grup de fani foarte bine inchegat pe acest forum! Plus ca NBA se transmite si pe TVR 2(deci o sursa permanenta de noi participanti la discutii) in timp ce noi avem TELESPORT-ul plin de reluari ... CHIAR m-am saturat sa vad pe JBL cum bate mexicani la granita! Cat de patetic! :(

Mda! Si chiar sunt bun la NBA! :thinkso:

In seara asta ma duc in XS - e un club unde se pune mai mult Hardcore/Nu-Metal/MetalCore/Punk/Alternative - si sunt decis sa scot toata energia negativa din mine ... Grrr! Asigurari ... Bastards!!!... Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Die!Di e!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Mda! Dupa cum v-ati dat seama lucrez in asigurari ... deocamdata! :rolleyes:

Si daca au un grup inchegat (NBA) care e problema..si noi suntem..oricum suntem putin, dar suntem destul de bine motivati...cu toate ca nu sunt premii sau mai shtiu eu ce...ar putea sa atrag. Eu zic ca daca ne punem, putem sa ii ajungem...Cu toate ca sunt la o distanta cam mare de noi...Trebuie sa SPERAM

Succes cu asigurarile...shtiu ca iti iei comision din ce asigurari faci... Succes la cat mai multi asigurati

Apropo voi ati vazut, ce am vazut si eu, deabia acum...am depasit de ceva vreme 250 de mesaje...dar de-abia astazi am vazut ca sunt cu Rang de Manager :cool: Ptr. cei care ink nu au ajuns la acest rang..succes..Iar ptr. cei care au trecut, mult Noroc in continuare...Multumesc ptr. felicitari (shtiu ca va bucurati ptr mine, si eu ma bucur foarte tare :) )

Heath Scumm
20th January 2005, 15:48
In 7 minute intru la examen de Marketing Personal si yo stau pe forum! Cata dedicare! :D

Urati-mi succes desi stiu ca atunci cand veti posta voi eu voi fi deja iesit din examen ... :hmm:

stryk3r
20th January 2005, 20:48
bafta la examenu pe care cred ca l-ai dat deja si-s sigur ca l-ai luat!!
:) si eu stau la net si ma impart intre forum si un counterstrike cu prietenii. cam iau bataie da asta e.
candva eram bun.......candva!!

Reaper
21st January 2005, 23:11
Stryk3r, mai ai 12 ore sa bagi un post. Grabeste-te ca sunt cu textul pregatit si cu pointer-ul pe "Post Quick Reply".
:-)

Am trimis mesajul asta la 23:07, dar a aparut la 23:11. Dati-va si voi seama ce trebuie sa indur.

JointLover
22nd January 2005, 18:47
isn't that cute

Reaper
23rd January 2005, 18:35
Incet-incet am inceput sa ies din culcusul forumului de wrestling si sa mai pun niste post-uri si prin alte parti. Din acest motiv am hotarat sa-mi schimb avatar-ul ca sa aiba legatura cu nick-ul meu.

Heath Scumm
24th January 2005, 00:23
Imi place avatarul! Ii dau 2 degete in sus! :ok: :ok:

Big Sexy
24th January 2005, 00:35
Nu este luat din Lands Of Lore? Eu asa cred!

Reaper
24th January 2005, 01:07
Caut acum site-ul de unde l-am luat. Daca il gasesc il scriu aici, daca nu sterg postul asta. Cand zici Land of Lore probabil te referi la joc si chiar nu stiu daca e de acolo pt ca n-am vazut niciodata jocul.
Am gasit:
http://www.elefuns.com/index.php?id=4&idd=6467&idu=0&p=5
Acolo e sub forma de animatie *.gif si e un patrat. Am lucrat putin pana sa aduc avatarul la forma la care este acum, dar sunt multumit de rezultat.
Ramanem in sfera avatarurilor. Iata ce am mai descoperit:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=188890
Am gasit aici avatarurile lui Issue si JointLover. Daca mai sunt useri noi care cauta un avatar din sfera wrestlingului site-ul de mai sus e :ok:

Heath Scumm
24th January 2005, 19:02
M-am luat cu vorba/scrisul si n-am observat ca am trecut de postul cu numarul 1000 ... cred ca asta spune multe despre activitatea mea pe forum ;)

Think Ud Betta Recognize! /hello

Happy BirthDay 2 Me! :hmm:

Edit HitScum
-----------------------------------
Si cum ma bucuram eu, tocmai am vazut ca ma bucur degeaba! Gabi m-a intrecut la numarul de posturi! 1028 vs 1019 ... Damn! :rolleyes:

Big Sexy
24th January 2005, 21:38
Si am facut si primul 1000 .... ahahaha .... i kick ass ... yours more precisely! Oricum Liviu este cel care a intrecut prin posturile lui la momentul oportun F1&motors la numar de post-uri. Si nu s-a oprit acolo a mai tras inca vreo 6-7 post-uri. Cred ca nu se mai putea opri :)

Nu ziceti ca ma uitam la The Punisher pe DVD cu boxele mele 5.1 de la Altec Lansing care m-au costat o mica avere (de aia ma si laud) si eram uluit de ce efecte bestiele sunt pe DVD in materie de sunete. SI apare un rus IMENS si incepe sa il trosneasca pe Punisher ... si zic ce naiba ca mi-e cunoscut tipul ala imens vopsit blond pe parul tuns scrurt - BIG SEXY - sa imi cada fata. Bataia cea mai tare pe departe din film a fost cu el. Aiurea a fost modul in care l-a invins dar va las pe voi sa descoperiti asta.

JointLover
24th January 2005, 21:54
Am gasit aici avatarurile lui Issue si JointLover. Daca mai sunt useri noi care cauta un avatar din sfera wrestlingului site-ul de mai sus e :ok:
Vroiam demult sa-mi schimb avatarul da nu aveam un motiv prea bun pentru aceasta schimbare... e, se pare ca l-am gasit

Heath Scumm
25th January 2005, 16:40
Avatarul tau e coperta de la PRODIGY - Music For The Jilted Generation ... Fara indoiala unul dintre cele mai bune albume scoase vreodata pe piata ... EVER!!!
Foarte frumos!!!Sper ca te reprezinta!!!

@Big Sexy
Poate ca m-ai invins la numarul de posturi :P insa ma surprinde ignoranta ta!!! :evil: Chiar nu stiai ca Mr. Kevin Nash apare in PUNISHER??? :rolleyes: Shame on You!

Stiti ca exista un luptator independent pe care il cheama Devin Nash si care e parca o copie la indigo a lui Big Sexy??? Pana si finisherul e identic ;)

JointLover
25th January 2005, 17:18
GOD DAMNED can't I find something original on this internet? E oricum o sa imi fac eu unul si o sa fie super marfa(nu ma reprezinta :( ) Ati vazut filmuletul ala de la royal rumble 2005 e pur si simplu bestial. stateam si radeam ca tampitu' in fata ecranului.Daca nu l-ati vazut va sugerez sa va uitati la el pe site-ul www.wwe.com

Heath Scumm
27th January 2005, 18:29
Heh! cel mai tare lucru care l-am citit pe site-ul TeleSport!
"EDY DAI LA #@$% LUI CURT ANGLE!" ... Oamenii chiar n-au trecut peste asta? cred ca nu din moment ce Telesport difuzeaza aceleasi gale OVER and OVER AGAIN!!!

Oricum, ma socheaza faptul ca am vazut pe acel site, pe langa copii teribilisti (vezi mesajul celor din clasa a VI-a ;) ) si cativa nostalgici ...

Runner scrie ...
Nu mai este wrestlingul ala de calitate....Ma refer la WCW, WWF la cei care au facut istorie in aceste sport..........Hogan, Sting, Vader si multi altii...
Eddi Guerero este doar un tehnic ca toti mexicanii, nu merita centura...,Chris Benoit DA asta cel putin a luptat mult ca sa ajunga asa cum este el acum...

Morphu scrie ...
Wrestlingul nu mai e ce a fost......imi amintesc vremurile cand era Sting, Hogan, Diamond Dallas Paige, Kevin Nash si mai ales preferatul tuturor Billy Goldberg....atunci spectacol....

si inca ceva....daca tot difuzati wwe, difuzati si luptele femeilor....cred ca ar avea un real succes......cine nu ar dori sa vada....pe Trish Stratus..pe Lita....Torrie Wilson....Stacy Kiebler...intr-o confruntare "Bra and Panties Match"....))

Plus revolta populara ... :ok:

Anonimu scrie
de reluari m-am saturat aveti de gand sa mai dati.
Jehn Cena is the best.

Big Sexy
27th January 2005, 19:46
Ahahahaha ... you are killing me man ... si inca nu au inceput aia din categoria "edi ghelero is da best ... lololol"

Reaper
27th January 2005, 21:51
Eu am zis ca nu ma apuc sa citez din telesport, dar daca tot v-ati apucat sa dau si eu doua exemple:
- "underteker e cel mai tare din lume nimeni nu poate sal invinga si sa se confectioneze masti cale lui rei misterio,si cd-ul lui john cena joni tanganomis in
campulung muscel si masti cale lui rei misterio va iubesc"
- "difuzati si galele ,de la rasalmaeia "
And the list goes on. Tot respectul pentru Cezar Cioc, dar comentariile de la wrestling sunt mai tari decat perlele de la umor.ro

JointLover
27th January 2005, 22:40
Nu am mai intrat pe www.telesport.ro de o vesnicie. Dar dupa ce am citit cele postate mai sus am intrat pe site. Nu stiam ca a devenit un site informativ; de exemplu voi stiati ca Tripel Eici este din Barlad?... nu ma credeti? Priviti ce a scris un fan al wrestlingului din romania:

"TRIPLE H CEL MAI PROST DIN BARLAD PE NUME CONDURACHE ALEXANDRU!
CEL MAI FRAIER DIN BARLAD CARE NU STIE DECAT SA BATA PE NISTE DROGATI DE PE STRADA." de ALIN

Stiu la ce va ganditi ... nici mie nu-mi vine sa cred. :o:

Big Sexy
27th January 2005, 23:26
Tocmai am citit si eu tot ce a fost scris pe acolo. ce bine ma simt pe aici pe OLS!

Reaper
28th January 2005, 01:49
@HitScum
Mesajele citate de tine cred ca sunt cele mai bune de pe telesport.ro
@JointLover
Am citit si eu mesajul ala. Si apoi am citit iar mesajul ala. Si l-am tot citit si tot nu-mi venea sa cred ce citesc.
@Big Sexy
Sunt sigur ca toti ne simtim bine aici pe OLS ca doar de asta inca suntem aici.

Tocmai mi-am dat seama ca am devenit senior. /hello /hello
Party time! :yeah:

Heath Scumm
28th January 2005, 13:43
Originally posted by eddie guerrero in thread Pro-Wrestling
ce mai e nou?

Nota personala: Chiar asteapta raspuns la intrebarea asta??? :rolleyes:

Reaper
30th January 2005, 22:35
Din cauza slabei activitati pe forum in ultima vreme m-am gandit sa fac ceva sa mai inviorez situatia. Mi-am stors putin creierii si am obtinut 3 thread-uri. Sper ca acestea sa genereze idei noi si, implicit, posturi noi.

Heath Scumm
2nd February 2005, 11:58
Originally posted by EmpTy
Multumesc si bine v`am gasit! Nu stiam de forumul acesta desi am cautat indeajuns pe net. Ma bucur ca exista aja ceva!

JointLover
2nd February 2005, 23:12
Ce draq se intampla pe forumul asta io' stiam ca nu poti sa-ti pui avatar decat dupa ce depasesti 50 de posturi si ai o vechime de o luna, parca, nu? Pai nu cred ca se aplica la toti pentru ca vad ca ionutz_1975 are deja avatar cu Randy Orton. Dak nu ma credeti priviti:

Reaper
2nd February 2005, 23:51
Am vazut ca are avatar. Bravo lui ca si-a ales unul din sfera wrestlingului. Si eu am postat de 50 de ori ca si tine sa ma aleg cu un avatar, dar de atunci s-au schimbat regulile. Oricine poate sa isi puna avatar, chiar daca nu are nici un post. Ca sa-l citez pe un prieten: Vadim "a schimbat regulile in timpul jocului". Oricum mie imi da o mai mare satisfactie avatarul cand stiu ca am muncit pentru el.

Big Sexy
3rd February 2005, 10:41
fatilor am fost de dimineata la Marriot la o sedinta si seara am fost tot acolo laun restaurant cu specific arab. Nu am cuvinte sa exprim ce am vazut acolo. nici nu banuiam ca in Romania exista asa ceva. Intrarea face orice bogatas sa se simta mic si neinsemnat, iar eu unul ma simteam ca un fir de praf. Este mai mare decat orice am vazut in vreun film si cu scari de marmura largi cam de 5 metri si in forma de melc. Totul este tapisat si are un aspect de 1900. Erau o groaza de oameni imbracati extraordinar de elegant care stateau la niste masute (unele incrustate in lemn) si beau cafea si citeau Times. poti sa juri ca esti intr-un film de epoca. Plus ca seara, la restaurant, (inca mai miros a ustoroi) mi s-a redefinit ideea de mancare arabeasca. Eu sunt un mare fan al acestui tip de mancaruri extraordinar condimentate insa in momentul in care am gustat/bagat in mine ca porcul din cele peste 10 tipuri de mancaruri/ amestecuri/salate/fructe de acolo am ramas complet indragostit de mancarea cu specific arabesc si de luxul din Marriot.

Buurrrrp ... scuzati mirosul de usturoi ;)

Heath Scumm
3rd February 2005, 19:32
Heh! ... Yo am fost din nou in clubul in care ma duc in fiecare miercuri din motivul de a mai schimba decorul! Si nu a fost chiar as a bine, cred de fapt ca a fost cea mai urata seara pe care am prins-o vreodata ...

Singura piesa pe care am putut sa ma agit si care chiar mi-a placut a fost Limp Bizkit - Faith (pentru necunoscatori, e o piesa de pe primul lor album - 3$ Bill Yall, cand Bizkit bagau Rapcore, nu vrajeala asta de 2 bani pe care o canta acum)

M-am saturat de Rage Against The Machine ... desi e singura trupa pe care o mai pot suporta in acest club, printre acorduri groaznice de Cradle Of Filth ori pitigaieli Iron Maiden ...

Nota: Parerile de mai sus reflecta strict gusturile mele muzicale ... nu ma iau de oamenii care asculta Cradle sau Maiden ... Bravo lor!

Reaper
3rd February 2005, 22:07
Eu ascult Cradle of Filth, deci bravo mie. De asemeni mai ascult Haggard, Within Temptation, Lake of Lears si NightWish. Prefer, in general, balade rock. Alta formatie care imi place e System of a Down. Si bineinteles ca nu pot sa uit de Evanescence. De fapt ascult de toate, dar era vorba despre rock si am accentuat preferintele mele in sensul asta. A...imi place si rock-ul clasic.
Altcineva, alte preferinte?
@JointLover
Am observat ca ti-ai schimbat semnatura. Care-i faza cu ideile astea despre moarte?

Big Sexy
7th February 2005, 23:05
Bei ce ma inerveaza rockerii astia pletosi cu tricouri cu metalica nespalate de ani de zile. Huuooooo!

Prietenii stiu ei ... ce stiu!

JointLover
8th February 2005, 22:07
Eu n-ascult rock (ascult doar: "Cheloo, Ombladon... PARAZITII") dar nici n-am nimic cu rockerii. Chiar as putea spune ca cele mai de treaba persoane pe care le cunosc sunt rockeri. Oricum daca e sa discutam despre genuri de muzica as putea spune ca ii urasc pe manelisti mai mult decat pe Radu Pilif ("Prietenii stiu ei.. ce stiu!" ;) ). Chiar... e careva pe forum care asculta manele... si se mandreste cu asta?

&Reaper: Mi s-a parut amuzanta semnatura asta si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa o folosesc, oricum nu am nici o treaba cu morti sau sinucideri... nu-s de mine astea (sunt destui care-ncearca)

Heath Scumm
9th February 2005, 11:42
Eddie Guerrero e sigur manelist ... luptatorul,nu user-ul ... sau poate si user-ul?

Sper ca nu!!!

Big Sexy
10th February 2005, 07:13
Superfaza: Am internet la serviciu, o sa aiba si sotia mea la serviciu si o sa am si acasa, in curand, internet non-stop. Ghiciti cine o sa traga cam 4-5 gb de wrestling/zi! This shit is insane!

Reaper
10th February 2005, 14:58
Ghiciti cine o sa traga cam 4-5 gb de wrestling/zi!
Cineva care are 3 linii decente la internet si fara ingradiri.
Acum ghititi cine foloseste 4 programe ca sa poata sa traga wrestling de pe net pentru ca pentru ca are limitari de nu le poate duce sau cine multumeste zeilor cand face download cu peste 3Kb/s! Now this shit is OUTRAGEOUS!!

Heath Scumm
10th February 2005, 15:29
Obsedatilor! Trageti voi ce trageti insa parriez ca nu ati apucat sa vedeti nici macar un sfert din cat ati download-at!!!
@ Big Sexy care nu a vazut lupta dintre Goldberg si The Giant ;)

Reaper
10th February 2005, 15:46
Not True! Not True!!
Am luat pana acum HBK Vs Bret Hart (Survivor Series '97) si l-am si vazut. De atunci (de aprox. 4 zile) incerc sa trag Impact de la TNA si abia am ajuns la 50%. Deci am vazut 100% din ce am download-at. De mentionat ca abia acum o saptamana am relizt ca pot sa trag wrestling de pe net fara sa apelez la bine-cunoscutul wrestlingmedia.

Heath Scumm
10th February 2005, 15:53
Hmm! :hmm:

Te informezi, nu gluma!!! ;)

P.S.:Si yo am net la serviciu insa momentan sunt la inceput si nu-mi pot permite sa downloadez. Insa, simt in curand o promovare asa ca wrestling scrie pe mine!

cutuma
20th February 2005, 23:49
Hai care face o fapta buna shi ma lamureste shi pe mine ca-s mai natang din fire. Cum e cu titlurile de campioni heavyweight. Raw are unul shi SD altul? Adica stiu ca JBL e cum ar veni the champ pt smackdown iar Triple H pt Raw dar parca intr-o vreme era un titlu absolut gen Undisputed Title. I'm puzzled.

Reaper
20th February 2005, 23:57
Eu nu tin minte de asa ceva. Chiar si inaine de WWE stiam ca este un titlu pentru WCW si unul pentru WWF. Poate sa fi fost vreun titlu WWE si sa nu stiu de el? M-ai facut si pe mine curios. Are cineva mai multe detalii?

cutuma
21st February 2005, 00:02
Pahi bine, shi atunci care-i faza cu Royal Rumble-ul?! Castigi ditamai bataia posibil pentru un titlu din cealalta diviziune?! I don't get it.

Mi-am amintit, Undisputed Title era parca inainte de separarea WWE. L-a castigat shi Hogan o data ca i-a rupt curu lui HHH.

Reformulez intrebarea. Care-i faza cu Royal Rumble-ul. Care-i premiul? :D

Heath Scumm
21st February 2005, 00:05
E asa cum a spus Decret! Initial era un Undisputed Champion ... Primul a fost Chris Jericho care l-a invins pe Stone Cold cu ajutorul lui Booker T.!

Apoi, Vince Mc Mahon a renuntat la povestea cu lupta dintre WWF si alianta WCW/ECW brusc si foarte nasol ;) ... a fost o manevra esuata ... a creat o alta forma a luptei WWF vs alianta ... SD era federatia lui Vinnie Mac, Raw era cindusa de Ric Flair ... in urma unui Draft, fiecare isi alegea cate 20 luptatori si fiecare avea titlurile proprii ... povestea s-a oprit iar ... si acum exista 2 titluri la grei World HeavyWeight in RAW(care e fosta centura WCW) si centura WWE in SD care e un jaf de centura(da e tot pt. grei:))

Heath Scumm
21st February 2005, 00:12
Originally posted by BJJ ... pentru cei interesati!

In ultimii zece ani, lumea artelor martiale a fost revolutionata de competitii precum Ultimate Fighting Championship si Pride, competitii ce au permis aflarea unui raspuns la intrebarea "Care este cel mai bun stil de arte martiale". Aceste competitii au aratat in mod repetat ca stilurile de lupta corp-la-corp, in frunte cu BJJ, domina lupta. BJJ porneste de la premisa ca rezultatul oricarei lupte poate fi (si de cele mai multe ori va fi) decis la sol. In timp ce majoritatea artelor martiale studiaza lupta "in picioare", specifica primului stadiu al unei interactiuni violente, BJJ se concentreaza asupra luptei "la sol".

In primul rand insa, BJJ este un sport placut, nonviolent, ce nu implica lovituri. Dexteritatea, mobilitatea si abilitatea de a urmari o strategie "de joc" sunt mai importante decat masivitatea sau forta fizica. Antrenamentele de BJJ, prin natura luptei la sol, dezvolta forta musculara, coordonarea, viteza, mobilitatea si rezistenta la efort.

Antrenamentele noastre se desfasoara in cadrul salii S.I.G, aflata langa Piata Muncii. Sala este spatioasa (peste 200 mp), cu o suprafata enorma de saltele (de calitate), si saci de box. Dorim sa popularizam BJJ si MMA (Mixed Martial Arts) in Romania. In acest scop, NU percepem nici o alta taxa suplimentara in afara costurilor implicate de plata chiriei salii, in concluzie, pe masura ce numarul celor care participa la antrenamente va creste, costul lunar va scadea. Informatii in legatura cu adresa salii pe PM sau la tudor_bjj@yahoo.com

Programul saptamanal este: LUNI, MIERCURI, VINERI de la 18.30. Sunteti invitati sa participati oricand la un prim antrenament, fara nici un fel de obligatii financiare.

Instructorul de BJJ are pregatire in stagii alaturi de Royce Gracie (3 ori campion UFC), Robin Gracie si Rodolfo Amaro. Vom adauga in scurt timp si poze de la aceste stagii, poze cu sala, si poze legate de BJJ in general.

Incepand din mai ni se va alatura Gerald Strebendt ca instructor ( http://www.sherdog.com/fightfinder/...?fighterid=2327 , luptator MMA in competitii ca Pride, UFC, KOTC s.a., centura maro in BJJ sub Eddie Bravo). Sunt in masura sa va anunt ca cei care vor face parte din clubul nostru pana la sosirea lui Gerald in Romania, nu vor plati nici o suma suplimentara pentru antrenamentele sale.)

In cel mult 3 luni vom organiza prima competitie de Submission Fighting (lupta la sol) din Romania, pe regulile competitiei ADCC, la care vor fi invitati sportivi din toate disciplinele (BJJ, judo, lupte, kenpo, wu-shu etc.). Iar peste alte 3 luni prima competitie de MMA.

Orice intrebari pe PM sau la tudor_bjj@yahoo.com . Considerand ca acest mesaj nu este de natura publicitara (nu exista beneficii financiare - taxa lunara, dupa cum am mentionat, acopera doar costurile salii), rog administratorii sa nu stearga threadul.

cutuma
21st February 2005, 00:14
HitScum, shi-atunci cum e cu Royal Rumble-ul. Batista acuma cu cine se bate? Cu JBL sau cu Triple H? Si daca se bate cu JBL...shi castiga... cum o sa-shi apere titlul, se muta in SD?!

Heath Scumm
21st February 2005, 00:25
Ar trebui sa purtam discutia asta in thread-ul WWE! :)
Aici e un thread pentru discutii in afara wrestlingului!

OFF TOPIC
Daca Batista alege sa-l infrunte pe JBL asta inseamna ca va trebui sa se mute in SD!

cutuma
21st February 2005, 00:30
Pahi am postat aici ca nu stiam unde shi nu vroiam sa fiu off-topic.

Deci Batista are dreptul sa aleaga cu cine se bate? Tare....deci Batista vs Triple H...asta-i de vazut :)

Reaper
21st February 2005, 00:34
OFF TOPIC
Daca Batista alege sa-l infrunte pe JBL asta inseamna ca va trebui sa se mute in SD!
Asta e prea tare: OffTopic in Cafenea!! Daca aveam la dispozitie Smiley-ul ala din yahoo.messenger care se tavaleste de ras il puneam, dar multumiti-va cu improvizatia asta :D + :happy + :D

Heath Scumm
24th February 2005, 12:56
Un lucru cu care ma mandresc ... am iesit pe locul 4 in concursul de Trivia de pe www.tnawrestling.com ... am raspuns gresit doar la 2 intrebari ...

Official TNA Trivia Game :: Top 50 Scores
Rank Player Score Date / Time
1 tknippa 1500 February 24, 2005 at 1:24am
2 occfan 1500 February 24, 2005 at 1:24am
3 JHardy4life 1390 February 24, 2005 at 1:23am
4 HitScum 1280 February 24, 2005 at 5:50am
5 Andy_X 1060 February 24, 2005 at 5:40am

Big Sexy
24th February 2005, 13:21
un roman in topul lor. You kick ass! Ai primit ceva pentru performanta sau cum? SI cate intrebari au fost?

cutuma
25th February 2005, 23:14
@Big Sexy, pe threadul de pronosticuri glumisem doar, nu trebuia sa ma iei in serios :( Shi totushi cred k greshesti, locul 2 nu se desfinteaza niciodata.

@Hit Scum, de ce a disparut postul meu despre ICP de pe ABC Game....ca nu era offt-opic? JOS CENZURA :)

Reaper
26th February 2005, 00:00
De fapt la sporturile de iarna chiar se desfiinteaza locul urmator daca 2 sporturiosi( da,da stiu: sportivi) de iarna au acelasi rezultat. Uita-te prin thread-ul destinat sariturilor cu schiuri. Fac eu pe acolo un concurs de pronosticuri. Si la un moment dat Roar LJOKENSOEY si Adam MALYSZ au obtinut locul I si nimeni locul II.
@Big Sexy
De ce ai privit sporturile de iarna pana anu trecut. Vreau sa zic de ce nu le-ai privit si anu asta?

Triple H
26th February 2005, 00:22
Lume, imi cer scuze ca am parasit forumul cam de mult timp but I'm more trying to conquer the DARK THRONE. Recruiting citizens, buying armors, assasinating sentries ;)

Va astept pe toti in modul text : www.darkthrone.com
Fuck*ng addiction, There's no cureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :evil:

Big Sexy
26th February 2005, 00:38
aham, din cauza ta cu duma aia am ajuns eu in halul asta - parca il si vad pe cosmin cu o mutra inocenta da si tu click acolo sa imi dia un cetatean - si asa am devenit addict, d ela un simplu click:

da-mi si mie un cetatean pe pest_jack
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30294R30226E30226K30226E30260T3024 3

si inca unul pe Decron
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30277B30243A30328W30328I30294Q3031 1

cutuma
26th February 2005, 08:37
Okey Reaper. My bad.

P.S. Stiu etapa la care te referi, una dintre putinele in care finlandezul zburator n-a facut legea :)

Heath Scumm
26th February 2005, 11:08
@Hit Scum, de ce a disparut postul meu despre ICP de pe ABC Game....ca nu era offt-opic? JOS CENZURA :)

Ce spui Vasile? Uite ca postu tau e okay si bine!;)

http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=206946&postcount=95

Heath Scumm
26th February 2005, 11:10
@ Big sexy

NU! Nu primesc nimic mai mult la jocul de trivia decat faima de a fi cel mai bun cunoscator de TNA din Romania! :evil:

Vrea cineva sa ma conteste? Inscrieti-va pe www.tnawrestling.com

cutuma
26th February 2005, 11:16
io-s mai de la tzara shi miop pe deasupra, sorry Hitman :)

cutuma
7th March 2005, 13:10
Ce-i ma cu activitatea asta pe-aici ... ati uitat de forum ? :(

Vreau sa deschid un thread despre entrance theme-uri, comentatorii shi toate aspectelele non-ring ale wrestlingului....o idee buna sau nu?

Big Sexy
7th March 2005, 13:46
E o idee buna ... apatismul asta are multe explicatii insa nu rezolva roblema - de exemplu eu si hitscum (probabil) am ajuns satui - uita-te cate posturi avem amandoi si covarsitoarea majoritate sunt la wrestling. Restul au motivele lor - e trista situatia insa cel mai convenabil e sa o punem pe seama asteniei de primavara :D

JointLover
7th March 2005, 16:59
Nu prea cred ca o sa mai frecventeze cineva forumul asta (sunt pesimist din fire). Deja unii nu mai intra decat sa desfasoare luptele din arena sau nici macar pentru atat. Pai sa fim seriosi numai HitScam si BigSecsi (sper ca n-o sa va luati si voi de mine ca Issue ;) ) mai posteaza pe forum. Si, ma rog, pe locul doi Reaper, DECRET si altii. Nici eu nu prea mai scriu pe aici, numai intru sa vad ce au scris ceilalti si ies...

Imi amintesc ca HitScum isi punea intrebarea intr-unul din threaduri daca peste un an o sa mai fim cu toti aici prezenti pe forum. Raspunsul era, evident, optimist... dar, din pacate lucrurile s-au cam schimbat

PS: Vreau cetateni :) Hai ... Bagati
http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30294I30328P30345Z30243H30311N3022 6

Big Sexy
7th March 2005, 18:35
partial ai dreptate ... in alta ordine de idei ... lame ass - nu stii ca intr-o luna maxim baga goldul si se reseteaza conturile? Nu te mai chinui :D

You have been recruited into the army of JointLover
JointLover is a level 1 Elf Thief
You have just increased JointLover's population to 27.

Heath Scumm
7th March 2005, 19:21
LoL :) ... eu sunt al 28-lea "cetatean"!

Asaaaaa ... imi pare foarte rau aca activitatea moare incetul cu incetul, mai ales ca acum da wrestling si pe Eurosport...un motiv in plus ca sa analizam wrestlingul dupa ce il vedem la TV ... insa asta e!!!

Heath Scumm
7th March 2005, 19:48
Nu stiam unde sa includ acest anunt/rugaminte asa ca o voi face aici ... asadar ATENTIE!!!

Regret nespus faptul ca in trecut aveam "legaturi" cu multi oameni obsedati de wrestling din Romania cu care insa am rup legatura in timp ... pentru a evita ca un asemenea lucru sa se intample din nou, va rog sa imi trimiteti pe PM adresele complete ale fiecaruia dintre voi ... chiar daca la un moment dat activitatea de pe acest forum va ajunge la 0(zero), cei care ne cunoastem de pe aici ar trebui sa continuam sa ne dezvoltam pasiunea ...

Am numerele de telefon ale unora dintre voi insa ar trebui sa colaboram mai mult ... de pilda, vara trecuta am avut norocul de a ma intalni la mare cu Big Sexy si cu Triple H.(nota:sa nu va imaginati ca Triple H. userul arata ca Triple H. luptatorul; e o greseala frecventa :) )... a fost o experienta chiar placuta ... mai aveam putin si dadeam si peste Issue da' a plecat cu putin timp inainte ca yo sa ajung acolo! Poate mai repetam chestia asta cu alti/mai multi participanti! ;)

JointLover
7th March 2005, 20:20
Apropos de wrestlingul de pe EuroSport: Tin sa "multumesc" companiei de cablu Mega TV pentru ca nu da EuroSport ... o sa stau si o sa ma uit in continuare la reluarile de pe TLsport pana o sa mi se-acreasca de vocea lu' CLC.... stiu... trist.... asta e viata, e grea.

In alta ordine de idei, inspirat de forumul "Baschet, NBA si alte alea" propun sa facem un thread in care sa le povestim comentatorilor cum ar trebui sa comenteze... io stiu ...tehnici de lupta.... pe scurt sa le impartasim cunostintele noastre despre wrestling

cutuma
7th March 2005, 20:31
ba cu tot respectul but don't make me hurt you. Ma chinui de atata timp sa gasesc un forum romanesc de specialitate shi il gasesc in coma...huoo :)

Eu voi continua sa postez pe forumul asta chiar daca o sa ajung la un mom dat sa vb singuri. Acum m-apuc de threadul de care vorbeam...

Asta-i importanta! Am scris si pe threadul de RIP despre meciul Owen Hart - Stone Cold insa dupa multe vizionari am impresia ca Owen a facut-o intentionat. De cand ma stiu TombStone-ul se face cu finalul pe genunchi. Owen l-a pus pe Austin cu capul suficient cat sa nu-l raneasca la finishul normal DAR s-a aruncat in fund facandu-i praf gatul. Am i right?

Rey619
8th March 2005, 20:40
u are right..... owen i-a rupt gatul lui stone cold pt ca s-aaruncat in fund...
by the way..... I apologies pt absenta extrem de indelungata... sper ca de acuma o sa pot fi si eu un membru mai activ si sa reusesc si eu sa-iconving pe ai mei sa-mi puna net acasa... ....imi cer scuze inca o data

cutuma
8th March 2005, 21:59
@Hitscum

Te rog frumos la finisherul caracterului meu sa pui in paranteza ca miscarea este de fapt un Ivory Falcon Arrow....ca intamplator am descoperit-o in WWE Raw jocul shi am vazut k asha se numeste. Deci n-am facut decat sa inventez o miscare care deja exista :(

Reaper
8th March 2005, 22:07
Reeeeey!! Rey s-a intooors! Welcome back ol' champ. Sper sa nu ne mai parasesti. Am dus lipsa stilului tau de lupta. Adu-l inapoi si pe Stryk3r. We need u back.
Cause Reaper said so!

Big Sexy
8th March 2005, 22:37
Rey bine ai revenit omule, credeam ca ai murit ... hai convinge-i pe ai tai ca avem nevoie de oameni sa dezmorteasca WRM.

Heath Scumm
14th March 2005, 18:12
Hmmm! Tre sa moderez pe aici!!!

Din fericire azi am avut net! Din pacate, e ora 18.00 si tre sa plec acasa pt. ca am avut o zi grea! Hai ca poate vorbim maine!!!

cutuma
14th March 2005, 19:24
Cand e urmatorul PPV in care sa debuteze shi personajul meu cu finisher de diva? =))))

Heath Scumm
15th March 2005, 11:44
Am decis ca luna martie sa fie P.P.V. - free! Cine vrea sa se lupte, sa o faca insa in luna martie nu va fi nimic special organizat!

In Aprilie vom reveni la P.P.V.-uri!!! :ok:

Reaper
15th March 2005, 23:08
Lamureste-ma, te rog, de o chestie. Vrei sa spui ca nu va exista luna asta lupta dintre Gheorghe si Reaper pt Tv Title? Sau daca va exista o lupta intre cei doi (daca vrem noi) atunci asta nu va fi pt Tv Title?

Heath Scumm
16th March 2005, 09:24
Ba da! Finala Turneului se va tine insa voi veti alege cand! Poate fi chiar si luna asta!!! oricand!!!

Heath Scumm
22nd March 2005, 14:38
Se pare ca WRM si activitatea de pe forum s-a mutat pe Yahoo Messenger ... :)

E si bine, e si rau ... cred ca forumul are farmecul sau ... n-ar trebui neglijat!!!

In alta ordine de idei HitScum si BlackShad au inceput o lupta pe Messenger insa n-au mai terminat-o datorita unei "conferinte" de 6 oameni!!!

Bucati din lupta ...

j3ppy: GooD Evening everyone..we're here to see a what i supose to be a thriling match betwen BlackShad and Hitscum.Last night they had a tough encounter which ended by the hammer.Let's see who is going to be the winner,who will make justice?
j3ppy: Slipknot-666.Toata lumea este in picioare si huiduie,intra in scena BlackShad,cel care acum o seara l'a determinat pe Hitscum sa iasa pe targa afara dupa lovitura grea primita de prietenul lui BlackShad.....Barosul!
hitscum: In uralele multimii intra Johnny Hero, cel mai iubit luptator din federatie ... bate palma cu cativa admiratori de pe margine dupa care saruta o fata din public ... Lumea e in delir ... Johnny Hero intra in ring si pune mana pe un microfon ... vrea sa spuna ceva insa zgomotul publicului il acopera ... Charisma acestui luptator trece prin acoperis ... Vrea sa spuna ceva ... Ba nu! I-a aruncat microfonul in fata adevrsarului sau si arbitrul bate gongul ... Lupta a inceput!
j3ppy: Johhny Hero porneste cu catziva pumni aplicatzi lui BlackShad...l'a prins bine la coltz..OMG...BlackShad aplica un genunche sub centura lui Johnny Hero..trebuie se mentzionez..ca este o singura regula in aceasta lupta...nu exista reguli,este un street fight, la cerintza lui Johnny Hero.BlackShad porneste cu un Uppercut,Hero este la pamant,il ridica pe acesta,il proiecteaza in corzi....Ooooo!un cot in plina figura, de necrezut BlackShad aduce sange in ring dupa numai 2 minute,BlackShad incepe sa'l calce in picioare pe Johnny Hero,apoi incepe sa urleeeeeee spre public!
hitscum: Hero e in pericol ... se retrage intr-un colt incercand sa se regrupeze ... se ridica de corzi si se clatina ... BlackShad se simte increzator in fortele proprii ... dar intra direct intr-un Spear venit de nicaieri ... BlackShad e la pamant in agonie

Heath Scumm
23rd March 2005, 08:59
Nu ca ma laud ... dar ieri a fost data o situatie generala a celor 6050 :o: de useri de pe site-ul TNA inscrisi la TNA Trivia ... aceasta ierarhie a fost facuta in urma quiz-urilor din ultimele 5 zile ... si tinand cont ca in ultimele 5 zile nu am facut decat un quiz ... asta spune multe :cool:

.................................................. ..
34 Dave Gravedigger
35 Suplexer
36 spanky
37 HitScum
38 shuls
39 mryoungcom
.................................................. ....

Fiti atenti la pozitia numarul 37 ... :)

Heath Scumm
31st March 2005, 09:45
................................
25 Monkey boy 1060 March 30, 2005 at 10:13pm
26 Krys Hardy 1060 March 30, 2005 at 10:47pm
27 HitScum 1060 March 31, 2005 at 1:41am
28 daiceman2474lyfe 950 March 30, 2005 at 10:00am
29 Ace2002 950 March 30, 2005 at 4:04pm
30 JJKing 950 March 30, 2005 at 4:20pm
31 Jeffhardy_525 950
.................................................

HitScum Rulz in TNA Trivia ... intr-o zi am sa fiu campion!

Heath Scumm
31st March 2005, 11:46
Vreau sa fie cald ... vreau sa nu mai muncesc ... vreau sa stau toata ziua sa ma uit la wrestling ... vreau sa ma intalnesc cu prietenii/prietenele :) ... VREAU LA MAREEEEE!

O sa mai fac vreodata toate astea?

HitScum e deprimat ... moralul scazut ...

JointLover
10th April 2005, 14:18
Scuzati-mi absenta de pe forum... dar din pacate nu prea am avut timp.... pe cine mint, adevarul e ca nu am avut chef ... am stat toate zilele precedente in pat... dormind... m-a cuprins lenea de primavara. Oricum se pare ca vremea tine cu mine si cu HitScum si afar' se-ncalzeste... iee...

Mi-am pus alt avatar, va place? (v-am innebunit cu avatarurile mele)

Heath Scumm
11th April 2005, 09:29
Asa ... se pare ca forumu' a murit cam de tot ... se mai zbate ocazional precum gaina dupa ce i-a fost luat gatul ... that sucks! Killing chickens, I mean!

Edit ...
Heheh! Acu mi-am dat seama ... eu port un tricou pe care scrie "Choke the chicken!" ... Unu' sugruma in disperare o gaina!:rolleyes:

Big Sexy
11th April 2005, 09:32
heh, dap, tare amuzanta faza, asta arata ca a fost tinut artificial in viata si nu a existat un interes real din partea majoritatii userilor. Pacat! A fost distractiv. R.I.P. :D

Heath Scumm
11th April 2005, 10:02
Voi mai posta din cand in cand pe aici insa cred ca asta a fost cam tot ...

Oricum, trebuie stiut ca acest forum va avea activitate chiar daca voi fi singurul care va posta aici!

Pentru cei interesati, mi-am mutat marea majoritate a activitatii pe forumul de pe www.obsessedwithwrestling.com ... este un forum cu peste 600 de useri care chiar stiu foarte multe lucruri legate de pro-wrestling ... cu ocazia asta invat si eu lucruri de la ei si ... cine stie? Poate ne mai intalnim pe acolo!

KingLion
12th April 2005, 13:39
heh, dap, tare amuzanta faza, asta arata ca a fost tinut artificial in viata si nu a existat un interes real din partea majoritatii userilor. Pacat! A fost distractiv. R.I.P. :D

Hey....ce a vrut sa fie asta. in LOC tu sa sustii acolo sus si tare...ca WRM continua...ce faci cedezi....gasim noi alti USER care ar putea sa fi interesati...de ce CEDATI asha repede...Shtiu si eu am lipsit destul de mult timp de aici...dar acum sunt aici....ptr. moment :) .....shtiu inainte se intra foarte des aici....nu exista dim. sa intru si sa nu gasesc cate 10-20 mesaje NOI...dar asta a fost frumos...si poate daca incercam si nu cedam O SA MAI FIE....

Triple H
12th April 2005, 17:07
oricum aici se poate spama nu?:)
sau poate ar fi bun un nou inceput adica sa migram se alte parti ;)
www.alienvault.com/forum :D

BlackShad
12th April 2005, 23:03
Hmmz,nu cred ca forumul a RIP-uit,se mai vorbeste,dar ma gandeam ca poate ar trebui sa evolueze,i mean,pentru un numar de posturi sa ai acces la un meci de wrestling or something..i know..the ideea sucked..but i tried.

Big Sexy
13th April 2005, 11:14
pai este o regula ce te obliga sa faci post-uri pentru a avea acces la meciuri si la nr de personaje controlate. Insa exista si mentiunea ca trebuie sa fie de calitate post-urile ca altfel ajungeam ca pe telesport. Ce i lipseste subforumului sunt un influx constant de oameni noi.

Heath Scumm
13th April 2005, 11:59
Hey....ce a vrut sa fie asta. in LOC tu sa sustii acolo sus si tare...ca WRM continua...ce faci cedezi....gasim noi alti USER care ar putea sa fi interesati...de ce CEDATI asha repede...Shtiu si eu am lipsit destul de mult timp de aici...dar acum sunt aici....ptr. moment :) .....shtiu inainte se intra foarte des aici....nu exista dim. sa intru si sa nu gasesc cate 10-20 mesaje NOI...dar asta a fost frumos...si poate daca incercam si nu cedam O SA MAI FIE....

Ma ... nu vreau sa fiu Hater da' tu nu ti-ai postat nici macar finisherul de la ultima lupta care sa- intamplat acuma 2 luni ... asa ca ... WRM s-a cam terminat ... a fost lasata o luna fara ca noi (Eu si gabi) sa ne mai bagam in vreun fel deoarece se pare ca tot timpul marele conflict era intre mine si el ... am vrut sa vedem daca se mai face ceva chiar daca noi nu mai suntem sa postam ... daca se mai organizeaza vreo lupta,asa,de amuzament! Se pare ca nu a fost cazul ...

Issue a revenit si a spus ca vrea sa fie comissioner pentru inca o luna insa cum sa fii comissioner daca nu mai exista oameni interesati sa lupte? Poate ca interesul s-a mutat catre alte activitati ... e normal sa fie asa ... totusi, cand mai aveti timp, mai postati cate ceva pe forum ... am mai putea mentine contactul intr-o forma sau alta!

Reaper
13th April 2005, 20:12
Am mai scris postul asta o data dar datorita celor de la ASE nu a mai aparut asa ca le doresc acestora o moarte rapida si fara dureri (dar mai ales rapida, cat se poate de rapida). Dar sa revenim:
@HitScum
De ce generalizezi ca nu mai exista oameni interesati sa lupte? Eu l-am provocat pe Triple H. Pacat ca nu a gasit timp macar sa-mi raspunda. As fi vrut sa-l provoc si pe The One, dar m-am gandit ca efortul meu va avea acelasi rezultat. DECRET a adus al doilea Legitimete Athlete in federatie. Am vrut sa-l provoc si pe el dar am zis ca "oricum o sa mi-o iau de la Gheorghe. De ce sa iau bataie 2 luni consecutive doar pt spectacol?".
Alta chestie: WRM mai traieste datorita tie, lui Gabi, lui JoinLover, lui Issue, lui DECRET si mie. Deci nu mai organizati chestii asa, de amuzament, mai ales cand detii cele mai importante 2 titluri.
Alta alta chestie: Issue s-a descurcat f bine ca si commisioner asa ca mi se pare normal sa fie si luna asta atat timp cat nu exista contracandidati.

Heath Scumm
14th April 2005, 14:01
@ Reaper

Uite cum facem ... eu inca sunt in faza asta cu WRM! adica mi se pare o activitate interesanta atata timp cat nu sunt suprasolicitat ...

Oricand accept orice provocare ...

Reaper
14th April 2005, 14:26
Deci, de fapt, vrei sa spui ca e stabilita treaba si nu mai facem lupte organazite lunar? Nici macar astia care am mai ramas?
Eu cam asta am inteles din ce ai spus tu. Asa voi face urmatoarea chestie: Reaper trebuie sa lupte cu Gheorghe ca asa ramasese; cat despre Anarchist si Gladiatorul avem niste treburi neincheiate legate de titlul pe echipe. In curand apare si (re)provocrea oficiala.

Heath Scumm
14th April 2005, 16:29
Nu vreau sa insinuez nimic ... doar ca momentan suntem doar noi 2 care intram pe forum ...

Se pare ca vom amana temporar activitatea WRM lunara si vom reveni la origini, organizand lupte de placere, ocazional, insa cu titlurile WRM puse in joc acolo unde este cazul!

Sugestia mea ... contacteaza-ti adversarul si incercati sa incheiati turneul pentru WRM Television Title cu o lupta ... poate, cine stie? ati putea relansa WRM-ul!

Big Sexy
17th April 2005, 13:31
Ehh uite ca am revenit eu cu post-uri masive. Pe de alta parte va rog sa intrati pe www.alienvault.com/forum si sa postati si pe acolo. Va raman recunoscator :)

cutuma
18th April 2005, 20:12
am ramas doua saptamani fara net din motiv de administrator de retea f. destept dar care nu e in stare sa scrie un mac cum trebuie. cand am timp citesc toate threadurile shi imi duc la capat niste promisiuni (sorry hitman)

Reaper
18th April 2005, 21:32
Tu crezi ca ai probleme cu administratorul de retea? Don't even get me started on that.
Sunt si eu curios: cine-i Hitman?

cutuma
18th April 2005, 22:27
Hitman e Hitscum bre :D

Heath Scumm
19th April 2005, 17:00
Hitman e HitScum ... desi as prefera sa fiu HitScum, si nu HitMan ...

Ghiciti ce port pe mine! Haideti ... GHICITI! ... E un tricou ... alte indicii? ... da ...E CU WRESTLING ... si scrie RAW is JERICHO ... si inca ceva ... E ORIGINAL, facut de WWF Entertainment in 2000!!!

L-am luat dintr-un magazin de solduri, nou cu 160.000 lei (vechi) :)

Big Sexy
19th April 2005, 22:27
mda .. i H8 you more! Nu-mi vine sa cred ce noroc ai avut ... :)

BlackShad
20th April 2005, 22:08
Hitscum daca tot te'ai laudat,i'ai adaugat celebra barba lui jericho? :))

Heath Scumm
21st April 2005, 13:26
Celebra barba? La ce te referi?

@BlackShad ... stii ca poti sa-ti pui avatar,nu?

Reaper
22nd April 2005, 12:09
Am vazut si eu la mare un tricou cu "WCW is my Life" (asta cand eram eu mic si ma uitam la TNT). Si n-a vrut maica-mea sa mi-l cumpere si am plans... si am plans... Acum m-as fi laudat si eu ca am un tricou cu wrestling (macar pe perete ca oricum mi-ar fi ramas mic dupa cativa ani).
Imi mai spunea cineva ca a gasit chiar in Onesti un tricou cu Goldberg, dar de o calitate dezastruoasa: cica dupa vreo 5 spalari incepea sa se descompuna.

BlackShad
22nd April 2005, 19:13
Stiu Hitscum..am vrut sa'mi pun cateva dar sunt prea mari...so...n'am ce sa fac,vorbeam de look-ul lui Jericho,nasty thing..

Heath Scumm
25th April 2005, 14:07
Cand avea barba Jericho reprezenta ... atunci era unul din luptatorii mei preferati ... Jericho ca si heel e cel mai bun ... Jericho in postura de baby-face = o umbra a adevaratului Jericho

Big Sexy
26th April 2005, 12:12
La multi ani COSMIN!

Daca nu am putut ajunge noi la ziua ta ia uitati aici poze cu tort adevarat! /OLE/
http://www.alienvault.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=68

FERRARI LA PUTERE!!

Heath Scumm
26th April 2005, 13:22
Sa traesti!!!

Triple H
26th April 2005, 17:31
thankyou very much el gran luchadores ;)

in sfarsit o sa bage astralu telesport asa ca sper sa apuc sa vad wwe, in caz ca nu s-a prostit.

va tin la curent, adica in priza /OLE/

cutuma
4th May 2005, 13:23
Iar n-am net acasa shi nu se intrevad schimbari prea curand. :(

Heath Scumm
10th May 2005, 16:14
Faza zilei ... azi dimineata ma duceam in statie sa iau un maxi-taxi catre serviciu ... pe langa mine trec 2 arabi (nush din ce tara erau insa prefer sa le zic generic "arabi") ... unu' arata cu mana catre tricoul meu si-mi spun/ii spune prietenului sau - "STONE COLD STEVE AUSTIN" ... Eu zambesc, trec mai departe ... cand ma depasesc, astia 2 incep sa scandeze sacadat : " What? ... What? ... What? " ... nu-i bag in seama, mai merg cativa metri ... ei scandau in continuare ... m-am intors si le-am bagat si eu un WHAT? a la STONE COLD si ei au inceput sa chiuie de bucurie ca mai stie cineva cine e Stone Cold Steve Austin ... din pacate eram in intarziere(ca de obicei) asa ca n-am avut timp sa stau sa discut prea multe cu ei - oricum vorbeau engleza ...

Daca va intrebati ce-am mai facut, eu stau pe forumurile de pe www.obsessedwithwrestling.com ... incerc sa cresc in ierarhie ca sa pot downloada pay-per-view-uri rare (in regim dial-up :( ) si alte chestii ... am devenit deja un membru stabil al comunitatii, zic eu ...

Reaper
10th May 2005, 20:29
Tare faza cu arabii, dar am si eu o curiozitate: de ce in dreptul moderatorilor apare si iulian? S-a ajuns la concluzia ca tu nu dovedesti sa editezi sau sa stergi (daca e cazul) cele 2-3 posturi noi care apar in forumul de wrestling zilnic? Si, de fapt, ce legatura are iulian cu wrestlingul ca eu nu am vazut macar sa citeasca vreodata ce se scrie pe aici?

Big Sexy
10th May 2005, 22:35
offtopic :) iulian este moderator global!

Heath Scumm
12th May 2005, 14:22
Reaper ... te-am vazut pe OWW ... :ok:

Heath Scumm
12th May 2005, 15:22
www.planearium2.de/flash/spstudio.html ... vreti sa deveniti un personaj din South Park? :)

Profetu
12th May 2005, 16:20
Va salut,

mi-am facut un pic de timp ca sa postez pe acest forum, fara sa inteleg prea bine ce se intampla aici.
Am urmarit si eu doua campionate de Wrestling in liceu: WCW si WWF.
Primul mi se parea foarte slab, cu exeptia meciurilor cu Hulk Hogan si cei doi frati Hart (sper sa nu gresesc).
In ceea ce priveste al doilea campionat, era difuzat de RTL2 si era intradevar spectaculos. Aveam ca favoriti pe Razor Ramon si Tatanca, insa imi placeau si IRS, Heartbreaker sau Undertaker. Ma enerva tare Bam Bam Biggelow.
Va rog sa-mi spuneti si mie unde mai urmariti voi acum aceste transmisiuni si, pe scurt, care este esenta competitiei descrisa pe acest forum, bineinteles daca aveti rabdare si timp pentru acest lucru.

Reaper
12th May 2005, 21:19
A iesit la iveala si Reaper in versiunea South Park. Gasiti si explicatia pt care arat asa in link-ul afisat: http://www.tuxrepublic.com/forums/showthread.php?p=12030#post12030

Big Sexy
12th May 2005, 21:34
intamplator la link-ul ala trebuie sa te inregistrezi asa ca am aprecia daca ai posta tu aici explicatia.

Reaper
13th May 2005, 00:19
Este ciudat, foarte ciudat! Aproape de fiecare data cand intru pe subforumul asta vad mai multi guests decat users. Azi cand am intrat eram eu ca user si 5 guests. Acum, in jur de ora 12, sunt 3 guests. Deci fac si eu apel catre toti care nu sunt inregistrati deja si care viziteaza subforumul sa devina useri. Sunt sigur ca aveti si voi ceva de spus ca doar nu intrati pe wrestling numai ca sa vedeti ce este (sper). Deci, daca aveti ceva de spus in legatura cu wrestlingul, nu ezitati sa o faceti.
Regulile ar fi sa nu apara posturi fara continut cum ar fi "Smackdown" pe care HitScum in mod ciudat nu l-a sters inca sau sa nu injurati. Anything else goes so don't be shy!

KingLion
14th May 2005, 02:39
Salutare oameni buni ce mai faceti voi? Cum mai e viata?Care mai e treaba prin WWE?Eu in ultimul timp am fost foarte ocupat la munk si nu prea am mai intrat....iar acum a inceput forfota bac-ului simulari online si multe chestii de genul asta...care tin de bac...acum sunt la un prieten si din cate vedeti e destul de arziu...eu stau in pat cu laptop-ul pe picioare si tastez(ce sa ii faci ma laud si eu nitel) si din cand in cand mai arunc cate un oki la Monitorul de la calculator...ne uitam la RunDown cred ca e destul de bun filmul ink nu am apucat sa-l vad pana acum cu toate ca-l am de ceva vreme...sper sa se mai populeze si e aici ca....era frumos cand era...

Heath Scumm
14th May 2005, 17:35
Va salut,

mi-am facut un pic de timp ca sa postez pe acest forum, fara sa inteleg prea bine ce se intampla aici.
Am urmarit si eu doua campionate de Wrestling in liceu: WCW si WWF.
Primul mi se parea foarte slab, cu exeptia meciurilor cu Hulk Hogan si cei doi frati Hart (sper sa nu gresesc).
In ceea ce priveste al doilea campionat, era difuzat de RTL2 si era intradevar spectaculos. Aveam ca favoriti pe Razor Ramon si Tatanca, insa imi placeau si IRS, Heartbreaker sau Undertaker. Ma enerva tare Bam Bam Biggelow.
Va rog sa-mi spuneti si mie unde mai urmariti voi acum aceste transmisiuni si, pe scurt, care este esenta competitiei descrisa pe acest forum, bineinteles daca aveti rabdare si timp pentru acest lucru.

Pe scurt ... vad ca esti old-school :)

Lucrurile au evoluat mult de cand n-ai mai vazut tu wrestling ... acum exista alte federatii, WWF a acaparat WCW si ECW si s-a transformat in WWE ... cam tot ce ai nevoie sa afli despre wrestling gasesti pe acest forum ... stiu ca e mult de citit insa uita-te si tu pe unde te intereseaza iar daca intri mai des pe aici te punem in tema fara probleme!

Reaper
14th May 2005, 21:30
intamplator la link-ul ala trebuie sa te inregistrezi asa ca am aprecia daca ai posta tu aici explicatia.
"I hate one my roommates because he listens all day to 5-6 songs and he plays them real loud. Even when we'd try to sleep and we'd ask him to make less noise he would turn the music down so little that we don't even notice that.
It's a good thing that he stays up late because he usualy sleeps until noon. So lately I've been schedualeing my PC to open at 7:30 and to play any song of Ramastein or System of a Down. That way I get to wake up in time for school and teach the bastard a lesson of his own medicine."
Topicul era "What I hate". Am lasat explicatia in engleza, dar sunt sigur ca nu va fi o problema. Nu vreau sa fac publicitate, dar chiar nu este o idee rea sa va inregistrati pe forumul respectiv. Veti gasi tot felul de downloaduri pt jocuri, filme si alte chestii. In plus designul este identic cu cel al acestui site deci navigarea va fi foarte familiara.

cutuma
31st May 2005, 21:59
Ah, fi-mi-ar rau.... mi-e dor de forumu asta dar abia mi-am rezolvat pb cu netu. Dupa ce trece si beleaua cu bacu de peste cateva saptamani (respectiv admiterea) nu mai scapati de mine.

Va pup :p

Heath Scumm
1st June 2005, 10:14
Forumu e semi-mort ... :(

Pe mine si pe Reaper ne gasesti pe forumurile de pe www.obsessedwithwrestling.com desi Reaper e mai rar pe-acolo ... eu sunt un client stabil ... tre sa stii engleza totusi!

Pe-aici situatia stagneaza insa, cine stie? Poate la un moment dat treaba reinvie!:rolleyes:

Big Sexy
1st June 2005, 10:28
problema nu e ca trebuie sa stii engleza ci ca daca vrei sa scrii acolo trebuie sa fii la zi cu wrestlingul plus ca trebuie neaparat sa VEZI luptele la zi, ceea ce e cam dificil.

in alta ordine de idei:

http://img248.echo.cx/img248/9481/mesouthpark10wg.th.jpg (http://img248.echo.cx/my.php?image=mesouthpark10wg.jpg)

Heath Scumm
4th June 2005, 17:11
^^ U look like a Fuckin' Psycho! :)

Cat despre OWW, tocmai asta e partea amuzanta ... nici nu tre sa stii prea multe ca inveti de-acolo, din discutii ...

Sa va mai povestesc cateva chestii : In bazar in Vaslui sunt tricouri cu wrestling ... costa in jur de 150.000 ... inca n-am ajuns sa vad despre ce e vorba deoarece acolo e multi tigani ( asta n-a fost un comentariu rasist :rolleyes: ) si mie nu-mi place! Da' promit ca ma duc si va tin la curent in caz ca sunteti interesati! Tricourile sunt negre si am vazut unu gen Raw vs SmackDown in care apareau desene cu Cena,Stone Cold, Rock, Undertaker si nu in ultimul rand Eddie Guerrero :p ... am mai vazut unu cu Undertaker din perioada anilor 90!

Am acasa si un inceput de trading card game cu wrestling destul de intrigant care se numeste WWF Raw Deal ... are la baza invazia ECW/WCW in WWF ...

Kidman
8th June 2005, 01:50
Click1 (http://www.imdb.com/title/tt0185130/)

Click2 (http://www.imdb.com/title/tt0251469/)

noroc

-----------------------------------------------------------
http://www.wwe.com/superstars/smackdown/billy_kidman/images/clip_image002_001.jpg

Kornkid
8th June 2005, 10:07
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici ... sorry guys. Dar pur si simplu mi-am folosit timpul in care intram sa citesc cat mai multe despre wrestling. A trecut multa vreme de cand a disparut tnt si nu prea am multe posibilitati de obtinere a wrestlingului. Am inteles ca wrestlingmedia.ru is dead. Poate sa ma informeze si pe mine cineva de un alt site sau o alta metoda de a obtine PPV-uri ? Acum ca am inceput sa intru mai des pe forum o sa incerc si sa postez cat mai mult (si folositor pentru forum sper!), dar deocamdata inca mai am de citit ca sa imi mai aduc aminte de ce se intampla in ring.

Heath Scumm
8th June 2005, 10:55
^^ www.wrestlingmedia.ru e cat se poate de viu ...

De acolo imi iau momentan cam tot ce pot ...

Momentan sunt in chestia aia cu divisia Cruiser din WCW si highflyerii din ECW :)

JointLover
10th June 2005, 17:01
Ei bine... stau ca fraieru' in fata ecranului si nu stiu ce sa scriu. Nu am mai intrat pe forumul asta de... o luna - doua, nici eu nu mai stiu. Oricum vreau sa spun ca imi pare tare rau ca am "parasit" site-ul ... ma simt oarecum vinovat desi nu am avut internet acasa lunile trecute. As fi putut merge la un net prin oras .... dar sunt tipul ala de om care nu se incalta cu o soseta ca pe urma trebuie sa si-o puna si pe cealalta... LENEA. Oricum sper sa imi mearga netul in curand, desi nu promit nimic.

In alta dez-ordine de idei in WRM banuiesc ca Reaper a primit WRM TV title, felicitari, il meritai - Imi pare tare rau ca nu am luptat. Si daca tot veni vorba de WRM, pai o sa renunt la Gheo :( Daca vrea careva sa il indrume in continuare in acest drum sinuos al wrestlingului e liber sa o faca, sau daca NU ei bine s-ar putea sa moara calcat de o caruta sau mancat de porci... nu stiu ma mai gandesc.

Pa...

Reaper
11th June 2005, 02:32
Deci uite cum stau lucrurile: Gheorghe nu poate sa fie indrumat de altcineva pt ca nu are cine sa-l ia. HitScum, BigSexy si Reaper au deja cate 3 personaje. Decret are unul singur, dar are si el probleme cu netu (si venind vorba...mai sunt cateva sapt si o sa aiba si Reaper probleme uriase cu netu ca nu mai stau in camin de la toamna). Issue, inca astept sa-ti faci un personaj sau mai multe. You may say I'm a dreamer, dar eu tot cred ca putem reface forumul.
Gheorghe nu poate sa moara pt ca Big Sexy a pus la bataie un poster pt lupta asta si o sa umblu dupa el ca un caine dupa carne daca[,]castig (dupa poster, nu dupa Big Sexy). Meciul nu s-a desfasurat, deci Reaper nu este inca TV Champion.
Gheorghe nu poate sa moara mancat de porci...pt ca ar fi scarbos.(dar surprinzator aceasta idee imi aduce aminte de o tema de-a mea la engleza dintr-a VII-a: "Invasion of the dead pigs")
Anyway...despre idea ca nu ne-ai parasit si ai putea sa revii...I'll drink to that...de fapt...already did (am incheiat socotelile cu examenul la sisteme).

JointLover
12th June 2005, 14:00
DA... adevar graiesti... dupa ce am mai cotrobait prin forum am observat ca nu ai primit centura. Oricum daca vrei putem sa ne luptam de luni intr-o saptamana (atunci o sa fiu liber)

Asa pentru curiozitatea mea chiar au mai ramas DOAR 5 oameni pe tot forumul(Reaper, BigSexy, HitScum, DECRET si Issue)? UAU, chiar asa s-a ajuns.

PS: Am vazut pentru prima oara un om care purta un tricou cu Triple H, in Braila... pentru un moment vroiam sa ma duc la omul asta sa-l intreb de unde il are da' am realizat ca sunt in tramvai asa ca m-am hotarat sa nu sar.

Big Sexy
12th June 2005, 22:29
azi, 12 junie 2005, la ora 22.30, record absolut de audiente:
8 (3 members & 5 guests)
Big Sexy, BlackShad, Reaper

Reaper
12th June 2005, 22:41
Am zis si eu pe undeva: cum se face ca mereu cand intru pe forum sunt mai multi guests decat users? E adevarat ca in ultimele zile am trimis mail-uri catre fani ai wrestlingului de mi-am facut bataturi la deget, totusi ma indoiesc ca cei 5 useri ar avea vreo legatura cu acele mail-uri. Inca astept rezultate; nimeni nu mi-a raspuns inca.
Apel catre guests: creati-va cont, spuneti ce credeti despre wrestling. Primul meu post a fost ceva de genul: "UnderTaker e luptatorul meu preferat", insa l-am scris acolo unde trebuia. Si desi nu mai urmarisem wrestling de vreo 7 ani, a venit al doilea post si al treilea...si in prezent nu am mai pierdut vreun show de ceva vreme.

KingLion
15th June 2005, 15:52
Se pare ca m-ati uitat pe mine...mai sunt si eu pe aici...cand am timp la munk sa intru...sunt foarte stresat si ocupat in ultimul timp...mai ales ca acum vine si bac-ul si tre sa ma ocup de elevi..sa ii bag intr-o aplicatie pe toti cu probele la care dau..si tot asha...ocupat si cu alte probleme....Dar totusi cateodata cand mai prind putin timp liber mai intru si mai scriu...cateodata sincer intru si ma uit doar ce s-a mai scris...dar de multe ori nu sunt scrise lucruri de care sa te poti lega sa comentezi...acesta este si motivul ptr. care eu si cred ca shi altii nu scriu...dar spre rushinea mea ar trebui eu...ca vechi om al forumului sa crez subiecte de care s-ar putea lega oamenii sa comenteze...dar TIMPUL ne omoara pe toti....:(

Heath Scumm
16th June 2005, 18:51
@Reaper

Posterul e pus in joc de mine si e cu Stone Cold Steve Austin! Cred ca o sa ti-l trimit tie daca Joint Lover nu se mai baga la finala! Mai asteptam putin si vedem! Okay?

KingLion
24th June 2005, 17:36
Ce mai faceti oameni buni (si rai :) ) La mine de a inceputul greul...Incepe bacul de luni si cum sunt informaticiam....am TREABAAAAA de nu ma vad..dar imi fac timp si de OLS....este Forumul care ink ma mai tine in contact cu sportul meu preferat Wrestling-ul sper asta sa o fac si restul, adik sa isi faca timp sa mai intre pe aici sa ne adunam iarasi cat se poate multi...sa putem vb si discuta de una de alta..de a ne descreti un pic fruntile in Arena...bineinteles...cei care se supara pe Voturi sau pe alte chestii... (am fost si eu o data suparat :P ) asta e viata.,...Omul castiga dar, mai si pierde si trebuie sa shtie sa accepte.

Reaper
24th June 2005, 23:33
Eu vreau sa ne "luptam" in arena, dar abia luni ajung acasa si acolo am dial-up (daca am noroc). Dar cel mai corect ar fi sa termini si tu cu BAC-ul (ca am fost si eu in situatia asta si stiu ca nu e misto) si apoi ce apucam sa ne razboim in arena.

KingLion
28th June 2005, 09:46
Salutare la lume...Nu shtiu daca s-a mai vb despre asha ceva...dar eu o zic...Aseara am fost la un prieten si m-am uitat la Shrek la al doilea si dupa aceea la primul...Si cand m-am uitat la primul ce credeti ca am vazut...cred ca shtiti....Festitul Shrek...se bate intr-un ring cu, cativa cavaleri...Si ce sa vezi Shrek face Scheme de Wrestling...E tare sportul asta...A fost placut ce am vazut...kiar mi-a placut.

Heath Scumm
28th June 2005, 17:02
^^ Cam tarziu ai vazut Shrek ... nu crezi ... :rolleyes:

KingLion
29th June 2005, 08:00
Shrek-ul l-am vazut mai inainte...acum l-am revazut cu mai multa atentie...dar cand l-am vazut prima data nu am bagat de seama acea parte a filmului....

Reaper
1st July 2005, 21:15
Nu mai tin minte exact ce a facut Shrek in ring, dar atunci cand ne-am uitat noi la film sa fiecare schema eu tipam: "Vertical Suplex!!" (de exemplu) si ii exasperam pe ceilalti.

Big Sexy
2nd July 2005, 07:34
Asta unde era? La cinema sau acasa la voi? E un aspect important.

Reaper
2nd July 2005, 08:49
Eram la noi acasa. Nu mi-as fi permis sa tip intr-un cinema, desi daca la noi la cinema vin la un show 15 oameni atunci filmul ar fi un best-seller.

Nu stiu daca ati vazut perlele de la Capacitate asa ca le scriu eu acum:

Calin tine de mîna mireasa care are parul lung de
fericire.

Ea lupta sa puna mîna pe dragostea flacaului.

Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure
o barca.

Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.

Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa
ce pleaca din Troia.

Arhimede a fost grec de neam si a murit asa de
barbari de fascisti
hitleristi. Asta cînd el studia în palatul sau din
Grecia. Si cum el
studia a intrat un soldat si a zis "damio". Si a zîs
Arhimede ca nu
es. Asa a zîs hitleristu nu esi si a bagat baioneta
în el. Dar multe
principi de fizica a ramas de la Arhimede printre
care principiul lui
Arhimede.

Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai
întoarce acasa
fiind jefuit de niste oameni invidiosi.

În romanul "Rascoala" personajul principal este
poporul si marea masa
a taranilor.

Dimitrie Cantemir a avut un rol însemnat în viata
sa.

Ion sufera ca nu are pamînt dar o lipsa e ca macar
în carte Rebreanu
îl putea împroprietari.

Capitala SUA este Casa Alba.

În China traieste foarte multa lume care manînca o
abundenta de orez,
se încheie la gît si-a inventat guma de la capatul
creionului.

Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei
avînd în zona o
prezenta statornica.

În padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.

Capitala Olandei este jumatate la Haga, jumatate la
Amsterdam.

Toate rascoalele au cerut pamînt care era tinut sub
talpa de boieri.

Optica se ocupa cu studiul ochelarilor.

Romanii i-au batut crunt pe cartilaginezii din
Cartagina. (hahaha)

Lebada moare de cîte ori cînta.

Animalele salbatice traiesc în padurea zoologica.

În dogmatism, gîndirea devine rigida, casanta.

Punctul este o linie redusa la minimum.

În caz de accident nu trebuie sa fugi de la locul
faptei fiindca
victima, daca nu e lovita fatal, poate retine
numarul masinii.

Al. Vlahuta a cules de pe drumuri multe peisaje pe
care le-a descris
cu un penel meserias.

Cosbuc ne spune liric ca boierii sa nu mai loveasca
în cei dezbracati
si goi, mai bine sa le dea pamînt arabil.

În multe poezii O. Goga a scos în evidenta natura si
treieratul pe caldura.

Calinescu ne-a lasat o carte foarte groasa, în care
arata cum s-a
înfiintat literatura româna si ce scriitori au
lucrat la origini.

Lucian Blaga povesteste în versuri ca pe vremea sa
era atît de liniste
ca daca mergeai pe apa nu te scufundai iar în pomi
se auzea cum
cresteau sicrie.

Marin Preda a avut viata ca o prada, de aceea a
compus "Delirul".
Scriitorii care se consuma mult, mor.

Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor
care nu se mai
topesc odata.

ENJOY
Mai sunt cateva pe care le voi scrie; nu stiu de ce dar daca le-as fi scris pe toate o data imi dadea eroare ca mesajul meu are mai putin de doua caractere.

Rey619
2nd July 2005, 15:59
ba am si io o veste mare pt aia pe care ii mai intereseaza si nu au uitat de mine de cand n-am mai intrat pe forum... mi-am tras si io net acasa si acuma pot sa intru cat de des am io chef... sa vada lumea cat is de mahar!!!! cu alte cuvinte: daca voi nu ma vreti, io va vreu!!!!!

Reaper
2nd July 2005, 17:48
Iata si restul perlelor:

>Creierul este un organ oarecum indispensabil
> capului. :)))))))
>
> Rascoala de la Bobîlna a început pe un deal si s-a
> terminat în 1438.
>
> Razboiul de 100 de ani a durat putin mai mult.
>
> Zaharia Stancu a scris un roman descult. A fost si
> sef de birou la scriitori.
>
> Ion Barbu a scris si o poezie din încrengatura
> molustelor: "Dupa melci".
>
> Ghita o omoara pe Ana cu propria lui mîna, bagîndu-i
> ghiara pîna-n gît.
>
> În capitolul romanului "Mortii poruncesc celor vii"
> ce spun mortii aia
> trebuie sa faci, ca de nu...
>
> Si Stroe Orheianu cînd îl vazu pe Tudor Soimaru zise
> în gînd: Pe unde
> o scot, vere?!
>
> Cînd armata începu sa traga cu tunul în tarani,
> acestia se privira
> unii pe altii si zisera: E pericol, domnule! asta
> parca e din
> Caragiale...
>
> :)))
>
> Rascoala începu spre seara si taranii îsi aprinsera
> lanternele ca sa
> vada drumul spre ciocoi.
>
> Cu cît ne apropiem de izbucnirea rascoalei, cu atît
> taranii stau mai
> mult în cîrciuma, ca sa faca în ciuda boierului.
>
> Si cînd Petre Petre o vazu pe Nadina dezbracata îl
> gîdila în talpi.
>
> Faptul ca gaina babei Ioana îsi gasi obstescul
> sfîrsit sub rotile
> masinii boierului, declansa rascoala.
>
> Taranii loveau în boier cu ce aveau ei: cu una, cu
> alta...
>
> Lui Ion, Florica nu-i apartinea în întregime,
> fiindca ceva din ea era
> si a lui George Buluc. :)))))) sure!
>
> Sublocotenentul Rosu avea un singur ficat si ala
> gaurit în trei parti
> de un singur glonte. ricosheul, deh...
>
> Sergentul Ionescu era un om bun dar avea pingelele
> de la cizme rupte
> de intrau gloantele prin ele!
>
> Descoperirea Americii s-a produs într-un moment de
> neatentie a pazei de coasta.
>
> Nilul este un fluviu ramas de pe vremea faraonilor.
>
> Unul numit Don Quijote, a inventat o instalatie
> eoliana care producea vînt.
>
> La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a
> constatat ca e ceva
> putred în Danemarca.
>
> Sîngele soldatilor curgea dar el punea degetul pe
> gaura unde intrase
> glontul si sîngele nu mai curgea.
>
> Soldatul Ionescu avea o misiune importanta: belea
> ochii la avioane.
>
> Înclestarea era mare. Aviatia germana facea des
> atacuri infanteristice.
>
> La Otopeni erau numai gropi si avioanele le ocoleau
> si tunarii trageau
> dupa ele în zig-zag.
>
> Si tunarul ochi bine si lovi avionul cu teava
> tunului.
>
> Dupa ce lupta mult timp, soldatului îi cazura
> creierii într-o gamela.
>
> Contemporanii lui Eminescu l-au urmarit ca sa-i
> ghiceasca filozofia si
> ca sa-i caute nod în papura.
>
> Din lumea satului tîsnesc figuri memorabile ca:
> pupaza, ciresul si
> altele care au completat actiunea operei.
>
> Liviu Rebreanu are un mare talent de scriitor de la
> 300 de pagini în
> sus. Si bietul Eminescu, scîrbit de bisnita
> societatii sale si ca
> Veronica Micle îi facea fite, intra într-o etapa
> noua pe care mi-e
> rusine s-o spun.
>
> Tudor Soimarul era apt de lupta, cu vizita medicala
> facuta.
>
> Dragu-mi era satul meu si pomul unde lega mama
> porcul!!! - citat din
> "Amintirile" lui Creanga.
>
> Caragiale a scris nuvela "În vreme de razboi" fara a
> depune un mare
> efort fizic.
>
> Eminescu este un mare clasic, pentru ca se studiaza
> între peretii claselor.
>
> În versurile: "Ce-ti pasa tie chip de lut / Dac-oi
> fi eu sau altul?"
> poetul ne vorbeste despre aspectul fiintei cu care
> Luceafarul este în
> gagicareala si ea îi spune ca nu stie daca va fi al
> ei sau va fi
> altul.
>
> Romanul "Rascoala" este conceput de Liviu Rebreanu
> sferic, pentru ca
> începe si se termina cu imaginea burtii lui
> Rogojinaru, care seamana
> cu o sfera.
>
> La Humulesti Ozana curgea limpede fara prea mari
> framîntari sociale si
> politice.
>
> Mos Danila îsi facu rugaciunea catre Dumnezeu dupa
> ce muri.
>
> Stefan cel Mare a avut o sotie cuminte care sta în
> palat si îl astepta
> sa vina de la lupte ca sa puna masa.
>
> În acest text se analizeaza trasaturile vitelor de
> la plug, caci
> aceste obiecte - boul si vaca - sînt cele mai
> valoroase ale taranului.
>
> Ion pleca spre casa Anei Baciu cu gîndul la figuri
> mari ce se fac
> numai noaptea. :)))))))
>
> Nichita Stanescu a stiut el de ce a pus virgulele si
> punctele acelea
> în poezie si nu ma bag eu în ce a facut el. ...io ii
> dadeam 10
> astuia...
>
> Pe lînga aceasta poezie Nichita Stanescu a mai scris
> si un ou si o
> sfera. Legile nescrise ale satului sînt respectate
> cu strictete de
> Vitoria, Gheorghita si cîinele lor.
>
> Metoda folosita de Ion pentru a pune mîna pe
> pamîntul Anei este însarcinarea.
>
> Versul "de la strabunii mei pîna la tine" explica
> distanta în km, care
> exista între poet si rudele sale ce traiau undeva la
> tara.
>
> Danila Prepeleac era tovaras de copilarie cu Ion
> Creanga si cu el
> pleca iarna la sanius.
>
> Eminescu a publicat frumoasa poezie "Pe lînga plopii
> Slavitesti".
>
> La începutul fiecarei poezii eminesciene sta plantat
> cîte un tei mai
> gros sau mai subtire în functie de cîte strofe are
> poezia.
>
> Si eroul, ca sa nu fie gasit, se ascunse într-o
> pititoare.
>
> Cînd eroul muri împuscat de nemti pe cîmp, simti
> miros de marar si de
> patrunjel.
>
> El mergea pe bicicleta cu picioarele goale, bagate
> în portbagaj.
>
> Ioana îi zise eroului sa-i bage aparatul în priza.
>
> Cînd veni fata, baiatul îi mîngîie pisoiul.
>
> Soldatii îi urmareau pe nemti si, cum îi vedeau ca
> se urca în avioane,
> sareau calare pe tunuri si îi urmareau pe tot
> aeroportul.
>
> Patima s-a pus pe capul oamenilor ca curca pe
> curcan.
>
> Personajele principale din povestirea "O ora din
> august" sînt:
> ofiterul Rosu si avioanele nemtesti.
>
> Pe aeroportul Otopeni se luptau nemtii cu
> americanii, iar românii
> trageau, cu succes, cînd în unii, cînd în altii.
>
> Gala Galaction se mai numea si Grigore Pisulescu!!!
>
> Agripina nu avea decît doi copii, pentru ca al
> treilea, Paunas, nu mai
> conteaza, pentru ca tot îl manînca vulturii.
>
> Pe Tudor Soimaru, dorul pentru Magda Orheianu îl
> tragea jos de pe cal,
> mai-mai sa pice!
>
> Orheianu sta drept pe cal, de parca avea un bat
> înfipt undeva.
>
> Magda îl iubea pe Tudor Soimaru fara sa stie ca
> acesta nu stia limbi straine.
>
> În "Amintiri" apare copilaria fericita a puiului de
> taran Crenguta
> Ionel. Privind atent plugul vede ca e de fier si
> privind si mai atent
> taranul, Arghezi, ca un poet bun ce este, vede ca e
> de bronz.
>
> Liviu Rebreanu are placerea de a ne aduce la
> cunostinta, în operele
> sale, iubirea de pamînt a taranului.
>
> Semnele de punctuatie explica ca limba româna de
> aceea a aparut, ca sa
> aiba virgule si puncte.
>
> Tu nu stii sa înoti, pentru ca nu ai vrut sa înveti
> carte.
>
> Creanga a scris povesti ca: "Cocosul babei", "Gaina
> lenesa", "Punguta
> cu bani marunti", "Lupul si capra".
>
> Vlaicu-Voda era un functionar model care avea un
> randament deosebit ca domn.
>
> Sinonimul cuvîntului "pace" este "hai la razboi"!
>
> În drama "Apus de soare" Stefan cel Mare era asa de
> batrîn, încît
> picioarele nu-l mai tineau, dar el mergea înainte cu
> inima.
>
> Ceahlaul este situat sus pe munte.
>
> Mos Danila sta pe vine sa prinda vulturii de pene.

@Rey619
Iti urez din nou bine ai revenit asa cum am facut-o si acum cateva pagini tot in cafenea! Pacat totusi ca tu ti-ai bagat net chiar cand eu am revenit la originalul dial-up myx. Asa ca n-o sa mai fiu la fel de prezent pe aici si cel putin vreo 3 luni nu o sa mai am ce vorbi despre wrestling. Da' noi sa fim sanatosi ca mi-oi gazi eu un locsor de stat la anu si mi-oi trage si net si I'll be back!

Big Sexy
3rd July 2005, 01:07
rey, bine te-ai intors bre! Sa ne traiesti. Sper de data asta sa dureze mai mult.

Rey619
3rd July 2005, 09:40
nu ca mai mult... cat o sa dureze forumul asta ca doar nu tre sa mai merg la net unde pot sa intru pe forum din an in pasti+ alte probleme...in fine....intelegi tu

Big Sexy
4th July 2005, 19:18
De mult vroiam sa va spun ceva si nu vad un loc mia bune unde sa o fac asa ca iata mesajul meu:

S

P

A

M

E un exercitiu bun pentru umplerea rotitei de scroll cu jeg. :degete:

KingLion
4th July 2005, 19:42
E super mishto faza...FELICITARI....si asta e spam dar mai mic :)) FELICITARI

Reaper
6th July 2005, 04:17
E un exercitiu bun pentru umplerea rotitei de scroll cu jeg.
O metoda mai simpla de a scapa de marele post spam: dati click pe scroll si-apoi trageti de mouse in jos pana vi se termina pad-ul.
Pt cei care nu au scroll la mouse:
Umbla vorba prin batrani ca ar exista o zona in dreapta ecranului pe unde cica ar fi un fel de butonas cu puteri magice: atunci cand tii apasat pe butonasul respectiv si incepi sa tragi pe mouse la vale pe pad tot ecranul se presupune sa s-ar duce in sus. Personal, eu cred ca sunt niste zvonuri; este adevarat insa ca n-am mai vizitat de multa vreme muchia dreapta a ecranului, nici macar pt X-ul ala din colt.

Big Sexy
6th July 2005, 07:14
haha, pentru cei care au vazut odata post-ul e valabil (tu cum crezi ca testam eu gradul de enervare la scara mai mica? :) ) insa pentru cineva care il vede pentru prima oara efectul e gatantat.

Heath Scumm
7th July 2005, 15:02
Don't EVER Do That Again ... Eu n-am scroll! :(

Rey619
7th July 2005, 19:42
bai....dragutza faza....adik pe mine m-ai prostit....io credeam ca nu-mi mere bine netu si nu se incarca postu tau...abia dupa aia m-am gandit sa citesc pe litere...(stiu si io vorba aia cu dak esti prost sa nu semnalezi, da' nu m-am putut abtine si....am semnalat :))

Big Sexy
8th July 2005, 08:02
hahaha, ma bucur ca v-a amuzat faza ca si eu o stiu de la un tip din darkthrone numai ca post-ul lui era de doua ori mai mare dar mie mi-a fost mila :)

KingLion
8th July 2005, 08:09
Oameni buni...va anunt pe cei care nu ati aflat. TLS retransmite Wrestling WWE nou, Gale din 2005...sa vedem acum pentru cat timp...CLC zicea ca s-a semnat un contract pe un timp scurt...si ca daca are Audienta mare o sa mai continue contractul...sa vedem acum poate forumul asta va fi repopulat :drak: Bravo lor....Felicitari din partea mea

Rey619
8th July 2005, 13:48
bigsexy... si tu joci darkthrone??? si io...in fine poate te atac odata fara sa stiu ca esti tu si te trezesti fara bani... Recomand jocu asta tuturor de pe forum...e super tare (celputin mie chiar imi place)

Big Sexy
8th July 2005, 19:32
haha, daca joc, pai ce crezi ca fac de pe 3 decembrie aproape non-stop? Am refuzat un invite de la DME ca nu mai am slot-uri libere la aliante, ai idee ce inseamna sa refuzi invire de la DME?
Haahhaha ... sunt unul din cei mai tari offenseri din tot jocul
vezi pest_jack - are offense 612mil la niv 67 0_o iar la niv 68 voi depasi 660.

Rey619
11th July 2005, 15:37
fain
io acuma cateva zile l-am descoperit, deci nu-s chiar aja tare...deocamdata ma chinui sa-mi fac cati mai multi mineri si sa nu cresc in nivel (vreau sa fiu intai o forta economica si dupa aia ma axxez pe armata)...in fine poate dak am vreodata nevoie de ajutor o sa te caut!!!

Heath Scumm
12th July 2005, 10:51
Big Sexy = GOD of DT ...

@ Rey ... poate mai bagi in seama si wrestlingul din cand in cand!

Rey619
12th July 2005, 12:32
am si io o intrebare...ce am facut de n-am "bagat in seama wrestlingul"???

KingLion
12th July 2005, 13:13
Nu shtiu unde ar fi trebuit sa pun intrebarea asta asha ca o pun aici.
Cine poate sa-mi explice si mie urmatoarea chestie: Ma uit acum la Velocity 07.09.05 si este o "reluare" la Summer Slam din 1994 (niste faze) Si acolo se lupta Undertaker...cu un tip care ii seamana...CINE E CEL "De-al Doilea Undertaker"????
Poate sa imi explice si mie cineva cine este????

PS. Din cate vedeti aceste Postul cu nr. 300 :yeah: (ptr. mine e bine) Mult inainte zic eu...voi ce credeti???? :drak:

Big Sexy
12th July 2005, 14:21
Big Sexy = GOD of DT ...

nu e chiar asa, sunt jucatori incredibil de puternici. Totusi trebuie sa mentionez ca ei sunt ajutati de armate de 10-20 de conturi sclave care doneaza tot ce castiga lui sau chiar mai mult, aliante imense si deosebit de puternice care baga 50-100miliarde/luna (este greu de descris c emult inseamna asta) in supermegaconturi. Eu a doar un singur sclav :).
Proiecte cu aliante intregi sunt:
Santee (proiectul romanilor),
Dakkon,
Real_Niemec (proiectul polonezilor)
si multe altele

Rey619
12th July 2005, 18:22
ok am inteles si io.... totusi hai sa nu mai vb despre asta k se supara hitscum :) ... ti-am zis: daca vreau sa aflu ceva sau am nevoie de ajutor in vreun fel iti trim un msg pe dt.... k intr-un forum de wrestling sa vb despre un joc online e off-toppic rau de tot

Reaper
12th July 2005, 23:08
Si in plus exista deja un thread dedicat exclusiv jocului acesta deschis de Big Sexy: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=5929
Va invit sa intrati pe acolo ca am pus si eu niste intrebari si pls help!

Heath Scumm
15th July 2005, 10:43
Va multumesc ca ati redirectionat discutia catre forumul adecvat :ok:

@Rey
Dupa o lunga perioada de lipsa de pe forum, primele tale posturi sunt legate nu de wrestling ci de Dark Throne ... la asta m-am referit

KingLion
21st July 2005, 11:02
Cine poate sa imi spuna si mie daca kiar asha se numeste tipul din imagine: The Total Package

Heath Scumm
21st July 2005, 16:34
^^Tipul din imagini este o legenda a wrestlingului mondial ... se numeste Lex Luger iar porecla sa era The Total Package ... Lex Luger a fost cel ce a creat gimmickul lui Kurt Angle (erou american in postura de heel) in WWF in anii 90 insa in WCW s-a distins ca un formidabil Babyface facand parte alaturi de Sting, Piper si Macho Man Randy Savage din echipa WCW care lupta constant impotriva NWO ... ulterior, cand NWO s-a scindat in NWO Black and White si NWO WolfPack, Luger, alaturi de Nash, Konnan si Sting au format WolfPack-ul.

Heath Scumm
21st July 2005, 16:36
Ca fapt divers, Luger e inca anchetat pentru uciderea partenerei sale de viata si fostei sotii lui Randy Savage, Miss Elisabeth.

Reaper
21st July 2005, 20:40
@KingLion
Nu-l cunosti pe Lex Luger? Shame on u!

@HitScum
Sunt un fan al lui Lex, dar cand am aflat ca s-a apucat sa traga diverse chestii pe nas a scazut mult in ochii mei.

KingLion
22nd July 2005, 08:14
De aceea va intrebam, il shtiam cum pe tip doar asha din vedere, si cand am vazut ca ii se spune The Total Package, mi s-a parut straniu...si de aceea am intrebat MULTUMESC

Heath Scumm
25th July 2005, 15:14
@Reaper

Am stat mai bine de o luna prin Bacau si n-am apucat sa ne vedem ... God Damn It! Aproape am venit la tine acasa :) ... Shame on you!

KingLion
1st August 2005, 10:46
Oameni buni e din ce in ce mai rushinos...kiar nu mai posteaza nimeni pe aici...I don't Like this...Hai va rog frumos...mai feceti si voi cate un post mic....NU cred ca va cer prea mult....

Heath Scumm
1st August 2005, 10:53
M-am intors din Bacau ... sper sa fiu mai activ pe net in zilele ce urmeaza!!!Acum ma uit sa vad ce sa mai intamplat in wrestling ca sa nu vorbesc fara scop!!!

^^^Mesaj rece si la obiect!

KingLion
3rd August 2005, 12:00
Cred k am mai intrebat...Cred k se incearca transformarea lu Guerrero in luptator negativ prin acest conflictul cu Rey Mysterio. Ce parere aveti???? (Meciul de la Great American Bash cred ca a fost cel mai josnic pentru Guerrero cand a pus mana pe copilul lui Rey, chiar nu-l credeam in stare de asha ceva, chiar daca e SHOW, nu-l vedeam pe Guerrero facand una k aiai)
Si cat timp ii da-ti managerului lui Hassan pana va intra si el in ring k Wrestler??? (sa nu uitam de : Orlando Jordon, Tyson Tomko)?

Heath Scumm
3rd August 2005, 18:37
astea o sa le discutam in RAW vs Smackdown!!!

KingLion
4th August 2005, 08:30
Vreau sa va intreb si la voi face "figuri" forum-ul????La mine daca pe prima pagina a forum-ului de wrestling dau "Last" nu imi incarca nici o pagina, iar daca dau Post Quick Reply trebuie sa dau refresh ca sa vad daca am postat sau nu ca nici asta nu face refresh-ul la pagina, ce se intampla e problema de forum sau problema de la mine?

Rey619
4th August 2005, 14:50
nu stiu sigur... cel putin eu daca ma loghez oriunde decat in forumul de wrestlinng nu merge..... (cred ca a invatat forumu unde intru si nu ma mai lasa in alta parte).... Oricum.... n-ar fi prima pb pe care o face forumul (amintiti-va de posturile disparute)

Big Sexy
5th August 2005, 08:54
la mine nu face d'astea. Of ii de la browser, ce browser folosesti?

Rey619
5th August 2005, 12:37
io unu folosesc avantu... si sunt foarte multumit de el...azi n-a mai facut chestia aia cu logatu...aja ca nu am de ce sa ma mai plang :)

Big Sexy
5th August 2005, 20:45
vezi ca mathon e muuuult mai bun decat avant brouser. Nu o sa te mai uiti la el dupa ce o sa descoperi maxthon.

Big Sexy
8th August 2005, 00:29
La Multi Ani KingLion!!!!

tot ce iti doresti :great: , sa ai parte de si mai multa distractie anul asta si sa te umpli de bani!!! /OLE/

KingLion
8th August 2005, 08:23
multzumesc Big Sexy, multumesc, feiricre si distractie sa de-a dumnezeu la toata lumea, bineinteles noua celor de pe OLS mai mult :drak:

PS: Browser : Mozilla FireFox

Rey619
8th August 2005, 15:34
bai...daca stiam ca azi e ziua ta postam mai devreme...dar daca tot am aflat acuma...n-am altceva de zis decat un sincer LA MULTI ANI !!! si sa-ti dea Dumnezeu toate cate iti doresti si daca tot ti-am zis la multi ani pt real life itit zic si LA MULTI ANI pe forumul nostru in continuare...sa prosperi la posturi si toate cele cate se mai pot ura da nu mi le aduc io aminte acuma!!!

Heath Scumm
9th August 2005, 13:55
Mi-a dat telefon Gabi si mi-a zis ca e ziua ta da n-am avut timp sa intru mai repede de atat sa te felicit ... clasicul "La Multi Ani!" si din partea mea!!! :)

KingLion
9th August 2005, 14:41
Multumesc oameni buni la toti, si la cei care nu ati postat pentru ca shtiu ca daca ati fi shtiut ati fi facut-o MULTUMESC si sa ne auzim cati mai multi ani aici

BlackShad
15th August 2005, 03:43
Ban Him...

Heath Scumm
15th August 2005, 11:46
Din pacate nu pot face asta insa il voi "propune" pentru o exmatriculare definitiva ... God Damn Stupid Mo Fo!

Rey619
15th August 2005, 15:05
am si io o rugaminte pt cei mai darnici..is io mai curios din fire...da io n-am fo sa vad postu lu jupoi urzici rapanoase sau cum il cheama p'ala...care vrea sa-mi trimita un pm cu ce a scris sau macar sa ma enlighten si pe mine....10q

Heath Scumm
15th August 2005, 20:58
Done! Stupid Mo Fo = Banned from OLS

Rey619
16th August 2005, 11:07
pe'asta o merita...seriosly...

Big Sexy
1st September 2005, 11:06
La Multi Ani Joint Lover!!!
/OLE/

Iti doresc sa ai parte de un an grozav, sa ai atati bani cati ai nevoie si inca ceva pe langa si sa nu ne uiti cand iti cheltuiesti banii :)

Numa' bine moshule! :ok:

Heath Scumm
1st September 2005, 12:11
Damn ... Iar mi-ai luat-o inainte?

JointLover = 16 ani ... asa scrie acolo ... sa creasca numarul ...

KingLion
1st September 2005, 13:13
:bere: La Multi Ani JointLover /OLE/
:bere:Sa ai parte de multa sanatate si de mult wrestling....:bere:

Heath Scumm
2nd September 2005, 11:12
La Multi Ani Big Sexy!!!

In sfarsit sunt primul care spune "La multi ani!" unui membru de pe forum ... si asta doar datorita faptului ca nu vrea sa-si ureze singur "La multi ani!" ...

Se zice ca dupa 25 de ani corpul unui barbat incepe sa se deterioreze ... tu ai acum 28, cred ca ai ajuns intr-o stare groaznica :) ... Pune jos cartofii prajiti si inghetata si urca in ring :evil: ...

cutuma
2nd September 2005, 11:23
cum ar zice Cena ... Yo Yo Yo Yo

LA MULTI ANI Big Sexy ...... cum stam cu chelia? :evil:

Big Sexy
2nd September 2005, 11:55
Nimeni nu se mai uita la inceputul meu final de chelie. Toti se holbeaza la burta mea :D

Multumesc mult de urari nebunilor si pregatiti-va ca tocmai am deschis a cutie de "suturi in fund" pentru oponetii mei din ring. Praf va fac :D

Dragon-sin
2nd September 2005, 16:03
LA MULTZI ANI

sa ai parte de femei,de bani,de prieteni,si tot tacamul :bere:

Heath Scumm
2nd September 2005, 19:17
Nu se poate ca e casatorit :) ... Gata! te-am dat in vileag!

Th3 Gam3 HHH
2nd September 2005, 20:13
La multi ani Big Sexy ! Chiar esti casatorit ? Inseamna ca nu le mai chem pe fete :rolleyes: ...asta e.

Big Sexy
2nd September 2005, 20:14
Nu ma ascundeam de batista, sa stii :happy

Big Sexy
11th September 2005, 21:24
m-am bronzat si eu o zi la mare si daca aveti posibilitatea nu ezitati sa dati o raita pe acolo, e vreme grozava si apa calda! in rest nu prea mai este nimic.

KingLion
15th September 2005, 10:57
In Braila exista tricouri cu Wrestling...trebuie sa-mi fac putin timp sa ajung sa-mi cumpar si eu unul
Sa va zic cum am aflat
Eram in secretariatul liceului unde muncesc...si a intrat un tip cu un tricou pe care scria All Stars si erau pozele catorva wrestler-i
Si nu am rezistat tentatiei si l-am intrebat de unde il are si mi-a zis ca de la un magazin din braila....dupa aia l-am intrebat daca shtie de forum-ul de wrestling...si mi-a zis ca shtie de cel de pe TLS...dar eu i-am zis ca acolo sunt toti cei mai putini initiati...si i-am dat adresa OLS-ului si i-am zis ca aici sunt "batranii" din wrestling...si aici ma refer la BigSexy&HitScum, si ca mai sunt si altii care se pricep foarte bine si acum sunt curios daca o sa intre...
Si i-am dat si ID-ul meu de pe mess...in kz ca vrea PPV-uri cu wrestling si astept acum sa ma apeleze si sa vina iarasi pe aici ca sa ii dau niste wrestling pe CD-uri...
Si astfel se pare ca prin intermediul Wrestling-ului ne facem noi prieteni LA MAI MULTI zic eu...:) si in curand o sa am si eu tricou cu Wrestling :) Uraaaaaaaa

Heath Scumm
15th September 2005, 11:01
^^ Good 4 Ya ;)

cutuma
15th September 2005, 11:57
Big Sexy si Hitscum... mi-a picat YM-ul...de fapt toata conexiunea externa...daca nu raspund sa nu credeti ca-s bulangiu :mda:

Big Sexy
15th September 2005, 12:21
bulangiule!!! HUOOOO!!!
si mai stai si invisible, ti-am zis ca noi te vedem :D

Big Sexy
16th September 2005, 14:57
LA MULTI ANI YOKOZUNA!!!

WOOOOHOOOOO /OLE/

Sper ca vara astea te-ai balacit destul la mare, te-ai distrat de minune si acum esti mai matur si la anul o sa o faci si mai si :P !!!

Sa te distrezi si pentru noi constanteanule!!! :yeah:

Heath Scumm
16th September 2005, 14:59
La multi ani ... chiar daca nu prea mai intri pe forum ...

Laurian1903
16th September 2005, 23:08
La Multi Ani si de la mine, chiar daca nu te cunosc... inca (I hope). Any wrestling fan is cool if you ask me :-) Especially Romanians!

Caut un tricou misto cu Bret Hart, sau cu logo-ul lui, ceva, acolo... Can anybody help? Sunt din-astea in Braila cumva? Sau doar cu personajele actuale? Hmm...

Yokozuna
17th September 2005, 09:56
Va multumesc pentru urari si promit ca o sa incerc sa fiu cat mai activ pe forum. TNX

Ninja
18th September 2005, 01:22
hehehe Eu am un tricou cu Rey Mysterio ! Si sunt f. mandru t. ca e f rar ! heheheh
apropo HitScum sau BigSexy daca vreti schimbati-mi si mie username-ul pls in Ninja ! pt ca asta sunt eu pe toate forumurile ! pls thanx in advance :P (si de ce nu arata poza in semnatura?)

EDIT BigSEXY:

bine ca nu arata poza in semnatura ca urasc asta, in plus nu ai voie cu link-uri in semnatura asa ca o sa ti le scot chiar acum. Citeste regulamentul general al forumului onlinesport.
Despre partea cu schimbatul numelui te rog posteaza aici:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=37

Heath Scumm
18th September 2005, 10:30
Din cate stiu eu username-ul nu poate fi schimbat ... cred ca doar moderatorii globali pot face asta ... eu nu pot si nici Big Sexy!

Daca vrei cu adevarat sa-ti schimbi userul, roaga-l pe Vadim!

JointLover
28th September 2005, 22:24
Look who's back.... EU!
Mai, da' cate s-au schimbat de cand n-am mai postat aici.... Ati pus si o sectiune multimedia.... super marfa.... O sa incerc sa intru cat mai des desi.... ca si data trecuta .... nu promit nimic.

Heath Scumm
29th September 2005, 12:54
@JointLover - sper sa intri mai des ...

Vad ca ai scris la echipa favorita New Jersey Nets ... mine is no doubt Detroit Pistons ... ma intreb daca postezi in forumul NBA!

Gabriel
29th September 2005, 18:19
nu. nu posteaza la NBA. :)

HitSchum...dar ca jucatori preferati din NBA pe cine ai ?
La mine...John Stockton & Karl Malone. Iar in activitate...cel de la Utah al carui numar il am la avatar :)

DECRET...tu ce mai faci ? Esti bine ?

cutuma
29th September 2005, 18:46
Vezi ca e HitScum fara h ... sau pt prieteni Hittie :))

Big Sexy
29th September 2005, 20:03
salut maestre Gabriel ... ce mai zici? Ai dat si matale pe la verisorii tai mai oropsiti, verisori intr-ale sporturilor americane :)

Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 21:58
Eu unu tin cu Orlando Magic si Utah Jazz ,dar sa fiu sincer nu stiu cine e nr. 47. ( Harpring ?! )Oricum Jazz a ajuns destul de rau! Mai mult imi place hocheiul decat baschetul .Colorado Avalanche poate castiga acest sezon ,desi a plecat Forsberg !
What`s up Jointlover ,pe unde ai umblat ?

PS : Da ,nu e Harpring ci Kirilenko (e tare si el !_)

JointLover
29th September 2005, 23:15
Corect! Echipa favorita este New Jersey Nets, jucator favorit: Kenyon Martin (a jucat la Nets o perioada, da' acum e la Denver Nuggets :headbang: :headbang: :headbang: ) si Jason Kidd. De postat, nu am postat pe forumul NBA insa mai intru pe-acolo sa vad ce se mai intampla...

@Th3 Gam3 HHH: Am umblat de nebun pa-n tara

Care jucati baschet de-aici, poate ne intalnim la vara undeva sa facem un streetball :D ...

PS: Am tricou cu undertaker :ok: ... da-i cam nasol... adica calitatea materialului e nasoala.

Th3 Gam3 HHH
30th September 2005, 00:08
Pe unde un streetball ?!

Heath Scumm
30th September 2005, 11:18
Haideti sa nu transformam Locul nostru de barfit intr-un thread NBA :) ... nimeni nu stie asta insa incercam sa ii depasim ca numar de posturi ;) - asta este si unul dintre zecile de motive pentru care imi investesc toata energia pe forumul de wrestling si l-am neglijat aproape complet pe cel NBA! :rolleyes:

Anywayz, daca sunteti prin Iasi si vreti sa jucati baschet just Holla At Me! :cool:

Gabriel
30th September 2005, 11:21
salut maestre Gabriel ... ce mai zici? Ai dat si matale pe la verisorii tai mai oropsiti, verisori intr-ale sporturilor americane :)

salut ! da...am dat aici...sa vad ce face DECRET :D
dar de ce imi zici maestre ?

In alta ordine de idei...acest forum nu va depasi niciodata NBA-ul :ok:

Iar poza de la avatar mi-am facut eu singur....pozand maieu pe care il am cu Kirilenko. Iar Jazz...anu asta vor face o figura frumoasa. Dar nu aveti voi de unde sa stiti. Voi sunteti cu circul...nu cu basketul :p

Heath Scumm
30th September 2005, 11:57
Da-mi paine si circ ... that's all I fuckin need! :o:

Heath Scumm
30th September 2005, 12:11
Pana la TNA Bound 4 Glory am decis sa-mi schimb avatarul in speranta ca Jeff Hardy isi va reveni in criza profesionala si personala in care se afla si isi va relua locul de drept in Main Eventerii federatiei!

So "Let's Go Hardy ... Let's Go!" ...

E prima oara in mai bine e un an in care RAVEN paraseste avatarul meu ... sper sa nu ma fraieresc prea tare :rolleyes:

Ninja
2nd October 2005, 02:51
Hey Anunt foarte important hehehe glumesc ! Acum sunt Ninja fostul "6myst1erio9" bleah <===that nickname sux !!

Th3 Gam3 HHH
2nd October 2005, 10:55
Bravo !Cum ai reusit sa-ti schimbi nick-ul ?

Ninja
2nd October 2005, 14:20
:) I-am batut la cap pe admini !

Heath Scumm
2nd October 2005, 14:42
Bravo !Cum ai reusit sa-ti schimbi nick-ul ?

In cadrul forumului Administrativ exista un thread destinat acestor aspecte!

cutuma
2nd October 2005, 18:02
sunt la 98.4% cu dwl din Unforgiven. Mai am 40 de min pana se termina. Stau parca de o viata sa trag asta. Daca ma vedeti la stiri ca m-am sinucis inseamna ca s-a intamplat ceva cu torrentu. In cazul nefericit in care se intampla asta ma bucur ca v-am cunoscut si o sa va scriu de pe lumea cealalta.

Ninja
2nd October 2005, 18:20
Hahahaha stiu cum e cand ti se intrerupe ceva mai ales dupa 50% in colo ! Eu folosesc opera si downloadam odata raw in 4 parti si toate mergeau pana cand am ajuns cu toate pe la vreo 60% .....deodata BROKEN uaaaaaaaaaa uaaaaaaaa ! Nu mai puteam de nervi, Muscam cablul de retea ! Vroiam sa fac wrestling cu el ! :D Asta e Soarta fratilor ! Viata merge inainte ~

Th3 Gam3 HHH
3rd October 2005, 20:03
Baieti ,dupa cum bine stiti azi a inceput sezonul 2005-2006 de fac!Celor implicati in acest sezon precum si celorlati care sunt inca la liceu le urez : MULTA BAFTA!!!
Am fost si am aflat cu stupoare ca maine am 12 ore(si mai toate sunt seminarii asa ca…)
Ce sa-i faci mergem inainte … De spus ar mai fi ca pe 5 incepe campionatul de hochei ,si asta imi va ocupa ceva din timpul de stat pe net (si cum stiti cat de bune si ieftine sunt conexiunile prin dial-up de la Romtelecom …inchipuiti-va!) ,totusi eu voi face tot posibilul sa raman in contact cu voi .

PS : sa va zic eu treaba cu Romtelecomul – intrii stai 2-3 minute (apuci sa vezi ceva) si apoi se deconecteaza ; ahh! nu-i nimic incercam din nou : dar a 2,3…10 oara intra dar nu gaseste serverul (Teapa !) si uite asa dupa un mic calcul poti ajunge sa platesti o gramada

cutuma
3rd October 2005, 22:27
La ce fac esti? Eu azi am fost prima oara la Automatica si nu-s prea incantat de ce-am gasit pe-acolo. :no: ..... the girls are like hideous...

Heath Scumm
4th October 2005, 10:25
A inceput scoala si pentru mine ... mai am un semestru si termin un master ... God Damn It! Ce repede au trecut 5 ani!:rolleyes:

Heath Scumm
4th October 2005, 10:48
Ieri am avut privilegiul de a juca X-MEN 2 LEGENDS - Rise Of Apocalypse ... Dumnezeule! Un joc cu adevarat incredibil daca esti fan MARVEL!

Eu fiind maniac MARVEL si fascinat de JUggernaut, Sabretooth si TOAD am fost mi mult decat incantat sa le snopesc fundurile celor din X-Men ...

Jocul e cu adevarat incredibil ... o grafica impresionanta + toti mutantii importanti in toate seriile X-Men ... plus ca in urma unei explozii mutantii cad in SHOOTING STAR PRESS si se ridica in SPIN-A-ROONY-ul lui Booker T. ... :great:

KingLion
4th October 2005, 11:08
Salutare...
am pus la adresa: http://www.wrestling.xro.us/poze o arhiva rar de la un meci dintr-o gala RAW, vreau meciul acela....
daca ma poate ajuta cineva...

Heath Scumm
4th October 2005, 14:29
^Poti sa ceri meciuri in scetiunea multimedia in thread-ul de cereri ...