View Full Version : King Of The Ring
Big Sexy
17th July 2004, 00:27
Va propun o cale mai usoara si mai spectaculoasa. Este ideea lui issue si cred ca va fi un mod grozav de a ne distra. Mici modificari de reguli pentru fluidizarea luptei (numai aceasta lupta)
Dupa cum stiti regulile la King Of The RIng sunt urmatoarele:
Se trage la sorti cine cu cine si meciulriel continua prin eliminare directa.
1. O lupta tine 2 zile - poll-ul o zi
2. o lupta are maxim 7 post-uri (6 in caz ca nu exista intruziuni)
3. maxim o intruziune pe meci, maxim
4. catigatorul devine automat campion intercontinental
Anuntati-ma daca doriti modificari
votati daca suteti de acord
Triple H
17th July 2004, 00:38
I'm in!
Can't wait to shave some heads! ;)
Rey619
17th July 2004, 12:46
ma bag.... vreau titlul intercontinental.... si sper ca o sa-l am... dar in primul rand vreau show... si sper ca o sa facem...
Rey619
17th July 2004, 12:49
ma bag... vreau sa fiu campion intercontinental.... buna idee issue... cand incepem.... am chef sa fac show...
Heath Scumm
17th July 2004, 19:22
CRED ca ar trebui sa existe doar 2 titluri deoarece suntem prea putzini luptatori deocamdata: unul la single, unul la echipe.......asha cum era la inceputuri in WWF......dupa aia a mai aparut un titlu, dupa aia altu' cand au aparut mai multe talente!!!
Na! Nu shtiu!!!
Ideea cu KOTR e buna!!!............particip daca se demareaza!!!....cred ca ar trebui ca invingatorul sa fie campionul la grei(adica titlul la single)
issue
17th July 2004, 21:41
nu titlul la grei pentru ca suntem putini si o sa participe si rey si strik3r. ei sunt cruiserweights si nu am vrea un caz gen guerrero sau benoit aici nu????nu-i asa hitscum????? asa ca o sa fie intercontinental
BexyCZW
18th July 2004, 08:15
Eu cred ca deocamdata titlul la grei si cruiserweight sunt deajuns. Totusi ar mai trebui cativa cruiserweights.
Big Sexy
18th July 2004, 17:37
Dupa cum spune si ISSUe titlul din KotR este:
WRM World
Heath Scumm
19th July 2004, 17:34
Asha e in regula!!!!
Cand incepem faza asta???
Sunt 9 luptatori in WRM dar HitScum, prin natura lui, e un personaj care evita confruntarile directe shi ishi trimite acolitzii sa se ocupe de adversari!!!
HitScum iubeshte sa ishi atace adversarii pe la spate asha ca membrii HARDCORE SQUAD care vor participa in KOTR vor fi JUGGERNAUT shi Grave Digger(daca vor fi acceptatzi ambii)!!!
KingLion
20th July 2004, 12:25
M-am bagat si eu. Sa vedem ce o sa iasa. Macar sa iasa SHOW ....si sa ne distram macar noi....daca nu si ceilalti.....care speram noi vor citi luptele. O rugaminte am in schimb eu nu vreau meciuri in weekend. Ptr. ca nu pot intra in weekend. Asha ca va rog sa vedeti cum faceti cu meciurile.
Big Sexy
20th July 2004, 15:13
Avand in vedere c ael nu are acces in weekend o sa scriu eu ce imi dicteaza el.
Sunteti de acord sa incepem zilele astea? Si daca da cand?
cand o sa fie si anuntul referitor la surprize (vineri) sau mai devreme?
Voi trage la sorti si primul tras se va bate cu al doilea si tot asa pana al 8.
Castigatorii se vor infrunta mai departe. Semifinala 1 va fi intre castigatorii primelor doua grupe iar Semifinala 2 va fi intre castigatorii ultimelor 2 grupe.
Se poate castiga si prin neprezentare.
Nu mai este valabila aici regula cu primul post trebuie sa contina numai prezentarea.
KingLion
20th July 2004, 15:23
Dar regula cu 3 scheme per post se mentine????
Big Sexy
20th July 2004, 15:36
nu hai sa o crestem la cinci. ce ziceti?
KingLion
20th July 2004, 15:38
NUUUUUU. E mai frumos asha si......asha de-abia gasesti "loc" sa iti revii intr-o lupta in care se fol. 3 scheme....Din 5....e mai greu sa iti revii si ar deveni prea ireal.
Rey619
22nd July 2004, 13:07
ok... astept sa vad cu cine am cazut... preferabil hitscum... vreau sa ma bat si eu cu el.... daca nu... merge si kinglion... oricum nu vreau sa ma bat cu un heavyweight!
Big Sexy
22nd July 2004, 14:19
Striker ce face, nu se baga?
Oricum am hotarat de comun acord cu mine insumi :) sa incepem luni. Atunci am inteles ca toti o sa aiba acces la net. So let the games begin (monday that is).
O sa postez putin mai tarziu cine cu cine. sa speram ca nu o sa vedem meciuri pierdute prin neprezentare.
Dupa ce am discutat cu Hitscum si Issue am ajuns la urmatoarea concluzie:
Pe 2 august incepem KING OF THE RING. Poll-urile de vot vor fi sterse dupa doua zile de la inchiderea votului. Mai multe schimbari cititi pe "Arena noastra"
In cateva ore voi posta si cine cu cine se va bate, tre mai intai sa o conving pe o colega sa traga la sorti
Big Sexy
23rd July 2004, 09:37
Acestea vor fi primele lupte din King Of The Ring. Premiul este o revista!
Grupa 1:
The Sure Shot
Ice Man
Grupa 2:
The Anarchist
HitScum (l-a inlocuit pe grave digger care este accidentat)
Grupa 3:
King Lion
strik3r
Grupa 4:
Decron "The Real Deal"
The Nosferat
castigatorul primei grupe se va bate cu castigatorul celei de-a doua, la fel va face si castigatorul grupei a treia cu castigatorul grupei patru.
Finala incepe pe 8 august
Pregatiti-va :yeah: :drak:
Big Sexy
23rd July 2004, 09:49
Contestatiile se posteaza aici si nu prin pm.
Am tras la sorti in felul urmator
am copiat personajele din "our gimmick" (am ignorat: hitscum - nu se lupta si juggernaut - ca avut deja un meci si l-am ales pe grave digger ca nu s-a mai luptat)
Am imprimat, am decupat si apoi le-am amestecat si am tras la sorti. Primul iesit l-am pus in grupa unu cu al doilea si asa mai departe.
E bine de stiut ca la KotR nu sunt interzise intruziunile. ba chiar sunt incurajate, sa vedeti atunci scoruri cu minus. Pot intervenii doar cei care au ramas in carti. dar fiecar e interventie se penalizeaza cu un vot in minus i toate luptele pana la terminarea KotR. Se presupune ca v-ati consumat energia intr-o intruziune, iar cei care au pierdut nu mai pot interveni pentru ca sunt prea obositi. Poll-urile se vor face in tread la finalul luptei.
Rey619
24th July 2004, 13:47
bah.... da am si eu o intrebare.... din cate stiu eu stryk3r nu participa... sau cel putin asa cred... acu' cateva zile zicea ca nu se baga in kotr...
si mai am o intrebare... de ce suntem 6 care au votat si in grupe sunt 8 care participa?
Big Sexy
24th July 2004, 13:58
daca nu joaca striker isi alege hitscum unul din personajele lui sa joace
KingLion
26th July 2004, 14:54
De ce sa aleaga HitScum... trec eu mai departe fara meci asta e...Nu crezi ca e corect asa. Ce zici merge????
stryk3r
26th July 2004, 15:05
stati fratilor..........daca nu va deranjeaza(in special pe tine king lion) as vrea totusi sa particip. n-am votat ca am avut niste probleme si n-am mai dat pe la net de ceva vreme. nu am sa votez ca sa-mi fortez intrarea in KotR. am sa astept aprobarea voastra sa intru si sa fac ravagii...........inca o data scuze ca n-am mai postat asa mult da acu' va zic sigur.........styk3r IS BACK IN BUISNESS!!!!!!!!!!!!!
Rey619
26th July 2004, 15:42
aha.... da parca azi incepea.... ce s-a intamplat, ca nu m-am prins? ori9cum abia astept sa iau revistele
KingLion
26th July 2004, 16:05
Luptele incepe pe 2 august scrie intr-un theard dar nu shtiu care
Rey619
26th July 2004, 16:14
ok i got it....
sper sa fie ceva de capul luptelor.... ar fi ceva
Big Sexy
26th July 2004, 20:00
pai daca o sa te straduiesti o sa iasa niste lupte misto. dar avand in vedere ca va trebui sa treci de mine ... hehhehee chiar daca revista est ea mea asta nu insemna ca nu vreau sa o pastrez :)
E un RAW din decembrie 2002 insa e pastrata PERFECT. de fapt abia acum o citesc pentru prima oara desi am dat 10 euro pe ea atunci si eram nerabdator s-o citesc. Nici o foaie nu e indoita. Zici ca acu e scoasa din tipla.
De acum incolo premiile o sa fie mai consistente si cu obiective mai variate dar si mai greu de atins.
stryk3r
29th July 2004, 12:47
cu cat mai mare premiul cu atat mai multi luptatori si cu atat mai mult spectacol.........e buna tare ideea asta.....n-ar trebui sa fir ultima data cand facem asa ceva........
Heath Scumm
31st July 2004, 14:02
Intrebare: CINE initziaza threadul luptelor KotR???
Big Sexy
31st July 2004, 16:06
Stiam eu ca am uitat ceva!
Tread-ul va fi creat de catre primul din fiecare grupa. Maine dimineata!
Oricum ati primit asta si pe PM
Rey619
2nd August 2004, 15:12
haideti la cioate, picioare-n gura si suplexe.... 3 la 10000 ..... :) haideti mah..... datiii drumul la lupte..... pana acuma n-au fost decat intrari.... da post-uri cu lovituri nici unul
Big Sexy
4th August 2004, 08:45
Justificati-va voturile aici
Votul mele au mers la Striker pentru ca a avut doar un pic mai multa substanta in descriere si in plus a vorbit si despre niste lucruri care m-au impresionat forarte tare ca de exemplu niste amanunte nesemnificative la prima vedere care dau totusi o savoare deosebita cum ar fi ca l-a avertizat pe KingLion sa stea in coltul lui cat isi face el prezenta simtita in ring. Intrarea lui King Lion a fost deosebit de spectaculoasa si cu certitudine ca daca a r fi postat inca odata ar fi avut votul meu (auzi cum vine cu alea 4 traznete ca nu-mi dau seama dar e bestial!)
Despre meciul cu Hitscum nu trebuie sa va mai spun ca a castigat Hitscum! El e primul semifinalist. Fiindca a ales sa il introduca el pe The Anarchist in Arena (lucru neinterzis de regulile KotR unde totul trebuie sa se desfasoare mai repede) nu a putut spune despre el ca e un las si a pierdut prin neprezentare ci pur si simplu l-a distrus din prima runda si il invit pe aceasta cale sa il si termine in runda a doua.
La Meciul dintre Iceman si TSS cu parere de rau trebuie sa spun ca cel mai mult in alegerea castigatorului a contat datul cu banul. Cel mai bun meci de pana acum din arena fara nici un fel de dubii. Au folosit amandoi foarte bine comentatorii pentru mai multa atmosfera, s-au batut ca chiorii dar totusi organizat si credibil, au avut momente de disperare si reveniri spectaculoase. Dupa ce am dat cu banul a cazut pe muchie si cum eu nu joc la 2 din trei am recitit totul si avand in vedere ca m-am prapadit de ras la faza aia cu Big Foot am votat cu zambetul pe buze IceMan.
Cat despre meciul meu m-am straduit sa fac un meci bun iar despre oponent nu pot comenta ca e incorect. N-am de gand sa-mi fac reclama sau anti reclama. va las pe voi sa judecati
Triple H
4th August 2004, 10:48
Voturile stau cam asa:
1. Hitscum, issue mort in ring inainte de a incepe
2. Decron, oricat s-a chinuit rey s-a cam chinuit degeaba, desi nu e de neapreciat, decron a fost mai bun
3. Stryker, a fost mai agil si mi-a placut mai mult ca tehnica.
PS: faza cu fulgerele e aia cum i-a facut taker lu booker t, cand i-a troznit colturile ringului ;) a fost nice.
fia
4th August 2004, 16:30
Decron - Nosferat: am votat Decron. De ce? Pentru ce i-a facut lui Test... Ma enerva rau de tot :evil: Si pentru ca a reusit sa revina dupa ce a fost numarat de 2-3 ori.... si evident pt asistente :drak:
La IceMan vs TSS mi se pare incomplet meciul.... am vazut ca e un post sters... asta e ... regulile sunt reguli... Cred ca o sa votez cu TSS desi pare ca a "incasat" mai mult....
KingLion - Strik3r : pai KingLion nu prea a facut mare lucru... in afara de intro... care a fost bestial (tricoul cu Britney :evil: :ok: si fulgerele) deci am votat cu Strik3r.... Sa nu mai supun ca iar l-a "atins" pe test :evil:
The One
4th August 2004, 16:50
Am declarat castigatori pe Decron-mi s-a parut mai fair-play plus ca iubesc luptatorii mai masivi
IceMan-imi place Triple H.
Striker-nu imi plac cruiserii dar striker mi sa parut cu o idee mai bun
De ce nu s-a luptat si HitScum cu cineva?
Heath Scumm
4th August 2004, 17:25
Bai Vasile! Tiam mai explicat o data ce sa intamplat........eu trebuia sa ma lupt cu THE ANARCHIST da ala na mai aparut sa dea reply!
Eh! Am votat shi yo!Lam ales pe Decron deoarece mia placut putin mai mult deoarece a folosit comentatorii foarte bine :) Il apreciez shi pe The Nosferat pt. ca posturile lui au fost scurte shi la obiect*deloc plictisitoare*....shia expus bine stilul de lupta!
Intre ICE MAN shi TSS, lam votat pe TSS...........aceasta a fost cea mai echilibrata lupta din prima runda.............ambii merita victoria! TSS ma impresioneaza destul de mult ca gimmick!Totushi cred ca e mai degraba Heel decat Face!HARDCORE SQUAD lives! Oricum, lupta lor e MATCH OF THE YEAR candidate!
La cei 2 cruiserweights, lam votat pe Stryk3r.............mi sa parut oarecum mai bun......mda!Suntem subiectivi....asta e!......a facut putin mai mult show decat KING LION!
Big Sexy
4th August 2004, 18:01
Decron - Nosferat: am votat Decron. De ce? Pentru ce i-a facut lui Test... Ma enerva rau de tot :evil: Si pentru ca a reusit sa revina dupa ce a fost numarat de 2-3 ori.... si evident pt asistente :drak::
I rule. Si faza cu tipele a tinut si de data asta. I rule again!
La IceMan vs TSS mi se pare incomplet meciul.... am vazut ca e un post sters... asta e ... regulile sunt reguli... Cred ca o sa votez cu TSS desi pare ca a "incasat" mai mult....:
Bexy nu a citit regulile (hehe ... te-am zis) si a postat dupa ce au fost dechise poll-urile. Cu mult dupa! Cu parere de rau am sters post-ul sau. regulile sunt reguli!
KingLion - Strik3r : pai KingLion nu prea a facut mare lucru... in afara de intro... care a fost bestial (tricoul cu Britney :evil: :ok: si fulgerele) deci am votat cu Strik3r.... Sa nu mai supun ca iar l-a "atins" pe test :evil:
KingLion kick ass, dar se pare ca numai la meciuri cu numar impar. A descris foarte putin lupta si m-a surprins enorm. Desi nu stie foarte multe despre wrestling a reusit sa il invinga in primul meci pe HitScum ( http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3605 cu caracterul Juggernaut) (!!!) si a facut-o cu stil. Acum cred ca pur si simplu nu s-a concentrat sau se astepta ca Strik3r sa posteze slab, cum a facut-o la ultimul meci, si KingLion a vrut sa se pastreze pentru runda urmatoare.
... iubesc luptatorii mai masivi ...
... nu imi plac cruiserii ...
He heeee ... noi gandim exact!
Rey619
4th August 2004, 18:07
i suck
2 meciuri, 2 infrangeri.... tre' sa mai invat chestii dintr-astea.... the future's bright.... ce optimist is :D
fia
4th August 2004, 18:14
I rule. Si faza cu tipele a tinut si de data asta. I rule again!
La mine o sa tina mereu.... :evil: :evil:
Big Sexy
4th August 2004, 18:21
i suck
2 meciuri, 2 infrangeri.... tre' sa mai invat chestii dintr-astea.... the future's bright.... ce optimist is :D
avand in vedere ca te-ai pus cu mine :evil:
si in plus, dupa cum spuneam si mai sus:
I rule!
Triple H
4th August 2004, 23:24
The One ma bucur ca esti si tu cu luptatorii masivi. Haha, inca un acolit.
Sper ca daca ies invingator dupa prima runda, am pregatit un hot sexy mama, Kaia, pt nelamuriri vedeti in topicul
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=114103&posted=1#post114103
In rest, have a clean fight hahaha
Big Sexy
5th August 2004, 08:41
Semifinalele sunt
IceMan vs HitScum
Stryk3r vs Decron
Oricine poate incepe lupta
BexyCZW
5th August 2004, 08:56
Pana acuma a fost un KOTR interesant. Pacat ca nu am citit regulile (dada Big Sexy mi-ai zis de mai multe ori). Era bine daca se mai continua putin pentru ca a fost o lupta foarte interesanta intre Iceman si The Sure Shot. Si sper foarte mult ca cu acest mic "turner" sa atragem mai multi fani ai wrestlingului. Treaba buna pana acuma si urez noroc semifinalistilor.
fia
5th August 2004, 09:15
Eu as paria pe o finala Decron - HitScum :evil: asa am eu impresia :evil:
Rey619
5th August 2004, 13:07
hai deti sa va vad cum va bateti in runda a doua.... i lost fare and square si acum e randul vostru sa va remarcati... un singur sfat.... HAVE FUN FIGHTING.... I DID!!!
The One
7th August 2004, 15:01
Am intrat din nou pe forum, mai bine zis a venit HitScum la mine acasa si m-a luat pe sus ca sa vad ce s-a mai intamplat.Nici nu stiam ca luptele dureaza la voi 2 zile.
Ce se intampla?Am intrat aici si nu am unde sa votez!
Oricum, daca se ia si votul meu in considerare as dori sa-l votez pe HitScum in lupta cu ICE MAN(as vrea sa vad monstrul de sub ring plus ca HitScum sta la calculatorul de langa mine si ma pocneste daca il votez pe celalalt :) )
In lupta DECRON vs Stryk3r il votez pe DECRON pentru ca Stryk3r nici nu a luptat!
Heath Scumm
7th August 2004, 15:10
Care-i faza?Uite asha scrie in regulament : " lupta tine 2 zile iar votarea de 24 ore."
Vroiam doar sa trag un semnal de alarma!
Au trecut 48 de ore shi un poll in care sa votez nu a aparut inca!Ash vrea sa il declar invingator(sunt subiectiv ,shtiu) pe DECRON in lupta cu STRYKER. Cred ca i s-a stricat iar internetul la el in orash ca suntem in week-end! :( Nu a ripostat in lupta aia dar sper sa se tina cont si de votul meu!
Cat despre lupta mea, trebuie sa recunosc ca am dat tot ce am putut...........nu intentionez sa imi fac reclama ...........trebuie sa imi felicit adversarul pentru ultimul post.............nu credeam ca va mai reveni!.............sincer!Acum ramane la latitudinea voastra sa judecatzi cine merita sa cashtige!
Ah! mi se pare prea tare faza ca ultimul mesaj a fost scris de TRIPLE H. la ora 23,59! Fara nici o ironie!
Big Sexy
7th August 2004, 15:14
S-au facut poll-urile, scuze de intarziere da n-am putut sa le fac din tren :D
Acum sunt la Constanta, asa ca le-am facut cu ceva intarziere.
Astept finala :yeah:
Heath Scumm
7th August 2004, 15:16
TREBUIE SA MAI RIPOSTEZ LA O FAZA:
TRIPLE H. Nu avea voie sa se voteze in meciul cu THE SURE SHOT! Din punctul meu de vedere, prezenta lui in semifinale nu e corecta! Cred ca trebuia descalificat sau votul lui sa nu fie luat in considerare dar, tinand cont shi de faptul ca BEXY a mai postat o data, situatzia e cam aceashi...........votarea trebuia prelungita o zi! Cred ca ar fi fost mai corect asha!
EU miam spus punctul de vedere.........nu contest abilitazile lui Triple H.
Doar ca nu a ajuns corect in semifinale
Sper sa se tina cont de asta!
Big Sexy
7th August 2004, 15:19
Daca observi si Bexy s-a votat, asa ca cele doua voturi s-au anulat reciproc. Normal trebuia sa fie 3-2 pt IceMan nu 4-3.
Cat despre TSS postul lui a fost dupa ce pollurile au fost deschise, deci neregulamentar.
The One
7th August 2004, 15:27
am plecat acasa ca mi se terminase timpul la net dar HitScum a venit dupa mine ca sa fac votul legal asa ca l-am mai votat o data si in sondaj.
acuma chiar ca plec.pa!
Triple H
7th August 2004, 15:47
@HitScum
Tu ai vazut la ce ora ai postat ala? Era in jur de 10 seara, plus ca ai venit cu 4 luptatori in total inclusiv cu tine! Sa nu mai zic finalul postului tau.
Cand am vazut era ora tarzie si pana am apucat sa caut o solutie pt reply, pana sa dau post abia am apucat :evil: Oricum ai feedback :yeah:
Cat despre Bexy, daca nu se vota el primul eu nu votam, dar nu puteam sa anulez votu altfel :D
fia
8th August 2004, 08:37
Decron - Strik3r: Meci intr-o singura directie.... BigSexy da dovada de adevarat talent de povestitor.... Degeaba a avut ultimul post Strik3r... In care l-a pus pe Decron la podea... etc... Invingatorul e clar DECRON!
P.S. Din pacate cand am dat view results la poll, am vazut ca era 4-0 deja pt Decron, si cand m-am intors am apasat din greseala pe Strik3r.... :D Oups! N-am vrut sa vitez cu el... dar s-a intamplat.... Deci scorul corect este 5-0 nu 4-1 :D...
Inca ceva votul trebuie public....
Heath Scumm
8th August 2004, 15:57
da ! votul ar fi trebuit public!
pt. HHHç Nu intentionam sa te fac sa te simtzi jignit..am precizat °fara nici o ironie ° la chestia aia cu ultimul post!
Felicitari pentru victorie..cine va fi noul campion WRM_
cat despre al 4'lea personaj, iam explicat shi lui BIG SEXY....e o strategie de introducere a noului luptator WRM in scenariu
recunosc ca nu mam exprimat corect la faza ca nu ai ajuns corect in semifinale....te rog acceptami scuzele!!!
stryk3r
8th August 2004, 19:15
lasa ma ca nu e nimic........nu o iau la zero.........bafta la cei ramasi in cursa pentru faimoasa revisrta
:)
Triple H
8th August 2004, 21:35
HitScum nu e nici o problema, o sa ridici suspansu acum cine o sa fie luptatorul ala ;)
Totusi sper sa-l matur si pe Big Sexy, el a avut un parcurs usor, parca s-a plimbat.
Ma baieti postati si voi mai cu suflet la lupte :yeah:
Oricum tin sa precizez ca nu m-am votat, sper sa se faca voturile publice, trebuie vb cu Big Sexy daca e sau un admin.
Big Sexy
10th August 2004, 11:56
Baieti imi pare rau ca nu am apucat sa postez il tread-ul cu finala dar sunt in concediu si am lasat-o mai moale. Deh ce sa-i faci ... lenea. Acu postez de la Triple H de acasa (sunt in constanta :)) )
Heath Scumm
10th August 2004, 21:45
ma ashteptam la o finala exploziva!!!
la ora 9,43 era inregistrat numai un vot!al meu!
lam votat pe ICE MAN deoarece mi se pare ca este un luptator ce merita cu adevarat sa fie undefeated!!!Triple H. merita centura!!!
The One
10th August 2004, 21:55
de la acelashi calculator cu HitScum imi postez votul si eu.nu am gasit 2 calculatoare libere in net-cafeul acesta.votul meu merge la Triple H.doar nu o sa votez impotriva luptatorului meu preferat.
decron nu sa prea luptat.inteleg ca era in concediu dar e finala,ce naiba?mi-a placut mai mult lupta dintre HitScum si ICE MAN.aia trebuia sa fie finala.ICE MAN e bun !Campion-HHH
poate voi participa si eu in curand la un astfel de turneu.ar fi cool
Triple H
11th August 2004, 00:13
Baieti se pare ca astept sa va bateti sa vedem cine o sa fie no.1 contender :D
Oricum va astept in ring peste cateva saptamani ;) Acum sunt extenuat asa ca trebuie sa iau o mica pauza, deh, doar vine summerslam :)
O sa incerc sa spal eu putin rusinea pt Big Sexy in finala ;) I-am zis sa posteze dar ii cam era frica de mine :evil:
fia
11th August 2004, 05:07
A fost super acest Kotr dar.... dezamagire extrema la final... Pacat...oricat ar fi de vacantza... 20-30 min pentru un post.. se putea... :p
E, hai, acum glumesc si eu, BigSexy, distreaza-te in continuare la mare :)
Triple H
11th August 2004, 20:53
Well, inca nu era finalul, dar puteti sa-l vedeti de acum ;)
Mi-a facut placere acest KotR avand in vedere ca-s primul WRM champion din istorie /OLE/
Heath Scumm
13th August 2004, 21:19
felicitari !!!
The One
13th August 2004, 21:31
am urmarit luptele!au fost bune!
Poate in curand ma alatur si eu federatiei voastre. as face un luptator bun.
Big Sexy
14th August 2004, 11:50
AAAaaaaa pai nu prea ma distez. Vremea e de kko cel putin ma relaxez pentru iadul care o sa ma astepte dupa 2 sapt de concediu in care nimeni nu mi-a facut treaba la serviciu :(. In legatura cu finala nu am cuvinte de scuze insa am vrut sa postez dimineata la 8 dar era neregulementar (Bexy stie :headbang: ). Faza e ca o sa spal rusinea de acolo si podele cu Triple H in lupta pentru titlu. :evil:
Triple H
14th August 2004, 12:26
Podelele, heh, pana una alta ai grija de tine ca esti tuns ZERO si mai scrie si OWNED pe spate. Spala bine podeaua ;)
Te mai astept o data la urmatorul PPV :evil:
Ar trebui ca issue sa-i puna si un nume in afara de luptele obisnuite :) care totusi ar trebui sa se organizeze intr-un event oarecum saptamanal sau la 2 saptamani.
Big Sexy
25th August 2004, 13:03
In legatura cu scrisul am rezolvat-o. M-am tatuat :). Ramane sa vedeti celelalte schimbari dupa ce imi dau update la caracter. Pana una alta editia asta a king of the ring a fost inconsistenta, ba super, ba slaba si de ce sa nu imi fac autocritica gustul amar ramane finala. Macar de m-as fi distrat in concediu...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.