View Full Version : Cati ani va domni Gigi Becali?
jo27
13th November 2008, 18:14
Cît credeți cã va mai dura "era" Becali?
Dario
20th November 2008, 15:05
e tare intrebarea asta....sunt de parere ca ciobanul nu va lasa Steaua din mana pana nu o va distruge.
ce vedem acum e doar inceputul.
Snake_21
20th November 2008, 22:57
Eu am votat varianta optimista 1 an doar , dar tare mie ca nu am dreptate...:(
petea
23rd November 2008, 09:17
Nu scapati asa usor de cioban.Este singura jucarie cu care poate face ce vrea el.In alte locuri nu-i prea merge dar acolo poate sa se simta sel mai tare.Asa ca rabdare si tutun.
Cristian
23rd November 2008, 09:19
Va domni vesnic :)
ducus
23rd November 2008, 09:21
Cît credeți cã va mai dura "era" Becali?
Pana va primi o oferta din afara cum au vandut englezii Manchester City arabitoilor :D Sau pana n-o sa mai vada Steaua ca pe-o investitie rentabila...Eu zic ca peste vreo 5-6 ani scapam de el. :cool:
Dario
30th November 2008, 18:47
"Gigi Becali isi vinde toate actiunile pe care le are la clubul Steaua.
Criza financiara l-a lovit atat de tare pe latifundiarul din Pipera incat acesta a decis sa renunte la clubul care l-a facut cunoscut.
Conform unor prieteni apropiati finantatorului din Ghencea, Becali vrea pentru clubul campion de 23 de ori al Romaniei aproximativ 80 de milioane de euro".
...oare cat de adevarata este aceasta stire,vom scapa de cioban? :ciocan: :ciocan:
muvilici96
31st December 2008, 14:42
eu cred ca o sa intre in puscarie shi o vinde.
Dario
22nd January 2012, 19:47
Cat credeti ca va mai dura "era" Becali?
O intrebare fara raspuns,ce credeti? ;)
Continuam discutia?
Snake_21
24th January 2012, 17:42
Nu si are rostu...
Razvan T.
24th January 2012, 18:09
pana cand moartea ii va desparti :D
Dario
24th January 2012, 18:15
Razvane,acum vorbind serios si cu parere de rau.Sunt si destui stelisti idioti,astia-l merita pe gigi.
Shinnok
24th January 2012, 18:16
imi imaginez un dinamovist spunand ca exista dinamovisti prosti :D:D:D
Dario
24th January 2012, 18:18
Editeaza sau sterge daca nu-ti convine.Nu-mi dai dreptate?
Shinnok
24th January 2012, 18:22
ce dracu esti asa morocanos? `ti-ar politica de ras!!! :D
Dario
24th January 2012, 18:26
Nu sunt.
Razvan T.
24th January 2012, 18:28
Razvane,acum vorbind serios si cu parere de rau.Sunt si destui stelisti idioti,astia-l merita pe gigi.
Pai io am fost serios :) ... banet are ca-i baga suporterii in jeb numa la meciul cu Twente aprox 1.000.000 de euro, plus derbyuri, sponsori si drepturile tv. Chestia ii ca Steaua vinde, iar ciobi nu are nevoie sa aduca multi bani de acasa.
Uite ca pentru cantonamentul din Antalya nu a platit nimic. ;)
Lordul
25th January 2012, 10:18
Becali va lasa Steuaa urmasilor urmasilor urmasilor sai
Aurel.D
27th January 2012, 15:00
Cine este Gigi Becali azi si cum a preluat el Steaua, este cunoscut. Insa cand voi avea mai mult timp, cred ca va fi interesant sa discutam despre cine era Gigi Becali inainte de '90 si cum a intrat el in fotbal. Fapte reale, nu povesti...
rhadoo
27th January 2012, 15:02
Cine este Gigi Becali azi si cum a preluat el Steaua, este cunoscut. Insa cand voi avea mai mult timp, cred ca va fi interesant sa discutam despre cine era Gigi Becali inainte de '90 si cum a intrat el in fotbal. Fapte reale, nu povesti...
zi,ca nu mai putem de nerabdare:D
Ildkdan
27th January 2012, 15:41
Becali va domni inca 40 de ani daca nu o sa apara alti pretendenti
Vadim
27th January 2012, 17:18
Eu sunt mai pesimist. Pana la moarte.
Silver
27th January 2012, 17:58
Pai nu asa sunt suporterii adevarati, "pana la moarte'?:D
Aurel.D
27th January 2012, 18:04
Gigi Becali nu a avut niciodata treaba cu fotbalul desi la sfirsitul anilor '80 a facut tot posibilul sa se apropie de cei din preajma echipelor Dinamo si Steaua. Toti cei din neamul Becali erau dinamovisti, tatal lui Gigi fiind un dinamovist infocat! Insa pe el nu l-a atras niciodata fotbalul ca sport; simpatiza intra-adevar cu Dinamo, dar mai mult din afinitate pentru taica-sau.
Porecla lui Gigi era "Tintarul" pt ca era mic si pricajit, dar ca si astazi era un tip mitocan, cu vocabular de golan, caruia nu ii pasa de nimeni, considerand ca orice i se cuvine. Singurii oameni pe care i-a respectat cu adevarat pe lumea asta, sunt parintii sai, taica-sau fiind destul de autoritar. Probabil isi daduse seama omul ce progenitura a adus pe lume. :)
Toti cei din familia Becali, Victor, Ioan si Gigi au ajuns in preajma fotbalului datorita - sau din cauza(?) - lui Gica Hagi, machidon ca si ei. "Tintarul" se lipise atat de tare de Hagi, incat acesta din urma, posibil din naivitate sau chiar din prostie l-a acceptat oarecum, nereusind sa mai scape de el. Dar se pare ca nici nu facea prea mari eforturi. De fapt din cauza lui Gigi, Hagi a ratat un transfer la Bayern Munchen, insa nu stiu sigur daca a fost inainte sau imediat dupa 90. Din ce am inteles a fost inainte, dar nu sunt sigur. Bayern il dorea mult pe Hagi, dar acesta nu a reusit acel transfer in special din cauza apropierii de Gigi, unul din motive fiind "dar ce fac cu Tintarul?"(!!). Dupa mai multe parlamentari, nemtii ar fi fost dispusi sa o ia si pe capusa asta, insa pana la urma au renuntat.
La inceputul anilor 90, Hagi a fost cel care l-a imprumutat pe Gigi cu bani pentru a investi in niste terenuri, cu scopul de a le revinde mai tirziu. Asa a intrat Gigi in sfera "afacerilor", dar ceea ce facea el se chema mai degaba specula, invatata de la verii sai care erau ceva mai dezghetati la creier. Acestia se stie ca erau bisnitari cunoscuti in Bucuresti, inclusiv de catre Militie. Cum au continuat lucrurile mai departe este in general cunoscut, insa de retinut ca Gigi nu este in nici un caz om de afaceri si nici nu are vreo idee de cum se conduce cu adevarat o afacere.
Drept dovada, nici una din afacerile pe care le-a inceput - in afara speculei cu terenuri - nu i-a reusit. Nu stiu cati cunosc acest lucru, dar astazi Gigi Becali are 22 de firme in insolventa!!
In ce priveste Steaua, pentru el asta este ceva intre jucarie, afacere si publicitate iar in situatia de fata nu cred ca va renunta la ea nici pt toti banii din lume!
Silver
27th January 2012, 19:23
Asteptam cu interes "povestea" lui borcea urmata de a securistului badea:rolleyes:
Aurel.D
30th January 2012, 09:51
Povestea lui Borcea e spusa pe scurt, pe threadul cu el de pe Intern...trecutul lui este oricum cunoscut...Pe a lui Badea nu o stiu, este una secreta! :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.