PDA

View Full Version : Otelul Galati

Pages : [1] 2 3

Edgar
25th May 2003, 03:17
Linie de clasament all-time in prima divizie:

Editii - 14
Meciuri - 468 Victorii - 198 Egaluri - 81 Infrangeri - 189
Golaveraj 608 - 508
Puncte 595

Cea mai categorica victorie: 7 - 0 cu Jiul Petroshani (97-98)
Cea mai severa infrangere: 0 - 5 cu Steaua (88-89, 00-01) shi Gloria Bistritza (96-97).
Jucatorul cu cele mai multe prezentze in prima divizie la Otelul: Catalin Tofan (334).

Statisticile nu includ shi sezonul 2002 - 2003.

ad3an
18th June 2003, 20:13
SUNTETI VARZAAAAAA
IN C SA CRAPATI
ANTIFOTBALSITILOR
FACETI DE RUSINE FOTBALUL MA

apparte
19th June 2003, 04:01
Otelu' uita-te
Cum te lasa Oradea-n B!(scandare a fanilor din Oradea la sfarsitul meciului)!

riva
25th June 2003, 16:51
sinteti de vara ... daca cu o aparare in de 30 ani, media vreti sa jucati in divizia A ... atunci sinteti inapoiati rau! succes in B ... si daca mergeti tot cu echipa asta success la anu in C ... pacat de Cornea ... da` se pare ka a revenit la Baia-Mare ... ar fi bine sa se transfere undeva in A

Gabriel
15th July 2003, 00:07
Eram la mare si am citit intamplator in ProSport ca Otelu a cuumparat contra a 500 000 $ locul in Divizia A de la Petrolul Ploiesti. Mi se pare rusinos si inacceptabil din partea ambelor echipe.
Otelul o echipa varza care a avut un sezon dezastru....nu are ce cauta pe prima scena. Nu au si ei mandrie ?
La fel si Petrolul....calicii draq. Nu aveau bani de A sau ce ?

seby
16th July 2003, 17:23
putini galateni.

07Ex
21st July 2003, 18:35
Eram la mare si am citit intamplator in ProSport ca Otelu a cuumparat contra a 500 000 $ locul in Divizia A de la Petrolul Ploiesti. Mi se pare rusinos si inacceptabil din partea ambelor echipe.
Otelul o echipa varza care a avut un sezon dezastru....nu are ce cauta pe prima scena. Nu au si ei mandrie ?
La fel si Petrolul....calicii draq. Nu aveau bani de A sau ce ?

Eu am inteles ca de fapt Petrolul a fuzionat cu Astra din motive financiare, adica Petrolul nu a avut bani de divizia A. Dece au mai promovat, Dumnezeu stie!!! Ca urmare a fuziunii dintre cele doua echipe a aparut un loc vacant in divizia A, iar Otelul fiind retrogradata cel mai bine clasata la sfarsitul sezonului trecut a “promovat” in divizia A. Deci Petrolul NU va evolua la anul in B iar Otelul nu a cumparat locul Petrolului in A. Asta inteleg eu.

DRAGOS
21st July 2003, 19:56
Pãcat cã aþi promovat cã iar veþi fi dezamãgiþi! Oþelul nu e echipã de A ºi nici nu va fi!!!!! /nope/ :D

EDMOND_
22nd July 2003, 05:08
97 SiR ,eu am inteles ca , pana la urma totusi locul a fost cumparat ( 500 000 ) ,iar chestia cu fuziunea a fost ca sa dea o forma cat mai legala afacerii... Daca nu era vanzare ,de ce ar mai fi dat Otelul banii?

07Ex
22nd July 2003, 06:57
97 SiR ,eu am inteles ca , pana la urma totusi locul a fost cumparat ( 500 000 ) ,iar chestia cu fuziunea a fost ca sa dea o forma cat mai legala afacerii... Daca nu era vanzare ,de ce ar mai fi dat Otelul banii?

S-ar putea sa ai dreptate cu banii, nu te contrazic. Eu initial am inteles ca nu a fost vorba de cumpararea locului, dar ne fiind in RO citesc stirile pe diferite site-uri pe internet. Stiind cat de "la curent" cu stirile sunt unii ziaristi nu ma mira sa fi citit ceva eronat. :)

EDMOND_
22nd July 2003, 09:39
Oricum mi se pare om practica scandaloasa asta cu cumparatul locului ( vezi si cazul Bacaului!) Dupa parerea mea o echipa odata retrogradata nu ar trebui sa revina in acelasi an in liga ( corect ar fi sa intre urmatoarea clasata din divizia secunda ,sau macar sa fie un baraj ... ) ...parca si Baia Mare a vandut locul desi promovase...

rasheedkpenny
22nd July 2003, 10:15
Corect sau nu Otelul e din nou in divizia A. Sper sa isi faca o echipa la fel de buna ca acum 2 ani, desi le cam trebuie bani si timp. Pacat ca au avut dar n-au stiut sa tina. Ma refer la Lacatus si la MM Stoica(mult mai "simtit" la Otelul decat la Steaua).

Bafta in sezonul urmator!

07Ex
22nd July 2003, 21:02
Oricum mi se pare om practica scandaloasa asta cu cumparatul locului ( vezi si cazul Bacaului!) Dupa parerea mea o echipa odata retrogradata nu ar trebui sa revina in acelasi an in liga ( corect ar fi sa intre urmatoarea clasata din divizia secunda ,sau macar sa fie un baraj ... ) ...parca si Baia Mare a vandut locul desi promovase...

Nici mie nu mi se pare corect lucrul asta cu cumparatul locului, dar se pare ca in Romania orice e posibil. Ce nu inteleg eu este cum de toti sefii de la clubiri decid sa vanda si sa cumpere locuri in campionat fara sa-i intereseze de suporterii echipei. Pur si simplu daca li se scoala sa vanda locul il vand si din pacate nimeni nu poate face nimic. Pacat pentru suporteri deoarece ei nu au nici o vina.

EDMOND_
22nd July 2003, 23:22
Asta e situatia deocamdata ! Marea majoritate a cluburilor sunt practic in proprietatea unui singur asa zis actionar care taie si spanzura... Suporterii pot avea destul de greu un cuvant de spus ,si asta numai daca sunt multi si uniti.. La Craiova , de ex. suporterii au fost cei care l-au gonit pe Netoiu
culminand cu celebrul moment in care 30000 de suporteri au tinut cu echipa adversa...facand din netoiu practic cel mai huiduit om din Romania!
Daca cluburile ar fi organizate ca societati pe actiuni ,tranzactionate la bursa , probabil situatia ar fi alta...!

ady_azzuro
26th July 2003, 17:33
Nu merita otelul echipa in A , jucatzi insestetic + avetzi shi un gazon foarte prost /nope/ /nope/ .
Dar oricum bun venit otelului in A .
Sa vedem daca ve mentzinetzi
slabe shanse :) :)

EDMOND_
26th July 2003, 22:25
Valoarea diviziei A este destul de scazuta , si in mod sigur sunt alte echipe mai slabe decat Otelul ,care se pare ca va avea in noul campionat un lot cu multi jucatori noi ,si destul de experimentati as zice dupa ce am vazut lotul aflat in pregatiri... si am citit ca de maine s-ar prezenta inca 6 jucatori aflati in proprietatea lui netoiu - Verdes , Baldovin ,iacob ,etc.. Nu sunt fotbalisti rai ,dar atentie in anumite meciuri vor juca dupa interesul lui Netoiu... Am mai vazut asta...

ady_azzuro
27th July 2003, 14:49
Nu shtiu ce valoare au aia baldovin&co
Sunt slabuti poate investeshte netoiu shi pe la otelu.. :P :P :P

ady_azzuro
9th August 2003, 20:39
OTELUL - CRAIOVA 0 - 1
Revenire in A , insa nemeritata . . .
Otelul a revenit in Divizia A gratie fuziunii dintre cele 2 grupari din Ploiesti, insa, in meciul cu Universitatea Craiova, echipa nu a aratat ca a meritat acest privilegiu. Gazdele nu au reusit sa modifice tabela de marcaj, desi au avut mari ocazii prin Gurita, omul meciului pentru galateni. Desi Otelul a dominat partida, Craiova a conservat perfect avantajul din minutul 4, cand Njock a inscris unicul gol al intalnirii. Universitatea a obtinut 3 puncte pretioase in deplasare si priveste cu optimism noul campionat, ceea ce nu se poate spune despre jucatorii lipsiti de inspiratie ai Otelului...

Asta este baieti n-aveti valoare de diviza A /nope/ /nope/ .
Nici suporteri nici fotbal... :D :D :D

Blue
9th August 2003, 22:56
Cum se face ca intotdeauna ne alegem cu cate un accidentat cand jucam la voi? Acum 2 ani, la 1-1 ala,Sava a plecat cu piciorul rupt de la voi. Cica ar fi fost takling la minge al lui Andone, ca vrajeli ca din cauza ca marginea terenului vostru e nu stiu cum si a cazut Sava nu stiu cum.Parca Lacatus tot acolo era sa moara la bordura de la marginea terenului sau ceva de genul asta :o Hai, am zis ca e intamplare. Anul trecut , la 2 minute dupa golul lui Papura , a facut I.Stancu ruptura, iar s-a zis ca a fost involuntar, ca de fapt au intrat amandoi la minge si ca de fapt Stancu a calcat intr-o groapa sau denivelare :o :o :o Eu nu intzeleg, cum vine asta? Avetzi gopi in teren, se joaca pe camp la voi?
Eu zic ca inainte de a avea pretentzii de a juca in divizia A ar trebui sa va
AVETZI UN TEREN PE CARE SE POATE JUCA FOTBAL. Pe urma putem sa intram in detalii despre fotbalisti, tactica, tehnica, etc.

Albastreata
10th August 2003, 05:50
Nu stiu daca are cine sa raspunda... Dar s-ar putea sa fi invatat cate ceva si de la antrenorul asta al lor (fost component al "atacului de ... clasa": Dragnea, Rednic si Orac), care aud ca asa ii place la Galati ca si-a adus si nepotii! Pai mai lipseste sa-l aduca pe Netoiu investitor... :D :D :D

gerrard
19th August 2003, 18:19
Hello

I hope this post does not contravene forum rules or offend anyone, if so I apologise in advance and I trust the moderators will remove it.

I am working for a company who make football management computer games, and I am researching the Romanian league. I'd really appreciate it if you could help me with some information about Otelul Galati.

Could you tell me who is Otelul Galati's:

Manager:
Captain:
Penalty taker:
Free kick taker:
Corner-kick taker (from the left):
Corner-kick taker (from the right):

I also need some information about the manager's tactics. Please could you tell me about his preferred tactics and formation for home and away matches: (just highlight an answer)

Formation used: 4-4-2, 3-5-2, 4-3-3 etc.
Counter attack used: Yes or no.
Attacking tactic: Patient, mixed or direct.
Defensive tactic: Deep, mixed or pressing.
Passing tactic: Long ball, mixed or short ball.
Distribution tactic: Wide, mixed or central.
Focus of play: Defensive, mixed or attacking.

You can reply to me by email to research9@codemasters.com

Thank you very much for all your time and any help you can provide me with, and good luck for next season!

Kindest Regards

Rob Davies
Researcher

I have posted a similar message for each of the clubs I have so far failed to find this information for, please do not take offence at this, I must research the whole of divizia A and am finding it difficult to find Romanian fans to contact. If you support another Romanian divizia A club please respond with the answers for your team instead, or see the post on your forum page.

juventus
23rd August 2003, 00:24
nu comentati asupra otelului ca nici Oradea nu este mai tare saraca tare mult a mai muncit pt a intra in A :l :yeah: : :o :yeah:

juventus
23rd August 2003, 00:31
nu mai zice-ti si netoiu a fost investitor la voi ala investtitor care a mancat paine din bani primariei si ai orasului .care va furat ani de zile hahaha din cauza asta a plecat la dinamo ca nu mai avea ce sa fure din craiova :D :D :D :D :D

EDMOND_
23rd August 2003, 01:06
Juventus ! Esti prea " necopt " ca sa discut cu tine....

juventus
23rd August 2003, 23:08
da nu mai spune nu sunt copt lasa sa mai treaca o luna si dupa aceea mai vorbim nu e nici o problema pt mine ca sunt incepator poate pt tine da ti-e frica ? ; as fi dispus la o conversatie dupa ora 10 :D :D 8)

FORTA OTELUL & JUVE :D :D [/b]

Dan3lino
9th September 2003, 15:33
eu stiam ca defapt echipa fanion a orasului ar fii dunarea galatzi cu toate ca acum este o echipa anonima dar acum nu stiu ce sa cred
in 1962 Petrolul a jucat cu Siderurgistu care atunci era in b in finala cupei a fost 1-0 la pauza pentru galatzeni dar dupa pauza Petrolul si-a dat drumu si a dat nu mai mult de 6 goluri neprimind niciunul !
asa a ajuns Prima cupa a Romaniei la Ploiesti!

flavius
13th September 2003, 19:47
Felicitari pentru egalul obtinut in compania lui dinamo. ati facut un meci bun v-ati creat ocazii dar din pacate nati marcat. imi pare rau pentru voi ca nu ati obtinut victoria. :yeah:

DRAGOS
13th September 2003, 20:59
Ati avut noroc dar si ghinion!!!! Dinamo a avut mai multe ocazii dar a ratat (prin Danciulescu) dar si voi ati avut 2 mari ocazii prin OPREA si IACOB. Oricum a fost un meci frumos. Felicitari!!!

Sir
27th September 2003, 15:02
Pronostic: Otelul-Poli : 1-2

PeaceKeeper
28th September 2003, 00:54
Felicitari pt. victoria in fata lu' Poli,dar sambata ne intalnim la Alba Iulia,unde cred ca timisorenii din echipa se vor razbuna. :D
HAI UNIREA!!! :yeah:

DRAGOS
28th September 2003, 19:54
Felicitari!!!! Ati realizat scorul etapei....Macar o echipa din Moldova a reusit sa castige in aceasta etapa. :(

george nicu
15th November 2003, 23:28
otelul pentru totdeauna. la toti juventini care scriu le zic cum puteti sa tineti cu campioana furturilor in italia,cu o echipa care zice ca este din torino.eu locuiesc in torino si va spun ca aici toti tin cu ac torino asa ca juventus rusinea italiei ar trebui sa se numeasca numai juventus sa nu mai faca de rusine numele unui oras care nu le apartine. FORZA OTELUL FORZA TORO JUVE MERDA :D [/list]

DRAGOS
26th December 2003, 12:41
Sorin Cârţu este noul antrenor principal
Sorin Cârţu nu a stat mult timp şomer după despărţirea de Universitatea Craiova. Tehnicianul oltean s-a înţeles cu oficialii Oţelului Galaţi pentru un contract pînă la finele actualului sezon, având ca obiectiv evitarea retrogradării.

DRAGOS
28th December 2003, 15:55
Neaga si Nanu, la Otelul
Conducerea clubului de fotbal Otelul Galati este preocupata sa-si intareasca lotul si sa gaseasca un antrenor. Presedintele Otelului, Nicu Boghici ca "aproape 80 la suta, atacantul Adrian Neaga si fundasul Stefan Nanu de la Steaua vor evolua din ianuarie la echipa galateana".
El a precizat ca tratativele cu Mihai Stoica, presedintele executiv al Stelei , au fost fructuoase si este posibil sa mai achizitioneze temporar inca patru fotbalisti de la clubul militar.
In privinta antrenorului, Nicu Boghici a negat incheierea tratativelor cu Sorin Cartu, afirmatiile privind aducerea antrenorului oltean fiind simple speculatii ale presei locale din Banie. Oficialul galatean a reiterat termenul de 5 ianuarie pentru anuntarea noului antrenor.

EDMOND_
31st December 2003, 16:21
Pentru suporterii Otelului cele mai frumoase urari de bine! Un an nou plin de bucurii! LA MULTI ANI!

ady_azzuro
5th February 2004, 15:37
Succes lui Sorin Cartu, dar dupa etapa a2a :cool:
Forza Stiinta! :yeah:

ady_azzuro
12th March 2004, 21:42
Se pare ca nu-i nici un suporter al otelului pe aici, la fel cred ca va fi si maine in tribuna rezervata fanilor moldoveni :)

M|tea
5th April 2004, 15:08
:D:D:D Mai oltenilor mai am luat un punct in banie si jucam si semifinala cupei.Il avem pe Cartu antrenor si vrem sa va atacam !! :D

Catalin[GL]
14th April 2004, 14:44
Nu uitati ca Otelul e singura echipa din tara care a castigat cu Juventus! ... La Galati vor fi rezultate, fotbal de calitate, gazon super si nocturna. Tot ce s-a intamplat in ultimii ani s-a dotarat sidexului...care si-a schimbat patronul...si atrecut printr-o perioada de tranzitie. Acum combinatul merge super...si va merge mult mai mult de atat. Si a ajutat anul asta echipa foarte mult.
Oltenilor proshti care si-au exprimat opinia pe forumul asta le transmit ca or sa moara de atata prostie la un moment dat...in coltu ala de tara arid si fara nici un viitor...Si mai uitati-va unde e Otelul in Cupa!

Sanatate celor deshtepti!:)

ADelPiero
6th May 2004, 20:13
Nocturnă şi gazon nou

Pe 15 mai vor demara lucrările la stadionul Oţelul, iar ultima partidă programată la Galaţi în acest sezon, cu FCM Bacău, se va juca, probabil, la Focşani. Boghici nu a putut preciza deocamdată la cît se vor ridica investiţiile la stadion.

ADelPiero
16th May 2004, 02:33
Ghionea nu joacă

Oficialii Oţelului declară că în contractul semnat cu Sorin Ghionea nu se stipulează nimic care l-ar face pe acesta să nu evolueze mîine. Totuşi, jucătorul împrumutat de la Steaua nu va intra în vederile tehnicianului Sorin Cîrţu, acestuia lipsindu-i, de asemenea, şi tînărul Daniel Orac, aflat în aceeaşi situaţie. “A fost o înţelegere între părţi, ca să nu evoluez în disputele directe dintre cele două echipe”, a spus fotbalistul. “Sînt la final de contract şi vreau din tot sufletul să ajung în Ghencea. Oricum, ţinînd cont că mîine se întîlnesc cele două echipe, nu mai vreau să fac comentarii pentru că este ca o sabie cu două tăişuri”, a conchis Ghionea. Şi steliştii îşi doresc ca gălăţeanul să lipsească. “Dacă aş fi în locul lui Ghionea, eu nu aş juca mîine”, a declarat Rădoi.

Caligula
16th May 2004, 16:12
Ce discrepanta intre post-urile puse de voi la inceput si cele de acum. Se termina campionatul si se trage linie: Oradea e in B, celelalte provinciale vor urmari prestatia Otelului in UEFA, Poli Iasi promoveaza, asta e... Cand mancati ceva asa cum ati mancat acum, mancati pe la mijlocul campionatului si nu mai dati din aripi ca pestele.
Urez mult noroc Oradei in C, cat si celorlalte echipe care se umfla in pesmeti fara argumente!
PS: majoritatea celor care s-au luat de Otelul sunt suporteri ai unor echipe care ori au retrogradat, ori au avut o prestatie jalnica. Asta spune tot!

ADelPiero
16th May 2004, 16:21
Caligula :)
Oradea nu merge in C :) si Otelul nu merge in UEFA :)
nu stiu care se umfla pe aici :evil:

Caligula
16th May 2004, 16:28
ADelPiero, eu n-am spus ca Oradea este acum in C. Eu doar i-am urat bafta in C, pt. ca se stie ca acolo isi va face veacul, asta daca are si niste sponsori puternici :). Cat despre Otelul in UEFA, faci si tu ca cei de la inceput... Sincer, eu as vrea sa ia Steaua campionatul si Otelul Cupa, dar chiar nu se poate. Otelul va fi in UEFA inca de la sfarsitul campionatului.

RoCaddy
16th May 2004, 21:26
Bravo Caligula in sfarsit care care gandeste.... . Facem ce facem iar ne fura arbitru` la scoru de 2-1 pt noi (Otelul), Aldea a scapat singur cu portaru si s-a ridicat offside!!! a zis si la TV ca nu a fost.. de ce sa fim acuma pe 7 in loc de 5 ??? Din pozitia tusierului..sunt sigur ca a gresit voluntar..nu avea cum sa vada offiside..in fine: FORTA OTELUL in meciul cu National :yeah:

RoCaddy
16th May 2004, 21:27
Bravo Caligula in sfarsit care care gandeste.... . Facem ce facem iar ne fura arbitru` la scoru de 2-1 pt noi (Otelul), Aldea scapase singur cu portaru si s-a ridicat offside!!! a zis si la TV ca nu a fost.. de ce sa fim acuma pe 7 in loc de 5 ??? Din pozitia tusierului..sunt sigur ca a gresit voluntar..nu avea cum sa vada offiside..in fine: FORTA OTELUL in meciul cu National :yeah:

ADelPiero
16th May 2004, 22:12
bine mai Caligula :)
ce sa zic .. succes :evil:

ADelPiero
29th May 2004, 15:56
„Oraşul doarme”

Tehnicianul Oţelului atacă dezinteresul autorităţilor faţă de prezenţa Oţelului în ultimul act al Cupei. De marţi pînă azi, Oţelul a pregătit la munte finala Cupei cu Dinamo. Aflat în faţa celei de-a treia finale de Cupă, antrenorul Sorin Cîrţu zice că se confruntă cu doi adversari de calibru: Dinamo şi indiferenţa autorităţilor gălăţene

SVensson
3rd June 2004, 22:38
s-a terminat un sezon frumos pentru noi. sa vina cupa la Galati!!!

suporter-I-S
3rd June 2004, 22:59
ganditi-va la gustul amar ce l-ati simtit cand steaua v-a egalat sezonul trecut in ultima etapa si astfel voi ati fost cei care ati mers la baraj in locul (culmea) celor de la bacau; pe urma s-a intors roata si i-ati altoit pe steaua anul asta asa cum meritau (le-ati spulberat toate sansele la titlu - la momentul respectiv m-am bucurat de razbunarea voastra si am simtit - desi in campionat am tinut cu steaua - ca s-a facut dreptate); dupa meciul de azi (considerat la unele stiri sportive "ciudat") nu va temeti ca se va intoarce iar roata de data asta in defavoarea voastra?
oricum va doresc SUCCES in finala si la fel va doresc sa nu ajungeti niciodata sa aveti nevoie de puncte de la ceahlaul (ca aia cred ca vor reveni curand in a si ei considera ca azi otelul nu si-a aparat corect sansele - banuiala la care subscriu - nu cred ca otelul nu putea bate bacaul mai ales dupa ce a avut 2-0) sau mai ales de la bacau (ca aia sunt cei mai parsivi) ca vedeti ca faptele se razbuna

SVensson
4th June 2004, 08:12
ganditi-va la gustul amar ce l-ati simtit cand steaua v-a egalat sezonul trecut in ultima etapa si astfel voi ati fost cei care ati mers la baraj in locul (culmea) celor de la bacau; pe urma s-a intors roata si i-ati altoit pe steaua anul asta asa cum meritau (le-ati spulberat toate sansele la titlu - la momentul respectiv m-am bucurat de razbunarea voastra si am simtit - desi in campionat am tinut cu steaua - ca s-a facut dreptate); dupa meciul de azi (considerat la unele stiri sportive "ciudat") nu va temeti ca se va intoarce iar roata de data asta in defavoarea voastra?
oricum va doresc SUCCES in finala si la fel va doresc sa nu ajungeti niciodata sa aveti nevoie de puncte de la ceahlaul (ca aia cred ca vor reveni curand in a si ei considera ca azi otelul nu si-a aparat corect sansele - banuiala la care subscriu - nu cred ca otelul nu putea bate bacaul mai ales dupa ce a avut 2-0) sau mai ales de la bacau (ca aia sunt cei mai parsivi) ca vedeti ca faptele se razbuna

Ce a fost a fost!!! Ce va fi va fi!!! Otzelul pana la moarte. Atat timp cat Nicu Boghici va fi presedintele clubului, nu ne vom pune problema retrogradarii. Sa vina cupa la Galati!!!

ADelPiero
5th June 2004, 11:27
Israelienii refac stadionul

Licitaţia pentru refacerea stadionului Oţelul a fost cîştigată de o firmă israeliană care a obţinut caietul de sarcini în detrimentul societăţii deţinute de fratele baronului de Vrancea, Marian Oprişan. Preţul lucrărilor, fiind unul promoţional, se ridică la 130.000 de dolari, banii fiind asiguraţi de sponsorul formaţiei de la malul Dunării, ISPAT.

Deluxe
6th June 2004, 00:07
Good luck in the Final Cup !

FreeMinds
6th June 2004, 19:16
ma-s bucura sa le-o trageti dinamovistilor :evil: :evil: :evil:

RoCaddy
10th June 2004, 01:04
Kkt am jucat mai bine..dar am pirdut finala..ata ete :(

otelulgalati
11th June 2004, 22:48
SUPORTERII DE LA MALUL DUNARII!FORZA OTELUL!
O ECHIPA CE A PARTICIPAT LA FINALA CUPEI ROMANIEI SI A FOST INCURAJATA DE PESTE 3000 DE SUPORTERI GALATENI CE AU FACUT LEGEA LA BUCURESTI! /hello

otelulgalati
11th June 2004, 22:49
Forza Otelul !
PENTRU NOI SUNTETI CAMPIONI!

Doctor_Satan
17th July 2004, 11:49
Va iubesc pana la moarte!
Hai Otelul!
:yeah:

Doctor_Satan
17th July 2004, 11:53

Ai vazut tu chitanta? :ciocan:

Doctor_Satan
17th July 2004, 12:32
Un meci superb: Otelul Galati- Dinamo Tirana 4-0.
Pacat insa ca baietii nostri s-au plictisit dupa prima repriza si nu au mai avut chef sa atace.
Prevad o victorie si la Tirana.
HAI OTELUL!
/hello /hello /hello /hello /hello

Doctor_Satan
17th July 2004, 12:36
Linie de clasament all-time in prima divizie:

Editii - 14
Meciuri - 468 Victorii - 198 Egaluri - 81 Infrangeri - 189
Golaveraj 608 - 508
Puncte 595

Cea mai categorica victorie: 7 - 0 cu Jiul Petroshani (97-98)
Cea mai severa infrangere: 0 - 5 cu Steaua (88-89, 00-01) shi Gloria Bistritza (96-97).
Jucatorul cu cele mai multe prezentze in prima divizie la Otelul: Catalin Tofan (334).

Statisticile nu includ shi sezonul 2002 - 2003.
Eu zic ca cea mai categorica victorie a fost un 8-0 cu Rocar parca in 01-02 sau asa ceva.

STEELMAN
26th July 2004, 19:06
ti amo otelul vinci per noi!

Denis
29th July 2004, 09:54
Augustiiiiiiiin, nu plecaaaaaa!!! Daca pleaca Augustin Calin, Iulian Apostol, Danciu, Dobre, Bobby Verdesh shi mai ales ca a plecat shi Ghionea inapoi la Steaua Otelul o sa aibe o echipa de kkt. Cel putin bine ca a veni shi Vio inapoi la Galati, shi Nemtanu dupa vreo 3 sau 4 ani shi sper din toata inima ca N. Raducan sa vina la Otelul.
FORTZA SIDEXPLOZIA /OLE/ /hello /hello /hello /OLE/

realmadrid.com
30th July 2004, 16:00
Serbo-Montenegrins FK Partizan, who reached the group stage of the UEFA Champions League last season, will face Romanian club FC Otelul Galati in the UEFA Cup second qualifying round after the draw was made in Nyon, Switzerland.

www.uefa.com

Doctor_Satan
2nd August 2004, 14:48
Serbo-Montenegrins FK Partizan, who reached the group stage of the UEFA Champions League last season, will face Romanian club FC Otelul Galati in the UEFA Cup second qualifying round after the draw was made in Nyon, Switzerland.

www.uefa.com

Trecem si de astia!
Hai Otelul!
:yeah: :yeah: :yeah:

Saber Rider
5th August 2004, 01:46
" Noi parcurgem o distanţă mai lungă pînă ajungem în oraşul unde se dispută partida de pe teren propriu decît adversarul "

Sorin Cartu, despre Otelul - FC Arges

STEELMAN
6th August 2004, 17:40
vreau sa stie toata tara -de la iasi la timisoara-otelul echipa mea-imi dau viata pentru ea!
MAMA TE IUBESC DAR NU CA PE OTELUL!

fia
11th August 2004, 08:03
MAMA TE IUBESC DAR NU CA PE OTELUL!
Asta e copiata de la RAPID!

Am si eu o intrebare... de ce nu joaca Otelul la Galati? Se reface gazonul sau ceva?

Doctor_Satan
18th August 2004, 10:53
Asta e copiata de la RAPID!

Am si eu o intrebare... de ce nu joaca Otelul la Galati? Se reface gazonul sau ceva?

Idiotii aia inca nu au pus nici scaunele!
Si cand te gandesti ca dupa finala Cupei promiteau ca o sa avem la inceputul sezonului stadion de Cupa UEFA...
Asta e!
Facem plimbari pana la Constanta sa putem juca pe "teren propriu".
:ciocan: :headbang: :mad:

Denis
24th August 2004, 11:15
Tre' sa trcem shi de partizan. eu sper la un 1-1. shi 0-0 daca vrem sa ne incercam norocul (la penalty), dar cel mai sigur ar fi 1-0 pt. noi /hello
Hai Otelul!!!

CavaLi
25th August 2004, 01:27
Mai mult de jumatate de tara este convinsa ca Otelul Ia bataie la Belgrad...Oameni buni...pana unde poate ajunge invidia?Cum de cand dinamo joaca cu manchester toti romanii tin cu dinamo.Cum o echipa din provincie joaca cu un adversar mai bine cotat cum sariti cu gura:"Ii rup aia in bataie pe galateni".Treziti-va!!! Otelul Galati - Partizan Belgrad 3-1 (1-1)

CAMPIONII DIN PROVINCIE SUNTEM NOI !!!

otelulgalati
25th August 2004, 21:05
FORZA OTELUL te vom iubi mereu.Bravo voua da mie rusine ca sunt cativa tarani de romani care tot zice de otelul ca e varza.Ma e in turul 2 uefa a adus romaniei 7 puncte in clasamentul uefa?

otelulgalati
27th August 2004, 12:53
Forza Otelul!cand va aud pe toti ca sunt varza ca alea alea ma va uitati la rasnitele voastre de echipe in afara de vro 3 echipe care poti sa zici ca ne bat dar si atunci cu greu restu e varza,craiova o echipa de catei care-s vai de ei .....nu mai are rost s ami continuii

Denis
2nd September 2004, 07:37
cartu tre sa cumpere nishte finalizatori. noi avem mijlocashi, avem faze de atac, dar nu avem nici un finalizator de treaba.

Denis
3rd September 2004, 01:28
oare de ce nu sa gandit cartzu la ciocoiu? ar fi fost numa bun pt noi. oare daca cartzu il cerea de la bacau, ar fi venit? lar fil lasat sechelariu sa vina :help:?

sau poate il cere pe anca de la CFR, dar itzi bat la pariu ca shi gigi o sal vrea. shi cred ca shi ala sa scumpit (anca), shi nici nu cred ca CFRul il da asha de ushor :(. Da gigi e master in negocieri :D :drak:

Doctor_Satan
4th October 2004, 11:45
Stau si ma intreb cine le permite unor astfel de oameni ca gigi10 si faristu sa scrie astfel de mesaje pe un forum care se vrea respectabil?
Cat despre cei care au scris, ca sa nu ma cobor la nivelul lor (ca e cale lunga), le spun doar atat: tine-ti gura si vezi-ti de echipa ta care fara galatenul Gurita, care v-a scos din noroi de zeci de ori, nu erati in A sezonul asta!

Doctor_Satan
4th October 2004, 11:53
Imi vine sa ma dau cu capu de pereti dupa dubla cu Prtizan!
Otelul are o aparare care de multe ori imi smulge lacrimi de admiratie, un mijloc mult peste media majoritatii echipelor di Divizia A, dar au un atac dezastruos!
Sa ai atatea ocazii si sa nu bagi amarata aia de minge-n poarta, imi vine sa ma spanzur cand vad astfel de meciuri!
Si un ghinion cum au galatenii n-am mai vazut!

Semnat: de la un om care nu a fost, nu este si nu va fi niciodata altceva decat un suporter fanatic al Otelului!

HAI OTELUL! VA IUBESC!

Denis
14th October 2004, 21:27
Daca picam cu Dinamo ne-am pus-o; "U" Craiova, ashteas mai ushor de batut; dar cel mai convenabil ar fi sa picam cu apulumul :great:. Dar ce e klumea nici una din ele nu o duce asha de bine in campionat /hello. Sper sa jucam ca anul trecut (in cupa).

Angelina Jolie
31st October 2004, 22:54
Azi am intalnit la meciul din Gruia, niste suporteri galateni foarte de treaba. Nu stiu daca cineva dintre cei ce scriu pe forum a fost acolo, dar oricum au facut cinste echipei lor. Succes Otelul in continuare.

Rechinul Ucigas
3rd November 2004, 18:02
/hello FORZA FARUL !!! jucam cu :jerk: taranii :degete: ( otelul ) in sferturi ! O SA VA SCOATEM FOTBALUL DIN CAP :ciocan: mOLDOVENILOR !!! FARUL JOACA FINALA :yeah: !!! ANTI - dINAMO !!!

SidexPlozia_GL
7th November 2004, 19:48
Bah Farist 100% ...ia iati tu marmota de manutza si du si plimbo pe malu marii...io stiu poate asa afli si tu CE FACEA MARMOTA :happy

Pe cand la Galati vati luato cu 1 boaba :yeah:

Bai imi pare rau de Apostol dar totodata si bine ca aveti dreq o echipa numai de drogati ...dealde Mutu astia :o:

Am avut si vom avea mereuuuuu...boala pe tigani....ne ***** pe ei la infinit.....M**E lu Rapid (si steaua si dinamo iar PT Farist 100% M**E FARU ! )
R5Sp3KT pt toti otelarii ! VVam pupat..mai vorbim noi :) :drak:

SidexPlozia_GL
7th November 2004, 19:50
R35p3kt frate otelar...lasai dai in plm de faristi..stelisti si catelusi...dai dreq! Noi sa fim sanatosi..si cu oteu pe lOcu 1 :)

Hai sa traiesti :yeah:

Doctor_Satan
12th November 2004, 22:34
/hello FORZA FARUL !!! jucam cu :jerk: taranii :degete: ( otelul ) in sferturi ! O SA VA SCOATEM FOTBALUL DIN CAP :ciocan: mOLDOVENILOR !!! FARUL JOACA FINALA :yeah: !!! ANTI - dINAMO !!!
Nu stiu cum ti se permite sa scrii pe forum asemenea aberatii.
Nu ma refer la injuraturi, ca la alea ma astept de la reti ca voi constantenii.
Ma refer la chestii de genul Farul joaca finala.
Pentru asa ceva ar trebui sa fii dat afara de pe forum :ciocan: pt ca e impotriva legilor naturii ca Farul sa joace o finala sau sa mai ramana inca 2 sezoane in A!
Hai sa-mi traiesti si vedea-te-as in D! :evil:
HAI OTELUL!!! :cool:

Ramoss
13th November 2004, 10:18
Yaso frate galatean! Sa-i batem pa toti! Mi-a placut faza cu Dinamo! :degete: /hello Afara :rosu: cu Dinamo!!

Rechinul Ucigas
14th November 2004, 20:12
Forza Farul!!!

Rechinul Ucigas
14th November 2004, 20:22
/hello Forza Farul !!! Otelu Echipa Cea Mai Proasta Din Divizia A !!! Otelul Nu Merita Sa Joace In A , Poate In C , D Acolo Da !!! Mai Uitati-va La Clasament Si Mai Discutam ! Oricum Am Trecut De Voi (taranii) , V-am Batut Acasa Ba , V-am Umilit :yeah: ! Iar Pt Sidexplozia Si Doctor Satan Cu Cea Mai Mare Placere Va Dau La :degete: !!! OTELU :degete: OTELU !!!

Doctor_Satan
15th November 2004, 15:04
/hello Forza Farul !!! Otelu Echipa Cea Mai Proasta Din Divizia A !!! Otelul Nu Merita Sa Joace In A , Poate In C , D Acolo Da !!! Mai Uitati-va La Clasament Si Mai Discutam ! Oricum Am Trecut De Voi (taranii) , V-am Batut Acasa Ba , V-am Umilit :yeah: ! Iar Pt Sidexplozia Si Doctor Satan Cu Cea Mai Mare Placere Va Dau La :degete: !!! OTELU :degete: OTELU !!!
O data in istorie va aflati deasupra noastra in clasament si au si aparut suporteri constanteni! :headbang: Nu va bucurati prea mult de situatia asta: Voi o sa retrogradati iarasi si noi vom ramane in A.
In legatura cu injuraturile, nu-mi spurc tastatura pe alde voi! :cool:
Ar fi cazul sa-ti vezi de forumul dedicat suporterilor farului, daca nu esti singur pe acolo. Forumul asta ne este dedicat noua, galatenilor!
Daca mai scrii ceva pe forumul asta, ne vedem pe al vostru si vei avea parte de cateva mesaje la adresa voastra! :evil:
Be warned, kid!

Doctor_Satan
15th November 2004, 15:09
Azi am intalnit la meciul din Gruia, niste suporteri galateni foarte de treaba. Nu stiu daca cineva dintre cei ce scriu pe forum a fost acolo, dar oricum au facut cinste echipei lor. Succes Otelul in continuare.
Iti multumesc in numele celor care au fost pe stadion la Cluj!
Imi place cand un adversar, care indiferent daca ne-a invins sau nu, are respectul de sine si felicita orice comportament frumos!
Sa traiesti Valy, te respect! :ok:
Sa va mearga bine in A!

Doctor_Satan
15th November 2004, 15:10
Daca picam cu Dinamo ne-am pus-o; "U" Craiova, ashteas mai ushor de batut; dar cel mai convenabil ar fi sa picam cu apulumul :great:. Dar ce e klumea nici una din ele nu o duce asha de bine in campionat /hello. Sper sa jucam ca anul trecut (in cupa).
Lasa ca nici in campionat n-am dus-o rau!
HAI OTELUL!

Rechinul Ucigas
15th November 2004, 20:08
FORZA FARUL !!! PT DOCTOR STAN , SIEXPLOZIA SI Pt OTELUL :degete: cat cuprinde !!!

Doctor_Satan
22nd November 2004, 10:52
Referitor la meciul cu FC National (terminat 0-0), as vrea sa expun cateva comentarii.
In primul rand, Otelul au facut un joc defensiv cum doar ei reusesc. Comentatorii acestui meci avertizau de izbucnirile pe contraatac ale lui Victoras Iacob si asa a si fost. Undeva pe la jumatatea reprizei secunde, intr-o situatie de 1 la 1 cu Popa, soarta si-a spus cuvantul si a facut ca Iacob sa trimita pe langa poarta. In momentul acela, la cat l-am aplaudat in meciurile cu Dinamo si Rapid, acum parca nu mai vroiam sa-l fi bagat Sorinaccio in teren.
Tragand concluziile, un meci frumos (daca sunteti fani ai echipelor defensive, asa ca mine) si un rezultat echitabil (daca am fi impartiali).
HAI OTELUL!

R. O`Sullivan
26th November 2004, 14:26
Chiar era nevoie sa va coborati la mintea aiuritului de mai devreme care va injura ? Si eu sunt suporter al Farului si cred ca ati exagerat putin cu jignirile... Poate era mai bine sa-l ignorati pe tembel... Sper ca nu-mi sariti in cap pentru o mica critica :) In rest succes mai departe... Otelul e una din putinele echipe curate

Doctor_Satan
2nd December 2004, 14:02
Chiar era nevoie sa va coborati la mintea aiuritului de mai devreme care va injura ? Si eu sunt suporter al Farului si cred ca ati exagerat putin cu jignirile... Poate era mai bine sa-l ignorati pe tembel... Sper ca nu-mi sariti in cap pentru o mica critica :) In rest succes mai departe... Otelul e una din putinele echipe curate
Trebuie sa recunosc ca ai dreptate! I-am dat satisfactie raspunzandu-i! Dar cand intra unul ca el in forumul care este pentru SUPORTERI si el scrie tot felul de aberatii si jigniri la adresa echipei tale, nu te poti abtine! Oricum, nu cred ca s-a suparat cineva pentru "critica" ta (cel putin eu, nu).
Sa traiesti!

Doctor_Satan
8th December 2004, 18:09
Mai frati otelari!
Vad ca nu mai scrie nimeni de ceva timp pe aici!
Haideti sa mai vorbim un pic despre ce se mai intampla la echipa, despre meciurile care urmeaza sa se joace, ca asa, ajungem de rasu lumii!
Trebuie sa vina suporterii altor echipe sa ne provoace ca sa ne trezim si noi sa scriem ceva!
Mobilizati-va, ca pentru noi e facut threadul asta!
Sper sa nu vorbesc singur aici!

Doctor_Satan
5th January 2005, 22:06
Cum ziceam in postul precedent, vorbesc singur aici! :no:
N-am mai vazut un suporter galatean de multa vreme si incep sa cred ca au ajuns doar un mit!
Ce faceti oameni buni? Dormiti?
Ma uit la threadurile pentru suporterii altor cluburi si aia mici macar au decenta sa posteze ceva macar doar o data la o saptamana!
Voi, nimic! :sleep:
:headbang:
Treziti-va odata!

Marquise MGP
5th January 2005, 22:20
pai uite daca tot aveai sperante ca exista si suporteri galateni ele iti sunt rasplatite. eu unu am scris cam peste tot da nici prin gand numi trecea ca exista si un thread unde ne putem lauda si noi fara sa ne perturbe fericirea altii care se lauda peste tot cu performantele submediocre ale ekipei lor favorite.

sidexplozia rulz :ok:

Doctor_Satan
11th January 2005, 11:48
Ma bucur ca cineva a raspuns insistentelor mele.
Auzisem ceva ca ar fi fost demis Cartu de la Otelul, e adevarat?
Mai ai ceva stiri despre club? Eu n-am prea fost pe faza in ultima luna.

SIDEXPLOZIA ULTRA
FORZA OTELUL
:yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

Marquise MGP
13th January 2005, 14:41
da asa este cartu a plecat la fc arges , nu a fost demis dar nu a vrut sasi prelungeasca intelegerea,in locul lui a fost numit basarab panduru,care se pare nici el nu va ramane in post dataorita incercarii sidexului de a prelua ekipa si odata cu asta va skimba si conducerea clubului in frunte cu boghici.ce se va intampla cu panduru nu se stie nimic concret ,momentat sunt discutii intre indieni si primarie pt a se stabili conditiile in care va fi preluata ekipa.

Doctor_Satan
13th January 2005, 18:50
Ar fi pacat sa plece Boghici, ca incepuse sa se ridice clubul de cand este el la carma. Nici cu Panduru antrenor nu ar fi fost rau, dar asta e!
Daca schimba clubul in bine indienii, nu e rau.
Daca tii minte, in toamna indianu daduse clubului 500.000 $ doar pentru participarea in cupa UEFA, asa ca nu prea sunt sanse s-o duca rau cu noua conducere.
FORZA OTELUL!

Marquise MGP
13th January 2005, 20:09
nici macar nuti imaginezi ce obiective isi propun indienii.
vor sa termine stadionul in vara si nocturna si cica vor sa ajunga cu otelul in ch league.da sa vedem ceo fi.

hai otelul !!

Marquise MGP
14th January 2005, 20:17
in sfarsit se pare ca sau incheiat negocierile.clubul a fost preluat de indieni iar presedinte a fost numit anghelinei.

hai otelul , hai otelul , hai otelul !!!

Doctor_Satan
19th January 2005, 11:46
nici macar nuti imaginezi ce obiective isi propun indienii.
vor sa termine stadionul in vara si nocturna si cica vor sa ajunga cu otelul in ch league.da sa vedem ceo fi.

hai otelul !!
La faza cu mersul in CL, ma gandeam sa apuc sa traiesc ziua in care o sa vad clubusorul meu preferat luand campionatul! Iar daca indienii isi propun asta si se tin de cuvant la faza cu stadionul, atunci in cativa ani ar ajunge pretendenti la titlu. Sa speram!

FORZA OTELUL! SIDEXPLOZIA ULTRA!
/hello /hello /hello /hello /hello

Marquise MGP
19th January 2005, 15:01
stadionul va fi gata cu siguranta,sunt aduse materialele atat pt renovarea stadionului cat si pt constructia nocturnei insa campionatul e greu de castigat,dar cu bani destui se pot face multe.
inca ceva ,nu sa confirmat inca,dar se pare ca noul antrenor va fi stoichita.

Doctor_Satan
19th January 2005, 20:24
Ma refeream doar sa fie pretendenti la titlu, ca dupa cativa ani de clasari bune, prindem un sezon bun si luam campionatu. Daca zic ei ca-l baga pe Stoichita, e bine! Ai auzit de noile reglementari UEFA? Cica le trebuie cluburilor bani seriosi sa poata fi in prima divizie! Ar fi rau, ca Otelul nu indeplineste conditiile inca! Sa speram ca e doar un zvon!
Numa bine!

HAI OTELUL!

Marquise MGP
19th January 2005, 21:01
daca nu ma insel sunt doar vro 4 ekipe care indeplinesc conditiile,ceo sa faca? ne desfiinteaza campionatu?oricum la galati no sa se puna problema asta.
stoichita ,din ce am auzit,ar vrea cam 1,5 mil $ pt transferuri ca sa ia ekipa.daca i se vor da banii astia inseamna cas pusi pe treaba .
cei mai rau e ca vor sa skimbe denumirea ekipei si mie numi prea place ideea, ce abrabamovici a skimbat numele lui chelsea? da oricum asta e mai putin important.
in seara asta ar trebui sa se inkeie discutiile cu stoikita.sa vad ceo fi iesit pana la urma.

hai otelul !

Marquise MGP
22nd January 2005, 20:43
stoichita este noul antrenor al lui otelul si are cel mai mare salariu din divizia A , 160000$, sper sa fie o investitie buna. in ritmul asta cred ca indienii sunt pusi pe treaba.
hai cu titlul la galati.
hai otelul,hai otelul,hai otelul !!!
forza sidexplozia !!!

tudor
23rd January 2005, 13:15
am si eu o intrebare: nu va deraneaza faptul ca noii patroni vor sa schimbe numele echipei in FC Mitaal Steel ? Mie mi se pare cam aiurea...

Marquise MGP
23rd January 2005, 14:08
eu miam spus parerea despre asta intrun mesaj anterior.intradevar numi face mare placere dar asta e lucrul cel mai putin important.dea lungul istoriei multe ekipe siau skimbat denumirea dar suporterii au ramas aceeasi.

hai otelul !!!

Doctor_Satan
24th January 2005, 10:22
am si eu o intrebare: nu va deraneaza faptul ca noii patroni vor sa schimbe numele echipei in FC Mitaal Steel ? Mie mi se pare cam aiurea...
E o prostie!
Nu cred ca aberatia aia care ei o numesc nume de echipa s-ar putea compara vreodata cu actualul nume!
Esti sigur ca ala-i numele care vor sa-l dea? Mi se pare o tampenie!
Oricum, daca iau titlul sau nu, pentru mine tot Otelul o sa fie!
SIDEXPLOZIA ULTRA!
HAI OTELUL!

Edgar
24th January 2005, 14:32
Stoichita vrea sa aduca armeni la Otelul. Pacat ca nu spune nimic de Galust Petrosian si Edgar Manucharian de la Pyunik.

Marquise MGP
24th January 2005, 14:39
mispare cai vrea pe amandoi.
are pe lista vro 4-5 din nationala armeniei si sper sa aduca macar 2 da buni.

Edgar
24th January 2005, 15:02
Am facut cateva sapaturi. Petrosian a semnat deja cu Zimbru Chisinau, iar Manucharian e la Ajax Amsterdam. Ei au fost golgeteri anul trecut in prima liga armeana cu 21 de goluri.

Marquise MGP
24th January 2005, 15:08
inseamna ca sau dus.pe ala de la ajax nul mai ia nimeni ieftin iar cu ala dela chisinau ramane de vazut.
eu nu le stiu numele exact da a zis ca sunt dintre titularii nationalei armeniei.oricum mai este pana in vara si pana atunci :
forta otelul !!!

Doctor_Satan
16th February 2005, 08:36
In ProSport spunea ca Stoichita ar vrea sa semneze azi contractul cu clubul, in timp ce TVSport anunta ca Otelul ar fi in datorii de 85 de miliarde la buget si urmeaza sa fie pusi sub sechestru.
Daca stirile de la TVSport ar fi adevarate, este o problema, desi nu stiu cum s-ar fi gandit oficialii clubului la cantonamente in Grecia cu asa datorii acasa.
Pe de alta parte, stirile din ProSport par mai plauzibile, ele afisand si un interviu al lui "Lippi" in care sustinea ca vrea sa semneze pe un an jumate, dupa care prima optiune ar fi tot Otelul, asta datorita incertitudinilor de la club.
Problemele cele mai mari la Galati sunt cu lotul, deoarece fara jucatori de la tineret nu pot strange o echipa de 18 oameni, accidentarile fiind de asemenea multe.
Stoichita mai sustine ca ar vrea sa faca o echipa de atac, dar deocamdata nu poate, deoarece are doar doi atacanti in lot.

Eu sper sa semneze si sa i se dea bani de transferuri, sa inceapa sa mearga treburile la club.

FORZA OTELUL!
SIDEXPLOZIA ULTRA!

Marquise MGP
18th February 2005, 16:52
contractul cu stoikita e semnat...nu trebuie sa ne facem probleme din cauza asta...ekipa se pregateste cu stoikita si in turneul de pregatire sustinut a obtinut 3 victorii din 4 meciuri jucate si intradevar stoikita vrea fotbal ofensiv la galati adoptand o formula de joc 3-4-3.
cat despre datoriile financiare intradevar astea neau creat ceva probleme deoarece nu am putut face transferuri( ni sa interzis :no:) insa stoikita a discutat cu indienii si acestora li sa parut o " gluma " datoria de 3 mil $ la buget pe care o vor akita fara ezitare :ok: ( hai cu banii de transferuri :D)

fortza otelul !!!
fortza sidexplozia !!!

Doctor_Satan
19th February 2005, 10:39
Asa mai merge! Sper ca ai stirile dintr-o sursa buna, Marguise!
Am o rugaminte: are cineva wallpaper cu OTELUL? Ca pe net nu se gaseste nimic interesant!
FORZA OTELUL!

Marquise MGP
12th March 2005, 17:09
in prima etapa a returului otelul a intalnit pe fcm bacau si dupa un meci anost,de altfel caracteristic diviziei a , a reusit sa invinga printrun gol marcat in min 75 de daniel munteanu.am sperante ca jocul se va imbunatati pe parcursul returului.

forza otelul !

Doctor_Satan
18th March 2005, 09:44
in prima etapa a returului otelul a intalnit pe fcm bacau si dupa un meci anost,de altfel caracteristic diviziei a , a reusit sa invinga printrun gol marcat in min 75 de daniel munteanu.am sperante ca jocul se va imbunatati pe parcursul returului.

forza otelul !
N-am vazut nimic din meci, pentru ca nici nu a fost transmis, dar am auzit comentariile de dupa meci, care il caracterizau ca fiind unul incredibil de plictisitor. Sincer, din partea mea, sa joace la fel atata timp cat castiga.
FORZA OTELUL!!!

Marquise MGP
13th April 2005, 16:37
sa mai dam cu subsemnatu si pe forumul otelului si sa spunem ca la stadion se lucreaza de zor...astfel au fost sapate santurile si montate tevile pt drenaj,a fost adusa criblura si nisipul special, necesar realizarii straturilor de drenaj,urmand ca sa urmeze insamantarea astfel incat la jumatatea lunii iunie sa avem gazon pe otelul :ok:

forza otelul !!!
forza galati !!!

Marquise MGP
15th April 2005, 13:36
pana sfarsitul sezonului obiectivul principal ramane salvarea de la retrogradare conform lui "lippi".

pana una-alta un proiect amplu si pe termen lung cu viitorul ekipei de la dunare,care cuprinde atat dezvoltarea infrastructurii dar si obiectivele ekipei,a fost trimis la Londra pentru a fi aprobat de Lakshmi Mittal,lord-ul siderurgiei si totodata al 3-lea om ca bogatie in lume.

GeKuRA
29th April 2005, 23:03
Sper sa va alaturati Farului si lui Poli Timisoara in daramarea de pe tron a Bucurestencelor ...
Mult Succes !! :ok:

Doctor_Satan
13th May 2005, 10:42
A fost super tare meciul cu Steaua! Eram in extaz la final de meci!
Totusi, desi am jucat cu Steaua, o echipa care trebuie sa recunoastem ca-i destul de buna, cu o formatie 3-4-3, am avut al darq de putine ocazii.
De la astfel de tactici, ar trebui sa curga ocaziile!
Astept cu nerabdare echipa de atac pe care ne-a promis-o Stoichita!

FORZA OTELUL!!!

STEEL
14th May 2005, 01:10
FORZA OTELUL GALATI !!!

Marquise MGP
14th May 2005, 01:23
cu o formatie 3-4-3, am avut al darq de putine ocazii.

care de fapt,pe final,a fost un 5-4-1 de toata frumusetea :D

cu ocazia asta sai felicit si pt meciul cu apulum...4-0 in deplasare nui de ici-colo.:ok:

forza otelul !!!

STEEL
14th May 2005, 01:33
MULT SUCCES IN CONTINUARE ACESTEI ECHIPE,HAI OTELUL,HAI GALATIUL...!!!

STEEL
14th May 2005, 01:44
Frumoasa Victorie In Deplasare,cam Tarziu A Venit Dar Ma Bucura Enorm...

RoCaddy
14th May 2005, 11:03
Ashai.. cam tarziu dar sper sa nu fie ultima.. mai avem 2 etape afara

andrei_cj
15th May 2005, 01:33
Cfr Cluj Vine La Galati Pt Victorie!

khaos1ft
15th May 2005, 11:59
Cfr Cluj Vine La Galati Pt Victorie!

Bineinteles ca acum au si titularii odihniti,si moralul bun(au fost invinsi de echipa care a eliminat valencia doar cu 1-0) :rosu:

RoCaddy
15th May 2005, 23:19
N-au sanse cu OTELUL, stati linistiti

Marquise MGP
15th May 2005, 23:27
ambele ekipe sunt lipsite de necazuri deci se poate juca fotbal...cu ceva daruire pe teren putem vedea un meci frumos...foarte bine pt clujeni daca vin la victorie...eu merg pe mana baietilor nostri.

STEEL
16th May 2005, 22:58
Teoretic,Otelul nu ar trebui sa aiba nici un fel de problema in fata clujenilor.......sper sa fie o partida placuta mai ales ca cele doua echipe se afla pe linia de plutire in clasament.....FORZA OTELUL!!!

khaos1ft
17th May 2005, 16:33
nu stiu da eu cand aud de otelul nu-mi pot inchipui ca as putea vedea spectacol

RoCaddy
18th May 2005, 09:42
Lol khaos1ft. De exemplu cu Apulum am facut spectacol.. dar cu siguranta n-ai vazut meciu ;) Cat despre meciu cu CFR yo zic ca le-o dam la o diferenta de cel putin 2 goluri si nu de 1 gol (ex: 1-0) :) FORZA OTELUL /hello

eminem_rules
18th May 2005, 10:56
Otelul - Cfr 3-0;
La anul vom lua titlul.
Anti Bucuresti!!!!! FOrza Otelul!!!!!!!
:degete: Steaua, Dinamo, Rapid

Doctor_Satan
24th May 2005, 13:36
Si uite asa am pierdut si pe teren propriu, dar mai ales cu cine! Ar trebui sa le fie rusine! Bati acasa Steaua, Dinamo si Rapid si le dai puncte clujenilor!
ORIBIL!
Si totusi...

FORZA OTELUL!!!!!

Doctor_Satan
24th May 2005, 13:40
Nu-mi vine sa cred cum pot sa joace galatenii in deplasarile din Bucuresti!
Sa ai atatea ocazii si sa le ratezi de parca era 0-0!
Avem mare nevoie de un atacant, doi care sa joace un pic mai constant!
Sau de o metoda de a scapa de ghinionul care ne urmareste in deplasari!
Oricum, un meci pe care sper sa-l uit cat mai curand! (Dinamo-Otelul 4-0)!
:headbang: :headbang: :headbang:

FORZA OTELUL!!!!!

Asta-i Galatiul, e tara noastra
Si ne pisam pe capitala voastra!

Hard
27th May 2005, 09:52
A fost blat ba,trezete-te

Doctor_Satan
27th May 2005, 11:50
A fost blat ba,trezete-te
Cu mine vorbeai?
Daca vrei sa stii, blat a fost finala cupei de sezonul trecut, in care s-a vazut clar ca i-au lasat sa castige!
In meciul asta s-a vazut ca problema Otelului din sezonul asta nu vrea sa-i lase nici o clipa: meciurile varza din deplasari!

P.S. Eu m-am trezit demult, tu dormi in continuare! :ciocan:

FORZA OTELUL!!!

Hard
27th May 2005, 12:43
a fost o jumatate de echipa care a tras pt dinamo...otelul face aranjamente de cand ma stiu, ce e drept mai rar in ultima vreme

Doctor_Satan
8th June 2005, 14:17
Uite ba ca am pierdut si cu Nationalu!
Iar am inceput sa dam puncte acasa ca prostii!
Cine stie, poate aratam ceva in deplasarea de la Craiova, cu o echipa retrogradata!
Daca ne bat si astia, nu stiu ce viitor mai are Stoichita la echipa, dupa ultimele rezultate!

FORZA OTELUL!

Hard
8th June 2005, 16:40
afara cu el

Doctor_Satan
28th June 2005, 13:15
afara cu el
De ce ma?
Totusi, e un antrenor bun.
Nu se cramponeaza in defensiva cum facea Cartu!
Dar, acum dupa 6-0 la Craiova, nu mai pleaca el de la echipa!
Sa vedem acum ce transferuri fac!

Hard
4th July 2005, 02:26
pai ce transferuri sa faca daca indianul nu da bani. ai idee ce le-a raspuns celor din conducere cand acestia l-au avertizat ca daca nu finanteaza echipa, otelul va retrograda?

Marquise MGP
5th July 2005, 00:40
nu au raspuns nimic...nu stie nimeni ce e in capul indienilor...eu unul sunt sceptic...totusi nu inteleg unele lucruri....mai astept putin.

Hard
7th July 2005, 08:56
stii ce le-a zis indianul? pai daca retrogradeaza ce? intr-o divizie inferioara si costurile sunt mai mici.intr-un fel are dreptate :)

Marquise MGP
14th July 2005, 13:48
multumim de urari dinozaurule :no:

PS : iulian ia vezi ce faci cu postul de mai sus !

SidexPlozia_GL
19th July 2005, 19:05
Eu unul zic ca indienii sunt niste jeguri...ar trebui sa ne bagam **** in ei ! Totusi dak am pune mana d la mana cate 100 de lei..acolo..si neam vinde totzi suporterii apartamentele poate am reusii sa cumparam si noi cativa jucatori d valoare pt Otelu! Stam mereu la mila tuturor echipelor din tara...ne dau jucatori in imprumut dupa care cand se fac buni ii iau inapoi! E jenant.. Citez : " Otelu In Champions League " ! Dadada X( ! Ar fi bine sa ramana in Divizia A..dupaia sa ne frece cu iluzii d genu CL Si alte prostii! Huaaaaaaa Indieni jegosi ! cine e d acord cu mine?

andrei_cj
7th August 2005, 23:15
Nu va stresati baietii Sunda va face treaba nu conteaza ca v-a batut DINAMO! Lasati ca Sunda stie ce face!

Doctor_Satan
16th September 2005, 13:22
Bai frati otelati!
Nu mai raspundeti la provocari cu injuraturi!
Faceti abstractie de injuriile lor, ca moderatorii se ocupa sa stearga postarile cu injuraturi (cel putin teoretic asa fac).
Dati si voi mesaje mai inteligente, nu va coborati la nivelul lor ca nu merita efortul!
Noi sa ne vedem de treaba noastra si sa discutam despre echipa pe care o iubim!

FORZA OTELUL!

Doctor_Satan
16th September 2005, 13:37
Si acum pentru cei care spun ca jocul Otelului este inestetic!

Sincer, eu sunt multumit de jocul lor (indiferent ce se intampla in timpul meciului) atata timp cat la finalul meciului Otelul are 3 puncte.
Voi incercati sa faceti comparatii cu echipe gen Poli, Steaua si Dinamo?
Faceti o comparatie si la cati bani se pompeaza in aceste echipe!
Otelul are patroni niste indieni imbecili care promit miliarde si nu ne da nici macar bani de prime!
Sezonul asta i-am pierdut pe Cernea, Iacob si Rohat (care s-a intors la fosta lui echipa ca a fost imprumutat), dar cea mai mare pierdere am suferit-o la capitolul antrenor (l-am pierdut pe "Lippi"). La capitolul "intrari", am adus un fundas de 32 de ani liber de contract.
Mai mult, echipa nu are prea multi jucatori de unde sa alegi.

Acum, raspundeti-mi voi la o intrebare: ce antrenor poti aduce si sa faca spectacol cu o astfel de echipa?

Mai lasati-ma in pace cu reprosurile voastre gen "joc inestetic" si "teren de rahat"! De unde sa ai teren bun, daca nu-ti da nimeni bani pentru asa ceva?

La baie cu voi si cu reprosurile astea! Vedeti-va de echipele vostre cu milioane de dolari si care nu-s capabile sa se califice in grupele CL cu tot cu jocul lor "estetic"!

Dark Horror
16th September 2005, 16:52
Mie nu prea imi place Otzelul datorita antrenorilor pe care i-a avut in ultimul timp.Totzi au jucat foarte inchis.Cu Shunda o sa facetzi treaba doar in tur,asha ca avetzi grija...

Forza CFR!

andrei_cj
19th September 2005, 13:16
CFR vine la Galati pt victorie!!! Avem nevoie de asta!!!

P.S. Oricum Sunda o sa faca treaba acolo dar nu in meciul cu noi!!!

Doctor_Satan
3rd October 2005, 13:37
Sunda e cam varza!
Mai toate echipele bucurestene au facut scor cu noi!
Sa pierdem cu Dinamo la Galati?
Asa ceva n-am crezut vreodata!
Si Sportul-Otelul 4-0?
E inadmisibil! :headbang:

AFARA CU SUNDA! :rosu:

Sunda, lasa-ne!
Noi nu vrem in B! :jerk:

Marquise MGP
28th October 2005, 15:09
nu-i nevoie sa mai plece si sunda ... deja s-au facut prea multe schimbari.

ca o picanterie a ultimei perioade ... otelul alearga de 5 etape dupa golul cu numarul 700 in prima divizie ... sper sa nu fie un autogol :D

4ever_otelu
30th October 2005, 09:15
fratilor tre sa recunoastem ....suntem varza ......minuni s-au mai vazut da.....totusi .....otelu nu e real.....(sau e?)..crek pana la golu 700 ......mai avem de asteptat .......VICTORAS de ce ai plecat tu muica ? :((

Marquise MGP
30th October 2005, 12:25
victoras e plimbaret de felul lui...ii place capitala poate :D

drept sa spun nu prea as vrea sa fie "real" ca si aia sunt vai de capul lor :D

intr-adevar se joaca slab dar daca ne gandim un pic , cate ekipe joaca foarte bine in divizia A ? ... nu trebuie sa ne pierdem speranta asa repede.

Marquise MGP
31st October 2005, 13:30
intr-o declaratie data in urma infrangerii de pe teren propriu Marius Stan declara ca in iarna vom avea o campanie de achizitii agresiva...sa mai avem oare incredere in conducerea clubului ? ... sau suntem dusi cu zaharelul ? ... primaria s-a debarasat de echipa iar indienii de la Mittal Steel par sa nu fie interesati de fotbal...echipa arata jalnic,atat in jocul si prestat cat si prin numele jucatorilor iar banii ni se arata doar in vise...in ultimii ani am avut ca obiectiv doar salvarea de la retrogradere insa niciodata nu am fost cu adevarat in pericol...ni s-a terminat norocul sau valoarea ? ... toate drumurile duc spre divizia secunda .

khaos1ft
1st November 2005, 08:50
intr-o declaratie data in urma infrangerii de pe teren propriu Marius Stan declara ca in iarna vom avea o campanie de achizitii agresiva...sa mai avem oare incredere in conducerea clubului ?

eu sunt foarte convins ca otelu nu va retrograda. stan imi da incredere si sper ca echipa se va redresa.

Marquise MGP
1st November 2005, 21:31
nici eu nu cred ca conducerea vrea sa retrogradeze pt ca asta ar aduce echipa in pragul desfiintarii...totusi lotul actual este foarte subtire si putin competitiv...sper sa castigam un meci in curand si sa prindem un pic de moral.

Marquise MGP
2nd November 2005, 13:19
in urma meciurilor slabe facute de galateni in compania echipelor CFR Cluj si FC Arges conducerea gruparii de la dunare a hotarat ca jucatorii sa plateasca o amenda echivalenta cu contravaloarea primelor de victorie in cazul in care acestea ar fi fost obtinute...astfel in locul celor 1600 $ pe care i-ar fi primit , jucatorii vor trebui sa plateasca ei acesti bani clubului , bani care vor fi opriti din viitoarele prime de victorie...asta daca vor veni si victoriile :(

sa vedem daca aceasta masura ii va motiva suplimentar pe baieti sau ii va demoraliza si mai tare .

Doctor_Satan
3rd November 2005, 09:37
E penibil ce se-ntampla la echipa! Promit ca dau bani pentru jucatori dar noi de fapt ii pierdem si pe amaratii aia pe care-i avem! Ai dreptate Marguise, Sunda nu trebuie schimbat! Cu ce lot avem nici un antrenor din lume nu poate sa faca nimic!
Numai bosorogi, jucatori intr-o forma catastrofala si copii!
Cu asa echipa poti sa ai pretentii sa joci in A?
Si cand ma gandesc ca anul trecut promiteau lupta la titlu!

Se vede ca indienii astia sunt neam cu tiganii!

Doctor_Satan
3rd November 2005, 09:40
Mai scrieti si voi din cand in cand, chiar daca numai sa facem de rahat conducerea clubului si sa ne plangem de ocaziile minuscule pe care le au in timpul meciului!
Nu de alta, da vad ca trec si 2 saptamani fara sa scrie nimeni macar o injuratura mica la adresa indienilor!

Chiar si asa, FORZA OTELUL! (Clubul, nu jucatorii de acum care fac culorile de rasul lumii)

Marquise MGP
3rd November 2005, 16:08
Cu asa echipa poti sa ai pretentii sa joci in A?

si cand te gandesti ca au mai dat si 4 jucatori afara pe motiv ca nu depuneau suficient efort pt echipa...nu zic ca se zbateau ca niste lei si au fost dati afara ... dar cine a depus vreun fel de efort ? ... poate conducatorii cand se lamenteaza :no:

Doctor_Satan
4th November 2005, 08:59
Suntem in pragul dezastrului! Nu ma asteptam la asa ceva dupa promisiunile tiganilor!
Binenteles ca nu visam nici la titlu, dar sa vad macar ca se zbat pe un loc mai bun de 7!
Macar atat!
Dar nu! Ca ei sunt cretini si isi bat joc de niste amarati de jucatori dar mai ales de inimile fanilor!
Ei vezi? De asta urasc eu globalizarea! Vine un tigan cu bani furati de pe unde o fi apucat si face ce vrea muschii lui!
Si noi nici macar nu-l putem linsa, cum am face cu unul de-al nostru!
Pacat ca distrug o echipa cu traditie in divizia A si care este a treia echipa romaneasca in clasamentul UEFA!
Rusine!

Marquise MGP
4th November 2005, 12:54
intr-adevar indienii nu au respectat nimic din promisiunile facute insa daca suntem obiectivi trebuie sa recunoastem ca nici inainte de venirea lor nu o duceam mai bine dpdv financiar si am beneficiat de niste antrenori iscusiti care au facut performanta ( vezi lacatus si cartu care s-au impus si au facut echipa sa castige si sa fim o echipa de temut ) ... apropo de sorin cartu , marius stan spune ca il doreste inapoi la echipa iar cartu nu a negat o posibila revenire , insa pana in iarna nu se poate discuta nimic pt. ca e sub contract cu argesul .

Marquise MGP
7th November 2005, 17:29
pana la urma otelul a reusit sa inscrie si golul cu numarul 700 in divizia A prin Macare, insa aceasta statistica nu ne indulceste deloc gustul amar pe care ni-l lasa pozitia din clasament...asteptam prima victorie acasa care sa ne revigoreze un pic.

Marquise MGP
10th November 2005, 13:10
chiar daca avem 3 jucatori cu probleme medicale (daniel munteanu,sergiu ghidarcea si cosmin marginean) sper ca ion gigi sa se descurce in fata regelui...in precedentul interimat gigi a reusit 3 egaluri din tot atatea partide, acum insa sper la un : Gigi Vs Gica cu pronostic 1 .

forza sidexplozia !

4ever_otelu
11th November 2005, 13:42
Daca ar veni Cartu la echipa.......am fi salvati de la retrogradare...e un om cu caracter..Cartzule vino inapoi la noi :( In schimb la meciul cu Poli Timisoara nu m-as mira sa facem o figura frumoasa si sa castigam.Poli are antrenor nou si e putin debusolata....am putea avea de unde sa speculam.Daca obtinem mai mult de 4 puncte in ultimele etape putem sa ne gandim la refacerea echipei ami linistiti.Pe langa asta Otelu are nevoie de [B]SUPORTERI[B]!!!!!!!!! Indiferent de vreme fiti alaturi de Otelu !!!!!!!! God save the queen!

Marquise MGP
14th November 2005, 13:53
este greu de crezut ca argesul va renunta usor la sorinaccio...nu este exclusa revenirea lui pe banca otelului insa in ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai intens de aducerea unui antrenor strain si nu m-ar mira sa fie unul italian dupa moda fc national .

Marquise MGP
19th November 2005, 16:38
ieri am avut o revelatie si am spus ca merg la meci orice ar fi...desi vremea a fost foarte putin prielnica unui spectacol fotbalistic , mi-am tinut promisiunea ... s-a dovedit in final ca nu a fost tocmai cu noroc pentru echipa...terenul "impecabil" si jocul slab au contribuit la adancirea "minusului" din dreptul otelarilor...cu greu vom obtine puncte si din partida cu farul...pana la revenirea pe stadionul Otelul astept sa vad miscarile din perioada de transferari din iarna , ca fara o imbunatatire a lotului actual , cu greu vom iesi din "zona rosie" a clasamentului.

scor final : otelul - poli timisoara 0-2

starsteel
30th January 2006, 15:24
Fratilor otelari discutiile de aici sunt precum jocul din toamna al Otelului poate ne revigoram la primavara.

starsteel
6th February 2006, 14:39
Am revenit dupa o saptamana parca nu ar mai fi otelari pe aici, am avut parte de un soc in primul amical in Rom. 0-3 la Braila insa asteptam cu incredere returul.

pomy_mic
7th February 2006, 16:29
pana la urma ce se aude in retur jucam pe otelul sau tot pe dunarea?:confused:

starsteel
10th February 2006, 21:25
Evident ca pe Otelul insa eu sincer nu cred in realizarea nocturnei.

Am avut cea mai slaba echipa din istorie toamna trecuta dar nu imi fac probleme pentru retur, pronosticul meu, terminam pe locul 11 campionatul.

Marquise MGP
11th February 2006, 15:21
important e ca sa iesim din zona periculoasa ... odata iesiti din subsol orice pozitie in plus e un bonus binevenit ... va fi o ehipa noua in retur si e important sa se inteleaga bine in teren ... omogenitatea e mai greu de realizat dintr-o data insa ca sa iesim de la retrogradare sunt de ajuns 2-3 victorii cu contracandidatele si cu siguranta vor mai iesi ceva puncte si de la echipele plasate mai bine in clasament ... terenul nu va mai fi o problema si poate ca vor veni si mai multi spectatori la stadion.

forza sidexplozia :ok:

Mario Di Lazi
17th February 2006, 11:00
starsteel ... din cate stiu eu Baciu este fostul jucator al stelei care a jucat in Franta la Lille si apoi in Liga 2 din Germania.
Confunzi jucatorii fratioare ... Marius Baciu si Eugen Baciu.

starsteel
18th February 2006, 14:05
Ai dreptate corect Marius Baciu.

starsteel
18th February 2006, 14:07
Se pare ca jucam pe 23 feb. primul amical acasa cu Astra Ploiesti.

starsteel
22nd February 2006, 12:45
Ora 15,00 din nou acasa pe Otelul.

starsteel
23rd February 2006, 17:20
Scorul 5-1 (2-0) spectatori 3-4.000 joc bunicel.
Puncte castigate:gazon excelent, gardul de pe marginea terenului in sfarsit jos, porti de acces mai multe
Puncte slabe:sub tribuna oficiala cabinele de transmisii urate asimetrice parca ar fi niste chioscuri din anii '90, nocturna pauza cred ca nici nu se pune problema, tribunele neschimbate.
In concluzie daca inainte se exagera ca stadionul este modest acum sper sa nu apara exagerari ca ar teribil.

starsteel
27th February 2006, 15:00
Ultimul amical Farul - Otelul 1-1 urmeaza meciul cu Dinamo sper sa incepem cu dreptul desi ma indoiesc ca arbitrajul o sa fie impartial dar chiar si asa avem sanse la un egal. Succes Otelul!!!

starsteel
2nd March 2006, 12:42
In conditii normale cand Dinamo isi aducea antrenor cu trei zile inainte de inceperea campionatului disputarea meciului era clar un avantaj pt. Otelul dar citind declaratia lui M. Stan dupa decizia amanarii campionatului, "mă aşteptam la o asemenea hotărâre şi nu putem face nimic altceva decât să o respectăm. Într-un fel se justifică această decizie, pentru că terenurile sunt impracticabile, iar distanţele dintre localităţi sunt foarte greu de parcurs", se pare ca soarta meciului este pecetluita. Unde este conducatorul din trecut care lupta cu oricine pt. interesele clubului? Daca ne punem capra in fata oricarei echipe ca se numeste Dinamo, Steaua sau altfel, cine stie poate facem un blat si cu Bistrita, atunci mai bine curati in B decat murdari in A.

starsteel
10th March 2006, 14:58
Maine jucam cu Dinamo toata lumea va fi impotriva noastra insa trebuie sa ne jucam sansa pana la capat. Succes OTELUL!!

P.S. O sa revin sa-mi spun parerea duminica, nu vad otelari prin zona, cred ca pot sa-mi fac un jurnal pe aici.

Marquise MGP
10th March 2006, 15:07
sa le uram bafta pt ca vor avea mare nevoie de ea ... apostol e accidentat si nu va juca cu dinamo ... indisponibil sunt si stelea,marginean,baltoi si apetri...va fi greu dar nu avem nimic de pierdut...sper ca returul asta sa reprezinte un nou inceput pt otelari si sa nu avem emotii la finalul campionatului.

forza sidexplozia :ok:

alejandro
10th March 2006, 15:20
succes Otelul,sa ne ajutati sa luam campionatul!!!:D

Marquise MGP
11th March 2006, 20:32
gooool otelul ... daniel stan inscrie dupa o faza foarte frumoasa.

hai bajeti pe ei ca nu stiu folbal :D

Paul
11th March 2006, 20:33
Grigoras , nasul lui Dinamo :yeah:

Marquise MGP
11th March 2006, 20:58
le-am taiat cozile la caini ... 2-0 si treaba merge din ce in ce mai bine :D

Marquise MGP
11th March 2006, 21:37
le-am taiat si urechile ... 3-0 :ok:

saphicus
11th March 2006, 21:45
Nu scorul ma impresioneaza , ci MODUL DE EXPRIMARE IN TEREN, UN JOC APROAPE PERFECT !! BRAVO !! DUPA CUM JOACA,PARCA OTELUL TRAGE LA TITLU !!!/hello /hello /hello

Paul
11th March 2006, 21:47
le-am taiat si urechile ... 3-0 :ok:

la 4-0 urmeaza operatiune de castrare ... iar la 5-0 euthanasierea :ok:

Marquise MGP
11th March 2006, 22:23
am fost mai cu mila data asta :drak:

pe langa rezultat ma bucura in special jocul prestat ... avem jucatori noi si antrenor nou si se vede ca mentalitatea e alta ... un inceput perfect si daca bajetii vor juca cu aceeasi daruire cu siguranta vom avea stadionul plin la toate meciurile ... hai cu victoria la galati. :ok:

Carlos Gambino
11th March 2006, 22:34
Felicitari, Otelul ! :ok: Extraordinar meci ! Jos palaria ! ;)

dragosh_vl
11th March 2006, 22:35
Excelent meci . Bravoooo

starsteel
12th March 2006, 10:38
Multumim artizanilor acestei victorii:
1. Marius Stan
2. Petre Grigoras
3. Tuturor jucatorilor
Otelul reloaded am dovedit caracter, valoare, inspiratie, am recastigat stima tuturor suporterilor obiectivi din fotbalul romanesc.

cap
12th March 2006, 14:27
/hello /hello sunt sigur ca otelul is va reveni si va deveni iar sperietoare tarii cum a fost o data trebuie sa fim alaturi de echipa forta otelul /hello

Marquise MGP
12th March 2006, 14:50
asteptam meciul cu poli cand se anunta ca va fi neincapator stadionul :D

starsteel
12th March 2006, 15:25
Din pacate vineri nu pot veni la meci, o sa vad inregistrarea pe la 23,30 e clar stadionul va fi plin insa atentie mare, meciul nu este castigat dinainte.

Marquise MGP
12th March 2006, 15:28
nu cred ca grigoras e atat de naiv incat sa petreaca victoria din groapa 2 luni ... inca suntem sub linie si trebuie sa ramanem concentrati...sper sa fie un spectacol frumos :ok:

alejandro
13th March 2006, 10:34
succes Otelul,sa ne ajutati sa luam campionatul!!!:D
multumim,multumim,ne-ati ajutat,pacat ca noi n-am reusit sa fructificam ajutorul vostru:ciocan:
Felicitari Otelul!!!

cap
13th March 2006, 21:31
bai dar de nocturan ce se mai aude mai fac astea vro ceva ???/

cap
13th March 2006, 21:36
bai nu stiu sigur daca voi ajunge la stadion dar sper sa fie un meci foarte frumos si sa castige galatiul rog toti suporterii sa sustina echipa ca are foarte mare nevoeie de noi in perioada asta forta galati :D

bai vad ca nu preas multi suporteri galateni asta inseamna ca nu stiu de acest sit
hai sal facem public si la altii

OVIDIU 62
13th March 2006, 22:23
Doresc echipei OTELUL un nou inceput in viata.Trebuie luat totul de la capat ca si cand fiecare etapa ar fi ultima sansa de supravietuire.Doresc sa ramana toata lumea cu picioarele pe pamant pentru ca ne asteapta un meci foarte greu cu IASIUL.Bafta OTELUL VINCI PER NOI.

STEEL
13th March 2006, 23:33
BRAVO BAIETI !!! FELICITARI PENTRU ACEASTA VICTORIE!!!/hello /hello /hello

Marquise MGP
14th March 2006, 02:54
multumim,multumim,ne-ati ajutat,pacat ca noi n-am reusit sa fructificam ajutorul vostru

las ca si un punct pe care l-ati recuperat e bun ... trebuie sa recunosti ca inaintea etapei nu prea trageati sperante sa recuperati ceva ;)

bai vad ca nu preas multi suporteri galateni asta inseamna ca nu stiu de acest sit
hai sal facem public si la altii

intr-adevar , destul de putini galateni pe forum desi OLS este cel mai mare forum sportiv din .ro ... poate ca odata cu victoriile va creste si numarul vizitatorilor sustinatori ai Otelului ... orice suporter otelar este asteptat si bine primit aici :ok:

alejandro
14th March 2006, 10:15
las ca si un punct pe care l-ati recuperat e bun ... trebuie sa recunosti ca inaintea etapei nu prea trageati sperante sa recuperati ceva ;)
gresesti:ok:
daca ai chef sa mergi la dinamo-Otelul,ai sa vezi ca eu am mizat pe o remiza acolo;)

X:
4star, alejandro, b3bito, Cristy, dani-c, deep purple, diana_cv2000, il cappo, JUVENTUS_1, noir_desir, Sauron, stefanm14, suporter-I-S, Vladek, walt.mann 15 15.46%

voi chiar ati reusit mai multe,felicitari!!!
eram sigur dupa meciul vostru ca trecem in fata,n-a fost sa fie:ciocan:

intr-adevar , destul de putini galateni pe forum desi OLS este cel mai mare forum sportiv din .ro ... poate ca odata cu victoriile va creste si numarul vizitatorilor sustinatori ai Otelului ... orice suporter otelar este asteptat si bine primit aici :ok:
si mie imi placea de Otelul (presupun ca inca imi mai place:P),dar cum in ultima vreme rezultatele nu mai sunt atat de bune,am cam uitat de echipa de la Dunare:(
Sa speram ca-si revin baieti!!!:happy

starsteel
14th March 2006, 12:27
gresesti:ok:
daca ai chef sa mergi la dinamo-Otelul,ai sa vezi ca eu am mizat pe o remiza acolo;)

voi chiar ati reusit mai multe,felicitari!!!
eram sigur dupa meciul vostru ca trecem in fata,n-a fost sa fie:ciocan:

si mie imi placea de Otelul (presupun ca inca imi mai place:P),dar cum in ultima vreme rezultatele nu mai sunt atat de bune,am cam uitat de echipa de la Dunare:(
Sa speram ca-si revin baieti!!!:happy
Nu ai inteles mesajul lui Marquise MGP el a mentionat ca Steaua a recuperat un punct. Sa stii ca Stadionul Otelul este la maxim 10 km de artificiala granita cu Moldova asa ca ar trebui sa-ti placa aceasta echipa cu atat mai mult cu cat toate jocurile le joaca pe teren, precum ai vazut in poll la victoria Otelului eram si eu printre cei 33.

Parca totusi se simte o dezmortire.

Marquise MGP
14th March 2006, 12:31
pollurile sunt mai putin importante ... in special cele cu meciurile din campionat ... daca sunteti atenti o sa observati ca eu nu votez aproape niciodata pt ca votul e subinteles ... nu se poate sa mizezi pe victoria adversarului :ok:

starsteel
14th March 2006, 12:33
Nocturna in ciuda unor declaratii parerea mea ca nu este nici in faza de proiect dar cine stie prin conditii impuse si rezultate, odata si odata, trebuie sa se aprinda lumina si pe Otelul.

alejandro
14th March 2006, 13:37
Sa stii ca Stadionul Otelul este la maxim 10 km de artificiala granita cu Moldova asa ca ar trebui sa-ti placa aceasta echipa cu atat mai mult cu cat toate jocurile le joaca pe teren.
Normal,de asta am si zis ca-mi place de Otelul,ca-i din Moldova:ok:
Intr-o vreme tineam cu toate echipele din Moldova:Otelul,FCM,Ceahlaul,Foresta.
Insa FCM incepe sa ma calce pe nervi,nu-mi place deloc stilul lor,Ceahlaul are faima pe care o are,Foresta nu mai aud nimik de ea...iar Otelul in ultima vreme nu are prea mari rezultate...
Sa speram ca acest rezultat cu Dinamo va fi doar un inceput!!!
Imi aduc aminte de un meci cu Rapid jucat la Galati,cand Otelul a reusit sa invinga,eram foarte bucuros,sper sa repete isprava;)

OVIDIU 62
14th March 2006, 18:59
Da sunt mandru ca sunt galatean si sper ca aici la BACAU in etapa a 3 a sa batem TAURII FURIOSI. Va astept SIDEXPLOZIA la BACAU sa SUSTINEM fosta dar si viitoarea campioana a provinciei.Atentie vineri,meciul este greu dar cred ca priceperea lui GRIG si a lui M.STAN vor transa disputa in favoarea lor.Bafta OTELUL,VINCI PER NOI.

starsteel
14th March 2006, 19:06
Ce frumoase sunt victoriile asa observam ca avem suporteri chiar si in tara.
Bun venit ovidiu62 esti cumva suporterul lui Metal de la volei?

starsteel
14th March 2006, 19:22
A mai fost un meci teribil la Bucuresti cred ca prin 1996 cand Rapid - Otelul era 3-1 iar in final scorul a fost 3-4 un meci formidabil. Despre celelalte echipe din Moldova Bacaul are in prezent niste pete dar probabil de-a lungul vremii a fost cea mai buna echipa a acestei zone, Poli Iasi numai bune nimic rau despre ei, Foresta a fost o prezenta meteorica dar a lasat in urma ei o pagina unica, revenirea pe stadionul Dinamo de la 0-4 la 5-4 in ultima jumatate de ora si uite ca am ajuns si la Ceahlaul o echipa de care noua moldovenilor ar trebui sa ne fie rusine (conducatorii sunt cauza orasul e frumusel iar oamenii de treaba).
P.S. Se pare ca am uitat Vasluiul despre care inca nu putem sa spunem ceva, nici de bine nici de rau.

OVIDIU 62
14th March 2006, 19:22
Alejandro draga ar trebuisa te interesezi mai des de OTELUL pentru ca aici s-a nascut o noua stea a provinciei.

starsteel
14th March 2006, 19:29
Nu putem totusi sa-l facem din stelist, otelar, sa ne multumim cu simpatia lui pt. Otelul.

Universal
14th March 2006, 20:11
Otelul Galati l-a castigat pe Bogdan Stelea,daca ,sa fiti optimisti,vor putea conducatorii sa-l tina ,va face fapte foarte bune la echipa,Bogdan este un om cu caracter.
Daca mai ramaane cel putin 2 ani,in 3 sunteti in cupele europene,daca pleaca ,va veti zabte iar sub aura mediocritatii.
Succes :ok

cap
14th March 2006, 20:43
bai baieti cica au facut un stadion marfa cu camere de supraveghere unul din cel mai bun sistem audio si cica urmeaza nocturan abia astept vineri meciul sper sa nu muncesc forta otelul nu ne este frica apara stelica :D

pomy_mic
14th March 2006, 22:58
sal baieti, am inteles k se face o selectie de suporteri pt otelul-poli iasi. stiti ceva???
ultima oara cand am fost la galarie a fost 1-0 pt otelul in fata stelei(anu trecut pe dunarea)

golea
15th March 2006, 00:25
Forza Otelul

alejandro
15th March 2006, 10:34
Alejandro draga ar trebuisa te interesezi mai des de OTELUL pentru ca aici s-a nascut o noua stea a provinciei.
Ovidiu,ti-am mai zis,e inca devreme sa afirmi asta.Jocul bun cu Dinamo trebuie confirmat si prin alte jocuri,sa nu creada lumea ca a fost o intamplare,iar galatenii au profitat de situatia de la Dinamo.Vedem dupa meciul de la Galati din aceasta etapa ce va reusi sa faca Stan si restul echipei.

Nu putem totusi sa-l facem din stelist, otelar, sa ne multumim cu simpatia lui pt. Otelul.
Exact,Starsteel:ok:
Eu sunt stelist,si simpatizez Otelul.Sper doar ca echipa imi va da mai multe motive ca sa continui s-o simpatizez;)

starsteel
15th March 2006, 12:26
Otelul Galati l-a castigat pe Bogdan Stelea,daca ,sa fiti optimisti,vor putea conducatorii sa-l tina ,va face fapte foarte bune la echipa,Bogdan este un om cu caracter.
Daca mai ramaane cel putin 2 ani,in 3 sunteti in cupele europene,daca pleaca ,va veti zabte iar sub aura mediocritatii.
Succes :ok
Stelica nu se stie daca va mai juca 2 ani lui i s-a propus la semnarea contractului sa devina si antrenor secund iar despre cupele europene sa stii ca am fost acolo si fara el iar daca la sfarsitul turului nu era programat meciul din cupa cu National si s-ar fi jucat anul asta, in 5 luni eram in Cupa UEFA. Atuul nostru principal nu poate fi Stelica, ci presedintele M. Stan.

golea
15th March 2006, 16:19
Força Galatzi..Vamos vencer!!! Otelul ate a morte!!!!

M|tea
16th March 2006, 00:29
dap asa e! daca aveam noroc si jucam cupa anu asta sigur treceam de National.din pacate am fost nevoiti sa jucam acel meci cu jucatori de divizia B, dar deaja asta e istorie!
Anu asta terminam undeva pe locurile 9-12 sau poate si mai bine sper eu!
FORZA SIDEXPLOZIA!

starsteel
17th March 2006, 13:09
Mai sunt 2 ore si jumatate pana la meci desi eram ocupat ma duc totusi, ma costa meciul asta cam 500.000 dar nu conteaza.
FORZA OTELUL!!!!

starsteel
18th March 2006, 11:31
Nu ne-a iesit pasenta si dupa mesaje gen 3-0, 4-0 iar s-a facut liniste pe aici e clar ca avem de tras din greu in continuare.

Swisstec
18th March 2006, 12:35
Oricum, bravo voua, l-atzi adus pe Grigoras, care parca a inviat aceasta echipa! Sa speram ca ne intalnim si la anu' in Div. A!:)

OVIDIU 62
18th March 2006, 18:31
Da STARSTEEL,sangele m-a tradat si de data asta ce sa fac.Oricum in minutul 36 a fost penalty la STAN,ONUT l-a agatat prin imprudenta dar CORPODEAN se vede clar ca are ceva cu OTELUL.PACAT.

alejandro
19th March 2006, 18:10
era cla ca cu Iasiu' va fi mai greu,au vazut ce au patit Dinamo si s-au pregatit :evil:

OVIDIU 62
20th March 2006, 19:23
A fost penalty la faza dim min 36 cand STAN a fost agatat in careu dar CORPODEAN sa dat la fund.Sunt doua puncte mari pe care le-am pierdut pe seama arbitrajului.

OVIDIU 62
20th March 2006, 19:33
Domnilor nu sunte-ti bine informati dar GALATIUL nu a cumparat locul in divizia A ci a fost o opurtunitate creata de orasul PLOIESTI.Ca sa fi-ti mai bine informati in acel an a fost mizeria STELEI care in ultima etapa la GALATI a jucat pe viata si pe moarte(relatia BECALLI-SECHE) dar si a FCM BRASOV care a luat bataie la BRASOV de la FCM BACAU( dupa un gol la care apararea brasoveana s-a dat la o parte la sutul lui SCANTEIE.ATENTIE! PRIMARUL BRASOVULUI la un moment dat a plecat de la meci.

OVIDIU 62
21st March 2006, 21:37
Cu toate ca arbitreaza Balas la Bacau i-mi este frica de presiunea care se va pune pe el din partea lui Dragomir dar si a lui Chivorchian care este finul de cununie a lui.Meciul va incepe vineri la ora 20 si va fi transmis de NTV.

starsteel
21st March 2006, 22:10
Otelul e datoare sa se intoarca cu tolba plina vineri mai ales ca anul asta Bacaul pare condamnata.

starsteel
21st March 2006, 22:18
Postarea ta e reala insa sa stii, respactand adevarul, oficial asa este cu oportunitatea creata de Ploiesti insa totusi se pare ca a fost implicat politicul prin Dan Nica care parca e nasul fostului presedinte numit atunci Boghici.
Oricum retrogradarea nu era corecta in toata afacerea fiind implicate Steaua (autor no.1 Hrebenciuc), Bacau si Brasov; ce a facut Steaua atunci nu se face.

starsteel
24th March 2006, 19:14
Bacau - Otelul 0-4, o victorie categorica pe deplin meritata, joc lejer avem o echipa matura, la jocul asta a confirmat si Baltoi.

starsteel
24th March 2006, 19:17
Si s-a intors cu ea plina 3 puncte si 4 goluri urcam loc cu loc pregatim un campionat bun pt. editia urmatoare.

OVIDIU 62
24th March 2006, 19:33
Am fost la meci si am vorbit cu MARIUS STAN si cu VIOREL ANGHELINEI .A proape de final s-a strigat:OPRITI MACELUL!

starsteel
24th March 2006, 20:54
Am fost la meci si am vorbit cu MARIUS STAN si cu VIOREL ANGHELINEI .A proape de final s-a strigat:OPRITI MACELUL!
Dupa esecul crunt de la volei uite ca ai avut parte de o victorie splendida.

OVIDIU 62
24th March 2006, 21:35
Starsteel de ce nu ai fost la meci?La televizor nu a-i simtit ce am simtit eu. Am vorbit cu MARIUS STAN care m-a bagat la meci si care era inca suparat pe medicul TROACA care nu l-a recuperat la timp pe IULIAN APOSTOL.Oricum cu STEAUA va juca si sa speram ca va fi prima victorie galateana,ce spui?

OVIDIU 62
24th March 2006, 21:56
Sa creem o presiune pe STEAUA pentru ca acum cu OLAROIU este o paine de mancat.

OVIDIU 62
25th March 2006, 13:09
Galatiul nu a cumparat locul in divizia A.A fost o conjunctura care pana la urma a iesit bine.A fost acum 2 ani cand in ultima etapa la GALATI venea STEAUA iar BACAUL se deplasa la BRASOV.Bacauanii stateau tare la capitolul politic(PSD) astfel incat nu a fost o problema sa bata la BRASOV daca va aduce-ti aminte a fost un sut de la marginea careului de 16 m a lui Scanteie la care portarul s-a aruncat tarziu dar si apararea s-a c-am dat la o parte.La acea ultima etapa GALATIUL avea nevoie de un egal cu STEAUA cu conditia ca BRASOVUL sa nu piarda acasa.Primarul BRASOVULUI a plecat in timpul meciului observand magaria care se profila.A fost o lucratura mizerabila STEAUA-BACAU cu jiji si cu oile lui,bineinteles ca strain de situatie nu este nici HREBE.Vremea a trecut ,ranile s-au inchis dar roata se invarte asa ca daca PSD nu mai este la putere nici BACAUL nu mai poate.EXISTA un DUMNEZEU in lume sa stiti.

Marquise MGP
25th March 2006, 17:03
putin cam ocupat cu unele probleme in ultimele zile si nu am mai dat pe forum ca sa-i felicit pe baieti pt victoria de la bacau... bun joc facut care ne da incredere ca sa putem aborda meciul cu steaua cat mai increzatori.

as vrea totusi sa va rog sa nu mai faceti conversatie pe topicul de stiri si noutati...am scris si cand am deskis topicul ala dar se pare ca nu vreti sa fiti atenti...este a doua oara cand va mut posturile aici...va rog sa-l pastrati cat mai "curat" cu putinta

byg
25th March 2006, 18:11
daca trecem cu bine de urmatoarele doua etape se poate spune ca otelul are o echipa de temut forta otelul lupta galati si abia astept meciul cu steaua sigur stadionul o sa fie full hai otelul lupta pentru noi

starsteel
26th March 2006, 13:17
Starsteel de ce nu ai fost la meci?La televizor nu a-i simtit ce am simtit eu. Am vorbit cu MARIUS STAN care m-a bagat la meci si care era inca suparat pe medicul TROACA care nu l-a recuperat la timp pe IULIAN APOSTOL.Oricum cu STEAUA va juca si sa speram ca va fi prima victorie galateana,ce spui?
Am avut o perioada cand am mers cu echipa in deplasare cu vapor, tren, autocar, autobuz am ajuns chiar pana la Craiova victorie cu 2-0 am vazut live victoria din Ghencea 3-1 meciul de cupa cu Dinamo la Constanta cand am pierdut la penalty cu 8-7, acum nu ma mai duc decat la meciurile mari ale lui Steaua cu conditia sa fie in Ghencea, am prins si meciul cu Valencia dupa care am sarbatorit pana dimineata cu o parte din echipa undeva pe autostrada Buc. - Pitesti a fost formidabil. Iti spun sincer ca as vrea sa mai merg in deplasari organizate insa atmosfera pe drum e jalnica, nu sunt cu figuri, dar parca nici atat nu pot sa ma cobor.

OVIDIU 62
27th March 2006, 09:14
Daca medicul TROACA nu se pricepe ar trebui sa ne lase.

alejandro
27th March 2006, 11:41
3 meciuri,golaveraj 7-0:o:
e,asta-i Otelul de care mi-a fost dor:)

starsteel
27th March 2006, 15:35
Urmeaza Otelul - Steaua un meci de 1X2.

OVIDIU 62
27th March 2006, 23:21
Poate vin si eu acasa sa vad meciul cu STEAUA pe care sincer il vad clar transat de galateni,o sa vedeti.

LEUTzZ
29th March 2006, 19:05
Sa fim cat mai multi la meciul cu Steaua si sa ne sustinem echipa cu trup si suflet!Otelul ne face din nou fericiti...
Ovidiu vad ca esti un suporter al Otelului...scrii si pe forumul de la Viata libera,nu?nu am fost in deplasarea d la bacau!dar am intrebat baietzii de tine!chiar eram curios cine esti?!mi-au spus ca ai locuit in Galati si te-ai mutat la Bacau!pacat echipa ar fi avut nevoie de un suporter ca tine!tine-o tot asa!
FORTZZZA OTELUL!FORTZZZA SIDEXPLOZIA!

starsteel
30th March 2006, 11:14
Risti sa ramai pe dinafara daca nu procuri bilet in prealabil, sa mai intamplat tot la un meci cu Steaua.