View Full Version : Votati The Anarchist Vs. Strik3r
Big Sexy
13th July 2004, 13:09
Lupta a fost un pic dezechilibrata deoarece stryker nu s-a concentrat deloc. imi pare rau sa spun insa in momentul in care un cruiserweight face un suplex unui heavyweight sau mai mult - un powerbomb arata o lipsa acuta de inspiratie. Sa nu mia zic de lipsa veridicitatii. Totisi interventia lui Rey a salvat onoarea lui stryker.
M-am tavalit pe jos de ras cand am vazut faza cu jeep-ul. Beastiala treaba! Rey ai punctat pentru prietenul tau !!!
Votul meu e totusi clar in favoarea lui Issue.
P.S. rey ai o bere de la mine pentru faza aia cu jeep-ul, oups nu ai varsta - un seven up merge?
Triple H
13th July 2004, 16:42
Subscriu la cele de mai sus, cam multa neatentie pt striker si putin dezinteres ;)
Faza cu suplexu a fost tare :lol:
Heath Scumm
13th July 2004, 17:48
Shi asta e al 3lea vot!!
Anarchist cashtiga prima sa lupta!!!
Motivatzia pentru votul meu:
Stryk3r nu shia respectat intocmai statutul de cruiserweight !!! Stryk3r, tu ai vazut cat de mare e ANARCHIST?? Oricum, un suplex poate fi considerat acceptabil, mai ales daca a fost SNAP SUPLEX!! :)
Mia placut atitudinea lui ANARCHIST in lupta asta!!!
BIG SEXY.........gata cu voturile pe threadul asta...potzi sal inchizi shi sai dai lui ANARCHIST sansa sa ishi termine adversarul!!!
Big Sexy
13th July 2004, 18:22
regulile sunt reguli indiferent ce se intampla - 3 zile. daca ne apucam de pe acum sa le incalcam o sa se ajunga la haos. Pentru mine fun-ul primeaza. Stiu sigur ca stryk3r ne va face o surpriza frumoasa data viitoare cand isi va da mai mult interesul. Asa ca nu il considera invins din start.
ma mir ca nimeni nu are nimic de zis despre faza cu jeep-ul. chiar daca nu e meritul lui strik3r ...
Heath Scumm
13th July 2004, 18:24
regulile sunt reguli indiferent ce se intampla - 3 zile. daca ne apucam de pe acum sa le incalcam o sa se ajunga la haos. Pentru mine fun-ul primeaza. Stiu sigur ca stryk3r ne va face o surpriza frumoasa data viitoare cand isi va da mai mult interesul. Asa ca nu il considera invins din start.
ma mir ca nimeni nu are nimic de zis despre faza cu jeep-ul. chiar daca nu e meritul lui strik3r ...
Ah! 3 zile? Nu 3 voturi in POLL......ai scris acolo 3 polluri.....asta am intzeles prin 3 polluri!!!
Rey619
14th July 2004, 16:08
big sexy... nu ca ma laud, dar desi n-am varsta.... beau.... mersi pt. berea virtuala.... da' o vodka n-ai?.... sa recunosc.... a fost mai bun issue ca stryk3r...
Big Sexy
14th July 2004, 16:11
stryker sa-ti fie invatatura de minte!
data viitoare concentreaza-te pe show si nu pe distrugerea inamicului. Aici nu exista stamina ta sau a oponetului ci doar voturicare determina castigatorul
Rey oricum nu ai varsta minima legala :)
Rey619
15th July 2004, 14:29
hahahahaha.... si daca nu ma prinde garda....
.... a da.... nice signature, ba big sexy... chiar e interesanta
Mi-a placut mult de tot lupta... Deja am inceput sa ma familiarizez cu termenii si sa pricep si eu ce vorbiti :ok: . Ma rog... am chiulit la descrierea gimmick-urilor (adica nu am fost foarte atent... ups)... si nu mi s-au cimentat ca lumea in cap... Cand am citi prima oara lupta... aveam neclaritati, dar apoi am recitit descrierile si a fost ok!
Keep up the good work!
De votat am votat cu Anarchist! La mine conteaza mult imaginea! :yeah:
Big Sexy
16th July 2004, 15:25
hahahhaaa, bravos fia. ma bucur ca apreciezi luptele. Sa vezi cand esti tu in ring cum e. Eu ma abtin cu greu sa nu ma duc s amai snopesc pe cineva :)
te asteptam in ArenA sa ne arati cat de multe stii. Esti foarte aproape de cele 15 post-uri. Vei putea sa iti faci un personaj si poate ne faci o surpriza cum a facut si King Lion si l-a infrant pe Juggernaut . Desi voi avea grija sa previn astfel de probleme ;) pe viitor
Heath Scumm
17th July 2004, 19:49
OFF TOPIC!!!
KING LION nu la invins pe HitScum ci pe JUGGERNAut :)
stryk3r
1st August 2004, 18:07
cam tarziu ma trezesc sa scriu despre lupta mea cu anarchist da' asta e.......vreau sa las astain urma..............a fost un moment nefericit pt. mine. nu caut scuze ca sa ma scot eu mare sef........atat zic......keep your eyes on me de aici in colo.
this will never happen again..................TRUST ME!!!
Heath Scumm
2nd August 2004, 11:18
tziam mai spuso o data prin PM, tzio mai zic o data aici!!!
Nu e important cine cashtiga............important e sa luptam!!!
Teai simtzi rau daca ai lucra pentru WWE shi vince mc mahon tear pune sa pierzi 10 lupte consecutiv?
stryk3r
2nd August 2004, 14:49
mah sincer daca as lupta in wwe ar fi destul pt. mine
totusi nu ma oftic ca am luat bataie. si eu sunt aici ca sa ma distrez. daca chiar am chef de bataie il iau pe rey pe deal si facem acolo o bataie.
da' totusi am o intrebare.....nu puteti sa stergeti thread-urile cu luptele care au fost?
parca e prea aglomerat.............
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.