View Full Version : CFR Cluj - Poli Timisoara
Mai este ceva timp pana la meci. 1 X sau 2?
Raspunsul meu: 2
Avetzi shi un site oficial? Ash vrea sa aflu cateva informatzii despre stadionul vostru. Unde se afla in Cluj, ce capacitate are. In afara de meciul direct va doresc multa bafta, chiar m-am bucurat ca atzi promovat.
Catalanul
8th July 2004, 13:23
normal ca o sa bata poli
imi pare rau de voi dar o sa luati bataie cu 2-0 :evil:
TZEFERU
8th July 2004, 17:41
I-mi pare regret baieti dar veti lua bataie in Gruia. Aveti dreptul sa visati.
Asa au visat si cei de la UTA. Visati, be my guest.
http://www.cfr-ecomax.ro - site-ul este inchis in aceste zile
http://rhp.ro/cfrcluj
HAI CFR!!!!!
horica
9th July 2004, 01:08
Hai sa luam lucrurile punctual!Avem un program decupat din filmele horor,asa ca nu ne putem permite sa incepem cu stangul chiar daca adversara-i este Poli.
Trebuie sa intelegeti si voi acest aspect.Iar dupa prima etapa va dorim sa nu mai intrerupeti sirul victoriilor chiar sa castigati campionatul!
S-auzim numai de bine!Hai CFR-ul!!!!!!!!!!!!!!
Angelina Jolie
9th July 2004, 06:37
Baieti o sa aveti o surpriza pt ca CFR bate fara dubii.
2-1 cel putin.
In rest numai bine.
CFR, LUPTA PENTRU NOI!
1. Am o intrebare, cam cate bilete punetzi voi pt. suporterii advershi in vanzare? Poate ajunge cifra la 1000? Ca tare am avea nevoie, la catzi o sa fim in prima deplasare din acest sezon.
2. Mersi de raspuns.
In rest bafta, ne vedem pe 30.
Angelina Jolie
9th July 2004, 12:07
Cre ca acum locul rezervat galeriei oaspete e de vreo 1000 de locuri deci puteti veni cat de multi. Sa fie stadionul plin si meciul spectaculos si sa bata CFR!
Sunt de acord cu tine mai putzin ultima afirmatzie :) .
Suporterul adevarat trebuie sa shtie sa shi piarda. Daca echipa sa a dat totul pe teren, dar a pierdut pt. ca echipa adversa a fost mai buna, tot respectul pt. ambele (aici este exclusa dinamo).
Sperantza mea este intr-un meci spectaculos atat in teren cat shi in tribune. Sper ca nu vor exista adversitatzi intre galerii, pt. ca nu este cazul.
O ultima intrebare, daca ash umbla prin Cluj cu esharfa alb-violeta a lui POLI la gat ash putea avea necazuri? In TM doar in dinamo shi UTA sa nu fi imbracat in rest e ok.
Angelina Jolie
9th July 2004, 14:43
Eu zic ca nu ar avea nimeni absolut nici o problema cu tine. Suntem totusi ardeleni nu?
TZEFERU
9th July 2004, 17:56
Atit timp cit galeriile nu vor arunca cuvinte jignitoare nu cred sa fie nici o problema. Personal nu am auzit sa fi fost probleme cu galeria CFR de cind exista stadionul. Sper sa nu existe nici in acest campionat. Valurile sint create de altii, ......nu dam nume, dar banuiesc ca stiti de cine vorbesc.
Oricum trebuie sa fiti pe stadion din timp nu se stie dar probabil va fi plin.
Referitor la meci: nu avem voie sa pierdem puncte pe teren propriu mai ales ca Rapid si Dinamo vin la Cluj in etapele urmatoare.
HAI CFRuuuu!!
Angelina Jolie
10th July 2004, 05:21
Am citit ca in tribuna un bilet va fi 100000, iar in peluza 70000. Nu e cam mult ? Parca si la dinamo in peluza e 50000 biletul.
TZEFERU
10th July 2004, 08:28
Poate o fi mult, au spus ca s-ar putea reduce pretul dar deocamdata nu au hotarit.
Poate e bine sa se sprijine echipa chiar daca suna mult macar un tur sa i se dea credit, astfel si spectatorii pot contribui putin financiar, 8 etape nu o fi foc, 20.000 in plus pentru 8 meciuri = 160.000 de lei. (240.000 pentru tribuna). Nu cred ca ar fi chiar asa de insuportabil.
E sansa atit de rara sa vedem CFR in A, macar acuma sa contribuie si spectatorii putin in plus.
Sint convins ca banii vor fi folositi pentru stadion si in scopurile echipei.
Dar cred ca pina la urma se va reduce pretul.
HAI CFR!!!
Angelina Jolie
10th July 2004, 13:52
Ai si tu drepatea ta. Deci mergem cat mai multi la meciuri, facem bani, si in 2007 la aniversare luam campionatul. FORZA CFR!
cinx
12th July 2004, 12:44
Pretzul este mare. Nici la noi nu era 70.000 la peluze.
Cand se vor pune in vanzare biletele? Nu de alta dar nu voi face deplasarea cu galeria lui Poli, ci avand rude la Dej, voi fi in zona mai devreme.
cioAbA
13th July 2004, 11:36
O sa fie frumos. Cel putin CVUCS va pregati ceva k-lumea. :cool:
Slater
29th July 2004, 16:55
Da...va fi frumos..cfristii sa ia lectii...ca habar n-au ce-i aia o galerie...daca vor fi 300 e minune...si aia 5 6 mai marishori, restu minori si pensionari..."Commando gruia" my ass...is varza! Dati pe ei timishoreni.
Oricum, vineri in gruia CVUCS va domina fonic...fotbalistic...si tot ce vreti voi.
Tot ce am spus am spus din experienta...ah da...seful lor de galierie...monsieur Radulescu...a implinit frumoasa varsta de 19 ani...tanar si nelinistit...dar totushi...sef de galerie
HAI POLI!!HAI "U" !!
Angelina Jolie
30th July 2004, 11:47
Hai u inapoi in C!
Slater
30th July 2004, 11:58
Imi place ca clacati si nu aveti alta replica mai penibila si lipista de rationament.De fapt...asta e stilul vostru...de franari.
Angelina Jolie
30th July 2004, 12:07
Vai ce remarca inteligenta. Cred ca ai un IQ de vreo 170 nu?
Asta e stilul nostru si suntem in A, iar voi cu stilul vostru "academic"(ha ha ha)sunteti in B asa ca nu inteleg unde e rivalitatea?
Anul trecut ati avut 2 sanse sa demonstrati ca sunteti buni. Ati pierdut de 2 ori. Penibili. Anul asta nu mai exista rivalitate pt ca va suntem mult superiori.
Si eu doresc cu sinceritate si din toata inima sa retrogradati. Nu inteleg care e problema. Pur si simplu nu va sufar si vreau sa retrogradati. Am dreptul sa imi spun parerea atata vreme cat nu v-am injurat sau jignit.
CFR! Atat.
Slater
30th July 2004, 14:38
Nu-i nimic, sunteti pe val, dar sacul cu bani al lui Arpi are fund...Roata morii se-nvarteste. Nu uitati cine sunteti !
Angelina Jolie
30th July 2004, 15:01
Pai tocmai pt ca suntem pe val vrem sa ne bucuram acum. Ce-o fi mai incolo vom vedea. Eu oricum la CFR voi merge la meciuri in orice divizie ar fi.
TZEFERU
30th July 2004, 20:00
CFR Cluj - FC Poli Timisoara 2-1 (1-1)
MESERIE GRUIA!!!
Prima victorie in Divizia A.
Felicitari CFR!!! Notre Respect Poli!!!
Vand vise
30th July 2004, 20:14
Felicitari cLUJ !
Sergio
30th July 2004, 23:41
Felicitari, dar aveti grija sa nu vi se urce la cap, fiindca vin meciuri grele pt voi. Ati avut noroc ca ne-ati prins cam nepregatiti, dar ne revenim noi.
Forza Ardealu! :yeah:
TZEFERU
31st July 2004, 01:02
Nu are ce sa ni se urce la cap, stiam ca va fi greu. Am cistigat prin lupta nu a picat victoria din cer. Jucatorii sint mai maturi acum, sper ca au invatat ceva din campionatul trecut.
Ne asteapta meciuri grele: Rapid, Dinamo in Gruia in ordinea asta.
Cum Poli Iasi a pierdut greu, poate putem spera la un egal cu Rapid. Cu Dinamo....sper sa nu ne facem de rusine. Aveam nevoie de aceasta victorie, e un balon de oxigen.
HAI CFR!!!
TZEFERU
2nd August 2004, 00:41
Poze de la meciul CFR-Poli: - http://www.tion.ro/poli/PoliAEK-81279.shtm
-> click pe FOTO
HAI CFR!!!
mariusc
2nd August 2004, 01:38
Bravo CFR! Bravo echipei, bravo antrenorului! Bravo si suporterilor care au fost la meci, va fi greu pana veti face tot stadionul sa cante pt. CFR, multora le e rusine (cred) sa cante, asa o fost cel putin la meciurile Apulum-ului de anul trecut :(
Oricum, nu cred ca va dura prea mult pana veti avea tribunele pline, trebuie doar sa continuati sa castigati :)
Horica: in legatura cu intrebarea care ai pus-o pe threadul Sportul - Apulum, cum de au vazut suporterii din Alba Iulia care nu au mers la Bucuresti meciul in 2 localuri, din cate am inteles au urmarit transmisiunea prin satelit (nu stiu care, oricum, nu-ti pot detalii acum fiindca nu-s in .ro).
23rd March 2005, 18:40
Slater... o informatie mica pentru tine... domnul Radulescu nu mai este de mult timp sef de galerie! Dar mno ce sa-i faci voi astia de la U sunteti ramasi mult in urma cu evenimentele si credeti ca u Cluj domina dar priveste divizia in care va aflati si apoi poti sa faci cam asa :headbang:
Angelina Jolie
26th July 2005, 17:45
Poate ca incepand din acest an, CFR-POLI va fi derby-ul absolut al provinciei. FORZA ARDEALU' SI BANATU'!
Galushca
26th July 2005, 22:37
Dupa cum au auzit anu asta incepem cu sportu in deplasare aia in cazul in care nu ma insel dar unul din sponsorii cfr a spus ca el asa a auzit...sportu in deplasare :)
King of Hell
26th July 2005, 22:40
ba aici era vorba de prima etapa din sezonu trecut. hehe :D
Galushca
27th July 2005, 10:18
@King Of Hell citeste si pagina trecuta... "Marilyn_Monroe -Poate ca incepand din acest an, CFR-POLI va fi derby-ul absolut al provinciei. FORZA ARDEALU' SI BANATU'! " la aia am raspuns eu:D :ok: si eu aici ma dadeam mare daca nu v`ati prins ca ii cunosc pe ceva finantatori de la cfr :D :P :rolleyes:
HackMan`
27th July 2005, 12:47
pai la ce loturi au acuma CFR Cluj si Poli Timisoara, se poate numi un DERBY meciul dintre cele doua echipe !
FORZZA CeFeRe !!!
andrei_cj
31st July 2005, 01:16
Cam da poate chiar derbyul tarii la cum arata treburile HAI ARDEALU' HAI BANATU'!
Angelina Jolie
13th September 2005, 08:09
Cu toate ca s-au schimbat multe de anul trecut si pana acum sper sa reeditam scorul macar.
HAI CFR!
andrei_cj
13th September 2005, 12:57
Forza CFR!
Parang_CLAN
13th September 2005, 18:23
batem cu 3-1 :ok: :evil: :happy :yeah: /hello :D
andrei_cj
13th September 2005, 20:28
Speram oricum respect POLI TIMISOARA!
roxana_cj
14th September 2005, 19:00
Bate CFR!
Fara nici o indoiata!
andrei_cj
15th September 2005, 13:32
Acum chiar asa siguri nu putem fi oricum timisoara are o echipa puternica antrenor valabil public minunat care sunt sigur ca o sa vina in numar mare la cluj adika in jur de 1500 de oameni....deci.....nu va fi simplu dar se poate si deci FORZA CFR!
Parang_CLAN
15th September 2005, 14:16
da oricum castigam si o sa fom peste ei la galerie oricatzi ar veni... /hello /hello :happy :happy :cool: :cool:
Gonzo
15th September 2005, 14:40
eu cred ca o sa fie 0-0 ca de obicei... :D :D :D
roxana_cj
15th September 2005, 20:57
Eu cred ca va fi vreo 2-0... /hello
Anca,Oncica&CO.
16th September 2005, 01:25
CFR Cluj invinge cu 2-0 ! Goluri Tilinca si Surdu! Hai CFR!
andrei_cj
16th September 2005, 13:20
Doamne da sa fie cum ziceti voi dar daca tot vreti sa dea Surdu si Tilinca gol sa dea si Anca 1 si sa fie 3-0 /OLE/
Parang_CLAN
16th September 2005, 21:43
100% castigam duminica :ok: :evil: /hello :happy DAI pe ei timisoreni :drak:
mia
17th September 2005, 10:11
N-are nimeni 2 bilete in plus (din alea la 100.000) pt meciul de maine?? :rolleyes:
Parang_CLAN
17th September 2005, 12:29
poi dute si cumparatzi la stadion ca noi ne-am luat ieri si mai sunt :ok: /hello
mia
17th September 2005, 16:30
Mersi.mi-am luat si eu /hello
marcel
17th September 2005, 21:15
victorie pt poli /hello
Parang_CLAN
17th September 2005, 23:27
CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!! !CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE! !!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE !!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORI E!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTOR IE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTORIE!!!CFR!!!VICTO RIE!!!CFR!!!VICTORIE!!! :happy :happy :happy :happy
BornWild
18th September 2005, 10:31
Poate tu ai fa leguma care iti intra puturoasa..........a noastra e ca pe mana si daca o superi iti da in cap si iti sparge fruntea....
marcel
18th September 2005, 11:57
si voua promovari pe bani!
:degete: :degete: :degete:
Dark Horror
18th September 2005, 18:43
I-am batut.Unii cu vorbele,altzii cu faptele!
Craiova uita-te,ziua ta se-apropie!!!
Forza CFR!
andrei_cj
18th September 2005, 23:16
MUNTEANU: “Jucătorii mei s-au comportat extraordinar”
Antrenorul-jucător Dorinel Munteanu s-a arătat extrem de mulţumit de evoluţia fotbaliştilor săi în meciul cu Poli Timişoara, câştigat de CFR Cluj cu scorul de 2-0, în etapa a 6-a a Diviziei A.
"Am avut în faţă o echipă valoroasă, dar astăzi jucătorii mei s-au comportat extraordinar şi nu au dat nici o şansă adversarilor. Sunt bucuros de atitudinea tuturor şi îi felicit pentru partida făcută. Am stat foarte mult în terenul advers şi puteam înscrie mai multe goluri. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au încurajat permament echipa. Nu ne putem compara la investiţii cu Poli, Steaua sau Dinamo, dar noi am făcut investiţii bune şi am luat jucătorii pe care i-am dorit", a spus Munteanu.
Dorinel Munteanu este convins că va fi convocat la naţionala României pentru meciul cu Finlanda, din preliminariile CM-2006. "Sunt convins că voi fi convocat, apoi voi vedea dacă sunt sănătos şi pot să mai joc", a precizat Munteanu.
P.S. CRAIOVA NU ARE NICI O SANSA!!!!!!
Gonzo
19th September 2005, 00:16
esti sigur? vedem miercuri... daca o luati sa nu va vad la fata... :mda:
andrei_cj
19th September 2005, 00:51
Pai sper sa nu mai ai tupeu sa te arati la fata ca doar ce dreaq dupa un 0 - 4 va fi cam umilitor...oricum eu simt si la cum vad ca joaca echipa CFR nu aveti nici o sansa sa miscati ceva!!!!
P.S. Si patronul ala al vostru e cam increzator...nu credeti?
Gonzo
19th September 2005, 01:27
foarte bine face... a spus ca nu o sa pierdem nici un meci si pana acum a avut dreptate... avem 7 victorii din 7 posibile... deci se bazeaza pe ceva :ok:
andrei_cj
19th September 2005, 01:30
Ma refeream la cupa el confunda lucrurile!!!! Divizia b nu se poate compara cu divizia A!
Gonzo
19th September 2005, 02:14
nu uita ca am batut pe sportul studentesc... e drept in amical.. vom vedea daca se compara sau nu :D
andrei_cj
19th September 2005, 13:01
Amicalel nu se compara cu meciurile oficiale!!!!! Nu uitati ca Poli parca a facut egal cu Juventus...acum ce sa zicem ca noi batem pe Juventus la orice ora? Nu fiti patetici!!!
andrei_cj
20th September 2005, 10:46
Fiarele lui Munti
Valentin ?chiopu
La fel ca în meciul cu Na?ional, ?i în partida cu Poli, Clujul a adus în ofensiv? 4 oameni: vîrfurile Anca, Surdu, Tilinc?, sprijinite de Coroian. Presingul agresiv, contraatacurile t?ioase, generozitatea în efort ?i apetitul pentru gol al atacan?ilor nu au oferit nici o ?ans? Timi?oarei. "E super s? joci în acest sistem. Funda?ii lui FC Na?ional erau realmente bulversa?i. Erau ului?i c? juc?m cu 4 atacan?i. Nu cred c? vom pica din punct de vedere fizic. Avem resurse s? rezist?m tot turul, iar Munti ?tie s? ne capaciteze. Ar trebui s? fim pe locul 1", a spus Anca. L-a completat colegul s?u Cosmin Tilinc?: "Nu mai bubuim mingile aiurea ?i nu ne mai supraaglomer?m în defensiv?. O d?m pe fotbal, într-un sistem prolific, fiindc? marcheaz? to?i atacan?ii. Eu zic c? Dorinel o s? ne p?streze în vîn?, fiindc? pîn? acum a reu?it perfect acest lucru. În ceea ce m? prive?te mai trebuie s? înscriu pentru a confirma tot ce am ar?tat în teren pîn? acum".
Cifrele atacan?ilor
Adrian Anca - 3 goluri în 6 meciuri
Cosmin Tilinc? - 4 goluri în 6 meciuri
Romeo Surdu - 4 goluri în 6 meciuri
Oncic? sup?rat
Dup? ce a fost re?inut în lotul de 19 pentru partida cu Poli, mijloca?ul Sorin Oncic? a fost anun?at înaintea jocului c? nu va lua loc nici m?car pe banca tehnic?. Juc?torului i s-a imputat lipsa de preg?tire în s?pt?mîna premerg?toare meciului. "Sînt sup?rat. Nu m? a?teptam la a?a ceva, dar asta este. O s? trag în continuare de mine ?i sper s? prind echipa la urm?torul meci", a spus "Soso". / Marius Tuhu?
Mure?an: ?M? a?teptam la o victorie?
Pre?edintele lui CFR Cluj, Iuliu Mure?an, a m?rturisit c? succesul în fa?a lui Poli nu l-a luat prin surprindere. "Dorinel a impus la Cluj un stil agresiv în sensul bun al cuvîntului, pe vîn? ?i pe determinare. La cum joac? echipa în ultimul timp ne-am putea bate de la egal la egal ?i cu Steaua, Dinamo sau Rapid. De meciurile care urmeaz? mi-e fric?, cu Craiova în Cup? ?i cu O?elul, partide care par cî?tigate mai u?or", a declarat Mure?an. / Valentin ?chiopu
70 de milioane de lei vor încasa vi?iniii pentru victoria, 2-0, cu Poli. Clubul a încasat din bilete 1,2 miliarde de lei la meciul cu Timi?oara
Dorinel cite?te zilnic din Biblie
Dorinel Munteanu, antrenorul-juc?tor de 37 de ani al lui CFR, a explicat în s?pt?mînalul "Clujeanul" secretul rezisten?ei sale pe terenul de fotbal: "Armonia perfect? între via?a de familie ?i cea sportiv? reprezint? sursa energiei mele de zi cu zi". Dorinel a povestit cum î?i petrece serile la Cluj: "Un pahar de vin ro?u, pu?in televizor, apoi merg la culcare. ?i, pentru c? so?ia ?i fiica mea nu sînt în România, parc? nici nu vreau s? fac ceva anume, în afara fotbalului". Tehnicianul a m?rturisit c? este o persoan? credincioas?: "În fiecare diminea??, citesc din Biblie ?i din c?r?i de rug?ciuni. M? lini?te?te ?i îmi d? încredere". / Antonia Garonfil
20 septembrie 2005
andrei_cj
20th September 2005, 23:26
16:00 Fotbal Divizia A - CFR Cluj - Poli Timisoara (RELUARE TELE SPORT)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.