View Full Version : SPORT, frate!
Ratonu
4th November 2008, 19:19
Aici, fanii wrestling-ului discutã sporturi adevãrate, adicã dintr-acelea în care nu îþi ataci adversarul cu Whisper in the Wind ºi în care o victorie, deºi e obþinutã de obicei pe bune, nu spune chiar atât de multe despre tine.
Fãrã faze gen "Antonescu de trãia, rrapidu nu mai era" ºi fãrã apelative rãutãcioase, vã rog!
Ratonu' esti stelist ?
De câteva zile, da, din nou. Am mai fost de când m-am nãscut ºi pânã a venit Olãroiu a doua oarã, de atunci ºi pânã sâmbãta asta doar am simpatizat cu Steaua, adicã mi-am dorit ca Steaua sã joace bine (ceea ce nu prea s-a întâmplat) ºi cam atât. Acum vreau sã dãm 5 în Giuleºti.
Marko
4th November 2008, 19:58
Sper din toata inima intr-o victorie a Stelei pe terenul rapidistilor, dar inainte de asta sper ca vom triumfa la Lyon-ezi acasa pintr-o minune. :)
Raiden
4th November 2008, 20:10
Sper din toata inima intr-o victorie a Stelei pe terenul rapidistilor, dar inainte de asta sper ca nu ne-o vom lua mai mult de 4-0 la Lyon-ezi acasa pintr-o minune. :)
Fixed :ok:
ThePhenom
4th November 2008, 21:50
Te-ai salvat cu asta. :D
Bine ai venit!
Gresit.S-a autodiscreditat cu asta :drak:!
Ps: Rapid - Steaua?Who cares?Adevaratul derby al etapei este FC Timisoara - DINAMO!
Ratonu
4th November 2008, 22:52
Adevaratul derby al etapei este FC Timisoara - DINAMO!
Bragadiru cu... CINE?!? :o:
I'm moving this discussion, by the way. NEW THREAD~!
Corozivu
5th November 2008, 01:39
Fara brichete nu castigati in Giulesti. Nici cu Dorinel nici nu nimeni. Iar citatul cu Antonescu se potriveste mai mult cu Steaua si Dinamo in coada decat cu Rapid.
Cristy RVD
5th November 2008, 11:50
Gresit.S-a autodiscreditat cu asta :drak:!
Ps: Rapid - Steaua?Who cares?Adevaratul derby al etapei este FC Timisoara - DINAMO!
nu imi amintesc ca vreuna dintre ele sa fi ajung in sferturile UEFA sau in UCL.
Ratonu
5th November 2008, 12:09
Fara brichete nu castigati in Giulesti. Nici cu Dorinel nici nu nimeni. Iar citatul cu Antonescu se potriveste mai mult cu Steaua si Dinamo in coada decat cu Rapid.
Dupã victoriile cu Otopeni ºi Buzãu, criza e deja uitatã la Rapid, aºa-i? :rolleyes:
ªi voi chiar aveþi impresia cã ce s-a întâmplat la faza cu bricheta nu a fost ceva normal? Mi se par ridicole teoriile conspiraþioniste legate de asta. E aºa greu de crezut cã mulþi dintre cei care se duc la stadion sunt dobitoci?
A, ºi nu e de uitat cã Rapidul are cel mai relevant blat (dovedit) de dupã '89. Pãcat cã n-au reuºit sã câºtige meciul.
Raiden
5th November 2008, 21:14
nu imi amintesc ca vreuna dintre ele sa fi ajung in sferturile UEFA sau in UCL.
Asa e. Una a ajuns in semifinalele UCL, iar cealalta s-a zbatut prin divizia B pana in 2002 cand a devenit Poli Timisoara si de atunci incearca sa tot dea lovitura prin Europa, dar nu reuseste :rolleyes:
buticut
5th November 2008, 21:57
Mai sa fie,comentatorii astia de la wrestling se baga si la fotbal :D!Multi-talentat Mihai asta...Ski,SlamBall,Wrestling,Fotbal...;)
cutuma
6th November 2008, 00:18
sunt un globe-trotter :P
milanezu
6th November 2008, 03:11
interistule esti mandru de rezultatul de 3-3 la famagusta.
mare jucator burdisso.
cutuma
6th November 2008, 11:11
mai multumit decat daca ar fi ramas 2-3.
Il detest pe Mourinho de ani buni, acum nu face decat sa confirme ca nu e antrenor mare.
Raiden
7th November 2008, 20:20
Burdisso l-a inlocuit pe Chivu care e iarasi accidentat din pacate :(.
Razor
7th November 2008, 20:33
Fãrã faze gen "Antonescu de trãia, rrapidu nu mai era"
Am existat si pana sa moara el in `46.
Steaua n-are sanse duminica...cat despre Timisoara - Dinamo , sper intr-un egal...dar daca ar fi sa aleg cu siguranta merg pe mana timisorenilor.
Cristy RVD
7th November 2008, 20:38
Steaua are mari sanse duminica,peste cfe avem noi.
buticut
7th November 2008, 21:40
mai multumit decat daca ar fi ramas 2-3.
Il detest pe Mourinho de ani buni, acum nu face decat sa confirme ca nu e antrenor mare.
Si mie mi-e antipatic Mourinho...pe langa faptul ca e arogant, mereu am crezut ca succesele lui se datorau mai mult jucatorilor de valoare pe care ii avea la echipe. Un antrenor mare e cel care dintr-o echipa mica face ceva "mare"...efortul e considerabil mai mic cand ai cu cine lucra.
Raiden
8th November 2008, 01:00
Aveti cumva jucatori favoriti romani dar si strainii? :D Puteti sa-i enumerati nu numai pe cei care mai activeza ci si pe cei retrasi :P
Romani: Gica Hagi, Adrian Mutu, Bogdan Lobont, Marius Niculae, Claudiu Niculescu, Gica Popescu, Dan Petrescu, Florentin Petre, Adi Mihalcea, Ionel Danciulescu, Florin Bratu etc.
Straini retrasi: Zinedine Zidane, Sonny Anderson, Patrick Kluivert, Davor Suker, Mark Overmars, Alan Shearrer, Ronaldo, Hakan Sukur, Vitor Baia, Gabriel Batistuta, Dennis Bergkamp, Lilian Thuram, Youri Djorkaeff, Fabian Barthez, Peter Schmeichel etc.
Straini activi: Karim Benzema, Luis Figo, Francesco Toldo, Diego Tristan, Gregory Coupet, Edwin Van der Saar, Juninho Pernambucano, Michael Owen, Christian Vieri, Roy Maakay, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Thierry Henry, David Trezeguet, Rafael Van der Vaart, Robbie Van Persie, Wesley Sneijder, Iker Casilias, Mateja Kezman, Arjen Robben, Fernando Torres, Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Lionel Messi, Samuel Eto'o, Philippe Lahm, Steven Gerrard, Cesc Fabregas, Patrick Vieira, Deco, Filippo Inzaghi, Michael Essien, Valeron, Lukas Podolski, Sydney Govou, Alan Smith, Mark Viduka
Si ar mai fi cativa, dar nu-mi vin in minte :)
buticut
8th November 2008, 01:39
Sa nu-l mentionezi pe Gianfranco Zola ar fi un sacrilegiu! Un mare jucator si probabil cel mai bun executant de lovituri libere EVER!Just take a look:
http://www.youtube.com/watch?v=1TPFLBbMB6w
Ce sa mai zic de Maradona,Pele,Platini sau Beckenbauer...
Raiden
8th November 2008, 01:59
Pe Maradona, Pele, Platini sau Beckenbauer nici nu i-am prins, urmaresc fotbalul de cand eram pustan de 6 adica de prin 1998 si am prins si Campionatul Mondial din Franta 98, iar singurul jucator care m-a fermecat pe vremea aceea a fost Zinedine Zidane :) Pe Gianfranco Zola l-am urmarit in Champions League cand juca alaturi de Dan Petrescu la Chelsea :D. Cat despre cel mai bun executant de lovituri libere ever parerile sunt imparite. In opinia mea Juninho Pernambucano e de departe cel mai bun. :P
Ratonu
8th November 2008, 02:37
Echipa de vis a ultimilor 20 de ani :D : Edwin van der Sar - Cafu, Lilian Thuram, Miodrag Belodedici, Roberto Carlos - Deco, Zinedine Zidane, Gheorghe Hagi, Nicolae Dicã - Ronaldinho - Ronaldo. Cam ofensivã. :D Rezerve: Peter Schmeichel, Dan Petrescu, Paolo Maldini, Lorik Cana, Cesc Fabregas, Jay Jay Okocha, Emmanuel Adebayor.
Cu siguranþã am uitat pe cineva care mi s-a pãrut uber tare la un moment dat, dar nah... listele astea. Oricum, în general sunt fan al mijlocaºilor creativi care gândesc rapid ºi paseazã precis.
Cât despre lovituri libere, cel mai tare executant trebuie sã fie Pierre van Hooijdonk, care era ºi mediocru în rest, spre deosebire de Zola, Juninho, Beckham etc.
Ratonu
18th November 2008, 19:20
Tocmai am vãzut DVD-ul cu Hagi la naþionalã pe care l-am luat azi cu Gazeta Sporturilor. Din câte am înþeles, e o redistribuire a unui material promovat de Hagi anul trecut, deci Gazeta nu a contribuit la realizarea filmului, fapt fãcut evident ºi de interviul luat de Þopescu ºi de absenþa smilie-urilor din montaje.
Filmul prezintã în ordine cronologicã aproape tot ce e relevant cu Hagi la naþionalã (nu am numãrat golurile lui, dar e posibil sã fie toate), de la debut la schimbul de faulturi cu Maradona la Stoica ºi Þopescu neavând habar în direct de mãreþia golului din SUA contra Columbiei º.a.m.d., cu ceva comentarii din partea Regelui Însuºi ºi a altor persoane relevante. E un DVD emoþionant ce aratã ce geniu ºi iubitor de fotbal e Hagi (ºi ce cretin a fost în general comentariul la meciurile naþionalei când nu era Grãdinescu în cabinã). Pe ambalaj zice "Vol. I - Naþionala", deci abia aºtept sã aparã eventuale volume cu Galatasaray ºi cu Steaua & restul.
Toatã lumea ºtie, Hagi meserie!
Ratonu
10th December 2008, 22:42
Trebuie sã spun asta peste tot, bãga-mi-aº ceva în cretinii de la Pro TV care îºi bat joc de fotbal ºi de toþi fanii lui prin comentariile lor de t**fe nenorocite. N-am auzit în viaþa mea comentariu sportiv mai imbecil ca în seara asta, bine cã de la anul Champions League se mutã de la OTV-ul cu finanþare.
Raiden
10th December 2008, 23:32
Trebuie sã spun asta peste tot, bãga-mi-aº ceva în cretinii de la Pro TV.
Pro TV si in tot trustul lor (Sport.Ro) pentru ca nu televizeaza Olympique Lyon vs. Bayern Munchen. De parca m-ar intersa pe mine ca fan sa aud ce spun reporterii aia despre meciul televizat pe Pro TV :headbang:
Ratonu
1st February 2009, 16:07
Roided up inbred wins Australian Open (http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/7862452.stm)
Tenisul e din ce în ce mai urât...
ThePhenom
1st February 2009, 16:17
Finala a fost mai mult decat ok!Rafa a dovedit inca o data ca e peste Federer in aceste momente,bravo lui!
Life
1st February 2009, 16:19
^ Ai putea sa fi macar o data sincer..Federer a fost peste Rafael Nadal..A jucat mai variat, mai spectaculos, mai placut ochiului..Nadal si-a folosit doar bratul stang de 2 ori mai gros decat cel drept.. Serios acum, au fost cateva mingi foarte spectaculoase dar per ansamblu Federer merita victoria!
Mr Cosmin
1st February 2009, 16:20
Rafa a depasit toate asteptarile, si a dovedit ca este un jucator complet :ok: .
Life
1st February 2009, 16:24
^ brilliant mind..ma refeream ca a folosit doar forta 8-|
Cristy RVD
1st February 2009, 16:28
Life, lasa-l ca e obsedat.
Astazi s-a vazut dupa luna cum Rafa aproape ca intra cu capul in tribune.Una e tenisul,acuratetea si eleganta si alta e maratonul,dopajul si alergatul.
ThePhenom
1st February 2009, 16:52
Life, lasa-l ca e obsedat.
Astazi s-a vazut dupa luna cum Rafa aproape ca intra cu capul in tribune.Una e tenisul,acuratetea s ieleganta si alta e maratonul,dopajul si alergatul.
Maraton?Care e problema ta,cat timp face asta cu rost?Ajunge la toate mingile , plus ca le directioneaza fantastic.Daca alerga de tampit,fara niciun rost (gen Banel),iti dadeam dreptate cand spui ca Nadal e praf,dar pana atunci tu nu demonstrezi decat ca esti penibil,acest lucru fiind intarit si de antepenultimul cuvant din fraza ta.
Cristy RVD
20th February 2009, 17:08
really ?
RockBerg
20th February 2009, 17:17
E spammer. :)
Cristy RVD
20th February 2009, 17:22
Posteaza cu scopul de a promova site`urile de la semnatura.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.