PDA

View Full Version : Armageddon 2008

VladC
3rd November 2008, 16:25
Armageddon (2008) will be a professional wrestling pay-per-view event produced by World Wrestling Entertainment (WWE), which is scheduled to take place on December 14, 2008 at the HSBC Arena in Buffalo, New York. The event will be the ninth event produced under the Armageddon name and will feature talent from the Raw, ECW, and SmackDown brands.

Posterul:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ae/29777_Arm08_300x450.jpg

Imi place la nebunie..daca il pastreaza ar fi super

Tudor_Ancu
3rd November 2008, 20:50
I agree , foarte misto posteru` sper sa-l pastreze :D

Marko
9th November 2008, 11:06
I like it :)

Reaper
15th December 2008, 11:46
Am atasat poll.
In functie de voturi decid daca trag show-ul asa ca aveti grija ce butoane apasati. :D

Heath Scumm
15th December 2008, 13:48
yousportz.com ... no need for download ;)

Ratonu
15th December 2008, 14:16
Oh My God, the retarded Super Dragon fan was at the show!!!

Awesome!!!

Heath Scumm
15th December 2008, 15:48
Unde? In ce meci?

Razor
15th December 2008, 15:55
Da , ma uit la PPV si il aud si eu cum tipa :happy Sunt la al doilea meci , Rey vs. Punk

VladC
15th December 2008, 16:04
pretty cool ppv..
Jeff is the only guy in the roster who won the lightheavyweight champ. and the wwe champ...si e si al saptelea Grand Slam Champion

Ryder
15th December 2008, 17:11
Kozlov over Hardy ... meh
Punk over Mysteriovia breaking his nose ... :ok:
Belfast crap ... skip
Batista over Orton... meh & boring
Diva "match" ... skip
Cena over Jericho via headlock ... meh (meciul a fost ok insa)
Hardy over Edge ... meh (meciul a fost bun insa)

5 spre 6 imo

RockBerg
15th December 2008, 17:51
Totally fucking gay.

milanezu
15th December 2008, 20:19
main-eventul poate candida lejer la titlul de meci al anului.
a fost un main-event incredibil de tare.
meciurile rey vs punk, batista vs orton si cena vs jericho au fost si ele foarte bune.
un pay-per-view de nota 10.

Roddicted
15th December 2008, 20:29
s-a intamplat in sf ca cei 2 favoriti ai mei sa detina fiecare cate o centura:lol:

cnbl
15th December 2008, 20:35
doar o intrebare: voi chiar credeti ca sportul asta exista intradevar iar luptele sunt pe bune? :happy :happy :happy

Razor
15th December 2008, 20:36
Probabil ca Hardy va pierde centura la WrestleMania sau chiar mai devreme...in afara faptului ca nu e destul de credibil pentru un campion WWE si nici nu mi-l imaginez in feuduri cu wrestleri mai mari ca el (Undertaker sau altii) , e si la primul sau title reign , si nu prea cred ca vor sa il faca superman inca de la primul sau titlu...

Ratonu
15th December 2008, 20:37
Matt vs. Kozlov. Orice meci cu Matt Hardy e vizionabil. Vlad a avut meciuri mai bune la SmackDown ºi mai are de lucrat la unele chestii, dar nu meritã gãleþile de rahat care sunt aruncate spre el de peste tot. Aº zice cã e ceva mai bun în rolul lui decât e Cena în al lui. :P

CM Punk vs. Rey Rey. Exciting! Faptul cã amândoi ºi-au buºit nasurile a fost destul de tare (nu a avut niciunul nimic serios).

Finlay vs. Mark Henry. A fost bun, pentru un hardcore match în WWE cu Mark Henry ºi Finlay. Nu m-a deranjat în mod deosebit dar nici n-am fost chiar încântat de el. Sper cã s-a terminat feudul, deºi parcã aº vrea sã-l vãd pe Henry strivindu-l pânã la urmã pe Micul Bastard.

Orton vs. Bastista. Shit. Sper cã Orton îºi dã seama cã publicul era lipsit de reacþie la ofensiva lui de tot rahatul, pe care o face intenþionat aºa pentru heel heat (sau aºa spune el, mai existã posibilitatea sã fie un pic "lent" ºi sã aibã nevoie de mai multe secunde de concentrare înainte de fiecare manevrã). Apropo, mi-a plãcut publicul de la Armageddon-ul ãsta.

Divas. Meci decent, segment oribil dupã. Michelle a câºtigat cu Styles Clash-ul.

Cena vs. Jericho. Cena ºi-a mai revenit ºi meciul a fost mai bun decât cel de la Survivor Series. Nu s-a întâmplat nimic cu adevãrat senzaþional ºi era de aºteptat ca Johnny sã câºtige cu headlock-ul, dar înjurãturile sunt degeaba acum, erau toate de aruncat la PPV-ul trecut. And what can you do, kids like Cena.

Edge vs. Triple H vs. Harvey. Meciul a fost all about Jeff Hardy ºi a avut parte de un booking excelent. Chiar n-am mai vãzut de multã vreme un PPV mainstream booked atât de tare ºi nici nu aveam aºteptãri mari de la ãsta. Nu cred cã Harvey meritã sã fie campion la WrestleMania, dar meciul a fost un triple threat bun WWE and then some, spear-ul lui Edge prin masã ºi tease-urile la Harvey câºtigând cu swanton-ul fiind fenomenale. Chiar m-am bucurat pentru el, deºi acum sper sã piardã titlul cât mai curând.

Un PPV de vãzut, undercard decent pânã la foarte bun (exceptând meciul lui Orton, care e praf) ºi main event fantastic.

Roddicted
15th December 2008, 20:38
momentan detine centura si asta e ceea ce conteaza.Am vazut meciul si s-a vazut ca a dat tot ce are mai bun.

milanezu
15th December 2008, 20:45
momentan detine centura si asta e ceea ce conteaza.Am vazut meciul si s-a vazut ca a dat tot ce are mai bun.

:yeah::yeah:
u got it bro.
wrestling at it's best.

Raiden
15th December 2008, 20:52
doar o intrebare: voi chiar credeti ca sportul asta exista intradevar iar luptele sunt pe bune? :happy :happy :happy

doar o intrebare: tu de fel te bagi impertinent in discutii care nu te privesc? :happy :happy :happy

On-topic: Am sa urmaresc si eu PPV-ul mai tarziu cand apare in varianta HD.

Ryder
15th December 2008, 21:04
Interesante opinii , n`am mai vazut pareri atat de diferite in ceea ce priveste un PPV. Casuals seem pretty happy with the results.
Desi nu mi s`a parut un PPV bun, rezultatele lasa loc la o multime de variante pentru urmatoarele 2 PPV-uri importante , RR si WM.
Am uitat sa spun ca absolut toate segmentele au fost oribile si au scazut valoarea show-ului.

diegodx7
16th December 2008, 00:19
i put a 6 because
cena wins
and because edge lose

yugan
16th December 2008, 00:41
the event was good but not great.

joost
16th December 2008, 01:11
There were some decent matches but overall the ppv was good

Tudor_Ancu
16th December 2008, 08:58
^ El Diablo ! Wtf :-S !GO get the sprays we got foreigners !!!

Jk ~ PPv Decent - Daca nu mi-ar fi stricat cineva main eventul (STF K AI DAT MASS PE MESS ..stie el cine) poate as fi fost surprins , insa asa am asteptat doar sa vad cum s-a intampalt :) ...\
And Finnaly ! ~ We had a submission WIN! wohooo

AleXXander
16th December 2008, 13:31
Nici prea bun dar nici prea slab... asa se poate caracteriza PPV-ul.
Nota 6... pacat ca mi-a dat cineva un spoiler de la ME, si nu a mai fost o surpriza victoria lui Jeff Hardy.
Mai mult de 2-3 luni, nu cred ca o sa tina centura Jeff.

John Morrison
16th December 2008, 13:44
WWE Armageddon a fost un spectacol frumos, m-am bucurat-o. Am dat-o ora zece puncte.

RockBerg
16th December 2008, 13:51
Mai mult de 2-3 luni, nu cred ca o sa tina centura .
Nici atat. :)

wwe_hr
16th December 2008, 13:53
not very bad not very good

Heath Scumm
16th December 2008, 14:29
De ce nu e Kozlov campion ECW? E o chestie care pe mine ma depaseste!

Din punctul meu de vedere Main Eventul a fost grozav, restul mi-a fost indiferent.

RockBerg
16th December 2008, 14:36
De ce nu e Kozlov campion ECW? E o chestie care pe mine ma depaseste!

Din punctul meu de vedere Main Eventul a fost grozav, restul mi-a fost indiferent.
Kozlov is gonna whoop some WWE Champ ass. ;)

Tudor_Ancu
16th December 2008, 17:06
What? Inside info !? So he's gonna kick every1's ass till he gets a belt !? :O ! and then when he faces Cena at Summerslam he losses his undefeated streak !? ( ABEREZ)

Raiden
18th December 2008, 03:25
Un PPV de nota 8 cu indulgenta :D (asta pentru ca a fost peste asteptari dupa show-ul mizerabil organizat la Survivor Series). Au fost cateva meciuri okay, dar segmentele au fost de tot rahatul.

1. Matt Hardy vs. Vladmir Kozlov - opener slabut.

2. Rey Mysterio vs. CM Punk - nu a fost un meci foarte tare, a avut momente bune, dar si momente la care ma lua somnul (CM Punk's holds)

3. Finlay vs. Mark Henry - cel mai urat meci al PPV-ului

4. Batista vs. Randy Orton - sub mediocru, ma asteptam la ceva mai mult.

5. Eight-Diva Santa's Little Helper tag team match - de umplutura, dar merge ca un refresh inainte de cele doua meciuri importante.

6. John Cena vs. Chris Jericho - a fost peste mizeria de la Survivor Series. Tot ce nu mi-a placut a fost finalul prost scripted. Spoiler: WTF? Chris Jericho cedeaza in secunda doua in fata unui STFU?

7. Edge vs. Triple H vs. Jeff Hardy - MOTN. A avut spot-uri misto, tensiune maxima, cam tot ce ii trebuie unui main-event. Spoiler: M-am bucurat pentru victoria lui Jeff Hardy, omul merita sa detina macar o data centura WWE pentru munca depusa in toti acesti ani in ring. Sper doar sa nu o mai dea in bara cu viata privata.

Hurricane
18th December 2008, 10:56
Frumos PPV-ul, i-am dat nota 9. Main Eventul a fost exceptional!

AleXXander
18th December 2008, 17:01
Dupa parerea mea, a fost un PPV de nota 6-7 cu foarte mare indulgenta:

Mark Henry vs Finlay - foarte slab, m-am plictisit ca Finlay sa castige dupa interventia piticului.

Matt Hardy vs Vladimir Kozlov - o alta dezamagire... macar de ar fi fost meci pentru centura...

Rey Mysterio vs CM Punk - unul din cele mai bune meciuri, insa era de asteptat cine o sa castige...

Batista vs Randy Orton - ma asteptam la o victorie a lui Randy, insa nu a fost asa... sper sa nu se continue acest feud.

Eight-Diva Santa's Little Helper Tag Team Match - pauza de un suc:D

John Cena vs Chris Jericho - slab meci, ma surprins doar finalul...

Edge vs triple h vs Jeff Hardy - meci bun, mi-a placut spear-ul pe masa comentatorilor.
Din pacate nu m-a surprins victoria lui Jeff Hardy, pentru ca un "destept" s-a gandit ca ar fi bine sa spuna un spoiler.:rosu:

Urmeaza cea mai buna perioada a anului in WWE. Perioada Ianuarie - Aprilie.

legendkiller
19th December 2008, 10:39
Nice celebration: :great:

http://www.wwe.com/content/media/video/vms/afterthebell/2008/december15-21/8928928

Reaper
21st December 2008, 18:44
1. Russian brawler trying to be technical = Fail!
2. Meci bun, desi, dupa opener (care-mi ramasese zgariat pe retina), si pisica mea ascutindu-si ghiarele de canapea mi s-ar fi parut un meci bun.
3. Nice NoDQ; m-a surprins placut Mark Henry.
- HBK working for JBL: pare un angle retardat, dar am incredere ca HBK poate scoate ceva bun din el.
4. Foarte lenesi astia 2; very slow paced and boring; este meciul la care am adormit aseara.
5. Cute Styles Clash, too bad about the skipped match :)
- The great "You can't wrestle" Playboy: si totusi WWE-ul nu da faliment... what is up with the world?!
6. Can't complain about the match, but I still hate Cena
7. WWE good 'story over wrestling' kind of match.

Ratonu
21st December 2008, 19:33
Russian brawler trying to be technical

Într-un fel e invers aici. Kozlov E un luptãtor tehnic, numai cã e încã green ca worker. Majoritatea meciurilor lui lungi mi s-au pãrut, însã, acceptabile.

Reaper
21st December 2008, 19:59
Nu mi-a dat impresia ca este tehnic; a lucrat asupra mainii cu aceeasi manevra over and over; mi s-a parut total lipsit de inventivitate.

lauryk.
5th February 2009, 20:44
mi'au palcut vreo 3-4 meciuri...ma asteptam la mai mult,,,
nu a fost spectaculos
totushi,era Armageddon,sfarshitul lumi,,,,
ew am dat nota 8 dar,,,