View Full Version : Stiluri de lupta in wrestling
Big Sexy
6th July 2004, 19:23
Fara indoiala ca fiecare fan prefera un anumit tip de meciuri si are si argumente sa isi sutina acesta preferinta. Iata, am creat un tread special pentru asta. Chiar daca vom continua sa postam pe alte tread-uri despre asta (inevitabil, e prea seducatoare perspectiva) aici informatia va fi mai concentrata.
Si, normal, o sa incep eu prin a va spune ca Heavyweight RULZ!
Nu cred ca se compara cu ceva 120-150kg de muschi cobarandu-se de pe corzi spre nefericita victima ce zace inconstienta (sau nu) la podea. Sau ca cineva poate obtine un impact mai presionant decat in cazul unui Rock Bottom sau Spear sau al oricarui finisher specific heavyweght-ului. Chiar, oare de ce se numeste POWER BOMB :evil: ?
Heath Scumm
6th July 2004, 20:52
Evident, HitScum sustzine stilul HARDCORE!!!
Mi se pare ca acest stil de wrestling surprinde cel mai bine realismul cautat de iubitorii de violentza shi spectacolul WRESTLINGULUI!!!
Doar cand vad sange pe fatza unui luptator, simt ca acea persoana ishi merita contractul incheiat cu federatzia!!
Triple H
7th July 2004, 19:33
Heavyweight RULZ ca de obicei :ok: Tare a fost Big Sexy/Diesel/Kevin Nash. Facea super powerbombs si imi placea cum le punea talpa imensa pe fata la aia cand erau in alergare :yeah:
si Cruiserweight e ok, e placut de vazut, dar la hardcore cam exagereaza aia :cool:
Am vazut un documentar in care isi spargeau aia neoane pe spate si tot felu cu sarma ghimpata de nu erau sanatosi. Erau varza toti, hardcore sux. Mai bine ma uit la K1.
Heath Scumm
8th July 2004, 09:57
Heavyweight RULZ ca de obicei :ok: Tare a fost Big Sexy/Diesel/Kevin Nash. Facea super powerbombs si imi placea cum le punea talpa imensa pe fata la aia cand erau in alergare :yeah:
si Cruiserweight e ok, e placut de vazut, dar la hardcore cam exagereaza aia :cool:
Am vazut un documentar in care isi spargeau aia neoane pe spate si tot felu cu sarma ghimpata de nu erau sanatosi. Erau varza toti, hardcore sux. Mai bine ma uit la K1.
Ei! k1 My Ass!
HardCore este cel mai inovativ stil de wrestling existent momentan iar combinatziile dintre HARDCORE shi CRUISERWEIGHT sunt incredibile!!!
Intradevar, Hardcorishtii sunt psihopatzi..........dar asta e tot ce vreau sa vad la un luptator!!!
Big Sexy
8th July 2004, 10:22
Am vazut si eu meciul ala dintre Mike Foley si Randy Orton cu sarma ghimpata si pioneze. Sincer mi-a intors matele pe dos. Sa iti bati oponentu cu o bata cu sarma ghimpata infasurata generos la capat sau sa il arunci pe o placa de lemn acoperita in intrefine cu role de sarma ghimpata e sick rau de tot. Si se mai si umplu cu sange de arata ringul ca un loc de sacrificat porci. Si numai cand ma gandeam la ce a a simtit randy orton cu 100 de pioneze infipte in spate tot meciul si Mike Foley il tot trantea pe spate si sarea pe el ... e prea mult pentru mine, mai bine ma uit la meciuri cruiserweight (brrrrrrrrr)
Rey619
11th July 2004, 12:51
tot cruiserweight-ul e baza... hardcore-ul e spectaculos, dar nu prea imi plac heavyweightsii... nu vezi acrobatiii si miscari spectaculoase acolo
Big Sexy
11th July 2004, 15:03
Da, dar la cruiserweght nu vezi cum se rupe ringul complet cu BigShow aruncat pe spate de pe corzi :) :yeah: . Sau poate ne face Rey vreo surpiza hihihiiii.
BexyCZW
16th July 2004, 11:29
Eu cred ca un wrestler care are toate cele 3 calitati e cel mia bun. Ex: AJ Styles
Big Sexy
16th July 2004, 12:14
Vrei sa spui ca nu ai nici un tip de lupta preferata sau ce? Eu nu pot crede asta
Heath Scumm
17th July 2004, 19:51
AJ Styles e promovat la grei la fel ca shi BENOIT sau guerrero....mi se pare un luptator high-flyer foarte talentat sar la categoria grea trebuie sa se lupte monshtri!!!
BexyCZW
18th July 2004, 10:13
Big Sexy nu zic ca nu am un fel de lupta preferata. Imi place si hardcore si cruiserweight, si lupta normala dar ziceam ca toate combinate la un loc is mai bune. Ce nu asi da sa vad un meci dintre Kidman/London vs. Undertaker/Kane. vs. Benoit/Guerrero TLC. Cred ca meciul asta ar avea de toate.
Big Sexy
18th July 2004, 17:34
Pai asta spuneam si eu. Tot wrestlingul este frumos inca ceva il face si mai grozav si anume acel gen de lupte ce ne plac la nebunie si le preferam altora (heavy vs hardcore de exemplu und ela mine heavy castiga - stiu issue, corecteaza-ma daca vrei)
Heath Scumm
19th July 2004, 17:40
Mie numi place acel gen de lupte intre "show-men".....cum ar fi Ric Flair/Eugene......adica luptatorii care prefera sa faca show decat sa lupte.......!!!
Numi place nici lupta care se soldeaza cu victoria unui luptator mic de statura in fatza unui monstru care nare nimic de spus in acea infruntare!!!
De exemplu, chiar daca BROCK a cashtigat lupta in SD in fatza lui Mysterio shi toata lumea spunea ca la invins ushor pe REY, mi sa parut ca Rey a fost pus deasupra lui BROCK in acea lupta....nu mi sa parut corecta faza!!!
Plus ca, atzi observat ca odata ce un luptator a ajuns personaj negativ(heel) nu mai are "fortza" pe care o avea cand era personaj pozitiv(face)???Iar o faza de 2 lei!!!Ex.:Daca Brock il infrunta pe Taker in perioada cand sa luptat cu THE ROCK sau HOGAN deznodamantul conflictului lor de scurta durata ar fo fost mai interesant.....in rest, BROCK mi sa parut doar o victima a lui TAKER!!!
BexyCZW
20th July 2004, 03:54
HitScum nu ai zice ca Brock a fost o victima de-a lui Taker daca ai vedea meciul Hell in a Cell care l-au avut impreuna :)
Heath Scumm
20th July 2004, 18:32
Lam vazut....mi se pare ca BROCK e mai puternic decat TAKER!!!
Merita mai mult!!!
Big Sexy
20th July 2004, 22:40
la heavyweight are un motiv undertaker de a ramas atat pe pozitii. Si rey s-a impus la cruiser dar mai mult pentru ca nu are un adversar cu adevarat valoros.
BexyCZW
21st July 2004, 04:23
Poi nu stiu ce ar merita Brock mai mult pentru ca el acuma e la NFL. A iesit din wrestling de tot. Ghinion mare. Brock era cell mai periculos big man din WWE.
Big Sexy
21st July 2004, 08:06
The next best thing? huh. NU stiu de ce dar l-am urat intotdeauna. Probabil fiindca vroia sa fie mai bun decat goldberg.
KingLion
21st July 2004, 10:16
Mie imi place cruiserweight....e foarte mishto show-ul care reusesc baietii sa il faca pe corzi si prin ring. Si dupa cum a zis si HitScum e mishto si combinatia cruiserweight vs. hardcore. Dar oricum cruiserweight e la PUTERE :drak:
BexyCZW
21st July 2004, 22:43
Deci intr-un fel depinde si de luptator. Ca poate fi un high flyer care e bun si unu care e naspa. Depinde mai mult de wrestler dar nu are rost sa deschidem subiectu asta ca dupa aceea tot postam vreo 1 luna si e posibil sa ne si certam :D
Big Sexy
21st July 2004, 23:37
ba sa il deschidem. NU se supara nimeni daca ne contram in argumente. Atat timp cat ne certam "civilizat" ma bag si eu.
Si ca veni vorba treaba care ma deranjeaza mai mult si mia mult la unele meciuri hardcore este sangele. Sunt sensibil, ce pot spune, ma taie pe la genunchi de vad sange.
JointLover
25th August 2004, 03:17
ce draq il ridicati atat in slavi pe brock ca mie mi s-a parut un las, pe bune acu.
Triple H
25th August 2004, 20:15
Brock e super tare, i-ar face pe toti din WWE din ziua de azi. Avea un gimmick mai de rahat dar e super puternic. :yeah:
Pacat ca s-a dus in NFL putea sa mai faca niste lupte misto cu Big Show, Undertaker, Triple H, Angle
PS: Hardcore SUCKS! Am vazut niste meciuri din TNA si e o varza totala in ring. Anarhie totala, nu prea mai e sports entertainment.
The One
25th August 2004, 21:07
eu sustin greii si brock mi s-a parut foarte bun. pacat ca s-a renuntat la el asa usor.
nu pot spune ca hardcore suxx desi nu imi place extraordinar de mult. nu inteleg totusi de ce s-a transformat HHH intr-un adversar fervent al luptelor hard core.
cred ca a spune This SUCKS sau THAT SUCKS e gresit deoarece ideea e expusa ca un fapt si mi se pare gresit ca sunt jignite gusturile altora. nici mie nu imi place hardcore dar hitscum e obsedat de genul asta. ii respect gusturile, cred ca ar trebui sa sustinem ce ne place dar sa nu discreditam ce nu ne place.
Triple H
25th August 2004, 21:15
Pai WWE se cheama sports entertainment!!
Nu e vorba de anarhie. Cel putin sper sa nu devina chestia asa. Prefer o lupta curata spectaculoasa cu multe scheme in loc de scaune in cap, mese rupte, si alte chestii.
Sunt o groaza de scheme super spectaculoase de wrestling care ar putea fi facute in loc de scaune in cap etc.
Ati vazut meciu hardcore dintre Raven si AJ Styles? Arata ca o varza totala in ring.
Big Sexy
28th August 2004, 13:46
Am vazut niste meciuri din CZW si am fost un pic socat de haosul care domnest ein meciurile lor hardcore. Eu sincer prefer a good, clean fight iar cruiserii desi ofera asta mi se par prea lipsiti de veridicitate. Acum nu ca eu critic insa dupa cum stiti fiecare are gusturile lui si mie imi plac loviturile cu impact devastator (chokeslam, clotsline i altele) si astea le pot executa numai cei din categoria de greutate heavyweight.
Heath Scumm
28th August 2004, 15:41
cruiserweights au un stil de lupta mult prea "coreografiat"!!!
Personal, nu gasesc scopul unor scheme in wrestling deoarece acestea lipsesc wrestlingul de asa-zisa lui veridicitate...altfel spus, iti aduc aminte in permanenta ca luptatorii mimeaza exagerat durerea(cum a spus The One intr-un alt post)
Una dintre aceste scheme e specifica pot spune cruiserweights-ilor sau "mat-technicians"..se numeshte arm drag..nu ii inteleg scopul.....mi se pare exagerata!!!
o alta"schema" ce ma scoate din sarite e palma peste piept...da,da!aia pe care o facea FLAIR si care acum sa extins la tot WWE!!!......Nu imi place deloc!!!
Big Sexy
10th September 2004, 16:22
Am vazut niste meciuri din IWA, King of the Deathmatch, unde baietii se bateau intr-un ring in care corzile erau trase in sarma ghimpata si in colturi aveau neoane. La finalul meciului fiecare avea zeci de taieturi de la cioburile neoanelor si zgarieturi de la sarma ghimpata. Brrrrrr
Heath Scumm
11th September 2004, 12:53
Ca stil de lupta, mi se par foarte inovative Ringurile X din NWA-TNA...ele duc CRUISERWeightul in alt plan.....Ringul are 6 colturi.....de aici,manevre sincronizate HIG-Flying ....chestii sinucigashe
Ca sa nu mai vorbim de Luptele ULTIMATE X....superbe!!!
Big Sexy
27th September 2004, 15:42
Hmmm, auzisem si eu de ringurile acestea din TNA si intr-adevar par sa avantajeze mult cruiserii. Aduce ineditul in TNA insa asta nu insemna neaparat ca e un lucru bun. Mie mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc.
in materie de cruiseri pe departe mexicanii sunt cei mai tari urmati de japonezi. Cand vine vorba de heavyweight americanii domina fara drept de apel. Or fi buni la ceva si hamburgherii aia ;) ...
Heath Scumm
28th September 2004, 21:34
Stiu ca inca exista foarte multe persoane care nu stiu ce se petrece in show-urile saptamanale NWA-TNA. Nu de putine ori m-am aratat ca fiind un mare fan NWA-TNA si am criticat WWE - am facut asta deoarece consider ca , in primul rand, un spectacol de wrestling ar trebui sa aiba in prim plan lupte de calitate si nu telenovele.Insa acestea sunt strict pareri personale pe care le postez aici cu scopul de a fi citite de cei interesati, si , in cel mai bun caz, impartasite pe alocuri.
DACA AVETI RABDARE SA CITITI TOT CE AM SCRIS AICI VA GARANTEZ CA MERITA :)
In acest post imi propun sa fac o mica comparatie intre WWE si NWA-TNA prin prisma atat de iubitilor High-Flyeri, CruiserWeights cum sunt numiti in WWE sau X-Division Members in NWA-TNA.Personal consider ca cele mai interesante lupte de cruiserweight intr-un mediu comercial s-au petrecut in vechea perioada WCW, cand uriasul influx de mexicani si japonezi confruntati cu americanii zburatori au creat cele mai spectaculoase lupte care au existat vreodata. Am avut norocul de a fi vazut primele lupte CRUISERWEIGHT din WCW si pot spune ca erau X-traordinare. O competitie acerba intre Dean Malenko, Chris Benoit(care pe atunci era un adevarat atlet, un zburator sinucigas-Tocmai isi schimbase numele din Flying Pegassus), tanarul REY MYSTERIO JR. (care desi nu avea prea multe sanse la titlu, era foarte iubit de public), legenda mexicana care si-a dezonorat familia prin faptul ca a renuntat de buna-voie la masca- EDDIE GUERRERO, legenda japoneza ULTIMO DRAGON si multi, multi altii.Cand vedeam luptele de cruiserweight din WCW nu imi venea sa cred ce se intampla acolo. Nu puteam sa concep ca o persoana umana poate face asa ceva.
PENTRU CEI CE NU AU VAZUT NICIODATA O LUPTA 4 CORNERS DE TIPUL REY MYSTERIO VS. KIDMAN VS JUVI GUERRERA VS PSYCHOSIS(lupte care erau difuzate saptamanal in timpul WCW NITRO...imaginati-va cum erau PAY_PER_VIEW-urile), ASA CEVA NU TREBUIE RATAT!
Totusi, in zilele noastre CRUISER-ii din WWE se concentreaza mai mult pe show decat pe lupta propriu-zisa. Daca stam sa facem o comparatie intre ROSTER-ul de luptatori usori din WWE si sa il comparam cu cel din NWA-TNA, din punct de vedere atletic, NWA domina cu cel putin 150% WWE.
Astfel, in WWE avem pe liderul CRUISER-ilor REY MYSTERIO(o legenda din toate punctele de vedere care insa imbatraneste si isi pierde din atleticism...desi poate nu va dati seama din cauza ca e atat de mic si rapid incat tot timpul pare tanar), KIDMAN, ULTIMO DRAGON, NUNZIO, FUNAKI, SHANNON MOORE, PAUL LONDON, CHAVO GUERERO, NUNZIO,JAMIE NOBLE si SPIKE DUDLEY.
In NWA-TNA, luptatorii de categorie usoara sunt:AJ. STYLES(care datorita statutului sau de superstar si impactului la public a fost propulsat in categoria grea desi are greutate de aproximativ 220lbs. - cam cat EDDIE GUERRERO),JERRY LYNN(o legenda in toate federatiile de wrestling din lume insa consacrat in ECW prin stilul sau HARDCORE),AMAZING RED,CHRIS SABIN, KID KASH,SHARK BOY si reprezentantii de seama ale celor mai importante scoli de wrestling din lume - CANADIANA,MEXICANA,JAPONEZA,BRITANICA si nu numai.Astfel, aici pot fi vazuti luptatori sinucigasi precum JUVI GUERRERA sau MR.AGUILLA(fostul ESSA RIOS din WWE) ori luptatori legende la categoria usoara precum JEFF HARDY, "FALLEN ANGEL"CHRIS DANIELS, ELIX SKIPPER,LOW KI si multi altii.
Numai daca stam sa comparam numarul de talente, NWA conduce cu mult WWE.Insa, sa comparam pe cei mai atletici luptatori High-Flying din cele 2 federatii - In WWE, cei mai iubiti si promovati CRUISERI sunt REY,KIDMAN, PAUL LONDON si SPIKE. In NWA sunt AMAZING RED(care e pe departe cel mai atletic luptator din X-Division),JERRY LYNN,LOW KI si CHRIS SABIN(AJ STYLES nu prea mai lupta pt. titlul X-Division).
Referindu-ne strict la felul in care lupta, voi aborda fiecare luptator in parte din acestia 8.
CHRIS SABIN e cel cu care sunt cel mai putin familiarizat deoarece e singurul pe care nu l-am vazut niciodata luptand. Totusi, din ceea ce stiu e protagonistul primelor 2 editii ale ULTIMATE X MATCHES in care centura e suspendata de un X imens facut din cabluri deasupra ringului. E un tip de lupta extrem de inovativa in care HIGH-FLYERII zboara cu adevarat.CHRIS SABIN e o legenda X-Division, un atlet desavarsit si la imagine, pe o scala de la 1 la 10 ii dau nota 7.
JERRY LYNN nu mai trebuie prezentat pentru cei ce au avut macar o data acces la luptele care il implica in NWA-TNA. Probabil, inca din zilele ECW, JERRY LYNN a ramas cu o atitudine pur sinucigasa. E in stare sa isi trimita adversarul cu capul de podea in PILEDRIVER de la 3 metri inaltime si o face ca un profesionist. Totusi, JERRY LYNN e un Grappler(Vedeti THREADUL DICTIONAR DE WRESTLING pt. o impartire a luptatorilor pe stiluri de lupta :) ) prin excelenta si nu un zburator insa ceea ce face in ring e uimitor.
LOW KI este, din ceea ce stiu, cel mai iubit luptator din federatia independenta RING OF HONOR, surclasandu-i chiar si pe JEFF HARDY,AMAZING RED sau FALLEN ANGEL.Este o combinatie de stil japonez de arte martiale si Submission(ceva gen TAJIRI in zilele lui de glorie) insa stilul lui nu poate fi caracterizat atat de simplu. Are un Finisher exploziv de zile mari.Cine nu l-a vazut niciodata, il recomand calduros - Se numeste THE KI CRUSHER si este ceva total inovativ.
AMAZING RED este versiunea fara masca a lui REY MYSTERIO din tinerete. Nu trebuie sa spun mai mult pentru fanii REY REY. Are un finisher de pe corzi care se numeste INFRARED si este un CORKSCREW MOONSAULT modificat cu inca 180 de grade caci aterizeaza cu spatele pe toracele adversarului - Trebuie sa o vezi ca sa o intelegi. Ceea ce mi-a placut mie insa mai mult la AMAZING RED este asa numitul RED STAR PRESS. Daca stiti ce se intampla acum in WWE cu BILLY KIDMAN, acesta trece printr-o criza existentiala deoarece, in urma unui SHOOTING STAR PRESS de pe corzi l-a accidentat pe CHAVO. Acum KIDMAN refuza sa mai faca acea miscare care oricum este singura buna ce i-a mai ramas din vechiul arsenal din WCW :( .AMAZING RED face SHOOTING STAR PRESS-ul din picioare(nu de pe corzi-imaginati-va asta) si il face in fiecare saptamana. Stilul sau e exploziv si nu poate fi rezumat la aceste 2 miscari. Are milioane si milioane de variatii de SUNSET FLIPURI si DDT.-uri, de DROPKICK-uri shi HURANCANARAs. Nu pot sa descriu stilul lui AMAZING RED nici intr-o suta de mii de cuvinte. AMAZING RED is truly AMAZING.
In WWE situatia la CRUISER e tragica. SPIKE DUDLEY e pe departe cel mai patetic luptator din lume. Are o imagine de KKT(nu stiu daca am voie sa spun asta)-ii dau nota 2-3 pe o scara de la 1 la 10...am vazut si mai urati ca el prin federatiile independente. SPIKE a fost o legenda in ECW insa nu datorita faptului ca era prea atletic ci ca trecea prin mese de buna-voie. Era Sadic! Acum insa, in WWE, stilul HARDCORE a murit si SPIKE are un finisher de 2 lei numit THE UNDERDOG care e un soi de TORNADO BULLDOG...oricum, e esuat total.SPIKE e momentan CAMPIONUL CRUISER in WWE. Nu trebuie sa spun mai mult.
PAUL LONDON e un atlet promitator insa nu ii dau nota de trecere la imagine. Cred ca, cu putin efort ar putea obtine un 5 insa e jalnic. Arata ca un tanar la pubertate, cu carare pe mijloc si e super-entuziasmat cand ii reuseste o schema cat de cat.
Despre KIDMAN am vorbit mai devreme si nu vreau sa ma repet. Mi se pare un luptator lenes, care se foloseste de o poveste prost orchestrata(e adevarat ca CHAVO e accidentat dar nu din cauza lui KIDMAN si aproape toti fanii WWE din USA stiu asta) ca sa nu lupte.Nu mai are un arsenal de miscari corespunzator, intra in ring ca sa ia bataie in 5 minute de la luptatori precum RENE DUPREE sau KENZO SUZUKI care mi se par anti-talente.
REY REY - tot respectul pentru el dar, daca stam sa analizam ce facea in tinerete si ce face acum ... nu mai trebuie sa spun nimic. A inlocuit HURANCANARA-ul de pe corzile superioare cu acel patetic 6-1-9/ Drop The Dime Combination. Acum foloseste corzile ca SpringBoard insa nu mai face acel HURANCANARA ci cade cu fundul pe pieptul adversarului...ce naiba e asta??? Cred ca adversarul de 150kg. nu poate sa sustina cele 60 de kile ale lui Rey...SA FIM SERIOSI!Comparat cu High-Flyerii din NWA TNA, REY MYSTERIO arata ca un luptator mediu spre bun insa nu e cel mai bun CRUISERWEIGHT din lume. Pana si JUVENTUD GUERRERA(care e aproximativ de aceeasi varsta cu REY) e mai atletic.Ceea ce il salveaza pe REY din punctul meu de vedere este imaginea pe care si-a imbunatatit-o vizibil; eu ii dau nota 9 pe o scara de la 1 la 10. Cred ca ar putea renunta la pantalonii aia largi de latex ca nu il avantajeaza.
IATA cel putin 8 motive pentru care ar trebui sa dati o sansa celor din NWA si sa acceptati faptul ca divizia CRUISER din WWE nu se apropie nici pe departe de ceea ce a insemnat CRUISER-ul in WCW in perioada 1996-1998.
KingLion
29th September 2004, 16:33
IATA cel putin 8 motive pentru care ar trebui sa dati o sansa celor din NWA si sa acceptati faptul ca divizia CRUISER din WWE nu se apropie nici pe departe de ceea ce a insemnat CRUISER-ul in WCW in perioada 1996-1998.
Nu avem cum sa acceptam una sau alta:
1. Nu avem unde sa urmarim NWA macar WWE mai vedem la Telesport si luam dupa net ori meciuri ori show-uri intregi...in schimb NWA....nu shtiu nici un site de unde as putea lua cate un meci intreg sau un SHOW si sa iau numai bucatele parca nu are nici un rost.
Nu vreau sa zic ca NWA nu este mishto...o fi super am vazut si eu nishte meciuri de acolo e cred ca putin mai spectaculos decat WWE. Dar pana ajungem si noi sa putem alege....sa avem pe cateva posturi de TV wrestling mai e de trecut apa pe Dunare.
Big Sexy
3rd October 2004, 11:55
Cel mai tare meci de heavyweight pe care l-am vazut a fost Hulk Hogan Vs Machoman la Wrestlemania V. Acolo s-a vazut cu adevarat ce inseamna un spectacol de wrestling...
Referitor la Amazing Red, pe site-ul lui King Lion sunt niste filmulete mai mult decat evidente in legatura cu capabilitatile lui si la ora actuala il pun fara regrete in fata lui Rey, care, chiar daca este slab folosit de WWE, este mai slab decat Amazing Red.
Big Sexy
11th October 2004, 17:57
Fratilor, eu si cu obsesia mea cu heavyweight ... imi cam trecuse pana am vazut chokeslam-ul pe car ei l-a facut BigShow lui Angle. DEVASTATOR. Suspectez ca i-a dat-o cu ura. La ora actuala, din wrestling, schema care ma entuziasmeaza cel mai mult este chokeslam-ul executat de Big Show, over and over again ;)
Big Sexy
30th October 2004, 20:29
Tot ceeea ce am vazut pana acum in materie de hardcore mi-a fost dat peste cap de un filmulet numit TLC =Tabbles, ladders and chair. UN film facut de WWE despre hardcore ... hardcore comercial sa zicem unde violenta a fost moderata si l-a facut rezonabil. Sau poate este doar imaginea data de film ca pana la urma nu cred ca pot urmari cu placere un meci hardcore de la cap la coada. Haosul care se instituie in ring nu imi place. Insa anumite faze fac toti banii.
Heath Scumm
31st October 2004, 18:32
OH OH!!!!
Vreau si eu filmul asta!!! Il vreau cu orice pret!!!
Mi se pare ca singurul luptator HardCore in WWE e Kane...mai incearca si el cate ceva.
KingLion
1st November 2004, 13:44
Cel mai tare meci de heavyweight pe care l-am vazut a fost Hulk Hogan Vs Machoman la Wrestlemania V. Acolo s-a vazut cu adevarat ce inseamna un spectacol de wrestling...
Referitor la Amazing Red, pe site-ul lui King Lion sunt niste filmulete mai mult decat evidente in legatura cu capabilitatile lui si la ora actuala il pun fara regrete in fata lui Rey, care, chiar daca este slab folosit de WWE, este mai slab decat Amazing Red.
Poti sa spui tu tot ce vrei...nu imi vei schimba parerea niciodata Rey Mysterio mi se pare cel mai bun in materie de Cruiser. Cu toate ca este folosit cam prost in WWE. Mie imi place
G-Man
1st November 2004, 17:36
Stilul meu preferat de wrestling este cel HeavyWeight pentru ca acolo lucrurile se petrec asa cum ar trebui. Cand vezi 2 luptatori giganti in ring intr-o confruntare pe viata si pe moarte, acest lucru te determina sa apreciezi mai mult wrestlingul ca sport decat orice alt sport de contact.
KingLion
1st November 2004, 19:05
Ai dreptate intr-o oarecare masura...dar cred ca si Cruiser-ii nu sunt da lasat...."Zborurile" lor de pe corzi, printre corzi, peste....eu zic ca plac okiului. Nu esti de parere cu mine ca asha e?
Heath Scumm
2nd November 2004, 15:00
Cred ca asta stilul de lupta CRUISER este unul dintre cele mai spectaculoase show-uri care exista. Problema e ca uneori, datorita necesitatii colaborarii excesive intre adversari, stilul CRUISER pare cel mai regizat dintre toate.
Consider ca asta e de fapt singura problema a stilului de lupta High-Flying.
Trebuie sa specific High-Flying deoarece in zilele nostre CRUISER-ii nu mai sunt acei zburatori ci sunt inlocuiti de luptatori nu prea impresionanti care nici nu au abilitatile fizice ale unui Rey Mysterio sau Juvi Guerrera si care prefera stilul de submission unuia de High-Flying(vezi NUNZIO, jamie Noble, Chavo Guerrero sau Spike Dudley)
The One
2nd November 2004, 20:16
Intr-adevar high-flyingu' e cel mai spectaculos.Si sincer sa fiu mi se pare ca asta reprezinta adevarat arta ca una e sa ma fac ca dau un pumn in burta sau o palma peste piept si alta e sa sar de pe corzi sa am grija sa fac schema sa nu-mi ranesc adversaru' si sa nu ma ranesc nici eu.Inseamna sa pui osu' la treaba.Si legat de realism....si hard-core e ok pt ca materializeza visele oricaruia de-ai trage un scaun(scari,bata,gard,cattle rod,etc) cuiva in cap.Iar heavyweightu'.....they look good da' sa faca ceva serios nu l@b@8eli de-ale lui Ric Flair(sorry I just HATE that stupid f...)
Big Sexy
2nd November 2004, 23:32
Imagineaza-ti un tren, unul care sa porneasca incet. Si acum coboara-ti privirea catre rotile lui, au o miscare hipnotizatoare, un joc usor care iti fura privirea, Suieratul este trepidant si toate organele vibreaza in tine. II simti forta cum se arunca inante. Si ghici cine e inanintea furiei trenului .. acum ridica-ti repede privirea. Trenul se repede spre tinesi nu mai poti face nimc. Tocmai ai fost aruncat intr-un meci de heavyweight. Dodge this ... playa!!!
Heath Scumm
3rd November 2004, 15:48
Imagineaza-ti un tren, unul care sa porneasca incet. Si acum coboara-ti privirea catre rotile lui, au o miscare hipnotizatoare, un joc usor care iti fura privirea, Suieratul este trepidant si toate organele vibreaza in tine. II simti forta cum se arunca inante. Si ghici cine e inanintea furiei trenului .. acum ridica-ti repede privirea. Trenul se repede spre tinesi nu mai poti face nimc. Tocmai ai fost aruncat intr-un meci de heavyweight. Dodge this ... playa!!!
Trenul se apropie..........e mai mult decat amenintator..............tot ce mai poti face(inafara faptului de a inlemni efectiv) este sa pui mana pe un scaun si sa lovesti trenul direct in radiator........sau ce alta piesa de rezistenta mai poseda acea masinarie infernala................BANG!!!
Sangele zboara pretutindeni, sina de cale ferata arata ca o macelarie.............ce mai? Ai ajuns in Rai!!!! :cool:
Asta e Hardcore-ul!!! :evil:
Big Sexy
3rd November 2004, 18:56
Ahahahhaha, e varza! Dar e cool de privit printre degete precum fmeeile la filmele de groaza. Ce sanse de accidentare sunt la hardcore matches ma intreb. oare exista o asemenea statistica?
Heath Scumm
3rd November 2004, 20:44
Hmm...nu stiu..insa wrestlingul e supus la accidentari indiferent de stil!
Big Sexy
4th November 2004, 08:36
Luam in considerare faptul ca la wrestlingul hardcore miscarile presupun un risc mai mare, mai ales daca luam in considerare folosirea nediscriminatorie de obiecte contondente. Asa ca ma gandeam ca in wrestlingul hardcore riscul accidentarii este mult crescut fata de riscul accidentarii in meciuri normale chiar si high flying.
Heath Scumm
4th November 2004, 17:21
Mda! Am un filmulet numit "Wrestling's Fake" in care un fan Slipknot isi pune pe fundal piesa (SIC) a trupei si incepe sa difuzeze fragmentele cele mai extreme din wrestlingul comercial si underground...........Marea majoritate sunt chestii HARDCORE si multe dintre ele implica caderi sau lovituri primite sau acordate de marile glorii ale ECW - Mick Foley, Bam Bam Bigelow. SandMan, RVD etc,etc...
Mai am un film in care se arata momentul INTERZICERII JACKNIFE POWERBOMB-ului(Ma intreb daca BEXY citeste asta deoarece am avut o oarecare disputa pe aceasta tema in care el ma jignit destul de tare ....) si acolo e prezentata de aproape incercarea lui Kevin Nash de a-l ridica pe Big Show in PowerBomb si amandoi se prabusesc fix in capul gigantului. Gatul ii plesneste........foarte urat!!
Accidentarile sunt pretutindeni insa, intr-adevar, wrestlingul Hardcore e mai supus greselii deoarece este implicata o a treia parte pe langa cei 2 luptatori- obiectele contondente si nu numai.Ati vazut vreodata o lupta Hardcore in care e implicat focul sau acidul sulfuric???I did!!!
Triple H
4th November 2004, 21:16
Orice ati zice, prefer Heavyweightu. Ma uitam cu placere la luptele lui Kevin Nash, what a good old times..Sau lupta lui Undertaker cu Yokozuna cand a sarit tot WCW pe taker sa-l doboare ;)
Banzai DRooooooop!! Uh..stinks :evil:
Si cruiserii merg, dar ei nu sunt main eventeri, doar se completeaza.
Heath Scumm
11th November 2004, 17:50
Orice ati zice, prefer Heavyweightu. Ma uitam cu placere la luptele lui Kevin Nash, what a good old times..Sau lupta lui Undertaker cu Yokozuna cand a sarit tot WCW pe taker sa-l doboare ;)
Banzai DRooooooop!! Uh..stinks :evil:
Si cruiserii merg, dar ei nu sunt main eventeri, doar se completeaza.
Nu stiu ce sa zic. Acum in TNA se cam rastoarna valorile. De exemplu Jeff Hardy (care e lightweight...are maxim 230-240 lbs.) lupta pt. titlul de grei cu JEFF JARETT care nu e nici el vreun monstru.
Ca sa nu mai zic de EDDIE GUERRERO sau CHRIS BENOIT ca avem thread special pt. ei :evil:
Cred ca atunci cand zici HeavyWeight te referi la monstrii de peste 250-260 lbs.
Referitor la BANZAI DROP, RIKISHI facea chestia asta destul de bine. Cred ca era chiar mai bun decat Yokozuna. Raman cu regretul ca nu a fost niciodata suficient de bine promovat in WWE :(
L-au dat afara pe Rikishi dar l-au pastrat pe Scotty. Acum nu fac nimic cu el. Macar sa ii dea o sansa la titlul CRUISER ca se incadreaza ca greutate. WORM-ul e destul de bun ca manevra de cruiser, oricum mai bun decat UNDERDOG-ul lui SPIKE.
Ce credeti de influxul asta de CRUISERI care nu mai zboara si prefera stilul de submission?
Big Sexy
17th November 2004, 10:50
Ajung sa nu mai stiu exact ce se promoveaza in WWE in materie de luptatori. Stie toata lumea ca fiecare federatie are tipul de luptatori pe care il promoveaza, o ultraspecializare. Desi WWE este la ora actuala fara indoiala lider in industrie si a dominat autoritar ultimii 25 ani in wrestling nu au acum un tip de luptator pe care sa il promoveze. Parca isi pierd identitatea cu fiecare show pe care il fac. Iniante erau recunoscuti pentru Heavyweight insa acum lucrurile au devenit cetoase si se schimba criteriile de promovare pe niste ratiuni ce mie imi raman straine. Rar mai vezi un meci la care sa zici OMFG!
Big Sexy
16th January 2005, 00:39
Hardcore ... va implor spuneti-mi si mie cum de va plac meciurile hardcore. Mie necrobutcher a reusit sa imi intoarca matele pe dos in titantron-ul sau facut de niste amatori (titantron - filmulet de prezentare) NUmia cand ma uitam cum umbla cu 40-50 de cioburi de neon infipte pe piept si in abdomen ma apuca greata!
Heath Scumm
17th January 2005, 19:21
Hardcore-ul e cel mai apropiat de violenta extrema ... e momentul care te face sa te intrebi:"Pana unde pot merge oamenii astia?"
Personal, nu sunt un fan al Hardcore-ului pur ci mai degraba a Hardcore-ului de tip Grapple ... schemele de wrestling sunt impinse la extrem folosind mese,scaune,sarma ghimpata ... am un mare respect pt. cruiserii care "o fac" hardcore!
Big Sexy
17th January 2005, 22:12
Asta nu stiam. Credeam ca iti place stilul hardcore din Yndy unde limite nu prea exista si fac aia niste lucruri atat de ireale incat nu odata mi se intampla sa chestionez sanatatea lor mentala.
KingLion
18th January 2005, 12:52
Fiecare stil de lupta atrage prin ceva anume...
Cruiserweight prin elasticitatea luptatorilor...si cateodata prinn zborurile lor de pe corzi bineinteles la cei care le mai folosesc
Heavyweight prin tehnica si forta acolo unde e cazul
Hardcore prin violenta de care se da dovada acolo..Apropo de HardCore am vazut niste faze dintr-un meci...(nu mai shtiu de unde era oricum NU ERA WWE) In care un tip il taie pe unul pe mushciul de pe mana...prima data nu se vedea kiar asha de rau..dar cand s-a incordat tipul s-a vazut...ca erai taiat destul de rau...Violenta PURA ca Shtirile de la ora 17:00 :D
Big Sexy
18th January 2005, 15:35
Jesus, ii taie muschiul? Asta e chiar tampenie ... oricati bani ar primi aia (si nu primesc decat maxim 700usd/meci) nu ar avea sens sa te risti in halul asta.
KingLion
19th January 2005, 08:37
Tampenie?!? cred ca asha este cel mai bine definit, ceea ce fac acesti oameni...mai ales ca dupa cum spui nici nu isi iau prea mult, sau nu??? 700 usd?? sunt ceva mai multi bani.. :D, daca nu risk ptr. acesti bani...Cine oare poate sa imi rasp. la acesta intrebare: De ce fac asta oamenii acestia???
Big Sexy
21st January 2005, 01:31
cred ca ei obtin si placere din treaba asta fiindca nu stiu pe nimeni sa-si sparga neone in cap din pasiune pentru asa ceva. Ce fel d eplacere obtin nici nu vreau sa ma gandesc insa lucrurile cu siguranta ca au si un alt substrat pe langa motivatia financiara care intre noi fie vorba este foarte mica in federatiile indy insa e si de inteles mai ales cand ai 200 de spectatori maxim.
Heath Scumm
21st January 2005, 13:16
Tampenie?!? cred ca asha este cel mai bine definit, ceea ce fac acesti oameni...mai ales ca dupa cum spui nici nu isi iau prea mult, sau nu??? 700 usd?? sunt ceva mai multi bani.. :D, daca nu risk ptr. acesti bani...Cine oare poate sa imi rasp. la acesta intrebare: De ce fac asta oamenii acestia???
Cred ca sunt cel mai in masura sa raspund la aceasta intrebare din moment ce sunt cel mai aprig sustinator al wrestlingului hardcore de pe forum!!!
Ce se intampla in realitate? Wrestlingul e compus din 2 componente:lupta efectiva si show(artificii, intrari spectaculoase, mici scenete, interviuri etc.)
In federatiile independente, in momentul in care tii o gala de wrestling intr-o sala de sport, show-ul e imposibil de facut! Acolo, conflictele se creeaza cel mult pe baza de interviuri ... nu au BackStage sau mai stiu eu ce alte posibilitati.
De aceea, pentru a compensa lipsa show-ului, incearca sa aduca ceva in plus fata de wrestlingul traditional pentru a crea un produs cel putin la fel de interesant ca cel oferit de federatiile comerciale. In plus, luptatorii independenti sunt alesi pe baza unor criterii legate mai mult de atleticism si rezistenta fizica si mai putin pe baza de look sau talent actoricesc.
Prin urmare, asta inteleg ei sa faca pentru a dovedi ca sunt cei mai buni luptatori de pe planeta ... cu cat induri mai multa durere, cu atat esti mai bun ... Exemplu graitor in acest sens:Mick Foley!!!El e un underground wrestler facut comercial datorita abilitatii lui extraordinare de a ignora durerea fizica!!!
Big Sexy
7th February 2005, 21:05
La cruiser, promotiile americane nu se prea omoara spre deosebire de federatiile mexicane si japoneze unde 60-80% din meciuri sunt cruiser restlu fiind hardcore si nitel heavyweight. Sa inteleg ca doar americanii se hranesc cu cheeseburgeri de ajung imensi sau e mai mult o chestiune de traditie care a sfarsit prin a se concentra pe anumite categorii de luptatori. In FWA, federatia britanica de care v-am spus si mai demult am sesizat ca meciurile sunt in stilul clasic al anilor 80 cand entertrainment-ul din wrestling devenea cu adevarat important. Adica avem meciuri intre oameni de statura medie spre mare pentru un wreslter fara sa fie pachete de muschi sau halci de sunca. Si vize de toate de la submission holds pana la scheme hardcore (ce e drept mai moderate decat in nebunia de CZW).
Big Sexy
24th February 2005, 11:36
Am sesizat ca exista destui luptatori care au trecut de la o categorie la alta. Multi cruiserweights au ajuns Heavyweights. Este un fenomen normal ce apare odata cu cresterea masei musculare si implicit a scaderii agilitatii. Daca nu ma insel si Jericho incepuse ca un cruiserweight si a ajuns extrem de departe. La fel si Guerrero, dar aici e vorba de alta poveste!
Heath Scumm
24th February 2005, 11:50
Ma intreb daca Amazing Red si ai sai S.A.T. faceau scheme high-flying hardcore in CZW ... cred ca da! ... Asta e stilul meu de wrestling preferat ... Cruiserwight+Hardcore
Big Sexy
24th February 2005, 21:13
Stii cum suna asta? cruiserweight highflying - hardcore => imi imaginez niste buburuze ce se strivesc de geamul unei masini. Una e sa vezi un meci intre luptatori heavyweight ce pot sa suporte lovituri in stil hardcore si alta e sa il vezi pe unul de 60-70kg busit cu bate cu sarma ghimpata, cutii de metal si neoane mai ales daca ala car ele manuieste e tot un, arata total aiurea!
Big Sexy
15th April 2005, 01:01
In ritmul in care evoluez incep sa il inteleg pe BigShow sau pe alti grei de ce sunt deosebit de inceti si nu sunt spectaculosi. Nu au de ales. Este incredibila presiunea care se exercita asupra picioarelor cu fiecare kg pe care il "castig". Pe de alta parte cand ma lovesc de cineva pe strada in aglomeratia din Bucuresti ii cam zburatacesc. Banuiesc ca am atins 100kg, cu 14 peste limta normala ehehee ... heavyweight rulez!!!!
Heath Scumm
15th April 2005, 10:09
Stii?Cand treci de limita "normala" se cheama super-heavyweight! :)
Nu!Glumesc! Super Heavyweights sunt cei de peste 300 lbs. ... Heh!heh! G-Man e super Heavyweight ... are vreo 370 lbs ... e ca Viscera ...
Big Sexy
15th April 2005, 15:00
Viscera are numai 160? Credeam ca e peste 200. Si in plus Viscera arata mult mai mare decat G-Man. Eu nu ma incadrez inca la Heavyweight am impresia ... dar ma straduiesc (chemarea ciocolatei). Si sa vedeti atunci ce efect are legdrop-ul ala de care ziceti voi ca e penibil!!!
Heath Scumm
15th April 2005, 16:03
Comparatie intre super heavyweights ... :)
G-Man (are 165 de kilograme si 1,87) - 363 lbs.
Rosey - 360 lbs.
Rikishi - 345 lbs.
Viscera - 485 lbs.
Mark Henry - 380 lbs.
Big Show - 470 lbs.
Asadar, G-Man e mai greu decat 2 dintre super-heavyweights din WWE ... Si partea amuzanta e ca nu e doar un munte de grasime ... simtiti potential de luptator profesionist?
Big Sexy
17th April 2005, 13:20
Hehehh ... pai nu arata deloc a 160 kile, la naiba - world heavyweight ...
Poate ca stilurile celor highflying si cruiserweight sunt spectaculoase si rapide, ale celor hardcore sun brutale si sangeroase insa Heavyweight iti asigura victoria! treceti repede la hamburgheri si salate cu maioneza multa plus friptane in sange si muuulte dulvciuri - heavyweight e raspunsul!
Reaper
22nd April 2005, 11:12
Viscera este mai greu decat BigShow??
De fapt motivul pt care aceasta informatie ma surprinde este ca mereu mi-l imaginam pe Viscera ca un balon. Nu stiu de; asta vad cand ma uit la el: un balon care se tine de franghii ca sa nu-si ia zboru.
Intr-un singur moment mi-am dat seama cam cat de greu poate fi Viscera: atunci cand UnderTaker a incercat sa-i faca ChokeSlam (ca e clar ca nu putea sa faca TombStone sau Last Ride :o: ). Tin minte ca UnderTaker a incercat sa-l ridice pe monstru, dar nu a reusit asa ca Viscera a aruncat picioarele in fata si a cazut pe spate. That was really funny.
Heath Scumm
22nd April 2005, 13:29
Mi se pare ca Viscera e mult mai bun acum cu gimmickul care il are decat cu cel vechi de "Evil Sneaky Pimp" ... il stie cineva pe Viscera cand se numea Mable si purta pijamale mov? Omule! Era Patetic! Acum reprezinta!
Heath Scumm
10th September 2005, 12:59
I hate hardcore moves! These are humans, not circus animals, after all!
^^ Sunt entertaineri ... nu oameni
Din punctul meu de vedere, mi-ar placea sa faca orice e necesar ca sa ma tina interesat ... luptele tehnice sunt okay pana la un anumit nivel ... cand "tehnicienii" intra intr-o rutina de manevre pe care le repeta la nesfarsit, show-ul nu ma este atat de interesant din punctul meu de vedere : vezi wrestlingul old-chool tradus acum in stilul repetitiv si extrem de plictisitor a lui Chris Benoit
Reaper
10th September 2005, 19:38
I hate hardcore moves! These are humans, not circus animals, after all!
Cineva sa ma corecteze daca gresesc: un angajator poate sa-i interzica unui wrestler sa execute o miscare daca[,]considera ca este prea periculoasa, dar nu poate sa-l oblige sa execute o schema care poate pune in pericol sanatatea luptatorului.
Iar miscarile astea periculoase (high-flying) sunt, de fapt, conceptii ale wrestlerilor care vor sa se evidentieze si nu ale managerilor sau ale altor persoane.
La fel si cu fazele hardcore: uita-te, de exemplu la "The 3 faces of Foley" si vezi daca l-a obligat cineva pe Mick sa fie asa de nebun precum a fost.
Heath Scumm
10th September 2005, 20:35
You are exactly right ...
As putea spune ca cei ce conduc o federatie ( cu exceptia lui John Zandig din CZW) incearca sa tempereze luptatorii si sa-i tina cat mai safe posibil ... luptatorii sunt cei nebuni ... :)
Big Sexy
11th September 2005, 22:18
Trebuie sa admit ca imi place intr-o oarecare masura high flying-ul extrem in genul sariturii lui Jeff Hardy peste Abyss sau a lui Lance Hoyt dintr-o parte in alta a ringului cu un missile dropkick pe scaunul de pe fata lui Abyss (din nou).
Heath Scumm
12th September 2005, 19:17
Trebuie sa admit ca imi place intr-o oarecare masura high flying-ul extrem in genul sariturii lui Jeff Hardy peste Abyss sau a lui Lance Hoyt dintr-o parte in alta a ringului cu un missile dropkick pe scaunul de pe fata lui Abyss (din nou).
Vad ca te dai pe brazda incetu' cu incetu' :P
Big Sexy
12th September 2005, 20:23
hahahaaa, nu ma dau pe brazda, imbatranesc si devin mai dispus compromisului, asta e explicatia :P
Th3 Gam3 HHH
19th September 2005, 20:29
A observat cineva ca titlul Cruiserweight nu a mai fost pus in joc de cel putin 2 luni ?!(deci nici la GAB si SummerSlam).Pai cum vine asta ,ca nu inteleg !
Heath Scumm
20th September 2005, 10:34
Titlul Cruiserweight la fel ca si titlurile la echipe sunt puse in joc numai in emisiunile Heat si Velocity pentru ca Vince Mc Mahon nu le considera suficient de interesante pentru show-urile RAW sau SmackDown, darmite pentru Pay-Per-View-uri ... se prefera asadar stilul "Eye Candy" care atrage un alt tip de audienta insa cui ii pasa? In fond WWE controleaza piata, nu?
Plang pentru zilele in care exista o divizie de echipe, una Cruiserweight si una Hardcore competitiva!
Heath Scumm
12th January 2006, 14:20
Acum, ca a trecut un an 1/2 de cand am initiat acest topic, poate ca ar trebui sa spuneti care este in opinia voastra cel mai bun Cruiserweight/highflyer, cel mai bun technical wrestler, cel mai bun brawler/hardcore wrestler si cel mai bun power wrestler pe care i-ati vazut vreodata!
Mine are:
Best High-flyer - fara indoiala, Jack Evans
Best Technical wrestler - Tajiri
Best Power Wrestler - aici nu stiu ce sa spun deoarece stilurile lor se confunda cu cele ale unor brawleri ... 3 luptatori isi disputa suprematia aici - Abyss, Kane si Nate Hatred
Best Brawler/Hardcore Wrestler - Raven, Sandman si Sabu sunt cei mai buni brawleri in opinia mea
Dragon-sin
12th January 2006, 16:31
The way i see it...
Best High-flyer Jack Evans....and Ruckus
Best Technical wrestler-American Dragon Brian Danielson
Best Power Wrestler-Triple H
Best Brawler/Hardcore Wrestler-Damn...sa vedem : Necro Butcher,Zandig,Nick Gage,Messiah,New Jack,Sandman,Wifebeater sunt cei mai buni desi mai sunt f buni brawleri :)
Heath Scumm
12th January 2006, 16:48
^ cum poti sa nu-l incluzi pe Sabu sau pe Raven in lista de mai sus? E strigator la cer! :D ... just kiddin' ... sunt eu fanatic ECW ... nu ma bagati in seama!
In opinia mea Nick Gage nu aduce cu nimic mai mult in pro-wrestling fata de Tommy Dreamer care macar avea charisma si niste technical skills de baza spre deosebire de tipu' asta ... Necro Butcher e un brawler decent insa nu genial, e un sado masochist si atat, Zandig nu e deloc un bun brawler - daca sa-i distrugi pe altii te fac un bun brawler atunci si eu sunt unul din aia ... New Jack e un dur - respect, WifeBeater e un luptator destul de sters si lent, nu l-as pune in topul celor mai buni brawleri de pe planeta!
Dragon-sin
12th January 2006, 17:02
Poi Sabu a fost brawler foarte bun,dar cu revenirea lui....nush ce sa zic,cum am zis am foarte mult respect pt legendele din wrestling ,dar nu vreau sa ii vad in ring la varsta lor....
Nick Gage e hardcore,in TOD 1 a scuipat si daca nu ma insel a si inghitzit sticla! LA TOD 4 el a fost ars de viu!!! e o imagine care nu o voi uita niciodata!si a si terminat meciul...now That's Hardcore! si astea sunt doar niste faze ale lui.
Necro Butcher! wow tipul asta e chiar hardcore! intr'un meci...pardon deathmatch era sa isi piarda mana!!! din pacate nu am vazut meciul ,doar am auzit asta de la comentatori CZW. La absolut toate meciurile el distruge pe oricine si a si incasat foarte mult! Tot incerc sa fac rost de meciul lui cu Samoa Joe,care a fost unul dintre cele mai stiff meciuri ever!
Zandig e un brawler foarte bun,in CZW e el seful dar cand merge in Japonia sa lupte in deathmatchuri e extrem de hardcore,si la fel si in CZW,el nu bate pe oricine si sa da mare brawler,chiar deloc! La COD 4 a primit o mama de bataie de la Lobo,si apoi l'au atarnat ca pe o bucata de carne...a fost o imagine foarte grafica.
Wifebeater a castigat TOD 1 si 3....need i say more? :D
Heath Scumm
12th January 2006, 17:34
Imi face o deosebita placere sa-ti citesc remarcile ... desi nu admir deathmatch-ul si nu-l consider o forma de wrestling modern ci una extrem de primitiva prin care brawleri incearca sa compenseze lipsa de abilitati cu arme groaznice, imi place ca iti expui parerile structurat si cu argumente pertinente.
Lupta Samoa Joe vs Necro Butcher e in Multimedia ... vroiam sa o postez mai demult insa nu stiam daca e cineva interesat!
Dragon-sin
13th January 2006, 14:56
Wow ms omule, si de compliment cat si de meci :D
Big Sexy
19th February 2006, 16:41
nu vad care e problema, one night stand nu inseamna - the last night stand. In loc sa fiti fericiti ca vedeti din nou ECW incepeti sa va plangeti ca niste babe ca nu stiu care se vinde cui (am impresia ca vadim mai face inscrieri in romania mare). La naiba, pana si Pruteanu ar fi fost mai deschis daca ar fi fost interesat de wrestling.
Eu nu am vazut ONS si e singurul PPW pe care nu l-am vazut full in 2005 ca nu m-a interesat prea tare, nu e genul de show pe care sa il gust.
Intr-o singura privinta sunt de acord cu voi privitor la ECW si anume ca Tazz nu mai reprezinta spiritul ECW si ma bucur enorm, imi place tipul asa cum este acum si nu cand era brawlerul care facea furori printre fanii ECW. Cam asta ar fi "my 2 cents about it" adicatelea asta e parerea mea :P
Heath Scumm
19th February 2006, 19:17
^What The F#&k?
Singurul motiv pentru care scuip pe One Night Standuri este acela ca nu inglobeaza cu adevarat spiritul ECW ... este o productie WWE si in afara de Main Event si meciul dintre Sabu si Rhino, One Night Stand-ul de anul trecut a fost o rusine pentru ECW! N-am de nevoie de ECW facut de WWE ... ECW trebuie sa fie ECW ... Iar atunci cand "The Whole Fuckin' Show" Rob Van Dam se transform in "The Whole Damn Show" Rob Van Dam ca sa fie pe gustul copiilor sentimentul de dezgust creste!
Si nu inteleg cum de poate sa-ti placa Tazz de acum ... mi-e rusine sa spun ca a fost campion ECW ...
ECW este atitudine, nu angle-uri cu fundul lui jim Ross, nu angle-uri cu cine stie ce batranel plin de steroizi care mananca viermi, nu angle-uri prin care se incearca impingerea unui luptator profitandu-se de moartea altuia ...
Chiar si Vince Mc Mahon recunoaste ascuns in The Rise And Fall Of ECW ca Era Attitude (care a fost cea mai glorioasa perioada pentru WWF si care a dus la caderea WCW) a fost furata de la ECW ...
Ar trebui sa recunosti ce a adus ECW in wrestling si aici nu ma refer numai la Hardcore! Fara ECW nu am fi vazut niciodata High-Flyeri, nu am fi vazut niciodata pe Steve Austin trantind cutiile de bere si aratand degetele mijlocii, nu am fi vazut feud-uri explozive care ridicau fanii din scaune ... Chiar si faza cu berea in ring a lui Austin e furata cu nerusinare de la Sandman ... Ce naiba?
Faza cu vandutul e adevarata ... ceea ce reprezinta acum WWE e o rusine pentru pro-wrestling ... cred ca sunt cele mai negre zile ale WWF-ului de la King Of The Ring-ul castigat de Mable incoace! Si acum, probabil, ca sa scape de concurenta TNA, WWE vor ingloba in produsul lor Ring Of Honor ... Ceea ce e si mai grav pentru ca se distruge un adversar important!
Singura federatie care mai inglobeaza acum intr-o oarecare masura atitudinea ECW este CZW ...
Big Sexy
19th February 2006, 19:24
Whaaat? Fara ECW nu ar fi existat high flyeri? Ce naiba tot spui acolo? Ce treaba a avut ECW cu high flying? Fara indoiala ca manevrele high fly erau in voga dinainte de a exista ECW, sunt sigur ca thunder iti poate scrie vreo 3 pagini pe tema asta ... si inc anu a aparut nici un fan hardcore al federatiilor mexicane sa vezi atnci ce iti desfiintau aberatia aia de mai sus. ECW este cunoscut pentru stilul fara compromisuri, asta este tot!
Heath Scumm
19th February 2006, 19:34
Stilul extrem de high-flying pe care l-am vazut ulterior incorporat in Divizia Cruiserweight din WCW a avut la baza Lucha Libre-ul extrem din ECW ... Rey Mysterio, Eddie Guerrero, Chris Benoit, Dean Malenko, Chris Jericho, Juvi Guerrera si Psichosis sunt toti fosti campioni Cruiserweight in WCW furati din ECW!
Singurul merit al WCW a fost ca a incorporat cativa luptatori japonezi cand au vazut ca si WWF fac acelasi lucru ... asadar atunci cand WWF i-au luat pe Taka, Sasuke si Tajiri, WCW i-a luat pe Ultimo Dragon, Kaz Hayashi(care e o copie evidenta dupa Taka), Muta si Jimmy Yang! ...
Daca ne uitam cu atentie, luptatorii care au stat la baza diviziei Cruiserweight din WCW si Lightweight din WWF sunt luati de la ECW!
Fara ei, high-flying-ul de astazi din WWE era probabil compus din Batranelu' HBK sau ramanea la stadiul de Jimmy Snuka + Randy Savage :no: ...
Nu stiu ce intelegi prin high-flying insa eu nu ma refer la escaladarea corzilor urmat de un Big Splash sau un Elbow Drop ... Ma refer la high-flying adevarat, Corkscrew-uri, Shooting Star Press-uri, Suicidas, Planchas in afara ringului, Hurancanaras, Dragonranas etc. etc. ... Nimic din toate astea nu ar fi intrat in S.U.A. fara Extreme Championship Wrestling!
Poate ca WWF aduceau japonezi in pro-wrestling si poate ca WCW il descoperea pe Kidman insa fara Lucha Libre si luptatorii adusi de ECW din japonia, nu am fi vazut high-flying cum vedem astazi in TNA ... ca de WWE n-are rost sa zic nimic! Divizia Cruiserweight e jalnica!
thunder_liger
19th February 2006, 19:41
si eu care am zis ca nu are rost sa aduc vorba despre asta :)
Big Sexy
23rd February 2006, 20:43
ooo, fi serios cu furatul, nu i-au luat cu japca, le-au oferit ceva ce ei isi doreau si ECW erau incapabili sa o faca. Traim intr-o lume cruda :). Daca vor sa se lupte intr-un anumit stil o pot face si in backyard nu neaparat in fata a mii de spectatori.
Heath Scumm
24th February 2006, 16:54
^ Nu mai comentez aici!
thunder_liger
24th February 2006, 19:06
asa ca sa ma simt bine..lucha livre-ul extrem din ecw :) ce naspa suna....e de la mexicani :D (de aia ii zice lucha livre,nu?) si de fapt japonezii aia sonati l-au extremizat,iar apoi au urmat canadienii din stampede (mai putin,e drept). ce a ajuns in ecw e datorita celor care au trecut prin mexic,japonia si canada :)
Heath Scumm
24th February 2006, 19:16
^ Exact ... insa ECW a adus asa ceva in S.U.A. ...
k474laNu_2006
26th February 2006, 20:52
Heavyweight Rulz
*stilul practicat de preferatul meu BATISTA "the animal" :ok:
Big Sexy
26th February 2006, 20:55
Stilul sau e power wrestler si e combinat uneori cu brawling.
Ca sa fiu mai explicit, foloseste manevre de impact maxim precum slam-uri, powerbombs, piledivers si evita manevrele de risc efectuate cu ajutorul corzilor.
Jeff_Hardy
1st August 2006, 23:45
Evident, HitScum sustzine stilul HARDCORE!!!
Mi se pare ca acest stil de wrestling surprinde cel mai bine realismul cautat de iubitorii de violentza shi spectacolul WRESTLINGULUI!!!
Doar cand vad sange pe fatza unui luptator, simt ca acea persoana ishi merita contractul incheiat cu federatzia!!
I AGREE...AND JEFF HARDY RULES! :P si Sting da nu la Hardcore :D..da oricum primu' ii Jeff :P
Heath Scumm
2nd August 2006, 15:17
Jeff Hardy e unul dintre favoritii mei din TNA fiind preferatul meu absolut din Team WWF in timpul Invaziei ...
Desi e criticat la greu de fanii de pe internet, mie mi se pare inca destul de bun in ciuda scaderii vizibile de forma pe care o resimte!
Jeff_Hardy
3rd August 2006, 00:08
Chiar..nici tu nu stii ce are de nu mai lupta? ca ma chinui de vre-o 2 luni sa aflu..si am gas doar pe un sait ca e ori Inactiv..ori accidentat,cine stie...
thunder_liger
3rd August 2006, 00:24
poate-i la rehab..citisem ca avea probleme din astea.
Heath Scumm
3rd August 2006, 14:01
Nu! Momentan lucreaza la un nou album cu trupa sa ... vrea sa se lanseze in muzica desi sincer, daca asculti piesa lui de intrare ai sa-ti dai seama ca muzica lor nu e cine stie ce ...
A refuzat oferte de la alte federatii Indy din Statele Unite si cateva oferte din Japonia, sperand sa revina in TNA sau poate plange dupa inca o sansa de la WWE!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.