View Full Version : Wrestling: Schimburi, vanzari, cumparari
Big Sexy
6th July 2004, 14:40
Daca aveti ceva de oferit sau cautati ceva in mod special si este legat de wrestling puteti sa postati aici. Incercati sa stati ontopic avand in vedere ca acesta tread este dedicat anunturilor.
Raspunsurile la anunturi va rog sa le dati, pe cat posibil, prin PM.
Triple H
12th July 2004, 11:09
Pe mine m-ar interesa niste tricouri, haine, chestii d-astea de wrestling. are cineva?:) din pacate eu n-am decat 2 tricouri din wwf originale cu goldberg si ddp.
Heath Scumm
12th July 2004, 22:06
Am o serie de reviste cu wrestling dar sunt scrise in germana shi sunt foarte putzine imagini..........plus ca sunt varza de rupte ca leam rasfoit ca pe ele!!!
WWE merchandise caut shi yo...............am acasa un tricou cu STONE COLD STEVE AUSTIN - original - shi un tricou de o calitate indoielnica cu BRET "HitMan" HART!!!...........dar ambele sunt foarte vechi.............le am de prin '97!!!
BexyCZW
15th July 2004, 11:52
Eu mai am un tricou cu Sting dar e din 1992-1993 cred ca. Si e rupt tot. :) . Am avut si eu vreo 3-4 reviste in germana dar i le-am trimis la un tip din slatina mai demult. Deci va pot ajuta cu faza cu jocul WWE Raw pt. pc. Intrati pe adresa aia si comandati-l. E super fain jocul. Iti poti creea jucator cum vrei tu. Cum sa arata, ce scheme sa execute,etc.
BlackShad
4th January 2005, 13:16
Vreau o revista cu Randy Orton!
cutuma
28th February 2005, 23:21
Colectia mea mica de 3 giga shi-un pic asteapta doritori. Daca sunteti interesati ma gasiti mai tot timpul pe DC++ pe Zeus, Enigma, Fair Sharing cu nickul [ro][b][rds]hulkamaniac. Dar avand peering shi pe evolva va asigur ca trageti bine.
Am luat acuma Wrestling The Shadows cu Bret Hart, un documentar despre cariera sa shi mai ales despre Montreal ScrewJob cu filmari din culise exact dupa meci etc. E super, un must-see. De asemenea ieri am luat un clasic, Hogan shi Mr. T vs Roddy Pipper shi inca cineva al carui nume imi scapa...al must-see.
Caut cu disperare urmatoarele meciuri
Hogan vs Sting
Hogan vs Luger
Hogan vs Taker (ala pre WCW cat shi cel post WCW)
shi in special Hogan vs Andre The Giant .... cu celebrul BodySlam
Fac orice pt ele :)
Heath Scumm
7th March 2005, 19:36
Care lupte Hogan vs Sting sau hogan vs Luger ca au fost cu zecile???!!!
cutuma
7th March 2005, 20:35
Da, m-am exprimat prost. Ambele cand hogan era in nwo shi contau pt titlul suprem. In cazul in care au fost mai multe, ma refer la primele. Adica prima oara in era nwo cand l-a batut luger pe hogan shi asemenea pt sting.
Heath Scumm
4th May 2005, 16:25
Iata un link ce poate deveni f f folositor pe viitor: http://rapidshare.de
Iata si de ce: tocmai am uploadat acolo un meci (va dati seama care este din titlu). Vedeti daca merge luat. Mi se pare o modalitate simpla sa distribuim wrestling intre noi (Ex: meciul are 24Mb si uploadul a durat mai putin de 10min)
http://rapidshare.de/files/1260760/WCW_Nitro_1999_-_Goldberg_and_Hulk_Hogan_VS_DDP__Kanyon_and_Bam_Ba m_Bigelow_byTaker.rar.html
Try it out!
http://rapidshare.de se foloseste destul de mult pe forumurile de wrestling de afara ... stiu ca foarte multi considerati ca Benoit si Guerrero = sucks (inclusiv eu) insa recunosc ca in tinerete erau 2 dintre cei mai buni atleti de pe planeta ...
Mai jos am uploadat unul dintre meciurile de glorie a celor 2, atunci cand acestia puneau abilitatile desupra showului ...
IN CURAND
Heath Scumm
5th May 2005, 16:20
In alta ordine de idei ... inca ma chinui sa downloadez meciul BENOIT vs GUERRERO insa de indata ce fac rost de el in versiune completa il veti putea downloada de aici
@ totmihnea ... hmm! stiu ce ai scris in postul anterior ... bine ca l-ai sters ca era cam esuat ... Moderatorul vede tot ... mwahahaha :evil:
Cat despre rapidshare.de pot spune un singur lucru ... IT SIMPLY SUCKS ... am cateva lupte destul de tari si nu le pot uploada ... am stat azi mai bine de 45 de minute ca sa uploadez o lupta si teapa ... eroare! Mi s-a mai intamplat si in trecut de vreo 2 ori, de asta nu am putut sa ma tin de cuvant!
Acu incerc cu www.yousendit.com ... daca nu merge ma las pagubas si facem schimb the old fashion way ... cu CD-uri
..............................................
Dupa 5 minute ... da! Am incercat si cu www.yousendit.com ... calculatorul meu e de kkt sau ceva!!!
totmihnea
6th May 2005, 18:59
Ce diabolic esti!!! Da s-ar mai putea cu dcu sa facem schimburi intre noi. Dc nu ai dreptate old fashion way. Cat despre post draci nu prea eram atent la ce ai scris shi am inteles altceva :rolleyes: . De aia e sters acum :ok:
Heath Scumm
19th May 2005, 14:16
http://rapidshare.de/files/1849029/HBK_vs_Yokozuna.wmv.html
Cred ca numele spune tot ... HBK vs YOKOZUNA ... A Classic Match For the ages ... cei interesati o pot downloada de aici ... spuneti multumesc dupa ce ati downloadat-o ;) ...
Poate acest sistem de free download sa anime activitatea pe aici ... cine intra pe forum va avea sansa sa primeasca astfel de lupte gratis ... Good Luck!
O uimitoare lupta multinationala din ECW ... Tajiri vs Nunzio vs Psychosis vs Mikey Whipwreck
Sunt un fan declarat al lui Psychosis si al lui Whipwreck asa ca lupta e superba ... MUST SEE!!!
http://rapidshare.de/files/1720011/ECW_Heatwave__00_-_Tajiri_vs_Little_Guido_vs_Psicosis_vs_Mikey_Whipw reck.wmv.html
BlackShad
19th May 2005, 20:50
Linkurile presupun surse de informatzii despre wrestling..iar ce vezi aici..sunt doar meciuri disponibile de download.Btw...Yousendit accesat in "cantitatzi" mari se blocheaza..in timp ce la rapidshare avetzi limita de download pe ora,dar are avantajul de a suporta downloaduri nelimitate...de fapt o mica jmecherie ar fi sa va schimbatzi Ip-urie prin proxy...si astfel tragi cat vrei pe ora ;)
Heath Scumm
20th May 2005, 10:50
De ce pui linkurile astea la "schimburi" si nu le pui la "linkuri"?
Apropo - thank ya for 'em.
Pentru ca aici facem schimb de wrestling ...
Spuneti multumesc daca ati downloadat luptele ...
De acum trimit doar pe pm celor interesati lupte daca nu va pasa! Astfel vom putea face schimb de lupte interesante!
Reaper
22nd May 2005, 23:29
Nu stiu ce se intampla, dar cred ca o sa ma cert cu rapidshare: de cateva zile ma chinui sa iau meciurile puse de HitScum si nu dovdesc (ajunge downloadul pe la 50% si moare). De asemeni nici nu reusesc sa fac un upload cinstit. Am 2 meciuri de pus si o compilatie de finishere pe care ma chinui sa le urc de-mi sar ochii.
Iata ca a fost necesar sa ma trezesc la 5:30 ca sa pot sa iau unul dintre meciuri si am reusit sa si urc ceva:
http://rapidshare.de/files/1924774/Raw_1999_-_The_Rock_vs_Triple_H_vs_Undertaker_chunk_1.wmv.ht ml
http://rapidshare.de/files/1924834/Raw_1999_-_The_Rock_vs_Triple_H_vs_Undertaker_chunk_2.wmv.ht ml
Tip: Meci (Triple Threat: Rock Vs UnderTaker Vs TripleH)
Dimensiune: 2*26Mb
Pareri: un meci de umplutura previzibil de la un capat la altul in care nici unul dintre luptatori nu a fost la adevarata valoare.
http://rapidshare.de/files/1925035/_Macho_King__Randy_Savage_vs_The_Ultimate_Warrior_-_chunk_1.wmv.html
http://rapidshare.de/files/1925120/_Macho_King__Randy_Savage_vs_The_Ultimate_Warrior_-_chunk_2.wmv.html
http://rapidshare.de/files/1925189/_Macho_King__Randy_Savage_vs_The_Ultimate_Warrior_-_chunk_3.wmv.html
Tip: Meci (Retirement Match: Macho King Vs Ultimate Worior)
Dimensiune: 3*28.2Mb
Pareri: un meci interesant cu rasturnari spectaculoase si incarcatura afectiva/chestii siropoase pe final.
Heath Scumm
23rd May 2005, 10:59
Datorita faptului ca doar HitScum si Reaper sunt interesati de aceste downloaduri si nimeni altcineva nu doreste sa vada wrestlingul uploadat de noi, eu voi furniza downloaduri prin rapidshare doar "la comanda" :) ...
Intrati pe forum si postati ce lupta ati dori sa vedeti si eu incerc sa fac rost de ea sau va voi trimite pe PM ceva asemanator ...
In nici un caz nu voi mai posta pe forum downloaduri si il sfatuiesc si pe Reaper sa faca acelasi lucru deoarece sunt foarte multi "guests" care ar putea downloada aceste lupte ... Comunicarea pe PM pare a fi cea mai viabila cale de a face schimb de informatii in acest sens!
Downloadurile sunt puse la dispozitie exclusiv pentru membri!!!
@ Reaper
Iti voi trimite cat mai multe chestii pe PM insa va trebui sa comunicam mai mult ca sa stiu ce ai tu ca sa nu ti le trimit de 2 ori ... acelasi lucru e valabil si viceversa!
Reaper
24th May 2005, 13:42
Voi continua sa postez si niste chestii "free"(sa zicem asa), dar majoritatea schimburilor va avea loc pe PM.
Voi posta aici meciurile&stuff pe care le iau si daca vrea cineva ceva imi dati mesaj.
@HitScum
Poti sa imi trimiti orice nu am scris sau voi scrie eu.
http://rapidshare.de/files/856080/WWE_Finishers.WMV.html
Dimensiune: 12.8Mb
Descriere: O colectie de finishere ale celor mai cunoscuti si mai putin cunoscuti luptatori din WWE.
Pre-PPV match heat
Tip: Meci (Nunzio Vs Akio)
Dimensiune: 2*26.6Mb
Heath Scumm
25th May 2005, 09:44
Depending on the file size use one of the following places...
www.BonPoo.com
www.YouSendIt.com
www.YouShareIt.com
www.RapidShare.de
Here is the run down on how they work...
BonPoo= You can upload files 50MB or smaller and it will be hosted there for 10 days. The reason I prefer this place for smaller files is because there is an unlimited amount of downloads.
YouSendIt= This one has the biggest file size I have ever seen on any of these types of sites however they only host it for 7 days or 25 downloads which ever comes first.
YouShareIt= Is 50MB but I dont really know how long they host it...probably just 7 days.
RapidShare= RS hosts the files for the longest amount of time, however it only goes up to 30MB. They host the file forever as long as it gets 1 download within 30days...if it doesnt they remove it. The flaw with this site is that once you download something from them you have to wait at least an hour before you can download another file.
So here is what I think are the best hosters...
For 50MB and under:
BonPoo
For over 50MB up to 1GB:
YouSendIt
Sursa: Obsessed With Wrestling Forums
Heath Scumm
25th May 2005, 13:49
^ Urasc RAPID SHARE-ul!!!
Nu-ti permite sa downloadezi decat o anumita limita intr-o ora si dupa ce ai inregistrat limita aia 3 ore nu ti se mai permite acces toata ziua ...
Pe scurt ... sucks ...
Incercati www.yousendit.com
Pana acum am trimis pe PM urmatoarele lupte:
RVD vs Sabu
RVD vs Jeff Hardy
3 segmente cu Highlighturi - 2 din CZW, unul cu highflyeri
Eddie Guerrero vs Brock Lesnar
3 Minute Warning vs Goldberg - segment
The Rock vs Chris Benoit
Tribut Owen Hart
Sper sa nu fi uitat vreo ceva!
Reaper
26th May 2005, 11:49
Booger Vs Virgil
http://app02.bonpoo.com/cgi-bin/download?fid=B12EBEF8CDB011D98AB69A6B8D55D928
Size: 35.8Mb
Date: 19 jun 1993
Lenght: 3' 35"
Opinions: OMG! Booger's FAT.
Heath Scumm
26th May 2005, 12:20
Jeff Hardy/X-Pac vs Kidman/RVD ... sent 2 Reaper via PM
GREAT MATCH ... I give it a 5 star grade!
SmackDown 15 Men Royal Rumble ... cei mai buni luptatori din SmackDown s-au infruntat in primul Royal Rumble televizat in afara competitiilor de tip P.P.V. ... am fost placut impresionat de prestatia lui Rikishi dar si de Gore-ul lui Rhyno care mi s-a parut de impact!
*De Trimis pe PM lui Reaper - checked :)
Cine se mai arata interesat de aceste lupte sa vorbeasca!!!
Kidman
16th June 2005, 06:15
Caut meciuri WCW [cu imagine acceptabila] ..cine ma poate ajuta
ofer o bere doua trei
:ok:
:D
pai cum facem
uite id-ul meu de messenger e prafnochi
ma gasesti noaptea pe messenger sa stabilim ce si cum
Heath Scumm
22nd June 2005, 14:07
Nu stiam unde sa postez asta insa in attachement aveti unul dintre cele mai tari avataruri cu wrestling ever seen!
S-ar putea insa sa fie prea mare pentru online sports forum si va trebui nitzel modificat ... oricum ... e tare :ok:
Surprinde cele 2 aspecte ale lui Hogan - Face vs Heel
http://rapidshare.de/files/1228437/TNA_2003_-_Sting___Jarrett_Vs_AJ_Styles___Syxx.wmv.html
Un meci extraordinar ca incarcatura din zilele de inceput ale TNA ... Sting/Jeff Jarett vs AJ Styles/X-Pac ... oferit gratis ... downloadati-l si gata!
http://rapidshare.de/files/702200/goldberg.WMV.html
Tribut Goldberg ...
Credit: www.owmf.ru
Pentru Reaper ... sau alti fani ai lui Sting ... uitati-va in Attachement!
Reaper
23rd June 2005, 16:53
Stiam poza. Am vazut-o ca avatar la cineva. Dar mai mult imi place poza pe care am transformat-o in avatarul meu. Uite-o aici in marime naturala:
KingLion
24th June 2005, 17:29
Pentru Reaper ... sau alti fani ai lui Sting ... uitati-va in Attachement!
Superba poza...HitScum sau altii daca mai aveti poze sau informatii despre Sting Vreau si EUUUUU.Multumescc anticipattt
Reaper
25th June 2005, 11:11
Nu stiu despre voi, dar meciul meu preferat este cel de tip WorldWar3. Am gasit un link pt un astfel de meci:
http://www.megaupload.com/?d=14DRDU2S
Credit: asia1
In meciul asta o sa aveti ocazia sa-i vedeti pe cei mai cunoscuti si mai putin cunoscuti luptatori ai WCW. Singurii MainEventeri care nu apar deloc sunt DDP, Hogan si Sting.
Heath Scumm
9th July 2005, 20:46
Raven ... Raven ... Raven ...
BlackShad
26th August 2005, 01:58
chiar asa..vreau si eu reviste raw si sd de anu asta..adek..mai ales de luna asta..are careva?
Heath Scumm
28th August 2005, 19:55
F#@k WWE ... am niste reviste super vechi de cand se bateau WWF cu WCW cu ECW ... Oh Good Times! Inca nam apucat sa le scanez insa, daca sunt suficiente persoane interesate astept cereri pe PM si vi le trimit pe e-mail ... totusi, majoritatea sunt in germana si prezinta rezultate si poze din timpul meciurilor ... asa ceva gasiti cu siguranta si pe net ...
@King Lion
Mai multe informatii despre STING - http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/s/sting.html
Laurian1903
8th September 2005, 12:59
Am cariera aproape integrala a lui Bret The Hitman Hart, sunt zeci de meciuri (cu tot cu ring entrance, bineinteles) in format mpg la calitate buna si foarte buna, inclusiv Survivor Series screwjob, integral. Sunt 6 dvd pline in total, plus documentarul Wrestling With Shadows, 1 DVD, insa in format mpg. La randul meu caut orice meci de-al lui Bret pe care nu il am (de ex. King Of the Ring 1994 - Bret vs. Diesel) sau Wrestling With Shadows la calitate DVD. Cine e interesat please contact me
laurian.diaconescu@gmail.com
Heath Scumm
8th September 2005, 15:21
^^ Interesanta "colectia" ta ... am eu Wrestling With Shadows la o calitate impecabila plus multe alte infruntari clasice ale lui Bret Hart... o sa il uploadez in sectiunea Multimedia de indata ce ma voi convinge ca intrarea ta pe acest forum nu a fost una accidentala!!!
Laurian1903
8th September 2005, 16:58
Multumesc mult pentru informatii, intrarea mea aici nu a fost nicidecum accidentala, am cautat un forum despre wrestling si l-am gasit pe cel mai bun :-) Am citit o miiiica parte din "informatiile" plasate de voi aici si ma bucur sa vad ca mai exista oameni pasionati de sportul asta. Oricum, as ramane vesnic recnoscator daca mi-ati oferi si mie link-ul, poate reusesc sa dau de cineva cu acces la internet high-speed si sa mi le downloadeze. THANKS A LOT
HitScum, indraznesc sa te rog sa imi spui pe cate dvd-uri s-ar intinde toate materialele pe care le detii legate de Bret Hart, as fi interesat de un schimb prin posta. Stiu ca sunt nou venit aici, asa ca (in cazul in care accepti, bineinteles) am sa trimit EU primul coletul, pentru a spulbera orice suspiciune sau neincredere. Deocamdata tot ce pot oferi la schimb ar fi filme divx (dispun de o colectie frumusica) sau meciurile pe care le am eu, in cazul in care esti interesat. Sau bani, bineinteles, prin ramburs. Scuze daca bat campii deja, dar sunt si eu un biet fan entuziasmat :-) Multumesc...
Heath Scumm
8th September 2005, 19:51
In sectiunea de multimedia se posteaza eventuri si lupte rare din wrestling ...
N-as putea sa-ti spun cu siguranat cate DVD-uri am legate de Bret Hart in conditiile in care am prea putin lupte izolate si mai mult show-uri intregi la calitate exceptionala care - bineinteles - includ si lupte sau angle-uri cu membrii Hart foundation ...
Daca ai face un browsing pe acest forum ai vedea ca foarte multi fani au trecut pe aici insa foarte putini au ramasa sa posteze regulat ... speram sa fii si tu unul dintre clientiii "obisnuiti"
Laurian1903
8th September 2005, 23:25
Thanks pentru raspunsul detaliat, nici nu speram ca din prima zi petrecuta aici am sa leg asemenea prietenii. Imi permit sa spun "prietenii" deoarece sunt optimist, nu pari genul de om care sa intoarca brusc spatele cuiva si cu ocazia asta te anunt ca nici eu nu sunt. Mi-ar place sa vorbim mai mult si pe mail, unul din motive este faptul ca am dial-up si folosesc outlook-express pentru mail, ceea ce imi permite sa accesez totul mai repede, fara atata bataie de cap, avand in vedere conditiile de pe dial-up. Ce am scris astazi dupa-masa am postat de la birou unde totul mergea la super-speed si era o adevarata placere, insa cand am ajuns acasa m-am luat cu mainile de cap cand am vazut la ce viteza se deschid paginile. Nici nu o pot numi "viteza", e bataie de joc. Am depus cerere la RDS dar cica au multe procese si trebuie sa-si onoreze contractele pentru care au fost deja dati in judecata (hm...), deci la mine vor ajunge prin decembrie. Sper macar sa pot petrece Craciunul la voi pe site :-) Pana atunci am sa continui sa postez aici cat de des posibil, in conditiile actuale... Eh, va iesi soarele si pe strada mea.
In legatura cu oferta ta, parca suna prea frumos pentru a fi adevarat, credeam ca sunt singurul care ar fi in stare sa se implice atata doar pentru a face altuia o bucurie. Esti Peste cumva? La zodie ma refer. Eu unul sunt, se spune despre Pesti ca sunt de neinteles in privinta asta, iar la mine chiar se potriveste, daca pot face pe cineva sa zambeasca, fac orice pentru asta fara a cere nimic in schimb, pentru ca nu asta e ideea. In fine, poate ti se pare ca bat campii dar chiar nu ma asteptam sa ai o asemenea atitudine, mai mult decat prietenoasa :-)
As fi interesat de absolut orice show care il implica si pe Bret, ceea ce am eu sunt doar meciuri separate, la calitate ok, nicidecum impecabila. Imagineaza-ti un VHS la mana a 3-a de pe care s-a facut captura TV, cam asa se vede ce am eu. E ok, dar s-ar putea mult mai bine, in special la partea audio. Wrestling with Shadows de ex. mi se vede ok, dar sunetul e infundat, trebuie sa ciulesti urechile pentru a intelege tot ce se vorbeste. Dar nu ma declar nemultumit, daca ma gandesc la dificultatea cu care am procurat toate materialele :-)
E ok daca-mi trimiti pe cd, mi le pot transfera eu pe dvd ulterior, daca va mai fi cazul. Dispun si de un dvd player divx care citeste cam orice format, deci nu ma deranjeaza deloc, as fi chiar nesimtit sa mai am si pretentii, dupa ce ca imi oferi pe tava asemenea comori. I would be grateful forever, asta e clar. Sa-mi spui doar cum vrei sa facem, cu ramburs, schimb, etc. Sper totusi ca voi putea si eu sa trimit ceva la schimb, pe langa bani, imi place sa cred ca macar printre filmele divx vei gasi ceva ce pe net nu ai gasit. Am adunat ceva raritati. Am sa-ti trimit maine la pranz o lista completa cu ceea ce am...
Ma opresc aici pentru ca nu vreau sa devin sufocant. TANKS A LOT si repet, nu sunt genul care sa imi fac plinul si sa dispar, I'll prove that. C ya soon
DAMN! Acum ti-am vazut profilul. Tu chiar ESTI Peste! Nascut pe 2 Martie! Well, eu sunt nascut pe 3! Damn, am simtit eu ca e ceva la mijloc. I have a cool feeling about this. See ya soon, pal!
PS: mi-am pus si o poza la profil, so you can add a face to the name :-)
More about me (cu riscul de a ramane singur pe aici dupa ce veti citi astea):
Obsessions: Bret Hart, Superman, Batman, Halloween Movies, Resident Evil game series, Evil Dead Trilogy, DC & Marvel Comics, Stephen King books, Tom Petty & The Heartbreakers (HUGE fan).
I sound weird and I AM weird, and I'm proud of that :-)
Big Sexy
11th September 2005, 21:44
Cine are meciuri cu kevin nash?
Heath Scumm
19th September 2005, 12:08
Nu stiu daca are vreo importanta pentru voi insa anunt oficial ca am primit ban pe www.pwtorrents.net pt. ca nu am reusit sa-mi cresc ratio-ul peste 0,5 in timp util!
Reaper
19th September 2005, 13:07
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar nu esti singurul. Nu mai stiu pe ce forum am vazut, poate chiar pe al lor ca cineva se plangea ca facea download cu 2Mb si upload cu 50kb. In felul asta trebuia sa downloadeze o zi si apoi sa faca upload o saptamana ca sa nu-si ia ban. Mi se pare o prostie sa ceara o limita la ratio; in acest fel cu cat ai conexiune mai buna cu atat astepti mai mult pana sa faci un download.
Big Sexy
19th September 2005, 13:42
nu este adevarat, e buna limita, aveti idee cati nu faceau seed si iti luai tzeapa la 20 ore dupa primul care termina? Toti ieseau imediat si nu mia apucai sa mai iei nimic. Acum poti sa iei saptamani intregi in torrent si in fleul asta cei cu conexiune proasta sunt avantajati. Plus ca poti obtine usor un ratio bun daca ai nevoie. Faci seed la un dvd. Acolo sunt cei cu conexiuni mari si merge brici,poti de asemenea sa iei inca d ela inceput torrent-uri cu multi leecheri in genul raw sau sd
wwe fan
24th January 2006, 16:52
Hy everybody! Ma intrebam daca nu ma poate ajuta cineva cu o revista despre wrestling ...
o revista in care zice cum sa faceti miscarile acelea.
Ma poate ajuta cineva?Platesc daca este nevoie??
Big Sexy
24th January 2006, 19:03
NU exista astfel de reviste dupa stiinta mea, cel mult vorbim despre manuale de wrestling insa banuiesc ca nici alea nu sunt usor de obtinut. In plus, data fiind periculozitatea wrestling-ului nu cred ca e o idee buna sa te apuci fara un profesionist care sa te ghideze.
Reaper
24th January 2006, 20:02
Ah! Ai modificat postul. Chiar vroiam sa dau un quote.
Scria cam asa: "revista aia in care scrie cum sa faceti miscarile alea" si chiar eram curios daca cineva isi va da seama despre ce este vorba. Pe mine, cel putin, m-a uimit. Adica, de obicei, eu sunt cel care foloseste cuvinte ca "ala", "aia" cand nu gasesc cuvintele necesare, dar, pana la urma, cineva intelege si apoi "traduce".
Pentru ca asta (postul) sa aiba vreo legatura cu ala (topicul) trebuie sa spun ca: n-am auzit de aia ("revista in care zice cum sa faceti miscarile acelea").
wwe fan
25th January 2006, 18:45
Chiar Nimeni Nu Ma Poate Juta?.sau Macar Ceva Materiale Despre Wrestlig?.postere Tricouri Si Alte Chestii?
Si Scuzati Greselile De Scriere
Sorry
you
5th February 2006, 19:13
am 4gb wwe,wwe raw,federation of wwe si gala taboosi as dori sami dati si voi ceva wwe:evil:
caremi da WCW Nitro,WrestleFest!
Ninja
6th February 2006, 00:29
1 gigabait di wresling eu il dau cu 350 de mii lei vechi !! daca ti intereseaza vorbim !!
Laurian1903
22nd April 2006, 18:07
Hi, everyone !
In primul rand, imi pare rau ca am lipsit atat de mult de pe site. Mi-am schimbat domiciliul si nu o sa ma lungesc cu detalii despre tambalaul din ultimele luni :-) La noua adresa beneficiez si eu, in sfarsit - Thank God - de internet la 1024, deci am sansa sa recuperez si sa citesc thread-urile ratate pana acum de pe acest GREAT GREAT site :-)
Fiind un obsedat de Bret Hart (as Hitscum, BigSexy and some others may remember :-) m-am dat de ceasul mortii sa pun mana pe dvd-ul lansat de WWE in noiembrie 2005 - Bret Hart - The Best There is... Contine 3 discuri, primul fiind un documentar de peste 120 min, iar celelalte doua includ doar meciuri selectate. Daca sunteti interesati de acest dvd, as uploada cu placere discurile, insa pentru asta as avea nevoie de putin ajutor, si anume sa-mi recomandati un site care-mi permite sa fac share la aceste fisiere si in primul rand sa fac upload la viteaza cat de cat ok, fiind vorba de 3 discuri a cate 8 giga. As putea sa le recomprim cu dvd-shrink, sau sa le fac divx... Moderatorii, please help :help: In cazul in care sunteti interesati, bineinteles.
Sarabatori Fericite tuturor, I'll be back soon this time ;-)
Lau
Heath Scumm
22nd April 2006, 19:35
A fost postat deja in forumul Multimedia si cei interesati l-au downloadat ... a fost postat la o calitate destul de buna din cate tin minte ...
Mai las topicul asta asa putin dupa care il voi uni cu "Schimburi, vanzari, cumparari"
Laurian1903
22nd April 2006, 20:05
Ok then, good to see there still are Hitman fans out there ! ;-)
Daca mai e cineva care a ratat post-ul pus deja de voi, ii trimit copii cu placere, mi-ar fi chiar mai usor asa. Nu-mi trebuie nimic in schimb. Just a valid name and address ;-)
Glumetzul
3rd May 2006, 17:10
Sal! Sunt din ARAD shi sunt fan STING! Doresc achizitionarea de filmulteze cu STING, bineinteles la schimb. Am 11 gale de 3 ore in format AVI, cele mai importante gale p 2005 (No way, Summerslam, No Mercy, Unforgiven, etc) + Wreslemania 2005 (4 ore). Show-urile sunt aduse din SUA shi nu s gasesc in magazinele din Romania. Deasemenea mai am ceva poze shi filmuletze cu Hulk Hogan. Cine detine filme cu STING sau are jocu WCW Nitro ma poate contacta la adresa: elmalasorte@yahoo.com (valabil shi ID)
Dragon-sin
3rd May 2006, 18:43
^ jesus christ! cele mai imp gale pe 2005? i think not!
Ma rog....de ce nu cauti pe acest site materiale cu Sting? e greu...i know...:|
Glumetzul
3rd May 2006, 22:20
BATISTA, ia legatura cu mine k sa t conving! Le am d la comentatorul d p Telesport.
Reaper
3rd May 2006, 22:39
Nu cred ca este cineva pe forum care sa te contrazica in aceasta privinta. Numai ca daca vei cauta in sectinea MultiMedia vei gasi show-urile pe care le ai tu + multe, multe altele.
Iar Cezar Laurentiu Cioc (comentatorul d p Telesport) downloadeaza aceste show-uri gratuit de pe internet si apoi le vinde unor naivi printre care te-ai inclus si tu, pretinzand ca sunt aduse din SUA.
Glumetzul
3rd May 2006, 22:54
Oka, ai dreptate, dar din pacate eu nu am conexiune decat dial-up (acu s baga fibra). C vrei sa fac? Doresc sa iau legatura cu unul care are asha ceva.
thunder_liger
4th May 2006, 00:00
Iar Cezar Laurentiu Cioc (comentatorul d p Telesport) downloadeaza aceste show-uri gratuit de pe internet si apoi le vinde unor naivi printre care te-ai inclus si tu, pretinzand ca sunt aduse din SUA.
in cazul tau,elmalasorte, this is SUA ;) .man,astepta fibra si apoi dicstreaza-te pe forumul asta.n-o sa-ti para rau.
:ciocan: cand aud "Aduse din SUA si nu se gasesc in magazine" imi vine sa vomit
Big Sexy
4th May 2006, 08:17
hehhehe, partea cu nu se gasesc in magazine e adevarata :D, restul :), nu stiu ce sa zic, de ce sa te duci tocmai in sua cand ai net la dispozitie, aaa daca erau dvd-uri originale inteleg insa sunt simple avi-uri, probabil a pastrat si numele releas-ului, kyr sau altele .... hahahahahaaa
clau_goll
24th May 2006, 08:51
cine are sa imi dea si mie DvD`uri cu gale ppv din 2006...in special cu backlash?
LifeHeartLHW
10th July 2006, 12:38
Eu nu vreau nimic dar, va scriu o adresa unde putetzi sa gasitzi chestii WWE :http://www.tuttowrestlingshop.com/ daca vrea cineva sa cumpere sa imi scrie un e-mail la aceasta adresa simonca1234@yahoo.com.
P.S. Site-ul nu este al meu dar in curand sper sa deschimd si eu unu.
clau_goll
11th July 2006, 13:34
hmm..mishto chestii..dar daca sunt pentru play station,eu nu am consola..asa ca.
pentru pc daca ai
LifeHeartLHW
11th July 2006, 15:47
Am facut acest thread pt. ca eu locuiesc in Italia si aici sunt multe chestii pt. Wrestling Fans.Ce urmeaza mai jos sunt pretzurile de VHS si DVD(sunt luate de pe un magazin on-line). Cine este interesat (ce matches sunt?, poze, cat costa in total s.a.m.d) sa scrie in thread sau sa scrie un e-mail la aceasta adresa: simonca1234@yahoo.com.
P.S. Eu nu vreau sa ma imbogatesc de pe vina wrestling-ului dar vreau sa va dau o mana( voi platiti ce vretzi si transportul; de restul ma ocup eu fara bani) stiind ca in Romania sunt putzine chestiile astea.
VHS:
WCW - Best of the 90s - VHS
€ 9,00
VHS Brock Lesnar: Here comes the pain
€ 9,00
VHS Judgment Day 2002
€ 9,00
VHS King of the Ring 2002
€ 9,00
VHS Global Warning Tour 2002
€ 9,00
VHS Unforgiven 2002
€ 9,00
VHS Rebellion 2002
€ 9,00
VHS Armageddon 2002
€ 9,00
VHS No Way Out 2003
€ 9,00
VHS Backlash 2003
€ 9,00
VHS Judgment Day 2003
€ 9,00
VHS Bad Blood 2003
€ 9,00
VHS Unforgiven 2003
€ 9,00
VHS No Mercy 2003
€ 9,00
VHS Survivor Series 2003
€ 9,00
VHS Armageddon 2003
€ 9,00
VHS Royal Rumble 2004
€ 9,00
VHS WrestleMania XX
€ 9,00
VHS Backlash 2004
€ 9,00
VHS No Way Out 2004
€ 9,00
VHS Judgment Day 2004
€ 9,00
VHS Bad Blood 2004
€ 9,00
VHS Vengeance 2004
€ 9,00
VHS SummerSlam 2004
€ 9,00
VHS Unforgiven 2004
€ 9,00
VHS No Mercy 2004
€ 9,00
VHS Great American Bash 2004
€ 9,00
VHS Taboo Tuesday 2004
€ 9,00
DVD:(DVD-urile merg pe computer si sunt mai bune decat alea downladate pentru ca: 1. Se vad mmult mai bine si au si Contzinut Special(exemplu:ala de wrestlemania a cum contzinut special Hall of Famer 2006)
DVD WrestleMania 22 - DVD Triplu
€ 39,00
DVD No Way Out 2005 + 2006
€ 39,00
DVD No Way Out 2006
€ 25,00
DVD Royal Rumble 2005 + 2006
€ 39,00
DVD Royal Rumble 2006
€ 25,00
Cofanetto DVD New Year's Revolution 2005 + 2006
€ 39,00
DVD New Year's Revolution 2006
€ 25,00
DVD Armageddon 2005
€ 25,00
DVD Survivor Series 2005
€ 25,00
DVD Taboo Tuesday 2005
€ 25,00
DVD No Mercy 2005
€ 25,00
DVD Unforgiven 2005
€ 25,00
DVD SummerSlam 2005
€ 25,00
DVD Great American Bash 2005
€ 25,00
DVD Vengeance 2005
€ 25,00
DVD ECW One Night Stand
€ 25,00
DVD Judgment Day 2005
€ 25,00
DVD Backlash 2005
€ 25,00
DVD WrestleMania 21 - DVD Triplo
€ 36,00
DVD No Way Out 2005
€ 25,00
DVD Royal Rumble 2005
€ 25,00
DVD New Year's Revolution 2005
€ 25,00
DVD The History of WrestleMania
€ 25,00
DVD Rey Mysterio 619
€ 15,00
DVD Eddie Guerrero
€ 15,00
DVD Chris Benoit
€ 15,00
DVD Batista
€ 15,00
Atat pana acum o sa scriu si despre tricouri si alte chestii dar mai incolo.
LifeHeartLHW
11th July 2006, 16:27
Am facut acest theread pt. ca eu locuiesc in Italia si aici sunt multe chestii Wrestling Fans. Aici dedesupt am pus niste pretzuri de DVD care sunt mai bune decat alea downloadate pt. ca: 1.Se vede mai bine, 2.Au Contzinut Special(exemplu: ala de wrestlemania are Hall Of Fame 2006).Cine este interesat sa scrie in thread.
P.S. EU NU VREAU SA MA IMBOGATESC DE PE VINA WRESTLING-ULUI DAR VREAU SA AJUT STIIND CA IN ROMANIA NU SE GASESC. VOI PLATITZI NUMAI CE VRETZI SI TRANSPORTUL(PRIN ATLASSIB).
PPV - Vengeance 2006 - Euro 29,00 (IN ARRIVO A INIZIO OTTOBRE)
CONTENUTI: WWE Championship Match: Rob Van Dam vs. Edge - D-Generation X vs. Spirit Squad / Intercontinental Triple Threat Match: Shelton Benjamin vs. Carlito vs. Johnny Nitro - Kurt Angle vs. Randy Orton - Mick Foley vs. Ric Flair - John Cena vs. Sabu / Special Features: TBC
PPV - ECW One Night Stand 2006 & Barely Legal - 2 DVD - Euro 35,00 (IN ARRIVO A INIZIO SETTEMBRE)
CONTENUTI: Questo è uno speciale cofanetto di 2 dvd che contiene ECW One Night Stand 2006 e ECW PPV 1997 Barely Legal. World Championship Match: Rey Mysterio vs. Sabu / WWE Championship Match: John Cena vs. Rob Van Dam - Kurt Angle's Open Challenge - Kurt Angle vs. ? - Mick Foley & Edge vs. Terry Funk & Tommy Dreamer / Barely Legal - ECW World Championship Match: Raven vs. Terry Funk / 3-Way Dance: Stevie Richards vs. Sandman vs. Terry Funk / ECW Grudge Match: Tazz vs. Sabu / ECW World Television Championship Match: Shane Douglas vs. Pitbull #2 / International Six-Man Tag Match: Great Sasuke, Gran Hamada & Masato Yakushiji vs. Taka Michinoku, Terry Boy & Dick Togo - Lance Storm vs. Rob Van Dam / ECW Tag Team Championship Match: The Dudleys vs. The Eliminators
PPV - Judgment Day 2006 - Euro 29,00 (IN ARRIVO A INIZIO AGOSTO)
CONTENUTI: World Heavyweight Championship: JBL vs. Rey Mysterio - Undertaker vs. The Great Khali / King Of The Ring Final: Booker T vs. Bobby Lashley - Mark Henry vs. Kurt Angle / Cruiserweight Championship: Super Crazy vs. Gregory Helms - Melina vs. Jillian Hall - Chris Benoit vs. Finlay / WWE Tag Team Championship: Brian Kendrick & Paul London vs. MNM / Special Features: TBC
PPV - Backlash 2006 - Euro 29,00 (IN ARRIVO A INIZIO LUGLIO)
CONTENUTI: WWE Championship Triple Threat Match: John Cena vs. Edge vs. Triple H - Shawn Michaels & 'GOD' vs. Mr. McMahon & Shane McMahon - Kane vs. Big Show / Intercontinental Championship vs. Money In The Bank - Winner Takes All: Shelton Benjamin vs. Rob Van Dam / Women's Championship: Mickie James vs. Trish Stratus - Ric Flair vs. Umaga -Carlito vs. Chris Masters / Special Features: TBA
PPV - Wrestlemania 22 - 3 DVD - Euro 45,00
CONTENUTI: WWE Championship: John Cena vs. Triple H / World Heavyweight Champion: Kurt Angle vs. Rey Mysterio vs. Randy Orton - Mr. McMahon vs. Shawn Michaels / Hardcore Match: Edge vs. Mick Foley / Money in the Bank Ladder Match: Shelton Benjamin vs. RVD vs. Ric Flair vs. Finlay vs. Matt Hardy vs. ? / Casket Match: Undertaker vs. Mark Henry / United States Champion: Chris Benoit vs. JBL / World Tag Team Championship: Big Show & Kane vs. Chris Masters & Carlito - Boogeyman vs. Booker T / Contenuti speciali: Il dietro le quinte a Wrestlemania 22 - La terza Cerimonia Annuale alla Hall of Fame - e molto di più!
PPV - No Way Out 2006 - Euro 29,00
CONTENUTI: World Heavyweight Championship: Kurt Angle vs. Undertaker / Opportunity for a World Championship Match at WrestleMania 22: Rey Mysterio vs. Randy Orton / United States Championship: Chris Benoit vs. Booker T - Matt Hardy and Mystery Partner vs. MNM - JBL vs. Bobby Lashley / Cruiserweight Championship: Kid Kash vs. Psicosis vs. Super Crazy vs. Nunzio vs. Funaki vs. Paul London vs. Brian Kendrick vs. Scotty Too Hotty vs. Gregory Helms / Special Features: Mark Henry approaches Batista - Booker T & Sharmell talking about their loss - Josh Matthews interviews Kurt Angle
PPV - Royal Rumble 2006 - Euro 29,00
CONTENUTI: Royal Rumble Match: Featuring 15 Superstars from RAW and 15 Superstars from Smackdown! / WWE Championship: Edge vs. John Cena / World Heavyweight Championship: Kurt Angle vs. Mark Henry - The Boogeyman vs. JBL
PPV - New Years Revolution 2006 - Euro 29,00
CONTENUTI: Elimination Chamber Match for the WWE Championship: Kane vs. Kurt Angle vs. John Cena vs. Chris Masters vs. Shawn Michaels vs. Carlito - Big Show vs Triple H / Intercontinental Championship Ric Flair vs. Edge - Gregory Helms vs. Jerry 'The King' Lawler / Womens Championship: Trish Stratus vs. Mickie James / Bra and Panties Gauntlet Match: Ashley vs. Maria vs. Torrie Wilson vs. Victoria vs. Candice Michelle
Royal Rumble 2005 VS
Fare clic qui
- 200m Region free -inglese
€ 14,00
Fare clic qui
Armageddon 2004 VS
Fare clic qui
€ 14,00
Fare clic qui
Survivor Series 2004 VS
Fare clic qui
€ 14,00
Fare clic qui
Taboo Tuesday 2004 VS
Fare clic qui
€ 14,00
Fare clic qui
No Mercy 2004 VS
Fare clic qui
€ 14,00
Fare clic qui
Unforgiven 2004 VS
Fare clic qui
Atat! O sa postez si preturile tricourile si de alte chestii.
clau_goll
11th July 2006, 16:38
vreau si eu sa cumpar dvduri...daca se poate spune pretu in RON:))
LifeHeartLHW
20th July 2006, 14:34
Salut, vreau filmul amatorial THE LOVED ONE. dau tot in schimb. este cu mick foley plsssssssss
therock
18th January 2007, 21:15
Orice produs de pe www.wweshop.com
Pt mai multe detalii lasati mesaj!
thunder_liger
18th January 2007, 21:41
Si care ar fi avantajul sa nu fac io comanda pe wweshop?
Heath Scumm
18th January 2007, 22:49
Baiatu' asta e "afacerist" ... genial baiat! ;)
PSYCHO
18th January 2007, 23:29
Sa inteleg k ia "en-gros" si vinde dupa aia la bucata? :) ... E o treaba buna ... Dar una si mai buna e sa iei tzoale si adidasi de firma de la second si sa le dai cu un pretz de 2-5 ori mai mare la teenagerii emo new metal & stuff ... Sa vedeti cum vindeti o pereche de Vans cu 200 - 300 Ron, dupa ce tu ai dat 70-100 ... In fine, k sa nu o dau in diverse, poate are clienti baiatu asta! Pe mine nu ma pasioneaza accesoriile tangente wrestling-ului, asa k nu sunt un posibil client ...
Big Sexy
19th January 2007, 00:18
Orice produs de pe www.wweshop.com
Pt mai multe detalii lasati mesaj!
te rog da mai multe detalii despre modul in care se poate face comanda, ce comisioane practici si alte elemente cum ar fi modul de plata sau durata de livrare.
Darius
19th January 2007, 00:37
Ãsta nu e cumva Geo?:happy
Big Sexy
19th January 2007, 01:16
lol, gasisem un e-mail in care explica geo cum are el o firma care aduce din america direct de la WWE sau asa ceva.
Geo ala era un distrus si un jegos care profita de pe urma pustimii vanzand material piratat, sper sa nu mai vad astfel de scursuri.
Darius
19th January 2007, 01:56
Trebuie sã mãrturisesc cã mi-a trecut ºi mie prin cap sã fac o comandã pe atunci.:D Recunosc cã eram naiv, nu aveam nici net acasã, nu ºtiam nici cu ce se mãnâncã un forum... ªi nu eram puºti.:D Aveam doar o dorinþã fantasticã de a relua legãtura cu wrestling-ul, lucru care cred cã era suficient sã mã împingã sã fac sacrificii financiare în naivitatea mea. "Noroc" cã mi-am pus net ºi noroc cu google cã am început sã mai gãsesc câte un forum, douã, de pe care, ciudatã chestie, nu mi-a cerut nimeni bani pentru download-ul fãcut.:D
Cât despre adevãrata lui identitate, cred cã ºtim cu toþii cine este, nu trebuie fãcutã publicã.:D
clau_goll
19th January 2007, 09:05
eu am incercat sa i trimit lui geo un mail cand era wrestling pe tvsport...dar nu mi-a raspuns...si apoi cautand pe google....am dat peste acest forum..si am vazut ca pot downloada orice ppv....primul meu ppv vazut a fost wrestlemania 21:)) =)) eu nu luam ppv..doar ma uitam la televizor..insa pe acest forum am inceput sa iau si ppv....fara bani:) ma bucur ca exista:D
Big Sexy
19th January 2007, 09:53
cred cã ºtim cu toþii cine este, nu trebuie fãcutã publicã.:D
hehe, nu sunt dovezi ... dar nu are rost sa redeschidem discutia avand in vedere ca avem banuielile noastre solide.
Heath Scumm
19th January 2007, 15:53
Sa vedeti cum vindeti o pereche de Vans cu 200 - 300 Ron, dupa ce tu ai dat 70-100
Eu am dat 100 pe un brand similar ... Oare mi-am luat teapa? :D ... Chiar se practica preturi din astea la VANS?
PSYCHO
19th January 2007, 21:08
Eu am dat 100 pe un brand similar ... Oare mi-am luat teapa? :D ... Chiar se practica preturi din astea la VANS?
La care te referi? La alea minime sau maxime ... Alea minime se practica, numai k trebuie sa-ti bati capul ... Cu 100 Ron e foarte bine ... Iar la cele maxime, de exemplu cu 250 Ron, poti vinde o pereche luata cu 100 ... Ideea e sa arate k noi ... In magazin gasesti pe la 300 sau mai mult ... Copiii de bani gata, new-metal de o vara, astia sunt target-ul ptr k ii intereseaza foarte mult sa aiba tzoale sau adidasi de firma ...
In fine, hai sa incheiem subiectul k o sa ajungem sa vorbim in final despre industria de papuci in loc de comenzi wwe :D
PSYCHO
8th February 2007, 20:19
Vand monitor CRT marca HP P1110 de 21 inch! Il dau cu 3 milioane! Daca e cineva din Timisoara interesat sa-l cumpere si vrea sa se uite la wrestling pe el, il rog sa ma anunte! :D
vladyoyo
18th February 2007, 20:21
vreau si eu accesorii cu wwe..................daca aveti...........contactatima la nr de tel 0724124850..........sau la id............vlad85_ro@yahoo.com
Heath Scumm
18th February 2007, 21:25
Hahaha! De-acu' stiu pe cine sun cand ma plictisesc! :evil:
Darius
20th February 2007, 16:24
Vand monitor CRT marca HP P1110 de 21 inch! Il dau cu 3 milioane! Daca e cineva din Timisoara interesat sa-l cumpere si vrea sa se uite la wrestling pe el, il rog sa ma anunte! :D
Îl dai cu tot cu show-urile TNA din dotarea hardului, sau care e legãtura cu wrestling-ul aici?:P
A, da. Am uitat. Are un abþibild cu WWE pe el. Fanule, te-am dat de gol. Bãnuiam io cã-þi plac Viscera ºi Boogeyman!:evil: :D
Reaper
20th February 2007, 18:16
Cred ca in pret intra doar monitorul, iar wrestling shows sold separately.
PSYCHO
19th March 2007, 14:18
Eu pun la vanzare monitorul de 21 de inch! Urmeaza k voi sa urmariti wrestling pe el! Ezista o legatura! :D
Si nu stiu la ce abtibilt te referi, Double J! Ultima oara knd ai plecat de la mine pe la 4 dimineatza, erai destul de beat, asa k te iert de data asta! :)
Heath Scumm
12th May 2007, 15:00
Iata ce-am primit de la un prieten ... am primit numai action figure-ul, fara ambalaj ;)
http://www.wrestlingworld.it/Commerciale/ActionFigures/hasbro/bigbossman.jpg
^ Degeaba daca nu ai si ambalajul :))
Sa-l stapanesti sanatos
PS : pare destul de real
r0bby
12th May 2007, 18:05
Arata destul de bine figurina.:D
Cred ca o sa-mi fac cadou de ziua mea cateva figurine :)
@HitScum's Big Boss Man: Are si "pulanu" ?
Heath Scumm
5th June 2007, 12:38
Nope ... Cel care mi l-a dat l-a cumparat dintr-un second hand ... Nici Hacksaw Jim Duggan nu are bata sau steagul ...
LifeHeartLHW
23rd June 2007, 17:17
Vand.
Sony PlayStation Portable
+UMD Spiderman 2 (film)
+UMD Need For Speed Carbon (joc)
(incarcator si adaptator usb inclus)
--------------------------------
150 euro negociabil (250 euro in magazin)
Sony Playstation 2
Jocuri:
Smackdown vs Raw 2007
Smackdown vs Raw 2006
Smackdown vs Raw
True Crime: Streets of LA
GTA III
WRC 4
5 CD cu demo-uri(circa 40)
Memory Stick
------------------------
150 euro negociabil
DVD
New Year's Revolution (cu extras)
History of WrestleMania I-IX
---------------------
15 euro negociabil
Toate destul de bine intretinute. Pentru amanunte scrieti aici sau trimite-ti un PM. Se dau si la bucata...:D
NNeO
13th July 2007, 16:24
Cumpar tricou TNA , Stone Cold (cel nou cu Raised hell) , cu The Rock sau cu HBK
superskill
21st September 2007, 00:04
K deci vand un site sau il dau la cateva persoane sa aibe grija de el pt ca eu nu am timp si e chiar pacat. Puteti pune reclama pe el daca vreti sa scoateti bani iar pt cei care sunt interesati sa cumpere il dau cu 80Roni. Este vb de wrestlingromania.com are in jur de 80-100 de vizite unice pe zi + un forum forum.wrestlingromania.com. Cine vrea sa imi dea un mail la cosmin@acosmin.com .
PSYCHO
21st September 2007, 00:11
Initial credeam ca e alt copil cretin cu vre-un site cretin ... Insa asta mi se pare decent ... Si numele suna bine ... Sper sa-ti gasesti cumparator! :D
Si forum la site-ul ala e inutil, tocmai te afli pe cel mai tare forum de wrestling din Romania! ;)
superskill
21st September 2007, 00:39
eh ms :) sper sa-l vand, chiar nu ma pasioneaza wrestlingul, mi se pare o pierdere de timp
RockBerg
21st September 2007, 01:42
Vinzi un blog pe WordPress ? :D
Pai nu sunt free ?
clau_goll
21st September 2007, 02:16
Vinzi un blog pe WordPress ? :D
Pai nu sunt free ?
Care o fi prostu' sa dea 80 Ron pe acel blog-site.No Offence!!Oricine poate face asta.Oricum apreciez munca ta,a iesit bine Felicitari.
PSYCHO
21st September 2007, 02:57
Ma gandesc ca numele domeniului e important ... Chiar suna bine wrestlingromania.com ... Daca l-ar cumpara cineva, clar nu l-ar lasa sub forma de blog ... Insa repet, suntem pe cel mai tare forum de wrestling aici ... Iar ca site-uri de sport, OLS si s365 sunt cele mai bune din Ro! Sunt curios daca va cumpara cineva numele site-ului propus de tine ... :)
PS: Intrebare: Sa inteleg ca ai si alte site-uri gen golfromania.com sau cricketromania.com? :cry:
PS2: Ca tot suntem pe subiect ... HitScum, cand ziceai ca e gata sectiunea de wrestling pe site? Ar iesi mai ieftin decat sa-i cumparam site-ul la nenea asta nu? :D
RockBerg
21st September 2007, 03:16
Daca l-ar cumpara cineva, clar nu l-ar lasa sub forma de blog ...
Man,fa-ti unul gratuit cu numele PSYCHO.
Nu trebuie sa cumperi domeniul "PSYCHO" sau altceva.
http://wordpress.com/
Nah...asta te costa $15.
PSYCHO
21st September 2007, 03:21
^ Eu ma refer la domeniul ".com" ... Asta e free? :shocked:
Reaper
21st September 2007, 07:39
Nu i se mai pare nimanui ciudat ca cineva care zice:
chiar nu ma pasioneaza wrestlingul
are un domeniu numit WRM?
Can you say: "get rich or die trying"?
PSYCHO, tu mai mergi si pe celalalt forum; ia vezi poate acolo are de vanzare un w365.com :D
r0bby
21st September 2007, 10:05
Oh come on dude,daca era dupa mine iti stergeam threadul imediat.Un domeniu .com e 7$ adica cam 20 ron.Iar tu ceri 80 ron.Daca era un site mai ziceam,asa ca e un simplu blog.....
PSYCHO
21st September 2007, 10:29
Discutia de aici ar putea fi mutat in thread-ul "Wrestling: Schimburi, vanzari, cumparari" :)
gaby1528
21st September 2007, 10:30
domeniile .com daca nu ma insel sa platesc pe luna nu?
r0bby
21st September 2007, 11:58
Pe an.:)
RockBerg
21st September 2007, 12:28
Oh come on dude,daca era dupa mine iti stergeam threadul imediat.
Why do that when you can have fun ?
Poti sa vinzi un blog cand ai reclame pe el si multi vizitatori.Din continutul blog-ului de sus nu vad chiar nimic deosebit.Daca vrea cineva blog-uri la 80 RON sa-mi spuna.Chiar Reaper si-a facut vreo trei recent.BTW Reaper,daca ai pus un articol pe vreunul,let a brotha know,a'ight ?
VAND becgraund imigi... 500 RON negociabil.
http://img530.imageshack.us/img530/6486/bg3mb0ox9.jpg
Reaper
21st September 2007, 12:32
Wanna read what Reaper has to say? ---> reaper.ablog.ro (non-wrestling stuff)
S-ar putea sa ma apuc sa scriu si cate ceva despre indy-uri; momentan astept confirmarea.
r0bby
21st September 2007, 19:21
Reaper,mi-a placut povestea cu prazul:great:
RockBerg
21st September 2007, 19:32
Wanna read what Reaper has to say? ---> reaper.ablog.ro (non-wrestling stuff)
S-ar putea sa ma apuc sa scriu si cate ceva despre indy-uri; momentan astept confirmarea.
Bookmark'd.
Man,you have to say a lot. :D
BTW,check your no. of posts here and mine.
Reaper
21st September 2007, 19:50
Da, stiu: am trecut amandoi de 3K. Presupun ca ma intreci in noaptea asta.
Pentru cei care vor sa ne felicite :D : http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=125676&page=4
Mike^
21st September 2007, 21:58
RockBerg, what do you want to prove? That you're a freak, an obsessed man that has no life and reached 3k posts in a couple of months?
Sorry, what were we talking about? *shrug*
RockBerg
22nd September 2007, 01:32
RockBerg, what do you want to prove? That you're a freak, an obsessed man that has no life and reached 3k posts in a couple of months?
http://i17.tinypic.com/661odb6.gif
PSYCHO
13th October 2011, 13:14
Ca sã fiu ºi eu undeva on-topic, dupã cum spuneam:
Iar pe aceastã cale vreau sã fac un anunþ umanitar! :)) Am o cartelã rãzuibilã de Cosmote, sigilatã, cu 200 minute în Cosmote ºi Romtelecom, 200 sms-uri Cosmote ºi 20 MB trafic pe net! Am gãsit-o în punga de detergent! :)) O dau cu 10 Lei, sã mãnânce ºi gura mea! :)) Ceva doritori? :)
:))
Big Sexy
13th October 2011, 15:11
Fa si legatura cu wrestlingul ca sa fie oke anuntul!
PSYCHO
7th December 2011, 13:31
Vand Samsung GT-S5600V, stare buna, codat Vodafone, camera 3 Mpx, blitz, cablu de date, incarcator, casti, card memorie 4 GB cadou, pret 400 Lei, mai multe informatii aici: http://www.gsmarena.com/samsung_s5600v_blade-2860.php
http://shareimage.ro/images/covyo5wjsobhmv4fck.jpg
http://shareimage.ro/images/fkwhhv66uxgiw2e8wrj.jpg
Leka
12th December 2011, 19:32
vand 4 gb rami ddr 2 https://www.pcgarage.ro/memorii/kingmax/fbga-mars-2gb-ddr2-800mhz/
2 placute 170 lei au garantie 55 de luni luate de pe pcgarage, le dau pentru ca m-am dat pe ddr3 si nu am ce face cu ele.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.