View Full Version : Fratii Negoita actionari la Dinamo?
Aurel.D
24th October 2008, 17:20
Omul de afaceri Ionuþ Negoiþã este aproape de a ajunge actionar la Dinamo! Acesta a declarat cã a avut o discuþie de principiu cu preºedintel CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, pentru a prelua un pachet de acþionar la gruparea din ªtefan cel Mare, iar ºansele ca acest lucru sã se realizeze sunt de 50% - 50%
"Am avut o discuþie de principiu cu domnul Nicolae Badea, iar ºansele de a deveni acþionar la Dinamo sunt 50-50. ªtiu într-o oarecare mãsurã în ce mã bag, dar vreau sã ºtiu cât mai bine. Voi deveni acþionar la Dinamo doar dacã se face o treabã serioasã pentru cã nu vreau sã mã complic degeaba. Vreau sã vãd cu ce se mãnâncã ºi cum funcþioneazã acest sistem.", a declarat Negoiþã, care a adãugat cã nu a apucat sã discute despre intenþia sa cu restul acþionarilor din ªtefan cel Mare.
Ionuþ Negoiþã este în acest moment, alãturi de fratele sãu Robert, ºi sponsor al echipei Dinamo, prin hotelul Rin Grand.
Credeti ca prin venirea lor, cu timpul, va exista mai multa organizare si coerenta in structurile de conducere si la echipa?
I-ati dori pe fratii Negoita ACTIONARI MAJORITARI sau doar de complezenta, cu 10-15%?
leodacin
24th October 2008, 19:34
Inca sunt doar barfe , nimic sigur .
Celso
24th October 2008, 20:31
nu ar fi rau pt Borcea & Co, ii sug astia nitel de bani, apoi ii da afara
Rossi
24th October 2008, 21:00
why not ... dar daca nu pleaca pramatia asta de Turcu , tot degeaba ...
Aurel.D
24th October 2008, 23:40
pai se pare ca Turcu cam este pe craca....mie mi-ar placea sa vina 1-2 actionari majoritari, care aiba un proiect pe termen lung si planuri de perfomanta cu echipa, DAR...ce ne facem cu influenta ministerului, care poate fi daunatoare pentru echipa...
Si dupa cum se stie, in Romania, toti vor castig imediat si daca se poate cat mai mare, asa ca imi este greu sa cred ca niste oameni de afaceri romani sunt gata sa investeasca si sa pregateasca un plan seris pe termen lung...
Rossi
26th October 2008, 01:27
Inca sunt doar barfe , nimic sigur .
se aude ca din iarna ....
leodacin
27th October 2008, 13:34
Actionarii dinamovisti sunt in plin razboi. Vasile Turcu si Cristi Borcea vor sa scape de Nicolae Badea si ameninta ca vor baga clubul in faliment daca nu vor investi toti aceleasi sume de bani.
Nicolae Badea, Florian Walter si Dragos Savulescu nu au mai bagat bani de mai bine de patru luni si tabara formata din Borcea si Turcu doreste sa ia masuri radicale pentru a face ordine la nivelul conducerii.
"Daca eu si Turcu nu mai bagam bani, Dinamo falimenteaza", a afirmat Vasile Turcu, furios de faptul ca a aflat, telefonic, de la Cristi Borcea ca Nicolae Badea investeste la UTA Arad desi la Dinamo nu mai baga nici un ban de aproape patru luni.
Vasile Turcu a mai dezvaluit ca situatia financiara a clubului este extrem de critica. In contul echipei au mai ramas 2 lei si 20 de bani, suma insuficienta pentru plata salariilor si a celorlalte necesitati.
Un alt motiv de suparare al lui Turcu este incercarea lui Nicolae Badea de a ii coopta in randul actionarilor si pe fratii Negoita. "Ce sa caute astia la Dinamo? Sa isi faca imagine? Avem alti dinamovisti pur sange care stau la coada", a rabufnit el.
Onlinesport
Oare se alege praful de club ?
iuli
27th October 2008, 16:24
Nu o sa vina niciodata actionari majoritari. De ce? Pai pentru ca-s prea multi care nu vor sa renunte. Panarama asta de Turcu, dominisoara asta cica baga bani. In mm, cata reclama si-a facut de cand e la Dinamo ar trebui sa le pupe mainile tuturor. Si daca ar veni cineva actionar majoritar, ar trebui sa aibe bani multi. Borcea, Savulescu, Walter nu au, iar nici Badea nu cred ca poate face prea multe.
Trebuie un Tiriac ceva. Da, normal, visez.
Aurel.D
27th October 2008, 16:49
Nu il simpatizez pe Turcu, iar pe Borcea il urasc de-a binelea, insa inclin sa le dau dreptate in ce il priveste pe Badea: ei au stat in fata, au investit, si-au incasat suturile cand echipa nu a mers bine, iar Badea sta ascuns si face pe presedintele. Ceva este putred; si Badea este vinovat pt. lipsa unui management coerent la club. Dupa cum am mai spus, as prefera sa se distruga efectiv acest actionariat, sa se faca un alt Consiliu de administratie cel mai important cu un investitor nou, chiar cu riscul clasarii echipei pe locul 15, dar sa stiu ca exista un plan viabil pe termen lung!
uitati-va la Poli: acum se vad roadele unui antrenor care isi vede de treaba si care a avut parte de incredere tot timpul. Daca Uhrin va ramane la Poli, in cel mult 2 ani, va fi o echipa imbatabila!!
Celso
27th October 2008, 17:33
e doar abureala inainte de alegeri...
din cate stiu Robert Negoita este pe la PSD, cine stie pe unde o candida si vor sa isi faca putina imagine
nu cred o iota
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.