PDA

View Full Version : Votati: The Nosferat vs. Strik3r

Big Sexy
1st July 2004, 13:16
Cu adevarat sunt pus in dificultate. Chiar nu imi pot imagina pe cine sa votez. Ambii au fost la fel de explozivi si plini, plini de surprize. Imi doresc sincer sa vad cat mai lupte de genul asta. SPECTACULOS, ati ridicat destul de mult standardul baieti (ar trebui totusi sa va pastrati pentru PPV)
O sa votez deocamdata impotriva lui Nosferat ca mi se pare prea chaotic pentru gusturile mele. Strik3r afost la egalitate ca spectaculozitate si dedicatie insa a fost mai pe gustul meu.

P.S. Nosferat si Strik3r pot vota deoarece au fost provocati la lupta de catre HitScum (inca nu exista regulamentul atunci). In regulament am specificat ca cel (cei) provocat(i) nu poate vota. De acum incolo se vor respecta regulile de provocare asta a fost o exceptie.

Rey619
1st July 2004, 20:19
mah... nu stiu... eu n-am de gand sa ma votez... ramane la mentalitatea lui stryk3r daca vrea sa voteze sau nu... oricum ma bucur ca va placut meciul... Bafta!!!

Heath Scumm
1st July 2004, 22:43
ambii atzi fost buni.......din toata lupta mia placut cel mai mult THE ANARCHIST....fara indoiala cel mai extrem de acolo :)

stryk3r
2nd July 2004, 22:03
lasa ca ma ocup eu si de el........nu prea curand insa.......am sa stau la panda si am sa astept momentu' potrivit.
e timpu sa mai zic salut ca n-am mai intrat de mult da asta e..........

Big Sexy
3rd July 2004, 10:36
Huhuuu, asa e bine. Sa nu ierti niciodata, poti sa uiti dar s aiti notezi undeva si cand vine momentul potrivit sa-ti deschizi carnetelul si sa ii incarci :evil: .

Rey619
4th July 2004, 19:14
Am luat bataie... nu conteaza... there's always next match... am timp sa si castig... si am timp sa-mi iau revansa si de la stryk3r... dar nu prea curand... astept sa vad cine ia titlul de cruiserweight si sa ma bag sa i-l ciordesc...fiti siguri ca o sa vedeti si chestii mai spectaculoase de la nosferat!!

Big Sexy
6th July 2004, 19:08
Toata lumea sta la panda? Ce-i asta "camper party"? Stiti cat ii urati pe cei care stau la panda la counter sau UT!!!
Hai pe ring sa aratati ca nu e numai gura de voi
Si aici nu ma refer la Striker (are meci oricum) sau la Rey ci la restul. La sfarsitul meciului cu sstriker o sa prezint noua aditie a federatiei si sa vedeti atunci omor :)