PDA

View Full Version : Wrestling pe Sport.ro/MTV

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7

Big Sexy
2nd March 2006, 08:07
La TV Sport se va transmite incepand cu 8 martie (cadou de ziua femeii) TNA Impact. TV Sport-ul vrea sa redenumeasca show-ul asa ca cine are idei sa ma anunte - ceva romanesc sa fie!

Darius
2nd March 2006, 08:41
TNA Impact la TV Sport??????????????????????????????????????
Nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De abia astept!
E treaba sigura? Pentru ca eu nu am vazut nici un promo.

Big Sexy
2nd March 2006, 08:45
o sa le vezi imediat dupa ce le trimit eu azi pana in pranz niste informatii. Primul show deja a fost tras de vreo 2 saptamani.

cutuma
2nd March 2006, 10:00
Adrenalina *oh nu, gore prin masa ..... Curajul *Hardy nu poate sari de-acolo ... NUUU .... Pasiunea *Abyss refuza sa cedeze ... TV Sport prezinta TNA - Simte Impactul!

Big Sexy
2nd March 2006, 10:28
niiiiiiceeeee! :)
mai bagati! Ideea e ca trebuie sa spunem ca e show si nu sa mizam neaparat pe lupta precum K1! De fapt vor sa excluda ideea de lupta brutala din motive stiute.

cutuma
2nd March 2006, 21:10
Un mic comentariu. Promo-urile vor avea un rol foarte important. Daca oamenii vor vedea niste nebuni cum se arunca de pe apron pe ciment, cum un nebun face praf o chitara in capul altuia si cum o duzina de nebuni se ciopartzesc cu cosuri de gunoi s-ar putea sa zica "hmmm, asta-i nou!" si exista toate premisele sa urmareasca programul.

liger .. dementiala analogia cu erdeesh :D

Th3 Gam3 HHH
6th March 2006, 20:55
Ca o parere personala : nu cred ca TNA -ul de maine va avea un mare "impact" asupra telespectatorilor , fiindca a fost pus destul de prost ! Sa presupunem ca mai intai oamenii sunt in fata micului ecran , apoi , ora 22 vine ... la ce se vor uita ei la ora aceea ? Cei mai multi vor fi cu ochii pe returul "celui mare meci al secolului " (dupa unii ) , partea feminina nu prea se uita la "asa ceva" (wrestling_) ,preferand o telenovela ,altceva oricum , baza ramanand copii , presupunand ca acestia au cablu,televizor (in plus fata de cel care e pe meci ) , acordul parintilor ... si in plus ca promourile au cam lipsit , ori nu prea le-am vazut eu ( doar unu ) ... una peste alta primul Impact nu prea va avea audienta, in caz ca TvSport asta vrea !!

Big Sexy
6th March 2006, 21:18
Eu o sa trag maine un interviu pe video de vreo 30 minute la TV Sport in care o sa prezint wrestlingul asa cum il vad eu (Batista, Hitscum - eat your hearth out). Tineti-mi pumnii sa nu par stupid :D

Heath Scumm
7th March 2006, 11:04
Sunt de acord cu HHH. ... primul Impact! va avea o audienta de 2 bani, mai ales ca daca n-as fi intrat pe acest forum n-as fi stiut niciodata ca TV Sport transmite wrestling ... cum se poate sa nu dai cu cel putin o luna inainte promo-uri si tot ce trebuie ca sa stim si noi?

Cat despre interviul lui Gabi ... va fi televizat? Daca da, cand si cum?

P.S. : Daca vei spune ca WWE sunt cea mai tare federatie din lume, o sa pari stupid oricat te-ai stradui tu sa afisezi o alta imagine :evil: :P ...

thunder_liger
7th March 2006, 11:17
eu stiam ca o sa dea pe tv sport.
baietii nu au bagat promo tare pt vor da wrestling o buna bucata de vreme si oricum o sa obisnuiasca telespectatorii .nu cred ca e foarte importanta audienta primului impact :) urmatoarele conteaza mai mult.;)

Heath Scumm
7th March 2006, 12:24
Cand au bagat acest promo ca eu ma uit destul de des si chiar n-am vazut nimic! Cum arata acest promo?

In programul TV scrie asa :

19:00 - Handbal Masculin, Champions League
20:30 - Om la Om, cu Florin Calinescu
21:30 - Stirile TV Sport
22:00 - Wrestling
23:00 - Poker
23:55 - Sexy Sport Clips
00:00 - Stirile TV Sport

Ah...si ar mai fi acest articol de pe site-ul TV Sport :

WRESTLING: TOTAL IMPACT
Noua revelatie a wrestlingului mondial: Total Nonstop Action (TNA)!
Spectacol total de reglari de conturi, ambitii, determinare, infruntari nemaivazute si atletism dus la limita. TNA, noua imagine a prowrestlingului.
Meciuri desfasurate intr-un ring cu 6 colturi, lupte hardcore cu scari, tomberoane metalice, mese in flacari sau cu sarma ghimpata precum si meciuri incredibile cu atleti ce folosesc corzile ringului in moduri de negandit dau o savoare inconfundabila actiunii din ringul de impact.

ProWrestling-ul, cel mai gustat spectacol de peste ocean si o parte importanta a culturii americane, isi face debutul fulminant la TV Sport.

Multe nume celebre ale wrestlingului mondial si-au facut deja aparitia in TNA: Hulk Hogan, Macho Man „Randy Savage”, Kevin Nash „Big Sexy” si mai ales Jeff Jarret, actualul campion TNA. Superstaruri ce au luptat in WWF/E, WCW si alte federatii de renume pot fi vazuti infruntandu-se in celebrul ring cu 6 colturi ce a captivat intreaga lume.

Marti la 22:00 - TOTAL IMPACT.

^Sunt mentionate actualele staruri TNA pe langa acele fosile? Nu! AJ Styles, Abyss, Samoa Joe trebuie mentionati neaparat pentru ca publicul o sa astepte sa-l vada pe Hogan si cand o sa-si dea seama ca asta a aparut doar o data de cand s-a infiintat federatia si atunci doar intr-un soi de angle va fi o dezamagire totala ... Publicul trebuie sa stie ca pe langa "veterani", in TNA exista o multime de luptatori noi care revolutioneaza pro-wrestlingul in fiecare moment!

Revenind la subiect ... Sincer, asta nu mi se pare o promovare adecvata pentru un nou program TV! Promo-urile trebuiau sa curga de acum o luna, nu sa stau eu sa-l tot intreb pe Gabi cand si cum ... right?

Big Sexy
7th March 2006, 12:55
continutul promo-ului afisat e ok!

uite textul meu original (ce e ciudat e ca ne-am gandit amandoi la aceleasi 3 staruri):

Prowrestling-ul, cel mia gustat spectacol de peste ocean si o parte importanta a culturii americane, isi face debutul fulminant la TV Sport cu TNA iMPACT.
Spectacolul total de reglari de conturi, ambitii, determinare, infruntari nemaivazute si atletism adus la limita este doar o parte a ceea ce este cunoscut in lume ca TNA, noua imagine a prowrestlingului.
Meciuri desfasurate intr-un ring cu 6 colturi, lupte hardcore cu scari, tomberoane metalice, mese in flacari sau cu sarma ghimpata precum si meciuri incredibile cu atleti ce folosesc corzile ringului in moduri de negandit dau o savoare inconfundabila actiunii din ringul de iMPACT. Multe nume celebre ale wrestlingului mondial si-au facut deja aparitia si aici i-as aminti doar pe Hulk Hogan, Macho Man „Randy Savage”, Kevin Nash „Big Sexy” si mai ales Jeff Jarret, actualul campion TNA. Superstaruri ce au luptat in WWF/E, WCW si alte federatii de renume pot fi vazuti infruntandu-se in celebrul ring cu 6 colturi ce a captivat intreaga lume. Alaturi de ei se ridica generatia incredibila de noi atleti din care ii amintesc doar pe A.J. Styles, Samoa Joe sau Abyss, atleti ce au aratat ca wrestlingul poate fi si mai intens, si mai spectaculos si mai nebun!

Noua revelatie a wrestlingului mondial, Total Nonstop Action, se va transmite incepand cu data de ... la TV Sport ...

Gabriel Guguianu

Salturi de pe corzi, infruntari cu cate 12 oameni simultan in ring sau incredibilele meciuri din divizia X unde cei mai alesi atleti din lume se lupta in meciuri unde asisti la cele mai spectaculoase manevre posibile in wrestling = TNA = noua imagine a prowrestlingului – probabil ca se poate introduce cumva si asta.

thunder_liger
7th March 2006, 12:56
cea mai tare...si mai ales jeff jarret..de parca-ar fi cine stie ce atlet/wrestler nemaipomenit ..i'm laughing my ass out of this
jeff e important pt ca el si tacsu own tna..that's it. in zilele lui de glorie ( a se citi wwf) nu era mai breaz decat doink,tatanka,luger..

Th3 Gam3 HHH
8th March 2006, 08:17
TNA! TNA! TNA! ---> deci mi-a placut Ronaldinho ,ahh , AJ Styles vroiam sa zic , parca a mai fost si " gunoierul "ala de Raven , ca nu stiu de ce arunca cu "pubelele" prin spate p-acolo ! O intrebare : pa` unde a fost Samoa Joe , ca nu-l vazui muica ! Ce-o facut si asta ? In rest s-o tina tot asa Gabi , adica asa cum altcumva ?!

Heath Scumm
8th March 2006, 13:18
Comentariul a fost foarte bun ... doar ca l-ai confundat la un moment dat pe Rhino cu Raven spunand ca Rhino a fost cel ce a pierdut in Canada ... ma rog, banuiesc ca pentru tine toti luptatorii Hardcore sunt la fel :D ...

Chiar mi-a placut show-ul, mai ales ca TV SPORT transmite show-uri relativ noi (adica toate cele difuizate pe Spike TV) despre care pot spune ca nu le-am prea vazut! Sa speram ca aceasta colaborare dintre TV Sport si TNA va fi una de durata ...

Nota pentru comentariul din prima seara de WWE la TeleSport a lui Cezar Laurentiu Cioc = 1,5 din 10
Nota pentru comentariul din prima seara de TNA la TV Sport a lui Gabi Guguianu = 6,5 din 10

Inca mai trebuie sa mai inveti numele unor manevre insa oricum publicul nu le intelege asa ca asta nu-i motiv de ingrijorare ... motivul pentru care ti-am dat o nota asa "mica" a fost acela ca ai nevoie fie de un comentator play by play fie de un colour commentator pentru ca astfel comentariul ar fi ceva mai vivace ... chiar mi-a placut ultima seara de comentariu de pe EuroSport in care Teo ti-a lasat tie exclusiv comentatul luptelor iar el facea glumite! Acela a fost un comentariu de nota 8,5 in opinia mea ...

P.S. : A vazut cineva bucata de show taiata de Spike TV in care Team 3D ataca WWE cu al lor "Trademark this!" ?? Am vazut-o pe net si am postat-o si in Multimedia insa nu stiu daca linkul mai e activ ... o sa-l caut si-l postez aici!
http://www.visuex.com/oww/viewtopic.php?t=654 <--- nu stiu daca videoclipul mai e activ insa acesta e thread-ul de discutie!

Th3 Gam3 HHH
8th March 2006, 23:16
Da... deci Gabi l-a incurcat pe Rhino cu Raven , la Eurosport , si pe Raven cu Rhino la TvSport :D ! In rest comentariul mi-a placut , iar pt un inceput solo a fost destul de bine ! Am apucat sa-i inregistrez prestatia , insa nu si interviul ( mentionez ca RENEL –credit Reaper- a oprit curentu` de la 20 la 22 fara 5 minute ). Un colour commentator ar fi bine venit.

Si-acum cateva intrebari : - poate sa-mi explice si mie cineva ce-i cu acea obsesiva si repetitiva “premiera” de la TvSport ?:headbang: Mai toate meciurile (fotbal/...) au afisate “premiera” , iar aseara la TNA nu s-a facut nici o exceptie ! Deci premiera unde ? Ca in Romania a mai fost TNA ( stiti si voi unde !). Premiera TvSport ? Poate ca da ! dar, sunt anumite meciuri (fotbal...) care au mai fost de o mie de ori pe acelasi program , si tot premiera e !!! Si ca sa fiu sigur am luat si dictionarul in brate ,si am gasit ca premiera = prima reprezentare a unei piese de teatru ,a unui film , a unei opere ....... Deci ... ( ma gandesc ca este o “pacalire “ , pe care i-o face TvSport romanului nu prea ... si o ofensa adusa altora ) ...
-revenind la Impact ; am vazut si Impactul urmator si am observat ca nu apar campionii NWA tag team ! Presupun ca erau The Naturals , dar tot nu inteleg de ce nu au aparut ! De ce nu-si arata TNA campionii pe echipe ( in primele 2 show-uri pe Spike TV ) ???
-a treia si cred ca ultima intrebare , care e mai mult adresata lui Gabi : am vazut in program ca saptamana aviiatoare , mai precis marti va fi fotbal de la 21:45 ( pt cunoscatori Cupa Angliei ) , deci cand va fi pus urmatorul Impact ?

Un PS mai mare : de cateva zile incoace m-am apucat serios de TNA , si am inceput cu Victory Road ! Ba timpul ,ba WWE au fost potrivnice vizionarii de TNA ! Acum, dupa doar un PPV integral vizionat , nu stiu cum sa-mi fac timp sa mai vad altul ! In plus , nu stiu cum voi mai putea reveni sa vizionez WWE dupa ce am vazut TNA ! TNA “lucreaza” la o alta viteza fata de WWE , si cum are bine are ca semnatura Reaper : TNA – More Action , Less Talk ! Chiar ii invidiez oarecum , pe cei care au vazut TNA ieri pt prima oara ! Am inteles ca lui Cezar (LC) nu-i place TNA :o: ! Pai atunci inseamna ca nu-i place wrestlingul ! “Noua revelatie a wrestlingului mondial, Total Nonstop Action “, sunt spusele lui Gabi , un mare “degustator” de WWE , un om ale carui cuvinte nu sunt doar aruncate asa ca sa-i placa telespectatorului (desi unele sunt obligatoriu aruncate , altfel nu s-ar mai uita lumea , ca doar e fake _DAAH) !Sunt sigur ca este un om care si-a indeplinit unul din vise , acela de a face ceva ( care sa si reuseasca ) pt a populariza wrestlingul in Romania !Felicitari omule !:ok:

Big Sexy
8th March 2006, 23:35
Multumesc mult de tot pentru consideratii. Pentru comentariu eu mi-am dat 6/10. Stiu ca se poate mult mai bine si o sa ma straduiesc mai tare data viitoare. Sunt in continuare de parere ca sunt aproape de a-mi indeplini visul de a face wrestlingul cunoscut in Romania. Reactia vostra incurajatoare si ingaduitoare ma face sa merg mai departe cu placere.

Reaper
8th March 2006, 23:48
Rotite multe si minunate se invart in capul meu ce fusese pustiu pana de curand. As dori sa graiesc urmatoarea rugaminte: exista cineva care poate inregistra show-ul cu un TV Tuner si apoi sa-l uploadeze pe undeva? Astfel s-ar putea bucura si unele persoane mai dezavantajate (a se citi numele celui care a postat acest mesaj) care nu am acces la TV Sport (ma rog, nu au acces la TV - de aici reiese restul.)
Multumiri eterne.

Heath Scumm
9th March 2006, 13:36
^ Dude! De ce ai vrea Impactul romanesc comentat de Gabi Guguianu cand il ai pe cel original comentat de Mike Teenay?

thunder_liger
9th March 2006, 14:10
poate nu stie engleza ..:happy :evil:

Reaper
9th March 2006, 14:57
Pentru ca n-am vazut nici un Impact comentat de Gabi si ma oftic, ca vreau si eu sa vad.
AAAAUUUUUUAAAAAA!!! Vreau un Impact!! UUUUUAAAA!!! UUUUAAAAA!!! :headbang: :headbang:

Th3 Gam3 HHH
9th March 2006, 22:49
^ Am tras eu 4 Impacturi de la Eurosport cu Gabi si Teo , + asta care a fost acum ! Bineinteles ca nu-l pot uploada pe net , cel mai bine fiind sa ne intalnim in vreun fel si sa ti le dau !

Darius
16th March 2006, 17:38
Pe ce perioada va transmite TV Sport gale de Impact?

Big Sexy
16th March 2006, 19:01
Pe o perioada de 1-2 ani sau, in functie de audiente, se poate permanentiza. Saptamana vitoare nu vor transmite din nou TNA din cauza unui alt direct. Sper ca se va intra in normalitate la un moment dat cu un show pe saptamana.

Th3 Gam3 HHH
16th March 2006, 22:52
Au aparut primele audiente la primul Impact ? Ei , nu-i asa ca-s mici ?

Darius
17th March 2006, 00:52
@Big Sexy - dar de ce nu transmit gala de Impact dupa meciurile difuzate in direct?...chiar daca e mai tarziu...nu conteaza; Wrestling sa fie, nu?
Ma bucura faptul ca se va transmite pe o perioada asa mare (1-2 ani); si sunt convins ca va avea si audienta necesara pentru a se continua cu TNA si pe mai departe; ma asteptam initial ca acum sa fie doar niste tatonari, ca sa vada cum va prinde.
M-a bucurat mult faptul ca l-am revazut pe Kevin Nash; de-ar reveni si el in TNA...

Heath Scumm
18th March 2006, 16:55
Te rog nu mai spune "gale de wrestling" ... poti sa le spui emisiuni, show-uri ... chiar si episoade ... insa in mod sigur nu sunt gale!

Heath Scumm
30th March 2006, 12:13
Nu stiu daca e o idee extraordinara ca TV Sport sa transmita pro-wrestling exact in aceeasi zi si la aceeasi ora cu Champions League-ul ... Adica, nici macar eu nu ma pot uita in liniste la show fara sa ma frece frate-miu la cap din 5 in 5 minute sa vada care-i scorul! :(

Heath Scumm
30th March 2006, 13:51
Un comentariu de la un fan al wrestlingului care s-a uitat aseara la TNA ... poate ca Gabi se va amuza :

Bogdan: am vazut tna aseara...
HitScum: ti-a placut comentariul?
Bogdan: nu prtea....
HitScum: e cam agitat? sau ce?
Bogdan: k adik de ce nu'si baga p*#a si nu baga klumea....
Bogdan: se agita de la terminologia de specialitate...
Bogdan: ca sa zic asa....
HitScum: si cum ar trebui sa bage
HitScum: ?
Bogdan: se abtine vroiam sa zic...
Bogdan: adik sa le spuna pe nume etc...sa spuna tot ce stie...sa verse acolo...
Bogdan: cred k cine se uita are si pretentia k stie astea...
Bogdan: asa k na..
Bogdan: publicu adik e mai mult decat avizat...
HitScum: eh...se mai uita si copii care nu prea stiu
Bogdan: de-abia a zis un vertical suplex sau ceva de genu...in juma de ora de transmisie...cat am vazut io...si hurakarara
Bogdan: atat
Bogdan: rest...proiectari..si detalii anatomice pe care nu le-am inteles...
Bogdan: "asta i-a afectat coloana"
HitScum: detalii anatomice ... LOL
Bogdan: "pune presiune asupra gatului"
Bogdan: etc...
HitScum: o sa-i prezint sugestiile tale
Bogdan: adik so what...vad si io asta...
Bogdan: zi frate k incearca o victorie prin submision..adik adversarul sa....etc
Bogdan: eh..
Bogdan: nu-i zi pe tonu asta..
Bogdan: k nu e frumos sa critici...
Bogdan: cel care critica nu poate sa faca...
HitScum: de ce? poate ca merita criticat
Bogdan: asa k na...
Bogdan: bine in fine...
Bogdan: sunt mai multe chestii
Bogdan: dar mai vb noi...
HitScum: numai din critici pot aparea chestii pozitive

Sper ca Gabi nu s-a suparat ca a fost "criticat" ... :P ... Concluzia : "Spune dom'le tot ce stii! Varsa tot acolo!"

cutuma
30th March 2006, 14:00
Gabi nu cred ca prea are de ales. Cand wrestlingul in Romania va avea suficienti fani poate va fi loc si de intrat in amanunte.

Big Sexy
30th March 2006, 15:15
din pacate Mihai are dreptate, insa in privinta manevrelor nu sunt de acord, in doua ore am prezentat de minim 50 ori denumirea manevrelor. Daca a inregistrat cineva show-ul si chiar are chef sa le numere sa o faca. EU ma bucur enorm ca Bogdan a simtit asa fiindca inseamna ca eu i-am introdus denumirea manevrelor in subconstient si el a sesizat doar manevrele pe care nu le cunoaste foarte bine :)!!! Daca o sa fiu prea tehnic multi vor renunta sa mai urmareasca show-ul

Ma repet, eu nu comentez pentru voi ca voi va duceti pe pwt si luati show-urile cu un comentariu de 20 ori mai bun si mai avizat decat al meu. Eu comentez pentru cei care pot deveni fani! Sper sa vina cat mai curand ziua cand voi comenta pentru un numeros public avizat!

Am retinut din recomandarile lui si ale altora totusi ca nu e extrem de cursiv la nivel micro - eu am tot timpul ezitari fiindca presiunea e mai mica cand inregistrezi un show si imi iau un pic de timp liber sa analizez. Cand o sa intru live totul o sa fie mai cursiv, mai ales daca o sa am si un partener de comentariu sa apuc sa rasuflu. Pe mina ma doare si acum in gat, de ieri, de cand am tot zbierat!

Cea mai tare faza a fost ca a venit la inregistrare Bebe Cotimanis si ne-a vazut inregistrand:
http://www.lacrimideiubire.ro/photos/thumb_cotimanis.jpg
A zis "Aaaa, nu suport wrestlingul! Macar actorii sunt cinstiti" si se referea la luptatorii din wrestling si la actorii de teatru :)

p.s. ar mai fi de adaugat ca si martea si miercurea viitoare va fi TNA. inca o repriza de zbierat din toti rarunchii
Sa nu uit, vreau sa ii multumesc amicului meu Andrei care mi-a recomandat sa mananc ciocolata inainte de show sa fiu surescitat! Functioneaza!

Darius
30th March 2006, 17:23
Cea mai tare faza a fost ca a venit la inregistrare Bebe Cotimanis si ne-a vazut inregistrand:
http://www.lacrimideiubire.ro/photos/thumb_cotimanis.jpg
A zis "Aaaa, nu suport wrestlingul! Macar actorii sunt cinstiti" si se referea la luptatorii din wrestling si la actorii de teatru :)

Varlaame...Varlaame...:) :) :) :) :)

Th3 Gam3 HHH
30th March 2006, 20:43
^Mie mi-a placut comentariul lui Gabi ! Din pacate nu i-am mai inregistrat "prestatia" . A fost un maraton pt el , cred .La un moment dat a si zis ca ia o pauza de cateva secunde .. si a luat . Pacat totusi ca este pus in fata unei concurente mult prea mari : Champions League ! Pai nici nu mai trebuie sa ma sfortez sa aflu cand este Champions League , pt ca daca e Impact la TvSport , este si Champions League la ProTv ! Mult succes in continuare, comentariul se imbunatateste pe zi ce trece !

Th3 Gam3 HHH
11th April 2006, 22:46
@ "Oricine care stie" : care-i faza cu trecerea pe alb-negru atunci cand este sange in TNA ( la TvSport evident ) , si in plus , ce-s cu acele intreruperi cand cineva este lovit cu ceva (gen scaun , un low-blow chiar, kendo stick sau ....) ??????????

Heath Scumm
11th April 2006, 22:52
E modalitatea de a cenzura a celor de la Spike TV ... Orice canal de televiziune are in functie de zona de acoperire un grad de risc acceptat de catre echivalentul CNA-ului de la americani ... am mai spus asta si in alte thread-uri ...

RAW si SmackDown sunt produse family friendly in care nu prea exista sange iar injuraturile sunt cenzurate ... acelasi lucru se incearca si aici dar e mai greu cu TNA-ul pentru ca el a fost conceput initial ca fiind adresat adultilor ... acum e mai greu sa-l faci un program family friendly!

Th3 Gam3 HHH
11th April 2006, 23:24
^ Credeam ca e politica celor de la TvSport ! Pt ca eu am vazut cateva Tna-uri pe Spike si nu am vazut asa ceva , cel putin aia cu intreruptu nu e !

Heath Scumm
11th April 2006, 23:37
Stii tu, cand e alb negru sangele nu mai e rosu :evil: ... oricum, chestia asta e sigur editata de la ei, ma indoiesc ca TV Sport face asa ceva!

Big Sexy
12th April 2006, 00:19
TV Sport nu editeaza, asa vin casetele. SI pe mine m-a socat la inceput dar asta e!

clau_goll
28th April 2006, 10:59
salutare...pot sa va intereb ceva??? DE CE PE TELESPORT NUMAI E WREsTLING?? A MURIT DE FOAME?? =)) ..SI PE TV SPORT DE CE SE DAU RELUARI?

eu sunt din strehaia..un mic orasel...dar de aicea sunt vreo 10-20 copii maxim....vreo 5 pr deai mei..care sunt morti dupa wrestling..eu cred ca puteti realiza ceva cu fanii din romania ;)

Th3 Gam3 HHH
28th April 2006, 15:41
Because "Stone Cold" Steve Austin said so !:)
Cred ca pe Telesport nu mai este wrestling pt ca nu are cine sa investeasca bani , cel putin asa stiam , ca numai CLC investeste , si bineinteles "grupul celor care cumpara wrestling de la CLC " ... iar pe TvSport , oare cati si-au dat seama ca sunt reluari !? Tu ,eu si inca cativa .. poate 100 ,1000 sau 10000 cine stie !? Bine ca in sfarsit se termina Champions League .. mai respira si Gabi usurat ! :)

Darius
19th May 2006, 23:12
In ceea ce priveste televiziunile, nu stiam ca este posibil ca doua televiziuni sa transmita fiecare in parte show-uri din aceeasi federatie de wrestling...ma refer la Eurosport si la TV Sport...ma gandeam ca exista un contract de exclusivitate; in alta ordine de idei, eu sunt de parere ca wrestling-ul a luat ceva amploare la noi in tara...as fi curios sa aflu rating-ul pe care il inregistreaza TV Sport...sper sa fie suficient de mare incat sa il convinga pe d-l Sarbu sau pe d-l Calinescu sa prelungeasca difuzarea de show-uri TNA Impact.

Big Sexy
20th May 2006, 09:39
NU se pune problema asa. Am discutat indelung cu directorul TV Sport si Wrestlingul se va transmite mult timp de acum incolo. Totul e sa gasim calea cea mai buna de a aevita intermitentele generate de show-uri in direct.

In alta ordine de idei ratingul nu este nici un secret si variaza de la 0,6 puncte la 1.2 puncte All Urban ceea ce echivaleaza cu 800.000 - 200.000 de oameni care privesc show-ul. Un punct de rating are un echivalent de 140.000 de oameni.

clau_goll
23rd May 2006, 12:06
eu cred ca in romania privesc 200.000 oameni wrestling
de la mine din orash sunt vreo 50 care le plac wrestling..chiar daca e un orash mic

Big Sexy
23rd May 2006, 12:59
de la 50 de oameni pana la 200.000 e o cale extrem de lunga. E bine de retinut ca multi dintre cei care privesc show-ul nu o fac de la cap la coada si nici nu sunt telespectatori fideli.

clau_goll
23rd May 2006, 13:25
pai eu ziceam de la mine din orash..50..doar la mine e un oras mititel
crek de aci de la mine decat vreo 5 privesc wrestling cu fidelitate..ailalti..

vedeti ca este wrestling "bushido" pe SPORT KLUB RO La ora 22.00 martea

clau_goll
29th May 2006, 22:44
k...dar maine e wrestling pe telesport?

Big Sexy
30th May 2006, 08:10
NU, nu o sa se transmita maine, sincer nu stiu cand se va mai transmite!
http://www.tvsport.ro/program/
aici poti verifica si singur.

cutuma
1st June 2006, 15:16
Domnului Gabi, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Marele Sexos, Decret ii doreste ca toata recolta din Heroes 5 sa fie distrusa de inundatii iar trupele sale sa fie racolate de catre adversari. De asemenea astept ca Sebastian Bodu de la ANAF sa verifice modul in care lucratorii din mina sunt platiti la negru cat si banii negri folositi la lucrarea de consolidare a castelului. :D

Asta pentru ca nu mi-a raspuns pe YM legat de acest aspect :

Marti 06-06-2006
07.15 Fotbal amical: Brazilia vs Noua Zeelanda
09.00 STIRILE TV Sport
09.30 OM LA OM cu Florin Calinescu
11.15 Volei Feminin, Play-Off Calificare C.E: Romania vs Croatia
12.15 Volei Feminin, Play-Off Calificare C.E: Romania vs Bosnia Hertegovina
13.10 FIBA - Baschet Magazin
14.15 Fotbal amical: Anglia vs Jamaica
16.30 C.E. Tineret, TINERI IN LUPTA - FINALA
18.30 STIRILE TV Sport
19.00 Gillette World Cup Magazin (ep. 4, 5, 6)
20.30 OM LA OM cu Florin Calinescu
21.30 STIRILE TV Sport
22.00 Wrestling TOTAL IMPACT (PREMIERA TV SPORT)
23.00 Poker FACETI JOCURILE (PREMIERA TV SPORT)
23.55 Sexy Sport Clips
00.00 STIRILE TV Sport
00.35 Sexy Sport Clips
00.40 Nopti albe la TV Sport

Big Sexy
1st June 2006, 16:25
daca va uitati cu atentie la data o sa sesizati ca noua serie de wrestling de difuzeaza incepand cu 6.6.6.
Io zic ca asta e un semn! NU neaparat de bun augur, asa ca va rog pe toti sa imi tirmiteti plicuri cu bani, multi bani, pe adresa mea sa il putem difuza in continuare. Si sa trimiteti din nou bani sa ma pot duce la wrestlemania in america si sa ma intorc sa va povestesc cum a fost.

parerea mea!

clau_goll
1st June 2006, 17:13
:))) poftim...sa iti dam bani tie sa te duci la wrestlemania???
pai eu ma vazut o reclama in care spunea : total inpact revine la tv sport

ripley
2nd June 2006, 14:20
eu unu decat sa ma uit pe tvsport mai bine downloadez si ma uit la calculator, nu stiu de ce dar sunt invatat cu comentariul american ... fie el si asa cum o fi!!!

Darius
2nd June 2006, 15:05
Asa cum a mai spus Big Sexy, comentariul sau se adreseaza celor care momentan nu au wrestling-ul ca pasiune, ci celor care, urmarind TNA Impact la TV Sport, ar putea deveni fani...si se pare ca totul merge bine, audientele sunt bune, asa ca "La mai mare!".
Sunt convins ca dintre cei care s-au uitat pentru prima oara la un show de wrestling la TV Sport (a se intelege: prima gala vazuta in viata lor a fost una dintre cele difuzate de catre TV Sport si comentate de Big Sexy), s-au format si cativa fani; am aceasta convingere si sunt de parere ca in cadrul comentariului ar trebui mentionata urmatoarea adresa de web: http://www.onlinesport.ro/forum/forumdisplay.php?f=93 , in scopul de a le aprofunda noua pasiune...

Big Sexy
2nd June 2006, 15:18
hahah, reclama costa, insa adresa de mail pe care scriu destui fani imi permite sa triez pe cei care ar trebui sa ajunga aici si cei care ar trebui sa ajunga in alta parte numai aici nu. Asta daca nu vreti sa se umple forumul de pusti care scriu chestii de genul TNA e cel mai tare, Go Cena, bocarti e negru!!!
Forumul asta nu e pentru toata lumea ci pentru cei care au ceva de spus. Suntem elitisti si cui nu-i convine sa nu intre pe aici, asta e. Sunt sigur ca exista altenative in romania pentru cei care vor sa posteze doar de dragul de a scrie pe net!

O alternativa o gasiti chiar aici unde sunt discutii "light":
http://www.telesport.ro/www/index.html/forum?categoryID=2

@ripley
te inteleg complet, sunt departe de tot de nivelul profesionist pe care il abordeaza cei doi comentatori americani, in special Mike Tenay. Evident ca imi doresc sa ajung acolo si de aia am inceput sa imi petrec ceva mai mult timp cautand pe net informatii despre wrestling in general si chiar imi imbunatatesc dictia si mi-o controlez pe cat de mult se poate. Am doar 15 show-uri comentate pana in acest moment.

AxinTe
2nd June 2006, 16:12
@ BigSexy..

showurile din TNA care vor fii la tv sunt noi sau tot aceleasi care erau si inainte?

Big Sexy
2nd June 2006, 16:16
haha, tu nu citesti ce scriu? hahaha am zis deja ca am tras show-uri noi. peste 2 saptamani mai trag inca 2 show-uri noi, vreau sa avem tot timpul 2 show-uri de rezerva.
De data asta debuteaza si Decret de pe forum adica Mihai Brasoveanu!

Dragon-sin
2nd June 2006, 18:10
^Iti urez cea mai mare bafta Mihai aka Decret!

Iar despre celalalt forum...LMAO!! chiar m'am convins ca elita wrestling'ului in Romania suntem noi (de pe acest forum).

''Cu multa placere as dori sa va prezint o fila din istoria wrestlingului!(mama,ce bine suna asta)
'initial, prin anii 60 erau foarte multe federatii ... s-au format apoi 2 majore WWF si NWA ... NWA s-a rupt in 2 si anume WCW si ECW .... WCW avea sa rivalizeze cu WWF pe acelasi tip de produs(wrestling telenovela) iar ECW au scos pe piata wrestlingul Hardcore(cu arme si multa violenta, adresat adultilor)
WCW a intrat in anii 90 intr-o lupta dura cu WWF iar cele 2 federatii au inceput sa fure luptatori valorosi din ECW
ECW condusi de Paul heyman a ramas in curand fara prea multa sustinere iar WWF i-a cumparat dupa ceva timp...pana la urma, Vince Mc Mahon a castigat si razboiul cu Eric Bishoff si a cumparat si WCW
foarte mult timp, WWF au ramas singura federatie de wrestling importanta din SUA ...
wrestlemaniaca: si probabil k marile legende wwe tot de aici provin
atunci, Jeff Jarett a luat o multime de luptatori promitatori din fostul ECW, luptatori concediati de WWE si altii si au format TNA
TNA s-au afiliat cu fostele ramasite NWA si acum reprezinta principalul competitior WWE'

sper ca o sa fie de folos fanilor care vor sa stie mai multe despre wrestling
CU STIMA SI RESPECT,WRESTLEMANIACA''

Cate greseli...dar ma abtin...:)

cutuma
2nd June 2006, 19:24
^Iti urez cea mai mare bafta Mihai aka Decret!

Mersi mult. Si eu si Gabi am incercat sa aducem cu adevarat in Romania conceptul de announcer si color comentator. Din pacate emotia si-a spus cuvantul in cazul meu si probabil veti sesiza cateva mici greseli. Sunt convins ca urmatoarele show-uri vor suna mult mai bine.

Big Sexy
2nd June 2006, 19:27
si eu am avut emotii sa nu aiba Mihai emotii si am gresit si eu, da doar un pic :D
daca stau bine sa ma gandesc putem baga asta ca o gluma in show!

cutuma
2nd June 2006, 19:38
Pai nu trebuia s-o scrii pe forum, acum e rasuflata :P

thunder_liger
3rd June 2006, 12:18
Succes Decret!
Mi-a placut scurta istoria a reslermaniacei :))

Th3 Gam3 HHH
3rd June 2006, 14:56
Am incredere mare in duo-ul Gabi & Mihai .. chiar daca sunt la inceput .. bine doar Mihai a.k.a. Decret este la debut ... si sunt sigur ca experienta lui Gabi si talentul lui Mihai vor face un show mult mai agreabil ,mai incitant,mai comic (insa nu rezultat din greseli :) ).. fapt care nu poate decat se ne bucure pe toti ! Mult succes !

clau_goll
3rd June 2006, 16:15
mult succes mihai...sper sa nu gresesti

Darius
14th June 2006, 23:02
@ Big Sexy & Decret: great job tonight :ok: - you 2 have made a great "Impact" around the sports commentators :ok: .
Best Tag Team of the year!
Sper ca s-a uitat si Teo...

Big Sexy
14th June 2006, 23:07
multumim mult.
Inca mai avem multe de invatat la lucrul impreuna insa vreau sa subliniez factul ca sunt extrem de fericit ca l-am ales pe Decret. E un comentator excelent dupa parerea mea si odata ce trec primele 5 minute ale show-ului isi intra in mana si rupe tot! In inca 2-3 show-uri o sa aiba la fel de multa experienta ca si mine cand am venit la TV Sport si atunci sa vedeti coordonare si caterinca (el e responsabil cu caterinca si cu baietii buni, eu cu comentariile tehnice, datele istorice si baietii rai)!

Heath Scumm
16th June 2006, 15:47
^ Stiu ce vrei sa spui, Reaper, chiar daca ai sters postul! ... Privilegii de mod :evil: ...

Da ... totul pana la Jackie!

Big Sexy
16th June 2006, 17:13
@ Reaper
noi stiam, publicul nu stie inca! :P
... tot privilegii de mod :rolleyes:

ripley
16th June 2006, 21:19
... tot privilegii de mod :rolleyes: - @BIG SEXY and REAPER ...

ce insemna asta?!? :D ... de ce a sters REAPER postul??? ce nu stie publicul??? :P ... sunt si eu curios!!! :evil:

Big Sexy
16th June 2006, 21:45
nu putem pentru ca sa zicem! Daca el a ales sa il stearga ... va trebui sa il intrebi pe el.

cutuma
16th June 2006, 22:04
Da ... totul pana la Jackie!

Ce-am facut? I-am stalcit numele nu? :D

Heath Scumm
17th June 2006, 15:47
Ori Gabi ori Mihai au spus ceva de genu' : "Nu se stie cine este aceasta domnisoara!" cu referire la Jackie Gayda ... Reaper a remarcat asta dar si-a sters postul pt. ca probabil n-a vrut sa va critice! :)

cutuma
17th June 2006, 17:00
Cred ca Gabi :P

Lasa ca saptamana asta am facut-o eu. M-am prefacut ca nu stiu cine e Shanon Moore :D

cutuma
12th July 2006, 11:12
S-a uitat cineva la TV Sport aseara? Mi s-a parut cel mai reusit show tras de mine si de Gabi si doream niste pareri :)

clau_goll
12th July 2006, 11:16
am decat un cuv de spus:
CONGRATULATIONS..a fost un show super..
DACA SI ASTA SEARA E LA FEL..NUSH CCUM SA VA MAI LAUD...EU AZI PLEC LA TARA :P :P :P

clau_goll
18th July 2006, 23:34
hey...si showul de asta seara a fost ff frumos..mia placut f mult faza cu christian :) chiar ii semana lui jarret!:D pakat ca nu a revenit sting in aceasta gala:(

cutuma
18th July 2006, 23:37
Asta ziceam si pe celebrul deja :P forum tv sport. Chiar daca show-urile sunt mai vechi, sunt f. amuzante.

clau_goll
18th July 2006, 23:51
imi poti spune aproximativ cam cat de vechi sunt? dar asa e..sunt f frumoase..!:D

Big Sexy
18th July 2006, 23:58
bai, eu o sa incep sa va impusc in genunchi daca nu ma anuntati si pe mine cand se da wrestling (dati un beep) :D, m-am luat cu treaba si tzeapaaa...

clau_goll
19th July 2006, 00:12
haha eu nu am numaru tau de telefon..deci nu pot da bepp...:) iti pot da cei care il au:)!!

Heath Scumm
19th July 2006, 15:02
bai, eu o sa incep sa va impusc in genunchi

http://i63.photobucket.com/albums/h157/wyrex/hahahah.jpg

cutuma
31st July 2006, 22:47
Desi experienta (sau mai bine spus lipsa ei) isi spune cuvantul, eu cred ca [,] comentariul nostru e una peste alta destul de profi. In primul rand pentru ca spre deosebire de comentatorii Eurosport nu ne legam de ce e real sau nu in wrestling, in al doilea rand pentru ca suntem informati, in al treilea rand pentru ca alternam poantele (nu neaparat bune :D ) cu descrierea si explicarea miscarilor.

Eu unul inca nu sunt foarte multumit de rezultat insa de la show la show e mai bine. Pana ajungem cu episoadele la zi vom fi ashi :D

LifeHeartLHW
30th August 2006, 18:56
@ripley de unde stii ca o sa sa dea?? O sa fie Raw sau Smackdown sau ECW sau toate??? O sa fie Interntional sau integral??? Vreau sa stii la ce sa ma uit cand vin in Romania.....

Darius
30th August 2006, 19:15
Un lucru ciudat: tocmai am urmarit un promo pe TV Sport in care se promova gala de Impact din aceasta seara de la ora 22. Partea ciudata este aceea ca imaginile erau despre... WWE :thinkso:

Big Sexy
30th August 2006, 19:17
Pai cine a zis ca vine din semptembrie? Vine din octombrie ... si vine 2 show-uri din care unul full. Nu spui care! In functie de ratinguri e posibil sa vedem PPV-uri si chiar mai mult.

Hai ca deja am dezvaluit mult prea multe.

Heath Scumm
30th August 2006, 19:27
^ Da, Gabi! care-i faza? Vreau sa stiu si eu un program, s-a stabilit cand se transmite wrestling si din ce federatie/federatii?

Heath Scumm
30th August 2006, 19:37
De ce nu poti sa ne spui? :rolleyes:

Big Sexy
30th August 2006, 19:50
nu zic nimic ca nu am dreptul conform contractului, suna-ma :D

Big Sexy
30th August 2006, 19:50
pai sunt prevederi contractuale ...

Heath Scumm
30th August 2006, 22:05
Doamne ... ce porcarii au putut fi spuse in promo-ul TNA/WWE ... faza cu un american care a pariat 10.000 $ pe Christian Cage si i-a pierdut a fost prea de tot! M-am tavalit pe jos de ras aducandu-mi aminte de fabulatiile lui Cezar Laurentiu Cioc!

Insa banuiesc ca lucruri din astea atrag publicul din Romania care va crede ca wrestlingul e real!

LifeHeartLHW
30th August 2006, 22:24
Aici sunt in mijloc banii:D.
@Gabi Daca iti trimit un PM raspunzi(nu am e-mailul tau:()??

ripley
30th August 2006, 23:00
Am vazut reclama azi, Miercuri 30.08.2006, pe TVSport - era un spot cu Edge ... chiar zicea din septembrie sau poate nu am citit eu bine :D

Dragon-sin
30th August 2006, 23:15
^Am prins un promo in care au zis ''campionul diviziei X Jeff Jarrett'' :hmm: .

Big Sexy
30th August 2006, 23:33
problema ar fii ca nu am vazut eu ce fac in promo-uri - le-au cam macelarit de data asta. NU poti sa ii acuzi de nimic, pana la urma ei incearca sa faca spectacol si cei care stiu ca spun inventii ... sunt mult prea putini. O sa vb mai mult cu departamentul lor de marketing, sorry!

Big Sexy
30th August 2006, 23:39
^ tocmai am vorbit cu Costi Mocanu care ne-a felicitat pentru prestatie. Costi are obiceiul sa ma sune asa tarziu insa de data asta eu l-am sunat asa tarziu. Mi-a confirmat ca in ultima saptamana avem de lucru pentru WWE.
Va pot spune acum ca vine RAW (2 ore) si Smackdown (1 ora). TNA-ul ramane si el. O sa fie, in medie cam 4 ore de wrestling pe saptamana. Tineti cont de faptul ca o sa va impuiem capul cu CENA sucks si cu EDGE rulz (asta o sa fac eu cel putin).

Nu stiu cat de recente sunt show-urile asadar ... mai multe informatii pana dupa prima inregistrare nu am.

cutuma
30th August 2006, 23:57
Ma sunase Sorin azi sa ma intrebe ceva de ppv-uri ... hmmm ... chiar asa de rau a iesit promo-ul?

AxinTe
31st August 2006, 09:17
WOW!! This is very, very nice :D

ripley
31st August 2006, 09:34
@Big Sexy - in my opinion, Cena doesn't suck and Edge really pisses me off - asta inseamna ca isi joaca foarte bine rolul.
PS: Edge will lose his title at UNFORGIVEN

Th3 Gam3 HHH
31st August 2006, 10:22
Tineti cont de faptul ca o sa va impuiem capul cu CENA sucks si cu EDGE rulz (asta o sa fac eu cel putin).

:happy

Deja imi pare rau pt "saracul" Mihai ! Cineva va trebui sa spuna "lucruri frumoase" despre Cena ! Pt inceput ii recomand : " reactii mixte din partea publicului" ! :D ... apoi " un adevarat soldat ", " un luptator " .. dar abia astept sa zica unul din voi faza cu tricoul la ECW ONS II !

Pepsi-Cola
31st August 2006, 10:28
eu prefer smackdown ..!!!

cutuma
31st August 2006, 11:08
Deja imi pare rau pt "saracul" Mihai ! Cineva va trebui sa spuna "lucruri frumoase" despre Cena !

OH F*CK! Am uitat ca eu sunt face si Gabi heel :o: nuuuuuuuuuuuuuuu

Big Sexy
31st August 2006, 11:49
tocmai vroiam sa iti zic despre asta la telefon - mwahahah, m-a salvat alex de la un apel :P, sper sa ma apropii de comentariul lui JBL cumva si atunci sa te las pe tine sa faci ce iti place - play by play ca stiu ca asa vrei.

@ Alex - ma crezi ca m-ai facut sa rad cu lacrimi, sadice ce-i drept, de "reactii mixte" si "un adevarat soldat"?
Multi succes Mihai (Cena lover :P).

Ce e interesant e ca pe forumul de smarks eu o sa fiu face si Mihai heel (CENA lover :P)

cutuma
31st August 2006, 12:17
bah gawd sinas a faitar ... a slobberknocker folks

under3aker
31st August 2006, 13:58
Daca vreti sa faceti revolutie in Romania in lumea sportiva, da-ti si gale din WWE pt ca acesta este un show adevarat ce fac cei din Tna este apa de ploaie pe langa cei din WWE. Ma astept sa fiu atacat, dar totusi, faceti si argumente in favoarea Tna-ului.
Orice ati spune nu se compara show-ul facut de cei din WWE fata de cei din Tna.
Au si ei luptatori buni, dar cand in vad pe mascariciul ala cu masca de il imita pe Undertaker...imi vine sa dau pe alt post din prima...
Cam atat am avut de spus..
Astept un raspuns de la cei responsabili, dc nu se da WWE pe Tv Sport?

Mike^
31st August 2006, 14:28
Va pot spune acum ca vine RAW (2 ore) si Smackdown (1 ora). TNA-ul ramane si el. O sa fie, in medie cam 4 ore de wrestling pe saptamana. Tineti cont de faptul ca o sa va impuiem capul cu CENA sucks si cu EDGE rulz (asta o sa fac eu cel putin).

Nu stiu cat de recente sunt show-urile asadar ... mai multe informatii pana dupa prima inregistrare nu am.

under3aker, citeste inainte sa postezi ceva :) Doi la mana, Gabi, acel promo a iesit nasol pentru cei care cunosc TNA fiindca toate imaginile erau din WWE (cred) si Jeff Jarrett era campionul Diviziei X :lol: Cat despre comentariu, a iesit bine, se poate mai bine, a si fost mai bine. Ce cred ca ar trebui sa corectati este traducerea unor nume de tag-teams de exemplu. Ati spus linistiti The Alpha Male Monty Brown dar cand era vorba de AMW ati spus "Cei mai doriti oameni din America". La fel cu inca o echipa, nu mai tin minte care.

Cat despre comentariu, incercati sa fiti, well, mai entuziasmati :) Chiar daca showurile sunt vechi si deja stiti, cum stim si noi rezultatul lor. Invatati de la Teenay si West ;) Ca ei stiu sa urle :D

cutuma
31st August 2006, 14:34
@ undertaker. Citeste ce s-a scris mai sus. Va fi cat de curand WWE pe TV Sport

@ Mike. Multumim pentru sfaturi. O sa incercam sa fim mai entuziasti. Cat despre traduceri, o sa-i pasez pisica lui Gabi, ca el m-a innebunit cu cei mai doriti americani :P

LifeHeartLHW
31st August 2006, 14:53
@gabi, dar wrestling-ul nu se poate sa se dea mai devreme?? pe la 21 sau 20?? Se da la 22 pt. ca asha zice CNA(sau CIA:))sau ca nu au rating mari??

Sfat: Nu stiu cum comentezi tu dar, nu vorbi numai de scheme...vb si de luptatori....de unde sunt...in ce federatii au fost(ca lumea care nu stie ce insemna wrestling, sa stie ca wrestling nu insemna numai sa se ia doi la bataie).....Ar fii bine sa dati si niste match-uri mai vechi( ca screwjob si alte chestii). Sa nu fii numai concentrat pe match....dar si istoria luptatorului....
Scuza-ma daca am rupt oalele prea mult....(o fii expresia asta in romana???)
Voi faceti subtritari??

cutuma
31st August 2006, 15:16
Pai noi tot timpul facem referiri la WCW, WWF, Hogan, Flair, HBK, Bret Hart ... cand a aparut prima oara fratele lui Hebner am tot amintit de Screwjob-ul din Montreal.

under3aker
31st August 2006, 15:18
Oki ,imi cer scuze, se accepta? :) spuneti-mi si mie de cand vor apare si daca orele se pastreaza care vor fi zilele de wwe. ms

cutuma
31st August 2006, 15:52
Din ce-am inteles eu incepand cu 30 septembrie / 1 octombrie. Nu stim inca zilele / ora. Urmareste in continuare TNA iMPACT pentru detalii ;)

Heath Scumm
31st August 2006, 18:15
Eu, ca fan TNA, sunt dezamagit de "mesajele subliminale" ...

Sper ca nu veti insinua niciodata intr-un Impact ca WWE are un show mai bun si ca ii veti lasa pe luptatori sa vorbeasca in ring pentru ca publicul sa se segmenteze asa cum trebuie ... TNA a crescut mult in popularitate de cand Telesport nu a mai transmis WWE si e pacat sa piarda acest capital de imagine ... in fond, nu-i asa Gabi :D, TNA e "noua fata a wrestlingului profesionist" ... m-ai tampit cu expresia asta, stiu ca n-o mai folosesti de cand a venit Mihai si pentru asta iti sunt profund recunoscator :D :D

Remarca despre Abyss ca este un Undertaker wannabe este mai mult decat deplasata, nici n-are rost sa ma obosesc sa o combat!

cutuma
31st August 2006, 18:49
Cumva tot trebuie sa facem reclama la noul produs nu? Eu zic ca TNA are publicul sau in acest moment pe care nu il va pierde. Dar trebuie sa atragem si atentia publicului WWE cumva si "mesajele subliminale" sunt cea mai la indemana metoda ;)

Cred ca se referea la Sonjay Dutt ca Undertaker wanna be. Deoarece am tot mentionat noi ca Minunea din Himalaya executa un fel de Old School.

Big Sexy
31st August 2006, 19:53
nu, se referea la abyss si la remarca cuiva de pe tvsport parca ca e un wannabe sau asa ceva. Am vazut si eu azi insa nu avea rost sa ma obosesc sa dau un reply la asa ceva.

Heath Scumm
31st August 2006, 20:35
E vorba de Und3rtaker care a spus ca s-a saturat ca in loc de Undertaker sa-l vada pe Abyss ...

Au si ei luptatori buni, dar cand in vad pe mascariciul ala cu masca de il imita pe Undertaker...imi vine sa dau pe alt post din prima...
Cam atat am avut de spus..

cutuma
31st August 2006, 21:29
Ah da ... citisem aiurea.

sala
1st September 2006, 22:49
yo sunt incepator in cele ale wrestling ului. Daca mi-ati putea zice si mie ceva despre Sting si despre figurile pe care le vad la tv.

ripley
2nd September 2006, 16:29
STING has made another victim :D !!!

cutuma
3rd September 2006, 21:09
O gluma super a colegului nostru Sorin. "Ma, tinand cont ca TV Sport nu a mai luat Primera si totodata a luat inca o federatie de wrestling, ar trebui sa schimbam motto-ul din fotbal ca noi n-are nimeni in Wrestling ca noi n-are nimeni"

Heath Scumm
3rd September 2006, 21:45
yo sunt incepator in cele ale wrestling ului. Daca mi-ati putea zice si mie ceva despre Sting si despre figurile pe care le vad la tv.

Vezi ca este un topic deschis special pentru Sting pe acest forum, citeste chestii si din topicul TNA ... deasemenea, poti accesa tot timpul sectiunea Multimedia pt a vedea mai multe lupte cu favoritii tai!

under3aker
4th September 2006, 08:02
Dc va complicati si va da-ti destepti in cele ale wrestling-ului?Chiar tre sa accept ca Abys este super tare si este bun si bla bla... NU Mi-am exprimat doar o parere daca nu sunteti de acord asta e, ce vreti sa ma uit la TNA daca nu imi place?
Nu mai incercati sa impuneti celor de pe forum ceva, lasa-ti sa aleaga ce vor.

E vorba de Und3rtaker care a spus ca s-a saturat ca in loc de Undertaker sa-l vada pe Abyss .

Mai citeste odata ce am scris...

Darius
4th September 2006, 11:32
Mi-au placut mult promo-urile cu Kane si cu Mr. Kennedy de azi-noapte. Observ ca noaptea, tarziu, wrestling-ul este promovat la greu pe TV Sport. Si intr-un mod extrem de "agresiv". Astfel, am vazut vreo cinci promo-uri diferite in decurs de numai 4-5 minute, alternand cu unul la emisiunea "sefului", Om la Om. :D

Heath Scumm
4th September 2006, 18:49
Dc va complicati si va da-ti destepti in cele ale wrestling-ului?

Nimeni nu se complica ... si nici nu ma da-u destept in ale wrestlingului ...

La fel ca si tine am sustinut un punct propriu de vedere ... eu il prefer pe Abyss lui Undertaker din zilele noastre in orice moment ... ceea ce m-a deranjat a fost ca ai spus despre "mascariciul ala cu masca de il imita pe Undertaker" care banuiesc ca e Abyss ... vreau sa te anunt ca Abyss nu-l imita deloc pe Taker, in afara de pantalonii de piele n-are nimic in comun cu Taker ... nu stiu cum de ai ajuns la concluzia asta!

Esti liber sa alegi ce vrei si sa te exprimi vis-a-vis de orice luptator care nu-ti place sau iti place, nimeni nu incearca sa-ti impuna nimic ... de aia am creat sectiunea Multimedia pe un forum romanesc care nu avea decat show-uri vechi de WWE si TNA la TV ... acum esti liber sa alegi la ce te uiti, nu sa te uiti la ce ti se ofera la TV!

ripley
4th September 2006, 20:11
... eu il prefer pe Abyss lui Undertaker din zilele noastre in orice moment ... !

... nu cred ca ai dreptate. eu zic ca Undertaker are mai multa carisma decat multi wrestleri din activitate ... cand intra in "arena" ete o experienta unica!

... si per total nici nu o sa se ridice la nivelul lui, la cate momente de stralucire a avut in cariera.

Heath Scumm
4th September 2006, 20:18
Am spus "Undertaker al zilelor noastre" care, din punctul meu de vedere nu e nimic mai mult decat un batranel inalt si destul de lent cu o intrare impresionanta in Arena!

Mike^
5th September 2006, 13:21
Agreed. Undertaker este o legenda, the Phenom. DAR, este un DAR, zilele astea chiar arata ca un batranel care de abia se misca in ring. Intrarea lui, nu zic nu, o ADOR! Dar sunt de acord, Abyss nu se poate ridica la nivelul la care a fost Undertaker. Insa, in zilele de azi, Abyss este mai in verva si mai bun decat Undertaker.

LifeHeartLHW
5th September 2006, 15:37
Eu nu urmaresc Abyss, dar cred ca daca ar fii un match intre Taker vs Abyss, Taker ar castiga fara probleme. Abyss este un Kane mai mic...Taker a facut un chokeslam la gigantul indian(Khali)....Aproape toata TNA este cruiser. Asha pot sa mai iau si eu din aia mici si au frica de mine...Dar taker nu se compara cu Abyss.....
Taker este si un entertaiment. Chiar daca nu l-am prea auzit la microfon....dar cand face taie-gatul insemna ca o sa fie ceva de nemapomenit....
Sa-l vad pe Abyss sa faca toate asta...(si chiar mai multe)...

AxinTe
5th September 2006, 17:25
imi place feudul dintre Abyss si Raven.. Raven a slabit mult in ultimul timp si ma astept la un meci super hardcore!

Heath Scumm
5th September 2006, 18:09
^ Exista un feud intre cei 2? Eu n-am vazut asa ceva! Astept sa vad Impactul de saptamana asta ... tot ce face Raven momentan e sa-l porneasca pe Runt impotriva lui Abyss, nimic mai mult!

Totusi, sa nu ne indepartam de topic, si anume wrestling la TV Sport!

Mike^
5th September 2006, 20:37
HitScum, odata ce Raven l-a impins pe Abyss pe masa aia cu pioneze, odata ce Raven a fost "tatal" acestei lupte dintre Abyss si Runt, cu incetul cu incetul se transforma in feud :)

TVSport rules! <--- ca sa raman la topic :D

milanezu
11th September 2006, 19:07
am vazut si eu aseara un episod de impact.
da sunteti destul de in urma.
cred ca 4-5 luni.
a fost tare gluma lui cage!!!!!
bangcok!!!!!
good joke man!!!!!!!

Rd.ionut_kill
11th September 2006, 19:11
Imi place de Shark Boy cum musca :lol: .....dar Aj Styles ramane deocamdata preferatu meu :P

Darius
21st September 2006, 02:47
Se pare ca sambata aceasta vom putea urmari primul show Smackdown la TV Sport, de la ora 22:00.
Sursa: unul dintre promo-urile difuzate pe TV Sport.:)

Big Sexy
21st September 2006, 08:25
cand o sa vedeti cat de recente sunt veti crede ca e o greseala ...

Heath Scumm
21st September 2006, 09:42
Daca nu a fost contractat si ECW cred ca sunt destul de vechi ... as estima cel putin cu o luna - doua in urma! Ma insel oare :rolleyes:

Eu ma uit sa va ascult pe voi decat sa vad show-ul propriu-zis ... TNA owns WWE's ass! :evil:

cutuma
21st September 2006, 12:04
Vorba lui Gabi, cand veti vedea cat sunt de recente veti cauta pe hard sa vedeti daca le aveti :D

Heath Scumm
21st September 2006, 14:24
Si atunci de ce nu a fost cumparat si ECW? Sunt sigur ca ar fi prins destul de bine si la fanii din Romania!

cutuma
21st September 2006, 14:48
Bai dar tu esti chiar exagerat :D Vor fi probabil 8 ore de wrestling pe saptamana (4 premiere + 4 reluari). Tot nu-ti ajunge?

Big Sexy
21st September 2006, 16:07
frate, o sa ia si ECW. Si o sa ia toate PPV-urile. Si ne-au promis ca baga si ROH si CZW ca le-am zis de ele. De fapt m-au pus sa caut dvd-uri cu IWA si NOAH ca au gasit ei BJPW si Hustle. O sa dam si seriile complete de WCW si WOW la care mai adaugam 2 zile pe saptamana numai circuite independente 24 ore/zi. Esti fericit acu?
Ok admitem, avem programate si 6 (sase) talkshow-uri pe saptamana de cate 2 ore cu wrestleri celebrii.

Si TV Sport se va numi TV Sport - wrestling action

LifeHeartLHW
21st September 2006, 16:12
Deci in total cate ore de wrestling o sa fie pe saptamana??

thunder_liger
21st September 2006, 17:26
Big Sexy..nu ne mai amagi degeaba :)

Big Sexy
21st September 2006, 17:41
8 ore cu reluari cu tot! Acum serios vorbind e posibil sa aduca si ECW si PPV-uri (mult mai probabil astea din urma). Totul depinde de audientele din urmatoarele 6 luni.

Heath Scumm
21st September 2006, 19:11
ECDub! ... ECDub! :great:

LifeHeartLHW
21st September 2006, 19:38
Si cum se anunta audientele astea??? Sau nu stii??

Big Sexy
21st September 2006, 20:00
audientele s eanunta la cateva ore dupa show. insa e vorba de evolutia audientelor.

LifeHeartLHW
21st September 2006, 22:47
OK..sa speram in bine...pt.voi...

Big Sexy
21st September 2006, 22:54
Tocmai am tras raw-ul. E mai vechi decat Smackdown-ul! Cu 4 zile! O sa il vedeti pe Triple H, pe Lilian Garcia, The Rock (nu, nu glumesc), Stone Cold (iar nu glumesc) si multi altii.

nimeni nu a zis ca sunt show-uri noi sau ca e WWE ... o fii WWF? Eu unul sunt bucuros oricum!

LifeHeartLHW
21st September 2006, 23:02
Nu am prea inteles ce ai zis...este un fel de spoiler sau ce??

cutuma
21st September 2006, 23:10
Pt mine s-ar putea sa fie ultimul show, avand in vedere remarca scandaloasa pe care am facut-o =))

Big Sexy
21st September 2006, 23:16
Nu a zis nimeni ca nu va fi WWF!!! Pana la urma WWF s-a transformat in WWE si noi nu avem voie sa ii spunem WWF. Pana si WWF-ul de pe microfonul lui Vince din timpul show-ului e cenzurat "WWF"ul.

p.s. baga si tu, Mihai, acu cu hai rapidu!

thunder_liger
21st September 2006, 23:30
mie nu prea mi-e clar de unde luati voi show-urile astea.am inteles ca le trageti dupe net si le difuzati la tv..dar cu wwe copyrights cum e? sunt sigur ca e ceva legit doar ca nu prea inteleg cum :)

Reaper
21st September 2006, 23:43
NO! No! no!
Din ce-am vazut eu la TV Sport (si nu ma refer numai la wrestling) poste fi doar "premiera" sau "in direct".
Asa ca orice o sa prezentati lumea o sa zica: "vezi, ti-am zis ca Eddie inca mai traieste..."
Off Topic
Berea nu este cumulativa, adica daca bei 10 Stejar nu inseamna ca ai baut 70% alcool, desi iti va parea ca acest lucru chiar s-a intamplat.

Heath Scumm
22nd September 2006, 09:19
Confuz :thinkso: ... Banuiesc ca in timp voi gasi raspunsuri la intrebari ...

Reaper
23rd September 2006, 23:10
Vreau sa fiu primul, dar sigur nu ultimul care-i felicita pe Gabi si pe Mihai pentru prestatia din seara asta: un comentariu cursiv si la obiect cu greseli putine si mici pentru un SmackDown, recunosc, socant de recent.
Good work, u guys!

@HitScum
In legatura cu postul meu de mai sus: as vrea sa pot sa-ti explic ce am incercat sa spun, dar nu pot pt ca nici nu mai tin minte cand l-am scris din cauza ca, da, chiar bausem 10 beri (cel putin).

LifeHeartLHW
23rd September 2006, 23:48
Pacat ca nu am vazut si eu...Dar am intrat pe site. M-am bucurat ca ati pus in prima pagina logo-ul de SD! vs Raw si ochi de Vince.
Big Sexy, vreau sa te intreb ceva: TvSport transmite pe satelit? Cand o sa fie audientile??

Big Sexy
23rd September 2006, 23:53
1. MIhai este Decret de pe forum
2. Audientele le aflu luni
3. cred ca transmite si prin satelit - nu stiu

multumesc de aprecieri insa v-as ruga serios sa spuneti tot ce nu v-a placut. Avem mai mult de castigat din critic constructive decat din felicitari sincere! Aaaa, si la final bagati si incurajari si preaslaviri.

milanezu
24th September 2006, 07:53
daca tot veni vorba de critici eu am vreo doua.
fara suparare.
prima ar fi in legatura cu moartea lui eddie guerrero.
unul dintre voi a spus ca eddie a murit in ianuarie pe cand el a murit pe 13 noiembrie 2005.
si alta ar fi in legatura cu fiul lui rey mysterio.
nu ati stiut cum il cheama.
va spun eu.
il cheama dominick.
in rest nu mai il laudati atata pe ken kennedy ca dupa mine nu ii chiar asa de bun.
nu am putut sa vad tot show-ul ca a trebuit sa ma duc la lucru asa ca nu am putut remarca daca ati mai facut greseli.
si in plus ma mai uitam si la meciul lui steaua.
in rest e bine ca vedem wwe in romania.
da raw cand bagati?

Big Sexy
24th September 2006, 09:18
A zis Mihai ca il cheama Dominick, recunosc ca eu nu mai stiam. Nu mi-a placut angle-ul cu Eddie in care saracul Dominick fusese implicat. Nu sut sigur ca pustiul a inteles despre ce e vorba in angle-ul ala. Nu a zis nici unul dintre noi ianuarie, nu stiu ce ai inteles. Am zis eu noiembrie.
Ei bine faza, cu Ken Kenedy face parte din planurile WWE-ului cu el. trebuie sa ii construim o imagine. In plus chiar imi place tipul. Si eu sunt comentator Heel, e normal sa ii preaslavesc pe aia rai. Nu ai auzit faza cu King Booker?
Mihai pe departe o sa devina favoritul publicului si daca isi da id-ul de mess o sa il asalteze astia cum patesc eu acum! Da las ca ma fac eu rau si nu o sa mai vrea nimeni sa vb cu mine!

Va rog sa continuati cu criticile, incercam sa intelegem ce feedback am realizat.
Ce am eu sa ne reprosez este faptul ca am folosit prea multe denumiri straine fara a le traduce, am creat confuzie ... in plus eu nu stiam ce se intampla in show (am ramas cu vizionarile pe 14 august) si Mihai a salvat situatia, el si cu Powerpuff girls :P

Dragon-sin
24th September 2006, 09:37
Imi pare rau ca nu am apucat sa ma uit la primul show Smackdown insa nu eram acasa,dar sper ca in viitor sa prind urmatoarele showuri RAW si SD.

Daca l'ati laudat pe Ken Kennedy e foarte bine.Totul e despre vinderea produsului cum a zis si JR '' mie nu imi place sa vad sau sa comentez interviuri de 20 de minute in ring ,dar asta face parte din wrestling'' . Ken Kennedy e un tanar foarte promitator asa ca fie ca iti place de el sau ca nu ,asta nu conteaza.E despre cea ce tre sa faci nu ce vrei sa faci :) .Mi se pare (din cate am citit) ca ati facut o treaba foarte buna so keep it up!

Big Sexy
24th September 2006, 09:47
Luni 25-09-2006
22:00 World Wrestling Entertainment, SMACK ep.1

la TV Sport evident

AxinTe
24th September 2006, 09:59
e show-ul de vineri sau il dati reluare pe asta ?:)

ripley
24th September 2006, 10:18
In sfarsit WWE la o televiziune din Romania ... WOW!!!
Pozitiv: show foarte recent in comparatie cu cele din TNA!!!
Negativ: Unul dintre voi chiar a zis ca Eddie a murit in ianuarie!!!

Big Sexy
24th September 2006, 10:54
atunci Mihai a fost :P
Eram emotionati si onorati de faptul ca noi comentam WWE!!!

milanezu
24th September 2006, 11:09
abia astept sa vad cum sa comentati cand intra in scena john cena.
ca am auzit ca il aveti la inima amandoi!!!!!!!!!!

cutuma
24th September 2006, 12:28
Gabi, nu-mi pasa pisica ... tu ai zis-o p'aia cu Ianuarie :D Se mai intampla.

milanezule, mi-am calcat pe inima la John Cena. O sa vezi :(

Big Sexy
24th September 2006, 15:06
Gabi, nu-mi pasa pisica ... tu ai zis-o p'aia cu Ianuarie :D Se mai intampla.

milanezule, mi-am calcat pe inima la John Cena. O sa vezi :(

1. :P, sincer nu stiu cum am emis o asemenea duda, proabil ca ma entuziasmasem prea tare ...

2. nu numai ca si-a calcat pe inima dar a si terfelit-o nitel prin sos chaingang, thuganomics style!

Heath Scumm
24th September 2006, 15:25
Cateva observatii ...

Chiar nu conteaza cum il cheama pe fiul lui Rey Mysterio desi stiu ca numele lui a fost rostit insa faptul ca ati gresit data mortii lui poate fi un lucru suparator pentru unii dintre fanii lui ...

Tin insa sa va sugerez sa dezvoltati cat se poate de mult personajele (insa nu intr-o maniera triviala cum facea Cezar Laurentiu Cioc) pentru ca asta e unul dintre motivele pentru care WWE este atat de apreciat ... gimmickurile, povestea din spatele lor, faptul ca nu exista 2 luptatori la fel etc. ... desigur, fara aberatii, trivialitati si inventii, insa consider ca acolo se mai poate lucra ...

Deasemenea, ar fi interesant cel putin un schimb de replici intre comentatorul face si comentatorul heel ... de pilda, la acest show, Gabi a aruncat ideea ca "rey profita de pe urma mortii lui Eddie" ... Mihai ar fi putut sa ia acest lucru ca pe un soi de afront si sa-l combata pe Gabi ... chiar daca pare ca bateti campii pentru putin timp, publicul va gusta disputa voastra si e posibil chiar sa creati controverse, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun (urmat de un eventual topic pe forumul TV SPORT daca Rey profita de pe moartea lui eddie sau nu :rolleyes: ) ...

Aceste lucruri fac comentariul mai interesant, cred ca in timp veti ajunge destul de buni la chestia asta si veti reusi sa bagati faze din astea ...

Un lucru minor de remarcat, nu e o tragedie insa se zice "Roster" nu "Rooster" ...

Lucruri pozitive sunt si ele o multime insa ii las pe pustii de pe forumul TV Sport sa va laude :D

cutuma
24th September 2006, 16:51
de pilda, la acest show, Gabi a aruncat ideea ca "rey profita de pe urma mortii lui Eddie" ... Mihai ar fi putut sa ia acest lucru ca pe un soi de afront si sa-l combata pe Gabi ...

Imi venea sa-mi dau palme pentru ca nu mi-a venit pe moment o replica pe masura. Replica lui Gabi a fost f. tare pt rolul sau insa o lipsa totala de inspiratie in acel moment m-a impiedicat sa i-o intorc. O greseala remediabila in timp oricum.

opexpert
24th September 2006, 17:45
Foarte bun comentariu dar nu o puteti lasa mai moale cu traducerile ? ceva in genu ..Ron Adevaru ( sau Adevaratu..nu conteaza) Killings..suna nasol..si chiar daca o faceti pt cei mai slabi de engleza...in rest numa` de bine si socant ca e doar cu o sapt intarziere smackdown.raw pe cand?

clau_goll
24th September 2006, 19:13
eu nu pot decat sa va felicit f mult ...gaby a comentat f bine si mihai la fel
gaby: numai lauda atat pe booker...cica all have king booker sau cum naiba ai zis...si cica e cel mai mishto rege...:))
numele lui domiiniick il stiati..ca lam auzit..
RAW PE CE DATA E?ORA?

milanezu
24th September 2006, 19:19
sloganul ii: all hail king booker!!!!!
iar gabi are rol de heel.
asa ca lauda baietii rai.

clau_goll
24th September 2006, 19:27
bine bine..nu va luati de mine..:D si mie mia placut faza..eu radeam cand audeam all have king booker:))..f bune glumele voastre G&B

Big Sexy
24th September 2006, 19:28
sloganul ii: all hail king booker!!!!!
iar gabi are rol de heel.
asa ca lauda baietii rai.

:ok:

AxinTe
24th September 2006, 20:41
quote la mesajul anterior, post monosilabic si .. ?

cutuma
24th September 2006, 21:47
si incoerenta in limbaj.

quote la mesajul anterior nu e ca a postat si clau_goll.

Big Sexy
24th September 2006, 22:50
aaa
a postat intre timp clau goll, ii sterg postul acum sa i dau de exemplu :P

Doctor_Satan
25th September 2006, 14:01
Big Sexy, vroiai feedback-uri, nu? Iata cateva:

1. Daca tu esti ala care-i sustine pe baietii rai, tine-o constant pe cei rai si Mihai cu cei buni!
2. La show-l de sambata, cand tu il ovationai pe Booker, putea si el sa spuna ceva despre faptul ca Booker si bosorogul ala (i-am uitat numele) il atacau pe bobby, deci sa va contraziceti un pic unul pe celalalt!
3. Nu are legatura cu comentariile voastre, dar a fost cam slabut spectacolul fata de TNA, unde mai vedeai un meci din divX. Rey ce a mai salvat din aparente, dar nu mai e ce-a fost in WCW!

milanezu
25th September 2006, 14:11
Big Sexy, vroiai feedback-uri, nu? Iata cateva:

1. Daca tu esti ala care-i sustine pe baietii rai, tine-o constant pe cei rai si Mihai cu cei buni!
2. La show-l de sambata, cand tu il ovationai pe Booker, putea si el sa spuna ceva despre faptul ca Booker si bosorogul ala (i-am uitat numele) il atacau pe bobby, deci sa va contraziceti un pic unul pe celalalt!
3. Nu are legatura cu comentariile voastre, dar a fost cam slabut spectacolul fata de TNA, unde mai vedeai un meci din divX. Rey ce a mai salvat din aparente, dar nu mai e ce-a fost in WCW!

omule in wwe se pune mai mult accent pe entertainment si mai putin pe wrestling.
nu mai ii wwf ca ii wwe.

Big Sexy
25th September 2006, 19:15
http://forum.tvsport.ro//index.php?showtopic=4204&st=20#

suntem naspa :P

LifeHeartLHW
25th September 2006, 19:40
Is true.....glumesc....dar nu-i bagati pe aia in seama...ONLY STUPIDS....

Dragon-sin
25th September 2006, 21:07
''2.bret hart nu mai lupta din 2002''

Ill be damned...

Darius
26th September 2006, 04:03
Am urmarit aseara, in reluare, primul show Smackdown de la TV Sport. Nu am de facut nici o remarca negativa, dimpotriva, tin sa va felicit pe amandoi. Ceea ce faceti voi, si TV Sport-ul in general, pentru wrestling-ul din Romania, este mult prea mult pentru a imi permite sa fac vreo apreciere negativa asupra comentariului. Ideea este ca totul va merge spre bine de acum inainte, inclusiv comentariul, si eu zic ca acest lucru este cel mai important.:ok:

Big Sexy
26th September 2006, 09:31
Multumesc mult Double J. SI noi speram sa o tinem cu audientele la un anumit nivel daca nu cumva sa il depasim pentru a atinge si alte zone ale wrestlingului cum ar fii PPV-urile. Asta e cel mai important lucru acum. TV Sportul a vazut ca wrestlingul prinde bine si a investit in asta iar eu zic ca a fost alegerea corecta!

PSYCHO
26th September 2006, 14:53
Clar! Wrestling si K1, asta vrea lumea! ... Adik eu! :)

Bafta!

The Truth
26th September 2006, 17:49
Eu ma multumesc doar cu wrestling!!!

Kruger
27th September 2006, 20:11

Bafta!

K1!??.... K1!??... Vrei tu K1, nu mai spune ca vrea lumea ca generalizezi si nu uita ca esti pe un forum de wrestling :mda: pft! auzi la el "K1"... (glumesc)

Comentatorii! ALO!.... Buuuun, acum ca v-am captat atentia... :D Imi place mult ce faceti voi acolo, chiar este o treaba mai mult decat buna, tot respectul si sper in continuare sa ... AUZIM BINE! (m-am dat draq cu faza asta :D)

Big Sexy
30th September 2006, 00:55
inainte s acomenteze cineva va comfirmam noi ca am dormit in cizme la comentariul de raw! Si avand in vedere ora la care suntem treji, cred ca maine la 10 vom fi la fel! Maine la 10 avem de tras noile episoade.

cutuma
30th September 2006, 01:01
Eu plec la munte direct de la comentarii. Deci sa nu va asteptati sa va zic ce face Triple H ci mai degraba ce mi-am luat in rucsac, sa-mi atrageti atentia daca am uitat ceva.

White Shadow
30th September 2006, 01:31

Bafta!

K-1 :yeah: ........superbe meciuri am vazut prin K1 :ok:

PSYCHO
30th September 2006, 14:52
Mi-a placut RAW-ul de aseara! Cam ce audientza a fost?

Multa Bafta!

Big Sexy
30th September 2006, 15:29
inca nu stim, o sa vedem luni audientele.

Kruger
1st October 2006, 19:25
Sâmbătă... SmackDown!.... comentariu.... marmota... BELEA! :happy

clau_goll
1st October 2006, 23:24
bv ..wrestling raw..kane a facut praf..eu numai downloadez wwe sau altceva..tv sport ma salvat..kane a facut praf pe ala...umagaaa ..suiper glumele g & mihai :P bvv aia cu majoretele barbatesti..si sd..undertaker rullz bv

Doctor_Satan
3rd October 2006, 13:16
Foarte buna ideea de doua showri consecutive sambata (chiar si vineri mi-au placut alea 2 ore).
E mai bine asa, decat cate o ora amarata pe zi!
Felicitari baieti! Frumoase comentarii!
Jos palaria pentru toti care au contribuit la aducerea wrestlingului pe TvSport!

Heath Scumm
3rd October 2006, 14:53
Postati si voi aici un program al wrestlingului pe TV Sport ca mi-e prea lene sa stau zilnic sa ma uit pe site-ul TV Sport ...

Rd.ionut_kill
3rd October 2006, 14:59
Da si mie mi-e lene :P mai ales ca-s bolnav :(:D

AxinTe
3rd October 2006, 16:10
conform www.port.ro :

Marti, 3 Octombrie : 22:00 Wrestling: TOTAL IMPACT
Sambata, 7 Octombrie : 00:30 World Wrestling Entertainment, SMACK
Ep. 3

clau_goll
3rd October 2006, 18:13
si rawwww? nu o sa mai fi raw??

cutuma
3rd October 2006, 19:30
Ba da, dar din cauza baschetului de sapt asta n-au avut cand sa-l bage in program.

Heath Scumm
3rd October 2006, 20:59
Am veritabile migrene cand "navighez" pe forumul TV Sport insa trebuie sa recunosc ca unele faze sunt chiar amuzante ... avem si noi tinerii nostri insa parca ai nostri sunt relativ inteligenti sau macar incearca! :rolleyes:

Big Sexy
3rd October 2006, 21:00
nu o sa bage ni sd-ul, nu va pierdeti timpul.

Si ca venii vorba de ratinguri: sambata 0.5 rtg / 2.2 shr.

Peste 80.000 au privit show-ul in fiecare secunda. De fapt Hitscum ne poate spune exact numarul.

Doctor_Satan
4th October 2006, 10:04
conform www.port.ro :

Marti, 3 Octombrie : 22:00 Wrestling: TOTAL IMPACT
Sambata, 7 Octombrie : 00:30 World Wrestling Entertainment, SMACK
Ep. 3

Nu mi-as pierde timpul cu port.ro pentru ca de multe ori n-a fost ce scris p-acolo!

Doctor_Satan
4th October 2006, 10:06

Si ca venii vorba de ratinguri: sambata 0.5 rtg / 2.2 shr.

Peste 80.000 au privit show-ul in fiecare secunda. De fapt Hitscum ne poate spune exact numarul.

FELICITARI! /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello
Eu am fost unul dintre ei, desi eram la o petrecere si toti faceau misto de mine ca ma uit la asa ceva! Dar, cel mai important, l-am vazut pe UNDERTAKER!
Mi-au placut comentariile voastre la adresa lui! Este, intr-adevar, o legenda!

Doctor_Satan
4th October 2006, 10:08

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?
Nu vad wrestling sambata?????? :mda:
Simt ca intru-n sevraj! :headbang:

opexpert
4th October 2006, 16:08
http://www.blogsport.ro/georgescu/2006/10/04/porno-sport/

De asta ce ziceti??

Heath Scumm
4th October 2006, 16:16
Se discuta deja in alte 2 topicuri :D

Big Sexy
4th October 2006, 16:46
oricum tipul a fost owned total de restul celor care au postat pe blog-ul luisi nu ma deranjeaza deloc ce a scris acolo, e dreptul lui la opinie.
In plus ma bucur ca wrestlingul starneste atatea controverse.

thunder_liger
4th October 2006, 17:16
asta si trebe ,nu ? sa starneasca interes,good,bad,heel,face :)

Big Sexy
4th October 2006, 17:49
Eu credeam ca e mult mai rau din ce mi-a zis Mihai la telefon si l-am sfatuit gresit nestiind ce a scris ala acolo insa ma gandesc serios sa cer dreptul la replica, o sa ne facem o reclama de zile mari pe barba lor. Ador sa imi infrang oponentii cu armele lor.

In alta ordine de idei ... haideti sa va spun cu ce ma confrunt personal in comentariile de la TV Sport strict din punct de vedere al comentatorului.

TNA - manevre garla, eu sa le stiu pe toate ca Mihai le stie. Adoram sa comentam impreuna show-ul deoarece nu avem nici o secunda de inactivitate. E cu adevarat Non Stop Action. Acolo ne dezlantuim total. poti sa vorbesti fara nici o coala de hartie in fata pana nu mai ai voce de la toate sesiunile "fired up".

WWE - manevre ... vreo 30 cu totul si ceva variatii pe tema lor. Femei ... WOW ... poponetzul lui Mickie James imi intuneca mintile si deobicei preia Mihai comentariul in timp ce eu salivez pe microfon.
Chloe (dedicatie pt Hitscum) insotita de Trish ... nici nu stiam ca pot saliva asa de mult si nu salivez ca mi-ar place bischonii.
Comentariul e incomparabil mai solicitant din punct de vedere al creativitatii. Sunt multe pauze, multe lucruri de tradus, lupte unde nici nu ai cum sa te aprinzi ca pana demarezi se opresc aia la podea intr-o priza de grecoromane sau se odihnesc in corzi si tu, ca si comentator, trebuie sa o lasi mai moale si sa bagi elemente ale povestii.

Final? Nu, e abia inceputul unei noi Ere - Era Gabi & friends & enemies!

p.s. Sunt suprem!

cutuma
4th October 2006, 20:08
Eu asta le-am scris.

Din multitudinea de contradictii pro si contra pe care le-am dus de-a lungul vremii am invatat un singur lucru : Gusturile nu se discuta. Nu-mi pot explica de ce iubesc Barca si NU Realul, de ce ascult Jedi Mind Tricks si Sage Francis si NU 50Cent si de ce urmaresc Wrestling si NU Formula 1. Asa ca nu pot domnule Georgescu / draga Adi decat sa-ti multumesc pentru ca te-ai uitat la emisiunea noastra si te asteptam la sediul TV Sport pentru a te servi cu un ecler si-o savarina pentru reclama gratuita pe care ne-ai facut-o.

Mihai Brasoveanu, comentator wrestling.

P.S. Aparitia Diviziei Sexy e o decizie a departamentului sport sau a departamentului marketing?

Heath Scumm
4th October 2006, 21:30
Foarte frumos! Foarte frumos! Sunt emotionat pana la lacrimi! :ok:

Poate facem o intalnire fata in fata saptamana viitoare pentru niste discutii diverse, nu neaparat despre idiotul asta ...

Heath Scumm
9th October 2006, 13:23
Nu mi-am exprimat niciodata pana acum explicit opinia generala asupra comentariului TV al celor 2 membri ai acestui forum ...

Am facut-o aici - http://forum.tvsport.ro//index.php?s=&showtopic=3491&view=findpost&p=37728

Doctor_Satan
13th October 2006, 10:17
@ Big Sexy
Care-i programul de wrestling din week-end? Primim ceva?

Big Sexy
13th October 2006, 12:47
www.tvsport.ro/program

ripley
29th October 2006, 10:03
in ultimul show de vineri seara ati facut referire la un meci de la un wrestlemania ... nu am inteles care ... daca puteti sa imi raspundeti, as aprecia!!!

Heath Scumm
29th October 2006, 10:51
Am o intrebare legata de concursul TVSport ... de ce nu pot posta articolul in pagina de opinii?

Cand apas trimite imi apare clasicul

Request-URI Too Large

The requested URL's length exceeds the capacity limit for this server.

Apache/2.2.2 (Fedora) Server at www.tvsport.ro Port 80

Deasemenea, din ce am citit acolo scrie *minim 200 caractere*, totusi vad posturi de 2 randuri ... Articolul trebuie sa fie cumva de maxim 200 caractere?

Unde ar trebui postat sau trimis acest articol?

clau_goll
29th October 2006, 10:55
mishto show aseara ...:D bravo tinetio tot asa!

PSYCHO
29th October 2006, 13:27
In ce zile si la ce ora e TNA-ul? ... k vreau sa ma mai uit si eu ...

Heath Scumm
29th October 2006, 14:30
Marti e TNA ... orele le gasesti pe www.tvsport.ro/program ... programul nu e fix, daca au meci de fotbal TNA zboara de nu se vede! :rolleyes: Sugerez asadar un download :P

PSYCHO
29th October 2006, 14:47
10x! Faza-i k ultimele iMPACT-uri si PPV le downloadez, normal ... dar vreau sa ma uit pe TV Sport la alea mai vechi ...

Darius
30th October 2006, 12:23
Ţi le dau eu mâine pe alea mai vechi.

Heath Scumm
30th October 2006, 12:47
Va uitati impreuna la show-uri? :D

cutuma
30th October 2006, 12:57
Mie mi-ar fi si frica sa le zic prietenilor ca vine cineva la mine sa ne uitam la wrestling :D

PSYCHO
30th October 2006, 13:46
Va uitati impreuna la show-uri? :D

Mai facem si din astea!:) Ultimul show la care ne-am uitat, impreuna cu Berea, a fost "WCW Road Wild 1999" si am analizat cu "REV + pause" unele scheme ... Parca eram la Recursul Etapei de Wrestling! :D

Mie mi-ar fi si frica sa le zic prietenilor ca vine cineva la mine sa ne uitam la wrestling :D

Noi nu zicem la nimeni! Suntem o organizatie secreta! Am jurat pe sticla de bere sa pastram secretul!

Heath Scumm
30th October 2006, 13:48
impreuna cu Berea

Intotdeauna, un partener de incredere ...

Darius
31st October 2006, 03:52

Aha, deci nu te uiţi singur nici tu. Te-ai dat de gol.:P Şi vă uitaţi, bineînţeles, împreună, la wrestling pe TV Sport.:D Asta ca să păstrăm legătura cu topicul.:happy

PSYCHO
31st October 2006, 15:17
Da da ... wrestlingul de pe TV Sport e cel mai tare! :D

Doctor_Satan
31st October 2006, 16:07
Mi-a placut mult show-ul de sambata, numai ca a fost un meci cam disproportionat intre BigShow si Jeff Hardy! Plus ca m-am enervat cand dupa moonsault-ul lui Jeff, BigShow s-a ridicat!
A fost un meci incorect!

PSYCHO
31st October 2006, 22:03
In momentul asta ma uit pe TV Sport la iMPACT! A inceput cu un match intre Samoa Joe vs Christopher Daniels! Multumiri! :D

r0bby
1st November 2006, 10:38
ati vazut aseara primul meci dupa 5 ani al lui Sting...in TNA?..

Heath Scumm
11th November 2006, 17:03
ATENTIE!

As fi dorit sa postez si eu un articol in cadrul acestui concurs insa din anumite motive nu pot sa o fac ... cand apas butonul "Trimite" nu se intampla nimic!

As ruga pe cei 2 "insideri" sa ma ajute cu cateva informatii legate de aceasta problema!

Later Edit : "Mi-am dat seama ca de fapt "Minim 200 caractere!" inseamna "Maxim 200 caractere!" ... inteligenta miscare TV Sport! ;) Am scris si eu 2 paragrafe despre Raven! Meh, whatever! Sa aveti si voi o opinie ne-analfabeta! :D

PSYCHO
11th November 2006, 17:34
Pune-l si aici!!! Sa ne delectam si noi cu lectura unui articol scris de un clasic in viatza! :D

Heath Scumm
11th November 2006, 18:01
Nu e cel mai bun articol pe care l-as fi putut scrie ... urasc chestiile astea cu un profund caracter "istoric"

http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=138012&postcount=61

PSYCHO
11th November 2006, 18:43
Cica doua paragrafe ... :rolleyes: ... Vad k ai scris ceva ... Acuma nu am timp sa citesc ptr k merg la "o expozitie de carte" k e ziua unui prieten si a inchiriat o bodega (pardon, biblioteca) ... Dar dupa ce imi trece mahmureala maine, ma pun sa citesc!

Multa Bafta!

Heath Scumm
11th November 2006, 22:09
Da! Am scris ceva! Insa pe site-ul TV Sport am postat doar ultimele 2 paragrafe ... pentru ca nu merita mai mult de atat!

PSYCHO
12th November 2006, 21:45
http://www.footrecords.net/forum/images/smiles/icon_smile.gif Ai scris foarte fain! Pacat k nu poti sa participi cu tot ce ai scris! Oricum, cred k ai asigurata revista cu dive! :D

Multa Bafta!

Ratonu
12th November 2006, 22:08
Cred ca articolul ala ar merita ceva mai mult, dar e buna si aia, nu mai stiu pe unde am citit ca ar fi un mic nip slip la Ashley Massaro in ultimul numar. :sneaky:

PSYCHO
14th November 2006, 17:31
Sper k in seara asta de la 10 e TNA pe Tv Sport ...

Darius
29th November 2006, 15:25
Între ce ore este permisã difuzarea de wrestling la noi în þarã? Iniþial ºtiam cã abia dupã ora 22 ºi cu cerculeþ pus pentru minorii sub 15 ani. Azi-dimineaþã ma uit pe Eurosport ºi vãd... wrestling. Nu mai înþeleg.:thinkso:

buticut
29th November 2006, 18:12
Între ce ore este permisã difuzarea de wrestling la noi în þarã? Iniþial ºtiam cã abia dupã ora 22 ºi cu cerculeþ pus pentru minorii sub 15 ani. Azi-dimineaþã ma uit pe Eurosport ºi vãd... wrestling. Nu mai înþeleg.:thinkso:

Se presupune ca dimineata copii sunt la scoala, iar cerculetul nu isi are rostul :P

Jeff Hardy_roby
2nd December 2006, 02:51
Sal everybody!!! stie kreva kand da pe TV Sport surviver series???:help:

King of Kings
2nd December 2006, 04:23
Nu esti pe forumu' TV Sport you know! Aici nu se fac threaduri doar ca sa pui o intrebare!

Kruger
8th December 2006, 16:17
Sal everybody!!! stie kreva kand da pe TV Sport surviver series???:help:

Din câte ºtiu... se pare cã pe la sfârºitul lunii decembrie. Dar nu sunt sigur. Oricum, înainte de Survivor se va difuza Cyber Sunday.

Big Sexy
8th December 2006, 17:27
nu la TV Sport, nu vom da la TV Sport Cyber Sunday.

Big Sexy
8th December 2006, 21:35
ba, esti cel mai varza comentator din cati exista..esti un bou !!!! cand transmitea telesportul wwe, desi imaginea era naspa, macar comentat cezar laurentiu cioc, un comentator super !!!! senzational ! pe cand tu esti o rusine, faci de ras lumea comentatorilor sportivi!!!

va rog frumos ca comentati pe tema acestui mesaj postat de un tip banat pe TVS. L-am primit prin pm

cutuma
8th December 2006, 21:41
Complet adevarat. Voi lua legatura cu Costi sa il am coleg pe CLC.

Esti o rusine, Gabi esti o rusine

=)) =)) =))

Big Sexy
8th December 2006, 21:44
eu imi imaginez acel senzational scris cu markerul pe perete, OTV style!

thunder_liger
8th December 2006, 23:04
bou! :) a vrut sa spune asa de multe si a spus asa de putin :)

ce naiba e de comentat..intreaba si tu cati ani are si dc e sub 16 n-ai ce-i face :) daca e peste ..iarasi pacat de el.

Big Sexy
9th December 2006, 09:25
nu m-a deranjat ca m-a facut bou ... atata poate, atata zice.

r0bby
9th December 2006, 09:53
Big Sexy...tu esti comentator?

Corozivu
9th December 2006, 11:28
Mai, care dintre voi a plans la ultimul raw? Tare faza :happy
VKM made u cry :happy

cutuma
9th December 2006, 12:32
Gabi a plans. Asa e el, emotiv. :D

Big Sexy
9th December 2006, 12:36
@roby - da, sunt comentator.
@corozivu - a fost un moment emotionant si unic in wwe si m-a podidit plansul :)