View Full Version : Realism vs Intensitate in Wrestling
Big Sexy
18th June 2004, 10:41
Cea mai raspandita atitudine in Romania vizavi de wrestling este:
care ma, luptele alea trucate?
Este destul de greu sa treci peste anumite mentalitati din epoca in care ne uitam cu placere la oameni ce se snopeau in bataie la cozi interminabile la carne, ulei sau oua. Ca de banane nu are rost sa mai amintesc.
Unul din motivele pentru care eu cred ca aud cel mai des replica de mai sus este ca oamenii percep minciuna ca pe ceva rau. Este un reflex cu care am fost educati de mici. Interesant este totusi ca filmele sau cartile de fictiune nu sunt percepute astfel. Asadar poti sa descrii orice evenimente, oricat de indepartate de realitate ar fi ele si ele au succes in cinematografe sau in librarii.
A fost o perioada si romanii au imbratisat minciuna (in forbal) si vedeau meciuri aranjate ca fiind infruntari autentice. Totusi diferenta dintre un meci de wrestling si unul de folbal aranjat este ca si diferenta dintre o prostituata obisnuita si o prostituata de lux. Cea obisnuita nu te minte ca tzine la tine si stii de la inceput la ce sa te astepti. Asa e si cu wrestlingul ...
Stii ca luptele sunt trucate (de fapt doar rezultatul si anumite puncte cheie, restul e rezultatul maiestriei luptatorilor) si ca poti vedea povesti spectaculoase, ca mai poti vedea meciuri cu un luptator chiar daca acesta tocmai a facut un salt mortal in conditii obisnuite. Ai si ocazia de a vedea femei superbe ce genereaza conflicte intre luptatori, conflicte ce se materializeaza prin meciuri incendiare. Tot timpul esti constient ca este regizat, ca vezi de fapt un film si, daca ai noroc, poti sa participi la filmari ca figurant sau chiar mai mult de atat.
La luptele de genul Local Kombat lucrurile sunt interesante si nu stii la ce sa te astepti. Sunt chiar fulminante uneori insa nu au miscari atat de spectaculoase ca al wrestling, nu au intrari explozive la propriu si la figurat ale combatantilor si cel mai mult si mai mult nu poti vedea la luptele reale lucruri care sa te surprida cu adevarat. Ca de exemplu meciuri intre 20 de participanti in ring si in jurul lui.
Si acesta este doar un motiv pentru care eu prefer wrestlingul, asa regizat cum este el, unei gale a campionilor. Asta nu inseamna ca exclud una dintre posibilitati, doar ca am preferati ;)
Rey619
18th June 2004, 15:25
Big sexy... recunosc sunt foarte impresionat de thread-ul tau, dar si mai impresionat de post-ul tau... ai dreptate... desi e regie, nu e 100% si pe langa asta nu mai e nici un sport asa de spectaculos... desi toata lumea spune... vorba ta (luptele alea trucate) se uita si ei la matrix si cred ca au vazut cele mai tari miscari posibile... taranu nu realizeaza ca aia fac miscarile cu incetinitorul si e accelerat dupa aia... pe cand wrestlingul e pur... miscarile sunt miscari fara alte efecte! si nu se exclude posibilitatea de a se lovi cineva macar din greseala... This is entertainment, but the hazards are real... Inca o data... Bravo!!!! :ok:
Heath Scumm
18th June 2004, 15:52
Voi scrie in curand aici..acum nam timp...dar cand voi scrie voi scrie mult shi bine!!!
Wrestlingul e mai real decat orice shi eu shtiu asta!!!
Bun Thread!!!.....Extraordinar!!!
Big Sexy
18th June 2004, 17:20
Wow, multumesc foarte mult. De fapt, vroiam sa fac din topicul asta o columna a intelepciunii mele geniale, a cunostiintelor mele despre wrestling si al dispretului meu pentru alt sport. O sa ma limitez totusi la a incerca sa explic oamenilor de ce wrestlingul este ultima speranta a umanitatii, este esenta starii de bine, este scopul vietii, este leacul pentru S.I.D.A. si cancer.
O sa ma bazez totusi pe ajutorul vostru fiindca sunt modest si imi place sa iau toti laurii de unul singur dar numai alaturi de prietenii mei. /hello
Triple H
18th June 2004, 18:42
Big Sexy ce modest esti :yeah:
Oricum faza cu dezbatutu ca sunt trucate e super veche:cool:
Eu le-as recomanda sloganu la cei care zic ca-s trucate DO TRY THIS AT HOME ca la local combat pot toti sa se bata ca niste chiori pana le ies ochii din orbite si curge borsu
Si oricum sa vad eu unu care nu e fan wrestling ca posteaza in acest thread :happy
Heath Scumm
18th June 2004, 23:39
Big Sexy ce modest esti :yeah:
Oricum faza cu dezbatutu ca sunt trucate e super veche:cool:
Eu le-as recomanda sloganu la cei care zic ca-s trucate DO TRY THIS AT HOME ca la local combat pot toti sa se bata ca niste chiori pana le ies ochii din orbite si curge borsu
Si oricum sa vad eu unu care nu e fan wrestling ca posteaza in acest thread :happy
Despre faza cu realismul, niciodata nu e prea veche deoarece suntem in Romania iar aici lumea se intreaba daca shi painea de pe masa lor e reala!!!
Toti cei care am scris chestii legate de wrestling stim ce e real shi ce nu!!!
Big Sexy
19th June 2004, 11:37
hei hei mai usurel cu potentialii noi adepti. S-ar putea sa avem surpiza sa fie chia combatanti din local Kombat sau vreo gala dintr-asta si desi ii facem din vorbe (probabil) vom avea dificultati la a le face chokeslam sau double chokeslam ;) , mai ales daca nu vor conteni sa ne calce in picioare si sa ne umple de pumni.
Asa ca ii invit pe cei ce au parerea inca ca wrestlingul nu este decat un show in care totul este trucat sa binevoiasca sa urmareasca macar trei patru meciuri heavyweight intre superstaruri din wrestling si mai vorbim atunci despre cat de important e ca luptele sunt trucate sau nu.
Pentru fani, faptul ca luptele sunt trucate nu insemna mare lucru, pentru un outsider este mai greu de inteles asta mai ales daca provine dintr-un stat in care oamenii nu au alte preocupari decat sa isi asigure ziua de maine.
Initial a fost catch-ul niste lupte deosebit de brutale unde se intamplau des accidente terifiante si chiar decese in randul luptatorilor. La sfarsitul anilor '20 si inceputul anilor '30 catch-ul a fost interzis in aproape toate statele americane. Din disperare promoterii spectacolelor si luptatorii au facut un compromis comercial. Au sacrificat realismul luptelor pentru supravietuirea sportului. Asa ca au ales sa foloseasca figurile de lupta de pana atunci, insa toate erau trucate. Acest lucru a insemnat multi ani de dezvoltare a unor tehnici spectaculoase dar non letale si foarte putin vatamatoare. In anii 80 datorita vizionarului Vince McMahon lucrurile au luat un avant nesperat ajungand sa fie unul dintre cele mai populare sport-uri din america, la un moment dat (sfarsitul anilor '80 inceputul anilor '90) devenind cel mai apreciat sport. Acum oscileaza undeva pe locurile 2-3 dupa fotbal american si basebal
Wrestlingul este practicat in scolile din America ca sport. Insa nu e vorba de wrestingul profesionist ci e vorba de wrestlingul amator. Paradoxul acestui sport e ca wrestlingul amator este in intregime real si wrestlingul pro e bazat pe show si nu pe realism.
Tocmai lipsa unei mize reale (avand in vedere ca totul este stabilit de la incept (uneori mai sunt si surprize insa cei care el fac sunt de obicei sanctionati) face ca lupta sa fie mai spectaculoasa. In plus mai primesti si o poveste care sa motiveze lupta. :ok:
Daca nu cauti nod in papura asta este stilul de lupta in care intensitatea actiunii atinge cote explozive!
Uite ca scrie si cineva care nu e fan (poate deocamdata) Wrestling, adica eu.
De cand sunt aici in Singapore am inceput sa ma uit si la Wresling, nu de alta dar transmit oamenii astai destul de mult. Inca nu pot sa zic ca ma "pricep", am idee ce se intampla, sa rezum, nu ma uit ca matza in calendar la posturile pe care le puneti voi adica stiu si eu luptatori, nume de procedee, etc
Ok, e interesant si super-spectaculos, trebuie sa recunosc...
Un lucru pe care nu il inteleg este de ce sunt oameni care pariaza pe astfel de lupte? Asta chiar ma depaseste, poate reusiti voi sa ma lamuriti.
Rey619
21st June 2004, 12:25
De cand sunt aici in Singapore am inceput sa ma uit si la Wresling, nu de alta dar transmit oamenii astai destul de mult. Inca nu pot sa zic ca ma "pricep", am idee ce se intampla, sa rezum, nu ma uit ca matza in calendar la posturile pe care le puneti voi adica stiu si eu luptatori, nume de procedee, etc
Un lucru pe care nu il inteleg este de ce sunt oameni care pariaza pe astfel de lupte? Asta chiar ma depaseste, poate reusiti voi sa ma lamuriti.
deci... in primul rand as vrea sa stiu cine esti... adik se pare ca esti cineva respectat sau respectata... din cate zici tu nu esti afon, dar nici nu-ti place... parerea mea e ca ar trebui sa urmaresti mai mult, sa iti gasesti un luptator preferat si dupa aia devii mare fan, trust me!!!!
poate dupa aceea o sa sustii situ forum-ul nostru si sa-l facem independent... /hello
deci... in primul rand as vrea sa stiu cine esti... adik se pare ca esti cineva respectat sau respectata...
Ce vrei sa zici cu asta? ca pe bune daca pricep....
P.S. Sa stii ca la acest forum exista si un user profile, de unde poti sa afli mai multe detalii despre fiecare utilizator.
din cate zici tu nu esti afon, dar nici nu-ti place...
Am spus doar ca nu sunt fan, nu ca nu imi place...
parerea mea e ca ar trebui sa urmaresti mai mult, sa iti gasesti un luptator preferat si dupa aia devii mare fan, trust me!!!!
Deocamdata, evident ca cea mai mare impresie o face Undertaker... o sa ma mai uit... :p
poate dupa aceea o sa sustii situ forum-ul nostru si sa-l facem independent... /hello
Asta intr-adevar ramane de vazut.
stryk3r
21st June 2004, 13:46
sal mai fia..... glad to see you. observ ca esti si online.......... ceea ce rey vrea sa afle ar fi un nume si care e faza cupresedinte de club
Juggler Champion!
Breakout Champion!
Enemy Shooting Champion!
DTunnel Champion!
in rest de lamine numai bine........
scuze big sexy ca scriu cam tarziu in thread da' better late than never nu :) luptele din wrestling, dupa parerea mea sunt trucate pana la punctul in care se stie cine va castiga inainte sa inceapa meciul........oata ce luptatorii au ajuns in arena e cu totul altceva......ddesi un pumn mai trele pe langa si un picior se opreste inainte sa-si atinga tinta e destul de periculos si multi oameni care au practicat si care mai practica sportu' o stiu prea bine......aici, upa cum zici tu, te incarezi si tu hitscum....eu stiu ca doare ca ma mai iau la bataie cu rey pe afara a' fara pumni si alte chestii. ne rezumam la sharpshootere si pin-uri si dor si astea destul. desi ce facem noi nu se compara cu ce fac restu doare estul de tare si eu inca nu i-am dat un scaun in cap lui rey. foarte bun threa-ul. am facut record personal la post. asta tre' sa fie cel mai lung al meu.......bafta baieti!
A! Pai e simplu :). Acest forum are si el niste reguli, etc, pe care il gasiti la sectiunea Administrativ.
http://www.onlinesport.ro/forum/forumdisplay.php?f=17
Acolo scrie ca daca ai 50 de posturi titlul ti se schimba din incepator in junior etc, si tot asa capeti "titluri" pe masura ce ai mai multe mesaje.
Iar chestia cu champion e legata de sectiunea Arcade a forumului: http://www.onlinesport.ro/forum/arcade.php?
Sunt o groaza de jocuri acolo, si daca ai cel mai bun scor, la unul din jocuri ti se acorda "titlul" de campion. Eu de exemplu sunt campion la Juggler, Breakout,,Enemy Shooting si DTunnel (deocamdata).
Asa, legat de nume, exista metoda complicata, sa va uitati la nickul de Y! (e in dreapta acolo unde e si locatia, numarul de post-uri, etc) sau sa te uiti la user profile-ul meu, si de acolo pe site-ul personal, sau varianta usoara, sa-ti spun eu ca ma numesc Ionut :p.
issue
21st June 2004, 18:14
sal mai mare sexy :) !! felicitari pt thread. despre chestia cu trucajul. eu cred ca aia care zic asa nu au vazut ce trebuie. normal ca pumnii in fata si alte chestii de astea sunt trucate ca de mai au si aia nevoie de fata si la alte chestii. dar cand ii face jeff hardy lu rvd vertical suplex de pe scara??? adica cat de moale poate sa fie podeaua aia???? sau cand ii face hhh lu michaels sidewalk slam pe scaun si scaunul e indoit dupa?? cat de maleabil poate fi scaunul. ar trebui sa vada astea mai intai. sau ar trebui sa vada mciul orton vs foley sa-l vada pe orton cu zeci de pioneze infipte in spate.
cat desprer ce a zis fia oamenii pariaza pe wrestling pentru ca niciodata nu poti sa stii 100% care va fi rezultatul.
p.s.: pt hitscum : te iei de guerrero ca e un cruiserweight cu titlu de grei.
1- titleu care il are guerrero se cheama WWE World nu are nici un Heavywight in titlu. pana si mysterio a avut un meci cu lesnar pt titlul.
2- michaels ce e??? hbk a avut de 4 ori titlul respectiv si e cat eddie daca nu mai putin
Big Sexy
21st June 2004, 20:57
@Fia asa am inceput si eu. Sa ma uit cand am duceam acasa la triple H ca zicea el ca sunt unii care se lupta tare de tot. Pe atunci nu stiam ca nu e real si totusi banuiam noi ceva. De ce sa nu recunosc ca atunci cand am aflat ca totul nu este real am rectionat la fel ca orice copil ce realizeaza ca mos Gerila (ce vreti ... in '93 asa era) nu exista si mos Craciun ia luat locul ;)
Acum nu ca ma dau expert insa exista niste trucuri, pe care nu am nici o intentie a le divulg, care fac dintr-un suplex o joaca de copii pentru unii ce se antreneaza constincios si au o conditie fizica reznabila (nu incercati asta acasa ;) )
Heath Scumm
21st June 2004, 23:26
Wrestlingul ori itzi place ori nutzi place...asta e una simpla...nu prea tzine de realism ...e spectaculos.
Daca ar fi real ar arata ceva gen Ultimate Fighting.Daca vrei sa vezi realism uita-te acolo, wrestlingul e entertainment, e o telenovela violenta ... si mie imi place la nebunie!!!
cand eram mai mic(clasa a VIIA sau a VIIIa ) credeam oarecum ca e real, dar cand am aflat ca nu e nu mia pasat deloc, spre deosebire de alti prieteni de-ai mei care nu s-au mai uitat la WCW!
nu e placut in singapore?? asiaticii sunt obsedatzi de cultura americana!!wrestlingul e foarte urmarit in asia ... dar wrestlingul japonez se bazeaza mai mult pe "atleticism" shi nu pe imagine(sau gimmick)
Rey619
22nd June 2004, 14:19
wrestlingul... dupa parerea mea...desi trucat e real... e tare de tot si face mai mult si de cat k1 si decat toate panaramele astea de lupte netrucate de la tv... luptatorii stiu mult mai bine ce au de facut decat aia care isi cara pumni fara nici un rost
Big Sexy
23rd June 2004, 07:42
Vorbeam putin mai inainte despre sacrificiul realului in favarea intensitatii luptei. Acest lucru este perceput de multe ori gresit din instinct (povestea aia cu minciuna e un lucru rau). mentalitatea nu poate fi schimbat usor si atunci trebuie schimbat ambalajul. Ambalajul a fost cosmetizat la wresltingul profesionist cu femei superbe si intrari explozive (la propriu si la figurat). Acest lucru a avut un succes nesperat si cu certitudine ca va avea succes si aici daca va fi implementat la momentul potrivit. Totul e sa fii pe val cand se va intampla asta si atunci o sa ai cu certitudine o experienta unica. O sa fii printre primii ce vor intelege care e treaba cu wresltingul, vei stii sa apreciezi potentialul sau si cu certitudine ca vei avea tot felul de avantaje ca orice alt pionier, deschizator de drumuri, guru, alea alea...
Heath Scumm
23rd June 2004, 16:11
Eu prefer sa fiu mai direct decat BIG SEXY!!!
Oameni! Uitati-va in Attachement - sangele de pe obrazul lui EDGE e pe bune ... e sange de om!Daca tipul sangereaza, cred ca asta face lupta destul de reala!
Si asta e doar o plaga minora...se intampla ca luptele sa se transforme intrun adevarat macel!Si nu ma refer doar la sange - oase rupte in diverse locuri au cam totzi luptatorii de wrestling din WWE!!
Shtitzi de ce nu mai are BENOIT dinte? - de la atatea sarituri de pe corzi cu capul pe adversar!
Acum, Benoit adora sa lupte cu Ric Flair - 5000 de palme la piept ... E mult mai comod decat ce facea in ECW !
Big Sexy
23rd June 2004, 17:12
Heheeeeee asa e man. dar vezi tu unii dintre noi nu se prea omoara dupa arcade sparte si sange pe ring.
I want a clean, good fight!!! cum spune orice arbitru ;)
Acu daca ii mai da borsul nitel nu ma supar dar n-am chef sai vad tzeasta prin pielea rupta daca intelegi ce vreau sa spun. Si asta o spuneam si inainte sa ma duc la o autopsie la facultate. Dupa aia m-am mai calit.
Heath Scumm
24th June 2004, 09:23
take it 2 the limit! hardcore style :headbang: :headbang: :headbang:
cei ce se intreaba daca wrestlingul e real ar trebui sa vada filmuletzul "WRESTLING is FAKE!" pe care il am acasa.acolo se vede cum ishi rup aia oasele cand sar din tavan pe ciment shi tot felul de faze extreme
HARDY BOYZ(in special JEFF) au sustzinut cu DUDLEYZ, EDGE &Christian(iam vazut shi pe LITA, pe SPIKE shi pe RHYNO pe acolo) o lupta memorabila la WRESTLEMANIA de acum 3 -4 ani ... TLC!
Nu shtiu daca va putetzi imagina ce a ieshit acolo!
Big Sexy
24th June 2004, 11:10
O lupta incredibila ce fara indoiala a fost cea mai reusita din wrestling vreodata a fost un survival match unde 8 (opt!!!) luptatori s-au infruntat intr-un ring de 50/50m unde marginile ringului erau facute din masini distruse si compactate cate trei una peste alta. Tot ringul era impanzit de butoaie in flacari si meciul de desfasura noaptea. cate cauciucuri, portiere si butoaie si-au tras aia nu am vazut niciodata in tot wrestlingul pus cap la cap. Nu imi venea sa cred ca vad asa ceva la televizor. A fost mai mult decat spectaculos. La final cel ce reusea sa iasa ultimul pe o poarta de metal (mai bine zis sa sara peste ea ca era incuiata). NU cred ca mai exista vreo persoana care vedea meciul si ii pasa vre-un pic ca era fake. Este una dintre cele mai placute amintiri ale mele legate de wrestling alaturi de victoria in 6 secunde a lui Kevin Nash impotriva lui Bob Backlund si momentul in care Kevin Nash i-a umplut limuzina lui Randy Savage cu rahat dintr-o vidanja.
Heath Scumm
25th June 2004, 13:33
Vorbesti de aia in care sa desemnat primul campion HardCORE in WCW desfasurata intr-un parc de mashini parasit??? Aia in care a cashtigat Fit Finlay?
Daca nu, atunci itzi spun ca aia a fost cu adevarat intensa.shi cat se poate de reala!!!
Big Sexy
25th June 2004, 14:56
NU mia tin minte exact c al-am vazut d emult insa cred ca altcineva a reusit sa sara peste gard. oricum imaginile cu parcul de masini mi-au ramas arse pe creier. WOW ala da meci
Big Sexy
25th June 2004, 15:16
Acolo in cusca oricat ai incerca sa-ti protejezi adversarul de lovituri letale sau care sa il nenoroceasca nu prea ai ce sa faci. E de ajuns s ail lovesti cand nu se asteapta si l-ai infit cu fata in barele metalice. Foarte spectaculoase dar extrem de periculoase. Am vazut pe HBO un documentar despre wrestling si era si mult despre mankind. Dumnezeule, tipul ala traia pentru durere. probabil ca avea rupt in el tot ce se poate rupe fara sa mori
Heath Scumm
25th June 2004, 15:28
Mdeah!
Astia care baga WRESTLING IS FAKE ar trebui sa vada chestia aia!
Dar nu totzi prind HBO!...oricum, luptatori precum Jake The Snake nu aveau ce cauta in documentarul ala!!!
MANKIND RULZZZ!!!
Rey619
25th June 2004, 18:13
ba eu prind hbo da' n-am vazut niciodata documentaru ala.... ma anuntati si pe mine cand se mai difuzeaza ca si mie imi place mankind... si nu numai de asta da' vreau si eu sa-l vad
stryk3r
26th June 2004, 13:18
apropo de HBO. am vazut un film pe postu' asta numit gata de lupta (am uitat titlul in engleza) desi era o tentativa de comedie, arata destul de bine situatia din wrestling. ideea era ca un wrestler Jimmy King(nu stiu daca exista si in realitate) a fost tras in teapa de catre DDP(chiar el era) king facea lupta normal, crezand ca DDP a cazut de acord ca va lua bataie. DDP l-a pacalit si cand king ii spunea ce move urma, el facea altceva si l-a caftit pe bune pe king. fara sange da' dureros(ma gandesc daca se intampla asa ceva in realitate) mai erau muti luptatori in film in mare parte din WCW. s-a remarcat Sting care in final ii serveste lu' DDP o bata in fata. finalul ii gaseste pe DDP si King intr-un ladder match iar cand Page era gata sa ia centura sting face ce-am zis mai devreme. a fost fain filmu'. daca aveti posibilitatea sa-l vedeti v-il recomand.
Big Sexy
26th June 2004, 13:49
Filmul a fost excelent. Treaba e ca astfel de lucruri se mai intampla in wrestling insa de obicei se termina cu accidentari serioase deoarece pentru fiecare schema exista o procedura prin care i se opreste forta devastatoare iar dac aunul nu stie ce urmeaza nu are cum sa contracareze impactul actiunii respective.
Heath Scumm
26th June 2004, 14:38
Mdeah! Ambele filme au fost interesante!
Ce sa intamplat in Ready2Rumble se intampla shi in realitate uneori.Asta a incercat sa faca Vince Mc Mahon cu Bret Hart in meciul clasic de la Montreal cu Shawn Michaels.Chestia care i sa intamplat lui KING in film i sa intamplat shi lui HART numai ca BRET nu e un alcoolic :)
Se numeshte Screw Job!Vince Mc Mahon a incercat sa-l scoata pe HitMan din WWF dar nu a reushit decat sa-i mareasca popularitatea cand acesta a intrat in WCW shi a devenit unul dintre cei mai mari campioni ai acestei federatzii!!!
stryk3r
26th June 2004, 21:46
sa inteleg ca ati vazut filmu'. ma bucur ca nu vorbesc de cai verzi.intr-adevar King era un alcoolic fapt care-i deosebea de luptatorii actuali si trecuti.
singura situatie dubioasa mi s-a parut cea a lui Randy Savage. nu stiu daca chiar a murit sotia lui da' nu l-am mai vazut de atunci. pacat ca era unu' intre preferatii mei.......I GUESS SHIT HAPPENS!
Heath Scumm
28th June 2004, 19:19
Mdeah.Miss Elizabeth chiar a murit!
As dori sa vad un film care sa surprinda cu adevarat Realismul shi Intensitatea din wrestling shi sa nu fie de tip documentar!Am auzit ca WWE a scos WRESTLEMANIA-THE MOVIE; ma intreb cum arata!
Big Sexy
30th June 2004, 09:11
MIe imi placea chelia lui. Cum imi place si chelia lui Hulk. Probabil ca le da o nota de inedit. Pana la urma il vom mai vedea in ring in vre-un meci serios? Sau s-a retras ca nu am mai auzit nimic de el? Ei erau adevarati showmani si cel mai important stiau sa faca din arice lupt asun eveniment spectaculos si al 50 de ani.
Filmul e traznet sau cel putin asa arata la box office. o sa incerc sa fac rost de el de la niste baieti ce spun ca au acces la o groaza de filme. Hmmm... am mai auzit eu asta pe undeva.
Rey619
30th June 2004, 22:09
cool... si eu as vrea sa vad filmul ala... pacat ca nu cred ca o sa am ocazia... anyhow...showmanii wrestlingului de azi mi se par hbk si rvd... sunt singurii care mai fac ceva serios pe langa a se preocupa de imaginea lor... bineinteles ca aici nu l-am mai pomenit pe rey... desi si el e cu adevarat showman...
m0w3r
3rd July 2004, 22:45
interesant film ........da e documentar sau actiune...? oricum e bine ca se mai scot shi de astea..
stryk3r
5th July 2004, 16:34
ce-i drept rey e un showman doar prin luptele pe care le face. nu mai e nevoie de altceva. parerea mea e ca nu exista om mai spectaculos in wrestling decat rey rey. daca gresesc cumva corectati-ma.
issue
5th July 2004, 17:10
iti spun eu 2. juventud guerrera si jeff hardy.
Big Sexy
6th July 2004, 08:40
Come on, oricat d emult imi displac cruiserweight nu pot sa nu recunosc ca Rey e super mega (desi l-as calca pe cap). E intradevar showman prin lupte iar guerero nu se ridica nici la degetul mic al sau. Jeff hardy nu poate fi comparat din punct de vedere al spectaculozitatii cu argintul viu (Rey adica). Parerea mea. Desii ambii sunt plini de stamina Rey este avantajat de greutatea sa mica pentur a face miscari mai spectaculoase cu un risc mai mic de a se rani.
issue
6th July 2004, 09:33
am zis juventud guerrerA nu guerrerO.l-ai vazut vreodata pe juvi ,big sexy?? nu cred ca stiai despre ce vorbesc.iar jeff e mult mai extrem decat rey. rey e acrobat si unul foarte bun nu neg asta . si mie imi place rey. dar jeff e mai extrem.
Big Sexy
6th July 2004, 11:16
Ai dreptate. M-am grabit, ce pot spune. Oricum imi mentin parerea ca Rey este cel mai bun acrobat, poate singurul car enu are nevoie de un rol si impresioneaza prin abilitati mai mult decat prin spectacol actoricesc. Asta nu insemna ca nu ma irita. Desi aarent schemele lui sunt pline de realism ganditi-va cat de usor ii este unui luptator de talia lui sa faca ce vrea pe ring. Una este sa sari de pe corzi cand ai 120 kg si alta cand ai 60kg. Normal ca schemele lui par mai realiste si in acelasi timp ofera si spectacol
Rey619
6th July 2004, 15:57
juvi nu mi se pare cu nik mai spectaculos ca rey... l-am vazut cum lupta , l-am vazut cum ia bataie... si chiar si de la rey... si tot rey mi se pare mai safan!
Big Sexy
6th July 2004, 19:25
Treaba e ca poti obtine ceva spectaculos in meciurile cruiserweight si sa fie si destul de realist (despre asta este vorba in topic) insa este ca si cum ai privi o furtuna intr-un pahar cu apa. Arata bine de aproape insa e varza per ansamblu in comparatie cu un meci hardcore sau heavyweight, parerea mea. Oricum nu mai continui asa ca o sa devieze de tot discutia. Si ca sa nu se supere nimeni o sa creez un nou tread
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3600
Heath Scumm
8th July 2004, 10:58
Da! Threadul asta se numeshte REALISM shi INTENSITATE ...
Ce treaba are JUVENTUD GUERRERA cu REALISMUL?
Big Sexy
8th July 2004, 12:42
Pai nu este niic o legatura. Asta este si ideea.In wrestling s-a renuntat la realism in favoarea intensitatii (cu mici exceptii care nu fac decat sa intareasca regula cum ar fi anumite meciuri hardcore aduse la extrem). Juventud este un luptator capabil, insuficient promovat si sta la locul pe care il merita, adica in spate.
Rey619
9th July 2004, 17:56
mi se pare corect... nu era destul de bun... tinea titlul de cruiserweight de putine ori si cate putin timp... nu mai e nik. de comentat despre el... desi ar fi meritat sa fie promovat oleak mai mult
Big Sexy
10th July 2004, 00:44
Ma gandeam acum ceva timp cum ar fi evoluat catch-ul daca nu ar fi fost interzis. Va dati seama ca ar fi ramas la stadiul de meciuri sutinute in hambare si sali de sport. Cred ca tot raul spre bine
Heath Scumm
11th July 2004, 21:18
Nu ma intereseaza daca wrestlingul e real sau nu!
Intrebarea asta si-o pun cei obsedati de violenta gratuita, nu cei care vor spectacol!
Mie imi place wrestlingul asa cum e...si oricum, catchul nu a disparut, exista in OCTOGON!!!
Big Sexy
11th July 2004, 21:38
Eu spuneam ca atunci nu ar mai fi fost bazat pe spectacol si nu ar fi cunoscut gloria de acum. Ar fi ramas la stadiul de local combat, cu intrari de doi lei si meciuri bezmetice in care se promoveaza violenta gratuita.
Heath Scumm
17th July 2004, 19:37
Eu spuneam ca atunci nu ar mai fi fost bazat pe spectacol si nu ar fi cunoscut gloria de acum. Ar fi ramas la stadiul de local combat, cu intrari de doi lei si meciuri bezmetice in care se promoveaza violenta gratuita.
Apropo de meciuri bezmetice shi intrari de 2 lei, trebuia sa va uitatzi aseara pe PRO TV la o gala K1...nu shtiu de unde a fost..cred ca pe undeva prin Japonia....prefer "falsitatea" wrestlingului violentzei de acolo.....K1 incearca sa emuleze intrarile din wrestling...cica...nu vor reushi niciodata sa creeze ceva asemanator wrestlingului dpdv al promovarii luptatorilor!!
BexyCZW
18th July 2004, 10:20
Deci mie imi place foarte mult K1.Imi place si UFC dar K1 imi place mai mult pentru ca luptele sunt mai spectaculoase. Ma enerveaza ca la UFC se pun pe jos si se sucesc aiurea pana unul castiga si eu nu imi dau seama cum a castigat.Bineinteles ca si la UFC sunt lupte frumoase dar majoritatea sunt naspa. Dar este cu totul diferit de wrestling. Wrestlingul se bazeaza pe show (in WWE) in timp ce K1 este prima data lupta si dupa aceea showul.Mie imi place faza cu intrarile de la K1 dar unele sunt naspa rau de tot. Daca ati vazut cumva vreo lupta de a lui Bob Sapp ati observat ca il imita pe Ric Flair. Intra pe muzica lui, este imbracat cu roba pe care Flair o folosea mai demult. Plus ca japonezii iubesc spectacolul. De aceea K1 este cel mai popular sport de contact din lume ( asta declara maestrul Ishi ). Dar oricum la mine tot wrestlingul e pe locul 1.
Heath Scumm
18th July 2004, 17:02
Bob Saap il imita pe Flair, intr-adevar. Faza cu tavaleala pe jos mi se pare in regula in UFC mai ales daca se termina cu un ARMBAR a la KEN Shamrock!!!
Big Sexy
25th July 2004, 20:04
Sunt atat de multe federatii de wrestling in lume dar singurele care au succes sunt cele care pun accentul pe show si nu pe realism - ma intreb de ce?
Poate fiindca wrestlingul insemna inainte de toate show?
The One
13th August 2004, 21:35
am intrat pe siteul www.wrestling.xro.us si sunt dezamagit ca sunt umlti care intra acolo dupa ce s-a facut reclama dar aici nu intra nimeni.si toti de acolo scriu pe guest book.
e pacat ca a scris unu acolo ca wrestlingul nu e real. ce intelege ala prin real?asta as vrea sa stiu eu
Big Sexy
10th September 2004, 15:46
pai ce sa inteleaga si el. Sange, mult sange. Probabil. de ce sa nu recunosc de multe ori se vede ca e trucat un meci. Imi aduc aminte ca in meciul dintre Broc Lesnar (bleaxxx) si Big Show (yeeee) Big Show s-a aranjat pe targa pusa pe bratele stivuitorului si a fost foarte vizibil acest lucru!!!
poate ca faptul ca unuele faze sunt vizibil trucate ii deranjeaza pe unii care cred ca ei urmaresc un sport si nu un spectacol
Big Sexy
11th October 2004, 18:36
Acum nu are rost sa mai bat apa in piua despre ce se intampla in lume referitor la wrestling insa nu pot sa nu vad ca oamenii au inceput sa se sature de spectacol. Pe foarte multe forumuri straine, pe care le frecventez, se vorbeste despre necesitatea cresterii violentei pentru a obtine satisfacte. Inteleg ca lucrurile evolueaza insa nu mi se pare normal sa se intoarca la radacini adica la catch!
Rey619
14th October 2004, 20:36
lasa ma ca in zilele astea toti se cred mari sadici si vor sa vada sange... si daca se uita la un film horror se sperie... ce mai... societatea de azi!
Big Sexy
27th October 2004, 18:04
Sunt inca multi copii care cred ca luptele din wwe sunt reale. Chiar se cearta intre ei pe tema asta. Acum nu ma apuc sa le spun eu ca Mos Craciun nu exista insa trebuie sa recunosc ca unii luptatori au dus arta simularii la extrem!
Heath Scumm
27th October 2004, 19:30
Apropo de arta simularii....e cu adevarat arta? sau e spectacol de prost gust??
WWE au o strategie de marketing buna insa daca stai sa te uiti cu adevarat la produsul pe care il ofera, eu cred ca e mediocru din punct de vedere al falsitatii extreme a luptelor.
Prefer sa vad Promo-uri ale luptelor decat o lupta reala.Atat de mare este diferenta intre ceea ce arata ca vor oferi si ceea ce ofera efectiv.
Reaper
28th October 2004, 10:41
Stiam de mai mult timp ca wrestlingul e in pare parte trucaj, insa si eu m-am aflat printre acei copii care credeau ca luptele sunt reale. Chiar daca acum stiu contrarul inca imi mai place sa cred ca luptatorii se bat intr-adevar pentru suprematie in ring. Altfel wrestlingul si-ar pierde farmecul. Deci: Keep it real!
Heath Scumm
28th October 2004, 19:26
Stiam de mai mult timp ca wrestlingul e in pare parte trucaj, insa si eu m-am aflat printre acei copii care credeau ca luptele sunt reale. Chiar daca acum stiu contrarul inca imi mai place sa cred ca luptatorii se bat intr-adevar pentru suprematie in ring. Altfel wrestlingul si-ar pierde farmecul. Deci: Keep it real!
O idee interesanta! Foarte Interesanta! Daca as putea(dar nu pot) as dezbate aceasta problema in 20.000 de cuvinte :)
Ma multumesc deocamdata la mai putine, sperand ca voi sa le cititi.
Reaper spune ca desi stia ca wrestlingul e trucat, tot credea ca luptele sunt reale! Si eu ma numar printre acei care gandeau asa. De ce oare? Deoarece, in perioada aceea, in Romania se transmitea WCW Nitro, un show saptamanal care a adus in prim plan atleti adevarati(asa cum fac acum NWA-TNA) de genul Luchadorilor(Rey Mysterio, Juvi Guerrera etc.), Chris Benoit, Eddie Guerrero, Dean Malenko, Perry Saturn, Raven :rolleyes: , Shane Douglas si multi multi altii. :D Oamenii aia dadeau tot ce aveau mai bun in ring si faceau federatia WCW sa fie Numarul 1 in lume. Ar trebui sa ne consideram norocosi ca am avut privilegiul de a vedea WCW atunci cand aceasta federatie domina piata.
Acum, cand dai drumul la TELESPORT si vezi un show de Raw sau SmackDown in care luptatorii isi dau pumni care zboara la 10-20 de centimetri de fata adversarului in timp ce acesta cade, scheme executate neprofesionist sau cu lejeritate, palme peste piept :jerk: nu mai poti sa crezi efectiv nici o secunda ca wrestlingul ar mai putea avea ceva real in el. E fake 100% si stiu pe cine putem da vina ... hai sa zicem WWE si cei ce conduc aceasta federatie :degete: ... Situatia e grava, fanii adevarati ai wrestlingului ar trebui sa ia masuri in aceasta privinta, asa cum poate fiecare.
S-a ajuns in situatia in care WWE impun fanilor produsul lor, fanii nu mai au posibilitatea de a alege produsul comercial preferat de pe piata. E aproape MONOPOL. Wrestlingul din WWE e plictisitor :sleep: .
Ma revolt, sper sa mai fie persoane care sa gandeasca ca si mine.
Asa cum spunea Reaper, wrestlingul fara ideea realismului (subliniez "IDEEA") nu mai are nici un farmec. Cred ca de aceea prefer wrestlingul Hardcore deoarece este tipul de wrestling cel mai "real" - daca se paote spune asa. Plus ca acolo pot vedea scheme adevarate, nu palma peste piept a lu' Ric Flair furata de toti luptatorii WWE condusi spre disperarea mea de Chris Benoit. AGONIE!!!!AGONIE!!!! :headbang:
Big Sexy
28th October 2004, 21:27
bai, nu inteleg. Pusesem aici un post destul de consistent ins aa disparut. Ehhh. oricum o sa il rescriu cat de bine pot avand in vedere si cele adaugate de HitScum.
Ceea ce ne diferentiaza pe noi, fanii wrestlingului, de ceilalti nu este faptul ca suntem mai intElepti, mai frumosi, mai puternici , mai drepti ci faptul ca ne putem amagi si, mai mult, putem obtine placere din aceasta amagire. Venise acum ceva timp un tip la mine si eu ii ziceam ca vreau sa imi traga niste wrestling. Si tipul cica, bine, dar ce e aia. Si i-am explicat eu insa el confunda cu Pride si m-am hotarat sa ii arat No Mercy. Nu mai scapam de el dupa doua ore si eram mort de somn. Si ii tot explicam ca nu e real si el cica da, dar imi place. Atunci am inteles de fapt ce se petrecea, eu ii spuneam ca nu e real insa nu imi doream sa cred asta in totalitate. Amandoi comentam luptele si loviturile fara sa ne pese erau atenuate aproape total sau erau intelesi asupra schemei pe care o vor executa. Pur si simplu stersesem din mintile noastre notiunea de fake. NU ne mai pasa. Savuram meciurile si ne bucuram de spectacol fiind prinsi de ccea ce se intampla in ring. A fost o senzatie placuta sa realizez in ce consta atractia mea si a ta si a celorlalti fata de acest spectacol complet, prin excelenta destinat barbatilor. Cu placere observ si pe site-ul telesportului sa sunt si fete, fete care am si discutat foarte sumar. Sunt tare curios sa stiu ce le atrage la acest spectacol. Nu vreau sa par misogin insa nu cred ca wwe-ul a ajuns chiar la stadiul de telenovela. ;)
KingLion
29th October 2004, 13:13
Hai sa nu fim rai cu WWE-ul mie imi place...kiar daca unui il considera Telenovela. La inceput toti ...(cred) am spus ca...aaa este Fake, ce rost are sa ma uit? Dar dupa ace ne uitam o data, de 2 ori ne dam seama ca merita si ca are rost sa ne uitam. Eu nu am patit-o ptr. ca in momentul in care am facut "contact" cu wrestling-ul, adik cu WCW, de la TNT, eram prea mic si nu putea nimeni sa ma faca sa cred ca ce vad eu acolo sunt TRUCAJE. Dar acum cand am dat de voi si cand am reluat contactul cu Wrestling-ul cred...dar cu toate ca shtiu asta nimeni nu poate sa ma faca sa nu ma mai uit...poate doar o femeie :drak: , dar si ea trebuie sa aiba ce sa ofere. Asha ca sfatul meu este: sa ii facem, pe cei care spun ca Wrestling-ul nu e frumos, sa se uite makr o singura data la wrestling. Ca dupa ce au facut-o nu or sa se mai opreasca :)
Heath Scumm
29th October 2004, 19:28
Hai sa nu fim rai cu WWE-ul mie imi place...kiar daca unui il considera Telenovela. La inceput toti ...(cred) am spus ca...aaa este Fake, ce rost are sa ma uit? Dar dupa ace ne uitam o data, de 2 ori ne dam seama ca merita si ca are rost sa ne uitam. Eu nu am patit-o ptr. ca in momentul in care am facut "contact" cu wrestling-ul, adik cu WCW, de la TNT, eram prea mic si nu putea nimeni sa ma faca sa cred ca ce vad eu acolo sunt TRUCAJE. Dar acum cand am dat de voi si cand am reluat contactul cu Wrestling-ul cred...dar cu toate ca shtiu asta nimeni nu poate sa ma faca sa nu ma mai uit...poate doar o femeie :drak: , dar si ea trebuie sa aiba ce sa ofere. Asha ca sfatul meu este: sa ii facem, pe cei care spun ca Wrestling-ul nu e frumos, sa se uite makr o singura data la wrestling. Ca dupa ce au facut-o nu or sa se mai opreasca :)
Ai dreptate! Insa Wrestling si WWE sunt 2 notiuni oarecum diferite. Parerea mea e ca singurul motiv pentru care o femeie s-ar uita la WWE (inafara faptului ca are langa ea un obsedat de wrestling care sa o oboseasca in continuu cu ceea ce vede la televizor ... MDA! Vorbesc despre mine acum! :) ) ar putea fi faptul ca WWE e mai bine de 50% TELENOVELA.
Sunt de acord cu KIng Lion. Ca sa convingem o persoana ca wrestlingul ar putea fi interesant, trebuie sa ii aratam cel putin o data niste wrestling insa nu orice tip de show sau lupta ci una de calitate ( exclus show-urile RAW sau SmackDown) ... Recomand ceva din perioada de inceput a WWE, in timpul confruntarii dintre WWF si alianta WCW/ECW.
Big Sexy
30th October 2004, 20:10
Eu personal nu as exclude show-urile WWE saptamanale. Uneori unele dintre ele au meciuri chiar reusite iar promo-urile sunt de multe ori surpinzatoare. De fat punctul forte al WWE sunt povestile create prin promo-uri
Big Sexy
17th November 2004, 13:24
ca tot vorbim de realism in wrestling ar fi bine sa dam o ocheada si prin curtea federatiilor independente unde clar nu isi permit sa puna in regie un spectacol demn de ceva si atunci fac luptele extrem de spectaculoase si violente, lucru care automat implica o mar doza de violenta. Am primit prin e-mail un link catre un filmulet de 180mb cu niste chestii destul de dure insa nu la nivelul CZW-ului. Interesant totusi pentru cei care vor sa ajunga pro.
Heath Scumm
17th November 2004, 19:18
Wrestlingul WWE de acum e cel de la nivelul anilor 80 din punct de vedere al realismului.
Check Out Ric Flair ... El e!
Is it a Bird, Is it a Plane? No It's Ric Flair care incearca pentru a 2850-a oara acea saritura intarziata de pe corzi , genunchiu, figure 4-ul agonizant intors la un moment dat, punerea aia clasica cu umerii pe pamant, caderea in nas si implorarea urmata de un cheap-shot...Am parcurs gama de "miscari" ale lu' Nature Boy de 60 de ani?Cred ca da!
KingLion
18th November 2004, 11:47
Parerea mea e ca singurul motiv pentru care o femeie s-ar uita la WWE (inafara faptului ca are langa ea un obsedat de wrestling care sa o oboseasca in continuu cu ceea ce vede la televizor ... MDA! Vorbesc despre mine acum! :) ) ar putea fi faptul ca WWE e mai bine de 50% TELENOVELA.
Mai suparat... :). glumesc...nu ma supara eu asa de usor pe prieteni.
1: Sunt obsedat dar...se intampla cateodata eu sa nu fiu in casa si My Mother se uita..deci prima parere PICA
2: Nu cred ca mama baga prea mult in seama povestirele sa le zic asha care se creeaza in WWE. Deci ii place ptr. ca ii place...nu din cauzele care le spui tu..... Or fi si ele (parerile) adevarate, dar nu la toti (fanii) si toate (fanele)...
Big Sexy
18th November 2004, 12:59
Am vazut pe site-ul telesport destui useri care spun ca sunt fete. Nu stiu ce sa cred insa nu este exclus. Cu certitudine ca daca luptele ar fi fost mai sangeroase este extrem de improbabil sa avem prea multe fete fani insa asa cred ca femeile au motive sa vada aceste confruntari. Mai ales ca stiu ca e ceva sigur si nu se pot ucide decat daca sunt foarte neatenti.
Reaper
2nd January 2005, 12:05
Am o intrebare despre Taboo Tuesday si asta mi s-a parut cel mai potrivit thread: sondajele care s-au facut la acel PPV au fost reale? Adica ceea ce a votat publicul pe internet a fost prezentat sau au schimbat organizatorii cifrele?
Daca au fost reale atunci inseamna ca:
1) organizatorii au intuit rezultatele si au facut scenariul dupa cum au crezut ca vor iesi voturile?
2) s-au bazat pe spontaneitatea luptatorilor? (sa fim seriosi...)
Parerea mea este ca au dat cifrele reale pentru sondajele la care au nimerit rezultatele si au modificat cifrele daca s-a intamplat sa nu nimereasca.
Oricum consider ca Taboo Tuesday a fost dedicat celor mai putini initiati in wrestling. Multi au criticat PPV-ul asta. Mie chiar mi-a placut ideea cu sondajele. A dat mai mult realism, nu?
KingLion
3rd January 2005, 08:10
Nu shtiu cat de adevarate au fost vorurile....dar in lupta pentru titlu (park) dintre HHH si HBK, cred ca se vroia (de catre federatia WWE) mai mult un meci intre HHH si Edge, altfel nu imi explic de ce s-a bagat meciul acela inainte de PPV din Benoit, HBK si Edge, in care a invins Edge...Eu zic ca au fost adevarate pe ici pe colo.
Heath Scumm
3rd January 2005, 15:41
Nu cred ca voturile au fost pe bune!
HBK nu cred ca mai e in topul preferintelor fanilor! E adevarat, nici EDGE nu era un favorit al publicului insa in nici un caz nu cred ca HBK era un adversar pe gustul publicului pentru HHH.
Reaper
5th January 2005, 18:51
Eu am zis ca si faza aia cu accidentarea lui HBK a fost bagata tocmai ca sa fie mai tare meciul dintre el si HHH. Au vrut organizatorii sa-l ridice in slavi pe HBK, ca el are un picior rupt si lupta pentru fani. Ce prostie! Meciurile astea doua(HBK vs HHH, Edge+Benoit vs ***) erau stabilite probabil inainte sa le vina ideea cu voturile.
Big Sexy
6th January 2005, 09:38
Mda, mi-a lasat si mie o senzatie de aranjat totul. Prea s-au potrivit lucrurile in toate meciurile. A fost o senzatie de fake care m-a cam stresat. imi mentin parerea ca edge merita un shot la titlu atunci insa asta e. Oricum daca se demonstreaza ca a fost fake WWE pierde enorm. S-a discutat mult pe alte forumuri despre asta si sincer la cum ar afecta scenariile lor cred ca au fost tentati sa dea doar iluzia ca votul tau conteaza. Acum evident nu pot afirma ca a fost ceva in neregula in toata povestea insa asa simt eu. Ar fi fost in primul rand greu pentur luptatori sa se lupte avand in vedere ca nu au discutat in prealabil cu oponentul si de meciuri de wreslting neregizate (mai ales la nivelul ala) nu prea am auzit pana acum.
Big Sexy
16th January 2005, 00:31
o sa va intreb ceva in legatura cu o chestie ce ma framanta de mult. Ce e fake la meciurile de tip barbed wire/light tubes? Nu imi iaginez ce poti face ca un neon spart pe spate sa nu te nenoroceasca. Am vazut un meci cu necrobutcher (Bexy era fanul sau) si nu imi venea sa cred. Au spart pe coprul sau vreo 10-12 neonane ... a fost aruncat pe 50-60 de neoane aranjate special si multe alte dezastre de genul asta si nu pot intleege cum e posibil. L-am vazut intr-un meci in care sangerase asa de tare incat la finalul meciului avea pielea grena de la sangele inchegat ce ii acoperea peste 80% din suprafata corpului de la brau in sus. Ireal domle' ireal ...
alex_ww3
16th January 2005, 12:14
/hello Doar ce am intrat si vreau sa va zic ceva din wrestling vs realitate din cate am inteeles eu.In primul rand cand e o rivalitate la o gala luptele sunt reale si luptatorii rezista atat de mult ca se antreneaza cu loviturile :headbang:
In al doilea rand daca nu e rivalitate nimic parca ar fi lupte libere adica proiectarile sunt reale dar doar un pumn sau picior la 20 e real
Al treilea rand la pay-per-view nu exista lupte false deci totu e real ex: elimination chamber hell in a cell steel cage match nu mai stiu la ce competitie a da la taboo tuesday parca s-a batut randy ortton cu ric flair the legend killer vs the legend oricum un meci superb cu sange frecari de peretii custii tot ce vrei (meciurile le iau de pe kazaa chiar sunt multi fani de wrestling :ok:)
In fine al patrulea motiv e ca la gali daca e o competitie care urmeaza vreocompetite vreo 44% e real meciul.
Ba copii shawn HBK a fost votat fiind ca:Benoit doar ce a avut centura 6 luni
Il urau pe edge pentru ce a facut in ultimele luni
Poate credeau ca o sa se repete hell in a cell
Heath Scumm
16th January 2005, 13:17
Perceptia lui Alex despre wrestling e usor deformata ... totusi, daca va mai intra pe forum am putea discuta pentru a afla ce intelege el prin 40% real etc. etc.
alex_ww3
16th January 2005, 15:45
sunt putin de acord cu Hit Scum
[QUOTE]Ai dreptate! Insa Wrestling si WWE sunt 2 notiuni oarecum diferite. Parerea mea e ca singurul motiv pentru care o femeie s-ar uita la WWE (inafara faptului ca are langa ea un obsedat de wrestling care sa o oboseasca in continuu cu ceea ce vede la televizor ... MDA! Vorbesc despre mine acum! ) ar putea fi faptul ca WWE e mai bine de 50% TELENOVELA.[QUOTE]
Dar e o telenovela Hardcore :)
zi-mi tu la ce ora ca eu am net 24/7
Edit HitScum
----------------------------------------
Poti intra pe forum 24/7 sa iti postezi ideile!Daca tot ai net, foloseste-l!
KingLion
17th January 2005, 10:18
Se pare ca voi NU vreti sa intelegeti: Ash vrea si eu sa vad cate fete (chiar femei) se uita la Wrestling...si mai ales cate il percep ca pe o telenovela??? Sa vim SERIOSI cati dintre noi care ink nu luase contact calumea cu Wrestling-ul si cu acest forum Percepeau WWE ca o telenovela???/Cati dintre noi shtiau...ca acolo sunt niste "povestiri" eu cred ca niciunul Le luam doar ca pe niste simple lupte...care placeau okiului si care bucurau publicul....Ganditiva intai la asta si dupa aceea....mai vb.
Heath Scumm
17th January 2005, 18:53
King Lion are dreptate! Cand eram mic, speram(Da! Speram!) ca totul sa fie pe bune si sa ii dovedesc bunicului meu(care si-a dat seama repede ca treaba e regizata si imi strica mie toata distractia) ca nu are dreptate!
Insa, la un moment dat, telenovela a devenit atat de siropoasa ca nu mai puteam crede ca wrestlingul nu e regizat - tin minte si acum momentul ... povestea de dragoste dintre MACHO MAN si MISS ELIZABETH cand a plans aia o ora la televizor pt. ca MACHO MAN sa o ierte ... LAME!:mda:
Big Sexy
17th January 2005, 22:17
faptul c ainca sunt foarte multi si vreau sa subliniez foarte multi ca inca mai cred ca wrestlingul presupune realism in lupte. Pai revin la ideea anterioara si spun ca nenumarate scheme din wrestling sunt potential letale sau cel putin presupun accidentari extreme daca sunt executate cu scopul de a induce durere si vatamare corporala ... adica daca ar fi executate pe bune. Plus ca tot ele nu prea pot fi executate fara colaborarea totala a oponentului. Urmariti cu atentie semnele pe care le fac iniante de executarea unor scheme complexe. E ca in filmele alea cu baseball cand faceau tot felul de semne cu degetele, scuipau miscau ochiul mai stiu eu cum si tot asa mai departe. Asa ca realism in wreslting este exact cat iti doresti tu sa crezi ca este atat timp cat nu te apuci sa executi de unul singur schemele sau mai rau cu un partener ce nu a inteles gradul de risc ce il implica asa ceva.
JointLover
17th January 2005, 23:19
am auzit acu cateva luni de lupte in octogon si cica sunt tot lupte de wrestling da' REALE. n'am vazut nici o gala d'asta de lupte da' vreau sa aud opinii de la aia care au vazut: e mai klumea ca wrestlingul?(stiu ca e imposibil ;) ); chiar e real? si dak da... se folosesc aceleasi miscari letale ca in wrestling????
Big Sexy
18th January 2005, 00:54
Nope. IN Octogon se folosesc altfel de tehnici care nu au aproape nici o legatura cu wrestlingul. De fapt daca stau sa ma gandesc bine chiar nu au legatura cu wrestlingul.Acolo o sa vezi nenumarate stiluri de lupta intr-un sistem street fight unde luptatorii mai mor din cand in cand.
KingLion
18th January 2005, 10:41
Am si eu o rugaminte la cei care spun ca Wrestling-ul este o Telenovele...sa imi definesca si mie Notiunea...
ptr. mine Telenovela= Ea bogata (saraca), el sarac (bogat), toata actiunea se petrece in jurul lor cu cateva intruziuni...si pana la urma cei doi raman impreuna...intotdeauna este la fel....
Ceea ce in Wrestling nu prea se intampla asha...Ori vi povesti create...ptr. ca altfel nu ar mai exista Notiunea de Show...dar totusi nici telenovela nu CRED ca il putem numi ceea ce vedem noi la TV, sau pe CD/DVD si pe ce alte materiale se mai poate vedea...Deci Wrestling Nu e Telenovele..>Astept definitia voastra....a zis bine Big Sexy Realismul exista in Wrestling pana la o anumita limita (in stil de gluma...intrarea OPONETILOR :D ) Si realismul este atat cat vrem noi sa-l credem...
Va rog frumos...nu ma mai inebuniti atata cu TELENOVELA...va rog eu...sau daca vreti...definitim CUVANTUL si dupa aceea treaba VOASTRA.
Nu zice nimeni....ca nu se creeaza povestii (ma repet) dar NU SUNT TELENOVELELE (pe care le vede MAMA :D )
Big Sexy
21st January 2005, 01:42
Hmmmm ... telenovela ... sa zicem ca exageram insa daca te gandesti un pic acolo ajungi. De ce spun asta? Pai e foarte simplu! Lucrurile tind sa devina mult prea siropoase pentru gusturile unora dintre noi si ne uitam la wrestling pentru ceea ce este el nu prentru a vedea nunti de gay si alte nunti cu mostrii rosii. Toti stim ca wresltingul e fake si ar trebui ca luptele sa fie doar o scuza pentru scenariu in viziunea WWE ins aconsider ca prea mult e prea mult si termenul de telelnovela are un sens peiorativ adica asa ne aratam dispretul pentru exagerarile scenariilor.
Heath Scumm
21st January 2005, 13:05
am auzit acu cateva luni de lupte in octogon si cica sunt tot lupte de wrestling da' REALE. n'am vazut nici o gala d'asta de lupte da' vreau sa aud opinii de la aia care au vazut: e mai klumea ca wrestlingul?(stiu ca e imposibil ;) ); chiar e real? si dak da... se folosesc aceleasi miscari letale ca in wrestling????
Am pe un CD best of Octogon ... nu pot sa spun ca n-are nici o legatura cu wrestlingul ... Mari luptatori de wrestling precum Ken Shamrock, Dan severn sau Tank Abbott provin din Octogon ... ca sa nu mai pomenesc de Tito Ortiz care lupta acum in promotia japoneza Zero-One!!!
In anumite lupte, e un soi de submission wrestling pe bune...in cele mai multe e o bataie haotica cu pumni si picioare impinsa la extrem intr-o cusca cu 8 laturi! ;)
Reaper
21st January 2005, 22:25
Am vazut o idee pe undeva(nu zic unde ca nu conteaza) cum ca UnderTaker si Kane nu ar fi frati. Mi-am dat seama ca nu m-am gandit niciodata la asta. Poate ca mi-a placut ideea ca cei doi ar fi inruditi si am acceptat-o fara sa cercetez. De fapt chiar dupa ce am cercetat(Kane=Glen Jacobs si UnderTaker=Mark Callaway) tot nu mi-a trecut prin minte ca cei doi nu ar fi frati.
Initial am vrut sa pun postul asta in "UnderTaker AKA The Dead Man", dar m-am gandit ca mai putem sa vorbim si despre alte cazuri: Dudley Boyz, Edge & Christian, Hardy(la plural nu stiu cum se scrie; ma refer la Jeff si Matt), Steiner Brothers, Lodi si Lany Lane(totusi sa nu exageram).
Deci ... frati sau "frati"? Realitate sau un mod de a spori show-ul?
JointLover
22nd January 2005, 18:05
Uaaaa... chiar nu sunt frati... parca ar fi regizat wrestling-ul... come on, nici macar nu semanau.
Oricum, am si eu o intrebare: Daca wrestingul NU ar fi fost regizat ... noi: astia care ne-am declarat fanii inraiti ai wrestlingului, ne-am mai fi uitat la acest sport? Sau de fapt ce ne place noua la wrestling mai mult este de fapt SHOW-ul?
alex_ww3
23rd January 2005, 18:54
poate sunt frati vitregi sper si eu
Reaper
23rd January 2005, 20:40
Daca wrestingul NU ar fi fost regizat ... noi: astia care ne-am declarat fanii inraiti ai wrestlingului, ne-am mai fi uitat la acest sport? Sau de fapt ce ne place noua la wrestling mai mult este de fapt SHOW-ul?
Voi pariculariza raspunsul doar pentru mine si zic asa: daca wrestlingul nu era regizat nu era atat de spectaculos pentru ca n-ar fi existat Vertical Suplex, Power Bomb, Pile Driver si toate celelalte scheme. Atunci ProWrestlingul ar fi devenit ceva de gen lupte greco-romane care nu sunt nici pe departe la fel de spectaculoase(no offence G-Man).
Big Sexy
23rd January 2005, 22:50
Pai ce pot spune in legatura cu frati sau nu? Nu stiu raspunsul si probabil ca nu e greu de aflat (pot afla de pe internet numele reale). Am sa va dau totusi un exemplu clar in acest sens si anume nunta lui Kane cu Lita sau nunta gay despre care nu vreau sa mai amintesc. cata realitate a existat in ele? Zero! Asadar in wrestling orice este posibil.
Heath Scumm
24th January 2005, 00:31
Edge & Christian, Hardyz sau the Hardy Boyz[/B, Steiner Brothers, Lodi si Lenny Lane(totusi sa nu exageram)... [B]Da! Sunt toti frati!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kane si Undertaker nu sunt!!
Bubba Ray, D-von si Spike! Asta nu stiu dar promit sa ma documentez pana saptamana care vine si sa va dau raspunsul!!!
Stiati ca domnul Kurt Angle are un frate geaman ??... se numeste Eric Angle daca nu ma insel ... arata exact ca si Kurt, are aceleasi scheme ... numai ca el evolueaza ca luptator independent si singurul motiv pt. care nu e in WWE este faptul ca nu a fost medaliat cu aur la olimpiada!!
Matt si Lita sunt impreuna si in Real Life! Daca mai doriti sa aflati date legate de veridicitatea legaturilor de familie din wrestling intrebati si, in limita cunostintelor sau chiar peste(documentandu-ma) va voi raspunde!!!
Big Sexy
7th February 2005, 21:03
Exista o scena celebra in wrestling si anume hell in a cell dintre Undertaker si Mankind. Am mai vorbit si cu alte ocazii despre asta insa cat stim noi de fapt despre ce se intampla in realitate in ring. Toti credeau ca acea cadere incredibila de la 6 metrii facea parte din scenariu. O situatie nefericita s-a terminat cu moartea lui Owen hart. Si exemplele pot continua la nesfarsit asa (din pacate). Oare cand intra in ring unui luptator profesionist de wrestlign ii este teama? Si daca da cat de mult este teama reala si cat este teama impusa de rol?
Big Sexy
24th February 2005, 12:03
Toata discutia asta a pornit de la cateva cuvinte prin care condamnam atitudinea "wrestling-ul e fake". Lucrurile sunt pur si simplu irelevante pentur cineva care vede dincolo de aparente, vede efortul remarcabil depus de luptatori, vede frumusetea combinatiilor, admira povestea si situatiile neprevazute ce apar in desfasurarea meciurilor si mai ales dedicatia cu care isi fac treaba cei implicati in acesta industrie. Este absolut normal ca atitudinea de "fake" sa fie omniprezenta insa putem trece peste ea si descoperii ceva minunat wrestling-ul. De fapt pot trece peste ea aceia ce nu sunt superficiali.
Reaper
24th February 2005, 15:43
Exista o scena celebra in wrestling si anume hell in a cell dintre Undertaker si Mankind. Am mai vorbit si cu alte ocazii despre asta insa cat stim noi de fapt despre ce se intampla in realitate in ring. Toti credeau ca acea cadere incredibila de la 6 metrii facea parte din scenariu.
S-a vazut cum UnderTaker a avut intentie sa-l impinga pe Foley, a existat o masa care sa-i atenueze caderea si cu totii il credem in stare pe omul ala sa se arunce de la 6m. Mi s-a parut normal sa creada lumea ca a fost pregatita aruncarea. Dar, de fapt, tu de unde stii ca a fost ceva neprevazut?
Big Sexy
24th February 2005, 20:53
NU aia cu caderea pe masa era neprevazuta. Aia era in plan. Neprevazuta a fost caderea prin plasa in ring a lui Mankind cand se luptau pe cusca. S-a intamplat fiindca cei care au proiectat cusca, mai precis acoperisul ei nu si-au facut treaba cum trebuia si cusca a cedat cand a cazut Mankind. A fost destul de oribila scena!
Reaper
6th March 2005, 01:18
Urmatoarea intrebare a aparut in mintea mea dupa ce am vazut un mesaj in care aparea ideea ca sangele din wrestling ar fi fake. Desi nu am dat mare importanta acestui mesaj, am inceput sa ma gandesc cum ar fi posibil ca un meci de tip First Blood sa se incheie atunci cand ar trebui? Si daca nu se termina cand este planificat, atunci ce se intampla? continua luptatorii prin spontaneitate si inventivitate? Poate cineva sa ma lamureasca?
cutuma
6th March 2005, 12:52
am citit pe unul din siteurile recomandata de Big Sexxy ca se practica shi chestii gen, unul din luptatori vine cu o mica lama in gheata cu care foarte subtil face o mica deschidere pe fata adversarului care apoi dupa cateva atingeri se transforma in shuvoaie de sange. Ceva in genu asta a fost la un meci in care implicati erau Triple H shi Goldberg (printre altii) iar Flair s-a ocupat cu operatia :)
Heath Scumm
7th March 2005, 13:51
"Activitatea" in cauza se numeste BLADING ...este ceea ce fac luptatorii profesionisti pt. a sangera ... au o lama taioasa ascunsa in aparatori sau care le este data de catre arbitru pe care o folosesc pentru taierea arcadei sau a zonelor mai bogat vascularizate...nu stiu care-s alea! :rolleyes:
JointLover
7th March 2005, 16:48
God damn it pana unde pot merge luptatorii astia pentru a face ca wrestlingul sa para mai adevarat. Eu nu as putea face asta niciodata, si pentru asta eu ii respect (i know it's gay but that's the way it is).
Big Sexy
15th April 2005, 01:34
NU cred ca blading-ul lasa urme insa ei sustin in continuare ca nu fac asa ceva. Desi altfel nu pot fi explicate multe sangerari de aiurea.
Reaper
15th April 2005, 08:32
Nu inteleg. De ce ar nega chestia asta? E ilegala cumva? Sau se asteapta sa creada lumea ca sangereaza asa dupa un pumn sau dupa ce au fost frecati cu fata de "peretele" unei custi? Asta mi se pare o metoda proasta de a incerca sa faca pe cineva sa sangereze, dar foarte buna in conditiile in care victima era deja taiata.
Heath Scumm
15th April 2005, 09:33
Originally posted by EyeKyu in thread "WWE vs TNA"
TIME OUT PPL................De cand pana cand Wrestling-ul e un SPORT?????................Wrestlingul nu e altceva decat uhn Show, o telenovela, un serial, un soap sau cum vretzi sa ii mai zic????.........................Wrestling sunt de fapt luptele Greco-Romane dar ele fiind prea plictisitoare americanul la modificat ji la facut un Show care seamana f bine cu o telenovela........................Vretzi ceva mai multa realitate uitatzi-va la UFC sau King of the Cage ca sa nu mai zic K1 ca toata lumea a auzit de el...............ce sa mai zic???.............Nu mai confundatzi teatrul cu sportul............Peace Out
Heath Scumm
15th April 2005, 09:56
Despre BLADING
Iata aici explicatia din "Complete Idot's Guide to Wrestling" ...
"Acording to the "Complete Idot's Guide to Wrestling", the practice called "Blading" is now illegal due to the VERY REAL danger of spreading AIDS/HIV and other diseases. So the WWE and other orgainizations most likely use blood capsuples or something like that."
Aceasta informatie este degenerata ...
In realitate situatia sta cam asa ... bladingul e o practica mai mult decat la moda in pro-wrestling ... desi teoretic, in cazul sangerarii adversarului, in orice sport, meciul/lupta trebuie oprita pentru acordarea primului ajutor, wrestlingul este singura forma de sports entertainment in care sangerarea face parte din show.
Exista 5 modalitati prin care un luptator de wrestling ajunge sa sangereze in ring ... 4 dintre ele se numesc BLADING.
1.Luptatorul are o lama ascunsa in colanti, genunchiere sau cotiere ... dupa ce primesc o lovitura puternica, ei scot lama si isi taie anumite zone ale fetei ... de obicei luptatorii, dupa ce primesc o lovitura mare se intorc cu fata in jos pentru a realiza Bladingul insa au existat cazuri in care camerele au surprins activitatea de blading(aici se poate mentiona Bladingul Face-Up a lui RVD care pretindea ca isi da cu mana pe fata ca sa isi revina si de fiecare data cand mana trecea peste frunte o alta taietura aparea si sangele curgea pretutindeni ... in acea lupta, RVD si-a taiat fata in 5 locuri diferite si se presupune ca a pierdut aproape un litru de sange :o: ) exista diferite zone cu un variat nivel de vascularizare in care trebuie sa tai pentru a obtine diferite efecte de sangerare ...
2.Luptatorul este bladat de catre managerul sau care "il verifica" sa vada daca totul e okay dupa ce acesta a primit lovitura devastatoare
3.Arbitrul realizeaza bladingul dupa acelasi scenariu prezentat anterior ... avantajul ca managerul sau arbitrul sa realizeze bladingul este acle ca ei sunt mai odihniti decat luptatorul si nu tremura de oboseala, asadar sunt mai precisi cand taie fata
4.Adversarul face bladingul ... totusi, de la incidentul "Mass Transit" din ECW, aceasta practica este INTERZISA :rosu: in orice federatie de wrestling din lume! In acea lupta New jack trebuia sa-l bladeze pe Erich Kulas cunoscut si sub numele de Mass Transit insa lama nu taia bine ... New jack a vazut ca lama nu taie insa scenariul era ca Mass Transit sa sangereze ... a apasat lama mai adanc in fata si desi tanarul Kulas de doar 17 ani i-a repetat de nenumarate ori sa se opreasca, New Jack i-a sectionat din greseala o artera care a cauzat paralizia faciala totala a adversarului ... de mentionat ar fi ca New Jack este unul dintre cei mai experimentati luptatori hardcore din toate timpurile, la talia unui Mick Foley sau Terry funk, recunoscut mondial pentru profesionismul sau in ring!
5.Luptatorul sangereaza in urma unei lovituri care cauzeaza rani reale ... un scaun, sticla, pioneze,sarma ghimpata si multe alte arme pot cauza rani reale in urma carora nu mai este necesar bladingul
Big Sexy
15th April 2005, 15:12
Este interesant, foarte interesant in mod special motivul pentru care blading-ul a fost interzis. Avand in vedere ca ei neaga ar fii teoretic posibil sa foloseasca niste capsule de sange fals ce au proprietati adezive in anumite conditii sau asa ceva
Heath Scumm
15th April 2005, 16:11
Despre ce capsule vorbesti? Se vede clar taietura si felul cum sangele curge din rana ... nici o capsula ... nimic
Blading-ul nu e interzis! ... Este interzis Bladingul facut de catre adversar ... singurul motiv pentru care bladingul ar fi interzis ar fi riscul de contaminare cu HIV ... That's all ...
Sper ca ati gasit informatiile de mai sus utile pentru ca m-am documentat destul de mult ca sa le aflu ... and there's much more where that came from!
Big Sexy
17th April 2005, 13:13
there's much more from where that came from!
si unde ai gasit toate info-urile astea? Mi se par extrem de utile.
Despre ce capsule vorbesti? Se vede clar taietura si felul cum sangele curge din rana ... nici o capsula ... nimic
Pai vorbesc despre situatiile in care sangele i curgea din cap si nu aveai cum sa vezi daca e taiat sau nu. La fazele cu taieturi vizibile era clar ca sunt taiati.
Heath Scumm
20th April 2005, 11:50
Diverse articole si mii de posturi de discutii pe zeci de forumuri de wrestling in mai mult de 4 ani de cand am devenit "internet wrestling maniac"!!!
Heath Scumm
21st April 2005, 13:49
Ma gandeam ca trebuie sa te doara groaznic cand faci blading ... ei bine, noaptea trecuta am vazut ca nu e chiar asa ...
Eram intr-un soi de club hardcore/nu-metal/alternative ... si a inceput Rage Against The machine ... Initial, totul era un pogo inofensiv pana cand multimea a transformat "activitatea" in cauza intr-un veritabil moshpit hardcore ... maini si picioare zburau pretutindeni ... eu stateam deoparte,nu ma bagam in macel :cool: ... subit, vad cum multimea (erau cred ca vreo 50-60 de oameni in mosh pit) se apropie spre mine (eu faceam un soi de headbanging) ... prins in ambuscada, m-am lasat dus de val si a fost foarte distractiv pentru vreo 2-3 minute ... brusc, vad langa mine o balta de sange ... prima oara am crezut ca a varsat cineva vreo bere sau ceva insa am simtit ceva fierbinte pe fata si mi-am dat seama ca nu e transpiratie ... balta de sange imi apartinea ... arcada mi-a fost taiata(nu stiu cand si cum ... stiu ca m-am lovit de vreo 2 persoane insa n-am simtit nici o durere) ... sangele curgea in continuu si nu simteam absolut nici o durere ... nu-mi venea sa cred ce se intampla ... m-am dus la baie si a durat aproape 5 minute sa opresc sangerarea ... taietura nu s-a inchis nici acum insa refuz sa ma duc sa ma coase ... se cicatrizeaza incetul cu incetul ...
Ideea e ca am fost bladat de "adversar", a curs o groza de sange(prietenii mei au crezut ca m-a injunghiat cineva sau ceva de genu' asta) si n-am simtit absolut nici o durere!
Asadar, daca vedeti ca din shawn michaels curg 2 litri de sange sa nu va temeti pentru el pentru ca nu-l doare deloc!Chiar nu mai vad rostul capsulelor de sange sau a altor substitute pentru bladare!
Th3 Gam3 HHH
24th July 2005, 10:06
Iubesc wrestling-ul ( in special WWE ) , iubesc show-ul pe care il fac
luptatorii de wrestling , insa singurul lucru care nu-mi place e ca ei stiu dinainte sfarsitul partidei. (bineinteles fara a vorbi dinainte n-ar mai crea show-ul “care este”). Va intreb daca stiti cumva daca e adevarat ce zic eu sau chiar sunt meciuri( cel putin unele) in care nu se stie cine va fi castigatorul si cum se va termina meciuri?
Reaper
25th July 2005, 10:06
Uneori se intampla ca unele meciuri sa nu se incheie asa cum ar fi trebuit (de vazut meciul dintre HBK si HitMan, cel dupa care HitMan a parasit WWF), uneori se intampla ca meciurile sa se incheie asa cum ar fi trebuit desi o modificare ar fi fost bine-venita (de vazut Owen Hart Vs Stone Cold, in care Austin termina cu gatul rupt). In general daca apar modificari acestea trebuie sustinute de accidentari f puternice. Nu stiu daca ai de unde sa faci rost, dar exista un meci dintre HitMan si o matahala necunoscuta; HitMan cade din ring si aterizeaza cu sternul de gardul de fier si-si rupe vreo 2 coaste. Nu stiu cum trebuia sa se incheie meciul, dar in final HitMan a fost descalificat pt ca nu am mai urcat in ring.
Si as avea doua intrebari si eu la chestia asta:
1) Meci: Benoit Vs Sabu; Benoia vrea sa-l arunce intr-un fel de suplex si Sabu aterizeaza in cap, se accidenteaza si nu mai poate continua; accidentarea: Fake or Not?
2) Meci: Hogan Vs Sting Vs DDP Vs Nash (nu mai stiu exact daca astia erau, dar sunt destul de sigur). Cred ca DDP il loveste pe Hogan cu piciorul de stalpul de fier; Hogan nu mai poate continua; accidentarea: Fake or Not?
Iata si parerile mele; sa-mi spuneti daca am dreptate:
1) Real
2) Fake
Big Sexy
25th July 2005, 10:28
daca mai tineti minte si Buff Bagwell a fost cu gatul in gips cateva luni si nu mai venea decat asa in arena si la un moment dat Big Poppa Pump si il arunca din scaunul cu rotile si Buff se zvarcoleste pe jos bla bla. In saptaman urmatoare Steiner incearca acelasi lucru dar suprisza vine din Partea lui Buff care il bate mar si is mai si arunca gipsul aratand ca nu avea nimic. Habar nu am daca chiar a avut probleme sau nu. NU te poti pronunta clar. In plus scenaristii wwe sunt uneori asa buni incat un fapt real il transforma in fapt din scenariu.
don_denver
25th July 2005, 10:36
iata unde se pot gasi unele raspunsuri:
http://www.rotten.com/library/culture/professional-wrestling/
http://www.wrestlingperspective.com/MacArthur.html
http://www.faqfarm.com/Q/Is_wrestling_fake_in_any_way
http://www.soyouwanna.com/site/minis/mini/wrestlingMINI/wrestlingMINI1.html
http://www.octopusrecordings.com/articles.htm
http://www.bobaloorox.com/wrestling.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Professional_wrestling
Big Sexy
25th July 2005, 11:34
exceptionale link-uri. Unele dintre informatii nu le stiam deloc iar altele le aveam doar al stadiul de zvonuri. Multumesc mult de link-uri, inca mai citesc la ele.
Heath Scumm
25th July 2005, 14:59
Uneori se intampla ca unele meciuri sa nu se incheie asa cum ar fi trebuit (de vazut meciul dintre HBK si HitMan, cel dupa care HitMan a parasit WWF), uneori se intampla ca meciurile sa se incheie asa cum ar fi trebuit desi o modificare ar fi fost bine-venita (de vazut Owen Hart Vs Stone Cold, in care Austin termina cu gatul rupt). In general daca apar modificari acestea trebuie sustinute de accidentari f puternice. Nu stiu daca ai de unde sa faci rost, dar exista un meci dintre HitMan si o matahala necunoscuta; HitMan cade din ring si aterizeaza cu sternul de gardul de fier si-si rupe vreo 2 coaste. Nu stiu cum trebuia sa se incheie meciul, dar in final HitMan a fost descalificat pt ca nu am mai urcat in ring.
Si as avea doua intrebari si eu la chestia asta:
1) Meci: Benoit Vs Sabu; Benoia vrea sa-l arunce intr-un fel de suplex si Sabu aterizeaza in cap, se accidenteaza si nu mai poate continua; accidentarea: Fake or Not?
2) Meci: Hogan Vs Sting Vs DDP Vs Nash (nu mai stiu exact daca astia erau, dar sunt destul de sigur). Cred ca DDP il loveste pe Hogan cu piciorul de stalpul de fier; Hogan nu mai poate continua; accidentarea: Fake or Not?
Iata si parerile mele; sa-mi spuneti daca am dreptate:
1) Real
2) Fake
1 ... Real
2 ... Fake :)
don_denver
25th July 2005, 15:09
exceptionale link-uri. Unele dintre informatii nu le stiam deloc iar altele le aveam doar al stadiul de zvonuri. Multumesc mult de link-uri, inca mai citesc la ele.
n-ai pentru ce...recunosc..nu sunt un fan wrestling...si chiar a fost de curnad o emisiune pe discovery despre wrestling, in care luptatori aratau cat de adevarate sunt sau nu loviturile. Dupa spusele lor - si recunosc ca ii cred intr-o anumita masura - totul se rezuma la show.....ca sunt cazuri in care chiar se lupta cu adevarat, da, dar sunt foarte putine...asa ca m-am uitat si pe google un pic...iar linkurile astea sunt odar o parte...sper sa va fie de folos..
Heath Scumm
25th July 2005, 15:13
^^ Crede-ma ... loviturile sunt intr-o oarecare masura trucate insa cazaturile si chestiile sinucigase pe care luptatorii le fac in ring sunt cat se poate de reale!!
Big Sexy
25th July 2005, 17:05
^^ Crede-ma ... loviturile sunt intr-o oarecare masura trucate insa cazaturile si chestiile sinucigase pe care luptatorii le fac in ring sunt cat se poate de reale!!
this is tottaly gay frate!!! Amandoi stim care e treaba. Numai cei neindemanitci sau incompetenti se ranesc pe bune sau ii ranesc pe altii. Citeste cu atentie ce scrie acolo si o sa vezi cat de mult si tu cgandesti la fel. Nu cred ca are rost sa tii secret asa ceva, asta se intampla pana in anii 90 din cate am citit eu in link-urile acelea.
Heath Scumm
26th July 2005, 16:42
this is tottaly gay frate!!! Amandoi stim care e treaba. Numai cei neindemanitci sau incompetenti se ranesc pe bune sau ii ranesc pe altii. Citeste cu atentie ce scrie acolo si o sa vezi cat de mult si tu cgandesti la fel. Nu cred ca are rost sa tii secret asa ceva, asta se intampla pana in anii 90 din cate am citit eu in link-urile acelea.
Vrei sa spui ca atunci cand te arunci de la 6 metri pe un om printr-o masa, cazatura nu e reala? Este cat se poate de reala ... masa are rolul de a atenua impactul cu cimentul insa durerea exista ...
Nu cred ca are rost ca noi 2 sa re-re-re-re-intram intr-o astfel de polemica deoarece ... nu are rost :)
KingLion
3rd August 2005, 12:07
Hai sa fim seriosi omule, aici chiar te contrazic si eu cu toate ca nu ar trebui...shtii mult mai multe ca mine....Dar sa fim seriosi...torusi cand cazi de la 6 metri...ori cat ai vrea....tot iti "indrepti putin oasele" totusi...sau cand intri de sus de pe cusk prin podeaua ringului (lucru vazut intr-un meci dintre HHH si Mick Foley) tot sunt riscuri pe kre wreslerii si le asuma inainte de a intra in ring, sau cand cazi cu spatele pe o gramada de pioneze (Orton {cel care a cazut} intr-un meci cu acelasi Mick Foley) nu pot sa cred ca si aia a fost trucaj.... si exemple mai sunt...dar poate nici eu nu le shtiu pe toate
Big Sexy
3rd August 2005, 13:43
eu am mai zis, realitatea in wrestling exista exact cat doresti tu. Daca unii dintre noi doresc cat mai multa atunci asa o percep, eu doresc sa stiu exact cat ma simt eu bine. Asa ca cei care doresc sa perceapa wrestlingul ca real complet sa ignore post-urile mele pe aceata tema :D
KingLion
3rd August 2005, 14:58
Chestia este ca wrestling-ul este real atat cat dorim noi sa fie de aceea e SHOW, dar sa recunoastem ca unele scheme chiar sunt real, kiar daca vrem sau chiar daca nu vrem sa le acceptam...
Rey619
3rd August 2005, 19:10
eu am inteles un lucru pana acum.... wrestling-ul e wrestling... e realitate, e show... conteaza mai putin... asta nu ma va face niciodata sa-mi schimb parerea despre sportul asta...ca pana la urma daca ar fi realitate si aia chiar sa-ar lovi... tot nu ma doare pe mine.... fie show tot atat de mult imi place... tot acele miscari sunt... e mai mult decat un sport... e o stare de spirit... un subiect interminabil de discutie (dupa cum am reusit noi pe acest forum sa demonstram)... si cred ca toata lumea e de acord cu mine... iar daca cineva vrea sa ma contrazica sunt dispus sa ascult orice argument!
KingLion
4th August 2005, 08:19
Bine zis Rey, Felicitari ai pus punctul pe "i", e foarte bine zis si este zis la subiect, felictari, Ori ca e Show ori ca e Real, cred ca fani care suntem tot ne-am uitat la el, ai dreptate, atrage prin scheme, povestiri si efecte speciale...
KingLion
23rd August 2005, 08:50
Hai sa va zic ceva...
Aseara a venit pe la mine un var si hai sa ii arat si lui o faza din Wrestling, si m-am gandit la meciul Lita vs Trish Stratus (cred ca este printre ultimile meciuri, meciul pentru Titlul la femei), am vrut sa i-l arat pe asta pentru ca era o faza in timpul meciului cand Trish era in afara ringului iar Lita se arunca peste ea...dar din pakte (asta e parerea mea) Trish nu o prinde calumea pe Lita, iar Lita "musk" zdravan din podea. M-am chinuit vreo 10 minute si tot nu am reushit sa il fac pe om sa inteleaga, ca acea faza nu cred ca a fost prevazuta la "montaj", si ca Lita chiar s-a lovit zdravan. El NU si NU ca ea cade pe umar si ca nu s-a lovit mai deloc....i-am facut si STOP CADRU si el tot nu a vrut sa ma creada...si pana la urma dupa 10 min. de chin si Stop Cadruri...m-am lasat balta si omul a ramas cu aceeasi parere ca AIA nu e adevarata.
PS ce parere aveti de Tyson Tomko, in unul din ultimule show-uri Heat(daca nu shtiti despre ce vb o sa ma uit si o sa va spun si data exactata a show-ului)...ii arde una adversarului in gura si asta face o tumba in aer pe loc, aia cum e, ce parere aveti de ea?
Reaper
23rd August 2005, 10:35
O schema asemanatoare s-a intamplat in meciul Paul London Vs Chavo pt Cruiser Title: Chavo era in exterior, Paul London se suie pe colt si se arunca pe Chavo facand si o tumba in aer (numai el stie de ce...); se dezechilibreaza cumva si nu nimereste traiectoria; cade perfect pe langa Chavo, care incearca sa puna o mana dar se razgandeste repede (probabil ca s-a gandit ca poate ramana fara ea). Paul London aterizeaza perfect cu spatele pe ciment si se aude ca si cum si-ar fi rupt un os. La faza aia am tipat si cei din camera au venit sa fada care-i treaba. Le-am aratat faza si au spus ca el nu a patit nimic ca asta fac ei la antrenamente. Pai daca la antrenamente luptatorii s-ar fi aruncat pe spate direct pe ciment de la o asemenea distanta cred ca de mult wrestlingul nu ar mai fi fost sports entertainment.
Big Sexy
23rd August 2005, 14:57
am un documentar interesant denumit womens of wcw si acolo sunt explicate multe trucuri pe care le folosesc femeile ca sa fie totul ok in ring. Acum nu pot evalua corect ce s-a intamplat in meciul acela insa daca imi spui de cand este o sa incerc sa il vad.
Heath Scumm
28th August 2005, 21:01
Atunci cand luptatorii gresesc o manevra se numeste "Blooper" ... de cele mai multe ori, in WWE, datorita stilului "domol" de wrestling care nu implica prea multe riscuri, luptatorii ce gresesc sunt okay si continua lupta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ... in alte federatii serioase in care se mai practica wrestling high-risk, greselile luptatorilor sunt urmate de accidentari serioase ...
Cei mai sadici fani din lume si anume cei din ECW de-abia asteptau o greseala a luptatorului (care de multe ori era insotita de o accidentare severa) pentru a scanda "You Fucked Up!" si a-l huidui pe acesta ...
DEspre Paul London, pot spune ca de multe ori acesta accelereaza ritmul partidelor iar adversarii lui indoctrinati cu conceptele "Safe and Spectacular" impuse de WWE nu pot tine pasul cu el ... de aceea, de foarte multe ori, London aterizeaza gresit sau se accidenteaza foarte tare deoarece in luptele intre high-flyeri, o coordonare perfecta e imperativa ... Paul London a ramas dupa ultimul val de concedieri singurul cruiserweight adevarat din WWE ... vreau sa va intreb: "De cand nu l-ati mai vazut booked intr-o lupta?"
Tyson Tomko nu este si nu a fost niciodata un profesionist ... lucreaza prea stiff si nu de putine ori isi nenoriceste adversarii ... acea lovitura cu piciorul a fost insa regizata ... cand vedeti ca victima se roteste in aer in urma unei lovituri de impact inseamna ca acel lucru a fost regizat ...
Un cunoscator al wrestlingului isi da seama de schemele care ies cum trebuie si cele care nu se sfarsesc bine ...
Ninja
29th August 2005, 21:42
Chiar as vrea sa urmariti acum meciul dintre Orton si Taker la smackdown 26-08-05 cand taker ii face pin lui Orton iar arbitrul cand incepe sa bata cu palma de trei ori ! la ultima palma cu cealalta mana la batut peste umar pe randy ca sa il ridice ! chiar va rog sa urmariti ! Nu mi-a placut aceasta faza dar totusi wrestlingul este viata mea !
Heath Scumm
29th August 2005, 23:56
Cei din WWE sunt din ce in ce mai sloopy si lipsiti de profesionalism ... se intampla de multe ori ca arbitru sa bata de 2 ori iar luptatorul sa nu ridice umarul atunci cand trebuie ... in acel moment arbitrul incepe sa plimbe mana paralel cu podeaua in speranta ca luptatorul isi va aminti ca tre sa-si ridice umarul de pe podea ...
Dragon-sin
30th August 2005, 01:56
Paul London va muri in ring e doar o chestie de timp.Nu imi aduc aminte de cate ori la Velocity a picat in cap =)),e funny dar cand am vazut faza deja imi pare sincer rau pt baiat,pt ca nu vrea sa o lase mai moale.O faza terifianta a fost la Velocity,anu trecut daca nu ma insel cand London a ramas intre corzi de genul Mick Foley in Germania cand si-a pierdut urechea in meciul impotriva lui Vader,deci London era sa moara saracul de la o miscare,si nu a fost doar o singura data.
Daca am fi sa vb despre miscarile din WWE cum se execut si ce e safe si ce nu,ar fi f mult de discutat,si Hitscum are dreptate doar un specialist care sta si studiaza meciurie isi da seama ce si cum e cu miscarile....sunt curios cati stiu de pe forum despre cum se taie wrestleri in timpul meciurilor,sau cum sa cazi sa nu te lovesti,datzi-mi un prv msg :) .Deci sa explicam cum se folosesc miscarile ar trebui foarte mult timp,dar wrestleri sunt profesionisti si le stiu executa,dar mai se intampla si prosti,de genul daca nu sti sa cazi pe spate cum sa intamplat cu Steph cu ani in urma la Raw,a picat pe spate dar nu a aterizat bine si a trebuit sa se opereze,deci oricat te-ai antrena tot este riscul acesta care face sportul mai periculos.
Greseli de genu pin-urilor care sunt facute prea lente,sau cele in care uita sa ''kick out'' sunt mult mai clare in timpul unui meci de genu Ladder match,de exemplu la Summer Slam,Eddie putea sa castige meciul de f multe ori,dar tot a amanat si e haios sa vezi oare cat timp va sta acolo cu mana pe servieta fara sa o traga jos,pt ca Rey a uitat sa se ''trezeasca''.Greseli de genu sunt multe dar e part of the game :).
Heath Scumm
30th August 2005, 19:56
^^ Poti sa citesti intreg topicul acesta si vei vedea detaliere amanuntita a tehnicilor de BLADING ...
edit Big Sexy
asta daca nu iti ia prea mult timp. Daca cauti ceva in mod special poti sa dai search in cadrul unui tread sau al unui subforum.
Schwarzenegger
4th September 2005, 16:15
Unele meciuri sunt trucare adica cam 90% iar vro 10% sunt reale .
Uitate mai bine la niste mici amanunte care fac showl complet de exemplu ....ala e in genunchi si celalalt se intoarce cu spatele la el aratandu-si muschii la public iar intr-o fractiune de secunda ala isi revine si il placheaza pe fraer .
Cum imi spui tu mie ca intr-un meci unde miza e asa de mare tu te intorci cu spatele la adversar .
Sau sunt multe dar imi este lene .... Apropo Mi-a placut Hogan :D :P
Edit HitScum
1. Multumim pentru dezvaluiri!
2. "copii" se scrie cu 3 de "i"
[COLOR=Orange]Edit Big Sexy
Frate', deci ... nu e real? WOW, am trait in intuneric toata viata! :o: . Bine ca ai auzit tu ca totusi 10% sunt reale!!! /hello
p.s. fraer se scrie corect "fraier", stiu ca deja stiai asta si ca ai facut-o intentionat. Citeste tot forumul si o sa vezi inutilitatea dezvaluirilor tale. Nimeni nu zice e real. Nici macar marile companii nu sustin asta vreo secunda!!!
Big Sexy
11th September 2005, 21:28
Nu stiu ce sa cred in privinta meciurilor hardcore ce le mai gasesc din cand in cand in diferite federatii indy. Stiu ca lucrurile nu sunt asa cum par, am mai discutat fenomenlee astea insa banuiesc ca daca nivelul de brutalitate de acolo ar fi real nu ar mai fi permise acele lupte. E clar ca acolo nu se pun probleme simple cum ar fi bladingul si acolo lucrurile sunt mult mai serioase insa ma intreb care ar fi proportia de realism, greseala si coregrafie in acel tip de meciuri controlate prea putin de organizatori sau chiar incurajate sa se desfasoare in acel sens brutal si singeros.
Heath Scumm
9th October 2005, 11:27
ATENTIE!
Am postat in sectiunea Multimedia un moment de referinta in wrestling numit THE MASS TRANSIT INCIDENT! Pentru cei care nu au vazut niciodata acest segment ... GOD DAMN IT! As aprecia daca ati urmari acest segment pentru a asculta parerile voastre despre ce s-a intamplat acolo!
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9259
Pe scurt ... acesta e incidentul in urma caruia s-a decis ca Blad-ingul trebuie facut doar de luptatorul care va sangera ... s-a interzis realizarea bladingului de catre adversar sau de catre arbitru ...
In rezumat ... ce se intampla in acest meci ...
Bubba Ray Dudley e accidentat si Dvon Dudley trebuia sa ii infrunte pe The Gangsters (New jack si Mustafa) intr-un meci Hardcore la echipe ... Paul Heyman s-a gandit ca, dupa modelul Mikey Whipwreck (un fan exaltat care a ajuns ulterior unul dintre cei mai buni luptatori din ECW si WCW), un fan foarte dedicat wrestlingului ar putea sa faca fata in acest meci ... in fond, wrestlingul e fake, nu? :rolleyes:
Asadar, Heyman a apelat la un fan imens de vreo 180 kilograme caruia i-a pus numele de Mass Transit si l-a bagat in lupta ... Heyman nu stia insa ca fanul care era extrem de entuziasmat sa lupte impotriva celor mai duri wrestleri din ECW avea doar 16 ani ... credeti-ma, nu arata a 16 ani!
Pe scurt, New Jack a intrat in ring si a inceput sa-l snopeasca groaznic pe tipul supra-ponderal ... Mustafa l-a trantit direct in cap provocandu-i o fractura la gat insa New jack nu s-a oprit la atat ... in fond, meciul trebuia sa continue si Jack credea ca are in fata un luptator profesionist, nu un pusti care n-a mai intrat niciodata in ring in viata lui ... Jack a luat un brici si a inceput sa-i apese in frunte lama tanarului ... briciul insa nu taia corespunzator si New Jack a apasat mai tar decat trebuia sectionandu-i o artera si atingandu-i un nerv ... aceasta bladare l-a costat pe tanarul numit Mass Transit aproape o saptamana in spital in coma datorita bataii severe pe care a incasat-o si o paralizie totala a fetei ...
Asadar ... acesta este riscul la care se supun luptatorii de wrestling de fiecare data cand se bladeaza ...
Daca tot nu sunteti impresionati, uitati-va la lupta si mai vorbim!
cutuma
9th October 2005, 12:21
N-am avut sange in stiti-voi-ce ca sa ma uit la toata secventa. Mi se pare terifiant ce s-a intamplat si cred k Heyman ar fi trebuit tras serios la raspundere.
Heath Scumm
9th October 2005, 19:10
Chiar nu cred ca el nu trebuie tras la raspundere in nici un fel ... Mass Transit trebuia sa stie in ce se baga ... a semnat un Waver care il absolvea pe Heyman de orice vina ...
Ma fascineaza oamenii astia care cred ca wrestlingul e fake si nimic rau nu ti se poate intampla in ring ... cand va invata lumea ca luptatorii profesionisti sunt special claditi pentru a absorbi diverse lovituri si antrenati in scoli specializate ... nu oricine poate ajunge pro-wrestler, indiferent de cat de amenintator,atletic sau mare este tipul ...
E mare pacat ca n-ai vazut finalul ... sangele tasnea groaznic din fruntea uriasului si asistenta nu mai reusea sa opreasca sangerarea ... Sick Shit!
cutuma
9th October 2005, 20:22
banuiesc ca gala respectiva a avut loc ca intotdeauna la New York. Ar fi interesant de stiut legea din statul respectiv pt k totusi, la 16 ani se presupune ca cel putin dpdv psihologic nu esti in masura sa semnezi asemenea documente. In fine, etic vorbind, Heyman e vinovat si pe constiinta sa e pustiul ala inconstient.
Big Sexy
9th October 2005, 21:12
eu am vazut totul si prin prisma dezvaluirilor lui Hitscum a devenit ceva greu de urmarit, si acum am o senzatie de greata. Intradevar ceva terifiant si este un exemplu brutal de "do NOT try this at home"!!!
Heath Scumm
14th October 2005, 14:19
Pentru cei care nu au vazut niciodata cum Benoit i-a rupt gatul lui Sabu in ECW ... pe bune ... dupa asta i-a ramas porecla "The Crippler"
http://i9.photobucket.com/albums/a61/Benoits001/sabuneck.gif
Big Sexy
14th October 2005, 16:10
vazusem secventa si m-a obsedat o buna perioada de timp doar ca nu stiam cine sunt protagonistii si nici de la ce ii vine exact denumirea de the crippler. Avand in vedere cat de groaznica este cazatura nu pot spune decat ca indiferent cata experienta ai avea oricand exista riscul sa o sfarsesti tragic. Mi se pare fenomenal ca dupa o asemenea experienta Sabu a devenit si mai agresiv spre deosebire de Benoit si "ale sale inspaimantatoare chops" :P
Th3 Gam3 HHH
15th October 2005, 00:18
Am auzit ca multi spun ca aceasta accidentare a fost fake (fabricata ). Am vazut-o in Hard Knocks (C.B.) si nu stiu ce sa zic , decat ca e reala.
Big Sexy
15th October 2005, 09:02
pur si simplu nu poti sa iti indoi gatul voit asa. Pus si simplu u se poate, in plus nimeni nu e destul de nebun incat sa isi riste viata intr-o manevra care prsupune cazutul exact in cap. Am mai vazut o cadere exact in cap, dar exact in cap. Mi s-a facut rau si am vazut eu stele verzi, imi pot doar imagina ce presiune a simtit omul ala asupra gatului.
Heath Scumm
15th October 2005, 15:25
Am auzit ca multi spun ca aceasta accidentare a fost fake (fabricata ). Am vazut-o in Hard Knocks (C.B.) si nu stiu ce sa zic , decat ca e reala.
Don't EVER say that! Sabu nu trucheaza niciodata o accidentare - a luptat cu genunchiul zdrobit si mandibula dizlocata ... niciodata nu ar abandona o lupta decat doar daca ceva grav s-ar intampla ...
Urmareste documentarul The Rise and Fall Of ECW - postata de mine la o calitate buna in sectiunea Multimedia (are doar 200 Mega) ... acolo ai sa vezi printre altele si amanunte legate de aceasta accidentare cat si de atitudinea pe care o aveau luptatorii ECW fata de accidentari ...
Heath Scumm
17th October 2005, 15:17
Nu toti super-eroii pot zbura - Shane "The Hurricane" Helms s-a gandit ca intr-un moment extrem sa plonjeze peste Matt Hardy intr-un salt sinucigas ... Rezultatul nu este unul dintre cele mai fericite, Hurricane fracturandu-si gatul in 3 locuri ...
http://img151.imageshack.us/img151/3738/animation10kg.gif
In partea a doua a lectiei " Wrestling's NOT FAKE!", domnu' profesor Sandman incearca sa ii explice elevului Raven cum se executa un DDT Extrem ... rezultatul = gatul rupt!
http://img151.imageshack.us/img151/4366/animation37gb.gif
^Pentru cei care spun ca wrestlingul e fals si ca luptatorii aia "stiu sa cada" ...
Big Sexy
17th October 2005, 18:00
lucrurile astea reusesc chiar sa imi faca rau!!!
Heath Scumm
18th October 2005, 10:52
^ M-am gandit eu ca asa o sa se intample ... You pussy :evil:
Heath Scumm
3rd November 2005, 14:23
In urma discutiei din thread-ul multimedia dedicat Home Video-ului lui Nick Mondo, am reusit sa gasesc pe net un .gif care infatiseaza o super cadere a acestuia prin 2 mese in flacari ... Regretatul Chris Cash isi aplica al sau finisher dus la extrem ... daca va uitati cu atentie, amandoi sar de pe acea platforma inalta si in aer, Chris Cash il invarte pe adversarul sau proiectandu-l cu pieptul si abdomenul prin mesele inflacarate ... Stiu ca nu e chiar un .gif la cea mai buna calitate insa tre' sa respectati faptul ca am incercat!
http://website.lineone.net/~moggy85/images/poh2jmp.gif
Sa mai auzim pareri de genul "Wrestlingul e fals!" ... Va rog ... :evil:
goldbergg
9th November 2005, 20:39
Pentru multi wrestlingul este o adevarata performanta iar pentru unii un simplu spectacol de 2 bani!!
Voi ce credeti?
Heath Scumm
10th November 2005, 10:32
^Vezi ca am spus ce credem in acest topic ...
goldbergg
21st November 2005, 01:12
Dupa parerea mea wrestlingul de la ora actuala nu mai are nici o sansa se vede clar ca e fake total, e prea plictisitor, si fara jucatori, mai ales ca acum acre numai luptatori de"clasa", in afara de cativa, bineinteles; parca acum cativa ani luptatorii se bateau mai real, acuma se vede clar ca da un pumn la distanta de 1m si celalalt cade si geme de durere, daca nimeni nu schimba ceva, si daca nimeni nu innoieste contractle cu luptatorii adevarati, care au cam plecat si o sa ramana tot varzele astea, wrestlingul o sa-si piarda de tot audienta.
Ninja
21st November 2005, 01:52
Ma omule tu esti fan wrestling sau ce esti ? Eu il ADOR asa real, nereal oricum ar fi !
Heath Scumm
21st November 2005, 12:35
^ Nu era vorba despre asta! Am scris un articol foarte lung despre declinul realismului wrestlingului insa din cauza conexiunii mele geniale l-am pierdut cand am vrut sa-l postez! :(
Asa ca o sa-l rezum ... in 2003-2004, dupa aproape 4 ani de abstinenta de la pro-wrestling (in 1999, TNT a disparut din Europa de Est si a fost inclocuit cu TCM ... asadar, no more WCW), am fost complet dezamagit de nivelul scazut al intensitatii pro-wrestlingului din WWE atunci cand am vazut RAW si SD la TeleSport ... acest lucru se traducea intr-o lipsa de credibilitate a acestui sport ... era de-a dreptul jalnic ce se intampla in ring ...
Atunci am descoperit alternativa si anume TNA - o divizie extrem de competitiva de high-flyeri, heavyweights din ECW si WCW, o multime de gimmick match-uri (ladder match-uri, steel cage match-uri, gauntleturi, King Of The Mountain, Stick on a pole, Irish Street Fight etc. etc.) ... combinau Hardcore-ul cu intensitatea specifica wrestlingului dinh Ring Of Honor si Japonia cu show-ul oferit de superstarurile WWE ... desi erau o companie mica, am vazut mare potential in ei ... si-au modificat ringul, si-au creat o divizie de echipe si de high-flyeri din ce in ce mai competitiva, feuduri bine orchestrate ... etc. etc. ...
Wrestlingul a devenit mai credibil, caderile mai violente, loviturile mai reale ... de atunci sunt un sustinator al TNA-ului pentru ca mi se pare ca este ceva total nou ... atitudinea si intensitatea ECW combinata cu show-ul WCW reprezinta o alternativa buna pentru ce se intampla in WWE!
Ninja
22nd November 2005, 02:04
http://i15.photobucket.com/albums/a391/GaidenNinja/shane20mcmahon3zk.gif
http://i15.photobucket.com/albums/a391/GaidenNinja/evans63023qc5fp.gif
Holly Shit !! Holly Shit !!
Heath Scumm
22nd November 2005, 11:57
^ AHA! Staim eu ca o data, mai devreme sau mai tarziu, cineva il va remarca pe Jack Evans! Poza de jos va fi mutata in finisher/Sfarsitul meciului deorece e finisher-ul lui Jack Evans! Ce v-am spus? E mai tare decat orice alt high-flyer sau nu? Cereti home-video-ul lui in sectiunea Multimedia si il veti primi ... nu e mare (are doar 100 Mega) si are o calitate acceptabila ...
In poza de sus vedeti ce face Shane Mc Mahon! Need I say more?
Ninja
22nd November 2005, 16:49
Dar am impresia ca acolo e o greseala f mare ....Shane trebuia sa fie prins de picioare acolo ...se vede cum celalalt wrestler rateaza prinderea !!
Heath Scumm
23rd November 2005, 10:46
^Nu e nici o greseala ... Shane Mc Mahon s-a aruncat ca un psihopat de pe titantron asupra adversarului sau ... nu stiu sigur cine este acela! Daca e meciul Last Man Standing impotriva lui Kane (si cred ca acela este), Kane s-a ferit in ultima secunda si Shane a trecut prin podeaua de lemn ... Cazatura a fost cat se poate de reala, nu afost o greseala din partea nici unui luptator ... pur si simplu Shane Mc Mahon s-a gandit sa incerce asa ceva!
Dragon-sin
23rd November 2005, 11:15
De fapt a fost la Backlash impotriva lui Big Show,tot intr-un Last man Standing match,si a mai incercat Shane o miscare de genu impotriva lui Steve Blackman la SummerSlam ,doar ca atunci el a fost impins de Steve si a cazut in gol :D
Heath Scumm
20th December 2005, 15:29
http://img400.imageshack.us/img400/9918/rodstrong3np.gif
Messiah BackBreaker-ului - Roderick Strong - va ofera unul dintre multiplele sale finisher-uri care vizeaza spatele, soldurile si zona inferioara a abdomenului ... pretty cool!
thunder_liger
20th December 2005, 16:14
hmm...nu-mi place ultimul finisher..iti omoara si tie spatele,oricat ar podeaua de elastica tot se resimte ...
Reaper
20th December 2005, 16:47
Pai da, vezi? De aia scrie in coltul ringului ROH, si nu WWE.
Si intr-adevar podeaua mi se pare exagerat de elastica.
thunder_liger
20th December 2005, 17:23
..mai..io am constatat dupa cativa ani de arte martiale(mai mult sau mai putin serios) ca tre sa fiu cat mai eficient cu cat mai putin selfdamage posibil.
inteleg ca e show la wrestling..da..chiar asa?de ce nu se urca pe bloc si tinandu-se de mana sar amandoi?:) nah ca le-am dat si idei acu!
Heath Scumm
20th December 2005, 17:59
Amandoi ... stop being Player Haters :) ... Acu o sa incepeti sa plangeti ca si Vertical Suplex-ul e dureros pentru cel care-l proiecteaza pe advesar ;) ... intr-adevar, chiar daca podeaua e elastica, ea e facuta tot din lemn ... la fel ca si Shock Treatment-ul lui Abyss, finisher-ul lui Roderick Strong distruge practic atat spatele tau cat si al adversarului ... adversarul simte mai tare finisherul insa si luptatorul e la fel de devastat de impact ...
Ca fapt divers ... in caz ca nu stiati ... motivul pentru care Abyss mai ramane pe podea cateva secunde dupa ce declanseaza Shock Treatment-ul este acela ca presiunea exercitata asupra coloanei sale vertebrale e imensa si incearca sa-si revina dupa soc ... asadar, durerea e motivul care-l tine pe Abyss la podea langa victima sa cateva secunde si nu gimmickul sau de monstru psihopat! :evil:
THE SHOCK TREATMENT
http://www.tnapics.com/albums/superstars/abyss/normal_abyss1.jpg
@ Liger - apropo de tinutul de mana si aruncatul de pe bloc!
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=414301&postcount=147
thunder_liger
21st December 2005, 10:53
mda..ce pot sa zic..e si asta o abordare.poate am imbatrinit,poate mi-a crescut maseaua de minte, dar imi plac mai mult show-urile tehnice,daca au si oleak de high fly e perfect.cat mai putin sange si cat mai putina mutilare.
no offence hitscum dar parerea mea e ca wrestling-ul hardcore vinde ca filmele porno..nu tre sa-ti strofoci neuronul prea mult ca sa intelegi ceva din meci.acum nu e cazul lui evans (in fiecare meci al lui parca incearca sa bata un record si e laudabil) dar restul care in fiecare meci isi mai dau o lama pe mana sau isi mai smulg o ureche sa incite publicul la vederea de sange ma cam lasa rece..
am mai mult respect pt hayabusa care muncea mai mult decat un hardcore wrestler ca sa faca meciuri incitante si uitati ce pret a platit..
drept concluzie..pt mine wrestling-ul e un show in care trebuie sa vad spectacol si tehnica,daca vreau realism,sange si luxatii+oase rupte ma uit la ufc,vale tudo,pride si altele.
daca n-am dreptate va rog sa ma luminati.am asa o presimtire ca Big Sexy e de acord cu mine.:)
Heath Scumm
21st December 2005, 10:56
Ca fapt divers ... pt. Liger ... un finisher ... :)
http://img208.echo.cx/img208/4273/ligerb5jw.gif
Restul discutiei o voi relua si continua in topicul Realisma vs Intensitate in pro-wrestling
thunder_liger
21st December 2005, 10:59
nu contenesti a ma surprinde...multumesc!;)
Big Sexy
21st December 2005, 15:22
heh, citeam ce scria thunder liger si zic - WTF? scriu eu in transa sub un alt nick name? E exact ceea ce gandesc si eu.
Heath Scumm
21st December 2005, 15:31
mda..ce pot sa zic..e si asta o abordare.poate am imbatrinit,poate mi-a crescut maseaua de minte, dar imi plac mai mult show-urile tehnice,daca au si oleak de high fly e perfect.cat mai putin sange si cat mai putina mutilare.
no offence hitscum dar parerea mea e ca wrestling-ul hardcore vinde ca filmele porno..nu tre sa-ti strofoci neuronul prea mult ca sa intelegi ceva din meci.acum nu e cazul lui evans (in fiecare meci al lui parca incearca sa bata un record si e laudabil) dar restul care in fiecare meci isi mai dau o lama pe mana sau isi mai smulg o ureche sa incite publicul la vederea de sange ma cam lasa rece..
am mai mult respect pt hayabusa care muncea mai mult decat un hardcore wrestler ca sa faca meciuri incitante si uitati ce pret a platit..
drept concluzie..pt mine wrestling-ul e un show in care trebuie sa vad spectacol si tehnica,daca vreau realism,sange si luxatii+oase rupte ma uit la ufc,vale tudo,pride si altele.
daca n-am dreptate va rog sa ma luminati.am asa o presimtire ca Big Sexy e de acord cu mine.:)
Revenind la discutie ... asa cum s-a mai specificat in cele 11 pagini postate anterior in acest topic, ca fan ECW trebuie sa precizez ca nu pot sa ma uit la lupte de wrestling pe care nu le consider credibile! ]
Sunt pe deplin constient ca pro-wrestling-ul e coregrafiat insa cand ma uit la un show nu ma gandesc deloc ca e fals ... pur si simplu imi place si sunt implicat in actiune ... exista insa exceptii atunci cand vad lupte 100% tehnice din Japonia sau federatiile independente din SUA sau angle-uri telenovelistice din WWE - urasc acele momente ... pentru mine acel tip de pro-wrestling nu inseamna absolut nimic, ba din contra, as putea spune ca ma dezgusta ... chiar de cand urmaream WCW Nitro nu apreciam angle-urile eroice ale lui Hulk Hogan sau ulterior Sting ci mai degraba pro-wrestling-ul pur pus in scena de luchadorii furati fara rusine din ECW iar mai apoi pro-wrestling-ul Hardcore pus in scena de legendele ECW tratati ca simpli midcarderi precum Raven, Saturn, Bam Bam Bigelow, Sandman, Public Enemy etc.!
Ceea ce incerc sa spun e ca ECW a adus in lume pro-wrestling-ul care imi place - Pro-Wrestlingul plin de "realism" si intensitate ...
... nu imi placea si nici nu imi place pro-wrestling-ul facut inainte de 1990, nu pot aprecia pro-wrestlingul bazat pe gimmick-uri de telenovela (apreciez gimmickurile si poevstile bine orchestrate insa consider ca acestea trebuie sa se opreasca la un punct si nu trebuie trecuta limita decentei care face pro-wrestlngul cat de cat credibil) ... ar fi multe de spus insa ma opresc aici ...
thunder_liger
21st December 2005, 17:16
ce intelegi tu prin wrestling credibil? nici mie nu-mi plac cei care mimeaza lupta in ring..da tot am nevoie de explicatie.
pt mine credibilitate nu inseamna concurs de mutilare,care isi scoate mai multi dinti sau cine rezista la mai multe scaune in cap.
mi se pare mai credibil vader cand i-a sarit ochiul din cap la un pumn de-al lui hansen,sau tot vader cand rupe spatele unui jobber (cred ca mai am clip-ul) ..si ar mai fi vro cativa.
dar...sa am un meci in care sa-mi izbesc adversarul in asa fel incat nici eu sa nu ies intreg de acolo mi se pare infantil...e ca la concursul de beut vodka din rusia unde castigatorul moare si drept premiu ia o sticla de vodka..not so smart,right? ;)
Dragon-sin
21st December 2005, 22:02
Hmm interesanta discutzie,fara indoiala,dar as vrea sa mai adaug eu cate ceva.
In primul rand eu sunt un fan al wrestlingului UltraViolent,de genul CZW,cum ar zice Thunder ,concurs de mutilare.In mare asa si este,e o tampenie sa itzi distrugi corpul pt niste bani,dar daca te gandesti bine ,chestia asta prinde la public,publicul e atras de injuraturi,de violentza,asa a fost de cand ECW a aparut pe harta wrestlingului Nord American.Mie sincer mi se pare o forma de sport dusa la extrema,si care nu e pt toata lumea,but hey de fiecare data cand incepi ceva nou vor fi critici si vor fi si un mic grup de fani.
''drept concluzie..pt mine wrestling-ul e un show in care trebuie sa vad spectacol si tehnica,daca vreau realism,sange si luxatii+oase rupte ma uit la ufc,vale tudo,pride si altele.''
Wrestlingul e sportul cel mai extrem,fara indoiala, nu potzi nega acest fapt,si nu potzi nega prezentza violentzei in wrestling,e un sport bazat pe violentza.Ufc si Pride,nu se compara in materie de violentza cu ECW,sa nu mai zic de CZW,dar fie ca itzi place sau nu ECW a fost inaintea UFC'ului,si a dus wrestlingul la un alt nivel.Wrestlingul a devenit atat de complicat si de avansat incat cand zici wrestling nu te potzi gandi doar la telenovele,sau la luptele stiff din Japonia! Trebuie sa te gandesti la toate aspectele wrestlingului.
'' imi plac mai mult show-urile tehnice,daca au si oleak de high fly e perfect''
Daca vrei showuri technice....sunt si luptele de Amature Wrestling sau chiar UFC! si daca vrei spectacol de high flying...dc nu schimbi pe gimnastica? sunt multzi oameni care sar in sus si in jos!
Ce vreau sa zic din toate astea e ca wrestlingul e foarte diferit de alte sporturi prin faptul ca in acest sport gasesti tot ce itzi tre pt un adevarat spectacol,si nu potzi sa limitezi preferintzele,adik pardon nu potzi sa limitezi sportul la doar ce itzi place tzie,trebuie sa apreciezi toate aspectele acestui sport!
Big Sexy
4th July 2006, 23:18
Asa batista, zi-le!!!
Mie CZW tot macel mi se pare si e adevarat ca asta ii indiviualizeaza pe o foarte aglomerata piata de entertrainment violent la americani (exista si altfel? aaa da, porn!).
Eu nu sunt mare fan CZW si ma uit la show-uri intr-o mare masura bazat pe comentariile tale spumoase. Insa trebuie sa tii cont ca exista si limite. Inteleg ca e un show regizat insa refuz sa cred ca oamenii aia nu raman fara sechele dupa fiecare meci ... nu ai ce sa regizezi cand iti sparge neoane in spate sau cand te arunca in cactusi!
Reaper
4th July 2006, 23:42
Nu credeam ca voi zice vreodata asa ceva (in legatura cu o federatie independenta), dar, Big S, iti dau dreptate.
Exista in MultiMedia un post (cred ca se numeste CZW music videos). Si am urmarit primul video sa vad despre ce este vorba. Trebuie sa spun ca inca din inceput m-a dezgustat: oameni taiati si arsi care isi expuneau ranile.
Asta nu mai este wrestling. Este ceva scarbos pt niste oameni care nu se mai satura de varsare de sange.
Nu m-ar mira daca cei care se uita la astfel de Death Match-uri ar avea ogrish.com la BookMarks.
Dragon-sin
5th July 2006, 10:15
Mie imi place CZW,dar nu inseamna ca sunt fan al meciurilor deathmatch!Desigur e o prostie sa te tai si sa te distrugi,dar pt uni care nu am deloc talent Necro Butcher (desi am auzit ca e un fost wrestler amator,dar zvonul nu a fost confirmat),Zandig si asa mai departe care nu ar putea scoate un meci bun nici daca viata lor ar depinde de asta, pt ei deathmatch'ul e singurul lucru pe care il pot face!
Desigur nu sunt de acord cu astfel de meciuri ,sunt de acord cu meciuri Hardcore sau extreme pt a incheia un feud lung sau plin de heat,dar nu in fiecare luna fara nici un motiv,desi inteleg perfect de ce fac asta.Si CZW nu e singura companie care fac asa ceva,de ex. compania lui Ian IWA-MS sau IWA-DS a fost si XPW ,si nu numai in US si in Japonia gasesti BJW.
Cand ma gandesc la CZW desigur imi sare in cap violenta si deathmatch'urile dar ma gandesc si la wrestlingul de calitate. CZW are 3 showuri importante in fiecare an : Tournament of Death (e clar ce inseamna) , Cage of Death ,si Best of The Best! care arata faptul ca CZW are si wrestling de calitate.Imi vine acum in cap unul dintre cele mai bune meciuri din indy's de anu trecut si anume Mike Quackenbush impotriva lui Chris Sabin de la Night of Infamy 4,pe langa altele,deci CZW are si wrestling de calitate lasand la o parte toata violenta. In cazul acesta ''you have 2 take the good with the bad''.
Heath Scumm
5th July 2006, 17:39
Exact ... discutia asta ar putea fi transferata foarte bine si in topicul CZW insa isi are locul si in acest topic ...
CZW este un produs de nisa adresat clar publicului adult, hardcore, insetat de extrem si nu neaparat de cruzime ... ceea ce diferentiaza CZW de celelalte federatii bazate majoritar pe Deathmatch este faptul ca incetul cu incetul a inceput sa fie perceput ca o companie care pune in scena pro-wrestling de calitate ... feud-ul cu ROH a aratat de cele mai multe ori ce inseamna cu adevarat pro-wrestling si intensitate in ring cand cele 2 companii s-au confruntat pe parcursul a mai multe luni la house-show-uri si Pay-Per-View-uri ...
Publicul adult vrea realism si asa cum am mai spus in trecut, Deathmatch-ul mi se pare ok atata timp cat e practicat cu moderatie ... desi nu pot spune ca apreciez acest gen de lupta, nimeni nu poate contesta calitatea Cage Of Death-ului dintre Team BlackOut si Team Cash care este fara indoiala unul dintre cele mai bune meciuri (daca nu cel mai bun meci) din toate timpurile ... si de ce? Pentru ca avem de-a face cu atleti extraordinari care prin folosirea armelor si cazaturi care te pot ucide in orice moment dau impresia ca pro-wrestlingul chiar e real!!!
Uitati de pumni intorsi si lovituri cu piciorul in podea, de leg-drop-uri cu grad scazut de credibilitate, de reveniri clasice a personajului pozitiv dupa ce a fost batut 30 minute de "baiatul rau" ... desigur, poate ca aceste lucruri agitau publicul matur in anii '80 insa acum publicul cere altceva ... CZW si ROH aduc in scena pro-wrestlingul suficient de credibil cat sa-l consideri aproape real chiar daca tu stii ca pro-wrestlingul are rezultat pre-determinat ...
Sfarsitul pledoariei ...
Big Sexy
19th October 2006, 14:37
am citit de curand ca au inceput sa foloseasca mai mult pungute cu colorant decat sa se taie. Ma intreb daca nu este un raspuns intarziat la povestea cu Bob Orton si hepatita C. Intotdeauna mi-am pus problema cat curaj iti trebuie sa faci asa ceva mai ales cand stii ca oponetii tai pot fi niste drogati.
Heath Scumm
19th October 2006, 14:41
Ma indoiesc ca se va renunta prea curand la Blading ... sa nu uitam ca in anii '80 se folosea mult sangele "artificial" insa s-a renuntat la el pentru ca nu era credibil si nu putea fi controlat ... acum, cu 2 aspirine si o infima taietura sangerezi ca un porc injunghiat! ;)
Dragon-sin
19th October 2006, 17:10
^Sau ca si Hogan..
Darius
26th October 2006, 19:28
Nu ştiam de aspirine.:happy
Heath Scumm
26th October 2006, 20:14
Nu stiai? E chiar pe bune ...
Bagi o aspirina, curge sangele mult mai abundent su doar o taietura minuscula ... La 2 aspirine sangerezi ca un porc injunghiat, problema e ca s-ar putea sa pierzi mult prea mult sange si sa nu pori sa mai ai o prestatie atat de buna ...
Uita-te de pilda la luptatorii hardcore mai noi si compara-i cu cei vechi ... uita-te cum arata fruntea lui Big Show si cum arata fruntea lui Raven ... desigur, Big Show a facut mult mai putin Blading decat au facut Raven, Sandman, Devon sau alti originali ECW ... Insa o comparatie mai elocventa este cea intre fruntea lui Tommy Dreamer si cea a lui Raven ... Dreamer baga aspirina si taieturile lui sunt minuscule insa sangerarea e foarte abunenta incat in permanenta ai impresia ca va lesina in ring sau ca adversarii il omoara literalmente ...
Cel mai brutal blading din Main Stream il face fara indoiala Brother Devon ... isi taie fruntea de la un capat la celalalt asigurandu-se ca sangele va picura din frunte pe podeaua ringului ... si tot timpul cand e batut cade cu fata in sus, totusi sangele se face balta in jurul capului sau, atat de mare si adanca e taietura ... Incercati sa observati chestia asta, e interesant!
thunder_liger
26th October 2006, 23:29
ok HitScum crawl back to the asylum cause you scared the living shit out of me. Cele mai nasoale cicatrice le-am vazut pe fruntea lui Abby (glumea un celebru redactor japonez de puro cum ca poti introduce monede in fruntea lui) si ale lui Bruiser Brody,cred ca am pus niste poze pe forum cu ei.
Heath Scumm
28th October 2006, 22:51
Intr-adevar ... i-as fi mentionat insa tipii aia nu au intrat chiar in Mainstream-ul "Sports Entertainment"-ului ... Devon are insa sanse sa aiba fruntea ca Abby! ;)
buticut
6th December 2006, 23:13
Y2J era impotriva blading-ului, fiind adeptul pungutelor :rolleyes: .That wasn't fair :ciocan:
thunder_liger
7th December 2006, 00:18
Ba e fair enough..probabil nu-i place sa aiba fruntea crestata si riscul de a lua vreo boala din amestecul sudoare/sange scade.
buticut
7th December 2006, 00:20
Ba e fair enough..probabil nu-i place sa aiba fruntea crestata si riscul de a lua vreo boala din amestecul sudoare/sange scade.
Dar cu ce era el mai special ca altii? Fiecare trebuie sa isi asume riscurile meseriei...
Heath Scumm
7th December 2006, 10:18
Nici RVD nu dorea sa faca blading ... asta nu-l face un wrestler mai slab decat altii ...
Intotdeauna am considerat ca luptatorii care au gimmick de Extremist sau de Hardcore Brawler ar trebui sa sangereze ... ceilalti ar trebui lasati in pace ...
De pilda, eu n-as fi avut nevoie sa-i vad niciodata pe Ruckus, Joker, Jack Evans sau Super Dragon sangerand ... da! Vreau sa-i vad asumandu-si riscuri inimaginabile in miscari de high impact insa nu vreau sa-i vad cu fruntea taiata ... Pe de alta parte, luptatori care nu au mare lucru de oferit in ring decat un gimmick grozav, brawling plictisitor si arme (ex : Team 3D, Tommy Dreamer, Raven ... da, am zis Raven) ar trebui sa sangereze pentru a spori realismul brawlingului ...
Kruger
11th December 2006, 16:31
Cã veni vorba de sângerat... Hehe!
Cine a vãzut meciul dintre Taker ºi V.McMahon de la Survivor, din 2000 dacã nu mã înºel? În fine... În meciul ãla am vãzut atâta sânge scurs din capul lui Vince, încât am crezut cã la un moment dat o sã leºine.
ªtiu cã existã metoda cu aspirina luatã înainte de meci care te face sã sângerezi mai mult încât sã parã totul mai dramatic, dar Vince parcã era un porc care tocmai ce fusese înjunghiat. Faþa i s-a umplut de sânge dupã ce Taker i-a dat o serie scurtã de pumni. A fot un beat down de proporþii, un punishment specific lui Taker, dar a fost prea de tot. Nici în "Pride" nu vezi aºa ceva.
Mult sânge... prea mult.
Unul dintre cele mai scârboase meciuri pe care mi-a fost dat sã le vãd.
Heath Scumm
11th December 2006, 16:40
Sincer, cred ca a fost implicat si niste sange fals pe-acolo ... Ori s-a taiat el prea adanc sau a luat 2 aspirine ... Iti dai seama daca ai de-a face cu sange fals daca dupa cateva minute nu mai exista sursa sangerarii, sangele de pe fata se usuca si totul arata penibil, de parca ai fi cazut cu fata in ketchup si acum sosul de rosii s-a uscat! La Vince nu s-a vazut asa, ceea ce ma face sa ma gandesc! :thinkso:
Kruger
11th December 2006, 17:21
Aºa este... pe faþa lui Vince nu s-a uscat nimic, el continuând sã sângereze din abundenþã.
Realismul a fost, oarecum, dus la extrem în acel meci în care Mr. McMahon s-a "sacrificat" de dragul rating-ului. Lucru pe care ne-am obiºnuit sã-l vedem în meciurile sale. Penibil.
Se mai întâmplã uneori sã mai am câte un "musafir" acasã, care are prostul obicei sã îmi umble aiurea prin calculator. Unii dau de folderul cu meciuri ºi exclamã: "Mamã... ai checi! Dã sã vad ºi eu un meci!"
Fac pe gazda bunã ºi îi arãt un meci ºi dupã douã minute, mark-ul spune: "Ce prefãcuþi sunt ãºtia. Ce mã, vrei sã spui cã se lovesc pe bune!?"
ªi atunci, de dragul amuzamentului ºi de a le vedea moaca plinã de uimire, le arãt Take vs Vince.
"Moaaaa... Anaaaa... Bã eºti nebun!? De ce nu opreºte nimeni meciul mã!?... Mamã ce-i dã!", and so on
Hehe!
Big Sexy
12th December 2006, 18:50
n-am vrut sa fac un topic special cu "retarzi" in wrestling dar:
http://www.youtube.com/watch?v=Iw9vK_gII-s&mode=related&search=
wrestling cu taietorul de iarba!
Heath Scumm
12th December 2006, 19:07
Acestia nu sunt retarzi ... sunt Sick Nick Mondo si Wifebeater ... Iar Sick Nick Mondo a fost unul dintre cei mai promitatori luptatori din CZW pana cand a ales sa faca deathmatch-uri!
Ratonu
12th December 2006, 20:25
Hah, chiar am vazut meciul intreg acum cateva saptamani (tot pe youtube) si mi-am oripilat cativa amici cu el, incercand sa-i conving ca wrestlingul e real... Iar cu Sick Nick Mondo am mai vazut cateva meciuri si, intr-adevar, era un high-flyer bun.
Big Sexy
12th December 2006, 20:43
stiu cine sunt cei doi Stefan ... eu am zis altceva, e inacceptabil asa ceva atat timp cat ei numesc asta wrestling. Realitatea e ca am dat peste asa ceva incercand sa ii prezint adminului fight.ro un filmulet cu care sa convinga lumea ca wresltingul e real
thunder_liger
12th December 2006, 23:45
am dat peste asa ceva incercand sa ii prezint adminului fight.ro un filmulet cu care sa convinga lumea ca wresltingul e real
imi place spiritul tau dar cinicul din mine nu-si poate abtine un zambet :) Io pe fight am reusit sa-i fac sa aprecieze doar puroresu deoarece e related to mma.
Big Sexy
13th December 2006, 08:39
eu nu imi pot abtine un zambet ca nu stii ce se pregateste pe fight.ro
thunder_liger
13th December 2006, 10:03
ceva indicii?
Heath Scumm
13th December 2006, 11:49
eu nu imi pot abtine un zambet ca nu stii ce se pregateste pe fight.ro
Asta e Gabi ... ii place sa creeze controverse! :D
Kruger
13th December 2006, 14:02
Am vãzut ºi eu filmuleþul...
Sincer, prefer sã mã uit la Jackass (show-uri vechi) sau la Dirty Sanchez, cel puþin ãia se automutileazã cu... umor.
Ce am vãzut nu se poate numi wrestling, dupã pãrerea mea. Tuturor ne place sã vedem un meci hardcore sau sã vedem faze mai brutale într-un meci normal, dar ce fac cei doi acolo, e prea de tot. Cel puþin pe mine mã dezgustã.
Am mai avut de câteva ori ocazia sã vãd meciuri din CZW ºi mi-au tãiat pofta de mâncare nenorociþii. Este într-adevãr o metodã de a-i face unii sã vadã realismul din wrestling, dar mã repet, numai cã de data asta întreb: aºa ceva poate fi denumit wrestling?
Wifebeater - de când am auzit prima datã de luptãtorul ãsta ºi pânã sã vãd link-ul postat de Big Sexy, credeam cã între timp a murit cu capul într-un tomberon plin cu sârmã ghimpatã ºi neoane, stropit din abundenþã cu... zeamã de lãmâie. :D
Dragon-sin
13th December 2006, 14:21
^Nu fi lenes si citeste si tu topicul CZW facut de mine si Hitscum inainte sa dai cu parerea despre CZW . Meciurile hardcore sunt prezente pentru un motiv anume , si da , se poate numi wrestling , hardcore wrestling .
Heath Scumm
13th December 2006, 14:37
De fapt ceea ce fac ei se numeste deathmatch, hardcore faceau "originalii ECW" ... Si din nou, poate ca acest gen de brutalitate a scos CZW din anonimat insa CZW nu e egal cu Deathmatch!
Asa cum a zis si Dragon-Sin, in posturile mele am incercat sa sustin de mai multe ori ca CZW nu e numai hardcore/deathmatch, eu am complet alte motive pentru care a fost federatia mea favorita o perioada buna de timp!
Kruger
13th December 2006, 15:01
@Dragon-sin
@Hitscum
Nu sunt leneº... Am citit o bunã parte din ceea ce aþi postat voi.
Nu sunt împotriva CZW, deoarece pentru unii reprezintã o alternativã. Nu ºi pentru mine. Însã, legat de ce am spus, pentru mine imaginile vorbesc de la sine ºi ar trebui sã ºtiþi cã o imagine bunã face cât o mie de cuvinte, ca sã nu mai vorbesc de o înºiruire de imagini.
Din partea mea, bãieþii pot sã-ºi punã ºi dinamitã în jurul taliei ºi sã o detoneze în timpul unui Bear Hug.
Heath Scumm
13th December 2006, 15:20
Din nou ... cine a apreciat macar un meci intre RVD si Sabu sau intre RVD si Jerry Lynn in vechiul ECW nu are cum sa nu aprecieze un turneu Best Of The Best din CZW ... RVD a adus vreodata in ring un neon sau vreo alta arma neortodoxa cu exceptia scaunului metalic si uneori a unei mese? Nu! Asta il facea mai putin "hardcore"? Nu!
Mai clar de atat nu pot pune problema ... Exista 2 componente ale CZW iar partea cu deathmatch nici mie nu-mi place atat de mult!
Kruger
13th December 2006, 15:43
I see your point... Ok.
"RVD a adus vreodata in ring un neon sau vreo alta arma neortodoxa cu exceptia scaunului metalic si uneori a unei mese? Nu! Asta il facea mai putin "hardcore"? Nu!"
Ai foarte mare dreptate aici, dar nici prea hardcore nu îl fãcea :).
Dupã cum am spus, nu mã pricep la CZW. Vorbesc numai din ceea ce am vãzut pânã acum ºi cred cã tot ce am apucat sã vãd, inclusiv link-ul de aici, au fost deatchmatch-uri.
Ok. Deci se poate numi wrestling :D Chiar dacã nu îmi place, I think taht this is good stuff for the marks.
Dirty Sanchez RULZzzz!
Heath Scumm
13th December 2006, 16:05
Dirty Sanchez sucks! Parerea mea! :rolleyes:
Asta e CZW care-mi place - http://www.youtube.com/watch?v=wk30wqFl2-0
Heath Scumm
15th December 2006, 12:14
http://www.youtube.com/watch?v=NN4Efo9nzZ4 - Some find this funny, I personally don't!
Big Sexy
15th December 2006, 18:06
i found it amuzing - "the gooses are very pecky" :P
Heath Scumm
19th December 2006, 12:33
Pentru cei ce nu stiu, e Joey Mercury dupa Armaggedon ... Wrestling, fake? My ass!
AxinTe
19th December 2006, 14:13
la faza aia chiar nu putea fii fake.. a fost groaznic de vazut..
HAYABUSA
19th December 2006, 17:37
dap foarte nasol Pt el are 4 fracturi nazale , 5 copci inauntrul nasului, 15 in afara nasului si pe obraz plus hemoragie :(
milanezu
20th December 2006, 12:44
Pentru cei ce nu stiu, e Joey Mercury dupa Armaggedon ... Wrestling, fake? My ass!
nu inteleg de ce nu si-a bagat mana sa-si protejeze fatza.
de abia a revenit si acum iara ii la recuperare.
el a gresit.
wwefan
20th December 2006, 21:53
Hi All,
Imi permit sa pun si pe acest forum acelasi articol despre wrestling pe care l-am pus si pe TVSport forum.Dca unii nu vor avea rabdarea sa-l citeasca pina la capat,le cer iertare pentru efort,iar daca unii vor avea curiozitatea sa-l parcurga pina la capat,le multumesc.Poate pentru unii,multe lucruri spuse in articol nu-i o noutate,iar pentru altii perspectiva mea nu le vor satisface asteptarile.Indiferent cum il vedeti,sper,cel putin sa va trezeasca interesul.Daca sinteti de acord sau nu cu punctul meu de vedere,conteaza mai putin.
Hi Big Sexy,
Iata ce-am scris in alta parte despre wrestling,care are mare legatura cu tema propusa de tine,pe alt forum.Este extrem de important ca toti care citesc topicul tau sa tina seama de unele lucruri despre care vorbesc,fara pretentia ca tot ce scriu cuprinde tot spectrul de tematici,probleme,idei pe care le ridica acest controversat sport in tara noastra.Si pentru ca subiectul este in sine prea vast ca sa se piarda in puzderia atitor interventii scurte,unele interesante,dar fara sa fie puse intr-o perspectiva cuprinzatoare,imi permit sa deschid acest topic nou in idea ca unele din informatiile cuprinse in articolul de fata sint inca valabile si,vreau sa sper,utile,iar pe de alta parte prin unele comentarii asupra unor tehnici si tipuri de meciuri pot ajuta,cel putin pe unii din cei inclinati sa mistifice lumea wrestlingului,cum din pacate sint destui in tara noastra.
Datorita lungimii lui,textul va fi prezentat in mai multe parti.Din lipsa de timp si pentru a nu obosi lectura lui pe acet tip de suport cum e monitorul.Plus ca nu avem exercitiul cititului pe calculator.
Cum spuneam mai sus,am intrat pe topicul tau din cauza titlului extrem de incitant.Apoi,vrind sa dau unele raspunsuri la unele interventii,descopar ca articolul meu acopera exact-si ceva in plus-tematica dezbatuta atit pe acest topic cit si pe altele cu subiect similar.De fapt toate sint din aceasi arie tematica,motiv pentru care m-am hotarit sa va retin putin atentia mai mult decit pina acum.Sper sa nu va plictisesc chiar daca nu sinteti de acord cu modul meu de abordare!
1.Prima parte:
Intre multele programe de televiziune pe care aveam ocazia sa le vedem atit pe cablu,dar mai ales pe satelit,emisiunile de wrestling ocupa un loc aparte.Cind la inceputul anilor '90 am avut in sfirsit prilejul sa vedem primele emisiuni de wrestling la Sky One sau RTL 2,incercam sa inteleg ce se ascunde in spatele acelor imagini,in care violenta fizica din ring era un mod de manifestare al unor oameni inbracati cu haine colorate,unii purtind masti,in care se vorbea mult si se gesticula continuu.Credeam ca toti acesti oameni sint creatia unui autor,cam ticnit de felul lui,pus sa-i faca sa se comporte cit mai extragavant,sa-i imbrace pe unii cu haine scoase din cine stie ce dulapuri uitate,iar pe altii sa-i lase doar in chiloti,mindri de goliciunea lor sculpturala-cu totii,insa,admirati de un public care traia la paroxim acele clipe.Un public purtind zeci de pancarde inscriptionate cu tot felul de nume si expresii,reactionind zgomotos si desfasurindu-se dupa reguli nestiute de noi.
Era ceva cu totul diferit de ce vazusem la Televiziunea Romana,in care singurele spectacole erau cele in care era glorificat conducatorul.am inteles in acel moment de ce erau interzise astfel de emisiuni,in care oamenii se manifestau liber,in stare sa faca orice pentru a invinge.
Ei bine,a trebuit sa privim cu atentie acele personaje noi aparute in viata noastra ca sa ne dam seama ca tot ce vedeam era un spectacol de lumina,sunet,culoare si multa miscare,avind menirea sa ne trezeasca simturile de spectacole triste si plicticoase.Apopi,treptat,sa ne dumirim si sa realizam ca aceste noi emisiuni TV erau un amestec de sport si amuzament ale carui reguli pareau sa fie tocmai lipsa de reguli.Am descoperit ca acest soprt avea ceva asemanare,pina la un punct,cu luptele greco-romane si cu cele libere,atit de populare in anii'70,cind luptatorii roamni s-au remarcat la campionatele mondiale si la olimpiade.Dar spre deosebire intre ce stiam si vazusem la TVR si ce vedeam acum la proapetele emisiuni de wrestling de pe satelit!
Privind cu atentie wrewstlingul,am descoperit ca era o combinatie de lupte libere si elemente de Commedia dell'Arte,totul ambalat pentru afi gustat de un public frenetic.am mai aflat pe parcurs ca sportivii se imbracau se se manifestau dupa personajele din benzile desenate,atit de prezente in imaginarul publicului american care umpleau saptaminal pina la refuz salil;e de spectacol.
De fapt,acest gen de spectacol are la baza citeva reguli simple,dar eficiente din punct de vedere mediatic:partea sport sa fie cit mai spectaculoasa,sa cuprinda elemente de o anumita periculozitate fizica si sa aiba un ambalaj televizual cit mai atragator.Aceste conditii fiind indeplinite,wrestlingul satisface pretentiile tot mai exigente ale unui public dispus sa plateasca atita vreme cit nu este pacalit{prea tare}.Din acest motiv,unele comapnii ce se ocupau cu organizarea spectacolelor de wrestling,precum WCW{propietate lui Ted Turner,patronul CNN-ului}dispare din orizontul mediatic,dupa un succes la TNT pe la mislocul anilor '90.Altele,ECW,intra intr-un con de umbra,dat fiindca n-au avut suficiente resurse sa se adapteze din mers si sa faca fata presiunilor unei piete media atit de bogate fata de presiunea atit de bogate ca cea din SUA.
Singura companie ce reuseste nu numai sa se mentina pe piata,dar sa se si extinda,este cea a lui VinceMcMahon,WWF,care pe la mislocul anilor '90,schimba conceptia despre cum trebuie sa fie acest gen de spectacole.in mai 2002 el este nevoit sa schimbe numele companiei saloe,World Wrestlung Federation in World Wrestling Entertainment,in urma unui proces intentat de World Wildlife Fund,pentru stabilirea paternitatii siglei WWF.De fapt,noua denumire,WWE,exprima mai bine scopul companiei,asa cum o definea la inceputul anilor '90:sport entertainment{divertisment sportiv}.
Asta din doua motive:primele de asigurare pentru astfel de spectacole sint mai mici decit pentru evenimentele sportive,iar pe de alta parte,el dorea sa obtina un fel de legitimitate in comunitatea de afaceri a spectacolelor sport-divertisment,in care partea de wrestling sa nu mai fie considerata doar o pacaleala.
Fiind nu numai patron,dar si actor,regizor si comentator-de fapt asa a inceput cariera lui in aceasta afacere-impliocat total in felul cum trebuie sa arate wrestlingul profesionist,VinceMcMahon atrage si se inconjoara de mari sportivi,unii campioni olimpici,precum Kurt Angle.
Acestia sint obligati sa se imbrace colorat si sa-si asume roluri noi.Cei care n-au putut sa faca fata constringerilor patronului cu tendinte dictatoriale,au si plecat la alte companii de profil,numeroase in America anilor '90.
Unii din acesti campioni au devenit atit de populari incit,prin farmecul lor,prin rezultatele sportive si nu numai,au intrat in lumea filmului de la Hollywood,cum e ste cazul celebrului Hulk Hogan sau mai recent,cazul lui The Rock,alias Dwayne Johnson,vazut si pe ecranele noastre in filmul "Regele Scorpion".
Pe linga sportivi-actori,WWE se bucura de o impresionata echgipa tehnica:regizori,coafori,croitori,tehniceni,care contribuie la crearea si punerea in scena a spectacolelor,asigurind prin retele de cablu TV si prin satelit,spre un public ce se intinde mult dincolo de granitele Americii.spectacolel de wrestling sint atit de reusite incit nu mai putem sti unde e granita intre real si fictiune.
wwefan
2.
Luptatorii se comporta ca niste actori versati,cu toate ca majoritatea vin dintr-un mediu srain actoriei.Sint in stare sa duca rolul distribuit de producator pina la poerfectiune,dind iluzia ca totul este adevarat,ringul devenind un spatiu magic in care personajele dau voata unei povesti{storyline},spre incintarea publicului din sala.Se fapt,ei nu intruchipeaza doar eroii benzilor desenate cit si cei din unele filme americane,ci dau nastere unor forme de lupta ce erau cindva un mod de viata al celor napastuiti de soarta.
De exemplu,"Streetfight",o forma de lupta populara pe strazile New York-ului de la inceputul secolului XX,la care luau parte proscrisii si cei cu probleme materiale,in vesnica cautare de bani pentru a supravetui.Luptele erau organizate pe strada,de unde si numele.Se faceau pariuri,din care invingatorul cistiga un ban.
Spre deosebire de wrestlingul clasic,care se manifesta dupa reguli bine definite,ca cele de la luptele Greco-Romane in care luptatorii n-au voie sa prinda sau sa loveasca anumite parti ale corpului adversarului,wrestlingul profesionist practicat,de pilda la WWE accepta mai multe moduri si procedee de lupte,unele periculoase.Scopul este nu numai stabilirea unui cistigator,dar si soporirea atractivitatii in ochii publicului.Printre aceste tipuri de meciuri unele au un grad de periculozitate deosebita,cum ar fi "Steel Cage Match"{cusca de otel}.Sint doua moduri prin care se stabileste cistigatorul,ambele extrem de dure.Primul,in care luptatorul care reuseste sa iasa primul din cusca si atinge podeaua exterioara cu picioarele este declarat cistigator.al doilea,in interiorul custtii,e in functie de regulile impuse de Director Manager.Luptatorii pot trece prin faze la fel de dificile,ca in primul caz,precum:pin-fall{numararea la trei a adversarului cu umerii pe podea,ca apoi sa treaca la urmatoarea,cum ar fi iesirea pe usa sau peste peretii custii de otel.De cele mai multe ori nu se aplica nici un regulament,luptatorii fiind nevoiti sa recurga la forme violente de atac pentru a-l invinge pe adversar.O forma foarte dura a custii este "Hell in a Cell"{iadul in celula}.cusca este mai mare,cuprinzind si spatiul din jurul ringului.esential in acest mod,cu mare incarcatura emotionala si mare impact vizual,e faptul ca luptatorii n-au sanse se scapare in afara ringului,iar confruntarea se poate desfasfasura si la inaltime.Peretii de otel sint folositi ca misloc de a rani adversarul,aruncindu-l cu forta in el,cu posibile si grave urmari.Asa a fost cazul lui Mankind{alias Mick Foley},in disputa cu Undertaker{alia Mark Callaway}desfasurata in 1998.a fost un meci foarte violent,in care primul a sarit de la inaltimea de aproximativ trei metri,cit masura cusca,pe o masa,alegindu-se cu rani grave ce l-a tinut departe de ring o buna bucata de timp.
Un altfel de lupta,nu mai putin interesanta si extrem de violenta este "Iron Man Match",in care cistigata luptatorul care,intr-un timp bine stabilit,reuseste cit mai multe pin-fall-uri{tinerea adversarului cu ambii omoplati pret de trei secunde/numarari} si cit mai multe submission{constringerea adversarului la cedare} sau prin descalificare,cind adversarul este in imposibilitatea de a continua sau se afla in afara ringului.
Un alt mod de a capta interesul spectatorilor,care face obiectul unei emisiuni televizate,cum sint majoritatea spectacolelor de wrestling, marca WWE este "Royal Rumble".Cistigatorul acestei intreceri a declarat acel luptator care reuseste sa ramina ultimul pe ring dupa ce toti 30 de participanti,15 de la Raw si 15 de la Smackdown,intrati pe rind pe ring dupa la fiecare 90 de secunde,sint aruncati,nu conteaza de catre cine si prin ce procedee,peste coarda superioara a ringului.In "Last Man Standing"{ultimul care ramine in picioare} e declart cistigator luptatorul care reuiseste sa-l aduca pe adversar in imposibilitatea de a se ridica in picoare cit timp arbitru numara la zece.Nefiind aplicata regula descalificarii sau a pin-fall-ului,ei pot apela la orice misloc,de obicei violent,pentru a-l pune pe celalalt in incapacitaea de a se ridica.
Aceste forme de wrestling,pe linga altele nementionate,violente si periculoase,sint o caracteristica a multor federatii profesioniste,indiferent ca se numesc WWE,ECW,defuncta WCW sau altele din SUA,Japonia,Mexic,AngliamIrlanda,care din motive comerciale si publicitare,au "inbunatatit" regulamentul de desfasurare,fiecare adaugindu-i cite o particularitate.
Spre deosebire de stilul greco-roman si de cel liber,practicat mai mult de "amatori",wrestlingul profesionist a introdus elemente noi,complexe,care provin din alte tipuri de lupta si aparare,preluate din tari si culturi diverse.Asa e cazul sumo-ului si judo-ului din Japonia,inbinat cu artele martiale chinezesti,cu sambo din fosta URSS,koresh din Turcia si altele.Sint stiluri adoptate si adaptate de multi profesionisti,devenite marca personala.Pin-fall-ul a fost "inbunatatit" de catre Rick Flair{de 16 ori campion},prin aceea ca luptatorul isi sprijina picioarele pe corzile ringului pentru a mari forta cu care apasa adversarul pe podea.Un alt exemplu,de acum clasic,este "Tombstone Piledriver",marca Undertaker:prinderea adversarului de mislocul trupului,intoarcerea lui cu capul in jos pentru a-l implinta/lovi cu capul de podea ca o piatra de mormint,incit victima sa nu mai poata riposta cit timp arbitru numara la trei.O inovatie interesanta,devastatoare,ca solutie tehnica finala,poarta numele de Pedigree.a fost gasita si aplicata cu succes de fostul campion al greilor,versiunea Raw,Triple H,alias Paul Levesque:prinderea adversarului cu miinile la spate si tinerea lui cu capul in jos,intre picioare,ca apoi sa-l izbesti de podea sau de alt obiect tare,incit lovitura la cap sa-l tina inconstient cit mai mult timp,suficient sa fie numarat pina la trei.E greu de scapat din strinsoarea lui Paul,fie ei adversarii cit de mari si puternici...O lovitura celebra,de mare efect,este acel Stunner a lui Stone cold Steve Austin,prin tragerea capului adversarului cu forta miinilor pe umar incit lovitura primita in barbie sa-l prabu8seasca definitiv pe adversar.O varianta a acestei lovituri,dar cu tragerea capului si a corpului inainte pe umar,cu impact naucitor,este RKO,apartinind tinarului de 26 ani,Randy Orton,campionul cel mai tinar la grei.
Influentele orientale au dat culoare in plus acestor intreceri,care,in combinatie cu stilul fiecarui luptator,fac ca luptele sa iasa din perimetrul strict sportiv.ele sint exploatate din punct de vedere comercial de companiile de wrestling,nevoite sa adauge elemente diverse si atractive,pentru a atrage sponseri dispusi sa investeasca cit mai mult intr-o afacere de sute de milioane de dolari,din care ioes cu totii cistigati:sportivi,antrepenorii,posturile de televiziune si spectatorii.WWE a fost cea mai inventiva companie.ea dipsune de capital,prestigiu,influenta,dominind piata wrestlingului si impunindu-se peste tot in lume.
Prin combinarea factorului sportiv cu show-ul,WWE a iesit din sfera pur sportiva,devenind o adevarata fabrica de iluzii.Avind o infracstura puternica,compania este cotata la bursa din New York,iar emisiunile de wrestling au un rating ridicat pe piata televizuala din SUA.Tehnica de captare a publicului imens e preluata din arsenalul marilor montari hollywood-iene.Iar televiziunea transforma spectacolul nu numai in evenimente sportive ci si adevarate sarbatori mediatice,la fel de populare ca Superbowl sau NLF,la care participa intreaga America.Desigur,America nu duce lipsa de piine si circ,dar "circul" itinerant al WWE asigura o multime de locuri de munca,oferind publicului unj spectacol antrenant,in continua miscare si inoire.The Show must go on!
wwefan
thunder_liger
21st December 2006, 01:42
Imi vine sa-ti scriu multe dar n-as vrea sa-ti tai elanul sau mai rau sa-l indrum pe alte zari :)
Dar referitor la minunatul pro-wrestling care imbina (ca cum nimenea nu mai poate) atatea dicscipline pline de martialitate ..sambo,kures,judo :) ...cauta mai intai informatii despre carny wrestling holds si ai sa gasesti (dc ai noroc) un articol pe ejmas.com in care se compara jujutsu cu wrestling-ul prin anii 40 ..cred. Cu asta vreau sa spun ca mma e cel care le imbina frumos :) si nu pro-wrestling-ul..pro-wrestling-ul le-a imbinat mai demult.
Heath Scumm
21st December 2006, 11:15
E mai mult un articol istoric si cu rol de a explica mai degraba decat a spune ce e realitate si ce e fictiune in pro-wrestling ... Este foarte interesant de citit pentru cineva intrigat de pro-wrestling dar care insa nu stie prea multe despre acest sport ... eu l-am citit cu interes pentru ca am ceva timp liber :D ...
@wwefan
Nu stiu daca ai vazut insa deja avem un topic care dezbate problema procentului de realism in pro-wrestling, ce e "real" si ce nu e etc. ... Momentan mai las topicul acesta de sine statator, poate vor mai aparea opinii legate de ceea ce ai scris tu, ulterior cred ca il voi uni insa cu acel topic!
thunder_liger
21st December 2006, 16:38
Tocmai am vazut un documentar pe youtube cu Lou Thesz in care explica cum George Tragos i-a rupt umarul unui incepator cu viitor promitator dar care se credea mai bun decat era. Din pacate wrestlerul a ramas olog deoarece a facut o infectie si nu existau inca antibiotice asa ca au trebuit sa-i amputeze bratul. A mai explicat apoi cum George i-a zis...Lou,faci progrese,devii din ce in ce mai bun dar ai o atitudine gresita,daca nu-i ranesti nu te vor respecta.
wwefan
21st December 2006, 21:51
Hi HitScum,
Articolul l-am pus mai intii pe forumul TVSport,pentru ca mi s-a parut indicat ca e bine sa fie plasat pe un forum care,dupa ce am cite am vazut,si tu insuti ai remarcat,ca membrii lui sint la o virsta cind nu-i intereseaza decit partea de imagini si mai putin intelegerea in profunzime a wrestlingului.Daca erai atent,am si pus un subtitlu la articol:"o perspectiva istorica",tocmai pentru a-i face pe nestiutori sa tina seama de unele lucruri cind judeca un fenomen strain culturii noastre!Plus ca am intilnit cazuri de neintelegere chiar la pasionatii acestui sport.Or,daca incerci sa cauti o bibliografie romaneasca in materie,vei fi foarte dezamagit sa afli ca in Romania nu prea exista literatura,texte si articole despre wrestlingul profesionist.Mai adauga la acest deficit,si lipsa unor oameni din mass media specializati,excluzindu-i pe cei de la TVSport,nu stiu cum sint cei de la Telesport?{n-am vazut nicio emisiune de la ei},capabili sa promoveze in mod sistematic acest tip de emisiuni.Ai al indemina,pe orice forum de wrestling,exemple de felul cum este perceput si inteles wrestlingul.
De fapt articolul l-am conceput in formatul publicat,si nu tintea mai mult.M-am axat mai mult pe WWE deoarece aceasta federatie domina si este preluat de catre majoritatea televiziunilor din lumne,inclusiv in Europa.Iar WWE a si infuentat,prin intermediul emisiunilor lor,un anumit fel de a intelege acest sport,in bine sau rau,de catre publicul nostru,si nu numai.Trimiterea ta si al altora la pro-wrestling,este un alt mod de abordare a wrestlingului,pe care nu-l vizam in mod expres.Am si spus acest lucru in scurta mea prezentare.Daca cineva are talent si o cunoastere despre acesta,este invitat sa incerce.Din pacate nu prea am intilnit texte valabile atit din punct de vedere al continutului dar si sub aspect formal ca sa trezeasca cu adevarat interes.Si iarta-ma,cu toate ca pe acest forum sint oameni care cunosc wrestlingul,din cite am citit,e adevarat cam putin,nu stiu care dintre membrii lui,si de la alte forumuri,ar fi capabil sa se inhame la o astfel de intreprindere?!M-as bucura ca cei care pot scrie despre pro-wrestling,s-o faca fara intirziere.E spre bine tuturora,cunoscatori sau incepatori!Si daca e sa marturisesc ceva:sint putin dezamagit de prima reactie din partea ambelor forumuri fata de articolul meu,nu pentru ca vreau sa atrag atentia asupra mea,ci fiindca n-a declansat nici un dezbatere reala.Trimiterea la pro-wrestling,nu-mi spune mai nimic,si cred oricarui incepator sau neinitiat,care vrea sa inteleaga wrestlingul.Faptul ca se foloseste,mai peste tot,argoul din wrestling,cind trebuie si cind nu-i cazul nu este prea incurajator pentru cineva din afara.
Revenind,m-am gindit apoi ca n-ar fi rau sa pun articolul si pe acest forum,si nu pentru ca era necesar,dar m-am gindit ca,eventual,vor fi si unii care vor sa citeasca un material care sa le clarifice sau sa le puna intrebari despre wrestling.Precum vezi,articolul meu e o mica sinteza,si nu pretinde sa cuprinda tot domeniu in mod comprehesiv si sa-i satisfaca pe fiecare.Dar este un inceput,desigur prea modest,pentru a intocmi,vai ce indrasneala din partea mea!,o mica biblioteca romaneasca despre acest sport.{Am sa revin cu alte interventii despre acest aspect cu alte ocazii,numai timpul sa-mi permita}.
Voi vedea daca este o decizie inteleapta sa pui articolul meu pe un topic asemanator.Nu te lua,in hotarirea ta,doar dupa titlul.De fapt titlul initial era altul,dar l-am schimbat pentru ca doream,dupa ce am citit pe aceste forumuri,ca sint destule aprehensiuni si o cunoastere deficitara despre wrestlingul profesionist.De unde si judecati cu totul aiuritoare despre un aspect sau altul despre acest sport.Wait and see!
wwefan
Hi thunder_liger,
"Imi vine sa-ti scriu multe dar n-as vrea sa-ti tai elanul sau mai rau sa-l indrum pe alte zari"
Iti multumesc ca vrei sa ma menajezi,dar te asigur ca nu-i cazul.Chiar daca imi plac zarile,sau poate tocmai din acest motiv,sint dispus atit sa le descopar,si sint un cautatori de zari,dar si sa le scrutez cu mult discernamint,atit cit ma ajuta mintea.Deci nu te feri sa-mi arati cu mina incotro sa-mi indrept privirea,cu conditia sa-mi satisfaci curiozitatea.N-as dori ca elanul sa-l irosesc pe cine stie ce drumuri desfundate.
wwefan
Heath Scumm
21st December 2006, 22:26
Subiectul si articolul sunt intr-adevar foarte interesante si extrem de informative ... destul de bine scrise si "comprehensive" ... insa exista 3 motive pentru care nu s-au pornit discutii contadictorii :
1. Articolele sunt prea lungi pentru un mark
2. Asa-numitii smarks de pe forum cunosc deja tot ce ai spus tu
3. Articolul e majoritar informativ, nu este loc de discutii contradictorii pe seama lui ...
Poate ca ne subestimezi cand spui ca nu exista articole informative despre pro-wrestling ... nici n-ai idee cate articole de acest gen au fost postate aici, pe acest forum! Numai eu am aproape 6600 posturi si te asigur ca mai mult de 500 sunt articole complexe!
PSYCHO
21st December 2006, 23:06
wwefan, te rog sa urmaresti urmatorul documentar:
NBC Presents : Exposed! The Secrets of Wrestling
Il gasesti aici: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9104&highlight=Secrets
Sunt prezentate cateva "secrete" ale wrestling-ului, pe care mai toti de aici le stiu, dar care merita luate in considerare ... Informatia e 100% reala! Singurul defect al documentarului este forma comentariului!
PS: Urmareste-l obiectiv, fara sa fi revoltat!
PS 2: Felicitari pentru modul in care ai scris articolul!
thunder_liger
21st December 2006, 23:09
@wwefan
nu stiu de ce (dar nici nu vreau sa ma gandesc) insa ceva din atitudinea ta ma face sa nu intru in discutii cu tine :)
din cauza ca ti-am citit post-ul pe sarite nu am inteles dc tu crezi ca pumnii aia cu bataie in podea sunt for real,daca picioarele in cap ,elbow drop-urile si restul sunt date cu forta,daca stii ce inseamna shoot-eri,hook-eri si tot asa.
@PSYCHOrror
huuu,demitizatorule! sa-ti fie rusine,ai socat baiatul..parca vad..uat? it was all a work,oh noooo..my childhood dreams ...
Heath Scumm
21st December 2006, 23:27
Da! Nici mie nu imi e foarte clar daca tu crezi ca wrestlingul e real sau "trucat" ...
Big Sexy
21st December 2006, 23:56
wrestlingul nu e trucat hitscum, semantica moshule, semantica! bitchslappin ya!!
PSYCHO
22nd December 2006, 02:30
Big Sexy are dreptate! Uite si dovada:
http://img220.imageshack.us/img220/3096/bscap000nr7.jpg
:D
Acuma k sa nu denaturam subiectul ... wwefan, te rog sa urmaresti acel documentar si sa ne spui parerea!
Bafta!
King of Kings
22nd December 2006, 02:53
NBC Presents : Exposed! The Secrets of Wrestling
Il gasesti aici: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9104&highlight=Secrets
Sunt prezentate cateva "secrete" ale wrestling-ului, pe care mai toti de aici le stiu, dar care merita luate in considerare ... Informatia e 100% reala! Singurul defect al documentarului este forma comentariului!
Tot ce pot sa spun despre acel documentar este ca m-a transformat din mark in smark. Eram pur si simplu socat...nu vroiam sa cred ca toate acele manevre erau facute si cu ajutorul adversarului. A fost o perioda dupa vizionarea documentarului in care nu mai stateam cu sufletul la gura in timpul mainevent-ului cum eram inainte. Incepeau sa imi placa din ce in ce mai mult persoanele negative (Triple H este wrestleru' meu preferat de pe vremea cand eram mark:D ). Acum, cele mai interesante lupte mi se par cele in care sunt implicati cruiserweights...I love high risk manoeuvres and sick bumps! Si atunci cand WWE nu poate sa iti ofere aceste lupte...watch the indyez!
wwefan
22nd December 2006, 05:25
Hi All,
Intr-adevar,articolul meu e prea lung pentru a fi citit pe acest suport.De fapt el mi-a fost comandat pentru o revista tehnica,care nu-i din domeniul sportului.Si avea rostul sa informeze-asa l-am si gindit-decit sa declanseze dezbateri intre cunoscatori.Si la data aparitie,cel putin dupa stiinta mea,era o "bezna" in aceasta privinta:multe prejudecati,pe care le intilnim cam peste tot,iar acum ca am descoperit si aceste forumuri,pot zice ca si aci,e adevarat in mai mica masura,o lipsa de informatii corecte despre wrestling si fenomenul lui in intreg,plus altele.Poate ca daca stiam de existenta acestei sectiuni,atunci as fi conceput astfel articolul.Dar fie si in acest format,cum bine ati remarcat,pentru care va multumesc,el este bun de citit pentru alte medii,si dupa reactia voastra,pot spune ca nu pentru pasionatii onlinesport forum.Iata de ce nu stiu daca articolul meu e si bine sa fie catalogata fie mark,fie smark.El trebuie judecat din punct de vedere jurnalistic si cu misloacele lui,si nu dupa alte criterii.
Fireste ca n-am citit,cred,nici 1% din s-a scris pe forum.Si pentru mine e f.f.f. greu sa recuperez timpul si sa iau pe indelete ce s-a spus sau ce polemici sint pe acest forum!Sint convins ca sint multe lucruri interesante,dar dati-mi va rog o "pilula de timp" sa parcurg atitea thread-uri,unele fara indoiala interesante.Tare mie teama ca,in caz ca as citi interventiile voastre{numai HitScum are peste 600!},ar trebui sa-mi schimb multe obiciuri zilnice,iar daca e sa pun la socoteala ca,probabil,am si eu ceva de spus,la citeva topicuri,am sa fiu tintuit pe scaunul din fata PC-ului. Dar voi incerca.
Despre trimiterile la documentarele din biblioteca forumului,tin sa va multumesc.si o voi face in masura in care n-am probleme cu internetul.E o mica problema cu descarcatul lor.
E bine ca aflu puncte de vedere contradictorii pe acest forum,intre cunoscatori,in privinta trucajului din wrestling.Dar am impresia ca prea se accentueaza acest aspect,care si daca ar fi adevarata 100% varianta cu trucajul,nu adauga dar nici nu diminueaza frumusetea wrestlingului.E la fel ca in filmele despre "cum s-a realizat un film sau altul" din punct de vedere tehnic:afli cum s-au realizat secventele tari dintr-un film de actiune,insa acest fapt nu diminueaza,daca filmul e bine facut, placerea de a-l viziona!Dar revenind,ca stii dinainte unele lucruri ce urmeaza sa se intimple pe ring,asta nu inseamna ca stii ce si rezulta din ele!Dar la fel ca la film,scenele trebuie sa fie bine facute incit sa te convinga!,si conteaza mai putin prin ce procedee.Acest ultim aspect ii intereseaza mai mult pe specialisti,cum sint si pe acest forum,care nu fac altceva decit sa dezbata secventa cu secventa un meci sau altul.Din fericire fara sa se ajunga la consens.
Dar despre aspectele semnalate de voi,cu siguranta voi reveni cind ma voi documenta pe acest forum,iar daca am un punct de vedere pe care sa si-l pot argumenta,fiti fara grija ca am sa intervin.
Tuturor cele bune,wwefan
Heath Scumm
22nd December 2006, 09:31
Dar la fel ca la film,scenele trebuie sa fie bine facute incit sa te convinga!,si conteaza mai putin prin ce procedee.Acest ultim aspect ii intereseaza mai mult pe specialisti,cum sint si pe acest forum,care nu fac altceva decit sa dezbata secventa cu secventa un meci sau altul.Din fericire fara sa se ajunga la consens.
Au contraire, mon ami ... Aproape intotdeauna ajungem la consens ... e la fel ca si cum ai analiza un actor ... e cert ca Samuel L. Jackson e net superior lui DMX daca analizam secventa cu secventa (in acest caz film cu film) munca lor ... la fel, analizand secventa cu secventa un PPV sau trendul unei federatii ajungem la concluzii (poate uneori subiective insa asta e si frumusetea acestor dezbateri, imbini obiectivul cu subiectivul) unanim acceptate intre fanii inteligenti ai acestui sport ... Ca de exemplu : Samoa Joe sau American Dragon sunt net superiori ca wrestleri overall unui John Cena sau unui Batista ...
Bineinteles ca pe acest forum vor fi in continuare suficienti admiratori ai lui Cena sau Batista, asta nu schimba faptul ca cei mai multi dintre noi au descoperit ca avem criterii similare in a judeca un luptator sau de a urmari si analiza pro-wrestlingul!
PSYCHO
22nd December 2006, 10:59
@wwefan: K sa downloadezi documentarul respectiv trebuie sa copiezi link-ul (adik asta: http://www.megaupload.com/en/?d=43W03BYK ) in Internet Explorer si dai Enter! Knd ajungi pe site-ul megauplod vei vedea k scrie acolo k daca iti instalezi un toolbar ai acces nelimitat ... Dupa ce instalezi toolbarul, deschizi linkul in Explorer, scrii cele 3 litere si astepti 45 de secunde, dupa care downloadezi!
Si referitor la comparatia cu filmele, pot da un exemplu plastic: La fel cum se stia dinainte k Van Damme o sa-l bata pe Goldberg in Soldatul Universal, asa se stie de exemplu dinainte k X il va bate pe Y! Adik nu este o competitie in adevaratul sens al cuvantului, asa k felul in care se desfasoara meciul in sine conteaza mai mult decat rezultatul!
Si referitor la analizatul secventza cu secventza ... e interesant sa urmaresti discutiile dintre wrestlari in timpul meciului knd isi spun ce manevra urmeaza sau knd sa se fereasca, sa ramana jos, etc ... In WWE e cel mai evident, nu stiu de ce ... (Ultimul exemplu pot sa-l dau cu match-ul dintre Undertaker si Kennedy de la Armageddon) ... Insa si eu consider k daca urmaresti asa un match, se pierde tot farmecul! In ultima vreme chiar incerc sa ma uit mai mult de placere, fara prea multa analiza! Eu oricum ii apreciez pe acesti actori ai ringului si consider k munca lor e mai grea decat in sporturile clasice unde spontaneitatea e pe primul loc! (Spun mai grea pentru k implica mai multi factori, fara a contesta greutatea luptelor din UFC sau K1 de exemplu, care-mi sunt alte circuite preferate!)
Heath Scumm
22nd December 2006, 11:39
Big Sexy are dreptate! Uite si dovada:
http://img220.imageshack.us/img220/3096/bscap000nr7.jpg
:D
Acuma k sa nu denaturam subiectul ... wwefan, te rog sa urmaresti acel documentar si sa ne spui parerea!
Bafta!
http://www.rootology.com/images/funny/Santa-ass.jpg
Orlando Jordan e Mos Craciun anul acesta ;) ... incercati sa fiti mai atenti la cine/ce coboara sau urca pe hornul vostru! :evil:
milanezu
22nd December 2006, 11:41
nu eu cred ca ii chris kanyon.
Heath Scumm
22nd December 2006, 12:04
Asa m-am gandit si eu la inceput ...
Insa, daca te uiti atent, Mosul isi acopera mainile cu manusi pentru ca Orlando e inca sensibil in urma tuturor angle-urilor rasiale de prost gust pe care le-a vazut in WWE ...
milanezu
22nd December 2006, 12:42
avand in vedere ca mosul ii o persoana in varsta cred ca ii pat patterson.
HAYABUSA
22nd December 2006, 14:16
Cea mai raspandita atitudine in Romania vizavi de wrestling este:
care ma, luptele alea trucate???
Din pacate si in ziua de astazi la fel ca si acum doi ani cand ai scris threadul asta mentalitatea e la fel ...."ce i cu luptele alea trucate, ce s prostiile alea " dar cei care zic aceste lucruri uita ca sunt si meciuri de fotbal regizate mai bine si decat un film si care au in dristibutie in roluri de fotbalisti adevarati "actori" sportivi :rosu:
wwefan
22nd December 2006, 17:46
Hi HitScum,
E adevarat ca avem aceleasi criterii,sau ar trebui sa fie asa in toate cazurile-depinde de privitor-,cind judecam wrestlingului,insa nu avem aceleasi idei si criterii cind judecam textele si parerile despre el.Or perspectiva textuala e interesanta din punctul meu de vedere,adica ce scrii si cum iti argumntezi ideea.Sint sensibil la felul cum se scrie,nu numai ce scrie cineva.Aspect de loc de neglijat.Eu insumi ma infurii cind descopar greselile mele de toate felurile din textele pe care scriu.Dar avem scuza ca sintem pe forum,unde timpul are alta valoare decit in mod obisnuit!
Desigur l-ai "identificat" pe Orlando pentru a verifica vigilenta userilor!{O.J. e liber de contract cu WWE,pentru cei care nu stiu.A avut grija Chris Benoit sa-i taie respiratia lunga!Va amintiti?}.
Hi PSYCHOrror,
Iti multumesc pentru indrumari in folosirea megauplod.Am descarcat toolbar-ul,in rest n-am stiut ce urmeaza.Problema e ca e greu sa download-ez fisierele video spre care ma indrepti.Daca e comprimat Rar,cum sint unele fisiere,mi se aproba doar unul singur,pentru celelalte trebuie sa ma abonez{?} la site-ul respectiv.Inca nu-s edificat.Poate ma ajuti sa descarc fara probleme.Inca odata mii de multumiri.Fiecare din sporturile enumerate de tine isi are publicul lui,fireste ca si wrestlingul.Dar ce-i interesant la ultimul,e ca,fiind atitea federatii,fiecare cu regulamentele lui isi are fanii sai!Unii sint pro-wrestling,altii ECW,ROH,TNA,WWE,etc si urmarind cu fidelitate evolutia preferatilor lui.
Va doresc Craciun Fericit!,wwefan
thunder_liger
22nd December 2006, 18:28
Cu megaupload problema nu e din cauza extensiei fisierelor, am descarcat intr-o seara vro 3 fisiere de stampede wrestling apoi mi-a dat acelasi mesaj,ca ar trebui sa ma linistesc ,e destul pentru o zi..unless i want to make a premium account :)
Mie imi place submission wrestling si asta ma face sa ma uit la aproape orice federatie ce are luptatori care sunt in stare sa faca sub-uri din pozitii variate si la tot soiul de adversari (inalti,scunzi,dolofani,saci de oase,flexibili,stiff etc. )
Abia astept sa ne scrii ceva dupe ce vezi ca Mankind nu a fost brutalizat in ring..el ar fi sarit singur de pe o cladire numa sa-l aplaude fanii iar Vince sa-i semneze un cec ;)
PSYCHO
22nd December 2006, 19:57
Am descarcat toolbar-ul,in rest n-am stiut ce urmeaza.Problema e ca e greu sa download-ez fisierele video spre care ma indrepti.Daca e comprimat Rar,cum sint unele fisiere,mi se aproba doar unul singur,pentru celelalte trebuie sa ma abonez{?} la site-ul respectiv.Inca nu-s edificat.Poate ma ajuti sa descarc fara probleme.
Dupa ce ai descarcat toolbarul, trebuie sa-l instalezi (k orice program, pe principiul "click next":D ) ... Toolbarul merge numai cu I Explorer ... asa k dupa ce l-ai instalat, deschizi o fereastra de Explorer si dai copy/paste la linkul de megaupload! (si dai Enter) ... o sa-ti apara ceva de genul: "Please enter XYZ here:" ... scrii literele pe care le vezi acolo si dai click pe "Download" ... o sa apara un counter descrescator de 45 de secunde iar dupa consumarea lui va aparea "Click here to download" ... dai click si apoi Save! ... si astepti sa se downloadeze fisierul de 208.35 MB, fisier care e in format .avi dintr-o singura bucata si nu ai nevoie de RAR sau altele ...
Momentan sunt obosit, asa k va las pe voi sa dezbateti in continuare la thread-ul asta ...
Sarbatori fericite la toti!
Darius
23rd December 2006, 03:30
Orlando a fost concediat prin varã... Mã îndoiesc cã e el.
Heath Scumm
23rd December 2006, 10:19
El e in poza! Crede-ma! ;)
Insane
23rd December 2006, 12:38
Man eu nu pot sa-mi dau seama de ce esti asa sigur . Poza e facuta la Armageddon si Mosul a fost grasul ala care danseaza ... scuze imi scapa numele !
Heath Scumm
23rd December 2006, 12:44
Nu ma refeream la poza aia ... ma refeream la "caricatura" postata de mine!
wrestlemani boy
23rd December 2006, 17:49
ai dreptate big sexy intr-un fel ca wrestlingu' ii trucat(unele miscari ex:pumni ,picioarele). da cum iti explici ca rey misteryo o facut 2 operatii pentru asi reface piciorul?????????si comentatorii o zis ca ringurile is facute in asa fel incat sa ajute luptatorii sa nu se accidenteze!daca tu chiar crezi ca tot wrestlingul ii trucat de ce nu faci pe bune cu cineva ?
thunder_liger
24th December 2006, 01:28
auzi ma smechere...da tu cum iti explici ca io tre sa-mi operez umarul stang din cauza unei luxatii...si nici macar nu am activitate competitionala.am facut doar judo si aikido/aikijutsu!
PSYCHO
24th December 2006, 14:42
Ia uitati ce am gasit pe forumul TV Sport: http://www.faqfarm.com/Q/Is_wrestling_fake_in_any_way
Se documenteaza baietii!
Iar fraza asta mi se pare geniala: "For years up until 1980, people called wrestling fake. But when MacMahon started calling it sports-entertainment, now they call it dangerous."
HAYABUSA
26th December 2006, 20:09
auzi ma smechere...da tu cum iti explici ca io tre sa-mi operez umarul stang din cauza unei luxatii...si nici macar nu am activitate competitionala.am facut doar judo si aikido/aikijutsu!
mi s a intamplat si mie in urma unui mae geri, mi am lovit tibia de cea a adversarului si cam intr o saptamana a inceput sa ma mai lase durerea nu mai de umflatura pt ca am avut o galma uriasa
thunder_liger
27th December 2006, 00:18
nu vreau sa par arogant sau insensibil dar o tibie umflata sau metacarpienele umflate is nimica toata fatza de umar dizlocat ce necesita operatie :(
ps: nici io nu-s bucuros...
Big Sexy
15th January 2007, 21:01
http://video.google.com/videoplay?docid=1042204487171407387&sourceid=searchfeed
undertaker il "ingroapa" in ciment pe Paul Bearer - imagini de la repetitii.
Insane
15th January 2007, 21:28
Commentul la clipul asta e cel mai tare :)) ! Ce descoperire facuse el si a vrut sa dovedeasca !!
PSYCHO
15th January 2007, 21:34
http://video.google.com/videoplay?docid=1042204487171407387&sourceid=searchfeed
undertaker il "ingroapa" in ciment pe Paul Bearer - imagini de la repetitii.
Haha ... Ce baietel cuminte e Undertaker in filmarea asta! :yes:
Kruger
16th January 2007, 15:43
:happy Prea tare!
Moaaa... PSYCHO... îþi dai seama câte lacrimi vor curge pe multe obrazuri de marks dupã ce clipul va fi vãzut de mulþi fani ai mortului?:evil:
Duudes... Rest in f'n peace!
Big Sexy
16th January 2007, 17:35
vor spune ca documentarul e o facatura, mai stim noi oameni care ziceau la fel despre niste documente autentice.
Kruger
5th February 2007, 12:49
Zilele trecute am vãzut pe VH1 "Hogan knows best".
Episodul era concentrat pe starea de sãnãtate a lui Hogan, mai precis pe faptul cã are trupul ºubrezit. Totul era prezentat înainte ºi dupã Summerslam-ul în care l-a înfruntat pe Michaels.
În timp ce se afla în cabinetul unui medic, pe masa de control, Hogan a fãcut câteva afirmaþii care te fac sã-i respecþi mai mult pe oamenii ãia din ring. Spre exemplu, una dintre ele se referea la faptul cã fanii nu au idee câþi wrestleri luptã accidentaþi chiar dacã medicii le-au interzis sã o mai facã sau le-au recomandat sã facã o pauzã.
Plus de asta, sunt extrem de multe manevre dureroase care la prima vedere par a fi superficiale. Poate o sã râdeþi dar ºi un simplu "nose grab" s-a dovedit a fi destul de plin de urmãri dupã meci.
A mai spus ceva de genul cã în ziua de azi aproape toþi luptã mult mai stiff pentru mai mult realism.
Dupã meciul de la Summerslam, Hogan s-a ales cu multe vânãtãi pe corp plus o luxaþie destul de urâtã.
Heath Scumm
6th February 2007, 21:24
^ Asta pentru ca e o epava din punct de vedere fizic! daca nu-i convine, sa nu mai intre in ring, Senshi i-ar lua cu placere locul! :D
mah pe cuvantu meu voi ori aveti 5 ani si nu va place tom &jerry ori sunteti nu va mere ceva bine...90% sunt trucate...referitor la scaune rupte si la scari daca ati sta cu ochii si pe alte posturi ati observa ca scaunele respectiv scarile sunt pe jumate taiate...nu toate nu mereu...aia face parte din 10% netrucat..si salteaua aia nu poti spune ca e f moale dar pt unu cu muschii ca ai lor nush ce simte la o cazatura...
Eu prefer sa fiu mai direct decat BIG SEXY!!!
Oameni! Uitati-va in Attachement - sangele de pe obrazul lui EDGE e pe bune ... e sange de om!Daca tipul sangereaza, cred ca asta face lupta destul de reala!
Si asta e doar o plaga minora...se intampla ca luptele sa se transforme intrun adevarat macel!Si nu ma refer doar la sange - oase rupte in diverse locuri au cam totzi luptatorii de wrestling din WWE!!
Shtitzi de ce nu mai are BENOIT dinte? - de la atatea sarituri de pe corzi cu capul pe adversar!
Acum, Benoit adora sa lupte cu Ric Flair - 5000 de palme la piept ... E mult mai comod decat ce facea in ECW !
se mai intampla sa mai fie si un actor mai prost
Ce tot vorbesti ? Tom si Jerry rule !!!
Big Sexy
5th May 2007, 08:57
@ wre - ce-mi plac mie istetii astia care se gandesc sa ne explice noua cume treaba cu wrestlingul. Istetii astia ca tine ar face bine sa aiba bunul simt sa citeasca macar 10% din topic si sa vada ce stim noi si ce nu stie el si abia apoi sa posteze.
Si 100% din wrestling e scriptat (nu trucat) cu mentiunea ca exista o doza de neprevazut inevitabila si extrem de periculoasa.
thunder_liger
5th May 2007, 19:54
Ai gresit threadul ... asta se incardeaza mai bine la ala pornit de mine : reslingu e trucat :)) stiam eu ce stiam
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.