PDA

View Full Version : Etapa 6: Rapid - FC Vaslui

Vadim
28th August 2006, 01:18
Discutii despre partida Rapid - FC Vaslui, inainte si dupa meci, aici.

Hard
28th August 2006, 01:38
un adevara meci echilibrat pe giulesti,deci 1x2 ...parerea mea 1-1 ca e la moda:D

Blu3red
28th August 2006, 01:38
La cum joaca Rapid...meci de 1x ...totusi Vaslui nu cred ca are puterea sa castige in Giulesti !!!

Mario Di Lazi
28th August 2006, 01:46
Daca nici acasa si nici pe Vaslui nu bate ...

lucian_iasi
28th August 2006, 01:56
E meci de 1x...la cum joaca rapidistii vasluienii au toate motivele sa spere ca pot obtine un egal in giulesti...

Universal
28th August 2006, 01:58
Rapid isi revine 2-1

Liviu
28th August 2006, 02:10
Meci linistit , un 3-0 fara emotii . Buga '4 , V.Negru '14 , N.Constantin '74

Mario Di Lazi
28th August 2006, 02:17
Am uitat sa precizez ca Rapid o sa castige sigur pentru ca NU joaca Zicu. De ce ? E un mare ghinionist.

Universal
28th August 2006, 02:42
Poate la inceput vor fi emotii- dar Rapid va conduce cu 1-0 la pauzä, apoi repriza a doua 2-0 si la sfärsit 2-1.Asa cred eu.

Ammadeus
28th August 2006, 03:28
cata vreme progenitura e antrenor si asta va fi meci dificil; totushi dau credit rapidului chit ca observatorul nu va interveni la vasluieni s-o lase mai moale, 2-0

Universal
28th August 2006, 03:34
aceastä ,,progeniturä,, de care spui tu are mai multä inteligentä decät crezi,nu uita ce a fäcut cänd a fost managerul echipei in 2003cänd se ocupa de finantele echipei,ori ce a realizat in Cupa Uefa. Deci mai mult respect,te rog.

Ulio singuraticu
28th August 2006, 09:23
Hai baietii giulesteni! TREZIREA!:sleep:
Nu mai prindeti nik!

cif2004
28th August 2006, 09:26
Meci linistit , un 3-0 fara emotii . Buga '4 , V.Negru '14 , N.Constantin '74

Esti mai tare decat mitica de la liga (oracolul din belcesti)... Nu stii si cate cornere sau cartonase vor fi??? Eventual, cine si in ce minut va fi eliminat.
PS. Nu-mi dai si mie numerele la loto ?

superchumbo
28th August 2006, 10:52
alt meci in care se va vedea "marele" antrenor lucescu : cand nu stie sa desfaca o aparare, le cere sa bage osul (trebuie sa fim artagoshi ) !!!!!!!!

MARE ANTRENOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristian
28th August 2006, 11:08
Victorie a Rapidului.... mai mult nu trebuie spus despre acest meci

m8k
28th August 2006, 13:39
Cistiga Rapidul, chiar si cu Copos in teren!

Hipgnosis
28th August 2006, 14:00
Rapid castiga, nu are alta posibilitate.
Ii imping corsicanii de la spate, doua coate sapunaru, un cor in cap marius copnstantin, si uite asa ia rapidul 3 puncte.

Resita
28th August 2006, 14:05
la fotbal 0-0

la cartonase :rosu: 2-0

malexoid
28th August 2006, 14:11
Rapidul e in degringolada...vasluienii vor trage de vor rupe pamantul in giulesti...
victorie chinuita si 'trasa de par' a rapidului.
pronostic : 1

tataleone
28th August 2006, 18:22
Vasluienii vor trage tare sa-si scoata punctele facute cadou acum 2 etape. In plus, sunt slabe sansele ca observatorul meciului sa le ceara sa o lase mai moale...si nici arbitrului nu-i va spune sa ne dea vreo 2 penaltiuri din burta...pacat!
Asa ca va fi un meci greu pt. Rapid, dar in final vom castiga cu 2-1 sau 3-1 :ok:

newbye
28th August 2006, 20:34
Vasluienii vor trage tare sa-si scoata punctele facute cadou acum 2 etape. In plus, sunt slabe sansele ca observatorul meciului sa le ceara sa o lase mai moale...si nici arbitrului nu-i va spune sa ne dea vreo 2 penaltiuri din burta...pacat!
Asa ca va fi un meci greu pt. Rapid, dar in final vom castiga cu 2-1 sau 3-1 :ok:

Asa e, pacat! Va sunt cam vitale vreo doua penaltiuri din burta.
Chinuit dar o sa castige rapidul.

Lauryca
28th August 2006, 22:12
Rapid - Fc Vaslui 0-1 gol Croitoru sau Gheorghiu. In cel mai rau caz se termina 0-0.. :ok:Oricum Rapidul anul asta nu prea merge ca anul trecut, bine se si doreste asta catre unii din mai marii fotbalului, ceea ce e mare pacat...

magica_steaua
28th August 2006, 23:28
daca bate rapidul e blat.....rapidul nu e in forma si normal va pierde meciul dar va avea grija copos sa cotizeze cu banii care ii vor ramane din transferul lui mazilu...asa ca bate rapid VETI VEDEA un meci ca cel de la dej cu cfr,sau din giulesti cu sportul,bistrita

wer
29th August 2006, 00:07
1-1 :evil:

kain
29th August 2006, 02:25
Daca o sa fie iar probleme cu arbitrii , intr-adevar 1-1 , daca nu 2-0 ;)

THE HUN
29th August 2006, 02:31
Dupa forma aratata de cele doua echipe cred ca este un meci de 1X.Chiar daca Rapidul nu se afla in cea mai buna forma,nu cred ca Vasluiul poate lua mai mult de un punct in Giulesti.

magica_steaua
29th August 2006, 12:52
Dupa forma aratata de cele doua echipe cred ca este un meci de 1X.Chiar daca Rapidul nu se afla in cea mai buna forma,nu cred ca Vasluiul poate lua mai mult de un punct in Giulesti.

de ce sa nu ia cu noi cum a luat anul trecut in ghencea....am uitat la rapid nu se pune problema ca ar putea sa se incurce cu vasluiul dar la noi da

krydo
29th August 2006, 14:20
Rapid o sa castige daca ramane Razvan pe banca...Nu stiu ce s-ar intampla cu echipa daca ar veni sa antreneze Giuseppe Giannini (care a obtinut rezultatele pe care le-a obtinut la Arges).

Angel66
30th August 2006, 01:20
de ce sa nu ia cu noi cum a luat anul trecut in ghencea....am uitat la rapid nu se pune problema ca ar putea sa se incurce cu vasluiul dar la noi da

daca ar juca cu noi cum a jucat cu steaua nu avem probleme!3-0...dar nu va fi asa...altii au amicale!
mai mult ca sigur or sa moara pe teren in Giulesti sa recupereze punctele facute cadou:evil: dar bate Rapidul...2-0..

magica_steaua
30th August 2006, 01:25
daca ar juca cu noi cum a jucat cu steaua nu avem probleme!3-0...dar nu va fi asa...altii au amicale!
mai mult ca sigur or sa moara pe teren in Giulesti sa recupereze punctele facute cadou:evil: dar bate Rapidul...2-0..

tu stii macar despre ce vorbesc ???acum ai aflat ca noi am facut 2-2 in ghencea anul trecut?asta e....

Angel66
30th August 2006, 01:27
tu stii macar despre ce vorbesc ???acum ai aflat ca noi am facut 2-2 in ghencea anul trecut?asta e....

stiu despre ce vorbesti...dar de atunci s-au schimbat multe...stii despre ce vorbesc?:evil:

Aurel.D
30th August 2006, 11:04
Cred ca stelistii sunt ultimii care ar trebui sa vorbeasca de FC Vaslui, ce dracu'!
Va fi un meci incins, dar cred ca Rapidul va castiga; tot prin Moldovan.

superchumbo
30th August 2006, 12:13
la fotbal 1-0

la k1 rapidul bate clar ............................................. 10-0

dede
30th August 2006, 14:19
egal si iar se vor criza rapidistii ca de ce Steaua castiga cu echipe de genul asta si rapidul nu-i in stare sa-i bata :happy

Datenshi
30th August 2006, 14:23
la fotbal 1-0

la k1 rapidul bate clar ............................................. 10-0

In primul rand n-am editat nimic, am vrut sa dau quote si am dat edit din reflex. Si tot din reflex am dat save. :D

Deja aluziile cu K1 devin puerile. Ca sunt ei nervosi si se apuca sa se imbranceasca in fiecar meci e adevarat, dar de-aici pana la K1 e cale lunga.
Scor 1-0, gol Mazilu.

magica_steaua
30th August 2006, 14:34
oricum orice scor ar fi vaslui sigur va juca mai tare decat cu steaua....pt. ca stim vaslui aduce putin cu real madrid si poate creste la orice ora nivelul jocului...daca vrea poate sa ia campionatul.....

puneti pariu ca indiferent de scor chiar si 5-0 pt. rapid baietii de sub pod nu vor pierde ocazia sa spuna ca a jucat mai tare vasluiul cu ei??(stiti vorba aia hotul striga hotii.....e chiar o metoda ingenioasa:te dai victima a acestui sistem "mafiot" care vrea sa distruga o echipa de sub pod si in tacere aranjezi fara jena meciuri....vezi meciurile cu cfr,sportul,bistrita....si bineinteles suporterii de sub pod se agita pe forumuri ....

Angel66
30th August 2006, 22:02
stiti vorba aia hotul striga hotii.....e chiar o metoda ingenioasa:te dai victima a acestui sistem "mafiot" care vrea sa distruga o echipa si in tacere aranjezi fara jena meciuri...

tocmai ai descris practicile stelei!!!felicitari!exceptand poate partea cu tacerea....k mai faceti si valuri pe marginea meciurilor...vezi declaratii dupa meciul cu vaslui,jiul,sportul,etc.

magica_steaua
30th August 2006, 23:01
tocmai ai descris practicile stelei!!!felicitari!exceptand poate partea cu tacerea....k mai faceti si valuri pe marginea meciurilor...vezi declaratii dupa meciul cu vaslui,jiul,sportul,etc.

pe cuvant lasa-te de dat cu parerea despre fotbal.......

Steeltown Boy
30th August 2006, 23:31
Bate Rapidul fără probleme. Scuze... 2-ul din poll e o mică eroare :P . Scuzaţi pleonasmul da'n condiţiile actuale e total imposibil.
Deşi, pe undeva, nu mi-ar părea rău să mă fi luat gura (mausu') pe dinainte :evil: .

Angel66
31st August 2006, 14:21
pe cuvant lasa-te de dat cu parerea despre fotbal.......

ca sa vorbesti tu??:happy mai lasa-ma...

Pepsi-Cola
31st August 2006, 19:22
Bate Rapidul ......!!! cu 3-1

magica_steaua
31st August 2006, 19:23
ca sa vorbesti tu??:happy mai lasa-ma...

tu nu vezi ca esti in stare sa spui ca rapid i-a scos pe steaua din uefa....nu vezi decat daniel niculae atat

Angel66
31st August 2006, 22:51
tu nu vezi ca esti in stare sa spui ca rapid i-a scos pe steaua din uefa....nu vezi decat daniel niculae atat

nu mai spune...cand nu mai ai ce sa zici treci la astfel de chestii!calmeaza-te copile!ce te face sa crezi ca te pricepi asa de bine la fotbal,incat sa le ceri altora sa taca?daca aberezi pe aici nu inseamna ca te pricepi...te supara avatarul meu?cred si eu...ca ati cam luat-o de la niculae...

magica_steaua
31st August 2006, 22:54
nu mai spune...cand nu mai ai ce sa zici treci la astfel de chestii!calmeaza-te copile!ce te face sa crezi ca te pricepi asa de bine la fotbal,incat sa le ceri altora sa taca?daca aberezi pe aici nu inseamna ca te pricepi...te supara avatarul meu?cred si eu...ca ati cam luat-o de la niculae...

niculae e ala????.......nu pot sa cred chiar el e??

Angel66
31st August 2006, 22:57
niculae e ala????am crezut ca e poza in care apar guta si familia.......nu pot sa cred chiar el e??

nu dragule...ACOLO SUNT NICULAE si COMAN!sigur i-ai recunoscut...tu probabil te-ai uitat la o poza cu nicolita si dica din greseala:evil: ...dar nu-i nimic...mai greseste omul!

cap
31st August 2006, 23:42
rapidul merge rau sper ca vasluiul sa castige a si votat pe ei

bai dar aici nu se mai vbeste gata ati mutit ?

Judecatoru
3rd September 2006, 20:40
bai dar aici nu se mai vbeste gata ati mutit ?

de luni reluam activitatea

Zauri
3rd September 2006, 21:43
2 solist!!! maftei e varza cu moralul

Ammadeus
5th September 2006, 09:44
iar tremura....la progenitura, mare lucru daca rapid ii bate pe descultzii astia...problema la rapid e antrenorul, apoi vama; tandemul asta smiorcait o va taia in turcia daca la iarna se va vedea ca echipa n-are sanse decat cel mult la uefa...

dardar_3
5th September 2006, 14:53
Meci de 1X... Se pare ca Rapiduletzul de sub podu grant nu mai e in forma de anu trecut...
FC Vaslui poate furniza surpriza etapei scotand o remiza in Giulesti... Ramane de vazut:ok:

andrei1921tm
5th September 2006, 16:42
Rapid nu e echipa de anu trecut si pasa proasta prin care trece poate fi benefica pentru vaslui.Si anu trecut Rapidu a avut mult de lucru cu moldovenii.
Daca Rapidul nu ishi revine Vasluiul poate sa scoata un punct...dar nu prea cred.

Angel66
5th September 2006, 18:57
2 solist!!!

:happy :happy ce amuzant!ai gresit cifra...1 solist!!!

ammadeus...la Rapid nu antrenorul este problema...sezonul trecut cand defilam prin europa toata lumea il lauda...acum ce sa facem?sa cerem demisia?asa ceva nu o sa se intample...avem incedere in el...asa cum am avut si aanul trecut...si a dat roade!

cap
5th September 2006, 22:04

ammadeus...la Rapid nu antrenorul este problema...sezonul trecut cand defilam prin europa toata lumea il lauda...acum ce sa facem?sa cerem demisia?asa ceva nu o sa se intample...avem incedere in el...asa cum am avut si aanul trecut...si a dat roade!

sincer te admir nu multi gandesc ca tine la alte echipe deja era schimbat antrenorul bv

ULTRAS_TAVY
5th September 2006, 23:50
Vaslui bate...rapidul e in criza de idei...marele Razvan iar o sa zica ca nu au fost lasati sa castige:(.....:))))...cat de penibil:no::rosu: :rosu:

Datenshi
6th September 2006, 07:56

Dar cine e de vina dupa parerea ta? Steaua, arbitrii? Scuze de-astea obosite de care baga el dupa fiecare meci nu mai tin. Sa lase obsesiile la o parte si sa se gandeasca ce trebuie schimbat la echipa mai bine. Asa am ajuns sa-mi fie frica si de Vaslui.

Judecatoru
7th September 2006, 11:31
Asa face si tatsu.Cand pierde ori arbitrii ori Kievu e de vina.E de-a dreptu penibil.Lucescu jr se asteapta ca echipele mai mici sa se dea la o parte.Mare antrenor!!! meci de x2

be@
7th September 2006, 23:52
Hai Rapid, razbuna-te pe sclavi! Aminteste-ti de circul care a fost in ultima etapa din campionatul trecut, la Vaslui. :rosu:

dardar_3
8th September 2006, 00:02
Hai Rapid, razbuna-te pe sclavi! Aminteste-ti de circul care a fost in ultima etapa din campionatul trecut, la Vaslui. :rosu:

Circul a fost in alta parte...;)...
Sau poate crezi ca egalul din Ghencea a fost asa un cadou de Craciun....:no:
Rapidul castiga anul trecut titlul daca era un pic mai matura si nu se pierdea cu firea facand lupte de K1 pe teren...:drak:

Pronosticul meu e 1 solist desi Vasluiul poate crea surpriza etapei...:ok:

georgemp
8th September 2006, 10:33
Cred ca Vaslui va reusi cel putin un egal in Giulesti

Judecatoru
8th September 2006, 11:03

De ce nu-ti vezi de echipa ta ? Postezi de dragul de a avea cat mai multe posturi.Sau esti si tu un sclav de ala din iasi care tine cu vreo 3 echipe? Lasa-ne cu pareri de astea.Anul trecut cand au facut egal in Ghencea si in Giulesti cand a batut-o pe Dinamo si pe National in deplasare nu mai erau asa sclavi.Eu te inteleg ca exista o oarecare fustrare in tine datorita faptului ca esti iesean si nu prea ii "inghiti" pe vasluieni dar de aici si pana la a-i face sclavi...

Vladek
8th September 2006, 14:24
Dar cine e de vina dupa parerea ta? Steaua, arbitrii?

Desigur ca Steaua e de vina. Doar n-au cum sa fie de vina ... jucatorii "celei mai frumoase" echipe din tara - Maftei eroul de la Constanta sau Sapunaru "Dau cu capul", cel care a mai luat un cartonas rosu.

boksic_is
9th September 2006, 01:15
4-0 Rapid

delaparis
9th September 2006, 01:16
cam greu patru goluri dar doua se poate !..... :cool:

dardar_3
9th September 2006, 02:04
Asa face si tatsu.Cand pierde ori arbitrii ori Kievu e de vina.E de-a dreptu penibil.Lucescu jr se asteapta ca echipele mai mici sa se dea la o parte.Mare antrenor!!! meci de x2

Razvan Lucescu a fost intotdeauna privit ca fiul lui Mircea Lucescu in calitate de antrenor...
Nu e nici pe departe asa... Razavan Lucescu e unul dintre cei mai buni antrenori din Divizia A...pardon...acum Liga 1....

Dar uneori ca multi antrenori romani nu este lasat sa isi faca treaba...
Pana la urma Razvan Lucescu a reusit performanta de a juca sfert de finala din cupa Uefa...

Dupa un meci e normal sa gasesti un tap ispasitor insa uneori mai gresesc si arbitri dar acum ma uit cu stupoare ca unii jucatori, si aici ma refer la jucatorii Rapidului se cred intr-un fel sau altul galactici...

Cat despre meciul cu Vaslui sa aibe grija ca Vasluiul ii poate surprinde...:ok:...

Resita
9th September 2006, 20:15
va fi oare iar un meci cu :ciocan: si cu :rosu:

rapid campioana romaniei la :rosu: :ciocan:

Ulio singuraticu
9th September 2006, 20:56
Incepe meciul!:yeah: :yeah: :yeah:

afonlafotbal
9th September 2006, 21:55
scor echitabil pana acum, dar cu un plus ptr rapid. vad ca rapidistii sunt mai calmi pe teren cu toate ca vasluiul joaca mai indarjit decat in meciul cu steaua:rolleyes:

Vadim
9th September 2006, 22:01
Rapid continua sa joace turca...

afonlafotbal
9th September 2006, 22:10
a inceput k1, timid dar a inceput...

Vadim
9th September 2006, 22:12
Copos se hlizeste in tribune cu nu stiu ce actionar... Pun pariu ca daca nu ii bat pe cei de la Vaslui iar incepe scandal...

Unde vezi tu k1?

POPI POPESCU
9th September 2006, 22:15
Ca roman si stelist nu am cum sa nu tin cu echipele bucurestene, fie si ele rivalele Stelei si in campionatul national, divizia A, liga 1. Acest meci e repetitia Rapidului si proba generala inaintea meciului greu cu portugezii NACIONALi de la Insula Madeira. Asa cum s-a chinuit azi Steaua si a facut un joc modest mai mult nereusit, asa presimt ca va fi si soarta Rapidului. Victorie grea si muncita, cu putin noroc. Sper sa aiba un scor mai clar cu Madeira Funchal decat cu Vaslui, care poate sa produca surprize. In alta ordine de idei, eu il consider pe Razvan Lucescu nu in primul rand fiul lui Mircea Lucescu, ci unul dintre cei mai buni antrenori din Romania. Si nu cred ca performanta Rapidului din sezonul trecut a fost o intamplare. Razvan Lucescu este un antrenor cu viitor, la fel ca si Cosmin Olaroiu si Dorinel Munteanu. Iar Rapidul va bate Madeira ... insa joaca tare slab azi ...

Vadim
9th September 2006, 22:16
Stai asa ca nu e clar ca joaca impotriva lui Madeira, e scandal mare in Portugalia.

be@
9th September 2006, 22:22
Ce v-ati face voi oare fara batranul Moldo? :D

javaljan
9th September 2006, 22:28
Ce v-ati face voi oare fara batranul Moldo? :D

sa nu uitam de pasa sclipitoare a lui Buga !

Vadim
9th September 2006, 22:31
Buga mai da si gol sau se multumeste numai cu pase?

Elphax
9th September 2006, 22:31
baaaa, daca nici pe vaslui nu bateti...

ce-a ajuns rapidul - i-au ajuns blestemele unora

javaljan
9th September 2006, 22:34
Buga mai da si gol sau se multumeste numai cu pase?

o sa vina si golurile pt Buga , putintica rabdare

maryoos
9th September 2006, 23:03
e batran da bun moldovan

POPI POPESCU
9th September 2006, 23:05
2-0 cu greu, chinuit, dar muncit si meritat, bineinteles si putin ghinion dar si noroc. Vio "Moldo-Gol" Moldovan, iarasi ... el va da golurile si cu Madeira, sper. Sper sa ma bucur miercuri si joi de trei victorii romanesti si bucurestene in Europa: Steaua, Rapid si Dinamo!

Elphax
9th September 2006, 23:11
Desi nu s-a pregatit peste vara, Moldovan inca se misca foarte bine si e determinant pentru evolutia echipei

pytzy
9th September 2006, 23:27
Nu mai conteaza cine da gol important este ca RAPID sa invinga. In privinta lui 'MOLDO' :ok: jos palaria, 'MALDA' :ok: doua executii libere excelente avand in vedere ca nu a mai jucat de 1/2 an, 'LAZAR' :ok: sa descurcat bine la mijlocul terenului dar mai au de lucrat. RAPID.."o iubire fara sfarsit" /hello /OLE/ /OLE/ /OLE/

kain
10th September 2006, 00:12
Si-a dat drumul la joc RAPID. Incepe sa mai semene cu echipa de anul trecut , Lazar se pare ca e un castig.. iar Moldovan , a facut ceea ce face in fiecare meci :) Bravo RAPID ! Tot asa..

dardar_3
10th September 2006, 00:56
Meciul prin prizma rezultatului a parut unu foarte usor insa nu a fost asa...
In prima repriza rapidul s-a chinuit foarte mult si se cunoaste ca Moldovan e mult prea singur in atacul Rapidului...
Lazar dupa parerea mea isi merita toti banii si e un castig pentru echipa lui Razvan Lucescu...A jucat foarte bine si a facut atat faza de aparare cat si faza de atac...

Moldovan se pare ca desi are o varsta e destul de bun... revenirea lui Maldarasanu nu face decat sa ii faca pe suporterii alb-visinii sa spere la o crestere de forma si un parcurs cat mai lung in Uefa...:ok:

remy
10th September 2006, 04:34
Copos acuzã Steaua
La finalul partidei cu FC Vaslui, George Copos i-a atacat dur pe rivalii din Ghencea: "Mã bucur cã i-am bãtut pe ãstia de stau pe burtã cu Steaua, care Steaua anul trecut a umblat la jucãtori, iar anul ãsta umblã cu bani la arbitri. Un om foarte bine informat mi-a spus cã FC Arges a avut un penalty clar la jocul cu stelistii. Dar chiar si-asa, Rapid va cîstiga campionatul". (Remus Rãureanu)

Universal
10th September 2006, 08:21
victorie meritatä si asteptatä,felicitäri jucätorilor cä au revenit la viatä, cartonas rosu patronului zgärcit si cartonas rosu frustratilor de orice fel.
Warning: cine mai injurä antrenorul Rapidului va avea probleme cu mine.
Felicitäri Räzvan

Ulio singuraticu
10th September 2006, 09:02
Bun meci rapidule! Dar pt o revenire in forta mai trebuie luptat.;)

sHperacLu
10th September 2006, 12:50
M-am enervat rau aseara! :headbang:

Sunchase
10th September 2006, 17:57
Incepem sa jucam din nou ca anul trecut Lazar si revenirea Malda sunt un real castig /happy . Bravo Lazar ! Victorie cu Nacional joi si scor cu blatistii etapa viitoare.

SAMM
10th September 2006, 18:18
Incepem sa jucam din nou ca anul trecut Lazar si revenirea Malda sunt un real castig /happy . Bravo Lazar ! Victorie cu Nacional joi si scor cu blatistii etapa viitoare.

doar dak aveti noroc sa va arbitreze Tudor (Brad Pitt) altfel va rupem ciocul pe teren

tavimai
11th September 2006, 14:36
Pentru piticii aia cu stinsul STELEI:-SUNTETI PREA mici pentru asa ceva! Nu puteti ajunge la ea ca e prea sus si voi prea mici.Pentru BUBOS pardon Copos:ai uitat ca tu esti cel cu bube-n cap?Nu a uitat toata tara ca pana nu de mult tu erai cel care le deschideai magazine arbitrilor cu produse f-ANA ELECTRONIC. PE FATA !!!!!!!!!! Asa ca sa crape toti nu? SI AIA NU ERA MITA NU?SI NU ERAU 2-3 CI APROAPE TOT LOTUL A AL ARBITRILOR!!!!!!!!!! Acu vrei sa fii harbul? Ca pana acu erai oala sparta? Inghite-ti vorbele repede si cere-ti scuze ca te rade toata tara!!!!!!!!!!