PDA

View Full Version : RAW vs SmackDown vs ECW

Pages : [1] 2 3

Heath Scumm
17th June 2004, 14:41
Tzinand cont de rosterul fiecarei divizii, aici trebuie sa precizatzi care va place mai mult sau ce va place mai mult din fiecare!

Tot aici putetzi scrie ce imbunatatziri credetzi ca ar putea sa faca Eric Bishoph sau Kurt Angle pt. ca RAW sau SmackDown sa fie mai competitiv.

Heath Scumm
17th June 2004, 14:56
Momentan mi se pare ca ambele divizii au multe non-talente promovate aiurea...........totushi, acestea au shi luptatori care imi plac la nebunie shi care nu primesc creditul pe care ar trebui sal primeasca

ASADAR:

In RAW imi plac urmatorii:

KANE(my favourite in RAW),Batista, Benoit(daca sar lupta la echipe sau I.C.),EDGE, Lita, Matt Hardy, Randy Orton, RHYNO(imi placea inainte sa se ingrashe), Scott Steiner(deshi cred ca a fost concediat), Steven Richards, TEST, Triple H.- poate shi The Rock

Rosey imi placea cand era in echipa cu JAmAAl inainte sa devina S.H.I.T. in echipa cu Hurricane....acum nu imi mai place

In SmackDown imi plac :

Rob Van Dam(my favourite in SD), Bill De Mott(a.k.a. HUGH MORRUS), KidMan, DUDLEY BOYZ(oarecum.......imi placeau mai mult in RAW....erau mai energici.......acum se mishca in reluare), Johnny Stamboli, Mark Jindrak, Mordecai , Rey Mysterio Jr., RIKISHI(deshi e accidentat shi sar putea sa nu mai revina in WWE),Scotty 2 Hotty, Shannon Moore - poate UNdertaker shi Booker T. deshi sunt cam dezamagit de ei

Orice alt luptator care apare in rosterul RAW shi SmackDown il consider nedemn sa fie in WWE...........dar asta e doar parerea mea!!!

ACUM E RANDUL VOSTRU SA VORBITZI!!!

Triple H
17th June 2004, 17:01
RAW!!!

Sunt cei mai tari desi sunt non talente precum Kane,Eugene etc. Vezi meciul Kane vs Eugene :rosu:
Ca favoriti: Triple H, Y2J, The Rock, Lita, Edge, Christian, Lance Storm Big Poppa Pump, Benoit si mai sunt cativa.

Smackdownu e aproape numai cruiserweight si plin de mexicani mascati sau nu.
In afara de RVD, Rikishi, Kurt Angle si Booker T nu prea vad pe nimeni in SD.
Mai e Big Show care e la fel de terminat precum Kane.

stryk3r
18th June 2004, 14:49
la mine se stie ca in raw omul meu e shawn michaels desi eugene ar merita un oscar sau macar un rol intr-un film. un alt favorit ar fi the rock pt. dinamismul lui si lita la femei
in smack down nu e nimeni mai tare decat rey mysterio si rvd. rolul de actor al lui eugene e luat aici de eddie guererro care la cate lesinuri a suferit a inceput sa invete.

Rey619
18th June 2004, 15:04
ultimul smackdown mi-a schimbat foarte mult impresia... titlul de intercontinental putrezeste la orton, pe cand astea din smackdown mai sunt puse la bataie si se mai schimba macar din cand in cand... ce-i drept e drept ca e multa actorie in wwe cu eugene si cu eddie, da' look at the bright side!!!... what bright side?

Big Sexy
18th June 2004, 17:45
Nu stiu daca pot spune ca imi place unul mai mult decat altul. E ceva mai complicat decat a spune ca tipa aia e mai misto decat celalata. Eu zic ca se completeaza la fel cum doua tipe superbe se pot completa de minune la un poker pe dezbracate. In final tu iesi sigur castigator. Chiar daca ai doar un ciorap pe tine si ciorapul nu e pus pe picior :ok: .

La fiecare vezi ceva si cu certitudine ca urmaresti ambele emisiuni. Unii au luptatori mai agili altii mai puternici, unii au tipe mai asa ceilalti mai nu stiu cum. Pana al urma show-urile sunt echilibrate in asa fel incat sa atraga o audienta cat mai larga. Cate ceva pentru fiecare. Toti pradatorii ce sunt ultraspecializati pe vanat depind exclusiv de acesta. De aceea se tinteste spre o audienta cat mai larga si nu multumeste complet pe nimeni. Pana la urma "banul face legea" si asta nu este un lucru rau neaparat.

Evident ca si eu am o emisiune favorita dintre cele doua si anume SmackDown. Motivul meu este totusi diferit de cele scrise pana acum aici si anume - imi place cum suna - "da cu el de pamant".

Heath Scumm
18th June 2004, 23:35
RAW!!!

Sunt cei mai tari desi sunt non talente precum Kane,Eugene etc. Vezi meciul Kane vs Eugene :rosu:
Ca favoriti: Triple H, Y2J, The Rock, Lita, Edge, Christian, Lance Storm Big Poppa Pump, Benoit si mai sunt cativa.

.

Potzi sami explici shi mie ce itzi place la LANCE STORM ............eu il shtiu putzin din perioada lui WCW dar imi e cam vag ca personaj..........nu prea shtiu chestii despre el shi ash vrea sa aflu mai multe!!!

shtiu ca a avut faza aia cu "BORING WRESTLER" shi coalitzia cu GOLDUST..........mi se pare ca avea ca finisher un SuperKIck.........dar nu shtiu sigur...............ah shi mai shtiam ca e din Canada,Calgary(ca shi Bret Hart)!!!

Triple H
19th June 2004, 00:32
Lance Storm era bun in perioada cu UnAmericans in WCW, erau super tari atunci, probabil ca acum s-a mai ramolit ca nu l-am vazut.
Bine ca nici acum nu inteleg rolul lui William Reagal in Wrestling. Poate doar sa se bata cu The Coach
:evil:

Big Sexy
19th June 2004, 12:00
lance storm ... schmix storm. ma freaca triple H cu luptatorul asta de ani de zile. N-am ce zice ca era bine facut si nici nu prea am vazut decat vreo 2 sau 3 lupte cu el insa christian, edge sau jericho sunt cu o clasa peste el (il urasc pe Jericho dar asta deja e alta poveste)
Wiliam Regal a reusit sa ne ofere niste meciuri memorabile impotriva lui Brittish Bulldog. imi amintesc ca eram cu triple H cand ne uitam ca prostii la luptele alea care desi nu erau spectaculoase in sine erau cumva deosebite de ce vazusem noi pana atunci. Acu e doar un obiect amuzant de decor alaturi de cheky girl ala de EUGENE :o:. Asta e wrestlingul. Nu ai cum sa il iubesti in intregime ci doar 99% din el

Triple H
19th June 2004, 13:25
Bai Big Sexy vezi ca nu mai poti sa treci peste corzi fara sa te apleci pe sub ele acum :yeah:

De Lance Storm putin ce-am gasit pe wwe.com

As a rule, you never say never in the sports-entertainment business. But for now, at least, Lance Storm has walked away from his life as a WWE Superstar to become a trainer to the next generation of Superstars.

Storm, a well-respected mat technician, capitalized on an opportunity to become a teacher at Ohio Valley Wrestling, WWE’s developmental territory in Louisville, Ky.

The Calgary, Alberta, native gave up the adrenaline of performing in front of live crowds, but he gets a reprieve from the brutal travel schedule and physical toll of superstardom.

ADVERTISEMENT

“I’d known for a little while that he’d been contemplating it because I’m one of Lance’s closest friends in the business,” said Edge, discussing Storm’s decision to leave WWE for OVW. “His lower back is in pain. It was starting to affect his way of life at home, and he loves his kids and wife to death. And he wants to be able to function normally.”

According to Storm and those close to him, his aching back was one of the two main factors in his decision to become a trainer. The other was that over the past several months, he wasn’t satisfied with the opportunities he was receiving in WWE. “I knew he’d been thinking about it for a while because he wasn’t happy with way his career was going,” Chris Jericho said.

Edge added, “It’s disappointing because I know how much he loves the business and I know he wanted to contribute, even as hurt as he was.”

But, Edge said, because Storm wasn’t contributing, he decided to stop wrestling before his back got so bad that surgery would have been required.

Another of Storm’s peers, The Hurricane, added, “It’s probably a little young for him to retire. I still think he had a lot to offer, but there wasn’t really a lot that he was doing on the show, per se, and that was how he felt. So he decided that his services were better utilized teaching OVW guys.”

Se pare ca s-a busit la coloana

Big Sexy
19th June 2004, 23:09
Man nu din nou, Lance Storm o fi el capabil ca atlet insa ca wrestler hmmm... bai sa-mi dai telefon, ca esti pe cent, si sa imi explici care e faza cu asta. Zgarcitule :evil:

Triple H
20th June 2004, 02:20
Ce tot ai cu Lance ma?:) Mie mi s-a parut destul de cool atunci, in rest nu l-am mai vazut. Ce vrei sa-ti zic despre el? In WCW era cool.
LANCE STORM

Height: 5 foot 11
Weight: 240 pounds
Hometown: Calgary, Alberta, Canada
Career Highlights: WCW U.S. Champion; WCW Hardcore Champion; WCW Cruiserweight Champion; Intercontinental Champion; World Tag Team Champion; ECW Tag Team Champion

Big Sexy
20th June 2004, 22:37
stii ca nu am nimic cu el. Doar ca treaba sta destul de simplu - nu mi se pare cineva despre care sa ma obosesc sa ma informez personal. Mai bine aud parerile altora despre el. Avand in vedere totusi palmeresul lui de aici hmmmmm. o sa intru pe net sa vad ce mai pot gasi despre el. Are cineva un cd cu el luptand ca daca da vreau sa il vad si eu in actiune.

Plus ca e canadian ... prietenii stiu de ce!

Rey619
21st June 2004, 12:10
lance storm... suna cunoscut... avan in vedere ca n-am mai vazut wwrestling (exceptan cel de pe telesport) de can aveam vreo 9 ani... nu prea imi mai amintesc de el!!!

stryk3r
21st June 2004, 13:22
bah o fi Lance storm mare bazat. nu va luati iar la 'bataie' ca deja been there done that and it sucked.........parca aici se vorbea de raw si smackdown.........nu-i nimic. bagati si voi ceva preferinte acolo sau ceva..

Heath Scumm
21st June 2004, 23:45
bah o fi Lance storm mare bazat. nu va luati iar la 'bataie' ca deja been there done that and it sucked.........parca aici se vorbea de raw si smackdown.........nu-i nimic. bagati si voi ceva preferinte acolo sau ceva..

mdeah!!!.............RAW vs SmackDown!!!............daca lance storm nu e piesa importanta din wrestlingul RAW nu cred ca ar trebui sa batem prea mult apa in piua despre el pe acest thread!!!Oricum ash vrea sa shtiu ce finisher shi scheme avea in program!!!

Raw shi SmackDown au fost concepute initzial pentru a aborda diferite segmente de piata(rawul era pur telenovelistica la inceput, SD era lupta langa lupta)................acum sunt amandoua la fel...........amandoua au superstaruri de top(guerrero shi benoit) dubioase din punct de vedere al greutatzii shi aspecxtului fizic shi tot felul de scenete asemanatoare care parca incearca sa invie vechile glorii soap-opera(vezi rico & eugene-pt. goldust)

shi de ce lau mai angajat in RAW pe tommy dreamer daca naveau de gand sa faca nimic hardcore ???

stryk3r
22nd June 2004, 15:06
ma ce-i drept cred ca raw-ul e mai tare la telenovele decat acasa tv da' si SD-ul are 'serialele' lui. dupa parerea mea nici guererro si nici benoit nu-si merita titlurile. sunt oameni mult mai buni in diviziile lor. daca eddie s-a chinuit cu rey pai atunci daca-i da unu' gen undertaker una la urechea dreapta viseaza masini care zboara nu care sar....:) iar in cat il priveste pe benoit......HBK era deja campion de mult daca nu se baga tripple H. si sunt multi altii care ar merita sa-l cafteasca pe benoit. si mai sunt si panarame ca rico in S si Eugene in raw(macar eugene ma face sa rad)
Asta e......

Big Sexy
23rd June 2004, 07:44
Daca nu ar fi avut ideea de a desparti federatie in doua lucrurile nu ar fi fost catusi de putin spectaculoase ca acum indeosebi la PPV. Totul devine fulminat la un PPV Raw vs SmackDown. Cel putin asa citesc pe net. Si sunt sigur ca asta justifica si doua emisiuni principale si droaia de emisiuni secundare.

Heath Scumm
23rd June 2004, 15:57
Tu ai vazut vreo data o emisiune din aia secundara....dumnezeule!.........un catralion de reluari din RAW shi SMACKDOWN(cred ca shi noi in ROMANIA avem tot un soi de astfel de emisiune....e un rezumat doar din RAW shi SD)

ah! shi cand o pun deo lupta, vad un MAVEN infect sau un RICO.......shi sunt atat de penali incat se aud cum ishi spun unul altuia ce sa faca in continuare.......shi ishi dau numai pumni shi palme in combinatzii diverse.cand unul, cand altul!!!

RAW vs SmackDOWN...........2 branduri ce nu trebuiau separate!

NWA-TNA se descurca okay cu pay-per-view-uri saptamanale...lupte de lupte...........dar sunt extrem de scumpe!!!

Big Sexy
23rd June 2004, 18:26
ha hhaa
m-am uitat la Heat. E varza rau de tot e in genul emisiunilor de comentarii despre fotbal. Se prezinta tot felul de treburi si se comenteaza la nesfarsit pe tema lor si iti dau si un preview. Asta imi da o idee de topic pentru cand o sa inceapa luptele in arena.

Heath Scumm
24th June 2004, 10:00
Ce credetzi despre ce sa intamplat ultima saptamana in SmackDown????

Taker a oprit brusc lupta de tag team CENA/RVD vs Dupree/Booker T. shi ia distrus pe vreo 2 din ring!!!

Cel mai mult ma bucur ca ia dat cineva o lectzie shi lui CENA ca na mai luato de ceva vreme!!! TOMBSTONE PILEDRIVER shi baietzashu' na mai schitzat un gest!!!

Rey619
24th June 2004, 18:14
ce-i drept e drept... cena n-a mai luat-ode-o vreme...da' preferam sa i-o dea el lui taker pt. ca taker n-a mai luat-ode 2 vremi!!!

Triple H
24th June 2004, 20:24
Heh. Problema e alta. Cu cine sa se bata Undertaker in SD? Cu toti picii aia cruiserweight pe care-i calca pe cap? Sa fim seriosi. Cat timp va sta in SD va avea numai meciuri de kkt. :sleep:
Acum ca nici Kurt Angle nu mai e, pompeaza astia cu Booker T. Eu personal as vrea sa se duca in Raw si SD sa fie de cruiserweight ca si-asa ma plictisesc mustele alea care tot zboara.

Heath Scumm
25th June 2004, 13:36
Mi se pare ca in SmackDown se promoveaza falshi grei.......eddie era pana nu de mult cruiserweight....bradshaw nu e greu adevarat.......era mult mai bun cand lupta hardcore..........acu sa tuns shi e afacerist..nui un gimmick prea reushit!!!

Booker t. nu e de heavyweight!...poate U.S. lar prinde bine!!!

CruiserWeights sunt in regula! Raw au femeile, SD au high-flyerii!!!

issue
25th June 2004, 19:59
hitscum pentru a zecea mia oara!!! titlul din smackdown nu specifica heavyweight sau nu. se cheam WWE World atat. si rey rey s-a luptat pentru titlul. si nu cred ca guerrero se da heavyweight. astea sunt doar prejudecati aiurea. pt hitscum :rosu:

Big Sexy
25th June 2004, 20:10
vad o tensiune aici. Aveti grija ce faceti ca o sa sfarsiti in arena jupuindu-va unul pe altul ... :evil: :ok:

stryk3r
26th June 2004, 12:50
asa e. be careful. lasa-l pe eddie sa lupte cu cine vrea. ce-i drept nu prea mai sunt heavyweights in SD da asta e. lasa ca e rey care face spectacol si totu' e aproximativ bine. sunt si panarame destule da' o federatzie fara panarame n-am vazut.

Heath Scumm
26th June 2004, 14:54
hitscum pentru a zecea mia oara!!! titlul din smackdown nu specifica heavyweight sau nu. se cheam WWE World atat. si rey rey s-a luptat pentru titlul. si nu cred ca guerrero se da heavyweight. astea sunt doar prejudecati aiurea. pt hitscum :rosu:

Nu tziam raspuns la chestia asta pentru ca ai scriso in alt thread dar acum o satzi zic de ce zic eu ceea ce zic!

In primul rand, titlurile WWE Title shi WWE tag-Team Titles au fost create de Stephanie Mc Mahon pentru a contracara titlurile World Heavyweight shi cel la echipe din SmackDown. Cu alte cuvinte, Titlul WWE reprezinta titlul la grei in SmackDown, chiar daca nu are cuvantul Heavyweight in el!...............Intercontinentalul are echivalent in U.S-ul din SmackDown, Raw are femeile, SD are cruiserweight!!!

Sunt 4 titluri in RAW, 4 in SD !!!..................Asta e situatzia!!!

Faza ca Rey a participat la o lupta pentru WWE Title impotriva lui BROCK arata inca o data faptul ca WWE trece printro criza, neavand efectiv luptatori grei pe care sai promoveze.....de fapt au, dar nu vor sai promoveze!!.......Oricum Rey a luptat shi in WCW pentru titlul la grei cu RIC FLAIR asha ca nu e prima oara cand e repartizat intro astfel de lupta!!!

Shi faza cu Guerrero shi Benoit....intzeleg ca tzie itzi plac....mie pur shi simplu numi plac.....astai situatzia.............nar fi plictisitor sa avem aceeashi preferatzi cu totzii???

Oricum pe Benoit il apreciez pentru multitudinea de lupte cu ANGLE..............leai vazut shi tu........sunt geniale!!!!

Inca ceva!!!....................cand imi trimitzi CD-urile alea ca eu am terminat licenta shi ash vrea sa vad nishte wrestling!!!!

Am acasa prezentarile de la cei mai buni luptatori din UFC.......le vrei???.........Dureaza cam 2,3 minute fiecare shi am destul de multe.............bataie pura!!!

Rey619
26th June 2004, 17:13
hai ca guerrero merge in sd... dar benoit e jalnic pt. heavyweight title in raw.... mai bine era HHH cu el.... asta macar e mai greu!!! daca-mi aduc aminte in wcw benoit si boooker t se bateau pt. titlul de tv... care era la fit finley!!

issue
26th June 2004, 19:37
WWE World este titlul din vechiu WWf iar world Heavyweight este daca nu ai observat domnul Hitscum este cel din WCW. Asta e se mai intampla :drak: orikum cum am mai zis si shawn michaels pe care il adorati atat a tinut titlul de WWE(WWF) World de 4 ori si e mai slab si mai neinteresant decat benoit sau guerrero. adica come on sweet chin music???? e un bashit de superkick!!!!
ce sa mai zic?? benoit si eddie sunt de zece ori mai tehnici ca micheals. iar benoit (nu stiu despre eddie) se incadreaza in greutate la heavyweights... i rest my case

P.S.: scuze hitscum pt intarziere. luni am ultimul examen si pana miercuri cel tarziu le trimit.

stryk3r
26th June 2004, 21:37
mah nu te lua de shawn michaels. dupa parerea mea e un luptator macar fata de guererro care e actor. si de benoit ce sa mai zic........nu stie decat un headbut si palme peste piept. daca asta face un campion mondial la categoria grea pai se duce wrestlingu' pe rapa.....eu zic ca mai degraba un picior in obraz decat o palma peste piept. si guererro castiga luptele cheating. daca ai vazut SD de vineri intelegi ce spun

Heath Scumm
28th June 2004, 19:24
Hei..............nu are rost sa iscam tensiuni intre noi!!!........fiecare are dreptul sashi sutzina preferatzii.........atata timp cat nu vrem ca EUGENE sa fie campion la Grei!!!

Benoit are intradevar greutate de MiddleWeight, poate sa lupte la Heavyweight!!!........shi guerrero sa mai ingrashat, a mai tras de fiare...........dar cred ca titlul mare e pentru cei masivi..............ashtia doi miar place mai mult daca sar bate pentru InterContinental sau U.S.

Oricum, nul pot contrazice pe Issue..............au fost foarte tehnici la vremea lor...........dar acum parca nu mai sunt la fel de agili..................Gimmickul lui Guerrero nu imi place de loc

Shi REY are dreptate..........BENOIT, BOOKER T. shi FIT FINLAY se bateau in WCW pentru TV!!! Asta se intampla prin '99 daca nu ma insel!!!

Heath Scumm
29th June 2004, 11:37
Benoit la invins a doua oara pe KANE, de aceasta data prin submission

La Vengeance il va infrunta pe Triple H.!!!

Benoit pare invincibil!!!......................Oricum, la vengeance sa anuntzat shi Batista vs Jericho shi EDGE vs RANDY Orton!!!

Big Sexy
30th June 2004, 09:07
PPV-urile astea au ajuns sa faca toata sarea si piperul insa asta nu e chiar bine. Prefera sa sa palmuiasca in ring pentru a da totul doar in Pay Per View. pana la urma e o antrepriza comerciala dar totusi cred ca se exagereaza. Probabil ca asa gandesc eu ca roman care nu imi permit sa cumpar PPV-uri insa asta este.

Heath Scumm
7th July 2004, 13:12
Okay!!! In ultima vreme au fost neglijate threadurile WWE shi NWA-TNA!!

Ca shtiri, trebuie mentzionat faptul ca EUGENE a devenit unul dintre primii 10 cei mai mediatizati luptatori din WWE shi mie nu imi place asta!!!

Plus ca va urma VENGEANCE, P.P.V. Raw!!! Acolo, Chris Benoit se va mai ciocni o data cu TRIPLE H.!!!..................BENOIT la invins de 2 ori consecutiv pe KANE!!! Sincer, nu ma ashteptam ca asta sa se intample!!!..........Cred ca monstrul ar putea fi putzin impins in fatza in conditziile in care SmackDown decade calitativ dupa un GREAT AMERICAN BASH infect!!!

RAW are sansa sa se impuna acum ca divizie WWE!!! Cu sigurantza se pare ca ishi promoveaza mai bine luptatorii
(cu exceptzia lui EUGENE shi SHELTON BENJAMIN care nu cred ca ar trebui atat de mult promovatzi)..................ma bucur ca nu mai apare TAJIRI atat de mult ca ma cam plictisisem de el!!!

In alta ordine de idei, Siteul SMACKDOWN e infect!!!

MORDECAI e de cateva luni in WWE shi ashtia inca nu iau scris biografia.............a aparut in 2 pay-per-view-uri!!!

Shi ce fel de monstru ia bataie de la REY???Hai sa fim serioshi!!!..........WWE se duce in jos!!!Nai cum sal opreshti!!!

La fel shi KENZO SUZUKI(a aparut doar la GAB)...............carei faza cu el???.............incearca sa fie un soi de MENG din WCW da e infect rau de tot!!!

Mam razgandit!!! SMACKDOWN SUCKS!!!

Nici RAW nu e cine shtie ce dar macar are vreo 2 superstaruri adevarate!!!

Shi Eugene a facut o seara memorabila in calitate de manager RAW............. a organizat vreo 2 lupte bune, demne de WWE!!!

LEGUIZAOOO
7th July 2004, 16:06
diferenta dintre cele doua divizii este legata de valoarea luptatorilor. cred ca cei din RAW sunt mai promovati decat cei din SMACK DOWN si de aceea cred ca se pot considera mai buni.

Heath Scumm
8th July 2004, 10:31
Da! Dar wrestlingul est mai mult de 70% promovare, mai putin de 30% talent.......e tragica situatzia in care sa ajuns acum cand WWE promoveaza luptatori aiurea, fara sa aiba o baza solida de selectzie!

Cred ca eu sunt mult mai bun ca luptator WWE(tzinand cont de abilitatzile de wrestler, imagine shi atitudine) decat 3 sferturi din WWE!!!

issue
8th July 2004, 11:44
sa nu ne umflam in pene degeaba acum hitscum si sa nu exageram. si eugene matura pe jos cu tine. sa fim seriosi

Big Sexy
8th July 2004, 12:43
Ba sa nu fim seriosi. Hitscum aproape ca m-a invins e mine in ring. Deci e un luptator capabil nu?

issue
8th July 2004, 17:37
nu perntru ca hitscum vorbeste de real life wrestling nu de joaca asta pe forum.

Big Sexy
9th July 2004, 08:02
Pentru mine "joaca asta", deocamdata, este "as real as i can get"

Oricum dupa ce am vazut meciurile alea hardcore e clar pentru mine de ce ar trebui interzisa orice urma de realism din wrestling. De fapt e clar de ca au fost interzise 99% din scheme in sensul ca nu se mai pot aplica fara ca partenerul sa fie prevenit in prealabil si sa stie exact cum trebuie sa se miste. Brrrrrrrrrrr

Rey619
9th July 2004, 17:42
eu zic ca merge un 51 la 49... cele doua divizii se completeaza una pe alta si tre' sa apara si surprizele adik mordecai cu rey...si dupa cum se vede se depune ceva munca la "joaca asta" si ar trebui luata mai in serios... parerea mea...

Heath Scumm
11th July 2004, 21:23
eu zic ca merge un 51 la 49... cele doua divizii se completeaza una pe alta si tre' sa apara si surprizele adik mordecai cu rey...si dupa cum se vede se depune ceva munca la "joaca asta" si ar trebui luata mai in serios... parerea mea...

ce anume? Joaca sau Munca?....cred ca ar trebui ca luptatorii sa intzeleaga ca in curand, NWA sar putea transforma intro optiune viabila pentru fanii wrestlingului din USA...........Sa vedetzi atunci razboi intre WWE shi NWA(asha cum a fost WWF vs WCW)!!!......Cel putzin traiesc cu sperantza!!!

Daca luptatorii shiar da mai mult silintza in showurile televizate, atunci pay-per-view-urile ar fi cu adevarat EXPLOZIVE.....nu ca Great American Bash de anul asta....Shi un WCW Nitro era mai bun decat ce sa intamplat acolo!!....Shi nu exagerez!~

stryk3r
11th July 2004, 21:40
mah ar fio idee. ceva nou e mereubinevenit. singura problema e ca NWA ar fi o optiune viabila pentru fanii wrestlingului din USA dupa cum zici tu hitscum. cum am avea noi acces la asa ceva. cine ar televiza un NWA in romania. nu cred ca telesportu' ar face asa ceva si celelalte canale de sport in nici un caz. cel putin eu nu le vad. da' poate totusi o sa fie.....

issue
11th July 2004, 23:50
Great american bash a fost naspa ??? vezi-l mai intai cu ochii tai si de abia dupa aiai da-ti cu parerea. nu mai critica din auzite!!!!!!

Heath Scumm
12th July 2004, 22:01
Shtiu ce sa intamplat acolo, schema cu schema.............au fost lupte de 2 lei, cu luptatori care numi plac, prost mediatizate!!!

Ce au fost alea 2 lupte cu MORDECAI shi KENZO, ca sa nu mai zic de aia cu femei care a fost mai mult decat infecta!!!..............nici daca luptatorii aia ar fi dat tot cear fi avut mai bun din ei, tot nu miar fi placut P.P.v.-ul pentru ca numi plac luptatorii care au participat acolo!!!

Tu lai vazut??

Big Sexy
14th July 2004, 16:02
eu o sa incerc sa ma abtin pe cat pot de la comentarii. Totusi sunt destule comentarii pe net care spun acelasi lucru. Ca luptele se puteau face mult mai bine.

Heath Scumm
17th July 2004, 19:46
RIKISHI a fost concediat din WWE...nu sunt de acord cu decizia....cred ca era un talent legitim intre greii SD......dupa plecarea lui GRANDMASTER SEXAY shi RIKISHI, cred ca Scotty 2 Hotty ar trebui sa se teama pentru soarta lui.......e ciudat totushi...mi sa parut ca publicul inca raspundea favorabil la grupul 2 COOL

Cine shtie??? Poate se reunesc totzi in NWA TNA deshi sunt sigur ca nu mai au voie sa ishi foloseasca numele vechi....WWE le pastreaza ca Trade Marks!!

Triple H
17th July 2004, 21:24
Se pare ca Vince asta e un fel de Eugene acum. Astia concediaza pe cine nu trebuie si aduc numai luptatori de rahat. Sper sa se rascoale toti ca asa nu mai tine. Au plecat deja mult prea multi si acu am citit ca vor sa-l aduca pe Hulk si Bret Hart.
That's funny!

issue
17th July 2004, 21:29
BLEAHHHHHH!!!!!!!!!!!(in traducere:"I'm tired of all your bitching and moaning")
nu va ma uitati daca e asa naspa.poate asa nu o sa ma mai stresati. para ati fi niste babe!

Triple H
18th July 2004, 12:30
Eu chiar nu ma mai uit pt ca nu mai prind Telesport si nu pierd mare lucru. Poate scap de Eugene,Guererro si Benoit pana o sa dea wrestling iar. Vince McMahon e un ratat :rosu:

Heath Scumm
19th July 2004, 18:05
Se pare ca Vince asta e un fel de Eugene acum. Astia concediaza pe cine nu trebuie si aduc numai luptatori de rahat. Sper sa se rascoale toti ca asa nu mai tine. Au plecat deja mult prea multi si acu am citit ca vor sa-l aduca pe Hulk si Bret Hart.
That's funny!

Vor sai bage pe ashtia 2 in HALL OF FAME-ul WWE ca totzi care fac parte acum din HALL OF FAME nu sunt prea populari sau perceputzi ca adevarate legende de catre fanul adolescent sau de fanii din ziua de azi!!!

KingLion
21st July 2004, 10:58
Eu cred ca amandoua si Raw si SmackDown fiecare in felul ei si fiecare cu luptatorii ei....asha ca ar trebui sa ne multumim cu ce ni se ofera..Nu credeti?Or fi ele unele cam nashpa....dar sunt si unele foarte reushite...

Rey619
22nd July 2004, 13:25
foarte reusite my ass!
nici ppv-urile nu le mai ies ca lumea
uita-te la gab spre exemplu... it sucked.... la fel ca si raw si sd

Big Sexy
22nd July 2004, 13:55
tu le-ai vazut?
Te rog sa mi le trimiti si mie. Sau macar sa imi trimiti niste poze. Norocosilor :)

Heath Scumm
23rd July 2004, 18:10
Sunt unele P.P.V.-uri WWE foaaaaaaaaaaaaarte reushite.............WWE sunt primii ca imagine in wrestling, sa nu uitam asta!!!

Big Sexy
25th July 2004, 20:04
Pai asta ii fac unic in industria asta asa de aglomerata. Show-urile TV saptamanale. Si chiar daca se constata o scadere a calitatii lor nu pot sa nu remarc ca sunt totusi peste ce se intampla in WCW in vremurile lui d eglorie. Desi e foarte mult spectacol vezi multe show-uri cu lupte bune. Si cel mai important tot timpul aduc oameni noi (raw e parca ceva mai bun)

Rey619
26th July 2004, 16:11
o fi ceva mai buni, dar tot nu aduc heavyweightsi
era inainte goldberg, vicious, hogan, bret hart, ddp, sting , luger, nash.,...
acuma is multi de umplutura

Big Sexy
26th July 2004, 19:44
Cam asa ceva, nici nu ii lasa sa se rodeze oricum. Daca apucau sa isi dezvolte un caracter atunci altfel statea lucrurile insa asa tot timpul exista variatie si nu te prea plictisesti. Asta a fost una din marile probleme ale WCW, faptul ca nu vedeai oameni noi.

Heath Scumm
27th July 2004, 13:09
Acum trebuie sa spun ceva de rau de WWE ca asha simt! Rob Van Dam este unul dintre cei mai buni luptatori din toate timpurile cand vine vorba de ceea ce poate sa faca in ring shi in afara acestuia. Totushi, de cand a fost trasnferat in SmackDown, am simtzit ca nu mai primeshte atentzia pe care o merita! In aceeashi ordine de idei, shi www.prowrestling.com a tras un semnal de alarma cu un articol care suna cam asha:

"There was a lot of talk backstage over the weekend amongst workers on Smackdown! about the fact that Rob Van Dam has been "de-pushed" since being traded over to the Smackdown! brand from RAW. RVD has been wrestling on Velocity for two straight weeks. There was some feeling that maybe Van Dam hasn't re-signed with the company, but from what we've been told he has signed a new deal and for whatever reason, WWE is just not pushing him or even featuring him in any way at this point in time.
Summerslam is just a few weeks away, and that is not such a good sign for Rob Van Dam due to the fact that spots on the PPV are going to be difficult to obtain since it will be a split-brand show. RVD gets some of the best reactions from WWE fans, and it's amazing to see that WWE can't find an effective way to use him or push him into a role that would get him on the PPV and make the company some money. We'll see what happens."

CRED CA RVD e subapreciat dar slava domnului ca il avem pe EUGENE sa lupte in RAW impotriva lui Triple H.!

Big Sexy
27th July 2004, 15:20
daca ar da fanilor tot timpul ce vor si-ar ridica pretentiile prea mult asa ca scad intentionat nivelul luptelor si al show-lui, probabil dn lipsa de imaginatie pe termen lung - bad for the bussiness.

Heath Scumm
27th July 2004, 15:27
"it's amazing to see that WWE can't find an effective way to use him or push him into a role that would get him on the PPV and make the company some money."

Cred ca fraza asta spune totul!

Its Amazing!.........Intradevar! Amazing!

Oare ce ia convins sai dea lui TAKER in sfarshit o shansa la titlul WWE?

Triple H
28th July 2004, 21:44
El Gran Luchadore is back in business :D , bine ca s-a intors Angle ca sigur astia la SD mureau de foame.
Am vazut si eu GAB, Mordecai ala are gimmick marfa, da e cam slabut, ori nu-i fac astia meciuri tari ;)

Heath Scumm
2nd August 2004, 11:37
Mordecai are gimmick bun............pacat de luptator.............arata de parca lau scos de sub un pod shi lau bagat in ring...................cat despre stilul lui de lupta...............STINKS!

Big Sexy
2nd August 2004, 12:01
Stilul lui de lupta nu mi-a placut nici mie insa despre aspect nu pot fi ade acord cu tine. Arata cool.
Dar evident ca problema stilului sau de lupta e ca nu are stamina sa il sustina si atunci nu se arunca cu totul in lupta, e destul de precaut sau cel putinasa pare.

Heath Scumm
3rd August 2004, 20:08
Despre Mordecai pot spune ca nu are partea superioara a corpului atat de bine dezvoltata! Nici costumul lui ala alb shi mulat numi prea place!

Ar putea sa mai puna muschi pe el! Ca luptator,stilul lui numi spune mare lucru.............oricum, promovarea lui a lasat mult de dorit...........shi ca sa piarda in fata lui REY MYSTERIO mi se pare un sacrilegiu! E un monstru!

Rey619
3rd August 2004, 20:14
rey l-a doborat si pe nash, you know.... mi se pare oarecum posibil sa il faca pe mordecai.... care totusi nu e inca un luptator consacrat

Big Sexy
3rd August 2004, 21:33
Aia cu rey era previzibila. Rey e o legenda iar Mordecai un newcomer. poate sa fie cat Empire states Biulding (nu turnurile gemene ca nu mai sunt) ca tot lua bataie. Probabil ca in timp se va dezvolta o poveste stranie pe tema primei sale infrangeri!

Triple H
3rd August 2004, 21:48
Mordecai e lent, basinos si fara scheme. Nu are putere deloc. Macar de era cat Batista si avea putere. In schimb gimmicku lui mi se pare super cool. Pacat ca l-au irosit asa devreme (gimmicku) in loc sa-i indese pe gat proteine ;)
Normal ca si-o lua de la Rey. E ciumec Rey.

Heath Scumm
8th August 2004, 16:16
cum sa shio ia de la rey_???

Trebuia sa faca din el ceva gen GOLDBERG!!!

ar fi avut mai mult succes cu el asha.acu nil baga pe gat pe jaful ala de KENZO SUZUKI ..atzi vazut ce pantaloni de mongol poarta__????

e imputzit rau de tot!!!

The One
10th August 2004, 22:18
nu imi plac luptatorii actuali din wwe. cu exceptia lui HHH si poate Batista, WWE nu mai are nici un luptator masiv, plin de muschi. mi se pare inacceptabil.

Triple H
11th August 2004, 00:27
Sunt cei doi luptatori noi, Tyson Tomko si Luther Reins parca :) Fostu bodyguard a lu Angle si celalalt din Raw. Dar se pare ca mai au de invatat pana sa faca meciuri.
Nu neaparat trebuie sa fi pachet de pachet sa ai succes, vezi Steve Austin, The Rock etc. Pana si HBK..

stryk3r
11th August 2004, 14:25
ce-i drept astia doi sunt cam varza. luther n-a avut decat cateva interventii pe la spate si vreo 2-3 meciuri pe care le-a pierdut. cat despre tomko....lasati....e ceapa rau de tot. o fi el mare da' wrestling nu prea bangheste :)

The One
13th August 2004, 21:37
da!astia 2 sunt varza.si nu poti sa spui ca Rock nu are muschi. la fel si austin.angle e bine facut da e prea usor. e cu 20 lbs mai usor decat austin.si austin e mic.

Triple H
14th August 2004, 12:19
Angle i-a facut lui Big Show Angle Slam. Si ala are 500 lbs. Iar Rock chiar nu are cine stie ce muschi in comparatie cu Batista, Triple H.
A, si mie se pare ca l-au dat afara pe Mordecai. Ce ma enerveaza astia cum irosesc gimmickurile marfa pe luptatori de tot rahatu. :rosu:

junior
19th August 2004, 11:15
unde se pot vedea aceste lupte? pe vremuri când SkySport nu era codat undertaker era cel mai tare.

Triple H
20th August 2004, 21:30
pai dau pe telesport miercuri si vineri parca. dar eu nu prind asa ceva.
in rest te documentezi pe net la linkurile din threadul linkuri pt wrestling sau asa ceva.
gasesti si meciuri pe net dar trebuie sa cauti.

JointLover
21st August 2004, 01:39
Dupe parerea mea.... cred ca ce ar trebui schimbat in raw shi smackdown sunt managerii. Shi luptatorii mei preferati sunt stone cold, chris benoit, eugene, kane, chris jericho edge (din raw); eddie guerrero, booker t shi rey misterio(din smackdown)

Triple H
24th August 2004, 00:02
tocmai ce am terminat de vazut summerslamu. :evil:
jbl si-a luat-o cel mai rau pe coaja, bou ala de eugene e un tampit, kane l-a spart lejer pe matt, iar meciu cu orton si benoit a fost tare, cel putin orton a rezistat la 6 german suplex cum le zice cioc de la telesport ;)
a fost interesanta lupta, cred ca cea mai buna din summerslam.
oricum, se pare ca orton o sa devina un face din heel si edge sau y2j va intra in evolution in locul lui orton :D
alta chestie s-ar putea sa fie triple h vs orton la wrestlemania 21.

Big Sexy
24th August 2004, 11:28
Citeam ceva foarte interesant in revista ce o sa o pun premiu (na ca am spus-o si pe asta). Acolo vorbeau despre felul in care RAW a fost intrecut de Smackdown si lucrurile vor evolua in aceeasi directie. Dupa cum spuneam si mai inainte brandurile sunt complementare. Raw e orientat pe poveste si Smackdown pe lupte (ma rog ... cat de multe se pot face in stilul WWE).

The One
25th August 2004, 21:12
ati vazut ultimul RAW?a fost o telenovela 100%

astea au fost rezultatele
Match Results:
Tracie is eliminated from the $250,000 RAW Diva Search
Chris Jericho def. Intercontinental Champion Edge (DQ)
William Regal (with Eugene) def. Ric Flair (with Batista)
Kane successfully weds Lita

asta e wrestling ca mie mi se pare ca "tanar si nelinistit"

The One
25th August 2004, 21:15
WWE se duce in jos! sa nu spuneti ca nu v-am avertizat. lumea se uita doar pentru ca nu prea au alternativa.
asta e tot cu WWE

Triple H
25th August 2004, 21:20
O sa termine cu chestia asta cu Lita si sper sa-si revina. Cica se intoarce HBK in Raw.
S-ar putea sa mai vina si altii sa salveze rahatu.
Asta nu mi-a placut nici mie.

Heath Scumm
28th August 2004, 16:06
Oricum, cred ca RAW sa ridicat putzin peste nivelul SmackDown~!!!
Lipsurile insa exista inca din punctul meu de vedere!!! Totushi, nu conteaza ce vreau eu ci ceea ce doresc fanii din STATE!!Daca ei il vor pe EUGENE, il primesc pe EUGENE

:)

Heath Scumm
30th August 2004, 16:38
Ash dori sa prezint cateva pareri despre WWE shi politica lor....acestea snt strict personale........

Care e faza cu Heindereich???.......Nu mai exista luptatori masivi care sa aiba pectorali dezvoltati?.......toti arata ca dreq n chilotii aia sau colantii pe care ii poarta???Ce a fost cu MORDECAI shi de ce il mai pastreaza WWE pe KENZO SUZUKI???

In raw, parerea mea e ca HBK era de asteptat sa revina.......insa nu shtiu cat mai poate face fata.....personal, il consider trecut..........gata cu el!!!.............Randy ORTON vs TRIPLE H......this feud sucks........ORTON deabia a pierdut titlul IC shi deja primeste sansa la titlul grelor.......nu mi se pare buna ideea!!!........ce usor la invins pe BENOIT......asa, din prima......feudul lo nu a fost bine promovat........pariez ca o sa il invinga pe HHH la Wretlemania 21.......cred ca acolo se vor infrunta astia 2!!!

Triple H
30th August 2004, 17:38
Mordecai a fost slabut sau putin promovat. Nu pricep care-i treaba cu el cert e ca au demarat acum un Tough Enough pt un next WWE superstar. Cam mor de foame.
Fostul Tough Enough de anu trecut parca a fost Low Ki (din TNA), nu stiu ce naiba au facut ca l-au exilat din WWE. E destul de bun totusi.

Nu prea mai au povesti si au cam dat-o in bara. Acum il promoveaza pe Orton dar miram-as cat succes ar putea avea mutarea asta. Nu e nici pe departe mai bun ca Lesnar sau cei care au fost cei mai tineri WWE Champ.

Cat despre HHH vs Orton deja l-au planificat pt Unforgiven acum. Weird thing. Cam devreme

Big Sexy
30th August 2004, 17:48
Da intra-devar, la Unforgiven va fi batalia si am ciit foarte multe despre ea. Eu sunt totusi de parere ca HHH va invinge in stilul sau megalomaniac. Orton nu este in ochii lui Vince decat unul care il va face pe HHH sa arate si mai bine. Evident parerea mea.

Heath Scumm
6th September 2004, 12:13
Situatia WWE e de KKT! SmackDown a inregistrat in ultima saptamana una dintre cele mai rele audiente din istoria showului...WWE e in gunoi shi nu cred ca vor ieshi prea curand cu managementul asta....sigur nu se vor pune pe treaba decat atunci cand va creste TNA-ul shi asta nu se va intampla prea curand... e clar ca lumea sa cam plictisit sa vada meciuri de echipe scurte in care se bat 3 personaje pozitive care nu au nimic in comun impotriva a 3 personaje negative care sunt shi ele fara un scop comun(EX: CENA/MYSTERIO/RVD vs SUZUKI/DUPREE/ BOOKER T.)......Carei faza???

Deshi SD a incercat din rasputeri sa aduca un suflu nou prin noul manager TEDDY LONG, e clar ca acesta nu prea are superstaruri cu care sa poata lucra...initial SD era conceput in special pentru lupte iar RAW era pentru promovarea unei imagini spectaculoase a wrestlingului.RAW se descurca acceptabil insa in SmackDown, cu exceptia lui REY MYSTERIO, RVD shi poate UNDERTAKER, nu mai exista luptatori care sa shtie sa faca ceva spectaculos in ring...o multime de cruiserweights care se axeaza pe submission....KIDMAN shi LONDON nu shiau mai facut aparitia....SmackDown a pierdut shi la capitolul imagine!!!...

Deshi TAKER incearca cu noul GIMMICK, e clar ca nu mai are efectul pe care il avea ca DEAD MAN acum multi ani in urma......din punctul meu de vedere, intrarile lui de atunci shi prezenta lui ca LEADER al WWE era mult mai spectaculoasa decat ceea ce arata el acum!!!

Shi in RAW situatia e sumbra, zic eu!!! Promovarea lui ORTON se face fara cap. De exemplu, el e Campionul la GREI shi il va intalni pe HHH pt. titlu la urmatorul PPV. Cred ca e evident atunci ca lupta cu KANE care se va desfasura in aceasta seara in RAW nu va avea ca rezultat schimbarea centuri.....atunci, carei treaba???PLUS ca Lita la semnat deja pe KANE pt. o lupta cu SHAWN MICHAELS....un alt conflict nemediatizat!!Sa stipulat ca dupa lupta HELL IN THE CELL HBK se va retrage......"revenirea" lui nu a fost facuta cu cap.......e o situatie de 2 lei!!!

DECI, deshi sper ca monstrul KANE sa aiba vreodata un titlu in RAW, voi mai avea de ashteptat mult shi bine!!!

Triple H
6th September 2004, 16:31
HBK se intoarce pt ca nu mai au wrestleri care sa faca show, desi showu lu HBK e indoielnic. SD dupa parerea mea sucks big time, dupa plecarea lui Lesnar. In Raw situatia e cam aceeasi, The Rock s-a apucat de filme, Goldberg nu stiu pe unde e si mai sunt cativa care au disparut.
Nou gimmick a lu Taker e de rahat si el, iar nici Kane nu prea e departe.
Kane nu cred ca va lua titlu pana nu isi schimba gimmicku.

Big Sexy
6th September 2004, 17:42
Despre Goldberg am citit ca ar lupta prin tot felul de federatii numai in WWE nu. Asa scriau pe niste forumuri. despre gimmick-ul lui Kane nu pot spune decat ca este incomparabil sub cel anterior insa din cauza parului din nas care ii intra in gura a trebuit sa renunte la masca :).
HBK nu mi-a spus niciodata nika, a ba da, penibil la asta ma gandeam cand il vedeam. Asta nu inseamna ca ii dau eject din start dar tin degetul pe butonul rosu si sunt happy trigger in privinta lui.
Brock a plecat (de mult) - thank god!
Vikings coach Mike Tice said former WWE wrestling star Brock Lesnar, released by the club Monday, probably will be re-signed to the practice squad this season. 'I can't promise that he'll be back before Dallas (Sept. 12),' Tice said, "but I think at some point this season you'll see Brock Lesnar back as a Viking. Tice added that the 6-foot-3, 290-pound Lesnar could become 'a real good inside, nickel pass-rusher.' The Vikings plan to allocate him to NFL Europe next summer scrie pe www.typesthetalk.uni.cc
Undertaker - is da' man, cam batran, insa are ce arata!

WWE - down the drain :(

Heath Scumm
9th September 2004, 22:09
de ce "thank god" pt. plecarea lui BROCK?
BROCK avea tot ce trebuie pt. un superstar, pt. un main-eventer............facea shooting star pressul la perfectie............pt. talia lui, impresionant!!!

Big Sexy
10th September 2004, 15:50
Da, nu neg ca nu era un luptator complet exceptional insa a fost ura la prima vedere, respingere la prima vedere, zii cum vrei tu, mie imi provoaca greata, nu stiu de ce. asta e!

dany_001
14th September 2004, 21:39
:drak: Booker Is A Bad Man, And I Want To Kick His Ass. :drak:

Heath Scumm
15th September 2004, 21:06
Da, nu neg ca nu era un luptator complet exceptional insa a fost ura la prima vedere, respingere la prima vedere, zii cum vrei tu, mie imi provoaca greata, nu stiu de ce. asta e!

O fi fata lui de vina......nici mie nu imi placea la inceput....mi se parea un KURT ANGLE Wannabe mai mare........fiind atlet shi alte alea!!!

Dupa aia am inceput sa il indragesc din ce in ce mai mult!!!Era 90% lupta,10% vorbe!!!

Heath Scumm
15th September 2004, 21:07
:drak: Booker Is A Bad Man, And I Want To Kick His Ass. :drak:
sa speram ca asta nu e primul shi ultimul mesaj al lui DANNY asta!!!

Ar fi pacat!

Las-ma sa ghicesc....Danny il place pe EDDIE GUERRERO :)

Big Sexy
15th September 2004, 22:22
haahaaha, looool bro. Aparent asa este insa trebuie sa va spun c aam mutat ru post-ul ala ca fusese pus complet aiurea, si asa mi-a luat ceva vreme sa imi dau seama unde sa il incadrez.

Benoat & Guellero e cei mai tari

P.S. sefu, mesaje consecutive in mai putin de un minut! Stiu ca le-ai scris la distanta mare in timp insa le-ai dat submit asa si asa pare!

Heath Scumm
19th September 2004, 12:16
Personal amfost incantat de ultimul SMACKDOWN!!!!

Revenirea lui GANGREL shi VISCERA , membri ai MINISTRY-ului lui UNDERTAKER in perioada WWF ma facut sa ma ridic din scaun........nu imi vine sa cred!!!Oare asta inseamna revigorarea SD shi cresterea GIMMICKULUI lui UNDERTAKER???

Personal, imi plac ambii luptatori insa alianta lor cu JBL shi ORLANDO mi se pare de prost augur pentru imaginea lor!!!

The One
20th September 2004, 12:41
Nu am auzit decat de Viscera.stiu ca e negru si gras.Gangrel l-am vazut acum.Mi-a spus Stefan ca e Vampir insa nu mi se pare prea impresionant!

Heath Scumm
21st September 2004, 20:56
Am auzit un zvon conform caruia WWE se afla in dificultate cu NWA-TNA devenind un competitor serios!!!

Incearca acum sa dea fanilor o sansa de a se implica mai mult in spectacolul propriu-zis!!Astfel, se organizeaza in luna Octombrie un Pay-Per-View al carui program va fi creat de fani prin vot pe Internet!!!

Plus ca sa pus cap la cap un joc de simulare on-line in care, in schimbul unei sume simbolice(aproape 10 dolari pe luna) poti deveni managerul virtual al RAW sau SMACKDOWN!!!Se spune ca Vince Mc Mahon monitorizeaza cu atentie evolutia jocului shi se pare ca solutiile de promovare a luptatorilor date de cel ce va castiga vor fi puse in practica in viitorul apropiat!!!

Atat de disperati shi lipsiti de inspiratie sunt oficialii WWE!!!

Daca nu ma credeti, intrati pe WWE.Com shi puteti vedea acolo PPV-ul shi jocul On-Line de care vorbeam!!!

Big Sexy
21st September 2004, 21:07
Da, dar nu e disperare la miloc e doar o reactie normala, generatoare d ebani si geniala pana la urma. Ganditi-va, in felul asta stiu ce vor fanii si mai bine nu numai feedback-ul de la show-urile live. In plus mai iau si niste bani iar fanii sunt multumiti deridicarea nivelului de interactivitate. Asta este clar o situatie win-win!

Heath Scumm
22nd September 2004, 17:21
http://www.hitscum.20m.com/photo2.html

La adresa de mai sus puteti vedea comentarii personale la adresa UNFORGIVEN-ului de anul acesta!!!

Sper ca nimeni sa nu se considere jignit de ceea ce am scris acolo caci stiu ca va plac femeile din RAW !!!

Big Sexy
27th September 2004, 16:13
Ca veni vorba de femei ce s-a intamplat la raw-ul de pe 30/8 m-a cam pus un pic pe ganduri. Aia este o emisiune la care se uita foart emulti minori si cu toate beep-urile era clar ce aveau de zis. Acum nu stiu, poate imbatranesc eu dar mi s-au parut penale tipele. In toate sensurile :ok:

KingLion
28th September 2004, 13:36
Ce sa faci omule..tre sa speram si noi ca minorii nu au inteles ce au vrut sa zica FETELE alea...sau sa credem ca minorii acestia sunt dintr-aia RAI care stiu deja orice si poate kiar mai multe ca noi :drak:

Heath Scumm
28th September 2004, 20:56
Cred ca RAW se transforma intr-un veritabil JERRY SPRINGER, cu concursul asta cu dive cu tot!!!E erotism in toata regula, fete in costume de baie pe naiba!!!

Shi in Nitro existau NITRO GIRLS da parca nu erau asa penale ca astea!!!

Heath Scumm
28th September 2004, 21:35
5 Motive pentru care Vince Mc Mahon ar trebui sa renunte la presedintia WWE - acestea sunt strict pareri personale ce trebuie luate ca atare :

1.Desi un geniu financiar, Vince Mc Mahon nu este nici pe departe un geniu in materie de wrestling asa cum ii place sa creada. Daca stam sa ne gandim bine, numele sportului este PRO-WRESTLING ceea ce inseamna ca implicit, pentru desfasurarea unui show trebuie sa existe lupte. Vince Mc Mahon a schimbat numele companiei pe care o conduce din WORLD WRESTLING FEDERATION (WWF) in WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT ceea ce ne ofera o idee despre felul in care crede ca un show de PRO-WRESTLING ar trebui organizat - 50% WRESTLING, 50% ENTERTAINMENT. Mie mi se pare acest lucru gresit. Cred ca demararea unor conflicte si transformarea acestui spectacol in ENTERTAINMENT este okay atata timp cat accentul pica pe WRESTLING si nu pe ENTERTAINMENT. Momentan, WWE se transforma incetul cu incetul intr-o firma care nu face altceva decat sa produca SOAP OPERAS pentru barbati.

2.Desi a preluat WCW cu tot ceea ce tinea de acea companie, Vince Mc Mahon a renuntat cu usurinta la multi luptatori care ar fi adus mai multa popularitate afacerii pe care o conducea. Astfel, dupa cumpararea WCW, luptatori precum STING, LEX LUGER, BUFF BAGWELL, VAMPIRO si multi multi altii au ramas fara un loc de munca stabil. Acesti luptatori sunt actualmente legende sau legende in devenire si consider ca ar fi putut fi folositi in folosul companiei. Nu cunosc cu exactitate clauzele ce insoteau contratele luptatorilor amintiti anterior insa consider ca s-a renuntat mult prea usor la ei, mai ales in conditiile in care WWE s-a aflat in situatia tragica de a evolua cu un roster de numai 20 de luptatori(Martie 2002).

3.Shane Mc Mahon(fiul patronului WWE si actionar al companiei) a venit cu o idee inovativa pentru acel timp. El trebuia sa creeze o poveste conforma caruia el urma sa cumpere World Championship Wrestling si Extreme Championship Wrestling si sa combata autoritatea tatalui sau care conducea WWF. Shane era insarcinat cu formarea unei ALIANTE WCW/ECW care sa cuprinda cei mai buni atleti din aceste doua federatii. Astfel se putea desfasura un adevarat razboi intre WWF si ALIANTA. La acel timp, mi se parea o idee extraordinara deoarece publicul il ura pe Vince Mc Mahon(dupa conflictul Vince vs Bret Hart). Totusi, Vince Mc Mahon a stricat intreaga poveste ce putea fi orchestrata mult mai bine daca intreg controlul creativ ar fi fost lasat in mainile lui SHANE.

4.In cadrul aceleiasi povesti, Vince Mc Mahon a dorit sa foloseasca New World Order in WWF. Vince a vazut ca in perioada in care WCW a surclasat WWF in audiente, New World Order condusi de HULK HOGAN a jucat un rol important in crearea dominatiei WCW.Astfel, genialul Vince a destramat D-Generation-X care era echivalentul NWO din WWF. D-X erau foarte iubiti de public insa Vince a renuntat fara prea multe mustrari de constiinta la acel grup si l-a inlocuit cu NWO. Apoi l-a luat pe HULK HOGAN si l-a transformat in personaj pozitiv(FACE) pentru a combate NWO, reinviind HULKAMANIA(curent care avea adepti la sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90 dar care in mod sigur nu putea sa atraga noi admiratori ai wrestlingului, mai ales in conditiile in care HULK HOGAN este un mare ZERO(0) ca luptator).Lumea s-a plictisit rapid de NWO deoarece povestea nu era bine realizata.

5.Facand abstractie de faptul ca Vince Mc Mahon permite initierea unor povesti care incep dar nu mai au sfarsit, stingandu-se brusc si pierind in uitare inlocuite de altele care incep si nu se mai termina(Ex:Intoarcerea lui MATT HARDY impotriva lui LITA cand acesta a trecut din RAW in SmackDown...peste cateva luni, MATT o iubea iar pe LITA si se razboia cu KANE pentru ea desi cu putin timp in urma o atacase fara motiv in ring...CAN YOU SMELL o poveste neterminata???)...eh...unde eram...Asa! Facand abstractie de ceea ce am spus mai devreme, VINCE nu are ce cauta in ring. Totusi, nu de putine ori a ales sa intre in ring ca luptator si sa infrunte mari glorii ale WWF - vezi HULK HOGAN,UNDERTAKER etc. - ba chiar sa le puna probleme. Atunci, ma intreb, ce rost mai are sa angajeze luptatori profesionisti daca el e atat de valabil?Eu zic sa isi dea lui centura si sa termine o data cu toata sarada asta!Hey!Dar stati!Deja si-a dat-o!Da!Oameni buni, Vince Mc Mahon a fost campion WWE!!!Vorbind de un om multilateral dezvoltat...eu spun ca ar trebui sa lase afacerea in mainile lui SHANE deoarece tanarul asta chiar stie ce inseamna Pro-Wrestling. Stie si sa lupte, si sa conduca o federatie.

Desigur, as fi putut scrie mult mai multe motive pentru care cred ca Vince Mc Mahon strica ceea ce inseamna Pro-Wrestling insa nu doresc sa va plictisesc sau sa va enervez cu atitudinea mea combativa. Eu zic sa va uitati daca puteti, sa apreciati ce e bun si ce e rau in WWE si sa criticati daca credeti ca este cazul. Oricum lui Vince Mc Mahon nu ii pasa de ce credem noi, asa ca ce rau poate sa faca???

Triple H
28th September 2004, 22:15
Aceasta poveste imi aduce aminte de opiniile lui Bexy si un razboi neterminat pe aici pe forum ;)
TRUE.

Heath Scumm
1st October 2004, 18:49
Cred ca WWE s-ar putea sa faca o mare greseala. I-a readus in SmackDown pe VISCERA si GANGREL insa cred ca, din prostie nu ii vor folosi cum trebuie si ... se reediteaza povestea MORDECAI. Mi se pare jalnica ideea.

VISCERA e imens si are o imagine de SUPER HEAVYWEIGHT extraordinara. E negru si are creasta Blonda si imagine de vampir...NEED I SAY MORE??? Merita sa ajunga TOP MIDCARDER deoarece, dupa parerea mea, executa cel mai spectaculos SIT-DOWN POWERBOMB din wrestling. E mai bun decat BATISTA care are picioarele in forma unui X(Nici nu stiu cum sa il numesc...nu pot sa ii zic cracanat!)

Vampiricul GANGREL nu este extraordinar ca luptator insa cred ca, alaturi de UNDERTAKER, KANE si GOLDUST, beneficia de una dintre cele mai spectaculoase intrari din WWF.Are carisma si, impreuna cu VISCERA formeaza echipa MINISTRY OF DOOM, ei fiind discipolii lui UNDERTAKER cand acesta a ajuns in apogeul sau ca DEAD MAN WALKING.

ASCULTATI CE VA SPUN! DACA WWE II PIERDE SI PE ACESTIA 2 CUM AU FACUT CU MORDECAI (MAI BINE ZIS II IROSESTE) , E CLAR CA NU AU IDEE CUM SA PROMOVEZE TALENTE SI SINGURUL MOD PRIN CARE SE MENTIN IN TOP SUNT INGINERIILE FINANCIARE PE CARE LE REUSESC.

DEJA SUNT DESTUL DE REVOLTAT CATRE ACTIUNILE WWE DIN 2004 :( ... CRED CA O SA AJUNG SA II URASC PE WWE IN 2005 DACA VISCERA SI GANGREL NU VOR FI FOLOSITI CORESPUNZATOR.

Big Sexy
3rd October 2004, 13:34
Eu acum vad toate show-uri integral si fara reclame. Analizand un pic cu atentie cam tot ce se intampla pe acolo tind sa cred ca de fapt asistam la o miscare tactica de reducere a costurilor si de atingerea unor noi piete in acelsi timp. Faptul ca luptele sunt mult mai putine ma fac sa cred c avor sa isi protejeze supestarurile deoarece acestia nu au un stil sinucigas si d ecele mai mult ori se limiteaza la clasicele palme peste piept. Cu cat e mai mult vorbarie cu atat se lupta mia putin. IN comparatie la TNA violenta este incomparabil mai intensa decat aici insa in acelasi timp si sansele de accidentare sunt mult mai mari. Deoarece WWE-ul pune mult accentul pe poveste nu isi permit pur si simplu sa aiba luptatori incapabili sa lupte. Asta e clar. Asadar sunt obligati sa le ceara sa lupte mai putin riscant, eliminand evident o parte din spectaculozitate. Implicit se creeaza un cerc vicios care duce la cresterea procentuala a povestii in WWE in defavoarea luptelor. Oricum au publicul lor fidel si nu isi fac momentan probleme serioase in priviinta concurentei. Cam tot asa a procedat si WCW.
Nu ma apuc sa fac profetii referitor la similaritatea situatiei din WCW unde extrem de putini aveau ceva de spus in priviinta evolutiei federatiei si automat ineditul era mai mic si surpizele erau anticipabile.

Triple H
7th October 2004, 09:24
Sa zicem ca incet incet elimina luptele, deja au ramas 5-6 pe gala, ceea ce e prea putin, dar si calitativ au scazut. Sa elimine draq chopsurile alea ca ma scot din sarite, mai bine s-ar pipai de ass!
Acum promoveaza un tinerel in SD, Carlito!
S-au dat pe mexicani sau ce naiba, zici ca-i Eugene, poate nu chiar asa de retardat.

Heath Scumm
8th October 2004, 10:06
Carlito suxx!!!Arata de kkt, lupta de kkt!!!

Heath Scumm
10th October 2004, 16:34
Totusi, am ajuns sa fiu oarecum impresionat de noul luptator din RAW - Gene Snitsky

http://raw.wwe.com/superstars/snitsky/index.html

Vi-l Recomand cu caldura :)

Triple H
11th October 2004, 16:35
Carlito e US Champ!!! :evil:
Ce ma bucur ca l-ar ars pe Cena ;) Macho socks si-a luat-o.
Macar pt asta au un punct in plus de la mine pt SD.

Big Sexy
11th October 2004, 16:56
Destul de ciudat sa-l promoveze pe Carlito asa. Simt o schimbare de politica. Probabil ca au avut destul de multe crititci legate de ultimele prestatii ale lui Cena, fata de care manifest o antipatie teribila, nu stiu de ce. Dar totusi sa-l bage in fata chiar asa pe carlito? Hmm ... sunt sigur ca a jignit pe multi din roosterul SD cu faza asta ...

Rey619
14th October 2004, 20:40
nici mie nu-mi place de el... poate o sa-mi placa odata, da nu inca...si schilodu ala de spike tine cruiserul asa mult...rey abia de la avut o luna!! si nu puteti nega ca ii mai bun!

Heath Scumm
14th October 2004, 23:05
spike ma calca pe nervi.......da slava domnului ca KIDMAN sia revenit si baga STAR PRESS-ul ca am crezut ca nu o sa mai vad vreodata miscarea aia!!!

Triple H
14th October 2004, 23:40
am vazut si eu lupta lu kidman cu london, dar astia nu mai arata a cruiser deja, mi-e tot una cu guererro sau benoit care au avut heavyweightu. as fi preferat d-astia gen rey in tinerete sau amazing red din tna. adevarati cruiseri, nu molai d-astia, pachete de muschi.
ce vremuri de cruiseri au fost mai demult, acu kkt, numa suzuki, spike si altii.

Heath Scumm
15th October 2004, 23:59
kidman a fost dintotdeauna destul de bine facut....eu am vazut numai secvaente da mi sa parut buna lupta!!!

Big Sexy
21st October 2004, 11:54
nu stiu ce naiba se intampla in ultimul timp in Smackdown in ultimul timp insa scade vertiginos in ochii mei. John Cena vs Booker T, ca feud e mediocru in Undertaker vs JBL este unul din cele mia proaste pe care le-am vazut de mult. Undertaker are numai de pierdut de aici. Ce mai salveaza cat de cat Smackdown-ul este Angle vs. Big Show. Dar nu e suficient.

Heath Scumm
21st October 2004, 15:24
mai e si heindereich cu poeziile lui.............. :)

mi se pare ca si kidman revine!!!

The One
22nd October 2004, 11:40
am citit ca in Smackdown are loc tough enough care va propulsa un nou luptator in prima scena a show-ului.
totusi, cred ca va fi un nou heidenreich sau snitsky din raw
sau mai rau-un mordecai taiat scurt dupa vreo 2 luni de activitate
le-ar trebui unu' ca asta din poza mea :)

G-Man
24th October 2004, 13:08
Luptatorul meu preferat e Kurt Angle. Prietenii stiu de ce!

Triple H
24th October 2004, 16:43
Olimpic Gold Medalist? ;)
Sau ca ii striga mereu U SUCK publicu :D

Heath Scumm
25th October 2004, 11:05
Cred ca Olimpic Gold Medalist in Greco-Romane....Imi dau si eu cu parerea!

In alta ordine de idei, care-i faza cu promovarea asta pe care o primeste Shelton Benjamin. Nici nu are un nume adecvat pt. finisherul sau....I se spune T-Bone Suplex dar nu e chiar asa ceva!
"After Jericho scored with the Lionsault and tried for a couple of pin attempts, Benjamin came from out of nowhere with the T-Bone Suplex for the 1-2-3 and a new Intercontinental Champion was crowned" :o:

Cred ca WWE ar trebui sa inventeze nume pentru finisher-uri pt. ca lumea sa poata sa le asocieze cu imaginea luptatorului.

Stiati de pilda ca KENZO SUZUKI nu are nume de finisher...Comentatorii zic Back Breaker dar schema aia e mult mai complexa..........Cum poti sa ai un campion fara finisher?

G-Man
26th October 2004, 18:45
Evident. Kurt Angle e preferatul meu deoarece e profesionist in greco-romane!

Am vazut aseara RAW pe Telesport.Interventia lui Snitsky cu bata de metal a fost cam trasa de par ... o bata de marimea aia circula cu o viteza de 2 ori mai mare decat este necesar pentru a sparge capul unui om. Dupa prima lovitura, Kane ar fi trebuit sa fie mort(daca a fost lovit in ceafa). :headbang:

Cred ca ar fi trebuit lovit in spate, piept, brate ca sa para mai reala...nu in cap! :no:

Triple H. s-a comportat ca o fetita aseara. Banuiesc ca asa se comporta tot timpul. Trebuie sa mai aprofundez luptele lui. Poate imi recomanda Triple H.(user-ul, nu luptatorul) ceva mai bun deoarece lupta cu Jericho a fost lame(A castigat in urma interventiei unui alt luptator....again). :degete: Exista vreo iinfruntare in care Triple H. lupta asa cum arata?

Big Sexy
26th October 2004, 21:24
Exista o perioada in care Triple H era cu adevarat o furie - D-Generation X. Atunci aveai motive sa te temi de el. Acum, de cand s-a casatorit cu fata lui Vince, se risca mai putin, probabil ca vrea taticul sa isi protejeze ginerele.

Triple H
26th October 2004, 23:12
La Taboo cea mai scarboasa lupta a fost intre Kane - Snitski. Deja intrec orice limita cu hardcore-u. Kane mai avea putin si murea in ring de la bou ala. Whatever.

Triple H avea niste lupte bune, alea mai vechi, acum nu prea se mai lupta astia prin ring, nici un luptator, doar la PPV-uri unde mai vezi scheme. Uitate la Iron Matchu cu Benoit, ala e destul de tare.

G-Man
27th October 2004, 11:45
Aseara am vazut o editie SmackDown sub orice critica. Pentru cultura mea generala, mai exista vreo cineva pe acest forum care sa iubeasca cu adevarat show-urile WWE?
Cu asemenea show-uri nu vom reusi niciodata sa promovam acest sport in Romania...cel putin asa cred eu!

Big Sexy
27th October 2004, 18:02
Mie imi plac mai mult show-urile wwe decat cele ale tna-ului. De fapt luptlee sunt mai slabe in wwe decat in tna dar cel putin sunt scutit de sangele din ring (mia putin cand se lupta geurrero sau kane) care si-au facut un obicei din a se taia cu lama la fiecare reprezentatie.

Heath Scumm
27th October 2004, 19:36
KANE reprezinta. Snitsky ar putea fi transformat in ceea ce s-a incercat cu Hardcore Holly atunci cand s-au despartit luptatorii in RAW si SmackDown - Snitsky ar putea deveni luptatorul care readuce hardcore-ul in MainStream.

Cred ca manevra Hardcore Holly nu a reusit datorita faptului ca Holly e deja foarte batran, stilul sau e indoielnic(a schimbat un FALCON ARROW pe scaun destul de impresionant cu un ALABAMA SLAM jalnic). Oricum, Vince s-a declarat convins impotriva luptelor Hardcore si si-a facut aproape un scop in viata din eliminarea acestui gen de lupte. El incearca cu greu crearea unei federatii telenovelistice si, incetul cu incetul se pare ca reuseste....S-a mai discutat...in lipsa de concurenti reali, publicul WWE accepta cu greu(dar accepta) ceea ce li se ofera.

NU IMI POATE NIMENI SPUNE CA CEEA CE SE PETRECE ACUM IN WRESTLING (WWE) SE RIDICA LA NIVELUL ANILOR 1997-2002, chiar si 2003).........Dar, daca poate, il invit sa isi spuna parerea.

Big Sexy
28th October 2004, 21:26
UNde a facut Vince declaratia asta ca mie, din ce se intampla in ultimul timp cu Kane sau chiar cu Eddie nu mi se pare. Adica la multe dintre meciurile lor folosesc arme si in plus se mai si umplu de sange. Desi mai au mult pana la hardcore ... sangele e ca la el acasa. Chiar m-am uitat la prima confruntrare dintre Kane si Snitzky si dupa ce s-a terminat meciul si pana la finalul spectacolului a ramas pata de sange pe mijlocul ringului.

Heath Scumm
29th October 2004, 19:56
Bladingul nu inseamna HARDCORE. BLADINGUL e in wrestling din anii '80, HARDCORE-ul a fost oficial introdus in MainStream(asa cred eu) de lupta LADDER MATCH de la WRESTLEMANIA dintre Razor Ramon si Shawn Michaels. Nu stiu unde am citit despre opozitia lui VInce fata de HARDCORE dar am citit undeva.

Nu stiu daca erau simple Reviews sau un interviu cu el insa spunea ca VINCE HATES EXTREME VIOLENCE IN PRO-WRESTLING ... sau ceva de genul :(

Big Sexy
30th October 2004, 20:10
Pai eu il inteleg. Dupa cum stiti nici mie nu prea imi place sangele si violenta extrema oricat de spectaculos ar fi. Lasand la o parte ca exista riscul pierderii temporare sau permanente a unor luptatori se strica povestea si pana la urma se pierde complet si ultimul atu al WWE. Si daca scade si mia mult show-ul WWE din punct de vedere calitativ ... ehhh ... look, a blue car.

Triple H
30th October 2004, 22:40
WWE o da deja in telenovele, in ultima gala de SD au fost doar 3(TREI) LUPTE!!!
Stupid f*cks! Asta deja e prea de tot, intr-o gala de 3 ore sa puna numa balarii si alte prostii.
Vince is an a$$hole!

Big Sexy
31st October 2004, 09:09
Ati vazut meciurile impotriva babelor? Ce moment stupid, stupid pana la dumnezeu. Aia m-a enervat destul de tare. Cine naiba vrea sa vada niste babe flescaite batand doua tinere superbe, dive WWE? Pe bune acu, cat de twisted sick pervert trebuie sa fii pana la urma ;) ?

Heath Scumm
31st October 2004, 18:14
Vince Mc Mahon e un "stricat"!!!
Chestia asta suna ca o chestie scrisa pe forumul TELESPORT.

Si eu vreau sa contest ultimul show SmackDown. Este cineva care chiar il sustine pe CARLITO???Ce e patetic e ca pana si personajele negative sunt prost realizate in WWE :( !

KingLion
1st November 2004, 13:35
Nu shtiu de ce a facut chestia cu Carlito...cred ca prea repede incearca Vince Mc Mahon sa promoveze niste luptatori noi....cu toate ca nu cred ca ar merita asta Carlito. E ideea lor si noi nu shtiu daca avem cum sa le-o schimbam...pana nu reusim sa ne facem remarcati undeva nu avem nici macar o mik sansa sa ne ia cineva in seama.

Heath Scumm
2nd November 2004, 15:09
Oricum, ai fi surprins de faptul ca exista adevarate "legiuni" de fani in U.S.A. care contesta caracterul comercial al WWE si care nu sunt luati in seama. Ei isi vor face treaba, noi(ca revolutionari ce suntem) ne-o vom face pe a noastra.

Vom fi luati in seama doar atunci cand marea majoritate a publicului se va "razvrati" impotriva produselor oferite pe o piata monopolista. Deocamdata, ideea e ca in U.S.A., publicul poate alege oricand produsele altei federatii (uimitor e faptul ca, in ciuda pierderii de bani a NWA_TNA, compania a inregistrat o crestere a increderii din partea publicului de peste 70%). La noi e mai greu :(

Legat de WWE, Survivor Series se apropie si Raw pare ca are un avantaj cert in fata SmackDown(din punctul meu de vedere). Ceea ce mie insa nu imi place este concentrarea atat in RAW cat si In SmackDown pe un numar relativ mic de superstaruri care apar in fiecare noapte.

Ce s-a intamplat cu ROSEY. RODNEY MACK, STEVEN RICHARDS si multi multi altii??? De ce ei nu mai apar in show-urile WWE? Acum se incearca relansarea lui MAVEN in RAW in conditiile in care SmackDown creeaza propriul lor superstar TOUGH ENOUGH insa nu cred ca e o miscare de bun-augur! Parerea mea e ca MAVEN nu a avut niciodata ceea ce ii trebuie unui superstar WWE.

De-abia astept SURVIVOR SERIES ... vreau sa vad ce va face GENE SNITSKY...

Ah! Inca ceva! Nu credeti ca EVOLUTION ar trebui sa mai primeasca un membru sau 2 in grupul lor?Eu cred ca da!

Big Sexy
2nd November 2004, 23:32
Consider ca la ora actuala, WWE-ul inca este cea mai tare federatie de wrestling din lume si nu vad in viitorul apropiat pe cineva care sa ii ia acest titlu. Ce vad cu adevarat este ca TNA-ul vine tare din spate, si sincer imi dau lacrimile de bucurie. Eu zic ca se anunta vremuri frumoase pentru fani.

Triple H
4th November 2004, 21:05
Am vazut meciuri de wrestling mai vechi, inclusiv documentarul cu Sting. Wrestlingul a progresat enorm, de la lupte de 10 min la iron match de 60 minute!! Si asta doar in 5-6 ani, pacat ca s-a orientat prea mult spre show, dar sigur va ajunge un 50-50.
Pana sa ajunga TNA macar langa WWE mai e mult... doar luptatorii neexploatati la maxim in WWE mai ajung prin TNA. Dar sunt mai acrobati.

G-Man
9th November 2004, 19:14
Telesport a disparut ceva vreme din Iasi insa vad ca acum si-a revenit. In seara asta cred ca voi vedea ceva Raw sau SmackDown de saptamana trecuta in reluare insa, daca situatia sta cum am vazut pe www.wwe.com(numai 3 lupte in Raw-ul de saptamana asta) situatia nu e buna.

M-am saturat de un show plin de interviuri :(

Heath Scumm
10th November 2004, 11:23
Mda! Ultimul show WWE Raw a fost destul de slab din punct de vedere al luptelor.

Totusi tre sa dau un Thumb UP :ok: pt. noul site www.wwe.com ... poti vedea fragmente din actiune fara REAL PLAYER sau mai stiu eu ce minunatii!

Tocmai citeam un mesaj pe site-ul TNA in care un fan intreba de GANGREL!Nu stiam ca a evoluat si in TNA o perioada...........acelasi gimmick vampiric!!!

Ma intreb de ce au renuntat WWE atat de usor la GANGREL si VISCERA! Mi se par 2 luptatori destul de buni atat ca gimmick cat si ca ce aduc in ring!Voi ce credeti???

Am editat acest post deoarece simt nevoia sa imi arat exaltarea in legatura cu ceva ce tocmai am citit pe http://www.nwatna.com/interact/professor/2004/7/30/professor.html

Zice acolo ca Luther Reigns e HORSHU din WCW........Uimitor lucru.....Eu l-am vazut pe HORSHU la treaba si nu mi-a placut in mod deosebit.....Nici Luther Reigns nu imi place.......Ce ma surprinde insa e noul Finisher..........Nu stiam ca astia 2 sunt una si aceeasi persoana......okay.......referitor la finisher.............inainte(in WCW) Reigns avea pe cap o freza care arata ca potcoava unui cal si avea un finisher care se numea "THE HORSHU".....era un CLOTHESLINE de pe Corzi,un soi de 1/2 de DOOMSDAY DEVICE...............acu are NeckBreakeru ala penal...........Ma intreb de ce!Oare nu mai poate urca pe corzi??
Asta spune multe despre calitatea show-ului WWE.....pana si luptatorii slabi(OPeneri sau Midacarderi) au ajuns sa fie penali :(

Triple H
10th November 2004, 14:11
Mda, primii care au inceput cu 3 lupte pe show au fost SmackDownu, iar acum vad ca se apuca de Raw cu 3 lupte :rosu:

Totusi nota 10+ pt Eric Bischoff si noul sau gimmick ce urmeaza sa apara ;)
:yeah:
Vezi attachmentu :ok:

Heath Scumm
11th November 2004, 16:53
Eh.....nu stiu daca va face impact la revenire

Nu prea cred ca in viitorul apropiat WWE vor aduce ceva revolutionar in show-ul lor!

G-Man
12th November 2004, 13:45
dupa parerea mea show-ul raw e un pic mai stralucit decat smack down

dar asta e doar parerea mea

Heath Scumm
12th November 2004, 13:52
Heh! Da tu ai votat SMACKDOWN ca fiind show-ul mai bun ... daca imi aduc bine aminte din cauza lui KURT ANGLE.
Acu ce mai zici?

Raw e decent, SmackDown se duce la vale daca nu se iau masuri. RVD nu e avantajat de gimmickul sau de erou ...zic eu!

BlackShad
14th November 2004, 23:32
Randy Orton!!!!!!rules!!!

Avertisment
asta nu e IRC! Nu mai posta aiurea

P.S.
da, e tare tipul insa nu o sa fie la nivelul lui triple H prea curand. IN doi trei ani poate o sa capete destula experienta si poate il ajunge chiar pe The Rock!

Heath Scumm
16th November 2004, 19:19
@ BlackShad
Daca te simti exaltat de Randy Orton e okay. Scrie un articol despre ce iti place la el si posteaza-l pe threadul despre Randy Orton ori pe threadul de biografii ale luptatorilor.Nu trebuie sa transformam forumul asta intr-un al 2lea forum TELESPORT. Am citit Rendy Orton, Benoit, Ghelero, Cena Rulz si Kort,buker sucks de nenumarate ori! Nu te simti ofensat, nimeni nu te descurajeaza, e doar un sfat prietenesc!

Acum la subiect ...

Legat de RAW
Cine ar fi crezut ca Lita se transforma pe zi ce trece in ceva din ce in ce mai hardcore? Survivor Series a trecut si s-a mai dus o sansa ca ea sa devina campioana la femei. This sucks. Cred ca incetul cu incetul se stinge si GENE SNITSKY. Cred ca va mai arde putin la intensitate maxima, dupa aia il baga in EVOLUTION sau ii da un conflict care se va stinge in urmatoarele 2 luni. Acu' a fost vorba de MAVEN. Voi ce spuneti?

Legat de SmackDown
Carlito e penal! Strica imaginea unui Heel! Ce naiba vrea sa insemne personajul lui in fond? Cat despre luptele astea generale buni va rai, sper sa inceteze si sa isi faca fiecare conflicte okay. TAKER vs HEINDENREICH a fost ceva pe sufletul meu. Parca vedeam un nou BROCK LESNAR in rookie-ul asta psihopat.Si Kurt Angle e in regula, la fel si Big Show ca face. Sper insa sa faca ceva SmackDown-ul cu Rob Van Dam fiindca gimmickul lui nu il avantajeaza de loc. E parca un Eddie Guerrero de mana a 2-a si nu cred ca merita un asemenea tratament!Daca cineva ma aude sa isi exprime parerea!

Heath Scumm
16th November 2004, 19:36
Mi s-a parut in regula chestia asta cu MAVEN, mi se pare ca a evoluat ca luptator(cel putin in ultimele 2-3 saptamani de cand e mai bagat in seama de WWE). Interventia lui Triple H. si incercarea de a-l coopta pe MAVEN in EVOLUTION a dat putina sare si piper show-ului, publicul stand cu sufletul la gura ... Ce va alege MAVEN???Heh,heh! A ales sa il infrunte pe Triple H. si a pierdut. Asta ne mai lipsea. MAVEN - Campion Mondial. Ar fi fost la fel de "lame" ca si Randy Orton in aceasta postura. O chestie de tip cel mai tanar campion sau asa ceva ... :sleep:

Ei, las-ma Vasile! Eugene si Regal sunt campioni la echipe in RAW :jerk:
Fara comentarii ... un al doilea moment de somn pentru mine ... poate cand ma trezesc realizez ca a fost totul un vis urat :sleep:

Ce spuneam yo de lupta buni vs rai ... e patetic ... EDGE/CHRISTIAN(ce treaba mai au astia 2 impreuna???) vs BENJAMIN/BENOIT (hai sa fim toti prieteni,indiferent de rasa si culoarea pielii ... suna a utopie,nu? ) ... sleeping time :sleep:

Si cine okiu ;) meu e mohamed hassan asta? Dupa nume, nu e cine stie ce ... poate fac un gimmick cu un terorist care deturneaza avioane in RAW . Ar fi cu adevarat ceva nou, nu? ... parerea mea? ... sleep :sleep:

Intr-un cuvant, ultimul RAW a fost ca o poveste de urmarit copiii cu exceptia participarii geniale a lui Triple H. :ok: si aparitia lui ROSEY, desi nu e un bun vorbitor ci mai degraba un luptator get-beget.

Nu-mi vine sa cred cat de slab a inceput sa lupte LITA. Imi retrag cuvintele scrise cu un post mai devreme, lupta cu MOLLY HOLLY a castigat-o prin SLEEPER HOLD. Stiti ce inseamna asta????

Big Sexy
17th November 2004, 10:19
carlito e considerat de WWE o mare speranta plus ca este mult mai ieftin decat A-Train sau ceilalti cinci pe care i-a dat afara WWE-ul. Totusi faptul ca el este perceput de cam toata lumea drept un supercamion mai putin de catre cei din industrie il lasa pe val si il face mai valoros decat multi alti luptatori care ar trebui promovati mai mult. Asta e lumea wrestlingului, nu ai ce-i face. Stai pe val!

Benjamin nici nu il luam in considerare cand a venit vorba de titlul IC. Si iata ca acum a explodat si isi arata adevaratul potential, bravo lui!

Aia cu Mohamed Hassan e tare. Sincer nu stiu care e faza cu el insa stiu ca provine din Ohio Wrestling Valley, pepiniera WWE.

KingLion
18th November 2004, 12:39
carlito e considerat de WWE o mare speranta .....
Ma lasi frate cu Carlito mi se pare prea ieftin ma enerveaza..de unde are atatea mere mari si frumoase... :) De cate ori il vad tre sa ma duc la camara si mai infulec cate un mar (cand are grija mama sa imi cumpere) Mie NU IMI PLACE carlito.

Big Sexy
18th November 2004, 13:14
niic mie NU imi place carlito. Eu spun doar ce sustine WWE despre el. Mie nu imi spune prea multe nici din punct de vedere al caracterului nici din punct de vedere al abilitatilor atletice. poate e din cauza faptului ca e incepator poate e din cauza faptului ca nu are stofa de membru WWE?

Heath Scumm
26th November 2004, 15:54
Voi vedeti ce se intampla in WWE?... Vine Armaggedon si astia au numai Feud-uri de 2 bani...care-i faza...si vor lua Rey si RVD titlul la echipe vreodata...feudul lor cu Suzuki si Dupree e mult prea lung...Cred ca Armaggedon va fi clipa lor

Ma repet...RVD nu are ce cauta cu un gimmick de erou...era mult mai bun cu un gimmick de atlet impertinent si arogant!!!

Care-i faza cu Booker T?.....Mai ieri era Heel, acu brusc e Face, face echipa cu Guerrero ...LAME!

Big Sexy
29th November 2004, 18:57
Asta e intra-devar idiotenie. Mie mi-a placut dintotdeauna Booker T mai mult ca face insa nu are absolut nimic in comun cu caracterul lui Guerrero. Sunt mult prea diferiti si doar pentur faptul c asunt amandoi face nu e destul sa ii puna impreuna. uneori par destul de stangaci in decizii cei din WWE. Sau santem noi carcotasi

The One
29th November 2004, 19:15
Esti tu carcotas! Din cate stiu, fanii din SUA ai wrestlingului sunt in majoritate REDNECKS adica tarani. Wrestlingul e un fel de telenovela pentru ei, un fel de manea ca sa ma exprim asa.

Nu cred ca sesizeaza aceste mici/mari inadvertente de poveste!pentru ei e ceva normal sa il huiduie pe ala rau si sa il aclame pe ala bun ... vezi Triple H , Randy Orton

Dumb HillBillies!MoFuckin' RedNecks!They gonna die ... :rolleyes:

JointLover
6th December 2004, 00:39
Din cate (banuiesc ca) stiti, io's incepator in d'ale wrestlingului asa ca esplicati sa inteleaga si creierasu' meu ce-i cu Heat si Velocity, mai sunt alte show-uri in afara de RAW si ZmackDown?Deabia acu le-am observat

Heath Scumm
6th December 2004, 10:46
RAW si SMACKDOWN sunt mai degraba 2 divizii WWE care au show-uri cu acelasi nume.
Emisiunile RAW si SmackDown au cate 3 ore de emisie fiecare insa in realitate, ele dureaza vreo 4-5 ore.

Heat si Velocity sunt 2 emisiuni cu rol pur promotional care dureaza fiecare cate o ora si in care sunt difuzate lupte intre incepatori sau luptatori care nu prind RAW sau SmackDown(vezi ROSEY, STEVEN RICHARDS, BILL DE MOTT etc.). Heat si Velocity sunt 2 emisiuni care arata in mare ce s-a intamplat in RAW si SmackDown si prezinta calupuri video in care sunt prezentati cei mai tari din cele 2 divizii.

Ceea ce vedem noi in Romania nu e RAW si nici SmackDown. E un rezumat de o ora a acestor 2 emisiuni.
Heat si Velocity sunt calitativ inferioare acestor rezumate transmise in Romania.

Big Sexy
6th December 2004, 13:15
Mai sunt intr-adevar si alte emisiuni ale WWE-ului dupa cum puteti vedea si pe site-ul lor:

RAW
Heath (contine lupte neincluse in raw si rezumat la raw)
Bottom Line - interviuri plus un review cuprinzator al raw-ului

Smackdown
Velocity (contine lupte neincluse in Smackdown si rezumat la Smackdown)
Afterburn - interviuri plus un review cuprinzator al Smackdown-ului

TOUGH ENOUGH - un real life show, castigatorul primeste un contract in WWE pe un an!

Fanatic series - este un PPV de 9.95 euro ce se vrea o retrospectiva a lunii in WWE si include si imagini nearate in nici unul dintre show-uri

THE WWE EXPERIENCE comentarii detaliate asupra evolutiei WWE-ului.

WWE 24/7 Este un show on demand pentru televiziunile digitale. Scopul sau este de a przenta de dimineata si pana seara wrestling din toate federatiile ce au fost inglobate in WWE. Wrestling pe paine, istorie la superlativ pentru fani!!!

Heath Scumm
8th December 2004, 19:38
Sunt impresionat ... trebuie sa recunosc ... nu stiu cum s-a intamplat, cine a facut ce, poate sunt luptatorii de vina(vezi Triple H. - luptatorul, nu userul ;) ) insa RAW s-a ridicat peste SmackDown zic eu.

SmackDown are un iz de WCW stricat,ruginit. M-am saturat sa vad asa zisele superstaruri SD incercand sa isi gaseasca si ele un rol in show. Basham Brothers s-au aliat cu JBL - I DONT CARE!!! BORIIIIIING! :sleep: Daca asta e Main Event atunci, nu stiu ce sa mai zic! Si Undertaker isi pierde aspectul fizic pe zi ce trece ... e din ce in ce mai sters, nici pantalonii aia de piele scurti tip colant care ii poarta ridicati la nivelul buricului nu-l prea ajuta.Cand vreodata ar fi primit JBL o sansa la titlul WRM WORLD cand lupta ca BRadshaw(care intre noi fie vorba, era un gimmick de o mie de ori mai bun decat cel de acum)

Ce nu inteleg in Raw este ciudata incercare de a transforma luptatori precum Maven, Eugene, Steven Regal cand in face, cand in Heel. Eforturi inconsecvente, lipsite de vigoare. Transforma-l o data si gata! GATA!
Cat depre Batista, simt ca o sa il faca FACE ceea ce nu e bine. E o chestie prea gresita! TRIPLE H. e heel-ul clasic-nu ai cum sa il transformi ... cred ca BATISTA va fi transformat. Eu zic ca e o greseala.

brain_finger
9th December 2004, 16:18
Emisiunile RAW si SmackDown au cate 3 ore de emisie fiecare insa in realitate, ele dureaza vreo 4-5 ore.

Raw si Smackdown au doua ore de emisie. Raw e live, iar Smackdown e inregistrat. Pentru a tine publicul din sala in priza Raw are unul-doua meciuri de incalzire inainte sa porneasca show-ul -- dar intreaga tarasenie nu tine mai mult de trei ore.

Smackdown e cand sus cand jos in ceea ce priveste rating-urile. In ultima vreme a urcat serios -- dar e posibil sa cada din nou pentru ca WWE l-a inlaturat din nou pe Heyman din echipa sa de scenaristi.

Raw nu arata rau de loc in ultima vreme -- mai ales acum ca Triple H a ramas fara titlu si Lita a castigat in sfarsit titlul de la Trish.

Heath Scumm
9th December 2004, 19:30
Raw si Smackdown au doua ore de emisie. Raw e live, iar Smackdown e inregistrat. Pentru a tine publicul din sala in priza Raw are unul-doua meciuri de incalzire inainte sa porneasca show-ul -- dar intreaga tarasenie nu tine mai mult de trei ore.

Smackdown e cand sus cand jos in ceea ce priveste rating-urile. In ultima vreme a urcat serios -- dar e posibil sa cada din nou pentru ca WWE l-a inlaturat din nou pe Heyman din echipa sa de scenaristi.

Raw nu arata rau de loc in ultima vreme -- mai ales acum ca Triple H a ramas fara titlu si Lita a castigat in sfarsit titlul de la Trish.

Chiar nu stiam asta - sunt sigur ca am citit pe vechiul site www.wwe.com ca RAW este un show "+". Era ceva de genul "Come 2 Indiana to see Raw Live for a 3 hours + of the best wrestlingon the planet!"

Nu stiu daca astea erau cuvintele exact insa cam asta era mesajul. De asta am retinut "peste 3 ore".M-am gandit ca si SmackDown-ul e la fel.

Oricum, multumim pentru datele precise ;) . Ai mai vazut vreun show? Si sunt scumpe ca pret biletele la un astfel de eveniment?
Daca ai timp ori chef, mai spune-ne despre show-ul pe care l-ai vazut live! :o:

brain_finger
10th December 2004, 17:08
Marea problema cu show-urile astea e sunt ca sunt destul de scumpe. Biletele pentru RAW-ul pe care l-am vazut eu -- care era un RAW house show si nu live-ul de la TV -- erau intre $20 si $40 de dolari. Probabil la un eveniment live sunt si mai mari.

Ganditi-va ca un PPV costa $40 de dolari -- nu biletul, ci transmisia.

Show-ul a tinut vreo doua ore cu jumate de ora de pauza la mijloc. Totul pare mic cand esti acolo si avand in vedere ca nu era un RAW pentru TV, nici vorba de artificii, orga de lumini, confetti sau alte nebunii. Si bineinteles, no in-ring interviews si chestii de gen. E pur si simplu o serie de lupte in care WWE-ul isi antreneaza oamenii si isi scoate banii.

Poza de mai jos e de la show-ul pe care l-am vazut. Banuiesc ca nu necesita explicatii :)

http://www.missouri.edu/~calp5f/WWE-159.jpg

Heath Scumm
13th December 2004, 14:05
Dumnezeule!

L-ai vazut pe Triple H.?Oh my F@#4in' GOD!

Pe cine ai mai vazut in show-ul ala?Vorbeste! God Damn It! VORBESTE! :o:

Big Sexy
14th December 2004, 17:34
Normal, detaliaza sa stim si noi cum a fost, ce ai simtit atunci cand ai ajus acolo, cum e atmosfera, alea alea ... intelegi tu ce vrea muritorul de rand ;)

Heath Scumm
14th December 2004, 18:30
Da! Brain_Finger! Vrem Detalii!!! /hello

Auziti ce spune pe site-ul wwe.com despre STEVEN RICHARDS

"Richards is a talented and solid competitor who won't back down to anyone or any kind of battle. Steven's off-kilter attitude has lead him to much success in WWE. His most notable achievement is holding the now-defunct Hardcore Championship. Even though the hardcore division no longer recognizes a champion, Richards still competes with the same vigor and recklessness as he did as Hardcore Champion. "

Am subliniat "Much Succes" deoarece mi se pare o afirmatie deplasata...in afara de chestia aia cu "mariajul cu Victoria", cam asta a fost tot succesul lui Richards in WWE!
Un luptator sub-aprciat care nu primeste decat roluri de 2 lei si nu e lasat sa faca ce stie sa faca ... HARDCORE!!!!
Ar trebui sa plece in TNA ;)

Mike1977
20th December 2004, 01:03
In primul rand imi cer scuze ca am mai activat de ceva timp,dar timpul ne omoara pe toti. Nu stiu daca titlul se scrie asa ,dar sper sa stiti la ce ma refer si aici am o intrebare mare. Cu totii stim acum ca fostul campion mondial Bill Goldberg a revenit spre bucuria mea si a fanilor lui. Intrebarea: Se tot vorbeste de Wrestle mania 20 si nu stiu cand sa-l urmaresc sau daca se transmite pe telesport (nu stiu alte canale care sa difuzeze Smack Down si Raw). Vineri, Laurentiu Cioc a vorbit de niste meciuri tari de tot la telespot in care o sa lupte Bil Goldberg , Big Sexy, Undertaker si Kane si vreau sa vad meciurile neaparat. Telesport transmite Wrestle Mania 20 sau cum se scrie nu stiu ? Ce nu mai stiu este programul canalului telesport de transmisie a wrestling-ului in direct. Miercuri parca era Raw si Marti si Vineri Smack Down sau gresesc? Si la ce ore ?

Sper sa ma lamuriti voi pentru ca eu nu mai inteleg nimic. Multumesc anticipat si sarbatori fericite !!! :)

KingLion
20th December 2004, 12:32
Problema sta in felul urmator.
Ce vezi tu acum la TeleSport SUNT RELUARI. Si deci nicidecum in direct, nici cand le transmite-au atunci nu erau in direct erau defazate cu PI/2 adik cu vreo 2 sapt. Si Wrestlemania XX este Pay-per-view asta inseamna ca nu o sa vezi niciodata meciurile alea pe TLSport, Doar sa faci rost de el pe vreun CD (daca faci rost de el anunta-ma si pe mine). Programul nu shtiu care mai e dar de obicei Era Miercurea - Raw , Vinerea -Smack Down, iar in rest reluari. Acum sunt reluarile, reluarii. Cam asha ceva. TLSport-ul nu mai transmite ptr. ca din cate am inteles eu s-a Termint Contract-ul cu WWE si acum nu se mai inteleg la pret, dar torusi exista promisiuni din Primavara ori WWE ori TNA.De Golberg Nu am mai auzit de el... de el de ceva vreme....daca shtie cineva ceva de el sa ne-a si noua de stire

Big Sexy
20th December 2004, 14:14
Wrestlemania il am eu, de fapt e relativ ca i l-am dat lui Dan mi-l aduce maine. Oricum tread-ul asta il voi uni cu altul daca nu se discuta despre, Wrestlemania in general, pe el!

Heath Scumm
20th December 2004, 16:26
Vine WrestleMania 21 ... poti citi ce s-a intamplat la WM 20 pe http://www.hitscum.20m.com/photo5.html

Titlul articolului e WrestleMania XX - The Greatest WWE Experience

Rey619
21st December 2004, 17:31
deci... trebuia sa zic mai demult, dar zic si eu acuma... Hitscum, mersi mult pt. cd-uri... de wm 20 voi incerca si eu sa fac rost, dar nu stiu cat succes o sa am... verau sa vad si eu cum l-a facut goldberg pe lesnar, taker pe kane si alte lupte...!!!!!

SHUMY
2nd January 2005, 12:18
CAUT SA CUMPAR WRESTLEMANIA XX. SCRIETI-MI LA ADRESA DANIEL DANIELDMTR@YAHOO.COM

Heath Scumm
12th January 2005, 12:17
Desi cam tardive, am inclus in acest thread comentariile despre WrestleMania 20.

Puteti continua discutiile legate de WWE in cadrul acestui Thread!

Big Sexy
15th January 2005, 23:40
WWE-ul are poate clee mai importante atuuri in acest moment in lumea wresltingului. Are atat de multe atuuri incat de cativa ani si-a impartit luptatorii in doua roostere ale unor brand-uri diferite ... care nu sunt in competitie directa ci mia mult incearca s acurpinda cat mai mult din piata. Evident ca ascensiunea constant aa TNA-ului nu face decat sa arate ca WWE-ul mai are inca lucune in nisele pe car ele acopera insa asta nu inseamna ca nu isis fac treaba bine avand in vedere ca WWE cunoaste o noua crestere a actiunilor. interesele din spatele companiei au facut ca in ultimul timp Raw-ul s afie mai bine promovat si banuiesc ca are cumva legatura cu faptul ca TNA_ul se bazeaza pe actiune si WWE-ul inainte de a proni ofensiva finala impotriva TNA-ului asa cum a facut cu toate companiile pe care le-a inglobat vrea sa isi asigure un plan de back-up in caz ca lucrurile nu merg bine. Toata lumea stie ca WWE-ul se bazeaza pe poveste si ca Raw-ul a fost intotdeauna de parere ca shop-ul primeaza si actiunea la urma spre deosebire de Smackdown unde lucrurile stateau taman invers. Acum ei isi consolideaza pozitia pe piata pe care o domina incontestabil ... un fel de transee pe care le sapa in mintea fanilor in caz ca TNA-ul se hotaraste sa se expandeze si pe nisa celor care apreciaza wrestlingul pentru poveste (aparent nisa principala). Din pacate orientarea extrema a WWE-ului pe poveste face ca smackdown-ul sa sufere deoarece roosterul sau si managementul actual sa nu fie specialisti in asa ceva, mai mult decat atat sa schiopateze la acest capitol. Acest lucrru se vede atat in rating-uri cat si in moralul luptatorilor care parca nu mai au sclipirea specifica WWE-ului. parerea mea e ca nimic nu trebuia schimbat in cadrul Smackdwn-ului ba chiar dimpotriva trebuia subliniata si mai pronuntat diferenta de nise carora li se adreseaza fiecare brand in parte.

Heath Scumm
19th January 2005, 17:31
Exact ... bun punct de vedere ... Daca SmackDown era orientat spre lupta, atunci ma asteptam la cate 20 meciuri pe seara ... eh! Nu chiar asa! In schimb, vad telenovele cu Torrie, Miss Jackie si alte afoane care nu au nici o treaba cu conceptul initial de SmackDown.

Mi se pare ce lupta Aliantei WCW/ECW cu WWF ar fi putut reprezenta cel mai bun lucru care s-ar fi intamplat in WWE ... EVER! Insa s-a stins datorita fitelor lui Vinnie Mac!

Big Sexy
21st January 2005, 01:33
Nu neaparat multe meciuri pe seara cat ma asteptam in procente ca lupta efectiva sa intreca net ceea ce se intampla acum unde povestea si vorbaria ocupa juma de spectacol.

Heath Scumm
25th January 2005, 16:59
Shelton Benjamin
Dan Puder
Edge
Charlie Haas
Chris Jericho
Booker T
Christian
Luther Reigns
Shawn Michaels
Mark Jindrak
Kane
Orlando Jordan
The Hurricane
Rey Mysterio
Chris Benoit
John Cena
Gene Snitsky
Scotty 2 Hotty
Simon Dean
Kenzo Suzuki
Jonathan Coachman
Eddie Guerrero
Viscera
Hardcore Holly
Batista
Muhammad Hassan
Ric Flair

Acestia sunt deocamdata participantii la Royal Rumble!Am pus unul din Raw, unul din SmackDown si tot asa!!!

SmackDown vor mai anunta inca 3 joi ... va fi ceva sublim deoarece Royal Rumble a ramas singurul Pay-Per-View in care fanii mai pot vedea superstaruri din Raw si SmackDown in acelasi ring, luptand pentru o sansa la titlu!

Heath Scumm
27th January 2005, 16:49
Tocmai am aflat ce s-a intamplat cu Mordecai aka Kevin Fertig... Se pare ca s-a intors in Ohio Valley Wrestling(pepiniera WWE) pentru a mai acumula experienta!!!

Ma intreb ... daca era "neexpermentat" de ce si-au mai asumat WWE riscul de a-l face upper midcarder peste noapte?
Raspuns posibil:"Because They're Dumb! That's Why!" :(

Heath Scumm
31st January 2005, 15:56
A trecut si Royal Rumble ... e fost foaaaarte frumos ... pentru rezultate, cititi aici ...
http://www.wwe.com/shows/royal_rumble/

In RR Match lucrurile s-au petrecut cam asa ...
Order of entry: Eddie Guerrero, Chris Benoit, Daniel Puder, Hardcore Holly, Hurricane, Kenzo Suzuki, Edge, Rey Mysterio, Shelton Benjamin, Booker T, Chris Jericho, Luther Reigns, Muhammad Hussan, Orlando Jordan, Scotty 2 Hotty (never officially entered the ring), Charlie Haas, Rene Dupree, Simon Dean, Shawn Michaels, Kurt Angle, Coach, Mark Jindrak, Viscera, Paul London, John Cena, Gene Snitsky, Kane, Batista, Christian, Ric Flair.

Order of elimination: Puder, Holly, Hurricane, Suzuki, Hassan, Reigns, Jordan, Booker T, Benjamin, Guerrero, Dean, Haas, Angle, Michaels, Dupree, Viscera, London, Jindrak, Snitsky, Jericho, Kane, Coach, Christian, Benoit, Flair, Mysterio, Edge, Cena.

Stie cineva ce s-a intamplat cu Scotty 2 Hotty? L-au concediat inainte de a intra in ring sau ce???????

Big Sexy
3rd February 2005, 12:11
Eu acum trag royal rumble si am ajuns la 52%. intr-o sapt maxim sper sa il pot vedea si eu. Abia astept. Dupa parerea mea Royal Rumble e mia tare decat wrestlemania. dar asta e parerea mea. Acolo e razboi in toata regula si nu meciuri disparate ca la Wrestlemania.

Heath Scumm
3rd February 2005, 18:53
Ce credeti despre Batista? Il va provoca pe Triple H. sau pe JBL la WrestleMania 21???

ionutz_1975
3rd February 2005, 21:29
cred ca daca big show ii va lua centura lui JBL pe 20 februarie la competitia pey-per-view
va alege sa se lupte cu Triple H si va pleca din grupul EVOLUION, dar daca JBL ramane campion WWE se va lupta cu el fiindca JBL a spus ca Batista nu are nici o sansa, iar grupul EVOLUTION s-a simtit atacat de campionul wwe.

Reaper
3rd February 2005, 21:40
Stai sa nu ma pierd. No way out e inainte de Wrestle Mania, nu? Iar daca Big Show il bate pe JBL in cusca si devine campion atunci Batista va avea de ales intre Triple H si Big Show?
Pana acum nu sunt sigur de nimic din ce am scris. Acum sa imi dau cu parerea:
Batista n-are nici o treaba cu JBl. In plus, daca il invige pe texan si devine campion, trebuie sa se mute in SD, nu?(din nou nu sunt sigur). Nici n-are ce cauta in SD si s-ar strica si Evolution ca Ric Flair e ca un manager, nu ca un luptator. Cred ca Batista il provoaca pe Triple H, toata lumea e uimita de decizie, the Game isi pastreaza titlul si gata si cu Wrestlemania 21.

BlackShad
4th February 2005, 13:03
NU..in mod tragic....Batista va trebui sa lupte cu HHH,deoarece nu cred ca in cazul in care ar castiga Big Show...Batista se va infinge,totusi Batista vrea sa mai lupte nu sa ramana cu sechele pe viatza.Ziceam ca la un moment dat Batista va alege sa lupte cu HHH,si ca lucrurile sa fie mai palpitante cred ca se va opta pentru un Triple Threat Match..desi pare imposibil..ar fi frumos..Batista vs HHH vs Ric Flair,un meci al tradarilor!

cutuma
4th February 2005, 14:47
question...pe tv-urile noastre de toate zilele am acces doar la SmackDown care de la o vreme mi se pare f. penibil. Kurt Angle e un actor de mana a doua, 0 charisma...mi se face sila cand il vad pe sticla. In schimb RAW-ul, avand in vedere cei sub contract cu Bischof e clar peste. Oricum, parerea mea e k dupa plecarile lui Stone Cold, Goldberg, Brock Lesnar shi inca cativa ambele au scazut mult in ratinguri shi in spectaculozitate.

Totushi, unde ash putea urmari RAW? sau cat shi unde trebuie sa platesc ca sa am acces la PPV-uri?

Big Sexy
4th February 2005, 16:15
ca sa ai acces live la ppv-uri este intre 20-40 usd+taxele bancare. daca vrei sa vezi unde se poate urmari raw (nu in romania insa daca ai satelit se rezolva) incearca pe wwe in sectiunea international. Cat despre plecarile/retragerile celor mentionati de tine sunt total de aceeasi parere cu tine. Din pacate ei erau piloni in WWE si acum intreaga structura incearca sa gaseasca alte puncte de sustinere insa conform rating-urilor nu prea se descurca grozav. Oricum WWE-ul a facut o miscare grozava cu impartirea federatiei intre cele doua brand-uri.

cutuma
4th February 2005, 16:35
i-ar omori p'astia de la firmele de cablu sa preia raw-ul? Ash fi platit 20-30 de usd pe luna, dar sa-mi iau antena special pentru asta parca nu ma tenteaza asha tare. Noroc ca mai dau din cand in cand pe DC de cate unu cu arhiva shi mai gasesc cate un clasic.

Oricum, e bine ca WWE-ul promoveaza constant nume noi, practic d'asta a esuat WCW-ul...ca ajunsese sa fie numit Wheel Chair Wrestling ca promova aceashi batranei. Doar ca mi se par falimentare scenariile de-acum, shi cred k ar avea nevoie sa gaseasca pe cineva cu charisma lui Hogan care sa-i readuca in top. Sa nu uitam ca WWF fara Hogan ar fi fost shi astazi o federatie regionala. Un Peoples Champion gen The Rock...dar de unde?!

Big Sexy
7th February 2005, 22:05
Asta cu Wheel Chair Westling e tare de tot. Cat despre un supermegastar nu este necesar pentur supravietuirea WWE insa i-ar ajuta foarte mult la mentinerea sau chiar marirea auzdinetei. Sunt destule covi care sustin ca in WWE scenaristii sunt niste tmapiti si asta nu doar pe forumul nostru ci pe forumuri mult mai mari si mai prestigioase unde au peste 300.000 de post-uri din care banuiesc ca 250.000 sunt la obiect ca mi au si ei sectiune de offtopic ;) Nemultumirea crescanda se refera in special la faptul ca scenariile sunt realizate intr-o tenta vecina cu penibilismul si nu acorda atentie veridicitatii unui story cat acorda socului cu efecte benefice de moment. Tocmai de aceea si sustineam

Heath Scumm
9th February 2005, 16:38
Stai sa nu ma pierd. No way out e inainte de Wrestle Mania, nu? Iar daca Big Show il bate pe JBL in cusca si devine campion atunci Batista va avea de ales intre Triple H si Big Show?
Pana acum nu sunt sigur de nimic din ce am scris. Acum sa imi dau cu parerea:
Batista n-are nici o treaba cu JBl. In plus, daca il invige pe texan si devine campion, trebuie sa se mute in SD, nu?(din nou nu sunt sigur). Nici n-are ce cauta in SD si s-ar strica si Evolution ca Ric Flair e ca un manager, nu ca un luptator. Cred ca Batista il provoaca pe Triple H, toata lumea e uimita de decizie, the Game isi pastreaza titlul si gata si cu Wrestlemania 21.

Revin putin la aceasta discutie deoarece e interesanta. Big Show l-a provocat deschis pe Batista la Raw in Japonia. Sa insemne asta ca Batista va trece in SmackDown. S-ar putea sa se intample astfel!!!

KingLion
9th February 2005, 19:15
Nu shtiu cat de mult s-a vorbit despre el pe acest Forum..dar cred ca ar fi interesant sa vedem ce parere au oamenii despre el. Singura chestie care s-a zis aici este, park, faza cu Yokozuma (nu shtiu sigur daca era el sau NU) cand ii pune fundul pe fata lui Rico....a fost comik faza....mie mi-a placut...ast si parerile voastre

Heath Scumm
21st February 2005, 00:43
Anunt extrem de important pentru fanii wrestlingului ... Deocamdata sunt in stadiul de zvon insa serverele de mIRC din S.U.A. zbarnaie in urma acestei vesti!

Luptatorul cunoscut sub numele de THE ROCK se pare ca a fost concediat definitiv din WWE dupa ce a jignit intr-un interviu compania si pe Vince Mc Mahon!

In alta ordine de idei, WWE l-au semnat astazi, 19 februarie pe Simon Diamond, luptator in TNA ...

Big Sexy
24th February 2005, 12:12
Cine e rico? habar nu am despre cine vorbesti - Rico Haas?

Heath Scumm
24th February 2005, 12:17
@ Big sexy
Nu exista Rico Haas ... citeste ce ti-am scris in thread-ul de Trivia!
Rico e luptatorul homosexual din SmackDown ... totusi nimeni nu e atat de entuziasmat de el incat sa-i dedicam un thread ... poate doar King lion ;)

Cred ca ar trebui sa schimbam acest thread intr-unul numit "Freaks Of Wrestling" in care sa vorbim despre toti luptatorii cu Gimmickuri "deplasate" ... Lenny, Lodi, Goldust(Oooo! Yeah! :o: ), Billy Gunn, Chuck Palumbo etc. etc.

Big Sexy
24th February 2005, 12:27
Exista pe site-ul www.obsessedwithwrestling.com o sectiune speciala pentru gay wrestling :). Mi-a cazut fata cand l-am vazut pe Goldust acolo. A fost un atlet extraordinat.

Big Sexy
25th February 2005, 20:44
Faptul ca the Rock a fosrt concediat nu a fost confirmat nici la ora asta insa nu pot sa nu remarc, din nou, ca de mult timp nu a mai aparut in ring. Imi vine greu sa cred c anu vrea sa mai lupte in favoareal filmatului insa nu o sa uit vorbele lui Hulk Hogan cand a candidat la primaria unui mare oras american (Chicago parca): "crezi ca noua ne place sa alergam in chiloti pe acolo si sa ne frecam de alti barbati?"

BlackShad
25th February 2005, 21:10
The Rock ar fi fost o gura de "aer",adek de idei in urma evenimentelor intamplate,sa zicem ca treaba cu concediatu poate sa fie doar o diversiune prin care sa le aduca aminte de The Rock,poate e un nou mod de a-si face revenirea...Raw needs him nu filmul "Praf si Pulbere"!

Reaper
3rd March 2005, 09:26
Am vazut Wrestle Mania 18. Imi pare rau ca spun, dar mi s-a parut un show destul de slab. Nu pentru ca ar fi avut meciurile o calitate f mica, ci pentru ca au fost rezultate previzibile. As fi scos multe puncte in urma pronosticurilor. Adica Flair Vs UnderTaker? Sa fim seriosi! Singurul meci care m-a impresionat a fost Rock Vs Hogan (desi a fost 70% show, 30% wrestling). Cea mai mare tampenie care am vazut-o este ca au transformat lupta pentru HardCore Title intr-o parodie care s-a desfasurat pe toata durata show-ului.
Desi este singurul Wrestle Mania care l-am vazut pana acum trebuie sa intreb: la show-ul asta nu se pun reguli speciale la meciuri? (no DQ, cage match. falls count anywhere)? Lupta pentru HardCore Title a fost falls count anywhere, dar ala n-a fost meci. In rest au fost doar meciuri 1 Vs 1 simple (exceptie un fatal four way pe echipe).

Heath Scumm
4th March 2005, 00:06
Chiar nu stiu cine au fost participantii la "parodia" hardcore de la WM 18! poti sa-mi spui???

issue
4th March 2005, 01:41
crash holly, al snow, spike dudley, huricane, goldust, maven

Reaper
4th March 2005, 09:02
+ Molly + Christian
Nu stiu daca a fost si Crash Holly pe acolo. Nu tin minte sa-l fi vazut (asta daca as sti cum arata)

Heath Scumm
7th March 2005, 19:40
Penal ... dupa nume imi dau seama ca a fost ceva jenant ... si cine a castigat? cred ca domnul Crash!!! El parea a avea cel mai mare potential de acolo!

@Reaper
Crash era ala blond, mic, care juca rolul varului lui Hardcore Holly ... in TNA a luptat sub numele de Mad Mickey ... si a murit :(

cutuma
7th March 2005, 21:38
By Chris Walters on January 21, 2005 at 3:30 PM EST

The following are highlights from an interview WWE superstar Batista did with The London Sun:

On Raw vs. Smackdown:“I don’t consider it a rivalry at all. We’re a better show, period. There’s no comparison. I feel for Smackdown, I just don’t know what’s going on over there. I try to watch the shows but, for me, they’re hard to sit through. And that really makes me sick as it should be a top show. I’ve watched their tapings live and it seems like a lot of the guys couldn’t care less. There’s a lack of passion and pride. They need the stress of a live show on them, like we have. A lot of them think: “Oh, it’s taped. If I mess up, we’ll just redo it.” They’re more worried about where they’re going after the show, which also makes me sick because it means they’re not there to work.”

On Wrestling Triple H at Wrestlemania: “Man, you’re really putting me on the spot here. Let’s just put it like this - I would hope to go against the best. I’m at the point where I want to be the man.”

On the Deacon Batista Character:“That was the lowest point in my career. It was heartbreaking for me as I was a major player in OVW - our development territory - as Leviathan and then when I got to the WWE they chopped my legs off at the knees. They put me in a suit and made me carry around that stupid box. I was happy that I had my foot in a door and working for the WWE was a dream come true. But after that fiasco it was hard to repackage myself and pick up steam to get to where I am now.”

On Goldberg: “I don’t think Goldberg ever really had a grasp of wrestling or got it. Goldberg is a friend of mine and I like him a lot personally, but he just didn’t have that love or passion for the business. He was a paycheck player. I hated seeing him go, but at the same time it was hard seeing a guy like that with so much potential throwing everything away when guys like us are really struggling and clawing our way to the top.”

Heath Scumm
28th March 2005, 11:03
Poate ca sunt doar un batran sentimental insa mi-e dor de Jamal si Rosey ... Mi-e dor sa vad finisher-ul lui Rosey si Moonsault-ul executat la perfectie de 160 kg.+ Jamal ...

Luati o poza ... doar pentru fani ... probabil sunt singurul de pe forum care ii apreciaza pe cei 2

Heath Scumm
29th March 2005, 10:46
Ha! Ha! :evil:

Nu mai gasesc site-ul pe care am citit asta ... din link in link dupa ce am cautat 3 minute warning am ajuns ieri la un site in care erau comentarii vis-a-vis de interviul lui The Rock in care a umilit WWE si pe Vince Mc Mahon.

The Rock a spus printre altele ceva de genul(nu sunt cuvintele lui The Rock, sunt cuvintele mele,ceea ce imi amintesc din interviul citit) :

"Singurul lucru bun pe care l-au facut WWE in ultimul an(cred ca se referea la 2004) a fost faptul ca l-au dat afara pe Goldberg! Era un zero ca luptator insa dorea sa ajunga o legenda! Niciodata nu si-a dat seama ca era un produs comercial 100%!"

"Politica WWE e gresita! Inteleg ca Triple H. si Stephanie au ceva impreuna insa asta nu e un motiv ca el sa monopolizeze centura! Cand intru eu in Arena publicul explodeaza ... si in ring pot face lucruri mult mai spectaculoase decat el. E impins in fata fara justificare!"

"Smackdown e o liga secunda a Raw-ului. Acolo sunt trimisi luptatorii trecuti sau cei fara perspective de show-man! S-a incercat o echilibrare cu raw-ul insa vince nu reuseste sa inteleaga ca SmackDown-ul ar trebui desfiintat pentru ca trage inapoi Raw-ul!"

"Luptatori tineri din Raw nu primesc creditul pe care il merita:Rhyno, Hurricane si Rosey(trebuie stiut ca The Rock e var cu Jamal-cel mai bun prieten al lui Rosey) sunt tratati ca jobberi!"

Despre varul lui The Rock - Rikishi:" M-a durut foarte tare cand a fost eliminat! Omul ala s-a accidentat la un house show WWE! Cand a trebuit sa suporte o operatie la genunchi, WWE l-au concediat pe motiv ca nu mai luptase de mult intr-un house show si ca lumea nu il mai privea ca pe un superstar! Nu mai luptase de mult intr-un house show WWE pentru ca nu mai primea lupte decat pentru a le pierde!"

Astazi intru iar pe net ... poate gasesc link-ul la interviu!

cutuma
29th March 2005, 11:53
Daca shi Goldberg e zero ca luptator.....hai sa fim serioshi. Mi-a placut un comentariu la un mom dat intr-un meci Rock vs Hogan (unforgiven 2003 parca) cand Rock era heel shi Hulk face. Shi face Rock la un mom dat finisherul lui la care unul din comentatorii SD (nu taz) zice "they should rename the People's Elbow to The I'm in love with myself Elbow". E elocvent pt ceea ce reprezinta Dwayne.

Heath Scumm
29th March 2005, 12:26
Si Batista a zis ca Goldberg nu arata nimic deosebit in ring ... Oricum, mie mi se pare un luptator decent ... un bun all-rounder ... desi cei ce au facut jocul Extreme Warfare Revenge nu ii acorda prea mult credit ... Stii ca Goldberg a luptat in WWE cu clauza de control a caracterului ceea ce inseamna ca EL ALEGEA daca pierdea lupta sau nu?

Stii ca dupa ce l-a invins pe The Rock(Atunci The Rock a acceptat sa piarda ca sa-l faca pe Goldberg sa arate bine), Goldberg trebuia sa-i intoarca favorul la WrestleMania 20? Ce a facut Goldberg! La WM 20 a refuzat sa piarda in fata lui Brock Lesnar despre care se stia ca i-a invins pe Hulk Hogan si The Rock ... asta ca sa arate ca el e cel mai bun luptator din WWE!

Din fericire insa, si Stone Cold Steve Austin avea control asupra caracterului sau si si-a permis sa-i bage Stunner-ul lui Goldberg desi acesta s-a opus violent inainte de lupta acestei idei! Goldberg a parasit WWE suparat dar cu ultima sa lupta castigata ... foarte nedrept fata de The Rock si Brock Lesnar care au investit mai mult decat Goldberg in WWE!

Cam astea-s problemele mele cu Goldberg!

cutuma
29th March 2005, 12:58
Da, dar atunci cum iti explici ca a pierdut in fata lui HHH in acel triple-threat cu Kane deshi avea un capital de sustinere imens shi deshi la urma urmei n-a tinut titlul decat din septembrie pana-n decembrie?

Apropo de meciul cu Rock, stiai ca WWE instalase boxe shi ii pusesera pe catziva sa huiduie ca Goldberg sa para fara priza la public shi ca dupa ce a castigat l-au aplaudat toti atat de tare ca au eclipsat sonorizarea lui Vince?

Iar Goldberg nu este un luptator slab. Hai sa-l raportam putin la Rock. Ce face rock intr-un meci? are cateva take-down-uri okey...mai baga un SharpShooter din cand in cand pe care parerea mea e ca-l executa neconvingator fata de cum il executa Bret sau Sting, are un finisher bun(la Rock Bottom ma refer) si o executie penibila denumita din dragul de a ne afla in treaba "the most electrifying move in sports entertainment". Cu toate astea imi place Rock pentru ca e un show-man shi ca a fost unul dintre pilonii wrestlingului modern shi nici nu e un luptator rau.

Goldberg in schimb e all-power. El shi cu Lesnar executa cele mai bizare shi mai in fortza suplex-uri. Aveau amandoi o schema : ishi prindeau mainile intre picioarele adversarului shi il proiectau peste cap. Pe langa asta are acel Military Press cand ishi tine adversarul deasupra capului (shi i-a ridicat asha shi pe Lesnar, shi pe Hunter shi pe multi altii nu tocmai ushori) shi apoi il lasa sa cada orizontal shi-l prinde intr-un fel de Spear modificat. Iarashi, are niste spinebusteruri convingatoare plus finisherul care-i de impact total. Priveste putin cum executa Edge Spear-ul shi cum il executa Goldberg. Se vede cine a fost fotbalist profesionist shi cine nu. Pentru un power-wrestler mi se pare chiar tare omu asta. Shi Batista a zis ca avea potential mare, nu ca e zero, a zis doar ca nu s-a implicat trup shi suflet, deshi din ce-am citit pe site-ul lui oficial, niste interviuri date de el, mi-a lasat alta impresie. Ma rog, nu cred chiar tot ce mi se spune, dar raman fan. :)

Shi Bret Hart zicea ceva la un mom dat pe Wrestling With Shadows. Ca tot mai mult imaginea de baiat bun dispare din wrestling shi ca este inlocuita de role-models necorespunzatori pt tineri. Goldberg era un role-model perfect shi personajul lui reprezenta acea doza de pozitivism de care wrestlingul are nevoie.

Heath Scumm
29th March 2005, 13:37
Eu zic ca e normal ca Goldberg sa fi pierdut in acel Triple Threat! Se infruntau 2 luptatori cu "Creative Control" si unul fara ... era evident ca domnul Kane n-avea cum sa o castige ... Vince avea de ales intre Goldberg si Triple H. - ginerele sau! ... tu pe cine ai fi ales???

The Rock mi se pare cel mai agil luptator heavyweight din WWE ... avea 275 lbs in comparatie cu cele 280 ale lui Goldberg insa ce putea sa faca Rock nu reusea Goldberg in veci ... Cum poti sa insinuezi ca arsenalul lui The Rock e limitat? Avea acele miscari de Samoan Old School plus scheme de submission gen Figure 4 sau SharpShooter-ul ... plus o multime de variatii de ArmBar Submission

Recunosc ca Goldberg a revolutionat proiectarile in WCW insa adevarul e ca toate aceste miscari le-a copiat din Japonia unde si-a executat stagiul de pregatire ... in japonia, Death Valley Driver-ul e o miscare la ordinea zile ca sa nu mai zic ca acolo un finisher e finisher ... Sa stii ca a existat o perioada in care WWE a incercat sa dea JackHammerul unui alt luptator ... si acela a fost Billy Gunn ... sa stii ca Mr. Ass il executa destul de bine si nici macar nu era finisherul lui ... e adevarat ca Edge nu e credibil in Spear insa maestrul Spear-ului este fara indoiala RHYNO.

Cat despre partea de Role Model, nu stiu ce sa zic ... Goldberg nu e role-model adecvat,zic eu ... scuipa fum,se dadea cu capul de vestiare,usi, zbiera, era infricosator ... si cine nu a remarcat gatul lui de monstru?
Asta e model? ... Bret Hart e model ... Goldberg e un monstru!

cutuma
29th March 2005, 13:53
Aha, il acuzi pe Goldberg ca are miscari "imprumutate" dar il lauzi pe Rock pt Figure 4 shi Sharp Shooter? Shi oricum, un heavyweight n-are cum sa fie la fel de original ca un cruiserweight de exemplu. N-are cum sa inventeze tot timpul chestii noi. Goldberg avea specific acel military press de care am vb plus ca reushea un Swinging Neck Breaker de toata frumusetea.

Tu spui ca Goldberg nu era agil ca Rock dar nici Rock nu avea fortza lui Bill, care sa fim serioshi, pt un "greu" e cam necesara. Orice mi-ai spune, Goldberg este un luptator f. bun pentru un heavyweight cu un rol in istoria wrestlingului la fel de important ca Stone Cold shi incomparabil mai important decat Lesnar, pe care stiu ca-l simpatizezi pt acel Shooting Star Press.

Cat despre Role Model, da, Hart pana cand i-a stricat Vince gimmickul era perfect, dar Goldberg invatza copiii sa nu se dea batuti niciodata.

P.S. domnu' moderator .. pe alte forumuri se da avert pt quote la postul anterior :evil:

Edit HitScum
----------------------------------------------------
Exact ... pe "alte" forumuri ... ;) ... ah! Gata! am sters!

Heath Scumm
30th March 2005, 11:56
Zilele trecute am primit pe e-mail un joc tip manager de wrestling de la Issue ... studiindu-l am dat peste urmatorul profil :

Goldberg:
Goldberg, a man who is popular with the fans but dislikes wrestling itself unless he is paid the right amount.His undefeated streak brought him fame in WCW ,and after a spell with WWE, ending at WMXX. Goldberg is out of contract!

Heath Scumm
6th April 2005, 15:37
Am gasit aceasta idee intr-un articol de pe www.obsessedwithwrestling.com legat de faptul ca nu mai exista echipe veritabile de luptatori in WWE ... Ma bucur ca mai exista cineva pe lume in afara de mine care recunoaste abilitatile 3MW

"The next thing is to bring Jamal (Ekmo) back. Three minute warnings were entertaining, worked surprisingly well for two big men, and with a little help could've been the next big tag team on the show. From what I remember Jamal left on decent terms and is now working in Japan. "

Reaper
8th April 2005, 09:10
Am jucat din nou niste EWR (si recunosc ca I suck at it) si am vazut ceva interesant. Sper sa ma lamuriti in chestiunea asta: scrie acolo ca owner e Linda McMahon, iar restu (Vince, Stephanie si Shane) au unsackable agreement cu WWE. Pai care-i faza? Cei trei sunt, de fapt, angajati? Si compania este a Lindei?

Heath Scumm
8th April 2005, 09:36
Este adevarat ... Linda Mc Mahon este cea care detine WWE; de fapt ea e actionarul majoritar ... in realitate numai luptatorii/angajatii care fac parte din familia ownerului au unsackable agreement ceea ce inseamna ca NU pot fi concediati si, adeseori se intampla ca ei sa primeasca si "Creative Control" ceea ce inseamna ca au drept absolut de control al propriului personaj (adica ei fac ce vor, indiferent de ceea ce le sugereaza scenaristii) ...

@Reaper
Din cate am vorbit cu Issue se pare ca dintre romani eu ma descurc cel mai bine la acest joc in conditiile in care am ridicat TNA de la nivel national la nivel global si rivalizez Head 2 Head cu WWE, nu am mai pierdut bani de 2 ani si nu am decat un singur luptator nemultumit insa asta se va rezolva cat de curand ... Ah! Si nu am nici un luptator care sa nu-mi placa in federatie(poate cu exceptia lui Jarett si Chris Benoit ... desi pe Benoit l-am facut Hardcore si acum imi place :ok: si Jarett mi se pare supraapreciat in joc dar imi ajuta mult feudurile pentru ca il pot pune intr-un conflict cu absolut orice tip de luptator)

Daca ai nevoie de ceva ajutor cu acel joc as fi mai mult decat fericit sa imi ofer "serviciile" deoarece pentru mine EWR a devenit mai mult decat un joc ... e o obsesie!!!:rolleyes:

Heath Scumm
11th April 2005, 10:27
Da! E oficial ... Rhyno a fost concediat din WWE ... inca o pierdere din punctul meu de vedere ... cred ca face parte din politica de kkt a lui Vince de a scapa de toti luptatorii din ECW care practic au revolutionat wrestlingul ...

Cine (in afara de mine) il vede in curand pe Rob Van Dam la coada la biroul de somaj?:(

P.S.:Cred ca dupa ce Chris Masters i-a spart fata (pe bune) lui Steven Richards, acesta din uram a fost si el "released" ... ce tupeu pe el! Sa accepte sa primeasca o lovitura groaznica in fata de la un incepator care n-are ce cauta in ring! Merita concediat pentru asta!

KingLion
12th April 2005, 13:34
Cine (in afara de mine) il vede in curand pe Rob Van Dam la coada la biroul de somaj?:(

Din cat wrestling am mai vazut eu...nu cred ca se va intampla asta. RVD este un show man acolo de nevoie Face Show. Nu cred ca RVD ar putea fi prea curand concediat...nu cred ca ar fi atat de nebun Vince sa il concedieze...Ar fi o pierdere destul de mare....

Heath Scumm
13th April 2005, 12:15
de cand nu l-ai mai vazut pe RVD intr-un meci in SmackDown sau primind un titlu ( in afara de chestia aia stupida cu rey Mysterio pentru ca toata lumea stie ca titlurile la echipe in WWE au devenit o gluma ... cmon ... se bat cu BASHAM BROTHERS pentru titlu ... PLEASE! Tipii aia doi nu erau buni nici de jobberi in WCW)

RVD s-a transformat intr-un jobber pentru upper midcarderi si Main Eventeri ...

Ultimul lui titlu adevarat a fost titlul la echipe din Raw cu Booker T. si inainte de asta titlul Intercontinetal care i-a fost oferit doar ca sa nu plece in TNA cand i s-a terminat contractul ... It's a fact

Big Sexy
15th April 2005, 00:51
Chiar merita tipul asta un trad numia al lui? eu zic ca poate fi facut un merge cu un tread care trateaza wwe-ul sau luptatorii in general.

Heath Scumm
15th April 2005, 09:01
S-a consemnat ...

Big Sexy
15th April 2005, 15:19
Din ce in ce mai des aud ca Smackdown cade de la un show la altul spre neantizare. Asta se poate traduce prin dorinta WWE-ului de a desfiinta SD-ul? Daca ar fi vrut ar fi ridicat SD-ul la nivelul RAW din nou insa asta nu se intampla, lucru demonstrat si de audiente.

Heath Scumm
15th April 2005, 16:21
Chiar analizam fenomenul acesta ... se pare ca fanii WWE isi doresc ca si putinul talent ramas in SmackDown! sa treaca in Raw si WWE sa-si reuneasca brandurile din nou!

Ar fi interesant ... un singur titlu mondial la categoria grea, un singur titlu pentru midcarderi, un singur titlu la echipe, un titlu pentru zburatori si unul la femei(desi ultimului nu-i prea vad scopul)!

Big Sexy
17th April 2005, 13:04
Bine, fanii vor multe, nu poti zice ca "fanii vor". Numai cei de la WWE stiu ce vor fanii si intotdeauna le dau ce vor. Eu cred totusi ca wresltingul ar avea de pierdut de pe urma unei posibile uniri a celor doua brand-uri.

Heath Scumm
20th April 2005, 12:17
Poftim? Ce-ai spus/scris :o: ... Cred ca nu vad prea bine? Ar avea de pierdut?:mda: Niciodata! :o:

Cred ca unirea celor 2 branduri ar putea reprezenta ceva sublim iar luptatorii chiar ar incepe sa lupte ... zic eu! O competitie adevarata in care numai cei mai buni reusesc ... sa analizam putin situatia in branduri asa cume ea acum ...

1. Titlul Cruiserweight - Campion Paul London - fara indoiala cea mai buna alegere pentru moment ... scena Cruiser incepe sa-si revina insa mi-as dori ca WWE sa lase luptatori precum Funaki, Kidman, Akio sau cei 2 MNM sa arate ce pot!
2. Titlul la echipe in SD sau Raw - dezastru ... Rey si eddie sunt o echipa acceptabila insa alti contenderi???
3. Titlul US - Orlando Jordan ... sa fim seriosi! Cu cine o sa lupte Jordan? Cu booker T? si atunci cine o sa mai fie contender la titlul WWE ca m-am saturat de eternii 5:JBL,Angle, Show,Taker, Cena!
4. Titlul Intercontinental - aici situatia sta ceva mai bine!
5. titlul la femei - DEZASTRU!Si unde mai pui ca adevaratele luptatoare au inceput sa-si dea demisia din WWE odata cu influxul asta de dive? Molly Holly a plecat deja si Victoria e pe cale sa plece si ea!
6. Titlul WWE - cum am spus si mai inainte ... aceeasi 5 over and over again!
7. Titlul World Heavyweight - aici sunt doar 2-3 contenderi care "urca" de la titlul IC ... ce-ar fi daca am avea 8 contenderi permanenti la titlul la categoria grea? Ar fi ceva atat de rau? Eu zic ca nu!

@Big Sexy
Cat despre afirmatia ta ca WWE ofera fanilor ceea ce isi doresc, you couldn't be more wrong :( ... de la o cota de piata de aproximativ 85% atunci cand tandemul WCW/ECW a devenit parte componenta a WWE, WWE au in prezent aproape 50%(52-53 ca sa fiu mai exact) ... nu mai tin minte pe ce site am citit acest lucru insa era un studiu foarte bine documentat (stiu asta pentru ca am terminat marketing si am lucrat aproape 3 luni in cercetare) ... Sa insemne asta ca aproape 35% din fanii de wrestling sunt nemultumiti intr-o forma sau alta de prestatia WWE? De asemenea TNA a crescut de la o cota de aproximativ 2% la aproape 25% unde, de aproape jumatate de an nu au mai inregistrat nici o crestere semnificativa (... se pare ca faptul ca Jarett nu da drumul la titlu indeparteaza potentialii fani care asociaza imaginea TNA cu imaginea WCW din perioada Vince Russo :mda:... acesta a fost si unul din motivele pentru care Russo a fost indepartat...daca ma intrebi pe mine cred ca Jarett ar trebui indepartat!)

Reaper
22nd April 2005, 11:52
Titlul la echipe in SD sau Raw - dezastru ... Rey si eddie sunt o echipa acceptabila insa alti contenderi???
Dudley Boyz? Mie mi se par cea mai buna echipa din SD. Numai ca nu i-am mai vazut de mult (ce-i drept nici nu am mai vazut SD-uri). Oricum s-a intamplat ceva cu ei?
cand ma uit acum la fagotzii aia de la wwe mi se face scarba
Aceasta afirmatie a aparut imediat dupa ce am vazut un fel de reportaj despre wrestling numit banned_in_canada. Am vazut acolo cele mai proaste idei pe care le-a avut WWE in istoria federatiei. N-am putut sa vedem tot reportajul pana la sfarsit.
Sa dau un exemplu: era unu (imi scapa numele) care zicea ca era hot si sexy si ce mama lui mai zicea. Si asta s-a culcat cu sotia unui japonez. Si s-a iscat un conflict: japonezu zicea ca-i taie penisu', asta venea si-i batea pe japonez si pe gasca si o salva pe sotie (ce sa mai ... penal). Si la un moment dat japonezu l-a prins pe hot sexy asta si arata intr-o camera cum vroia sa-i taie penisu' cu o sabie, in timp ce sexy dude era gol pusca (cu anumite parti cenzurate).
Si se incheie angle-ul asta si apoi vine sexy in ring si se dezbraca pana ce ramane in chiloti de gigolo ca sa vada lumea ca nu are nimic taiat.
Iata cum arata wrestlingul in viziunea celor de la WWE. Pai cum sa nu ti se faca scarba de chestii dintr-astea?

Heath Scumm
22nd April 2005, 13:22
Dudley Boyz? Mie mi se par cea mai buna echipa din SD. Numai ca nu i-am mai vazut de mult (ce-i drept nici nu am mai vazut SD-uri). Oricum s-a intamplat ceva cu ei?

... era unu (imi scapa numele) care zicea ca era hot si sexy si ce mama lui mai zicea. Si asta s-a culcat cu sotia unui japonez. Si s-a iscat un conflict: japonezu zicea ca-i taie penisu', (...)

Pai cum sa nu ti se faca scarba de chestii dintr-astea?

Legat de primul paragraf, Dudley Boyz sunt intr-adevar singura echipa veritabila ramasa in WWE ... La Resistance sunt destul de slabi ca si luptatori cu exceptia finisherului lor care e tare :ok: ...acum au aparut si MNM ce nu poate decat sa ma bucure!
Oricum ar fi, nimeni nu poate nega ca Dudleyz au disparut de pe scena SmackDown de ceva vreme fiind folositi ocazional doar pentru a scoate in fata potentiale vedete din OVW ... In SmackDown au, ca si Rob Van Dam un statut de semi-jobberi pentru Upper Midcarderi si main Eventeri!
Plus ca Dudleyz nu mai au voie(datorita politicii WWE :( ) sa faca lucrurile pentru care au devenit faimosi ... sa rupa mese cu adversarii, sa foloseasca scaune si scari de metal intr-o maniera neconventionala si alte astfel de lucruri ...

Tipul despre care vorbesti se numeste Val Venis si este un luptator destul de charismatic ... este fost actor de filme pornografice insa gimmickul lui de pornostar mi s-a parut esuat!!! Activitatea lui ca shi Chief Morley mi s-a parut mult mai buna!

Legat de al treilea paragraf ... Recunosc ... mi se face scarba de astfel de povesti ...

Big Sexy
22nd April 2005, 15:29
faza aia cu valvenis a fost intr-adevar penibila, nu-mi venea sa cred ce vedeam ... sunt chiar curios daca scenariile astea au titlul de experiment sau fac parte din ceva mai mare

Heath Scumm
25th April 2005, 12:25
E stilul lui Vince Mc Mahon de a "porni controverse" ...

El e inca de parere ca astfel de scenarii l-au ajutat sa invinga WCW ... chiar nu isi da seama nici acum ca WCW s-au invins singuri si ca singurul rol al WWF a fost acela de alternativa???

BlackShad
2nd May 2005, 16:58
Backlash 2005
Batista def HHH
Shelton Benjamin def Chris Jericho
Edge def Chris Benoit(Last Man Standing)
Kane def Viscera
Hurricane and Rosey become the new Tag team Champions
Hulk Hogan and HBK def Hassan and Daivari
Ceva comentarii?Eu ma bag la vizionat show-ul...

Sharkie
11th May 2005, 20:13
Smackdown.

Big Sexy
12th May 2005, 14:23
smackdown you kiddo! :d

BlackShad
17th May 2005, 15:31
Ok..here's the thing..m'am uitat la show-ul de pe 16 Mai din Raw,good or bad news(cum va place) a revenit Randy Orton(in costum),a vorbit despre faptul ca el nu poate fi bagat in SD,dar totusi VInce McMahon a intervenit,anuntzand ca orice luptator poate fi mutat,Draftul incepe pe 6 Iunie si timp de o luna se vor face inlocuiri,va fi dupa cum a zis Vince McMahon "cea mai spectaculoasa luna din istoria WWE-ului" :D

Reaper
17th May 2005, 16:16
Ha, ha, pis! Cea mai spectaculoasa luna ar fi cea in care s-ar uni rosterele si nu ca fac ei niste schimbari:
Avem, pe de o parte, un nr mare de luptatori, deci si de posibilitati; asta ar duce la un wrestling de o calitate mai buna.
Pe de alta parte avem 2 divizii, 2 showuri diferite de calitate medie, dar cu mai multi bani in buzunarele lui Nea' Vince.
Oare ce va alege?

Heath Scumm
18th May 2005, 10:14
5 schimbari nu fac istorie ... asta sa fie clar ... 5 luptatori se duc din RAW in SD si 5 viceversa ... e patetic ... probabil vor muta luptatorii care nu au momentan angle-uri, midcarderi neapreciati si chestii din astea ... daca il muta iar pe RVD jur ca va fi una dintre cele mai esuate manevre EVER ... e clar ca nu stiu ce sa faca cu RVD ...

Big Sexy
18th May 2005, 15:20
Stiu eu ce sa faca cu RVD, sa il dea afara, in ring of honour ar fi maineventer. Faza e ca lui ii place sa fie in "spotlight" deci o sa se milogeasca in continuare de WWE - poate poate.

Reaper
6th June 2005, 22:32
Intrebare: sunt scriitori diferiti la Raw si la SmackDown? Pt ca m-am uitat la Raw (23 mai) si la SmackDown (2 iun). Si SD rulz!!! Nu stiu despre voi, dar eu vad la momentul actual acest brand net superior Raw-ului. Issue, stiu ca am spus altceva cand am fost la tine, dar acum, ca am urmarit niste showuri recente, mi-am schimbat total parerea.

Reaper
7th June 2005, 02:51
Nu mai dovedesc!! Cine i-a dat lu' Viscera gimmick-ul de big love machine sa se impuste. Cum naiba sa trimiti in ring un urias de 500 de pounds cu creasta de punker si ochi de vampir si sa-l pui sa dea din buric?? Sa intamplat 2 showuri la rand! Chiar crede cineva ca asa ceva poate sa creasca rating-ul?
Alte gimmick-uri care trag inapoi wrestlerii:
Hurricane: 2 finisher-uri tari, dar poarta o mantie si este nevoit sa se prefaca[,]ca zboara. LAME!
Shark Boy: high-flyer f bun, dar din cand in cand mai musca[,]cate un luptator de mana sau de fund. SCARBOS!
Gimmick-uri care au urcat wrestlerii:
UnderTaker: size does matter, dar pt el nu marimea l-a adus unde este.
Kane: aceesi situatie. Mi se parea mai tare ca Big Red Machine; pacat de chestia cu Lita din ultimul an care nu i-a dat ocazia sa arate ce (mai) poate.
Cena: se pare ca 3min3m wanna be prinde la public; ca doar n-o fi el cel mai bun wrestler din SD.
BigShow: a avut greutatea necesara ca sa para "fiul pierdut al lui Andre".
Sting: a primit in WCW gimmick-ul de crow. Chiar ii statea naspa inainte cu fata vopsita si parul blond si scurt.
De fapt WCW a oferit mai multe gimmick-uri tari, printre care amintesc aici pe Wrath( alaturi de Mortis si de tipul ala ciudat care umbla cu biblia) si pe Glacier.
Un alt motiv pt care Reaper este...

Reaper
7th June 2005, 04:42
Vazut-am RAW-ul din 30 mai. Mult mai bun din punct de vedere calitativ decat cel din 23 mai. De fapt si acela a fost bun, dar s-au luat de WCW si m-am panicat. Exceptie in ambele showuri face segmentul cu Viscera. Il rog din nou pe cel care se ocupa de capitolul asta sa se impuste. Cred ca acelasi imbecil s-a ocupat si de idila dintre Mark Henry si Mee Yung (alta prostie de proportii marca WWE).
Dar sa revin:
meci frumos in care Rosey si Hurricane si-au aparat titlul dupa ce cruiser-ul a executat un salt convingator de pe "a patra franghie". Cei doi se completeaza f bine.
triple threat interesant intre Shelton Benjamin si La Resistance; desfasurare previzibila, insa un meci bun overall.
ladders match (Benoit Vs Edge) - cel mai bun meci din ce-am vazut acum din cele 2 RAW-uri; chiar merita vazut. Benoit a luptat f bine, dar Edge e Main Eventer si se cerea sa castige. Se provileaza "noul Evolution": Edge+Lita+Christian+Tyson+Snitski
Cris Masters Vs Val Venus - Masterpiece avanseaza f repede up the card invingandu-si adversarul in mai putin de un min cu finisher-ul sau incredibil de ridicol. Cameramanii au prezentat 3 pancarde pe care scria ceva echivalent cu "chiar si eu pot sa scap din MasterLock".
dupa cum era de asteptat Batista l-a umilit pe Hassan. In final a fost descalificat ca sa le mai laude arabu' putin timp ca este neinvis.

Reaper
7th June 2005, 15:55
OffTopic (dar suficient de dubios)
Ultimul rand din postul de mai sus in combinatie cu noua mea semnatura ar fi trebuit sa arate cam asa:
Un alt motiv pt care Reaper este...
-------------------------------------------------------------------------------------
WCW FAN 4 LIFE

Dar sa vedeti ce schema: pt prima data in cele 360 de posturi nu mi-a mai aparut semnatura. V-am spus eu ca-i dubios.
PS: gimmick-ul lui Viscera sucks!!!

BlackShad
7th June 2005, 23:04
Am vazut si eu ala..acu ma chinui sa iau pe cel de pe 6 Iunie,am ramas in urma,trebuie sa iau si SD de pe 2,servere proaste.Asa..ce vroiam sa zic,John Cena is in RAW,eu ce sa mai zic...au ramas SmackDOwn fara WWE Title,cred ca o sa'l ia inapoi pe Cena,nu prea merge si WWE title si World Heavyweight Title in acelasi rooster...

Reaper
7th June 2005, 23:21
Pai nu-i chiar asa treaba. In momentul in care a fost trimis in Raw, Cena a pierdut titlul WWE (nu sunt 100%, dar asa ar fi singura posibilitate). Probabil ca viitorul campion se va hotari printr-un Ladder Match sau ceva. Parerea mea este ca a cam venit vremea sa primeasca si Kurt Angle titlul, ca merita si mai ales acum ca a incheiat feudul cu Booker T la Jugement Day.

Heath Scumm
8th June 2005, 11:12
^^ Cena nu a pierdut titlul WWE ... probabil WWE vor face in asa fel incat sa echilibreze situatia ... povestea curge, nu? :)

BlackShad
8th June 2005, 23:06
Bine bine...am vazut showul asta de pe 6 Iunie..HHH a zis ca nu o sa mai aiba nici o treaba cu Batista dupa meciul din cusca,acuma..ori castiga HHH si batista se duce in SD,ori ramane Batista in Raw cu centura si se arde cu Orton o bucata de vreme,iar HHH se duce in SD...anyway..nush cum o sa se solutzioneze..astept surprize..

Reaper
11th June 2005, 06:55
Vazut Raw 6 iunie. Randul lui Cena sa se lege de WCW. Trantit tastatura. Sarit segment. Scandat "Cena Sucks" multiple ori. De vazut bataie generala intre ECW si RAW. Over and Out.

PS: cerut scuze tastaturii

BlackShad
12th June 2005, 22:09
Ete nah..am vazut si SD de pe 9 Iunie,Carlito bate pe Charlie Haas,Booker T pe Kurt Angle,Eddie Guererro intrerupe o lupta ca sa zica ceva(dupa ce bate doi CruiserWeight),Kurt Angle sparge capul lui Tazz :) iar showul se termina cu lupta dintre Benoit si JBL finalizata cu o bataie generala intre Crusaderii din SD si luptatorii din ECW :)

Reaper
12th June 2005, 22:35
Da, si eu am vazut SD-ul si trebuie sa spun niste lucruri: dupa ce l-a WrestleMania multimea l-a aclamat pe Eddie (desi teoretic era heel) WWE se razbuna si incearca sa-l faca mai nesuferit decat JBL. In showul de pe 9 iun chiar au intrecut masura la capitolul asta. Cred ca vor sa-l trimita in Raw ca un heel convins ca altfel nu imi pot explica de ce WWE-ul se grabeste asa cu transformarea lui Eddie.
Devine plictisitoare faza asta cu invazia ECW. Sper sa nu mai tina si dupa One Night Stand. Este enervant ca toti membrii ECW sunt face si toti ceilalti heel. Dar si mai enervant este faptul ca numai luptatorii heel din WWE fac parte din crusaders.
@BlackShad
Rezultatele puteam sa le citim si pe wwe.com. Spune-ti parerea despre show.

Reaper
13th June 2005, 17:26
Adaugare la postul anterior: nu trebuie sa ratati din SD-ul de pe 9 iun Kurt Angle Vs Booker T. Un meci ce din punct de vedere calitativ ar fi putut sa apartina unui PPV. Oricum este mai bun decat Cena Vs JBL la WrestleMania XXI.

BlackShad
13th June 2005, 18:26
Ma scuzi Reaper..dar cei de pe wwe.com o cam ard in plictiseala cand e vorba de povestit un meci.
Kurt Angle vs Booker T-hai ma ca deja e fumata chestia asta,chiar au ajuns astia de la wwe.com sa starneasca tot felul de feuduri de la femei?maine...poimaine o sa se bata si de la ultima cutie de sprite ramas in automat.
@Reaper
Enervant e faptul s'au bagat in timpul draftului evenimentele astea cu ECW,nu ca nu ar fi frumos WWE vs ECW,e si normal sa fie numai cei HEEL din WWE,pentru a-si consolida aceasta pozitzie in RAW sau SD si nu uita ca este vorba de o invazie,e normal ca cei din WWE sa fie "the bad guys" si cei care sunt mai "mici",renegatzi,cei din ECW.

Reaper
13th June 2005, 18:41
Kurt Angle vs Booker T-hai ma ca deja e fumata chestia asta,chiar au ajuns astia de la wwe.com sa starneasca tot felul de feuduri de la femei?maine...poimaine o sa se bata si de la ultima cutie de sprite ramas in automat.
Aceesi problema e si in Raw cu Lita si Kane. De fapt e si mai grav ca povestea asta dureaza de aproape un an. Cei de la WWE dau impresia ca au ramas fara idei si trag cu dintii sa lungeasca fiecare storyline. Ca sa nu mai zic ca l-au legat pe Rey de Eddie si acum la cruiseri Paul London bate tot ce-i vine la mana. Iar faptul ca au suprapus draftul cu renasterea ECW demonstreza cat de disperati sunt. Parca vad ca in iulie iar o sa ne intoarcem la belly dance-ul lui Viscera si luptele pt femei & stuff like that.

Big Sexy
14th June 2005, 14:39
o sa se bata si de la ultima cutie de sprite ramas in automat.

esti genial frate, o sa le trimit la WWE ideea si poate am baga si pe mine in seama, sper sa fie intr-un ceas bun /hello

Heath Scumm
16th June 2005, 18:15
Aceesi problema e si in Raw cu Lita si Kane.

Chestia asta cu LITA, Edge si Kane are la baza legatura dintre Lita si Edge si tradarea pe care a suferit-o Matt ... numai ca in show Matt e inlocuit de Kane

In alta Ordine de idei, din ce am citit, ECW One Night Stand a fost P.P.V.-ul numarul 1 anul acesta ... s-a ridicat putin peste Hardcore Homecoming (PPV organizat de Shane Douglas la care nu au participat luptatori din WWE)

Acestea fiind spuse, il rog pe Dumnezeul Download-urilor aka Gabi sa ma bage in seama si sa downloadeze aceste 2 PPV-uri pentru ca daca face asta ii voi fi recunoscator o viata intreaga sau chiar mai mult de atat!

Big Sexy
16th June 2005, 19:19
O sa trag cu certitudine tot ce tine de WWE insa in privinta chestiilor hardcore din afara WWE, TNA sau WCW, fara suparare dar nu trag nimic. Faza e ca deja dau 250/curent/luna pentru computerul ce merge non stop plus inca 10 dolari pentru cel mai tare abonament (abonamentul de 19 USD).

BlackShad
16th June 2005, 20:20
Eu am ECW,se vede destul de bine,fain PPV'ul!

Heath Scumm
17th June 2005, 17:07
Deja imi downloadez ECW One Night Stand ... Thanks Reaper ...

Revenind la Raw vs SmackDown, Draftul de anul asta chiar "amesteca" lucrurile in WWE, spre deosebire de esecul de anul trecut!