View Full Version : Favourite Wrestler,Fantasy Matches
Heath Scumm
17th June 2004, 10:01
Acest thread isi propune sa identifice cat mai exact preferintele voastre legate de luptatorii de wrestling sau de luptele pe care doriti sa le vedetzi sau le-ati vazut si v-au ramas intiparite in minte.
Acest Thread se diferentiaza de threadul principal pro-wrestling(care dezbate probleme de actualitate din wrestling) prin faptul ca se refera cu precadere la trecut sau la un viitor imaginar si nu la prezent.
Asa ca treceti la scris si votati luptatorul preferat din poll-ul de mai sus. Daca luptatorul preferat nu apare in Poll, mentionati-l pe acest thread(cine este si de ce va place!!!). Credeti ca ar trebui sa intre in HALL OF FAME???
Heath Scumm
17th June 2004, 10:24
Cand eram prin clasa a VIIa luasem deja contact cu wrestlingul din WWF shi cu marile glorii ale acestei federatzii pe un post TV numit ITALIA 1. La putin timp dupa asta, WCW a inceput sa fie transmis pe TNT!!!
Am acasa peste 30 de caiete studentesti, registre, agende si dosare cu lupte imaginare si cum ar fi decurs ele daca s-ar fi intamplat. Perioada 1998-2004 a fost cea mai productiva in acest sens pentru mine
Daca la inceput imi imaginam lupte de genul Arn Anderson/Ric Flair vs HBK/Bret Hart sau Tatanka vs Hulk Hogan, lucrurile au evoluat in timp ... Inca ma intreb daca Goldberg l-ar fi putut invinge pe Stone Cold Steve Austin sau daca Triple H. l-ar fi prins in Pedigree pe STING!!!
De cand eram mic anticipam unirea WWF/WCW/ECW iar acum nu pot decat sa visez la infruntarea dintre luptatorii WWE shi cei NWA-TNA (aceasta din urma mi se pare un oarecare echivalent al fostului WCW). N-ar fi amuzanta o lupta de genul Amazing Red vs Rey Mysterio?
Triple H
17th June 2004, 17:15
NWO 4 Life!!
Desi Hitman e probabil cel mai mare clasic wrestler NWO au revolutionat wrestlingu ca formatie.
stryk3r
18th June 2004, 14:26
yo am votat cu sting ca imi placea desi acu' imi place de shawn michaels. atunci insa nu stiam de el. salut mai tripple h nice 2 see u. hai ca am plecat sa mai scriu pe un thread. bafta!
Big Sexy
18th June 2004, 14:42
NWO 4 Life
Prima oara cand i-am vazut am simtit ceea ce am scris mai sus inainte de a lansa ei sloganul. Au un loc asigurat in inima mea. Kevin nash and Scott Hall au adus alaturi de Eric Bischoff ideea ce sta acum la baza Smackdown vs Raw.
Ei stiu sa faca cu adevarat show.
Si a mai fost un wrestler extraordinar ce l-am iubit:
Macho Man Randy Savage - Whooooo Yeeaaaahhhhhh!!!
Rey619
18th June 2004, 14:51
ai dreptate.. bid sexy... macho man era tare, insa eu am votat cu altul... nu stiu daca goldberg era considerat clasic, dar mie mi s-a parut pe departe cel mai tare heavyweight din wcw... insa asta-i doar parerea mea Bafta!!!!!
Big Sexy
18th June 2004, 18:04
Numai cand auzeam cum toata sala striga Gooldbeeerg, Gooldbeeerg, Gooldbeeerg si mi se facea pielea de gaina. Era o treaba extraordinara. Acum lucrurile nu mai astau asa, probabil ca au facut oamenii laringita si se menajeaza.
Triple H
18th June 2004, 18:53
Acum lumea striga Euuuugeneeeeeeeeeeee Deeeeedsssmoooooooooreeeeeeeeeee!
Bine ca nici Latino Heat nu e mai prejos.
Singurul care are succes la public acum e The Rock.
:ok:
Heath Scumm
18th June 2004, 23:23
Nu inteleg cum si-a pierdut Goldberg fanii din WWE. La fel shi in cazul lui Brock Lesnar - va aduceti aminte de acele lupte generale WCW vs NWO?
Triple H
19th June 2004, 00:53
Totusi nu inteleg cum de s-a renuntat asa de usor la Goldberg, Lesnar si altii si mentin luptatori de tot rahatu gen Flair, Rico, Scotty 2 Hotty, Guerero & co. si lista ar continua mult mult. Mai si promoveaza non talente gen Eugene. Poate-l invita la Wrestelmania XXI!:o:
Cred ca Jef Jarret ar salva tot rahatu si Ron "The Truth" Killings.
Sigur ar da ceva culoare ca un Bad to the bone Group :yeah:
Rey619
21st June 2004, 12:16
Totusi nu inteleg cum de s-a renuntat asa de usor la Goldberg, Lesnar si altii si mentin luptatori de tot rahatu gen Flair, Rico, Scotty 2 Hotty, Guerero & co. si lista ar continua mult mult. Mai si promoveaza non talente gen Eugene. Poate-l invita la Wrestelmania XXI!:o:
sincer si eu sunt de parere ca jef jarret ar face spectacol in wwe... dar nici eu nu inteleg cum au putut sa le dea eject la adevaratii baieti tari ca goldberg si lesnar... daca stau si ma gandesc ultimul meci al amandurora a fost unul cu altul la wrestrlmania 20... si totusi a fost meciul pe care l-am asteptat cel mai tare!!! nataraii astai in wwe sunt niste :jerk: s
stryk3r
21st June 2004, 13:13
era tare de tot macho man mai Big Sexy. pacat ca a fost povestea cu sotia lui si nu l-am mai vazut. daca era adevatar sau nu asta e partea a doua..... si Gpldberg e shef da ma oftic ca astia il dau in 'spoturile publicitare' dintre meciuri da o lupta cu el n-am mai vazut din wcw......e fucked up rau de tot da asta e!!!!
apropo sal to everyone ca n-am mai fost de ceva timp.........and untill the day we meet again......BAFTA!!!!!
Big Sexy
21st June 2004, 20:50
Asta imi aduce aminte de tipul ala din care vedeam numai reclame si nici o lupta. Era ceva in genul lui "SUB ZERO" din Mortal Kombat. Este ceva foarte interesant si in promotionul asta.
Nici macar nu poti sa zici ca le-au dat eject. Poate si-au luat un concediu mai lung sa isi cheltuie milioanele de $$$. Acolo isi pot planifica din "plin" reintrarea in ring. Pana la urma vorbim de wrestling aici...
@Strik3r
crowd: Goooldbeeeergg, Goooldbeeeergg, Goooldbeeeergg ...
Goldberg: Who's Next?
Heath Scumm
21st June 2004, 23:35
In primul rand, Jeff Jarett nu mi se pare genial ca wrestler.Nici el, nici the truth si al lui 3 live krew; konnan nu mi-a placut niciodata, road dogg e prea mult gimmick si prea putin wrestling!!!
Pe de alta parte, threadul se numeste Favourite WRESTLER asa ca trebuie sa te contrazic in privinta lui Scotty 2 Hotty. El si Rikishi erau (si cred ca inca sunt) echipa mea preferata din SmackDown!
Triple H
21st June 2004, 23:51
Pai n-am zis ca Jeff Jarett e genial la wrestling, dar prin TNA face un adevarat show, ii dispera pe aia cu chitarile in cap si alte chestii.Distruge o groaza, cum faceau inainte prin WCW NWO.
Iar de Ron e chiar disperat tipu ala. Imi place cum se misca sau ce zici tu cu high fly-ul :yeah:
Seamana cu Booker T prin tinerete. Rikishi e bun, dar de Scotty n-am cine stie ce impresie.
Heath Scumm
21st June 2004, 23:59
Top 3 Smackdown :
1. RVD
2. Rey Mysterio
3. Scotty 2 Hotty
Big Sexy
23rd June 2004, 07:50
Ma oftic tare rau ca nu pot vedea si eu niste meciuri. Bine ca mai citesc comentariile voastre de pe site. Ma intreb cat o sa mai fie activ Ric Flair ca il cauta moartea pe acasa si el se tine de prostii. Poate ca americanii gusta din plin gimmick-ul sau sau chiar felul in care se chinuie sa lupte insa deja totul devine o parodie, prea multa parodie.
Triple H
23rd June 2004, 13:57
Flair e tata lor in materie de geriatrie:D Nici fetele alea nu le mai are ca e in Evolution:D
Oricum tot asa atarna pieile pe el :yeah:
Heath Scumm
23rd June 2004, 14:38
Chiar mai musca cineva la Ric Flair sau la Eugene?
Cred ca raspunsul la intrebarea asta e evident: Sigur ca da!
Americanii sunt patetici uneori! Si sunt foarte multi care inca mai vor telenovela in wrestling!
Heath Scumm
23rd June 2004, 16:16
Pentru cei carora le pasa ...
Big Sexy
23rd June 2004, 17:17
Mie mi-a placut sting cand era in WCW si arata precum un inger al mortii. Cel mai reusit caracter din wrestling dupa parerea mea alaturi de Undertaker
issue
23rd June 2004, 17:52
si mie imi plac telenovelele in wrestling!!!! nu ar mai fi wrestling fara ele!!!! daca nu ar fi fost flair nu ar mai fi hogan, sting si multi altii. in istoria wrestilingului flair a fost personajul negativ care ajuta la ridicarea starurilor pozitive.
Big Sexy
23rd June 2004, 18:36
Wrestling fara telenovele este pana la urma catch. Daca vor sa il faca atractiv fara telenovele trebuie sa bage violenta la maxim si lupte reale. Deci nu cred ca exista wrestling profesionist fara telenovele. Dece sa nu recunosc toptusi ca telenovele din wreslting nu sunt intotdeauna o.k. De fapt de multe ori devin enervante. Isa nu se poate wrestling fara telenovele. Dar cred ca pentru o astfel de discutie se poate vorbi mai bine pe treadul cu realism in Wrestling decat aici ;)
KingLion
23rd June 2004, 19:07
Ce aveti voi cu Eddie Gurrero. Mie unul imi place de el. Din WCW imi placeau de :
1. Goldberg care avea el schema aia specifica nu shtiu cum se numeshte.
2. De Scorpion parca asha il chema pe ala care venea pe Franghii si nu shtiu daca sa luptat vreodata intr-un meci...de cate ori l-am vazut-o eu el numai intervenea in meciuri.
3. Nu mai shtiu cred ca mai sunt cativa dar nu imi mai aduca aminte. Sorry
Si inca ceva mi se pare mie sau nu: Ric Flair are "dansul" pe care il avea Hogan in WCW
Big Sexy
23rd June 2004, 21:16
Eddie nu mi-a placut niciodata!
Goldberg are doua scheme ce se combina intr-un finisher
spear (un tackle de fotbal american)
Jackhammer o varinata a suplexului german unde, in cadere, "infasoara" victima in jurul lui pentru a cadea pe ea
Big Sexy
23rd June 2004, 21:26
Jackhammer o varianta a suplexului german unde, in cadere, "infasoara" victima in jurul lui pentru a cadea pe ea
Sting este unul dintre cei mai grozavi wrestleri. Intr-adevar in multe lupte doar aparea si nu se lupta. Insa in meciurile in care s-a luptat a fost fulminant.
Heath Scumm
24th June 2004, 09:03
Jackhammer o varianta a suplexului german unde, in cadere, "infasoara" victima in jurul lui pentru a cadea pe ea
Sting este unul dintre cei mai grozavi wrestleri. Intr-adevar in multe lupte doar aparea si nu se lupta. Insa in meciurile in care s-a luptat a fost fulminant.
Eddie Guerrero era un luptator bun cand baga high-flying, acum baga telenovelas. Au incercat sa-i dea vechiul gimmick al lui Eddie lui Chavo Guerrero (are chiar shi miscarile lui EDDIE...e patetic) si sa-i dezvolte unul nou lui Eddie. Personal, mi se pare esuata toata manevra!
Goldberg este fara indoiala un clasic. JackHammerul e o variatie a suplexului vertical. Ala german il face benoit in serii de 3! Sincer nu shtiu de ce nu il mai place lumea pe Goldberg; cred ca s-au saturat de invincibilitatea lui!
Shi daca tot vorbim pe threadul "Favourite Wrestler,Fantasy Matches ", trebuie sa spun ca Ric Flair mi se parea un luptator decent in zilele WCW, acum insa e patetic. Un Fantasy Match care ma obseda era STING vs VADER; infruntarea dintre cei 2 a fost probabil una dintre cele mai bine orchestrate conflicte din wrestling, desi totzi amintesc FLAIR vs HOGAN! Am acasa MICK FOLEY(CACTUS JACK) vs STING - o lupta interesanta pentru inceputul anilor 90
Nu sunt de acord ca RIC FLAIR l-a facut pe STING ceea ce a fost. Cred ca HULK HOGAN a fost cel care a declansat intreaga expansiune STING in WCW!
Rey619
24th June 2004, 18:11
nu stiu cine l-a facut pe sting sef da' stiu ca a facut tag team cu luger si au fost tari de tot... in schimb pe la sfarsit au facut trio sting cu goldberg si cu hogan si distrugeau tot ce le statea in cale...
scot steiner am aflat si eu ca nu mai lupta... dar de rick steiner mai stie cineva ceva???
Heath Scumm
25th June 2004, 13:39
nu stiu cine l-a facut pe sting sef da' stiu ca a facut tag team cu luger si au fost tari de tot... in schimb pe la sfarsit au facut trio sting cu goldberg si cu hogan si distrugeau tot ce le statea in cale...
scot steiner am aflat si eu ca nu mai lupta... dar de rick steiner mai stie cineva ceva???
Rick Steiner lupta pentru federatzii independente ...
D.D.P., unul dintre preferatzii mei din WCW, planuieste sa se intoarca in ring, cred ca in NWA-TNA!
Ultima lupta a lui LEX LUGER s-a intamplat anul asta cand a facut echipa cu ABYSS impotriva lui AJ STYLES si DLO BROWN (daca nu ma insel)!
Sting s-a stins dupa scurtul conflict cu JARETT in NWA TNA!
Big Sexy
25th June 2004, 15:08
Diamond Cutter-ul este o schema pe care o pot realiza practic. vre-un amator ceva ;) ? O iubesc. Si mi se si potriveste staturii mele. Totusi DDP nu a mai luptat de mult. Pacat.
Sting a avut o evolutie stranie, dar stranie rau de tot. Este o legenda insa nu mia joaca d emult si asta nu ii poate tine flacara aprisa. Apare prea rar in ring si asta nu e o.k.
stryk3r
26th June 2004, 22:06
eu nu stiu ce sa zic da' parereamea e ca daca ar veni vreo 3 luptatori din WCW ar face varza WWE-ul. un Sting ar fi fantastic, un DDP ar fi spectaculos si un hogan frumos(insa nu cum era in NWO, ci la sfarsit cand era in echipa de care zicea rey) totusi am citit ceva pe net de o revenire a lui hogan. nu stiu daca ca luptatoe sau ca altceva ca trebiua sa platesc ca sa aflu si............stie careva ceva?
issue
27th June 2004, 18:57
sting e un mare fanatic religios akuma. "L-a redescoperit de D-zeu". DDP a fost in WWE in timpul invaziei si a participat si la Royal Rumble 2002. nu a facut impact. hogan??? come on!!! the guy is 50-60 years old! il criticati pe flair dar il vreti pe hogan. cate-odata nu va inteleg.ati ramas prinsi in trecut. toti astia au fost mari la viata lor. dar au fost. e timpul de alti noi. si striker aia scris pe alt thread ca benoit stie doar chop(palma) si diving headbutt. benoit e recunoscut ca unul dintre cei mai buni mat wrestleri din lume. MAI VEZI MECIURI CU BENOIT INAINTE.
Heath Scumm
28th June 2004, 19:11
sting e un mare fanatic religios akuma. "L-a redescoperit de D-zeu". DDP a fost in WWE in timpul invaziei si a participat si la Royal Rumble 2002. nu a facut impact. hogan??? come on!!! the guy is 50-60 years old! il criticati pe flair dar il vreti pe hogan. cate-odata nu va inteleg.ati ramas prinsi in trecut. toti astia au fost mari la viata lor. dar au fost. e timpul de alti noi. si striker aia scris pe alt thread ca benoit stie doar chop(palma) si diving headbutt. benoit e recunoscut ca unul dintre cei mai buni mat wrestleri din lume. MAI VEZI MECIURI CU BENOIT INAINTE.
Despre BENOIT, o fi fost el un clasic - acum stie numai lovituri la piept, 3 suplexuri, sharp-shooterul, cross-face-ul shi head butt-ul ... asta-i tot ce mai face!!!
HOGAN nu cred ca si-a avut rolul in WWE, cred ca trebuia sa se pensioneze de mult timp dupa NWO ... a fost unul dintre cei mai buni dar vremea ia trecut
PT. ISSUE : Chestia aia scrisa despre STING ca e fanatic e la misto. STING se dedica religiei dar nu in halul in care a fost prezentat acolo, boschetar si alte alea.
Oricum, iti recomand sa citesti articolul despre ECW si luptatorii hardcore din WCW shi WWF, e foarte amuzant.
Big Sexy
30th June 2004, 09:13
Am vazut un meci intre Goldberg si The Rock la Backlash 2003. A fost un meci grozav desi nu as spune ca a fost cel mai bun dintre meciurile lui Goldberg. Comentat la mare arta si plin de forta a demonstrat inca odata de ce Goldberg provoaca isterie in randul maselor. Intrarea lui este fara nici un fel de indoiala cea mai bestiala.
Rey619
4th July 2004, 19:42
majoritatea meciurilor lui goldberg au fost tari... stiu ca nu prea pierdea... prima lui infrangere a fost cu brethart si a pierdut ca a trisat nataraul ala!
issue
4th July 2004, 22:38
Triiinnnngggggggggg!!!! raspuns gresit rey!! :rosu: prima infrangere a fost in fata lu kevin nash deoarece scott hall a intervenit cu un electro thinghie!!!!!
Heath Scumm
8th July 2004, 10:54
Triiinnnngggggggggg!!!! raspuns gresit rey!! :rosu: prima infrangere a fost in fata lu kevin nash deoarece scott hall a intervenit cu un electro thinghie!!!!!
Bingo ...
Big Sexy
8th July 2004, 12:46
Bret este adevaratul "people's champion". Intotdeauna a fost favoritul mutimii findca avea charisma. la fel ca si Wolverine din X-Man. Toti il plac pe el desi nu are puteri cool ca ale lui Rogue sau Gambit si nici nu este cel mai bun sau cel mai capabil luptator X-Man. Si nici nu este la fel de impunator ca alte personaje din X-Man.
Rey619
9th July 2004, 17:52
wow... am gresit si eu...si mie-mi placea bret hart pana l-a batut pe goldberg pt. ca avea o chestie de metal in jurul lui... si pana cand a acceptat sa se bata cu ddp. desi asta era bulit la picior.
Big Sexy
9th July 2004, 18:01
Wow meciul ala dintre brett si goldberg a fost demential. L-am vazut pe tnt. A fost super cand a scos de sub tricou plaosa aia de metal. Suuuuper. Ala a fost un meci memorabil ... sau n-a fost meci si afost istorie? :)
Heath Scumm
13th July 2004, 18:37
1. Bret Hart
2. Jeff Hardy
3. Raven
4. Rob Van Dam
5. Kane
6. Lita
7. Violent J.(Insane Clown Posse)
8. Shaggy 2 Dope(ICP)
9. Matt Hardy
10. STEVE AUSTIN
Postatzi si voi aici topul luptatorilor preferati!!!
My Fantasy Match: JEFF HARDY vs RAVEN
Big Sexy
14th July 2004, 15:56
ar fi cam asa:
1 Undertaker
2. Kevin Nash
3. Hollywood Hogan
4. Goldberg
5. Doink The Clown
6. Triple H
7. The Rock
8. RVD
9. Rick Steiner
10. IRS
Triple H
14th July 2004, 23:58
top 10..uhm ;)
1. Kevin Nash
2. Undertaker
3. The Rock
4. Triple H
5. Goldberg
6. Bret Hart
7. King Kong Bundy - loved those splashes ;)
8. Hulk Hogan
9. Macho Man Randy Savage
10. Scott Hall
Rey619
15th July 2004, 14:39
REY' s top 10:
1. rey...logic
2. goldberg
3. macho-man
4. ddp
5. k-dog
6. sting
7. hogan
8. nash
9. vicious
10. luger
Big Sexy
25th July 2004, 20:04
rey nu-ti place undertaker? :(
stryk3r
26th July 2004, 14:49
hai totusi sa va zic si eu......
1- Rey Mysterio
2- Shawn Michaels desi ma oftic ca nu mai da' pe la raw. toata lumea zice ca-i accidentat rau din cauza lu' kane. am vazut faza.....urat rau de tot da' a fost cu ceva timp in urma........mai revine sau nu?
3- The Rock
4- Sting
5- Macho Man
6- Goldberg
7- RVD
8- 'Stone Cold' Steve Austin
9- Paul London
10- Billy Kidman
ultimii doi mi-au placut in 'royalol' de cruiserweights de la SD pe care l-a castigat chavo guererro. de fapt se numea ten man ........nu stiu cum :)
Big Sexy
26th July 2004, 16:01
bai nici tie nu-ti place undertaker ? hmmmmm ... va rup in ring mwahahahaaaa
oups am uitat ca suntem aliati.
stryk3r
29th July 2004, 13:07
:)
mah nu uita.........ca nu e bine(pt. mine)
mie imi plac mai multi luptatori da' undertaker nu e in top 10 la mine. don't take it personal........
Heath Scumm
31st July 2004, 13:58
Jeff sa intors shi nu pot fi mai entuziasmat decat sunt acum!!! pe www.nwatna.com putetzi vedea prezentarea lui!!!
In attachement avetzi vreo 2 poze cu el!!!
Denis
5th August 2004, 22:36
"THE DEAD MAN" /hello /hello /hello shi o sa cashtige WWE Championship vs. JBL :evil: la SummerSlam /hello /hello /hello
stryk3r
6th August 2004, 20:38
sa triesti mai rev_o_lution. tare nick. vad ca esti fan kluivert. sper ca asta nu o sa te opreasca sa p[ostrezi cat mai mult p'aci. bafta multa
Triple H
6th August 2004, 22:53
Nu e nimeni p-aci cu Kevin Nash? Mi s-a parut exceptional desi Taker e si el tare, plus The Rock ;) If ya smell what The Rock is cookin
Big Sexy
31st August 2004, 16:31
Bai eu sunt cu kevin nash - ahahhahaa
Si the rock a inceput sa-mi placa mult dupa ce i-am vazut performantele din filme si am inteles ca este un wrestler talentat :)
Insa Goldberg face toti banii
Triple H
31st August 2004, 19:56
Goldberg desi nu are gimmick a fost fenomenal. Apropo de oamenii care ridica sala in picioare si il aclamau ;)
Stiu ca mai erau unele pareri care ziceau ca Benoit face acelasi lucru dar m-as mira.
Kevin Nash rulz! Iar faza cand Hall l-a electrocutat pe Goldberg iar face toti banii ;)
Big Sexy
10th September 2004, 16:18
Sunt tare curios daca Heinhdreich o sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Ar putea fi un nou goldberg sau chiar mai mult decat atat. Arata periculos rau de tot si are potential.
Heath Scumm
11th September 2004, 12:58
Am scris cateva chestii despre HEINDEREICH in Threadul WWE!!!
Nu mi se pare ca are potential de legenda, asa cum au ajuns luptatorii despre care vorbim in acest THREAD!!!Shi oricum, simt ca WWE nu prea mai shtiu sa creeze legende!!!
Triple H
11th September 2004, 17:38
Heindereich nu stiu prea multe de el da mi se pare un naspet. Sigur nu va semana nici pe departe cu Lesnar. Va sfarsi pe acolo pe unde s-a terminat si cu Mordecai. Astia cred ca ar trebui sa-i invete wrestling inainte sa-i promoveze, sa stie scheme baietii nu frecangeala, lemne.
Nici cruiseri nu prea am mai vazut, trist moment pt WWE.
The One
13th September 2004, 17:10
eu am votat altul la luptatorul meu preferat pentru ca mie imi place Triple H. din WCW imi placea SID.
Big Sexy
27th September 2004, 15:51
Un wrestler ce imi inspira respect este doink the clown. caracterul este genial , iar ajutorul sau, acel miniclown facea toti banii la o reprezentatie de a lor. Pacat ca nu au continuat cu caracterul. Da chiar ce s-a intamplat cu el?
Heath Scumm
1st October 2004, 18:52
Acest thread este destinat celor care, la fel ca mine, se uita noaptea la o lupta superba cu luptatorul lor preferat si simt ca acel om din ring a transformat wrestlingul, l-a schimbat in ceva nou!
Acest thread este dedicat luptatorilor care consideram ca au revolutionat acest sport, ca au adus ceva nou in show-biz.
Scopul acestui thread este acela de a ne informa mai bine in legatura cu luptatori importanti pe care(poate) nu am avut ocazia sa ii vedem sau sa ii apreciem cu adevarat din cauza faptului ca traim in ROMANIA!
JointLover
8th October 2004, 21:25
Acest thread este menit sa ne aduca mai multe informatii despre luptatorii nostri favoriti, secrete din viata lor reala si ce mai aflati si voi de pe net si din alte parti. Daca mai exista vreun alt thread tot despre asta imi cer scuze lu' Big Sexy (e vina netului, imi merge ca draq shi nu am apucat sa vad toate thread-urile).Acum e randu' vostru' sa decideti daca threadu' meu ramane sau trebuie sa ma gandesc la alt topic pt. un thread. :D
JointLover
8th October 2004, 21:59
AKA The Rattlesnake
Inaltime: (dupe calculele mele) 1m si 87cm (6 feet and 2 inches)
Greutate: (tot dupe calculele mele) 114 kg (252lbs)
Finnishing Move: The Stunner
S-a nascut pe 18 dec. 1965
Nume adevarat: Steve Williams
In prezent are titlu de: Sheriff of RAW
A scris o carte care o sa apara in octombrie:THE STONE COLD TRUTH. A fost casatorit de 2 ori (cu prima sotie a fost casatorit timp de un an shi cu cea de-a doua are 2 fiice shi a fost luptatoare de wrestling). Shi-a rupt gatu' odata din cauza unui piledriver aplicat de Owen Hart. A fost un foarte mare bautor de cafea pana cand a facut un atac de panica inaintea unui meci si de-atunci a devenit un mare bautor de bere. poarta la mana n rolex de 40.000 de $. tasu' lucra la asigurari.
A fost:campion wwe de 6 ori, campion intercontinental de 2 ori, tag team champion de 4 ori, king of the ring in 1996
nushtiu ce sa mai scriu, sper sa cititi ce-am scris (dak va intereseza)
Rey619
9th October 2004, 13:25
cu siguranta goldberg a avut ceva de zis in wrestling... venea in ring si facea un spear si un jackhammer... astfel putea sa rezolve pe oricine...presupun ca va mai aduceti aminte de reclama aia 60 secs with goldberg...
Heath Scumm
10th October 2004, 17:02
Ar mai fi Threadul REVOLUTIE=PROGRES care isi propune sa faca cam acelasi lucru. Oricum, il desfiintam pe ala si aducem posturile de acolo pe acest thread. Voi vorbi cu BIG SEXY despre asta!!!
Big Sexy
11th October 2004, 17:57
Se face!
Threadul REVOLUTIE=PROGRES a fost adus in cadrul acestui tread
Heath Scumm
16th October 2004, 00:02
Astept aici mai multe date despre luptatorii care va influenteaza viata!!!Momentan, eu sunt cu RAVEN in sange si nu pot scrie nimic despre altul......poate in curand ceva mai vast despre BRET "HITMAN" HART
Heath Scumm
28th October 2004, 18:58
E momentul sa aduc in discutie o problema care m-a deranjat groaznic. Daca cititi asta, va rog sa scrieti si voi ceva deoarece eu sunt oarecum afectat de chestia asta.
Pe siteul http://www.wrestling-caricatures.com/id104.html puteti vedea ca Bret Hart are scris in dreptul finisherului
"Finisher: The Sharpshooter. (It's really a Scorpion Deathlock with a different name.) "
Intotdeauna am avut impresia ca cel ce a facut aceasta miscare faimoasa a fost Bret Hart si nu STING. :( Imi sustin luptatorul preferat din toate timpurile(adica THE HITMAN- The best there is, the best there was and the best there ever will be :ok: ) si astept ca si voi sa va dati cu parerea in legatura cu acest lucru.
Big Sexy
28th October 2004, 21:27
NU cred c ase poate pune problema asa. Nu am timp sa fac cercetari pe net sa vad cand a efectuat prima oara Bret schema si cand a efcetuat-o pentru prima oara Sting. Oricum ar fi mentionez ca amandoi sunt apropiati d einima mea ins anu au castigat un loc in top ten-ul meu. Asta nu pentur ca le-ar lipsi ceva ci doa rpentur ca am gasit altii care sa fie mai bine intipariti in mintea mea. Sting a fos tmult timp pentru mine un model de urmat insa joaca aia de-a v-ati ascunselea cand in aproape 1 an jumatate nu a avut nic un meci l-a scos din top ten-ul meu. Cat despre Bret, stiu ca o sa se supere HitScum pe mine insa prea isi foloseste peste tot screwjob-ul ca o scuza in prinvinta turnurii pe care a luat-o cariera sa si nu intelege ca lucrurile isi urmeaza un curs natural. La fel ca si Flair care este probabil cel mia mare wrestler care a pasit in ring insa tot el este cel mai mare wrestler care a uitat sa mai iasa din ring.
Heath Scumm
29th October 2004, 19:45
NU cred c ase poate pune problema asa. Nu am timp sa fac cercetari pe net sa vad cand a efectuat prima oara Bret schema si cand a efcetuat-o pentru prima oara Sting. Oricum ar fi mentionez ca amandoi sunt apropiati d einima mea ins anu au castigat un loc in top ten-ul meu. Asta nu pentur ca le-ar lipsi ceva ci doa rpentur ca am gasit altii care sa fie mai bine intipariti in mintea mea. Sting a fos tmult timp pentru mine un model de urmat insa joaca aia de-a v-ati ascunselea cand in aproape 1 an jumatate nu a avut nic un meci l-a scos din top ten-ul meu. Cat despre Bret, stiu ca o sa se supere HitScum pe mine insa prea isi foloseste peste tot screwjob-ul ca o scuza in prinvinta turnurii pe care a luat-o cariera sa si nu intelege ca lucrurile isi urmeaza un curs natural. La fel ca si Flair care este probabil cel mia mare wrestler care a pasit in ring insa tot el este cel mai mare wrestler care a uitat sa mai iasa din ring.
Sunt de acord cu faptul ca Bret Hart e un plangacios :mda: in legatura cu ScrewJob-ul. Probabil asta e singurul lucru care ma deranjeaza la el, pe langa faptul ca se crede si se comporta ca o lgeneda a wrestlingului pe la tot felul de evenimente mondene. Faptul ca e o legenda nu poate fi contestat insa nimanui nu ii plac laudarosii :no: .
Cat despre Sharp-Shooter, poate ca este un motiv ca in WWE schema cu pricina se numeste Sharp-Shooter si nu Scorpion DeathLock. O alta idee demna de mentionat ar fi faptul ca Bret Hart a fost propus pentru intrarea in HALL OF FAME in timp ce STING nu a fost mentionat(insa acest lucru ar putea fi cauzat de afilierea puternica a lui STING cu WCW si, mai nou cu TNA, si sfidarea permanenta a lui Vince Mc Mahon si a WWF).
Big Sexy
30th October 2004, 20:10
Cat despre Sharp-Shooter, poate ca este un motiv ca in WWE schema cu pricina se numeste Sharp-Shooter si nu Scorpion DeathLock
Pai motivul ar fi ca Sting nu a luptat in WWE din cate stiu eu. Dar poate nu mai tin minte bine ... hmmm.
Cat despre sfidarea lui Vince McMahon de catre Sting nu-mi aduc aminte sa fi mers asa de departe incat sa il scuipe pe Vince (Bret Hart stie mai bine care e treaba)
Heath Scumm
31st October 2004, 18:42
Cand WCW a fost cumparat de Vince, STING a fost cumparat si el odata cu compania.
Ideea e ca la STING s-a renuntat imediat...nu e pe placul lui Vinnie Mac!!!
Big Sexy
2nd November 2004, 23:31
Yeahh, maine o sa am luat un film cu sting care a aparut de curand pe net. o sa vad ce si cum fiindca am certitudinea ca se vor clarifica multe odata cu vizionarea lui. Din cate stiu eu si king lion il ia. O sa avem ce discuta!
Heath Scumm
8th November 2004, 18:28
Okay!
Acest Thread se numeste Favourite Wrestler, Fantasy Matches, ceea ce inseamna ca vom face niste "jocuri" de tip FANTASY MATCHES.Jocurile vor fi schimbate in functie de gradul vostru de participare. Vom incepe cu ceva simplu, daca va aratati interesati, vom trece la ceva mai complex(si mai interesant). Daca nu, o lasam balta! NO HARM DONE!
Inspirat fiind de un joc tip manager de wrestling, as dori sa va ganditi bine si sa spuneti 20 de luptatori cu care considerati ca ati putea incepe o federatie proprie de wrestling.In dreptul fiecarui luptator treceti si motivele pt. care il considerati bun pentru federatia voastra.
Puteti alege orice luptator de wrestling din lume.Pot fi si luptatori comerciali din WWE dar si mai Underground. Eu ii voi confrunta cu baza mea de date.Cine reuseste sa isi faca cea mai buna federatie dar in acelasi timp cu costurile cele mai scazute va castiga.Stiu ca sintagma "cea mai buna" e o chestie relativa insa EU :evil: voi fi cel care va aprecia, cat mai just posibil, valoarea federatiei fiecaruia. Voi tine cont de caracteristicile fiecarui luptator si anume charisma si talent(talentul e o chestie mai complexa...se compune din abilitati atletice cat si de posibilitatea de dezvoltare a gimickului). Aceste valori le am tot intr-o baza proprie de date. De mentionat e ca voi oferi si un premiu castigatorului atunci cand/sau mai bine zis daca jocul nostru va ajunge la un nivel pe care il voi specifica ulterior.
Nu trebuie neaparat sa cautati luptatori fantoma pe net. Important e sa va expuneti 20 dintre luptatorii vostri favoriti in asa fel incat sa nu aveti numai vedete(gen TRIPLE H, UNDERTAKER, STEVE AUSTIN, STING etc. etc.) pentru ca astia vor multi bani :( . Incercati sa aveti toate tipurile de luptatori care sa creeze baza federatiei voastre. :)
Va credeti mai buni decat Vince Mc Mahon? Sa va vad acum!!!
Big Sexy
17th November 2004, 10:57
Uhhhh, ma gandeam si eu la o duda dintr-asta, un fel de jurnal in care fiecare user sa isi desfasoare luptele oricum doreste. Fiecare user cu tread-ul lui si cu roosterul lui. Vedeti voi care este problema? timpul, asta e problema ca asa ceva iti ia o gramada de timp sa compui.
P.S. nu m-am mai uitat la filmul cu sting ca nu l-am mai luat :)
Heath Scumm
17th November 2004, 19:25
Okay! Voi declansa un nou concurs in acest thread cat de curand!
Eu oricum imi fac jocul meu, daca doriti, puteti sa va implicati si voi.
Se refera la Fantasy Matches.
Intr-adevar, e o chestiune de timp! Eh!Om vedea noi cum ne descurcam!
Big Sexy
18th November 2004, 11:15
Cum va fi concursul? in ce va consta exact. Baga detalii aici sa stim cum sa ne pregatim sufleteste.
KingLion
18th November 2004, 11:40
Asteptam sa vedem ce Concurs. Sper sa shtiu si eu sa ma pot baga in competitie..daca nu o sa ma interesez si tot ma Bag :drak: Pazea ca vin :)
Big Sexy
18th November 2004, 12:56
Ideea e ca nu imi dua seama ce se poate castiga aici. Daca continuam sa dam puncte pentru alte jocuri nu o sa fie o.k. Punctele din pronosticuri aveau scopul sa mareasca cultura celor ce se implica in lupte si sa ii determine sa scrie mai in cunostiinta de cauza insa asa ce premii am putea da aici?
Heath Scumm
18th November 2004, 19:46
ma gandesc la asta!!!
Big Sexy
19th November 2004, 08:37
Eventual putem cumula punctele din toate concursurile si cu ele sa se castige premii materiale sau cine stie ce facilitati in ArenA cum ar fi netaxarea pentru o luna a interventiilor in lupte sau altele de genul asta.
KingLion
19th November 2004, 09:41
Concursul tau HitScum e o idee buna...ptr. cei care au net constant, dar in schimb ptr. cei care nu....nu cred ca isi permite sa stea la o sala cate 4 5 ore minim sa caute luptatori motive si mai shtiu eu ce pe acolo. Dupa cum bine ai vazut si "joaca" mea a avut cam aceeasi soarta..oricum eu continuu, BigSexy stie de ce..
Big Sexy
19th November 2004, 12:26
Ar putea fi un concurs de genul cine are cel mai bun e-fed journal* sau cum?
*Un e-fed journal este practic o poveste a unei federatii virtuale cu tot ceea ce presupune ea
Heath Scumm
20th November 2004, 11:57
Ar putea fi un concurs de genul cine are cel mai bun e-fed journal* sau cum?
*Un e-fed journal este practic o poveste a unei federatii virtuale cu tot ceea ce presupune ea
La asta ma refer!
Insa are si King Lion dreptate ... daca nu vor paticipa la acest joc, nu are rost sa il pornesc ... inca meditez ... hmmm :sleep:
Big Sexy
22nd November 2004, 13:06
mai bine il pornesti. Cine stie ce poate sa iasa bun din asta. Nu o sa stim pana nu o sa incerci nu? Cred ca multora le-ar place sa poata sa rescrie istoria dupa cum doresc ei!
Big Sexy
14th December 2004, 18:14
O.K., ce se intampla cu propunerea ta?. A trecut ceva timp si nu am vazut o materializare a ei? Chiar crezi ca lumea nu isi doreste sa creeze meciuri cu superstaruri si sa nu schimbe istoria? Hmmm, ma indoiesc!
Heath Scumm
14th December 2004, 19:39
E in Stand-By! Nu prea am timp momentan! Isa, in cel mai scurt timp posibil bag!
Big Sexy
6th January 2005, 11:00
Exista si in "RAW Magazine" niste fantasy matches. In luna decembrie a fost prezentat un fantasy match care ii avea ca oponenti pe Tyson Tomko si Diesel. Interesanta abordarea lor! Prezenta atuurile fiecaruia precum si slabiciunile lor. Apoi dadeau sfaturi pentur fiecare in parte cum sa isi doboare oponentul.
KingLion
7th January 2005, 12:43
Dupa cum vezi....lumea nu prea mai intra prea mult pe aici...cred ca mai bine ar fi ca HitScum sa porneasca aceatsa "joaca" ceva mai tarziu, nu acum ca se pare ca lumea ....a inceput sa fie dezinteresata sau nu mai are cum sa intre (Recunosc si eu am cam lipsit de pe aici) ori sunt ocupati. :( Totusi faci ce vrei HitScum....cu toate ca mie nu imi place idee...dar poti sa o pui in practica...te anunt ca nici idee cu Arena nu mi-a placut la INCEPUT....si acum dupa cum vezi a inceput sa IMI PLACA FOARTE MULT. Oricum SUCCES in ceea ce vrei sa faci....si Fa ca Faci Bine , AVEM INCREDERE IN TINE
Heath Scumm
10th January 2005, 15:16
Am reformat ideea ... dupa spusele lui Big Sexy voi incerca sa pornesc o mica discutie legata de cateva intrebari ce ma framanta din copilarie! Asadar, here goes nothing ...
Cine ar castiga intr-o lupta in cusca dintre Goldberg si Ultimate Warrior?
Va rog sa va motivati alegerea!!!
Heath Scumm
10th January 2005, 15:22
I would have 2 go with Goldberg!
Din punct de vedere al tinutei si al rezistentei cei 2 sunt aproape identici ... in privinta stilului de lupta Goldberg are un atu evident avand un stil mai complex care imbina power moves cu cel mai pur wrestling de tip Grapple combinat cu manevre de submission a la Ken Shamrock!
Totusi, Warrior are acea "revenire" in stilul lui Hogan ce ar putea reprezenta o adevarata problema pentru Goldberg!
Ambii arata destul de infricosator desi ii dau un plus de duritate lui Goldberg. :hmm:
In concluzie cred ca tehnica reprezinta un atu evident pentru Goldberg, iar daca stam sa ne gandim ca in jurul anului 1999 rezultatele luptelor a 3 luptatori au fost: Goldberg def. Hogan, Hogan def. Warrior ... eh! Enough said! ;)
Big Sexy
15th January 2005, 23:41
Ultimate Warriror
Ma credti sau nu insa dupa ce am vazut peste 1 gb de lupte cu Ultimate warriror in intraga sa cariera am devenit fanul sau. Nu am mai vazut nimici de genul asta. Cand l-a trantit Triple H intr-un pedigree si s-a ridicat de la podea ca si cum te-ai ridica de pe prosopul de la plaja, adica superfresh mi-am soptit in barba un wow admirativ ca nu puteam mai tare ca ma auzeau colegii (am vizionat la birou meciurile alea). Goldberg este cunoscut pentru stamina sa aproape inepuizabila. Warrior (cum si-a schimbat numele legal) nu are nevoie de charisma - el traieste din reactia publicului si energia nu incape in el de aia tot timpul este agitat. E adevrat ca Goldberg matura cu NWO ringul insa la fel facea si Warrior cu Hulk hogan si acolitii sai in ultima perioada in care a mai luptat. Sunt sigur ca dupa un spear se scula doar pentru ai face in ciuda lui Goldberg. La jackhammer statea pana la dai si il arunca pe Goldberg de pe el. Eu l-as asemui foarte mult pe Goldberg cu Warrior insa intre ei exista o diferenta insesizabila care inclina balanta in favoarea victoriei pentur Warrior - Ultimate Warrior era nebun in ring si asta se vedea in toate meciurile sale ... de neoprit ... nu ii pasa cu cine se lupta atat timp cat publicul il sprijinea!
Heath Scumm
19th January 2005, 17:38
Okay! Am vazut si am consemnat ce s-a spus!Interesant punctul de vedere a lui Gabi ...
Part 2
Cine ar invinge intr-o infruntare in ring intre Kevin Nash si Scott Hall?
Trebuie sa il aleg pe Kevin Nash ... Big Sexy e dominant de-a dreptul si desi Hall e mai degraba stilul trisorului, nu cred ca poate sa il bage pe Nash in Edge ... asa ceva nu e posibil.
Pe de alta parte, nici Nash nu sta prea rau la trisat ... si, daca ne gandim ca e primul om care l-a invins pe Goldberg (trisand), inca un plus pt. Big Sexy.
Powerbomb-ul lui Nash e parca turnat pt. Hall ... nu stiu ... intotdeauna m-am gandit what if? ... Cred ca, fara indoiala, Nash il poate invinge 1,2,3 pe Hall, chiar daca acesta triseaza!
Big Sexy
21st January 2005, 01:29
Aici nu am nici un dubiu si nu pentru ca sunt un fan al lui Diesel ce mai tarziu s-a intitulat Big Sexy ci pentur ca evidentele sunt prea clare sa insele. Nu degeaba Big Sexy a dominat scena WCW de cand a intrat acolo si pana a iesit din WCW. Dimensiunile sale respectabile, powermoves pe care le executa cu o acuratete frustranta uneori pentru oponent (nu imi amintesc sa fi facut greseli vizibile in ring). Scot hall nu are decat gestul ala bestiala cand arunca scobitoarea ;) gest din care m-am inspirat atunci cand Decron arunca in public microfonul. imi place la nebunie asta si de aia am devenit un admirator al sau. Trebuie sa mentionez ca si acum inainte de a scrie la un meci in arena ma pun in pielea personajului impertinent al lui Scott Hall si execut miscarea aceia in timp ce imi rept in cap ce va sa vina!
Heath Scumm
21st January 2005, 13:21
Dimensiunile sale respectabile, powermoves pe care le executa cu o acuratete frustranta uneori pentru oponent (nu imi amintesc sa fi facut greseli vizibile in ring). !
Cea mai mare greseala a fost incercarea de a-i face Powerbomb-ul lui THE GIANT aka BIG SHOW la WAR GAMES, lucru care l-a costat interzicerea JACKNIFE-ului pentru apropae un an. A incercat sa il ridice pe Big SHow insa i-au cedat picioarele si s-a prabusit cu el exact in gat, provocandu-i severe leziuni ale coloanei vertebrale. Ma mir ca Big Show nu a tamas paralizat dupa acea manevra esuata!!!!
Tin minte ca am avut o mare cearta cu BEXYCZW pe tema manevrelor interzise ... eu ziceam ca Jacknife-ul a fost interzis, el zicea ca nu!! I-am adus apoi si dovezi in acest sens!
Asadar, Nash e departe de a fi perfect!!!
Heath Scumm
24th January 2005, 19:39
Am unit thread-ul Wrestler's BIOS cu acest thread deoarece in acel thread erau biografii si comentarii legate de luptatorii nostri preferati si m-am gandit sa mai condensam thread-urile!!!
Asadar, daca mai doriti sa vorbiti despre luptatorii vostri preferati, o puteti face chiar aici!!!
Am analizat poll-ul si se pare ca momentan, top 3-ul luptatorilor preferati e cam asa ...
1. Undertaker
2. Sting
3. Altul - nu s-a specificat insa care e acela in cauza!!!Vreau sa stiu si eu despre cine e vorba!!!
Reaper
25th January 2005, 15:34
Eu cred ca sunt unul dintre cei care au votat pentru alt luptatot. In acel moment m-am gandit la Goldberg. Mi se pare chiar ciudat ca nu a fost introdus in poll.
Big Sexy
25th January 2005, 16:17
Astea au fost primle optiuni pe care le-a avut in minte Hitscum. Asa se intampla in poll-uri de genul asta cu multi. E inevitabil.
Heath Scumm
25th January 2005, 16:37
Intrebarea suna cam asa ... Care este luptatorul tau (clasic) de wrestling preferat?
Cuvantul cheie e CLASIC ... GOLDBERG e departe de a fi un clasic!!! Parerea mea ...
Big Sexy
7th February 2005, 21:02
Pai cam e departe de a fi un clasic insa cu certitudine ca e o legenda. Insa nu asta discutam. Imi aduc aminte de un joc pe pc facut dupa un joc de tipul arcadecu fise. Acolo erau numai clasici. Jake the Snake, Hogan, Sergent Slaughter si Ted Di Biase Million Dollar Man omul dupa care m-am inspirat cand am creat Money unLTD(evident nu?). Ce este uluitor este ca in jocul ala combinatia letala era Jake the snake si Hulk Hogan. Ne bateam sa ii alegem pe ei. Si singurii care ii puteau invinge eficient erau Big Boss Man si Ted Di Biase. Ce vremuri frate, ce vremuri. Pacat (cred) ca Ted Di Biase nu se implica mai mult in wrestling, de fapt mai deloc in ultimul timp.
Heath Scumm
10th February 2005, 14:26
Ted Dibiase a reprezentat un esec groaznic pentru WCW(parerea mea, desigur)! Nu s-a dovedit inca, insa, odata cu venirea lui in WCW, randurile NWO se ingrosasera peste masura ... asta devenise o chestie plictisitoare pentru fanul de rand care a apelat la ajutorul telecomandei pentru a schimba pe RAW!!!
cutuma
11th February 2005, 19:31
Daca ar fi sa aleg intre clasici ar veni cam asha
1. Sting - Sting era impresionant shi popular shi in era pre-NWO, dar gimmickul acela gen Salvatore de la Patria cu motivul de Crow shi tot ansamblul reprezinta probabil apogeul carierei sale (chiar daca inainte detinuse in cateva randuri titlul suprem shi chiar daca ishi castigase notorietatea prin lupte cu coloshi gen Flair, Vader etc.)
2. Hogan - Hogan ca luptator mi se pare mediu. Ce l-a facut pe el un titan este charisma shi probabil acel talent in a creste adrenalina in public cu stilul sau inconfundabil. Imi placea un comentator la un moment dat in celebrul meci Hogan vs The Rock cand dupa ce Hulk se ridica determinat de la podea emanand energie face ceva de genu "Is he goin' to Hulk him? OH MY GOD....he IS!"
3. Luger - Chiar daca in cariera sa au existat shi gimmickuri dezastruoase gen The Narcisist Lex ramane totushi The Total Package, "Master of The Torture Rack" shi one of my all time favs.
Big Sexy
24th February 2005, 12:55
Inca mai astept sa se intoarca Sting in wrestling, inca mai astept interventiile lui salvatoare si toata aura intunecata pe care o aducea dupa el la fiecare intrare in ring. Momentele alea erau la fel de emotionante pentru mine ca shi chant-urile Goooooodbeeerg, Goooooodbeeerg, Goooooodbeeerg!
Heath Scumm
4th April 2005, 12:15
Cat de tare poate fi Raven ... vreau sa aduca wrestlingul hardcore inapoi in ring ... stiu ca momentan el, Abyss si Jeff Hardy sunt cei mai in masura sa faca asta ... oricare lupta intre cei 3 ar fi pentru mine "THE FANTASY MATCH" ... aruncati-l acolo si pe RVD si gata! Combinatia perfecta!
Heath Scumm
11th April 2005, 09:56
Oh My GOD!!!:o:
E oficial ... My dream Match will finally take place ... RAVEN vs JEFF HARDY - Tables Match la LockDown ...
Va dati seama ce simt cand stiu ca se intampla asa ceva si eu nu pot sa vad???
Big Sexy
17th April 2005, 12:13
LOCK DOWN - mare jmekerie domle' si locdaunul asta zic, eu, adica arunci niste oameni in ring si bla bla cu custi ... sa vedem. Pana acum nu m-au entuziasmat tare mult initiativele de genul asta din TNA. Inca oscileaza intre a se intoarce la radacini si comercial. Pana acum a iesit o varza! Cred ca Abyss ar fii mult mai bine exploatat in WWE mai ales datorita caracterului sau. In Raw si-ar gasi foarte bine un loc si ar avea sanse sa intre chiar si in WWE Hall of Fame.
Heath Scumm
20th April 2005, 13:16
Ca sa "reinviem" threadul asta deoarece mi se pare ca eu sunt cel mai activ de pe-aici ... va propun sa imi raspundeti la un soi de chestionar ca sa vad mai bine ce e cu fiecare in parte ...
Asa ... here goes nothing ...
Eu o sa-l completez direct ca sa nu fac 2 posturi consecutive!
Favourite Raw Superstar : Rosey
Favourite SmackDown Superstar : Rob Van Dam
Favourite TNA Superstar : Raven
Luptatorul Retras favorit : Bret "Hitman" Hart
Luptatorul preferat heavyweight (peste 230lbs.) : Raven
Luptatorul lightweight/cruiserweight preferat (sub 230lbs.) : Amazing Red
Luptatorul hardcore preferat (pe care l-ati vazut intr-o lupta cu arme) : Jeff Hardy
Manevra preferata de impact : Ki Krusher (Low Ki)
Cea mai tare manevra de high-flying : INFRARED (Amazing Red)
Cea mai tare manevra de submission : Ken Shamrock's Ankle Lock (adevaratul ankle lock, nu chestia aia dubioasa pe care o face Kurt Angle)
Gruparea/Echipa favorita in wrestling : Raven's Flock
Meciul favorit (care s-a intamplat sau nu) : Raven vs Jeff Hardy ladder match (nu s-a intamplat dar ar fi superb)
flipper2
26th April 2005, 00:09
Ia uite: Un forum romanesc cu si despre pro-wrestling!
Vad ca exista deja cunostinte solide despre (NWA) TNA. Da, firesc, romanu' crescut cu DSF si TNT cu WCW e inca fidel concurentei in domeniu, ceea ce e OK.
Copii, se spune ca inainte de LOCKDOWN, Dixie Carter, Presedinta TNA Entertainment, le-a facut un pep-talk baietilor, mentionand (chipurile) ca TNA are clearance pentru EUROSPORT in Europa. Evident nu se refera la cele 2 episoade de vineri din februarie. Cred ca ar fi ceva sa ne restrangem in fata TV-ului vineri seara cum faceam odata in vremurile cand ratingurile lu' Nitro erau inca in carti fata de RAW, (ce tineri eram, ce naivi eram). Ma intreb doar daca EUROSPORT-ul va da IMPACT-ul din saptamana repsectiva sau daca va fi unul cu nu stiu cate saptamani in urma.
Oricum, comentariul idiotilor de la EUROSPORT Romania (fie vorba intre noi, aia nici macar de K-1 nu sunt buni) sunt deprimante. E dificil de tradus wrestlig-ul profesionist, de pe limba lui Mike Tenay, in romana noastra de Dambovita.
FANTASY MATCH:
Chris Benoit vs. AJ Styles.
Poze de la LOCKDOWN. S-ar parea ca iesit chiar foarte bine PPV-ul.
Raspunsuri la chestionar:
Grele intrebari!
Fav RAW superstar: la ora asta BATISTA, mi se pare credibil si pt un campion asta e foarte important.
Fav SMACKDOWN superstar: BOOKER T (ce vreti, am crescut si eu cu WCW ca toata lumea buna) & CENA, idem cu RAW, se schimba generatiile in WWE.
TNA superstar: obligatoriu AJ STYLES - trebuie promovat baiatu' pana in panzele albe, daca se vrea concurenta toe-to-toe cu WWE.
Luptatorul retras favorit: (Marius tu esti de l-ai bagat pe Bret aicea?),
.....bai, prea greu chestionarul asta, n-am timp, dar RAVEN vs JEFF HARDY s-a intamplat deja la LOCKDOWN si a fost CAGE MATCH, dar cu tot tacamu' specific celor doi, TLC-scaune, mese, machiaj, cred ca tnawrestling.com va pune niste poze de la PPV, trebuia sa le fi pus deja, da' vad ca intarzie.
Oricum si eu cred ca RAVEN e super reusit si cu timpul s-a facut ca vinul bun. Ar putea sa fie NWA Champ macar pentru putin, merita cu prisosinta centura, a muncit enorm pentru familia Jarrett.
Ba, dintre HHH si Jeff Jarrett care-i mai sef?
BIG SEXY, vezi ca tre' sa intre KANE in WWE HALL OF FAME pana intra ABYSS.
Heath Scumm
4th May 2005, 15:48
MY DREAMS HAVE COME TRUE ... AGAIN
http://www.tnawrestling.com/images/head/hj/wk2/funhouse.jpg
Nu stiu ce sa mai cred ... TNA isi revine ... incepe sa acorde sanse la titlu si se pare ca in curand Jarett va pierde centura ...
Tot ce imi doream vreodata era sa vad o infruntare intre Jeff Hardy si Raven in care cei 2 sa isi arate adevarata fata HARDCORE ... si ce imi ofera TNA? Nu o lupta ci 2, ba chiar mai mult de atat ... un veritabil feud ...
Dupa foarte mult timp Raven se intoarce in azilul hardcore care l-a consacrat si anume structura numita HOUSE OF FUN!
My real FANTASY MATCH ... hardcore extrem, mult mai mult decat un table match intr-o cusca!!!
Big Sexy
11th September 2005, 23:29
Fantasy Match
Undertaker vs Abyss
sincer, niic nu stiu la ce sa ma astept, probabil ca va fi o inclestare a titanilor unde fiecare va da lovituri fulgeratoare si se vor sfasia precum niste sacali. Ambii au stiluri de lupta similare si forta egale. Probabil ca Abiss va tinti mult la picioarele lui UT in timp ce Undertaker il va pocni cu pumnii peste cap sau cu picioarele in piept. Banuiesc ca un tombstone este exclus, sa nu mai zic de Blackhole slam. Sunt chiar curios sa stiu, dupa parerea voastra, cum se poate incheia un astfel de meci
p.s. dupa parerea mea Hitscum ar raspunde asa:
Abyss il distruge pe bosorogul ala egoist de UT cu un blackhole slam top turnbuckle cu aterizare in afara ringului pe doua mese acoperite cu sarma ghimpata si in flacari! :))
Heath Scumm
12th September 2005, 11:45
^^ Nu uita de pioneze!!!
In fond e "arma" preferata a lui ABYSS!
Big Sexy
12th September 2005, 12:28
Pai cum ai baga tu pioneze in descrierea de mai sus, sincer, ieri am stat cateva minute sa incerc sa bag cumva, realist, pioneze in scenariul ala dar nu am reusit si am ales ceva neconventional chiar si pentru TNA, barbed wire!
Heath Scumm
25th September 2005, 13:41
Ma uitam astazi la home videoul Brock Lesnar - Here Comes The Pain si imi spuneam ca ar fi o idee buna sa incercam sa realizam un Fantasy Top 10 al celor mai buni luptatori din toate timpurile in functie de luptatorii pe care i-au invins in trecut ... un soi de ierarhie a celor mai puternici luptatori din wrestling ... aici nu chestionam daca un luptator va place sau nu va place ci daca ar putea, in urma unei promovari adecvate sa se incadreze in acest top ... cu alte cuvinte, sa ne prefacem pentru o secunda ca wrestlingul ar fi pe bune ...
Topul meu este:
1. Steve Austin - pe langa faptul ca a invins toti luptatorii majori din WWF, nu a fost niciodata invins de Goldberg pe care l-am plasat pe locul 2 ... se pare ca la WrestleMania 20. Austin s-a aratat peste Goldberg!
2. Goldberg - a invins pe Undertaker, Brock Lesnar, The Rock si Hulk Hogan
3. Brock Lesnar - l-a invins pe Undertaker 1 la 1 in Hell In a Cell si a transat in favoarea lui Feud-ul cu The Dead Man ... plus ca a invins toate superstarurile de calibru cu exceptia lui Goldberg si steve Austin
4. Undertaker - desi neinvins la WrestleMania, a pierdut meciuri in fata celor 3 luptatori prezentati anterior
5. The Rock - l-a invins pe Hogan
6. Hulk Hogan - a invins mai toti luptatorii de calibru cu exceptia celor prezentati anterior ... consider ca locul lui aici e justificat
7. Triple H. - desi invins de Batista de 2 ori, l-am plasat pe HHH deasupra animalului pentru ca sper intr-o revenire a acestuia si revansa in fata fostului sau enforcer
8. Batista - desi la inceputul carierei sale, Batista ca si face pare a fi invincibil ... vreau sa uit de meciurile umilitoare in fata lui Benoit
9. John Cena - la fel ca si Batista, Cena pare imbatabil in ultimul timp ...
10. Kurt Angle - o cariera impresionanta, totuis consider ca Cena l-ar putea invinge 1 la 1
Heath Scumm
26th September 2005, 12:26
Pe locul 10 ar putea fi si BiG SHOW in conditiile in care mi se pare cam la celasi nivel cu ANGLE... astept opiniile si topurile voastre
Reaper
26th September 2005, 16:32
Undeva intre 2 si 6 l-as pune pe Sting; s-ar afla la egalitate cu Goldberg pe care nu l-a invins niciodata, dar nici el nu a fost invins de Goldberg. Cei doi au avut 2 meciuri in WCW; ambele s-au terminat prin interferente.
Nu stiu daca Sting a avut meciuri cu Lesnar, Undertaker sau Rock asa ca nu stiu exact unde sa-l clasez.
L-as schimba pe Angle cu Cena; cel din urma se descurca foarte bine in ultima perioada, dar Angle a invins la vremea sa vedete mai mari decat luptatorii pe care ii are acum WWE-ul; a fost un Hell in a Cell parca cu UnderTaker, Rock, Angle, Triple H si nu mai stiu cine pe care Kurt l-a castigat.
Batista e tot un fenomen de moment; nu se stie ce-i rezerva viitorul. Poate ca Michaels ar fi mai potrivit spre coada clasamentului.
Laurian1903
26th September 2005, 20:54
1 - Bret "The Hitman" Hart
Career Hitlist: Ric Flair, Roddy Piper, Yokozuna, The Undertaker, Big Daddy Cool Diesel, Diamond Dallas Page, Sting, Hulk Hogan (meciul a avut loc intr-un show din cadrul unui turneu nedifuzat), Shawn Michaels, Steve Austin, Mister Perfect, Razor Ramon, Owen "The Rocket" Hart, Lex Luger, Goldberg (don't care if it was fair or not :-)), British Bulldog, etc. Ar mai fi de mentionat Bam Bam Bigelow, Jerry Lawler, Booker T., Jeff Jarrett, Bob Backlund, dar nu am de gand sa ma lungesc ;-) Hihi!
Th3 Gam3 HHH
26th September 2005, 21:12
Hitscum , ai explicat de ce HHH e in fata lui Batista , dar ca pt un fan HHH, poate imi explici de ce e tocmai pe 7 !? :)
cutuma
26th September 2005, 21:45
Cei doi au avut 2 meciuri in WCW; ambele s-au terminat prin interferente.
CEEEEEEEEEEEEE?!?!?! Unul singur s-a terminat cu interferente. Al doilea a invins Goldberg fara drept de apel (daca nu ma inseala memoria l-a spear-uit dintr-un Stinger Splash :D ) . HA! People wanna mess with Goldie but their gonna get their ass whipped ;)
Reaper
27th September 2005, 11:04
Ok; poate ai dreptate. Eu am vazut faza cu cele 2 meciuri in Sting - "Back in Black" cand povestea ca el si Goldberg au niste treburi nerezolvate, ca nu se stie care-i mai bun si alte chestii si a dat detalii doar despre meciul pe care il cunosteam eu: cel in care Sting aplica Scorpion Death Lock, Goldberg nu cedeaza si apare Kevin Nash (mi se pare) si strica petrecerea. Despre celalalt meci a spus doar ca s-a terminat in mod asemanator, dar nu au dat imagini deloc. Daca zici ca Goldberg l-a invins in meciul ala acum mi se pare normal ca nu au aratat nimic din el.
cutuma
27th September 2005, 12:49
Reap' ... vezi ca ti-am pus doua meciuri Goldberg vs Sting la Multimedia. Check 'em out...it's history :)
Th3 Gam3 HHH
27th September 2005, 18:36
Scuze ,dar eu unul nu pot sa fac un top ten al celor mai buni wrestleri din toate timpurile ,pt ca pe multi dintre ei nu i-am vazut la lucru ,si mai mult nu stiu nici toate rezultatele lor! De ex. pe primii 3 din topul lui Hitscum nu i-am vazut decat la WrestleMania XX.Oricum in daca as face un top ten cred ca pe HHH l-as baga sigur in primii 5 .
Heath Scumm
28th September 2005, 15:26
@Laurian, Reaper, HHH si oricare altcineva interesat de ceea ce am scris in acel top
Se prea pote sa va fie greu sa faceti o ierarhie deoarece fie nu ati vazut toti luptatorii, fie aveti obsesii (aici ma refer la Bret Hart :rolleyes: ) ... totusi, incercati sa realizati un top cu cei pe care i-ati vazut sau ii stiti si sa il postati aici ... as fi interesant sa vad parerile voastre + ca acest lucru ar constitui o baza buna de discutie ;) ...
Va rog ... sa revenim la momentul in care credeam cu totii ca wrestlingul e real si sa vedem cine e "cel mai tare dintre luptatori" ...
Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 17:22
Top ten-ul meu se bazeaza doar pe ce am vazut + citit ,de la Wrestlemania XX incoace ;si este cat se poate de obiectiv .(am considerat ca wrestlingul e pe bune ) :
1. UNDERTAKER - de la WM XX incoace a participat la toate PPV-urile (in afara de Judgement Day 2005 parca) si nu a fost pinuit decat de curand la SummerSlam . Inca reuseste sa aiba o aura de invincibilitate .(este omul cu cea cea mai lunga durata de intrare in scena in WWE –nu are prea mare importanta , dar iti da de gandit )
2. TRIPLE H –“ the greatest wrestler alive “ (quote Ric Flair ) (obiectiv nuh ?! :) )
pt ca este un maineventer adevarat :singurele PPV in care nu a fost “in the mainevent of the show “(considerand mainevent =WHC ) au fost Bad Blood (intr-un meci care sigur a facut aproape cat 10 meciuri Cena vs JBL ) si SumerSlam (2004 si 2005 + Unforgiven - no comment )
3. BATISTA – his “Evolution “ is awesome ; a reusit multe anul acesta : primul lui meci in Elimination Chamber (unde simteai furia “animalului” din el si stiai sigur ca el va castiga ) , apoi primul lui Royal Rumble castigat (unde intrarea lui in “joc” a fost super energica ,si aici simteai ca ceva bun se pregateste pt el) ,primul sau mainevent si unde altundeva decat pe “ The Biggest Stage of them All “ Wrestlemania ;unde stiai ca sigur e seara lui – ce meci ! cate emotii (pt mine) ,primul lui “title defense “(Backlash ),primul lui “Hell in a Cell “, primul lui “Bull Rope Match”… ( un lucru interesant de spus despre Batista ar fi ca anul acesta a fost prezent la 5 PPV WWE consecutive si 8 din 9 PPV WWE consecutive !!!) …………… si cu toate astea nu pot sa-l pun decat pe 3.
4. CHRIS BENOIT – sigur supar multa lume cu pozitionarea lui in top 5 ; drumul parcurs de el e asemanator cu cel al lui Batista (Royal Rumble winner ,WHC at Wrestlemania ,campion destula vreme ,neinvins de HHH ),dar pana la un punct .(Batista e inca acolo sus) ; desi anul acesta a fost un super dezastru cu o gramada de infrangeri consecutive la PPV , eu ii dau credit pt ca a invins anul trecut o groaza de wrestleri ,si astfel il clasez pe un loc onorabil.
5. RANDY ORTON – este in continuare un wrestler de top ;7 luni Intercontinental Champion, Legend Killer, l-a pinuit pe Taker (!!!) ,youngest World Heavyweight Champion … si inca mai are multe de spus in aceasta industrie ! (singurul lui pct negativ ar fi nereusirea unei victorii in fata lui HHH ,la Royal Rumble ,acolo unde a avut sansa de lupta unu la unu )
6. JOHN CENA – sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului ; nu prea-i “place” sa piarda ;a fost campion USA , runner-up la Royal Rumble ,WWE Champion … cine stie pt cata vreme ?!
7. J.B.L – cum bine zicea cineva de pe aici : “ un nesatul “ ; a fost o lunga perioada campion WWE invingand prin diferite metode .(totusi pacat de meciul slab de la WM XXI si nu ma refer aici doar la el , ci meciul in sine a fost dezamagitor ; inca un pct slab in “I quit match” ,si usor usor va iesi din top tenul meu ,si din maineventurile WWE )
8. KURT ANGLE – anul trecut a fost multa vreme indisponibil si de aceea il clasez printre ultimele locuri (+ unele meciuri pierdute in fata lui Cena –si ma refer aici la cel de la Survivor Series-desi a fost pe echipe- si un No.1 Contenders Match); lucrul pozitiv la el ar fi ca totusi la invins ,dar prin descalificare pe Cena , si cine stie poate ca il va mai invinge odata la Taboo .
9. SHAWN MICHAELS – meciuri mari anul trecut (vs HHH & Benoit ) apoi “o binemeritata vacanta oferita de Kane “ ,dar anul asta a cam stat pe bara cand a fost vorba de titluri ( bineinteles ca stiu ca e un Show Man ,dar aurul straluceste asa frumos! )
10. BIG SHOW – de asemenea a avut si el o mica vacanta (cica la puscarie … Si marmota invelea ciocolata !...) .Ce sa zic , bate tot ,dar nu prea se mai lipeste nici un titlu de el (desi a avut cateva sanse ! )
La capitolul mentiuni ii am pe Eddie Guerrero –care a scazut mult odata cu feud-ul cu Rey Misterio (cu cat mai era un meci cu atat mai mult se afunda in patetic ) , Y2J -great wrestler ,dar tot asa nu prea ii mai place nici lui aurul , Shelton Benjamin –sigur il voi introduce odata in Top Ten(in locul lui JBL) pt ca este un super atlet si wrestler( deasemenea neinvins de HHH) … mi-ajunge ,poate ca am uitat pe altii , dar ata e !
Comentarii ,reprosuri ? Nu ma supar ! :evil:
Heath Scumm
30th September 2005, 10:48
Sa fim sinceri ... Orton, Benoit, HBK si JBL sunt victime sigure pentru un Golberg, Lesnar sau Austin ...
Pentru cei care pun ca Batista e un fenomen e moment ... sa incercam sa ne amintim prestatia lui in OVW ca si Levithan cand in cadrul conflictului nesfarsit cu Kane acesta a avut o evolutie cel putin spectaculoasa ... Plus, ca n-ar trebui sa uitam ca el e cel care l-a oprit pe Goldberg si a primit recompensa de 100.000 $ si locul in EVOLUTION ... sooo ... impingerea lui s-a facut contant si foarte bine ... nu sunt ded acord cu tranformarea lui fortata in Fce insa ce poti sa-i faci?
cutuma
30th September 2005, 14:00
Stii pe cine ai uitat Hitscum in topul tau? Pe Diesel aka The Real Big Sexy. Are la activ victorii care sa-l plaseze acolo ;)
Heath Scumm
30th September 2005, 14:49
No Fuckin Way ... Kurt Angle sau Big Show sunt mult peste Kevin Nash ... Singurul lucru care m-ar convinge sa-l bag pe locul 10 ar fi victoria clean impotriva lui Big Show in WCW si faptul ca s-a mentinut ca Main Eventer destul de mult ...
In lupta 1 la 1 Goldberg ii rupea funduletzu' lu Nash ... fara indoiala!
cutuma
30th September 2005, 16:00
Bineinteles.... pt ca Goldie e awesome :D
Chiar Hittie, ai vazut Goldie vs Raven? :evil:
Heath Scumm
30th September 2005, 19:35
But Ofcourse :rolleyes: ... pot sa ma laud cu faptul ca am vazut integral WCW Nitro si Thunder fara sa pierd nici macar un minut atata timp cat a fost transmis in Romania ... de la prima editie WCW Nitro transmisa pe TNT
Tin si acum minte ca unul dintre feudurile majore ale acelui timp implica intrarea lui Lex Luger in federatie ca si Heel insa Sting il sustinea intru totul ... tin minte in primele editii lupta dintre Sting si Lex Luger impotriva echipei American Males!
Totusi, revenind la topic ...
Goldberg nu e awesome catusi de putin ... e doar (din punctul meu de vedere) luptatorul promovat ca fiind invincibil ... acelasi lucru s-a intamplat si cu Rhyno in ECW ... pacat ca o lupta Goldberg din WCW vs Rhyno din ECW nu s-a intamplat niciodata! This would have been a fantasy match 4 me!
Big Sexy
30th September 2005, 19:56
iti dai seama ce ar fi insemnat o asemea lupta? Construiau heat-ul pentru ea un an de zile si cand s-ar fi intamplat ar fi fost efectiv o bomba nucleara!!! Totala!!! Pur si simplu nu imi pot imagina cum ar fi decurs asa ceva - Spear versus GORE. Damn, ma oftic ca nu m-am gandit nici macar o clipa la o asemenea inclestare fenomenala. Pe de alta parte nu am urmarit ECW din simplu motiv ca era gay :P
cutuma
1st October 2005, 22:20
2. Goldberg - a invins pe Undertaker, Brock Lesnar, The Rock si Hulk Hogan
Are you sure about this? Goldberg vs Taker? Unde, cum, cand?!
Heath Scumm
2nd October 2005, 11:58
Am gresit cu Undertaker ... Brock l-a invins pe Taker, Goldberg pe Brock!
Laurian1903
3rd October 2005, 12:46
@Laurian, Reaper, HHH si oricare altcineva interesat de ceea ce am scris in acel top
Se prea pote sa va fie greu sa faceti o ierarhie deoarece fie nu ati vazut toti luptatorii, fie aveti obsesii (aici ma refer la Bret Hart :rolleyes: ) ...
Hmm! Now that's a challenge! Din cate observ insa, majoritatea va referiti mai mult la wrestlerii actuali, pe cand pentru mine perioada in care wrestling-ul parea real si tremuram pt Bre... SCUZE, nu am sa mai dau nume :D inseamna anii 1993-1995. Deci lista mea va cuprinde nume relevante pentru acea perioada, I hope you don't mind.
Heath Scumm
3rd October 2005, 13:17
It is a challenge ... :D
Si topul intocmit de tine va putea fi combatut daca cei enuntati au fost invinsi de luptatori de dupa 1995! Remember! Acesta este un top cu cei mai "puternici" luptatori ... nu preferatii tai ...
Daca vrei sa faci un top numai cu preferatii tai esti binevenit oricum!
Laurian1903
3rd October 2005, 15:04
Bineinteles ca va fi combatut, abia astept! Doar suntem pe un forum de WRESTLING! ROAAARRRRRRR!!!!! :-)
Heath Scumm
11th November 2005, 22:31
As dori sa faceti un top al luptelor voastre preferate din toate timpurile ... eu m-am gandit o saptamana intreaga si iata la ce am ajuns ... aceste 10 lupte le recomand oricarui fan al wrestlingului si reprezinta dupa parerea mea cele mai bune meciuri pe care le-am vazut vreodata!
1. Tables Ladders Chairs - WrestleMania 17
Liderul incontestabil al topului, inca astept o lupta care sa intreaca acest meci ca intensitate
2. TNA Six Sides Of Steel - Triple X vs America's Most Wanted
Echipa care pierde nu mai are voie sa lupte vreodata impreuna ... Contine cea mai tare manevra facuta vreodata in pro-wrestling ... ii apartine lui Elix Skipper si este un Hurancanara extrem de pe cusca dupa ce a mers vreo cativa metri pe muchia subtire a custii
3. CZW - Ruckus vs Sonjay Dutt vs Chris Cash
RIP Chris Cash ... prima mea intalnire cu o lupta CZW si cu Ruckus pe care-l consider unul dintre cei mai impresionanti atleti de pe planeta ...
4. Royal Rumble Match 2001
Dupa parerea mea cel mai antrenant Royal Rumble din toate timpurile ... o ora plina de actiune ... nici un moment de plcitiseala
5. CZW Cage Of Death - Team Cash vs Team Blackout
Cei mai buni atleti din CZW si cativa dintre cei mai impresionanti tineri de pe planeta se infrunta intr-un meci tip Cage Of Death (2 ringuri alaturate inconjurate de o cusca metalica si singura cale prin care poti elimina luptatorii este prin eliminarea lor din ringuri) - ceva extrem de inovativ si brutal... tre sa vedeti ca sa credeti ... pentru amatorii de Hardcore HighFlying.
6. Ultimate X - TNA Final Resolution
Cel mai bun meci de tip Ultimate X ... no doubt!
7. ECW One Night Stand - Dudley Boyz vs Sandman/Tommy Dreamer
O veritabila bataie de strada ... masa in flacari a pus capac show-ului ... am scandat Holly Shit pentru vreo 3 minute in continuu!
8. ECW - Sabu vs Sandman - Stairway 2 Hell
Dupa parerea mea cea mai buna lupta a lui Sabu si probabil cea mai buna lupta a lui Sandman
9. TNA Slammiversary - King Of The Mountain Match
Quote The Raven, Nevermore ...
10. Ring Of Honor - Scramble Cage Match
Carnage Crew vs Hart Foundation version 2.0 vs SAT vs Backseat Boyz - desi lupta e umbrita de incercarea lui Teddy Hart de la sfarsitul meciului cand era sa-l ucida cu un Shooting Star Press de pe cusca pe Joel maximo,infruntarea e epica ... nici nu stii la ce sa te uiti mai intai ...Lupta e plina de controverse in conditiile in care HC LOC din carnage Crew s-a apucat sa-i bata pe bune cu o curea pe teddy Hart si Jack Evans dupa escapadele lui teddy!
Desigur, exista o multime de alte meciuri care merita mentionate insa acestea sunt favoritele mele ... daca nu ma insel le-am postat pe toate in sectiunea multimedia ... daca ati ratat vreo una faceti bine si le downloadati pentru ca nu stiti ce pierdeti ... deasemenea, daca nu va place vreo lupta din cele postate de mine, va rog sa motivati si sa precizati luptele care va plac voua, eventual sa le postati in Multimedia!
Heath Scumm
30th November 2005, 16:09
http://www.gameinformer.com/NR/rdonlyres/04082C32-BBB3-4DB0-AE19-8C61EBDD3A87/5712/wrestlemania.jpg
^ Is this a Fantasy Match or what?
Ninja
30th November 2005, 17:02
Poate WM22 !!
Heath Scumm
1st December 2005, 12:50
ah...da...fara indoiala...
Slash666
9th December 2005, 13:05
My favorite wrestler is Bret Hart and Edge
Th3 Gam3 HHH
2nd January 2006, 13:35
Dream match 4 me , maybe at WM XXII : Triple Threat Match 4 the WHC
HHH vs Batista vs Randy Orton
Heath Scumm
10th January 2006, 14:11
Acesta este un joc conceput initial ca o competitie lunara in care membrii acestui forum au sansa de a deveni General Manager WWE pentru o zi ... ei pot folosi toti luptatorii din lume (atat cei din WWE dar pot semna si orice alt luptator din circuitul independent sau TNA) pentru a realiza un show cu Audienta maxima ...
Care sunt regulile acestui joc? Fiecare membru al forumului va trebui sa realizeze un program de Pay-Per-View compus din urmatoarele segmente : Un Dark Match care sa inceapa show-ul si sa porneasca spectatorii (fara ca acesta sa fie televizat) si alte 8 segmente (care pot fi fie lupte, fie interviuri, atacuri backstage, angle-uri intre managerii WWE videoclipuri de prezentare ale unor luptatori sau conflicte din WWE si orice altceva la care va puteti gandi ... cerul este limita ... orice va vine in cap puteti posta) ... Aceste scenarii vor fi introduse in Extrem Warfare Revenge si cel care va obtine audienta cea mai mare va castiga jocul ...
Pentru fiecare angle si interviu veti primi un rating de audienta exprimat in procente variind intre 1% si 100% iar pentru fiecare lupta orchestrata veti primi un rating intre 1% si 100% pentru reactia publicului, unul pentru calitatea meciului si unul overall creat dintr-o medie intre cele 2 valori la care pot cotribui secundar insa rareori calitatea comentariului, agitatia publicului si astfel de aspecte secundare!
Exemplu unei astfel de spectacol la care au fost adaugate ratinguri fictive :
Dark Match : Hardcore Match - Sandman il invinge pe Tommy Dreamer
Sandman invinge prin interventia lui Raven care il loveste pe Dreamer insa Sandman se enerveaza si il ataca pe Raven ...
Overall : 73%
Audienta : 76%
Calitate meci : 69%
Interviu : General Manager-ul RAW Stone Cold Steve Austin il injura intr-un interviu pe proaspatul General Manager SmackDown Vince Mc Mahon
Rating : 89%
Paul London il invinge pe Rey Mysterio si Tajiri intr-un Triple Threat Match pentru titlul Cruiserweight
Paul London il invinge curat pe campionul Rey Mysterio
Overall : 75%
Audienta : 70%
Calitate meci : 80%
si tot asa ... Ratingurile vor fi date de mine dupa ce voi trece show-urile voastre prin jocul Extreme Warfare Revenge si voi obtine ratingurile automate de acolo ...
Vi se pare un joc interesant sau va e prea lene pentru asa ceva? Daca n-aveti chef, unesc acest thread cu Fantasy Matches si uitam de el ...
Th3 Gam3 HHH
22nd January 2006, 15:54
@HitScum : HHH pt ca a fost omul care m-a fascinat de la bun inceput ; cand am inceput sa ma uit mai serios la wrestling , HHH mi s-a parut fenomenal , incepand cu intrarea lui in scena ,melodia , continuand cu aspectul sau dur , inauntru si in afara meciurilor , mike skills ... imi place enorm cand HHH iese imbracat la 4 ace si vorbeste la microfon , chiar daca de cele mai multe ori monologul/dialogul se termina cu el “luandu-si” bataie rau de tot . Imi place personajul in sine , ce sa mai de 10 ori campion mondial , ca sa nu mai zic de alte numeroase titluri pe care le-a detinut . In ultima vreme nu a mai cochetat cu vreun titlu .... singurul lucru cu care a aparut obsedant in ultima vreme fiind evident sledgehammer-ul . Imi place finisher-ul lui , desi in ultima vreme si-a mai pierdut din credibilitate ( ma gandesc aici la HIAC cu Batista si ultimile meciuri cand fara slegehammer , The Pedigree nu mai reprezinta nimic ). Poate ca pe tine te plictisesc luptele lui , dar pe mine ma tin cu sufletul la gura , cum ziceam sunt ochi si urechi inca de la intrarea in scena ( intrare ce as plasa-o pe locul 2 dupa cea a lui Taker ) . Meciurile lui au fost mai tot timpul cu “varsari” de sange , lucru palpitant , nuh ?! Imi plac nickname-uriele lui The Game , The Cerebral Assasin . Mi-a placut enorm Evolution , grup ce l-a condus , infruntand apoi pe rand membru cu membru (dureros !) . Documentarul lui ( the game –hhh ) mi s-a parut fascinant , credibil , funny , complet . El poate fi un model, un idol pt multi . Pt mine este ! As putea sa afirm , ca HHH este pt mine, ce este Raven pt tine !:)
Reaper
22nd January 2006, 17:06
Cat de foarte tare!! Vazusem un thread deschis, dar nu am avut timp sa vad despre ce e vorba ... si cateva zile mai tarziu disparuse. Acum am citit si mi se pare geniala ideea.
Sper sa mai tin minte ce optiuni avea EWR ca sa fiu cat mai precis in descriere.
Iata PPV-ul meu:
Dark Match
Paul London & Kidman Vs Chris Sabin & Austin Aries
Finish: Chris Sabin il invinge curat pe Kidman
Dupa meci: Sabin si Aries sarbatoresc.
HardCore Match
Raven Vs Sabu
Finish: Sabu castiga prin interventia lui Saturn.
Dupa meci: Sandman intervine si il ataca pe Saturn
Angle
Samoa Joe il ataca pe Fallen Angel. AJ intervine si-l ataca pe Samoa Joe.
Clash of the Titans
Big Show with Eric Bishoff Vs Abyss with James Mitchel
Finish: Abyss triseaza si castiga.
Interview
Hardy Boys ii injura pe Edge si Jericho.
TLC
Hardy Boys Vs Edge & Jericho
Finish: Hardy Boys castiga prin descalificare.
X-Division Title
Samoa Joe(c) Vs Fallen Angel Vs A.J.
Finish: Fallen Angel il invinge curat pe A.J.
Dupa meci: Fallen Angel sarbatoreste.
Legend Vs Legend (HIAC)
Sting Vs UnderTaker
Finish: UnderTaker il invinge curat pe Sting.
Dupa meci: cei doi dau noroc.
World Championship
Kurt Angle(c) Vs Rhyno
Interventii: Triple H pt Angle si Alpha Male pt Rhyno (nu mai stiu daca se pot face interventii fara ca meciul sa se incheie)
Finish: Kurt Angle castiga curat (daca se mai poate spune asa)
Dupa meci: Angle si HHH sarbatoresc.
cutuma
22nd January 2006, 17:46
HHH, nu-l lua in seama pe Hittie, el e hater cand vine vorba de Triple H, Goldberg, Lesnar etc ;)
Big Sexy
22nd January 2006, 17:56
Ummm, la lesnar ma poti trece si pe mine ca H8er! Am auzit voci in ultimul timp contestand suprematia lui HHH in WWE si sunt un pic amuzat de toata povestea asta. Este wrestlerul complet, nu exceleaza la nici un capitol insa luat ca un tot - abilitati de luptator, arsenal ofensiv, mike skills, imagine, reactiile create in randul publicului ar obtine un punctaj mai mare decat oricine!
Th3 Gam3 HHH
22nd January 2006, 18:05
^ I rest my case ! Big Sexy a zis bine " wrestlerul complet ". Cat despre lesnar sau goldberg h8ter , parca HitScum nu era !
Heath Scumm
23rd January 2006, 11:04
As putea sa afirm , ca HHH este pt mine, ce este Raven pt tine !:)
Daca pui problema asa atunci inteleg ... Raven nu e nici el un luptator care sa iasa in evidenta prin ceva anume (poate doar promo-urile incredibile si calitatea de necontestat a luptelor Hardcore la care participa :P ) ... :) ...
@Reaper
Simulez in seara asta show-ul tau si iti spun ce rezultat ai obtinut!
Oricum, cateva sugestii pentru viitor :
La Dark match ar trebui sa orchestrezi luptele in sensul Heel vs Face ... aici ai Face/Heel vs Face/Heel
Dintre Hardy Boyz, doar Matt face interviuri bune ... Jeff nu prea are mike skillz ... Atat Edge cat si Y2J au ambii charisma + lumea reactioneaza mai bine atunci cand personajele negative sunt cele care apostrofeaza verbal "eroii" ...
Un TLC nu se poate sfarsi prin descalificare asa ca o sa-l termin cu o cadere groaznica care ar putea sfarsi cariera lui Edge sau a lui Jericho ...
Cam atat ...
Heath Scumm
24th January 2006, 13:25
Reaper's Fantasy Show
Inainte de a incepe prezentarea rating-urilor pentru show-ul lui Reaper trebui sa spun ca a trebuit sa renunt la 3 luptatori care nu au putut lupta in WWE datorita unor angajament anterioare in Japonia. Acestia sunt Perry Saturn - inlocuit in Angle-ul sau de Tommy Dreamer, Fallen Angel si Samoa Joe.
Dark Match
Paul London & Kidman Vs Chris Sabin & Austin Aries
Finish: Chris Sabin il invinge curat pe Kidman
Dupa meci: Sabin si Aries sarbatoresc.
Overall : 58
Crowd Reaction : 50
Match Quality : 67
Sugestii - aceasta lupta ar fi trebuit sa fie un ladder match terminat probabil cu un sick bum spectaculos pentru a accentua talentul unor luptatori de altfel putin promovati in WWE.
HardCore Match
Raven Vs Sabu
Finish: Sabu castiga prin interventia lui Tommy Dreamer
Dupa meci: Sandman intervine si il ataca pe Tommy Dreamer
Overall : 71
Crowd reaction : 76
Match Quality : 60
Angle - NU A FOST REALIZAT
Samoa Joe il ataca pe Fallen Angel. AJ intervine si-l ataca pe Samoa Joe.
Clash of the Titans
Big Show with Eric Bishoff Vs Abyss with James Mitchel
Finish: Abyss triseaza si castiga.
Overall : 43
Crowd Reaction : 38
Match Quality : 48
Sugestii : Din pacate am simulat TLC Match-ul inainte de aceasta lupta si publicul era entuziasmat de acea lupta asa ca asta a fost o oarecare dezamagire pentru ei ... chiar daca simulam in ordinea data de tine, HIAC Match ar fi avut de suferit pentru ca TLC-ul a fost cel mai apreciat meci al serii.
Interview
Hardy Boys ii injura pe Edge si Jericho.
Rating : 72
TLC
Hardy Boys Vs Edge & Jericho
Finish: Hardy Boys castiga prin caderea spectaculoasa de pe scara pe ciment in afara ringului a lui Edge
Overall : 84
Crowd Reaction : 90
Match Quality :73
Sugestie : Meciul a fost apreciat insa Jeff Hardy a fost mai lent decat in zilele sale de glorie ceea ce a afectat calitatea meciului. Deasemenea, Edge si Y2J nu au prea facut echipa in trecut asa ca experienta lor de tag-team nu a contat ... prezenta lui Christian alaturi de Edge sau Y2J ar fi fost mai buna.
X-Division Title - NU A FOST SIMULAT
Samoa Joe(c) Vs Fallen Angel Vs A.J.
Finish: Fallen Angel il invinge curat pe A.J.
Dupa meci: Fallen Angel sarbatoreste.
Sugestie : In mod sigur, un ladder match intre AJ/Fallen Angel si Low Ki ar fi scos peste 90 la overall ... Samoa Joe are nevoie de cateva lupte de acomodare impotriva celor 2 si cateva feud-uri bine orchestrate pentru a face un meci bun. In simularile mele am incercat o multime de chestii cu el in Ring Of Honor si au mers bine deoarece poate lupta toate genurile de wrestling ... are totusi nevoie de mai multe puncte la overall care cresc prin fued-uri bine gandite sau lupte extrem de spectaculoase.
Legend Vs Legend (HIAC)
Sting Vs UnderTaker
Finish: UnderTaker il invinge curat pe Sting.
Dupa meci: cei doi dau noroc.
Overall : 67
Crowd Reaction : 74
Match Quality : 54
Sugestii : Un hell in the cell ar fi avut succes daca cel putin unul dintre cei 2 participanti ar fi acceptat sa fie aruncati de pe cusca, prin cusca sau altceva ... amandoi au refuzat ... deasemenea, nici unul nu mai e la prima tinerete asa ca calitatea meciului a avut de suferit ... Multimea nu a reactionat extraordinar la revenirea lui Sting deoarece un Main Eventer TNA e perceput cel mult ca un Upper Midcarder in WWE ...
World Championship
Kurt Angle(c) Vs Rhyno
Interventii: Triple H pt Angle si Alpha Male pt Rhyno (nu mai stiu daca se pot face interventii fara ca meciul sa se incheie)
Finish: Kurt Angle castiga curat (daca se mai poate spune asa)
Dupa meci: Angle si HHH sarbatoresc.
Overall: 82
Crowd Reaction : 87
Match Quality : 72
Sugestii : desi publicul a primit bine acest meci, calitatea lui a avut de suferit deoarece ai bagat in ring un Grappler/Technical Wrestler cu un Brawler Hardcore ... interventia lui HHH. a imbunatatit fara indoiala calitatea meciului ... Alpha Male nu a influentat deloc outcome-ul meciului.
Reaper
24th January 2006, 14:30
Nu exista si un overall sau ceva care sa deosebeasca valoarea show-ului creat de mine de valoarea altor eventuale show-uri?
Heath Scumm
26th January 2006, 15:48
Ba da ... e o medie a overallurilor segmentelor ... am uitat sa o notez insa, dak esti interesat o poti calcula ... ma indoiesc totusi ca cineva de pe forum ar mai fi interesat de un asemenea joc.
Triple H
26th January 2006, 19:28
HHH, nu-l lua in seama pe Hittie, el e hater cand vine vorba de Triple H, Goldberg, Lesnar etc ;)
Hai ca asta e tare, initial nu-mi placea nici mie Lesnar, dar acu' ca s-a retras ii simt lipsa, nu ca m-as mai uita acum la wrestling din cauza comentariilor si lipsa de timp (prefer un serial ceva :yeah: )
Overall, Lesnar era un taranoi imputit cu o forta imensa :D , poate se reintoarce, asa ma apuc sa mai vad si eu WWE.
De Goldberg? Who's NEXT? :P
Triple H, no comment, too bad ca s-a dus Evolution sau cel putin nu l-au transformat in altceva, whatever :evil:
cutuma
26th January 2006, 19:40
off-topic :
Domnu' Triple H ... pe cand o revenire si in WRM? :D
Triple H
27th January 2006, 14:00
off-topic :
Domnu' Triple H ... pe cand o revenire si in WRM? :D
Probabil cand s-o intoarce Brahma Bull-u in wrestling :ok:
Heath Scumm
27th January 2006, 14:25
Off Topic :
^ Da' chiar ... care-i faza cu tine? Ai disparut deodata de pe forum fara prea multe explicatii ... acu ti-ai amintit URL-ul si te-ai intors sau cum? :)
Triple H
30th January 2006, 15:59
Pai am fost cam ocupat, si mi-am gasit alte ocupatii de vazut momentan pana si-o reveni WWE-u, daca se va mai intampla vreodata. Prefer sa ma uit la Lost, The 4400, Stargate Atlantis, Stargate SG-1, Surface :-)
Pt ontopic, care-i faza cu boogeyman si JBL? Acum am vazut ca au facut-o lata astia de la WWE, au umplut ringu de rame !!! OMG , die horror. Asa handicapat cum e, cred ca o sa-l simpatizez pana la urma, e funny (JBL)
Heath Scumm
31st January 2006, 11:50
Chesti aia care-ai spus-o tu n-are absolut nici o legatura cu topicul ...
ON-TOPIC
Stie cineva daca a avut loc vreodata intr-un SmackDown sau Velocity o lupta intre RVD si Paul London? Asta ar fi un adevarat Dream Match pentru mine in WWE!
Triple H
31st January 2006, 21:10
whatever, sterge postu :ok:
milanezu
15th June 2006, 00:00
pentru mine cel mai mare wrestler ramane in continuare the exelance of execution cine stie wrestling stie despre cine vorbesc si mi-a placut si mie Nwo black and white da numai la inceput cu nash hall hogan giant si dupa aia nwo wolfpack a fost tare de tot cu nash luger sting si macho man si de cei 2 nebuni buff bagwell si scott steiner si normal ca si de goldberg deci se vede clar de ce wcw ia batut saptamani intregi la rand pe wwf.
wolverineX23
18th June 2006, 16:21
eu am inceput wrestlingul cu Undertaker..si inca ma uit la el cu acelasi interes..pacat ca a imbatranit..lol...el si Sting..poate gmickurile lor..poate doar meciurile...imi plac multi wrestleri dar acesti 2 m-au impresionat intotdeauna..as fi vrut sa vad un meci intre cei 2.Alti wrestleri..Bret HArt era itradevar bun..dar prea sa facut mare caz pe Montreal ScrewJob..ia cam ars cariera intr-un fel...HBK..ramane unul dintre cei mai apropiati de favoritii mei..dar in mare parte datorita DX..altii mai tarziu..:D
ripley
18th June 2006, 22:02
finally a man who thinks like me!!! STING and UNDERTAKER sunt preferatii mei deasemenea !!! ... trebuia sa am 2 :D ... pe vremea cand am inceput sa ma uit la wrestling ma uitam si la WCW si la WWF!!!
thunder_liger
19th June 2006, 01:19
Scuzati-ma ca ma bag dar... Sting vs Undertaker ultimele 45 secunde :
Taker in colt ,Stinger Splash...big boot in the face by taker...sting e ametit si face 2-3 pasi catre centrul ringului.Undertaker se indreapta catre el incet,cu mana intinsa catre gat ...cand surpriza...de la vestiare apare in viteza The Great Muta,pictat negru cu rosu...trece printre corzi..side kick lui Sting si-l arunca din ring,Taker confuz si maniat ..right low kick by Muta,left middle kick,spinning savate ...and Taker to the ropes..Muta spits green shit to his face.. :)
wolverineX23
19th June 2006, 08:58
dintre Undertaker si Sting...grea decizie...Sting..e cunoscut ca fiind tehnic,rapid iar Undertaker prin faptul ca intotdeauna reuseste sa se intoarca si sa invinga orice adversar,fara sa conteze cine este,cat de mare sau puternic este..deci in final Undertaker...dar nu asta conteaza..conteaza meciul in sine..desi acu vorbind..au stiluri diferite...in aparenta Undertaker pare un zombie incet(asta e si gimmickul lui)..dar l-am vazut si extrem de agil
The Great Muta ar trebui sa stea in vestiare(fara suparare dar aici era vorba despre Sting si Undertaker)..plus ca el si Sting sau mai intalnit...poate un triple threat..:D
Heath Scumm
20th June 2006, 12:11
Scenariul meu pentru finalul luptei Sting vs Undertaker:
Sting isi trimite adversarul in colt si ii aplica un Stinger Splash ... lacom ca de obicei, mai incearca inca unul si-l reuseste si pe acesta ... orice urma de bun simt ii cere lui Sting sa se opreasca aici, sa incerce un Scorpion Death Drop sau ceva ... insa Nuuuuu! ...Sting vrea un al treilea Stinger Splash insa in aer este prins de gat cu o mana de Undertaker care il taraie in mijlocul ringului pentru un Choke Slam ... camera se muta in afara ringului unde The Great Muta este ciomagit serios cu un Trashcan de catre Raven care apoi intra in ring si-l ataca pe Taker, urmat de AJ Styles, Abyss, Samoa Joe, Fallen Angel, AMW si altii ... toti il ataca pe Undertaker in timp ce Raven se tranteste intr-un colt cu un microfon : "TNA has just invaded WWE SmackDown! Welcome To The TerrorDome, Quote The Raven Nevermore!"
Big Sexy
20th June 2006, 12:21
camera se muta in afara ringului unde The Great Muta este ciomagit serios cu un Trashcan de catre Raven care apoi intra in ring si-l ataca pe Taker, urmat de AJ Styles, Abyss, Samoa Joe, Fallen Angel, AMW si altii ... toti il ataca pe Undertaker in timp ce Raven se tranteste intr-un colt cu un microfon : "TNA has just invaded WWE SmackDown! Welcome To The TerrorDome, Quote The Raven Nevermore!"
ma crezi ca mi-a dat fiori numai imaginarea unui astfel de moment cu Raven care pronunta din nou acele cuvinte magice? Damn, daca as vedea asa ceva cred ca as face infarct de bucurie!
p.s. totusi de ce apare obsesiv muta in meciul asta? in afara de vreo 2-3 meciuri grozave cu Sting nu-mi amintesc sa fi avut treaba cu el. Poate imi scapa mie ceva.
cutuma
20th June 2006, 14:35
Si apoi apare Goldberg si ii spear-uieste pe toti. De ce? Pentru ca poate.
Muahahahahahahaha
Dragon-sin
20th June 2006, 14:53
Mda....si apoi apare The Zombie si incepe sa danseze pe Thriller....Long Live WWE!
wolverineX23
20th June 2006, 16:31
huh..Goldberg nu e chiar asa bun..nu in opinia mea...iar multi din TNA nu sunt la fel de buni ca Undertaker..cu exceptia lui AJ Styles si CHristopher Daniels da la cum are obiceiu Undertaker sa se ridice mereu dupa ce e lovit..hehe numai Khali la lasat lat la podea...de fapt eu as vrea sa vad un 5 team tag team..FAllen ANgel&AJ Styles&RAven&Sting&Undertaker VS Goldberg&oricare alti wrestleri(numitii voi)..da deja s-ar stii cine ar castiga,nu ?:D
Th3 Gam3 HHH
21st June 2006, 01:00
^ Pai sa zicem ca ar fi Goldberg & Samoa Joe & Umaga & Khali &............. Mark Henry :D .. nu stiu .. cred ca ar castiga ...:rolleyes:
Mda....si apoi apare The Zombie si incepe sa danseze pe Thriller....Long Live WWE!
.. si apoi apare o blonda exhibitionista ..Long Live WWE! ..Long Live SciFi! .. Long Live King Booker! .. Long Live SD! .. Long Live ...
wolverineX23
21st June 2006, 08:03
Umaga si Mark Henry sunt varza..doar ca sunt mari nu inseamna ca sunt si buni..cu exceptia lui Samoa Joe..:D...Khali nu stie sa lupte si toata lumea a vazut asta
milanezu
21st June 2006, 09:10
ar fi fain de vazut un meci intre kurt angle si bret "the hitman" hart.
Th3 Gam3 HHH
21st June 2006, 10:16
Umaga , Mark Henry si Khali in acest moment sunt neinvinsi de cateva luni bune ! .. asta fiind singurul , singurul motiv pt care i-as pune in aceeasi echipa cu Samoa Joe si Goldberg !
AxinTe
21st June 2006, 12:57
si Samoa Joe e neinvins de un an(in TNA) :)
wolverineX23
21st June 2006, 13:31
so..c'mon Undertaker la facut praf pe MArk Henry de 2 ori...Umaga..nu a avut un adversar pe masura lui inca..apropo,,MArk Henry il rupe pe Umga..iar in dark matches daca nu stiai.Undertaker ia batut in handicap match si pe MArk Henry si pe Khali
Darius
21st June 2006, 15:37
Umaga , Mark Henry si Khali in acest moment sunt neinvinsi de cateva luni bune ! .. asta fiind singurul , singurul motiv pt care i-as pune in aceeasi echipa cu Samoa Joe si Goldberg !
Eu l-as mai adauga pe Undertaker si i-as pune pe toti intr-un meci la Wrestlemania :D.
King of Kings
21st June 2006, 20:08
My top 5 WWE wrestlers:
1. Triple hHh
2. The Undertaker
3. Kurt Angle (i don't care if he's with the ECwwe, he's still WWE's only olympic gold medalist)
4. Paul London
5. Ken Kennedy
My top 5 TNA wrestlers:
1. AJ Styles
2. Raven
3. Ron Killings
4. Samoa Joe
5. Christopher Daniels
My fantasy match would be:
http://p5.piczo.com/img/i84602955_42104_5.jpg
My diva fantasy match would be: Chloe vs Lassie :hmm: (oare cine va castiga?)
http://www.wwe.com/content/media/images/Superstars/29278/1856782 vs http://p5.piczo.com/img/i89143421_90449_5.jpg
Heath Scumm
22nd June 2006, 16:50
^ Interesante alegeri ... Intre Kane si Abyss cred ca Abyss ar iesi castigator pt. ca spre deosebire de Kane, Monstrul este Main Eventer ... ma bucur ca TNA stie sa-si puna in evidenta monstrii!
wolverineX23
22nd June 2006, 20:54
lol da..dar nu vi se pare ca Abyss seamana putin cu Mankind..:D
ripley
22nd June 2006, 21:41
@KingOfKings ... so u don't like STING!!??!!!
in your rankings of TNA he doesn't appear???!!!! this is strange 4 me!!!
King of Kings
22nd June 2006, 21:47
^Daca faceam un top 10 poate intra si Sting. The Stinger ar fi pe primul loc intr-un top WCW:) urmat de Gooooooooooldbeeeeerg:evil:
milanezu
23rd June 2006, 08:16
da imi place de abyss ca tot timpul face figuratie in main event.
good job man.
poate vei castiga centura in 2020.
ar fii fain un meci intre abyss si leprecaun-ul lui fit finlay.
clau_goll
23rd June 2006, 09:56
mie abyss nu mi se pare asa bun..doar finisheru sau este bun..
milanezu
24th June 2006, 11:48
lasa ca ii bun.
tot timpul pierde meciurile importante.
ii bun de shparing-partner.
wolverineX23
24th June 2006, 16:50
abyss sucks...nu prea stiu de ce lau bagat in roster..e bun in schimb la hardcore matches...Fallen Angel,AJ Styles si Samoa Joe..aia wrestleri buni
AxinTe
24th June 2006, 17:04
Abyss e cel mai muncitor dintre toti si are cel mai bun gimmick din TNA.. si a avut si un super feud cu Christian acum 2 luni.
Heath Scumm
25th June 2006, 01:11
Subscriu spuselor lui AXinte ... Abyss este unul dintre cei mai muncitori luptatori din TNA, am mai spus-o, o repet ... desi e power wrestler se descurca grozav Hardcore, gimmickul lui e extraordinar - un veritabil monstru old-school ... ce poti sa-i ceri mai mult de atat!
Masca nu seamana prea mult cu cea a lui Mankind desi sunt mici asemanari ... Abyss merita respect pentru tot ceea ce a facut pt. TNA, a oferit momente memorabile fanilor, caderi care puteau sa-l ucida ... 3 imi vin instantaneu in minte, desi fiecare meci al sau e epic si-si pune in evidenta adversarii mai bine chiar decat Jarett :
1. tortura din Barb. Whire Mayhem-ul cu Sabu ...
2. caderea groaznica din Balcon cu Rhyno cand si-a taiat si mana in balustrada
3. incasarea swanton-ului lui Jeff de pe Titantron ...
Fara a minimiza meritele luptatorilor din WWE, aratati-mi un "monstru" de acolo care e dispus sa faca asa ceva, apoi puteti spune ca "Abyss sucks!"
milanezu
25th June 2006, 08:55
meciul cu sabu l-a pierdut.
meciul cu rhyno l-a pierdut.
meciul cu jeff hardy l-a pierdut.
ti-am spus ca ii bun de shparing-partner.
el promoveaza pe altii da pe el nimeni.
he can't make it the big one!!!!!!
and that is to be champion!!!
Heath Scumm
26th June 2006, 01:09
Nu comentez asta ... avem viziuni complet diferite asupra a ceea ce inseamna sa fii un wrestler bun ... a pierdut ca sa-i puna in evidenta pe cei in fata carora a pierdut ... asa zisii "smarks" apreciaza wrestlerul care munceste mai mult intr-o lupta, nu cel care castiga in permanenta ...
clau_goll
29th June 2006, 07:38
nu stiu ce sa zic...mie nu imi place abyss ,dar trebuie sa recunosc ca este bun..si unul dintre cei mai muncitori..
PUTINI SUNT CA EL
pentru mine insa..sucks :)
Heath Scumm
29th June 2006, 14:23
^ De ce? Ce anume nu-ti place la el?Detaliaza, te rog!
clau_goll
29th June 2006, 17:21
poi mie nu imi plac de aia care sunt laudati..ca pe tvsport big sexy il lauda pe abyss ..cum il lauda si pe cena CLC..deci care is laudati nu imi plac
Reaper
29th June 2006, 17:35
Deci ceea ce vrei sa spui este ca tu iti faci o parere despre luptatori in functie de ceea ce spun alte persoane despre ei.
Sau stai ca mai pot: urmaresti un luptator, iti place, dar in momentul in care cineva spune lucruri bune despre el (pe care poate le stiai deja) nu iti mai place. Am dreptate?
Propun urmatoarea solutie (sper sa nu se supere Big S. si Decret): data viitoare cand mai urmaresti Impact opreste sonorul, sa vedem ce parere ai, de fapt, despre wrestleri.
Aaa ... si nu in ultimul rand ... tie nu-ti place Cena doar pt ca-l lauda CLC?!
clau_goll
29th June 2006, 18:08
mai in primu rand ..asa sunt eu..intelegi?
cena nu imi place deoarece toti pr mei zic ca imi poate bate toti preferatii
si abyss nu imi place ca nu imi place
PUNCT
asa este si cu steaua
nu tin cu ea deoarece ..gygy becaly este un magar
Dragon-sin
29th June 2006, 18:44
.ca pe tvsport big sexy il lauda pe abyss ..cum il lauda si pe cena CLC..
Este un motiv pt care un wrestler e laudat, pt ca e bun,acum ca CLC zice despre Cena ca e bun e problema lui ! scuza'ma dar nu ti'ai ales persoana potrivita pe care sa o crezi cand vine vb de wrestling.
''cena nu imi place deoarece toti pr mei zic ca imi poate bate toti preferatii'' ---- Cea mai mortala faza!
AxinTe
29th June 2006, 20:19
clau_goll care sunt preferatii tai ?
clau_goll
29th June 2006, 20:34
:)) poi randy orton si kane din wwe..iar din tna:
HE IS THE PHENOMENAL "AJ STYLES" SI
CHRSTIAN CAGE
Zi-mi tu preferatii tai!
AxinTe
29th June 2006, 20:36
stii ca toti astia sunt overrated(mai putin Kane), nu ?
RVD, Shelton, X-division si... divele :D
Heath Scumm
30th June 2006, 08:36
Sunt complet de acord cu Axinte ca Orton e putin over-rated insa Kane e un luptator foarte muncitor, exact ca Abyss ... Oricum, cred ca acest Fantasy Match intre Abyss al anului 2006 si Kane din 2001 se afla in mintea tuturor fanilor wrestlingului care au luat contact cu aceste 2 personaje!
ripley
30th June 2006, 21:00
nu subscriu la ideea ca Orton e over-rated ... ba din contra!!! Are un rol bine stabilit si il joaca extraordinar!!!
milanezu
30th June 2006, 21:49
daca nu era evolution si triple h randy orton era pe nicaieri.
LifeHeartLHW
11th July 2006, 14:00
Cine poate sa devina o legenda, cum sunt acum Hulk Hogan, Taker, Flair s.a.md.?
Eu zic au sa devina legende Kurt Angle si Chris Benoit si Rey(dupa cariera lor)
clau_goll
11th July 2006, 14:08
hehe...legenda o sa devina THE YOUNGEST HEVYWAIGHT CHAMPION IN HYSTORY..adica legend killer ..randy OrToN.
Si kurt angle desigur
Heath Scumm
14th July 2006, 14:28
Am dat un merge threads ... topicul deschis de simonca se incadra bine in acest topic!
Heath Scumm
15th July 2006, 20:08
Inca o data am dat un review la unele posturi de pe forum si iata ce am gasit ... Top 10 Best Matches EVER in opinia mea ...
As dori sa faceti un top al luptelor voastre preferate din toate timpurile ... eu m-am gandit o saptamana intreaga si iata la ce am ajuns ... aceste 10 lupte le recomand oricarui fan al wrestlingului si reprezinta dupa parerea mea cele mai bune meciuri pe care le-am vazut vreodata!
1. Tables Ladders Chairs - WrestleMania 17
Liderul incontestabil al topului, inca astept o lupta care sa intreaca acest meci ca intensitate
2. TNA Six Sides Of Steel - Triple X vs America's Most Wanted
Echipa care pierde nu mai are voie sa lupte vreodata impreuna ... Contine cea mai tare manevra facuta vreodata in pro-wrestling ... ii apartine lui Elix Skipper si este un Hurancanara extrem de pe cusca dupa ce a mers vreo cativa metri pe muchia subtire a custii
3. CZW - Ruckus vs Sonjay Dutt vs Chris Cash
RIP Chris Cash ... prima mea intalnire cu o lupta CZW si cu Ruckus pe care-l consider unul dintre cei mai impresionanti atleti de pe planeta ...
4. Royal Rumble Match 2001
Dupa parerea mea cel mai antrenant Royal Rumble din toate timpurile ... o ora plina de actiune ... nici un moment de plcitiseala
5. CZW Cage Of Death - Team Cash vs Team Blackout
Cei mai buni atleti din CZW si cativa dintre cei mai impresionanti tineri de pe planeta se infrunta intr-un meci tip Cage Of Death (2 ringuri alaturate inconjurate de o cusca metalica si singura cale prin care poti elimina luptatorii este prin eliminarea lor din ringuri) - ceva extrem de inovativ si brutal... tre sa vedeti ca sa credeti ... pentru amatorii de Hardcore HighFlying.
6. Ultimate X - TNA Final Resolution
Cel mai bun meci de tip Ultimate X ... no doubt!
7. ECW One Night Stand - Dudley Boyz vs Sandman/Tommy Dreamer
O veritabila bataie de strada ... masa in flacari a pus capac show-ului ... am scandat Holly Shit pentru vreo 3 minute in continuu!
8. ECW - Sabu vs Sandman - Stairway 2 Hell
Dupa parerea mea cea mai buna lupta a lui Sabu si probabil cea mai buna lupta a lui Sandman
9. TNA Slammiversary 2005 - King Of The Mountain Match
Quote The Raven, Nevermore ...
10. Ring Of Honor - Scramble Cage Match
Carnage Crew vs Hart Foundation version 2.0 vs SAT vs Backseat Boyz vs Special K - desi lupta e umbrita de incercarea lui Teddy Hart de la sfarsitul meciului cand era sa-l ucida cu un Shooting Star Press de pe cusca pe Joel maximo,infruntarea e epica ... nici nu stii la ce sa te uiti mai intai ...Lupta e plina de controverse in conditiile in care HC LOC din carnage Crew s-a apucat sa-i bata pe bune cu o curea pe teddy Hart si Jack Evans dupa escapadele lui teddy!
Desigur, exista o multime de alte meciuri care merita mentionate insa acestea sunt favoritele mele ... daca nu ma insel le-am postat pe toate in sectiunea multimedia ... daca ati ratat vreo una faceti bine si le downloadati pentru ca nu stiti ce pierdeti ... deasemenea, daca nu va place vreo lupta din cele postate de mine, va rog sa motivati si sa precizati luptele care va plac voua, eventual sa le postati in Multimedia!
HiTMAN
16th July 2006, 13:25
Bret"hitman"Hart a fost,este,si va ramane cel mai puternic wrestler al tuturor timpurilor.Pacat ca idiotul de Goldberg a trebuit sa puna capat carierei lui Hitman
intr-un meci pt.titlul mondial,lovindul cu piciorul in cap ,nestiind sa aprecieze lovitura.Golgberg i hate you With All My Hart
Alegerile mele:
1) Bret Hart vs HBK -Iron match
2) The Undertaker vs HBK -cage match
3) Bret Hart vs Steve Austin -I quit match
4) Razor Ramon vs HBK -first ladder match
5) The Rock vs Steve Austin
Heath Scumm
16th July 2006, 16:33
Exista deja un topic in care dezbatem aceste aspecte ...
The Rock vs Steve Austin - te referi la cea de la WrestleMania 17? Aceea e lupta mea favorita intre cei 2!
Mike^
16th July 2006, 17:21
Oare, Avatarul meu spune totul :D Legenda Wrestlingului, STING! :D The Angel of Death :D Bata de Baseball...TOTUL legat de el...ADOR! :D
Ah, si cu fata vopsita in rosu si negru...*drool*
Heath Scumm
19th September 2006, 12:09
A very very very slow day at work made me think a little bit ... managed to do a Top 10 of my Favourite wrestlers
http://img181.imageshack.us/img181/9106/top10ji2.jpg
Heath Scumm
12th October 2006, 11:45
Inspirat de topicurile geniale de pe TV SPORT de genul "cine ar castiga dintre Cena si Undertaker?" m-am gandit sa fac si eu un topic asemanator ... stiu ca unele alegeri sunt destul de dificile insa sa ne punem mintea la contributie, sunt sigur ca putem gasi invingatori! ;)
Primul Fantasy Match : Cine ar castiga intr-un Meci Hardcore intre ...
http://www.dmvcomics.com/files/Spongebob.jpg VShttp://www.fujitv.co.jp/wwe/photo/rey_mysterio.jpg
Nota : Postul asta e facut din plictiseala, chiar nu tre' sa raspundeti!
Big Sexy
12th October 2006, 14:02
Dar insist sa raspund.
Rey Misteryo e favorit clar (daca nici pe spongebob nu e in stare sa il bata ...).
Eu zic ca poate executa un sir de droping the dime pana sare toata apa din saracul burete fixat cu pioneze de podea. Cand e uscat de tuseste praf Rey executa un ... (continuati voi)
Heath Scumm
12th October 2006, 17:41
Eu merg pe mana lui SpongeBob ... dupa cum se observa si in poza, il domina pe Rey mysterio la inaltime :evil: ...
Publicul va fi deasemenea de partea lui Spongie pentru ca ma gandesc ca desi Rey e placut de multi copii, n-ai cum sa nu iubesti un burete cu dinti exagerat de mari si cravata!
Acei dinti cat si ochii sai adorabili de caine batut pot fi folositi ca arme pentru ca, in cele din urma, avem de-a face cu un meci hardcore!
Heath Scumm
17th October 2006, 11:40
Intrebare inspirata de forumul TV Sport :rolleyes: :
Cine ar castiga intr-un "Extreme Rules Match" intre Abyss si Big Show?
Raspunsul meu :
Abyss, cu siguranta ... sa nu uitam ca in ultimul timp Big Show a inceput sa lupte Hardcore insa Abyss face asta de cand si-a inceput cariera deci sunt putine sanse ca Abyss sa ingenunchieze in fata lui Show intr-un meci hardcore!
cataloiu mihai
14th December 2006, 21:45
buna
asvrea sa discut despre wrestling cu dumneavoastra daca se poate
va roggggggggggggg
sunt un mare al wrestlingului mondial
ol haim King BOOker
CAND PUTEM VORBI?
hai regele Booker :yeah:
jos cu montabius prosrus coiosus:no
echipa mea preferata este d-generatoin x apoi fratii distrugerii apoi rko si edge dupa aceea echipa legendelor dupa ea crime time apoi baietii pampoane si cam atat asta este top6al meu
si am uitat sa adaug echipa formata din regele Booker si Finlay dupa ei echipa faormata din Batista "The Anima" si Bobby Leashleay si cei mai carismatici luptatori Ken Kenedy si Montabius prostus Coiosus
si asta este tot
nu inteleg cumde MVP a reusit sa-l :headbang: pe Kane "The Big Red Monster"
nu pricep pur si simplu cumde a lasat Kane asta sa se intaple
bine la revedere trebuie sa:sleep: sunt obligat imi pare rau mai vorbim maine dupa ce vim de la scoala o da si adresa mea de e-mai cat96laur@yahoo.com
buticut
14th December 2006, 22:24
^ I don't know why I am laughing...E chiar trist, imi vine greu a crede ca acesta este publicul din Romania amator de wrestling. Genial baiatul in naivitatea sa :ok:
Pepsi-Cola
15th December 2006, 08:21
http://www.fond-ecran-photo.com/upload/Membres/images/Zed_Membres_20000.jpg
The Animal !!!!
Heath Scumm
15th December 2006, 11:58
CAND PUTEM VORBI?
Like ... NEVER!?!? :evil:
milanezu
15th December 2006, 12:44
un dream match pentru mine ar fi un batista-undertaker.
Heath Scumm
19th December 2006, 12:05
Nu cred ca sunt singurul care considera asta THE BEST FANTASY MATCH EVEEEEER! :great:
http://i134.photobucket.com/albums/q107/restholdrandy/hogandragon.jpg
Reaper
20th December 2006, 11:32
Ar fi interesant de vazut asa ceva, dar o descriere mai potrivita ar fi THE BEST FANTASY MATCH EVEEEEER
Kruger
20th December 2006, 16:35
Deºi într-un alt topic am spus cã Undertaker mã dezamãgeºte din ce în ce mai mult, cu fiecare meci, trebuie sã spun cã asta nu mã împiedicã sã visez la un meci:
UNDERTAKER vs STING
Pentru mine ar fi "Moartea cãprioarei", în materie de wrestling :mda:
PSYCHO
20th December 2006, 22:57
Da, un match care probabil nu va avea niciodata loc (accentuez pe loc)! :) Adik ar fi un match intre un devotat al WWF-ului impotriva devotat-ului WCW & TNA (adilk orice nu inseamna WWE)
milanezu
21st December 2006, 00:10
dupa cum a strigat sting la vince.
u will never get me vince!!!!!!!!
so it will be:never!!!!
iulik12
21st December 2006, 09:05
luptatorul meu preferat e Kane e mere si tare dar na putut sa dovedeasca in fata lui umaga. acum este in echipa cu Undertaker este ca mai tare echipa
nui pote opri nimeni
r0bby
21st December 2006, 17:24
Doamne,ce pot spune :headbang:..."fanii wrestlingului din Romania":headbang:
Ca sa fiu on-topic,luptatorii mei favoriti sunt jeff hardy,sabu,sting si "fostul" Undertaker.
Heath Scumm
17th January 2007, 15:30
2 Fantasy Matches
http://a755.ac-images.myspacecdn.com/images01/16/l_ce00dc1911ef4bb10850c2ca4a2eaf8a.jpg
Pentru titlul din mijloc :D
http://a152.ac-images.myspacecdn.com/images01/26/l_f1761cb9b92e75d908099d2f136bcf9f.jpg
Asta s-a petrecut, dar, ma rog ... intelegeti voi ideea! :D
clau_goll
17th January 2007, 18:36
Doamne,ce pot spune :headbang:..."fanii wrestlingului din Romania":headbang:
Ca sa fiu on-topic,luptatorii mei favoriti sunt jeff hardy,sabu,sting si "fostul" Undertaker.
eu nu cred ca a zis nimic gresit...dupa mine..vede foarte bine wrestlingul daca este fan kane...fata de fanii cena sau etc....dar nu mia placut cand a zis ca nu ii poate face fata lui umaaga..ma rog..nu toti fanii din romania sunt "noobi" dupa cum zici tu
Dragon-sin
17th January 2007, 22:32
I sooooooooooooooooooooo miss Kobashi :(
za_horse
18th January 2007, 00:10
Wrestlerii mei preferati (pentru ca cei doi isi impart primul loc pentru mine) sunt: The Ultimate Warrior si Curt Hennig.
In ceea ce priveste cele mai bune meciuri pe care le-am vazut au fost doua "career"-matches: Ultimate Warrior vs Macho King Randy Savage (wrestlemania VII) si Mr. Perfect vs Ric Flair (parca intr-un show WWF Monday Night Raw). Alte meciuri care mi-au ramas in memorie au fost Mr. Perfect + Randy Savage vs Razor Ramon + Ric Flair si Bret Hart vs Shawn Michaels (ambele Survivor Series 1992). Din WCW mi s-a parut superba seria de meciuri Sting vs Vader, rivalitatea NWO vs NWO Wolfpack, cage-matchurile cu gratiile vechi nu cu plasele de gard de acum.
Ca fantasy match ar fi: Mr Perfect vs Sting, British Bulldog vs Steve Austin, Kevin Nash + Scot Hall vs Big Show + Sid Justice, Ultimate Warrior vs John Cena, Undertaker (vechi) vs Goldberg vs HHH vs Batista, LOD vs DX vs RKO vs Undertaker+Kane (daca se poate intr-o cusca) etc. (you got the picture).
Heath Scumm
18th January 2007, 09:20
Oh My God! Some of the best Fantasy match choices EVER! :great:
Mai intra pe acest forum, sunt sigur ca te-ai simti foarte bine aici! :)
za_horse
18th January 2007, 21:42
Oh My God! Some of the best Fantasy match choices EVER! :great:
Mai intra pe acest forum, sunt sigur ca te-ai simti foarte bine aici! :)
Eu sunt putin mai oldschool dupa cum ai vazut, in sensul ca am urmarit WWF initial pe Sky One si apoi pana au transmis RTL2 si apoi WCW pe DSF. Dupa aia a fost cam gol pana acum cativa ani cand am mai prins niste showuri de japonezi pe Eurosport si ceva WWE, si mi-am revenit acum de cand e pe TV Sport.
Referitor la sectiunea Wrestling de pe forum poti sa stii ca citesc topicurile cand am ceva timp liber dar am avut putin de recuperat pana sa ajung in perioada John Cena si King Booker (pe care eu il stiam drept Booker T). Sunt putin dezamagit de ce face acum WWE-ul prin reinvierea dinozaurilor (Flair, Piper, American Dream, Sgt. Slaughter ...) chiar daca sunt legende ale wrestlingului se vede ca au imbatranit... mai bine s-ar apuca si ei de show-uri gen "Hogan knows best"...
Oops, acum imi dau seama ca am fost cam off topic dar sper sa ma ierte moderatorii.
PSYCHO
19th January 2007, 21:27
Mie mi-ar place sa vad un Lethal LockDown cu Sting, Samoa Joe, Kurt Angle, Rhino, Abyss, Christian Cage, Aj Styles & Christopher Daniels ...
Si imi mentin visul de a vedea un "Iron Man match" de cel putin 30 de minute intre AJ Styles si Undertaker ... Ar putea sa se modifice putin regulile ... Sa fie declarat castigator cel care nu sufera nici un atac de cord pe parcursul match-ului! :D
BAF-kimi
27th March 2007, 16:22
The Rock
Raiden
29th March 2007, 00:47
Bret "The Hitman" Hart m-a impresionat prin luptele sale, a fost un luptator foarte tehnic, poate cel mai tehnic din toate timpurile :P .
PSYCHO
12th April 2007, 11:17
Mie mi-ar place sa vad un Lethal LockDown cu Sting, Samoa Joe, Kurt Angle, Rhino, Abyss, Christian Cage, Aj Styles & Christopher Daniels ...
Se pare k mi se va indeplini partial fantasy match-ul la LockDown-ul din anul asta! :yeah: ... Ba chiar va fi si mai fantasy decat ma asteptam! ... In rest discutam la sectiunea TNA ... Aici am vrut doar sa subliniez k mi se indeplineste fantasy match-ul! Macar asta daca "Iron Man Match-ul" de minim 30 de minute intre Undertaker si Aj Styles e un pic cam utopic! :D
RockBerg
12th April 2007, 14:17
Eu sunt putin mai oldschool dupa cum ai vazut, in sensul ca am urmarit WWF initial pe Sky One si apoi pana au transmis RTL2 si apoi WCW pe DSF. Dupa aia a fost cam gol pana acum cativa ani cand am mai prins niste showuri de japonezi pe Eurosport si ceva WWE, si mi-am revenit acum de cand e pe TV Sport.
Are you my clone ? :ok:
Doctor_Satan
12th April 2007, 14:31
Sting!
Imi placea cum lupta de cand era in echipa cu Lex Luger, dar cand a inceput sa faca ordine prind NWO a devenit preferatul meu!
Nu voi uita niciodata cobararile de pe acoperis sau iesirile de sub ring!
cmpunk12
30th January 2009, 21:19
nWo 4 life
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.