View Full Version : UNDERTAKER aka THE DEAD MAN
Heath Scumm
16th June 2004, 17:45
Aceasta afirmatzie ii apartzine lui ISSUE shi a stat la baza acestui thread :"as vrea sa pun in bataie un subiect de discutie! ce parere aveti despre noul/vechiul undertaker! dupa mine noul/vechiul gimmick nu imi place. era mai cool ca biker. parerea mea."
aici suntetzi invitatzi sa va spunetzi parerea in raport cu (probabil) cea mai importanta figura din pro-wrestling din istorie....THE UNDERTAKER.....mie, cel putzin, asha mi se pare !!!
Heath Scumm
16th June 2004, 17:51
parerea mea este urmatoarea: ma asteptam la ceva mai mult de la TAKER,cum ar fi lentile de contact sau ceva care sa-l faca mai morbid.ce e cu faza aia de isi da ochii peste cap? parca e o femeie care nu shtie sa reactzioneze la un orgasm :)
gimmickul cu DEAD MAN a fost de succes in anii '90 shi ar putea fi shi acum, dar undertaker alege sa poarte aceiashi pantaloni de piele ridicatzi pana in gat shi un top de biker care nu shtiu ce legatura au cu DEAD MAN WALKING!!!
Nimeni nu poate nega importantza lui in pro-wrestling(eu considerandul mai important decat HULK HOGAN) dar uitatzi-va la altzi luptatori ce shi-au schimbat gimmickul(EX: KANE) care au reushit sa faca asta fara prea mult efort shi cu succes!!!
Heath Scumm
17th June 2004, 11:14
Demna de mentzionat este istoria lui Taker dupa ce a revenit din mormant
Initzial, ar trebui mentzionat ca Vince Mc Mahon a fost cel ce la ingropat,ajutat fiind de KANE
Taker shia luat revansha la WRESTLEMANIA 20 invingandu-l pe KANE, dupa asta l-a invins pe booker t. la Judgement Day ... cred ca va aparea shi la Great American Bash ca parte a grupului lui Paul Heyman!!
Ar fi interesanta o lupta intre TAKER shi Mordecai dar din nefericire acesta din urma e prea putzin promovat!!!
In the attachement, Undertaker delivers a vicious leg dROP on Booker T.
stryk3r
18th June 2004, 15:03
e faina poza cu undertaker. e tare ca luptator desi povestea lui e demna de cea mai buna telenovela. apropo hitscum am de gand sa scriu rezultatele di raw si smackdown in fiecare saptamana da' astept pana joi seara sau vineri dimineata ca sa pot sa le scriu pe amandoua deodata.
Rey619
18th June 2004, 15:15
eu sincer nu-l cunosc prea bine pe vechiul undertaker, dar parerea mea e ca asta se da prea bazat... si care-i treaba cu paul beerer, sau cum ii zice... daca tot e dead man walking n-ar mai trebui sa aiba sentimente.. de ce se chinuie? Si totusi e cel mai bun din wwe
Big Sexy
18th June 2004, 17:28
Vechiul undertaker avea ceva cu adevarat dark. Cea mai intunecata faza a lui a fost cand a venit cu 9 discipoli si ii pregatea lui Stone Cold Steve Austin ceva cu totul special. Acum nu pot spune ca este o reditare a vechiului gimmick. Mai degraba o abordare neconformista a unui stil ce aduce cu vechiul undertaker. Nu cred ca a dorit sa "invie" in intregime The dead man's walking ci doar esenta lui.
Ca sa parafrazez o reclama la ceasuri
"Dark Enough to take you lunch money but kind enough not to"
Heath Scumm
18th June 2004, 23:30
"Dark Enough to take you lunch money but kind enough not to"
Thats Undertaker allright!!!
In attachement avetzi poza lui TAKER de la debutul lui in WWF
Trebuie sa precizez pentru cei ce nu shtiu, ca TAKER a intrat in WWF la survivor series ca mistery man in echipa clasicului TED DIBIASE!!!
I-a facut varza pe HART FOUNDATION shi echipa lor de 5, nici Bret Hart a carui popularitate era in crestere atunci n-a putut sa-i faca fatza!!!pe JIM NEIDHART(care era considerat cel mai puternic luptator din WWF) l-a pus la pamant imediat, lucru care nu se mai intamplase pana atunci!!!
Triple H
19th June 2004, 01:02
Astia in WWE au cam distrus totul, acum in loc sa-l puna la lupte grele pe taker baga actorie in el cu fulgere si alte pompozitati! Mai bine l-ar chema pe Hulk inapoi cu vreo 10 bikeri sa reinvie NWO decat sa o ia astia de la inceput cu dead man walking.Ce-mi placea cand faceau aia ce vroiau :yeah:
Big Sexy
19th June 2004, 11:52
Alea au fost vremuri bune si singurul lucru pe care il regret este ca Hulk nu mai poate lupta nici cat stafida aia de Ric Flair.
Despre Undertaker trebuie sa recunoasteti ca este tot acea legenda a wrestlingului pro si citeam cativa ani despre el ca nu e deloc in viata reala asa cum apare in ring. O tipa dadea declaratii pe site-ul WWF-ului de atunci cum ca s-a strecurat in backstage si i-a vazut pe toti (sid vicious si inca cativa) cum planuiau scenarii. Toti au fost foarte amabili cu ea in mod special Undertaker. I-au dat autografe si au vorbit despre una sau alta timp de cateva minute si cu ea. A parasit arena cu convingerea ca si restul vietii ei va ramane un fan al lui Undertaker - wow a fost destul de emotionant cand am citit asta. Evident ca am scris mai sus a fost doar un rezumat a ceea ce imi amintesc din declaratia ei.
Triple H
20th June 2004, 02:29
Bai Undertaker ca Undertaker dar mie mi-e dor de luptele lui cu Yokozuna.
Daca tot a luat-o de la inceput cu dead man, poate se bate cu unu gen Yoko. Poate un meci cu Rikishi sa-i bage un Stink Face. Da sa vedem daca-l mai tin oasele :D
stryk3r
21st June 2004, 13:51
ce-i drept undertaker e tare momentan. eu nu-l cunosc prea bine ca biker, doar ce-am vazut din poze, da-i sta bine ca dead man walking.
issue
21st June 2004, 18:28
sal ppl. imi pare bine ca subiectul propus de mine a generat un thread separat. desi nu vad ce e atat de mult de vorbit pe subiect. mie nu-mi place noul/vechiul undertaker deoarece gimmickul e fumat de mult. la vremea lui a fost ceva super nu neg asta. dar ma intreb era mort, dupa care a inviat, dupa care a murit din nou? chiar si pentru un gimmick de wrestling e tras de par. mai mult ca sigur au facut chestia asta pentru o rivalitate undertaker - mordecai care e cu pedepsirea pacatelor si bullshit-uri de gen. dupa cum am spus mie mordecai mi se pare un ratat obosit. dar asta e parerea mea. undertaker mai bine isi incheia cariera(ca nu mai are mult) ca biker. mie cel putin mi se parea bestial asa.
Heath Scumm
21st June 2004, 23:57
sal ppl. imi pare bine ca subiectul propus de mine a generat un thread separat. desi nu vad ce e atat de mult de vorbit pe subiect. mie nu-mi place noul/vechiul undertaker deoarece gimmickul e fumat de mult. la vremea lui a fost ceva super nu neg asta. dar ma intreb era mort, dupa care a inviat, dupa care a murit din nou? chiar si pentru un gimmick de wrestling e tras de par. mai mult ca sigur au facut chestia asta pentru o rivalitate undertaker - mordecai care e cu pedepsirea pacatelor si bullshit-uri de gen. dupa cum am spus mie mordecai mi se pare un ratat obosit. dar asta e parerea mea. undertaker mai bine isi incheia cariera(ca nu mai are mult) ca biker. mie cel putin mi se parea bestial asa.
Mordecai e un obosit??vreau sa-l vad shi yo sa-mi fac o parere!!!
cat despre dead man gimmick, pe departe cea mai buna lupta a lui undertaker ca dead man din punct de vedere al manevrelor shi imaginii a fost aceea cand purta masca scheletica impotriva lui Bret Hart(acum issue o shtie).asta i-ar trebui lui taker sa revina la viatza ca dead man!!!
Big Sexy
22nd June 2004, 21:50
Despre Undertaker se pot vorbi pagini si pagini fara ca macar sa te legi de vreo lupta de-a lui. Este unul din multii (da multii ) luptatori ce merita un topic propriu.
Heath Scumm
23rd June 2004, 07:26
Big Sexy, in curand ajungi la 50 mesaje scrise.sunt curios sa vad ce avatar itzi vei pune ... oare va fi unul cu UNDERTAKER?? sau alegi Kevin NASH?
Big Sexy
23rd June 2004, 18:27
Avatarul va fi undertaker, luat de pe site-ul tau. Il am si pe level.ro si pe pcgames.ro
Heath Scumm
24th June 2004, 10:21
Nu shtiu daca itzi va incapea poza aia deoarece trebuie sa aiba dimensiuni infime ca sa tzi-l accepte siteul!!!
Rey619
24th June 2004, 18:03
eu zic ca ar trebui sa incheiem thread-ul asta... oricum undertaker e cel mai tare, dar in acelasi timp face telenovela mai frumoasa... ce le-ar mai lipsi la astia de la wwe ar fi sa faca un gimmik santa clause... ar prinde mos craciun la publicul de sub 10 ani!
Heath Scumm
25th June 2004, 15:29
Nu trebuie incheiat!
Daca nu mai vorbim pe el, nu mai vorbim.Threadul ramane!
Daca mai are cineva ceva inteligent de spus despre TAKER, aici e locul de vorbit!!!
Big Sexy
25th June 2004, 15:53
rey tocmai ai devenit primul meu candidat la TOMBSTONE ;)
Rey619
25th June 2004, 18:04
adik cce vrei sa zici... cum aik am devenit primul tau candiat la tombstone ca nu m-am prins?
Big Sexy
25th June 2004, 20:01
Tu ce crezi? Tocmai ai incercat sa il ingropi elegant pe UNDERTAKER. Iar eu nu accept asa ceva :mad: . Esti primul pe care il voi provoca peste trei saptamani.
Heath Scumm
26th June 2004, 15:30
Interesant, nu?
stryk3r
26th June 2004, 18:45
nu cred ca e vorba de surprize. rey rey ai dat de draq. :) asta e.
hai ca e tare de tot. may the best man win!
Heath Scumm
28th June 2004, 19:29
UNDERTAKER a socat pe totzi la Great American Bash ingropandu-l pe BEARER in ciment!!!
How cool is that shit??? Oare cine va fi urmatorul cooptat de Paul HEYMAN???
Big Sexy
30th June 2004, 09:10
Am vazut de curand un filmulet de cateva minute ce comprima istoria lui Undertaker si vreau sa-ti spun ca aproape imi venea sa plang. O asa evolutie nu stiu cati wrestleri se mai pot lauda ca au insa cu cetitudine ca toti isi doresc sa fie o astfel de legenda.
LEGUIZAOOO
1st July 2004, 15:35
undertaker este la SMACK DOWN. daca ar fi o lupta intre taker si eddy guererro cred ca ar bate clar taker.
este unul din cei mai buni luptatori din aceea divizie.
Big Sexy
1st July 2004, 18:15
Nu stiu daca se poate pune problema vreunei sanse pentru eddie intr-o infruntare directa insa, hei, vorbim de wrestling aici si surprizele sunt destule. Oricum fac parte din categorii de greutate diferite asa ca ... nu prea cred ca vom vedea un meci intre ei prea curand.
Heath Scumm
1st July 2004, 23:13
Nu chiar!!!Sunt la aceeashi categorie caci Guerrero sa facut cu o creshtere "in grad"!!!
Acum Guerrero e campion la grei dar daca taker pune mana pe guerrero, nu shtiu ce se alege de latin!!
Big Sexy
10th July 2004, 00:49
Pai daca nu "cheat, steal, lie" probabil ca o sa il scoata in cosciug cu acolitii sai.
Rey619
11th July 2004, 13:01
pe orice pune mana taker se face praf... ii rupe pe toti si din raw si din sd
Big Sexy
11th July 2004, 15:03
Oricat de mult imi place mi-as dor sa il vad si in niste lupte in care sa isi valorifice potentialul la maxim. Poate aveti voi asa ceva ...
Triple H
11th July 2004, 19:46
poate o lupta cu batista, sa vedem 2 grei ;) mai sunt si altii da mi se pare imens batista si patrat :ok: mai sunt multi dar trebuie sa treaca la raw altfel vedeti lupte grele doar la wrestlemania
Heath Scumm
11th July 2004, 20:54
Lupta dintre KANE shi BATISTA va avea loc in curand in WWE...o simt...oricum, ashtia 2 sau mai batut o data cand pe BATISTA il Chema Leviathan!...KANE A cashtigat atunci cu ajutorul lui STEVE AUSTIN!!....Oare ce ar face BATISTA cu UNDERTAKER??
UnderTaker ar trebui sa renuntze la pantalonii aia de piele stramtzi......am vazut cum i se ridica in anumite momente ....e penala faza!!!....ar trebui sa ishi poarte pantalonii mai jos!!!
Big Sexy
11th July 2004, 21:15
Am vazut si eu meciul ala dar n stiam ca e unul si acelashi. De atunci s-a patratit rau de tot Batista. Zici ca e in 240x320 pe monitor de 24" :)
Oricum Undertaker are stil si de aia e cel mai respectat wrestler. Chiar daca uneori este infrant stiu totusi ca el este campionul.
stryk3r
11th July 2004, 21:59
oricum nu exista comparatie intre batista si undertaker. cea mai mare deosebire dintre ei este ca taker mai are totusi creier fata de saracu batista care duce lipsa mare la tehnica.....
Big Sexy
14th July 2004, 16:07
Am mai vazut un meci in care mergea pe corzi! Asta o facea si Kevin Nash si reusea intotdeauna sa imi smulga un waw!
Triple H
14th July 2004, 23:36
vezi meciu brock lesnar vs undertaker ;)
cand era cu mana in ghips, o singura problema la meciu ala, finalu :)
cam penibil dupa 45 min sa moara instant la un F5 ;)
Big Sexy
25th July 2004, 20:04
asta e wrestllingul. E interesant de stiut exact de ce s-a terminat meciul atunci. poate ca s-a accidentat sau cam asa ceva nu neaparat un eveniment "scriptat"
Heath Scumm
27th July 2004, 13:34
Am vazut si eu meciul ala dar n stiam ca e unul si acelashi. De atunci s-a patratit rau de tot Batista. Zici ca e in 240x320 pe monitor de 24" :)
Oricum Undertaker are stil si de aia e cel mai respectat wrestler. Chiar daca uneori este infrant stiu totusi ca el este campionul.
meciul ala a fost filmat de un fan!!!
Cat despre Undertaker, daca e DEAD MAN asta nu inseamna ca trebuie sa fie invincibil.nu intzeleg de ce nu s-a desfashurat niciodata un meci in care KANE sa il invinga corect.mi se pare ca are aceleashi abilitatzi ca taker shi un gimmick cel putzin la fel de bun!!!
JointLover
21st August 2004, 01:25
Io' nu pricep care-i treaba cu undertakeru asta ce draq a aparut alt undertaker shi l-a ingropat p-ala vechi da-o naibii de treaba ca chestia asta mi se pare de rahat
Big Sexy
3rd September 2004, 14:00
Nu stiu despre ce vorbesti.
Oricum, ma uitam acum ceva timp pe niste poze din 91-92 cu undertaker si nu l-am recunoscut, i-am zis lui issue "cine e gradul ala cretz". A fost dementiala faza. faptul ca isi schimba gimmmick-urile nu pot fi decat lucruri pozitive. Toti il stim pe undertaker ca "dead man" sau "american bad ass" insa sunt sigur ca o noua modificare nu va deranja prea muta lume. Sunt chiar curios daca exista asa ceva deoarece cariera lui, chiar in perioada asta intra intr-un declin mia ales datorita varstei.
Reaper
12th September 2004, 12:09
UnderTaker face legea in SD. Cred nu e nimeni care ii poate face fata 1 on 1.
My champion - for ever! :great:
Big Sexy
12th September 2004, 12:23
Heheh, poza astea o aveam ca avatar, mi-a placut la nebunie cum arata acolo. Ala era adevaratul undertaker nu ceea c eau incercat acum sa faca. Dar asta e, cred ca se saturasera toti de imaginea aia pana la urma. Desi nu imi vine sa cred o sa o spun si pe asta si anume ca acum imi place mai mult gimmick-ul "american badass" decat asta de acum care e o combinatie intrecele doua cu inclinare serioasa spre primul sau gimmick. Hibrizii nu sunt destinati succesului!
The One
13th September 2004, 16:58
nici mie nu imi place noul gimmick.si nu imi plac nici pantalonii lui de piele.si cred ca i-ar sta mult mai bine cu lentile de contact decat sa isi dea el ochii peste cap ca sa si-i faca albi...
Big Sexy
27th September 2004, 15:48
Fratilor am vazut "off the record with undertaker" si "Undertaker: this is my yard" Am aflat nenumarate lucruri extraordinare depre el cum ar fii ca el e cel insarcinat cu ordinea in vestiarele WWE si intamplator nu prea ii are la inima pe The Outsiders.
Am aflat ca acel caracter celebru, The Undertaker original este de fapt rezultatul obsesiei lui Vince cu caracterele dn western ce indeplineau functia de gropari. A vrut neaparat un astfel de caracter si s-a ales cu o legenda incredibila ...
JointLover
9th October 2004, 11:49
Nu stiu despre ce vorbesti.
Oricum, ma uitam acum ceva timp pe niste poze din 91-92 cu undertaker si nu l-am recunoscut, i-am zis lui issue "cine e gradul ala cretz". A fost dementiala faza. faptul ca isi schimba gimmmick-urile nu pot fi decat lucruri pozitive. Toti il stim pe undertaker ca "dead man" sau "american bad ass" insa sunt sigur ca o noua modificare nu va deranja prea muta lume. Sunt chiar curios daca exista asa ceva deoarece cariera lui, chiar in perioada asta intra intr-un declin mia ales datorita varstei.
pe net sau pe dc++pe hubul: wrestling.kicks-ass.org:1411 , cauta :"wwf summerslam 94 undertaker vs undertaker"
Big Sexy
11th October 2004, 17:57
Oooo, inteleg, oricum nu prea le am cu dc++. Ce ai vazut tu era unul din meciurile care le-a avut cu o sosie de a sa. Cred ca stiu si cine era sosia aceasta a lui. Am impresia ca era partenerul cu care lupta la inceputuri in tag-uri cand formau Skyscrapers. Erau extrem de inalti amandoi si le spunea zgarie nori tocmai de asta!. IN domcumentarul ala l-am vazut chiar la debut inante de a fi undertaker. Funny one. Arata precum un punker furios. Ceva in genul caracterului lui Issue
Big Sexy
30th October 2004, 20:23
faza asta cu masina care explodeaza imi spune multe despre scenaristii din spatele smackdow-unlui. Asemenea chestii nu prea se intalneau pe acolo avand in vedere ca fostul propietar ECW nu prea inghite asa ceva si din cate imi aduc aminte el este GM-ul actual.
Heath Scumm
31st October 2004, 18:35
faza asta cu masina care explodeaza imi spune multe despre scenaristii din spatele smackdow-unlui. Asemenea chestii nu prea se intalneau pe acolo avand in vedere ca fostul propietar ECW nu prea inghite asa ceva si din cate imi aduc aminte el este GM-ul actual.
Despre ce vorbesti? Actualul manager al SmackDown e Teddy Long insa am impresia ca el nu are CREATIVE CONTROL> Nici Paul Heyman nu cred ca avea!!!
Chestia asta cu masina lui UNDERTAKER explodand nu a fost prea bine facuta. Masina a luat foc cu ceva timp inainte de impact si chestia asta sa vazut foarte bine !!!
Big Sexy
2nd November 2004, 23:31
Yeahh, well, m-am exprimat gresit, insa din cate stiam eu Paul Heyman este mastermind-ul din spatele scenariilor din Smackdown. Poate sunt eu in urma cu stirile :D.
Oricum ar fi asta poate fi trecut la momente ratate in WWE, o panoplie destul de mare insa sa nu uitam ca WWE-ul este FEDERATIA de wrestling, aia adevarata care le-a inghitit pe toate celelalte care i s-au opus.
Heath Scumm
12th November 2004, 14:17
Il va gasi Heindereich pe TAKER pentru Survivor Series?
Daca da, cine va invinge???
Personal, cred ca Heindereich ar putea iesi victorios. Heindereich ar putea fi transformat in versiunea SmackDown a lui GENE SNITSKY. SNITSKY l-a invins pe KANE, e randul lui TAKER sa "moara" :evil:
Big Sexy
17th November 2004, 10:40
Well se pare ca Taker a iesit victorios. O sa vad Survivor series abia saptamana viitoare insa oricum pot spune de pe acum ca am facut o mare tampenie sa citesc pe site-ul WWE ce s-a intamplat. Acum mi-am stricat toata placerea de a mai vedea spectacolul. Never again!
KingLion
18th November 2004, 12:16
Nu cred ca ai citit pe WWE intreg show-ul cum s-a desfasurata asa ca makr ramane curiozitatea de a vedea cum s-au luptat, pe l-a mai napadit sangele....Bravos Undertaker. Nu prea imi place nici de Heindereich, nici de GENE SNITSKY. Prea increzatori in ei.....
Big Sexy
18th November 2004, 13:23
Mie imi place de Snitsky foarte mult insa despre Heindreich nu stiu ce sa spun inca ca nu l-am vazut evoluand intr-un mod impresionant. Cred ca se pastreaza
KingLion
18th November 2004, 13:48
Mie imi place de Snitsky foarte mult insa despre Heindreich nu stiu ce sa spun inca ca nu l-am vazut evoluand intr-un mod impresionant. Cred ca se pastreaza
Heindreich sa se pastreze sa se bage in formol (park asta e de mentinere a tenului :) ) si sa ramana acolo. ptr. mult timp de acum incolo
Big Sexy
18th November 2004, 14:04
Oooo, de ce zici asta, nu vrei sa ii dai si lui o sansa? Daca m-a dezamagit WWE-ul cu tipul ala cu parul alb (am si uitat cum il cheama) sper sa nu faca si acelasi lucru cu Heindreich. WWE-ul are nevoie de heavyweights capabili care sa primeasca roluri grele in desfasurarea povestii. Eu cred ca tipul prezinta o oportunitate pentru wwe.
Heath Scumm
18th November 2004, 19:38
Il cheama MORDECAI si asteptam o lupta intre el si TAKER cu sufletul la gura. Credeam ca era un al doilea KANE ... na fost sa fie ... hmm!
Big Sexy
19th November 2004, 08:25
E ciudat totusi cum de Taker a ramas atatia ani cap de afis. Cred ca e mia apreciat decat Hulk Hogan care in ultimul timp a avut bunul simt sa inceteze sa mai lupte. Oricum oboseala se pare ca l-a cuprins si pe taker fiindca meciurile lui nu mai au forta de obinioara. UN powerbomb de al sau e ceva mai chinuit si se vede clar ca lupta fiindca i se cere si nu pentru ca ar mai obtine placere din asta.
O spun cu parere de rau insa cred ca in maxim 3-4 ani ar trebui sa se retraga. Oricum el acum este folosit pentru a ridica alti luptatori exact cum era folosit si Hollywood hogan sau Andre The Giant.
KingLion
19th November 2004, 10:10
NU shtiu ce sa zic de Taker. Nu am vazut meciuri mai vechi cu el sa pot aprecia ca ar fi scazut sau nu calitatif meciurile lui. Posibil sa fi scazut, stie Big Sexy ce zice, dar mie imi place de el (din cate ati vazut mai in tot forumul iau apararea celor de care imi place este un defect, oare?). O sa se retraga si UnderTaker o data si o data, isi face o plekre dintr-aia mortuara si gata...Nu?
Big Sexy
19th November 2004, 12:22
Pai nici nu trebuia sa vezi meciuri mia vechi. Se vede ca a inceput sa aiba dificultati in a-l ridica pe JBL sau chiar in meciul cu Heindreich citeam pe net ca parea slabit. Dupa parerea mea este inca numarul unu insa a devenit evident ca in maxim 2 ani il va ceda altcuiva. Varsta isi spune cuvantul inainte de toate!
Reaper
19th November 2004, 12:38
Pot sa amintesc ca meciuri de referinta ale lui UnderTaker Wrestlemania in '94 vs Yokozuna sau conflictul din '96 cu Mankind din Boiler Room.(pt detalii http://www.wrestlingmedia.ru/media/films2.html)
In meciurile respective se obseva adevarata pofta de lupta a lui UnderTaker.
Big Sexy
19th November 2004, 12:54
Bine, sa spunem ca alea au fost meciuri legendare despre care orice fan cu ceva vechime stie. Intr-adevar Undertaker domina de unul singur wrestlingul din toate punctele de vedere incepand de la gimmick si terminand cu forta loviturilor sale. Totusi i s-a permis acest lucru deoarece la vremea respectiva asta era un experiment. Wrestlingul nu cunoscuse cu adevarat importanta gimmick-urilor al vremea respectiva si luptele erau lupte. Acum rolul sau i se minimalizeaza cu fiecare Smackdown pentru a permite si altora sa straluceasca. Si asta nu e o chestie de ieri de azi ci e de ani de zile. Eu imi mentin parerea ca este sub demnitatea lui Undertaker sa se implice intr-un feud cu unul de genul lui JBL insa pana la urma WWE-ul a supravietuit atata timp si fara sfaturile mele ;)
Triple H
19th November 2004, 17:37
Inca n-am luat filmu ala, dar poate s-ar implica mai mult prin lupte, cel putin sa aiba si el un rol gen the giant, ala greu prinde centura, dar e inca o atractie in wrestling.
Ma enerveaza ca ii pun meciuri cu toti prostii pe care le pierde ca asa e regula ;)
Plus ca noul lui gimmick e cam plin de lipsuri, are ceva ciudat in el, mai bine il puneau sa creasca un wrestler, gen Triple H cu Orton.. but dupa cum zicea Big Sexy WWE cica stie ce face.
Heath Scumm
19th November 2004, 17:50
Nu stiu ce sa zic despre Taker! Cred ca pe departe cel mai stralucit conflict pe care l-a avut vreodata a fost cel cu Kane care a culminat cu victoria lui Taker de la WrestleMania 20, ambii luptatori cu gimmickuri noi :)
Cred ca Taker se va retrage neinvins la WrestleMania doar daca nu o esueaza prea tare Vince ... se prea poate ca WrestleMania 21 sa fie ultimul pentru Undertaker ... zicea www.prowrestling.com
Fanii cica nu raspund chiar asa bine la gimmickul DEad Man, combinat cu varsta, combinat ca WWE a scos tot merchandise-ul cu Taker de pe piata(cu exceptia chestiilor Old-School) ... Taker se duce in jos!
Cred ca un conflict intre Undertaker -American Bad Ass si Bradshaw - cel din APA ar fi fost unul genial. Bradshaw arata mult mai bine cu parul lung alaturi de Ron Simmons(aka Faarooq)-alt luptator care a avut "bunul simt" sa o lase mai moale cand a vazut ca nu mai musca lumea la Dominatorul lui.
JointLover
20th November 2004, 01:53
Poate ca UnderTaker s-a bosorogit dar gimmick-ul lui are ceva... aparte, ceva... inedit: faptul ca nu poate fi considerat nici FACE si nici HEEL, intotdeauna reuseste sa se stabileascala mijloc... ma rog, faptul ca isi pune o tona de machiaj si se termina smackdownul pana isi face intrarea in arena; dupa care ii bate p-aia in 5 minute(sau isi ia bataie in 5 min) este cam penibil. si pantalonii aia stramti... uhhh... that's so gay
Heath Scumm
20th November 2004, 11:02
Pantalonii stramti sunt gay...cel putin astia pe care ii poarta Taker acum.
Nu sunt de acord cu JointLover...Undertaker isi stabileste clar pozitia in functie de conflict...nu il pot cataloga ca TWEENER(adica nici Face,nici Heel, undeva la mijloc)
Mi se pare evident ca Taker e Face acum...a avut si o perioada in care era Tweener(in timpul conflictului cu Bret Hart a trecut, datorita admiratiei publicului din Heel in Tweener pentru a deveni Face...Bret Hart s-a transformat incet incet in Heel)
JointLover
21st November 2004, 10:47
Totusi am auzit ca de curand a turnat ciment peste paul bearer zicand ca el (UnderTaker) are o singura slabiciune: Paul Bearer. Asa ca nu se prea poate spune ca UnderTaker este Face
Big Sexy
22nd November 2004, 10:02
la faza aia a fost foarte clar face. Si spun asta pentru ca el era sub influenta lui Heyman si a facut impotriva vointei sale acel gest. EU cred ca faza aia i-a intarit pozitia de face.
JointLover
12th December 2004, 02:15
Pana la survivor series cand s-a dezbracat undertaker de la buric in sus dupa meciul cu Hei...ch am crezut ca Undertaker e un fel de Goldberg la fizica da' cand si-a dat jos bretelele alea si i-am vazut muschii atarnand de pe el ca niste bucati de slanina mi-am dat seama ca pana si Big Show arata mai bine. acum inteleg de ce e imbracat (pe tot corpul) ca sa nu se dezintegreze in ring
Heath Scumm
13th December 2004, 14:44
e batran, mai!ce sa-i faci?
eu inca sunt de parere, asa cum am fost intotdeauna de altfel ca monstrul KANE poate fi vandut mai bine decat Taker!
Problema e ca nu se doreste asa ceva...nu inteleg de ce!
Big Sexy
14th December 2004, 17:25
Nope. Noul Kane mi se pare un gimmick reusit insa misterul din jurul lui kane de dinainte de a-si da masca jos era incomparabil mia bun. Si nici pe vremea aia nu era kane mai tare decat undertaker. Undertaker are o aura ce se poate confunda cu sigla WWF si mai nou WWE. in toate poll-urile iese pe locul unu. eu cred ca asta spune multe.
Heath Scumm
14th December 2004, 19:22
Oamenii/Fanii sunt nostalgici ... Plus ca nu exista un alt luptator tanar si "chipes" care sa fie impins in fata ... Dupa aia vom asista sigur la detronarea omului mort!
Reaper
14th December 2004, 20:01
Am citit pe undeva ca UnderTaker are contract ce WWE pana in iunie 2007. Daca informatia este corecta se pot afirma doua lucruri:
1) Pana in 2007 il vom mai vedea pe UnderTaker
2) Pana in 2007 il vom mai vedea pe UnderTaker.
Cred ca acel an va marca sfarsitul carierei lui Phenom.
Heath Scumm
22nd December 2004, 18:42
As dori sa pornim aici o mica dezbatere pe tema Undertaker - Kane.
Intotdeauna l-am considerat pe Kane la nivelul lui Undertaker din punct de vedere al abilitatilor de actor. Intotdeauna am crezut ca domnul Kane aka Glenn Jacobs poate fi vandut ca Main Eventer in WWE cel putin la fel de bine ca Undertaker.
Totusi, e tinut fara o explicate plauzibila mereu la stadiul de Upper Midcarder - cam ce era Eddie Guerrero la debutul lui in WWF. De ce?
Aici doresc sa gasesc raspunsuri la aceasta intrebare, eventual sa pornim o discutie n contradictoriu deoarece consider ca acestea sunt extrem de constructive.
Ce ii lipseste lui Kane ca sa fie la nivelul lui Undertaker? sau Ce are Undertaker in plus fata de Kane?
Personal, consider ca Undertaker a fost mereu favoritul lui Vince Mc Mahon si a fost promovat la greu ca Face ori Tweener. Nu imi amintesc sa il fi vazut vreodata pe Taker ca Heel(doar la inceputul carierei cand a luptat impotriva Hart Foundation, insa si atunci a trecut rapid in Tweener si la scurt timp a devenit Face).
Oamenii iubesc eroii si urasc luptatorii malefici...e o regula! Kane a primit doar roluri de ticalos, niciodata nu a fost promovat macar in postura de Tweener. S-au facut erori grave in dezvoltarea caracterului sau si anume transformarea acestuia dintr-un monstru venit din Iad intr-un Psihopat Criminal iar acum intr-un tata indurerat si sot iubitor. Cred ca vor sa il faca pe Kane Face din prima ceea ce e GRESIT!!!!
Acum, parerea voastra....la care voi adauga si eu mai multe idei!!!
JointLover
23rd December 2004, 01:21
Gimmickul lui Kane nu ar trebui schimbat in fiecare saptamana; ii trebuie un gimmick bine definit pt. a ajunge un main-eventer. Gimmickul lui Kane s-a deteriorat de cand si-a dat jos masca si toata lumea i-a vazut fata: prima oara era un monstru imens, misterios si imprevizibil, iar modul in care era imbracat ii dadea un plus de forta(lumea nu vedea sunca ce se afla in spatele bretelelor).Apoi si-a dat masca jos... asadar a devenit un monstruletz urat care se scremea sa atraga atentia asupra sa(cateodata reusea foarte bine)... dupa ce s-a lepadat de costumul lui cu bretele se putea observa cu usurinta grasimea ce se adunase de-a lungul anilor pe toracele lui si astfel si-a mai deteriorat oleac' caracterul. Dupa asta urmeaza al treilea gimmick: acela de violator urat in care s-au trezit instinctele paterne - o schimbare radicala ce l-a adus in pragul penibilismului. Daca gimmickul de mai-nainte l-a adus in pragul penibilismului ei bine urmatorul gimmck il face exemplul cel mai adecvat pt a defini "penibilismul": acest gimmick se refera la transformare lui din violator intr-un parinte iubitor care doreste numaidecat razbunarea fiului lui. In concluzie el trece de la un monstru misterios, urat, sadic si puternic intr-un tata iubitor si stafidit care isi doreste razbunarea. Nu prea cred ca vom vedea o schimbare radicala(in bine) a lui Kane si chiar daca se va schimba nu o sa ramana mult timp asa: din cauza lu' Vince sau a lui Kane(mai sti poate nu vrea el sa iasa prea mult in evidenta poate vrea sa se retraga)
Undertaker are un gimmick "mortal"! Atat am de spus. Oricum cred ca conflictul Kane-Undertaker a murit asa ca amandoi au pornit pe drumuri diferite in wrestling
Big Sexy
23rd December 2004, 11:12
In primul rand ... WTF? JointLover tu chiar ai 15 ani? Analiza ta este extrem de bine facuta si ideile acestea nu le-am mai auzit niciunde. Bravos daca ai doar 15 ani, bravos si daca nu ai doar 15 ani!
Parerea mea este ca e o diferenta semnificativa de charisma, diferenta ce a fost marita si mia mult in favoarea lui Undertaker de pierderea simbolului definitoriu al lui Kane si anume masca. Cum ar fi personajul din James bond care tot mangaia o pisica (parca Dr. No) daca i s-ar vedea fata? sau cum ar fi mama si tata lui cow and chicken daca li s-ar vedea corpurile de la jumatate in sus (nu au ca am vazut eu intr-un episod :) ). Kane a pierdut imens prin dezvelirea fetei si cea mia mare greseala pe acare au facut-o atunci a fost ca nu i-au schimbat si gimmick-ul si nu au renuntat complet la feud-ul dintre el si Undertaker. Schimbarea a fost atat de radicala incat trebuia sa fie aplicata in toate aspectele ce il priveau pe Kane. Posibilitatea ca el sa fie reabilitat este nula la acest moment si cred c asi pe viitor. Ratiunea pentru care afirm aceste lucruri este extrem de simpla. Toata lumea il percepe ca pe ceva incomplet. Ca si cum ai vedea un om fara maini. E un paradox in mare masura deoarece el a renuntat la ceva intr-adevar, la masca ce ii ascundea chipul si la costumul sau rosu insa acea masca ar fi trebuit sa il tina departe de oameni si nu sa il apropie de ei. NU stiu daca cei de la WWF au anticipat atunci impactul dezastruos asupra carierei sale ins aoaricum ar fi Kane va ramane un luptator incomplet desi are absolut tot ce ii trebuie pentur un mia eventer mai putin amprenta ce l-a facut celebru adica misterul aspectului fetei sale. E cam la fel ca si cu Leonardo di Caprio. L-am vazut in multe roluri bune interpretand magistral insa nu il pot percepe decat ca pe boul ala care a jucat in titanic si urla "i'm the king of the world". Rolul ala i-a stigmatizat cariera, cariera pe care nu ar fi avut-o fara rolul ala!
Heath Scumm
23rd December 2004, 20:33
Gimmickul lui Kane nu ar trebui schimbat in fiecare saptamana; ii trebuie un gimmick bine definit pt. a ajunge un main-eventer. Gimmickul lui Kane s-a deteriorat de cand si-a dat jos masca si toata lumea i-a vazut fata: prima oara era un monstru imens, misterios si imprevizibil, iar modul in care era imbracat ii dadea un plus de forta(lumea nu vedea sunca ce se afla in spatele bretelelor).Apoi si-a dat masca jos... asadar a devenit un monstruletz urat care se scremea sa atraga atentia asupra sa(cateodata reusea foarte bine)... dupa ce s-a lepadat de costumul lui cu bretele se putea observa cu usurinta grasimea ce se adunase de-a lungul anilor pe toracele lui si astfel si-a mai deteriorat oleac' caracterul.
Kane ... out of shape? Hell No!
Not being Gay and all but ... compara putin corpul lui Kane si cel a lui Taker! Nu stiu caruia dintre ei ii atarna suncile!
eu nu obiectez la imaginea lui Kane!
JointLover
24th December 2004, 20:54
Pai sa fim seriosi dak il comparam cu Hei...ch(god damn it un nume mai scurt nu putea sa ii dea) sau cu Batista, Kane nu e decat o bucata de sunca... si nu zic ca e mai nasol ca UnerTaker da' macar UnderTaker isi protejeaza suncile de vazul lumii cu ajutorul bretelelor.
Rey619
26th December 2004, 21:01
ai dreptate... snitsky cred ca vroiai sa zici... oricum... kane cand avea masca parea unul dintre cei mai masivi luptatori... acum nici nu se vede abdomenul... adik uitati-va la el de obicei cand isi face intrarea si vedeti daca es observa altceva decat slana atarnata... cred ca singurul lucru care ar putea sa-i sporeasca personalitatea si sa-i "infrumuseteze" gimmick-ul ar fi o eventuala impacare cu taker
Reaper
27th December 2004, 10:45
Nu prea cred ca o impacare intre Fratii Distrugerii e posibila acum din moment ce toata lumea doreste sa vada un meci intre cei doi. Cred ca JointLover se referea la luptatorul cu numele de german care a luat bataie de la UnderTaker la Survivor Series parca. Si vorbind de asta, acel meci mi s-a parut cel mai slab din tot P.P.V.-ul. Mai bine ar fi castigat Heiden...(ar trebui sa ne facem un fisier text cu numele lu' asta si sa dam copy+paste); si poate castiga daca avea si el un finisher.
Heath Scumm
3rd January 2005, 20:17
Heindenreich ... nu e prea greu
HEIDEN REICH
Cum puteti compara un Snitsky sau un Heindenreich cu gimmickul atat de complex al lui KANE?> Kane e mai mult decat un luptator...e o poveste!
Chiar nu vad "sunci" pe Kane! Oare sunt eu orb? :hmm: Recunosc ca nu are muschii lui STONE COLD insa nu e gras si nici iesit din forma precum Ric Flair! Kane are corpul mai bine facut decat Undertaker ... si nu cred ca niste bretele pot acoperi asta ... si nici pantalonii de piele GAY care i se transforma in 3/4 cand face o schema mai obositoare(ma refer la vestimentatia lui TAKER)
Kane are "mike skills" peste Taker, e un actor grozav! Intrarea e cam la fel de spectaculoasa si nu ar strica sa mai pluseze putin la KANE ca sa ajunga chiar la acelasi nivel! E mai atletic decat TAKER - sa nu-mi spuneti ca OLD SCHOOL-ul lui TAKER se compara cu CLOTHESLINEUL de pe corzi a lui KANE ca nu musc!Kane poate zbura mai tare decat Taker pe care mi-l amintesc cand se mai arunca peste corzi in tinerete...era sinucigas ;)
JointLover
5th January 2005, 02:54
Amandoi sunt niste stafide carora le-a trecut vremea demult , nu ar mai trebui sa lase babaciuni ca astia doi sa lupte in WWE. Ar trebui sa lase wrestlari mai tineri sa lupte cum ar fi Heidenreich(na' ca l-am invatat)
INTRARE SPECTACULOASA?... shish... tot spectacolul pe care il produceau flacarile atunci cand intra Kane in arena s-au dus in "fumurile" tineretii (pe cand Kane purta masca)... Acum ce mai e?? intra cu un foculetz mic in arena si cu un prosop negru pe cap (that's hilarious) mai ramane sa zica si "I BUILD FIRE" cand intra in ring si devine mai penibil ca Eugene... nu stiu pe ce site am vazut ca a fost votata cea mai nasoala intrare a anului.
Nici macar n-are un finnisher klumea are acelasi finisher pe care il au toti heavyweighterii: Chokeslam. Numai ca chokeslamul lui este mult mai usual decat Show Stopperul lui Big Show si Rock Bottom-ul lui The Rock(care dupa parerea mea ar trebui catalogat ca choke slam).
UnderTaker are un gimmick super klumea ... probabil singurul lucru care il mai tine "in viata" in WWE... Daca ar fi sa il punem pe UnderTaker in locul lui Kane probabil n'ar rezista nici o luna in WWE.
In concluzie: REST IN PEACE UNDERTAKER AND KANE.
Big Sexy
6th January 2005, 09:40
JointLover nu pot fi de acord cu tine ca sunt babaciuni care ar trebui sa se retraga. Da, sunt babaciuni insa sunt capabili sa sustina o lupta la un nivel la care mai mult de 50% din luptatorii activi la ora actuala nu o pot face. Normal ca la varsta lor nu mai sunt argint viu insa nu cred ca sunt mai prejos decat oricare alt upper midcarder iar experienta lor compenseaza pentru a fi main-eventer pe deplin.
JointLover
7th January 2005, 17:46
Probabil ca ai dreptate, da' io cred ca orice luptator ar trebui sa plece din wrestling in culmea gloriei (macar pentru fani), mai ales cei doi "frati" Taker si Kane care au facut istorie in WWE (si-n celelalte federatii in care au luptat). Si din cate vad eu fanii lui Undertaker si in special cei ai lui Kane se imputineaza pe zi ce trece. Si luptatorii sunt mai putini importanti cand imbatranesc (Vezi: Ric Flair, Hulk Hogan). Pt ca nimeni nu apreciaza experienta in wrestling... dak nu mai efectuezi sarituri sinucigashe cum faceai in tinerete degeaba esti bun actor ca nu compensezi nici cu putin lipsa ta de "putere". Nu mai este mult si ajung si ei ca Ric Flair. In concluzie pt. a deveni niste "idoli" ai wrestlingului cei doi frati ar trebui sa paraseasca lumina reflectoarelor cat mai repede(asa este in orice sport si chiar si in wrestling).
BlackShad
7th January 2005, 20:49
Vreau sa stiu si eu rezultatul luptei dintre Undertaker si Randy Orton..am auzit ca s'a disputat in Iunie 2002.
eddie guerrero
8th January 2005, 04:15
kane este o legenda moarta
Heath Scumm
10th January 2005, 14:57
Nu sunt de acord cu afirmatia ca cei 2 ar trebui sa se retraga...inca au stofa de Main-Eventeri....
Insa, daca s-ar retrage, as vrea sa fie ceva in genul retragerilor din WCW...mai tine minte cineva meciul de retragere a lui Kevin Sullivan aka Task Master impotriva lui Hogan...Mda! Acel feud a fost extraordinar ! Sau retragerea lui Mankind in fata lui The Rock?
ce nu imi place e inconsecventa...ori te retragi ori nu! Ce face Mick Foley? Sa se hotarasca o data...sau e mirajul banilor prea intens pentru capul lui contuzionat?
@ eddie guerrero
ar fi bine daca ti-ai argumenta parerea!!!
Big Sexy
15th January 2005, 23:47
Stiam ca Undertaker este cu adevarat un superluptator inainte de a vedea faza asta insa dupa ce am vazut-o am realizat cat de mult inseamna inovatia in wrestling. Nu stiu despre voi insa cand vad un om de vreo 130kg mergand pe corzile ringului si sarind de acolo in capul altui om ma entuziasmez foarte tare - mai ales daca celalat om era Andre the Giant intr-un meci fenomenal la inceputul anilor 90 cand Undertaker domina clar wrestlingul.
Heath Scumm
21st January 2005, 12:55
Mi se pare in regula promovarea feud-ului cu Heidenreich ...
Cu adevarat ii ajuta pe ambii luptatori (desi taker nu prea mai are nevoie de ajutor) ... Daca Heidenreich invinge la Royal Rumble(ceea ce e putin probabil), vom avea de-a face cu un nou Brock Lesnar!!!
Reaper
21st January 2005, 15:20
Din cate stiu eu UnderTaker a pierdut un singur Casket Match: in 1994 Vs Yokozuna. Atunci insa japonezul si-a scos toti asii din maneca; si ce maneca larga avea ca au aparut vreo 8-9 luptatori care l-au luat la bataie pe "mort".
Ideea este ca[,]Casket Match este tipul de lupta care il defineste pe UnderTaker si daca Heidenreich invinge de unul singur s-ar putea sa fie ridicat mai mult decat poate el suporta. Pe cealalta parte, daca pierde, ar fi coborat prea mult si mi se pare ca WWE i-a bagat prea multe promo-uri lui Heidenreich ca sa-l lase sa piarda de 2 ori in fata lui Taker.
Deci daca ar fi sa dau un pronostic: Heidenreich va castiga in fata lui UnderTaker, dar va fi puternic sustinut de unul sau mai multi luptatori.
Big Sexy
21st January 2005, 16:06
meciul ala l-am vazut si eu la italieni pe vremea aceea a fost ceva absolut fenomenal. Daca imi aduc bine aminte Undertaker a fost coplesit din toate partile de luptatori si inca mai dadea in stanga si in dreapta. Au trecut totusi 11 ani de atunci :)
Heath Scumm
26th January 2005, 16:14
Originally Posted by REAPER
in ultima vreme s-a vehiculat discret in WWE mitul Yokozuna, mai ales ca acesta a castigat Rumble-ul din 93
Pe linkul de mai sus pe care l-ai dat apare o poza cu Yokozuna, desi articolul nu pare sa aiba vreo legatura cu[,]campionul japonez. Daca WWE se gandeste sa faca o reeditare a Yokozuna Vs UnderTaker cea mai mare greseala ar fi sa readuca in actualitate meciul respectiv din doua motive:
1) Multi nu au vazut meciul si nu vor mai fi la fel surprinsi daca in ring vor fi aprox. 10 oameni intr-un meci ce incepuse One on One.
2) Vor fi unii care vor crede ca WWE a ramas fara idei si fac un fel de remix-uri pt meciurile care au avut succes in trecut.(recunosc - ma incadrez si eu aici)
Singurul mod in care WWE poate transforma reeditarea Royal Rumble '93 in ceva care sa uimeasca ar fi eventuala retragere a lui UnderTaker. S-ar crea astfel un roman rotund(inceputul=finalul) al sau. Dar sa fie Heidenreich omul care sa cauzeze retragrea mortului? HHmmm ... ramane de vazut.
Big Sexy, spuneai la un moment dat, daca nu ma insel, ca UnderTaker ar putea sa devina ceva gen Ric Flair si sa ramana peste puterile sale in WWE sau alta divizie. Sper pentru tot ceea ce reprezinta UnderTaker in wrestling sa nu faca asa ceva.
Big Sexy
7th February 2005, 21:01
Se pot feca multe speculatii referitoare la poza aceea. Ce este important de inteles este ca Smackdown are nevoie de o figura macar 80% la fel de charismatica ca si Undertaker daca nu chiar mai bine. Posibilitatea sa mai apara ceva macar similar lui este scazut insa nu imposibila. Acum intre noi fie vorba JBL nu prea are sanse sa il eclipseze, nu? hahaaa
Heath Scumm
10th February 2005, 14:18
Eu tot incerc sa va spun insa nimeni nu ma asculta ... cred ca sunteti orbiti de grandoarea lui Undertaker ... exista foarte multi oameni in WWE si nu numai care, cu promovarea adecvata ar putea deveni fara probleme urmatorul Taker.
Personal, consider ca Undertaker e exclusiv un produs mediatic ... i-au creat o imagine buna, un gimmick deosebit si gata! Nu cred ca abilitatile sale din ring(chiar si cand era tanar) nu pot fi depasite ... L-ati vazut pe Brock Lesnar facand Shooting Star Press-ul??? ;)
Nu cred ca Taker ar putea sa faca vreodata asa ceva! Sunt sigur ca mai exista o groaza de luptatori ca Brock Lesnar in lume insa nu sunt descoperiti!!!
Carlos Gambino
10th February 2005, 22:56
Mai exista The Undertaker ?! :o: Scuzati-ma ca ma bag si eu in seama, dar urmaream sportul asta pe la inceputul anilor '90 si m-a frapat ca mai este inca in activitate ! :) Am rupt legatura...de vreo 11 ani n-am mai vazut un meci de wrestling...! Sa nu-mi spunetzi ca mai lupta si Hulkmania ca ma dau pe spate ! :D Era distractiv...Royal Rumble, King of the Ring, Summerslam, Monday Night Raw...
Eu urmaream World Wrestling Federation pe atunci...mai exista ? La inceput m-am uitat pe Sky One, dupa ce l-au codat m-am uitat pe RTL2, dupa care nu l-au mai dat nici aici...a ramas DSF-ul de la nemtzi care transmitea doar WCW-ul...
Erau luptatori buni pe atunci...Mr.Perfect, fratzii Bret si Owen Hart, Giant Gonzales, Adam Bomb, Diesel, Shawn Michaels, Tatanka, Lex Luger, Randy Savage, Yokozuna si Undertaker, precum si nelipsitul Hulk...! :) Dar preferatul meu era Razor Ramon, cu celebrul sau Razor's Edge ! ;)
OK...hai ca m-am lungit ! :D Mi-a facut placere sa-mi depan amintirile cu voi...numai bine ! :cya:
Big Sexy
11th February 2005, 01:05
IN legatura cu brock lesnar - l-ai vazut vreodata vorbind la microfon? hehehehe - exactly my point!
Pana una alta nu exista in SD o alternativa pentru Undertaker la fel cum nici cineva din Raw poate pretinde ca se ridica la nivelul lui triple H in tot ceea ce face. cand vorbim de legende nu mai conteaza cat de bine stiu sa se lupte. La fel cum a punctat si Gambino "nelipsitul Hulk" are o ratiune pentru care este cea mai importanta si cunoscuta figura din wrestling cu sau fara shooting star press.
Heath Scumm
11th February 2005, 12:52
Pentru mine, luptatorii de wrestling care nu stiu sa lupte sunt ineficienti si deci ar trebui eliminati!
Undertaker e un asemenea caz ... ei, bine, nu chiar Undertaker ... insa in mod sigur Ric Flair ori "nelipsitul HULK" :P ... cat despre Brock Lesnar, are exact cantitatea de "mike skills" care ii trebuie!
Cred ca asta se reduce de fapt la gusturile fiecaruia dintre noi ... asteptarile mele de la wrestling sunt 80% lupta,20% show ... Probabil de aia nu apreciez prea bine actorii trecuti de prima tinerete!!!
Big Sexy
24th February 2005, 12:51
man, mi se pare complet aiurea sa judeci doar prin prisma abilitatilor atletice un luptator. Sunt destul de suprins. In mod normal wrestlingul profesionist ar trebui sa fie un echilibru intre abilitati si show adica 50%/50%. Undertaker are o prestatia exceptionala lucru care s-a vazut clar si la meciul sau cu Heinhreich. Iti este foarte greu sa apreciezi un meci daca iti este povestit sau vezi poze din el. Tu ziceai ca Big Sexy arata bine in poze. Iti spun eu, care am vazut meciurile, ca arata ca dracu si ieri cand ma uitam la povestea vietii lui imi venea sincer sa plang cand ma gandeam cum era si cum a ajuns. Insa Undertaker este inca in putere si se vede in fiecare meci de-al lui unde nu mai presteaza ca in tinerete insa are ce arata. Spre deosebire de favoritul meu...
BlackShad
25th February 2005, 21:18
Undertaker tzine SmackDown in viatza,e dispus sa intre cu toata lumea in conflict pentru asta,asa ca trebuie respectat si incurajat in lupta sa pentru a capata centura!
cutuma
25th February 2005, 22:58
Big Sexy....luptatorii gen Lesnar nu trebuie sa aibe cine stie ce skill-uri de conferentiar, le pui un manager guraliv langa shi gata pb. Oricum omul ala era f. tare... am auzit k a cam dat gresh in NFL. Poate se intoarce.....ar fi frumos sa revad F5-ul ;)
Heath Scumm
26th February 2005, 11:44
F5-ul e executat acum de Big show in WWE!
Cat despre Taker, am vazut aseara meciul dintre el si John Cena ... mi s-a parut patetic ca a trebuit sa-l loveasca pe rapper cu un lant de metal ca sa poata sa il bata ... e clar peste Cena, chiar daca ar avea si 60 de ani ... Mi s-a parut ca a avut o prestatie buna si are o mimica extraordinara ... te trec fiori cand se uita la tine! :ok:
Ar putea totusi sa mai lucreze la outfit ... e penal cu pantalonasii aia de piele!
Heath Scumm
25th March 2005, 09:35
Undertaker a devenit in mod clar o legenda ... desi, asa cum am mai spus-o, am probleme cu outfit-ul lui, nu putem nega ca Taker e o figura impunatoare in wrestlingul mondial ... fara indoiala, prezenta lui Undertaker intr-o federatie underground poate cauza, fara alte interventii scoaterea acesteia din anonimat ... e intr-adevar un luptator de clasa- nimeni(nici chiar eu, cel ce uraste pantalonii lui de piele si maieul negru :evil: ) nu poate contesta asta!
http://www.wwe.com/shows/smackdown/smackdown/photos/032405/index.jsp
Cred ca pana si Rene Dupree o sa vada ca ceea ce am spus mai sus e adevarat ;)
cutuma
25th March 2005, 10:45
Probabil o sa-mi pun in cap toti fanii takeri dar nu ma mai pot abtine. O fi el un luptator bun, nu neg asta, dar gimmickurile pe care le-a avut de-a lungul anilor sunt cele mai de KKT din industrie. Casket match-uri, burried alive match-uri, tot bullshitul ala cu ingropat de viu shi inviat dupa, porcaria aia de Black Wedding cu Stephanie McMahon, faza cu urna cu puterea lui Taker....... :no: genul de gimmick suprearealist care mie unuia imi provoaca scarba. Daca wrestlingul ar fi plin de gimmickuri d'astea nu l-ash mai urmari.
Heath Scumm
25th March 2005, 12:40
Gimmickul "paranormal" e in regula insa nu trebuie exagerata treaba...de exemplu, mi se pare corecta promovarea monstrilor gen Kane,Leviathan,Abyss sub pretexte fantastice... totusi, cu Undertaker s-a cam exagerat ... fenomene paranormale si alte alea! Sa fim seriosi ... adica inteleg ca trebuie facuta o poveste insa...
Big Sexy
17th April 2005, 11:11
Decret a mai existat o parere ca a ta. Pe mine nu ma deranjeaza nici unul dintre lucrurile de acolo ba chiar mi se par multe inovative si interesante insa cred ca Undertaker a inceput sa isi arate varsta. Am spus-o mai demult si o spun si acum. La fiecare final de meci se vede cum se opreste sa isi traga sufletul.
Reaper
15th June 2005, 22:01
Acest thread a ajuns ultimul din forum si nu pot lasa acest lucru sa se intample.
Am terminat de curand (30-40 min) de vizionat UnderTaker - This is my yard. Am aflat ceva socant de acolo. UnderTaker a luptat pt prima data in WCW. Si Ted Turner & Co i-au spus : Esti puternic, agil, ai talent, dar nu vei fi niciodata in varf; fanii nu vor plati niciodata bilete sa te vada pe tine luptand. Asa ca UnderTaker a plecat. In ultima vreme am auzit mai multe motive pt care WCW a dat faliment, insa toate greselile mari credeam ca s-au petrecut spre finalul existentei acestei federatii. Insa aceasta eroare s-a petrecut chiar cand federatia a luat nastere, insa cred ca a fost una dintre cele mai grave facute vreodata de WCW.
Heath Scumm
18th June 2005, 10:46
As vrea sa fac rost de cateva din aceste "Home Videoz" scoase de luptatori din WWE ... sper ca Gabi sa-mi trimita cateva ...
Oricum, sunt sigur ca al lui John Cena e infect, exact ca si el!
Big Sexy
30th August 2005, 20:21
Acum ma uit la Undertaker: The Phenom si la Undertaker he burries them alive. Este evident ca Undertaker este cel mai bun wrestler care a pasit vreodata in ring si are din nou absolut tot respectul meu!!! Ma uit in continuare si va povestesc cele mai impresionante faze.
Th3 Gam3 HHH
30th August 2005, 20:29
Am vazut si eu Undertaker :The Phenom . M-au impresionat meciurile lui unice cu Mankind , Hbk si mai ales cu Kane (Inferno match).
cutuma
30th August 2005, 20:45
cu numele de Mean Mark a luptat Taker in WCW. Si nu asta a fost cea mai mare greseala a defunctei federatii. Ci concedierea lui Stone Cold. Bischof sux!
Big Sexy
30th August 2005, 22:43
Incerc sa nu o sau in offtopic insa Bischoff este idolul meu din tot wrestlingul. Cat despre undertaker banuiesc ca te referi la perioada in care facea tag cu Sid Vicious ca "The Twin Towers" desi daca ma gandesc bine aia era in WWF.
cutuma
30th August 2005, 22:45
Off-topic sau nu Bischoff e responsabil pt falimentarea WCW-ului...iar daca-l iubesti pt nwo imi pare rau sa-ti aduc a doua oara aminte ca nu el e cel care a inventat conceptul.
la faza cu Mean Mark sunt 100% sigur....am si un meci Mean Mark vs Lex Luger
Big Sexy
30th August 2005, 22:47
Esti 100% sigur ca ce? Ca facea tag cu Sid ca "twin towers" in WCW sau nu? Ca nu mai tin minte asta.
Nu-ti mai raspund privitor la eric bischoff ca o dam in offtopic :D
cutuma
30th August 2005, 22:51
100% sigur ca asa se numea....nu stiu nimic de tag-ul cu Sid....spre rusinea mea :D
Cat despre Bischoff...you're such a chicken :)
Big Sexy
30th August 2005, 23:01
Eu eram curios sa stiu doar daca facea respectivul tag in WCW sau WWF ca stiu sigur ca il facea. La fel stiu sigur ca in tag lupta cu un alt nume decat Undertaker.
Cat despre Bischoff ... vezi ca te troznesc in arena de te strange cu paiul de pe jos :D. Eu evit spam-ul, trebuie sa dau un exemplu ca doar sunt moderator, nu? ;)
cutuma
30th August 2005, 23:23
cand cauti unde trebuie descoperi ;)
Tag-ul se numea Skyscrappers si era format din Undertaker sub numele de Mark Callis + Sid Vicious & Dan Spivey.... avand ca manager pe nimeni altul decat Teddy Long
Big Sexy
31st August 2005, 09:19
Habar nu am de ce spuneam twin towers desi stiam ca e vorba de Skyscrapers :). Tag-ul era in WWF sau in WCW?
cutuma
31st August 2005, 11:27
Wcw
Heath Scumm
31st August 2005, 14:17
O sa postez meciul cu Undertaker ca si Mean Mark in sectiunea Multimedia!!! Spuneti Multumesc!!! :)
Reaper
31st August 2005, 16:11
Habar nu am de ce spuneam twin towers desi stiam ca e vorba de Skyscrapers :). Tag-ul era in WWF sau in WCW?
Cauta Undertaker - This is my yard. Acolo spune ca UnderTaker a beneficiat de o accidentare a lui Sid Vicious si a facut tag-ul despre care vorbesti (dar nu stiu cu cine). Asta s-a intamplat in WCW la inceputul carierei lui Taker.
Big Sexy
31st August 2005, 16:55
Facusem o confuzie totale. Multumesc mult de ajutor. Ai dreptate, acum mi-am amintit exact cum stateau lucrurile doar ca nu mai stiam unde sa caut :D, la cate documentare am ...
Big Sexy
11th September 2005, 21:22
Am vazut unul dintre meciurile sale cu Quang, din pacate nu este meciul in care Undertaker il arunca peste ring cu o singura mana. Sunt curios daca a mai vazut cineva meciul ala incredibil.
Dragon-sin
11th September 2005, 21:49
Tocmai am vazut DVD-ul lui Undertaker Tombstone,si eu zic ca e pacat ca nu il vedem pe Taker campion din nou,pt ca el e un wrestler,poate cel mai bun si experimentat la ora actuala din WWE,si inca se descurca foarte bine in ring.
Big Sexy
12th September 2005, 09:05
Ai tot dvd-ul? Eu nu l-am tras la timp si acum nu il mai gasesc :(.
Cat despre Taker campion din nou amandoi stim ca el nu are nevoie de centura dupa cum am mai spus. Nu pot sa il vad purtand din nou centura. E mult prea tare pentur a mai avea nevoie de o centura sa o demonstreze. In plus trebuie sa iei in considerare ca JBL s-a batut cu Batista la Summerslam numai din cauza faptului ca general managerul Smackdown a acceptat sa il puna pe Undertaker din nou sa se lupte pentru "first contender" dupa ce JBL a fluturat un contract unde spunea ca el are dreptul la un titleshot daca Batista se descalifica sau daca meciul se intrerupe din alte motive decat pin sau asa ceva, nu ma mai uit inca odata la segment ca nu mai stiu unde era. Asta inseamna ca nu exista nici un fel de intentie de a-i da lui Undertaker o sansa la titlu in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.
Heath Scumm
12th September 2005, 11:12
Undertaker are o aura de invincibilitate pe care o centura ar strica-o ... titlurile sunt acordate unui luptator pentru a-l ridica in top ... ce nevoie mai are Taker de asa ceva?
Cred ca o centura pentru Taker in acest moment ar fi mai degraba dezavantajoasa decat avantajoasa ... ganditi-va ca la un moment dat va trebui sa o piarda ... si gata cu invincibilitatea lui!
Big Sexy
12th September 2005, 12:37
Ai spus exact ce vroiam eu sa zic numai ca m-am pierdut in amanunte. Undertaker nu mai are nimic de demonstrat. El este un simbol, o legenda in viata, spre deosebire de hogan care si-a jucat prost cartile.
Batista1
13th September 2005, 17:39
Care e numele real al lui Undertaker???
Big Sexy
13th September 2005, 17:58
Numele sau real este Mark Calloway
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/u/undertaker/52.jpg
Laurian1903
13th September 2005, 22:04
Undertaker is a legend. Imaginea si atitudinea au fost super-bine construite de la bun inceput, omul a stiut sa le lege pe toate, de la look, entrance theme, atitudine, ridicarea de la pamant in stil Michael Myers din seriile Halloween (anyone noticed that?) pana la finisher-ul dupa aplicarea caruia isi dadea ochii peste cap. Cool! Nu cunosc toate detaliile despre Taker-ul din prezent, insa parerea mea e ca look-ul actual il prinde mai bine, deoarece vechea "prezentare" intrase deja putin prea mult pe teritoriul sf-ului. Taker din prezent e mult mai credibil si pentru mine chiar mai impunator decat cel "vechi". Sunt de acord cu parerea ca o centura de campion nu i s-ar potrivi deloc, deoarece l-ar forta sa renunte din ce in ce mai mult la atitudinea sobra de acum.
Heath Scumm
14th September 2005, 11:28
In caz ca nu stiai Taker a revenit la look-ul din anii 90 ... numai ca a mai pastrat cateva elemente din outfitul de biker ... ceea ce il face din punctul meu de vedere un gimmick esuat ... as putea sa-l numesc "Undead Tortured Gothic Biker Gimmick" ...
Laurian1903
14th September 2005, 11:39
Nu am stiut. Speram sa isi pastreze look-ul de biker, ii statea foarte bine, chiar nu inteleg de ce a decis sa revina la vechiul look. Oare e tot mana lui Vince la mijloc, sau a fost din dorinta proprie? Weird...
Heath Scumm
14th September 2005, 11:53
Mana lui Vince ... no doubt ...
You should definitely check out those websites ... ca sa vezi ce se mai intampla in wrestling ...
www.wwe.com
www.tnawrestling.com
Laurian1903
14th September 2005, 14:30
HitScum, ai scris ceva mai devreme in thread-ul asta ca il consideri pe Undertaker mai important decat Hulk Hogan. Sunt perfect de acord, desi sunt sigur ca te va deranja ceea ce voi scrie in continuare, deoarece tu probabil il apreciezi pe Hogan, pe cand eu nu-l apreciez mai deloc, mi s-a parut intotdeauna un personaj penibil, tipic american. Nu am apreciat niciodata strambaturile lui si comeback-urile patetice, de genul adversarul il loveste in fatza, el sta in genunchi si brusc nu mai e afectat de nimic, pur si simplu ii rade in nas si cere in continuare pumni, pentru ca apoi sa se ridice si sa-l termine pe ala. Inteleg ca e foarte popular (penru unii chiar cel mai popular) pentru ca are vechime si se poate spune ca el a fost omul de baza in perioada anilor '80, insa asta doar pentru ca nu avea concurenti la vremea aceea, wrestlingul era inca intr-un stadiu foarte putin evoluat si nu avea cine sa il eclipseze. Primul mare show pe care l-am vazut eu a fost SummerSlam '93, am fost profund impresionat de personaje, in primele saptamani chiar nu stiam pe cine sa aleg, fiecare avea farmecul lui. Hitman mi-a placut pana la urma cel mai mult deoarece mi-a placut tot ce era legat de el, de la muzica de intrare la look si pana la abilitatile din ring si atitudine in general. Undertaker a fost fascinant deoarece reprezenta 100% un personaj fantastic, lucru de care eram constient inca de pe atunci, insa nu puteam accepta ideea ca show-urile ar fi regizate, deci ma lasam dus de val. E un aspect interesant, daca stam sa ne gandim cum propriul rationament se contrazice si alege varianta mai frumoasa a lucrurilor. Undertaker mi se pare mult mai important decat Hogan deoarece a reusit sa-si mentina standardele pe toate planurile, fara sa plictiseasca audienta, lucru pentru care este necesar mult talent. In ciuda scenariilor lui Vince, talentul actoricesc al lui Mak Calloway a fost elementul principal in mentinerea acestei legende. Personajul Undertaker ii vine ca o manusa, a reusit sa fascineze prin atitudine, mimica si gesturi specifice, fara sa se dea in spectacol precum indivizi ca Hulk Hogan sau Ric Flair, care ajungeau la tot felul de bufonerii doar pentru a face deliciul publicului American. Acesti doi wrestleri compensau capacitatile limitate din ring (no offense, fans) prin clownerii si chiar comicarii uneori, lucru de care eu unul m-am saturat rapid.
Imi cer scuze daca am analizat prea mult personajul Hogan, avand in vedere ca acesta este un thread referitor la Mark Calloway. Voiam doar sa subliniez ca mi se pare mult mai complex si mai admirabil comparat cu Hogan, care reprezinta simbolul tipic american. No further comments, unless you provoke me :-)
cutuma
14th September 2005, 21:44
Da... Hogan a transformat wrestlingul dintr-un show regional in unul international. Total nesimnificativ ...
Heath Scumm
14th September 2005, 22:00
Hulk Hogan e o legenda si a insemnat destul de mult pentru mine in perioada WCW ... Cand a intrat in NWO aveam 16 ani si trebuie sa recunosc ca am fost atat de cuprins de ura incat nu mai puteam judeca corect ... acesta este impactul pe care l-a avut WCW asupra vietii mele ... desi nu puteam compara prestatia celor din WWF (pe care i-am vazut foarte putin timp pe ITALIA 1) cu cei din WCW (cu care luam contact saptamanal pe TNT), Undertaker mi se parea o creatura invincibila ... in 1999 am inceput sa scriu pe niste registre confruntari fictive intre personajele WCW cu cele WWF adunand pana in prezent in jur de 50 de caiete cu povesti si lupte ... dar toate acestea le-am mai precizat o data in thread-ul Fantasy Matches ...
Undertaker este fara indoiala peste nivelul lui hulk Hogan sau ric Flair, care, desi sunt legende in felul lor, nu sunt capabili sa-si pastreze integritatea in ring!!!
Laurian1903
15th September 2005, 00:37
Da... Hogan a transformat wrestlingul dintr-un show regional in unul international. Total nesimnificativ ...
As tinde mai mult sa cred ca Vince McMahon este principalul "vinovat" pentru asta.
Big Sexy
15th September 2005, 08:03
Da, intr-adevar Vince este omul cu viziunea - era sclar spus si in documentarul despre viata lui Hogan pe care l-am vazut pe unul din dvd-urile mele. SI tot vince a avut viziunea cu gimmick-urile lui Undertaker. Nu mi-a placut niciodata Gimmick-ul cu American Badass si cred ca acesta actual este un pic exagerat insa fiecare aparitie a lui Undertaker imi provoaca fiori, chiar si la reluari :)
cutuma
15th September 2005, 10:51
As tinde mai mult sa cred ca Vince McMahon este principalul "vinovat" pentru asta.
Vince a avut viziunea. Dar fara un om cu charisma lui Hogan si cu capitalul de imagine pe care il avea acesta (obtinut din Rocky III) stiau romanii azi fix stiti-voi-ce despre wrestling. Hai sa n-o ardem aiurea. Hogan e Hogan, e o legenda, cine comenteaza ceva despre el e hater.
Laurian1903
16th September 2005, 22:52
Well, ya got a point there, trebuie sa recunosc.
cutuma
16th September 2005, 23:44
Asa cum si eu recunosc ca Taker e mult mai bun wrestler decat el. De fapt am si zis-o pe un topic ... Hogan e printre cei mai slabi luptatori care au fost vreodata campioni dar stie sa faca show. La ultimele aparitii in WWE mi se ridica parul pe mana cand intra in arena.
Yokozuna
18th September 2005, 12:39
Daca nu iti place nu te mai uita, e doar un show si poate si ceva psihologic ce face Undertaker asa ca lasa-l in pace sau poate vrei si tu sa: " Rest in peace " ?
Th3 Gam3 HHH
8th October 2005, 00:45
A castigat cumva, vreodata Undertaker , Royal Rumble ?
BlackShad
8th October 2005, 01:42
http://www.obsessedwithwrestling.com/results/wweppv/royalrumble.html
Documenteaza'te! :)
Heath Scumm
8th October 2005, 16:46
^Decat sa-i spui sa se documenteze mai bine ii dai tu raspunsul ...
Din cate stiu eu, nu! In 2003 totusi a ajuns finalist cu Brock Lesnar insa a fost eliminat dupa ce tentativa de alianta cu kane impotriva lui Brock s-a soldat cu o lupta intre cei 2 ...
Th3 Gam3 HHH
8th October 2005, 17:01
Merci mult HitScum ! Intr-adevar documentarea mi-ar fi luat o gramada de timp ,dar sa nu credeti ca nu ma documentez,dimpotriva .Vroiam sa stiu ,pt ca daca e asa cum zici tu HitScum ,eu zic ca el va castiga anul viitor (zic eu!)
Heath Scumm
8th October 2005, 17:04
Not a chance ... Undertaker si-a trait traiul, si-a mancat malaiul ... si asa are WrestleMania in buzunar ... sa ne lase macar Royal Rumble-ul ;)
Madrid4EVER
7th December 2005, 15:02
Undertaker asa "mascat" e si in viata de zi cu zi?
Big Sexy
7th December 2005, 15:39
:P tu ce crezi? Hahaha, posibil, noi nu il cunoastem in viata de zi cu zi si nu pot confirma sau infirma aceasta informatie din mai multe motive. Acum nu inteleg la ce te referi cu "mascat" ca el nu poarta masca. Daca te referi la costumatia lui afla ca e o costumatie cu care se afiseaza de curand (banuesc ca ai vazut ultimele imagini de pe wwe.com)
Th3 Gam3 HHH
7th December 2005, 22:53
Are cumva un nou look >? pt o noua dominare absoluta a lui ! Cine stie , faza cu Royal Rumble poate sta in picioare !
Ninja
8th December 2005, 00:53
Diferenta e ca el acum nu mai poarta pantalonii aia din piele....Poarta colanti din aia ca Chavo, Eddie, Benoit samd !!! Restul la fel !
Heath Scumm
16th December 2005, 12:37
Din lipsa de ocupatie, ma uitam la ce-am mai postat pe forum ... as dori sa va mai aduc o data in atentie povestea completa a lui Undertaker si Kane in caz ca unii dintre voi au uitat-o sau nu au citit-o niciodata!
Prea multa telenovela, zic eu ... exact stilul lui Undertaker :rolleyes:
Eh...daca aveti chef sa cititi povesti nemuritoare adica scenarii trase de par apartinand WWE, cititi Povestea lui Undertaker si a fratelui sau malefic Kane
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=246009&postcount=15
cutuma
16th December 2005, 12:44
Ai uitat sa specifici cateva chestii importante pt a intelege penibilitatea storyline-ului. Kane a aparut purtand celebra sa masca, fatza sa fiind "mutilata" in incendiul amintit de tine. A fost la un mom dat un Triple H vs Kane , title vs mask match in care interventia lui Orton l-a facut pe trips sa castige meciul. Kane si-a scos masca si a prezentat lumii intregi fatza sa terifianta (adica un machiaj bine lucrat). Cum s-a ajuns totusi la faza in care Kane apare cu fatza sa normala? Simplu, s-a ajuns la concluzia ca Paul Bearer i-a indus lui Kane senzatia ca ar fi ars in incendiu si ca de fapt el n-avea nimic ??!??!?!
Gimmickul e atat de lung incat am putea scrie pagini intregi.
Heath Scumm
16th December 2005, 12:58
^ Exact! Cand am postat insa articolul ala nu se specificase nimic de Paul Bearer si tehnicile lui manipulative ...
De fapt se crede ca ideea demascarii a avut-o chiar Kane in conditiile in care ii cadea foarte mult par si simtea nevoia unei tunsori ... si un monstru chel cu masca nu da prea bine pentru ca s-ar fi vazut curelele mastii ... in fine, cam asta e povestea!
Bladeru
22nd December 2005, 15:25
sal toata lumea aratati pe pagina mai multe chestii despre undertaker pls ok? bye va pup
Heath Scumm
22nd December 2005, 15:34
Aici nu se arata "chestii" ... aici se discuta "chestii" ... daca te intereseaza mai multe despre Undertaker cauta pe www.wwe.com in rubrica SmackDown Superstars ...
cutuma
27th January 2006, 12:04
SOCANT!
ATENTIE! Desi este doar un rumour, tot mai multe vesti vin care sa duca pe pista asta. Chiar daca nu este nimic adevarat tot pune la indoiala siguranta luptatorilor in ring de cand cu bladingurile exagerate. Sa nu uitam ca virusul hiv se transmite prin sange si ma indoiesc ca wwe face teste periodice in acest sens.
(Taken from Chris Hyatte's monday blog)
SUNDAY, BLOODY SUNDAY
Ohhhh, something BIG is brewing.
How big? SO big that the "heavyweight" reporters (Meltzer, Scherer, Keller) are quietly checking and re-checking the facts before reporting on this.
HOW BIG? Well, IF it's true it might cause a mainstream uproar that SHOULD be on the level of Eddie's death and the subsequent Drug Testing announcement
HOW BIG?? Big enough that the Undertaker could potentially have a MAJOR lawsuit against the WWE...
I'm sure you know the story, but let me recap it a bit...
Rumor has it... that "Cowboy" Bob Orton Jr has Hepatitus. A pretty nasty, permenant disease that lives in his blood. In varying degrees, it could be fatal. It's also easily transmitted through mixing of body fluids. It just wipes out your liver.
Rumor has it... that Orton has had this for a while.
Rumor has it... Orton only told John Laurenitius. Probably the McMahons too.
Rumor has it... Laurenitus didn't bother to tell anyone else other than, (and this isn't for sure, just possible/probable) the McMahons and.or anyone higher on the management chain
Rumor has it... Orton got to work with this disease that IS EASILY PASSED ON THROUGH MIXING BLOOD in an environment where he sometimes is called to get physical with others and bleed.
Rumor has it... FACT... Orton bled like a stuck pig during his son's Armageddon "Hell in the Cell" match against the Undertaker
Rumor has it... FACT... Orton bled all over the Undertaker
Rumor has it... FACT Undertaker was bleeding too
Rumor has it... FACT Randy Orton was bleeding as well. All three ended up covered in each other's blood.
Rumor has it... Laurenitius saw this and said, "Uh oh".
Rumor has it... Laurentitius waited until it was too late, and until he had a load of muscle behind him, to break the news to the Undertaker
Rumor has it... The Undertaker is infuriated.
FACT Neither Cowboy Bob or the Undertaker have been seen since
And there you have it.
Do you understand what the ramifications are if any of this is true?
First of all, to ignorantly expose the Undertaker, the most loyal dog the WWE has ever had, to this is... is just mind blowing. Years... over a decade of service... of money generating fan appeal, to just callously let him work with a guy WITH A LIVER DESTROYING DISEASE IN HIS BLOOD and allow them to bleed all over each other. Without a warning... without a single heads up.
And the LEGAL ramifications. Mark Calloway, if any of this is true, could possible destroy the WWE. I mean, the irresponsible behavior here is just... it's worse than their ongoing drug problem. At least with drugs and 'roids, the WWE can say, "Hey, we didn't know!" In this situation, management (Laurenitius at least... and he WILL be the fall guy if this is as bad as it looks) DID know... and willfully withheld the information.
If this is true, the reign of John Laurenitius is over. You can't hide this. You can't sweep this under the rug. You can't throw a ton of money at the Undertaker and tell him to shut up.
Reaper
27th January 2006, 13:48
#1 - Who is John Laurenitius?
#2 - What the f**k?! Chiar eram curios de ce nu a mai aparut Taker. M-am gandit ca poate va aparea numai in PPV-uri cum probabil va face Sting in TNA. Si acum imi dau seama ca in ceea ce priveste Royal Rumble, numele lui UnderTaker nici macar nu a fost mentionat. Abia acum observ ca Bob Orton nu a mai aparut (pt ca sincer chiar nu-mi pasa de el), ceea ce este foarte ciudat pt ca era nedespartit de fiu-sau. Nu stiu despre voi, dar eu tind sa cred aceste zvonuri ... oricum cred ca ceva tot s-a intamplat si conducerea WWE nu vrea sa se afle.
Dragon-sin
27th January 2006, 14:09
Cand am vazut unele meciuri Deathmatch chiar mi'am pus intrebarea asta ''oare se fac teste pt a vedea daca persoana respectiva e infectata cu Hiv,sau nu?''.Desigur nu m'am gandit si la alte bolii,pt ca eu credeam ca se fac teste,ar fi cel mai logic lucru posibil inaintea unui meci hardcore.
Undertaker,poate ca e infectat....dar what about Randy?,baiatul are toata cariera in fata lui,si ar fi pacat sa fie infectat chiar de tatal sau,desi toate astea sunt doar speculatii.Daca Taker e infectat,as vrea sa vad cum WWE il va umple de bani.
Heath Scumm
27th January 2006, 14:44
#1 - Who is John Laurenitius?
John Laurenitius = Johnny Ace = probabil cel mai mare Road Agent si Booker din WWE = fratele lui Road Warrior Animal = persoana responsabila de re-angajarea lui Animal in SmackDown
La povestea cu Undertaker ... nu ma pronunt deocamdata ... se poate ca totul sa fie doar un angle prin care Taker nu mai face house show-uri ...
Chiar ma gandeam dupa moartea lui Eddie Guerrero, ce se va spune cand va muri Undertaker?
cutuma
27th January 2006, 14:51
Se pare ca totusi Taker face house-show-uri, am inteles ca a avut chiar un meci vs Randy undeva prin Mexic. Cu toate astea, alte zvonuri, dezvaluite de PWInsider spun ca The Dead Man a iscat un scandal in vestiar fiind la un pas sa sara la bataie cu Bob Orton. Nu stiu ce sa zic, ramane de vazut ce e adevarat si ce nu insa un lucru e clar daca Taker s-a infectat la acel meci si decide sa-i dea in judecata.... WWE IS DEAD!
Big Sexy
27th January 2006, 15:12
Chiar ma gandeam dupa moartea lui Eddie Guerrero, ce se va spune cand va muri Undertaker?
you sick bastard!!! Now you are Undertaker H8er too? :mda:
:P
Heath Scumm
27th January 2006, 15:33
Not Really ... insa e cam redundant RIP Dead Man!
Off-Topic
Comentez semnatura ta in thread-ul Combat Zone Wrestling
Th3 Gam3 HHH
28th January 2006, 00:27
Si www.wrestlingattitude.com are aceeasi informatie ! Nu putem decat sa asteptam si sa aflam rezultatele testelor ! Si daca e pozitiv , nu stiu , cred ca si eventualul si posibil mainevent de la WM XXII cu Angle , nu l-ar putea linisti pe Taker !
"-- Apparently an incident involving The Undertaker and Bob Orton has been the talk of the locker room recently.
The PWTorch newsletter reports that The Undertaker recently threw a fit backstage when he found out that WWE officials apparently had knowledge that, as a teenager, Bob Orton had hepatitis and was told to bleed with Undertaker in the ring. Hepatitis apparently remains contagious for life. "
Big Sexy
4th July 2006, 23:21
Nimeni nu mai zice nimic de Undertaker? Nici un spoiler ceva? Eu am ramas in urma cu 2 luni insa am auzit ca l-a masacrat Khali. O sa vad meciul in cateva ore oricum.
ripley
5th July 2006, 07:57
se pare ca ... eu sper asta ... or sa se mai lupte o data la urmatorul PPV!!! deabia astept :D
Big Sexy
19th October 2006, 14:34
Hia sa vin cu niste vechituri ... Punjabi Prison Match - how awesome was that? WAS NOT!!!
Initial cusca mi-a dat fiori, nu a mai existat nimic atat de mare intr-un ring de wrestling cred. Regulile au fost inovatoare. Undertaker insa a dezamagit total. I-au dat un oponent prea mare cred si nu a mai avut forta sa se tina dupa coregrafie. Finalul mi-a lasat un gust amar rau de tot. Nici macar nu stiu sa spun cum a fost asa de socant mi s-a parut. Adica cum? Aia se lupta pe viata si pe moarte si la final poarta aia gigantica si intimidanta se deschide pur si simplu? Fara efort, fara nici o smeckerie? Poate ca impactul nu a aratat destul de bine sau poate ca nici nu era prevazuta deschiderea ei si a fost un accident, nu stiu ...
Heath Scumm
19th October 2006, 14:35
http://img444.imageshack.us/img444/5303/takerdickavagite6hit7.gif
Very nice .gif!
milanezu
22nd October 2006, 03:37
tot ce a mai ramas din taker este intro-ul.
LifeHeartLHW
22nd October 2006, 09:51
Daca zici tu...:rolleyes:
ripley
22nd October 2006, 18:30
I don't think so ...
Darius
26th October 2006, 18:59
Eu unul îi dau dreptate lui milanezu. Nu mai trăiesc la aceeaşi intensitate meciurile lui Undertaker.:( Gimmick-ul său nu îşi mai găseşte rostul într-un WWE plin până la refuz de ţâţ* şi bu*i.
Heath Scumm
30th October 2006, 16:09
Brothers unite
November 3, 2006
Brothers of Destruction
http://www.wwe.com/content/media/touts/medium/29062/3562564
For the first time in more than five years, the Brothers of Destruction will team up again. General Manager Theodore Long made the announcement after M.V.P. assisted Mr. Kennedy in defeating The Big Red Monster in a No Disqualification match. Montel Vontavious Porter & Mr. Kennedy will join together, but will they survive Kane & Undertaker?
Saptamana viitoare, reuniunea celor 2 in SmackDown ... meciul a fost anuntat pe www.wwe.com
Darius
31st October 2006, 03:43
O veste destul de importantă. Din păcate cred că cei doi au fost reuniţi deoarece imaginea lor nu mai face faţă (a se citi rating) unor feud-uri "obişnuite", cu alţi luptători, încercându-se astfel o relansare, poate ultima, a lor.
milanezu
31st October 2006, 11:26
sau poate aceasta toata afacere cu reunirea lor va duce la un meci intre cei 2 la ...
Kruger
20th December 2006, 16:21
Sã ºtii cã nu o singurã datã m-am gândit cã prin reunirea Brothers Of Destruction se urmãreºte crearea ºi readucerea în prim plan a unui nou feud între Taker ºi Kane, cu posibilitatea ca la WM 23 sã vedem un "remake" al meciului de la WM 20.
BAD IDEA! ªi spun asta cu gândul la Undertaker. Sunt complet dezamãgit de meciurile pe care le face. E penibil... jenant, de-a dreptul automatizat. De ce spun asta? Pentru cã setul sãu de miºcãri a devenit complet plictisitor, manevrele sunt mult prea previzibile ºi sunt prezente în fiecare meci, aproape în aceeaºi ordine. Spre exemplu: adversarul este aruncat în colþul ringului, urmeazã o serie repetatã de lovituri la corp. Next... there's the Old School, Irish Whip, Big Boot sau Runing Diving Chlotesline. Adverasrul este pe punctul de a se ridica, Taker signals the Big Chockeslam. Plus de asta, de ceva vreme, Tombstone-ul este executat dupã ce meciul s-a terminat... Sincer, nu mai þin minte când Undertaker a încheiat un meci cu un Tombstone. Not the point, dar it's geting more boring, match after match.
Feud-ul cu Mr. Kenedy... IT SUCKS! Singurul lucru bun este creºterea în imagine a lui Kenedy... Bineînþeles, ãsta este ºi scopul acestui feud, lucru valabil si pt MVP vs Kane. DAR, fanii vor sã vadã wrestling nu meciuri sau feud-uri DE C...C...T! care nu fac altceva decât sã creeze imagine pt WWE's new talents.
God... Taker is begining to suck! BADLY!
Verdict: DE C...C...T!:no:
Heath Scumm
20th December 2006, 16:55
E WWE, n-ai ce sa-i faci! "Rutina" e numele mijlociu al Main eventerilor WWE!
Kruger
20th December 2006, 17:14
Dap... din pãcate, aºa e!
OMFG! Taker is transforming in to a... CENA!!! :mda:
PSYCHO
20th December 2006, 23:10
Eu as vrea sa vad un match intre Aj Styles & Undertaker, fara storyline ... De preferintza un Iron Man match de cel purin 30 de minute! :D
ripley
26th December 2006, 13:08
piteti sa spuneti ce vreti ... dar, ultimul meci de la SD din 22.12.2006 ... a fost un meci bun din partea lui Undertaker. I LOVED IT!!!!
claudiu_ionut
7th January 2007, 20:31
yo as vrea sa vad o lupta undertaker vs babtista
oare cine poate sa-i bata pe fratii distrugerii ;cred ca ati vazut finlay&king bucker vs taker&kane dak nu-i dadea finlay cu scaunu in cap lui taker lupta sa termina mult mai repede cred ca fratii distrugerii au cunvant de spus in wwe
darkandrew218
9th January 2007, 08:18
Spuneti tot ce aveti despre Undertaker
clau_goll
9th January 2007, 11:19
pe fratii distrugerii nu cred ca are sanse sa ii bata cineva!
nici dX nu are sanse impotriva lor.BOD au un avantaj concret inaintea meciului.Stim foarte bine ca undertaker aduce meciul in favoarea sa cu acele MIND GAMES.Deci Intrun fel ei sunt 10% terminati inainte de meci.
Nici VKM nu ar avea sanse impotriva fratilor distrugerii.
Cu Forta Lui Kane Si Cu Mintea Lui Undertaker Sigur Au Avantaj!
darkandrew218
12th January 2007, 20:01
Undertaker este cel mai bun(parerea mea,poate nu si al altora).El si Kane fac o echipa de neinvins.Fratii distrugeri nu pot pierde nici impotriva lui DX.
milanezu
12th January 2007, 20:14
batista si lashley in echipa ii impacheteaza pe bod.
mi-ar placea un meci intre astea 2 echipe.
numai problema e ca momentam toti sunt faces.
Big Sexy
12th January 2007, 22:15
a mai facut chestii dintrastea Teddy, e adevarat ca erau special sa pregateasca un nou story (Batista vs. Lashley si Booker vs Finlay). Va spun sincer ca am revazut meciul de redebut (cred) al BOD, cel care a fost repornit de 2 ori si asa cum auziti acum comentariul la TV Sport asa ma simteam si eu, entuziasmat. Undertaker este prea bun pentru oricine si o zic din cel mai pur spirit mark facand abstractie de ce se afla in culise.
PSYCHO
13th January 2007, 00:07
numai problema e ca momentam toti sunt faces.
Cred k nu i-as putea percepe pe Undertaker si Cane k faces nici daca ar salva delfini inaintea match-urilor ... M-as gandi k sigur au un plan malefic! :D
Mie imi placea Undertaker in WWF! In special in feud-ul cu Yokozuna ...
bigbluelyon
14th January 2007, 16:15
la ora actuala taker nu are rival in wwe poate doar umaga sa ii puna ceva probleme
clau_goll
14th January 2007, 16:30
hai nu ma innebuni...sigur nu are rival?esti 100% sigur? mai gandestete.....
Nu doar umaga i-ar pune probleme mortului..si Kane,Triple H,etc ar putea sa i puna problema..in special kane!dupa parerea mea..
darkandrew218
14th January 2007, 17:13
UNDERTAKER are niste adversari dupa cum a spus clau_goll.Umaga face probleme lui UNDERTAKER si Thriple H,chiar si Kane daca ar fi un meci intre ei.
milanezu
14th January 2007, 22:28
batista il mananca cu tot cu fulgi.
mai asteptati un pic si o sa vedeti.
Darius
15th January 2007, 03:52
Mie imi placea Undertaker in WWF! In special in feud-ul cu Yokozuna ...
Legat de asta, þin minte cã îmi era fricã pe atunci de Undertaker.:D Chiar mã luau frigurile când îl vedeam ºi-mi era milã de Yokozuna.:D PS:Amintiri din puºtime.:cool: :D
Big Sexy
15th January 2007, 08:38
In ultima vreme am inceput masiv sa il promovez pe Undertaker si am sesizat c amia multi au citat o chestie care am zis-o eu.
"nu ai cum sa-l iubesti pe Undertaker insa e imposibil sa nu il respecti". Problema care am chinuie e ca nu mai stiu daca nu cumva l-am citat eu pe JBL sau pus si simplu mi-a venit ideea asta pe loc. Raspunsul evident ar fi: lecitina insa eu doresc alternative :P
Reaper
15th January 2007, 09:36
Era o replica "Love'em, hate'em, u gotta respect 'em!" pe care o zicea Mike Teney (parca) despre LAX pana la angle-ul ala cu steagurile. That's kind of close; poate de aici se trage si replica de mai sus.
Kruger
16th January 2007, 16:01
I like Taker's wife! She bangs!
Big Sexy
16th January 2007, 17:40
sunt convins ca ai tupeu sa i-o spui lui taker in fata!
Kruger
16th January 2007, 19:14
Crezi cã n-aº avea tupeu!?
M-aº duce la el... FACE 2 FACE... ºi i-aº spune:
Mãi Gogule, uite cum stã treaba...
El se uitã la mine, serios, de sus în jos
What I mean is... you know, I'm like one of your bigest fans you know...
Aceeaºi privire atentã. Nici un cuvânt, un gest... nimic
I like the s**t you did with Mr. Kennedy, that was... you know... awesome! B-b-but, I loved... I mean I really loved you... (tãcere) I mean her! I loved her... Sarah, you know when you introduced her to the fans and that angle was... you know... cool. I have a big poster with her, and she's wearing that hot sluty outfit... oh man she makes my balls go nuts! And...ahmm..a..
Ridicã privirea ºi afiºeazã moaca lui mohorâtã. κi dã ochii peste cap...
That's not exactly what I meant... I mean.. You... She... Me. I... I... I definitly would... you know... she's hot! I would... ba... bang her!
Deodatã revine la o figurã ºi privire de om normal:
Taker: Five hundred... and here's the key to my personal locker room. F***... in.... peeeeaace!
Heath Scumm
16th January 2007, 20:18
^ Hell Yeah! :ras-plans:
PSYCHO
16th January 2007, 20:36
Crezi cã n-aº avea tupeu!?
M-aº duce la el... FACE 2 FACE... ºi i-aº spune:
Mãi Gogule, uite cum stã treaba...
El se uitã la mine, serios, de sus în jos
What I mean is... you know, I'm like one of your bigest fans you know...
Aceeaºi privire atentã. Nici un cuvânt, un gest... nimic
I like the s**t you did with Mr. Kennedy, that was... you know... awesome! B-b-but, I loved... I mean I really loved you... (tãcere) I mean her! I loved her... Sarah, you know when you introduced her to the fans and that angle was... you know... cool. I have a big poster with her, and she's wearing that hot sluty outfit... oh man she makes my balls go nuts! And...ahmm..a..
Ridicã privirea ºi afiºeazã moaca lui mohorâtã. κi dã ochii peste cap...
That's not exactly what I meant... I mean.. You... She... Me. I... I... I definitly would... you know... she's hot! I would... ba... bang her!
Deodatã revine la o figurã ºi privire de om normal:
Taker: Five hundred... and here's the key to my personal locker room. F***... in.... peeeeaace!
:ras-plans:
Asta-i fictiune speculativa! Te-ar lua in bratze Cristian Tudor Popescu daca te-ar auzi! :yes:
Kruger
16th January 2007, 21:47
Hehehehe!
CTP iz zã best bradãr!
Big Sexy
16th January 2007, 22:01
:ras-plans:
Asta-i fictiune speculativa! Te-ar lua in bratze Cristian Tudor Popescu daca te-ar auzi! :yes:
auzi, gluma gluma dar nu injura pe forum ne-am inteles? :rolleyes:
Bancheru
31st January 2007, 10:06
Undertaker probably the best wrestler!
ripley
31st January 2007, 10:43
^ subscriu si la afirmatia ta precum si la echipa favorita!!!
Kruger
3rd February 2007, 12:37
Pe vremea când o ardea ºi el... ca bãieþii
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/88.jpg
No comment...
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/82.jpghttp://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/83.jpg
My personal favorite
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/474.jpg
Ratonu
3rd February 2007, 12:44
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/82.jpg
Which is the deadperson in this one? :o:
Reaper
3rd February 2007, 15:14
Does this answer your question?
http://img143.imageshack.us/img143/8363/82ta1.th.jpg (http://img143.imageshack.us/my.php?image=82ta1.jpg)
r0bby
3rd February 2007, 19:36
Ce tari sunt pozele cu Undertaker:D,mai ales cea din copilarie:D
Kruger
5th February 2007, 01:19
@ Ratonu
That would be his wife... Sara.
Damn, she really kinda looks like Morticia in that picture.
I.O.N.U.T
1st April 2007, 11:01
:confused: e faina poza cu undertaker. e tare ca luptator desi povestea lui e demna de cea mai buna telenovela. apropo hitscum am de gand sa scriu rezultatele di raw si smackdown in fiecare saptamana da' astept pana joi seara sau vineri dimineata ca sa pot sa le scriu pe amandoua deodata.
eu zic ca jeff hardy este cel mai grozav om din wrestling si si cel mai nebun daca il scoatem pe umaga. Intrarea lui e super si acele miscari grozave pe care le face. Este un tip calumea si cine este fanul lui spuneti-mi si mie ca is curios. Vreau sa aflu mai multe informatii despre el.
Am citit o pagina de pe NET cu wrestling si am aflat ca (chestie uimitoare spun eu) jeff hardy e nascut in Cameroon. Totusi mie mi se parea cam exagerata faza cu Cameroonul, dar era site-ul oficial de wrestling si daca asa zice colo presupun ca asa este si daca vreti pagina aia de NET cu wrestling contactati-ma. Vreau sa va ajut
Insane
1st April 2007, 11:14
incredibil
Reaper
1st April 2007, 11:22
Consecutive posts, spam, wrong Thread => presimt ca o sa-ti iei un avertisment ceva, dar asta nu-i treaba mea.
Uite, ca sa te luminezi:
http://img408.imageshack.us/img408/5929/cameronay9.jpg (http://imageshack.us)
Cameron este un oras din SUA; nu se referea la tara. By the way, pagina de NET este cumva wwe.com ?(just a guess)
Insane
1st April 2007, 11:40
El credea in "Cameroon" OMG :lol:
Heath Scumm
1st April 2007, 20:15
Avertisment fanului Jeff Hardy + puncte de penalizare!
r0bby
1st April 2007, 22:46
HitScum e darnic azi!:happy
On-topic:Rest..in...Peaceee Batista&I.O.N.U.T
silversky
11th April 2007, 00:30
The Undertaker has been told this will be the first long-term title run of his career. Vince told him he wanted to give him a long-run but needed a commitment to a full-time schedule in return. It remains to be seen just how long Undertaker can keep up the schedule as he is in need of a hip replacement. The idea of Undertaker/Batista was first pitched last August by Dusty Rhodes and Alex Greenfield. Vince approved it in September but said no decision on the finish would be made at that time, prompting many to think he wanted Batista to end the streak. As time came close, taking the title from Batista had become a popular move internally. In truth, Vince doesn't want the streak to end and so it probably never will.
sursa : Wrestling Observer Newsletter
Thank God !
Ratonu
11th April 2007, 00:37
Meritã. :) Chiar m-am bucurat când am citit asta.
Smokkie
11th April 2007, 01:19
Undertaker poate fi considerat simbolul WWE-ul,wrestlerul emblema pentru aceasta federatie,desi de-a lungul timpului,wrestleri precum Hogan,Ultimate Warrior,Bret Hart,HBK,Stone Cold si altii au facut istorie in aceasta federatie.
Totusi,mostenirea pe care o lasa in spate Undertaker nu poate fi comparata cu nicio alta mostenire,desigur multi dintre voi o sa spuna ca Hogan este mai bun si a lasat mai multe in spate,dar sa fim seriosi,NIMENI nu s-a dedicat mai mult acestei federatii decat Undertaker,asa ca...tot respectul pentru acest wrestler deosebit!
RockBerg
11th April 2007, 01:37
Meritã. :) Chiar m-am bucurat când am citit asta.
Si eu.
Pentru ca la cum decurg lucrurile in momentul asta ar avea 3 oameni impotriva lui:
King Booker,Mr.Kennedy si Nickel Brain....adica Batista.
Ratonu
11th April 2007, 01:47
Din pãcate, se pare cã Booker se va opera ºi va lipsi pânã prin iunie... Sper cã i se va relua push-ul din 2006 când va reveni. Oricum, pânã atunci Taker are sã-l omoare pe Batista ºi mai poate lucra cu Mr. Kennedy sau Finlay.
LE: ...sau Kane (http://en.wikipedia.org/wiki/WWE_Judgment_Day#2007).
silversky
12th April 2007, 01:10
Niºte poze interesante :)
Poza lui Undertaker din albumul de absolvire a liceului :
http://hs.houstonisd.org/WaltripHS/TriviaFolder/calaway_YB.jpg
Undertaker, pe vremea când fãcea parte din echipa de baschet a liceului (e al cincelea din rândul de sus, de la stânga la dreapta):
http://hs.houstonisd.org/WaltripHS/TriviaFolder/calaway_team.jpg
(sursa (http://hs.houstonisd.org/WaltripHS/Default.htm))
r0bby
12th April 2007, 14:55
Parca mai pusese cineva niste poze cu Undertaker tanar.
silversky
12th April 2007, 19:36
Mai erau niºte poze de la cãsãtoria lui cu Sara, chiar le-am cãutat asearã, dar nu mai ºtiu în ce topic erau.
Lordul
12th April 2007, 19:39
Undertaker The Best
Reaper
12th April 2007, 19:59
^^ aici erau: http://onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1070047&postcount=204
Nu stiu de ce au disparut.
Insa a mai ramas poza asta.
http://img143.imageshack.us/img143/8363/82ta1.th.jpg
Concluzia mea este ca Mark era mai inspaimantator cand era tanar decat a fost vreodata UnderTaker.
silversky
12th April 2007, 22:37
Concluzia mea este ca Mark era mai inspaimantator cand era tanar decat a fost vreodata UnderTaker.
Totally true !
Auzi, dar nu mai ai ºi poza originalã, fãrã masca aia ? Dacã cumva o mai ai, spune-mi te rog ºi site-ul de pe care ai luat-o, cã aº vrea s-o pun pe wikipedia ºi în cazul ãsta îmi trebuie sursa :)
Reaper
12th April 2007, 23:18
Sorry. Nu mai am originalul. Pt asta trebuie sa-l gasesti pe The Kruger. And good luck with that.
http://img70.imageshack.us/img70/8461/goodluckyn0.jpg (http://imageshack.us)
thunder_liger
13th April 2007, 01:05
http://www.geocities.com/la_tumba_undertaker/pre_undertaker.htm
Reaper
13th April 2007, 07:26
OMG! Punisher pare un gimick extras dintr-un clip sado-maso ... or not, I don't know, whatever.
silversky
2nd May 2007, 13:03
WWE World champion The Undertaker is currently working through a bicep injury. As it was explained to me, he suffered a torn tendon, so the muscle has rolled back up up his arm. He is scheduled to see a doctor (I'm guessing James Andrews, since they are in Birmingham, Alabama for TV tonight) today for diagnosis and treatment.(sursa : http://www.pwinsiderelite.com/)
PW Torch (http://www.pwtorch. com/) vine cu o completare :
Undertaker wrestled Sunday's match with a torn left bicep, and was in
tremendous pain after his match on Sunday against Batista. He will
likely require surgery, which would require six to eight months recovery time.
If that's the case, the talked-about switch of Shawn Michaels to
Smackdown would become even more likely, or else Randy Orton may jump
instead or also.
Taker was scheduled to defend the WWE Title against Batista at
Judgment Day in the main event, plus work a heavier house show
schedule than in recent years as he defended the title at least
through Summerslam.
La Backlash parcã avea pe unul din braþe un bandaj. Îmi pare rãu pentru el, sper doar cã dacã e ceva serios sã nu însemne cã o sã-l vedem în curând pe Batista din nou campion, ar fi pãcat.
In other news, afiºul oficial pentru Vengeance 2007 a fost fãcut public. Aratã superb !
http://www.wrestlingnewsworld.com/specials/vengeance07.jpg
Heath Scumm
2nd May 2007, 13:28
Pacat ca nu-i afisul oficial! ;)
Ratonu
2nd May 2007, 14:16
Am citit ºi eu asearã... Foarte nasol. Sper ca SmackDown-ul sã nu fie dominat de un feud Batista - Mark Henry în viitorul apropiat.
silversky
27th May 2007, 21:53
http://www.youtube.com/watch?v=bJRF40lI4uU
Undertaker, în vizitã la un eveniment de Mixed Martial Arts. Filmuleþul e de acum douã zile.
Nice haircut. :)
atisha
27th May 2007, 23:15
foarte recent filmuletul...
Undertaker Backstage at UFC 42 (25-Apr-03) :D
silversky
27th May 2007, 23:46
Scuze, linkul îl am dintr-un rss feed de acum câteva zile, am citit data la care a fost postatã ºtirea, nu data filmuleþului. Acum am vãzut ºi eu data, fac reclamaþie :)
SexyBoy
1st June 2007, 17:30
I`m sorry for him.Pacat ca este chiar in aceasta perioada accidentat,chiar cand WWe este intr-o criza majora de wrestleri main-eventeri.S-ar putea ca anul acesta sa nu mai il vedem dar sper ca printr-un miracol va reveni macar pana la inceputul lui septembrie:(
Kruger
3rd June 2007, 18:25
Bababibam! Cum as fi putut sa revin pe forum daca nu cu un comentariu in topicul meu preferat...
So... Mortaciunea s-a bulit la gheara si nenea doftoru o sa-i bage lama-n muschi. Trist.
Chiar ma intrebam de ce o disparitie asa de brusca din peisaj, fara o iesire cu staif, asa in stilul caracteristic al lui Taker. Spun asta deoarece stiti si voi ca inainte de fiecare pauza pe care Taker a luat-o, scoaterea s-a facut cu un sad end al unui storyline. Nu spun ca ce s-a intamplat acum a fost happy end, dar... nu tu un cosciug facut scrum, nu tu o plimbare cu dricul, nu tu o cazma la ureche si un salt in groapa... nada. Un Henry si un Edge si gata cu Taker.. PUF! GONE! Bai si ce m-am ofticat cand l-am vazut pe Edge ca-si face aparitia cu papornitza dupa el.
Cred ca accidentarea asta a cam dat peste cap cateva feud-uri care erau abia la inceput. Spre exemplu, vedeam un feud intre Kenedy si Edge, dar cum si blondu' s-a accidentat... In fine, intelegeti ce vreau sa spun.
Big Sexy
4th June 2007, 09:55
Bine ai revenit inapoi din nou pasarica (ce? e expresie prezidentiala! :P)! Si mie mi s-a parut brusca iesirea si vom primi o groaza de e-mailuri in care vom fi intrebati de ce nu mai lupta taker desi zicem pe post de 10 ori pe show. S-au accidentat majoritatea celor care conteaza in aceste momente in WWE si in ciuda acestui fapt nu asistam la o primenire a roosterului. Poate ca sperau ca fiecare dintre cei accidentati sa se intoarca mai repede.
Heath Scumm
4th June 2007, 11:19
S-au accidentat majoritatea celor care conteaza in aceste momente in WWE si in ciuda acestui fapt nu asistam la o primenire a rosterului.
WWE Needs The Hydra
Kruger
4th June 2007, 22:07
@ Big Sexy - cip... cirip! Who's the bird here? Who's the bird!? :D
@ HitScum, Sexy - Tind sã interpretez cele petrecute în WWE în ultima vreme ca fiind... ghinion? Dezamãgirea mea cea mai mare este cã nu am vãzut finalitatea feud-ului dintre Batista ºi Taker... deºi terminarea ultimelor douã meciuri la egalitate a fost ceva ce nu mi-aº fi dorit sã vãd. Poate în meciul Last Man Standing a fost mai... credibilã treaba, mai uºor de digerat. Dar în ceea ce priveºte meciul în cuºcã... Sã-mi coacã ochiu' dacã mã aºteptam sã vãd o asemenea porcãrie. De C...C...T! Mama lui de tennis!
Big Sexy
6th June 2007, 23:31
Credeam ca sunt singurul care considera gimmick-ul American Bad Ass o porcarie.
Heath Scumm
7th June 2007, 09:13
American Bad Ass = The Real Undertaker
American Bad Ass = WTF ? Deadman walking roolz !
Oricum mi se pare ca Undertaker e peste Shawn Michaels si de aceea votez Undertaker !
Big Sexy
7th June 2007, 10:09
Am adaugat un mic poll sa lamurim o chestiune ce vad ca se discuta in contradictoriu.
Eu spun ca Dead Man Walking a fost cel mai misto gimmick al lui dintre cele care au contat. Poate vorbesc de nostalgie, poate nu insa misterul din perioada respectiva era ceva mult prea impresionant pentru un pusti ca mine la acea vreme. Toata povestea cu inmormantarile, vopsitul cu alb pe fata (sau nepudratul, nu stiu care din cele 2 :P), modul mistic in care Paul Bearer il insotea, era prea mult pentur ca sa nu devina cel mai tare gimmick. Si cele insirate de mine sunt doar cateva din lucrurile care faceau ca Dead Man sa fie cel mai tare in WWF.
American Bad Ass nu l-am vazut ca si gimmick in sensul ca nu am urmarit povestea insa am vazut multe meciuri si era doar un alt wrestler, impunator si muncitor dar cam asta e tot.
Phenom este un gimmick exceptional, ii mai ia din misticism insa il face aproape invulnerabil. Pare mai tare acum, insa e prea singur, interactioneaza foarte putin cu restul oamenilor si si-a pierdut din aura de mister, cel putin pentru mine.
cristi_rvd
7th June 2007, 10:18
cred ca lui undertaker ii "statea" cel mai bine a dead man.Gimmick-ul de astazi il face pe undertaker "invincibil" dar el parca se rupe de restul lumii atunci cand intra in arena ceea ce nu m-i se pare OK
American Bad Ass : WTF ?
The Phenom : Neaahh
Dead Man : Hell Yeah !!!
Voi vota cu Dead Man !
LaParka
7th June 2007, 11:02
nu conteaza ca Mark Callaway era motociclist bad-ass in realiate fiindca pe ecran nu aparea bine,mai ales cand venea cu fes de "jmeker" sau ochelari de soare.....
+ca era deja un bad-ass(si unul mai convingator as spune)in WWF/WWE si unul e suficient.
IMO,of course
Heath Scumm
7th June 2007, 11:11
Mie mi-a placut gimmick-ul The Phenom, a fost cel mai apropiat de cel de Shoot Fighter.
Raiden
7th June 2007, 11:29
Cu siguranta The Deadman deoarece perioada sa de glorie din cariera a fost in timpul gimmickului The Deadman Walking. In plus e gimmickul care imi place cel mai mult.
American Bad Ass - Undertaker vorbea la microfon singura parte buna a acestui gimmick in rest nu mi se parea invincibil si dominant.
The Phenom - gimmickul asta e bun, il face un om cu puteri supra-naturale cateodata exagerat insa asta e Undertaker un om invincibil, un wrestler dominant in ring.
LaParka
7th June 2007, 11:39
The Phenom - gimmickul asta e bun, il face un om cu puteri supra-naturale cateodata exagerat insa asta e Undertaker un om invincibil, un wrestler dominant in ring.
si asta ma face sa ma gandesc si mai mult la faptul ca Kane e tratat ca un gunoi cand poate fii cel putin la fel de bun ca "fratele" sau :headbang:
Heath Scumm
7th June 2007, 12:15
Am indraznit sa mai adaug si celelalte gimmickuri ale lui taker ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.