PDA

View Full Version : TNA Turning Point 2008

daby
3rd October 2008, 22:13
http://img166.imageshack.us/img166/3599/am2xzleo1.jpg

Anul asta, Turning Point urmeaza dupa Bound for Glory.

VladC
3rd October 2008, 22:47
mick arata ca un psihopat..foarte slab afis..

PSYCHO
4th October 2008, 03:23
^ ªi ce e rãu în a arãta ca un psihopat? :mda:

Afiºul întradevãr e în tradiþia ''Paint style''! :cry:

VladC
4th October 2008, 12:39
pai imi place mai mult cum arata mick cu zambetul ala de copil inocent ...

VladC
10th November 2008, 18:04
mmm..pretty good ppv..era de asteptat sa castige doar heelurile meciurile..e un build up bun..

Ratonu
11th November 2008, 01:28
Me thinks not, dar nici n-a fost foarte departe.

X-Division Championship Seeding Match: Sonjay Dutt, Eric Young, Jay Lethal, Consequences Creed, Petey Williams, Jimmy Rave, Homicide, Doug Williams, Tanahashi and Volador. Eric Young? Nigga please. 4/10. Kurt Angle îl bate în NJPW pe Yuji fracking Nagata ºi Tanahashi (nu cã aº fi fan) se chinuie în TNA în meciuri cu Petey Williams, pe care a fost uitat pur ºi simplu look-ul lui Scott Steiner.

Awesome Kong and Random Arab Woman That Does Elbow Drops Like Melissa vs. Jamie Lee Curtis and ?. Nimic în neregulã cu meciul propriu-zis, dar Kong aratã groaznic în roºu. Cineva important din TNA e obsedat de roºu ºi negru, iar Nikki Roxx ar trebui sã-ºi lase pãrul lung. Blonda se miºcã biniºor. 6/10.

TNA World Tag Team Title Match: The Motor City Machine Guns vs. Beer Money ©. Nimic absolut ieºit din comun pentru un meci între cele douã echipe, dar nu pot spune cã m-a dezamãgit. Nimic exagerat, n-am de ce sã mã plâng. Destul de rapid ºi bine lucrat. 7/10.

Grudge Match: Sheik Abdul Bashir vs. Rhino. How do you not skip this? 1/10, pentru cã a existat.

TNA Legend's Title Match: Booker T © vs. Christian Cage. Ãsta mi s-a pãrut cam sec ºi cam "meh" lucrat, destul de dezamãgitor. Rezultat megaprevizibil, de asemenea, ca ºi alte douã meciuri MEM vs. Originals. 6/10. Ar putea fi ºi printre ultimele meciuri ale lui Christian în TNA.

Falls Count Anywhere: Kurt Angle vs. Abyss. LOLZ@bustin thru random cardbordz wallz!!~ Nu, serios, mi-a plãcut, cei doi au muncit mult, au avut câteva spoturi surprinzãtoare ºi atractive ºi au scos un Falls Count Anywhere excelent. 8/10.

Kevin Nash vs. Samoa Joe. Ce trebuie sã ne imaginãm când cel mai distrus ºi nenorocit membru al stable-ului heel îl bate de unul singur pe liderul stable-ului face? N-a arãtat aºa groaznic cum mã aºteptam, dar come on... 5/10.

TNA World Title Match: Sting © vs. AJ Styles. 100% throwaway, but fun. 7/10.

Mike^
11th November 2008, 13:23
Ratonu, imi place, devii mai...echilibrat...De acord, Turning Point nu a fost un PPV iesit din comun, dar mi-au placut multe momente...

1) X Division Match - Spotfest fara cap, dar good spotfest. Facut mai mult ca sa intareasca legaturile dintre TNA Originals...Multe manevre faine, rezultat complet imprevizibil si care sa fiu sincer m-a lasat cu un gust amar...Acum intotdeauna am afirmat ca Eric Young este un wrestler bun, dar folosit prost...Insa nu vroiam sa primeasca un push atat de mare si atat de repede... 8/10 pt spotfest, 4/10 pt rezultat

2) Women's Title Match - Skip mostly, m-am saturat de aceleasi feuduri intre Kong - Roxxi, Kong - Taylor, Raeesha - Everybody...Vreau ceva nou in divizia feminina...Si Ratonu, parul lui Roxxi ii creste cat de repede se poate, nu uita ca a fost rasa in cap acum cateva luni...Nu cred ca si-l lasa ea scurt intentionat...Sper...:| 4/10

3) TNA World Tag Team Match - Good match, previzibil rezultat insa good, solid match. Imi place ca MCMG au primit un push, sper sa continue. 7.5/10

4) Grudge Match - Crappiest match ever, cel mai ratat gore posibil (ma rog, prost vandut), skipped most of it. Daivari nu merita sa fie X Division Champ, plain and simple. Stie sa se faca urat dar la wrestling skills pana si Goldberg are mai multe manevre decat el :D Iar Rhino, dupa un feud cu Beautiful People ajunge la prostii de genul asta...Nu stiu ce sa faca cu el bookerii se pare...2/10

5) TNA Legend's Title Match - Dupa cum a spus Ratonu, meh...Cei doi se inteleg bine in ring insa am vazut meciuri MULT mai bune ale celor doi si sincer puteau face mult mai mult. Dar, cu toate zvonurile plecarii lui Christian din TNA, who knows? Poate au lasat-o mai moale amandoi...6/10

6) Falls Count Anywhere - MOTN in my opinion. Sommersault-ul lui Angle a fost AWESOME, mai ales comparativ cu cel de la Hard Justice. Au muncit bine cei doi, chiar ma gandeam ca acesta va fi MOTN...Spre deosebire de Ratonu, dau 9/10 :D

7) Kevin Nash vs Samoa Joe - Meh...Lucrul care mi-a placut la acest meci a fost forma lui Nash, nu l-am mai vazut de mult intr-o asemenea forma...Dar faptul ca Nash, la cei 200 de ani ai sai, incet ca naiba, l-a batut pe Joe, care btw, nu este liderul TNA Originals ci AJ Styles, dupa cum a afirmat Mick Foley in ultimul Impact, SUCKED......Meciul a fost slabut in orice caz...6/10

8) World Heavyweight Match - Speram ca AJ, care este cel mai bun seller din industrie, sa-l faca pe Sting sa para mai...tanar...Dar n-a fost chiar asa...Anii s-au pus peste Sting si nu mai este ce a fost. Si o spun asta ca si wrestlerului meu preferat, all-time. Nu mai are aceasi vigoare Sting :( Rezultatul nu a fost previzibil, nu ma asteptam sa fiu sincer la asta...Tinand cont de cum a pierdut Sting in ultimii ani centura dupa BFG.... Meci bun insa, in orice caz, cu un public fierbinte...8/10

Heath Scumm
11th November 2008, 15:00
Doug Williams - BEST LARIATTOOOH EVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Heath Scumm
12th November 2008, 14:21
Nu stiu daca ati observat cine era in primul rand in timpul meciului Rhino vs Bashir.

Erau Insane Clown Posse si Scott Hall, toti 3 cu tricouri Juggalo World Order.

Reaper
12th November 2008, 16:07
I-am vazut pe ICP, dar nu si pe Scott Hall ... o sa revad.

daby
12th November 2008, 19:11
http://img83.imageshack.us/img83/5664/bscap149hy9.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/8112/bscap153wd9.jpg

VladC
12th November 2008, 20:18
scot hall was drunk :happy...de aia a fost dat afara in timpul ME

milanezu
12th November 2008, 21:03
cica kevin nash a rezolvat sa fie dat afara.
oricum la 2 meciuri au fost baietii.
la rhino cu daivari si tag team championship match.

daby
12th November 2008, 21:09
Jeff Jarrett le-a dat voie la ICP sa vina in primul rand cu tricouri JWO. Nu stia si de Scott Hall. Ar fi fost mai interesant sa aiba si Hall un rol in Joe vs Nash

Reaper
13th November 2008, 17:34
^Ar fi fost, dar dupa aia, ca sa aiba logoca, ar fi trebuit bagat intr-un storyline (aka angajat) si probabil TNA-ul nu mai vrea sa lucreze cu 'imprevizibilul' Scott Hall.

milanezu
13th November 2008, 18:10
cum vrei sa angajeze un om care bea tot timpul?

Dr. Pinyada
19th November 2008, 14:01
cum vrei sa angajeze un om care bea tot timpul?

Cu un contract Pay-Per-Brew.

333 posts..... I'm half a devil....