View Full Version : gta IV vs mafia 2
iuli_vl
27th September 2008, 12:57
Care joc credeti ca va fi mai reusit???:no1si de ce credeti asta???
Mr Cosmin
18th October 2008, 18:59
Clar GTA IV. Sunt fan al serieri GTA, si chiar daca Mafia era destul de reusit pentru 2003, nu va putea niciodata depasi GTA-ul.
THE DAREDEVIL
18th October 2008, 21:32
1.Mafia 2 nu s-a lansat inca,iar GTA IV nu a aparut decat pentru X360 si PS3,deci nimeni nu poate spune.
2.Depinde de ce doreste fiecare.Daca vrei masacre si pura distractie bolnava joci GTA.Daca vrei sa te enevezi cu un joc foarte greu dar foarte bine facut cu un storyline de exceptie joci Mafia.Daca vrei un joc cu multe aluzii si ironii si glume pe alocuri,jcoi GTA.Daca vrei un joc matur,joci Mafia.Daca vrei sa faci cascadorii mortale cu masini de curse,joci GTA.Daca vrei sa mergi cu 60 kmph sa nu te prinda politia cu o masina din '30,joci Mafia.
Sau,pe scurt,daca te vezi intr-o interesectie cu un minigun in mana esti bun de GTA,daca te vezi cu un revolver pe jumatate descarcat in fata a 10 inamici,esti bun de Mafia.
Chiar inainte de a intra pe forum am oprit Mafia,dupa inca o incercare ratata la o misiune.Oricum,consider Mafia overall mai bun decat GTA.
Punisher
19th October 2008, 11:03
Gta E SUPERB
Mafia E COLOSAL
Nu votez ca sunt la fel de extraordinare
iuli_vl
31st October 2008, 20:57
gta IV o sa stearga pe jos cu mafia 2 si ca joc si ca cerinte de sistem:yeah:
Heath Scumm
1st November 2008, 14:27
1.Mafia 2 nu s-a lansat inca,iar GTA IV nu a aparut decat pentru X360 si PS3,deci nimeni nu poate spune.
2.Depinde de ce doreste fiecare.Daca vrei masacre si pura distractie bolnava joci GTA.Daca vrei sa te enevezi cu un joc foarte greu dar foarte bine facut cu un storyline de exceptie joci Mafia.Daca vrei un joc cu multe aluzii si ironii si glume pe alocuri,jcoi GTA.Daca vrei un joc matur,joci Mafia.Daca vrei sa faci cascadorii mortale cu masini de curse,joci GTA.Daca vrei sa mergi cu 60 kmph sa nu te prinda politia cu o masina din '30,joci Mafia.
Sau,pe scurt,daca te vezi intr-o interesectie cu un minigun in mana esti bun de GTA,daca te vezi cu un revolver pe jumatate descarcat in fata a 10 inamici,esti bun de Mafia.
Chiar inainte de a intra pe forum am oprit Mafia,dupa inca o incercare ratata la o misiune.Oricum,consider Mafia overall mai bun decat GTA.
Foarte buna prezentarea :D
JeffHardy
19th January 2009, 17:08
Egal
RockBerg
19th January 2009, 17:14
BUMP BUMP BUMP ?
Speak for yourself. :)
Sunt prea diferite jocurile sa le compari.GTAIV are un storyline complex fata de GTA-urile vechi si e indreptat spre realism.
Daca e sa vorbim de popularitate,Mafia nu are nici 5% din ce are GTA si nici nu va avea.
In februarie apare DLC (downloadable content) la GTA pe PSN si XBL.
The LOST and The Damned
http://i.usatoday.net/tech/_photos/2008/11/20/gta-topper.jpg
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2008-11-19-gta-damned_N.htm
~~~
LaParka
19th January 2009, 20:25
Asta o sa incline balanta in favoarea Mafiei pentru mine:"A high body count is still promised in this tale set in a fictional city 'inspired by' New York of the 1940s and '50s, but those casualties will come the hard way -- through small-scale operations rather than mass firefights." - Wikipedia
Lucrul asta m-a deranjat tot timpul la seria GTA(si alte jocuri,Max Payne de exemplu).Dupa ce termini jocul personajul tau are probabil cel mai mare body count din istorie.Speram ca asta o sa se schimbe cu GTA IV insa e tot la fel.Nu e realist deloc...
Am jucat recent un joc Made Man,despre,bingo,Cosa Nostra.Nu ma asteptam la prea multe insa i-am dat o sansa fiindca unul dintre consultanti e Bill Bonnano(some ex-big time mobster,tatal lui a numit familia Bonnano,una dintre cele 5 familii din NY) care trebuia sa se asigure ca totul e "cat mai veridic posibil".Ce sa zic,a fost penibil....cred ca pe parcursul jocului ai omorat 1000 oameni si nu esti nici macar "made"(which,by mob standards means you're lower than whale shit in the boss' eyes).So much for being 'real'...
Its pretty weird for a Star Wars fan(among others) do demand realism,but it is what it is :D
edit:vad ca a aparut un nou trailer pentru Mafia II.Il gasiti pe youtube...
RockBerg
19th January 2009, 20:45
Its pretty weird for a Star Wars fan(among others) do demand realism,but it is what it is :D
Probabil ai inteles gresit realismul.Doar nu o sa fie copie exact si calculata a realitatii...am spus de GTAIV doar ca e mult inclinat spre realism,la multi nu le-a placut lucrul asta.Cand au ajuns sa mearga cu prima masina au inceput sa-si dea de toti peretii. :D Personajul principal nu mai "pluteste" cand alerga peste sute de metri.
Cum am spus,GTA si Mafia sunt diferite,different flavors.Mie imi plac aproximativ la fel...catre GTA inclina umorul demential,catre Mafia o atmosfera deosebita.Vorbesc de Mafia I,nu bag mana in foc pentru Mafia II.
Trailerul ala are cateva luni,doar ca l-au readus in atentia lumii.
Oricum,mai e pana la toamna mult si bine...
cmpunk12
7th February 2009, 18:10
gta desigur....
iuli_vl
20th May 2009, 12:11
La grafica il sparge mafiaII pe gtaIV!! Trailerul nou din mafia 2 ne arata o grafica ,,foto realistica"!!
Illusionist
29th December 2010, 20:41
Ambele sunt foarte , foarte bune. Insa povestea , la Mafia , mi se pare mai interesanta , de aia ii si acord votul meu.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.