PDA

View Full Version : CCW- un nou brand in lumea wrestling-ului

GAME_ON
24th September 2008, 14:10
Celebrity Championship Wrestling- este o noua federatie care il are
ca BOSS pe HULK HOGAN din cate stiu eu...si apare pe acolo si ERIC BISHOFF.
ati auzit de asa ceva si ce parere aveti...
astept rasp vostru.

Feanoro
24th September 2008, 19:26
celebrity? Doesn't sound good...

Pepsi_Cena
24th September 2008, 19:45
Astazi am auzit si eu despre asta si am gasit si eu un link:

Click Here !!! (http://prowrestling.about.com/od/photogalleries/ig/Hulk-s-Celebrity-Wrestling/)

Dr. Pinyada
25th September 2008, 00:33
Da, sinistra gaselnita!!!

Aparent este vorba despre un program de televiziune co-produs de Hogan si Bischoff. Formatul emisiunii va fi unul extrem de nefericit: un reality show in stilul rebutului The Apprentice, in cadrul caruia 8 celebritati se vor antrena sa patrunda in lumea pro wrestling.

Dintre concurentii confirmati de zvonuri (cred ca se ascunde un oximoron pe aici pe undeva) cele mai rasunatoare nume sunt Danny Bonaduce (fost protagonist in serialul difuzat in paleolitic, The Partridge Family si vedeta emisiunii Beating Bonaduce, practic Jackass meets Alcoholics Anonymous) si "Viermele" Dennis Rodman.

Juriul va fi format din Hogan, Bischoff si Jimmy Hart.
Antrenorii acestei gradini zoologice vor fi Brutus Beefcake, Brian Knobbs (sincer, il inteleg pe Hogan, si eu aveam la un moment dat un prieten pe care il taram peste tot pe unde ma perindam si eu), Tom Howard.

Ceilalti participanti vor fi Eric Esch (dupa ce ca emisiunea are un format imbecil, nici macar nu si-l respecta pana la capat... celebritatile includ si un luptator profesionist), Trishelle Cannatella (aparent este o Playboy-bitch. Presupun ca atunci cand nimeni nu manifesta interes pentru emisiunea ta scrantita, trebuie sa reciclezi goliciuni de la Hefner), Nikki Ziering (aceeasi poveste ca si in cazul ilustrat anterior), Dustin Diamond (a jucat in Saved By The Bell, daca putem da crezare Internetului. Cred ca el juca rolul lui Screecht. Nu cunosc, nu urmaream porcaria aia), Erin Murphy (din nou, zero, nada, njet, nichts, ciuciu, nu-mi spune nimic numele asta), Frank Stallone (da, e frati-su), Tiffany (o cantareata, dar va trebui sa discutati cu cineva mai avizat, respectiv administratorul meu de bloc sau cineva din generatia lui), Todd Bridges (sincer, habar n-am cine dracu e ratatul asta).

In cazul in care mai ramasese o farama de demnitate in jurul numelui Hulk Hogan, presupun ca acesta a vrut sa dea lovitura de gratie industriei care l-a facut cunoscut, iubit si, nu in ultimul rand, putred de bogat. Emisiunea asta reprezinta cea din urma excrementare peste tot ceea ce inseamna wrestling. Adica de luni in sir tot trambiteaza ca va infiinta o promotie de wrestling si acum regurgiteaza peste sperantele tuturor cu scuza asta ieftina de Hogan Knows Best v.2.0??? Trebuie sa existe undeva o justitie karmica.. si presupun ca prin infaptuirea acesteia a divortat Hogan. Dar tot nu mi se pare destul....

A propos... daca mai intereseaza pe cineva, vor aparea ca guest-appearences si RVD si Goldberg si David Arquette (evident!!!!). Doua prezente neconfirmate si foarte improbabil sa apara: mandria si onoarea lui Hogan. Nu sincer, parca a furat toate cliseele din arsenalul unui glumet internaut. Nici macar nu mai ai pe ce teme sa exagerezi sau sa faci haz, ca a integrat cam tot ce se putea in show-ul asta imberb. Nici macar nu pot identifica un posibil public-tinta... Cui dracu se adreseaza productia asta??

http://www.wrestlingzone.ru/text/films/hogan_cartoon.jpg

Raiden
25th September 2008, 11:42
Sa inteleg ca asta va fi o emisiune gen Tough Enough?

GAME_ON
25th September 2008, 14:08
am vazut pe pagina de net a lui hulk hogan despre ce e vorba.
intrati si voi si apar acolo trei filmuletze. apare pe acolo si GOLDBERG,
deci fanii pot sa-l vada din nou in ring.vor mai aparea si alte `celebritati`
din fosta lume a wrestling-ului mondial si sunt curios cum va fi vazut
de spectatori acest nou show.

Reaper
25th September 2008, 14:26
Asadar aceasta "federatie" va fi cunoscuta drept Sissy Wrestling; de fapt as spune doar Sissy W. (cuvantul "wrestling" nu cred ca va fi potrivit pentru a descrie o astfel de emisiune).
De la Hogan ma asteptam la asa ceva, dar imi pare rau ca s-a bagat si Bischoff deoarece chiar il respectam pentru ce a facut pentru wrestling.

Massa
25th September 2008, 14:32
Asadar aceasta "federatie" va fi cunoscuta drept Sissy Wrestling; de fapt as spune doar Sissy W. (cuvantul "wrestling" nu cred ca va fi potrivit pentru a descrie o astfel de emisiune).
De la Hogan ma asteptam la asa ceva, dar imi pare rau ca s-a bagat si Bischoff deoarece chiar il respectam pentru ce a facut pentru wrestling.

It's all about the money!

GAME_ON
25th September 2008, 15:05

ai dreptate.
se pare ca si RVD, GOLDBERG si altii sunt `morti` dupa MONEY...
nu ma asteptam de la RVD,mai ales la ce probleme are cu sotia lui:(

Dr. Pinyada
25th September 2008, 22:04
am vazut pe pagina de net a lui hulk hogan despre ce e vorba.
intrati si voi si apar acolo trei filmuletze. apare pe acolo si GOLDBERG,
deci fanii pot sa-l vada din nou in ring.vor mai aparea si alte `celebritati`
din fosta lume a wrestling-ului mondial si sunt curios cum va fi vazut
de spectatori acest nou show.

Da, practic asta a fost motivul pentru care l-am si mentionat printre invitatii-"surpriza".... When will you people learn?? READ!!!!

Heath Scumm
8th October 2008, 10:08
Stiu ca pare ciudat, dar mie mi se pare destul de entertaining dupa ce am vazut trailerele. Cred ca as putea urmari vreo 2 episoade.