PDA

View Full Version : Gail Kim paraseste TNA !

Cristy RVD
21st August 2008, 15:30
Pwinsider.com has confirmed that Gail Kim is indeed through with TNA. No details yet regarding this sudden news, but they should be coming out soon.

Kim's profile and photos were quietly removed from the company website earlier today. Regarding the speculation on the removal of her stuff from the website, one TNA source said, "It means exactly what you think it means."

Kim had been with the company for nearly three years - since September 2005. Kim was originally brought in as a pesky heel valet for Jeff Jarrett and America's Most Wanted. When the Knockouts division was created, Kim was pegged as the star babyface. Kim became the first ever TNA Women's Knockout Champion and had a good feud with Awesome Kong. Kim lost the belt on an episode of Impact in January and the focus of the division shifted to some of the other girls. As of late she was a top face in the company, but no longer the top face, sharing the spotlight with Taylor Wilde and ODB.

Heath Scumm
21st August 2008, 19:29
What in the world? Whyyyyy????

Big Sexy
21st August 2008, 20:05
http://weblogs.baltimoresun.com/sports/wrestling/blog/2008/08/is_gail_kim_wwe_bound.html

aici e un posibil raspuns.

Raiden
21st August 2008, 20:08
WWE-ul are nevoie de Gail Kim :ok:

Big Sexy
22nd August 2008, 11:48
toti avem nevoie de ea ;)

thunder_liger
22nd August 2008, 16:37
Eu am cea mai lunga nevoie de ea ;)

PSYCHO
22nd August 2008, 19:10
Dacã tu ai cea mai lungã nevoie, pentru mine va fi o lipsã mare! :cry:

Speram cã e un stryline ca al lui Kaz ...

Big Sexy
22nd August 2008, 21:42
Eu am cea mai lunga nevoie de ea ;)

felicitari!!! De curiozitate, lesini des cand ti se duce tot sangele in?

wwefan
23rd August 2008, 13:21
WWE-ul are nevoie de Gail Kim

E adevarat ca WWE duce lipsa de wrestling women{se vede asta fara sa stii ce este prowrestingul},in special la capitolul notorietate.In afara de Beth Phoenix,si Mickie James si cu mici exceptii,Victoria sau noua aparitie,Natalya,wrestlingul feminin la WWE exceleaza...prin mediocritate totala!
Daca Kim Gail va accepta oferta WWE-ului,ea va si pretinde un feud pentru titlu.De fapt ea a mai fost la WWE,intre 2002-2004.E greu de crezut ca va accepta sa intra in rolul unei papuse,sa zicem,ca Kelly Kelly,doar pentru ca are cel mai sexy trup{e o parere personala}dintre toate divele ce se produc pe ring,chiar la virsta ei de 32 ani!Ce te impresioneaza la ea,de cind s-a produs pe ring,in 2002,e o vointa asa de mare incit,fata de trupul ei destul de fragil,ai impresia ca poate lupta cu orice adversara indiferent de marime sau alte calitati fizice.In multe cazuri a si dovedit ca e deasupra multor competitoare si atunci cind a pierdut!Si asta vine din faptul ca a inteles inca de la inceput,pe vremea cind era la Universitatea din Toronto,ce inseamna sa valorifici la maximum miscarea{kynesiologia} ca mod de a lupta.

wwefan

daby
23rd August 2008, 13:55
In WWE singurele care stiu wrestling sunt Beth Pheonix, Melina, Victoria, Natalya si Mickie James, in rest ...
Nu stiu de ce ar vrea sa mearga in WWE, poate doar pt bani.

Heath Scumm
23rd August 2008, 14:32
Mie mi se pare ca Kelly Kelly e peste Angelina Love sau Velvet Sky ... si peste Salinas.

Michelle Mc Cool e destul de ok, la fel cam in topul rosterului feminin din TNA.

daby
23rd August 2008, 15:06
Da, si Michelle McCool mai stie ceva, dar Kelly Kelly ... eu zic ca si Salinas e mai buna

Heath Scumm
23rd August 2008, 15:29
Dude, have you seen her while @ RAW?

E antrenata de Fit Finlay si William Regal, se misca foarte bine in ring si vinde grozav orice manevra. De asemenea, e foarte atletica, face Cartwheel-uri si Leg Scissors, Salinas nu scoate in veci asa ceva.

RockBerg
23rd August 2008, 16:24
Salinas nu scoate in veci asa ceva.
Stop posting ban requests ! :rosu:
Niggaz dissing Shelly should be beheaded.

To hell with your Kelly Kelly. :ok:

Big Sexy
23rd August 2008, 16:32
Si eu zic ca este peste Shelly Martinez Kelly Kelly, pur si simplu stie sa vanda.
Spun asta doar din ce am vazut fiindca am avut extrem de rar ocazia sa o vad luptand pe Salinas.
Nu m-ar deranja sa vad mai multe tavaleli de ale fostei Ariel insa TNA-ul nu prea ne ofera ocazia.

Dr. Pinyada
5th September 2008, 23:38
E, noi sa fim sanatosi... nu de alta, dar wrestling-ul feminin este ca un ardei umplut... carnea este foarte gustoasa, ardeiul este savuros. Dar daca le amesteci, iese o porcarie indescriptibila. Sper ca Umaga sa manance divizia feminina din WWE.

daby
6th September 2008, 01:08
Inca nu a ales intre WWE sau TNA