PDA

View Full Version : Patinatorii pe care nu-i puteti suferi !

Pages : 1 2 [3]

whisper
25th January 2008, 18:55
Pot sa o mai zic pe Caro..pot, pot...iar ma enerveaza si de data asta mai rau:cry:

rocs_a
25th January 2008, 18:57
si eu zic de caro... e ceva ciudat la ea, nu o vreau pe locul 1!

whisper
25th January 2008, 19:08
Nici eu:mda: Dar nush ce sa ii facem...ca ea vrea

rocs_a
25th January 2008, 19:12
aaa, si nu mi-a placut costumul ei, urata culoare. superb costumul kiirei in schimb

praf_de_stele
25th January 2008, 20:28
si al sarei a fost frumos :rolleyes:

si eu o urasc p caro :drak: :evil:

Cristinush
25th January 2008, 21:05
Mie mi-a placut ft mult costumul lui Sarah,..si al lui Kiira a fost frumos:D
Cred ca Kostner incearca ceea ce Lapusneanul zicea :"daca voi nu ma vreti, eu va vreu..!" Ei bine, Caro, my "dear" fa bine si cara`te acasa. Sorry, da am alergie la monkey asta, vorba lui Ade :P

simonika
26th January 2008, 10:00
Intr-adevar nici eu nu ma omor dupa Carolina!...nu stiu ce naiba are fatuca asta ca e ceva fals in ea si parca nu are finete oricat de mult s-ar stradui...imi pare a fi un barbatel,gay,operat.

alyosha_87
26th January 2008, 10:56
good one, simonik ;) :cry:
eu tot spun ca ea, Caro nu are nici macar gratia unui elefant, cat despre finete, nici atat. parca nu e facuta ptr patinaj...

praf_de_stele
26th January 2008, 13:20
e facuta pt haltere :cry: :happy sau pt aruncarea discului :happy

Kanin
27th January 2008, 20:33
In anii '90-'95 erau o pereche de dansatori finlandeza Rahkamo and Kokko nu prea frumusei (ca despre asta era vorba), nici prea eleganti in comparatie cu rusii, dar f expresivi si f iubiti de public si care imi placeau f mult. :ok:

Ei bine, ce ma bucura cand vad ca isi mai aduc si altii aminte de perechea asta! Pacat ca s-au retras atat de devreme!

Cat despre cei doi nemti, trebuie sa recunosc ca intotdeauna m-am dat in vant dupa Steuer-Wotzel (sper ca nu le-am scris numele gresit), astia doi nu prea mi-au spus niciodata nimic, desi la campionatele astea au patinat chiar frumos. De fapt de la perechile Margarita Dobriazko-Povilas Vanagas si Gwendal Peizerat - Marina Anisina, nu m-a mai impresionat nimeni prea tare.

Si pentru ca topicul asta era de fapt despre patinatori care nu ne plac, am avut si eu candva doua mari antipatii: unul era Stojko si ailalta ii zicea Sasha Cohen.... :headbang:

PS Nu cred ca e atat de important cum arata un patinator, ci ce reuseste sa transmita publicului. Cat despre Lambliel... lasati-l frate in pace! E un patinator fantastic, iar cum arata... asta-i chestie de gust. Aduceti-va aminte de israelieni! (Sergei Sakhnovski cu Galit Chait)! El era urat cu draci, dar cand ii vedeai pe gheata nu mai conta nimic, atat de frumoase erau povestile lor....

Iulya
27th January 2008, 20:37
Bine ai venit, Kanin http://www.fsvids.net/forums/style_emoticons/default/hitheresmiley.gif!!

Kanin
27th January 2008, 20:46
Multumesc, ma bucur si eu ca am gasit un loc unde pot vorbi in voie despre patinaj. Imi lipsea tare mult!

praf_de_stele
27th January 2008, 20:59
bine ai venit! :) in sfarsit, cineva care se inregistreaza :D

irinaidu
27th January 2008, 22:54
bine ai venit kanin!!!!

whisper
27th January 2008, 23:45
/hello Bine ai venit kanin!

lady_k
28th January 2008, 00:26
Bine ai venit! Ma bucur ca mai e cineva caruia i-au placut Mandy Wotzel si Ingo Steuer si care are o "problema" cu Stojko!:D

Kanin
28th January 2008, 00:28
Multumesc tuturor! :floricica::floricica:

Cat despre Stojko.... arata mai degraba a taietor de lemne. Si mai si patina la fel, uneori.

lady_k
28th January 2008, 00:41
Proful meu de chimie din liceu zicea ca daca ar exista proba de aruncarea ciocanului pe gheata "canadianul ala cu nume bulgaresc" ar castiga fara drept de apel...:P

irinaidu
28th January 2008, 01:13
ce tare. mare adevar!!! ce era si mai amuzant era ca il chema elvis. orice alt nume ar fi fost mai ok. dar macar sarea, nu putem zice ca nu avea o calitate omul.

lady_k
28th January 2008, 08:12
Dap, de sarit sarea. Dar la artisitic era cam zero...

Kanin
28th January 2008, 12:40
Sarea si cam atat. Un soi de Surya Bonaly la masculin sau viceversa. Asta ca mi-am mai adus aminte de inca o antipatie mai veche a mea. Nu pentru ca ra fi patinat prost, dar era atat de ingamfata, fratioare! Toata lumea trebuia sa ii stea la picioare....

lady_k
28th January 2008, 12:51
Mie imi placea Surya pentru ca mi se parea deosebita... Si mi-a placut si mai mult la Nagano cand, dupa ce a ratat destul de mult, si-a dat seama ca nu are cum sa urce pe podium. Si atunci, desi stia ca o sa fie depunctata, a dat drq si arbitrii si tot si a facut un salt din ala pe spate pe care publicul l-a apreciat foarte mult. Cred ca a fost singura data cand am vazut pe maica-sa emotionata la sfarsitul programului. Mi-a parut rau ca nu reusit sa castige niciun titlu mondial...

Kanin
28th January 2008, 13:49
Si mie mi-a placut pana a facut faza cu suparatul ca vacarul pe sat la Campionatul Mondial din 1994 care a fost in Japonia. Cand s-a gandit ea ca nu merita sa se mai deranjeze sa urce pe podium daca tot nu a luat medalia de aur. Atunci am trecut-o pe "lista neagra"...

lady_k
28th January 2008, 14:00
Nu imi aduc aminte festivitatea de premiere din 1994...:(

Kanin
28th January 2008, 14:40
Eu imi aduc bine aminte, tocmai pentru ca atunci m-a dezamagit ea definitiv. Uite aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Surya_Bonaly scrie ceva de festivitatea cu pricina.
Mi se pare copilaresc sa nu iti accepti limitele si sa nu stii sa pierzi... Mi-aduce aminte un pic de gestul urat pe care l-a facut Barbara Fusar-Poli la olimpiada (cred ca atunci s-a intamplat) cand mai avea putin si-l omora pe Maurizio pentru ca o scapase.

irinaidu
28th January 2008, 14:50
o da, barbara la olimpiada e greu de uitat. dar daca nu ar fi si oameni din astia cu ce ne-am mai distra?

Kanin
28th January 2008, 14:53
Mi-aduc aminte ce misto au putut sa faca comentatorii englezi (eu prind Eurosport-ul britanic)... :cry:

irinaidu
28th January 2008, 15:01
si masimo cu federica au fost cam rauti anul trecut la europene cand ea l-a scapat in cap. italienii astia, sange tumultuos!!!

Kanin
28th January 2008, 15:38
Uhh, europenele le scapai. Adevarul este ca si pe astea de anul asta eram gata-gata, am dat de dans insa vineri (mai bine mai tarziu decat niciodata!). De! Daca nu ma mai tine mama la curent cu programele! Strainezii astia nu se dau in vant dupa patinaj....

As fi vrut sa vad faza!

lady_k
28th January 2008, 15:43
Eu tind sa le acord circumstante atenuante... Cred ca e foarte greu sa-ti controlezi emotiile, mai ales cand ai impresia ca ai fost subapreciat sau ca altii au fost supraapreciati... Nu sunt de acord cu astfel de "iesiri" dar nici nu ii judec prea aspru pentru ele.
Daca nu ma insel, chiar Yagudin a facut ceva asemanator, la CE din 2000, cand a evoluat dupa Plushenko si dupa primul set de note, cand si-a dat seama ca a pierdut titlul a plecat si nu a mai asteptat notele pentru impresia artistica...

irinaidu
28th January 2008, 15:47
si eu inteleg sa te superi pe arbitri dar mi se pare f urat sa te superi pe partenerul tau pt ca sigur stie ca a gresit si sigur ii vine deja sa isi traga una in cap singur.

miafangina
28th January 2008, 16:10
Si mie mi-a placut pana a facut faza cu suparatul ca vacarul pe sat la Campionatul Mondial din 1994 care a fost in Japonia. Cand s-a gandit ea ca nu merita sa se mai deranjeze sa urce pe podium daca tot nu a luat medalia de aur. Atunci am trecut-o pe "lista neagra"...

Buna,Kanin!
Si eu am vazut festivitatea cu pricina,in direct,dar nu m-am suparat pe Surya si i-am dar partial dreptate;ea pierdea mereu la impresia artistica,si-atunci a fost foarte aproape de a cistiga si a batut-o la artistica Yuka Sato,care avea gratie cam cit are campioana Rusiei de-acuma;sigur ca a fost foarte frustrant,dar mie cel mai rau la faza asta mi-a parut de Yuka,statea biata de ea stinghera si rusinata pe podim si se uita la Surya de parca i-ar fi spus:imi pare rau,nu eu am hotarit asa...
Totusi a doua zi la gala Surya a fost draguta,a facut spectacol.
Nu mi-a fost foarte draga si de multe ori tineam cu adversarele ei,dar am apreciat valoarea acestei sportive.

lady_k
28th January 2008, 16:19
Nu cred ca Barbara (ca pana la urma ea e exemplul cel mai concludent) chiar era suparata pe Maurizio. Si ma indoiesc ca deep inside il acuza pe el. Cred ca ii era, mai degraba, ciuda ca s-a inatamplat asa... Dar a fost, intr-adevar, urat ce a facut...

Uite, imi aminesc de finala de Grand Prix din 1999, de la Sankt Petersburg (cred ca singura pe care Eurosport a transmis-o cap-coada), la perechi, la programul scurt, Elena Berejnaya a ratat cam tot ce se putea rata (saritura in paralel, saritura aruncata, piruete), iar la final, cand asteptau notele Anton a intrebat-o: "Are you ok?" si parea foarte ingrijorat... Mi s-a parut dragut din partea lui...

lady_k
28th January 2008, 16:24
O sa ma penalizeze fetele pentru post consecutiv...
Kanin, cine sunt patinatorii din poza ta de la avatar? Nu imi dau seama pt ca e prea mica...:(

Kanin
28th January 2008, 16:25
Intr-adevar, nu pot sa te contrazic, dar cel putin Yagudin nu a refuzat sa se urce pe podium sau sa isi scoata in mod demonstrativ medalia de la gat dupa ce a primit-o. Yagudin a luptat pana la "ultima suflare" cum s-ar zice si, ca sa fim drepti, si el si Plushenko au fost exceptionali, numai ca erau stiluri diferite.

Mie Surya mi s-a parut intotdeauna fitoasa si prea plina de ea, ca si cum ar fi fost un soi de buricul pamantului. Si, sincer, niciodata nu a avut gratia Oksanei Baiul sau gratia lui Kristi Yamaguci de exemplu, era o foarte buna atleta si cam atat.

lady_k
28th January 2008, 16:29
Si eu sunt de parere ca nu a excelat niciodata la impresia artistica si poate daca as vedea-o acum pt prima data nu m-ar impresiona asa cum m-a impresionat la 10-11 ani... Dar cred ca a avut farmecul ei...

Kanin
28th January 2008, 16:34
O sa ma penalizeze fetele pentru post consecutiv...
Kanin, cine sunt patinatorii din poza ta de la avatar? Nu imi dau seama pt ca e prea mica...:(

Margarita Dobriazko si Povilas Vanagas. Favoritii mei.:yes:

lady_k
28th January 2008, 16:56
Si mie imi plac. Mai ales programul din 1999 (cred) "Rasarit de soare la Alcatraz".:)

Cristinush
28th January 2008, 17:05
PS Nu cred ca e atat de important cum arata un patinator, ci ce reuseste sa transmita publicului. Cat despre Lambliel... lasati-l frate in pace! E un patinator fantastic, iar cum arata... asta-i chestie de gust. Aduceti-va aminte de israelieni! (Sergei Sakhnovski cu Galit Chait)! El era urat cu draci, dar cand ii vedeai pe gheata nu mai conta nimic, atat de frumoase erau povestile lor....
Bun venit, Kanin!Acum imi aduc aminte ca in urma cu ceva ani, cand nu prea priecepeam eu cum se invarte lumea asta, ma uitam cu mama la televizor, la patinaj, ca de acolo a inceput pasiunea mea. Si tin minte ca ii urmaream atent pe Galit-Sakhnovski de fiecare data, si cu mare drag. E drept ca el era cam uratel, dar era o maaare placere sa-i vezi pe gheata:rolleyes:

Kanin
28th January 2008, 17:20
..ma uitam cu mama la televizor, la patinaj, ca de acolo a inceput pasiunea mea. Si tin minte ca ii urmaream atent pe Galit-Sakhnovski de fiecare data, si cu mare drag. E drept ca el era cam uratel, dar era o maaare placere sa-i vezi pe gheata:rolleyes:

Si la mine tot asa a inceput, cu mama si cu .... olimpiada din 1984 (poate chiar un pic mai inainte - eu is mai baba asa, fata de voi, fetelor, sper sa mai vorbiti cu mine). Si de atunci ma tot tine!

Iar pe israelieni, i-am placut de cand i-am vazut "intaias data, pentru prima oara". Ii tin minte cu un program, nu mai stiu depe la ce competitie, cand el a facut pe Dracula. Dom'le tare reusit Dracula! :):P

Cristinush
28th January 2008, 17:27
Ei bine, eu nu mai tin minte cu ce program m-au cucerit, da stiu ca imi lasam toate temele deoparte ca sa ma uit la patinaj:D (Ceea ce fac si astazi :P)

Kanin
28th January 2008, 18:04
Daca mi-aduc bine aminte, era singura data cand obtineam si eu "derogare" de la teme. Nu se dicuta, era patinaj, toata familia era in par, in fata TV-ului...

lady_k
28th January 2008, 18:30
La mine era "derogare" de la ora de culcare (21:00). Iar cei care m-au cucerit definitiv si iremediabil au fost fratii Douchenais...:)

irinaidu
28th January 2008, 20:11
offf, ce de amintiri..... dar pe mine nu m-a lasat mama sa chiulesc de la teme pt patinaj. noroc ca m-am facut mare si acum chiulesc singura de la servici cand e nevoie :P

Kanin
28th January 2008, 20:14
Ohh, chiar ca amintiri. Isabelle si Paul Duchesnay. Astia chiar ca au adus ceva nou patinajului. Ajunsesem aproape sa ii urasc pe rusi. Nu vedeai decat rusi: la dans, la perechi. Cand au aparut astia doi... ei bine d-atunci s-a schimbat si proba de dans, a devenit mult mai interesanta !

Cat despre chiulit de la serviciu, nici eu nu mai am mult.:o:

irinaidu
28th January 2008, 20:18
kanin, pot sa te intreb ceva rusinos pt un om absolvent de liceu si facultate? unde sunt insulele feroe? mereu am fost proasta la geografie.

eu nu mi-i mai aduc aminte pe fratii duchesnay decat din povestile mamei. dar am downloadat ceva programe cu ei si sunt foarte frumosi.
kanin daca vrei orice program cu patinatorii preferati exista un site : fsvids.net unde gasesti aproape orice.

Kanin
28th January 2008, 20:41
Nu trebuie sa fii prost la geografie, pentru ca sunt asa de mici, ca nici nu apar pe unele harti. Sunt undeva la nord de Scotia si la SV de Islanda, cam la jumatatea distantei si sunt parte a regatului danez. Ca sa iti faci o idee, capitala (adica orasul care apare scris acolo) are 18 000 de locuitori

Cat despre cei doi francezi... s-au retras dupa olimpiada de la Albertville din '92, daca nu ma insel. Stiu ca ma calcau pe nervi Marina Klimova si Sergei Ponomarenko (mai ales ea!) pentru ca tot timpul castigau si nu chiar pe drept, dar asta-i parerea mea... Nu aveau originalitatea francezilor. Si ca o mica picanterie: Isabelle a fost maritata cu Christopher Dean vreo 2 ani.

Kanin
28th January 2008, 20:47
PS Visez si eu la un patinoar in insulitele astea.... Cica ar fi unul in plan in urmatorii 7 ani (sper ca pana fac 50 de ani...:D:groggy:), ar fi cazul. Ultima data m-am "dat" pe gheata anul trecut in Islanda!!!!!!!!! Numai o ora, ca s-au plictisit colegii mei si au vrut acasa.

miafangina
28th January 2008, 21:11
.. - eu is mai baba asa, fata de voi, fetelor, sper sa mai vorbiti cu mine).

Fii linistita,si eu sunt la categoria "babe" dar nu m-a dat nimeni afara,ba as putea spune ca dimpotriva,se bucura sa scriem si noi pe-aici.:)

praf_de_stele
28th January 2008, 21:17
normal...ne bucuram ca sunteti alaturi d noi...aveti mult mai multa experienta decat noi :) :ok:

rocs_a
28th January 2008, 21:33
eu ma bucur ca scrieti lucruri f interesante, invat si aud si eu de alte valori ale patinajului

Tracoromana
28th January 2008, 21:33
La mine era "derogare" de la ora de culcare (21:00). Iar cei care m-au cucerit definitiv si iremediabil au fost fratii Douchenais...:)

/hello/hello Daca vreti sa-i revedeti pe fratii Douchenais, avem 2 programe pe OLS-GALA. Dintre cele mai bune si mai cunoscute.

Kanin
28th January 2008, 22:11
Apropo, am gasit un video pe you tube: http://www.youtube.com/watch?v=8mvnu3RD6W4&feature=related
Mi-aduc aminte ca i-am fluierat si eu pe arbitrii atunci, in '92. Au fost depunctati si pentru ca au indraznit sa iasa din tiparele (nesuferite la acea vreme) ale rusilor. Care stiau una si buna: balet. Nimic altceva.

Ei au fost de fapt cei care au inventat "miscarea" cu ea care-l sustine pe el, care a evoluat la Anisina si Peizerat in ea care-l ridica pe el ...

lady_k
28th January 2008, 22:51
Era un film cu ei doi. L-am vazut mai demult (prin 1997 sau 1998) si incerc sa-l gasesc pe undeva dar nu reusesc.... Era ceva cu focul si gheata. Am luat un film francez care se numea "Du feu et de la glace" convinsa ca asta e si era de fapt "The Cutting Edge 1" titrat in franceza...:(
Daca a mai auzit cineva de el si stie unde s-ar putea gasi...

irinaidu
29th January 2008, 00:06
privit acum programul fratilor frnacezi nu e f deosebit. cu siguranta atunci a fost altceva , intotdeauna o performanata urmarita live si asteptand notele , mai ales daca esti fan al patinatorilor respectivi are o incarcatura emotionala foarte mare.
privit acum programul e ceva dragut dar cu multe greselute.
oricume bine ca exista si francezii. si astazi ei aduc ceva nou in proba de dans. si e bine ca exista si rusii care sa mentina stilul clasic..... sau nu daca ne gandim la ce program acrobatic au prezenta jana si sergei.
oricum eu ma bucur mereu sa vad cupluri cu personalitate.

Kanin
29th January 2008, 00:12
Intr-adevar, asa este, dar ei au deschis calea dansatorilor francezi de astazi. mai auzise cineva de Franta la dans pana la ei?

Daca e sa o luam pe Sonja Henie, de exemplu... Programele ei sunt astazi de-a dreptul simplute, dar ramane farmecul ei aparte si contributia care a adus-o patinajului.

Eu si acum ma uit cu drag la Viktor Petrenko. Nu avea el sarituri cvadruple sau combinatii de triple, dar iti tinea ochii lipiti de ecran. Cine stie peste 20 de ani, cand or ajunge sa sare cvintruple, daca nu se va spune la fel si de Yagudin, Plushenko, Jobert sau (hehehe!) de Lambliel?

irinaidu
29th January 2008, 00:24
pai orice program de patinaj e ca star wars. daca il vezi atuncila cald in competitie va ramane in suflet pt totdeauna indiferent cum evolueaza lucrurile. legatura cu star wars fiind ca toti cei care l-au vazut cand a aparut atunci ( eu nu) sunt fani si azi cand e clar ca e o prostie de film pt ca atunci a fost inovator.
deschizatorii de drumuri vor ramane in istorie indiferent cat de departe se ajunge apoi in domeniul respectiv.

lady_k
29th January 2008, 08:53
Eu si acum ma uit cu drag la Viktor Petrenko. Nu avea el sarituri cvadruple sau combinatii de triple, dar iti tinea ochii lipiti de ecran. Cine stie peste 20 de ani, cand or ajunge sa sare cvintruple, daca nu se va spune la fel si de Yagudin, Plushenko, Jobert sau (hehehe!) de Lambliel?

Stiu ca atunci cand abia incepusera baietii sa incerce cvadruple, un fizician a spus ca din punct de vedere al legilor fizicii o saritura cu cinci rotatii este imposibil de executat... Il cita Topescu la un concurs (cred ca la CM din 1998).

Kanin
29th January 2008, 14:16
Am auzit si eu remarca cu pricina, am scris asta mai mult ca sa subliniez ceva. Chiar ma intrebam acum cativa ani cand a aparut cvadrupla, unde vor sa ajunga cu partea tehnica...

Tracoromana
29th January 2008, 16:03
Bine, acum nici Torvill/Dean nu ni se mai par spectaculosi. Sigur, se spune ca au o tehnica desavarsita a dansului pe gheata, dar ridicarile, pozele sunt azi mai spectaculoase. E ca si gimnastica Nadiei Comaneci, ca muzica Beatles, ca .....

Kanin
29th January 2008, 19:04
Ha! Mi-am mai adus aminte de unu' pe care l-as tavali dintr-o parte in alta a patinoarului fara remuscari: Johnny Weir (weird, ar fi fost si mai nimerit!!!!).:drak::drak::drak::drak:

Cat despre Torvil/Dean, atat de adearat. Si totusi, Bolero-ul lor ramane, ca si prima nota de 1.00 a Nadiei, unul dintre momentele frumoase ale copilariei/adolescentei mele.

lady_k
29th January 2008, 19:45
Nu te lua de Weir ca se supara Irina...

Iulya
29th January 2008, 19:53
nu doar irina ...:P
DAr aici e threadul cu rautati..si dk ei nu-i place Weir, asta e aku

app si mie imi plac si Stojko, si Bonaly si Weir da nah ...

irinaidu
29th January 2008, 20:23
Bine, acum nici Torvill/Dean nu ni se mai par spectaculosi. Sigur, se spune ca au o tehnica desavarsita a dansului pe gheata, dar ridicarile, pozele sunt azi mai spectaculoase. E ca si gimnastica Nadiei Comaneci, ca muzica Beatles, ca .....

tin sa nu fiu de acord cu nadia si cu beatlesi :P astia-s mereu fresh!!!!! ce-i drept ca dificultate exercitiile nadiei sunt depasite dar concentrarea ei si figura ei impasibila mise pare incredibile pt un copil de varstala care era ea si felul cum ateriza parca lipita.
iar beatlesii sunt depasiti doar ca freze, in ceea ce priveste muzica sunt still the best boy-band :P

ps: inteleg pe toata lumea care nu-l suporta pe weir. eu eram anti rau de tot. daca citit primele pagini din threadul asta o sa vedeti, eram pornita rau impotriva lui. dar apoi nu stiu ce s-a intamplat, l-am vz in multe interviuri , m-a amuzat, i-am vz unele din cele mai bune programe si m-am amorezat. initial il vazusem doar la oly si worlds in 2206 unde a fosr jalnic dar apoi am vz si altceva cu el si acum chiar imi place.

Kanin
29th January 2008, 20:32
Are fiecare dreptu' la o opinie, ce nu-mi place fie, poate place altcuiva si invers. De exemplu, eu nu o pueam suporta pe Marina Klimova (acuma o vad parca cu alti ochi, atunci as fi sugrumat-o bucuroasa:drak:), mamei ii placea, eu ii adoram pe Peizerat si pe Anisina, mama nu o inghitea pe ea... Ce sa mai ar fi trebuit sa "divortam" la cate scantei ieseau cand era cate un campionat. Numa' tata era precum Elvetia.:yes:

irinaidu
29th January 2008, 20:33
aoleu, elvetia..... noroc cu sarah ca artistul pe gheata cu freza explodata ..... :P

Kanin
29th January 2008, 20:37
Ei, vezi? Apropo de frezat, ai vazut cam ce piruete face?!
Saracu' tata, el era doar neutru, acum nici asta nu mai are cum sa fie...

Iulya
29th January 2008, 20:37
" artistul pe gheata cu freza explodata " :cry: irina ...esti mortala :happy:happy

Cristinush
29th January 2008, 20:40
aoleu, elvetia..... noroc cu sarah ca artistul pe gheata cu freza explodata ..... :P
We call it "smuls":cool: :cry:

praf_de_stele
29th January 2008, 22:11
si c daca e explodata? :cool: e mai bine asa :P

lady_k
29th January 2008, 23:29
Are fiecare dreptu' la o opinie, ce nu-mi place fie, poate place altcuiva si invers. De exemplu, eu nu o pueam suporta pe Marina Klimova (acuma o vad parca cu alti ochi, atunci as fi sugrumat-o bucuroasa:drak:), mamei ii placea, eu ii adoram pe Peizerat si pe Anisina, mama nu o inghitea pe ea... Ce sa mai ar fi trebuit sa "divortam" la cate scantei ieseau cand era cate un campionat. Numa' tata era precum Elvetia.:yes:

Exact la fel am patit eu Marina Klimova...
In schimb eu nu prea il inghit pe Gwendal.:P

Kanin
30th January 2008, 00:21
In schimb eu nu prea il inghit pe Gwendal.:P

Gulp! Aici m-ai lovit in plex! :shocked:

lady_k
30th January 2008, 08:35
Le recunosc valoarea, talentul. Sunt de acord ca au avut programe exceptionale dar... am o problema cu omul asta... In schimb Marina imi place (e posibil ca, dintr-o pereche, sa-ti placa doar unul dintre cei doi?:P).

miafangina
30th January 2008, 21:50
e posibil ca, dintr-o pereche, sa-ti placa doar unul dintre cei doi?:P).

Foarte posibil.Mie nu-mi placea Anjelika Krilova,dar partenerul ei da.
Bineinteles,nu e vorba de valoarea patinajului ci de perceptia asupra persoanei respective.

florik2000
30th January 2008, 21:57
mie nu-mi place niciunul din perechea din sua:angry:..am eu ceva cu ei......pt mine sunt carolina kostner in varianta ....dans pe gheata:evil:

Kanin
30th January 2008, 22:33
mie nu-mi place niciunul din perechea din sua:angry:..am eu ceva cu ei......pt mine sunt carolina kostner in varianta ....dans pe gheata:evil:

Daca te referi la Tanith Belbin - Ben Agosto, welcome to the club!
Daca stau si ma gandesc in afara de Yamaguci si poate de Kwan, am cam avut intotdeauna o problema cu americanii. Nici unul nu m-a impresionat, de fapt ma scoate din sarite over-confidenta lor.

florik2000
30th January 2008, 22:35
ma bucur ca gandim la fel....:D....exact la ei ma refeream......ma enerveaza la culme......sper sa fie invinsi de Ocsana si Maxim:yes:

whisper
30th January 2008, 22:56
Si la mine tot asa a inceput, cu mama si cu .... olimpiada din 1984 (poate chiar un pic mai inainte - eu is mai baba asa, fata de voi, fetelor, sper sa mai vorbiti cu mine). Si de atunci ma tot tine!

Iar pe israelieni, i-am placut de cand i-am vazut "intaias data, pentru prima oara". Ii tin minte cu un program, nu mai stiu depe la ce competitie, cand el a facut pe Dracula. Dom'le tare reusit Dracula! :):P

Cum sa nu vorbim:) Noua ne face placere sa avem cati mai multi membri pe aici..indiferent de sex, varsta, nationalitate :) Deci WELCOME ! Daca nu ti-am mai zis :)

Kanin
30th January 2008, 23:00
Mi-ai mai zis. Da' nu ma supar!

Kanin
30th January 2008, 23:02
ma bucur ca gandim la fel....:D....exact la ei ma refeream......ma enerveaza la culme......sper sa fie invinsi de Ocsana si Maxim:yes:

Si eu.
La inceput am crezut ca sunt eu prea subiectiva, dar vad ca nu-i numai parerea mea.

whisper
30th January 2008, 23:07
:p Eu mai uit:groggy: Deh batranetile :cry: Kidding
Si cum te cheama...daca ai zis pe undeva pe aici nu am retinut..eu sunt Adelina:)

Si eu sper ca Domnina/Shabalin sa ia aurul mondial:cheer:

Kanin
30th January 2008, 23:32
Andreea, imi pare bine.:cya:

Kanin inseamna "iepure" in feroeza.

irinaidu
31st January 2008, 02:20
andreea si pe mine ma seaca majoritatea americanilor.
mi-a placut kwan si yamaguci si acum imi place de johnny. noroc ca nu aveam net pe vremea cand patina kwan pt ca fani ei ar fi reusit sa ma scoata din sarite. si acum fani kwan sunt nebuni delegat .
si in general ma scot din sarite fani americani pt ca sunt asa intr-o bula in care e vb doar despre ei. grrrr!!!!

lady_k
31st January 2008, 09:47
Singurii americani care mi-au placut au fost Nancy Kerrigan si perechea Jenni Meno & Todd Sand. In rest....niciunul. Iar Kwan ma scoate din sarite reu de tot!

Kanin
31st January 2008, 10:37
O, fetelor, nu ma porniti! :evil:

Pai, daca e s-o luam de la pas'opt, cea mai mare antipatie a mea s-a numit Tonya Harding (am incercat sa ii gasesc niste costume - si aia avea niste verze....). Cum s-a gandit ea, mititica, s-o hacuiasca pe Nancy Kerrigan, doar-doar.

Si se continua Saga, pana la Sasha Coehen - care s-a vrut a fi o Oksana Baiul (in mizerie, poate) sau, mai nou, ce-i doi topaitori pe gheata...

Ei nu pot sa spun ca am avut numa' antipatii. Pentru ca mi-a placut candva Kristi Yamaguci (desi nu prea le sufar pe asiatice, no offense) si chiar Scott Hamilton (ei, maica, asta-i din tinaratile mele:huhu: )

Chiar sunt curioasa la anul, in Canada - ii cam bag si pe astia in aceeasi oala cu USA-isti, cred ca datorita alora doi, le-am uitat numele, care au facut atata scandal la nu's ce olimpiada/campionat ca au fost depunctati, pana au obtinut locul intai cu rusii. Daca-l mai adaug pe taietorul de lemne / aruncatorul de ciocan Elvis:cry:... apai chiar ca-i tacamul complet!

lady_k
31st January 2008, 11:32
Jamie Sale si David Pelletier. Pe mine m-au enervat rau cu un an inainte la Mondiale cand au castigat titlul in fata rusilor, desi fusesera mai slabi, dar, nah, erau la Vancouver, acasa... Elena Berejnaya si Anton Sikharulidze au avut programul ala "Charlie Chaplin" si au fost superbi...

Kanin
31st January 2008, 12:07
Exact, uitasem. Si apoi, hai sa fim seriosi, nici nu se comparau cu Elena Berezhnaya si Anton Sikharulidze. Aia erau pur si simplu un vis pe gheata. Plus ca pe ea o admir fantastic pentru curajul de a reveni pe gheata dupa asa un accident si dupa asa un partener. Sikharulidze a fost mult mai benefic pentru ea.

Nu stiu, dar la dans, tot Europa ii cea mai cea si oricat s-ar stradui Sua/Canada, nu au sa aiba niciodata farmecul rusilor sau al francezilor.

lady_k
31st January 2008, 12:09
Amin!
Si eu sunt de aceeasi parere.:)

whisper
31st January 2008, 18:46
Asa cred si eu :) Acum la mondiale sper sa castige D/S...dar asa rau imi pare ca nu vor mai fi bulgari :(
"kanin" inseamna iepure..eu credeam ce e vorba de caine..tare ciudata e limba asta, feroeza:P

PS: D/S- Domnina/Shabalin nu Delobel/Schoenfelder...nici macar Denkova/Stavinski :plans:

Tracoromana
31st January 2008, 19:27
Jamie Sale si David Pelletier. Pe mine m-au enervat rau cu un an inainte la Mondiale cand au castigat titlul in fata rusilor, desi fusesera mai slabi, dar, nah, erau la Vancouver, acasa... Elena Berejnaya si Anton Sikharulidze au avut programul ala "Charlie Chaplin" si au fost superbi...

Dar si sp-ul Elenei si Anton de la Olimpiada 2002 a fost superb. Si pe mine m-au enervat rau Sale/Plletier. Acum ca i-am vazut in pozele acelea cu baietelul mi-a trecut. Dar cel mai rau m-au enervat arbitri care au cedat fara nici un fel de lupta. Vorbesc de Olimpiada 2002.
Daca vreti sa revedeti sp-ul.....
http://www.youtube.com/watch?v=Uh4eb7nsbwA

Kanin
31st January 2008, 20:26
Problema a fost ca una dintre arbitre (o frantuzoaica) a admis ca a favorizat perechea rusa in schimbul favorizarii uneia dintre perechile franceze. Si d-aci nu a mai fost decat un pas.

In orice caz, multumesc pentru link, tracoromana, ai facut un om fericit in seara asta. De abia astept sa vina mama la mine sa o instruiesc sa umble pe You Tube ca sa revada si ea programele care i-au placut.

Tracoromana
31st January 2008, 20:59
Da, stiu povestea cu frantuzoaica. Poate ca intr-adevar povestea s-ar fi inflamat. Si s-a gasit o rezolvare. Eleganta, de altfel.

innuendo
28th April 2008, 15:06
nu-i pot suferi pe : Johnny Weir, Jeffrey Buttle, Daisuke Takahashi, Emanuel Sandhu ;)

:-?? fiecare cu parerea lui

ricochet4
28th April 2008, 15:38
Eu nu pot sa-i sufar pe cei avantajati de arbitrii. Din cauza asta lista nu e batuta in cuie, se schimba mereu. Ma mai enerveaza cei care inseala intr-un fel sportul, spectacolul, arta, cei care "play safe" in loc sa riste, cei care fac calcule, in loc sa atace. Ma mai enerveaza arbitrii care favorizeaza sportivi pe baza de tara, antrenor, etc. In ultima vreme ma enerveaza Delobel si Schoenfelder si de la baieti Takahashi ca nu e amabil.

irinaidu
28th April 2008, 15:49
isa si oli te enerveaza de ce? crezi ca sunt avantajati de arbitri?
si de ce crezi ca takahashi nu e amabil?

alex ( triplu alex :P ) dar zi-ne si de ce nu iti plac respectivii. si exprima-te liber ca sa ne mai distram si noi. aici e threadul potrivit pt rautati :D
de sandhu nu mai are rost sa faci misto pt ca deja cred ca s-au zis toate glumele :D

eu sunt aproape constanta in antipatii. deci stepf si plushy se bat in continuare pt locul 1. steph castigase cand plushy s-a retras dar acum vad ca vrea sa intre iar in competitie :P
fetele ma cam plictisesc toate acum, chiar si cele care imi plac. vreau si eu ceva forta si zvac :P dar nimeni nu ma seaca asa de tare precum patinatoarele americance. m. kwan e singura pe care am suportat-o. kimmie meisner makes me sick :D
la baieti din motive necunoscute ma scoate din sarite gregor urbas. pur si simplu nu-l suport. la goteburg il foloseam pe post de pauza de toaleta :P
la dans nu cred ca e cineva care sa ma enerveze acum. au fost 2 perechi de dans care m-au secat teribil. una a fost navka/kostomarov si cealalta a fost krilova/Ovsyannikov.
iar proba de perechi nu ma intereseaza suficient ca sa ma sece cineva.

innuendo
28th April 2008, 15:57
deci :D
johnny weir pentru ca nu ne arata ca el concureaza la proba masculina :P , face sariturile invers si nuj nu-mi place deloc.. :|
jeffrey buttle pentru ca i-a luat titlul lu brian si are ranjetul ala prostesc :P si nu stiu programele lui nu ma impresioneaza asa tare.
takatashi pt k e micutz de statura si pierde la grandoarea executiei...nu poate face salturi prea inalte....si are ceva ce-mi displace.
sandu s-a apucat si de cantat :-> naomi :happy

.........

offtopic: si la voi e urat afara :( ?

andreeas
28th April 2008, 16:03
Eu nu am nimic cu nici un patinator, dar Jeff Butle imi displace putin, pentru ca la mondialele de anul acesta i-a luat medalia de aur lui Brian Joubert, iar la ultima Olimpiada medalia de bronz lui Evan Lysacek.:(

irinaidu
28th April 2008, 17:24
si la mine urat afara :(

ricochet4
28th April 2008, 18:11
irina, sa nu-ti placa navka / kostomarov :no:

Tracoromana
28th April 2008, 21:44
Mie nu imi plac Delobel/Schonfelder iar la CM habar nu am ce au dansat la FD, fiindca, vorba Irinei, luam o pauza. Asta de cand, cu costumele acelea oribile de pinguin din 2007, au luat aurul la CE, in defavoarea Denkovei/Stavinski.
Navka /Kostomarov nici nu-mi plac, nici nu-mi displac, ma lasa rece. Dar pe Navka am remarcat-o cu multi ani in urma.

p.s. La mine, a fost soare aproape toata ziua, dar frig.

praf_de_stele
28th April 2008, 22:20
e-manele si caro :cry:
ade, pe mine cred ca nu mai e nevoie sa ma intrebi de ce :D totusi, daca nu stii intra pe threadul lu` e-man si p`al lu` caro :)

aaaa...si brian, normal...pt ca e adversarul lui steph...simplu ca 'buna ziua' :P

irinaidu
28th April 2008, 22:54
bie , e clar ca sa pot avea sentimente puternice pt un patinator trebuie sa fie unul bun. cui ii pasa ce face unul care nu poate sa faca nimic oricum :P gregor urbas e o exceptie. nu e el prea bun dar nu e nici ultimul dar cand il vad vreau instantaneu sa ma ridic de pe scaun si sa plec.

lil' ade, eu te inteleg cu brian. numai adelina, poate sa aiba sentimente si pt unul si pt altul :D

cat despre johnny weir, daca lambiel poate sa participe la proba de dans single de ce sa nu poata si johnny :P

irinaidu
28th April 2008, 22:56
eu il gasesc adorabil :drak:

innuendo
28th April 2008, 22:58
ce rea esti irina :))

e adorabila johnny weir :P

praf_de_stele
28th April 2008, 23:01
:shocked: omg :|

daca e sa faca pereche la dans, steph e baiatu` (logic ;) ) iar johnny e fata :cry:
pe bune, eu cred ca`i gay...deci nush ce sa zic :D e gay

irinaidu
28th April 2008, 23:10
normal ca e gay. ce rost are sa te intrebi !!!!
johnny poate o sa fie fata dar ce ne facem ca el chiar poate sa sara triplu axel, chiar si throw triple axel???:drak:
http://ca.youtube.com/watch?v=AzM4LM8NsbY

praf_de_stele
28th April 2008, 23:16
las` ca la dans nu`i mai trebuie axelul

si o avea vreun iubit, ceva? :drak:

Cristinush
28th April 2008, 23:18
Aaa..stiu clipuletul :D Mie nu-mi place si nici displace Johnny, e undeva in the middle. Brian mi se pare o stanca si inexpresiv, deja se stie..si in rest...Caro nu-mi e ft draga..I think that`s all..nu am foarte multe antipatii:D aaa..si Sandhu :P

innuendo
28th April 2008, 23:21
deci gata stim cine ia aurul la perechi la vancover :D lambiel cu weir :>

Cristinush
28th April 2008, 23:24
:happy O sa fie mai ceva ca in Blades of Glory..

praf_de_stele
28th April 2008, 23:31
la dans, nu la perechi...ar fi chiar circ...

irinaidu
28th April 2008, 23:54
Brian mi se pare o stanca

brian e o stanca. ce m-as mai sprijini !!!! :D:drak:

ricochet4
29th April 2008, 01:37
lil' ade, eu te inteleg cu brian. numai adelina, poate sa aiba sentimente si pt unul si pt altul

si eu. desigur, nu aceleasi sentimente. dar imi plac sportiv amandoi. lambiel mai putin acum, de cand s-a tuns, dar daca-si lasa parul lung din nou, il iert.

ricochet4
29th April 2008, 01:40
Clipul si poza cu Weir m-au dezgustat profund. Chiar asa, in public ? A vrut sa fie o gluma, o butada, ce a vrut sa fie ?

irinaidu
29th April 2008, 04:16
clipul cu johnny si rudy realizand un triplu axel aruncat? ce-i rau in asta??
poza e dintr-o sedinta foto. johnny nu a ales hainele. revista se cheama blackbook si face poze asa mai ciudate. ce vrei sa zici cu in public??? johnny a luat parte si in 2 ( din cate stiu eu ) showuri de moda intr-unul din ele reprezenta furtuna daca nu ma insel. iaca o poza.

praf_de_stele
29th April 2008, 12:06
si eu. desigur, nu aceleasi sentimente. dar imi plac sportiv amandoi. lambiel mai putin acum, de cand s-a tuns, dar daca-si lasa parul lung din nou, il iert.
chiar daca s`a tuns, tot el e, stai linistit...e tot stephane lambiel...cand ai un idol tii cu el si chel daca ar fi...mi se pare aiurea cand zic unii ca daca s`a tuns, gata, nu mai tin cu el...daca asa ii place lui, tre` sa`i respectam alegerea...
adevaru` e ca nici mie nu`mi place, dar n`am ce`i face...poate sa`l mai sun de cateva ori sa`l rog sa`si lase paru` sa creasca...pt mine o face :cry:

ricochet4
29th April 2008, 16:22
irina, axelul aruncat nu a fost intr-un spectacol, ceva ? de aasta am spus ca era in public. chiar daca era in gluma, tot nefiresc mi se pare.
ade17, sa-i punem peruca la lambiel.

Cristinush
29th April 2008, 16:32
brian e o stanca. ce m-as mai sprijini !!!! :D:drak:
:cry:

ade17, sa-i punem peruca la lambiel.
Mai, eu am avut parul foaaaarte lung pe cand eram clasa a 5-a, ceva de genu`..cand m-am saturat si m-am tuns:P si mai am coada intacta :D Deci daca domnul Stephy vrea, ne intelegem..o excursie prin orasul lui, o pirueta in privat si..am rezolvat problema..:D :cry:

praf_de_stele
29th April 2008, 16:47
irina, axelul aruncat nu a fost intr-un spectacol, ceva ? de aasta am spus ca era in public. chiar daca era in gluma, tot nefiresc mi se pare.
pai daca el se crede fata, ce`ai tu cu el? :cry:
pe lambiel il lasam asa cum e acum sa i se mai oxigeneze si lui creierasul :cry:

irinaidu
29th April 2008, 22:15
alin, era la un champhions on ice sau asa ceva. dar exista clip si cu evan si jeff in care evan in arunca pe jeff. se practica la showuri. e fun!!!
http://ca.youtube.com/watch?v=I_PXHg5qs3o

rocs_a
29th April 2008, 22:46
asa este , am pus si eu o poza pe threadul cu miscari incredibile in patinaj artistic, poza in care astia fac pe perechea

ricochet4
10th January 2009, 00:46
Nu stiu... Eu cu "Hallo Deutschland" nu pot sa tin. De atunci, de cand ea si cu Marius Negrea vorbeau numai in germana (si la olimpiada "ciao amore"), m-am frecat la ochi si am vazut ca scria ROM, m-am uitat mai bine, am ciulit urechile. Ceva nu era in regula. Si de atunci tot asta imi vine in minte. Imaginea cu ROM scris in partea de jos a ecranului si "Hallo Deutschland" al Roxanei Luca.

Iulya
10th January 2009, 01:02
Si totusi:
http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_612_x_0_3815-106027-20roxanalucamariusnegreavl.jpg

ricochet4
10th January 2009, 01:13
Da. dar nu i-a vazut o europa intreaga cu steagul asta.

mikeyy
10th January 2009, 01:20
Dar ce vroiai sa faca?
Sa scoata steagul la Kiss and cry?
Hai sa nu exageram...noi nu suntem indreptatiti sa-i criticam. In momentul in care vom face si noi ce face Roxana, sau vom trece prin ceea ce trec toti patinatorii din Romania..atunci poate vom avea dreptul sa spunem ceva.

Iulya
10th January 2009, 01:25
pana la urma daca fara ea poate nu ar fi fost deloc steagul romaniei in patinajul feminin nici la mondiale nici la europene si nici la olimpiada

O mica multumire pt patinatorii romani Performanta patinatorilor romani (http://iulya.wordpress.com/2009/01/09/performanta-patinatorilor-romani/#comments)

ricochet4
10th January 2009, 01:32
Mihai, pot sa critic. In fiecare din noi se afla un critic. In fond, facem si noi parte din joc. Ei sint performerii, noi sintem audienta. Cum ar fi teatrul fara spectatori ? La fel cum pot critica un lapte care nu e bun fara sa fiu vaca, la fel pot sa-mi spun punctul de vedere atat fata de performanta sportiva (care la Roxana Luca pe plan european e slaba, iar pe plan mondial nula), cat si (in cazul de fata) pe plan moral, sa spun asa. Mai bine spus, extrasportiv. Stiu ca exista tendinta, mai ales la romani (dar nu numai) fie sa ridicam in slavi favoritii si sa dam cu ciomaga in cap la fiecare care gandeste altfel sau isi permite sa-i critice, fie sa dam cu ei de pamant, de parca ne-ar datora ceva. Ambele extreme nu sint bune, parerea mea (Vacaroiu, hic!). Cum intotdeauna am incercat sa spun ceea ce gandesc, o sa-mi spun si aici punctul de vedere. Nu o sa tin cu Roxana Luca, doar pentru ca s-a nascut in aceeasi tara cu mine. Nu se antreneaza aici, nu cred ca traieste aici, nu am de ce sa o plang, nu a patit ca saraca Gedevaneshvili (scuze daca nu am scris bine), care se antrena pe patinoarele publice. Cred ca Roxana "delivers" mai putin decat s-a investit in ea. Nu o acuz, dar nu vad o valoare in ea si nici nu o vad incercand sa se autodepaseasca. Nu vad de ce as tine cu ea.

mikeyy
10th January 2009, 01:42
Pai critici fara sa sti exact cum este situatia. De ce o critici pe ea si nu critici Federatia, care ar trebui sa le ofere conditii mult mai bune, sa le puna la dispozitie un patinoar in care sa se poata antrena. De ce ar ramane sa se antreneze in Romania atata timp cat infrastructura este zero?
Crede-ma ca stiu ce inseamna patinajul artistic in Romania, stiu cum este tratat un patinator de catre Federatie....poate stiu mai multe decat imi doream.
Este foarte usor sa aruncam cu vorbe si cu critici.....

ricochet4
10th January 2009, 01:54
Si cu laude si acuze catre cei care nu sint de acord cu parerea unanima e la fel de usor. Daca nu chiar mai usor, pentru ca eu cel putin am facut o analiza, tu ai o rutina deja pregatita. Pe banii cui a ajuns Roxana Luca sa se antreneze in Germania ? Federatia nu a contribuit cu nimic ? Sa nu uitam ca daca ar fi concurat pentru Germania, probabil ca Luca nu ar fi prins calificarea.

Iulya
10th January 2009, 01:54
Tot in talentu poporului roman intra si criticarea si judecarea sportivilor care nu s-au ridicat la nivelul astepta dar nesustinut, pretentiile de performante dar fara investiti si implicare macar emotionala
Bine nu tii cu ea, am inteles, e dreptul tau, dar de la a nu tine cu ea la o critica -si am ales cuvantul elegant poate mai inspirat ar fi a judeca ori mai dur a jigni - e cale lunga.

P.s. daca pe roxana nu o sustii de ce nu ii transmiti macar lui Zoltan un mesaj de incurajare sau nici cu el nu tii?

ricochet4
10th January 2009, 01:58
Nu am jignit pe nimeni. Poate imi arati unde am jignit. La fel, ai citit printre randuri. Unde am afirmat eu ca as avea vreo pretentie de la cineva ? Am spus ca nu-mi place de ea. Corect. Am spus si de ce. Am spus ca nu are valoare pe plan international. Din nou corect. Aici nu ma puteti combate, rezultatele vorbesc. De ce as tine cu ea ? Raspundeti la aceasta simpla intrebare.

Iulya
10th January 2009, 02:29
Din punctul meu de vedere este o jignire sa ii stabilesti cuiva valoarea la nula/slaba in conditiile anilor de munca si a eforturilor depuse si a accidentarilor suferite pentru a practica acest sport.Putea foarte usor sa aleaga confortul canapelei si sa critice privind la televizilor prestatiile patinatorilor.

Ai zis nula ceea ce inseamna zero - echivalent cu ultima pozitie in competitie. Fals. Ceea mai buna pozitie este 28 ceea ce nu echivaleaza cu nula. Nula din punctul tau de vedere - ceea ce reprezinta pretentii din partea ta.Cum le consideri pe fetele care s-au clasat sub ea atunci ...inexistente:o: sau cum?

Pe plan european e slaba .... deci locul 15 e slab in conditiile puse la dispozitie de Romania - iar pretentii - cand sunt atatea fete care participa la competitie (in jur de 40 si ceva) care au si sustinere mult mai buna si conditii mult mai bune.

p.s mut discutiile pe tipicul roxanei

irinaidu
10th January 2009, 02:53
eu il inteleg pe alin si consider ca si-a exprimat parerea in mod civilizat. nu sunt de acord cu el dar il inteleg.

ricochet4
10th January 2009, 03:02
Bravo Irina ! :kiss: Am stiut eu ca ma aperi /hello

irinaidu
10th January 2009, 03:15
alin, dar nici mihai sau iulia nu te-au atacat. doar ca si ei ca si mine sunt frustrati de lipsa de interes din romania pt orice sport care nu e fotbal. asa ca simtim nevoia ca macar noi sa fim dedicati cu tot sufletul.

ricochet4
10th January 2009, 03:22
Ba m-au atacat. Dar nu-i nimic. Nu vreau sa fiu gica-contra. Doar mi-am spus parerea. Si e dureros cand vezi ca nu esti lasat sa spui ce crezi si ti se impune o anumita conduita.

Iulya
10th January 2009, 04:38
Hai gata nu te mai victimiza atat Alin! O discutie in contradictoriu nu inseamana ca cineva te ataca, da-ne voie sa nu fim de acord cu tine si sa ne spunem si noi opiniile .... sau e dureros ca nu suntem de acord cu tine.

Ai zis citez: "Nu o sa tin cu Roxana Luca, doar pentru ca s-a nascut in aceeasi tara cu mine." Corect?Bun, nu esti patriot! ok inteleg dar conform celor spuse de tine explica-mi de ce ai pretentia ( iar, ai zis ca n-ai pretentii de la ea - dar trecem si peste asta) ca ea sa fie patrioata si sa salute pe cei care i-au fost alaturi, in romana cand mai ales cei din romania nu prea au sustinut-o ?!? Doar pt ca s-a nascut in aceeasi tara cu tine?

Btw si Carolina a vb in germana catre camera (nu cu antrenorul) si reprezinta italia nu germania si nimeni nu ii da cu barosu in cap pt asta.

mesteritza
10th January 2009, 10:21
Da. dar nu i-a vazut o europa intreaga cu steagul asta.
si tu ai semnatura in rusa...asta inseamna ca nu esti roman adevarat? :) Pt mine inseamna doar ca admiri patinatorii rusi :D

mikeyy
10th January 2009, 12:23
Ba m-au atacat. Dar nu-i nimic. Nu vreau sa fiu gica-contra. Doar mi-am spus parerea. Si e dureros cand vezi ca nu esti lasat sa spui ce crezi si ti se impune o anumita conduita.

Nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand exista o discutie in contradictoriu..tu spui ca te ataca lumea. Cred ca nu suporti sa te contrazica cineva.
Incheiem aici subiectul!

ricochet4
10th January 2009, 17:34
Hai gata nu te mai victimiza atat Alin! O discutie in contradictoriu nu inseamana ca cineva te ataca, da-ne voie sa nu fim de acord cu tine si sa ne spunem si noi opiniile .... sau e dureros ca nu suntem de acord cu tine.

Ai zis citez: "Nu o sa tin cu Roxana Luca, doar pentru ca s-a nascut in aceeasi tara cu mine." Corect?Bun, nu esti patriot! ok inteleg dar conform celor spuse de tine explica-mi de ce ai pretentia ( iar, ai zis ca n-ai pretentii de la ea - dar trecem si peste asta) ca ea sa fie patrioata si sa salute pe cei care i-au fost alaturi, in romana cand mai ales cei din romania nu prea au sustinut-o ?!? Doar pt ca s-a nascut in aceeasi tara cu tine?

Btw si Carolina a vb in germana catre camera (nu cu antrenorul) si reprezinta italia nu germania si nimeni nu ii da cu barosu in cap pt asta.

In primul rand te contrazici singura. Trecand peste faza cu "patriotul", care suna pompos, daca nu as fi (sa zicem), de ce m-ar deranja faptul ca nu a a vorbit in romana la afisarea notelor ? Logica ta scartaie.

In al doilea rand, Carolina are bunul simt sa vorbeasca in italiana. Ea vorbeste in germana doar cand este intrebata in germana, nu deschide gurita de capul ei sa vorbeasca in germana. Plus ca antrenorul e german, nu ar fi normal sa vorbeasca in germana cu el ? Dar Negrea e roman. Ma rog, cel putin a fost la origine.

si tu ai semnatura in rusa...asta inseamna ca nu esti roman adevarat? :) Pt mine inseamna doar ca admiri patinatorii rusi :D

Pe Sokolova :D

Iulya
10th January 2009, 17:59
Pai daca esti "patriot" ca sa zic asa de ce nu o sustii pentru ca reprezinta Romania ;)

Recunosc totusi ca la ora aceea nu m-am exprimat chiar cum as fi vrut :sleep:

ricochet4
10th January 2009, 18:49
Pentru ca nu a vorbit in romana la afisarea notelor si a spus Hallo Deutschland, de parca ar reprezenta Germania. Oricum, nu as avea de ce sa tin cu ea, ca nu reprezinta o forta, iar oamenilor le place sa castige si prin urmare sa tina cu cine are o sansa sa obtina un rezultat bun, dar macar nu m-ar fi enervat.

mikeyy
10th January 2009, 19:17
Alin am zis sa incheiem subiectul....vad ca repeti aceleasi lucruri! Nu are rost sa continuam.

ricochet4
10th January 2009, 19:25
Nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand exista o discutie in contradictoriu..tu spui ca te ataca lumea. Cred ca nu suporti sa te contrazica cineva.
Incheiem aici subiectul!

Cu tine nu se poate discuta, esti prea indoctrinat. Cum cineva nu gandeste ca tine, sari ca un cocos. De asta nu mai pot eu. Nu-mi place Luca si asta e. Daca nu poti accepta asta, treaba ta. Nu sint obligat nici macar moral sa tin cu ea. Nu-i datorez nimic. Iar patinatorii romani sint slabi, oricat v-ati supara cu totii. Poate nu da bine sa spui asta, dar e adevarul. Nu au nici valoare nici potential. Cei de acum si-au atins limitele. Nu vor urca mai sus. Poate in viitor va rasari cineva.

Si citeste mai sus de ce "am continuat". Pentru ca Iuliya mi-a pus o intrebare. Ar fi fost mai bine sa nu raspund ?

mikeyy
10th January 2009, 19:33
Cum zici tu! :) Nici nu ma mai obosesc sa-ti raspund...subiectul pt mine e inchis asa cum am specificat si in ultimele 2 postari ale mele de aici!

ioana11
24th January 2009, 19:31
Salutari tuturor! Ma bag si eu in discutie pentru ca eu chiar am patinatori pe care nu prea ii plac. Pe primul loc e Carolina Kostner(sa nu imi sariti in cap), stiu ca e buna ca si patinatoare dar pur si simplu nu o sufar, mi se pare fitoasa. Apoi ma streseaza Alban Preaubert, cu toate ca la europenele de anul asta parca nu a fost asa nesuferit, dar tot nu il pot inghiti.
Si mai e un japonez, Obunari Oda mi se pare ca il cheama. Nu imi mai placea unul care se imbraca in toate culorile posibile, dar acum s-a retras, Plushenko si Butlle, dar de ultimii doi recunosc ca sunt foarte buni, doar ca aveam un fix cu ei. :D

praf_de_stele
24th January 2009, 19:37
stai linistita, aici pe forum sunt doar 2-3 persoane carora le place carolina... acum ne`am mai potolit, dar inainte era "spectacol" mare facut pe seama ei...:cry: deci nu e o noutate pt noi faptul ca nu`ti place caro...
ala cu costumele colorate e emanuel sandhu, banuiesc :P la fel, nici noi nu`l suferim...si la fel ca si cu kostner, ii facusem thread separat de misto`uri pe seama lui :D
deci welcome to the club !!!! :P

Cristinush
24th January 2009, 20:18
:cry: nu esti singura, Ioana..adica..erai..acum parca a inceput sa-mi placa si mie Caro..Sandhu are thread-uri pe aici malitioase :drak: deci..esti binevenita :D

praf_de_stele
24th January 2009, 21:21
sa stii ca a`nceput sa`mi placa si mie caro si nu stiu cum a reusit :thinkso: poate pt ca e singura patinatoare din europa care emite pretentii la un aur mondial...restul, la mondiale, nu prea fac fata...

Cristinush
24th January 2009, 21:32
Bine...nu o ador, dar..cam din aceleasi motive ca tine, Ade, am inceput..s-o plac :D

madalina18
24th January 2009, 22:16
Pai cred ca doar pe 2 persoane nu le pot inghitzi:Carolina de departe castiga titlul dat de mine,apoi Butlle!:D

ioana11
24th January 2009, 22:22
Buna din nou! Am vazut acum ca nu sunt singura, adica m-am uitat mai inainte. Sincer ma bucur ca e asa , fiindca 2 din cele 3 persoane carora le plac patinajul ( ma refer la cunostintele mele aici) sunt moarte dupa ea , poate de aceea nici nu o pot suferi. Dar recunosc ca e talentata fata si are sanse la titlul mondial de anul asta. Totusi la fete o prefer pe Yu-Na Kim.
Si da ,cel cu costume oribile e Sandhu. Pur si simplu baiatul ala mi se pare dus cu pluta. Daca nu ma insel la un moment dat canta...

madalina18
24th January 2009, 22:40
Are valoare Caro dar eu zic ca nu va prinde podiumul la mondiale!
sunt patinatoare mult mai bune decat ea....si nu ma refer la cele din Europa!:)

praf_de_stele
24th January 2009, 22:49
Pai cred ca doar pe 2 persoane nu le pot inghitzi:Carolina de departe castiga titlul dat de mine,apoi Butlle!:D
ce aveti ma? ca buttle mie mi se pare super simpatic :P

Are valoare Caro dar eu zic ca nu va prinde podiumul la mondiale!
sunt patinatoare mult mai bune decat ea....si nu ma refer la cele din Europa!:)
nici anul trecut nu credeam ca va fi pe podium, si totusi a luat argint, fiind f aproape de titlul mondial...

Si da ,cel cu costume oribile e Sandhu. Pur si simplu baiatul ala mi se pare dus cu pluta. Daca nu ma insel la un moment dat canta...
da, canta omu`...si`a scos album, cica, sau urmeaza sa scoata...e si designer vestimentar si mai si danseaza...prea talentat mai este :cry:

madalina18
24th January 2009, 23:03
Pai mie de exemplu nu imi place fata lui,pur si simplu nu il pot suporta!:ras-plans:
ca in rest e talentat omu n-am ce zice!:D

praf_de_stele
24th January 2009, 23:13
eh, lasa ca s`a retras, ai scapat de el :P

mie imi pare rau, da` nah :P

madalina18
24th January 2009, 23:32
serios?...eh pai e bine atunci...pt mine!:ras-plans:

praf_de_stele
25th January 2009, 00:35
nu stiai ca s`a retras ?

madalina18
25th January 2009, 03:16
nu stiam.....:D
acuma sincer intr-un fel nici nu ma bucur asa,ca avea valoare si era mai interesanta competitia daca era si el!:mda:

ricochet4
25th January 2009, 06:37
OK, o adaug pe Laura Lepisto pe lista la modul cum a castigat azi. Si cum jubila.

ange_florinutza
25th January 2009, 15:01
Vai, nici mie nu mi-a placut deloc, deloc cum a patinat Laura Lepisto. Mai bn castiga Carolina. Asa se intampla de fiecare data...castiga un mediocru si la mondiale ne trezim cu campionii europeni pe locurile 8-9...Bine, nu generalizez. Ma refer strict la proba feminina. Fac pariu ca o sa iasa pe un loc prost la mondiale Laura. Si asa a fost si in anul cand a castigat Iulya Sebastien ( parca asa o cheama??)...

irinaidu
25th January 2009, 15:07
pt mine o noua achizitie pe lista de nesuferiti e patrick chan.
dar apropo de lista cu fosti nesuferiti cred ca mi-e putin dor de o pirueta de-a lui lambiel :P

ange_florinutza
25th January 2009, 15:14
aa...stiti pe cine nu prea pot suferi? pe Yannick Ponsero. Stiu ca e un patinator bun dar...mi se pare un invidios (pe Brian) si nu e deloc constant. Imi place in schimb atat de mult de Alban Preaubert :D:D

praf_de_stele
25th January 2009, 15:15
irina, eu il aveam pe joubert primul pe lista asta...acum a inceput sa`mi para simpatic :D si el, si carolina :P

irinaidu
25th January 2009, 16:17
cred ca am intrat cu totii intr-o dimensiune paralela. parca nici pe mine nu mai seaca asa tare carolina, dar chiar simpatica nu mi-a devenit.

Cristinush
25th January 2009, 18:29
dar apropo de lista cu fosti nesuferiti cred ca mi-e putin dor de o pirueta de-a lui lambiel :P

Feels good to hear this :D
Chiar ma gandeam ca si la fete..la putine dintre ele vad pirueta Biellman sau la baieti..4 pozitii folosite si ras-folosite..Unde-i Stephy? :D

praf_de_stele
25th January 2009, 18:33
steph este in vacanta in ibiza ... :cry: la plaja, la soare, fete`n jurul lui alea alea :D

whisper
25th January 2009, 18:44
Da si mie mi-e dor de piruetele lui Steph..si astia de la Tvr2 cand faceau reclama la CE il aratau pe Steph si eu mereu imi ziceam ca mai bine nu l-ar mai arata...ca s-a retras:(

Mie imi place asa cat de cat Chan si Yannick :)

/hello Florinuta nu te-am mai vazut de ceva timp pe aici.

PS: :thinkso: Acum nu mai stiu pe cine sa zic ca imi e nesuferit/nesuferita/nesuferiti :P Promit sa gasesc eu pe cineva:evil:

alyosha_87
25th January 2009, 19:20
well, Caro ramane in no1 in topul nesuferitelor... just cant't stand her. mai bine se ducea la hochei :cry:

whisper
25th January 2009, 20:05
:cry: Marce ai ramas pe pozitii...nu vrei sa iti place deloc domsoara Caro :P

Cristinush
25th January 2009, 20:06
steph este in vacanta in ibiza ... :cry: la plaja, la soare, fete`n jurul lui alea alea :D

Ntz ntz..Stephy se pregateste pentru Art on Ice..ce crezi tu Adelain, ca toata lumea e in vacanta..?:D he`s a hard worker, forgot? :rolleyes: :P
Da m-as duce eu in ibiza, no pb :D
si astia de la Tvr2 cand faceau reclama la CE il aratau pe Steph si eu mereu imi ziceam ca mai bine nu l-ar mai arata...ca s-a retras
Serios...si eu am observat chestia asta..si de fiecare data eram :(

alyosha_87
25th January 2009, 20:09
foarte greu ma conving de ceva ce nu imi place de la bun inceput :P

ricochet4
25th January 2009, 20:53
Imi place in schimb atat de mult de Alban Preaubert :D:D

Mie imi place antrenoarea, Annick Dumont. E simpatica, sufletista si copilaroasa.

ange_florinutza
27th January 2009, 23:04
Uff, sa va spun ceva :)) ma chinuia constiinta. Retrag ce am zis de Yanick Ponsero...A fost adorabil la gala! Mi-a placut mult de tot programul lui, nu imi imaginam niciodata ca o sa prezinte ceva asa excentric :D

ange_florinutza
27th January 2009, 23:05
ah, da, si mie imi place mult Annick Dumont. E tare dulcica! :D

irinaidu
27th January 2009, 23:12
pe mine tot ma seaca cum patineaza yannick. nu imi displace el. el e simpatic asa cum e si alban, dar nu imi place stilul lor de patinaj.

whisper
28th January 2009, 00:15
Mie gala lui Yannick nu mi-a prea placut:groggy:

madalina18
28th January 2009, 00:26
serios?:shocked:
esti prima pe care o aud spunand asa ceva!:D
sau poate ca mai este careva pe forum da nu am observat eu!:P

lady_k
28th January 2009, 08:17
Eu nu prea o inghit pe Annick. Nu stiu de ce, dar e "boala" veche, cam de cand il antrena pe Stanick Jeannette...

ioana11
31st January 2009, 18:23
Mie Annick imi place, Alban insa nu..Ma enerveaza ca scuipa mereu la sfarsitul programelor, lucru dezgustator, si inca nu m-a impresionat patinajul lui. Yannick mi se pare simpatic, si chiar nu il vad invidios. Dar oricum nu o sa il ajunga niciodata nimeni pe Sandhu. Cu toate ca ii cam duc lipsa, de cine ma mai amuz eu acum...cine mai e asa ridicol?? Ca tot suntem la threadul cu rautati va las un link cu minunatia asta de baiat
http://www.youtube.com/watch?v=nbLn-PHjSSc
Acum pe bune, am zis ca pic de pe scaun, cand am vazut pe youtube clip postat cu el cu titlul sexy boy. Eu ma uitam la Tomas, Brian, Steph si altii frumosi, si cand vad pe margine clipul in discutie. Asa am ajuns sa il vad/ascult cantand. Auzisem de el ca este super talentat(ce rea sunt si eu), dar nu am avut onoarea(sau mai bine zis oroarea)...

madalina18
1st February 2009, 16:43
ce voce are saracu'....cine l-a prostit asa urat ca e talentat la cantat?sigur si-a batut joc de el acea persoana!:ras-plans:

ioana11
1st February 2009, 17:21
zici ca i-a dat cineva un sut... stiti voi unde

whisper
1st February 2009, 17:26
Nu stiu daca mai e cineva..dar asta imi e parerea. In schimb nu am nimic cu Yannick:)
Chiar imi place.

Eu nu prea o inghit pe Annick. Nu stiu de ce, dar e "boala" veche, cam de cand il antrena pe Stanick Jeannette...
Mie nu imi placea Jeannette :D

praf_de_stele
1st February 2009, 17:28
ce voce are saracu'....cine l-a prostit asa urat ca e talentat la cantat?sigur si-a batut joc de el acea persoana!:ras-plans:
partea nasoala e ca el a pus botu` :D adica de prost ce e, a crezut :groggy:

zici ca i-a dat cineva un sut... stiti voi unde
:cry:

ma, eu cred ca tac`su cand l`a conceput pe sandhu era beat mort :happy

stiti, e o melodie parazitii & vita de vie - beat mort...i se potriveste :lol:

ia uitati`va aici http://www.youtube.com/watch?v=bu_-VkFBsME pana la sfarsit... faceti pe voi de ras :cry: talent innascut

ioana11
1st February 2009, 17:29
tipul e bun de reclama la prezervative...
si am si eu o intrebare, ca ma uit mai bine, unde tinea mana pe la 0.50...mamaaaaaa cred ca nu mai mananc azi....

madalina18
1st February 2009, 23:57
Doamne cat am putut sa rad cand am vazut filmuletzul!:ras-plans::ras-plans:

praf_de_stele
2nd February 2009, 00:02
da...v`am spus eu ... nici la jim carrey nu razi asa :cry: daca vrei sa vezi o comedie, varianta cea mai buna e sa`l cauti pe sandhu pe youtube si ai portia de ras asigurata :cry:

irinaidu
2nd February 2009, 00:28
ioana , e bn la reclama pt prezervative pt ca atunci cand il vezi ti se face frica sa faci copii?

ioana11
2nd February 2009, 09:30
da, pentru ca te gandesti ca atunci cand sunt mici sunt dragalasi, si cand cresc uite ce risca sa devina

ioana11
2nd April 2009, 20:54
Scuze de post consecutiv dar trebuia sa ma descarc undeva. Pe primul loc in lista e acum Patrick Chan. Baiatul ala e un tupeist si jumatate(scuzati expresia dar asa e). Nu inteleg cum poate sa vorbeasca atat de urat de colegii lui. Mai ales de Brian care a vorbit atat de frumos de el si l-a respectat atat. Cred ca cineva ar trebui sa ii scoata fitele din cap baiatului asta...

alyosha_87
2nd April 2009, 21:21
Cineva ar trebui sa-i scoata fitele si sa-i bage mintile inapoi lui asta micu... :mda:

irinaidu
2nd April 2009, 22:22
ioana daca a trecut atata de la ultimul tau post nu e vreo problema ca faci post consecutiv. e o problema doar daca au trecut mai putin de 30 min si in loc sa dai edit mai scrii un post, asa ca nu iti mai face probleme.
firesc ca chan e nr 1 si la mine pe lista. dar in acelasi timp intr-un mod masochist ma si distreaza si as vrea sa continue pt ca lumea deja in proportie f mare il uraste.

whisper
3rd April 2009, 00:34
Eu ma numar printre aia care nu il urasc...or mai fi din astia ca mine:cry:

@Ioana: Nu iti mai cere scuze..problema cu postul consecutiv e doar atunci cand inca iti poti edita postul anterior. Dar cum au trecut 2 luni de atunci there's no problem:)

madalina18
3rd April 2009, 01:10
si la mine e Chan pe lista!:drak:

ricochet4
3rd April 2009, 03:53
Pot sa-l trec doar pe Morozov (Stanislav), fara Voloshozar ? :D

rocs_a
3rd April 2009, 15:22
Eu ma numar printre aia care nu il urasc...or mai fi din astia ca mine:cry:

eu sunt in tabara ta, Ade :drak: :D imi place dracusorul chan :drak:

lady_k
3rd April 2009, 22:25
Pot sa-l trec doar pe Morozov (Stanislav), fara Voloshozar ? :D

Poti sa treci pe cine vrei tu.;)

whisper
4th April 2009, 00:20
eu sunt in tabara ta, Ade :drak: :D imi place dracusorul chan :drak:

:floricica: Ce bine ca nu sunt singura.:P
Nu ii sunt mare fana..dar nici nu vad motive sa il trec pe lista cu nesuferiti. Si apoi imi plac comentariile lui:D

irinaidu
30th April 2009, 01:00
ma uitam pe articolul asta si am ajuns la concluzia ca tipul care l-a scris si ala care a pus poza aveau pareri total diferite despre chan. eu sunt de partea alauia cu poza :D
http://www.metronews.ca/vancouver/sports/article/220328--patrick-chan-quickly-rises-to-top-of-men-s-figure-skating
tocmai ce scapasem de jeff buttle care zambea ca un tont mereu si el credeam ca aia inseamna interpretare si emotie. dar macar jeff era semisimpatic cu gura lui stramba care avea un colt ce o lua int-o parte si unul in cealalta.
dar acum povestea e pe repeat. chan zambeste in orice ocazie si doamne dumnezeule ar putea sa joace in orice horror de succes. he is way creepy!!!! sunt curioasa daca mai are acasa oglizi , probabil ca le-a terminat de mic copil. oare o fi obligatoriu sa zambesti in canada? mi-e frica. si federatia canadiana vrea sa men up figure skating cu chan ca poster boy???? brusc zambesc si eu. mi-e frica sa ma uit in oglinda ca poate s-a luat.

gata, m-am racorit. deocamdata.

lady_k
30th April 2009, 18:05
Irina, you've made my day cu articolul ala. Am ras cu lacrimi cand am vazut poza.:happy

praf_de_stele
30th April 2009, 18:16
:cry: :cry: :happy
si eu

hai irina, ca lui jeff ii statea bine cand zambea :P

alyosha_87
30th April 2009, 18:16
pe mine ma sperie "zambetul" ala :scared:...ma duce cu gandul la criminalii psycho :happy:

iris_for_daria
30th April 2009, 19:04
Dar de ce nu va place Buttle ? :o:
Ca mie imi pare mult mai simpatic decat Chan...

praf_de_stele
30th April 2009, 19:09
nu mai ziceti lucruri urate despre chan ca se supara ade :P

da` totusi...in poza aia e criminal :cry: zici ca a scapat de la aia cu defecte mintale :D

alyosha_87
30th April 2009, 21:14

da` totusi...in poza aia e criminal :cry: zici ca a scapat de la aia cu defecte mintale :D

suntem pe threadul care trebe, so there's no prb in a lil'chat ; ))
imi place faza cu "defecte mintale" :happy:

karynna24
30th April 2009, 21:20
Buna! Se supara cineva daca il nominalizez pe...Plusenko?? Desi avea o tehnica excelenta,nu mi-a placut niciodata de el...preferatul meu era Alexei!!! ÂȘi alte persoane non-grata: Chan si Carolina!

alyosha_87
30th April 2009, 21:22
be our guest.
nici mie nu-mi place de plushy, desi e un patinator bun.
Davai Alexei! :D

praf_de_stele
1st May 2009, 20:09
iar carolina este urata de aproape toti userii de pa patinaj :drak: aveam si`un thread impotriva ei :P dar s`a inchis

karynna, sa inteleg sa tie nu`ti plac deloc astia cu tehnica excelenta ? :D am crezut ca fed e o exceptie :P

whisper
2nd May 2009, 23:49

Nu ma supar! La faza asta sunt total de acord!:cry:

ioana11
7th May 2009, 18:58

:ras-plans::ras-plans::ras-plans::happy:happy
Dar chiar ca in poza aia e groaznic. Sper sa nu ma intalnesc cu unul din asta pe strada. Acum nu vreau sa zic asta din cauza ca imi place mie de Brian dar uitati si voi diferenta intre ei 2.
http://blog.gay.com/.a/6a00e55392afe1883301156e74260f970c-800wi
Bine, e drept ca sunt un pic rautacioasa si off-topic, dar cum zicea Irina, m-am racorit putin.:D

praf_de_stele
7th May 2009, 20:32
sunt vreo 5 variante :
1. inca nu`si revenise din socul produs de faptul ca l`a batut pe brian si probabil nici nu si`a dat seama ca se afla pe podium unde`l vede intreaga lume
2. poate ii era frica sa nu`l pocneasca brian pe la spate, ca la cate a zis chan despre el...si cand l`a vazut face to face, pur si simplu a incremenit...cred ca mai tragea cu coada ochiului sa vada daca misca joubert...si poate`si zicea`n gand : "ma omoara asta dupa" :P
3. l`a electrocutat evan atingandu`l
4. a bagat degetele`n priza inainte de festivitate si`a ramas asa, nestiind ce`i cu el pe acolo :cry:
5. ori voia sa arate lumii ca el e cel mai fericit om de pe planeta in momentul ala si s`a gandit ca zambetul ala "exagerat" este o buna modalitate :D

irinaidu
8th May 2009, 11:23
lil ade, mai e si varianta care cred ca e de fapt cea mai plauzibila - asta e fata lui :D

alyosha_87
8th May 2009, 11:25
tind spre varianta Irinei :D
dar si variantele lui Ade sunt mortale :cry:

praf_de_stele
8th May 2009, 16:10
of da, irina...tocmai pe aia am uitat`o :D

karynna24
8th May 2009, 16:27
iar carolina este urata de aproape toti userii de pa patinaj :drak: aveam si`un thread impotriva ei :P dar s`a inchis

karynna, sa inteleg sa tie nu`ti plac deloc astia cu tehnica excelenta ? :D am crezut ca fed e o exceptie :P

ei, Plusenko nu mi-a placut,pt ca favoritul meu ever era (si este) Alexey Yagudin! Nimeni nu contesta talentul lu Plushy si Federer,...pur si simplu nu sunt genul de sportivi care sa-mi placa!

whisper
9th May 2009, 00:18
:ok: corect Karynna!

:cry: Foarte bune variantele tale Ade! Dar si eu cred cea spusa de Irina e cea reala:cry:

karynna24
9th May 2009, 20:33
sunt vreo 5 variante :
1. inca nu`si revenise din socul produs de faptul ca l`a batut pe brian si probabil nici nu si`a dat seama ca se afla pe podium unde`l vede intreaga lume
2. poate ii era frica sa nu`l pocneasca brian pe la spate, ca la cate a zis chan despre el...si cand l`a vazut face to face, pur si simplu a incremenit...cred ca mai tragea cu coada ochiului sa vada daca misca joubert...si poate`si zicea`n gand : "ma omoara asta dupa" :P
3. l`a electrocutat evan atingandu`l
4. a bagat degetele`n priza inainte de festivitate si`a ramas asa, nestiind ce`i cu el pe acolo :cry:
5. ori voia sa arate lumii ca el e cel mai fericit om de pe planeta in momentul ala si s`a gandit ca zambetul ala "exagerat" este o buna modalitate :D

raspunsuri corecte:1, 2,3,4+asta e fata lui de obicei!!!:happy:happy:happy

El Pistolero
9th May 2009, 20:49
scuzati-ma ca ma bag intre fete dar vreau sa stiu de ala din stanga radeti?:D

irinaidu
9th May 2009, 21:18
pai clar, de ala care arata ca scapat de la nebuni. si e doar unul care arata asa in poza aia :D

alyosha_87
9th May 2009, 21:22
unul, si inca ce specimen :D

praf_de_stele
9th May 2009, 22:56
scuzati-ma ca ma bag intre fete dar vreau sa stiu de ala din stanga radeti?:D
da` de ce iti ceri scuze? te invitam sa ne spui impresiile despre tipu` cu "defecte mintale" :P tie ti se pare normal cum zambeste ? :)

alyosha_87
9th May 2009, 23:00
ade mica, ala e zambet?

praf_de_stele
9th May 2009, 23:05
pai chan asta vrea sa arate lumii...ca zambeste :P

whisper
10th May 2009, 00:54
Smile "A la Chan" :cry:

karynna24
10th May 2009, 01:45
ade mica, ala e zambet?

zambet de psihopat,cu siguranta!:happy

El Pistolero
10th May 2009, 13:17
da` de ce iti ceri scuze? te invitam sa ne spui impresiile despre tipu` cu "defecte mintale" :P tie ti se pare normal cum zambeste ? :)

eu m-am speriat prima data cand l-am vazut:happy

alyosha_87
10th May 2009, 13:48
crede-ma, toata lumea a ramas cu sechele de la zambetul lui :happy

praf_de_stele
10th May 2009, 14:05
dar el, oare, n`o fi ramas cand s`o fi vazut ? :cry:
sau s`a obisnuit pt ca, probabil, asa e`n toate pozele pe care le are :cry:

mikeyy
10th May 2009, 14:20
Ce mult va "place" de Patrick :ras-plans:

alyosha_87
10th May 2009, 14:28
asa-i? :D :cry:

lady_k
10th May 2009, 22:21
Dap, il iubim, e noul Sandhu.:P

praf_de_stele
10th May 2009, 22:39
tot sandhu is the big shit :cool: :yeah:

karynna24
10th May 2009, 23:08
tot sandhu is the big shit :cool: :yeah:

true:p

whisper
11th May 2009, 00:21
So true, Ade! Nu il poti compara pe Chan cu E-Man :)

ioana11
11th May 2009, 21:00
Macar E-man ma amuza, dar Chan ma scoate din sarite cu fitele lui
Acum stiu ca am mai postat linkul asta dar nu ma pot abtine asa ca...Enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=nbLn-PHjSSc
Nu mai stiu daca l-am pus pe threadul asta sau pe altul dar stiu doar ca e pacat sa ratezi asa ceva. Ce or avea canadienii astia de scot numai specimene din astea pe gheata?
Oricum pt fanii Chan si al zambetului lui adorabil
http://www.youtube.com/watch?v=W1sK7kPgn_c

praf_de_stele
11th May 2009, 21:05
ma, eu ma gandesc si la treburi serioase...l`or fi maltratat parintii in copilarie si`a ramas cu traume

ioana11
11th May 2009, 21:09
pe care din ei?

praf_de_stele
11th May 2009, 21:11
pe chan :cry:

lui sandhu n`ai ce sa`i ceri :D n`am pretentii la el