View Full Version : merita edmond sa fie moderator la universitatea craiova?
oltean4ever
18th May 2004, 02:23
eu am votat nu pentru ca mi-au fost sterse nejustificat si rusinos mesaje care nu trebuia sterse
vreau sa stiu cine este acest edmond de isi permite sa stearga mesajele cum bunul plac chiar daca ele sint mesaje decente.Cine este acest moderator? este normal sa fie moderator? exista un cod de conduita al moderatorilor?
am mai scris niste mesaje dar din motive neclare mi-au fost sterse.
Am sa reformulez ideile cat mai frumos posibil pentru ca vreau totusi o explicatie asupra acestor mesaje sterse
- tot stadionul a vazut blatul
rusine frf si liga pentru ca permite blaturile
rusine dinel staicu si jucatorilor ca le fac
rusine moderatorului care nu lase suporterii craiovei sa-si exprime punctul de vedere
propun ca la urmatorul meci, galeria sa afiseze mesaje la protest la adresa blaturilor si a politizarii la care asistam in ultimul timp pe central
propun ca suporterii craiovei de pe forum sa vorteze daca edmond trebuie sa ramana. Am observat cand un suporter advers ne-a zis ciocu mic si cand un criovean i-a raspuns sa zica ciocul mic la altcine, edmond l-a atentioant pe craiovean.
sper ca am fost foarte decent in exprimare chiar daca parerile mele nu coincid cu cele ale lui edmond
EDMOND_
18th May 2004, 03:11
Pentru ca te-ai linistit am sa-ti raspund, insa nu voi purta un dialog cu tine din motivele pe care le vei gasi in ceea ce voi scrie.
= Majoritatea mesajelor "sterse" le vei gasi la thread-ul " In afara subiectului " ( impreuna cu cartonasele rosii pe care mi le-ai adresat ).
= Nu ma voi obosi sa verific si nici nu are rost. Indiferent de unde intri , din punctul meu de vedere nu esti decat o clona a lui Ryder care la randul lui este si el o clona a unui utilizator mai vechi pe acest forum si care nu ma indoiesc , probabil va aparea si el pe aici.
= Ai aparut aici , ca suporter infocat al Craiovei , in noaptea asta , la foarte putin timp dupa ce am sters un mesaj al lui Ryder si l-am atentionat asupra unor exprimari mai neortodoxe. Nici macar nu stim daca esti sau nu suporter al Universitatii. Ai aparut aici in noaptea asta si inainte de a te intreba cine este acest "edmond" ai putea sa ne lamuresti cine esti de fapt tu si in ce scop ai fost " nascut" in aceasta noapte , cine sunt practic parintii tai....
= " Ciocul mic " este o expresie folosita frecvent pe forum ( intreaba-l pe Ady , daca nu ma crezi ..:) ) si nu s-a considerat ca ar fi jignitoare. Suporterul respectiv ( timisorean ) nu a jignit pe nimeni intrand aici , a avut postari pe care le pot considera ca fiind normale. Raspunsul tau ( sau ma rog , al lui Ryder ) in schimb l-am considerat jignitor.
= Am sa las deschis acest thread cateva zile desi nu ai nici un drept ( "moral sau intelectual " - parca asta este exprimarea ta ) sa ceri schimbarea moderatorului pe un forum la care nu ti-ai adus nici o contributie in afara mesajelor din aceasta noapte.
Sau poate ca ti-ai adus fiind ,( sub un alt nume ), cel care cerea cu un timp in urma
suporterilor olteni sa boicoteze onlinesport ?!
= Daca tot ai deschis acest thread ar fi bine sa vii si cu o propunere concreta ..cam cine sa fie noul moderator ..poate , daca am sa consider ca este o propunere buna am sa o sprijin chiar eu.
= Pana una alta vreau sa retii ca moderatorii de pe online fac aceasta activitate doar din pasiune si eventual din iubire pentru echipa favorita. Daca au anumite obligatii au si drepturi si unul dintre ele ar fi sa nu accepte ca oricine sa le strice ziua cu tot felul de aiureli sau sa stea sa faca curatenie in urma vizitelor unei anumite categorii de utilizatori. Asa ca daca vei continua sa postezi la infinit mesaje cu acelasi continut pe forumul Craiovei este posibil sa nu mai ai posibilitatea tehnica sa o faci.
Sper ca am fost destul de clar.
oltean4ever
18th May 2004, 03:47
Pentru ca te-ai linistit am sa-ti raspund, insa nu voi purta un dialog cu tine din motivele pe care le vei gasi in ceea ce voi scrie..sint linistit, am insistat pentru ca vreau sa stiu de ce mi-ai sters mesajele, nu vorbisem urat
Majoritatea mesajelor "sterse" le vei gasi la thread-ul " In afara subiectului " ( impreuna cu cartonasele rosii pe care mi le-ai adresat )...minti, acolo ai pus doar cateva, ai sters multe mai scurte in care ti-am cerut explicatii si tot te-am intrebat de ce le stergi
Nu ma voi obosi sa verific si nici nu are rost. Indiferent de unde intri , din punctul meu de vedere nu esti decat o clona a lui Ryder care la randul lui este si el o clona a unui utilizator mai vechi pe acest forum si care nu ma indoiesc , probabil va aparea si el pe aici. Ai aparut aici , ca suporter infocat al Craiovei , in noaptea asta , la foarte putin timp dupa ce am sters un mesaj al lui Ryder si l-am atentionat asupra unor exprimari mai neortodoxe. Nici macar nu stim daca esti sau nu suporter al Universitatii. Ai aparut aici in noaptea asta si inainte de a te intreba cine este acest "edmond" ai putea sa ne lamuresti cine esti de fapt tu si in ce scop ai fost " nascut" in aceasta noapte , cine sunt practic parintii tai.... )...[/QUOTE]inca o dovada ca esti mincinos si rau intentionat.Uite-te la ip si nu mai umple forumul de aberatii
" Ciocul mic " este o expresie folosita frecvent pe forum ( intreaba-l pe Ady , daca nu ma crezi ..:) ) si nu s-a considerat ca ar fi jignitoare. Suporterul respectiv ( timisorean ) nu a jignit pe nimeni intrand aici , a avut postari pe care le pot considera ca fiind normale. Raspunsul tau ( sau ma rog , al lui Ryder ) in schimb l-am considerat jignitor.)...
adica cum, a devenit ciocul mic expresie frumoasa care trebuie tolerata si daca i se spune sa i-o spuna la altcine e jignire? eu fac pariu ca tu esti un prefacut si nu tii cu craiova. nu se poate asa ceva.
" Am sa las deschis acest thread cateva zile desi nu ai nici un drept ( "moral sau intelectual " - parca asta este exprimarea ta ) sa ceri schimbarea moderatorului pe un forum la care nu ti-ai adus nici o contributie in afara mesajelor din aceasta noapte..)...
crezi ca daca ai aparut mai demult pe forumul asta sau esti moderator esti mai destept sau mai suporter al Craiovei ca mine?
nu ti-am spus ca n-ai dreptul, ti-am spus ca nu merit sa fii moderator daca te porti in felul asta
" Sau poate ca ti-ai adus fiind ,( sub un alt nume ), cel care cerea cu un timp in urma
suporterilor olteni sa boicoteze onlinesport ?! ..)...asta devine manie la tine sau poate ca esti fratele militianului dinel sau chiar el
da nu te uiti ba o data la ip si nu mai balmaji aici toate aiurelile.
" Pana una alta vreau sa retii ca moderatorii de pe online fac aceasta activitate doar din pasiune si eventual din iubire pentru echipa favorita. Daca au anumite obligatii au si drepturi si unul dintre ele ar fi sa nu accepte ca oricine sa le strice ziua cu tot felul de aiureli sau sa stea sa faca curatenie in urma vizitelor unei anumite categorii de utilizatori. Asa ca daca vei continua sa postezi la infinit mesaje cu acelasi continut pe forumul Craiovei este posibil sa nu mai ai posibilitatea tehnica sa o faci.
Sper ca am fost destul de clar.eu cred ca tu esti moderator ca sa te daui rechin in lighean.Si bate-te peste gura inainte de a zice sa nu o sa mai am posibilitatea tehnica sa o fac ca poate iti demonstrez ca nu stii nimic ,sper ca am fost clar.
adica de aia imi stergi tu mesajele ca crezi ca sint altul , iar minti.Stii ca nu sint ala si nu stii ce motiv sa gasesti. unde era dinel staicu si lumea nu stia....invatasi si tu la calculator
oltean4ever
18th May 2004, 03:48
ia spune edmond,esti tare in calculatoare?
oltean4ever
18th May 2004, 03:53
ti-am pus o singura intrebare , si cred ca eram indreptatit sa-mi raspunzi din moment ce mi-ai sters atatea mesaje.
de ce mi-ai sters mesajele? ce contineau mesajele alea atat de urat de meritau sterse?
EDMOND_
18th May 2004, 04:08
Nu am nevoie sa ma uit la ip ... este suficient stilul in care postezi si contextul in care ai aparut.... nici nu ma intereseaza ip-ul in cazul tau. Probabil ca maine vei mai avea mesaje sterse si pe alte forumuri , am vazut cateva din operele tele pe alte sectiuni si sunt edificatoare . Iti doresc succes in noaptea asta. Probabil ca micul tau moment de "glorie " se va sfarsi maine. Eu plec la culcare . Am pierdut destul timp cu aberatiile tele . Nu ma mai interesezi in nici un fel.
Pacala
18th May 2004, 04:26
esti dus cu pluta edmoande
n-ai tu nici o legatura cu nimic. Mori de oftica nu -ti acorda lumea importanta pe care ai vrea tu s-o ai
mi-e scarba de oameni de felul tau.Esti meschin si inganfat
Oamenii minusculi cand capata si ei o data in viata un mic avantaj fata de ceilalti, nu pierd niciodata prilejul sa le arata ce putere au ei. Amenintarea ta la adresa mea si a altor forumisti este gestul lui juma de tabla din armata care uraste studentii stiind ca este sansa vietii lui de a-si bate joc de unii cu 1000 de ani in fata lui
Adrian
18th May 2004, 04:46
Threadul e o aberatie.
Am sa scriu totusi cateva cuvinte, nu pentru oltean4ever, ci pentru Edmond si ceilalti care mai intra pe acest thread.
In primul rand sunt de apreciat toti cei care sunt moderatori si in general oamenii care lucreaza la acest site. O fac benevol si fara nici un castig, isi pierd timpul (si nervii, cu unii ca oltean4ever) pentru ca noi sa putem avea un dialog civilizat. Inutil sa spun ce ar fi un forum fara moderatori. Toti si-ar baga si si-ar scoate pe aici incat cei cu bun simt nici nu ar mai inta pe site.
De ce este Edmond potrivit pentru postul de moderator?
Pentru ca a dovedit calm si chibzuinta in momente dificile. Cand cu plecarea lui napoli, bataia cu Lacatus, etc, toata lumea fierbea, numai el a spus sa avem rabdare, sa asteptam cateva zile si sa ascultam versiunile tuturor partilor implicate in conflict. Chiar eu nu am fost de acord cu el cand mi s-a parut ca il apara excesiv pe Staicu, dar dupa o vreme i-am dat dreptate: bun, rau, militian, ceausist nostalgic, tine Stiinta pe banii lui. Daca maine pleaca, o sa dea oltean4ever bani pentru contractele jucatorilor? Nu-mi spuneti ca Staicu castiga bani de pe urma Craiovei; cu exceptia lui Dinamo (care vand pe capete) sunt convins ca toate cluburile din Romania merg in pierdere. Asadar Edmond a avut dreptate si sustinandu-l pe Staicu. Credeti ca stelistii se mandresc cu ciobanul lor? Sau dinamovistii cu Borcea? Astia sunt oamenii cu bani din Romania, dispusi sa investeasca in fotbal. Pe astia ii avem, cu astia defilam.
Oltean4ever, tu nu poti sa legi doua replici coerente (asta inseamna care poate fi inteles, - traducere pentru tine) si il judeci pe Edmond?
Nu vreau sa acord prea mare atentie acestui personaj, care isi mai si zice oltean.
Edmond, sper ca nu te-ai suparat prea tare. Stiai cand ai acceptat sa fii moderator ca o sa ai de-a face si cu indivizi de teapa astuia. Singura masura pe care trebuie sa o iei este sa ii stergi in continuare mesajele pe care tu consideri ca trebuiesc sterse, eventual dandu-i o scurta explicatie pe privat. Si eventual un ban definitiv.
Pacala
18th May 2004, 04:57
eu sint total de acord cu olteanul,asta inseamna ca mai sint inca suporteri ai Stiintei cu verticalitate
ti s-a parut normal cand m-a amenitat desi nu spusem nimic urat aluia care ne zice ciocu mic?
daca gasesti normal sa-l votam si sa-l apreciem pe un militian care ataca niste tineri cu sabiile ..... indiferent cat ar fi scuipat sau ar fi injurat acei copii, nu avea dreptul asta. Explicatiile pe care le dai sint lipsite de demnitate.
N-am sa fiu niciodata de acord cu un moderator care-si permite sa provoace certuri cu suporterii echipei favorite din nimic.Ce a facut el este josnic
Iar dinel este un personaj lugubru
EDMOND_
18th May 2004, 09:33
Am incercat tot timpul sa mentin o atmosfera buna aici ..... am considerat mereu ca astfel imi pot aduce o contributie la cauza echipei cu care tin cu mult inainte de a iubi prima fata.... Voi continua acest lucru atat timp cat voi avea timpul si energia necesare. Nu-mi fac probleme din cauza unora care doresc o atmosfera urata aici , care din dorinta de a arata ca sunt cei mai destepti si cei mai tari ajung sa jigneasca alti utilizatori ...pentru acesti oameni dorinta de scandal cu orice pret inseamna uneori
mult mai mult decat iubirea pentru echipa cu care tin....
Ryder , oltean4ever vin de fapt din aceeasi directie ... idei si exprimare identica cu alti utilizatori care au mai trecut pe aici sub alte identitati si care au incercat la un moment dat sa distruga forumul Universitatii de pe Onlinesport mai ales din cauza ambitiilor personale.... Sa ne vedem de treaba noastra si sa speram in reusitele viitoare ale echipei noastre de suflet.
Eu zic ca discutia asta nu are sens !!! Desi am observat la Edmond prea multa obiectivitate fata de provocarile unor suporteri (vezi ULTRAAlba) cred ca sa fii moderator implica mult timp pierdut si o gandire serioasa. Daca tineti cu Craiova lasati subiectul asta idiot si la treaba pe celelalte threaduri !!! :ok:
Pacala
18th May 2004, 09:57
mesajul tau de la topicul referitor la meciul cu argesul a fost deliberat provocator.
Nu mi-ai lasat nici dreptul la replica, m-ai acuzat si mi-am explicat pozitia dar tu mi-ai sters mesajul.Asta e o dovada de lasitate
redau mai jos raspunsul meu indreptatit.L-am salvat. Cand acuzi pe cineva, lasa-l sa-si spuna spuna si el parerea.
''" capsunare, ciocul mic sa-i zici ma-tii ".
nu cred ca merit explicatii , le dau pentru alti forumisti.
tipul imi spuse ciocu mic, nu consider raspunsul meu mai dur ca replica lui
" "Nu stiu cat de prosti sinteti dupa loc si parcusul din retur...." tipul spusese ca numai prostii ar fi facut asa si pe dincolo. i-am spus ca nu stiu
"eu cred ca esti obosit sau mai incet la minte " ceilati cititi contextul in care au fost spuse si dupa ce mesaj a fost
spus. Am vazut mesaje mult mai dure care au trecut neobservate dar cand acest mesaj este atentionat de unul care sustine ca este suporterul Craiovei, imi pun intrebarea daca nu are ceva cu mine
"p.s.: poli, nu eu ti-am zis ciocu mic, eu doar ti-am spus cui sa zici asta
te duce capul sa pricepi cine , cui zice ? sau e greu pentru tine ?
concentreaza-te, poate pricepi cand vorbesti in plus
de fapt te cam bagi in seama aiurea. N-ai nici o treaba tu cu meciul asta " aici ce nu i-o fi convenit ?
Trec peste faptul ca nu hotarasti tu cine are treaba cu un meci sau altul si nici cine are dreptul sa scrie pe acest forum sau nu. Am postat aici cateva citate din mesajele tele..sunt exemple de postare agresiva pe care eu nu o agreez aici , mai ales cand jigneste inutil niste utilizatori. consider ca am acelasi drept ca si tine sa agreez anumite persane aici. Am tot dreptul sa-i spun cuiva ca se baga in seama aiurea
Ti-am sters mesajul ( destul de lung ) pe care mi l-ai adresat pentru ca nu voi face un dialog cu tine pe vreunul din thread-uri .... iti sugerez de acum inainte sa folosesti pm-ul deoarece voi sterge astfel de mesaje . cand mai stergi replici, sterge-ti si mesajul tau care a generat replica daca esti si om cu bun simt
nu am nici un motiv sa doresc o atmosfera urata aici si nici sa distrug cum zici tu un forum, dar ma simt obligat sa raspund daca sint atacat.
ne acuzi de clone desi esti foarte departe de adevar pe care oricum nu merit sa ti se explice ca nu pricepi.
ciudat insa ca tu te ofuschezi la altceva, atunci cand il laud pe cartu si il critic pe dinel staicu.Am observat asta. De aici au plecat toate disputele tale cu suporterii craiovei.
atitudinea asta de lingau s-ar putea sa-ti aduca un os :D
Pacala
18th May 2004, 09:58
cred ca la edmond nu e vorba de superbiectivitate , e vorba de rea intintie la adresa suporterilor craiovei si slugarnicie la adresa lui staicu.
de fapt el l-a atacat pe sorin in momentul in care s-a certat cu staicu, l-a aparat pe staicu cand s-a certat cu suporterii .
ar face orice ca imaginea hada a militianului sa para cat mai cosmetizata.
cand ii vad pe babalicii aia dpoi, staicu si bulucea cu parasutele electorale si alte mizerii cum se folosesc de imaginea Universitatii .....
si cand il vad de hedmond cum se lupta cu unii suporteri pentru el, mai ca si-ar dori din tot sufletul sa disparem si sa nu se mai auda decat cantece patriotice ceausiste
EDMOND_
18th May 2004, 10:24
Sub ce identitate erai aici Ryder cand am avut discutia despre Cartu si Staicu.?.. ca sa pun lucrurile la punct , ai mers prea departe cu acuzatiile si jigniriile inclusiv in mesajul adresat pe pm. Tu esti de fapt domnul " Nimeni " , nu ai curajul sa-ti spui parerea direct si recurgi la tot felul de identitati , pentru a avea posibilitatea mai multor opinii fara sa te acuze cineva de duplicitate! Cine este las ? Eu care intru sub aceasta identitate si imi apar opiniile cinstit si corect ( admit ca uneori pot sa ma insel si sa nu am dreptate ) sau tu , care nu ai curajul unei singure identitati si a unei singure opinii. Crezi ca mai pacalesti pe cineva , chiar crezi ca mai inseli pe cineva solicitand insistent sa verificam ip-urile . Nu ma intereseaza Ryder sau cum te mai cheama. Ramai domnul Nimeni , ascunde-te sub mereu o noua identitate ( probabil ca uneori te saturi si tu de tine si simti nevoia sa fii altul ) mai fa-ne cate o vizita si scuza-ne ca in curand probabil nu vom mai fi nici unul sa-ti spunem multumesc ca ai trecut pe aici.
Ryder , si inca ceva ..ai avut tot timpul drept la replica..citeste acest thread si vezi ca spui in dreptul tau la replica acelasi lucru care il spuneai cu doua mesaje mai devreme prin "prietenul" tau oltean4ever. Am inchis acest subiect. Consider ca ti-am dat destule sanse sa-ti expui punctele de vedere. Eu am inchis aici orice discutie cu tine.
Pacala
18th May 2004, 15:43
Sub ce identitate erai aici Ryder cand am avut discutia despre Cartu si Staicu.?.. ca sa pun lucrurile la punct , ai mers prea departe cu acuzatiile si jigniriile inclusiv in mesajul adresat pe pm. Tu esti de fapt domnul " Nimeni " , nu ai curajul sa-ti spui parerea direct si recurgi la tot felul de identitati , pentru a avea posibilitatea mai multor opinii fara sa te acuze cineva de duplicitate! Cine este las ? Eu care intru sub aceasta identitate si imi apar opiniile cinstit si corect ( admit ca uneori pot sa ma insel si sa nu am dreptate ) sau tu , care nu ai curajul unei singure identitati si a unei singure opinii. Crezi ca mai pacalesti pe cineva , chiar crezi ca mai inseli pe cineva solicitand insistent sa verificam ip-urile . Nu ma intereseaza Ryder sau cum te mai cheama. Ramai domnul Nimeni , ascunde-te sub mereu o noua identitate ( probabil ca uneori te saturi si tu de tine si simti nevoia sa fii altul ) mai fa-ne cate o vizita si scuza-ne ca in curand probabil nu vom mai fi nici unul sa-ti spunem multumesc ca ai trecut pe aici..
raspunsul tau se limiteaza la un delir, ti-am spus ca nu sint olteanu, ce mai vrei? esti un mincinos josnic
..ai avut tot timpul drept la replica..citeste acest thread si vezi ca spui in dreptul tau la replica acelasi lucru care il spuneai cu doua mesaje mai devreme prin "prietenul" tau oltean4ever. .
la tine minciuna este cronica. M-ai atacat pe topicul despre meciul argesului
si cand ti-am raspuns acuzatiei ,ai sters mesajul dar ti-ai lasa acuza dementa
a observat si prietenul meu cat de aberant a fost momentul.Au observat multi, stai fara grija.In afara unor minciuni ieftine si de a-l lingusi pe dinel ce mai stii sa faci?
sa copiezi articole si sa provoci iritare in randurile suporterilor craioveni
intradevar nu meriti sa fii moderator aici dar nu meriti nici sa fii primit intre suporterii craioveni.Te vei mai lovi de mine nu numai aici pentru imi displac maniacii,mincinosii si lingaii iar tu ai toate calitatile
EDMOND_
18th May 2004, 19:28
Voi lasa deschis acest thread , dar voi cere banarea pe trei zile pentru Ryder si oltean4ever pentru jigniri . Pe viitor , daca doriti sa contribuiti la bunul mers al acestui forum va rog sa fiti mai ponderati ...
inter
18th May 2004, 19:31
Edmond ai suportul meu :ok:
Vadim
19th May 2004, 01:05
Oltean4ever si Ryder, va rog sa va limitati la a scrie pe forum fara a judeca un moderator. EDMOND_, la fel ca ceilalti moderatori si administratori, poate sterge mesaje cind vrea fara sa explice. Va rog sa cititi regulamentul. Dupa cum ati vazut, pe forum se adopta un limbaj curat, pentru ca sint multi membri, multe echipe, multe orgolii. A discuta pe acest forum nu insemna sa improsti cu noroi alte echipe si, indirect, pe unii membrii ai forumului. Repet, lucrurile astea sint scrise in regulament, in alta forma. Ideea conteaza.
Ryder, ai luat suspendare 3 zile la sugestia lui Edmond_. Repet, a scrie pe forum nu inseamna a jigni si a contesta deciziile unui moderator. Cine are dubii legate de moderatori poate trimite un PM sau raporta postul. Altfel se pierde vremea, ceea ce fac si eu acum.
Pentru alte lamuriri, consider ca si postul lui Adrian este de bun-simt. Normal, toate lumea greseste, a gresit si Gica Popescu... :) Insa treaba pe care o fac moderatorii si administratorii, asa cum sint ei, reflecta buna calitate a acestui forum. Luati-o asa si, daca puteti, mergeti mai departe fara probleme.
ADelPiero
19th May 2004, 01:06
daca a ajuns moderator .. inseamna ca a meritat .. deci nu vad cu ce ar putea gresi
:mda:
EDMOND_
19th May 2004, 09:23
Se pare ca vom asista la un episod din filmul de mare succes " Asaltul Clonelor "....
ryder, oltean4ever,viali , ninel taicu...sunt primii veniti ..numele grele nu au aparut inca... dar in mod sigur nu vor intarzia sa apara... este felul lor dragut in a ne ajuta in incercarea de a mentine acest forum foarte animat ...de asemenea este clar ca nu ne va mai putea prinde nimeni din urma la nr. de mesaje ...probabil va urma o adevarata "explozie" ... Este o schimbare clara de tactica , dupa ce incercarea lor de izolare a forumului Craiovei nu a reusit.... insa cu cat vor posta mai mult cu atat mai tare va fi pozitia mea..ca doar Vadim nu va schimba un moderator care are asa succes... Bagati , baieti ! Si nu va suparati ca mai sterg si eu pe ici pe colo , mai dau cate un avertisment , mai solicit cate o banare.... Asa este jocul , sa creada lumea ca nu ne simpatizam.... :)
ady_azzuro
19th May 2004, 22:58
Eu am votat pro - Edmond.
Am verificat si eu: ninel_taicu si vialli sunt una si aceiasi persoana, oltean4ever& Ryder la fel.
mariusc
20th May 2004, 00:07
Edmond :ok:
Cu cat o persoana are mai multi dusmani cu atat iti poti da seama ca a castigat mai mult respect si apreciere din partea celorlalti... altfel nu s-ar fi sinchisit primii sa-l atace... legea compensatiei...
Problema moderatorului nici nu se pune... fiindca nu exista problema... Edmond fiind mai mult decat obiectiv si a incercat sa mentina tot mereu o atmosfera civilizata...
Primul lucru pe care-l remarc - data la care cei care-l ataca au subscris acestui forum.. si data inscrierii celor care-l sprijina...
cat despre Edmond, nu stiu catzi de aici ar avea timp disponibil, placerea :drak:
si ...vigilentza lui. Eu cred ca nu trebuie schimbat.
Ce trebuie schimbata ar fi atitudinea lui.
EDMOND TREBUIE SA PRICEAPA CA OAMENII AU PARERI DIFERITE DESPRE ACELASI EVENIMENT. DE REGULA, EDMOND A CAM DAT-O IN BARA DACA STAU SA MA GANDESC LA ISTORIA CONTRAZICERILOR CU ANUMITE PERSOANE.
Edmond, daca omul nu are un limbaj indecent nu e cazul sa te prevalezi de faptul ca potzi sa stergi mesaje sau sa propui ,in general oamenii slabi fac parada de fiecare mic avantaj pe care il au in unele momente si fac abstractzie de ansamblu.
Edmond, eu doar te rog sa faci mai putzina valva si sa nu creezi chiar tu problemele,atunci nu se mai cheama ca moderezi, se cheama altfel ,crede-ma pe cuvant. :D :D :D
am o mica nedumerire, de ce nu sint vizibile voturile, sa vedem cine ,pe cine a votat.Am o mica curiozitate :D :D :D
EDMOND_
20th May 2004, 07:25
Te asteptam , Blue. Am vrut sa pun pariu pe 100 de dolari ca vei aparea dar nu am gasit cu cine . Probabil Azzuro poate sa vorbeasca doar atunci cand va spune ceva care iti convine. Si nu mai avea atatea nedumeriri ca e simplu.... 5 din voturile contra mea sunt venite de peste ocean , adica Ryder , oltean4ever , ninel taicu , vialli , blue la care se mai aduga probabil ultra alba si klaus , ...cei care au votat pentru mine sunt in principiu suporteri olteni din tara care intra frecvent pe acest forum si poate in plus Vadim... Probabil te intereseaza daca eu am votat pentru mine. Am sa incerc sa vorbesc cu Vadim daca se poate sa faca voturile vizibile....dar tin sa te dezamgesc , nu am votat deloc , pentru ca am o anumita tinuta morala la care tin.
In acest moment chiar nu ma intereseaza deloc parerea voastra ,. a fost o vreme cand m-am certat cu multi pentru voi , mai ales pe restricted, dar vremea aia a trecut . Voi ( unul , doi cat sunteti )nu sunteti in nici o tabara ... trebuie sa aveti dreptate mereu , nu va intereseaza nici un fel de argumente atat timp cat nu sustin opinia voastra. Imi pare rau ca spun asta ... dar in acest moment imi este indiferent daca postati sau nu. Pentru ca o parte din voi nu existati , sunteti introdusi in scena doar asa ca sa fiti mai multi . Nu-mi doresc o cearta cu voi , dar nici nu ma sperie asta.
Faceti cum vreti. In momentul in care veti depasi bunul simt va voi edita sau sterge mesajele sau voi cere banarea voastra , dupa caz.
Cand voi simti ca sunt in plus aici si nu mai servesc cauza echipei pe care o iubesc ma voi retrage singur , nu este nevoie sa-mi ceara nimeni plecarea. In ceea ce priveste timpul liber , in mod sigur ai mult mai mult ca mine. .
Vadim
20th May 2004, 14:02
Blue, esti maestru la sfaturi. In ceea ce te priveste, nu le aplici propriilor actiuni.
Iti satisfac curiozitatea:
nu-mi pasa ADelPiero
da Adrian ady_azzuro inter iulian mariusc Ravelly Vadim
nu Blue DJ Klaus ninel_taicu oltean4ever Ryder ultra_alba vialli
ady_azzuro
20th May 2004, 14:15
[COLOR=Blue]ady_azzuro, imi permit sa-tzi dau un sfat. Nu intra in dispute care nu te privesc
si sa ai grija in viatza cui ii acorzi incredere. Sa tzii intotdeauna cont de antecedente
Iti apreciez sfatul, dar lasa loc de interpretari...multi m-au acuzat ca primesc sfaturi de la voi(cei din canda) pe privat si imi spuneti sa-i injur pe cei care ii urati voi, vreau sa spun acum ca acest lucru nu este adevarat si pe mine nu ma influenteaza cineva sa scriu pe acest forum, eu scriu asa cum cred eu...
Pacala
22nd May 2004, 03:17
stai cuminte ady ca blue iti spusese sa nu te bagi in aceasta disputa . Altii te-au atacat , edmond si vadim. Poate nu stiai, vadim mi-a blocat pm-rile cat timp au fost duelurile in arena si s-a facut ca ploua desi i-am spus, te-a acuzat ca ai trimis voturi false cand el a pus primul , multe. Cine crezi ca ii atragea atentia pe langa altii sa nu mai fi moderator,sa fii banat etc. Sa nu ai incerdere in tipi care te-au atacat constant
sa te feresti de ei si sa nu intri in jocul lor murdar.
ce fel de om crezi tu ca este edmond cand vezi bine ca isi supraliciteaza pozitia lui de moderator.
El a inteles total gresit aceasta pozitie cu complicitatea vadimului. Trebuia sa aiba grija sa nu se vorbeasca urat, nu sa filtreze mesajele care ar conveni sau nu punctului de vedere oficial al clubului. Iar cand suporterii craiovei nu se conformeaza atunci le gaseste nod in papura.
EDMOND_
22nd May 2004, 09:07
Ryder, ti-am sters cele doua mesaje pentru urmatoarele motive:
- Cel adresat lui vadim nu isi are rostul aici , poti sa folosesti pm .
- Celalat pentru ca m-am simtit lezat de continutul lui. Incepand din acest moment
nu iti mai accept nici o postare in care faci referire la mine intr-un mod jignitor.
Nu am nimic cu tine personal , dar si rabdarea mea are o limita. Faptul ca sunt
moderator aici nu inseamna ca trebuie sa fiu expus jignirilor repetate ale unor
utilizatori carora nu le convine faptul ca incerc sa mentin acest forum curat, iar
cei care intra aici sa nu fie expusi unor atacuri lipsite de sens.Faptul ca sunt ,
inainte de toate , suporter al Universitatii nu inseamna ca, automat , voi accepta
unele postari lipsite de bun simt venite din partea unor suporteri mai "radicali"...
Nu am reactionat la toate cuvintele mai dure pe care mi le-ai adresat si nici la o
serie de jigniri pentru ca am crezut ca te vei linisti... Insa vreau sa-ti fie foarte
clar , incepand de astazi nu voi mai accepta aceste lucruri. Limiteaza-te la o
dezbatere de idei , civilizata ,fara atacuri jignitoare la adresa celor care posteaza
si nimeni nu te va supara cu nimic ... Atat timp cat se intampla asa nu am de ce
sa nu-mi doresc prezenta ta ( si a celorlalti ) pe forumul Craiovei...
In ceea ce-l priveste pe Staicu toate ideile voastre se regasesc pe thread-urile
respective , inclusiv chestionarul despre schimbarea acestuia. Nu mai incerca sa
marsezi pe ideea unei cenzuri excesive, pentru ca nu este cazul. Iti doresc un
sfarsit de saptamna frumos.
auzi edmond, poate ar trebui sa mutzi aceasta discutzie la subiectul sa ne cunoastem mai bine sau mai bine zis : "sa te cunoastem mai bine" :D
cred ca te iei prea in serios ca moderator aici, crede-ma pe cuvant :D oare de ce ?
(nu ca n-am banui raspunsul ;) :D
Hai Craiova!
staicu pentru primarie :D :D :D
EDMOND_
22nd May 2004, 19:05
Auzi , Blue... du-te mah si vezi-ti de treaba. Ai incercat sa distrugi acest forum invitandu-i pe toti sa-l paraseasca, fara sa te intereseze ca era forumul Craiovei .
A trecut vremea cand imi pasa de parerea ta despre mine , acum imi este absolut indiferenta. Daca te intereseaza thread-ul respectiv poate incerci sa ne spui ceva despre tine ..poate lumea doreste sa stie mai multe .
De fapt mi-ai dat o idee pe care am sa o pun in aplicare foarte curand...un thread si un chestionar despre tine , sa vedem ce gandesc cei de pe forum despre tine...cred ca o sa fie destul de interesant...
Vadim
22nd May 2004, 19:13
EDMOND_, eu zic sa il faci pe Intern, sa il vada toata lumea, sa scrie cit mai multi.
:D adica pe tine nu te intereseaza parerile altora decat daca sint pozitive? :D
am spus de mai multe ori ca nu ma intereseaza parerea oricui ...nu candidez la primarie :D
ai obiceiuri de tzatza NF (nu vine de la newfoundland) :D
edmond sa stearga stie
dinel pentru primarie ! :D
P.S.: nici dupa meci nu prea te luminasi? :D
sa fii iubit! :D
hai ca mai vorbim la noapte,intru sa pun un mesaj la adfresa ta din partea "clonei" care te-a deranjat pe tine cel mai tare :D (care e?) :D
EDMOND_
22nd May 2004, 19:34
Ma mai gandesc , Vadim... Poate chiar am sa-l fac....
:D numai sa nu mintzi ca eu am fost cu ideea, n-am avut niciodata curiozitatea asta
:D
auzi edmond, poti sa stergi , sa faci ce crezi tu, uite mai pun o data mesajul ala aici, ca este despre tine, asa de curiozitate, ce parte a mesajului o gasesti tu inacceptabila ,triviala ,plina de expresii de mahala etc.....
Si te rog sa-mi raspunzi la o intrebare : de ce nu stergi unele remarci ale tale la adresa mea sau a altora care cu sigurantza nu-si aveau locul si care sint evident mincinoase?
vrei sa stie lumea doar parerea ta? pai da, ca si e o parere foarte avizata :D
Uite mai jos mesajul, ia spune mah, care e problema cu mesajul asta? :D
..............
"edmond,tu oi fi fost coleg cu dinel la cursurile foto de aici o veni cultura ta
Imagineaza-tzi ca nu toti sintem clone si sintem un grup de 7-8 amici ,unii chiar din copilarie iar Stiinta legatura cu tara.
Tu in locul lor, ce parere ai avea despre unul care are fata de unii ,dublul varstei lor, nu doarme noaptea(fus orar deh)sa le stearga meseje decente dar care-l deranjeaza.
Imagineaza-tzi cat rad si ce parere au ei despre un personaj care indiferent de subiect replica doar clone..clone...clone si cauta in mesajele lor eventuale cuvinte carora le-ar putea da o semnificatzie negativa pentru a avea un motiv cat de mic ca sa le stearga sau mute mesajele,sa-i avertizeze, baneze etc....
Vadim
22nd May 2004, 19:50
Blue, mesajele tale aparent nu au nimic rau, in afara ca nu spun nimic.
Mariusmadmax
22nd May 2004, 19:55
el , dinel edmondescu , nu merita o astfel de "onoare" ... :D
adica sa nu mai fie ... :D
lasati-i jucaria !
Vadim
22nd May 2004, 20:03
Blue, citeste regulamentul forumului. Moderatorii pot sterge mesaje daca nu sint la subiect, sint injurioase, contin cuvinte indecente, atacuri etc. Cred ca EDMOND_ ti-a sters aplicind regulamentul. Nu are nimeni nimic cu tine, fii pe pace, nu cred ca esti o figura proeminenta pe forum nici pozitiv si nici negativ ca sa fie lumea cu ochii pe tine.
Blue, mesajele tale aparent nu au nimic rau, in afara ca nu spun nimic. ii transmisesem raspunsul meu. Nu stiam ca trebuie sa spun ceva deosebit despre teoreme matematice, geografie, istorie, filozofie sau cursurile valutare :D
credeam ca este o simpla discutie si atat, in care ii raspunsesem unei acuze
continuam altadata
Toate cele bune! :D
P.S.: pt edmond
edmond sa stearga stie
dinel pentru primarie ! :D :D :D
EDMOND_
22nd May 2004, 20:09
Mesajul tau mai este odata pus pe un thread de pe intern. Are acces la el toata lumea. Toate ideile marete pe care ai reusit sa le exprimi se regasesc pe acest forum , inclusiv atacurile asupra persoanei mele , impotriva lui Staicu si a nu mai stiu cui.. De asemenea chestionarele facute tot in acest sens, numai ca nu au avut succes..... chiar nu te simti deloc caraghios cand vezi ca singurii care iti impartasesc parerile sunt amicii tai din Canada ?
Este ultima data cand discut cu tine normal ...daca va intereseaza forumul Craiovei este timpul sa o aratati. Daca nu va intereseaza decat sa va aratati muschii pe aici si sa demonstrati ca sunteti frumosi si destepti incercati in alta parte.
PS.Ti-am lasat acest mesaj desi l-ai mai postat odata pe un thread foarte "vizibil ".
Vadim
22nd May 2004, 20:10
Vezi ca moderatorii vor avea drept de Ban (suspendare) pe forumurile lor. Nu cred ca faci bine ceea ce faci, gratuit.
Blue, citeste regulamentul forumului. Moderatorii pot sterge mesaje daca nu sint la subiect, sint injurioase, contin cuvinte indecente, atacuri etc. Cred ca EDMOND_ ti-a sters aplicind regulamentul. Nu are nimeni nimic cu tine, fii pe pace, nu cred ca esti o figura proeminenta pe forum nici pozitiv si nici negativ ca sa fie lumea cu ochii pe tine.
era in spiritul topicului iar edmond a scris de 10 ori mai multe mesaje de genul asta la adresa mea sau a altora deci nu tzine argumentul
daca nu sint asa de proeminent de ce ma pomenitzi si cand realmente nu sint pe aici si vretzi sa deschidetzi topic cu parerea lumii despre mine?
nu prea tzine moncher.
discutam degeaba, Edmond putea foarte simplu sa evite scandalul evitand sa provoace persoane care nu i-au zis nimic si nu au vorbit urat. Putea foarte usoir sa-l aplaneze daca rostea miraculosul Scuze, s-ar fi scuzat si altzii. Se pare insa ca unii nu pot sa rosteasca asemenea cuvinte "monstruoase" :D
Scuze ca v-am deranjat :D
Toate cele bune!
P.S.: edmond sa stearga stie
dinel pentru primarie !
Vadim
22nd May 2004, 20:15
daca nu sint asa de proeminent de ce ma pomenitzi si cand realmente nu sint pe aici si vretzi sa deschidetzi topic cu parerea lumii despre mine?
Cine stie? Poate miine candidezi la primarie la tine acolo si ai nevoie de voturi de aici. Lumea are nevoie de matematicieni de geniu, asa ca in "A Beautifull Mind". John Nash, teoria jocurilor etc, stii tu mai bine.
inclusiv atacurile asupra persoanei mele , impotriva lui Staicu si a nu mai stiu cui.. ".nu te-am atacat, cel mult ironizat stai calm :D
nu te simti deloc caraghios ".expresie nefericita care nu-si avea rostul mai ales la un moderator
Este ultima data cand discut cu tine normal ...".asta se cheama amenintzare....urat si jenant din parte ta
Ti-am lasat acest mesaj desi l-ai mai postat odata pe un thread foarte "vizibil ".credeam ca l-ai sters inainte de a-l citi, de aia l-am mai pus! ;)
credeam ca esti prea nervos si de asta nu faci diferentza intre mesaje
sa fii iubit! :)
vadim, straduieste-te mai mult, poate reusesti.
Serios acum, mai vorbim si alta data
Salutare
P.S.: apropo, poate reflectatzi un pic ,la rece, asupra acestui incident.
Vadim
22nd May 2004, 20:22
Care incident? Pe mine m-a lasat rece.
ai tu sangele mai rece din fire si de aia :D
:ok:
EDMOND_
22nd May 2004, 20:48
el , dinel edmondescu , nu merita o astfel de "onoare" ... :D
adica sa nu mai fie ... :D
lasati-i jucaria !
Marius , du-te mah si bea o bere si racoreste-te..Imi pare rau ca eu nu pot sa fac aprecieri asupra ta si a mesajelor tele pentru ca nu te-am observat pana acum pe forum , asta inseamna ca nu ai postat nimic interesant...te anunt ca urmatorul mesaj de felul asta va fi sters pentru ca este un mesaj care nu spune nimic decat cel mult despre caracterul persoanei care l-a postat.
Si te rog eu ( cat pot de frumos ) incearca si evita forumul Craiovei, este un efort prea mare pentru tine. Ai un thread identic ( adica cu acelasi subiect ! ) deschis pe intern. Posteaza acolo , este mult mai accesat si o sa vada foarte multa lume cat de destept esti.... Succes!
EDMOND_
22nd May 2004, 20:53
Blue , am citit mesajul tau. Acum ce trebuie sa fac , sa-ti cer voie sa-l sterg ?
Trebuia sa citezi tot mesajul meu nu doar niste franturi , pentru ca incerci sa schimbi sensul cuvintelor mele ... Deocamdata inca astept sa va calmati.
sa treci prin filtrul ratziunii impulsurile astea de a sterg fara motiv. Sa te gandesti inainte de a face chestii din astea,oare cel care a scris uraste craiova, a folosit expresii urate, a injurat...daca nu, lasa :drak:mesajele in pace si lumea sa-si spuna punctul de vedere ca de aia este forum , sa discute lumea , nu se fie etalate punctele de vedere ale cluburilor de catre persoane care n-au nici o treaba de fapt cu acele cluburi dar le place sa para importanti ... ce tari sint ei, pot sa stearga.... Of Doamne...mai ,mai :)
EDMOND_
23rd May 2004, 20:52
Iti repet inca o data ca ati spus pe acest forum tot ce ati vrut (cred ca si ce nu ati vrut! ) ati deschis chestionare impotriva mea si a lui Staicu (care exista inca pe forum , nu este vina mea ca nu au avut succes ) iar mesaje postate de voi am sters extrem de putine. Incearca si vorbeste in numele tau , nu esti avocatul lui oltean4ever si ryder , iar daca esti evalueaza intai felul lor de a posta si de a se manifesta..nu intra intr-o disputa doar pentru ca ti se pare tie ca ti-au fost atacati prietenii din Canada. Inainte de a cere respect este necesar sa-l oferiti. Nu am de gand sa schimb nimic din felul meu de a modera acest forum , dar astept explicatii concrete despre felul in care v-am cenzurat ideile ... Te anunt ca am de gand sa inchid acest thread pentru ca daca aveti ceva cu mine ca moderator este normal sa va adresati celor care conduc acest forum ... plus ca daca vorbim de ratiune , normal ar fi fost sa incerci sa ma contactezi intai pe pm , sa auzi si motivele mele...nu te-a interesat acest lucru , ai declansat un atac impotriva mea fara sa treci nimic "prin filtrul ratziunii "... Pe tine nu te-a deranjat stergerea catorva mesaje si nici pretinsa "cenzura " ( repet , chiar daca am sters cateva mesaje ati avut o libertate absoluta in a va expune parerile despre Universitatea si oamenii din jurul ei) te-a deranjat faptul ca nu am impartasit aceste idei.Daca doresti un moderator care sa faca plecaciuni si sa aplaude fiecare mesaj postat este nevoie sa negociezi cu Vadim , poate se rezolva si vei avea aici un moderator pe placul tau...
EDMOND_
26th May 2004, 05:06
"mda, observ ca ai sters ultimele mesaje unde itzi demonstrasei incultura ...dinu paturica bla bla bla
astept in continuare replicile tale , mai ales cand "lucrezi" toata noaptea...vezi dac stai cu geamul deschis
in ciuda varstei inaintate, ai obiceiuri de femeie la menopauza.....discutzii in comun despre o anumita pesoana bla bla bla Ti-am replicat ca nu ma intereseaza parerea tuturor despre mine pentru ca nu candidez si nici nu slugaresc la candidati
Puteai sa aplanezi discutziile cerandu-tzi scuze lui Ryder dar si mie, sau in primul rand mie, pentru ca m-ai aruncat niste vorbe desi eu chiar nu-ti zisesem nimic. Intrarea mea in discutzie a fost total intamplatoare
mi-ai vorbit foarte urat si cu niste aere foarte ciudate , aere care ,crede-ma pe cuvant, starnesc rasul.
Tu cere-tzi scuze, potoleste-te cu mesajele sterse aiurea si vom putea discuta normal, asta in masura in care cu tine se poate discuta normal cand vine vorba de dinel staicu.
Oricum , gasesc o dovda de lipsa de faor-ply felul in care au fost sterse sau mutate mesajele ."
Nu mai intrasem de multa vreme pe intern si abia astazi am vazut acest mesaj. Nu pot sa spun decat ca este in nota ta obisnuita , atunci cand nu mai ai argumente incepi sa jignesti pe cel cu care discuti, mai ales cand stii ca respectivul nu va replica in acelasi mod . Nu eu ti-am sters mesajele de pe intern , nu am acces acolo ca moderator , au facut-o probabil moderatorii de acolo sau administratorii forumului. Nu am de ce sa va cer scuze si nimic din ce faci tu nu este intamplator. Dimpotriva.... Am lasat acest thread pentru a-ti demonstra inca odata ca nu exista cenzura ideilor pe acest forum si numai o cenzura a bunului simt...voi inchide acest thread , pe viitor iti recomand sa nu mai ai astfel de initiative deoarece nu am sa le permit. Limiteaza-te la Universitatea , daca iubesti echipa asa mult cum spui. Cum am anuntat in urma cu cateva zile inchid acest thread .
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.