PDA

View Full Version : Campionat 2008-2009

Datenshi
27th July 2008, 12:52
Discutii despre noul sezon. :)

Datenshi
27th July 2008, 12:57
Debut cu dreptul.

RAPID - BISTRIÞA 3 - 0

* Sursa: gsp.ro

În mare formã, Rapid a încheiat repede conturile cu timida Gloria, asigurîndu-ºi încã din prima parte un avantaj de forfait, dupã care a jucat la spectacol.

În plin rãzboi intern între români ºi strãini, Grantul a început asearã meciul cu Bistriþa cu doar 4 autohtoni printre titulari. ªi prima scînteie s-a vãzut încã din start: Andrade ºi Perjã n-au vorbit aceeaºi limbã ºi Diogo (2) era sã aprindã Giuleºtiul. Apoi, cuminþi, colegii lui Coroian s-au aliniat pe douã rînduri, aºteptînd tãvãlugul Rapidului. Au mai încercat pe contre, pe la Maftei, dar centrãrile lui Panc au fost doar "scrisori" cu destinatar necunoscut.

Viºiniii au vrut sã vadã dacã pot sparge zidul dublu din faþã frontal. Au uitat cã un astfel de blindaj se poate strãpunge pe benzi, cu o cerbicie vecinã cu neputinþa.

A fost de ajuns. Fisura apãrutã în defensiva bistriþeanã a început sã caºte ca o falie dupã cutremur. Nevoitã sã iasã la joc, Gloria a fost pradã uºoarã pentru un Rapid dezlãnþuit. Spadacio a mai pus o pasã "printre" pentru Boya (37) , care l-a pierdut pe drum pe Frãsinescu ºi a dat cu sec: 2-0. Oaspeþii au alergat în gol ºi au mai luat unul pînã la pauzã. A fost rîndul lui Cesinha sã facã onorurile pentru Spadacio (43).

Doar pentru show

Firesc, dupã pauzã, Rapidul a lãsat-o mai moale cu schemele lui Peseiro. A jucat mai mult pentru tribune. Cesinha în rol principal, oprit (64) dupã o pãtrundere finã de Tãtãruºanu. Apoi, Boya (67) s-a jucat cu portarul ºi cu bara! Apoape douã minute, stadionul a fost un imens "Ole!". Dacã ºi Andrade dribleazã! Gloria? Un jalon din 11 piese.

Peseiro în româneºte!

La întîlnirea cu presa, Jose Peseiro ºi-a pregãtit un bileþel. L-a citit în limba românã: "Bunã seara! Am jucat bine. Victorie justã. Ne puteam bucura toþi. Sînt fericit pentru suporteri". A vorbit ºi despre Constantin sau Coman: "Marius e un jucãtor bun, dar a vorbit fãrã sã gîndeascã. Aºa ceva e grav. Pe primul loc trebuie sã fie Rapid. A greºit, i-am dat penalty! Dar etapa viitoare ar putea sã revinã, dacã meritã. La Dani Coman e altceva. Abia aºtept sã-ºi rezolve problema".

Zabriskie
27th July 2008, 14:22
Frumos joc, Rapid cred ca e cea mai promitatoare echipa in momentul asta. Imi place de Julio Cesar, bun pasator, sut, control bun. De la mijloc in sus e ok, da' Maftei si Perja in aparare?

Datenshi
27th July 2008, 16:20
Mardare nu cred ca e inca pregatit 100% si de-asta a fost preferat Perja. Pe dreapta e cea mai mare problema in momentul asta, cred ca va mai fi incercat si Constantin acolo daca e reprimit in lot, sau poate chiar Andrade.

vlad1607
27th July 2008, 16:30
ce chef de discutii are Datenshi dupa o victorie :happy

LE : scuze am crezut ca e pe intern ...apoi am vazut ca e suporter rapid! Scuze nu o sa mai deranjez ! :D

Datenshi
16th November 2008, 03:55
O etapa perfecta pentru a urca in clasamnet, din pacate jucam cu frica.

andreidaniel
16th November 2008, 10:57
In etapa asta asa cum puteam sa urcam in clasament, puteam sa ramanem la acelasi numar de puncte :D

Datenshi
16th November 2008, 14:30
Asta e mentalitate de loser, niciodata nu profitam de rezultatele altora ca sa recuperam.

andreidaniel
16th November 2008, 15:39
Degeaba am eu mentalitate de invingator, daca aia care trebuie s-o puna in aplicare pe teren, nu au aceeasi mentalitate si se multumesc cu jumatati de masura (in cazul asta, cu un egal scos cu greu). Peseiro este un antrenor extrem de fricos. Cu Peseiro pe banca, ne afundam in mediocritate, suntem pe cale sa devenim o simpla echipa care se chinuie sa prinda un loc pentru Cupa Uefa. Strict pe ce s-a jucat ieri pe teren, nu meritam victoria.

Datenshi
16th November 2008, 16:10
Pai nu de tine ziceam, ca nu faci parte din echipa din cate stiu. :P

Datenshi
29th November 2008, 15:33
Rapidul acuzã numeroase absențe

* Sursa: Prosport.ro

La ultimul sãu meci oficial ca antrenor al Rapidului, Jose Peseiro are bãtãi de cap în privinþa alcãtuirii unui prim „11”. Lusitanul are probleme în fiecare compartiment, dar mai cu seamã de la mijloc în sus, acolo unde lipsesc cinci jucãtori: Cesinha, Julio Cesar, Pitbull, Djalovic ºi Boya. Fundaºii Vella ºi Bozovic nu au fãcut nici ei deplasarea în Copou, acuzând probleme medicale. Mai mult, la antrenamentul de asearã al viºiniilor, tânãrul Lucian Rãduþã s-a antrenat separat din cauza unor probleme la stomac. În aceste condiþii, Peseiro se vede nevoit sã treacã pe foaia de joc doar 17 fotbaliºti, urmând ca pe banca de rezerve sã ia loc jucãtori care au evoluat mai puþin în acest campionat, sau chiar deloc, cum este cazul lui ªtefan Grigorie.

Eu nici nu stiam ca Grigorie mai e la noi. :D

Datenshi
30th November 2008, 10:50
Ce-mi doresc in momentul asta: maxim 1 p pentru Steaua si CFR maine. Dupa asta poate aparea nuvela" Moartea cofetarului".

Grecu_
1st December 2008, 00:04
Adu-mi aminte, daca terminam turul in primele 5 locuri, nu mai poate sa il dea afara pe Peseiro si mai trebuie sa achite si primele?

Datenshi
1st December 2008, 12:16
Exact.

TaciAcolo
1st December 2008, 18:25
poate ma ajuta un rapidist inarit... cu numele unei melodii de acum multi ani despre rapid lautareasca ... canta cineva cu numele de namol sau nu sunt sigur

Datenshi
1st December 2008, 19:15
Am gasit pe iutub un Mihai Namol, dar e din Tei. Sigur nu era cu DInamo? :D

TaciAcolo
1st December 2008, 19:26
nu ca o aveam ..mai demult in calc e din perioada 98 cand a castigat campionatu rapid
si la refren zicea ceva de genu...hai rapidu ca tu esti campioana din giulesti

grande
1st December 2008, 22:15
robyyy ,nu am gasit ceace vrei tu ,dar in schimb am gasit o reclama la Antena 1 ! http://fr.youtube.com:80/watch?v=Uf8y0LzKhp8&feature=related

andreidaniel
2nd December 2008, 14:41
robyyy, asta este melodia?
http://www.trilulilu.ro/andreidanielb/5d9742976874ae

Suntem in grafic pentru Cupa Romaniei si un loc pentru Cupa Uefa(locul 5). Totul depinde de schimbarile din iarna asta...

Grecu_
2nd December 2008, 15:06
Din pacate nu suntem in grafic pentru schimbarea patronatului... :headbang:

Grecu_
14th March 2009, 00:16
Brei, cartonasul rosu a lu' Constantin s-a judecat? Daca nu, cam cate etape ar trebui sa ia pentru amenintarea arbitrului? :rolleyes:

Cristy RVD
14th March 2009, 00:26
Cat mai multe :D

samar
14th March 2009, 09:58
S-a judecat si a primit cadou 2 etape de suspendare si o amenda de 1500 lei:rolleyes:

Datenshi
14th March 2009, 18:28
Pff, 5-6 etape suna mai linistitor. :D

JJ
26th April 2009, 02:52
Ar fi o chestie sa legam 4 victorii acum, poate prindem UEFA. Altfel ne depaseste si Steaua.