PDA

View Full Version : Pandurii acorda abonamente pentru suporterii fideli

Sergio_D
24th July 2008, 17:13
Clubul Pandurii va acorda un numãr de 30 de abonamente pentru noul sezon suporterilor fideli ai echipei care au fost activi pe forum de la apariþia site-ului www.pandurii-tg-jiu.ro. Toþi cei selectaþi pe baza unor criterii stabilite de administratorul site-ului (cum sunt vechimea înscrierii sau numãr de postãri) vor fi anunþaþi printr-un e-mail, urmând apoi sã confirme dacã pot onora invitaþia la meciurile din sezonul 2008-2009 ºi sã primeascã indicaþii suplimentare.

O initiativa laudabila. :cool:

Buna ziua Sergio,

Clubul Pandurii va acorda un numãr de 30 de abonamente pentru noul sezon suporterilor fideli ai echipei care au fost activi pe forum de la apariþia site-ului www.pandurii-tg-jiu.ro.

Va anunþãm cã figuraþi în baza noastrã de date de pe forumul site-ului oficial al clubului Pandurii ca fiind printre cei mai activi suporteri. Conducerea clubului a decis sã vã rãsplãteascã activitatea cu un abonament pentru sezonul care va începe duminicã.

Vã rugãm ca, în cel mai scurt timp posibil, sã ne comunicaþi pe acest mail datele personale exacte, nume ºi prenume ºi CNP pentru tipãrirea abonamentelor.

În cazul în care nu puteþi veni la meciurile echipei de fotbal Pandurii din diferite motive, puteþi delega o altã persoanã sã ridice abonamentul de la club.

Cu stima,

Iulian Diaconu

Administrator site

http://www.pandurii-tg-jiu.ro

Tot respectul pentru ca se gandesc si la comunitatea virtuala care sustine clubul. Hai Pandurii! :yeah:

TaciAcolo
24th July 2008, 21:08
si eu am primit...:D dar cred ca o sa fie la peluze

Dario
25th July 2008, 16:30
25 RON,asta e pretul abonamentelor la jobul meu. :D