View Full Version : Umaga Vs. Rikishi
dragos99
17th July 2008, 19:15
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9e/Umaga.jpg/329px-Umaga.jpg
Vs.
http://www.gerweck.net/rikishi.jpg
Cine este mai bun? Care din cei doi Fatu este mai charismatic, mai talentat?
Votul merge catre Umaga pentru ca mai are destul timp ca sa castige un titlu important in WWE si sunt convins ca o va face. Desi Rikishi are doar un titlu InterContinental si 3 titluri la echipe nu a fost un main-eventer exceptional, inafara unui singur meci in care a fost in main-event numai stiu la ce ppv, intr-un Fatal-4-Way daca nu ma insel. De pe alta parte Umaga deja la intrecut la titluri Intercontinentale avand deja doua, dar Rikishi era un excelent partener. Sper ca Umaga sa faca in maxim 2 ani pasul spre main-event.
Ratonu
17th July 2008, 19:22
Rikishi a fost bun la vremea lui; a fost în acel Hell in a Cell de 6 oameni de la un Armageddon parcã, unde a avut onoarea sã încaseze un bump spectaculos, aruncat de Undertaker de pe cuºcã. Îl prefer, totuºi, pe Umaga, care e mai atletic ºi are un personaj ceva mai plãcut, chiar dacã e unul care n-o sã-i aducã probabil niciodatã un titlu cu adevãrat important.
Punisher
18th July 2008, 11:02
Sper ca Umaga sa faca in maxim 2 ani pasul spre main-event.
Zi doamne fereste....
On-topic:Am votat cu Umaga pt ca are un gimmick mai bine facut si , desi acum nu mai arata inainte , in perioada Jamal avea manevre foarte bune , mai ales de pe corzi...ceea ce pe Rikishi nu l`am vazut
Raiden
18th July 2008, 14:38
Rikishi a fost bun la vremea lui; a fost în acel Hell in a Cell de 6 oameni de la un Armageddon parcã, unde a avut onoarea sã încaseze un bump spectaculos, aruncat de Undertaker de pe cuºcã.
Pe langa Hell In A Cell Match, Rikishi a mai avut un spot fenomenal pentru un om de greutatea sa, un splash de pe cusca in meciul cu Val Venis de la Fully Loaded 2000.
Anyway, eu ii acord votul lui Umaga pentru abilitatile sale atletice superioare, pe langa asta Rikishi a dezamagit ultima oara cand a aparut in TNA. :)
Maxon
23rd July 2008, 15:53
Imi placea Rikishi mai tare.Dar sunt absolut convins ca cel mai bun atlet Super Heavyweight peste 400 lbs este Vader.Dar daca vorbim despre cei doi, tin mine Attitude Era unde Rikishi era partener cu 2 Cool si momentul cela istoric cind au dansat la RR 2000 niciodata nu voi uita.De aceea imi place Rikishi mai tare.
sandmanrocks
31st July 2008, 00:21
Aº spune ca Rikishi ar castiga deoarece Rikishi i think el cantareºte mai mult de dimineaþa ºi i chiar cred ca este un Rikishi mai bun wrestler
JeffHardy
2nd January 2009, 11:07
Rickisi e mai bun ca bezmeticul ala
Raiden
2nd January 2009, 17:59
Acum urmaresc niste episoade din WWF Attitude RAW 2000. Cat de grozav putea sa fie Rikishi ca heel in timpul feudurilor cu Austin & Rocky. Nu stiu daca i se datoreaza lui 100% sau lui The Rock & Stone Cold Steve Austin care erau la vremea respectiva cele mai in voga personaje face :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.