PDA

View Full Version : Etapa 27: Dinamo - Petrolul

Vadim
13th May 2004, 14:26
Etapa 27: Dinamo - Petrolul.
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.

alx_ro
13th May 2004, 14:52
Din pacate, nu cred ca are forta Petrolul sa-i puna probleme lui Dinamo...
2-1 (pe final de meci, cum ne-au invatat)

SVensson
13th May 2004, 15:12
Cred ca acest meci nu mai are nevoie de comentarii. Trebuie doar sa stabilim scorul: 5-1 ptr. Dinamo

Catalanul
13th May 2004, 15:43
nu cred ca dinamo se va ineca chiar la mal
3-0
dar ar face bine sa se pregateasca pentru a ceda locul 1 stelei pentru ca etapa viitoare vor pierde la timisoara in fata a 50 000 de spectatori

Dei
13th May 2004, 16:22
Bate Dinamo fara probleme, ca mai au o saptamana de stat pe locul 1. Titlul il vor pierde la Timisoara.

Alt Dan
13th May 2004, 19:55
nu cred ca dinamo se va ineca chiar la mal
3-0
dar ar face bine sa se pregateasca pentru a ceda locul 1 stelei pentru ca etapa viitoare vor pierde la timisoara in fata a 50 000 de spectatori

Aceiasi spectatori care au fost si la "memorabila performanta" din partida cu Steaua?

Saber Rider
13th May 2004, 20:50
Etapa 27: Dinamo - Petrolul.
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.

:) in timpul meciului nu e voie ?!? :)
glumeam si eu, in timpul dinamo-gloria am scris inainte, la pauza, si dupa meci ....

Tamy
13th May 2004, 22:29
meci usor pentru cateii... :rosu: (blat) din pacate
dar lasa ca o sa le vina si lor nasu' etapa viitoare :yeah: :evil:

Saber Rider
13th May 2004, 23:03
Avand in vedere ce a facut Petrolul in ultimele etape nu prea are sanse sa scoata nici macar un punct cu Dinamo; cu toate ca sunt cu un picior in divizia B.
Nu stiu cum se face, dar Petrolul a luat bataie relativ usor de la mai multe diverse echipe (brasov, craiova, rapid), dar numai cu Steaua a jucat super bine; probleme in meciurile cu Steaua si in tur si in retur. Ceva ciudat, oricum ! Parerea mea !
(chiar asa de suparat sa fie florin marin pe fosta lui echipa de club, unde a jucat o buna perioada si a avut cele mai mari rezultate din cariera lui de jucator ?!? oricum , au avut petrolistii o ambitie destul de mare in meciurile cu Steaua, sa vedem cata ambitie or sa aiba acuma si cu Dinamo ...)

N0_NaM3
13th May 2004, 23:10
Mi`e greu ca vor scoate un egal...

apparte
14th May 2004, 00:40
Pai toate echipele cu care a jucat dinamo si-au recuperat din punctele pierdute cu ploiestenii(mai putin Galatiul care are interes sa-i scoata campioni).

samor03
14th May 2004, 02:43
am mai spus-o ,dinamo sa vina la TIMISOARA lider.ca va pleca pe 2 este cu totul altceva.

SVensson
14th May 2004, 08:51
Pai toate echipele cu care a jucat dinamo si-au recuperat din punctele pierdute cu ploiestenii(mai putin Galatiul care are interes sa-i scoata campioni).
De exemplu?

danny-boy
14th May 2004, 09:36
ATENTIE catei!!!!!!!!!!!!!!!!!!.TIMISOARA VA UCIDE.Vi se vor narui toate sperantele.POLI va decide campioana.O sa regretati toata viata meciul cu POLI.VETI FI SUFOCATI DE PUBLICUL DIN TIMISOARA.Mai bine nu va prezentati ca oricum o sa pierdeti.Stati acasa si mai economisiti niste bani pentru uefa(sa fim seriosi nu aveti fata de CHAMPIONS LEAGUE).100% POLI

Dansan
14th May 2004, 09:38
Meci de 1 solist...Mie mi-ar conveni un egal...slabe sanse insa...

IlMILAN
14th May 2004, 11:35
Dinamo va pierde puncte in acest meci.....
veti vedea.....:D

Florentin
14th May 2004, 13:36
Logica spune ca Dianmo nu are cum sa se impiedice; meci clar de 1 solist.

iulian
14th May 2004, 14:44
Petrolul vine la Bucuresti doar ca sa indeplineasca o simpla formalitate

Utilizator
14th May 2004, 14:45
Va fi un meci foarte disputat, pe alocuri aspru, Ploiestiul va trage din greu sa recupereze ce-a pierdut cu somnul de pana acum, Florin Marin are si motive personale in plus, dar Dinamo va invinge la doua goluri diferenta.

Darkslowstar
14th May 2004, 15:00
Dinamo nu poate decat sa pierda singura puncte in acest meci pt. ca din partea petrolistilor nu-i nici o speranta. Deja se gandesc la B, alte echipe, etc
Parca si vad recitalul de gafe petroliste.

stantheman
14th May 2004, 15:46
Macar in al zecelea ceas sa faca si "gazarii ceva". Daca nu, chiar isi merita locul in "B".

SVensson
14th May 2004, 16:30
Va mai aduceti scorurile din cupa dintre Dinamo si Petrolul? Va fi la fel in acest meci. Si spun asta pentru ca asa va fi.

ieppy
14th May 2004, 18:07
Alo Timisoara, mai incet baieti ca inca nu venim sa ne macelariti. Asa ca aveti grija de blatul cu Rapid si valea.

Dinamo sper sa bata pe Petrolul insa o sa imi para intr-un fel rau pentru ca taicamiu tine cu ei si o sa imi para rau sa ii vad retrogradati. Asta e insa.

IlMILAN
14th May 2004, 18:12
Alo Timisoara, mai incet baieti ca inca nu venim sa ne macelariti. Asa ca aveti grija de blatul cu Rapid si valea.

Ai dreptate...inca nu veniti ...mai aveti o saptamana:D

Jhan
15th May 2004, 01:10
(chiar asa de suparat sa fie florin marin pe fosta lui echipa de club, unde a jucat o buna perioada si a avut cele mai mari rezultate din cariera lui de jucator ?!?
Chiar daca nici nu eram conceput pe vreamea cand Florin Marin era jucator activ,stiu si eu ca a jucat cel mai mult la Steaua si la Rapid si deloc la Dinamo.Cred ca il confunzi de fapt cu Ion Marin.:)

Jhan
15th May 2004, 01:16
am mai spus-o ,dinamo sa vina la TIMISOARA lider.ca va pleca pe 2 este cu totul altceva.
Tu stii una si buna! :happy Cred ai vreo 15 mesaje in care iti tot exprimi (aceeasi)ideea asta,esti chiar asa de lipsit de inventivitate? :D

Jhan
15th May 2004, 01:20
ATENTIE catei!!!!!!!!!!!!!!!!!!.TIMISOARA VA UCIDE.Vi se vor narui toate sperantele.POLI va decide campioana.O sa regretati toata viata meciul cu POLI.VETI FI SUFOCATI DE PUBLICUL DIN TIMISOARA.Mai bine nu va prezentati ca oricum o sa pierdeti.Stati acasa si mai economisiti niste bani pentru uefa(sa fim seriosi nu aveti fata de CHAMPIONS LEAGUE).100% POLI
:D Du-te si tu si mai racoreste-te ca te-ai incins prea tare! :p

Sergio
15th May 2004, 01:21
Dinamo va pierde puncte in acest meci.....
veti vedea.....:DStii tu ceva ce nu stim noi? :p
Sigur ca logic ar fi sa bata dinamo, dar ce mai poate fi logic in fotbalul romanesc? :mda:
ieppy tata, vezi ca nu-ti place sa-si dea si altii cu parerea despre meciul asta, asa ca fa bine si nu-ti mai da nici tu cu parerea despre meciuri in care dinamo nu e implicata...it's better this way, trust me! :evil:

Mariusmadmax
15th May 2004, 02:50
7-0
si un mare actor va pleca din scena spre ... B :D
Cine e la rind dintre arbitri sa o ajute pe Dinamo ? :D
Stati linistiti ... c-aveti "mijloacele specifice" sa faceti "acelasi" joc bun ... :D

Saber Rider
15th May 2004, 03:19
Chiar daca nici nu eram conceput pe vreamea cand Florin Marin era jucator activ,stiu si eu ca a jucat cel mai mult la Steaua si la Rapid si deloc la Dinamo.Cred ca il confunzi de fapt cu Ion Marin.:)

Eu cred ca tu nu ai fost atent la ce am zis. Trebuia sa citesti TOT postul meu, nu doar ce vrei tu. Era vorba de antrenorul Petrolului Ploiesti, Florin Marin.

Sa iti repet :

"Avand in vedere ce a facut Petrolul in ultimele etape nu prea are sanse sa scoata nici macar un punct cu Dinamo; cu toate ca sunt cu un picior in divizia B.
Nu stiu cum se face, dar Petrolul a luat bataie relativ usor de la mai multe diverse echipe (brasov, craiova, rapid), dar numai cu Steaua a jucat super bine; probleme in meciurile cu Steaua si in tur si in retur. Ceva ciudat, oricum ! Parerea mea !
(chiar asa de suparat sa fie florin marin pe fosta lui echipa de club, unde a jucat o buna perioada si a avut cele mai mari rezultate din cariera lui de jucator ?!? oricum , au avut petrolistii o ambitie destul de mare in meciurile cu Steaua, sa vedem cata ambitie or sa aiba acuma si cu Dinamo ...)"

Traducerea pentru Jhan:
Petrolul cu Florin Marin pe banca, fostul jucator al Stelei, a jucat super bine cu Steaua, super ambitie. "Sa vedem cata ambitie or sa aiba acuma si cu Dinamo".

OK, Jhan ?

Saber Rider
15th May 2004, 04:45
"In cazul lui Ionica Serea, greseala recunoscuta a fost in intregime iertata. Dupa ce a facut praf partida Dinamo - Universitatea Craiova, privandu-i pe olteni cel putin de un rezultat egal, focsaneanul a lasat privirea in pamant si a declarat ca a gresit. Induiosat pana la lacrimi, Craciunescu l-a iertat. Ce moment emotionant Kodak!

In semn de pretuire pentru fair-play-ul iesit din comun al arbitrului, Ion Craciunescu l-a delegat pe acesta la FC Brasov - Rapid, care a avut loc in etapa imediat urmatoare. Nu conta ca influentase soarta unei partide si, poate, daca diferenta dintre Dinamo si Steaua se mentine la doua puncte pana la sfarsit, a intregului campionat.

Motivatia mai-marelui de la CCA a fost puerila: "Avem un efectiv foarte redus. Daca i-am retine de la delegari pe toti cei care gresesc, atunci nu ar mai avea cine sa arbitreze". Pai, aduceti oameni de pe strada, domnule Craciunescu, ca nu ar fi prea mare diferenta!"

Saber Rider
15th May 2004, 05:00
Cu alte cuvinte, daca Dinamo termina campionatul cu aceasta diferenta actuala de 2 puncte fata de Steaua, inseamna ca l-a luat cu arbitrii :rosu: !!! Asta ca sa nu mai existe discutii aiurea !!!

samor03
15th May 2004, 08:45
Tu stii una si buna! :happy Cred ai vreo 15 mesaje in care iti tot exprimi (aceeasi)ideea asta,esti chiar asa de lipsit de inventivitate? :D
SIGUR NU STI SA NUMERI.SUNT MAI MULTE .......SI REALE.ASTA O SA VA DOARA. :ok:

maryuss_mau
15th May 2004, 09:14
se pare ca dinamovistii ar trebui sa aiba viata grea contra petrolului; infrangerea cu rapidul le-a cam dat peste cap adevarul petrolistilor;

radhoo
15th May 2004, 14:06
sper ca petrolul sa o incurce pe dinamo. insa pt ei tot degeaba va fi un rezultat bun in acest meci. cred ca retrogradarea e deja "jucata".

JUVENTUS_1
15th May 2004, 14:09
Bate Dinamo cu toate ca nu-mi doresc asta.

goliat
15th May 2004, 15:37
probabil ka sunt multzi kare spun ka nu are nici o sansa petrolu` dar hai,mingea`i rotunda...deci ganditzi`va si la un semiesec sau chiar la un esec din partea dinamovistilor !

Mariusmadmax
15th May 2004, 16:07
Chiar credeti ca :
Petrolul isi va juca corect sansele pina la capat ?
Toti jucatorii din echipa Petrolului isi vor stoarce ultima picatura de energie ca sa faca un rezultat bun cu Dinamo ?
Ca arbitrii pusi sa se respecte regulile jocului , le vor respecta (nu vor face ERORI UMANE care vor vicia scorul final- erori impotriva Petrolului ) ?

Daca raspundeti cu DA - atunci Petrolul are sanse ...
Daca la macar la una din aceste intrebari aveti indoieli , Petrolul spune PA (!) diviziei A ...
:D

Jhan
15th May 2004, 21:51
Chiar credeti ca :
Petrolul isi va juca corect sansele pina la capat ?
Toti jucatorii din echipa Petrolului isi vor stoarce ultima picatura de energie ca sa faca un rezultat bun cu Dinamo ?
Ca arbitrii pusi sa se respecte regulile jocului , le vor respecta (nu vor face ERORI UMANE care vor vicia scorul final- erori impotriva Petrolului ) ?

Daca raspundeti cu DA - atunci Petrolul are sanse ...
Daca la macar la una din aceste intrebari aveti indoieli , Petrolul spune PA (!) diviziei A ...
:D
Dupa cum se vede treaba ,cam o a 3-a varianta este reala.Dinamo joaca super bine si castiga pe merit.E pauza si pot sa zic ca in prima repriza am vazut cel mai bun fotbal facut de Dinamo in acest retur.Bravo baieti!Va spun sincer ,daca ma intreba cineva inainte de partida asta spuneam si eu ca Steaua are cel mai frumos joc....cine a vazut insa prima repriza a acestui meci poate sa zica ca de fapt Dinamo joaca si mai frumos :yeah: La mai mare!

Saber Rider
15th May 2004, 22:42
Si parca zicea cineva ca cei care comenteaza la protv sunt stelisti ... n-au nici o treaba, sunt dinamovisti pe fata (cel putin mironica): bate craciun corner, cica florentin petre, ca sa nu mai vb de super epitetele pe care le aduc lui dinamo si jucatorilor lor ... tocmai acu vorbea de Super Grigorie, cu "superbul" gol cu Steaua si alte faze d-astea ... hai sa fim seriosi !!
In alta ordine de idei, meci la discretia lui dinamo. Chiar si cu greselile astea copilaresti pe care le-au facut in aparare petrolistii - mai zicea cineva de Steaua si greselile oradenilor sau ale bistritenilor ca n-ar fi tocmai "greseli" sau alte d-astea. Sper ca au trecut de faza asta, pentru ca ce s-a petrecut acuma la Petrolul s-a petrecut si la Oradea si la Bistrita. Deci sa n-acuze ca vor fi acuzati ! ... cel putin la acest aspect.

Saber Rider
15th May 2004, 22:46
ia uite ... iar a luat-o acuma cu dinamo ... super dinamo anii 80, mateut, nu stiu mai cine ..... ce cotetz de comentator, numai Dinamo a visat azi astazi. ATAT ! In loc sa fie impartial, cum se cade la un comentator obiectiv.

Saber Rider
15th May 2004, 22:53
hmm .. ciudata imbratisarea de final cu un jucator petrolist, parca era frati-su !!! Ca sa nu mai zic de pupaturile dintre Andone si Florin Marin. Bine ca au luat astia camera de pe jucatori, ca cine stie ce mai vedeam !:rosu:

p.s.
Apropo de Florin Marin, care una declara si alta face : zice ca cine joaca defensiv cu dinamo va gresi sigur in aparare, asa ca o sa joace ofensiv.
Lol de lol : cica petrolul a jucat ofensiv asta-seara ! Si chiar nu au fost greseli in aparare !! :happy Ca sa nu mai zic ca a remarcat pana si mironica, ca joaca doar cu un singur varf, care daca vrei sa vii sa "joci ofensiv", e super bine !!
ce sa mai, meci de meci !

Jhan
15th May 2004, 22:55
Te racaie rau ca joaca Dinamo frumos,a?Si apropos Dinamo se scrie cu D mare asa cum si eu scriu Steaua cu S mare.Fii fair-play si obiectiv.Nu strica!

gicu
15th May 2004, 23:02
altii la rand :yeah:

Saber Rider
15th May 2004, 23:04
Tu Jhan, mai bine ai citi mai clar ce scriu eu, ca am vazut ca stai cam prost cu subtilitatile !!
Si sa stii ca nu ma racaie nimeni si nimic. Am scris doar ce am vazut eu, si ce cred eu despre ce am vazut.
Si eu am cam fost obiectiv fata de ce am vazut (vezi ce am scris despre Dinamo-Gloria), si eu cred ca si acuma nu am deviat de la asta. Am argumentat tot ce am zis, nu am zis doar asa sa ma aflu in treaba.

Sergio
15th May 2004, 23:05
altii la rand :yeah:
Altii mai buni, nu? Lasa ca vin acum... :drak:

Saber Rider
15th May 2004, 23:07
Si oricum, ce mare super Dinamo in anii '80 ?!?
Ca in anii '80 doar Steaua a facut ceva notabil in fotbalul romanesc si european, nu Dinamo !

--ee, vezi ca am scris cu "D" mare ?!?

Sergio
15th May 2004, 23:11
Dupa parerea mea nici Dinamo, nici Steaua nu merita sa fie scrise cu majuscule pt ce au facut inainte de 89. :mda:
Saber, oricat de stelist ai fi, trebuie sa recunosti ca si Dinamo a avut performante externe, chiar daca n-a castigat vreo cupa... :cool:

gicu
15th May 2004, 23:11

Sergio, mereu ma bucur cand invingem un adversar puternic :yeah:
De-aia astept etapa viitoare. Sunteti peste Petrolul :) Cu ei de-abia ne-am revenit :D

Saber Rider
15th May 2004, 23:15

Eu sunt stelist. Se vede clar cred eu din avatar.
Nu pot sa nu remarc iarasi declaratiile astea de dinaintea meciului Poli AEK - Dinamo, care se aseamana foarte mult cu cele dinaintea meciului Poli AEK - Steaua. Adica foarte increzatoare in fortele proprii, nu au nici o treaba cu realitatea din teren, de parca ar juca fanii.
Nu ca nu as vrea sa se incurce Dinamo la Timisoara, dar prea au ajuns declaratiile astea dinspre Timisoara asa ... super optimiste. ( e de ajuns sa recititi forumul Poli AEK - Steaua, un record de altfel in postari al OnlineSport.ro).
Eu zic sa fiti un pic mai obiectivi, sa analizati niste fapte, si daca reiese din astea ca o sa bata Poli AEK super sigur, atunci sa fiti si super optimisti. Altfel, e cam nasol sa cadeti asa de sus. Doar ati patit-o o data.

Parerea mea !

Saber Rider
15th May 2004, 23:15
Dupa parerea mea nici Dinamo, nici Steaua nu merita sa fie scrise cu majuscule pt ce au facut inainte de 89. :mda:
Saber, oricat de stelist ai fi, trebuie sa recunosti ca si Dinamo a avut performante externe, chiar daca n-a castigat vreo cupa... :cool:

Cum ar fi ?!?

Saber Rider
15th May 2004, 23:20
Si da, stiu. Cine ia Champions League nu se scrie cu majuscule , stiu . E naspa rau... mda ...

Saber Rider
15th May 2004, 23:21
Sau cine ia SuperCupa Europei (castigatoarea Champions League vs. castigatoarea Cupei UEFA).

Saber Rider
15th May 2004, 23:25
Plus ca Steaua a mai jucat inca doua (2) semifinale si inca o finala de Cupa Campionilor Europeni, actuala Champions League.

Ce "performante notabile" ziceai ca a facut Dinamo inainte de '89 ?!?

Sergio
15th May 2004, 23:28
Intreaba un dinamovist ce performante au avut, dar cred ca si o semifinala de UEFA inseamna ceva pt o echipa romaneasca.
Si mai lasa Champions League, ca de 18 ani traiti din amintiri. Stii foarte bine ce conditii erau atunci. Daca sunteti asa buni, demonstrati asta si acum. :cool:

Saber Rider
15th May 2004, 23:32
Intreaba un dinamovist ce performante au avut, dar cred ca si o semifinala de UEFA inseamna ceva pt o echipa romaneasca.
Si mai lasa Champions League, ca de 18 ani traiti din amintiri. Stii foarte bine ce conditii erau atunci. Daca sunteti asa buni, demonstrati asta si acum. :cool:

Oricum nu cu arbitrii !!

Poate ai uitat asta-toamna cine a jucat cel mai departe in asa-zisele Cupe ! Si cum a jucat (nu ca ... semifinalista de cupa UEFA din anii '80, care a jucat si ea asta-toamna, dar ati vazut voi cum ....:( ) !

Nu ca n-as fi vrut sa joace mai mult sau mai bine in Cupe, ca doar reprezenta SI Romania in afara. Si chiar m-am agitat destul la meciul cu rusii de acasa, cand chiar au avut sanse sa rastoarne rezultatul din tur ! Dar ....

p.s. A , si nu sunt 18 ani cum zici tu, ci 15, de la ultima performanta notabila pe plan international a Stelei - finala CCE cu AC Milan. (1989).
Ca sa nu mai vorbesc de cum juca Steaua in anii '90 (nu '80) cu WestHam United sau Glasgow Rangers sau Benfica Lisabona sau FC Bruges sau Fenerbahce sau PSG sau Aston Villa sau .......

Sergio
15th May 2004, 23:39
Anul trecut si Steaua si Dinamo s-au comportat peste asteptari in UEFA, spre deosebire de Rapid, care a dezamagit in CL. Steaua a avut ghinion ca a dat peste Liverpool, iar Dinamo a avut ghinion in returul cu rusii.
Eu n-am zis ca Steaua a fost ajutata atunci de arbitri, ci de cineva mult mai puternic (a se citi fiu de dictator). A avut si noroc cu Duckadam, ca altfel... :p

Saber Rider
15th May 2004, 23:50
Eu n-am zis ca Steaua a fost ajutata atunci de arbitri, ci de cineva mult mai puternic (a se citi fiu de dictator). A avut si noroc cu Duckadam, ca altfel... :p

Mda, am trait sa o aud si p-asta ! "Fiu de dictator" din Romania a "ajutat" (cu batere spre RAU, nu spre banii si premiile pe care le dadea respectivul jucatorilor stelisti) Steaua sa castige CCE contra Barcelonei. Misto, n-am ce zice !

Saber Rider
15th May 2004, 23:54
Oricum nu are rost sa discutam aicea ce a fost. Ce-a fost a fost. Dar m-am simtit dator sa raspund acestor vorbe fara rost, ca Steaua nu a facut nimic inainte de '89, si alte aberatii d-astea.
Suntem cam OFF-TOPIC, dar ... din aproape in aproape ... s-a ajuns aici.

Sergio
15th May 2004, 23:54
Lasa tu premiile, cum ramane cu toti jucatorii din tara luati cu forta, vezi Boloni, Duckadam, etc.? Sau tu vezi numai partea plina a paharului?

Saber Rider
15th May 2004, 23:55
Deci ... despre Dinamo - Petrolul.
Meci castigat pe merit de Dinamo, Petrolul nici nu a miscat in atac (contrar declaratiilor lui Florin Marin), si asta e. 3 puncte pentru Dinamo.

uti2102
15th May 2004, 23:58
5-0?! Buuun! Bravo! Acum c-atzi epuizat tolba de goluri sunt curios ce vetzi face........ :evil:

Saber Rider
16th May 2004, 00:00
Lasa tu premiile, cum ramane cu toti jucatorii din tara luati cu forta, vezi Boloni, Duckadam, etc.

Nu stiu cum sa iti spun, dar Daca ii intrebi pe oricare din componentii Stelei de alta-data, TOTI (inclusiv Boloni si Duckadam) or sa iti spuna ca SUNT MANDRI CA AU FOST JUCATORI LA STEAUA !
Cu forta poate insemna ca nu voiau sa le dea drumul sefii cluburilor respective pe unde erau ei, asta e altceva. Dar nu jucatorul in sine, ca persoana !

Jhan
16th May 2004, 00:00
Mai lasati-ma cu performantele Stelei,ca am vazut si eu acu vreo saptamana meciul acela cu Barcelona si va spun ca nu ma asteptam sa fie chiar asa de slabut.Pe vremea aia se juca in cupa campionilor cum se joaca acum un meci intre 2 echipe de divizia A care se lupta pt evitarea retrogradarii,spun asta cat pot de convins si de obictiv,fara caterninca.Si ca o mica dovada s-a dovedit in 89,cand o prima formatie care tocmai incepuse sa joace fotbal modern(a se citi in viteza,cu pase din devieri si triunghiuri de pase,etc),adica Ac Milan a umilit-o pe Steaua .Tin minte ca am vazut meciul si a fost o diferenta f mare de forte in teren numai in primele 20 de minute cred ca le-au dat cele 4 goluri,daca ar fi vrut cred ca le dadeau 10.Va repet,am vazut meciul acela din postura unui suporter stelist (care eram atunci) si am vazut o formatie Steaua care nu e reprezentat decat un sparring partner pt Milan.

Sergio
16th May 2004, 00:01
5-0?! Buuun! Bravo! Acum c-atzi epuizat tolba de goluri sunt curios ce vetzi face........ :evil:
Si voi ne-ati dat 8-1 si nu v-ati golit tolba, asa ca s-ar putea sa mai aiba si ei rezerve... :o:

Sergio
16th May 2004, 00:03
Nu stiu cum sa iti spun, dar Daca ii intrebi pe oricare din componentii Stelei de alta-data, TOTI (inclusiv Boloni si Duckadam) or sa iti spuna ca SUNT MANDRI CA AU FOST JUCATORI LA STEAUA !
Cu forta poate insemna ca nu voiau sa le dea drumul sefii cluburilor respective pe unde erau ei, asta e altceva. Dar nu jucatorul in sine, ca persoana !
Nici tu nu crezi se spui. Crezi ca avea cineva curajul atunci sa spuna ca nu vrea sa mearga in Bucuresti? A facut-o doar Dobrin si ce a urmat e istorie. Si cu asta am terminat.Sa revenim la meci. :D

Saber Rider
16th May 2004, 00:09
Eu nu am auzit inca pe vreunul din fostii stelisti de marca sa zica altceva decat ce am scris eu mai sus. Daca stii tu ceva, arata-mi si mie, ca omul cat traieste invata ! :)

Saber Rider
16th May 2004, 00:18
Mai lasati-ma cu performantele Stelei,ca am vazut si eu acu vreo saptamana meciul acela cu Barcelona si va spun ca nu ma asteptam sa fie chiar asa de slabut.Pe vremea aia se juca in cupa campionilor cum se joaca acum un meci intre 2 echipe de divizia A care se lupta pt evitarea retrogradarii,spun asta cat pot de convins si de obictiv,fara caterninca.

Poate si tu candva, peste vreo 15-20 de ani, cand vei vedea vreun meci actual din Champions League, gen Deportivo - Porto, o sa zici ca ce fotbal slabut era pe vremea aia ....vai.....
Si oricum, nu e chiar asa cum zici tu, cu retrogradarea ... n-a fost chiar atat de slab meciul, in comparatie cu ce e acum.
Si mai e o chestie: miza ! Cand e o miza importanta, se mai naste si un joc fara faze de poarta, anihilare la mijloc ... se mai tatoneaza, joc tacticizat, alea-alea ... stii tu, DACA le ai cat de cat cu fotbalul.
N-are rost sa faci comparatie cum se juca pe atunci si cum se joaca acuma. Fotbalul nu mai e acelasi, s-au schimbat foarte multe in regulament si nu prea poti sa faci o comparatie decenta cu ce se intampla acuma in fotbal !
Dar pentru vremea aia, cu regulamentele de atunci, este o mare performanta ceea ce a realizat Steaua atunci. Si oricum, tare/slab, jocul Stelei a eliminat destule echipe TITRATE pana in acele finale si semifinale de CCE pe care le-a jucat.

Parerea mea !

Sergio
16th May 2004, 00:41
Eu nu am auzit inca pe vreunul din fostii stelisti de marca sa zica altceva decat ce am scris eu mai sus. Daca stii tu ceva, arata-mi si mie, ca omul cat traieste invata ! :)
Trebuie sa fi nebun sa spui ca ai fost luat cu forta dupa ce ai castigat cupa si o gramada de bani. Sunt toti oameni cu bun simt si nu vor sa recunoasca, ce sa le faci? :happy Si ce echipe puternice zici ca a eliminat Steaua, ca in afara de Barcelona a jucat numai ce echipe mediocre gen Anderlecht. Cand a dat de Milan s-a blocat... :cool:

Si ca sa revenim, nu ma asteptam la Petrolul sa joace atat de slab, mai ales ca depindeau de meciul asta ca de aer... :o:

Alt Dan
16th May 2004, 01:10
"Este frustrant să vezi că adversarul tău nu se împiedică" - Coşmarul lui Victor Piţurcă, enunţat explicit în timpul unei conferinţe de presă.

Sergio
16th May 2004, 01:18
Cred ca la fel zice si Andone de Steaua, ca nici ei nu s-au mai impiedicat cam demult. Pt Dinamo etapa viitoare va fi decisiva. Daca castiga, sunt campioni. Parerea mea. :)

Saber Rider
16th May 2004, 01:38
Si ce echipe puternice zici ca a eliminat Steaua, ca in afara de Barcelona a jucat numai ce echipe mediocre gen Anderlecht. Cand a dat de Milan s-a blocat

Echipe Mediocre ?!?!?
Se vede ca nu stii ce spui ! Pentru ca pe atunci, Cupa Campionilor Europeni insemna Campioane din diferite tari, nu ca acuma in Liga, unde sunt si de de pe locuri 2 si 3. Deci fiecare echipa de care a trecut Steaua atunci erau Campioane in tarile lor, nu altceva.
Eu zic ca daca erau Campioane la ei acolo, NU inseamna ca erau mediocre, CI CELE MAI BUNE, ca d-aia era cupa campionilor.

p.s. Poate doar daca erau campioane cu arbitrii intr-adevar sa fi fost echipe mediocre. :)

gicu
16th May 2004, 01:45
...Pt Dinamo etapa viitoare va fi decisiva. Daca castiga, sunt campioni. Parerea mea. :)

eu nu cred ca-i mai decisiv decat celelalte. Iar titlul se pare ca se joaca pana la sfarsit. Poate ma contrazice rezultatul de azi :p

Altfel, tinere calaret ti-am mai spus pe-aici, da-ti cu parerea numai daca ai ceva de spus in legatura cu topicul respectiv. Lasa-ne cu povestile tale. Acu' ce vrei, sa stam sa-ti imbogatim cultura fotbalistica pe unde te prindem? Deschide un topic separat de genul "chestii pe care as vrea sa le stiu" si incercam sa te ajutam :D

ADelPiero
16th May 2004, 01:46
victorie frumoasa :)
dar sa fim seriosi .. Petrolul nu a jucat delok football
inca 3 etape :D

Saber Rider
16th May 2004, 02:07
Altfel, tinere calaret ti-am mai spus pe-aici, da-ti cu parerea numai daca ai ceva de spus in legatura cu topicul respectiv. Lasa-ne cu povestile tale. Acu' ce vrei, sa stam sa-ti imbogatim cultura fotbalistica pe unde te prindem? Deschide un topic separat de genul "chestii pe care as vrea sa le stiu" si incercam sa te ajutam :D

Cred ca te refereai la tine cand ai spus cultura fotbalistica, de abia poate te-ai mai luminat si tu.
Si nu era chiar asa de in afara de topic, pentru ca se vorbea de o fosta campioana (adevarata), in comparatie cu o posibila campioana (deocamdata doar cu arbitrii), ceea ce normal ca deranjeaza atata timp cat diferenta dintre ele este facuta doar de arbitri.

samor03
16th May 2004, 03:01
Bravo Dinamo.sa Vedem De Ce Esti In Stare La Timisoara.

Florentin
16th May 2004, 03:01
Asa cum ma asteptam Petrolul a inceput seria de jocuri amicale in pregatirea evolutiilor matinale. Plus ca Florin Marin nu avea nici un interes sa-l supere pe mentorul Netoiu.
In ceea ce priveste ineptiile legate de performantele europene ale Stelei numai afirmatia cu Anderlecht- echipa mediocra spune tot despre nivelul de intelegere a fenomenului.
Jhan, sa stii ca meciul Ripensia - Chinezul din o mie nouasute toamna a fost de asemenea destul de slabut. Asta pentru tine, ca sa nu te simti pierdut in lumea asta mare si rea.

Carcotasu
16th May 2004, 04:17
Stiu ca aici se discuta despre fotbal si mea culpa ca eu o sa deviez ceva de la subiectul asta !!
Se vorbea despre performantele cluburilor romanesti, intradevar dinamo, la fotbal, are doar vreo 2-3 semifinale de cupe europene (una pierduta contra celor de la anderlencht), dar pe langa asta dinamo are 7 cupe ale campionilor europeni la volei , handbal si chiar rugby , nemai vorbind ca are un palmare international ce il recomanda ca fiind unul din cele mai bune cluburi sportive din lume. Palmaresul olimpic al clubului Dinamo este mai bun decat a peste 150 de state din lume. Asa ca toti astia care strigati catre dinamo jigodii sau javre sau alte epitete nepotrivite, ar trebui sa va tineti cont de ce a facut Dinamo pentru tara si apoi sa deschideti gura , chiar daca echipa de fotbal face lucruri mai dubioase clubul pe de-a-ntregu nu ar trebui sa fie blamat pt asta.

Sunt mandru ca sunt dinamovist, am facut handbal la dinamo si acolo am invatat ce inseamna lupta pt victorie, am invatat ce e onoare si sportivitatea. Dinamo reprezinta o mare parte a sportului romanesc si injuriile ridicole pe care le aduceti se rasfrang asupra sportivilor dinamovisti , sportivi ca : Ilie Nastase, Ivan Patzaichi etc..

FORTA DINAMO !!

Florentin
16th May 2004, 06:07
Nu cred ca i-a numit cineva jigodii si javre pe sportivii dinamovisti care asa cum foarte bine spui, mai ales ca in curind se implinesc 56 de ani de la infiintarea clubului, au reprezentat cu cinste culorile Romaniei. Faptul ca componentii echipei de fotbal mai sunt numiti (poate) javre, se trage de la emblema. Javra sinonim pentru ciine ... intelegi.
Am serioase dubii totusi cu privire la cele 7 cupe ale campionilor europeni, dar poate ai dreptate. Un lucru este cert: Ilie Nastase nu a fost niciodata dinamovist, poate il confunzi cu Ion Tiriac.
Poate ar trebui sa-i scrii lui Barcauan si sa-i explici cum este cu onoarea si sportivitatea pentru ca se pare ca dumnealui sau a fost lipsa sau dormea cind s-a predat lectia respectiva.
In rest asa cum spui ... Hai Steaua!!!

SVensson
16th May 2004, 07:53
Deci cum am spus inainte de inceperea meciului am spus ca se pune problema nu mai de scor. A fost 5-0 , eu am spus 5-1. Pacat ca nu am nimerit-o.

ULTRA_TEI
16th May 2004, 10:42
Sidexplozia, poate reusiti si voi sa nu cadeti in pacatul blatului cu steaua asa cum au facut restul echipelor provinciale care au intalnit steaua deja "resemnate". Pana la urma e si interesul vostru sa jucati in UEFA sigur.

Ma mir ca ziarele nu au mai scris si acum "Victorie mincinoasa" la scorul de 5-0 cu petrolul...ar fi fost in stare iubitii nostri "gazetari".

Cat despre timisoara (in "a" din mila altora) nu va zic decat ca nu pot sa inteleg de ce pot sa apalude la maxim un 1 - 8 cu steaua si cu noi se pregatesc pentru meciul vietii lor. timisorenilor...o sa va linistim....sa vedem daca o sa mai aplaudati la fel un aek - DINAMO 0 - 8 !

corinutza_88
16th May 2004, 13:30
un rezultat meritat de dinamo care a aratat ca poate sa joace fotbal si fara ajutorul arbitrilor dar cu cine?cu petrolul(ha ha ha)o echipa care este deja retrogradata!
pacat de ploiesteni care au arata ca pot sa le tina piept cainilor mai mult de o jumatate de ora !
asta e !
poate data viitoare!
stiinta for ever!

uti2102
16th May 2004, 14:20
Sunt intrigat de faptul ca microbishtii incep sa amestece Clubul Sportiv Dinamo cu FC Dinamo. Oameni buni! N-au nici o legatura! Este diferentza de ani lumina, ca de la un ciobanesc mioritic la un caine vagabond. Va rog eu sa nu le amestecatzi ca-mi intoarcetzi stomacul pe dos. E dureros ca microbishtii dinamovishti fac punte intre shleahta de rechini de la FC Dinamo shi CS Dinamo. :rosu:

iulian
16th May 2004, 14:52
Rezultat aproape merit a lui Dinamo... citeva semne de intrebare ramin totusi...si cea mai mare de ex. este la golul lu Grigorie ...gazaru ala nu a vrut deloc sa atinga mingea aia...ciudat

ieppy
16th May 2004, 15:24
iuliane, golul 5 fratioare! Singura greseala a unui jucator de la Petrolu. In rest nu vad ce poti sa comentezi. Poti fi carcotas insa sincer nu vad de ce ai fi la meciul asta.

Alt Dan
16th May 2004, 15:28
Rezultat aproape merit a lui Dinamo... citeva semne de intrebare ramin totusi...si cea mai mare de ex. este la golul lu Grigorie ...gazaru ala nu a vrut deloc sa atinga mingea aia...ciudat

ala a fost golul decisiv... nu-i asa iuliane? macar petrolistul s-a ferit sa atinga mingea de frica sa nu-si dea vreun autogol (cum s-a mai intamplat - de doua ori - pe un stadion din vestul tarii)...

iulian
16th May 2004, 15:30
Pai deaia am zi aproape :D
In afara de golul din min 78 nu prea am de ce sa ma leg la meciul asta :drak:
Dar la golul ala sa ferit gazaru de parca trebuia sa cistige Netoiu neaparat pariul cu Borcica ca da si Grigorie gol ....

ieppy
16th May 2004, 15:31
MAi stii, iuliane? Tot ce-i posibil!

iulian
16th May 2004, 15:34
Pai alta explicatie mai logica nu vad...ce zice varu` mai sus cu frica de autogol...nu cred

ieppy
16th May 2004, 15:36
Exista explicatie logica ca e prost jucatorul. Dar aia nu se pune, nu?

iulian
16th May 2004, 15:38
ma rog....ati cistigat ...pe merit ....sa vedem ce va urma

ieppy
16th May 2004, 15:40
nu te mai ruga. Nu poti si tu sa recunosti ceva. Ai tot timpul ceva de discutat. To be continued!

iulian
16th May 2004, 15:44
nu te mai ruga. Nu poti si tu sa recunosti ceva. Ai tot timpul ceva de discutat. To be continued!
da asta ce e ????
ma rog....ati cistigat ...pe merit ....sa vedem ce va urma

:rosu: :rosu:

ieppy
16th May 2004, 15:46
ma rogul ma deranjat. In rest o sa vorbesc cu Jiji sa vorbeasca cu Mitica sa imi anuleze cele rosii. Stai o secunda am uitat, eu sunt de la Dinamo. Shit!

iulian
16th May 2004, 15:47
....Dinamo. Shit!
Right :evil:

ieppy
16th May 2004, 15:49
I beg to differ my friend! Faci ca jurnalistii din Romania! Iei niste cuvinte si aduci un serviciu lui Jiji! Ia sa vedem ce faci cu PNG. La Guvern!

iulian
16th May 2004, 15:58
I beg to differ my friend! Faci ca jurnalistii din Romania! Iei niste cuvinte si aduci un serviciu lui Jiji! Ia sa vedem ce faci cu PNG. La Guvern!
ieppy...chiar ai o problema cu jiji si mm ...ti-am mai spus pe un thread...tu la cel mult 4 postari ..indiferent despre ce este vorba...scrii ceva de jiji sau mm ...sa fie un complex asta ?

PS complex comercial desigur...sau te-ai gindit la altceva ?? :D

uti2102
16th May 2004, 16:00
Venind vorba de Gigi.....cik are probleme cu oile, sunt prea putzine shi nu prea mai dau lana. Asha ca a incheiat contract cu vreo 5 firme de hingeri din Bucureshti shi din Viena (ca a auzit ca p-acolo cainii sunt ceva mai bine hranitzi). Treaba e cam peste capul lui Basescu, care de la episodul Brigitte Bardot este dinamovist infocat. Shi ne mai intrebam de ce n-am scapat de cainii vagabonzi...... :ciocan:

ieppy
16th May 2004, 16:00
iuliane, multe lucruri poti sa imi spui si putine ma jignesc. Sa imi spui ca sunt complexat din cauza alora doi este una dintre cele mai mari jigniri pe care mi le poti aduce. Good Job!

iulian
16th May 2004, 16:08
iuliane, multe lucruri poti sa imi spui si putine ma jignesc. Sa imi spui ca sunt complexat din cauza alora doi este una dintre cele mai mari jigniri pe care mi le poti aduce. Good Job!
Stii bine ca am glumit si am spus-o mai mult la misto ...prea o iei in serios :ciocan:

ieppy
16th May 2004, 19:02
iuliane, stiu ca ai glumit si nici nu am luat-o in serios. Ti-am spus doar ca sa stii. Chiar crezi ca ma supar pe tine? Astept sa strigi Hai Dinamo!

Red Heat
17th May 2004, 09:33
Meci bun al lui Dinamo cu goluri care mai de care mai frumoase. Daca si un fundas la marcaj da un gol din foarfeca inseamna ca Dinamo are o forta extraordinara (pt campionatul nostru) in atac.

Se pare ca am scapat in CAMPIONI.... din nou :) . Ramane sa castigam si cupa. Performante obisnuite in ultimii 5 ani. Bravo baieti.

Asteptam o mobilizare exemplara pt meciul viitor. ATENTIE TIMISOARA, VENIM !

vasile314tzurka
17th May 2004, 10:42
meci foarte bun a lui dinamo si un pas 90% spre titlu. asta e. care-s performantele alea din ultimii cinci ani?

Red Heat
17th May 2004, 10:45
Ma refeream la performantele interne bineinteles (ca si alea sunt performante)

marianraicu
17th May 2004, 12:55
mai astia , infocati suporteri ai lui Poli , ati uitat de suspectul 1-8 . ciudat . a fost cel mai rusinos meci care l-am vazut.Dinamo o sa faca spectacol la Timisoara , sa vedeti si voi un meci adevarat.

Sergio
17th May 2004, 14:16
sa vedeti si voi un meci adevarat.
Ce noroc pe noi ca vine Dinamo sa ne-nvete fotbal, ca altfel muream prosti. :happy

cocomic
17th May 2004, 14:31
ATENTIE TIMISOARA, VENIM !

"... v-am pregatit un loc la noi in... peluza " :evil:

(e un citat, tot de pe acest forum... nu mai stiu cui ii apartine, dar e beton) :)

RstInPc
17th May 2004, 14:59
Mai polistilor. Numai gura e de voi, cu fotbalul mai putin... Timisoara are galerie, nu si echipa. O sa faca instructie Dinamo cu Poli. La Timisoara doar atmosfera o sa fie la inaltime, pt. ca pe teren o sa fie doar o echipa, Dinamo. Mi sa par infinit mai grele meciurile cu Apulum si cu Ceahlaul.

bob
17th May 2004, 15:32
Întîmplare reală din istoria nescrisă a vestiarului echipei naţionale. Înaintea meciului cu Germania, Cristi Chivu dă mîna cu fiecare dintre "tricolori". Ajunge la Florentin Petre şi se opreşte. I se pune un nod în gît şi toate gîndurile îi fug din minte.
"Cînd ne-am atins, am simţit urmele arsurilor profunde de pe mîna lui Florentin. Mi s-a ridicat părul pe braţe şi m-am gîndit ce om extraordinar trebuie să fie din moment ce s-a ridicat de două ori, întîi bolnav de hepatită şi apoi electrocutat, şi cît şi-a dorit să revină la echipa naţională! M-am abţinut să nu-mi dea lacrimile, pentru că eram căpitanul echipei", a mărturisit Chivu unui apropiat.
E un moment care explică rezistenţa de caracter a lui Dinamo şi dă răspunsul întrebării tribale: "să joace la naţională cei din ţară sau cei din afară?".

Este un citat din gazeta sp., care se potriveste spiritului de echipa de la dinamo, anul asta. dinamo a avut constanta in joc, spre deosbire de steaua, care a jucat in unele momente sclipitor dar a avut niste greseli flagrante in aparare. cum a zis borcea, ar trebui premiat si radoi!

Red Heat
18th May 2004, 13:37
Super misto. am citit si eu...

uti2102
18th May 2004, 18:00
Cam avetzi dreptate aici, dar poate va revanshatzi shi voi la capitolul "gresheli" in ultimele 3 etape. Sa fie strans la toate capitolele. :evil: