View Full Version : WWE SummerSlam 2008
Mr Cosmin
12th July 2008, 19:27
SummerSlam (2008) will be the twenty-first annual SummerSlam professional wrestling pay-per-view event produced by World Wrestling Entertainment (WWE). It will take place on August 17, 2008 at Conseco Fieldhouse in Indianapolis, Indiana and will feature talent from the Raw, SmackDown, and ECW brands.[1] Tickets went on sale March 8, 2008.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5c/28912_PPV_Affiliate-Banner-300x450.jpg
Brand (s): Raw, SmackDown!, ECW
Date: August 17, 2008
Venue: Conseco Fieldhouse
City: Indianapolis, Indiana
legendkiller
23rd July 2008, 13:46
Source: wrestlezone.com
At this week’s ECW/SmackDown tapings from Philadelphia, the following matches have been announced for this year’s WWE SummerSlam pay-per-view. Below are the three matches which have been confirmed for the PPV:
WWE Championship Match
Triple H (c) vs. The Great Khali
ECW Championship Match
Mark Henry vs. Matt Hardy
Hell In A Cell Match
The Undertaker vs. Edge
Raiden
23rd July 2008, 13:52
Meciul pentru titlul WWE sucks ass.
Froz3n
23rd July 2008, 14:09
Edge comes out to the ring and calls out Vickie. She is wheeled out by Chavo. Vickie hugs Edge and tells him she forgives him. She then says that hell hatch no fury like a woman scorn. She tells Edge she has reinstated the Undertaker and that he will face him at SummerSlam in a Hell in a Cell match. She then announces that Edge will face Triple H right now in a Philadelphia Street Fight. This will more-than-likely be a dark match
VladC
23rd July 2008, 15:56
Vinerea asta in SD probabil a fi un Battle Royal ca sa se decida No.1 Contender..si..vedem toti cn a castigat..:headbang:
the_suffering
23rd July 2008, 17:08
hmmm
interesante vorbele voastre.
da pe jeff hardy unde l-ati lasat?
nu s-ar putea sa fie hardy vs triple h la summerslam?
totul e posibil,vom vedea la SD de vineri;)
Raiden
23rd July 2008, 20:09
Deocamdata au fost programate doua meciuri stupide. Nici cei mai buni atleti de pe planeta nu vor reusi sa scoata cel putin un meci vizionabil cu The Great Khali sau Mark Henry. Iar meciul dintre Undertaker/Edge (Hell In A Cell) se anunta grozav, cei doi au avut numai meciuri bune si sunt convins ca vor reusi sa scoata si de data aceasta un meci excelent.
Snike
27th July 2008, 14:32
Uitati predictiile Mele:
-HHH vs. Khali WWE Champion (Khali)
-Edge vs. Undertaker Hell In a Cell MAtch (Undertaker)
-Matt Hardy vs. Mark Henry ECW Champion (Mark Henry)
Pana acum astea sunt meciurile..
Cristy RVD
27th July 2008, 15:07
Khali,WWE Champion la Summerslam ? Asta ar fi prea de tot !
VladC
27th July 2008, 17:03
khali going over HHH?..:))..that's rich
Snike
27th July 2008, 19:38
Eh...Nimic nu e imposibil..:))
the_suffering
28th July 2008, 19:51
daca se stiu meciurile cu o sapt inainte de show...
ce rost are sa ne mai uitam la meciuri?
pe unele site-uri se zice deja cine va castiga la
summerslam,ce se va intampla,totul...
se duce in jos totul,sincer...parca nu mai e ca la
inceput...acum 10-12 ani cand ma uitam la WCW:(
pacat
Reaper
28th July 2008, 19:55
Atunci poate nu aveai net :) Eu abia acum 5 ani mi-am bagat prima forma de net, un dial-up de la conex.
Iar acum ... cine te pune sa te uiti? Aici incercam sa tinem forumul curat macar 2-3 zile dupa desfasurarea show-ului.
In perioada WCW tin minte ca urmaream vinerea show-urile care aveau loc lunea si tot nu aveam habar ce se va intampla. Puteau sa fie chiar decalate show-urile cu vreo 2 saptamani ca nu as fi avut cum sa imi dau seama.
RockBerg
28th July 2008, 20:09
daca se stiu meciurile cu o sapt inainte de show...
ce rost are sa ne mai uitam la meciuri?
pe unele site-uri se zice deja cine va castiga la
summerslam,ce se va intampla,totul...
se duce in jos totul,sincer...parca nu mai e ca la
inceput...acum 10-12 ani cand ma uitam la WCW:(
pacat
Nu te mai uita pe nici un site care are wrestlingul in prim plan.
Dar,IMO nu e greu sa ghicesti cam care va fi cursul evenimentelor daca urmaresti show-urile constant si cunosti cam care e valoarea wrestlerilor respectivi pentru companie.
Trebuie sa tii cont si de faptul ca Triple H are placerea de a face exact opusul din poll-urile prezente pe site.MegaShock! :D Un alt lucru important e sa-ti notezi numele urmatoare pe hartie Batista,HHH,Undertaker,Cena,Orton ...in jurul lor se invarte totul.Restul sunt chestii trecatoare.
A observat cineva ca Mr.Kennedy devine The Rock ? :drak: Lucreaza deja cu publicul ca The Rock...mai e chestiunea de push.Stiam ca va avea publicul in palma ca si face,dar mai sunt numele enumerate mai sus. :( Mr.Kennedy and MVP OWN da WWE !
dragos99
28th July 2008, 20:20
WWE a devenit o industrie de facut bani, nu ai vazut ca in aren amai mult de 70% sunt copii cu parinti?
Ryder
28th July 2008, 22:32
A observat cineva ca Mr.Kennedy devine The Rock ? :drak: Lucreaza deja cu publicul ca The Rock...mai e chestiunea de push.Stiam ca va avea publicul in palma ca si face,dar mai sunt numele enumerate mai sus. :( Mr.Kennedy and MVP OWN da WWE !
Maybe it's just me, dar in ultimul an mi s`a parut cam sloppy.
Cat despre push :
- medicii dau un verdict prost -> MITB pierdut , sansa de a profita de accidentarea lui Taker pierduta
- moartea familiei Benoit -> stoparea "Vince is dead" angle, cand Kennedy trebuia sa fie complicele
- lista wrestlerilor ce folosesc steroizi -> "fiul" lui Vince devine Hornswoggle, nu Kennedy cum era programat initial
- Triple H drafted to SD! -> Kennedy jobber pentru Umaga
Theodor01
31st July 2008, 13:29
cred ca este primul poster in care apare o diva.
tna_raven
31st July 2008, 14:29
Cyber Sunday 2007 este ultimul care mi-l amintesc in care apare pe poster o diva...atunci era Candice
Pepsi_Cena
5th August 2008, 17:17
Santino Marella & Beth Phoenix vs. Kofi Kingstone & Mickie James (Winner's takes all)
Theodor01
5th August 2008, 18:22
cred ca stiu deja care va fi anuntul lui HBK : ma retrag!
the_suffering
13th August 2008, 15:16
nu se va retrage.
va fi acolo si il va bate pe jericho.
si iti va incheia feud-ul cu el si apoi
se poate pe viitor un nou feud cu
batista,cam peste 3 luni.pe atunci
batista va fi campion mondial si lupta
cu hbk va fi pt titlu:)
Froz3n
14th August 2008, 10:24
Triple H vs. Khali mi se pare cea mai mare prostie
Feanoro
15th August 2008, 17:51
mai s-or fi gandit ca-s prea multe meciuri bune la PPV si l-au pus pe asta ca sa nu iasa prea bine:)
legendkiller
15th August 2008, 17:59
Consider ca cel mai interesant meci va fi cel dintre Cena si Batista. Nu spun asta datorita prestatiei pe care o vor aveai cei doi luptatori, care poate fi una chiar jalnica ci mai degraba presupusa interventie imprevizibila a lui Randy Orton. :evil:
Pepsi_Cena
18th August 2008, 06:16
Rezultate:
Undertaker def. Edge (Hell in a Cell Match)
WWE Champion Triple H def. The Great Khali
World Heavyweight Champion CM Punk def. JBL
Matt Hardy def. ECW Champion Mark Henry (Disqualification)
Batista def. John Cena
Montel Vontavious Porter def. Jeff Hardy
Santino Marella & Beth Phoenix def. Kofi Kingston & Mickie James (New Champions)
Jericho crashes HBK's announcement
Raiden
18th August 2008, 19:50
Jeff Hardy vs. MVP - eh, a fost un meci mai bun decat cel de la Judgment Day, ca opener am putea spune ca a fost acceptabil.
Kofi Kingston & Mickie James vs. Santino Marella & Beth Phoenix - am putea spune ca a fost entertaining :D
Matt Hardy vs. Mark Henry - o idee foarte buna de a tine meciul asta vreo 10 secunde, deoarece ocupa timp si spatiu. Pe langa asta, Matt Hardy a parut strong.
CM Punk vs. JBL - meci mediocru, abilitatile in ring ale lui JBL au cam scazut ritmul meciului.
Triple H vs. The Great Khali - meciul asta poate concura cu Batista vs. The Great Khali la "cel mai slab meci din istoria SummerSlam"
John Cena vs. Batista - cine spune ca meciul asta a fost slab sau plictisitor inseamna ca e ori hater ori un ignorant. A fost un meci bun, cei doi au pus osul la treaba asa cum nu l-au pus de mult timp.
Undertaker vs. Edge - meci foarte bun, ma asteptam ca lupta sa se duca si pe acoperisul custii, insa totul pana la urma a iesit foarte bine.
Tin sa mai precizez ca infruntarea intre Shawn Michaels si Chris Jericho a fost awesome, acum feudul pare mult mai interesant.
In concluzie a fost un SummerSlam mult mai bun decat cel de anul trecut
RockBerg
18th August 2008, 21:41
Cena vs. Batista - deosebit,probabil cel mai tare meci care l-am vazut cu oricare din ei.Fuckin A !
Taker vs Edge - Exceptional.
Restul..meh,all the way,except for HBK stuff...
tna_raven
18th August 2008, 22:35
1.Jeff Hardy vs MVP-meci bun,un opener ok...
2.Kofi Kingston & Mickie James vs. Santino Marella & Beth Phoenix-sincer din punct de vedere al wrestlingului destul de modest,dar totusi entarteining
3.Matt Hardy vs. Mark Henry-no comment
4.CM Punk vs. JBL-meci slabut,dar cred ca nu se poate mai mult la un meci cu JBL
5.Triple H vs. The Great Khali-slab,boring,unul din cele mai slabe meciuri din ultima perioada..
6.John Cena vs. Batista-nu mi vine a cred ca au putut scoate un meci asa bun...daca era putin mai lung ar fi fost perfect
7.Undertaker vs Edge-dupa parerea mea unul din cele mai bune meciuri ale anului....5 stars match
Heath Scumm
18th August 2008, 22:51
John Cena vs. Batista - cine spune ca meciul asta a fost slab sau plictisitor inseamna ca e ori hater ori un ignorant. A fost un meci bun, cei doi au pus osul la treaba asa cum nu l-au pus de mult timp.
Mie nu mi-a placut deloc. There was no FUCKING GRIP on the submission moves. De asemenea, botched Sitout Powerbomb la chestia aia de pe corzi care l-ar fi putut accidenta serios pe Cena daca n-ar fi aterizat el cum trebuie.
Cena - WORST STF in the business of professional wrestling
Batista - WORST REAR NAKED CHOKE ... EVER ... and I mean EVER!
Chiar credea cineva ca manevrele alea ar putea sa provoace durere unei creaturi? Eu cel putin n-am fost deloc convins. In rest, meciul mi s-a parut mediocru. Un meci bun a fost Styles vs Angle ... ala meci bun. Ce-am vazut la cei 2 a fost o inclestare dominata de multa promovare prealabila ... si atat.
legendkiller
18th August 2008, 23:55
Source: wrestlenewz.net
- The Big Show defeated Chavo Guerrero in a dark before tonight’s WWE SummerSlam pay-per-view.
- The crowd announced in Indianapolis, IN for tonight’s pay-per-view was a sellout of 15,997 fans in attendance.
- If you missed it, Beth Phoenix and Santino Marella defeated Mickie James and Kofi Kingston to become the new WWE Women’s and Intercontinental Champions, respectively.
- Randy Orton was indeed backstage at the show but obviously wasn’t used.
19th August 2008, 03:08
Heath Scumm, avand in vedere ca John Cena si Batista nu sunt maestrii al manevrelor de submssion mi se pare ceva normal sa nu le execute calumea sau pe placul tau. Eu la un meci nu stau sa vad toate greselile asa cum fac altii, sa semnalez mici botchuri. Daca cei doi wrestleri depun cel mai mare efort al lor mie imi este de ajuns.
Meciul dintre AJ Styles si Kurt Angle intra in alta liga, ala il putem cataloga un meci aproape de 5 stele, asta e undeva intre 3 si 4 stele.
RockBerg
19th August 2008, 11:30
There was no FUCKING GRIP on the submission moves.
De acord aici,a fost o chestie care ma scotea din minti.Inteleg sa nu il omori pe cel din ring dar nici poponarism de genul asta.
TOTUSI..a fost un meci deosebit,cand se intalnesc 2 cam de aceeasi valoare iese un meci bun pentru ca nu se vede care "il duce in spate" pe celalat.Pentru mine a fost una din cele mai misto intalniri in 2008.A avut atat tensiune cat si noutate...bineinteles daca ii urasti pe amandoi nu te vor impresiona niciodata.E normal.
Sfarsitul meciului = awesome.
Reaper
19th August 2008, 12:03
N-a fost atat de mult efortul lor care a impresionat; laudele pentru reactiile pozitive la adresa meciului ar trebui oferite celor care au orchestrat desfasurarea luptei. Pana la urma am vazut aceleasi manevre pe care le asteptam de la cei doi (SpineBuster, ProtoBomb, 5 Crapper Dapper, FU, PowerBomb); singurul lucru surprinzatoar a fost Rear Choke-ul incercat de Batista, manevra pe care nu am mai vazut-o si, cu ajutorul lui Dumnezeu, nici n-o s-o mai vedem. Probabil din respect si Cena a facut cel mai patetic STF din cariera sa.
Insa meciul s-a derulat intr-o maniera care a pastrat suspansul pana la final, ceea ce l-a facut vizionabil.
And that's my 2 cents on that.
Feanoro
19th August 2008, 17:06
Cred ca Batista a invatat Rear Chokeul intr-un pat de la o tipa. In his defence Cena a inceput primul cu mangaierile :) nici Figure 4-ul nu m-a convins ceea ce demonstreaza ca cei doi ar trebui sa renunte la submissions in meciuri.
In afara de asta insa meciul a fost bun. Tempo bun, injury selling bun, alternanta buna la conducerea ostilitatilor, etc. AAAND Cena lost asa ce poti sa vrei mai mult de la cei 2? :D
Mici chestii poti gasi in orice meci, inclusiv Undertaker vs Edge (mici semnale intre cei 2 la placementul inainte de diverse spots) dar overall meciul ma face sa respect pro wrestling mult mai mult.
wwefan
21st August 2008, 00:13
Rest In Peace Bam Bam Bigelow, "The Gladiator" Mike Awesome, Owen Hart, Public Enemy, Road Warrior Hawk, Eddie Guerrero, Chri$ Ca$h, John Kronus, "Flyin'" Brian Pillman, "Mr. Perfect" Curt Hennig, Yokozuna, British Bulldog and all of my other childhood heroes!
Spune-mi ce ti-a placut in copilarie si-ti voi spune ce vei fi la batrinete!Destinul lor va fi si al tau:frumos blazon,exceptional in plan personal dar...,vai...
wwefan
ps-Mi-am permis sa fac o mica divagatie{sa n-o iei in serios:D,de buna seama} pe "manseta" cu numele acestor heel/face{intersanjabil ca spiritul tau}wrestleri,fata de care ai o mare reverenta.Oare nu pe aceasta contradictie umana isi construiesc scenaristii wrestling-ului tot spectacolul?!Ce frumoasa manipulare,tipic amaricana,prin care un produs tv,in acest caz-wrestlingul,trezeste sentimente contrare,si tocmai din acest simplu motiv reactionam diferit,ca publicul din sala,cind cu aplauze{marks},cind cu huiduieli{smarks},
Cit priveste cine si cum a cistigat la PPV-uri,sau la alte show-uri,conteaza mai putin.Cind vrem sa fim smark,facem exercitii de inteligenta{cind nu cunosti adevarul,speculezi},ca cei care isi dau cu presupusul cine cistiga si din ce motive,iar daca ne place ce vedem,nu mai conteaza ce aranjamente s-au facut behind close doors,si in acest caz vom fi cu totii marks indiferent cine a cistigat.Dar...,mai poti fi "mark/smark" nu in raport cu ce stii despre wrestling,ci cu cei care-l judeca diferit de tine!Recunosc ca e pozitie inconfortabila,ca cei pe care-i asezi in memoria ta pe o pozitie deosebita.Culmea ironiei,cu mici exeptii,fara multe...centuri si fara o istorie prodigioasa!Morala:Inteligenta iti poate juca feste cind vrei sa o dovedesti cu orice ocazie chiar si atunci cind nu e cazul!
pps-N-am nicio obiectie sa-mi stergi postul meu.Nu se incadreaza pe acest topic decit in masura in care apare nick-ul tau cu toti cei care ii mentionezi"in memoriam".
RockBerg
21st August 2008, 02:27
Spune-mi ce ti-a placut in copilarie si-ti voi spune ce vei fi la batrinete!Destinul lor va fi si al tau:frumos blazon,exceptional in plan personal dar...,vai...
wwefan
ps-Mi-am permis sa fac o mica divagatie{sa n-o iei in serios:D,de buna seama} pe "manseta" cu numele acestor heel/face{intersanjabil ca spiritul tau}wrestleri,fata de care ai o mare reverenta.Oare nu pe aceasta contradictie umana isi construiesc scenaristii wrestling-ului tot spectacolul?!Ce frumoasa manipulare,tipic amaricana,prin care un produs tv,in acest caz-wrestlingul,trezeste sentimente contrare,si tocmai din acest simplu motiv reactionam diferit,ca publicul din sala,cind cu aplauze{marks},cind cu huiduieli{smarks},
Cit priveste cine si cum a cistigat la PPV-uri,sau la alte show-uri,conteaza mai putin.Cind vrem sa fim smark,facem exercitii de inteligenta{cind nu cunosti adevarul,speculezi},ca cei care isi dau cu presupusul cine cistiga si din ce motive,iar daca ne place ce vedem,nu mai conteaza ce aranjamente s-au facut behind close doors,si in acest caz vom fi cu totii marks indiferent cine a cistigat.Dar...,mai poti fi "mark/smark" nu in raport cu ce stii despre wrestling,ci cu cei care-l judeca diferit de tine!Recunosc ca e pozitie inconfortabila,ca cei pe care-i asezi in memoria ta pe o pozitie deosebita.Culmea ironiei,cu mici exeptii,fara multe...centuri si fara o istorie prodigioasa!Morala:Inteligenta iti poate juca feste cind vrei sa o dovedesti cu orice ocazie chiar si atunci cind nu e cazul!
pps-N-am nicio obiectie sa-mi stergi postul meu.Nu se incadreaza pe acest topic decit in masura in care apare nick-ul tau cu toti cei care ii mentionezi"in memoriam".
Cu alte cuvinte,meciul Cena vs. Batista a fost genial.
Ti-am zis ca esti hater,Heath Scumm. :happy
Insa meciul s-a derulat intr-o maniera care a pastrat suspansul pana la final, ceea ce l-a facut vizionabil.
Reaper is tha man. :)
Ratonu
22nd August 2008, 18:47
Bestial main eventul, unul dintre cele mai tari meciuri ale anului. Miºto ºi Cena - Batista ºi angle-ul cu Michaels ºi Jericho, celelalte chestii au mers fãrã sã fie sclipitoare.
ªi totuºi, îl vreau pe JBL înapoi la masa comentatorilor.
Heath Scumm
22nd August 2008, 23:05
Meciul a fost foarte bun, cu un final imprevizibil ... insa, lacom cum sunt, chiar cred ca puteau sa faca mai multe lucruri in afara custii.
De ce fac cusca atat de inalta daca nimeni nu se mai catara pe ea. Asta era partea tare la Hell in a Cell, bumpurile incredibile de la mari inaltimi.
Raiden
22nd August 2008, 23:35
Pana acum doar Mick Foley si Shawn Michaels au incasat astfel de bumpuri :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.