View Full Version : Simona Halep
sp00q
30th June 2008, 21:01
În 2008 obþine titlul de campioanã la juniori la Roland Garros, performanþã realizatã doar de alþi doi jucãtori români înaintea ei: Mariana Simionescu în 1974 ºi Andrei Pavel în 1992. În loc sã participe la turneul junioarelor de la Wimbledon, participã ºi câºtigã un turneu de senioare de 25.000$ la Kristienhamn (Suedia). Are 16 ani (data naºterii: 27-09-1991) ºi este cea mai promiþãtoare jucãtoare din România. Simona Halep are un potenþial extraordinar, rãmâne sã vedem în ce mãsurã ºi-l va împlini.
ma declar primul fan al simonei. pentru binele ei sper sa plece din tara si sa se antreneze la o academie serioasa cu antrenori adevarati. poate o ia pavel in germania ca tot e constanteanca de-a lui.
sp00q
2nd July 2008, 21:51
Pentru fani adevãraþi: :) http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=295975&page=15
sp00q
10th July 2008, 19:14
Simona a ajuns pe locul 344 în clasamentul Sony Ericsson WTA Tour Singles.
http://www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/PlayerBio.asp?PlayerID=314320
Pânã la sfârºitul anului va fi în primele 250. :ok: ªi are doar 16 ani, în septembrie împlineºte 17.
sp00q
16th July 2008, 21:16
http://cache.daylife.com/imageserve/03RS6MJ7pWfRo/610x.jpg
Simona Halep (stânga) pozeazã lângã Elena Bogdan cu trofeul junioarelor de la Roland Garros. Paris, 8 iunie 2008.
http://www.tenisdecamp.ro/stiri-tenis/2009/05/simona-halep-%e2%80%93-finala-la-dublu-si-sferturi-la-simplu/
newcobra007
15th May 2009, 20:54
Ce obuze are Simona?!!??...:happy:happy
Scuzati-mi limbajul.
rob_din
27th May 2009, 16:00
Simona a ajuns pe gazzetta.it
http://www.gazzetta.it/Sport_Vari/Tennis/27-05-2009/seno-cosi-va-ridotto-50456784136.shtml
Eddy DoubleD
27th May 2009, 16:05
http://www.gazzetta.it/Sport_Vari/Tennis/27-05-2009/seno-cosi-va-ridotto-50456784136.shtml
:happyCe tare cometariul ala:"O pierdere pentru umanitate...":lol:
useroarecare
27th May 2009, 16:07
:happy
Tocmai la asta mã uitam crucit, cãutam ceva info pentru giro ºi am dat de articolul ãsta. Ce preocupãri au ºi ãºtia de la gazetã, sânii Simonei. :groggy:
Eddy DoubleD
27th May 2009, 16:10
:happy
Tocmai la asta mã uitam crucit, cãutam ceva info pentru giro ºi am dat de articolul ãsta. Ce preocupãri au ºi ãºtia de la gazetã, sânii Simonei. :groggy:
Italienii sunt obsedati de sani:rolleyes:
rob_din
27th May 2009, 16:11
Acum noi glumim dar e o problema pentru Halep. Nu stiu cum poti juca tenis cu sani de dimensiunile acelea
Eddy DoubleD
27th May 2009, 16:17
Acum noi glumim dar e o problema pentru Halep. Nu stiu cum poti juca tenis cu sani de dimensiunile acelea
Pana acum a fost una din cele mai bune junioare:)
rob_din
27th May 2009, 16:44
Tocmai, o chestie ca asta poate fi un impediment pe mai departe
Celso
27th May 2009, 19:38
totusi sa aratam si subiectul discutiei:D
http://img33.imageshack.us/img33/6507/simonahalepbusty.th.jpg (http://img33.imageshack.us/my.php?image=simonahalepbusty.jpg)
http://img30.imageshack.us/img30/2496/simonahalepisabusty17ye.th.jpg (http://img30.imageshack.us/my.php?image=simonahalepisabusty17ye.jpg)
Eddy DoubleD
27th May 2009, 19:54
totusi sa aratam si subiectul discutiei:D
http://img33.imageshack.us/img33/6507/simonahalepbusty.th.jpg (http://img33.imageshack.us/my.php?image=simonahalepbusty.jpg)
http://img30.imageshack.us/img30/2496/simonahalepisabusty17ye.th.jpg (http://img30.imageshack.us/my.php?image=simonahalepisabusty17ye.jpg)
Nu te-ai abtinut?:rolleyes:
Cneazul
27th May 2009, 23:54
italienii astia iar se fac de ras! in loc sa zica ceva de performantele Simonei, uite cu ce se ocupa...
Sorin Blaj
27th May 2009, 23:55
Performantele ei sunt doar la stadiul de dorinte. Inca.
Cristy RVD
27th May 2009, 23:57
Se vede cat tenis urmaresti.
Cneazul
27th May 2009, 23:58
Performantele ei sunt doar la stadiul de dorinte. Inca.
pai le este rusine sa scrie de meciurile vandute de starace si de ceilalti jucatori italieni suspendati pentru ca au pariat:)
cristi, crede`ne ca am auzit si noi de penetta si schiavone, pt ca ele sunt singurele care fac ceva
volandri avea performante frumoase in urma cu cativa ani, chiar i`a dat un dublu 6-2 la roma lui federer:)
la conditiile pe care le au ei, performanta se numeste top 15:)
Sorin Blaj
28th May 2009, 00:00
Se vede cat tenis urmaresti.
Iar tu? Performantele care raman in istorie sunt cele realizate la seniori.
Cine mai stie ca Razvan Sabau a castigat Wimbledon-ul la juniori. Doar cativa.
Simona trebuie sa confirme la seniori, altfel va fi uitata. Daca va castiga vreodata Roland Garros-ul, de exemplu, va fi a doua Virginia Ruzici. Asta ii doresc. :ok:
Cariera de pana acum? Una remarcabila, dar insuficienta pentru adevarata performanta.
PS: Nu mai da verdicte, ca risti sa duci discutia in derizoriu.
PPS: Cand eu o urmaream pe Simona, multi nici nu stiau de existenta ei.
Cristy RVD
28th May 2009, 00:08
Iar tu? Performantele care raman in istorie sunt cele realizate la seniori.
Cine mai stie ca Razvan Sabau a castigat Wimbledon-ul la juniori. Doar cativa.
Simona trebuie sa confirme la seniori, altfel va fi uitata. Daca va castiga vreodata Roland Garros-ul, de exemplu, va fi a doua Virginia Ruzici. Asta ii doresc. :ok:
Cariera de pana acum? Una remarcabila, dar insuficienta pentru adevarata performanta.
PS: Nu mai da verdicte, ca risti sa duci discutia in derizoriu.
PPS: Cand eu o urmaream pe Simona, multi nici nu stiau de existenta ei.
Lol! nu poti spune ca performantele Simonei sunt la stadiul de dorinta.Gandeste-te doar cate junioare viseaza la castigarea unui GS, faptul ca Simona a castigat in conditiile oferite in Romania chiar reprezinta o performanta.
Sorin Blaj
28th May 2009, 00:16
Cristi. Repet. Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar la juniori suntem buni, cand trecem la seniori, NU EXISTAM, DISPAREM. Asta e realitatea.
Florin Mergea iti spune ceva, este cel mai apropiat exemplu.
Citeste aici:
Florin Mergea (n. 26 ianuarie 1985, Craiova) este un jucãtor profesionist de tenis de câmp.
La vârsta de 14 ani s-a clasat pe locul I la dublu, împreunã cu Horia Tecãu, la europenele pentru juniori de la San Remo.
În 2002 a fost campion la dublu, alãturi de Horia Tecãu, la Wimbledon juniori, finalist la dublu la Australian Open împreunã cu Horia Tecãu ºi câºtigãtor al Orange Bowl la dublu.
În 2003, campion la simplu ºi la dublu la Wimbledon juniori, finalist la simplu ºi dublu juniori la Australian Open.
Este component al lotului naþional de Cupa Davis.
Asta este singura realizare din acest moment la seniori a lui Florin si la asta se pare ca a renuntat.
Tecau? A jucat semifinala la Wimbledon cu Mergea in 2003.
Exemple mai sunt, destule. Negative din pacate.
Simona este pe drumul cel bun. Sper sa reuseasca in marea performanta, sa nu raman doar cu cea mica, realizata pana acum. :ok:
Chiar sunt un sustinator neconditionat al ei si mi-as dori enorm sa reuseasca.
rob_din
28th May 2009, 00:38
Bun, asa daca nu esti mare expert in tenis nici cine a castigat RG-ul la seniori acum 12 ani nu mai stii. Cum sa nu fie un mare slem la juniori o performanta?
Cipri
28th May 2009, 00:44
Performantele sunt la stadiul de dorinte , iar cariera este remarcabila :)
Cum vine asta ?:D
Dupa parerea mea Simona are cel mai mare potential dintre jucatoarele din Romania .
Sorin Blaj
28th May 2009, 00:49
Cipri. Cariera ei la juniori este remarcabila, dar performantele de acum trebuie sa vina. Ce a fost pana acum este zero, daca nu confirma la seniori.
E chiar asa greu de inteles?
Rob. De care mare slem la juniori vorbesti?
Cipri
28th May 2009, 00:54
Cipri. Cariera ei la juniori este remarcabila, dar performantele de acum trebuie sa vina. Ce a fost pana acum este zero, daca nu confirma la seniori.
Fata asta munceste de mica ( ca orice jucatoare de tenis ) , castiga un GS la junioare si alte turnee importante , iar daca doamne fereste nu reuseste mare branza la senioare , ceea ce este imposibil , tu spui ca e egal cu zero :)
Nu trebuie sa ii diminuam performantele avute la junioare . La senioare sunt sigur ca va avansa cat mai mult in clasament . Rabdare sa avem :D
rob_din
28th May 2009, 01:26
turneu de mare slem, RG-ul. Stai linistit, stiu ca nu le-a castigat pe toate 4:)
Inca o data nu pot sa inteleg de ce performantele de la juniori ar fi anulate de o cariera slaba la seniori. Normal ca mult mai important este sa ai performante la seniori dar sa fii numarul 1 intr-un turneu de mare slem chiar si la juniori e superperformanta si nu ti-o poate sterge nimeni
Sorin Blaj
28th May 2009, 12:56
Nu sunt anulate. Nu stiu de ce trebuie de fiecare data sa despicam firul in patru.
O performanta ramane o performanta, chiar si la juniori, dar daca nu realizezi nimic la seniori dispari.
Ca sa dau un exemplu plastic: Daca Ilie Nastase nu reusea nimic la seniori, nu am fi vorbit acum de el ca fiind cel mai bun tenismen roman din istorie.
Simona Halep ºi-a fãcut operaþia de micºorare a bustului. Românca în vârstã de 17 ani a recurs la operaþie din cauzã cã bustul impresionant, mãrimea 34DD, îi dãdea dureri de spate.
Aceastã decizie a fost luatã pentru ca Simona sã îºi poatã continua ascensiunea în tenis.
Acum, tot ceea ce îi mai rãmîne de fãcut este sã se concentreze pe terenul de tenis.
sursa: gsp.ro
;)
RaydeN
9th July 2009, 18:01
Simona Halep ºi-a fãcut operaþia de micºorare a bustului. Românca în vârstã de 17 ani a recurs la operaþie din cauzã cã bustul impresionant, mãrimea 34DD, îi dãdea dureri de spate.
Aceastã decizie a fost luatã pentru ca Simona sã îºi poatã continua ascensiunea în tenis.
Acum, tot ceea ce îi mai rãmîne de fãcut este sã se concentreze pe terenul de tenis.
sursa: gsp.ro
;)
Englezii sunt distrusi din cauza asta :))
cristi13
13th August 2009, 19:18
succes simona
ducus
1st March 2010, 20:37
Felicitari Simona, chiar de ziua femeii romanca noastra reuseste cea mai buna plasare a carierei, locul 171, dupa ce a terminat anul trecut pe 209! ;) Bravo Simona si mult succes mai departe! Pe luna martie are de aparat 9p.
El Pistolero
1st March 2010, 20:39
de cand 1 martie ii ziua femeii?
Eddy DoubleD
1st March 2010, 21:33
de cand 1 martie ii ziua femeii?
Nu conteaza. Oricum postarile lui lasa de dorit.:)
simona si-a abandonat sânii la doctor... tris.t..
Catalin
21st June 2010, 01:33
Macar daca era un doctor tanar...:( RIP tzatzucile. :floricica: x 2
aLLiin
21st January 2011, 02:11
Uitati ca simmona si-a confirmat valoarea..bravo,simona! Si hai,bate-o si pe schiavone...
Cristina
21st January 2011, 11:08
Simona n-a jucat cu Schiavone!Monica a facut-o!:o:
jo27
21st January 2011, 11:39
pai el se referea la finala :D
aLLiin
21st January 2011, 11:55
Imi cer scuze...ma gandeam la schiavone pentru ca, in acel moment urmaream meciul lui niculescu...am vrut sa spun radwanska...scuze!
Cristina
21st January 2011, 11:58
pai el se referea la finala :D
Aaaaa....my bad :D
Sorin Blaj
21st January 2011, 14:09
Nu stiu daca Simona va ajunge in finala, dar Schiavone n-are nicio sansa. :)
Cipri
24th January 2011, 13:26
Am vazut-o pe Simona in acest inceput de an in meciurile cu Wickmayer si Radwanska . Chiar daca le-a pierdut categoric pe ambele , eu spun ca e capabila sa urce in top 20 in viitorul apropiat . Tomai a scos maximum posibil din Hane si am mare incredere ca la fel o sa faca si cu Simona . Ma bazez in primul rand pe calitatile pe care le poseda Halep . In plus de asta are un stil interesant , bazandu-se in multe momente pe scurte si veniri la fileu ( ceea ce putine jucatoare fac in ziua de azi ) .
O avem pe Mona , deci avem viitorul asigurat la fete ! :D
SwedishMafia
24th January 2011, 13:58
In meciul cu radwanska i-au iesit prost "scurtele".Tot in meciurile cu kleybanova si poloneza,nu mi s-a parut c-a venit de prea multe ori la fileu.Fiind mica de statura, poate fi lobata usor atunci cand vine la fileu.Ii cam lipseste jocul la fileu,i-ar trebui meciurile de dublu,unde voleiul e esential.Dupa parerea mea, jocul cu doua maini,o cam defavorizeaza.Priza aceasta,o cam limiteaza cand vine vorba de forhand -ul adversarelor.Crescand cu aceasta priza,ma indoiesc ca va renunta.Un lucru m-a surprins.Desi e firava,am vazut in meciul cu poloneza,cateva servicii f puternice.Cu turul 3 de la AO,nu cred sa aiba probleme cu accederea pe tablourile principale la restul GS.
Cipri
16th September 2011, 10:28
Hap, hap, Halep! La nici 20 de ani, românca a urcat în Top 50 WTA
Seninã, degajatã ºi foarte îndrãgostitã de tenis. Aºa am descoperit-o zilele trecute pe Simona Halep (19 ani), jucãtoarea care ºi-a câºtigat în aceastã varã respectul întregului circuit WTA dupã rezultatele obþinute, în special dupã victoria de la US Open în faþa chinezoaicei Na Li, deþinãtoarea titlului de la Roland Garros. Parcurs care se reflectã acum ºi în ierarhia mondialã, unde a urcat în premierã în Top 50. ªi dacã aruncãm o privire ºi asupra întregului clasament , Simona este a doua cea mai tânãrã jucãtoare din Top 50, dupã McHale, semn cã viitorul îi aparþine.
Simona, eºti în premierã în Top 50, mai exact locul 42. Ce înseamnã asta pentru tine?
E foarte frumos sã ajungi aici. Nu a fost uºor, de aceea poate satisfacþia e mai mare. Mã simt bine pe teren, îmi place ceea ce joc, sper sã mai progresez ºi sã nu mã opresc aici.
A fost un loc pe care þi-ai dorit sã ajungi încã din acest sezon?
Nu mi-am propus un loc anume, pentru cã ce mi-am dorit anul acesta a fost sã progresez, sã mã maturizez în joc, de aceea pot spune cã pânã acum sunt foarte mulþumitã de ceea ce am realizat.
Cât de mult au contat victoriile la jucãtoarele din TOP 15?
M-au schimbat foarte mult, mi-au dat încrederea cã pot juca la un nivel înalt, cã pot sã bat pe oricine. Îmi amintesc cã ºi anul trecut spuneam asta, cã nu mi-e fricã de nicio jucãtoare ºi cã pot juca la fel ca ele, iar acum am început sã prind ºi mai multã încredere în mine.
Victoriile cu Li ºi Kuzneþova i-au schimbat statutul
Care este cel mai important moment pentru tine din acest an?
Categoric victoria cu Na Li, însã m-am bucurat mai mult atunci când am învins‑o pe Kuzneþova. ªi cu Na Li a fost frumos, însã parcã am fost mai reþinutã din cauza durerilor de la picior. Nu am simþit acea încredere cã pot sã merg mai departe. Era frumos sã fi jucat 100% sãnãtoasã, cred cã ar fi fost altceva.
Accidentatã aºa, cu Navarro, în turul doi, ai reuºit sã duci tot meciul...
Durerile au fost tot mai puternice, mã gândeam sã abandonez, dar am vãzut cã nici ea nu se simte prea bine ºi am spus cã poate cedeazã înaintea mea.
Ai primit multe mesaje dupã victoria cu Na Li?
Da, au fost multe de la prieteni. Cel mai plãcut surprinsã am rãmas de mesajul de la Andrei Pavel, idolul meu. A însemnat foarte mult pentru mine sã primesc felicitãri de la el.
Eºti altfel perceputã în vestiar dupã victoria la o jucãtoare de Top 10?
Da! Asta s-a întâmplat ºi dupã victoria la Kleybanova, chiar ºi dupã meciul bun cu Jankovic. Prin ceea ce joci pe teren, le atragi atenþia celorlalte jucãtoare, te respectã mai mult.
De unde ai psihicul acesta forte împotriva jucãtoarelor de top?
E o poveste destul de lungã (râde). Când eram micã, aveam vreo opt ani, plângeam când trebuia sã intru pe teren, aveam emoþii, îmi era teamã. În ultima vreme am învãþat sã mã relaxez ºi sã privesc mai detaºat toate partidele.
Cum rãmâi cu picioarele pe pãmânt dupã o victorie mare?
Nu prea ai timp sã sãrbãtoreºti, Sunt momente frumoase, dar trebuie sã le laºi repede în urmã, pentru cã urmeazã un alt meci. E o bucurie scurtã, de câteva minute. În plus, îmi spun tot timpul cã la 17 ani Maria ªarapova lua Wimbledonul, deci mai am mult de muncã pentru a urca ºi mai sus.
Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu ºi Alexandra Dulgheru ar fi cele patru românce care ne‑ar reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra, în turneul de simplu, conform ierarhiei WTA la zi. Cu siguranþã însã cã ºi Sorana Cîrstea ºi-a propus, la rândul ei, sã joace în întrecerea olimpicã, astfel cã din acest punct de vedere lupta dintre românce va fi pasionantã, în condiþiile în care o þarã poate înscrie maximum patru sportive pe un tablou de simplu. Linia va fi trasã dupã Roland Garros 2012, iar direct se vor califica primele 56 de sportive din WTA.
Simona, în acest moment eºti calificatã ºi la Jocurile Olimpice...
Serios? Nu ºtiam. E un obiectiv pe care nu mi-l propusesem, mi-aº dori sã joc la Olimpiadã, iar dacã se va întâmpla, va fi o bucurie în plus, va fi un turneu special pentru mine.
Ce obiectiv ai în viitor?
Sã ajung în Top 30, ar fi urmãtorul pas. Este un obiectiv de duratã, pentru cã în tenis au loc foarte multe schimbãri, însã important este sã fiu sãnãtoasã, sã nu am parte de accidentãri.
Sunteþi trei românce în Top 50 ºi cinci în prima sutã. Existã o rivalitate între voi în circuitul WTA?
Nu se poate spune cã e o rivalitate între noi. Mai sunt ciocniri, e adevãrat cã nu ne înþelegem foarte bine, nu suntem prea apropiate, în turneele mari nu stãm la aceeaºi masã, ca alte jucãtoare din aceeaºi þarã. Eu cel mai mult vorbesc cu Irina Begu, bine, mã gândesc cã eu fiind ºi din provincie am un dezavantaj în a mã apropia de celelalte fete.
E greu sã ai adversarã o jucãtoare din þara ta?
E un meci destul de greu când joci cu o româncã, deºi încerci sã îþi spui cã este o adversarã ca toate celelalte, însã la sfârºit simþi cã ai jucat cu cineva de la tine. Eu sper ca la Fed Cup sã mai strângem relaþiile între noi ºi mãcar sã comunicãm mai mult, dacã nu facem altceva. ¢
Omul din spatele succesului
Ascensiunea Simonei Halep se datoreazã ºi antrenorului Firicel Tomai. Cei doi fac echipã de aproximativ doi ani ºi jumãtate, când jucãtoarea se afla sub locul 400 mondial. Pentru o vreme, Firicel Tomai a lucrat în paralel cu Victor Hãnescu ºi Simona Halep. Ulterior, fiind nevoit sã se concentreze asupra unui singur sportiv. Dupã ce la finele lui 2009 a adus-o pe Halep pânã în zona locului 200, în urmã cu un sezon antrenorul a ajutat‑o sã pãtrundã ºi în prima sutã. De remarcat cã în trecut, Hãnescu, sub comanda lui Tomai, a ajuns pânã pe locul 26 mondial.
"Fãrã machiaje! Þin sã fiu naturalã!"
Tenisul îi acapareazã aproape în întregime programul Simonei Halep, astfel cã viaþa personalã este, pentru moment, o problemã secundarã. Constãnþeanca nu are niciun regret ºi se considerã norocoasã.
La 20 de ani eºti într-o continuã miºcare, de la un turneu la altul. Cum reziºti?
Nu este uºor sã reziºti aºa mult, nouã luni pe an sã tot fii plecatã, fãrã ieºiri ºi activitãþi specifice acestei vârste. Îmi place ceea ce fac, nu aº putea sã renunþ ºi tot timpul îmi spun cã pot sã fac asta acum ºi sã fac cât pot de bine, iar de distracþii o sã am vreme toatã viaþa. Mã bucur cã pot face ceea ce îmi place, ceva spre care am înclinaþie. Sunt mulþi care nu sunt la fel de norocoºi ca mine.
Ce faci între douã meciuri în turnee?
De doi ani, de când am început sã lucrez cu domnul Tomai, sunt mai relaxatã în turnee, ies seara la masã, mã mai plimb. Înainte aveam superstiþia cã dacã ies din camerã îmi pierd concentrarea pentru a doua zi.
Ai grijã de felul în care arãþi pe teren?
Da, în ideea cã mã îngrijesc sã am haine curate, sã fie ok ºi sã mã simt bine în ele.
Te machiezi?
Nu! (zâmbeºte) Nu sunt adepta machiajului, în plus am ºi niºte probleme cu tenul ºi e important sã rãmânã cât mai curat. Îmi place sã fiu cât mai naturalã.
"Niciunde nu e ca la Constanþa!"
Locul unde ai vrea sã te întorci de fiecare datã?
Acasã. Niciunde nu e ca la Constanþa. Acum, la US Open, mi-a fost destul de rãu, am ºi o problemã cu gastrita, iar mâncarea de acolo nu-mi face deloc bine. În plus, a fost foarte cald, m-am mai speriat ºi foarte tare cu uraganul. De asta zic cã acasã e cel mai bine.
Crezi cã aþi putea sã scoateþi lumea în stradã, aºa cum a fãcut Djokovic în Serbia?
Puþin probabil, pentru cã am observat cã sunt mulþi oameni care ne criticã, mai ales când pierdem câte un meci. Nu suntem maºini de tenis, mai ºi pierdem, sunt ºi zile mai slabe, nimeni nu îºi doreºte sã fie învins, atât poþi în ziua respectivã.
Justine Henin, model pentru Simona Halep
Modelul tãu?
Justine Henin, îmi place mult jocul ei. Mi-am dorit tot timpul sã o am adversarã într-un meci.
Turneul preferat?
Roland Garros, deºi îmi place sã joc ºi pe iarbã, ºi pe ciment. Îmi plac mult oamenii, oraºul, ºi atmosfera de acolo.
Cu cine þi-ai dori sã joci o finalã la Roland Garros?
Cu Irina Begu (râde). Cred cã mi-ar plãcea sã o am adversarã pe Schiavone, sunt curioasã cum joacã.
În pauzele dintre game-uri ce mãnânci?
Din cauza problemelor cu gastrita, nu prea mãnânc ºi nici nu beau, pentru cã mã agitã mai mult. Încerc sã mã hidratez bine la începutul meciului, sã compensez la final ºi asta e.
Iei în calcul sã lucrezi cu un dietetician, cum a fãcut Djokovic?
Da, m-am gândit la asta, însã e prea devreme. Deocamdatã sã mai cresc la joc ºi apoi mã voi ocupa ºi de lucrurile astea.
Nu are pe nimeni în viaþa personalã
ªi mai ai timp pentru viaþa personalã?
Este timp pentru toate, depinde mult de cum te organizezi. Deocamdatã nu am pe nimeni, dar nu e un capãt de lume.
În timpul liber ce faci?
Încerc sã mã relaxez cât mai mult, citesc pe internet, ies în oraº, mai merg la cinema. La Constanþa ies cu prietenii, dar acasã ajung foarte rar, când sunt accidentatã sau într-o vacanþã de douã-trei zile.
Ultimul film vãzut: Marea mahmurealã 2. "Îmi plac comediile, mã binedispun ºi încerc sã vãd cam tot ce apare".
Cel mai bun sfat primit: "Andrei Pavel mi-a spus sã nu stau supãratã dupã un meci. Înainte simþeam cã nu pot sã mã detaºez dupã o înfrângere, acum am început sã îl ascult".
Cum se autodescrie: ambiþioasã, motivatã, genul de persoanã cãreia îi place sã termine ce are de fãcut.
Cui i-ar preda un curs: "La «Românii au talent» l-am remarcat pe Andi Moisescu. Cred cã mi-ar plãcea sã îl am în cealaltã parte a fileului".
Hap, hap, Halep! La nici 20 de ani, românca a urcat în Top 50 WTA | ProSport (http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/hap-hap-halep-la-nici-20-de-ani-romanca-a-urcat-in-top-50-wta-8754640)
De acum inainte nu trebuie sa ne mai miram de ce nu joaca romancele la dublu . Chiar Simona a recunoscut ca nu e o prietenie intre ele . Nu e bine deloc mai ales ca sunt aproape 6 in top 100 . :(
Referitor la meciul cu Suarez Navarro , Halep a fost accidentata .
Accidentatã aºa, cu Navarro, în turul doi, ai reuºit sã duci tot meciul...
Durerile au fost tot mai puternice, mã gândeam sã abandonez, dar am vãzut cã nici ea nu se simte prea bine ºi am spus cã poate cedeazã înaintea mea.
P.S. un interviu bun . :ok:
Kooler
16th September 2011, 19:29
O idee buna pentru pentru Simona ar fi sa-si schimbe antrenorul, Firicel Tomai nu e prea de top.
Cipri
8th March 2012, 23:26
Acum , cand Halep joaca bine , Tomai e sau nu un antrenor de top ?
aLLiin
8th March 2012, 23:44
Daca ma gandesc si la cariera lui hanescu si cu perioadele sale de exceptie, zic da,Tomai este de top.
Eddy DoubleD
8th March 2012, 23:52
Pentru nivelul din Romania e de top. Specificati si asta ca sa nu fie inteles gresit.
aLLiin
9th March 2012, 00:40
depinde,Eddy. Eu cred ca halep va fi de top 20.
Eddy DoubleD
9th March 2012, 00:56
Nu e cazul.
Kooler
9th March 2012, 09:06
Acum , cand Halep joaca bine , Tomai e sau nu un antrenor de top ?
Joaca bine, dar pentru cat timp, cu ce rezultate pe termen lung si ce imbunatatiri permanente ale jocului. Eu vreau: Simona, cea mai buna jucatoare din Romania, si top 15, indiferent de cine e si va fi antrenor. E adevarat ca eu vreau cam multe de la Romania.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.