PDA

View Full Version : Incantat de cunostinta : Stelist !

Pages : [1] 2 3

Mariusmadmax
5th March 2004, 06:03
Propun acest Thread in care Stelisti sa intre , sa-si faca o prezentare ( optional ) , sa fie un loc unde sa ne putem cunoaste .

Marius T
Nascut 1969 august 29 Cluj - Napoca
De la trei ani locuiesc in Zalau .
Sunt casatorit de 11 ani , si am doua fetite de 7 ani si 5 ani

Studii :
Absolvent al Universitatii Tehnice ( sectia TCM ) Cluj - Napoca 1993
Manager licentiat Open University 1998

Profesional :
am lucrat doi ani mecanic
trei ani sef Autobaza
patru ani sef intretinere
citeva luni Director Tehnic
aproape sase ani Director General
De doi ani sunt in USA ( Atlanta ) , lucrez in constructii . Muncesc si fizic ( suntem doi asociati intr-o afacere in care eu detin 40 % ) , se cistiga bine .

Fotbal :
Am jucat la juniorii Armaturii Zalau 1985-1987 grupa d-lui Ionescu
La incorporare am ajuns la Steaua 1987 - dar nici o sansa , oricum a fost un cistig faptul ca am ramas la o unitate de pe " Antiaeriana " , si am putut sa fiu pe stadion f des ( 87-88 )

ricky
5th March 2004, 07:25
MARIUS, frumoasa prezentare !

Toate cele bune, tie si familiei tale ! :ok:

P.S. Doar cind STEAUA joaca "afara" sint (si!) stelist !
Apropos ! M-am tot chinuit, pe SITE-STEAUA, sa le scriu ca...au un imn slab !
Si...mesajul n-a aparut !
Cenzura si la STEAUA ?!

iulian
5th March 2004, 09:28
[/B]IULIAN LUPU
Nascut 02.12.1968 Bucuresti
Locuiesc tot in Bucuresti
Casatorit de...mult :)
Am o fetita de 12 ani

Mariusmadmax
6th March 2004, 06:08
[/B]IULIAN LUPU
Nascut 02.12.1968 Bucuresti
Locuiesc tot in Bucuresti
Casatorit de...mult :)
Am o fetita de 12 ani
Sa-ti traiasca !
:ok:

iulian
6th March 2004, 09:54
Sa-ti traiasca !

Multumesc asemenea :ok:

bartabel
6th March 2004, 20:45
MIHAIL SPATARU
nascut la 08/11/1969 Bucuresti
locuiesc in Belgia
am o sotie si o iubita (STEAUA)

uti2102
7th March 2004, 00:58
Alex Popa
21.02.1985
Student in ale calculatoarelor
Stelist pana la moarte!
:yeah:

Mariusmadmax
8th March 2004, 16:22
Iulian , Bartabel , Ricky , Alpopa , Mariusmadmax = 5 stelisti ! :(

maryuss_mau
8th March 2004, 16:39
Marius Branea, 03.04.1984, nascut si crescut in spiritul stelist, dar in acelasi timp si fan al ceahlaului.

vasile314tzurka
8th March 2004, 16:46
Dan Iancu
redactor sef PC Magazine Romania
56

Mariusmadmax
8th March 2004, 18:16
7 magnifici ! /hello
Forza Steaua ! Campionii suntem noi !

maryuss_mau
8th March 2004, 19:08
steaua cea mai buna echipa din divizia A!!!!!!!!!!!!!!!

Petrut
10th March 2004, 06:06
Andronache Petrut Cristian
06 09 199
nascut la tarnaveni judet mures
Student in classa 6
Scoala Francois de la val
traisc in Montreal (CANADA) (Quebec)

Mariusmadmax
10th March 2004, 06:32
Nice to meet you ! :yeah:

florian
18th March 2004, 12:12
Florian Chiru
12.07.1956 Bucuresti
Casatorit din '77
Un baiat de 16 ani
Bugetar
Stelist din tata-n fiu

iulian
18th March 2004, 12:27
bine ai venit florian :)

uti2102
18th March 2004, 21:17
Bun venit tuturor stelishtilor! Ashteptam cat mai multzi stelishti de calitate! :ok:

ricky
18th March 2004, 21:23
Aualeuuu ! MARIUSMADMAX ! Mai nenorociiiit !
NU SINT STELIST !!!

TIN PUMNII STRINSI ORICAREI ECHIPE ROMANESTI CARE NE REPREZINTA EXTERN !

Aha ! "Declaratiile" mele te-au facut sa crezi ?!
DA ! CRED CA STEAUA, cu PITURCA si conducatorii ei (care nu s-au grabit sa " arunce" jucatori in EXTERIOR ), vor cistiga campionatul si, poate, anul acesta deja ne va reprezenta in C.L. !

Lasind gluma !
Nu mai jignit punindu-ma in rindul stelistilor dar...nu sint !

Il vad pe piturca cel mai bun antrenor roman al momentului (care "profeseaza" in TARA ) !

ady_azzuro
18th March 2004, 21:24
Sa traiti toti, dar de ce copiati dupa forumul nostru? :happy

Mariusmadmax
19th March 2004, 04:51
Aualeuuu ! MARIUSMADMAX ! Mai nenorociiiit !
NU SINT STELIST !!!

TIN PUMNII STRINSI ORICAREI ECHIPE ROMANESTI CARE NE REPREZINTA EXTERN !

Aha ! "Declaratiile" mele te-au facut sa crezi ?!
DA ! CRED CA STEAUA, cu PITURCA si conducatorii ei (care nu s-au grabit sa " arunce" jucatori in EXTERIOR ), vor cistiga campionatul si, poate, anul acesta deja ne va reprezenta in C.L. !

Lasind gluma !
Nu mai jignit punindu-ma in rindul stelistilor dar...nu sint !

Il vad pe piturca cel mai bun antrenor roman al momentului (care "profeseaza" in TARA ) !
iarta-ma !
oricum tonul tau civilizat ma surprins placut !

Mariusmadmax
19th March 2004, 04:52
Florian Chiru
12.07.1956 Bucuresti
Casatorit din '77
Un baiat de 16 ani
Bugetar
Stelist din tata-n fiu
Bun venit in "familia" rosu albastra de pe acest forum !
/hello

iulian
19th March 2004, 09:49
hai ca vad ca ne "intarim" :) bun venit Florin ! :ok:

florian
20th March 2004, 17:23
Bine (ca)v-am gasit !
O sa ne citim mai rar (nu depinde de mine),dar cred ca e bine si asa.

Florentin
21st March 2004, 02:25
Florentin Z.
Chicago, IL
8 iulie 1960
Stelist de la 4 ani.

florian
21st March 2004, 16:23
Bun venit tizule[U]!

Florentin
21st March 2004, 19:22
Bine ne-am gasit.
Incepem sa ne stringem.
Hai Steaua!

vasile314tzurka
24th March 2004, 10:58
va rog pe cei care sunteti stelisti sa incercati sa faceti tot posibilul sa discutati civilizat. a fi civilizat exclude atacul la persoana (calificative privind iq-ul sau originea). nu inseamna ca nu poti face bancuri pe seama unora, dar incercati sa evitati "dinamovisti", "rapidisti", "olteni" etc. una e sa faci un banc si alta e sa jignesti. eu am prieteni dinamovisti, olteni, tigani, baptisti si asta nu inseamna ca apartenenta lor la o anumita categorie ma face mai destept sau mai frumos. evitati sa fiti la fel ca altii. argumentul poate fi un pamflet, o ironie, dar nu o jignire. lasati-i pe altii sa fie furiosi, e treaba lor, dar incercati sa va stimeze lumea. nu o sa reusiti cu toti, dar merita incercat. fotbalul e doar un joc, indiferent cit de mult suferi pentru echipa favorita.

nu mi-a picat bine de fel egalul din ghencea, dar nu o sa spun rapidistilor "bai tiganilor". eu va propun sa discutam ce face echipa noastra si sa-i lasam pe ceilalti cu problemele lor. putem riposta, dar cum v-am spus mai sus.

incercati!

p.s. prefer sa ies la o apa plata cu un dinamovist civilizat, decit cu un stelist mirlan.

florian
24th March 2004, 18:11
Total de acord cu 314ti.

Florentin
25th March 2004, 02:30
Vasile -
te rog sa ma scuzi ca nu folosesc tot nick-ul dar este cam lung.
Ai absoluta dreptate, trebuie sa respectam palmaresul si renumele Stelei prin postari decente, fara invective sau, daca imi este permisa o comparatie cu Dacia Literara, sa criticam "opera" iara nu persoana. Din ce am vazut pina acum exista citiva oponenti cu bun simt, dar exita mai multi care folosesc argumente "contondente". Nu cred ca folosind cuvinte de la periferia limbii romane, putem convinge pe cineva, ci, cel mult vom trece intr-o noua dimensiune, cea a non-civilizatiei, a lipsei de respect si a mojiciei.
Sa nu uitam ca nimeni si nimic nu ne poate lua acea magnifica noapte de mai.
Sa nu uitam ca de la CCA (care mult timp s-a confundat cu nationala Romaniei), trecind pe la vitezistii anilor 80, si, de ce nu, din ce am vazut in prima repriza cu Rapid, am jucat, jucam si vom juca cel mai frumos si spectaculos fotbal din Romania.
Hai Steaua.

Mariusmadmax
25th March 2004, 04:06
va rog pe cei care sunteti stelisti sa incercati sa faceti tot posibilul sa discutati civilizat. a fi civilizat exclude atacul la persoana (calificative privind iq-ul sau originea). nu inseamna ca nu poti face bancuri pe seama unora, dar incercati sa evitati "dinamovisti", "rapidisti", "olteni" etc. una e sa faci un banc si alta e sa jignesti. eu am prieteni dinamovisti, olteni, tigani, baptisti si asta nu inseamna ca apartenenta lor la o anumita categorie ma face mai destept sau mai frumos. evitati sa fiti la fel ca altii. argumentul poate fi un pamflet, o ironie, dar nu o jignire. lasati-i pe altii sa fie furiosi, e treaba lor, dar incercati sa va stimeze lumea. nu o sa reusiti cu toti, dar merita incercat. fotbalul e doar un joc, indiferent cit de mult suferi pentru echipa favorita.

nu mi-a picat bine de fel egalul din ghencea, dar nu o sa spun rapidistilor "bai tiganilor". eu va propun sa discutam ce face echipa noastra si sa-i lasam pe ceilalti cu problemele lor. putem riposta, dar cum v-am spus mai sus.

incercati!

p.s. prefer sa ies la o apa plata cu un dinamovist civilizat, decit cu un stelist mirlan.
am aceeasi parare , numai ca uneori , apare cite un ieppy ingimfat , un the big cu aere , etc sau unu' ... care mi-a trimis un pm despre mama ... :(

BaGaBonT
25th March 2004, 09:18
BA DACA BATE STEAUA MA IMBAT MORT :))) fortza steaua!!!!!!! (cainilor latrati frumos , o sa plecati cu coada intre picioare)

salutare la toata lumea !

alejandro
25th March 2004, 12:14
Iulian , Bartabel , Ricky , Alpopa , Mariusmadmax = 5 stelisti ! :(
Dar eu? :( Si yo sunt stelist, pana si in viata de dincolo voi fi :yeah:
Alex Graur - nascut intr-o familie de patrioti(nu nationalisti!) si anticomunisti :yeah:
01.07.1983 - Orhei,Basarabia-Moldova rastignita dintre Prut si Nistru,acum locuiesc in capitala tinutului - Chisinau.
Student la ASE anul 4,in Moldova nu in Romania!
M-am indragostit de Steaua cand am dat de meciurile ei din CL la TVR1,de atunci nu ma mai intereseaza alta echipa romaneasca (poate doar cu exceptia Zimbrului(chisinau) :p si daca imi permiteti as vrea sa mai adaug tin nu stiu cum si la Otelul,dar asa,un pic de tot!) si mi-i tare dor de meciurile alea :(

vasile314tzurka
25th March 2004, 12:34
am aceeasi parare , numai ca uneori , apare cite un ieppy ingimfat , un the big cu aere , etc sau unu' ... care mi-a trimis un pm despre mama ... :(

nu esti singurul. trateaza chestia cu umor ca e mai sanatos:) una peste alta vom avea de cistigat daca noi vom arata demnitate si bunacrestere. desigur cu ardoarea cuvenita subiectului. mie nu-mi pasa daca unul pe care-l desconsider isi da cu parerea. de ce mi-ar pasa?

vasile314tzurka
25th March 2004, 12:35
alejandro,

bine ai venit aici:)

hai steaua:)

uti2102
25th March 2004, 23:04
Vazand cum ne strangem cred k izbavim in Shtefan cel Mare! :ok:

alejandro
25th March 2004, 23:12
Da! :yeah:
Eu personal dau fata in fata cu statuia lui Stefan cel Mare in fiecare zi,asa ca suntem prieteni de nedespartit :)
Am vorbit cu el sa avem "pile" cand jucam cu Dinamo :p <la primele doua goluri ne ajuta el,pe urma ne descurcam singuri :p

vasile314tzurka
26th March 2004, 07:05
mai lipsesc acatistele la sfintu' pitzurka si ne-am scos:)

suporterita
26th March 2004, 13:29
iata am venit si eu printre voi fratilor, sper ca macar voi sa ma primiti mai cu caldura ca sunt dea voastra.ma numesc Iuliana Harabagiu, am 34 de ani si sunt stelista de cind ma stiu, am avut un tata care m-a dus pe stadion din clasa a 3 a si am invatat sa iubesc Steaua inaintea celorlalte lucruri din viata.lucrez la Agentia de Protectia Mediului Braila si am 15 ani de cind locuiesc in Braila, am doi copiii, Cosmina si Alex de 8 si 3 ani ultimul fiind nascut la Caritas , este bucurestean.am postat pentru www.fcsteaua.ro la sectiunea comentarii citeva luni, in forumul din site-ul oficial unde am si renuntat ca ma cenzurau.nu stiu voi ce simtiti, dar eu am o retinere in a ma pronunta la meciul Steaua-Dinamo si asta pentru ca m-au dezamagit cu Rapid.

iulian
26th March 2004, 14:07
iata am venit si eu printre voi fratilor, sper ca macar voi sa ma primiti mai cu caldura ca sunt dea voastra

Bine ai venit iuliana :ok: nu au in smiles semn de flori ca iti ofeream cu cea mai mare placere :)

am doi copiii, Cosmina si Alex de 8 si 3 ani

Sa iti traiasca si sa fie sanatosi si Stelisti infocati /hello /hello /hello

... o retinere in a ma pronunta la meciul Steaua-Dinamo si asta pentru ca m-au dezamagit cu Rapid.

Capul sus in orice echipa exista suisuri si coborisuri ...de aceea are Steaua cei mai buni suporteri /hello /hello ca au fost alaturi de echipa si la bine si la greu :ok:

alejandro
26th March 2004, 17:05
Iuliana,aici primim toti suporterii caci fiecare are ceva de spus :cool:
Acum ca te stim si pe tine alaturi nu vad cum sa nu trecem de dinamo!

vasile314tzurka
26th March 2004, 17:17
bine ai venit iuliana:)
hai steaua:) si la bine si la rau:)

uti2102
26th March 2004, 19:16
Bine-ai venit Iuliana!

PS : vezi ca www.fcsteaua.ro nu e site-ul oficial! Shi de ce anume te cenzurau?!!

Mariusmadmax
27th March 2004, 06:15
Da! :yeah:
Eu personal dau fata in fata cu statuia lui Stefan cel Mare in fiecare zi,asa ca suntem prieteni de nedespartit :)
Am vorbit cu el sa avem "pile" cand jucam cu Dinamo :p <la primele doua goluri ne ajuta el,pe urma ne descurcam singuri :p
Welcome home , Steaua !
We are the best for ever !

We are de winner tomorow !
Dinamo - Steaua 0-1
/hello

Mariusmadmax
27th March 2004, 06:16
:bere:

La mai mare !!!!!!!!!!!
BA DACA BATE STEAUA MA IMBAT MORT :))) fortza steaua!!!!!!! (cainilor latrati frumos , o sa plecati cu coada intre picioare)

salutare la toata lumea !

suporterita
29th March 2004, 13:08
In site-ul oficial m-au cezurat Al Popa, nu in cel al suporterilor m-am luat de jiji si nu m-au postat.acum ca suntem suparati, ne-au batut ciinii...pe undeva au fost acasa si au avut un moral bun.durerea este alta;isi vor reveni?

maryuss_mau
29th March 2004, 19:21
mie nu-mi prea place ce s-a intamplat cu cele 4000 de bilete, primite de la dinamo; am stat sambata de la ora 12, la stadion; aici, aglomeratie mare si dezordine, ca sa nu mai zic de cum s-au impartit biletele; eram maxim 500 de persoane acolo, ni s-a spus sa nu ne agitam ca sunt bilete de ajuns; pana la urma n-am mai prins bilete, desi am vazut persoane care primeau cate 20-30 de bilete, si care dupa alte 20 de minute le vindeau in fata stadionului cu 150.000. vi se pare corect????

Mariusmadmax
30th March 2004, 06:01
mie nu-mi prea place ce s-a intamplat cu cele 4000 de bilete, primite de la dinamo; am stat sambata de la ora 12, la stadion; aici, aglomeratie mare si dezordine, ca sa nu mai zic de cum s-au impartit biletele; eram maxim 500 de persoane acolo, ni s-a spus sa nu ne agitam ca sunt bilete de ajuns; pana la urma n-am mai prins bilete, desi am vazut persoane care primeau cate 20-30 de bilete, si care dupa alte 20 de minute le vindeau in fata stadionului cu 150.000. vi se pare corect????
Cum ?
20 - 30 de bilete GRATIS , revindute cu 150.000 lei bucata ?
Misto !
Ti-e greata de atita inventivitate !!!!!!
:rosu:

Dansan
30th March 2004, 11:28
Cu Steaua pana la moarte!
Un valcean...

vasile314tzurka
30th March 2004, 12:53
repet:

rugamintea de a vorbi numai despre ce spune un participant la discutie, iar nu a pomeni date care nu au relevanta (virsta, fizic etc.).

in acelasi timp atentie la gramatica. "a-ti batut", "a-ti invins" etc. nu e taman corect:) incercati "ati":) una e o scapare, alta e in acelasi mesaj de doua ori.

Mariusmadmax
31st March 2004, 04:50
Cu Steaua pana la moarte!
Un valcean...
Dansan - welcome !
Prezinta-te !

Dansan
31st March 2004, 12:21
Dansan - welcome !
Prezinta-te !
Salutare tuturor stelistilor!
Nicolae Daniel,Rm.Valcea
25 ani, economist.
Stelist de cand ma stiu...

vasile314tzurka
31st March 2004, 12:42
fii binevenit, dansan:)

iulian
31st March 2004, 13:24
Salut Dansan ...bine ai venit ! :ok:

suporterita
1st April 2004, 08:47
nici Ovidiu Petre si nici Soava nu s-au ridicat la nivelul lui Radoi, am stat si am rumegat mult chestia cu suspendarile,daca Radoi, Dica si Fl. Dumitru ar fi fost manevrati de jiji, Dorinel Munteanu, nu.am impresia ca ceva s-a intimplat la Ancona intre el si Iordanescu,pe undeva acuzele lui Dorinel se indreptau spre Iordanescu si selectiile facute la comanda lui Giovanni confirmind prezenta nu inutila a acestuia din urma in cantonamentul echipei nationale din Cipru.ACOLO S-AU RULAT NISTE JUCATORI CA LA UN TIRG DE MASINI SA NU SPUN CAI, pentru ca suna cam urit,in urma acelui turneu in care au fost vazuti de diversi impresari unii dintre jucatori au fost vinduti iar altii si-au asigurat un loc in nationala mare,un exemplu Andrei Cristea care ar fii trebuit sa-l vedem la tineret nicidecum in echipa mare.

vasile314tzurka
1st April 2004, 08:54
cristea a marcat oarece goluri la greu asa ca i-a crescut brusc cota. in rest nu stiu ce ar fi facut stelistii nostri in scotia. toti patru sunt in lipsa de forma. cit despre manevre nu as baga chiar mina-n foc pentru dorinel, din pacate.

Dansan
1st April 2004, 09:54
Aici sunt de acord cu suporterita...Si eu cred ca Radoi s-ar fi descurcat mai bine decat Soava si Ov. Petre la un loc....Amandoi sunt f. lenti....

alx_ro
5th April 2004, 14:58
Salut!
Hai ca ma inscriu si eu in catalog:
Alexandru Gheorghiu
23 de ani
Nascut in Bucuresti
Student (pentru inca vreo cateva luni, pana la licenta) la electronica
Casatorit de un an (pe 30 aprilie)
Stelist de cand am deschis ochii si pana ii voi inchide!

Mariusmadmax
5th April 2004, 22:01
Welcome !
Alx ro - esti bine-venit !

apparte
5th April 2004, 22:35
Laviniu M
1967 oct 8-Oradea
Stelist de la 7 ani!

Mariusmadmax
6th April 2004, 05:45
Salut Laviniu !
Te asteptam de mult ! :D

alx_ro
6th April 2004, 12:28
Salutare la toata lumea!
Si... la mai multi!

Dansan
6th April 2004, 13:38
Salut!
Hai ca ma inscriu si eu in catalog:
Alexandru Gheorghiu
23 de ani
Nascut in Bucuresti
Student (pentru inca vreo cateva luni, pana la licenta) la electronica
Casatorit de un an (pe 30 aprilie)
Stelist de cand am deschis ochii si pana ii voi inchide!

Bine-ai venit!

Forza Steaua!

iulian
6th April 2004, 16:11
Laviniu M
1967 oct 8-Oradea
Stelist de la 7 ani!

Salut apparte.. :ok: hai Partizan :p

iulian
6th April 2004, 16:11
Salutare la toata lumea!
Si... la mai multi!
Salut si tie si bine ai venit...Hai Steaua /hello /hello

DJ Klaus
6th April 2004, 17:02
Pai...Io sunt oltean ! Aveti ceva impotriva ? :evil:

alx_ro
6th April 2004, 17:48
Si Pitzi e oltean. Si Radoi... Vrei sa ii enumar pe toti? Esti stelist? Daca da, zi cine esti!

DJ Klaus
6th April 2004, 17:57
Io stelist ??? :o: Niciodata :happy :happy :happy
Hai Craiova!

alx_ro
6th April 2004, 18:06
Io stelist ??? :o: Niciodata :happy :happy :happy
Hai Craiova!
Si nu stii sa citesti ? Care e numele threadului?

Mariusmadmax
7th April 2004, 05:56
Io stelist ??? :o: Niciodata
Huo Craiova!
Ciudat om ...
A postat sa se afle in treaba ...

alejandro
7th April 2004, 22:18
Mai sunt si din astia,asa mai dusi de val!
Salut si bine ati venit:alx ro;apparte si toti stelistii!
Madmax,cati suntem?

alx_ro
8th April 2004, 00:00
salutare alejandro (sau tizule, cum vrei sa iti spun?)

Mariusmadmax
8th April 2004, 03:47
Mai sunt si din astia,asa mai dusi de val!
Salut si bine ati venit:alx ro;apparte si toti stelistii!
Madmax,cati suntem?
Daca n-am gresit numaratoarea ... suntem 17 MAGNIFICI !
Si vad ca mai vin !
/hello /hello /hello

alejandro
12th April 2004, 19:36
alx_ro spunem cum iti vine tie mai bine ca nu sunt probleme in aceasta privinta :)
Madmax(sper ca nu te superi ca iti zic asa,nu? :) ) daca suntem 17 e super bine :yeah:
Vreau sa ajungem la 100 MAGNIFICI si sa ne cunoastem cat mai bine :yeah:

Mariusmadmax
14th April 2004, 04:35
alx_ro spunem cum iti vine tie mai bine ca nu sunt probleme in aceasta privinta :)
Madmax(sper ca nu te superi ca iti zic asa,nu? :) ) daca suntem 17 e super bine :yeah:
Vreau sa ajungem la 100 MAGNIFICI si sa ne cunoastem cat mai bine :yeah:
No problem man !

alejandro
14th April 2004, 13:13
Good!Mai vorbim dupa victoria din aceasta seara :yeah:

vasile314tzurka
14th April 2004, 13:26
cu mine miine ca nu am calculator acasa:)
hai steaua:)

alejandro
14th April 2004, 14:11
Nici o problema,tot stelist ramai :yeah: Si nu cred ca eu voi avea cand sa intru pe net diseara,acum sunt in sesiune si ii dau mai rar cu tehnologia ultramoderna :p Dar las' ca trec yo si de asta.
Hai Steaua,vrem un 3:0 sanatos si convingator :happy

Mariusmadmax
15th April 2004, 03:20
4-1
si suntem unde ne este locul !
Acolo sus ! :D

nsd
15th April 2004, 03:46
Sorin Constantinescu
14.03.1986 - un an de aur ;)
Nascut in Bucuresti, traiesc in Toronto.
Stelist din tata in fiu, acum membru al acestui forum (de cateva ore).
Cu Steaua pana la moarte.

alejandro
15th April 2004, 13:54
Bine ai venit,Sorin /hello Se pare ca venirea ta a fost de bun augur pentru echipa noastra,am castigat detasat chiar dupa ce eram condusi!Sa fii alaturi de noi si sa ne porti noroc in continuare :yeah:

Mariusmadmax
17th April 2004, 18:40
Sorin Constantinescu
14.03.1986 - un an de aur ;)
Nascut in Bucuresti, traiesc in Toronto.
Stelist din tata in fiu, acum membru al acestui forum (de cateva ore).
Cu Steaua pana la moarte.

"Tot ce vorbesc acum uita ... Vorbeste vinul din mine ..." :D

Man ,
esti tare !
Welcome !
... printre ai tai !

gabrifar
4th May 2004, 11:27
Salutare,
Ma numesc Gaby si sunt am 46 de ani.
Sunt suprter stelist de 40 de ani si as dori sa discut cu vechi suporteri de virsta mea sa ne amintim de de cuplajele de pe 23 august, de Marcel Raducanu, etc...
Pe curind

Mariusmadmax
8th May 2004, 06:14
Welcome Gabi !
Marcel Raducanu m-a facut sa simpatizez Steaua !
Era impresionant talentul sau !

Mariusmadmax
22nd May 2004, 00:40
INSCRISI ca suporteri stelisti pina la aceasta data may 21 :
( in ordinea sosirii )

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
5 maryuss mau - Piatra - Neamt
6 vasile314piturca - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
...
voi , si toti cei care veti mai veni , sper sa credeti pina la final in "Steaua" noastra :

mai sunt trei etape :
Clasament acum :
1 Dinamo 63
2 Steaua 59

etapa 28
Steaua - Bacau 2-1
Poli - Dinamo 1-0
Clasament
1 Dinamo 63
2 Steaua 62

etapa 29
Dinamo - Apullum 3-0
U Craiova - Steaua 1-1
Clasament
1 Dinamo 66
2 Steaua 63

etapa 30
Steaua - Farul 4-1
Ceahlaul - Dinamo 1-0
CLASAMENT FINAL EDITIA 2003-2004
1 STEAUA 66 :D
2 Dinamo 66

Steaua Campioana !

uti2102
22nd May 2004, 11:59
Lol Madmax! Asta e scenariu super-optimist! Eu sper sa batem la Craiova k nu prea cred k Dinamo o ia in barba. Poate doar egaluri.......Dar mai shtii?! :p

Mariusmadmax
22nd May 2004, 15:31
Nu uita ca banu-i ochiu' dracului ...
Steaua ( Gigi - mai exact ) pune la bataie cite 100 de batrine verzi !!!!!!! :D

JOOD
22nd May 2004, 16:57
Salut,
me chiama Dominic Teodorescu
Nascut in 1985 in Amsterdam
(Sper sa) Termin acest an Liceul:D:D
si in rest, sunt stelist... Toata fam. mea din Bucuresti este stelista si deaceia si eu... e tare echipa si sunt mandru ca totz olandezii o conosc... chiar e si cam singura echipa cunoscuta aicea din Romania... O iubesc din tot sufletul si daca locuiam in Bucuresti sigur ma prindeai numai in Ghencea la fiacare meci... Aici in A'dam merg cam la toate meciurile dela Ajax, adica acasa si in deplasare... Ajax e si ea o iubire enorma a mea... n-osa uit in viata mea cum era Amsterdamul de plin in '95 cand castigasem cupa europeana... sper sa mai petrec asa niste superbe momente cu Ajax dar si cu Steaua...
PS.... Cu Steaua pan' la moarte!!!
STEAUA TI AMO!!

Mariusmadmax
22nd May 2004, 17:27
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda /hello
Welcome jood !

Catalanul
22nd May 2004, 18:18
si eu sunt stelist, dar inainte de toate polist!!!
hai steaua si sper sa castigam campionatul!!!
va ajutam noi astazi sa-l castgati, asa ca nu va mai faceti atatea probleme! ;) :)

Mariusmadmax
22nd May 2004, 18:24
si eu sunt stelist, dar inainte de toate polist!!!
hai steaua si sper sa castigam campionatul!!!
va ajutam noi astazi sa-l castgati, asa ca nu va mai faceti atatea probleme! ;) :)
Daca esti suporter stelist prezinta-te si vino alaturi de noi !
Multumim de incurajari !
Si eu simpatizez Poli , sunt ardelean , si pentru mine Timisoara inseamna "top"-ul la civilizatie in Romania !
/hello

Catalanul
22nd May 2004, 18:31
ma cheama bogdan si sunt nascut in timisoara, am 16 ani
de 4 luni locuiesc in valencia
ma simt bine aici dar mi-e dor de un singur lucru
DE MECIURILE DE PE DAN PALTINISANU, DE ATMOSFERA DE ACOLO!!! nu se compara mestalla cu dan paltinisanu
hai steaua si hai poli!!!

JOOD
22nd May 2004, 18:59
check it!!!
Poze din Amsterdam...
http://www.ajaxfotoside.nl/leidse/leidse.html
http://www.ajaxfotoside.nl/leidse/leidse2.html
http://www.remepro.com/afs/special/special.html
.... stiu ca n-are nimic de afacere cu acest subiect.... dar vreau totusi sa arat la stelisti cit de frumos a fost acum 2 saptamani in Amsterdam....

Mariusmadmax
22nd May 2004, 19:18
DE MECIURILE DE PE DAN PALTINISANU, DE ATMOSFERA DE ACOLO!!! nu se compara mestalla cu dan paltinisanu
Se anunta o atmosfera incendiara !!!!!!!!!!!!
Cu o ora si jumatate inainte de meci sunt aproape 40.000 de suporteri timisoreni pe Dan Paltinisan !
Meciul este transmis pe Protv international inecpind cu ora 13.30 ( ora Atlantei ) 20.30 ora Romaniei .
Hai Poli !

Mariusmadmax
22nd May 2004, 19:19
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania /hello
Welcome hai poli !

Mariusmadmax
22nd May 2004, 19:23
check it!!!
Poze din Amsterdam...
http://www.ajaxfotoside.nl/leidse/leidse.html
http://www.ajaxfotoside.nl/leidse/leidse2.html
http://www.remepro.com/afs/special/special.html
.... stiu ca n-are nimic de afacere cu acest subiect.... dar vreau totusi sa arat la stelisti cit de frumos a fost acum 2 saptamani in Amsterdam....
impresionant !
felicitari !
/hello

JOOD
22nd May 2004, 19:44
Thanks mate... pacat ca in America nu este asa o pasiune ptr. Fotbal...
dar daca nu ma inshel are Ajax si la voi in Atlanta un sediu de tineret ptr. talente din America de nord si America latina... poate ca stii tu mai multe despre Ajax Atlanta??

Mariusmadmax
22nd May 2004, 20:15
N-am auzit !
Aici doar sud-americanii ( argentinieni , peruani , chilieni ) si mexicanii joaca fotbal !
Dintre europenii cei care fac fotbal , joaca la echipele preponderent formate din jucatori de mai sus ...

JOOD
22nd May 2004, 20:17
da scuza ma.... 550 de km mai in Sud in Orlando este aceasta scoala facuta de Ajax... chiar se chiama si Ajax Orlando....

Mariusmadmax
3rd June 2004, 03:21
da scuza ma.... 550 de km mai in Sud in Orlando este aceasta scoala facuta de Ajax... chiar se chiama si Ajax Orlando....
Oricum la virsta mea ... una de pensionar ptr. fotbal , nu mai puteam sa fiu "vazut" ...
:D

Dansan
3rd June 2004, 12:47

Din Valencia...Campeones,Campeones!..
Fii binevenit....

FORZA STEAUA!....

Mariusmadmax
8th June 2004, 16:52
Din Valencia...Campeones,Campeones!..
Fii binevenit....

FORZA STEAUA!....
Din Spania ?
Fan Valencia ?
Felicitari !

armin
21st June 2004, 09:02
Radu Adrian
03.04.1974
Programator
Reghin - jud.Mures
Necasatorit
Posesor al microbului "STEAUA", cu toata familia avem aceeasi dragoste.
Tata fost fotbalist, a poposit prin ghencea in timpul stagiului militar, m-a urmarit o singura data jucand fotbal cand eram de vreo 15 ani, apoi m-a trimis la invatat :) A zis ca pot fi doar suporter, fotbalist mai greu. Deci: suporter. Cu Steaua si cu nationala romaniei, forever. Imi pare rau dupa Marcel Puscas.

uti2102
21st June 2004, 19:25
Welcome ARMIN!

Mariusmadmax
22nd June 2004, 04:57
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin /hello
Welcome armin !

Saber Rider
22nd June 2004, 05:12
Of, măi Mariusmadmax, se pare că tu nu eşti prea convins de mine, de vreme ce nu figurez în lista ta. Şi eu care credeam că te-am convins în timpul acestui retur, de când m-am înscris pe OnlineSport. Şi chiar am avut impresia că m-ai susţinut câteodată (cel puţin) în disputele cu suporterii altor echipe.
Uf, silly me !

Sau poate greşesc eu, şi lista de mai sus nu este cu suporteri stelişti, ci înseamna altceva. Dar totuşi lista e pe thread-ul "Încântat de cunoştinţă :Stelist !".

Mariusmadmax
23rd June 2004, 00:39
Of, măi Mariusmadmax, se pare că tu nu eşti prea convins de mine, de vreme ce nu figurez în lista ta. Şi eu care credeam că te-am convins în timpul acestui retur, de când m-am înscris pe OnlineSport. Şi chiar am avut impresia că m-ai susţinut câteodată (cel puţin) în disputele cu suporterii altor echipe.
Uf, silly me !

Sau poate greşesc eu, şi lista de mai sus nu este cu suporteri stelişti, ci înseamna altceva. Dar totuşi lista e pe thread-ul "Încântat de cunoştinţă :Stelist !".
Stiu ca esti Stelist !
Prezinta-te !
Vino si tu !

keluba
23rd June 2004, 10:15
Cristian
17.06.85
La liceu in Austria
Iubesc fotbalul, Stella Artois si Jack Daniels :D
Steua este primul nume de echipa care mi-a ajuns la urechi. Sunt stelist (dar si oradean) pentru ca altfel nu se poate.
HAI STEAUA, FC ORADEA si LONG LIVE THE QUEEN !!!

Mariusmadmax
24th June 2004, 04:10
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria /hello
Welcome keluba !

Saber Rider
25th June 2004, 04:33
Stiu ca esti Stelist !
Prezinta-te !
Vino si tu !

Păi ce pot să zic ... Prea multe n-ar fi ... Sunt un fel de John Doe, dar fără să ştiu tot ce se poate şti pe lumea asta, cum e personajul din serial. Totuşi, mă cheamă Costin I..
Simplu - Bucureşti, Pantelimon, stelist de mic copil din tată-n fiu, care-mi place foarte mult muntele, Depeche Mode (cred că e "obvious"), fotbalul şi Formula 1, era ante-Schumacher plus 1 an - 2 maxim, fost quaker înrăit, cu prieteni foşti quakeri înrăiţi (care urâm la culme CounterStrike) ...

suporterita
25th June 2004, 15:20
sa va salut si eu pe noii veniti, sper sa va bucurati ca aveti CE EI N-AU o tipa in grup si mai sper ca v-om face fata "razboiului" cu dinamovistii caci ei sunt singurii dusmani de clasa, restul sunt neglijabili.

uti2102
25th June 2004, 15:53
sa va salut si eu pe noii veniti, sper sa va bucurati ca aveti CE EI N-AU o tipa in grup si mai sper ca v-om face fata "razboiului" cu dinamovistii caci ei sunt singurii dusmani de clasa, restul sunt neglijabili.

Vezi k ii cam flatezi! Eu inca ma gandesc la zilele in care ii bateam cand ii prindeam shi nici nu prea ne omoram cu firea.......

Vand vise
25th June 2004, 22:51
Jesse 18.07.85 Elev. CAMPIONII SUNTEM NOI ! Ultras Colentina.

Mariusmadmax
26th June 2004, 04:36
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
22 saber rider - Bucuresti /hello
23 jesse james - Bucuresti /hello
Welcome saber rider !
Welcome jesse james !

JOOD
28th June 2004, 18:24
doar 23 suporteri din milioane de stelisti :D:D

Saber Rider
28th June 2004, 18:42
doar 23 suporteri din milioane de stelisti

Hmm, nu stiam ca sunt milioane de useri inregistrati pe OnlineSport. Si care sa se mai uite si prin acest thread ...

JOOD
28th June 2004, 19:01
chiar te simti funny... aight??

Mariusmadmax
28th June 2004, 22:46
...fiecare milion cu suporterul-reprezentant ... :D

Paul
2nd July 2004, 17:37
Paul
nascut 10.06.1988 , la Bistrita (din tata dinamovist)
elev in a 10-a la mate-info , CN Liviu Rebreanu
mail : paulss@as.ro

Mariusmadmax
3rd July 2004, 05:22
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
22 saber rider - Bucuresti
23 jesse james - Bucuresti
24 paul ' ' ' - Bistrita
Welcome paul'''
/hello

Campionii
12th July 2004, 20:11
Ioan A
Usa
student
iubesc Steaua
31 ani
casatorit , doi copii

Mariusmadmax
12th July 2004, 22:13
Ioan A
Usa
student
iubesc Steaua
31 ani
casatorit , doi copii

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
Welcome campionii ! /hello

Stelist4ever
13th July 2004, 03:10
Costin
20 de ani
Student
Bucuresti
trup si suflet pt 2 culori ( rosu si albastru ) /hello /hello /hello

Mariusmadmax
13th July 2004, 05:32
Costin
20 de ani
Student
Bucuresti
trup si suflet pt 2 culori ( rosu si albastru ) /hello /hello /hello
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
26 stelist4ever - Bucuresti
Welcome stelist4ever ! /hello

26 de magnifici !

Sergio
14th July 2004, 11:58
Mai sunt si alti magnifici, dar vad ca nu prea dau pe aici. Inter, Vadim, pe unde va ascundeti? :evil:

Mariusmadmax
15th July 2004, 03:50
Vadim este stelist , dar vrea sa pastreze echidistanta , fiind tata - tatilor moderatorilor :D

Profetu
16th July 2004, 09:38
Marius Moise
27 de ani
Nascut in Rm. Valcea, acum locuiesc in Bucuresti
Imi place Steaua de cand sunt mic insa nu aprob atitudinea exclusivista adoptata de unii suporteri.
Imi plac sporturile in general; in special: baschetul, motorsportul, ciclismul, mai putin sporturile de iarna.
Economist

vasile314tzurka
16th July 2004, 09:40
bine ai venit la noi in gashka:) asta cu aprobarea nu te va face sa fii singur:)

Mariusmadmax
16th July 2004, 22:23
Marius Moise
27 de ani
Nascut in Rm. Valcea, acum locuiesc in Bucuresti
Imi place Steaua de cand sunt mic insa nu aprob atitudinea exclusivista adoptata de unii suporteri.
Imi plac sporturile in general; in special: baschetul, motorsportul, ciclismul, mai putin sporturile de iarna.
Economist
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
Welcome profetu ! /hello

Paul
18th July 2004, 22:49
steaua e de departe cea mai cosmopolita echipa ... din SAU , in Canada plus in toata in Europa :)

Mariusmadmax
22nd July 2004, 16:42
da , suntem 27 , am mai vazut stelisti pe forum , dar inca n-au intrat aici ...
O parte nu mai intra pe acest site deloc ...
Oricum aceasta sectiune ( thread-ul Stelei ) incepe sa revina la "viata" !

madridista
24th July 2004, 21:43
Diana
Bucuresti
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllttttttttttttttt mai tanara decat majoritatea stelistilor
Fara sot, fara copii, fara prieten
Eleva:D

uti2102
24th July 2004, 22:24
Pai te ashteptam la un meeting, chiar daca eshti "madridista". :D

Catalanul
24th July 2004, 22:26
Pai te ashteptam la un meeting, chiar daca eshti "madridista". :D
inseamna ca tu esti barcelonist ??? :happy

IlMILAN
24th July 2004, 22:55
Mai sunt si alti magnifici, dar vad ca nu prea dau pe aici. Inter, Vadim, pe unde va ascundeti? :evil:
:happy :happy
Inter fi antena ce-ti face asta al tau..... :D de la fularele alea se trage totul...
inter stelist iar tu sergio :drak: :D
P.S Hai Poli cum drac te numeri printre suporterii stelisti.... :headbang:

iulian
24th July 2004, 22:59
iete polisti...cum vazura o fata pe aici cum navalira :D

IlMILAN
24th July 2004, 23:06
iete polisti...cum vazura o fata pe aici cum navalira :D
bey iuliane tu si cu Alpopa(in general stelistii :D) voi numai la asta va ganditi?
Noi avem banatence la meetinguri, fie ele interiste :headbang: nu ne trebuie galactice.... :D
Pe cand voi nici pozele de la meeting nu le mai puneti...sa fie de la apatie?:D

uti2102
24th July 2004, 23:08
P.S Hai Poli cum drac te numeri printre suporterii stelisti.... :headbang:

In sinea lor totzi suporterii timishoreni sunt stelishti, asha ca las-o balta..... :drak:

IlMILAN
24th July 2004, 23:12
In sinea lor totzi suporterii timishoreni sunt stelishti, asha ca las-o balta..... :drak:
Mai Alpopa tu ori visezi urat, ori visezi urat..... :headbang:
ti-a galacticit madrilista mintile?:D

Catalanul
24th July 2004, 23:14
nu cred
din cate mi-am dat seama el tine cu Barça :yeah: ca si mine ;)
sper sa nu ma inshel :D

uti2102
24th July 2004, 23:17
Shtiu ca nu vrei sa recunoshti.....Dar nu-i bai! Shi mare parte din stelishti sunt in sinea lor polishti. (cei din TM desigur :drak: )

Catalanul
24th July 2004, 23:18
ai scris din nou si la intrebarea mea nu mi-ai raspuns :mad:
tii sau nu cu Barça??? (sunt rosh-albastrii :D)

IlMILAN
24th July 2004, 23:19
Shtiu ca nu vrei sa recunoshti.....Dar nu-i bai! Shi mare parte din stelishti sunt in sinea lor polishti. (cei din TM desigur :drak: )
Ma tu tot o tii cu asta....
esti vesel ca ale tale cotofene l-au adus pe Kluivert?
Tot in tranzitie sunteti de un veac:D

uti2102
24th July 2004, 23:24
Mah Hai Poli dak te incalzeshte cu ceva.........Tzin mai mult cu Barca decat cu Real. Sau mai bine zis Barca mi-a fost de mai multe ori simpatica decat Realul. In Spania prefer mai mult echipele din linia a 2-a (la palmares ma refer) adik Valencia shi Depor. Shi imi plac la nebunie revelatzile. Oriunde, numa' in Romania nu. :evil:

IlMILAN
24th July 2004, 23:29
Shi imi plac la nebunie revelatzile. Oriunde, numa' in Romania nu. :evil:
Pai de ce Steaua a fost o revelatie anul trecut? nu a pierdut decat 2 meciuri:D

Mariusmadmax
25th July 2004, 02:24
Diana
Bucuresti
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllttttttttttttttt mai tanara decat majoritatea stelistilor
Fara sot, fara copii, fara prieten
Eleva:D
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
28 madridista - Bucuresti
Welcome madridista /hello !

ThEOree
25th July 2004, 22:33
Salutare! Ma numesc Teodora, sunt din Pitesti si am numai 16 ani. Tin cu STEAUA de la 9 ani, desi la mine in familie nimeni nu e microbist! Preferatul meu este desigur Mirel Radoi. Sunt pasionata de fotbal si chiar joc la o echipa de fete de la mine din oras de 4 ani. Ma pot lauda cu faptul ca in ultimii cinci ani nu am pierdut nici un meci al Stelei, desi am locuit mai multe luni in Italia. astept cu nerabdare data de 11 septembrie cand Steaua va juca la Pitesti cu FC Arges. Ca in fiecare an inchiriez o camera la hotelul unde sunt cazati stelistii pentru a putea vorbi si face poze cu ei. Urmaresc cu interes si campionatele straine, echipele mele preferate fiind Real Madrid, Liverpool si Ajax. Dintre jucatori imi plac Raul Gonzalez, Michael Owen, Milan Baros, Javier Saviola, Arjen Roben. Pai... cam atat. Sper ca nu v-am plictisit! Forza STEAUA!!!!!

Mariusmadmax
26th July 2004, 02:58
Salutare! Ma numesc Teodora, sunt din Pitesti si am numai 16 ani. Tin cu STEAUA de la 9 ani, desi la mine in familie nimeni nu e microbist! Preferatul meu este desigur Mirel Radoi. Sunt pasionata de fotbal si chiar joc la o echipa de fete de la mine din oras de 4 ani. Ma pot lauda cu faptul ca in ultimii cinci ani nu am pierdut nici un meci al Stelei, desi am locuit mai multe luni in Italia. astept cu nerabdare data de 11 septembrie cand Steaua va juca la Pitesti cu FC Arges. Ca in fiecare an inchiriez o camera la hotelul unde sunt cazati stelistii pentru a putea vorbi si face poze cu ei. Urmaresc cu interes si campionatele straine, echipele mele preferate fiind Real Madrid, Liverpool si Ajax. Dintre jucatori imi plac Raul Gonzalez, Michael Owen, Milan Baros, Javier Saviola, Arjen Roben. Pai... cam atat. Sper ca nu v-am plictisit! Forza STEAUA!!!!!
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
Welcome ThEOree ! /hello

Mariusmadmax
28th July 2004, 05:12
/hello
/hello

sames44jc
29th July 2004, 20:29
Salut
Ma numesc Savuica Samuel sunt stelist de cand ma stiu,
sunt elev
am 14 ani
locuiesc in bucuresti
si cam atat

Forza Armata Ultra

florian
29th July 2004, 21:22
Bine ai venit sames44jc! Daca ne luam dupa lista lui Mariusmadmax ai fi nr.30. Tot mai multi!!

Mariusmadmax
30th July 2004, 03:18
Salut
Ma numesc Savuica Samuel sunt stelist de cand ma stiu,
sunt elev
am 14 ani
locuiesc in bucuresti
si cam atat
Forza Armata Ultra
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti

Welcome sames44jc ! /hello

Ioca10
31st July 2004, 14:06
Ups, cand m-am logat am uitat sa trec pe aici da trec acum!
Salut!
Sunt Ionut am 18 ani si tin cu Steaua de cand ma stiu!
Forzza Steaua!

Mariusmadmax
31st July 2004, 16:02
Ups, cand m-am logat am uitat sa trec pe aici da trec acum!
Salut!
Sunt Ionut am 18 ani si tin cu Steaua de cand ma stiu!
Forzza Steaua!
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti

Welcome Ioca ! /hello

Mariusmadmax
6th August 2004, 06:29
Vino si tu !
Alatura-te familiei rosu - albastre!

Mariusmadmax
29th August 2004, 15:34
a trecut o luna , si n-a mai calcat nici un picior de stelist ... forumist PROASPAT
:sleep:

uti2102
29th August 2004, 17:47
Ba mai shtiu io catziva. Faza e ca n-au dat pe-aici.....or fi timizi! :p

onci66
29th August 2004, 18:01
salut, ma numesc Ion, si sant stelist din tata-n fiu.
cu STEAUA oricand /hello /hello /hello

Mariusmadmax
30th August 2004, 00:52
ioane , prezinta-te putin - putin mai ...

Steaua4EVER
30th August 2004, 04:55
Tot Stelist si tot din tata-n fiu, chiar si dupa 21 de ani in USA...o zi perfecta sa ma prezint aici: Steaua bate Craiova cu 5-0, cateii pierd (la scor) si Rapidul la fel...si vad ca Steaua aduce forte proaspete...Neaga si Mitrovici in atac?...NICE! /hello ... FORZA STEAUA!

Mariusmadmax
31st August 2004, 21:51

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti

Welcome Onci66 !
/hello

Mariusmadmax
31st August 2004, 21:53
Tot Stelist si tot din tata-n fiu, chiar si dupa 21 de ani in USA...o zi perfecta sa ma prezint aici: Steaua bate Craiova cu 5-0, cateii pierd (la scor) si Rapidul la fel...si vad ca Steaua aduce forte proaspete...Neaga si Mitrovici in atac?...NICE! /hello ... FORZA STEAUA!
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA

Welcome Steaua4ever !

/hello

Maresal
5th September 2004, 22:37
21 ani, student anul III UPB ,stelist de la 4 ani (poate si mai putin da nu stiu eu :) ).

Mariusmadmax
6th September 2004, 01:50
21 ani, student anul III UPB ,stelist de la 4 ani (poate si mai putin da nu stiu eu :) ).
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel -Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti

Welcome Maresal !
/hello

Mariusmadmax
24th September 2004, 22:31
Asteptam pe noii sositi in familia noastra sa se prezinte ...

ady_azzuro
24th September 2004, 22:36
Vezi ca l-ai uitat pe vadim in lista aia. Apropo, nu e frumos sa te pui singur in capul listei. :D

Mariusmadmax
24th September 2004, 22:39
am inceput thread-ul , m-am inscris primul , dar - zic eu - si ultimul daca as fi nu conteaza , altceva este important ... si cred ca tu stii la ce ma refer !

ady_azzuro
24th September 2004, 22:41
Asa e frumos sa te pui ultimu...ce e important? ca nu ma prind...hai sa incerc...e vorba de faptul ca Stiinta are de 3 ori mai multi suporteri pe forumul Craiovei decat lista prezentata de tine...am ghicit? :D

Mariusmadmax
24th September 2004, 22:44
te prezentasi aici ca sa fii ironic ?
Stii f bine ca ideea este de a chema toti care simt rosu-albastru ...
ce intrebari non - sens !

ady_azzuro
24th September 2004, 22:47
:lol: aha, pai spune asa, hai ca deja ma simt in plus...:cya:

Mariusmadmax
24th September 2004, 22:49
:cya:

Triple H
24th September 2004, 22:54
Hai sa lungesc lista ;)

Triple H aka Cosmin
Constanta
25 ani, stelist :D
Da ce ne-a ars Steaua in Ghencea :D Trebuie sa tin si cu Faru ca altfel nu mai am unde sa merg sa vad meciuri ;)

Mariusmadmax
24th September 2004, 22:58
Hai sa lungesc lista ;)

Triple H aka Cosmin
Constanta
25 ani, stelist :D
Da ce ne-a ars Steaua in Ghencea :D Trebuie sa tin si cu Faru ca altfel nu mai am unde sa merg sa vad meciuri ;)
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
6 vasile314tzurka - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19 hai poli - Spania
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta

Welcome Triple H
/hello

Mariusmadmax
9th October 2004, 21:34
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
cei 35 de magnifici au ramas 34 ...

Mariusmadmax
29th October 2004, 22:10
sper sa mai apara stelisti dornici sa ni se alature !

Nicholas
30th October 2004, 19:58
Stelisti sunt cu milioanele, si dintre acele milioane de suflete care traiesc cu emotie fiecare meci al Stelei vi se mai alatura inca unul si voua aici:

Nicholas B.
Bacau
Nascut 1980
Suporter :

Romania : Steaua Bucuresti
Italia : Juventus Torino
Anglia : Arsenal
Spania : Barcelona

Sunt intodeauna alaturi de adevaratele campioane.

Mariusmadmax
31st October 2004, 14:20
Stelisti sunt cu milioanele, si dintre acele milioane de suflete care traiesc cu emotie fiecare meci al Stelei vi se mai alatura inca unul si voua aici:

Nicholas B.
Bacau
Nascut 1980
Suporter :

Romania : Steaua Bucuresti
Italia : Juventus Torino
Anglia : Arsenal
Spania : Barcelona

Sunt intodeauna alaturi de adevaratele campioane.
--------------------------------------------------------------------------------

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
Welcome Nicolas !
/hello

uti2102
31st October 2004, 15:15
Trebuia sa-i dai tricoul cu numarul 19 !

Mariusmadmax
31st October 2004, 15:27
inca mai sper ca "cel care l-a predat" sa se intoarca , i-am urmarit evolutia si e de-al nostru !

dragos_popa17
12th November 2004, 10:00
Acum vad si eu lista asta. Vreau si eu aici. Ca din Cluj vad ca nu prea aveti. Da' stati linistiti, ca aici 1 din 2 suntem stelisiti, iar celalat nu e microbist.

Mariusmadmax
12th November 2004, 16:29
Prezinta-te !
Nume , ocupatie , varsta etc ce crezi tu ca vrei sa stim despre tine ! Inspira-te de la ceilalti ...

dragos_popa17
12th November 2004, 18:28
Dragos Popa, 18 ani, student. Tin cu Steaua cam de cand ma uit la fotbal si abia astept Football Managerul nou sa sparg tot cu ei.

uti2102
12th November 2004, 18:53
Dragos Popa, 18 ani, student. Tin cu Steaua cam de cand ma uit la fotbal si abia astept Football Managerul nou sa sparg tot cu ei.
Pai vezi k a aparut.

dragos_popa17
12th November 2004, 19:21
Stiu, daca inca nu am reusit sa mi-l fac rost ca nu am avut timp. Saptamana viitoare mi-am propus sa ma duc prin camine, ca trebuie sa-l gasesc la careva.
Oricum, dupa ce mi-l iau vreo 3 saptamani nu cred mai ies din casa. :evil:

Mariusmadmax
14th November 2004, 20:33
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
Welcome Dragos !

Rechinul Ucigas
14th November 2004, 20:44
ma numesc MIHAI ! SUNT FARIST ! DAR PE LOCUL DOI VINE STEAUA ! STAU IN ANGLIA ! FORZA FARUL & STEAUA !!!

Mariusmadmax
14th November 2004, 20:47
ok , si vrei sa vii langa noi ?
Te asteptam cu bratele deschise !

OwenSkeet
14th November 2004, 20:57
Catalin (OwenSkeet) Bucuresti 16 ani, elev.... FORZA STEAUA!!

Mariusmadmax
14th November 2004, 22:25
ma numesc MIHAI ! SUNT FARIST ! DAR PE LOCUL DOI VINE STEAUA ! STAU IN ANGLIA ! FORZA FARUL & STEAUA !!!1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
Welcome Mihai !
/hello !

Mariusmadmax
14th November 2004, 22:26
Catalin (OwenSkeet) Bucuresti 16 ani, elev.... FORZA STEAUA!!

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
Welcome Catalin !
/hello

Nicholas
30th November 2004, 23:05
Cand se organizeaza o intalnire cu suporterii (Stelisti) inscrisi pe onlinesport, poate facem si noi o intalnire sa ne vedem la o bere :)

Mariusmadmax
17th December 2004, 18:52
Alaturati-va noua !

Saber Rider
17th December 2004, 19:05
Oooo .... bine ai REvenit !!! Pe unde umblasi ?! :)

Mariusmadmax
18th December 2004, 17:25
Oooo .... bine ai REvenit !!! Pe unde umblasi ?! :)
am revenit in tara pentru citeva luni !
am dat cel putin 20 de voturi pentru Basescu - marea sansa a Romaniei !

CosminS
20th December 2004, 20:23
Cosmin-LIBERAL-CU BASESCU-ELEV-13ani

tanita
20th December 2004, 23:59
Daniel M.
avocat 27 ani
Bucuresti
GT :evil:

Celtic
24th December 2004, 22:17
Cornel - Celtic ,30 ani Bucuresti.Cu STEAUA din anii '80... cu voi de astazi.

Mariusmadmax
27th December 2004, 15:10
Cosmin-LIBERAL-CU BASESCU-ELEV-13ani
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
Welcome Cosmin !
/hello

schnauzzy
27th December 2004, 15:10
:yeah: Salutare stelisti!
Fie ca Noul An sa aduca Stelei in vitrina cu trofee Cupa UEFA si titlul de campioana!
Un vechi si infocat suporter, aflat acum in tara vikingilor.
FORZA STEAUA! :yeah: undefined

Mariusmadmax
27th December 2004, 15:12
Daniel M.
avocat 27 ani
Bucuresti
GT :evil:

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
Welcome Daniel !
/hello

Mariusmadmax
27th December 2004, 15:16
Cornel - Celtic ,30 ani Bucuresti.Cu STEAUA din anii '80... cu voi de astazi.
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
Welcome Cornel !

Mariusmadmax
27th December 2004, 15:18
:yeah: Salutare stelisti!
Fie ca Noul An sa aduca Stelei in vitrina cu trofee Cupa UEFA si titlul de campioana!
Un vechi si infocat suporter, aflat acum in tara vikingilor.
FORZA STEAUA! :yeah: undefined
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
Welcome Stelistule !
/hello

Lary
29th December 2004, 14:43
Salut !
Ma numesc Lary B
Am 15 ani
Sunt din Zalau
Sunt o infocata suportera a Stelei !
Unchiul meu Marius ( madmax ) m-a adus in marea familie Stelista !
Bine v-am gasit !
La multi ani !

Mariusmadmax
31st December 2004, 22:50
Salut !
Ma numesc Lary B
Am 15 ani
Sunt din Zalau
Sunt o infocata suportera a Stelei !
Unchiul meu Marius ( madmax ) m-a adus in marea familie Stelista !
Bine v-am gasit !
La multi ani !
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
Welcome Lary B !
/hello

ra55u
21st January 2005, 00:45
Salut!
Am zis ca primul post sa-l pun aici la "receptzie"

Oprea Andrei
Am 20 ani
Sunt din Bucuresti
Student la UTM-contabilitate si info de gestiune
STELIST de la prima gura de aer :D

KosmyN
21st January 2005, 00:53
Daca tot trebuie sa "check in" la receptie intai....
Tudor Cosmin
22 ani
Bucuresti
Student (termin anu asta ...sper... :D )
STELIST 4ever si de cand ma stiu.... :ok:

Mariusmadmax
22nd January 2005, 17:08
Salut!
Am zis ca primul post sa-l pun aici la "receptzie"

Oprea Andrei
Am 20 ani
Sunt din Bucuresti
Student la UTM-contabilitate si info de gestiune
STELIST de la prima gura de aer :D
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
Welcome Andrei !
/hello

Mariusmadmax
22nd January 2005, 17:14
Daca tot trebuie sa "check in" la receptie intai....
Tudor Cosmin
22 ani
Bucuresti
Student (termin anu asta ...sper... :D )
STELIST 4ever si de cand ma stiu.... :ok:
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
Welcome Cosmin !
/hello

ra55u
22nd January 2005, 19:43
Bine v-am gasit! :ok:
Dar de ce este asha linishte in ultimul timp? :rolleyes:

Mariusmadmax
22nd January 2005, 19:52
suntem plecati cu bisnituri :D
s-apoi sa inceapa campionatu' , s-atunci vom reveni la locuri !

Corrado*
6th March 2005, 03:44
Salut !
Here is Corrado (Real Name: Alex Lazar)
Am 17 ani (in mai)
Sunt din Bucuresti si sunt stelist !!!!
Acum bagati-ma in lista aia! :P

Mariusmadmax
6th March 2005, 08:29
Salut !
Here is Corrado (Real Name: Alex Lazar)
Am 17 ani (in mai)
Sunt din Bucuresti si sunt stelist !!!!
Acum bagati-ma in lista aia! :P
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
Welcome Alex !
/hello

SORENSEN
12th May 2005, 00:11
M-am nascut stelist (in deceniul stelei '80) ,
Dc tot suntem intre prieteni pot sa va marturisesc ceva , in '89 prima data cand plans la un meci de fotbal : nu puteam sa inteleg cum echipa Steaua ,pe care o credeam de nebatut, a pierdut cu 4-0 :o: cu Milan in finala CCE ( aveam aproape 7 ani ) , cu timpul mi-am dat seama cu ce ECHIPA am jucat :)
MANDRU CA SUNT STELIST .

viorel 31
13th May 2005, 15:15
Salutare!
Sunt din oct 2004 pe acest forum dar inca nu am ajuns sa postez aici. Iata ca a venit si ziua Z :D
Nume :Viorel Lita
Varsta:29 ani
Profesie:economist
STELIST DE CAND MA STIU :ok:

DaRk_Star
13th May 2005, 23:26
hei...dark_star ma numesc...e cam ciudat sa imi las numele,pt ca pt asta mi-am luat un nick,sa nu folosesc numele...
anyway,nascut pe 19 feb '87...deocamdata sunt elev in anul 3...in rest, steaua si vama veche (k tre sa ascultam si ceva muzica,nu?)..

Mihai
13th May 2005, 23:47
Ola da ce thread frumos aveti aici! Felicitari Marius pt lista alcatutita de tine...
Sa zic si eu ceva: Mihai, 21 ani, bucuresti, am tinut cu Steaua in meciurile cu Valencia si Villarreal!

Marius am si e o intrebare: de ce lipseste nr 19 din lista?

MS mult! Sper ca nu v-ati suparat ca am scris aici :D

Catalanul
13th May 2005, 23:50
nr. 19 s-a retras, se stie el cine este :D :P

Mariusmadmax
15th May 2005, 13:12
M-am nascut stelist (in deceniul stelei '80) ,
Dc tot suntem intre prieteni pot sa va marturisesc ceva , in '89 prima data cand plans la un meci de fotbal : nu puteam sa inteleg cum echipa Steaua ,pe care o credeam de nebatut, a pierdut cu 4-0 :o: cu Milan in finala CCE ( aveam aproape 7 ani ) , cu timpul mi-am dat seama cu ce ECHIPA am jucat :)
MANDRU CA SUNT STELIST .
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
48 catalinalexe - prin europa
Welcome catalin !
/hello

Mariusmadmax
15th May 2005, 13:15
Salutare!
Sunt din oct 2004 pe acest forum dar inca nu am ajuns sa postez aici. Iata ca a venit si ziua Z :D
Nume :Viorel Lita
Varsta:29 ani
Profesie:economist
STELIST DE CAND MA STIU :ok:
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
Welcome Lita !
/hello

Mariusmadmax
15th May 2005, 13:17
Ola da ce thread frumos aveti aici! Felicitari Marius pt lista alcatutita de tine...
Sa zic si eu ceva: Mihai, 21 ani, bucuresti, am tinut cu Steaua in meciurile cu Valencia si Villarreal!

Marius am si e o intrebare: de ce lipseste nr 19 din lista?

MS mult! Sper ca nu v-ati suparat ca am scris aici :D
Nici o suparare !
mai ales ca vii cu laude ... oricand bine-venite !
Sa inteleg ca intri in clubul nostru ?

Nr 19 era hai Poli -a vrut sa se retraga ... de ce ? nu stiu !

viorel 31
19th May 2005, 13:40
nr. 19 s-a retras, se stie el cine este :D :P
De ce te-ai retras Catalane din familia Steaua?
Dupa ce Barca a castigat titlul in Spania te-ai fi bucurat alaturi de noi pt titlul cu nr 22 pe care-l va castiga Steaua in Romania.
Oricum nu te avantajeaza gestul ...dar eu unul te inteleg Catalane :drak:

Mariusmadmax
19th May 2005, 15:31
Hai Poli a devenit catalanu' ?
Nu stiam !

4star
20th May 2005, 12:34
Nu am votat pentru ca nu pot sa spun ca un anumit lucru m-a facut sa tin cu Steaua. Am crescut cu STEAUA in suflet. De cand am inceput sa stiu ce inseamna fotbal. Era perioada 75-77, deci nu pot sa spun ca performanta anilor 80 m-a facut sa tin cu STEAUA, sau jucatorii din acel timp. Primele fotografii cu jucatorii stelei : M Raducanu, Stoica, Sames, Iordanescu.
Am deja multi ani alaturi de STEAUA, in perioade de glorie sau mai putin bune.
Sunt casatorit, am o fetita (care incepe sa stie ca trebuie sa fie Stelista :D), sunt economist, locuiesc in Bucuresti si am 34 de ani.

PS. Cand zic ca tin cu Steaua nu ma refer exclusiv la echipa de fotbal ci la Clubul Sportiv Steaua (din care am si facut parte cativa ani).

Neamtu
23rd May 2005, 14:27
Abia acum am descoperit acest thread
Nume: Sebi Neamtu
Anul nasterii: 1981
Student in anul 5 la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti
Angajat la SN Radiocomunicatii SA
Nascut in Valcea, stau de 5 ani in camin in Bucuresti

Tin cu Steaua de mic copil (cam de la 5 ani). Mi-aduc aminte ca stiam fiecare jucator din echipa Steaua din finala de la Sevilla. Il simpatizam foarte mult pe Tudorel Stoica si mi-a parut rau ca nu a jucat atunci. Imi placea la el ca avea ura pe dinamovisti si facea meciuri extraordinare contra lor, ca si Lacatus de altfel.
Am de la tatal meu fanioane cu echipele eliminate de Steaua in campania din 85/86: Vejle, Honved, Kusisi Lahti, Anderlecht.
Am vazut prima data Steaua intr-un meci cu Chimia Rm. Valcea. Tineam cu ambele echipe si mi-a parut rau atunci cand Steaua a batut cu 4-0 la Valcea.
Am fost prima data in Ghencea la meciul cu Benfica, din 87 parca, din Cupa Campionilor, scor 0-0.
Imi fac abonament in Ghencea in fiecare an. In acest an am lipsit de la 3 meciuri.

Hard
27th May 2005, 20:28
my name is SEBY O. ,student anul 4 in Politehnica Bucuresti,imi plac femeile, fotbalul si masinile , si fac parte din echipa Stelistilor, sunt stelist datorita tatalui meu care mi-a bagat aceasta iubire in sange de mic.

Mariusmadmax
10th June 2005, 23:57
Nu am votat pentru ca nu pot sa spun ca un anumit lucru m-a facut sa tin cu Steaua. Am crescut cu STEAUA in suflet. De cand am inceput sa stiu ce inseamna fotbal. Era perioada 75-77, deci nu pot sa spun ca performanta anilor 80 m-a facut sa tin cu STEAUA, sau jucatorii din acel timp. Primele fotografii cu jucatorii stelei : M Raducanu, Stoica, Sames, Iordanescu.
Am deja multi ani alaturi de STEAUA, in perioade de glorie sau mai putin bune.
Sunt casatorit, am o fetita (care incepe sa stie ca trebuie sa fie Stelista :D), sunt economist, locuiesc in Bucuresti si am 34 de ani.

PS. Cand zic ca tin cu Steaua nu ma refer exclusiv la echipa de fotbal ci la Clubul Sportiv Steaua (din care am si facut parte cativa ani).
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
Welcome 4star !
/hello

Mariusmadmax
11th June 2005, 00:00
Abia acum am descoperit acest thread
Nume: Sebi Neamtu
Anul nasterii: 1981
Student in anul 5 la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti
Angajat la SN Radiocomunicatii SA
Nascut in Valcea, stau de 5 ani in camin in Bucuresti

Tin cu Steaua de mic copil (cam de la 5 ani). Mi-aduc aminte ca stiam fiecare jucator din echipa Steaua din finala de la Sevilla. Il simpatizam foarte mult pe Tudorel Stoica si mi-a parut rau ca nu a jucat atunci. Imi placea la el ca avea ura pe dinamovisti si facea meciuri extraordinare contra lor, ca si Lacatus de altfel.
Am de la tatal meu fanioane cu echipele eliminate de Steaua in campania din 85/86: Vejle, Honved, Kusisi Lahti, Anderlecht.
Am vazut prima data Steaua intr-un meci cu Chimia Rm. Valcea. Tineam cu ambele echipe si mi-a parut rau atunci cand Steaua a batut cu 4-0 la Valcea.
Am fost prima data in Ghencea la meciul cu Benfica, din 87 parca, din Cupa Campionilor, scor 0-0.
Imi fac abonament in Ghencea in fiecare an. In acest an am lipsit de la 3 meciuri.
mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
Welcome Sebi !
/hello
PS Frumoasa prezentare! Si eu am fost - pe stadion - la Steaua - Benfica 0-0 ... IN 1987 !

Mariusmadmax
11th June 2005, 00:05
my name is SEBY O. ,student anul 4 in Politehnica Bucuresti,imi plac femeile, fotbalul si masinile , si fac parte din echipa Stelistilor, sunt stelist datorita tatalui meu care mi-a bagat aceasta iubire in sange de mic.
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
Welcome Sebi !
/hello

Hard
14th June 2005, 00:34
mersi:)

pashpa
14th June 2005, 02:56
Alex Ungureanu
04.11.1981, Husi/Vaslui
Student
Imi curge sange ROS - ALBASTRU prin vene!!!!!!!

Mariusmadmax
24th June 2005, 18:15
Alex Ungureanu
04.11.1981, Husi/Vaslui
Student
Imi curge sange ROS - ALBASTRU prin vene!!!!!!!
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
Welcome Alex !
/hello

ioanadani
2nd August 2005, 14:18
steaua cea mai buna echipa din divizia A!!!!!!!!!!!!!!!

Ai dreptate brudah! Steaua este cea mai buna echipa din Divizia A. Pacat de meciul cu Dinamo.........vom trece si peste asta /hello .

Aloha Maka Maka

don_denver
3rd August 2005, 10:07
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
Welcome Alex !
/hello

pai bine mey marius...pe mine pe unde ma lasasi...?..huoo...:D
Si hai sa ma si prezint:
Dragos Speriatu 17.12.1976, director de creatie,
stelist de cand ma stiu - eu ma stiu de prin 83, nu mai stiu de ce dar asa am ramas, in ciuda tatalui meu care e dinamovist :D-
Bucuresti

Mariusmadmax
6th August 2005, 13:30
pai bine mey marius...pe mine pe unde ma lasasi...?..huoo...:D
Si hai sa ma si prezint:
Dragos Speriatu 17.12.1976, director de creatie,
stelist de cand ma stiu - eu ma stiu de prin 83, nu mai stiu de ce dar asa am ramas, in ciuda tatalui meu care e dinamovist :D-
Bucuresti
1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
54 don_denver - Bucuresti
Welcome Dragos !
/hello

sun
21st October 2005, 17:38
stelistul cu numarul 55 , desi mai vechi pe forum sub un alt nume, SUN s-a inregistrat pe data de 7 mai 2005 , exact la 19 ani dupa ce Steaua castiga Cupa Campionilor.

MANDRU CA SUNT STELIST :yeah:

looloo
22nd October 2005, 00:08
56. looloo - adica lucia.
tin cu steaua demult, dar ma uit la meciuri doar de 2 ani si ceva.
si tot de atunci nici nu prea lipsesc de la meciurile din ghencea.
sunt stelista din unchi-in-nepoata. :))

ps: si eu sunt mandra ca sunt stelista. :D

dede
26th October 2005, 15:03
numai 56? las ca vin io...deci 57. Nu va zic cine sunt, vreau sa va tin in suspans. Singurul lucru care conteaza e ca tin cu Steaua!!!

walt.mann
27th October 2005, 09:02
Adrian Negut 17/10/1976
Targoviste
Jurist
Sunt stelist de cand ma stiu. Am avut onoarea sa fiu contemporan cu cel mai mare succes al fotbalului romanesc, SEVILLA '86.

florian
29th October 2005, 22:29
Mariuseee ! Ce faci dom'le ? Asteapta baietii sa fie trecuti in lista.

florian
29th October 2005, 22:30
...si fetele..

Mariusmadmax
30th October 2005, 06:40
stelistul cu numarul 55 , desi mai vechi pe forum sub un alt nume, SUN s-a inregistrat pe data de 7 mai 2005 , exact la 19 ani dupa ce Steaua castiga Cupa Campionilor.

MANDRU CA SUNT STELIST :yeah:

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
55 SUN - Baia Mare
Welcome SUN !
/hello

Mariusmadmax
30th October 2005, 06:41
56. looloo - adica lucia.
tin cu steaua demult, dar ma uit la meciuri doar de 2 ani si ceva.
si tot de atunci nici nu prea lipsesc de la meciurile din ghencea.
sunt stelista din unchi-in-nepoata. :))

ps: si eu sunt mandra ca sunt stelista. :D

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
55 SUN - Baia Mare
56 Lucia - Bucuresti
Welcome Lucia !
/hello

Mariusmadmax
30th October 2005, 06:44
numai 56? las ca vin io...deci 57. Nu va zic cine sunt, vreau sa va tin in suspans. Singurul lucru care conteaza e ca tin cu Steaua!!!

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
55 SUN - Baia Mare
56 Lucia - Bucuresti
57 d3d3 - ro
Welcome d3d3 !
/hello

Mariusmadmax
30th October 2005, 06:46
Adrian Negut 17/10/1976
Targoviste
Jurist
Sunt stelist de cand ma stiu. Am avut onoarea sa fiu contemporan cu cel mai mare succes al fotbalului romanesc, SEVILLA '86.

1 mariusmadmax - USA
2 iulian - Bucuresti
3 bartabel - Belgia
4 alpopa - Bucuresti
7 petrut - Canada
8 florian - Bucuresti
9 florentin - USA
10 bagabont - Bucuresti
11 alejandro - Moldova
12 suporterita - Braila
13 alx ro - Bucuresti
14 dansan - Rm Vilcea
15 apparte - Oradea
16 nsd - Canada
17 gabrifar - Belgia
18 jood - Olanda
19
20 armin - Reghin
21 keluba - Austria
24 paul ' ' ' - Bistrita
25 campionii - USA
27 profetu - Bucuresti
29 ThEOree - Pitesti
30 sames44jc - Bucuresti
31 Ioca - Bucuresti
32 Onci66 - Bucuresti
33 Steaua4ever - USA
34 Maresal - Bucuresti
35 Triple H - Constanta
36 Nicholas - Bacau
37 Dragos_Popa - Cluj
38 Farist 100% - Anglia
39 OwenSkeet - Bucuresti
40 CosminS - Bucuresti
41 Tanita - Bucuresti
42 Celtic - Bucuresti
43 Schnauzzy - Suedia
44 Lary - Zalau
45 ra55u - Bucuresti
46 KosmyN - Bucuresti
47 Corrado - Bucuresti
49 viorel 31 - Gaesti
50 4star - Bucuresti
51 Neamtu - Valcea
52 SebyO - Galati
53 pashpa - Husi
55 SUN - Baia Mare
56 Lucia - Bucuresti
57 d3d3 - ro
58 walt.mann - Targoviste
Welcome Adrian !
/hello

Mariusmadmax
30th October 2005, 06:49
:happy
Mariuseee ! Ce faci dom'le ? Asteapta baietii sa fie trecuti in lista.
sorry

pasvante
30th October 2005, 17:25
Petre aka Pasvante
20 de ani, stundent. :mda:
Nascut si crescut STELIST!
Altceva? :)

mirung
9th November 2005, 20:04
Mircea Ungurean
11octombrie 1958 Bucuresti
Stelist constient si activ din 1968
petru cativa ani pitic si apoi junior la Steaua, grupa antrenorilor Ion Voinescu si Vasile Zavoda II.
de la infintarea Stadionului Steaua si pina in 1989 nu am pirdut nici un meci pe Ghencea si foarte putine in tara.In ultima vreme s-a mai intamplat
Am avut astfel sansa sa fiu contemporan cu toate echipele de aur ale Stelei, incepand cu cea ceincepea cu Suciu si se termina cu Crainiceanu, cea ce incepea cu Iordache si se termina cu Zamfir, generatia Sevillia, generatia grupelor CL si tot asa pana azi. Nu cunosc decat din vorbe si lecturi generatia CCA, dar cum am spus, pe doi dintre ei i-am avut antrenori la juniori.
Studii: Facultate de Medicina, Bucuresti
Actualmente medic primar la un spital bucurestean.
In viata de suporter am trecutprin toate, de la extazul pe viula 3-0 cu Anderlecht sau 5-0 in cupa cu dinamo,la cutitul la gat pus de un suporter colorat, de unde oare era el si ce club etnic sustinea?
Am un baietel de 8 ani care a fost pe Ghencea prima oara la 3 ani, iar acum can pleaca in vacanta impacheteaza in bagajul propriu si un mic drapel ros-albastru impreuna cu doua tricouri favorite unul cu nr 7 pe care scrie Lacatus si unul cu nr 6 pe care scrie Radoi.
cele mai frumoase momente din viata de stelist: drumul pe jos din titan unde vazusem meciul, in Drumul Taberei, unde locuiam, in noaptea de 7Mai 1986, si semifinala de cupa, 5-0 cu dinamo in iunie 1985, cu apogeu la golul 5 marcat sub bara, peste Moraru, de Gabi Balint din pasa de geniu a lui Fane Petcu.
Cel mai iubit fotbalist al Stelei, din toate timpurile:Tudorel Stoica, urmat la mica distanta de Marius Mihai Lacatus.

Sa auzim numai de bine!

saphicus
13th November 2005, 23:04
Desi in tinerete am cochetat cu Progresul, si asta din timpuri ... demult apuse(am expus imprejurarile la Thread-ul FC National), pot sa spun ca adevarata implinire am avut-o atunci cand am devenit suporter al Stelei!
Aceasta echipa mi-a adus cele mai mari satisfactii, pe care orice suporter al oricarei echipe si le-ar dori!
Si daca dl.doctor cu User MIRUNG, a postat mai sus si a spus ca a avut sansa sa fie contemporan cu toate echipele de aur ale Stelei care incepeau cu Suciu s.a.m.d, eu marturisesc faptul ca am avut privilegiul sa fiu contemporan si cu echipa care incepea cu VOINESCU si se termina cu TATARU, iar in interior avea jucatori de 24 karate precum ZAVODA II, STAICU, COJOCARU, JENEI, RAKSI, VOINEA, CONSTANTIN, MATEIANU.
Si pentru ca mai tarziu am devenit un infocat suporter stelist al echipei de...
handbal:), nu intamplator, ci pentru faptul ca aici a jucat unul din marii handbalisti ai tarii cu care am legatura de rudenie, pe numele lui Radu Voina, bun prieten cu Marius Lacatus, intregesc tabloul unui anonim suporter, al celei mai iubite echipe din Romania si nu numai!!
Ce as mai putea adauga, decat ca m-am nascut undeva in Nordul Moldovei (nu conteaza anul!! :), am terminat Chimia Industriala la Iasi, m-am stabilt in Capitala, demult :) si...astept cu nerabdare ziua in care voi avea din nou
satisfactii majore cu aceasta echipa!
Restul amanuntelor sunt ...neesentiale!! Eugen B. :) :) :ok: :ok: :ok:

alejandro
15th November 2005, 10:57
Marius,cine e al 19-lea?

sun
15th November 2005, 18:37
cine e al 19-lea?

cred ca era HAI POLI , acum Catalanul :drak: . NU inteleg de ce s-a retras din club :mda:

SORENSEN
22nd November 2005, 13:04
48 catalinalexe - prin europa ... a devenit Man not Machine
M-am transformat :sneaky: