View Full Version : The Wrestling Game
Mr Cosmin
21st June 2008, 22:27
Cati dintre voi joaca TWG ? Este un joc online bazat pe wrestling, in care iti conduci wrestlerul spre a deveni cel mai bun. Iti alegi clasa, te antrenezi, te lupti, intri in federatii etc.
Eu joc din septembrie 2007, si de o luna am ajuns si GM intr-un roster. Am ramas surprins (socat :D) cand am auzit ca il aveam in roster pe Reaper fara ca macar sa stiu :)) .
Toti cei care vor sa joace pot intra aici: http://www.thewrestlinggame.com/wg.asp?w=12448
Eu sunt level 11 in joc, din maxim de lvl 13, si ma chinui de cateva zile sa ajung la 12.
i.ady
18th August 2008, 14:13
Buna. Imi place la nebuie jocu acuma am inceput is lvl 1 :P la speed am speed 15 str 11 resistenta 11 shy tehinca 10 dar am o problema. Miam facut 3 manevre de fian dar nu pot nicioada sa fac nici una. Ma potzi ajuta sa imi le fac din nou shy sa le pot executa?
PS:manevrele dupa parearea mea nu sunt exagerate damage 3-5 atack bonus 30 sansa de sangerare 20 pls daca ma potzi ajuta contacteazama in joc nick-ul meu e IAdrian
Corozivu
18th August 2008, 14:20
Si eu am doua caractere unul pe serverul normal celalalt pe hardcore. Cel de pe primul server l-am resetat odata si de abia e level 3, iar cel Hardcore e level 6.
Reaper
18th August 2008, 16:48
^^ La Strength ai un skill numit Adrenalina. Sa zicem ca este la nivelul 10; asta inseamna (din cate mai tin minte) ca primesti 10 adrenalina cand iti lovesti adversarul si 5 adrenalina (10/2) cand adversarul te loveste.
Daca ai un finisher care iti cere 400 adrenalina atunci inseamna ca trebuie sa iti lovesti adversarul de 40 de ori inainte sa il poti executa. Mai conteaza si pozitia din care vrei sa executi finisher-ul; se va intampla des ca adversarul sa fie groggy sau grounded, dar aceste pozitii iti cer mai multa adrenalina. Trebuie sa gasesti un echiliru intre pozitie, damage, attack (30 mi se pare mult; iti ajunge 10-15), sangerare (eu mi-am pus 0; inafara de meciurile FB asta conteaza mai putin) si nivelul adrenalinei.
i.ady
19th August 2008, 11:04
^^ La Strength ai un skill numit Adrenalina. Sa zicem ca este la nivelul 10; asta inseamna (din cate mai tin minte) ca primesti 10 adrenalina cand iti lovesti adversarul si 5 adrenalina (10/2) cand adversarul te loveste.
Daca ai un finisher care iti cere 400 adrenalina atunci inseamna ca trebuie sa iti lovesti adversarul de 40 de ori inainte sa il poti executa. Mai conteaza si pozitia din care vrei sa executi finisher-ul; se va intampla des ca adversarul sa fie groggy sau grounded, dar aceste pozitii iti cer mai multa adrenalina. Trebuie sa gasesti un echiliru intre pozitie, damage, attack (30 mi se pare mult; iti ajunge 10-15), sangerare (eu mi-am pus 0; inafara de meciurile FB asta conteaza mai putin) si nivelul adrenalinei.
MS mult! :D Stiam ceva de adrenalina da nu atatea nici macar ca se bazeaza pe str nam stitu ms mult din nou.:headbang::(:o:
i.ady
19th August 2008, 11:32
Mai am o intrebare :D. Miam ales deja 2 manevre favorite vreu sa imi aleg inca unu de vroiam un dropkik dar nu imi apare cand vreu sa aleg (deshi e de lvl 8) Apoi am vrut un bulldod dar nici ala nu imi apare, defapt nu imi apar decat primele 4 manevre care leam facut de lvl 5. Nu pot sa aleg alte manevre? (va rog sa ma ajutatzi)
Corozivu
19th August 2008, 13:10
Manevrele sunt împãrțite pe poziții (Groggy, Stunned, Grounded etc.). Nu poti alege doua manevre din aceiași categorie. Probabil la groggy ai ales Samoan Drop sau Body Slam, Dropkick si Bulldog fiind tot la categoria groggy nu poti sa le alegi. Si inca ceva nu cumpara toate manevrele(alegele doar pe cele mai bune) si dacã ești speed nu lua nicio submission move cel puțin nu încã.
i.ady
20th August 2008, 09:44
Manevrele sunt împãrțite pe poziții (Groggy, Stunned, Grounded etc.). Nu poti alege doua manevre din aceiași categorie. Probabil la groggy ai ales Samoan Drop sau Body Slam, Dropkick si Bulldog fiind tot la categoria groggy nu poti sa le alegi. Si inca ceva nu cumpara toate manevrele(alegele doar pe cele mai bune) si dacã ești speed nu lua nicio submission move cel puțin nu încã.
ok ms chiar nu stiam:(
Dr. Pinyada
6th September 2008, 00:21
Inca o caocana din aia in care intreaga economie a personajului graviteaza in jurul unor puncte care trebuie castigate inregistrandu-te pe diferite site-uri, comunitati virtuale, cazinouri si alti teroristi de email.
Looky
9th January 2009, 14:26
Am o propunere destul de interesanta pentru toti fanii wrestlingului:
Am gasit un joc online,text-based MMORPG... legat de wrestling. Sincer, pe mine m-a dat gata... Imi place foarte mult! In caz ca se aduna foarte multe persoane, poate reusim chiar sa facem o federatie numai pentru romani!
Cei care vor sa se alature, o pot face aici:
TheWrestlingGame.com (http://www.thewrestlinggame.com)
Marko
9th January 2009, 16:17
^ Dude, acest joc e de mult si aproape toti stiu de el...
Heath Scumm
9th January 2009, 16:18
Exista deja un topic pentru asta!
whosyourdady
7th February 2009, 21:43
si eu il joc de mai bine de un an.
Am un caracter pe strenght la level 16
si la Hardcore am tot un strenght de level 14.
momentan am un loc liber la echipa. Cine vrea sa faca tag-team sa-mi trimita un mesaj in joc la numele whosyourdady Uppertaker. Nu conteaza nivelul, ci doar sa fie activ (cele 3 meciuri pe zi)
Tudor_Ancu
15th July 2009, 10:43
bai , cum draq imi aleg o manevra de submission ca normal skill ca nu gasesc pe nicaieri ! :o imma noobbbbbbb
Mr Cosmin
19th July 2009, 02:55
Ce clasa esti ?
Skorpion
28th August 2009, 14:35
haideti sa facem macar un stable eu jok de o luna si is lvl 7 sau macar un tag team ma numesc Skorpion2oo9
Leka
9th December 2009, 22:07
Mai joaca cineva acest joc? :D
KENSHY
12th December 2009, 23:39
Da... Eu. :cool:
Acum 2-3 zile cei de la TWG mi-au trimis un mail, ca au un nou design... etc... etc...
Leka
13th December 2009, 00:09
Hmm... e bine :D eu joc pe serverul 3... class resistence sunt dabea lvl 2,nu am inceput de mult :rolleyes:
aaa si apropo, daca vreti dati si voi un click http://s3.thewrestlinggame.com/?w=11529
KENSHY
13th December 2009, 01:01
Server 3.
Name : Mikhail Rasputin
Level : 1
Class : Speed
KENSHY
14th December 2009, 00:07
http://s3.thewrestlinggame.com/?w=12365
1 Click Please !
Leka
14th December 2009, 00:44
Am si eu nevoie va rog :D http://s3.thewrestlinggame.com/?w=11529
Dea' D-zeu sanatate ! :lmao
Mr Cosmin
30th April 2011, 18:34
Am inceput sa-l joc din nou, de 3-4 zile, pe serverul pricinpal. :) s1.thewrestlinggame.com/wg.asp?w=111305343 e link-ul daca vreti sa va mai faceti cont.
Jocul asta il rupeam prin 2007-2008. Prin 2009 parca am ajuns sa fiu si GM de roster, dar pe atunci imi pierise mai tot cheful pentru el.
Acum ma pot lauda ca am un palmares destul de bun la level 1, la care sunt si acum. Am decis sa nu mai atac maestrii, sa-i las pe ei sa ma atace pe mine. :)
1st Lvl Champ: 7 V and 35 D
Pe wfan au inceput sa mai joace din nou cativa userii. Am gasit pe acolo pe cineva de level 30. :happy
The h1mZ grabs one Cheasteros 's arms and spins, swinging him into the ropes, then lunges himself as well
The h1mZ punches his opponent in the face
and roundhouse kicks him in the head executing devastating H1mzecution!!
The h1mZ tries a pinning maneuver
Referee starts counting...
....1....
....2....
....3....
THE H1MZ WINS THE MATCH AND DEFEATS CHEASTEROS !!!!
Here's your winner, and the NEEEEEEEEEEEW champion, The h1mZ!
Mr Cosmin
3rd May 2011, 05:00
Da miz, astept sa faci si tu atatea. :)
V= victories D= defenses
1st Lvl Champ: 8 V and 41 D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.