PDA

View Full Version : La ce echipa merge Mircea Lucescu in vara?

fia
28th April 2004, 04:55
Trebuie sa recunoastem ca aventura la Besiktas se termina prost pentru Lucescu. Presedintele clubului a demisionat, Lucescu nu mai are suport, deci din vara va face pasi cu siguranta. La ce echipa credeti ca va veni? Sau macar in ce campionat.....

Pancone
28th April 2004, 10:12
Nu cred ca se va intoarce in divizia A .

iulian
28th April 2004, 10:27
Daca scoate Copos banu`...vine la Rapid fara discutii

Sinn Fein
28th April 2004, 14:01
Oriunde, numai in Romania sa nu revina ca e pacat de cariera lui....Cred insa ca va ramane in Turcia. In tara, si Dinamo a declarat ca il doreste, nu numai Rapid.
Forza Viola!

Utilizator
28th April 2004, 14:19
Cred ca Lucescu va veni definitiv in Romania si sper ca o va face la Dinamo. Nu cred ca o va mai lua de la capat cu alta echipa turceasca si nu mai are nici varsta sau nevoia acuta de bani ca sa mai preia o alta echipa straina. Lucescu are bani, are si ceva afaceri, relatii, e greu sa mai accepte sa fie tras la raspundere de baskani pentru rezultate imediate.
Vine o vreme cand simti nevoia sa te tragi spre casa, sa iesi un pic din focul luptei si sa iei loc in statul major, la comanda. Cred ca la o echipa romaneasca va avea posibilitatea sa fie director tehnic coordonator, pentru ca va dori sigur sa se implice atat la seniori cat si la copii si juniori, precum si in politica acelui club, inclusiv din pozitia de actionar (eventual majoritar). E ceea ce a facut sau a vrut sa faca mereu, doar ca din pozitia de antrenor nu a avut si putere de decizie prea mare. Singurele echipe din tara unde vad eu ca ar putea face asta sunt Dinamo si Rapid, dar nu cred ca va mai dori sa lucreze cu Copos sau Giovanni, nu i-ar oferi libertatea de miscare si timpul de care are nevoie.

fia
28th April 2004, 14:24
Cred ca Lucescu va veni definitiv in Romania si sper ca o va face la Dinamo. Nu cred ca o va mai lua de la capat cu alta echipa turceasca si nu mai are nici varsta sau nevoia acuta de bani ca sa mai preia o alta echipa straina. Lucescu are bani, are si ceva afaceri, relatii, e greu sa mai accepte sa fie tras la raspundere de baskani pentru rezultate imediate.
Vine o vreme cand simti nevoia sa te tragi spre casa, sa iesi un pic din focul luptei si sa iei loc in statul major, la comanda. Cred ca la o echipa romaneasca va avea posibilitatea sa fie director tehnic coordonator, pentru ca va dori sigur sa se implice atat la seniori cat si la copii si juniori, precum si in politica acelui club, inclusiv din pozitia de actionar (eventual majoritar). E ceea ce a facut sau a vrut sa faca mereu, doar ca din pozitia de antrenor nu a avut si putere de decizie prea mare. Singurele echipe din tara unde vad eu ca ar putea face asta sunt Dinamo si Rapid, dar nu cred ca va mai dori sa lucreze cu Copos sau Giovanni, nu i-ar oferi libertatea de miscare si timpul de care are nevoie.
Si la Dinamo ce te face sa crezi ca o va avea? Astia nu sunt in stare nici sa aiba un presedinte ca lumea... sunt 100 de sefi acolo. Inca depind de Ministerul de Interne.... Nu cred ca Lucescu se risca.... In schimb cu partea cu venitul in Romania sunt de acord cu tine.... O sa fie frumos familia Becali conducatori de club, familia Lucescu antrenori in Divizia A :yeah:

Utilizator
28th April 2004, 14:59
La Dinamo nu e un patron clar (din pacate) cum e la Rapid, Lucescu ar putea sa vina ca actionar majoritar (poate impreuna cu inca una-doua persoane) si sa mature balastul care oricum nu face decat rau echipei, preluand controlul. Ma indoiesc ca ii va permite Copos asta la Rapid. La asta ma refeream cand vorbeam de libertate de miscare.

fia
28th April 2004, 15:05
La Dinamo nu e un patron clar (din pacate) cum e la Rapid, Lucescu ar putea sa vina ca actionar majoritar (poate impreuna cu inca una-doua persoane) si sa mature balastul care oricum nu face decat rau echipei, preluand controlul. Ma indoiesc ca ii va permite Copos asta la Rapid. La asta ma refeream cand vorbeam de libertate de miscare.
Si eu ma indoiesc de faptul ca "balastul" de la Dinamo ii va permite asta lui Lucescu. Ei au acolo de mancat o paine, si nu o sa accepte sa vina Lucescu si sa faca legea... Parerea mea.

Sinn Fein
28th April 2004, 15:05
Ma indoiesc ca ii va permite Copos asta la Rapid.

e posibil totusi, ca in cazul in care va reusi sa il aduca la Rapid, sa ii dea mana libera la tot. Copos a facut destule greseli si experimente, nu cred ca isi mai permite sa dea cu piciorul la asa ocazii. Dar cred ca sunt mici sansele sa vina iar la Rapid.

Cucu
28th April 2004, 17:16
sper pentru el ca ajunge inapoi in Italia in A
ar fi fain sa il i-a si pe Mutu si sa faca o echipa buna.

ADelPiero
28th April 2004, 17:20
in Italia, Seria A, la Juventus Torino .. :D

vasile314tzurka
29th April 2004, 08:03
rapid:)

eugen
29th April 2004, 11:14
daca nu are unde ai dam o sansa la sportul studentesc (poate merge ori unde este NR 1)

Pustoai-k
29th April 2004, 15:11
Ma rog la Dumnezeu sa vina la RAPID!!!!!!!!!

ADelPiero
2nd May 2004, 15:26
nu vine la rapid :)
la rapid il aduce Copos pe Del Bosque :evil:

Padrino
2nd May 2004, 16:51
V/ati rugat degeaba, se pare ca a si semnat cu Sahtior

fia
3rd May 2004, 05:02
V/ati rugat degeaba, se pare ca a si semnat cu Sahtior
Nu e clar inca... s-ar putea sa ramana si la Besiktas. Depinde de cine iese presedinte in vara....

Padrino
3rd May 2004, 17:04
S/ar putea sa ai dtreptate fia, insa nu este exclus sa/l vedem prin curtea lui Parma, data fiind mutarea lui Prandelli la Juventus...

ady_azzuro
3rd May 2004, 21:20
Sahtior

fia
6th May 2004, 07:57
Din nou se intoarce roata... ia priviti primul articol de pe www.onlinesport.ro :D. Atat de mult sper sa vina la Rapid /hello

ADelPiero
7th May 2004, 15:55
nu vine la Rapid fratzilor :) are alte oferte mult mai bune

ady_azzuro
8th May 2004, 22:43
Ce zici inter daca vine la tine? :cool:

alejandro
10th May 2004, 19:59
poate totusi ajunge la inter?! :D

andanro
13th May 2004, 15:33
Din pacate si Lucescu a dovedit ca este depasit! Nu ca Flocea, Sapaliga, Cashketa etc etc! Dar pentru fotbalul serios e clar depasit! Imi pare rau pentru el pentru Besiktas si mi se pare ca "baskanii" au uitat prea repede ca anul trecut nici nu visau la titlu! Dar, Lucescu nu cred ca va mai ajunge la o echipa mare! Cine s-a uitat la meciurile lui Besi si a vazut asezarea in teren si-a dat seama ca asa nu se mai joaca in fotbalul de nivel inalt!

Catalanul
13th May 2004, 15:36
as prefera sa vine la nationala dar cred ca este imposibil cat timp mircea sandu va fi presedinte FRF
daca nu vine la nationala cred ca va antrena in SERIE A

jhon_goodboy
13th May 2004, 17:20
Degeaba s-a straduit Copos pentru a-l aduce pe Lucescu la Rapid pentru ca acesta semnase deja cu ucrainienii de la Sahtior.
Totul e vorba despre conditiile de pregatire a echipei si de stabilirea cerintelor in contract.Oferta era prea avantajoasa ca sa o refuze.
Sunt acolo cativa jucatori romani foarte valorosi cu care va face treaba buna.
:) :happy /hello

Tamy
13th May 2004, 22:59
cred ca va pleca in serie A daca nu-l vor lua cei de la Shatior

stantheman
14th May 2004, 15:27
Sper ca zvonul cu plecarea la FC Porto sa fie adevarat. Merita sa antreneze o echipa mare. De ce nu Inter?

ADelPiero
16th May 2004, 03:00
la valoarea lui ... o sa il bombardeze multe cluburi cu oferte :)
ii doresc sa ajunga la o echipa cat mai mare ! :ok:

fia
16th May 2004, 06:10
Rapid Bucuresti ar fi un exemplu foarte bun! :p

Vadim
16th May 2004, 16:08
La Rapid este foarte probabil, la fel si in Rusia. Nu cred ca antreneze undeva in Vest, nu prea este bagat in seama acolo. El este genul de om care face treaba la echipe mici. Cind a fost in Italia nu a impresionat, e drept a fost si "lucrat" la Inter. Dar, si in Tucia la fel s-a intimplat, l-au "lucrat" din toate partile.

alejandro
18th May 2004, 14:48
Decat in Rusia mai bine la Rapid,asta desi sunt stelist!

Vadim
18th May 2004, 16:49
Pai cam gata, a semnat in Rusia azi (marti), 2 ani se pare pe 1,4k.

alejandro
18th May 2004, 17:10
Pai cam gata, a semnat in Rusia azi (marti), 2 ani se pare pe 1,4k.
Cu ce echipa? :mad: Sa ma ia dracul dac'voi mai tine cu el :evil: :evil: :evil:

Vadim
18th May 2004, 18:36
Vezi pe prima pagina in site. Cu Sahtior.

Valikos
19th May 2004, 10:39
Nu ma asteptam , sincer sa plece in ucraina ...in italia i-ar sta bine ... ca in romania a zis ca nu mai antreneaza ... alegerea lui na... ce sa faci

alejandro
19th May 2004, 13:46
Vezi pe prima pagina in site. Cu Sahtior.
Vai ce m-ai speriat,Vadim!Sahtior e-n ucraina si nu in rusia!Nu ca i-as iubi mai mult,dar oricum imi sunt putin-putin mai agreabili decat rusofoniiiiii!!!! :D

Vadim
19th May 2004, 17:00
Da, asa e, am gresit. Eu sint cu Mama Rusie.

ricky
19th May 2004, 20:57
Ce conteaza unde pleaca ?
Important este ca va dovedi ca se poate face treaba oriunde...numai la noi nu ! :headbang:

ADelPiero
20th May 2004, 00:07
Important este ca va dovedi ca se poate face treaba oriunde...numai la noi nu ! :headbang:

sunt de acord cu tine doar in prima parte :)
eu cred ca si la noi poate sa faca treaba.... daca sunt conditii .. eu zic ca si la noi se poate... doar de aici a plecat :ok:

fia
20th May 2004, 04:09
La 3 milioane de dolari pe an cred si eu ca face treaba in alta parte .....

alejandro
21st May 2004, 13:30
Eu personal ii urez succes lu' Lucescu pana la primul meci cu vreo echipa romaneasca( asta include si echipele din moldova :ok: ).Si stiti ce mi-ar placea cel mai mult?Sa-i bata mar pe cei de la Besiktas in cupele europene :drak:

Mariusmadmax
22nd May 2004, 17:40
Luce merge in jos ...
rememoram :
Internazionale
Galatasaray
Besiktas
Sahtior
...
cit priveste salariul , nu va aprindeti prea tare ... multe sunt praf in ochi !

alejandro
26th May 2004, 13:14
Da...Marius!Sa stii ca la sta nu m-am gandit :(

Doctor_Satan
15th June 2004, 12:17
Sansele sa revina in Romania sunt minime, zic eu.
Dupa show-ul de la Besiktas sunt sigur ca mai exista cluburi in Turcia care sa-l vrea.
Nici Italia n-ar fi exclusa, dar trista amintire de la Inter il va face sa se gandeasca de mai multe ori la ofertele care-i vin din directia aia.
Draguta gluma cu Del Bosque!