PDA

View Full Version : Etapa 24: Ceahlaul - Otelul

Vadim
27th April 2004, 10:36
Etapa 24: Ceahlaul - Otelul.
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.

Denis
27th April 2004, 17:39
Zic eu meci ushor pentru Otelul; bat Otzelul la zero- 1, 2 nu conteaza.
FORTZA OTZELUL

JUVENTUS&OTELUL
27th April 2004, 21:27
bate otelul 0-2 ilie cnegru

JUVENTUS&OTELUL
27th April 2004, 21:28
cu latraii de nemteni otelul face scor

ADelPiero
27th April 2004, 21:37
:) eu cred ca bate Ceahlaul :)
1-0 :p

SVensson
27th April 2004, 22:40
Batem sigur, Ceahlaul merge prost si Otelul e in forma de zile mari. Scor 3-1 ptr. Otelul

ADelPiero
27th April 2004, 22:51
Batem sigur, Ceahlaul merge prost si Otelul e in forma de zile mari. Scor 3-1 ptr. Otelul
lasa ca otelul o batut prea mult :p
sa mai castige si Stefan .. :ok:

Marcu
27th April 2004, 23:11
Fii linistit, Ceahlaul n-a prea pierdut puncte cu Otelul. Bate Ceahlaul. Crezi ca sunteti mai buni ca Steaua?

AchtungBaby
27th April 2004, 23:23
Uneori cred in Cartu...astazi de exemplu. Deci 2.

samor03
28th April 2004, 05:10
Cartu O Va Primi In Barba.

fia
28th April 2004, 05:11
Cred ca va fi egal... Asteptam showul lui Pinalti, daca nu cumva o fi suspendat....

DD-Viola
28th April 2004, 09:24
...corb la corb nu-si scoate ochiu' , ( celalalt se-nchide de nevoia lui Pinalty ) ,... aici nu vorbim de fotbal , pentru ca nu-i cazul . Pronostic sigur 1 .

Sinn Fein
28th April 2004, 10:54
...corb la corb nu-si scoate ochiu' , ( celalalt se-nchide de nevoia lui Pinalty ) ,... aici nu vorbim de fotbal , pentru ca nu-i cazul . Pronostic sigur 1 .

cam asa e, desi nu stiu cat i-ar conveni lui Cartzu treaba asta...in mod normal, Otelul n-ar trebui sa aiba probleme :yeah:

Dei
28th April 2004, 12:18
Eu merg pe un egal. Nu-i bate Cartu, dar nici nu ia bataie. Si un punct e bun. Ceahlaul nu cred sa aibe probleme cu retrogadarea.

chisinau
28th April 2004, 14:48
Astia care au spus si sustinut ca corb la corb nu scoate ochii sunt niste idioti.Otelul nu face blaturi.As risca sa spun ca nici Ceahlaul n-a facut in acest sezon.Cit priveste meciul,sper sa spargem ghinionul ultimelor meciuri cu nemtenii si sa batem.Daca nu acum cind suntem pe val,atunci cind?

Cucu
28th April 2004, 17:49
galateni sunt pusi pe fapte mari ... cred ca scot egal

DD-Viola
29th April 2004, 20:08
Pt " Chisinau " , ...deja ai riscat prea mult cand ai inceput sa scrii , ...mai bine taceai , referitor la Ceahlaul , nu cred sa fie vre-un meci acasa pe care sa nu-l aranjeze Pinalty , ...Inteleg ca Otelul e echipa ta preferata , de cand oare ? , ...sau numai pt ca este ceva mai bine situata in campionat decat celelalte reprezentante ale Moldovei ?...cat despre non-fotbalul practicat de Otelul...am vazut cu totii ...iar calificativul de " idioti ", cred ca ti-a venit pe limba , dupa ce te-ai privit in oglinda ( vazandu-te multiplicat ), tulburat fiind de tuica de sfecla sau pufoaica incurgitata . ...ma intreb ce vei spune dupa meci : ghinionul persista ? , Ceahlaul a fost in forma ? , greseli de arbitraj ?...pi buni , atat i di grieu sa recunosti nisti trieburi ?!?

ady_azzuro
29th April 2004, 20:20
Cred ca va bate ceahlaul! ;)

chisinau
29th April 2004, 21:15
DD Viola,nu voi intra in polemica cu tine pentru ca nu se merita.Am totusi un drept la replica.Pe care nu-l voi mai folosi si cu alta ocazie indiferent de ce vei scrie.Tin cu Otelul pentru ca aici locuiesc de 2 ani si merg la toate meciurile lor de pe teren propriu,la fel cum tin cu FCM Targoviste,pt ca acolo am locuit 4 ani.Si Targovistea,poate stii,nu e in Moldova.Si sa stii ca sunt mult mai roman decit multi "romani" de aici,la fel cum exista multi alti basarabeni.Multi de aici ascultau manele si ii durea in .... cind a picat golul de la Copenhaga.Noi am plins...Tot respectul pentru Ceahlaul.Sa nu uitam ca au facut 1-1 cu Steaua.Se prea poate,deci, sa piarda Otelul,dar va pierde pe teren,asa cum ati pierdut si voi acolo.Nu prin blaturi am ajuns in finala Cupei si nu prin blat am luat 4 puncte Timisoarei.Si sa stii ca prin non fotbal nu poti cistiga 3 sau 4-0,cum am cistigat noi ultimele meciuri.Cit despre calificativul de "idiot",probabil ca-l meriti.Sa judece altii...

valys
29th April 2004, 22:43
bate Otzelul 0-2!

M|tea
29th April 2004, 23:05
ALEO ALEO !!!!
Merem la `nea Stefan sa luam 3 puncte ma...da e bun si unu singur :).Cartu stie meserie ma si asta a inceput sa se vada.Nu cred ca primim gol la Piatra Neamt...as merge pe un 0-0 sau victorie ros-alb-albastra la limuita.Sper sa marcheze Calin[ca sa demonsteze ca-si meita renumele] sau Apostol[pentru ca a fost suspendat :)]

SA VINA CUPA LA GALATI!

DD-Viola
30th April 2004, 07:56
.." Chisinau ", chestia cu oglinda a fost o banuiala...acum e o certitudine , ..ce legatura are experienta ta de viatza din Targoviste , Galati , faptul ca te simti mai roman decat cei care ascultau manele in timpul meciului cu Danemarca ( apropos , ...si altii au declarat ca mai bine vedeau un film rusesc ..decat Nationala in acel moment ...asta inseamna ca voi santeti mai romani ???)...repet , ( atentie marita !) ce legatura au toate astea cu aranjamentele pe care le face Pinalty , iar daca pentru asta porti tu repect...eu spun rusine , sau poate mai aproape de adevar ..rusii v-au...de tot ...dar sa nu intru in offtopic . Daca tot zici de Otelul , spune-mi si mie ce a jucat la Timisoara...??? , ... daca nu stii , suna un prieten , intreaba publicul , sau dupa eliminarea raspunsurilor gresite , poti sa alegi ( chiar daca nu te ajuta logica ) intre A. NIMIC , B. Au tras de timp , sau da cu banu' ( cu o moneda , ...nu ca Stefan cu sacul )

Valikos
30th April 2004, 17:06
Ceahlaul castiga ca a castigat tot timpul cu otelul acasa
Stati linistiti suporteri ai ceahlaului .... nu va agitati ---
:ok: :cool:

Auzi aia care vorbesc de aranjamente ..... ce va e ciuda sau ce se intampla .... asta e .... si echipele voastre au facut ... chiar mai multe si pe mai multi bani ...
asa ca shhhhhhh :jerk:

DD-Viola
30th April 2004, 18:00
Valikos..stai jos 4 ! , ...unii vor sa vada fotbal atunci cand se uita la un meci , daca tu vrei teatru sau ai chef de " folcloristele " lu' Stefan ( sau alte activitati deochiate , ...daca tot ti-ai pus partea dorsala la bataie , incearca pisti Prut , aia deabea va asteapta ..va si pupa ),te priveste... nu trebuie sa fim de acord cu asta...revenind la meci, sper sa bata Otelul , desi e aproape imposibil , prietenii stiu de ce !

Valikos
30th April 2004, 18:40
Auzi colegu' ala mov nu am zis ca vreau sa vad teatru sau alte chestii ,... nu e vina mea ca l-au prins pe stefan .. ca a fost mai distrat si nu a stiut sa acopere ... si mie imi place sa vad fotbal ... si aici unde sant vad destul .... si sper ca atunci cand o sa vin acasa sa vad si acasa fotbal cum vad aici ... si ce ai cu moldoveni ma rasistule .... vezi de camasa ta .... musca din painea ta ... nu te mai lua de altii ... si inca ceva prieteni stiu de ce ... tu chiar ma faci sa rad ... cantareste inainte sa arunci ...

DD-Viola
30th April 2004, 19:26
Daca zici ca vezi fotbal pe unde esti , fa si tu o comparatie cu ce se intampla acasa la tine...sau invata-l tu pe Stefan sa ascunda gunoiul sub presh , dar ar fi tot degeaba , chiar daca nu se vede...pute... si danful asta se simte pana-n vest ... pentru ca nu-mi plac astfel de " odorizante ", inseamna ca sant rasist ? Da recunosc ca sant imporiva tuturor aranjamentelor , indiferent cine le face ,... vreau sa vad fotbal de calitate practicat in Ro . , vreau sa vad cat mai multe echipe bune ,( jucand cinstit ), un campionat tare , in urma caruia sa "scoatem din nou capul" in Cupele Europene , nu doar sa facem figuratie.... s-audi ?

SVensson
1st May 2004, 16:18
Valikos am fost la meciuri la Piatra Neamt in ultimii 2 ani. Ne-ati batut. Dar doar pentru ca au vrut albitrii. Acum 2 ani un penalty si un gol pe care l-a vazut numai tusierul. Mingea a fost la 30 de cm de poarta. Sezonul trecut ne-ati batut frumos. Dar iti mai aduci aminte inainte sa marcheze Ceahlaul cate ocazii a avut Otelul? Sau mai bine spus de cate ori s-au anulat contraatacuri pe motiv de offsaid? Te pup dulce si mai vb. dupa meci. Intr-un post anterior am spus ca scorul va fi 3-1 ptr. noi. Mai vb dupa meci. Si mai bine iti spun sa te duci la pescuit, caci pe teren va juca numai Otelul.

valys
1st May 2004, 17:08
[QUOTE=DD-Viola Daca tot zici de Otelul , spune-mi si mie ce a jucat la Timisoara...??? , )[/QUOTE]

Da cea jucat Timishoara cu Steaua ???:D Mai bine ai tace DD-Viola !Otzelul cum a jucat cum na jucat tot shia luat un punct asha din gresheala cum shia luat shi rapidu la galati 3 puncte dupa un meci asemanator !

Ceahlau -Otzelu minutu 36 scor 0-0

valys
1st May 2004, 18:28
Bravo Otzelul !Felicitari :D

ADelPiero
1st May 2004, 19:01
oleeeeeeee excelent rezultat :D
bv Ceahlaul

inter
2nd May 2004, 19:38
bravo otelarilor!

ADelPiero
2nd May 2004, 22:28
am ciuda pe otelul :) treb sa castige Ceahlaul in meciul asta clar ... :(
dar arbitrul :rosu: nu l`a lasat pe Stefan sa stranga cele 3 puncte ... ata ete ..

valys
3rd May 2004, 00:05
ADelPiero ciuda pe Otzelul de ce ?????? Ca va batut la Galatzi shi va stricat renumele de spaima deplasarilor ???? Se mai intampla shi la echipe mai mari !