View Full Version : Sunt si constanteni in alb/rosu!
Padrino
18th April 2004, 16:24
Victoria cainilor este cu atat mai importanta cu cat sambata viitoare ne asteapta un meci dificil, cu un Farul in forma, lucru demonstrat in Giulesti. Jucatorii trebuie sa fie constienti de acum inainte ne asteapta numai meciuri grele, indiferent de numele adversarilor. Personal, sunt constantean cu sufletul alaturi de Dinamo. Pentru intaia oara veti vedea la Constanta un steag alb/rosu dincolo de galeria lui Dinamo. Sa nu va speriati, nu se va ratacii nimeni dintre cei care vor venii de la Bucuresti. Vom fi noi, Cainii de Apa Sarata.
Hai Dinamo!
gicu
18th April 2004, 16:49
Padrino, bine ai venit pe forumul asta. Si eu sper sa invingem la Constanta!
Hai Dinamo!
ps. N-am inteles mare lucru din poza atasata, era luata in miscare :)
Utilizator
18th April 2004, 22:11
Bine ai venit Padrino :)
Padrino
19th April 2004, 17:10
Sal tuturor cainilor, dar nu numai. Tin sa va adresez cateva intrebari si asta in speranta ca ma veti putea ajuta. Primul lucru. vreau sa stiu de la voi daca cumva dinamobilul va sosi pwe litoral sambata. Al doilea lucru, daca cumva as putea intra in posesia unei (unor) casete video cu meciurile echipei noastre de suflet. Astept.
ps. pt. Gicu. Fotografia atasata ilustreaza doua masini de politie care urmaresc cativa infractori constanteni. ceva in genul hotul fugarit de dulau...
Padrino
19th April 2004, 17:20
Ma deranjeaza pe undeva atitudinea, sau mai bine spus alegerea facuta de ambele publicatii de sport din Romania. Ambele (parca s/au vorbit) au ales sa deschida ziarul cu semiesecul stelei. Cred, ba chiar sunt convins, ca era mult mai important sa trateze subiectul Dinamo / craiova, un meci care a aratat, daca mai era nevoie, cine joaca cel mai frumos fotbal la momentul actual. Cat despre emisiunilwe de duminica seara... mizerii cu public. Circul ieftin se vinde bine pe la noi, iar circarii nu fac altceva decat sa se laude cu tot felul de lucruri ieftine. Ioanitoia s/a cam terminat ca moderator, iar Calinescu pune prea mult accent pe scandaluri, ba chiar are cateva slabiciuni> ii place carnea de oaie.
Hai Dinamo!
Padrino
19th April 2004, 18:38
Sal tuturor cainilor, dar nu numai. Tin sa va adresez cateva intrebari si asta in speranta ca ma veti putea ajuta. Primul lucru. vreau sa stiu de la voi daca cumva dinamobilul va sosi pwe litoral sambata. Al doilea lucru, daca cumva as putea intra in posesia unei (unor) casete video cu meciurile echipei noastre de suflet. Astept.
ps. pt. Gicu. Fotografia atasata ilustreaza doua masini de politie care urmaresc cativa infractori constanteni. ceva in genul hotul fugarit de dulau...
Padrino
20th April 2004, 16:36
M-ar interesa sa alfu de la voi - in eventualitatea in care stiti - daca dinamobilul soseste sambata pe litoral. Poate reusiti sa-mi raspundeti. In rest, astept cu nerabdare meciul de la Constanta!
Hai Dinamo!
rew
22nd April 2004, 09:47
Padrino, am fost aseara la meci si , special pt tine :ok: , le-am intrebat pe fetele vare vind pe Dinamobil daca merg si la Constanta. Din pacate, mi-au zis ca nu merg. :rosu: La organizare stam prost, pe toate planurile.
ADelPiero
28th April 2004, 00:54
peste tot in tzara sunt albi rosii, nu numai la Cta... :(
Padrino
28th April 2004, 16:35
Asa este, nu numai la Constanta. Numai ca la Constanta sunt mai putini, iar care sunt sustin echipa tacit, nu in cercuri de prieteni, etc. Tacit ori ba, important este ca Dinamo are sustinatori. Dinamo este un club iubit in ciuda tuturor afirmatiilor altor persoane. Poate nici noi, suporterii, nu suntem intotdeauna de acord cu anumite decizii&afirmatii facute de conducerea clubului sau de unii jucatori, dar asta nu inseamna ca Dinamo este egal cu Dinu Cornel, de exemplu. Dinamo este un spirit, de fapt noi suporterii simtim ce inseamna Dinamo, insa este mult prea greu de explicat pentru ceilalti.
ADelPiero
29th April 2004, 00:24
combinatia asta de rosu cu alb... vad ca place la multa lume :) dar degeaba :p ca se fac de rusine cu el :evil:
Padrino
2nd May 2004, 16:46
Del Piero, vorbeai de combinatie / adica ea nu „el“, insa dezacordurile sunt familiare prin pipera... este! care este! dom’ evanghelie care este!
Sa auzim numai de bine si poate lasi si tu rautatile pe stadion...
MiG29
24th May 2004, 18:37
Mda,sunt Dinamovisti si la Constanta:p.Eu sunt unul dintre ei:D
Rechinul Ucigas
24th September 2004, 15:47
poate or fi dinamovisti la constanta , dar pe stadion nu au ce cauta!!! ati vazut ca la meci grupul de dinamovisti constanteni , au fost batuti si scosi afara !!! FORZA FARUL!!!
Ayrton
27th September 2004, 16:01
OOOO, salutari domnu' MiG!
claudio25ro
12th October 2004, 00:21
pacat..ca nu pot tine in aceasi masura cu 2 echipe..adica FARUL si DINAMO...
Craziest
14th February 2005, 13:48
:ciocan: FARIST, cel care a mancat bataie la acel meci, era defapt un jandarm, a dat si in ziare, asa ca nu mai manca kaka....n-are rost
vlad1607
14th February 2005, 16:02
daca-i place :D
adi_cta
26th February 2005, 08:28
Trebuie sa recunosc ca si eu am catziva prieteni de cartier care sunt dinamovisti de cand ii stiu, dar in confruntarile cu Farul, mai intai de toate sunt constanteni.
vlad1607
13th March 2005, 13:37
Azi meciul cu Farul...ieri am batut Constantza la hanbal....urmeaza o victorie la fotbal ? Speram ca da....FORZA CAINII ! :D
PadrinoDog
13th March 2005, 17:14
„Trebuie sa recunosc ca si eu am catziva prieteni de cartier care sunt dinamovisti de cand ii stiu, dar in confruntarile cu Farul, mai intai de toate sunt constanteni.“
Si in cazul meu la fel stau lucrurile, inainte de toate sunt roman, din Constanta si tin cu Dinamo. Va supara acest lucru? Fiecare are dreptul sa tina cu ce echipa vrea. Eu nu pot sa-i inteleg pe asa-zisii ultrasi constanteni care se duc in Ghencea sa sustina steaua. Pana acum nu mi-a fost dat sa vad suporteri care se mandresc cu performantele altei echipe decat cea pe care o sustin.
Cum de altfel nu pot intelege cum poti incuraja doua echipe in acelasi timp „tin si cu Farul si cu Dinamo“... aiurea! 100% sau deloc!
Hai Dinamo!
Rechinul Ucigas
13th March 2005, 22:34
eu sunt 100% pe bune ! ca sustin steaua in meciurile din uefa asta e alta treaba !
padrino ai vazut tu acum ca se mai duc constanteni la buc sa sustina pe steaua ?
Triphat
14th March 2005, 00:07
Farist 100% la meciul cu Villareal au fost stelisti prezenti din toata tara, si 100% cta n-a lipsit..
claudio25ro
14th March 2005, 10:20
avand in vedere ca-s din CTA..deci tin cu FARUL
dar ptr. mine tot DINAMO ramane in suflet...
un scor egal era m-ai echitabil..ptr. mine
:)
Utilizator
14th March 2005, 11:43
Claudio, egalul era defavorabil ambelor echipe :)
desdemona
14th March 2005, 12:09
padrino ai vazut tu acum ca se mai duc constanteni la buc sa sustina pe steaua ?
Esti dezinformat rau.. sa fie din cauza ca nu mai locuiesti aici, din cate spui? Si NU ma refer la meciurile din UEFA. Stiu constanteni care tin doar cu Steaua, nu cu Steaua si cu Farul.. si nu este nimic de blamat in asta. Fiecare cu cine-i place :rolleyes:
Zicea adi ca stie constanteni dinamovisti care, in confruntarile dintre cele doua echipe, sunt mai intai de toate constanteni. Daca sunt cu adevarat dinamovisti, ce treaba are apartenenta la un grup de suporteri cu orasul in care locuiesti, din moment ce echipa ti-o sustii cu sufletul? Nu prea-mi place mie cum e treaba asta .. sa tii cu doua echipe la fel de mult, incat sa fii si farist si dinamovist. Daca esti dinamovist.. esti dinamovist in orice conditii si indiferent ca joaca Dinamo cu echipa orasului tau. Chestiile astea : stelist, dinamovist, farist etc. se exclud reciproc, parerea mea. A, ca iti mai place si jocul unei alte echipe (luand cazul faristilor care se declara admiratori ai lui Dinamo - cum zicea adi).. e altceva.. dar nu poti fi numit "dinamovist" doar pentru asta.
Utilizator
14th March 2005, 12:52
Tu esti si farista Des? :)
desdemona
14th March 2005, 13:30
NU :)
Uite-aci:
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=201615&postcount=374
..stiam eu ca mai discutasem undeva subiectul :D
Rechinul Ucigas
14th March 2005, 14:15
Ai spus ca nu iti iubesti , admiri prea tare orasul , nu esti farista , de ce nu te muti in buc ca sa iti susti echipa ta steaua ! Ai dat un exemplu urat !
Eu sunt mandru ca sunt constantean , si iubesc CONSTANTA si pe FARUL !!!!!!!!!
desdemona
14th March 2005, 14:58
:D Din contra, nu este deloc un exemplu urat. Pentru suporterii "de sezon" ar fi chiar un exemplu bun.. ca se poate sa fii suporter adevarat si sa fii consecvent in dragostea ta .. oriunde si in orice conditii. Daca m-as lua dupa modul tau de gandire, ti-as spune sa stai acasa si sa-ti sustii echipa :D:D Insa, pentru ca nu cred ca locul unde esti conteaza, nu-ti spun nimic ;)
Am stat cativa ani si-n Bucuresti.. si nu m-am simtit ma stelista decat acum.
Nu, nu imi iubesc orasul si da, imi place Bucurestiul. Dar cand m-am indragostit de Steaua n-apucasem sa cunosc Bucurestiul ca sa stiu ca o sa-mi placa si deci nu m-a influentat cu nimic in optiunea de a sustine o echipa din capitala ;) Intelegi de ce diferente vorbesc eu aici sau vorbim amandoi si ne intelegem separat? :D:D Nu mi-a placut niciodata alta echipa mai mult decat Steaua, indiferent in ce oras am stat. Nu trebuie sa fii full-time in Bucuresti ca sa-ti sustii echipa. Altceva nu am de adaugat :D
RapGoddess
21st March 2005, 19:40
Mda,sunt Dinamovisti si la Constanta:p.Eu sunt unul dintre ei:D
Hop si o Dinamovista din jud Cta right hereee... /hello
Ayrton
22nd March 2005, 09:18
Bravo, bine-ai venit pe threadul suporterilor alb-rosii!
Sper ca o sa scrii des, da?
Zebrone
22nd March 2005, 15:06
Mai am sosit sa va ofer o mostra din gandirea fostilor mari dinamovisti :D
Luati de cititi :D :D
Platforma lui Cornel Dinu
Stimati bucuresteni, conjunctura geopolitica din lume, recrudescenta unor inefabile si malefice entitati ce poarta spectrul unor ancestrale duplicitati exhaus-tive ar fi necesar sa ne convearga
cerebralitatea creierului catre gasirea unei unice si indimenticabile solutii pentru salvgardarea urbei noastre bantuite de atata amar de evuri de morbul turpitudinii si al redundantei mizantropice.
Deci, dupa cum probabil v-ati dat seama din exordium-ul de mai sus, m-am hotarat sa va fiu primar. Nu,inca nu trebuie sa-mi multumiti, ci mai intai sa meditati cu profunzime tautologica la vorbele unui mare geniu al filozofiei secolului al XVIII-lea, contele Cagliostro, care spunea "Nu va ganditi la ce puteti face voi pentru altii, ci la ce poate face altul din voi".
Caci, parafrazandu-l si completandu-l pe vestitul ganditor elin Termopile, demosul constituie vectorul transcendentalitatii rictusurilor societatii si de aceea introspectia ergonomica nu se poate fundamenta decat prin generalizarea individuala a ezoterismului latent...
desdemona
22nd March 2005, 15:14
alpi .. se vede ca nu prea treci pe la Diverse :headbang: Treaba aia o postase si gicu.
Ce chestie.. mie-mi placea de Dinu pe vremuri :rolleyes: Imi placea asa.. ca personalitate... da` nu stiu de ce, ca de mult timp nu-mi mai place :)
Utilizator
22nd March 2005, 15:44
Bine ai venit RapGoddess alaturi de noi :) Speram sa ramai cat mai mult pe aici.
Desdemona / Alpi: Gicu, cel care a postat chestia cu Dinu, e dinamovist. Discursul cred ca v-ati dat seama ca e imaginar. Dinu parca s-a mai potolit in ultima vreme.
gicu
22nd March 2005, 15:47
Utilizator, nu cred ca le era greu sa-si dea seama ca-s dinamovist :) Oricum, merci.
Altfel, ne bucuram sa aflam ca sunt si prin Constanta de-ai nostrii. Bine-ai venit pe forumul asta RapGoddess!
Cat despre Dinu...mi-ar fi placut sa nu fie imaginar discursul :D
Utilizator
22nd March 2005, 15:51
De ce Gicule? Sa nu spui ca esti un fan de-al discursurilor criptice corneliste? :)
Tandea pe mandea Dinu e antipatic poate, vorbeste destul de mult aiurea (cand i se da spatiu larg de desfasurare, altfel e pertinent) dar totusi a mai atins o carte si chiar stie cate ceva. Mi se pare un personaj pitoresc al fotbalului care spre deosebire de altii, nu e agresiv.
Zebrone
22nd March 2005, 16:36
@desde: pai nu o postase unde trebuie :D
Ayrton
22nd March 2005, 16:48
si tu ai postat-o unde trebuia??? la threadul "Sunt si constanteni in alb/rosu!" ??? care e legatura?
Utilizator
22nd March 2005, 16:51
Legatura e ca Dinu merge vara pe la Constantza.
si a avut o amanta cu acelasi nume :)
vlad1607
22nd March 2005, 17:14
@ RapGoddess :Bine ai venit printre noi....la "treaba" :D
desdemona
22nd March 2005, 18:02
Desdemona / Alpi: Gicu, cel care a postat chestia cu Dinu, e dinamovist. Discursul cred ca v-ati dat seama ca e imaginar. Dinu parca s-a mai potolit in ultima vreme.
Stiam ca-i dinamovist, scrie in frunte ;) Acum ce vrei sa zici, Bogdan, ca am facut rau ca am spus ca mai fusese postata chestia aia? :) Las' sa se vada ca am citit cu totii ;) M-a amuzat si pe mine, o primisem si pe mail.. Si e bine ca a pus-o si alpi aici, ca nu bea tot OLS-ul cafeluta de dimineata cu noi :D:D
Utilizator
22nd March 2005, 18:54
Des de unde si pana unde concluzia asta? Ai facut foarte bine ca ai spus :)
Subliniam faptul ca noi suntem suporteri mult mai realisti decat altii, ne stim plusurile si minusurile, iubim echipa asa cum e, nu ne cream imagini ideale (mama ce-am scos-o p-asta) :)
vlad1607
22nd March 2005, 18:55
de unde ai scos-o ? :P :) cu realismul cainilor sunt de acord
Utilizator
22nd March 2005, 18:58
nici eu nu stiu, dar cam asa e :) nu tin minte ca noi sa fi spus vreodata ca tinem cu cea mai alba echipa din lume :)
vlad1607
22nd March 2005, 19:02
tii minte bine...si nici nu am afirmat ca am fi "cei mai buni dintre romani" si "olteni prin gratia divina"
Utilizator
22nd March 2005, 19:05
fara exemple concrete, hai sa nu procedam ca altii :)
as mai putea adauga si faptul ca noi nu deschidem in nestire threaduri de atac ieftin la adresa unei echipe. Si daca tinem cu Dinamo nu ne grabim sa ne insusim rezultatele si bucuria altei echipe cum mai fac unii pe aici. :)
desdemona
22nd March 2005, 19:08
Subliniam faptul ca noi suntem suporteri mult mai realisti decat altii, ne stim plusurile si minusurile, iubim echipa asa cum e, nu ne cream imagini ideale (mama ce-am scos-o p-asta) :)
Da, stiu, asa zicem si noi .. despre noi :P Si asa suntem.. unii din noi, ca fiecare padure are uscaturile ei :rolleyes:
Utilizator
22nd March 2005, 19:19
pai atunci succes in padurea voastra :)
desdemona
22nd March 2005, 19:22
:D
Multumesc! Dragut, ca de obicei...Succes si voua intr-a voastra :cool:
Utilizator
22nd March 2005, 19:24
Multumim, noi suntem in zona urbana :)
desdemona
22nd March 2005, 19:29
Atunci asfaltati-o cu atentie, ca UE nu ne vrea cu gropi :)
Utilizator
22nd March 2005, 19:31
multam de advice, primul pas pentru aderare este mutarea stanelor in zone rurale.:)
desdemona
22nd March 2005, 19:39
Daca e pe asa - sa le mute, mama lor :D Cu tot cu cainii care le pazesc :)
Dar totusi, de ce sa le mutam? .. stau bine unde sunt acum.. Cat timp au padure-n jur e ca si cum ar fi o microrezervatie .. investim in terenuri si ne facem stat in stat :) Si uite-asa se mai emancipeaza si taranii.. tot raul spre bine :)
Utilizator
22nd March 2005, 19:47
pai de, cine n-are caini la stana ramane fara oi ca le mananca alte fiare ale padurii :)
Apropo, ceva sacrificii de Pasti? Auzii ceva zvonuri despre cativa miei pe care ciobanul ar vrea sa-i beleasca :)
Putem sa ramanem si pe pozitii, tu ai deschis subiectul :) Cat despre investit in terenuri voi va pricepeti mult mai bine :)
desdemona
23rd March 2005, 02:49
E vezi cum ne intelegem noi de minune? S-a facut.. cine n-are caini (la stana), sa-si cumpere, ca sunt si de vanzare, cand cumparatoru-i destoinic :)
De terenuri lasa ca ne ocupam noi, de asta si amintisem, suntem experti :) Voi numa' tre sa va ocupati de asfaltarea gropilor, poate o punem si de o cale lactee prin zona, ce atatea autostrazi ale soarelui sau ale vreunei stele...
Iar cu mieii sacrificati de paste ... vedem (eu nu mananc, din printzip) .. mai e timp, ciobanul tine momentan post si nu mananca de dulce :)
Utilizator
24th March 2005, 11:58
Deocamdata nu se pune problema de cumparaturi, ciobanul a baut prea mult zer si se dadu la feciorii ce-l ajuta la stana sa mulga oile pe motiv ca taman p'alea mai laptoase le tine la uscaturi. Oricum noi avem pitbulli hraniti cu carne de oaie, voua va trebe d'aia ciobanesti care sunt dispusi sa-l mai linga si pe cioban, ca asa-i place baciului.
Lasa groapa, asanati voi mlastina si puneti culturi de papushoi, sa il dati la oi (n-am gasit alta rima). cica aia de prin Europa nu mai dau de la anu' pe la Calugareni, ei au trecut de multisor la luptele pe gazon. Groapa noastra are deja gazon si dupa ce-i aranjam si pantele o sa va uitati lung de dupa valurile voastre de pamant dintre cimitire.
Daca si drumul de munte de la stana voastra e autostrada atunci chiar ca nu merita sa mai facem altele. Calea lactee o sa treaca in curand pe la noi, mai precis cand ne vom intoarce acasa cu laptele de la oile voastre. Si pentru ca suntem darnici va lasam berbecii sa-i mai mulgeti din cand in cand :)
Despre miei n-ai tu grija, nimic nu se pierde totul se conserva si sper sa ne infruptam noi in curand din ei.
PadrinoDog
4th April 2005, 18:22
Mai Farist, noi am mai discutat si in alte cazuri. Iti spun si acum> la meciurile importante ale stelei, vin destui constanteni in frunte cu liderul rechinilor, Mihailescu. E un troc pe care, personal,il detest. Cum ar fi ca noi, superterii lui Dinamo, sa mergem si sa incurajam CS Otopeni? In fapt, nici nu am dorit sa fac o asociere intre Dinamo si alte grupari din tara, nici macar cu aceea pe care o sustii tu.
Sanatate
Rechinul Ucigas
4th April 2005, 21:35
Nu e adevarat ! vin constanteni sa sustina steaua dar cei care vin sunt stelisti !nu faristi si stelisti cum ne numiti voi ! Iar Sorin nu a sustinut steaua niciodata , faptul ca e prieten cu cativa membri din galeria stelei , e alta treaba ! Eu il cunosc pe Sorin bine, si pana sa plec din tara mergeam meci de meci la Farul cu el si cu micutza galerie si niciodata noi faristi adevarati nu am atinut cu steaua ! In constanta sunt stelisti , dinamovisti poate si rapidisti dar noi ... cei pe care ii vedetzi meci de meci la stadion Legiunea marina formata din gruppo sud , blue boys si aria ultra suntem doar faristi !
Utilizator
5th April 2005, 11:33
In constanta sunt stelisti , dinamovisti poate si rapidisti dar noi ... cei pe care ii vedetzi meci de meci la stadion Legiunea marina formata din gruppo sud , blue boys si aria ultra suntem doar faristi !
Pai unde esti frate pana la urma: in UK pe malul Marii Negre? Sau faci naveta la doua saptamani? :)
Orice-ar fi, ramaneti sanatosi, conflictele despre liderul galeriei Farului se pot duce la sub-topicul dedicat.
Parca inclin sa-i dau dreptate totusi lui PadrinoDog: sunt anumite galerii/suporteri cu atitudine slugarnico-admirativa fata de Steaua si parca cei de la voi tind sa devina asa. E un mod de a se simti perfecti: tin cu echipa locala si-si atribuie performantele echipei celei mai mediatizate.
Ma rog, e chestie de fiecare, eu nu as putea fi multumit asa, cu sufletul la nevasta ca gateste bine si are grija de copii si cu chestia in amanta, ca-i mai frumoasa si se misca bine.
gicu
5th April 2005, 14:37
...eu nu as putea fi multumit asa, cu sufletul la nevasta ca gateste bine si are grija de copii si cu chestia in amanta, ca-i mai frumoasa si se misca bine.
e chestie de gust :) A propos de asta, in filmul Cu nasul la psihiatru exista o replica a "nasului"...ceva de genul ca nevestei nu poate sa-i faca ce-i face amantei pt. ca nevasta o sa pupe copiii dupa aia :P
In fine, n-are legatura cu subiectul.. :rolleyes:
Rechinul Ucigas
5th April 2005, 15:01
Pai daca nu citesti cu atentie ! acum nu mai sunt in tara . Si am zis ca noi suntem doar faristi adica eu si galeria farului ! Noi nu suntem sclavii nimanui !
2002-2003 Farul 2-1 steaua
2003-2004 Farul 2-1 steaua si retur steaua 2-2 Farul si atunci din cauza noastra nu au prins primul loc la finalul turului !
RapGoddess
9th April 2005, 05:34
Hehehe la meciu` cu Dinamo, Faru` au jucat destul de bine... (desi doar am ascultat pe dinamo-online.net) totusi chiar daca castiga Farul tot ma simteam fericita...ptr ca sprijin ambele echipe...din diferite motive...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.