View Full Version : salutari din Tenerife!!
Ioan Simion
23rd May 2008, 04:58
Ma numesc Ioan Simion, baimarean, acum in Tenerife. Sunt pasionat de golf si apreciez existenta acestui Forum. In prezent locuiesc si lucrez intr-o zona cu terenuri de golf, este o buna experienta. In masura timpului liber...ma antrenez...e superb. As vrea sa infiintez o asociatie-club, la Baia Mare, dupa ce ma intorc in tara (august). As fi interesat sa cunosc daca mai exista asociatii de golf, situarea terenurilor de golf din Romania. Mi-ar face placere sa pot discuta despre acest sport...
Dorin
23rd May 2008, 09:53
Te felicit pentru pasiunea ta si pentru plasamentul tau pe Tenerife. Eu am jucat pe Buenavista de 2 ori plus pe terenul de linga Santa Cruz. Sint in Suedia si nu pot sa-ti spun decat faptul ca in Romania poti contacta federatia, sau pe cei de la golful de la Breaza , Lac de verde, sau pe www.selas.ro (Catalin). Daca mai vin prin Tenerife ma aud. Cam la 2-3 ani trec iarna pe acolo. Anul asta am fost in saptamana carnavalului....!!!! d:yeah:
Ioan Simion
23rd May 2008, 14:33
Hej, iti multumesc (Dorin) pt. atentia pe care mi-ai acordat si ai raspuns rapid. Se vede ca ai fost pe-aici sa joci golf. Eu locuiesc in zona de sud a insulei, chiar langa terenurile "Golf del Sur" si "Amarilla Golf". Cu munca sunt tot aici, la Receptia unui hotel. Sunt convins ca in Romania, jocul de golf poate avea o buna "priza la public". Eu personal, am sesizat detalii in acest sens, reusind sa transmit "microbul" unor apropiati, prin simple demonstratii "de tras" pe un teren de fotbal sau pe pajisti in natura. Planuri am multe...si cu siguranta voi sprijini acest sport. Mult, putin...asta vom vedea...dar oricum, vreau sa misc lucrurile. Din cele citite pe Forum, apreciez munca depusa de Catalin, caruia ii trimit un salut. Sper sa mai vorbim. Tack...Hej då!
Dorin
23rd May 2008, 16:55
Vi ses! (ne vedem) D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.