View Full Version : TNA Slammiversary 2008
tna_raven
18th May 2008, 13:04
Acest PPV are loc pe data de 8 iunie 2008,in Southaven, Mississippi.
Primele meciuri anuntate sunt:
King Of The Mountain Match for TNA World Title:Samoa Joe(c) vs Robert Roode vs Booker T vs TBA vs TBA
TNA X-Division Title Match: Petey Williams(c) vs Kaz
Presupuneri personale:
TNA Tag Team Title Match(No DQ):LAX vs Team 3D
Kurt Angle vs AJ Styles
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/Slammiversary.jpg
TNA are currently contacting legends, which were around during the real Randy Savage and Miss Elizabeth wedding. The plan is to have them all present during the Black Machismo, So Cal Val Wedding ceremony at Slammiversary. So far Kamala and George “The Animal” Steele have already been contacted according to Gerweck.net.
Keelan Calls The Truth:
Randy Savage gave his blessing to Machismo but did he really think it would be going this far? I personally find the Sonjay Dutt stuff hilarious but have never really dug the Black Machismo gimmick. We are supposed to be thanking TNA for giving all the fledgling X-Division guys gimmicks? Please - they were far more believable when they were just quality wrestlers.
dragos99
29th May 2008, 10:43
Cage si Rhino ar merita locurile ramase.. la fel si Sting..Roode mai bine era scos din show decat sa fie in KoTM
Reaper
29th May 2008, 17:14
Roode si Booker T sunt cele mai rele optiuni la care m-as fi putut gandi. Lipsa lui AJ ma nemultumeste, dar sper la un meci grozav intre el si Angle (daca va exista asa ceva la Slammiversary).
Intr-un Main Event in care se va folosi o scara este obligatoriu sa fie prezent Cage; as gasi excluderea lui inaceptabila.
Sting are "neintelegeri" cu Storm asa ca este posibil sa se mearga pe ideea asta in continuare, desi mi-ar placea sa-l vad si pe el in meci.
tna_raven
9th June 2008, 16:33
1.TNA X-Division Championship:Kaz vs P. Williams(c)-un meci foarte bun ,un clasic pt. X-Division...Ma bucur de revenirea lui AbyssNota:4.5*/5
2.Knocouts Tag Team Match:Unul din cele mai bune meciuri cu dive pe care le am vazut eu..mi-a placut foarte mult intensitatea loviturilor...3.5*/5
3.TNA Tag Team Championship:Se putea si mai bine dupa parerea mea..ma asteptam mai mult la un meci Hardcore..dar oricum a fost bun..3.7*/5
4.AJ Styles vs Kurt Angle-Dupa parerea mea MOTN fara discutie..imi place foarte mult acest feud..nota 5*/5
5.King Of The Mountain Match:As fi vrut sa castige altcineva decat Samoa Joe acest meci..oricum mi-au placut spoturile de la acest meci...nota 4.8*/5*
Car cel mai bun ppv TNA din acest an...
Dany17
9th June 2008, 17:42
Un PPV care sincer nu mi`a aratat mare lucru..poate ca am eu asteptari prea mari de la TNA dar ma asteptam la mai mult..
primul meci a fost un opener ok..se putea si mai bine dar avand cont de accidentarea lui Petey pot spune ca a fost bine desi publicul cam mort ce`i drept
meciul fetelor..ca de obicei..un meci care l`am vizionat cu mare placere
cel de`al treilea dintre LAX vs 3D chiar mi`a placut..desi parca TNA se cam batea in piept cu o faza de genul no man on woman violence dar a fost placut de urmarit
AJ vs Angle..fara indoiala cel mai bun meci al PPV`ului..a fost chiar placut si probabil ar fi cel putin in top 3 personal al meciurilor urmarite in TNA anul acesta
KOTM sincer mi`a lasat un gust amar..nu am vazut prea mare lucru..si cam atat..nu prea as avea ce sa discut pe marginea meciului asta..doar ca finalul mi s`a parut fucked up
poate ca multa lume o sa ma contrazica dar mi s`a parut un PPV above mediocrity
Raiden
9th June 2008, 21:21
1.TNA X-Division Championship:Kaz vs P. Williams(c)-un meci foarte bun ,un clasic pt. X-Division...Ma bucur de revenirea lui AbyssNota:4.5*/5
2.Knocouts Tag Team Match:Unul din cele mai bune meciuri cu dive pe care le am vazut eu..mi-a placut foarte mult intensitatea loviturilor...3.5*/5
3.TNA Tag Team Championship:Se putea si mai bine dupa parerea mea..ma asteptam mai mult la un meci Hardcore..dar oricum a fost bun..3.7*/5
4.AJ Styles vs Kurt Angle-Dupa parerea mea MOTN fara discutie..imi place foarte mult acest feud..nota 5*/5
5.King Of The Mountain Match:As fi vrut sa castige altcineva decat Samoa Joe acest meci..oricum mi-au placut spoturile de la acest meci...nota 4.8*/5*
L-ai impresiona fabulos pe Dave Meltzer cu aceste ratinguri :rolleyes:. Astept sa uploadeze cineva singurul meci care ma intereseaza de la acest PPV, Kurt Angle vs. AJ Styles.
Dany17
9th June 2008, 21:48
^este un meci care merita vizionat si dupa parerea mea cred ca o sa ramai placut surprins si in legatura cu restul PPV`ului cred ca am spus pe scurt ce ar fi fost de spus..
ce m`a amuzat complet la sfarsit a fost faptul ca acea persoana care tot vorbeste la promo`urile de inceput ale PPV`urilor au numit TNA`ul ca fiind "TNA ENTERTAINMENT" :D TNA Wrestling is dead..welcome TNA ENTERTAINMENT..but i`ll pass :)
PSYCHO
10th June 2008, 17:17
Mi-a placut PPV-ul! In afara de nunta a fost totul ok! Match-ul Kurt Angle vs Aj Styles a fost super! :ok:
Heath Scumm
12th June 2008, 19:42
What PSyCHO sAId! I love TNAAAAAAA!
daby
12th June 2008, 23:24
That was awesome ! AJ vs Angle, foarte misto. Cum a zis si Psycho, totul a fost ok. Ma intreb oare ce vor face cu Abyss in continuare. A, KOTM a fost misto, dar nu stiu, nu a avut acel ceva pe care l-au avut celalalte 4 KOTM.
Heath Scumm
13th June 2008, 09:20
N-a avut oameni care sa faca high-spots, asta a fost problema. Cand Christian face toate manevrele sinucigase din meci, e clar ca ceva e problematic acolo. Totusi meciul n-a dezamagit, cred ca toti s-au descurcat mai mult decat onorabil, poate ca Rhino ar fi putut sa sparga o masa in ring sau ceva, ar fi fost mai de efect.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.