PDA

View Full Version : La Multi Ani Dinamo !

leodacin
14th May 2008, 08:41
60 de ani, o picatura de istorie...

leodacin
14th May 2008, 08:44
sunt mandru ca sunt dinamovist
CAINE pana la moarte si dincolo de ea !

LA MULTI ANI DINAMO !

laurdog
14th May 2008, 08:52
LA MULTI ANI CELUI MAI PRESTIGIOS CLUB SPORTIV DIN ROMANIA:ok::ok:

Fanatic 88
14th May 2008, 11:41
am auzit din gura unor asa zisi suporteri care se lepadau de echipa lor imediat ce nu aveau rezultate , sau anul asta era stelisti - la anul nu , odata atasat de clubul dinamo nu poti sa te desparti de el ...

clubul e unic ... suporterii sunt unici ...totul demonstrat de-a lungul timpului

LA MULTI ANI DINAMO

Black_Mamba
14th May 2008, 11:53
LA MULTI ANI DINAMO !!!
Daca exista viata si "dincolo", CU SIGURANTA voi fi DINAMOVIST !!!

http://img166.imageshack.us/img166/8477/dinamo60ak1ls0.jpg

cimitiru' ghencea
14th May 2008, 12:44
La multi ani clubului Dinamo !
fotbalul ne-a reinviat sperantele prin finalul excelent .vorba lui talnar,daca baietii se trezeau cu 5-6 etape mai devreme,ne puteam bucura noi in locul clujului...
sper ca anul asta sa obtinem macar titlul la rugby,unde suntem clar peste steaua ca valoare (dar stelistii au ca deobicei arbitrii si mass -media in sustinere).
la volei fete ,am fost furati ca-n codru.la volei baieti,la fel.
la polo, e bun si locul 2,avand in vedere ca oradenii-s tari pe bune.
la baschet ,iar am fost furati de arbitri.ma mir cum de n-a facut vinereanu stop cardiac la cate marlanii se fac contra lui dinamo
ramane handbalul,care anul asta a cam fost pe nicaieri si nu inteleg de ce...
oricum, bafta tuturor dinamovistilor adevarati!

Nightwish
14th May 2008, 12:48
La multi ani, tinereilor :ok:

cip_81
14th May 2008, 16:32
La multi ani, dar vreau stadiooooooon ! :(

vlad1607
14th May 2008, 16:32
La multi ani, dar vreau stadiooooooon ! :(

Amin!...

Aurel.D
14th May 2008, 22:38
LA MULTI ANI clubului care produce cei mai multi sportivi profesionisti din tara!! In ultimii 10 ani majoritatea sportivilor din loturile olimpice au provenit de la CS Dinamo!! La fotbal, se continua politica de formare a unor tineri jucatori pentru echipa mare (ex. Lupescu, Raducioiu, Fl. Petre, Hildan, Marica, Marius Niculae, Liviu Ganea, etc. etc., etc....), cum nu se intalneste la multe cluburi din tara.
LA MULTI ANI DINAMO!!

delaparis
14th May 2008, 22:40
normal ca La multi ani :)

vlad1607
14th May 2008, 22:41
La multi ani si la cat mai multe medalii si trofee ! :D

delaparis
14th May 2008, 22:48
Vlade vezi ca te-a ratat Hard cu "droguri in penis" :D:D ... ai avut noroc ca s-a gandit la alt iesean :)

Lordul
14th May 2008, 22:54
La multi ani si la mai multe premii si trofee !

vlad1607
15th May 2008, 15:21
Vlade vezi ca te-a ratat Hard cu "droguri in penis" :D:D ... ai avut noroc ca s-a gandit la alt iesean :)

m-am mirat si eu cum de a ratat....mare oaie si ala....

vlad1607
15th May 2008, 21:25
GEAMBASU :

60 de ani de Dinamo. Pur ºi simplu
May 15th, 2008 | Fotbal intern

Traian Ungureanu a scris un articol tãios despre istoria de 60 de ani a lui Dinamo. Traian Ungureanu nu ºi-a propus sã cîºtige simpatie cu acel articol. El ºi-a asumat potopul de înjurãturi conþinute în mesajele postate pe blog. Ca de fiecare datã, a renunþat la nuanþãri, conºtient cã punctele de vedere cãlduþe sînt mult mai bine primite de public decît pãrerile ferme. A ieºit o radiografie rece a unui subiect fierbinte, niciodatã consumat. Tocmai pentru cã ne aflãm în faþa unei teme care inflameazã, trebuie sã lãrgim puþin cadrul. Vedem astfel cã dinamoviºtii au motive sã se simtã cumva lezaþi, iar aici nu discutãm despre acei dinamoviºti cu grade ºi vipuºti de dinainte de ‘89 sau despre dinamoviºtii cu toate gradele de libertate de dupã ‘89.

Însuºi autorul articolului mãrturiseºte cã în copilãrie þinea cu echipa lui Lucescu, Dinu ºi Radu Nunweiller. Continuã spunînd cã i se întîmpla asta pe cînd era apolitic, dar cã atunci cînd a crescut s-a vindecat. Cred cã aici greºeºte. Nu faþã de sine, bravo în faþa acestui exerciþiu de igienã moralã!, ci faþã de cei care au continuat sã þinã cu echipa Ministerului de Interne deºi ajunseserã sã înþeleagã în ce lume trãiau. Poate cã aceºtia din urmã erau mai bolnavi. Mai vulnerabili. Fiindcã Traian asta acuzã în rîndurile lui, pãcatul originar al fondãrii acestui club, ca prelungire la înfiinþarea Stelei, Clubul Armatei comuniste.

Toate argumentele din articolul lui TRU stau în picioare. Existã însã o realitate paralelã celei descrise de colegul ºi prietenul nostru. Percepþia subiectivã creeazã realitatea alternativã. Universul suporterilor nu poate fi prins în ideologii, ca un fluture multicolor într-un insectar. Iubirea suporterilor pentru culorile alb-roºii sau roº-albastre nu urmeazã docil cãile logicii, ale bunului simþ, ale raþiunii. Tocmai pentru cã vorbim despre iubire, sentimentul cel mai subversiv al Universului. Ai apucat sã fii dinamovist sau stelist, asta te situeazã dincolo de corectitudinea politicã. ªtii cã nu e potrivit sã suspini pentru echipele fondate de slugile Armatei Roºii ºi NKVD-ului, realizezi cã ideea originarã a fost o încordare de muºchi securiºti, dar þie, suporter, þi-au rãmas întipãrite pe retinã ºi în suflet combinaþii de culori. Alb, roºu. Sau roºu ºi albastru. ªi siluetele unor jucãtori, dincolo de imaginea crudã a comunismului. Dinu, Dudu Georgescu, Rãducioiu, Puiu Iordãnescu, Belo, Tudorel Stoica au jucat fotbal. Pur ºi simplu, ºi nu în contul atrocitãþilor lui Nicolski. Aceºti fotbaliºti au deturnat în cel mai pozitiv mod sensul originar al cluburilor la care au activat. Probabil cã asta ar fi nimerit sã reþinem alãturi de punctul de vedere al lui TRU.

Într-un moment de neatenþie al lui Adam, Eva a muºcat din mãrul interzis, iar noi, toþi ceilalþi, am fost izgoniþi din Rai. Am fost obligaþi sã trãim pe Pãmîntul cel plin de pãcate ºi pãcãtoºi. ªi de lichele reîncãrcate. Dinamo ºi Steaua au nenumãrate pãcate, dar momentele de graþie ale istoriei lor nu puteau fi scrise de niºte lichele!

Dogville
16th May 2008, 00:19
Acum m-am trezit :D Va multumesc pentru urari,baieti....:D

Aurel.D
16th May 2008, 16:18
:D Sa cresti mare...